CardiASK poʻo Cardiomagnyl, o le tasi e sili atu

Cardiomagnyl e aʻafia i le vaega o sui faʻamalolo. E sili atu, o le oloa o se sui sui o le antiplatelet. E tusa ai ma le faʻavasegaga ATX, o le vailaau faʻatau e faatatau i le tuufaatasiga o inhibitors o le tuufaatasiga o le platelet.

Cardiask o se vailaau e le o le steroidal anti-inflammatory drug. Ae, faafetai i le antiplatelet properties o acetylsalicylic acid, o le vailaau faʻamalositino o se sui fofo alofilima.

Faʻataʻitaʻiga

I tulaga o lo latou aafiaga i le tino o le tagata, o nei fualaau oona e talitutusa lava. Latou te puipuia pupuni toto, faʻaleleia le galue o le fatu, ma faaitiitia le aʻafiaga o strokes ma fatu fatuga. Ae ei ai eseesega i le va.

O le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina o fualaau faasaina e faavae i luga o le gafatia o le acetylsalicylic acid e taofiofia ai le fausiaina o prostaglandins. O nei lipid substances, aemaise lava - prostacyclin, faʻalauteleina le faʻapipiʻiina o le platelet (pipii). O se taunuuga o le faʻaopoopoga, faʻafefe toto i totonu o vaʻa toto, lea e mafua ai se taufaamatau faaletino i tagata. Ma o le prostaglandin E2 ei ai lona uiga pyrogenic (mafua ai le fiva). O le faʻaaogaina o lona faʻasologa, ASA e maua ai se aafiaga antipyretic.

Le lelei ma le le lelei o CardiASK

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo ia faʻamaʻi ma pathoces o le fatu ma toto toto:

  1. e le faʻavaivai le faʻalelei,
  2. siama fatu fatu
  3. puipuiga o le toe faʻafouina ma le oti pe a maeʻa le faʻaleagaina o le myocardial,
  4. afaina o le ischemic
  5. puipuiga ma le togafitiga o le gasegase faʻamaʻi ma le fatu faʻamalosi toto,
  6. faʻaleagaina o le toto o le coronary, lea e le o le atherosclerotic i le natura,
  7. faʻamalosia o le tootoo,
  8. afaina fatu fatu
  9. gasegase gasegase,
  10. faʻaleagaina o le pulmonary
  11. faʻasolosolo o mea faʻapitoa.

  1. Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega.
  2. Tamaiti matutua e oo i le 15 tausaga.
  3. Tina ma le vaitau o le susu.
  4. O faʻamaʻi o le manava e fesootaʻi ma le fausia o le afaina ma le mai.
  5. Le malosi o le tino ma le faʻamaʻi.
  6. Faʻafefe i totonu o le vaega o meaʻai.
  7. Vitamin K Maoa
  8. Ole maualuga ole pala.
  9. O le maʻi fomaʻi na mafua ona o le aveina salicylate.
  10. Hemorrhagic diathesis.
  11. Le lava le glucose-6-phosphate dehydrogenase (acetylsalicylic o se mea matautia e mafai ona mafua ai le le mautonu o le tino o le tagata maʻi).

  • mai le gastrointestinal tract: o le aisa, susu, vomiting, tiga i le itu o loʻo i lalo, o le faʻavaeina o le tafia ma le mai luga i luga o le mucosa gastric,
  • mai le polokalame o le hemopoietic: gasegase, gaʻo toto,
  • i luga o le manava o le tino: bronchospasm,
  • mai le totonugalemu o le tino: vaovao, susu, lele i luma o mata,
  • afaina o le tino: hyperemia, itching, urticaria, Quincke's edema.

Tapulaa ma faatonuga faapitoa:

  1. Faatasi ai ma se faʻaititia o le faʻamalosi o le uric acid, o le tagofia o le vailaau faʻasaina i se faʻaitiitia o fua e mafai ona faʻaosooso ai le atinaʻe o gout.
  2. I tagata mamaʻi ma faʻamaʻi pipisi, i tagata mamaʻi, ma gasegase e maua i le maʻisuka, o le aveina o Cardiask e ono osofia ai le bronchospasm, osofaia o le asthmatic, poʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻalavelave.
  3. Pe a faʻaogaina faʻatasi ma faʻamaʻamoli, o le a lamatia le lamatia o le toto.
  4. E le fautuaina e faʻaoga faatasi ma Ibuprofen.
  5. O le siʻitia o le fualaau o fualaau faasaina e faʻaalia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia. E taua tele lenei mea mo le togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.
  6. Afai e te faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma le ava malosi, o le a faʻateleina le faʻaleagaina o le mucosa gastric.

O le tau o CardiASK e talia lelei mo le tagata nofomau. O le tau o le afifiina o fualaau faasaina i se fua o le 50 mg o le 62 rubles i le 30 vaega.

Le lelei ma le le lelei o Cardiomagnyl

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  1. Puipuiga o le maʻi cardiovascular. O loʻo faia i le iai o mea e aʻafia ai: ulaula, oona, maʻi o le maʻisuka, toto maualuga, ua leva ona matua.
  2. E le faʻaaogaina angina pectoris.
  3. Puipuiga o le thromboembolism pe a uma le taotoga.
  4. Puipuiga o le faʻaleagaina o le myocardial.
  5. Puipuiga o le toe-thrombosis o toto toto.

  1. bronchial asthma mafua ona o le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory ma salicylate,
  2. afaina o le tino,
  3. Hematopoietic system system disorders (diathesis hemorrhagic, vitamin K deficiency, thrombocytopenia),
  4. maʻitaga ma lactation,
  5. tamaiti ei lalo o le 18 tausaga,
  6. lagona taitoatasi i vaega,
  7. afaina o le tino i vaega o le fualaau faasaina,
  8. ma le le atoatoa o le tino,
  9. glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency,
  10. afaina ma le manava o le manava, gasegase gastrointestinal.

  • mai le gastrointestinal tract: tiga faʻasolosolo, faʻafitauli o le mafaufau,
  • mai le polokalame o le hemopoietic: totoga (gaʻo, gastric ma isi),
  • mai le manava o le tino: bronchospasm,
  • mai le ogatotonu o le manava o le tino: moe, moevao, tigā, ulu, susu, migraine,
  • afaina o le tino: itching, urticaria, osofaʻi anaphylactic, Quincke edema.

Tapulaa ma faatonuga faapitoa:

  1. Faatasi ai ma se faʻaititia o le faʻamalosi o le uric acid, o le tagofia o le vailaau faʻasaina i se faʻaitiitia o fua e mafai ona faʻaosooso ai le atinaʻe o gout.
  2. I latou e maua i maʻi mamaʻi, i tagata mamaʻi, ma i latou o loʻo maua i le maʻisuka, o le aveina o cardiomagnyl e mafai ona faaosooso ai le bronchospasm, osofaia o le asthmatic, poʻo se faʻalavelave faʻafefe o se ituaiga vave.
  3. Pe a faʻaogaina faʻatasi ma faʻamaʻamoli, o le a lamatia le lamatia o le toto.
  4. E le fautuaina e faʻaoga faatasi ma Ibuprofen.
  5. O le siʻitia o le fualaau o fualaau faasaina e faʻaalia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia. E taua tele lenei mea mo le togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.
  6. Afai e te faaaogaina Cardiomagnyl ma le ava malosi, ua faateleina le lamatiaga o le faaleagaina o le mucosa gastric.

O le tau o le fualaau faasaina Cardiomagnyl e maualuga atu nai lo le faʻasologa. O le tau o le afifiina o fualaau faasaina i se fua faatatau o le 75 mg o le 142 ruulu i le 30 vaega. E sili atu ona aoga le ave o se afifi o le 100 fasi pepa. O lona tau e 250 rubles.

O le fea fofo e sili atu ona lelei le filifili

E leai se tali tasi i lenei fesili. Soʻo se tagata maʻi e toʻatasi, pei o lona maʻi. O le mea na oʻo mai i le toaiva isi gasegase atonu e le aoga atoa i le sefulu.

E na o se fomai agavaa e filifilia le togafitiga sili ona lelei. O le a faia e le fomaʻi se suʻega, faʻatonu ni suʻega talafeagai ma suʻega. Ma a uma ona faia se suʻesuʻega mulimuli, o le a ia taʻuina atu ia te oe poo le fea o fualaau e sili ona lelei mo le maʻi. I le tulaga o Cardiomagnyl ma CardiASK e talafeagai mo le tagata maʻi, o le a ia filifilia le fofo e fuafua i lona tulaga fiafia ma tulaga tau tupe.

