E aʻafia ai tagata i le maʻisuka?

Matou te ofoina atu ia te oe e faitau le tusiga e uiga i le autu: "le aafiaga o le maʻisuka i luga o le malosi o alii" faatasi ai ma manatu mai tagata tomai faapitoa. Afai e te manaʻo e fai se fesili poo le tusitusi, e faigofie ona e faia lenei mea, pe a maeʻa le tusiga. O le a mautinoa lava le taliina oe e lo tatou tagata poto faapitoa.

O le mea na tupu e sili atu ona mafatia tagata i le maʻisuka nai lo tamaitai. O mafuaʻaga o le faamai e tatau ona sailia i le le mafaia o le pancreas e maua mai ai le aofaiga talafeagai o le insulin, lea e talafeagai mo le masani ai le metabolism ma se faaitiitia i le kulukose toto.

Vitio (kiliki e taʻalo).

I le maʻisuka, ua faʻaleagaina le tino o le tino, o le tele lava o maʻi o loʻo mafatia foi i le vaivai o le tino, aua o le malosi o le tama e tele lava lona faalagolago i le tulaga o galuega gasegase. O le maʻisuka ma le gafatia i tagata e le fesoʻotaʻi faʻatasi.

I le hyperglycemia, o le faaleagaina o toto toto ma faʻamavae gata i le tane faʻapitoa e mataituina, o se taunuuga, o lenei mea o se mafuaʻaga o le faaleagaina o le erectile. I le taimi lava lea, o le tosina atu o se tamaloa i se fafine e le mafatia ma ua faʻaalia atoatoa.

O feusuaʻiga o se faʻataʻitaʻiga o le feusuaʻiga, muamua o le toto ua sasaʻaina i le penisini, faʻateleina o le faʻafeusuaiga, ona tupu ai lea o frictions ma, o se taunuuga, ua faʻasaʻoloto le sperm. O le maʻi suka e faia ai ona lava fetuutuunaiga ma faʻaleagaina ai tulaga taʻitasi o fesootaiga tau feusuaʻiga.

Vitio (kiliki e taʻalo).

Ina ia mafai ona faia le feusuaiga, ma o le tamaloa na i ai se mea masani, e tusa ma le 50 ml o le toto e tatau ona ulufale i le penis, e tatau lava ona puipuia i totonu seia oʻo i le faʻalavelave. E naʻo le faʻaaogaina o se vailaʻau vaʻaia ma ni neura e nafa ma lenei gaioiga.

I le maʻisuka, o le gaioiga o le tino o le tane e maua ai suiga iloga. O le faamaʻi o le a mafua ai ona faʻaleagaina le faʻaleagaina ma le faʻaaogaina o metabolic, o suiga i le suka o le toto e afaina ai le ogatotonu o le namu, e taʻua o latou e nafa ma le amataina o le fausiaina ma le faʻamalosia.

E le gata i lea, e tusa lava pe leai ni faʻafitauli i se faʻatuina i alii e maua i le maʻisuka, e i ai se mea e mulimuli mai pe leai foi. I nisi o tagata gasegase, o le faʻalauiloaina o elemene elemene e faʻaititia le taua:

E iloa foi e faapea o le maʻisuka ituaiga 2, o le setete o le fesoʻotaʻiga capillary, o le totoga o loʻo i totonu o le tino o le penis, ua faʻaitiitia. O se taunuuga, o le maʻisuka e aʻafia ai le faʻalavelave e ala i le faʻaitiitia o le toto i le penisini, mafua ai le faʻavaivaia o le fausiaina ma lona liua. Toe foʻi mai se olaga faʻafeusuai masani, toe faʻafoʻisia le malosi e matua faigata lava.

O le maʻisuka ituaiga 2 e aʻafia ai le libido, lea e aʻafia ma le faaleagaina o nofoaga autu i le faiʻai e nafa ma le tosina. I le mafaufau i lenei mea, o fomaʻi e faʻaaogaina se taimi faʻapitoa - maʻi o le maʻisuka. E tatau ona malamalama o faʻafitauli faʻapitoa o le maʻisuka leioio.

E masani lava, o le malosi o tagata e maua i le maʻisuka e aafia i fualaau faasaina e faasaga i le hyperglycemia:

  • fofo
  • peta blockers
  • antipsychotics.

E tupu ai le afaina o le maʻisuka ma le gafatia ona o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau oona e maualalo ai le kulūkose, ma e mafai foi ona avea ma mafuaaga o le mafaufau. Afai o le leai o se feusuaʻiga e fesoʻotaʻi tonu lava ma mea e mafaufau i ai le mafaufau, o loʻo taʻua i le maʻisuka se fausaga faʻapitoa, aemaise i le taeao.

I tagata gasegase, o le testosterone e masani ona mou atu ona o le faigata o le mafaufau e uiga i lona siama.

E le gata o le i ai o le maʻisuka e aʻafia ai le malosi o tama, ae o iai foi se manatu faaalia. O maʻi e fesoʻotaʻi ma se faʻaitiitia o le malosi e masani ona fesootaʻi ma se faʻavavevave o le pa'ū i le maualuga o le tama tane o le hormone. I le isi itu, o lenei mea e mafua ai le atinaʻeina o le oona, o se mea muamua e manaʻomia mo le maʻisuka ituaiga 2 (e le o le inisalini).

E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 50% o tane e iai le maʻisuka faʻamaʻi o loʻo i ai nisi o ituaiga o feusuaʻiga. O mafuaʻaga o togafitiga o faʻasalaga, faʻamaʻi fatuga, toto maualuga, o fualaau faʻamaʻi, togafitiga o le masculoskeletal system, leions of the groin, testicles, ma le perineum.

Mai mea uma e mafai ona tatou faia se faʻamaoniga talafeagai e le lava le gaosiga o le testosterone i le taimi e tasi e avea ma taunuuga o le hyperglycemia ma o se tasi o na mea e iloa ai le atinaʻeina o le maʻi.

