Zemnieku brokastis (tagata fai meaai i le taeao)

E tofu uma a matou taeao ma le taeao. E fiafia se tasi i le taeao o le taeao - faʻamaʻaina fuamoa i le siʻisi ma laau poʻo fuamoa faʻamaʻaʻai i le taloni, o isi e sili i se meaʻai mama po o se meaʻai maloloina. E i ai tagata e le 'ai i le taeao atoa.

Ae, o le taeao e taua tele mo o tatou tino ma le soifua manuia i le aso atoa, e maua ai le malosi ma le malosi. I le faaopoopo atu, i mataupu uma o meaʻai ma mea paleni mo se taumafataga muamua, e mafai ona e gafatia se mea maualuga-kalori. O le lauiloa lauiloa e faamaonia ai lenei mea: "Taumamafa i le taeao, faasoa le malologa i se uo, ma avatu le meaai i le fili."

O le aso, na ou filifili ai e kuka se ipu mai le uluai meaai i Iukureini. O lona faavae, e masani ona tupu, o fuamoa moa. Matou te fiafia i fuamoa mo le 'aiga o le taeao aua e mafai ona vave kukaina, ma o se mea lelei ma maloloina. O se taumafataga o le aiga o le taeao o se fatuga loto, lea o le a faigofie ona saunia ma sili atu ona taua, vave.

Mo le 2 tautua tatou te manaʻomia:

◊Oti le falaoa i totonu o ni tamai pusa ma tao i le pata i luga o le vevela vevela e fai ai le manaia.

Tuu le falaoa i totonu o ipu. Oti le puaa i totonu o fasipepa.

I totonu o se apa mama i le vevela vevela, falai le puaa seʻia oʻo ina paʻu le gaʻo, faʻaopoopo le aniani ma fulu mo le 5 minute.

Otioti le sisi i totonu o ni nai laʻau ma faʻaopopo i le sipisi ma le taloni, falai mo le 3 minute, seia oʻo ina liu le laisi ma le sipuni.

Tuu laumei i le paluga salu ma taia i fuamoa, ona faʻafefiloi ai lea.

Fuga mo le 2 minute, faʻaitiitia le vevela maualalo, ufiufi ma kuka mo le 3-4 minute. Faʻaofuofu se ipu, fufuluina i laau.

Ina ia maua tala sili ona lelei, ia faʻasoa i itulau o Alimero i Yandex Zen, Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook ma Pinterest!

Meaʻai mo "Zemnieku brokastis (tagata fai meaai i le taeao)":

  • Pork (asu ulaula ma le gaʻo) - 75 g
  • Salo (tipi ese mai le mamao) - 15 g
  • Sausage (sausage fale) - 60 g
  • Ofagaf (e le aofia i le ipu) - 60 g
  • Potato (talavou) - 4 pcs.
  • Chicken Egg - 2 pi.
  • Pulu - 20 g
  • Milu - 70 g
  • Meaʻai (ia tofo)

Taimi e kuka ai: 30 minute

Auaunaga Per koneteina: 3

O le fua faatatau "Zemnieku brokastis (tagata fai meaai i le taeao)":

Otioti le fasipolo i le mea sili e gata ai, ia tuu i luga o se apa mago ma tafe lelei.

Faaopopo i ai le mafiafia. Fuga lelei. Mai le poto masani o le nofo i Lativia Ou te iloa latou te ave le puaa ulaula, puaa veve, pusi ma le sausage na faia i le fale (e pei o se rustic faigofie poo se "kupat", i totonu o lenei sapalai beef sausa). Sa ou tauaso, e pei ona ou tautala, ituaiga o le taulaga.

Otioti pateta ua pateta ma pipi ma fusi ese i le pata seia oo ina lanu enaena

Tuu ia pateta i totonu o se pepa faila. Afai e te kuka i se pepa lapoa mo nisi fesoasoaniga, e mafai ona e faʻafetaui laufanua

Tuu se laulau o mumu malulu i luga o pateta

Faʻamuʻu fuamoa i susu, masima, pepa, paprika, otaota Provence

Liligi i totonu o le kulimi fuamoa. Matou te lafoina i le ogaumu i le 200 tikeri mo le 15 minute. A e auauna atu, teuteu i aniani aniani. O tomato ma kukama taumafa e faʻaaogaina mo lenei taeao o le taeao, ma o le a fetaui lelei foi ia mea fou. Ua saunia le taeao! Ua matou saunia lenei ipu mo le 'aiga o le afiafi, ma e mafai ona e' ai faʻatasi ma i latou i le afiafi! Le fiafia tele.