Aisea ma o afea e faʻatau ai nei tupe

Acetylsalicylic acid, o le gaioiga malosi o vailaʻau uma o loʻo mafaufauina, i ni togi laiti (50 mg i Cardiask ma le 75 mg i Cardiomagnyl) ei ai le malosi o le antiplatelet. E taofia ai le tuufaatasia o le cycloxygenase I, lea e mafua ai le faaitiitia o le gaosiga o le thromboxane A2 ma le faaitiitia o le tuufaatasiga o platelet. I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau e faʻaititia ai le fibrinolytic o le plasma, e faʻaititia ai le aofaʻi o mea e faʻaaogaina ai i totonu. I popo i luga atu o le 300 mg, o le malosi o le antiplatelet o le ASA ua vaivai. O le anti-inflammatory and antipyretic o le fualaau faasaina ua faaleleia.

O faʻamatalaga masani mo le faʻaaogaina o Cardiask ma Cardiomagnyl o faʻamaʻi uma e fesoʻotaʻi ma le tele o le aʻafia o le thrombosis. O le lisi e aofia ai:

  • faʻaleagaina o le myocardial ma lona puipuiga,
  • siama fatu fatu
  • faateleina le aʻafiaga o le faʻasolosolo o meaʻai,
  • le manaʻoga mo le puipuia o le thrombosis i le aso muamua ma le vave amataina o le taimi, ae maise lava i taimi o faʻalavelave i vaʻa tetele.

Le lelei ma le le lelei o Cardiask

O se tasi o mea taua o Cardiask e faʻatusatusa i Cardiomagnyl o lona tau. O tau mo le fualaau faasaina i faleoloa o le laumua e eseese mai le 73 i le 105 rubles. O le tau e faalagolago i le atumaga. O le vailaau faʻasaina e maua ile 50 mg ma le 100 mg o le acetylsalicylic acid. Faatasi ai ma le le lelei o Cardiasca o lona taliaina lea o tulafono. O le vailaau oona e onā i tulaga maualuga - 100-300 mg i aso uma. O lenei mea e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o se aʻafiaga leaga ile membrane mucous o le gastrointestinal tract.

O loʻo iai se mea faʻapitoa e puipuia ai le meaʻai. O le mea e faanoanoa ai, e le mafai e lenei mea ona faʻaitiitia atoatoa le aafiaga o le ASA i le manava, talu ai o le gastrotoxic aafiaga o le vailaʻau e atiae pe a uma ona gauai i totonu o le toto ma e le o atoa lava ona aveeseina e tusa lava pe o le tausiga faamatua o le salicylates. Ole maualuga o asese o le kulimi faʻatasi ma le le lava o le puipuia o le manava o le Cardiak e mafai ona lamatia ai le soifua maloloina o tagata mamaʻi ma faʻamaʻi pipisi o le tino.

Faatasi ai ma mea faʻapitoa e ese mai i le Cardiac, o lona foliga e mafai ona taʻuina. O loʻo maua le meafaigaluega i foliga o lapotopoto, paluga biconvex, lea e ono foliga mai i fafo atu o isi fualaau. O le mea moni e faapea, o vailaau e masani ona faʻataʻitaʻiina mo tagata matutua, e aofia ai i latou o loʻo mafatia mai maʻi faʻamaʻi pipisi o le tino o le tino, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le faateleina o aʻafiaga o fualaau le talafeagai. O tagata maʻi e le lelei le manatuaina poʻo le mafaufau e mafai ona fenumiai ai Cardiask ma isi fualaau.

Le lelei ma le le lelei o Cardiomagnyl

Cardiomagnyl ei ai se maualuga maualuga o le faamamaina, ua manatu o se mea sili ona lata mai ma saogalemu. O le tau o le teuina o se vailaau e eseese mai le 137 i le 329 ru, lea e taugofie ai le taugofie nai lo Cardiask. E maua i se fua o le 75 ma le 150 mg. 75 mg tablets e foliga mai o se fatu ua tusia, lea e mafai ai ona latou vaaia le vaai ma faaitiitia ai le lamatiaga o le talia sese. E tusa ma le 150 mg pepa o loʻo faia i le foliga o se papa papaʻe papaʻe.

Ole fua ole togafitiga o Cardiomagnyl e laʻititi ifo nai lo Cardiask. O le fualaau faasaina ua faatonuina i le 150 mg / 1 le taimi i le aso i le aso muamua o togafitiga. O le isi, o le aofaʻi o le vailaau faʻasaina e faʻaititia i le 75 mg / 1 taimi i le aso. Cardiomagnyl e ave i ni aʻoga uumi, masani mo le olaga. E ui lava ile maualalo o le ASA, o le fualaau faasaina e lamatia ai le ola maloloina o le manava ma le gaogao. O le puipuia o le mucous membranes mai le aafiaga muamua o le afaina, o le magnesium hydroxide o loo i ai i le tuufaatasiga o papatusi. Le aʻafiaga le lelei o Cardiomagnyl i luga o le gastrointestinal tract i le maea ai o le faʻamauaina i totonu o le toto e maualalo ifo nai lo Cardiask. E mafua ona o le laʻititi laʻititi o le gaioiga galue.

O se vaega itiiti o le acetylsalicylic acid ma le faʻaleleia atili o le lelei o le faʻamalosiga o meafaitino e mafai ai ona faʻatonu le Cardiomagnyl i tagata maʻi ma le le atoatoa. O le meafaigaluega e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo le faʻamaonia o le creatinine i le silia ma le 10 ml / minute. Mo Cardiask, o lenei fuainumera e 30 ml / minute. E mafai ona e tago i le vailaʻau e aunoa ma le tagofia o meaʻai. O le Cardiask, i le isi itu, ua fautuaina e inu i le taimi lava lea ao le i aai.

O fea e sili atu: Cardiask poʻo Cardiomagnyl?

O le faateleina o le viscosity o le toto e le gata ina afaina ai le toto, ae e lamatia foi i le ola maloloina. O le mauaina o le Initaneti e mafai ai ona e faamasani i meatotino o fualaau faasaina, o lea la o le fesili: "O le fea e sili atu: Cardiask poo Cardiomagnyl?" E fesili tagata maʻi i le fomaʻi poo le tusitusi i Google. Ina ia tali, e tatau ona e faamasani i uiga autu o fualaau faasaina.

Aʻo leʻi faʻatusatusaina Cardiask ma Cardiomagnyl, seʻi o tatou vaʻavaʻai po o le a le faʻamatalaga mo le faʻaoga e uiga i Cardiask.

O le mea aoga autu o le vailaʻau o le acetylsalicylic acid. O Analogues tuusao a Cardiask o Aspirin Cardio ma Acecardol, o loʻo maua i totonu o maʻa. O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i le vaega o vailaau faʻasaina-anti-inflammatory.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Ina ia faʻamaligiina le toto, ua faatonuina Cardiask mo faʻamaʻi nei:

  • angina pectoris
  • myocardial ischemia,
  • fatu valve faaletonu
  • Tela
  • gasegase gasegase ma le masani,
  • faʻaleagaina o le pulmonary
  • puipuiga o le thrombosis ao faia le taotoga o le fatu,
  • vave faʻaleleia mai faʻamaʻi o le ischemic,
  • puipuiga o le toe faʻaleleia pe a maeʻa se fatu fatu poʻo se faʻamaʻi,
  • faʻamalosia o le tootoo.

I nei tulaga, o le faʻaitiitia o le viscosity o le toto ma Cardiask e fesoasoani i le faʻaleleia o le toto ma faʻafefe ai le fausia o paʻu o le toto.

Contraindications

Cardisk e le mafai ona faʻamaonia pe a fai na faʻaalia mai e le maʻi:

  • aspirin masalosalo,
  • ulutala digestive,
  • ZhKK,
  • maʻitaga
  • lactation (faʻatagaina pe afai e teena e le fafine le susu),
  • foia le ate
  • aspirin asthma (o se osofaiga a le foma e atiaʻe pe a ave le salicylate),
  • vaivaiga gasegase mafua ona o le le lava o le vitamini K,
  • toto maualuga
  • fomai diamorrhagic,
  • ua le atoatoa le aoga,
  • tausaga e oo atu i le 15 tausaga.

Faʻailoga Cardiask e aofia ai:

  • naunau i mea e afaina ai,
  • maualuga le maualuga o le uric acid i totonu o le toto (faateleina le aʻafiaga o le atinaʻeina o sela),
  • ave NSAID poʻo faʻamaʻi toto (o le toto toto e mafai ona tupu),
  • o le maʻisuka (o mea maualuga o Cardiask o le a mafua ai le hypoglycemia)
  • ava malosi (o le aveina o Cardiask ma le ava malosi e faalauiloaina ai le atinaʻeina o le tafia ma le gaʻo o le vaega o le digestive).

