E mafai ona ou tagofia le fualaau faasaina - Arthra mo le maʻisuka ituaiga 2?

O Arthra na atiina ae e togafitia ai le osteoarthritis, o se faʻamaʻi e faʻaleagaina ai le mumu i totonu o sooga. I le auala aupito sili ona lelei, o le vailaʻau ua faʻamautuina i le amataga o le gasegase o le faamai. O le amataga o le suʻeina o meaʻai i le laasaga pe a amata le maʻi e le aumaia ai le mea e manaʻo ai.

Ole faasologa ole togafitiga ole gasegase e umi ile ono masina. O nei vailaʻau e le maua ai se vave aʻafiaga, ua fuafuaina mo le faʻaleleia o le tulaga o le maʻi mo se taimi umi. Mo lenei mafuaʻaga, e mafai ona lagona le aafiaga i le tele o masina talu ona amata le vailaʻau, poʻo le maeʻa foi ona maeʻa. I nisi tulaga, o le togafiti togafitiga e oʻo atu i le 5 masina talu ona maea le vasega. O le faʻaleleia o "Artra" e le o noatia i le faʻaaogaina o meaai, e masani lava o faʻataʻitaʻiga ua faʻamatalaina 1 le papafa 2-3 taimi i le aso.

"Artra" o loʻo maua i foliga o capsules ma tablets - o le pepa faʻatumu ua filifilia e le fomaʻi. O le eseesega tele i le va o se pusa ma se papaa e faapea o le a vave ona solo, ma e tusa ai, o le vailaau e amata ona vave galue. Ae e le o lona uiga o capsules e sili atu ona lelei nai lo papa. O capsules ei ai se atigi e le mafai ona solo i totonu o le manava i lalo ole aʻafiaga o le elekene hydrochloric. E tatau lea mea ina ia puipuia ai le paʻu o loʻo i totonu o le pusa, ia faʻatagaina ai vailaau e ulufale ai i le iniseti ma ua i ai iina ua amata ona gauai i totonu o le toto. Pusa, i se isi itu, amata ona faʻamavae i totonu o le manava. E le mafai e se tagata taoto ona fuafua po o fea vailaau e manaomia i se mataupu patino: solu i totonu o le manava po o le fatu. A uma mea uma, o nisi vaega e le mafai ona gauai mai le manava, ao isi e le lelei le gauaʻi mai le manava. O le mea lea, o le filifiliga o le vailaʻau o le vailaʻau e tumau pea i le pule faitalia a le tagata tomai faapitoa.

Isi fesoʻotaʻiga fualaau

"Arthra" e lelei lelei ma isi vailaʻau. E mafai ona faia faʻatasi ma NSAID - fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory non-steroidal. O lenei vailaʻau e faʻamalosia ai le aʻafiaga o NSAID, o lea o le a faʻavavevave ai le faʻamaʻi o le tiga, ma o le a, o le a faʻaitiitia ai le fua o le painkiller. E le gata i lea, o vailaau faʻataʻitaʻi na faʻaalia lelei le fesoʻotaʻiga ma GCS - glucocorticosteroids. GCS o vailaʻau o loʻo aofia ai se mea faʻafefiloi o hormones lea e maua mai i mata o le tino. E i ai a latou faʻamatalaga e tetee atu ai i aʻafiaga.

Suesuega Faʻatau Fualaau

Mo le faʻalapotopotoga o le soifua maloloina, o le lelei o le aufaipisinisi e tumau pea le fesiligia. Sa faaauau pea ona suʻesuʻe e saienitisi ia aafiaga o nei vailaʻau i le tino o le tagata. Ua finau tagata popoto mai fafo e faapea, afai o le aʻafiaga o vailaʻau e faʻatatau i le chondroitin ma le glucosamine o loʻo matauina, ona na o le umi lava. I le taimi muamua, pe a uma le amataga o togafitiga, e leai se aoga o le glucosamine ma e le sili atu nai lo se placebo.