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Faʻamatalaga ma iloiloga

Mati 25, 2016 taugofie-2015 #

Aperila 2, 2015 lekhrapunova #

Iulai 28, 2014 Snezhavu #

Iuni 16, 2014 kotenochkin #

Iuni 17, 2014 Tatyana-Elsa # (tusitala o le fua)

Iuni 16, 2014 Tatyana-Elsa # (tusitala o le fua)

Iuni 14, 2014 Leto29 #

Iuni 14, 2014 Panther

Iuni 13, 2014 Iulai #

Iuni 13, 2014 Elena11sto #

Iuni 13, 2014 Milosc #

Iuni 13, 2014 lamer #

Iuni 13, 2014 para_gn0m0v #

Iuni 13, 2014 Lalich #

Iuni 13, 2014 veronika1910 #

Iuni 13, 2014 mtata #

Iuni 13, 2014 Elena11sto #

e le mafai ona faitau i le taeao seia oʻo i le taimi ua tuanaʻi, ua uma ona faʻaitiitia le paʻu, ou te fia 'ai
faafetai tele mo le fua

Iuni 13, 2014 mtata #

Iuni 13, 2014 Isobella #

Iuni 13, 2014 Natalya70 #

Iuni 13, 2014 Lotu leaga #

Iuni 13, 2014 misia #

Mea e fai mo 2 tautoga poʻo - o le numera o oloa mo le tautua e te manaʻomia o le a faʻaalia le aunoa! '>

Aofai:
O le mamafa o le tuufaatasiga:100 gr
Faʻafiafiaga kalori
tuufaatasiga:
113 kcal
Puipuiga:5 gr
Zhirov:7 gr
Carbohydrates:9 gr
B / W / W:24 / 33 / 43
H 100 / C 0 / B 0

Taimi e kuka ai: 45 min

Auala fai kuka

O le taimi lava na ou suesue ai i le tusi "Cuisines of the World." Sa ou manaʻo e faʻataʻitaʻi se mea fou, le iloa, e leʻi faʻataʻitaʻiina. Sa ou fiafia i meaai Latvian, latou te fai mai e faigofie ma faamalieina. Ina ua ou nofo i luga o le fua o le kuka mo se tagata fai meaai i le taeao, sa ou filifili ai e faamautinoa lenei mea.

O lea la, tatou te manaʻomia le ulaula ma le sausage. 'Otiʻoti i ni fasi' apa mama (e le o se manua) ma falai i aniani. Tatou muai kuka le pateta, tipi i fasi pepa ma le mafiafia e tusa ma le 1 cm, falai ese i le pata ma tuu i totonu o se pani e sui ai meaʻai.

O lea ia sasaina fuamoa i le susu ma faaopoopo le masima ma le pepa. Salu paluga ma le paluga ma lafo i le ogaumu mo le taoina. E le manaʻomia le tele o taimi. A o leʻi 'auʻauna, fafaga la matou' aiga o le taeao ma le gaʻo lanu meamata mataʻupu. E ese le manaia o le tufatufa eseese o pulu vine mo lenei taumafataga.
Ia, matua faigofie lava, faʻamalieina, ma sili ona taua tele le fiafia!
E le gata i lea, o tagata Latvian nei e leai se meaʻai leaga i le taeao.
Mo sea taumafataga o le taeao, o se ipu vodka ma se kuki Rusia ma o mea uma lava - e leai se totogi o le aso.

Latvian cuisine

O aganuu masani i Lativia na faia i lalo o le malosi malosi o meaai a Siamani ma Suetena, peitai, o le mea moni e faapea, o lenei atunuu laitiiti e masani ona fai faatoaga, e le mafai ona mitamita i le tele o oloa. Ma matou te le o talanoa e uiga i sikola lea na lauiloa i taimi o Soviet. I le taimi muamua, o meaʻai, falaoamata ma mea e gaosi mai susu, ma gaʻo mea manogi ulaula e sili ona fiafia i ai iinei - aua e mafai ona teuina mo se taimi umi e aunoa ma se pusaaisa. Sa i ai le talafaasolopito e leai se mea manaia iinei iinei.