Pe a faʻamaonia sootaga e fesoʻotaʻi ai, Cardersonk taumafai e le faʻatonuina, suia i fualaau faʻasaina ma se mea e ese ai ma se aafiaga talitutusa.

Faʻaiʻuga

A maeʻa le aveina o Cardiask, atonu e ono iloa e se tagata:

  • puupuu le manava (puupuu le manava, osofaia o le foma),
  • dyspepsia
  • tiga i totonu o le manava po o le manava,
  • paʻu paʻu (urticaria),
  • afaina anaphylactic ma Quincke's edema (o nei tulaga matautia e tupu i ni mataupu tuufua),
  • ulu matua
  • tinisitus
  • moe
  • nasal ma isi ituaiga toto,
  • vavao.

O ni uiga le lelei e seasea. O le Cardiask e talia lelei e gasegase ma e taugofie - e tusa ma le 70 r i le pusa 30 pusa o le 50 mg.

O le a tatou taliina uma fesili uma:

  • Ua faatagaina Cardiomagnyl e inu i le taimi e tasi o Cardiask? Leai, e le faatagaina. Afai e te faʻaaogaina vailaʻau, o le ai ai i le tagata ni faailoilo o le maualuga o aspirin (bronchospasm, totoga, ma isi). Ina ia faʻaleleia le togafitiga o le soifua maloloina, ua faatonuina Cardiomagnyl poʻo Cardiask e inupia faʻatasi ma fualaau oona ei ai se isi gaioiga malosi o loʻo i ai le aafiaga o le toto.
  • O le a le eseesega. O le eseesega autu o le tau ma le tele o le mea galue. Cardiomagnyl e sili atu acetylsalicylic acid ma o le a sili atu ona lelei lona galue. I le faʻaopoopoga, o vaega o loʻo faʻamamaina lelei e faʻaaogaina i le gaosiga o Cardiomagnyl, lea e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga. Cardiomagnyl e malosi malosi, e sili atu ona faigofie ona faʻafeiloaʻia e gasegase ma e ono le mafai ona tuʻuina atu aʻafiaga.
  • Le fea e sili atu. E faʻalagolago i uiga taʻitoʻatasi o le tino: Cardiask e fesoasoani tele i se tagata, ma Cardiomagnyl fesoasoani i le isi. O le a le ituaiga o vailaau e faʻamaonia e filifili e le fomaʻi. Ae afai e leai se faʻailogaina, ma ua ofoina mai e le fomai e faʻatau se tasi o nei vailaau faʻamaʻi, ona mafai lea ona e faʻasaoina sina mea itiiti e ala i le faʻatau mai o Cardiask taugofie. Ae mo le puipuiga, o Cardiomagnyl o le a sili atu ona lelei, lea e sili atu lona sologa lelei, ma e mafua ai ona le toe afaina.
  • E mafai ona suia Cardiomagnyl ma Cardiask. E mafai, ae ae leʻi suia oe e te manaʻomia le feutagai ma lau fomaʻi. Afai ei ai se uiga o mea e afaina ai, o le ate ma fatu fatu fatu poʻo le maʻisuka, ona faʻaogaina loa lea o Cardiomagnyl mo le tino.

Cardiask ma Cardiomagnyl e faʻatatau tutusa, o lea e faigata ai ona filifili le fofō sili ona lelei.Afai e le o faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi se tasi o fualaau, ona mafai loa lea e le tagata gasegase ona filifilia le vailaʻau na o ia, e taʻitaʻia e manaʻoga a le tagata lava ia ma mea tau tupe.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/cardiomagnyl__35571
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

O fualaau faasaina o le acetylsalicylic acid

Acetylsalicylic acid o se tasi o mea sili ona lauiloa ua faʻaaogaina i togafitiga o le tele o faʻamaʻi. O le a fesoasoani e faʻamafiesea ai le tiga poʻo le afaina, maualalo le fiva, ma puipuia ai pupuni toto. Na muamua faʻasolosolo i tua i le 1897, ae o loʻo i ai pea i totonu o falemaʻi falemaʻi o le toatele o le faitau aofaʻi.

  • Acetylsalicylic acid mo le puipuia o maʻi fatu fatu
  • "Thrombo ACC"
  • Aspirin Cardio
  • Cardiomagnyl
  • "Acecardol"
  • CardiASK
  • Faatusatusaga laulau

O le acetylsalicylic acid e mafua mai i vailaau e le o le steroidal anti-inflammatory drugs o gaoioiga le saʻo. Ona o ona tulaga tulagaese, ua masani ona faʻaaogaina e fai ma faavae i le gaosia o vailaʻau eseese. O ia igoa lauiloa e pei o Aspirin, Citramon, Cardiomagnyl, Upsarin, Thrombo ACC, Acekardol - o nei sauniuniga uma e aofia ai acetylsalicylic acid. Ma e le o se lisi atoa lea. E tofu i latou ma ona lava uiga e tusa ai ma faʻamatalaga ma le faʻaaogaina. Ina ia aua nei fenumiai i lenei lisi lautele, o se iloiloga faatusatusa o fualaau sili ona lauiloa e talafeagai.

5 sauniuniga e faavae ile acetylsalicylic acid mo le fatu ma toto toto

E pei ona taua i luga, o le lautele o le acetylsalicylic acid i vailaau faafomai e lautele. Ae ui i lea, i le silia ma le seneturi o le faʻaaogaina, na faasolosolo malie mai i le paʻu o le paʻu mo le malulu ma le ulu o le ulu i se tasi o auala autu o togafitiga ma le puipuia o le fatu ma faʻamaʻi vascular. I le taimi nei, e sili ona taugata faʻatau mo ona fanua faʻatapulaʻa. Ina ia mafai ai ona taofia le fatu fatu, fatuina o le myocardial, stroke, thromboembolism ma isi faamaʻi o le fatu ma toto toto, o le tele o fualaau faasaina ua atiae i lona faavae. I lenei tulaga, o se tagata e lava lona naunau e mafai ona fesili: o le a, i lenei tulaga, o le eseesega, o le a le mea e fai-Cardiomagnyl, TromboASS poo le Aspirin Cardio pe afai e faʻaalia i latou ile mea tutusa? E faigofie lava le tali: e ui i mea e tutusa ai, eseese fualaau oona e iai feeseeseaiga i le aofaiga o mea galue, i le tuufaatasiga o vaega fesoasoani ma i le faiga o le faʻamalolo. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e sili atu le saʻo e filifili mo se tagata faapitoa le vailaʻau e sili ona fetaui mo ia, i le amanaʻiaina o uiga taʻitasi ma le setete o le tino. Lalo o le a avea ma vaega o 5 fualaau lauiloa lauiloa.

Thrombo ACC

O lenei vailaʻau ua atiaʻe ma gaosia i Austria. E maua mai i ni pepa o loʻo i ai se atigi lea o loʻo solo i totonu ole siosiomaga o loʻo i totonu o le inumaga. Ona o le i ai o se atigi, atonu e tele lava ina aloese mai aafiaga le afaina i luga o le manava. O le eseesega lea i le va o le ThromboASS ma le cardiomagnyl, lea e fofo ese ai lenei faafitauli. O le laulau o le fualaau faasaina, e fuafua i le ituaiga o faʻamalolo, atonu e aofia ai le 50 poʻo le 100 mg o le mea autu (silasila i le laulau i lalo). O se ituaiga o vailaʻau e faʻatagaina ai oe e amanaʻia uiga o le tagata maʻi i le mea sili e gata ai ma mafai ai ona maua le maualuga o le aoga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. I le avea ai o se vaega lagolago, lactose, colloidal silicon dioxide ma le masima ole pateta e faʻaaogaina.

O le aofaiga o mea o loʻo i ai i totonu o le vailaʻau e leʻo maualuga maualuga. O le mea lea, o le anti-inflammatory and analgesic effects o le acetylsalicylic acid i Thrombo ACC e le faʻamaonia nai lo le antiplatelet tasi. O le mea moni, o le mea lenei e sau ai le igoa o lenei vailaʻau. O lona autu autu o le faʻaitiitia o le toto toto.

O le Thrombo ACC o se tau faʻatau fua tele-counter-counter. O le mea lea, afai e tau le tau i le tagata faʻatau, o le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatusatusa i le Aspirin Cardio poʻo le Trombo ACC - o le filifiliga o le a manino lelei mo le mea mulimuli. Ae, afai e te tilotilo i le ola ola, ona avea lea ma Trombo ACC e 3 tausaga, ae mo le Aspirin Cardio e 5 tausaga.