Suesuega Rusia e uiga i le aoga o le "Arthra" faʻamaonia: o lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga o le osteoarthrosis. Na maua ai o se aʻoaʻoga tumau e ono masina e mafai ona faaleleia atili ai le tulaga o tagata gasegase i le osteoarthrosis. I lenei tulaga, ua fautuaina e le au atamamai le aveina o le 2 maa i le aso i le amataga o togafitiga ma le tasi maa i le masina talu mai le amataga o le vasega. O le tele o tagata mamaʻi na auai i le suʻega e leʻi faitio i aʻafiaga o le itu poʻo faʻamaʻi aʻafiaga i lenei tulafono. E le gata i lea, na maitauina e le au suʻesuʻe o le aofia ai o le "Arthra" i le togafitiga faʻapitoa e mafai ona faʻaitiitia ai le tiga ma faʻateleina ai le vavalalata. O le aafiaga o le togafitiga ma lenei vailaʻau na faaauau pea mo le 3 masina talu ona maea le aoga autu.

O le gaioiga a Arthra sa vaʻaia suʻesuʻeina. ma le maʻi osteoarthrosis o le tulivae . O galuega mamafa a saienitisi Rusia ua manino ona faaalia: o le aofia ai o le "Arthra" i togafitiga o lenei maʻi e lua ona aafiaga. Muamua lava, pe a faʻapipiʻiina e le aufailaʻau lenei tagata faigaluega, o le tiga e sili atu le saoasaoa - "Arthra" e faʻamalosia ai le aʻafiaga o paʻu. I sina mea itiiti lava, ua toe faʻafoʻiina ai le mea na afaina ai le afaina o manu. O le talia o le gasegase mo faʻamaʻi OA e manaʻomia, aemaise lava talu ai o nisi vailaʻau e mafai ona aʻafia ai le tulaga o le cartilage, ma faatasi ai ma le fesoasoani a Arthra, e faigofie lava ona faʻafefe lenei aafiaga leaga.

Le aoga o fualaau faasaina mo le tiga i tua

E ui i le mea moni e faapea o le osteoarthrosis o le faʻamaoniga sili lea mo le aveina o Arthra, ae mafai foi ona faʻamaonia lenei fofo mo isi faʻamaʻi o le APDA. O le a le aoga o vailaʻau i lenei tulaga? Sa mafai e tagata tomai faapitoa ona faamanino lenei mataupu. Suʻesuʻega o suʻesuʻega na lolomiina e faʻamoemoe ai le aoga o Arthra mo le maualalo o tiga, - O se tasi lea o faitioga sili ona tele o loʻo i totonu o le ofisa o le neurologist poʻo le orthopedist. Ua finau tagata suʻesuʻe Rusia e faapea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le gata na faʻaititia ai tiga ma NSAID, ae na faʻaleleia ai foi le lelei o le olaga o tagata gasegase. I le taimi lava e tasi, ua faʻamaonia mai e tagata atamamai: o vasega laiti o le tagofia o fualaau faasaina e le o se mea aoga i taimi uma. O le aoina o fuainumera ma suʻesuʻega na faia ai le au suʻesuʻe faasaienisi e faapea e fautuaina e faatonuina Arthra i tagata mamaʻi ma le tiga lumbar. I se tulaga faʻapitoa, o se mea lelei na maitauina, faʻatagaina oe e faʻaitiitia le fua o le painkillers ma, faʻapena, faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga.

Faʻamatalaga o suʻesuʻega faʻasaienisi:

  1. Aafiaga o le Glucosamine Tautala i le Faʻatulagaga Faʻatasi i Tagata Taitoatasi Ma le Faʻasologa o le Tino Paʻu: A Randomized, Placebo-Controlled Clinical Trial // >>>
  2. Svetlova M.S. Le aoga o fualaau faasaina "Arthra" i togafitiga o le osteoarthrosis (OA) // >>>
  3. O se suʻesuʻega faʻasalalau vave o le aoga ma le saogalemu o le vailaʻau faʻatau o le Arthra i le togafitiga masani o tagata gasegase i le osteoarthritis // >>
  4. Le aoga o le vailaau faʻasaina o le Arthra i tagata mamaʻi ma faamai pipisi ma le gasegase osteoarthrosis (DO) o le tulivae // >>>
  5. Lumbar tiga: o le avanoa e faʻaaoga ai le fesuiaiga o fualaau oona // >>>

Arthra tablets i luga o falemaʻi i luga o le initaneti

  • Faʻatau Arthra i luga o le initaneti i le initaneti Eurofarm
  • Faʻatau Arthra i le IFC i luga o le initaneti

Tuua Lau Faamatalaga