I le auala, o le laulau malulu e taʻua o le "malulu malulu" e sili ona lauiloa i Latvians - o ipu nei e leʻo faʻafefiloi. Ma o lenei mea talafeagai - o le mafanafana i nei latitudes e mafanafana, ma o le tagata nofo nuʻu e leai se taimi e fiafia ai. O le a le mea na tupu, ona 'ai lea.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

Muamua lava, tila ma kuka 3-4 alalaʻau alalaʻau toetoe lava a oʻo i le taimi e saunia ai. E tatau ona e malamalama o faʻavae uma lava e faʻamalosia ma faalagolago i lou tofo, faʻapea foʻi ma le tele o le pani ma le ipu tao. Kuki pateta i le vai faamalu, e aunoa ma le faatali mo le taimi pe a amata ona vaeluaina.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le tagata Latvian o le taumafataga o le taeao

Ma le isi, faʻamago le vai ma faʻamafanafana le aʻa e totoina sina mea itiiti. E tatau ona tatou tipi i papatusi manifinifi ma falai i totonu o se apa i le pata seia oʻo ina susulu le lanu. Ma ioe, o se meaai maualuga-kalori lenei, na ou lapatai atu - ia maua le malosi mo le aso galue atoa. E mafai ona gaugau vave le kuka i le pito i lalo o le ipu tao tao, sina suauʻu i le suauu.

O le taimi nei tatou te manaʻomia ni meaʻai eseese a manu. I le uluai kopi, o le ulaula ulaula ma le sausage fale ua faʻaaoga iinei, ae o lenei, e pei ona tatou malamalama i ai, e le taua. Sa ou tipi ni fasi sieki ma faaopoopo i ai moa ulaula ia i latou. O lenei ulaula ulaula e sili ona taua iinei - e maua ai le ipu se lagona faapitoa.

E le gata i lea, tipi ese sina sipisi laʻitiiti ma falai i totonu o se apa ma le faʻaopoopoga o le suauu.

A liliuina le lanu i le lanu, faaopoopo a tatou meaʻai gaosia muamua ma saunia uma mea seia oʻo ina manaia le manogi. E le manaʻomia le faʻatau, o la tatou sini o le faʻaalia lea o le tofo.

O le isi, matou te faʻaaogaina nei mea uma i totonu o se ipu tao taofi - saʻo i luga o le pateta, lea o loʻo matou faatalitali ai iina. Faitau le numera o aano o manufasi ina ia matagofie ma ia lava le aofaiga. Ia, e pei lava o le sititi pei o oe - e leai ni faʻatulagaga faapitoa, o mea uma lava i lou tofo.

E tumau pea e ufiufi a matou tagata fai meaai i le taeao ma se faletusi faʻailoga. E leai se mea faigata iinei. Matou te ave 3-6 fuamoa moa fou (o le tele e faalagolago i le lapoa ma foliga), faaopoopo le masima, pepa ma le afa afa o le susu ia i latou, faʻafefiloi ma taia sina mea itiiti.

Ia sasaa lemu le paluga i totonu ole pala. Mai luga, ou te fautua atu e fufuluina mea uma i le kulimi kuka, ae e le oi totonu o le fua muamua.

Matou te auina atu le fomu i le ogaumu, e muamua i le 180 tikeri. Aʻau seia faʻamaʻaʻa - pe a ma le 30-40 minute, ae e tatau ona e mulimuli. Manatua, e le mafai ona faʻamalosia, ae o le le faʻaaogaina foi e leaga. O se pulu manaia i le pito i luga o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga ia te oe. O le mea moni, o vaega uma o le ipu, sei vagana ai le sasaa, tuʻu i totonu o le tao tao ua saunia, o lea e le tatau ona e popole e uiga ia i latou.

O le ipu e tuʻu saʻo i le fomu poʻo totonu o se pani, leai ni pepa matagofie, o laulaau o le sooga ma fasi pepa o le lemoni. O le taeao lenei o le taeao taeao!

I se tulaga vaʻaia, e mafai ona e faʻaaogaina kukama tipi, tipi i ni fasi pepa - o lea e te faʻamafanafana ai le tofo. Ma e tatau ona e malamalama o le brokstis e le o se manogi matagofie o meaʻai mo gourmet moni. O se taumafataga faigofie ma le manaia. O se aiga moni o le aiga o le taeao, mulimuli ane e te le fia taumafa kokolati poo keke. O le mea lea e fafaga ai e tina Latvian a latou tane ao le i faigaluega ma tamaiti aʻo leʻi amataina le aʻoga. Taumafai e kuka uma i le Aso Toonai - Ou te mautinoa o le a talisapaia oe e pele ia te oe le manava o le taeao ma le pateta ma le kuka. Ia, o lona uluai igoa e talitutusa lava ma siva mai le Taaloga o Nofoaga. I le mea lautele, fiafia i le gagana Latvian, aua le soona inu, ma ia avea lou aso ma mea lelei!

Tuua Lau Faamatalaga