Aspirin Cardio

Aspirin o le uluaʻi igoa fefaʻatauaʻiga mo se vailaau faʻasaina acetylsalicylic. Na muamua faaali mai i le faatauina atu i le 1899. Mo le tele o tausaga, na tu ai le aspirin e pei o se anti-inflammatory, antipyretic ma le analgesic. Ma na o le maeʻa, ina ua mavae le tele o tausaga o suʻesuʻega, na faʻamaonia le aʻafiaga o le acetylsalicylic acid i luga o le synthesis o le thromboxane, na amata ona faʻaaogaina e pei o le toto.

O le vailaau Aspirin Cardio o se ituaiga aspirin ua fuafua faapitoa mo le puipuia ma togafitiga o fatu fatuga, strokes ma faamaʻi e fesootaʻi ma le faʻavaeina o toto. E faia i Siamani. O lona eseesega mai le aspirin masani o le aofaiga lea o mea galue malosi. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o suʻesuʻega ua faʻamaonia e faapea o le ausia o le malosi o le apalai o se faʻasolosolo laʻititi o le acetylsalicylic acid nai lo le faʻafefeina poʻo le faʻamaloloina o le vevela.

O le a le sili atu cardiak poʻo cardiomagnyl

O faʻamatalaga e uiga ile Cardiask fualaau faasaina e sili ona lelei. Faatonuga mo le faaaogaina Cardiasca lipoti o le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le faʻaaogaina umi. O faʻamatalaga a tagata atamamai e uiga i Cardiasca e lelei foi. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau Cardiask, ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi. O le tau o Cardiask e tusa ma le 60 rubles.

O le mea lea, o le autu o la tatou tusiga o le a avea ma aspirin tapenapenaga, o le a tatou faamatalaina o latou uiga autu ma po oa fautuaga e mo lo latou faamoemoe ma pe faapefea ona fautuaina i latou e ave. O le tofiga, fuataga ma le umi o aspirin ua faia e pei ona faatonuina e le fomaʻi, o loʻo i ai faʻamaoniga ma le faʻasaʻoina mo lona faʻaaogaina i se tagata faapitoa.

Faatonuga mo le faaaogaina Cardiasca

O le fualaau oona e faʻaaogaina i totonu o le tootoo laitiiti. O le maualuga o le maualuga o le mea galue i le plasma toto e tupu i le 3 itula i le maeʻa ai o le talosaga. E tatau ona malilie faatasi le fomaʻi ma togafitiga faʻasolosolo. E leai se tali manino i lenei fesili, talu ai e tele naua fualaau tutusa ma o latou uma ei ai a latou lava uiga.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i cardiASK

O le mea lea, e le o se mea e ofo ai le faʻaaogaina o ituaiga "cardiological" faʻapitoa a le ASA e le tele o fale gaosi oloa faʻataʻitaʻi - i totonu o le atunuu ma fafo. E le gata i lea, i le fualaau o le 100 mg, o le uluai aspirin Cardio (Siamani) ma le Aspicor lautele (Rusia) o loo i ai i luga o le falemaʻi. E mafai ona faʻamaonia le ASA i tagata maʻi cardiological i isi atopaʻu. I lenei tulaga, i le avea ai o se tulafono, o le filifiliga masani o le tutusa tutusa e faigata tele.

E faʻapefea ona ave cardiomagnyl (aspirin, thromboass, acecardol, cardiask, ma isi)?

Tuuina atu manatu mai tagata asiasi i luga o le saite - tagata e faaaogaina lenei vailaʻau, faapea foi manatu o fomai atamamai i le faaaogaina o Cardiomagnyl i la latou faiga. Analogs Cardiomagnyl i le i ai o mea faʻapitoa e mafai ona maua. E talitonuina o le acetylsalicylic acid ei ai isi auala mo le taofiofia o le faaputuga platelet, lea e faʻalauteleina ai lona lautele i faʻalavelave vascular eseese.

Salicylates ma a latou metabolite i ni vaega laiti e faʻateleina i susu susu. O se faʻaoga faʻafuaseʻi o le salicylate i le taimi o le lactation e le o faʻatasi ma le atinaʻeina o ni uiga le lelei i le tamaititi ma e le manaʻomia ai le faamutaina o le susu. Ae ui i lea, i le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina po o le tofiaina o se maualuga, o le fafagaina o susu e tatau ona taofi vave.

Leai se aafiaga o Cardiomagnyl i le gafatia o tagata gasegase e tietie taavale ma galulue i auala na faaalia. O nei fatu cardiomagnylum o le puipuia moni o le maʻi cardiovascular.

TTT e leai se tasi e oso i le fatu ma isi faamaʻi fatu i le taimi lea e le maʻi (tiga i le loto, aemaise lava pe a uma ona le mautonu, na latou pasia). Na faatonuina e le fomai Cardiomagnyl i le aso lona 4, na faateleina le fatu, ma e le gata i lea, na amata ona aliali mai i luga o mea faaopoopo.

I le tele o tulaga, o le tau o Cardiask e maualalo ifo nai lo ona itu. Ma o lenei, a uma ona ou faitauina ia faatonuga i Cardiomagnyl, ou te fefe e talia. Cardiomagnyl e mafai ona ave i le lona lua o masina o le maʻitaga ma naʻo le faʻamaoniga manino.

O le faateleina o le viscosity o le toto e le gata ina afaina ai le toto, ae e lamatia foi i le ola maloloina. O le mauaina o le Initaneti e mafai ai ona e faamasani i meatotino o fualaau faasaina, o lea la o le fesili: "O le fea e sili atu: Cardiask poo Cardiomagnyl?" E fesili tagata maʻi i le fomaʻi poo le tusitusi i Google. Ina ia tali, e tatau ona e faamasani i uiga autu o fualaau faasaina.

Aʻo leʻi faʻatusatusaina Cardiask ma Cardiomagnyl, seʻi o tatou vaʻavaʻai po o le a le faʻamatalaga mo le faʻaoga e uiga i Cardiask.

O le mea aoga autu o le vailaʻau o le acetylsalicylic acid. O Analogues tuusao a Cardiask o Aspirin Cardio ma Acecardol, o loʻo maua i totonu o maʻa. O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i le vaega o vailaau faʻasaina-anti-inflammatory.

O le a se mea e mafai ona suia Cardiomagnyl?

Cardiomagnyl ei ai analogues ua faʻaalia foi e aoga i le togafitiga o maʻi fatu. I tala fatu, o vailaʻau e pei o Aspirin Cardio, Tromboass, Acekardol, Cardiask, Lopirel, Magnikor, Clopidogrel, Pradax, Asparkam e masani ona faʻaaoga. O nei fualaau faasaina ua faatonuina ina ia taofia ai pupuni toto ma faaleleia ai le gaioiga o le muso o le fatu.

Faatonuga mo le faaaogaina Cardiomagnyl o loʻo i ai se lisi o faʻamaʻiloga, e aofia ai le faʻagasolo o le tafe toto ma le i ai o le gasegase faagasologa i totonu o le vaega o meaʻai.

I le i ai o ia tulaga, e mafai ona suia le vailaʻau i isi vailaʻau e le o aofia ai le acetylsalicylic acid i le tuufaatasiga.

Aʻo leʻi mauaina le Cardiomagnyl, faʻapitoa foi ona faʻaoga tutusa, e tatau ona e faamasani i faʻasalaga ma se lisi o faʻasolega!

Clopidogrel

O vailaʻau Clopidogrel e maua e le tele o tagata gaosi Rusia. O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le malosi o le antiplatelet ma e faʻaaogaina e faʻalavelave ai le faaputuga faaputuga.

Clopidogrel ua faʻamaonia mo le puipuia o tulaga nei:

  • gasegase o le thrombotic i tagata na maua i le myocardial infarction ma fasipolo o le ischemic,
  • gasegase o le gasegase i luga o le paʻu, faʻamalama o le iniseti.

O togafitiga togafitiga ma fuataga ua atiaʻe e le fomaʻi e faalagolago i le tulaga o le falemaʻi. Clopidogrel e mafai ona faʻatulagaina i le tausiga o le 75 mg i le aso. O se mea e tupu tele e tupu pe a silia ma le 300 mg i le aso.