O le aafiaga o le maʻisuka i feusuaiga e mafai ona faaitiitia, e le tatau i se tagata ona faavaivai ma faamutaina lona olaga. I soʻo se tulaga, o galuega feusuaʻiga e faʻalavelaveina e suiga i metabolic processes i le tino e mafai ona faʻaumatia.

O le mamafa o le maʻi e faalagolago i le gasegase o le faamaʻi, o lona mamafa ma le le lava o togafitiga faʻaaogaina. O le sini autū o togafitiga o le faʻasaʻoina o le maualuga o le kulukose, ona tumau ai lea o le maualuga o le suka i totonu o tapulaa masani. O le tele lava o taimi, e lava lea e faʻaumatia ai le faʻafitauli tama.

Afai o le mafuaʻaga o se faʻavaivai vaivai o aʻafiaga o le neuropathic e le tusa ai ma le talaaga o le hyperglycemia, e manaʻomia e le maʻisuka ona faʻaaoga vailaau faʻapitoa e faʻavae i le lipoic acid. O lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, ma faʻaititia ai foi le faatinoga o le pyruvic acid. O le taimi atoa o togafitiga e aofia ai suʻega o le kulūkose masani.

E mafai ona i ai i le maʻisuka le le atoatoa o tamaloloa tane, i ia tulaga ua tuʻuina atu i le falemaʻi e suia ai togafitiga ma le fesoasoani a:

  1. fualaau oona
  2. Metformin.

O vailaau e ave i lalo o le vaavaaiga mataʻutia a se endocrinologist. I le avea ai o se tulafono, pe'ā uma le tasi poʻo le lua masina, e vaʻaia e se tamaloa se uiga lelei, o lana feusuaʻiga e toe faʻaleleia.

O le isi tala e oʻo mai pe afai e maua e le tagata maʻi le gaʻo, o ia, muamua, o le a manaʻomia le aveesea o le mamafa, ma lona lua, ia faia ni auala talafeagai e faʻaitiitia ai le toto.

Mo nei faʻamoemoega, e tatau ona mataituina se taumafataga faapitoa o mea taumafa, fai taga i aso uma, faamalositino, tagofia vailaʻau e faʻaitiitia ai le toto.

O fomaʻi e matauina o le faʻaaogaina o le lipoic acid i le maʻisuka ituaiga 2, pe afai o le malosi o le maʻisuka ua vaivai, ua naʻo le amataga o le maʻi. A le o lea, e leai se lagona e faamoemoeina ai soʻo se togafitiga, e le mafai ona maualuga le maualuga o le testosterone.

O le faʻaaogaina o fuainini e fesoasoani e puipuia ai totoga o le cholesterol i totonu o toto, mo se faataitaiga, o vailaʻau Lovastatin ma Atorvastatin e aoga tele. A leai se maʻi o le maʻisuka i genes, e manaʻomia ona ia faʻamaonia fualaau oona e faia i le faavae o le gaioiopi.

I le le maua o le togafitiga o le togafiti, ua faatonuina e le fomaʻi fualaau faasaina e pei o Viagra, o nei laulau e mafai ona faateleina ai le faatumuina o le penis i le toto, e faaosofia ai lagona masani o le tino i le faitaaga.

E tusa ma le 70% o mataupu pe a maua le maʻisuka ma ua leai se malosi, e manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatele ai le malosi o tama:

Ae ui i lea, o aʻafiaga o nei gaioiga-faʻaleleia o vailaau faʻasaina i luga o tane e maua i le maʻisuka e maualalo ifo nai lo tagata mamaʻi e aunoa ma le toto suka. Mo lenei mafuaaga, o le tele o le maʻisuka e fautuaina e fomaʻi e ave le tele o vailaau o fualaau oona, e masani lava o le lua faʻasologa o fualaau faasaina.

I le taimi lava e tasi, e tatau i tamaloloa ona pipii i se taumafataga maualalo i luga oa latou mea taumafa, ae le o le faʻagaloina o meaai e afaina ma aoga mo le maʻisuka. O le mea e sili ona manaʻomia o le faʻaaogaina o meaai ma le maualuga o le faʻasologa o fuainumera, lea e vave ona siitia ai le maualuga o le suka. O le lisi sili ona taua e tatau ona avea ma meaai ma le tele o polotini, fualaau faisua, fualaau aina suamalie, fualaʻau fualaʻau.

O le isi tulaga e tatau ona faʻaleleia e faʻaleleia ai le feusuaiga o le taofia lea o le ulaula tapaa, ma le ulaula tapaa e afaina ai le soifua maloloina. O Nicotine e afaina ai le toto o le toto ma le tino atoa, ma avea ma mafuaʻaga o le faʻaalia ma le atinaʻeina o fusi toto i tagata soifua maloloina atoatoa.

E aʻafia le aʻafiaga i aʻafiaga? E aafia ai foi, ma e le gata i manaoga tau feusuaiga. Fautuaina e:

  1. faʻamaonia le moe
  2. sili atu savali i le ea fou.

O le toʻatele o tagata latou te le amanaʻiaina ia faigofie faigofie, latou te talitonu o tulafono o se olaga ola maloloina e le mo i latou. O le faamalositino i le maʻisuka, e tusa lava pe le taua, e fesoasoani e toe faʻafoʻi toto, o le a avea ma fuataga o le puipuia o le faʻamalosi i totonu o le tino.

O le fomai tipitipi fomaʻi e fesoasoani e toe faʻaleleia le tulaga faʻalagona, e mafai foi ona e faia ni aʻoaʻoga faʻapitoa. O le a le sili atu le manaia le faia o yoga pe mai lea taimi i lea taimi e auai i taimi o faʻatalanoaga.

Ua mautinoa e fomaʻi o fesoʻotaʻiga masani tau feusuaʻiga o le a avea ma puipuiga aupito sili ona lelei o feusuaʻiga tau feusuaʻiga i le maʻisuka. Faatasi ai ma se avega masani ile tino, o aʻafiaga le lelei o le hyperglycemia o loʻo aʻafia, o loʻo masani le aʻoaʻoina masani o toto toto.

E tatau ona manatua o le maʻisuka ma le maʻisuka, ma le malosi o tagata e vavalalata fesoʻotaʻiga. A aunoa ma togafitiga talafeagai, o le tagata maʻi e feagai ma se toilalo atoatoa o le feusuaʻiga, mea vaivai.

O le tagata atamai i le vitio i lenei tusiga o le a talanoa e uiga i mataupu faavae o le togafitia o le gasegase erectile i le maʻisuka.

E lua faʻamaʻi e alu i le lima o le maʻisuka ma le malosi o se tamaloa. O se taunuuga o le le lava o le gaosiga o le inisalini e le pancreas, o loʻo i ai se soliga o faiga faʻava-o-tino i le tino o le tagata. O lenei mea e sili atu ona aʻafia ai le faʻaaogaina o fatu ma le popole. Ona o le faateleina o le aofaiga o le cholesterol leaga, lea e afaina ai toto toto, o loʻo tafe le toto, ma faʻalavelave i le faiʻai ua mafua ai le faʻaitiitia o le lagona o aʻafiaga namu. O se taunuuga, e tusa ai ma fuainumera, 25% o tagata maʻi gasegase i faafitauli i le taimi o feusuaiga - galuega erectile e sili atu ona leaga, e leai se faʻailoga, pe o le a le toe i ai le manaʻoga.

O se tasi o faʻafitauli sili ona taatele e le afaina i le maʻisuka.

O le mafuaʻaga mo lenei mea atonu o le tele o mea i le taimi e tasi. O le tele o taimi, o faʻalavelave o le erectile e tupu i tagata ona o le solia o le cardiovascular system. Talu ai ona o le le atoatoa o le faiga o metabolic, o le toto ua faateleina, o le toto toto ua le toe aoga, ua le atoatoa le gaioiga o le okeni totoga. O le televave po o le leai o le kulukose i totonu o le toto e afaina ai le gaioiga o le fatugalemu o le tino, ma mafua ai le le atoatoa i le faagaioia o le gaioiga. E le gata i lea, o le maʻisuka e aʻafia ai aʻafiaga o le maʻi o le tagata maʻi, faʻaleagaina le gaosia o le malemono testosterone, lea e faalagolago i ai le malosi o le tane.

O se mea tāua o le mafaufau o le tagata maʻi. E masani lava, masani ona faaaoga fualaau e maua ai aʻafiaga i foliga o le le fiafia ma le atuatuvale, lea e aʻafia ai le malosi. O nisi taimi e le afaina ai erectile e mafua mai i le atuatuvale na mafua ona o le i ai o togafitiga.

O le maʻisuka ma le malosi e vavalalata vavalalata. O le mea lea, o le inisalini e faʻaaogaina i le sili atu poʻo se meaai e le lelei mo le maʻisuka ituaiga 1 e faʻaititia ai le toto maualuga o le suka. O le le lava o le malosi e faʻaaogaina lelei e afaina ai le galuega o le taulaʻau, lea e nafa ma le toto o le toto i le itutino tino i le taimi o le sogasoga ma le gaioiga. E le gata i lea, o le maʻisuka e aʻafia ai le faʻaleagaina o le tino, faʻaleagaina le tafe toto, ma le faʻalavelave o le tino, faʻalialia ai le tino i faʻalavelave masani. O se taunuuga, o le le atoatoa i le maʻisuka o loʻo faʻaalia i uiga nei:

  • lē lelei faʻatulagaga
  • umi ejaculation,
  • faʻaititia le libido
  • faʻaitiitia le faʻalogona o le gaʻo ma le penis.

Toe foʻi i le laulau o mea

A oʻo mai foliga o maʻi, aua le fefe pe atuatuvale, talu ai e le mafai ona faʻamalolo maʻi. O le mamafa o le maʻi o le gaosia o le tino e faalagolago tonu i le gasegase o le maʻisuka ma le tulaga o lona atinaʻe. O le mea lea, o le togafitiga e mafua tonu lava i le faʻamautinoa ma le tausisia o le maualuga o le toto i totonu o se fausaga talafeagai. E le gata i lea, e tatau i se alii ona:

  • siaki le mamafa
  • pulea le toto
  • faʻamaonia le faʻasaina o le cholesterol metabolism.

Ina ia faʻamaonia le mafai, e tatau ona e fiu ulaula.

Afai o loʻo e mamafa tele, ina ia ausia lenei sini, e tatau ona e faʻaumatia ni paʻu faaopoopo faatasi ai ma le fesoasoani o le gaioiga faaletino ma se meaai faʻapitoa, faʻapea foʻi ma faʻaaogaina fualaau e faʻafoʻi ai le toto. O se mea taua o le taofia lea o le ulaula tapaa. I le faʻaopoopoga, e manaʻomia e le tagata maʻi ona faʻamautuina le tulaga o le mafaufau, lea e taʻalo ai se sao taua i le soifua maloloina o feusuaiga. I le tele o tulaga, o togafitiga faʻasolo i lenei itu ua lava lea e faʻaleleia ai le libido ma toe faʻafoʻisia le malosi atoa.

E tutusa ma le togafitiga o le faʻamaʻi, o faʻasolosolo ua faatonuina vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga lautele o le puipuiga, faʻapea foʻi ma tagata faʻamaonia e faʻaleleia le fausiaina ao faia feusuaiga.

Faʻatasi ai ma suiga faʻapitoa i aʻa o le paʻu mata, o togafitiga e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o togafitiga e faʻaaoga ai faʻamaʻiloga. Afai o le gasegase feusuaʻi i le maʻisuka na mafua mai ona o le faaletonu o le hormonal, ona togafitiga lea o le le atoatoa i le maʻisuka ituaiga 2 ile falemaʻi. O le tagata gasegase o loʻo faʻamaonia ai hormones sex (androgens), o le faʻaaogaina e manaʻomia ai le vaavaaia lelei o tagata tomai faapitoa.

A oʻo ina faʻalauiloaina le faafitauli, ona faʻaaogaina lea o mea faʻapipiʻi faapitoa.

I tulaga ogaoga, pe a matua le amanaiaina le maʻisuka ma le le atoatoa ma e le ulufale le toto i le penisina, o le taotoga e faia. Faʻalagolago i tausaga ole maʻi, ituaiga o maʻisuka ma le umi o le maʻi, e maua e le tagata gasegase se gaioiga e faʻaleleia ai le toto e toe faʻafoʻi ai le toto i le penisini pe faʻapipiʻi totoga e faʻamautu ai se fausaga.

O le vaifofo sili ona masani mo le le atoatoa o le PDE-5 inhibitors. O se uiga lelei o le vaega o fualaau faasaina e faapea o le au filifilia e le o ni mea faʻaleagaina, o lona uiga, o vailaʻau e faʻaleleia se faʻavae ma faʻateleina lona umi naʻo le tulaga o le faitaʻaga masani faalefeusuaiga. Ae ui i lea, o vailaʻau e le faʻaitiitia ai mafuaʻaga o le faʻamaʻi - o togafiti togafitiga e faʻaalia. I falemaʻi, e masani ona ofoina atu "Viagra", "Levitra" poʻo "Cialis". "Viagra" mo le maʻisuka ituaiga 2, e pei o Levitra, e aoga mo le 4 itula. "Cialis" ei ai lona aafiaga i le tafe toto i le penisini mo le 3 aso. E tatau ona faʻaaoga fualaau 20-30 minute ao le i amataina feusuaiga.

Afai o le maʻi o le maʻisuka e mafua mai ona o le polyneuropathy, lea e faʻaalia i le faaleagaina o neura o le gataifale ma le solia o le lagona o le penis, o le alpha-linoleic acid o loʻo faʻatonuina i le tagata maʻi. Ae ui i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona togafitia togafitiga i na o uluai vaega o le faamaʻi. Faatasi ai ma le alualu i luma, o vailaau o le a le maua ai se aafiaga lelei ma o le a le toe faaleleia le malosi.

E tele suʻesuʻega ua faʻamaonia le aʻafiaga o le maʻisuka i le gafatia o alii.O le faʻafitauli o le Erectile e tuʻuina mai ma aʻafiaga o le mafaufau ma le physiological. E le mafai e se tamaititi ona fafagu, faʻafeusuaiga e mafua ai le le faʻavauvau, ua le toe i ai le faʻamalosi. Faʻaleagaga e aʻafia ai le mafaufau, faʻateleina ai le ala o le maʻi. O le faʻaitiitia o le feusuaʻiga e mafua mai i le faʻaleagaina o le endocrine e manaʻomia ai fautuaga faʻapitoa.

O feusuaʻiga e ogatasi ma le vevela tele o le toto i le penis, e mafua ai le faʻaleleia atili o lagona. E faia e se tamaititi frictions, o le gaioiga e muta i se vailaʻau, faatasi ai ma le tuʻuina atu o le sperm. Faʻatasi ai ma faʻafitauli o le endocrine, o le faasologa o gaioiga e malepe. I le tele o tulaga, e le mafai e se tamaititi ona fafagu pe oʻo atu i se vevela. E mafua ona o se faʻaitiitia o le lagona o le penis ma le leai o se manaʻoga tau feusuaiga.

Matou te fautuaina le au faitau

O a matou tagata faitau masani e faʻateʻaina faafitauli i le gafatia ma se auala lelei. Na ia tofotofoina ia te ia lava - o le taunuuga e 100% - faʻamaeʻaina atoatoa faafitauli. O se fofo masani lea e faavae i luga o laau. Na ma siakiina le metotia ma filifili e fautuaina oe. O le taunuuga e vave tele.

O le masani masani o le fausua o feusuaʻiga e faʻatasi ma le toto, o lona aofaiga e 50 ml. Ua lava lea mo se gaioiga atoa ma le faʻasaʻolotoina o le sperm. E leai se toto e le mafai ona faia i le i ai o patho o le cardiovascular system. O taunuuga o lenei faagasologa o se faʻavaivai vaivai poʻo lona toilalo atoa.

O le maʻi suka e faʻatasi ma suiga faʻale-tino i le tino:

  • solia o metabolic processes. E tuʻufaʻatasia ma le atinaʻeina o le hypoglycemia (maualalo le toto toto). O le faʻaleagaina o le tino e faʻavaivaia ai le gaioiga o le fatugalemu o le tino o le tino ma le vaʻa. O se tamaloa ua i ai le gasegase tuai po o le faʻavaivaia o le lagona o elemene elemene,
  • solia o le cardiovascular system. O capillaries e tu i totonu o le tino o le totoga o le tino e pa'ū i lalo o le aafiaga le lelei. Afai e le lava le malosi o le toto, o se taunuuga o lenei faagasologa, o se fausaga e le tumau. E mafai ona faʻavaivaia i taimi o feusuaiga,
  • mafaufauga faalemafaufau-faalelagona. O se tamaloa e le oʻo i se faʻafeusuaiga, e faasolosolo lava ona tapunia ia te ia lava. E mafua ona o le faaleagaina o nofoaga o namu i le faiʻai. O le faʻaitiitia o le feusuaʻiga faʻafeusuaiga e taua o le "maʻi le maʻisuka." E manaʻomia e se tagata se faʻalavelave faʻapitoa i le tino.

O le atiina ae o le malosi i le maʻisuka e tupu i lalo o le amo o fualaau faasaina. O le togafitiga o vailaʻau e faʻalavelaveina ai le gaioiga o le fatugalemu o le tino. O tuʻinanau mai le totoga o le tino e tuʻuina mai se faailo o le tuai, lea eo mai faatasi ma le vaivai o le fausiaina. E mafua lenei mea ona o le faaumiumi o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina ma mea faʻasao.

E leai se afaina o le Erectile ma o le faʻaitiitia o le gaosiga o le testosterone. E le faʻapipiʻiina le homone tamaʻitaʻi e le tino, lea e faʻateleina ai le ono mafai ona atiaʻe le oona. O le mamafa o le mafuaaga sili lea o le maʻisuka. O le filifili e fesoʻotaʻi faʻatasi i luma uma ma agai i tua. O le faaletonu o le Erectile e faʻaititia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka, ae o le i ai o le maʻi e oʻo atu ai i faafitauli ile moega.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o le tele o tamaʻitaʻi e mafatia i faʻamaʻi feusuaʻiga. O mafuaʻaga e le masani ai ona o le faʻaitiitia o le faʻasolosolo o le testosterone e aofia ai:

  • gaioiga o le faiʻai ona o manuʻa,
  • faʻamaʻi e afaina ai le ate,
  • Faaaogaina o fualaau faasaina
  • faʻamaʻi o le masukotaletal system,
  • maualuga maualuga
  • faʻaleagaina faʻainisinia i le oganuu pito i lalo.

E tusa ai ma faʻamatalaga ua tuʻuina atu, o le faʻasalalauga o le testosterone o se taunuuga o le maʻisuka, ma i le taimi lava e tasi, o se mea e faʻaosofia ai lona atinaʻe. O faʻalavelave le faʻaleagaina o uiga ia o tagata pe a mavae le 35 tausaga. Ina ia aloese mai le atinaʻeina o soliga, e fautuaina e faia se asiasiga faʻaletausaga faaletausaga.

O le atinaʻeina o se tulaga faʻaleagaina e mafua ona o le le lelei o le gaioiga o le pancreas. O le tino e maua ai sina inisalini, lea o loʻo tuʻuina mai ma se faasologa o faiga e aafia ai le lelei o le ola o le tagata.

O le maʻisuka ituaiga 1 e aʻafia ai le aʻafiaga o le faʻaogaina o le faigamalo. O le tulaga e faʻaalia i le atinaʻe o capillaropathy. O siama e le maua ni meaʻai paleni, lea eo mai faatasi ma le solia o latou fausaga.

Taua: i le amataga o le maʻisuka, e le lagona e le tamaloa le le fiafia. O le tulaga e masani, e leai ni soliga. Aʻo faʻaauau le togafitiga, o le a faʻaalia ai uluaʻi faʻamaoniga (faʻaleagaina o le fausiaina ma le ejaculation, maualalo le mafaufau).

E maua e se tamaloa le faʻaosoosoina o feusuaiga, ae le mafai e le tino ona faʻafetaia le galuega atoa.

Pau lava le tulaga mo le gaioiga masani o gaioiga uma ma faiga o le puleaina o le inisalini. Tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e manaʻomia le lagolago faifai pea. O le faʻaaogaina o le inisalini o se avanoa mo le olaga masani.

O le maʻi e tupu ona o le faʻalavelave faʻaleagaina, o le ola le lelei ma le le lelei o meaai, faatasi ai ma le tele o meaʻai gaʻo ma meaʻai. O se olaga le maloloina e afaina ai le gaioiga o le endocrin system. O se aʻafiaga faʻaleagaina e aʻafia ai ma le atinaʻe o le maʻisuka.

O le maʻi e fesoʻotaʻi vavalalata ma le oona, lea e faʻaalia ai le uiga o le feusuaiga o tane. O taunuuga o le mamafa tele:

  • solia o le lipid metabolism,
  • maualuga le cholesterol
  • fualaʻau suamalie
  • faʻaleagaina le gaʻo vailaʻau.

E manaʻomia e se tagata le lagolago atoatoa mai le tino. O le togafitiga sili ona lelei o togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi e faʻavae i luga o se suʻega atoa suʻesuʻega.

O faʻamaoniga muamua o le vaivai i le maʻisuka

O faʻamatalaga faʻamaʻi e masani lava ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: tulagalua ma le lua. O faailoga muamua e faamaumauina i amataga o le atinaʻeina o le faamai. O se tamaititi e faitio i le le toʻa i le taimi o le faitaaga ma le faigata. O le tosina atu i sui o tamaitai e faasolosolo malie le faaitiitia. E mafai ona fausia, ae e le o iai le ejaculation.

Lua faʻamaoniga eo mai faatasi ma ni faʻafitauli matuia. E masani ona faʻavaivaia se fale ma e le umi le umi. O se tamaloa e leai se mea e fai ai le feusuaʻiga. E leai se faʻalavelave atuatuvale. I le leai o se fesoasoani, o loʻo alu le maʻi. O se maualuga maualuga o le atinaʻeina o le tamaititi.

Taua: faʻaleagaina o le erectile e le o taimi uma e faʻatasi ma le le atoatoa. E masani ona faʻaalia le tulaga.

Faailoga masani o le maʻi:

  • faaitiitia le faitaaga. O le toʻatele o tagata e maua i le maʻisuka latou te le manaʻo e faia ni feusuaʻiga. O le leai o se tosinaga e le afaina ai le tulaga lautele. O le maʻisuka e aʻafia ai le gaioiga o le faiʻai, faʻaititia ai lana gaioiga. O taunuuga o le faagasologa o le le lava o le manao e fai se feusuaiga,
  • solia o le ejaculation. E le mafai e se tamaititi ona faʻamaeʻaina feusuaiga, e le tupu se feusuaiga. E mafua mai i le maualalo o le hemoglobin. O le Hypoglycemia e atiina ae ao faia fua o le suka. O le tulaga e faʻaalia i le solia o le gaioiga o nofoaga autu o le vaimatua e nafa ma le faʻavaeina,
  • faaitiitia le lagona lelei. O le tulaga eo faatasi ma le faaumiumi o feusuaiga, e aunoa ma le faʻamalosi. O le faaitiitia o le lagona e tupu ona o le le lelei ona tafe. O le le paleni o le penis e afaina ai le aoga o nofoaga autu o le fiafia.

Taua: faatasi ai ma le atinaʻeina o faailoga muamua o le maʻi, ua fautuaina e saili se fesoasoani mai se fomaʻi. Faʻafoʻi e le tagata lava ia i le fale, e matautia tele le atiaeina o mea leaga. O le togafitiga e filifilia e faʻavae i luga o le tulaga lautele o le maʻi ma le mafuaʻaga ua tupu ai le le atoatoa.

Toe faʻafoʻisia le galuega erectile o se faagasologa uumi, e aofia ai togafitiga fualaau faasaina. I tulaga maualuga, faʻaaogaina auala faʻapitoa (gaioiga). E fautuaina e le au atamamai le tausia ma le totoʻa o latou lava soifua maloloina, ma puipuia le atinaʻeina o mea sese matuia. Afai o faʻafitauli o le maʻi, e tatau ona fai. O faʻataʻitaʻiga e sili atu ona faigofie ona faʻaumatia i le amataga o le atinaʻe.

E tusa ai ma fomaʻi, o le tausisia o togafitiga e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le le atoatoa. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona togafitia togafitiga faʻamalosi i se taimi talafeagai, mulimuli i se meaʻai taumafa ma aloese mai tulaga faʻalavelave.

Taua: o taumafaiga tutoatasi e tetee atu i le vaivai, faatasi ai ma le soifua maloloina o le maʻisuka, e matautia mo le atinaʻeina o faʻafitauli. O le tamaloa e alu i le tulaga lamatia o le valea.

  • togafitiga talafeagai o le maʻisuka
  • siaki o le kulukose toto
  • lelei meaai paleni
  • gaoioiga faaletino
  • aveeseina o mea ua fai ma vaisu.

O le malosi e toe foʻi mai ai e sili atu ona faigata nai lo le puipuia o le atinaʻeina o faʻalavelave. O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona talia le fautuaga a fomaʻi. E fautuaina e toe iloilo lelei e se tagata lona ituaiga olaga ma tuʻuina atu le fiafia i meaai talafeagai ma taaloga.

  • pule o le cholesterol. Mo le soifua maloloina o tagata, e aoga le vailaʻau, ae na o sina vaega itiiti lava. E faʻamalosia ai le faʻasolosolo o le testosterone, lea e nafa ma le taʻavale masani masani,
  • pulea le mamafa. O le mamafa o tane e faigofie i le alualu i luma o le maʻisuka,
  • puleaina o le mamafa. O le maualuga o le maualuga e aafia ai le gaosia o malemoni ma faʻalavelave ai le gaioiga o le endocrin system.

O le faʻatinoga o fautuaga a le fomaʻi e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le lelei o le olaga, e aofia ai tulaga tau feusuaʻiga. O le maʻisuka e faigofie lava le alualu i luma. Le lava le faʻaalia lelei o le tino e faʻateleina ai le ono mafai ona iai ni faʻafitauli. I le iai o faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka, e tatau ona mulimuli i fautuaga a le fomaʻi ma le aofia ai ni mea faʻaosooso.

E tusa ai ma tagata atamamai, e tatau i se tagata ona mataʻituina le setete o le soifua maloloina. Mo lenei mafuaʻaga, o le toto e masani lava ona foaʻiina e fuafua ai le maualuga o hormones. O le auiliiliga o le a faʻaalia ai le tulaga o le endocrine polokalama ma mea e le masani ai. E le gata i lea, o le lipid spectrum e iloiloina. O se suʻega faʻale-tino e le o se mea e sili atu. E faʻavae i luga o se suʻesuʻega o le palpation e uiga i le tulaga o le gaʻo ma le penis.

O le mamafa o le mamafa o le mafuaaga autu lea mo le atinaʻeina o le maʻisuka, ma o se taunuuga o lenei faagasologa, o faʻalavelave i le feusuaiga. O le faʻamaeʻaina o le mamafa tele e faʻaleleia ai le tulaga lautele. E fautuaina se tamaloa e fai taga faigofie, alu atili ma taalo i taʻaloga. O le faʻamaeʻaina o isi pauna e le mafai ona aunoa ma se meaai faapitoa.

Taua: o le tulaga o le mafaufau ei ai sona aafiaga le lelei i galuega tau feusuaiga. Toe faʻaleleia o lagona faalelagona e afaina ai le gaioiga o le gaioiga.

O le maʻisuka e aafia ai le faʻaleleia o tino o tane. O togafitiga faʻapitoa i le amataga o le atinaʻe e faʻaaogaina atoatoa ai faʻamaoniga le lelei ma puipuia ai le atinaʻe o faʻafitauli. E manaʻomia e se tamaʻitaʻi ona toe faʻafoʻi le galuega tau feusuaʻiga e ala i le suia o lona olaga ma faasaʻo togafitiga fualaau.

Vaega o le aafiaga o le maʻisuka i luga o le malosi

O le faʻatinoga o le faʻaleleia o tino i tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻavaivaia mo mafuaaga eseese. E mafai ona e iloa tonu pe aisea ua vaivai ai le malosi pe a uma ona pasia se suesuega auiliili ma talanoa ma se fomai.

O le lisi o mea autu e mafua ai le le atoatoa i le maʻisuka e aofia ai mea nei:

  • Faʻafitauli faʻapitoa. Latou te leiloa o latou leo ​​ma vaapiapi, lea e faʻaitiitia ai le tele o le toto lea e faanatinati atu i le penisini i le taimi o le oso,
  • O suiga o le Hormonal ona o le faʻalavelave o le tino o le endocrine,
  • O le faʻaumatiaga o namu endings i lalo o le malosi ole suka,
  • Le lelei le tafe toto i le mafaufau

  • Aveina o vailaʻau faʻamalosi e faʻamalosi ai le kulūkose.

Maʻisuka ma le toto

I le maʻisuka ituaiga type 1 ma le ituaiga e tasi, o le maualuga o le suka e maua i le toto o le tagata maʻi. Ona o lenei mea, ua avea ai ma foliga mataga. O lona gaoioi e vavegese lalo ma e le maua e okeni le aofaʻi sao o le okesene ma meaʻai. E sili ona pagatia le tino gafa.

Ina ia mafai ona tupu, e tatau i se sui ona maua le 150-170 ml o le toto. E tatau ona nofo ai o ia i le taimi atoa o le feusuaiga. Ae talu ai ona o le suka, o le fausaga o le corpo cavernosa ua faʻalavelaveina, latou te le maua le toto, o le mea lea, o le penisini ua vave ona paʻu ma ua vave ona paʻu.

Taua! O le maʻisuka e masani ona fesoʻotai ma le mamafa. O le mea sili mo alii o se tulaga lamatia matautia - o le cholesterol e faʻaputuina i totonu o vaa, lea e aafia ai le lelei o le olaga feusuaʻiga e matua leaga lava.

Faʻateleina le Suga ma le Nervous System

Mo se vavalalata vavalalata, o le tulaga e le gata o le faʻamalolo, ae e taua foi le tino o le tino. O le faiʻai e pulea le tino ma fafo o totoga o le tino ma le fesoasoani a neuronoa e pasi ai lagona, mafua ai ona ulufale le penisini i le setete setete i le taimi o le fiafia.

O le maʻisuka e mafua ai le soliina o la latou faʻaliliuga mai le ulu i totonu o le ogatotonu i le pelvis. O lenei mea leaga e afaina ai le fausiaina. E leai se mea e tupu, leai se gaioiga o tino vevela.

E le gata i lea, o le faateleina o le toto toto e mafua ai le atuatuvale o le mafaufau. E lagona e le tagata maʻi le atuatuvale, e mafatia i le faʻavauvau o le atuatuvale. I lenei setete, e leai se tasi e manaʻo e feusuaʻi.

Faailoga o le Faanofo i Feusuaiga i le Maʻisuka

O le tele lava o taimi, o le leai o se malosi i tagata e maua i le maʻisuka o loʻo i ai se mea masani. I lenei tulaga, o le maʻi e atiina ae i tulaga ma o ona faailoga muamua e toetoe lava a le vaaia. I le gasologa o taimi, o le a manino lelei ia faailoga ma naʻo le malamalama o le tagata o togafitiga e talafeagai.

Afai o le le atoatoa o se mea faʻasalalau, ona faʻaali lea ia te ia lava:

  • leai se aoga e aunoa ma le loto i ai pe a uma ona ala i luga poʻo le taimi o le moe,
  • faʻasolosolo vave pe faʻasolosolo o le toto aʻo lei oʻo le penis i le vaʻa,
  • o le i ai o se manaʻoga tau feusuaiga, ae o le le mafai ona ulufale le penisini i totonu o se setete.

Afai e le o toe faʻasolosolo se fale, ona aliali mai lea, o lona uiga o le faafitauli e fesootaʻi ma le tagata soifua ma e le afaina i le maʻisuka. I lenei tulaga, o se feutagaiga ma se fomaʻi fesoasoani o le a fesoasoani e foia le faafitauli. E mafai ona manaʻomia le hypnosis.

Puipuia o faʻafitauli faʻaletonu i le maʻisuka

O le aʻafiaga o faafitauli ogaoga i tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻaititia e ala i le matauina o tulafono nei:

  • Faʻaaogaga faʻapitoa. O le tele naua o le mamafa, faaopoopo i le maualuga o le toto suka, e tau atu i le faateleina o le gaosiga o endorphins. O nei siama masani e faʻaitiitia ai le lagona o le faʻaaogaina o suauu faʻapipiʻi i luga o le penis,
  • Taʻalo tapaa. O oloa o le tapaa tapaa e afaina ai vaa, e mafua ai ona faalavelave le toto,

  • Lelei lelei. O meaai maloloina e fesoasoani e faamama le tino o toxins, faʻaleleia atili le soifua maloloina ma faʻaititia le maualuga o le suka,
  • Taofia o fualaau faasaina. O mea leaga e faʻalavelave ai faiga o meaola oona, atili faʻaleagaina le tino o le endocrine, faʻalavelave ai le gaosia o hormones ma taʻitaʻia ai le tino. Afai o le tele o le maʻisuka e le faʻaaogaina fualaau faasaina ei ai mea e le mafai ona tupu i le 50 tausaga, ona oʻo mai ai lea ile 15-20 tausaga talu ai,
  • Ava o le ava. O le ava malosi e afaina ai le malosi i tagata uma e maua i le maualuga o le toto ma matua ola maloloina. E taua foi le tuʻuina atu o le kofe ma isi inisinia eletise,
  • Pulea o le tino. O le tane maʻisuka atoatoa e ono aʻafia ai e le gata i le vaivai, ae o se seti foi o isi maʻi o le gaosia ma le cardiovascular system,
  • Mataʻituina le tulaga o le mafaufau. O le taofiofia tatau o le a fesoasoani e toe faʻafoʻiina le fatugalemu o le tino, aluese mai le atuatuvale ma faatelevave le toe faʻafoʻisia o galuega o okeni pelvic.

Taua! E tatau ona e faia feusuaʻiga pe afai e te lagona le lelei, pe a faʻapea o le a le mafai ona aloese mai ai i se isi itu. E le tatau ona galo ia i tatou le inuina o vailaau i le taimi e lagolagoina ai le aofaʻi sao o le inisalini i totonu o le toto. A leai, faatasi ai ma feusuaiga, e mafai ona maʻi se tamaloa.

Faʻateleina o le malosi i le maʻisuka

Togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka amata ile faamalosia o le tino. E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina ni mea e faʻafaigofieina ai le gaioiga o gaioiga o le tino, faʻamalosi le puipuiga ma faʻaitiitia le toto toto.

Afai e foliga mai e leai se faʻafitauli o le erectile i le talaaga o le maʻisuka o le ituaiga muamua poʻo le lua, ona faʻatulagaina lea o le tagata maʻi i se taumafataga faapitoa, e aofia ai:

  • totoʻa manu
  • moa moa
  • kusi falaoa ma kirimi kiripulu,
  • falaoa falaoa falaoa,
  • fuālaʻau manogi
  • Ava e leai ni meainu

  • lanumeamata lanumeamata ma isi fualaʻau maualalo,
  • fualaau faisua.

  • faapaleni paleni o le kulukose i fualaau faasaina,
  • ia faia faamalosi tino,
  • mataʻituina lou toto toto
  • amata se soifua maloloina,
  • asiasi soo i le endocrinologist,
  • ave ni mea taumafa taumafa e mafai ona togafitia le maʻisuka ma le vaivai i le taimi lava e tasi, vailaau faʻasaina poo mea faʻasao.

Ina ia faʻavaveina le toe faʻaleleia o le malosi, e mafai ona e inu inu vailaʻau faʻapitoa ua faʻamaonia mai e lau fomaʻi e faʻatatau i le soifua maloloina o le maʻi.

Faʻasoloina o fualaau mo le le atoatoa i le maʻisuka

E mafai ona e toe faʻamalosi le tama i le maʻisuka ma le Nifedipine. Na o le tasi le papalama i aso taitasi e fesoasoani e faamalosia ai se fausaga, faʻavaivaia e se faʻamaʻi o soo se ituaiga. O loʻo i ai mea e faʻamalosi ai puipui o toto toto ma faʻalautele le tafe toto i le penis i le taimi o le fiafia. O le vailaʻau e inu faʻalua i le aso. Malosiaga e toe faʻaleleia pe a ma le masina.

O le isi vailaʻau mo le faʻamautuina o le toto i totonu o okeni pelvic ma le maualuga maualuga o le suka o Diazem. E le mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega i le matua ma e lamatia ai le fatu. E i ai foʻi ona aʻafiaga, e aofia ai le vomiting, paʻu o le paʻu, ma le vevela. Ina ia faʻamalosia le malosi, 3-4 kulimi e onā i le aso. E tatau ona e ave le fualaau mo le tusa o le masina, o nisi taimi o le taimi o togafitiga e ono masina.

E masani lava ona i ai ni faʻafitauli matuia o le erectile, o maʻi e maua i le maʻisuka ua faʻamaonia mai ai fualaau oona malolosi:

  • Viagra. Mafai ona vave faateleina le gafatia ma faʻaleleia le ola feusuaʻi. E le mafai ona sili atu i le 25 kalama i le taimi. O le soona maualuga e mafai ona mafua ai le le lelei o taunuuga: faateleina le toto toto, taoto, vevela, faafitauli fatu,
  • Cialis faʻaleleia le toto i le penis, e mafua ai ona fausia. Tosaga - e le sili atu ma le 5 mg i le taimi. Fuafuaina mo le faʻaaogaina se tasi. O le faʻaaogaina umi e mafai ona mafua ai le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • Peruvian poppy - o se fualaau faasaina e maua i le faleopathy, lea e faia i foliga o se paʻu. 1 le tele o le sipuni o le oloa ua faʻafefeteina i le vai ma inu i le tasi gulp pe'ā uma ona 'ai 2 taimi i le aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fua i le 2 sipuni tele. O le vasega e 2 vaiaso,
  • Impaza aveese soʻo se mafuaʻaga faʻaleagaina o le le atoatoa. O le afifi o loʻo i ai ni meaʻai e tatau ona faʻamalosi aʻo le i faia feusuaiga poʻo le tasi i le aso seʻia maeʻa faʻafouina le faʻaleleia o le tino.

Isi auala o togafitiga

O isi vailaau faʻasoifua maloloina e iai se lisi tele o fua o fua mo le faʻamalosi malosi o le maʻisuka. O le auala sili ona saogalemu e faʻaleleia ai le fausiaina o le 'ai lea o le kalama. E mafai ona 'aina 1 fualaau i le aso poʻo le kuka mai meaʻai. E faʻaleleia ai le gaosiga o le testosterone, faʻaleleia toto toto ma galue o se aphrodisiac.

Faʻaauau pea le aoga o le sikalo fou. O le a faʻaitiitia ai le cholesterol ma faʻafefea ai toto toto. Saunia o se vai inu e faavae i vodka. O le a maua ai le 10 cloves o le kalama, lea o loʻo taatia i lalo o se koneteina tioata ma sasaa i le ava malosi (300 milliliters). O le fagu e afifi i se afifi poʻo se lanu uliuli ma faʻaaogaina mo le 3 aso i se nofoaga malulu. Inu i le 10 ml i aso taitasi.

Taua: Mo le tele o le maʻisuka e fesoasoani e faʻamalosi ai le fausiaina o le mummy. O loʻo faʻatau atu i totonu o soʻo se fale talavai i foliga o le paʻu poʻo le papa. E tusa ma le 0.5 g o loʻo faʻapala i le aso. E faʻamaluina Mumiye i le lauti po o vai mama.

Walnuts faʻatasi ma le meli ei ai foi lona aafiaga faapena. O paluga atoa o loʻo faʻamaligiina i vai inu, fefiloi ma le sipuni tele o meaʻai o le beekeeping ma 'ai faʻatasi i lea aso ma lea aso pe a uma ona' ai.

Ginseng tincture

E ese lava, e taua le taʻua o le aʻa o le ginseng. E faʻafaigofieina le gaosiga o le testosterone, faʻasalaina le suka o le toto ma e i ai lona malosi lautele i le tino o le tane. E le gata i lea, o le laau e faʻaleleia le manaʻoga faʻafeusuaiga ma tauaveina le puipuiga mai faʻamaʻi o le tino.

Ina ia saunia le vailaau, 50 g o le paʻu o le ginseng e ave ma sasaa i totonu o se fagu. Ua tumu le tane i vodka. O le fofo e faʻaaogaina 24 itula. O le taimi muamua e 10 pata o le tincture o loʻo faʻaaoga, pe a uma le faʻamaʻi e aumaia i le 20 (+2 i aso uma). E mafai ona e inuina le vailaʻau i le taeao, e pei o le ginseng e mafua ai le le mautonu.

O laau nei e mafai ona suitulaga i lenei laau toto:

  • St. John's wort
  • calendula
  • coltsfoot,
  • Rhodiola rosea,
  • burdock (aʻa),
  • angelica (aʻa)
  • aʻa auro
  • togi
  • coriander.

1 le sipunni o mea taitasi e faʻafefiloi ma sasaa i vai inu. A uma ona inu le vai, e suamalie i le meli ma inu. O le togafitiga e 30 aso.

Tuua Lau Faamatalaga