Clopidogrel, o le tutusa o Cardiomagnyl, e le faʻaaoga i tulaga nei:

  • gasegase gasegase, e aofia ai faʻasologa o uluaʻi ma faʻamaʻi totoga,
  • o le tagata gasegase e faʻaleagaina lona ate,
  • maʻitaga ma lactation
  • i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga,
  • mausali i mea e afaina i vaega o le vailaʻau.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai le ono mafai ona iai aʻafiaga i le taimi e ave ai le clopidogrel. A o le i suia Cardiomagnyl ma isi vailaʻau, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa le faʻamatalaga.

E mafai e Clopidogrel ona faʻapogai tulaga nei:

  • GI totoga
  • tiga i le faʻamalosi,
  • uluaʻi maʻi o le manava,
  • faailoga o pancreatitis,
  • hepatitis ma le maʻi o le ate,
  • suiga i le toto,
  • ulu o le ulu ma le cephalgia,
  • paʻu o le paʻu,
  • afaina ma le tafe toto i mama.

Afai e te maua ni tali i le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi!

Clopidogrel, o le tutusa o Cardiomagnyl, e le taugofie. I falemaʻi a Rusia, e mafai ona faʻatauina vailaʻau mo 204 rubles.

O le vailaau faʻasaina Pradax e gaosia e le fomaʻi faʻamaonia a Boehringer Ingelheim. O le vailaau faʻasaina e aofia ai le natura mataga, o se tui faʻamaʻi ma le thrombin. O le gaioiga malosi o loʻo i ai le gafatia e faʻaitiitia ai le gaioiga o sima o loʻo i ai nei. Ua fautuaina le Pradax mo le puipuia mai o le thromboembolism ma le vevela, ma le tafe.

O se vailaau, o le tutusa o le fualaau faasaina Cardiomagnyl, ua solia i luma o:

  • afaina i vaega
  • ate ma fatu fatu,
  • maualuga tulaga lamatia o le gasegase i le i ai o le faʻasologa o faʻamaʻi o le vaega o meaʻai,
  • fuga o le fatu.

E le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi mea e faʻamalosi ai, ae faʻapea foʻi ma le intraconazole ma le ketoconazole.

Pradaxa, e pei o isi analogues, e ono mafua ai aʻafiaga e pei ole:

  • ania ma le thrombocytopenia,
  • o le atinaʻeina o le faʻamaʻaʻaina ma le tafe toto mai manuʻa, o le vaega o meaʻai,
  • bronchospasm ma faʻamaʻi i le tino o le urticaria ma le vevela,
  • afaina o le gasegase o meaʻai, faʻaalia i foliga o le manava, tiga, nausea, dysphagia.

E le sili atu i le 300 mg le fua o aso taitasi. E fautuaina e ave le faʻamaʻi faʻalua i le aso. O le polokalame e atiaʻe e le fomaʻi aoga e tusa ai ma faʻamaoniga ma le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi.

O le tau o Pradaxa, o se tasi o fualaau faasaina Cardiomagnyl, o le 684 rubles.

O le fualaau faasaina o Asparkam o loʻo gaosia e le tele o kamupanī faʻatekarate Rusia. O le vailaau faʻasaina e aofia ai le magnesium ma le paseka faʻasala. Asparkam ua mamanuina e faatonutonu ai faiga ole gaʻo i le tino ma toe faʻafoʻi le paleni o eletise. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le amio ma le faʻalavelave o le muso o le fatu, ei ai se mea faʻaaogaina faʻamalosi, faʻaleleia le feʻaveaʻi. E pei ona faatonuina Asparkam e le gata i le faʻaleleia atili o metabolic processes, ae ia faʻamaonia foi le malosi o le malosiaga i le musika o le fatu.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o se faʻaoga taugofie o le fualaau faasaina Cardiomagnyl, o:

  • le i ai o le faaletonu o le fatu,
  • tulaga pe a maeʻa osofaʻiga o le fatu,
  • faanaunauga i le artemia,
  • tuutuuga faʻatasi ma se faʻaitiitia o le magnesium toto poo le potassium.

Asparkam fesoasoani e faʻaleleia le faapalepale glycoside cardiac, faʻaitiitia le faʻalavelave o maʻi maʻi cerebrovascular.

E le faʻaaogaina le vailaʻau i le i ai o tulaga nei:

  • maualuga maualuga o le le atoatoa,
  • hypermania ma maualuga maualuga o le pāmala i totonu o le toto,
  • gasegase gasegase gase,
  • faamaʻi ma le vailaau.

Asparkam i nisi taimi e mafua ai ona faʻalavelave faʻalavelave, mea e afaina ai le tino, mea faʻapitoa, faailoga o hypermania. Ina ia aloese mai le maualuga o le eletise i totonu o le toto, e tatau ona vaevaeina i aso uma ia vailaʻau. Afai e aliali mai faailoga o le hyperlink, e tatau ona faamutaina Asparkam! O le faʻalavelave maualuga e lamatia e ala i le faʻanoanoa o le manava ma galuega a isi totoga.

O le tau o Asparkam, o se taugofie taugofie o le fualaau faasaina Cardiomagnyl, i le pharmacies o Russian e 35 rubles.

Faaiuga

Cardiomagnyl, ma ana analogues, ua faʻamaonia pe a uma ona suʻe atoa le maʻi. E tatau ona suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga mo le vailaʻau ma faʻamalofia le ono mafai ona aʻafia ai aʻafiaga. O fualaau uma lava, o mea tutusa o le fualaau faasaina Cardiomagnyl, ua i ai le faʻailoga. I le tulaga o ni aʻafiaga leaga i tua o le ave o fualaau, ia mautinoa e fefaʻatauaʻi i se fomaʻi!

O faʻamaʻi o le loto ma toto toto o loʻo i ai se tulaga maualuga i fua faatatau o faʻamaʻi e oʻo atu ai i le oti. O lenei faamoemoe le mautonu e faatalitali pe tusa o le tolu tagata nonofo i le lalolagi.Cardiologists e sili atu e togafitia faʻamaʻi fatu fatu ma le fesoasoani a vailaʻau eseese. O nisi nei o Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl. O le a le eseesega i le va o le lua? Atonu e foliga mai o le tele o nei fualaau oona e foliga tutusa i le tuufaatasiga, ae e le saʻo lenei.

Cardiomagnyl e aʻafia i le kulupu o antiplatelet drugs, lea e faʻaaoga mo le puipuia o maʻi fatu. O lenei vailaau faasaina e mafai ona taofia ai le atinaʻeina o faʻalavelave na afua mai i nei faʻamaʻi.

Aspirin cardio o se vailaau faʻasaina foi ma gaioiga faʻamalosi. O se vailaʻau e le faʻamaʻi-fomaʻi fualaau faʻasaina lea e faʻavae i luga o le acetylsalicylic acid (ASA). Faatasi ai ma lenei mea, o le Aspirin cardio e mafai ona faʻaitiitia ai le vevela maualuga o le tino ma faʻaalia ai se faʻalogiga faʻapitoa.

O vailaau uma e lua ua fuafuaina e faaitiitia ai le faaputuputu o le platelet. I ni upu faigofie, e mafai e le ASA ona faʻafefeteina le toto, lea ei ai sona aoga aoga i luga o toto toto ua pisia i le cholesterol leaga. Aʻo mamafa tele le toto, e faigata mo ia ona alu i totonu o vaʻa o loʻo ufiufi i atherosclerotic plate. Afai e amata ona faaputuputu ia faaputuga, ona oʻo lea i le taimi e tui ai le toto i totonu o le vaa. Naʻo le avea ma mafuaʻaga o le afaina ma le osofaʻi o le fatu. O le isi mea na mafua ai le taʻavale e mafai ona vaivai ma vaivai ai vaa.

E faapefea ona aafia ai le tino?

A maeʻa ona 'ave le pulu, faʻaaogaina le ASA i totonu o le meaʻai fualaʻau ma le maualuga televave. A oʻo ina faʻagasolo le faagasologa o le absorption process, ua suia le ASA i lona metabolite autu - salicylic acid.

TALI

O le tele o lea mea e maua i le ate, talu ai o lenei tino e maua ai nisi o enzymes.

Faʻalogo! O le aveesea o le mea autu i tamaitai e sili atu ona lemu nai lo alii. E mafua lenei mea ona o le faʻaititia o le enzyme.

O le maualuga o le maualuga o le ASA e tupu i le 10-20 minute. Afai tatou te talanoa e uiga i le salicylic acid, ona oʻo lea i le maualuga pe a uma le 30-120 minute.

O pepa Cardiomagnyl e ufiufiina i se pa puipui e naʻo le duodenum, e faʻaitiitia ai le faʻafefe.

Vaevaega o mea

E masani lava, o tagata gasegase e le iloa pe o le a le eseesega i le va o cardiomagnyl ma aspirin cardio. O le toʻatele o tagata e manatu e tutusa o latou foliga, ae e le saʻo lenei mea. O le mea moni, o le gaioiga malosi i fualaau uma e lua o aspirin, ae o le mea e tasi e faʻataunuʻuina iinei. Cardiolmagnyl e sili atu ona mafaufauina lautele, talu ai e aofia ai foi le magnesium hydroxide - o se antacid.

Cardiomagnyl

O le magnesium hydroxide e faia ai se galuega taua - e teuina ai puipui o le manava, puipui ai.

Taua! ASA e mafai ona afaina ai le mucosa gastrointestinal. Afai e ave le le talafeagai, o maʻi tuga o le manava ma le gaogao e mafai ona atiaʻe, e oʻo i le faʻamalosia o le gastritis poʻo le maʻi suka.

O le puipuia o le leaga o le aafiaga o le aano, o se taʻavaʻi na faapitoa ona faʻaofiina i Cardiolmagnyl, lea e puipuia ai le mucosa. O le pusa o lenei vailaau faʻasaina ua ufiufiina i se atigi faapitoa e le o faʻaalia i le sua oona.

E leai se aoga e faʻaaoga ai nei vailaʻau faʻasaina i le taimi lava e tasi, talu ai e lua uma e taulai i le faʻamalosia o le loto. Cardiologists fautuaina le faaaogaina o le Aspirin cardio mo faafitauli i vaʻa, ma faʻaaoga Cardiomagnyl mo le faʻamalosia o le loto atoa. E le aoga le faia o togafitiga tutoʻatasi ma nei vailaʻau, e sili atu le maua o se faʻatalanoaga ma se fomaʻi o le a faatonuina se togafitiga.

Faailoga mo le faʻaaogaina o nei fualaau faasaina:

  • Prophylaxis o le thrombosis,
  • Tusa 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka
  • Fiafia le toʻa,
  • Mafuaaga
  • O faʻafitauli faʻapitoa i vaʻa o le faiʻai,
  • Maualuga maualuga
  • Atherosclerosis o toto toto.

O nisi o fomaʻi e faatonuina nei vailaʻau i le taimi o le toe faʻaleleia o le tino pe a maeʻa le faʻataunuʻu o le myocardial, stroke, ma le faʻalavelave maualuga. I se tulaga vaʻaia, e maitauina pe a maeʻa faʻalavelave faʻapipiʻi i luga o arteries, e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le Aspirin cardio, talu ai o lenei vailaʻau e faʻaititia ai le tiga ma le mumū.

Cardiomagnyl Feature

Cardiomagnyl o se vailaau mai le vaega o antiplatelet anti-inflammatory drugs. O le elemene autu autu o le acetylsalicylic acid, lea e tele sona aafiaga:

  • faʻamāmā le faʻaogaina o le faʻaogaina ma faʻafaigofieina le faʻafouina o mea,
  • e faʻaitiitia ai le fiva ma faʻasaʻo ai faʻamaoniga o fiva,
  • faʻaitiitia le toto ma maua ai le faʻamalosia malosi lautele i luga o toto.

Cardiomagnyl o se vailaau mai le vaega o antiplatelet anti-inflammatory drugs.

E le gata i lea, o le magnesium hydroxide, masini pateta, cellulose, masini suauu, talc ma le propylene glycol o loʻo aofia ai. Cardiomagnyl e masani ona faʻaaoga mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi cardiovascular. Faʻasalaga pepa - laulau. O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina:

  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • puipuiga o le faʻaleagaina o le myocardial i le le atoatoa o le fatu,
  • Puipuiga o le CVD i le masaniga masani o faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • puipuiga o le thromboembolism, thrombosis, atherosclerosis, veins varicose, etc.

O le mamafa o tagata e tele lava ina mafatia i faʻamaʻi pipisi o le cardiovascular, o lo latou toto o loʻo faʻalavelaveina, ua le lava le manava, ma o le fatu o le fatu ua le toe maua lona malosi i le taimi. O le mea lea, e fautuaina ia Cardiomagnyl e ave faʻafia i le tausaga ina ia puipuia ai o ia mai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi.

O faʻamaoniga i le ave o lenei fualaau faasaina:

  • toto i totonu
  • maʻi tumau o le manava,
  • o le ate ma le gaioiga galue,
  • maʻisuka malosi
  • le atinaʻe o le hypoglycemia,
  • hypersensitivity i vaega o le tuufaatasiga,
  • aspirin foma.

O le vailaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina taitoatasi mo tagata maʻi taitoatasi, o lea ao leʻi faʻaaogaina e taua le asiasi atu i se cardiologist, phlebologist poʻo le fomai tipitipi vascular.

Le aʻafiaga o fualaau oona i le maitaga

Cardiomagnyl, poo se vailaau tutusa - Aspirin cardio - ua natia i totonu o le tino. O nei mea i le uluaʻi masina muamua o le maitaga e mafai ona aʻafia ai le atinaʻe o le tamaititi. E masani lava, o se faʻaletonu le pulea e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o faʻamaʻi fatu o le pepe ma isi faʻamaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, vaevaega o le tumutumu o luga. O le tolu masina muamua e ave ai vailaau analgesic ua solia.

Totoina o pills ao maʻitaga

I le lona lua vaiaso, e mafai ona e inu na o na fualaau i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. O le faatonuina e faatagaina pe afai o le faamanuiaga i le tina e sili atu i le lamatiaga i le tamaititi.

Faʻalogo! E leʻi i ai ni suʻesuʻega e faʻamaonia ai le saogalemu o vailaau faʻamatalaina, o lea e le mafai ai ona faʻamatalaina a latou aogā i lenei vaitau.

I le 3rd tausaga, Cardiognyl ma le asipirin Cardio i luga o le maualuga o le doses e mafai ona:

  • tolopo le galue
  • faʻaosoina le afaina i totonu o se tamaitiiti,
  • mafua ai le gasegase faaumiumi i le tina,
  • puipuia le tapunia o le gaioiga Botallov i le tamaititi.

Afai e maua se vailaʻau faʻamalosi faigofie ao fai susu, ona oʻo lea i ni atopaʻu tele e mafai foi ona afaina ai le pepe. Afai e toʻatasi le faʻalogo ma i se faʻasolosolo, ona leʻo ai lea o le lamatiaga i le tamaititi.

Faʻaalia Cardiasca

CardiASK e aʻafia i le vaega o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory. O loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase i faʻamaʻi nei:

  • fulafula o le arrhythmia (faaletonu o le fatu)
  • siama fatu fatu
  • maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma le atherosclerosis,
  • faʻaleagaina o le pulmonary
  • le puipuia o le taʻavale
  • isi pathoces o le cardiovascular system.

E le gata i lea, o vailaau faʻasaina e faʻamaonia pe a uma le taotoga e puipuia ai le vevela ma veins veinose.

Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa. A aunoa ma le tofiaina o se cardiologist poʻo le tagata faʻalogo, e le mafai ona e faʻaaogaina lenei vailaʻau. Acetylsalicylic acid i le tele o mea e mafua ai le toto toto, o le mea lea, ao le i faaaogaina, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i mea uma e teteʻe ai ma ono ono lamatia. Aʻo lei faʻaaoga muamua, ua fautuaina ia iloa le tali i vaega ia mautinoa e leai se mea e faʻafefe.

Faʻaiʻuga

O se vailaau masani e puipuia ai fualaau faasaina i nisi o tulaga e mafua ai le leaga o le soifua lelei. O aʻafiaga e faʻapitoa ona faʻailoaina pe afai e le o tausia le atunuʻu. Aafiaga ono ono tulai mai:

  • taʻavale
  • vili
  • bronchospasm
  • vavao
  • vevela ma le mumu o le paʻu,
  • tatagi i taliga
  • anaemia
  • rhinitis
  • afaina anaphylactic (tulaga ogaoga).

I le taimi muamua o le alualu i luma o le soifua manuia, e tatau ona e sailia le fesoasoani a se fomaʻi.

Faatusatusaga o Cardiomagnyl ma Cardiasca

O vailaau e mafaufauina o analogues, o le mea lea, e masani ona suia e le tasi le isi.

O le tutusa o fualaau faasaina o loo i totonu oa latou mataupu faavae o faatinoga. Acetylsalicylic acid e punitia ai le tuufaatasiga o Pg enzymes e aafia i gaioiga mumusu. E le gata i lea, o vailaau faʻamalosi uma ei ai lona malosiaga malosi i luga o le toto. E mafai ona latou vevela fasilati, ona o le toto e le maua ai le toto. E fesoasoani lea i le faʻaleleia o le toto, e puipuia ai le fausiaina o le faʻalelei, lea e afua ai le tele o patholasis cardiovascular.

Analogs o fualaau faasaina

E masani lava, e filifili e tagata gasegase latou te faʻatau se faʻasologa o se vailaʻau masani, talu ai latou te manatu e le tele se eseesega i le tuufaatasiga, ae e le o lea. O nisi ua gauai atu i le tau maualalo o se vailaau faapena, ma le faagalo e uiga i mea e ono solia ai le tui poo le sese.

Taua! Sui le fualaau ua faatonuina i se mea tutusa ma le faatagaga a le fomaʻi.

O le aspirin cardio ua suia i vailaau nei:

I nei vailaʻau uma, o le vaega autū o le ASA, ae o aʻafiaga uma lava e aafia ai le mucosa gastrointestinal i auala eseese.

Ae mo Cardiomagnyl, e mafai ona suia e Magnikor ma Kombi-Fesili. O nei analogues e mafai ona faigofie ona faatusatusa i le tuufaatasiga ma Cardiomagnyl, talu ai e tutusa.

Lagolago faʻaonapo nei e puipuia ai faʻamaʻi e ala i le faailoaina o mea lamatia. Ae o le a le mea e fai i lenei faʻamatalaga? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata gasegase o loʻo i ai se vavave i. I lenei tulaga, e le gata ina manaomia e ia le suia o lona olaga, ae ia fesoasoani foi i le tino ma le fesoasoani o vailaau. Ma e tele lava mo ia faamoemoega, ua faatonuina ai Cardiask.

E uiga ia te ia o le a tatou talanoa i lenei tusiga. O lea, seʻi o tatou vaavaai i faatonuga mo le faʻaaogaina o Cardiask, o lona tau, mea tutusa ma iloiloga o fomaʻi e uiga i ai.

O le a le eseesega

CardiASK o se vailaau faʻasaina, aʻo Cardiomagnyl o se fomaʻi mai fafo (Nouei). O le eseesega autu o le aofaiga lea o le gaosiga galue. Cardiomagnyl o loʻo i ai nisi acetylsalicylic acid, o lona uiga e sili atu lona aoga nai lo lona tagata Rusia. Ona o le maualuga o le faʻamamaina o vaega o vailaʻau o le tuufaatasiga, o le aʻafiaga o aʻafiaga i Cardiomagnyl e sili atu le maualalo.

Cardiomagnyl Faʻaaogaina Polokalame Cardiomagnyl Instruction Cardi ASK Instruction

Vaega o fualaau faasaina

Cardiask o se vailaau e le o le toto e puipuia ai fualaau faʻamaʻi lea e aʻafia ai aʻafiaga o le fausiaina o le fatu fatu, ma tulaga tutusa. O le fualaau faasaina e sili ona aoga, ua i ai se taimi e sili ona lelei e aveeseina ai, ua tuufaatasia ma le tele o fualaau faasaina.

O le gaioiga malosi i Cardiask o le acetylsalicylic acid, lea i totonu o le 1 papalama e aofia ai le 50 pe 100 mg, e fuafua i le tui. Mo le lelei digestibility ma le faʻasaoina o le pepa, elemene fesoasoani e pei:

  1. vailaʻau vaʻa
  2. suauu maso
  3. lactose monohydrate,
  4. suauu
  5. povidone
  6. polysorbate,

O le tuufaatasiga o le ata vali o le Cardiac e aofia ai se copolymer methacryl. ia te oe ma le gaioiga o le acrylate, talc, dioxide, copovidone ma isi elemene.

Lenei e taugofie

O le tau o fualaau faasaina e ono fesuisuiai e fuafua i le gaosi oloa poʻo le vaega o le faʻatau. O le tau o Cardiomagnyl e maualuga atu nai lo Cardi ASK. E mafua lenei mea i le atunuu gaosia. Tau fuafuaina o fualaau faasaina:

  • Cardiomagnyl 75 + 15.2 mg Numera 30 - 150 rub.,
  • Cardiomagnyl 150 + 30.39 mg Numera 30 - 210 rubles,
  • CardiASK 100 mg Numera 60 - 110 rubles.,
  • CardiASK 100 mg Numera 30 - 75 ru.

Le fea e sili atu: Cardiomagnyl poʻo Cardiask

O le vailaʻau lona lua e maualuga lona maualuga o le acetylsalicylic acid, o lea e sili atu ona lelei lona galue. CardiASK ua faatonuina i tagata gasegase ma le tele o aʻafiaga o aʻafiaga leaga. E le gata i lea, o vaega o Cardiomagnyl na gaosia i totonu o Netherlands e maua ai le faamamaina e tolu-tolu, ona e leai se aafiaga leaga i le gastrointestinal tract pe a faatusatusa i le CardiASK.

Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se vailaʻau, e tatau ona suʻesuʻe suʻesuʻega faʻamalositino, talu ai o fualaau faʻataʻitaʻi e faʻatatau i le ASA e le mafai ona faʻaoga faatasi ona o le tele o le aʻafiaga o le faʻalavelave.

Patient Reviews

Marina Ivanova, 49 tausaga, Moscow

A maeʻa le faʻaleagaina o le myocardial, e tausia au e se cardiologist ma e masani lava, faalua i le tausaga, ou te alu i le falemaʻi mo le puipuiga. I le taimi muamua, na ia aveina CardiASK i le fale, ae i se isi suʻesuʻega na foliga mai ai o le ate na faasolo ina leaga. Ina ua maeʻa, na faatonuina Cardiomagnyl. E sili atu ona taugata, ae e le maua ai ni uiga leaga, o loʻo ou tago i le fualaau mo ni nai tausaga. Na faamalieina au: o le maualuga o le maualuga e le afaina, e le afaina le ulu, o vaa e le "taaalo".

Irina Semenova, 59 tausaga, Krasnoarmeysk

Sa ou aveina Cardiomagnyl mo le silia ma le 5 tausaga, aua O aʻu o ni maʻi faʻapitoa ma vascular vashologies. I le taimi lea, na toe foi mai le fatu i le masani, puupuu le manava ao faagasolo le savali. E leai ni aʻafiaga o fualaau faasaina pe a saʻo ona faia. E lei maua faalua lau fualaau, ma ave se ana tutusa i le ASK CardiASK. Ou te lei matauina le eseesega, o fualaau uma e aoga.

Cardiomagnyl o loʻo i ai nisi acetylsalicylic acid, o lona uiga e sili atu lona aoga nai lo lona tagata Rusia.

Faʻaaliga i fomai e uiga i Cardiomagnyl ma Cardiask

Yazlovetsky Ivan, cardiologist, Moscow

O fualaau faʻamalosi ua faʻamaonia lelei fualaau faʻataʻitaʻi e faʻavae i le ASA. Latou te faʻafefeteina le toto, ma faʻaitiitia ai le ono lamatia ai le pipili o le toto. E le mafai ona ou fai atu po o le fea fualaau faasaina e sili ona lelei, aua mea uma lava e le gata i le tagata maʻi, ae faʻapea foi ile faafitauli. A maeʻa se fatu fatu, ou te fautuaina Cardiomagnyl e puipuia le toe tupu. Ma mo le togafitiga o veins varicose poʻo le thrombosis, e sili atu le faʻaoga CardiASK.

Tovstogan Yuri, phlebologist, Krasnodar

Acetylsalicylic acid o se vaega lelei mo le faʻaleleia o le toto ma faʻamalosia le puipui o toto toto. Cardiomagnyl e masani ona faatonuina i aʻu maʻi e puipuia ai faʻamaʻi o le tino cardiovascular. CardiASK e masani ona faʻaaogaina i taimi o togafitiga, nai lo le puipuia.

Pharmacodynamics

Cardiask o se vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory drug ma antiplatelet agent. O le gaioiga a Cardiask e faʻavae i luga o le le faʻaaogaina o le enzyme COX-1. O lenei tali e poloka ai le faʻavaeina o le thromboxane A2 ma faʻalavelave ai le fusipasi platelet.

I le faʻaopoopoga i le mea autu, o le vailaau faʻasaina e puipuia ai le ita, ma faʻamafiesea foi le fiva ma ei ai se faʻafitauli faʻafitauli vaivai.

Pharmacokinetics

O le gaosiga autu autu o le vailaau oona o loʻo gauaʻi i totonu o le tootoo laitiiti. O le maualuga maualuga o le toto i le toto e oʻo ile 180 minute. pe a uma ona ave le pulu. E le atoatoa le acetylsalicylic acid i le ate.

O le vailaau faʻamalosi e faʻamalosi e fatugaʻo, ae o lona tuufaatasiga e le suia. O le gaioiga mo le acetylsalicylic acid e tusa ma le 15 minute, mo metabolites, o le gaioiga e 3 itula.

O le a matou taʻuina atu le mea e fesoasoani mai Cardiask mai.

Cardiask ua faatonuina mo le puipuia o se fatu oso faʻafuaseʻi (e aofia ai le toe faʻasolosolo) pe a fai o le tagata maʻi e i ai mea e mafua ai lona atinaʻe, mo se faataitaiga, maʻi o le maʻisuka poʻo. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faatonuina mo:

  1. le mautonu
  2. puipuiga, faʻamaʻi totoʻa i totonu ole mafaufau, thromboembolism,
  3. puipuiga o le loloto o veins ma,

Cardiask e le tatau ona onā i le taimi o le maitaga, lea e sili ona taua i le muamua ma le tolu piliona. O le salicylates i pusa i luga atu o le mita e mafai ona faʻaleleia ai le tele o taimi o faaletonu i le atinaʻeina o le pepe, aemaise lava, taʻitaʻia i. I le lona lua o masina, o le fualaau faasaina e mafai ona faatonuina i na o mataupu pe a sili atu le maualuga o le faamanuiaga nai lo le afaina i le tamaititi. Ona tatau ai lea ona pulea le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu ma vave loa ona ave pe afai e tupu. I le tolu tausaga lona tolu, o le salicylates e taofia ai le galue, faateleina le toto, ma e mafai ona oʻo atu ai i le tui o le tino i se tamaititi.

O salicylates ma a latou mea e maua mai ua faʻateleina i le taimi o le lactation ma susu, ae i nai tofo. O le faʻalavelave faʻafuaseʻi e le mafai ona aʻafia ai le pepe, ae ui i lea, umi taimi e manaʻomia ai le faamutaina o le susu.

E faasaina le fualaau faasaina i tamaiti ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga.

Faatonuga faapitoa

O le Cardisk faʻamaʻi e mafai ona faʻaaogaina e pei ona faatonuina e lau fomaʻi. O faʻamatalaga nei e ave ai le nofoaga o faʻamatalaga faapitoa i faatonuga:

  • I fua maualalo, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le goutoto o tagata gasegase ma le faaitiitia o le excretion o le lactic acid.
  • I le tuufaatasiga ma le methotrexate, o le aʻafiaga o aʻafiaga i le itu e faateleina.
  • O vailaau maualuga e iai sona aafiaga hypoglycemic.
  • E le fautuaina le faʻaaogaina o faʻatasi ma Ibuprofen, talu ai e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o Cardiask.

A o lei filifili po o le fea e sili atu - "Cardiomagnyl" poo "Aspirin Cardio" - e tatau ona e faamasani ia oe lava i le tuufaatasiga, faailoga ma le solia o fualaau faasaina. "Cardiomagnyl" o se sui aloaʻia e puipuia ai le faʻafuaseʻi o faʻamaʻi o le fatu ma toto toto ma faʻafitauli. Aspirin ma le Aspirin Cardio e faʻamaʻi-inflammatory, analgesic, ma le toto-thinning non-steroidal vailaʻau lea e mafai ona fesoasoani le fiva. E tolu ni sauniuniga e eseese i le tuufaatasiga: latou te aofia ai le acetylsalicylic acid, ae o vaega eseese o ausilali. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Cardiomagnyl o loʻo iai le magnesium hydroxide, lea e mafai ai ona ave le vailaʻau mo se vaitaimi umi e aunoa ma le afaina o le mucosa gastrointestinal.

Faatusatusaga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le a se mea tatou te iloa e uiga i Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio? Muamua e iai le kulupu o vailaʻau e mafai ona maua ai se puipuiga lelei tele ma puipuia ai le atinaʻeina o togafitiga faʻaleagaina i le cardiovascular system, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o aʻafiaga o faʻafitauli faigata. E tusa ai ma le gaioiga a Cardiomagnyl - faʻatau fualaau faʻasa.

Aspirin Cardio o se vailaau o se vaega e matua ese lava. O lenei vailaʻau ua vavaeina e avea o se sui e tetee i le faʻaaogaina o tui ma se vaega e le o le faʻamalosi, o le mea lea e taua o le a le o le faʻamaʻi faʻasolosolo. O le faʻaaogaina o Aspirin Cardio i togafitiga e maua ai le malosi o le analgesic effect, aveesea ai le maualuga o le vevela o le tino, ma faʻaititia ai foi le fua faatatau o le atinaʻe o paʻu toto.

O le eseesega autu i le va o Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl o lona tuufaatasiga. O le mea taua (ma le malosi) i vailaʻau uma o le acetylsalicylic acid. Ae o Cardiomagnyl, i le faaopoopo atu i lenei vailaau, e aofia ai foi le magnesium hydroxide, lea e mafai ona fafagaina ai maso ma tissu o le fatu ma toto toto. O le mea lea, o Cardiomagnyl lea ua faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase i maʻi tuga o le cardiovascular system. E iai foʻi i le cardiomagnyl o loʻo i ai se faʻamaʻi - o se vailaʻau e puipuia ai le mucosa gastric mai le faʻaleagaina ma le leaga o aʻafiaga o acetylsalicylic acid, ma o le mea lea o lenei fualaau faasaina e mafai ona ave soo, e aunoa ma le fefe e faʻaleagaina le tino o le tino ma le manava.

Afai e te faitau i faatonuga mo Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl, e mafai ona e maitauina o nei fualaau oona e tele naua mea e aoga tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o vailaʻau faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o fatu fatuga ma le thrombosis; latou te avea o fualaau o le aoga aupito sili ona aoga i le puipuia o mai. Ae ui i lea, o le eseesega i le va o fualaau oona o le a matauina pe afai e te faitau i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, o Aspirin Cardio o loʻo iai i ana molimau:

  1. Puipuiga o le thrombosis ma le thromboembolism.
  2. Togafitiga o pathoces cardiovascular i le maʻisuka malosi.
  3. O fualaau faasaina e mafai ona faatonuina mo le tele o meaʻai ma mea e le masani ai i le soifua maloloina o le mafaufau.

Fai mai le au atamamai o le faaaogaina o Aspirin Cardio e sili ona taua pe a maeʻa galuega i luga o toto, talu ai ona o le fualaau faasaina, e faaopoopo atu i le aoga aoga aoga, ua i ai se malosi e tetee atu ai i le afaina o le Aspirin Cardio, o le lamatiaga o faafitauli e matua faaitiitia.

Cardiomagnyl e masani ona faʻamatalaina i tulaga nei:

  1. E le faʻaaogaina angina pectoris.
  2. O se faʻalavelave faʻapitoa o le faʻaleagaina o le myocardial.
  3. Faʻatasi ai ma le tele o aʻafiaga o le toe faʻafouina o pupuni toto.
  4. Faatasi ai ma le tele o cholesterol i totonu o vaa.

Ua fautuaina e le Cardiologists le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fai ma faʻasologa i soʻo se faʻafitauli o le cardiovascular system, faʻapea foʻi ma le puipuia o faʻalavelave i le vaega o le gasegase.

E le mafai ona tali le tali le fesili o le a sili atu le fualaau faasaina - Aspirin Cardio poʻo Cardiomagnyl. Faʻaiʻuga e mafai ona faia pe a uma ona pasia se suʻega faafomaʻi atoatoa, pasia uma suʻega ma se auiliiliga auiliili ma se cardiologist.

Faʻailoga talafeagai i Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl

Aspirin Cardio ua faʻasaina faasaina mo le faʻaaogaina i le i ai o se tagata maʻi i le maʻi o le peptic ma isi maʻi o gastrointestinal. I lenei tulaga, o le a fautuaina e suia lenei vailaau faʻasaina ma Cardiomagnyl poʻo ona analogues. E le gata i lea, o le faʻailogaina o le ave o Aspirin Cardio e:

  • Falemaʻi
  • Taumafa
  • Manua ogaoga o fatu

Cardiomagnyl e faʻasaina foi mo le faʻaaogaina i le fulu, o le faʻasolosolo i le mamafa o le toto, ma le le atoatoa, faʻateleina o le muscle fatu.

I le faaiuina o le tusiga, matou te maitauina o le faaiuga e ave soʻo se tasi o nei vailaʻau e le mafai ona tutoʻatasi: e mafai ona e ave Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga