Togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le Amur vevelvet

Fresh Amur velvet berries e aoga mo togafitiga o le maʻisuka (DM) ma ona taunuuga. Amur diabetes velvet ua avea o ni teuteu i paʻu ma meaʻai mai laulaau. Ole aoga e faʻalagolago ile masani. E fautuaina e 'ai fua fou, ae le sili atu i le 3-4 taimi i le aso. O lenei metotia o isi togafitiga e faʻaaogaina ma e aoga tele mo le maʻisuka ituaiga 2.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Faamatalaga lautele

O le laau e oʻo i le 28 mita le maualuga ma ola e oo atu i le 300 tausaga. O vine o le vevele e pei o ni paʻu uliuli. O fua e aofia ai mea aoga e maua ai se aoga aoga ile tino:

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

  • flavonoids ma vailaʻau,
  • o se faʻalavelave o vitamini, e aofia ai le vaega B, A, C,
  • magnesium, calcium, phosphorus ma isi vaega o le minerale,
  • tannins ma mea taua,
  • phytonicides.
Toe foʻi i le laulau o mea

O le a le aoga?

O le faʻaaogaina o nei vine e mafai ona faʻamautuina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le mea lea, o faʻavaegatupe e faavae i luga o latou, e pei o fualaau aina fou, o loʻo faʻaalia mo le maʻisuka. Ae le gata o vine, maua ai le faʻaaogaina, paʻu, lau, fugalaau. O fua e aofia ai suauu taua, lea e maua ai se aoga aoga i le tino ma le malulu, maʻi, tuberculosis ma le maualuga, lea e masani ona faʻalavelave i le maʻisuka. O teuteuga ma meaʻai o laulaʻau, paʻu ma fugalaau e faʻamalieina ai le vevela ma le mumū, ei ai aʻafiaga.

Lelei togafitiga mo le maʻisuka

O fua o le vevela o Amur i le maʻisuka ituaiga 2 e manatu o se fesoasoani lelei i togafitiga masani. Maualuga maualuga pe'ā faʻaaogaina se vailaʻau masani faʻavae i luga o meatotino ma aʻafiaga aoga, e aofia ai:

  • O Berries e faʻateleina le gaosiga o le inisalini e sene o le pancreas.
  • I lalo o le faatosinaga o fualaʻau, gaʻo i luga o le tino e sili atu ona nofouta i le aafiaga o le hormone.
  • Faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo i le tino.

O le faʻaaogaina o fuamoa o le amur Amur o loʻo faʻamaeʻa ai togafitiga faasao, ae le suia ai.

Togafitiga uiga

  • O le gafatia o vine e maualalo ai le kulūkose e faʻaaogaina na o le maʻisuka ituaiga 2.
  • O le a faʻaalia pe a maeʻa le ono masina o le faʻaaoga masani. I le taimi lava lea e tasi, o le a le aoga ai ni mea e le masani ai.
  • E le faatagaina ona 'ai e sili atu i le 5 vine i le aso.
  • A maeʻa ona tago i fua, e le tatau ona fufulu i lalo i soʻo se vai, e taua o mea inu inu vai, lauti, ava malosi. Ole ulaula e le manaʻomia.
  • Naʻo laʻau e faʻaitiitia ai le suka.
Toe foʻi i le laulau o mea

Le faʻaaogaina o le vevela Amur mo le maʻisuka

Ina ia faʻaitiitia le suka, e tatau ona e faʻaaoga 3-4 vine vevela i le aso, sili atu i luga o se manava gaogao, faʻamaʻi maeʻaeʻa. E mafai foi ona e faia le lauti mai le 10 g o aʻa gaosia, laulaʻau, paʻu, pe faʻaaoga foi le aofaiga tutusa o vine mama, ua tumu i le 200 ml o vai inu. E mafai ona e inuina le lauti pe a uma ona faʻamalosi mo le 2 itula ma le suʻe. Le fua fautuaina ole taimi ma taimi o taimi fou ole oloa fou - 1 tbsp. l faatolu i le aso. E i ai isi fua:

  • Tincture o laulaau. Ole 30 g o laʻau mamago, e tatau ona susu i le ava malosi (30%). O lenei mea e tatau ona faʻasolosolo i se nofoaga e le faʻavae mo le 2 vaiaso. A uma lena, ona faʻamamaina lea o le vai ma faʻaalu 3 taimi mo le 24 itula aʻo leʻi 'ai. O lenei mea e afaina ai le faʻaleleia o otaota ma maua ai se aafiaga lelei i metabolic processes, lea e taua mo le maʻisuka.
  • Se teuteuga o le paʻu. O le ae manaomia le 200 ml o vai ua tunuina, lea e te manaʻomia e faaopoopo ai le 10 g o le paʻu malogo. Kuki le paluga ile vevela vevela mo le 12-15 minute. A maeʻa ona tuʻuina lea o le susu e faʻaliliu, faaopoopo le vai inu i le voluma muamua (200 ml). Faʻaalu 3 taimi mo le 24 itula aʻo leʻi 'ai. O se teuteuga o se sui sooupu lelei.
Toe foʻi i le laulau o mea

Contraindications

E ui lava o le oloa e atoatoa lona natura, ei ai faʻamaoniga mo le faʻaaogaina. E le mafai ona e faʻaaogaina tupe paʻu mo le maʻisuka ituaiga 1, i le setete o le ketoacidosis (o le faateleina o tino o le ketone i le toto) poo le hyperosmola coma ma le oso i le suka i le 38.9 mmol / L. E le o fautuaina mo isi tulaga ogaoga o le maʻi, o le gasegase i le fetus, gaʻo totoʻa ma faʻalavelave pipisi. O ia togafitiga e le talafeagai foi mo tamaiti.

Amur vevevet mo le maʻisuka

Amur velvet o se togafitiga faʻamalolo ma le tele o meatotino ma galuega. Afai e faʻaaogaina saʻo, o lona uiga, e mafai ona taofiofia faiga faʻavae i le tino, e mafai ona faʻaleleia le gaioiga o le pancreas, talu ai e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ae o fua o le veveve, latou te aʻafia ai le natuiology o le faʻamaʻi, ma o se uiga taua lenei o lenei laau mai isi mea uma. I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e mafai e vine ona faʻaitiitia le maualuga o le toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻamatalaga faʻamatalaga

Amur velvet o se laau e ola i le tolu selau tausaga. O le paʻu o le laau e matua malu ma manaia i le paʻu paʻu paʻu, lea na tuʻuina atu i ai le igoa tutusa. O ituaiga e sili ona lelei o vine ua tapunia i pusi mai le ufiufi o le vevela Amur.

O fua o le vevela Amur e foliga tutusa ma penina taua na o le lanu uliuli, o le mafuaaga lea e sili ona lauiloa ai le laau i Saina, o le na maua le tutusa tutusa. O le tuufaatasiga o fua, o loo i ai le tele o fuainumera aoga ma mea elemene aoga.

  • Alkaloids ma flavonoids.
  • Vitamini C, E, A ma isi.
  • Minerale ma elemene (calcium, magnesium, potassium, phosphorus ma isi).
  • Tannins.
  • Matagofie
  • Ole tele o suauu ma se numera o vaega e le o toaaga mai.

Ona o lona mauoa, o le vevela Amur sa masani ona faʻaaogaina i fomaʻi faʻataʻitaʻi e togafitia ai le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le maʻisuka ituaiga 2.

E taua le maitauina e faapea, mo le togafitiga o le faʻaauau pea o le maualuga o le kulukose o le toto, e fautuaina e faʻaaoga fua na o fua. I le taimi lava e tasi, o le tele o suʻega faʻavae mo le foia o isi faʻafitauli tau le soifua maloloina e aofia ai le sauniuniga o meaʻai ma teuteu mai laʻau ma le paʻu o se laau.

Vaʻaina o le faʻaaogaina o fuamoa o Amur velvet

E pei ona uma ona taʻua, o le Amur o le vevevet berry o ana mea tau vailaau ua leva ona iloa e le tagata e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai le tele o faʻamaʻi eseese.

O le a sili ona aoga pe a:

  • Ituaiga 2 maʻisuka.
  • Maualuga maualuga.
  • Faʻaleagaina ma faʻamaʻi pipisi.
  • Paʻu o le paʻu.
  • O faʻamaʻi o le manava, fatugaʻo ma le faitotoʻa tautala.
  • Arthritis ma arthrosis.
  • Fesoasoaniga fesoasoani.
  • Faʻavaivaia lautele o se tagata.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le lisi o faʻamatalaga e telē. Ae ui i lea, e taua le taofi saʻo i le faafitauli o le faʻaauau pea ona maualuga le maualuga ole kulukose o le toto.

E faʻafefea ona fesoasoani le vevela Amur i le maʻisuka ma e iai se aʻafiaga?

O fua o le vevela Amur mo le maʻisuka ituaiga 2 o se mea faigaluega sili ona lelei fesoasoani a tagata o le a matua faateleina ai le lelei o togafitiga masani mo lenei maʻi.

E leai se mea e mafai ona e suia tutoʻatasi ai le fua faʻataʻitaʻiina poo inisini injections faʻatasi ai ma se vailaau masani. A leai, o le hyperglycemic coma e mafai ona tupu.

O le aoga o fualaʻau e mafua ona o aʻafiaga nei:

  1. Le faʻamalosiina o togafitiga o insulin e ala i peta beta o le pancreas.
  2. Faʻaopopo le tele o le gasegase o fusi lautele i aʻafiaga o le homeli tutusa.

O le mea lea, o le vevela Amur e pipiʻi lelei i le hyperglycemia ma e mafai ona faʻaaoga e faʻaleleia ai taunuuga o togafitiga masani.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le vevela Amur mo le maʻisuka

Ae e te leʻi amataina togafitiga o fualaau oona, e taua le aʻoaʻoina pe faapefea ona ave fua o le vevela Amur e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

E tatau ona e manatua mea nei o togafitiga ma lenei mea masani:

  • O le faʻaaogaina o le hypoglycemic o le fetus e naʻo le gasegase e maua ai le ituaiga o maʻisuka.
  • O le aoga o fua o le a faʻaalia e le sili atu nai lo le 6 masina o le faʻaauau pea.
  • E taua le faʻaaogaina o le oloa i taimi uma. O nisi taimi o togafiti e le aumaia ai le taunuuga lelei.
  • I le aso e tatau ona e 'ai 3-4 vine paʻu (maualuga 5) i le taeao i luga o se manava gaogao.
  • E le mafai ona fufuluina fua ile suavai poʻo soʻo se isi vai.
  • Mo le isi 6 itula i le maea ai o le aina o vine, e le fautuaina e inuina le kofe malosi, tiʻini poʻo ava malosi ma le nicotine (ulaula sikaleti).

I le masani ai ona faʻaaoga fualaau talafeagai, e manaʻomia le faʻaauau pea ona mataʻituina le maualuga o le glycemia ina ia iloa ai pe a suia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. I le faaopoopo atu i ai, e taua le manatuaina o le faʻaaogaina o fua o le amur velvet e le talafeagai mo tagata uma.

O se pasene o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e mafai ona afaina i sea ituaiga oloa, o se tuusaʻo tuusao i lona faʻaaogaina.

O fea e maua?

E mafai ona e faʻatau vine Amur vine vevela i nisi o vailaʻau faʻapitoa poʻo le aoina mai o oe lava pe afai e ola latalata le laau. Talu ai ona o le uiga patino o nei fua, e le o iai i taimi uma i luga o fata o fuainumera faasao o fualaau faasaina.

O nisi taimi e sili atu ona faigofie le vaʻai i le initaneti. O le tau e tele lava ina faʻalagolago i foliga o punaoa taʻitasi.

Faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fua o le amur velvet mo le maʻisuka ituaiga 2

O faʻamatalaga e uiga i vine o le Amur velvet o loʻo tuʻu eseese. O i latou o se meafaigaluega lelei tele mo ausilali mo se faʻamaʻi agavaa i le maualuga o le hyperglycemia. E taua le manatua o fualaau aina e le mafai ona faʻaaogaina e pei o le monotherapy. E naʻo le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi e mafai ona faʻaopopoina e faʻaititia ai le maualuga o le suka.

Mo le manatu o fomaʻi, o le toʻatele o sui o le endocrinologists e tali lelei i fua o le amur velvet. Latou te le faʻasaina a latou gasegase mai le faʻaaogaina, peitai, latou te faamanatu mai pea ia i tatou le taua o le togafitiga masani. E le gata i lea, o le suesueina o iloiloga a nisi tagata atamamai i luga o le Initaneti, e mafai ona tatou manatu oi latou lava e aofia ai fua o le vevela Amur i le faagasologa o togafitiga, o se auala faaopoopo e puipuia ai.

O le taimi lava e sili atu ai ona lelei le tagata maʻi, e mafai ona ia faʻamalo faʻatasi le vailaʻau, ma talitonu o le mea masani o loʻo faia ai le vaega taua i le togafitiga. Ae o sea faiga e mafua mai i le faateleina o le maʻi.

E mafai ona e faʻaaoga fualaau vevela i ia tulaga:

  • ituaiga 2 o le maʻisuka togafitiga,
  • maualuga le toto maualuga
  • puipuiga o le maʻisuka i soʻo se matua,
  • maualuga togafitiga togafitiga o malulu, faʻaitiitia faʻamalosiga tuʻufaʻatasia,
  • faaleleia atili o le gaioiga o le ate, pancreas,
  • faʻamautuina o metabolic processes i le tino.
  • Amur vevevet mo le maʻisuka

E mafai ona e faʻaaogaina fua o se laau tulagaese o se fofo masani mo le maʻisuka. Aʻo le i faia le puipuiga poʻo togafitiga o le faʻamaʻi, e tatau ona e faamasani i nisi o nuances ma togafiti:

Naʻo Amur figota veveve e mafai ona faʻaititia le maualuga ole kulukose o le toto. O le mafuaaga lena, mo togafitiga, e tatau ona faaaoga.

E matua faasaina le suia atoa o vailaau masani ma inisalini e fuafua e tuuitiitia ai le toto suka. Ae o fua o le veveve, latou te maua ai se aʻafiaga o ausilali, faʻateleina le aʻafiaga o fualaau.

Faʻaaogaina togafitigaʻau pe afai o le tagata maʻi e iai le maʻisuka ituaiga 2. O le mea moni o le i ai o le ituaiga muamua, o ia ituaiga o faʻataʻitaʻiga e matua faasaina.

Leai se mea e te faatali ai mo se taunuuga vave, talu ai o tulaga lelei lelei e mafai ona puipuia nai lo le ono masina o le masani ona faaaoga. Ave fua i aso uma, o se faʻasalaga ma le le faʻaaogaina o le a leai se aoga.

E matua lamatia le faʻaaogaina o le silia ma le lima fua i le aso. O le metotia sili ona lelei i aso taitasi e tolu pe fa fua.

Mo le ono itula pe a uma ona faʻaaogaina, e le mafai ona e inuina meainu malosi, lauti ma kofe, o le ulaula e matua faasaina.

Ona o le mea moni o Amur velvet o se vailaʻau faʻamalositino, o nisi atonu e ono aʻafia ai tagata taitoatasi i le le fiafia i foliga o se allergy.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata lava ia o le kullucometer, e tatau ona e mataituina ma siaki faailoga o le kulukose toto, lea o le a fesoasoani e puipuia ai le atinaʻe o hypo ma le hyperglycemia.

O le aoga o le 'aiina o fua o lenei laau, o loʻo i ai le malosi o le insulin-stimulating. O lenei mea e taʻitaʻia ai le mea moni e faapea, o le faʻasalalauga o se hormone faapitoa e le pancreas e faʻamalosi malosi. I nisi itu, e mafai ona faʻaitiitia le tetee o le tino i lona aʻafiaga. O le umi o le faʻaaogaina o vine e mafai ai e oe ona faʻasolosolo lelei, faʻaleleia le faʻaleleia o metabolic processes ma metabolism. O le tele o tagata gasegase ei ai le talaaga o le maʻisuka ituaiga 2 e maua ai le tele o meaʻai, o le togafitiga e fesoasoani e aveesea le mamafa.

Amur velvet fua mo le maʻisuka

O fua o le vevela Amur mo togafitiga o le maʻisuka o se tasi lea o vaifofo mo togafitiga o faʻamaʻi tutusa. Ae ui i lea, e tatau ona vave fai mai e talafeagai na o le ituaiga lona lua o faʻamaʻi. E faʻapefea ona fesoasoani le vevela Amur ma pe a fesoasoani i le maʻisuka? A tatou taumafai e faʻamaonia.

E leai se tulaga e mafai ona latou suia ai vailaʻau faʻasaina ma, aemaise lava, o le inisalini synthetic synthesis. E tasi le auala poʻo le isi, e taua le iloa poʻo le a le aoga o fua o le vevela Amur, ma pe faʻapefea ona faʻaaoga tatau. Latou te matua talafeagai lelei mo le faʻaleleia o le lelei o fualaau masani.

Amur velvet o se laau e ola i le tolu selau tausaga. O le paʻu o le laau e matua malu ma manaia i le paʻu paʻu paʻu, lea na tuʻuina atu i ai le igoa tutusa. O ituaiga e sili ona lelei o vine ua tapunia i pusi mai le ufiufi o le vevela Amur.

O fua o le vevela Amur e foliga tutusa ma penina taua na o le lanu uliuli, o le mafuaaga lea e sili ona lauiloa ai le laau i Saina, o le na maua le tutusa tutusa. O le tuufaatasiga o fua, o loo i ai le tele o fuainumera aoga ma mea elemene aoga.

  • Alkaloids ma flavonoids.
  • Vitamini C, E, A ma isi.
  • Minerale ma elemene (calcium, magnesium, potassium, phosphorus ma isi).
  • Tannins.
  • Matagofie
  • Ole tele o suauu ma se numera o vaega e le o toaaga mai.

Ona o lona mauoa, o le vevela Amur sa masani ona faʻaaogaina i fomaʻi faʻataʻitaʻi e togafitia ai le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le maʻisuka ituaiga 2.

E taua le maitauina e faapea, mo le togafitiga o le faʻaauau pea o le maualuga o le kulukose o le toto, e fautuaina e faʻaaoga fua na o fua. I le taimi lava e tasi, o le tele o suʻega faʻavae mo le foia o isi faʻafitauli tau le soifua maloloina e aofia ai le sauniuniga o meaʻai ma teuteu mai laʻau ma le paʻu o se laau.

E pei ona uma ona taʻua, o le Amur o le vevevet berry o ana mea tau vailaau ua leva ona iloa e le tagata e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai le tele o faʻamaʻi eseese.

O le a sili ona aoga pe a:

  • Ituaiga 2 maʻisuka.
  • Maualuga maualuga.
  • Faʻaleagaina ma faʻamaʻi pipisi.
  • Paʻu o le paʻu.
  • O faʻamaʻi o le manava, fatugaʻo ma le faitotoʻa tautala.
  • Arthritis ma arthrosis.
  • Fesoasoaniga fesoasoani.
  • Faʻavaivaia lautele o se tagata.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le lisi o faʻamatalaga e telē. Ae ui i lea, e taua le taofi saʻo i le faafitauli o le faʻaauau pea ona maualuga le maualuga ole kulukose o le toto.

Puipuia o le maʻisuka ma le Amur vevevet

E taua le manatuaina o le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo i ai se gasegase o le genetic. O le tele o le maʻisuka latou te fai mai o lenei ituaiga o togafitiga o loʻo i ai i se tasi mai aiga vavalalata. O le mafuaʻaga lea, e tatau ai ona vave ma faʻamalosia le faia o le puipuiga o se faʻamaʻi matautia.

O fua o Amur velvet e mafai ona faʻaoga saogalemu e fai ma puipuiga, talu ai latou te fesoasoani e faʻafaigofie le metabolism ma le metabolism, ma faʻaosoina le gaosiga o le inisalini e le pancreas. Ole faʻaaogaina o fualaau fualaau e fesoasoani e puipuia ai le faʻaalia o le maʻi.

Amur velvet medicinal properties ma contraindications

Amur velvet o se laau matagofie tele lea e taatele i lo tatou Far East ma nofoaga lata ane. O fua, laʻau, paʻu o lenei laau ua leva ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa, e le gata iinei, ae i le gagana Korea ma Saina. O sauniuniga e faʻavae i ai e tele mea aoga ma togafitiga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻasaina le toto toto, faʻaitiitia le toto maualuga ma foia nisi o faafitauli faʻalesoifua maloloina. E faʻapefea ona faʻaaoga, oa mea e togafitia ma togafitiga o lenei laau o le a talanoaina i lenei tusiga.

Amur vevevet po o le paʻu laau - o se laau laʻau matagofie matagofie ma le lautele o le lautele o le aiga o Rutov o le lautele o le Velvet. I le matua, e mafai e le laau ona oʻo i le maualuga o le 25-28 mita, ma le ogalaau e oʻo atu ile tasi mita le lautele.

O lau o le laau e le totogia e le totogia. O le pito i luga e talitutusa lava ma foliga i laʻau eleelea. Pe a fufulu i lima, latou te tuʻuina atu se mea e le masani ai ma e le o se mea manogi lelei. Laʻau fuga mai i le amataga o Me po o le amataga o Iuni.

O le amur velvet o se lala dioecious ma fugalaau laiti e leai ni fugalaau e aoina mai i fualaau aina ma palu lanumeamata e fuga mai i le faaiuga o Iuni. Faʻaleagaina e tupu mai iniseti.

I le taufaaiuiuga o le taumafanafana po o le amataga o le tautoulu, o fatu e mama - lapotopoto laiti o lanu uliuli ma sina lanu, e tutusa ma penina uliuli. A maeʻa, ona vave paʻu ese lea o vine. O nisi atonu e tumau pea i fuifui seia oʻo i le taumalulu. Latou te oona i le tofo ma le susulu o le manogi.

O le ogalaau o le laau ua ufiufi i le paʻu vaivai o le ulu paʻepaʻe, e tutusa ma se paʻu. O le mea moni, ona o ia na ia maua lona igoa. I laau laiti, e mafai ona i ai i se lanu siliva.

O lenei laʻau matagofie o le mea lea, na ola pea io tatou aso, ma ua ola mai le vaeluaina o le lalolagi.

E fiafia o ia i eleele susu. E matuā faʻafefe lava i le lamala ona o lona aʻa malosi, e loloto lona loloto i le eleele, ma e le fefe i matagi. O le mea lea, e mafai ona faigofie ona onosaia le mautonu. O le laau o se ate umi. E mafai ona ola e oʻo atu i le 250 tausaga.

I lo tatou atunuu ua tupu aʻe i le itu o Khabarovsk ma le Far East, i le Atu Kuril, Sakhalin, i le itu o Amur ma Primorye.

E tupu foi i Korea, Saina, i le motu o Taiuani. E maua i Iapani. I le avea ai ma se mea matagofie, e teuteu ai le tele o paka i itu uma o le lalolagi.

O vaega uma o le laau: laulaʻau, fualaau aina ma le paʻu, o loʻo iai i totonu o la latou vailaʻau vailaʻau:

Amur fuamalie fua ma la latou faʻaoga mo le maʻisuka ituaiga 2

O tagata e maua i le maʻisuka e masani ona mafaufau i togafitiga faʻaleaganuʻu, faʻatau fualaau mo togafitiga.

Amur velvet o se meafaigaluega taua.

O le faʻaaogaina o vine o le vevela Amur e faʻamaʻi ai le maʻisuka e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase ma faaitiitia ai taunuuga o lenei maʻi .ads-pc-2

Amur velvet, o loʻo ola i le vaipanoa o Amur, i le teritori o Primorsky ma Khabarovsk, o se fofo umi. E mafai ona oʻo atu i le 300 tausaga o lenei tausaga, ma lona tuputupu aʻe - e oo atu i le 28 mita.

O lona igoa e mafua ona o lona vevela i le paʻu paʻu paʻu, o lona mafiafia e oʻo atu i le 5 cm. O lenei paʻu o loʻo i ai mea faʻapitoa antibacterial, ma e faia mai i ai e faʻafeiloaʻi vine sili ona lelei. O lau laʻau e foliga foliga tutusa i laulaʻau eleelea, ae ia i ai se manogi manaia lea e faigofie ai ona iloa le laau .ads-mob-1

Ae aemaise lava le taua o ona vine, e tutusa ma penina uliuli uliuli. O nei pulu uliuli e amata mai ia Setema e aofia ai le 5 fatu i totonu ma oʻo atu i le maualuga o le 1 cm.

O paʻu suamalie, o manogi manogi e tele mea aoga. E tele naua:

  • tannins
  • flavonoids
  • o suauu taua
  • ese,
  • vitamini, e aofia ai A, C, E,
  • mea oona
  • elemene taua, e aofia ai phosphorus, potassium, magnesium, calcium, ma isi.

O fua o le vevela o Amur mo le togafitia o le maʻisuka o loʻo fai ma fofo o tagata e saili i tagata e feagai ma lenei maʻi.

O le a se aafiaga o fualaau oona i le togafitia o le maʻisuka?

O le maualuga o le togafiti o togafitiga o le maʻisuka ma fualaau o le vevela e maua ona o mafuaaga nei:

  • faafetai i vine, gaosiga o le inisalini e ala i le faateleina o le paʻu,
  • gasegase lautele e faateleina ai lo latou lagona lelei i le aafiaga o le hormone,
  • faiga faʻasolosolo.

Ina ia ausia le maualuga o le aoga, e aunoa ma le lamatia o lou soifua maloloina, e te manaʻomia le faʻaaogaina o fua o le vevevet, faʻaauau i tulafono nei:

  • O fualaau e faʻaaogaina e pei o se meafaigaluega faaopoopo, e aunoa ma le faalēaogāina o laupepa poo insulin e maualuga le maualuga o le suka,
  • naʻo fua o lenei laau e faʻaaogaina, lea e maua ai le faʻaititia o le suka,
  • e le mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga I, aemaise i tamaiti,
  • o le aʻafiaga o le gaosia o vine e mafai ona faʻamoemoeina pe a mavae le ono masina o le faʻaaoga masani,
  • o le taunuuga o le a na o le faʻaaogaina masani o fualaau aina, o se faʻasalaga faʻasalalau ma faʻaletonu e le aunoa o le a matua leai lava se aoga,
  • o le filifiliga aupito sili ona lelei e 3-4 vine i aso uma, 'ai e sili atu ma le 5 fua i le aso e matautia i le soifua maloloina,
  • O fualaau e tatau ona 'ai i luga o se manava gaogao, faʻamaʻi ma le faaeteete ma folo,
  • Aua le inu i soo se vai, e aofia ai vai masani,
  • i totonu o le 6 itula i le maeʻa ai ona faʻatagaina e ulaula, inupia le ava malosi, lauti, kofe,
  • o se mea e le afaina i le fomaʻi e le faʻamavaeina, o lea e tatau ai ona e mataʻituina ma le totoʻa pe o tausia ona faailoga.

Talu ai ona o le umi o le aoga o fua o le vevela o Amur i le maʻisuka e faʻaleleia ai le faagasologa o metabolic processes, o loʻo fesoasoani foi i le gau o le mamafa, lea e masani ona i ai i tagata mamaʻi i lenei faʻamaʻi.

Ae o togafitiga ma vine o Amur velvet e le mafai mo tagata uma ae le o taimi uma. E iai faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fua o lenei laau. O aʻafiaga leaga e mafai foi ona matauina.

faasalalauga-pc-4Contraindications e:

  • ituaiga aʻu maʻi suka
  • tulaga ogaoga o le maʻi
  • tatala toto
  • tulaga o le maʻisukala diabetic coma,
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • faamai pipisi i totonu o le vaega laititi,
  • tasi le le faapalepale i mea e aofia ai fua o lenei laau.

Ina ia aloese mai le leaga o togafitiga, aʻo leʻi faʻaaogaina lenei vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. Masalo, e faʻavae i luga o uiga o le tino maʻi ma le maualuga o lona maʻi, o le a manaʻomia ona fetuunai le fualaau.

E ui lava o le tele o le maʻisuka e faʻatagaina le faʻaaogaina o vine, e le faʻatea ese aʻafiaga. Togafitiga e mafai ona o gatasi ma:

  • tiga o le ulu
  • leai se manaʻo
  • tulaga le toʻa i le manava,
  • hypoglycemia ma vaivaiga lautele.

I le faaopoopo atu i le maʻisuka, o fua o lenei laau o le a aoga e fai ma faʻaoga i le togafitiga o:

  • arthrosis, gasegase,
  • faʻamaʻi o le oral vavao, paʻu,
  • toto maualuga
  • fomaʻi ma faʻamaʻi pipisi o le tino,
  • faʻamaʻi o gaʻo, manava,
  • anufe anufe
  • vaivai masani o le tino.

O le aafiaga silisili o loʻo mataituina saʻo i togafitiga o le maʻisuka faʻamalosi i vine vevela.ads-mob-2

E ui o le maualuga o le maualuga o mea e faʻamaonia ai le suka o loʻo i totonu o fua o lenei laau, o isi vaega o lea mea e mafai foi ona faʻaogaina:

  • lautimai le 10 g o fualaau mamago po o se paluga o laʻau paʻu, paʻu, aʻa. O lenei paluga e tatau ona faatumuina i le 200 g o le vai ua tunu, mausali 2 itula, inu 1 tbsp. sipuni 3 taimi i le aso. Faʻatasi i aso uma
  • tinomimai le 30 g o lau. Liligi i le 30% ava malosi, nofo i se nofoaga pogisa mo le 2 vaiaso, ia faʻaalu 3 taimi i aso taʻitasi aʻo leʻi 'ai. Tincture e faʻaleleia ai le faʻalaumalieina, faʻavasega le faʻaaogaina o metabolic,
  • teuteumai le 10 g o paʻu. Liligi le vailaʻau mago i le vai inu (200 ml) ma faʻapipiʻi mo le 10-15 minute i luga o le vevela vevela, faʻamalu ile vai inu i 200 ml. O le faʻasalalauga e faʻatolu ona faia i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. O lenei meafaigaluega e faʻapitoa foi.

O nei metotia o togafitiga e tatau ona faʻaaogaina pe afai e le mafai ona faʻaaogaina fua o le vine.

E uiga i le togafitiga o le maʻisuka ma fua o Amur velvet i le vitio:

Amur velvet berries o se meafaigaluega lelei lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto ma le maʻisuka ituaiga II. Ae ui i lea, e tatau ona faʻaaoga le amanaʻiaina o tulafono ma foliga o loʻo i luga ma e na o se faʻaopoopoga i togafitiga masani.

E i ai taimi e fai mai ai o le alvet veveve o se vailaau mo le maʻisuka, ae e le o saʻo atoatoa. O loʻo matou talanoa e uiga i le peleti lava Amur lea e tupu i le teritori o Aya Park i le Itumalo Altai. O le laau e matagofie tele, ma e masani ona totoina i paka o le Caucasus, Europa, Amerika i Matu, pe a iai tulaga talafeagai mo lona tuputupu aʻe.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Laulaʻau mo le maʻisuka: o le faʻaaogaina o fualaau aina ma fua

O le tele o tagata gasegase o loʻo mafatia i le maualuga o le toto suka e fiafia i le fesili pe faapefea ona lelei fua o fua o le vevevet i le maʻisuka.

Ina ia maua se tali sao i lenei fesili, e tatau ona e malamalama muamua pe o le a tonu lava fua o le vevela Amur, ma le aoga foi latou te tuuina atu i le faʻaaoga umi.

O lenei laau toto o se laau o lona tuaoi e oʻo i le mita e tasi ma le maualuga o le sili atu i le luasefulu-valu. O le isi uiga o le laau vevevet o le manogi faapitoa o ona laulaau. E matuā manino lava le faʻalogoina pe a vaeluaina laʻau i le va o alofilima. I le faaopoopo atu i le manogi manogi, o le mea e le masani ai le laulaau e lagona pea lava, e pei o le i ai o se lagona ua latou fiafia i le paʻi. O lenei uiga na mafua ai ona aliali mai lenei igoa i lenei laau.

O le mea moni, o le laau e le gata o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, ae faʻapea foi i nisi o faʻailoga. O le mea lea, ao leʻi amataina togafitiga tuusaʻo, e tatau ona e suʻesuʻeina uma faʻamaumauga.

Muamua lava, e tatau ona e iloa o lenei laau o se laau lauiloa. E ola pe a ma le tolu selau tausaga ma i le taimi atoa lenei e fiafia ai isi ma ona faʻamalologa. O le tuufaatasiga o ona lau e aofia ai:

  • o suauu taua
  • flavonoids
  • vitamini o se isi vaega,
  • ese,
  • tannins.

Ae o le mea moni, i le faaopoopo atu i laulaau, e iai fugalaau a le fale. E i ai la latou lanumeamata lanu me se laititi laʻititi. Mulimuli ane, latou te liliu atu i fualaau aina ia o latou foliga foliga mai o peina. O le mafuaaga lena ua taua ai e tagata lenei laau o penina uliuli.

E amata ona fuga mai le laʻau vevela ia Iuni. Ma o lenei vaitau e tumau seia oʻo i le faaiuga o le taumafanafana. Afai e te saunia lelei fua o le laau ua taʻua muamua, ona mafai lea ona faʻaaogaina le oloa e avea ma vailaau faʻasaina i le tau faasaga i le maʻisuka. E moni, o vailaʻau o le a maua ai le taunuuga saʻo pe a fai e ave mo se taimi uumi.

O le tele o taimi e faʻaaogaina i le tau faasaga i le maʻisuka ituaiga 2.

Ae faʻaopopo i le faʻamautuina o le suka, o lenei fale o loʻo i ai isi mea faʻaleagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suāuu taua e maua mai le fua o le laau e mafai ona togafitia ai le malulu. E faʻapea foʻi ona faʻamaonia le mamafa ma ia avea ma meafaigaluega sili ona mataalia i le tau faasaga i le tagi ma le gasegase.

I le faʻaopopo atu i faʻamaʻi o loʻo taʻua i luga, e mafai ona faʻaaogaina faʻamaʻi i le taua faasaga i le tele o isi faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o faʻamaoniga o maʻi eseese.

Ae sili atu, o nisi tagata atamamai e mautinoa o le masani ona faʻaaogaina nei fua o le a fesoasoani e aloese mai le kanesa.

I le talanoa faapitoa e uiga i le togafitia o le maʻisuka i lenei meafaigaluega, ona tatau lea ona malamalama o loʻo faʻaaogaina e avea ma se mea e sili ona lelei. O le mea lea, i taimi o togafitiga, e taua tele le siakiina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

A maeʻa, ona o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻaititia ai le maualuga o le suka ma fualaau vevela, o le kulukose e mafai ona paʻu malie.

Amur velvet o se togafitiga faʻamalolo ma le tele o meatotino ma galuega. Afai e faʻaaogaina saʻo, o lona uiga, e mafai ona taofiofia faiga faʻavae i le tino, e mafai ona faʻaleleia le gaioiga o le pancreas, talu ai e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ae o fua o le veveve, latou te aʻafia ai le natuiology o le faʻamaʻi, ma o se uiga taua lenei o lenei laau mai isi mea uma. I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e mafai e vine ona faʻaitiitia le maualuga o le toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le masani ai o le metabolism e maua ai le Amur velvet

O fua o le laau ua maua i le faʻamalosia o vailaʻau faʻasaina, faafetai lea e mafai ai ona faʻamalosia le faʻaogaina o le tino ma faʻaleleia faiga faʻava-o-tino. O le faʻaaoga masani o se mea faʻatau tagata e mafai ai ona e faʻaleleia le gaioiga o le pancreas, ate. E le gata i lea, o vine o loo i ai se ituaiga malosi e puipuia ai le le fiafia, lea e fesoasoani i le faaleleia atili o tulaga lautele, aveesea le mamafa o le mamafa. O togafitiga o togalaau e sili ona aoga, saogalemu ma faatuatuaina o le puipuiga ma togafitiga, pe a tuufaatasi ma togafitiga faaleaganuu.

E lua auala autu mo le togafitiga o fualaau mo le maʻisuka:

  1. Taumafa tolu vine i le tolusefulu minute ao lei faia se taumafataga i le taeao i luga o se manava gaogao.
  2. Ave se tasi pe lua vine o le veveve i le tolu taimi i le aso, tasi le itula pe a uma le taumafataga.

Afai o matou talanoa e uiga i le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2, ona tatau ai lea ona e 'aina se tasi o meaʻai i le aso. Faʻamama lelei le fua ao lei faʻaaogaina. Aua neʻi galo o loʻo i ai nisi faʻasolega mo le faʻaaogaina:

  • tamaiti ei lalo o le sefululua tausaga
  • le ituaiga muamua o le maʻisuka
  • toto maualuga
  • patino le le faapalepale i le oloa,
  • fua o le silia ma le lima fua i le aso.

Aʻo leʻi faʻagasolo atu i le faʻamaʻi ma togafitiga, e taua tele le feutagai ma se fomaʻi faapitoa.

Aʻo leʻi faʻaaogāina vine, ia mautinoa e faʻamama maeʻa!

Fautuaga o le Teuina: E matua fautuaina e tatau ona teu fatu i totonu o le pusaaisa (e le o le pusaaisa).

Aʻo le i faʻaaoga, faʻafesoʻotai lau fomaʻi

E mafai ona e faʻatau le vevela Amur o loʻo i lalo mai ia i tatou:

100 gr. - vasega mo le 3 masina o le taliaina e le tagata

200 gr. - auala mo le 6 masina o le faʻatagaina e le tagata

1000 gr. - sili atu ma le tausaga o le faʻatagaina e le tagata.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tumau, o lea e le mafai ai ona faʻamalolo.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona e tausia se tulaga masani, faʻaitiitia faʻamaʻi faʻamaʻi, ma puipuia foi lona faʻaalia. Mo le iloiloga o maʻi, o le tele o ia mea e lelei, talu ai i totonu o le ono masina na mafai ai ona faʻaititia le maualuga o le suka i totonu o le toto, faʻaleleia, faʻaleleia le gaioiga o le paʻu ma le ate.

O le a le tele e ave ai fua e ausia ai le aafiaga?

- O faʻatinoga lelei e mafai ona iloa muamua i le masina muamua, ae o se taunuuga umi e mafai e le muamua nai lo le ono masina mulimuli ane.

E mafai ona faʻamaloloina le maʻisuka i le vevela Amur?

- e le mafai ona togafitia togafitiga, ae e mafai ona ausia se mea lelei, lea e mafai ai ona faʻaititia le fua i le tasi le pipi i le aso.

Pe o faatagaina le veveve Amur mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 i tamaiti?

- E ui lava ile tulaga tulaga ese ma le gafatia o le laau, i lenei tulaga, o le a le fesoasoani fua.

O lea la, o fua o le vevela Amur e faʻaaogaina mo le puipuia maualuga, togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le toto maualuga. O le faʻaaoga masani ma le tatau e faʻaleleia atili le soifua maloloina.

E mafai ona faʻatau saʻo le vevela Amur i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. Matou te faʻaaogaina uma poloaiga ma tali uma au fesili i le telefoni ma imeli. Faʻasalalauga o le Amur vevetvet i 'aʻai Moscow, Novosibirsk

Tuuina atu e le faila i isi aai o Rusia e mafai. Tuuina atu e le Rusia Post i le Russian Federation atoa, e ala ile tinoitupe i le faʻatagaina poʻo le totogi muamua.

E faʻapefea ona tatou aoina le vevela Amur?

Matou te aoina fua i ni mea e le mamao, e mama i le faʻaleleia o le Sasaʻe Mamao. I luga o lenei itulau e mafai ona e vaʻaia ata o faʻamaoniga o lenei mea moni. E le mafai ona matou toe faatauina mai oloa mai isi mea e teu ai pi, e pei Matou te mananaʻo ia mautinoa le lelei o a matou oloa, ma o lea la matou talaaga.

Mea e fiafia i ai e uiga i le vevela Amur:

- O fua o le vevela o Amur o loʻo faʻaaogaina i fomaʻi a tagata Korea, lea e taua ai le lua i le tolu o vine o se laau tuʻuina i aso taʻitasi mo le maʻisuka.

- O le meli na aoina mai e pi mai fugalaau vevela e iai mea e puipuia ai le kanesa.

- O fua o le vevele uliuli, o lona paʻu, laʻau ma lau o loʻo faʻaaogaina foi i togafitiga Saina ma Iapani, e pei aofia ai tannins, coumarins, saponins, berberine.

O le tusiga e aofia ai vaega o loʻo i lalo ma fautuaga faʻapitoa, o fualaau faigofie ma faiga masani e mafai ai e oe ona tausia lau lauulu e faʻaaoga ai paʻu fualaʻau.


  1. Podolinsky S. G., Martov Yu. B., Martov V. Yu. O loʻo maʻi le maʻi suka i le galuega a se fomai tipitipi ma le toe faʻaleleia o maʻi, Tusitusia a le fomaʻi -, 2008. - 280 p.

  2. Endocrinology (seti o tusi e 2). - M.: SpetsLit, 2011 .-- 832 itu.

  3. Watkins, Peter J. Diabetes mitusitus / Watkins, Peter J. .. - M .: Beanom. Laboratory of Knowledge, 2006. - 758 c.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

O le a lenei mea

O aʻa papa e ola i luga o se laau, lea e oʻo atu i le 30 mita le maualuga. O le aʻa e sili atu le loloto, pale i le pale. I totonu o lau o le laau o loʻo i ai:

  • aoga flavonoids
  • vitamini
  • ese,
  • vaega e faʻaumatia helminot ma ituaiga ituaiga microbes.

Fugalaau fugalaau lapopoa, o vine lanu e usuina e le autumn.

O le palapala e tatau ona susu mo le maualuga o le fua o le laau, e mafai e le laau ona faʻamalosia le malosi o le matagi, o le vevela, o aʻa e alu loloto i le palapala. E ola pea i le 250 tausaga, faʻalauteleina i fatu i vine.

Ona o ona mea aoga, o le velo vela o Altai e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka poʻo isi faʻamaʻi. O fua e mafai ona pulea le aofaiga o suka i totonu o le tino. Laʻau ma paʻu o loʻo faʻaaogaina mo mea teuteu ma mea inu ava malosi.

Faamalologa meatotino

O mea aoga o le laau e faʻaaogaina mo le gaosia o togafitiga masani tau vailaau masani. O teuteuga ma mea laiti e fesoasoani e faʻaititia le fiva, maua ai le faʻamalosia, faʻaitiitia le afaina, ma saofagā i le togafitiga o faʻafitauli o le manava o le tino, maʻi paʻu.

O faʻamaʻi nei e togafitia:

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

  • vailaʻau
  • togafitiga o le ooto,
  • afaina o le gasegase.

O se teuteuga ma mea e maua ai le paʻu e fesoasoani e osofaʻi le lepela ma le lapisi.

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻega faafomaʻi, e mafai ona faʻamautuina o le vevela Amur e maua ai se lagona oona, faʻasaʻoina le toto maualuga, ma faʻalavelave ai le fausia o neoplasms.

Berries fesoasoani e togafitia siama, viral infections. A o leʻi alu i le moega, e fautuaina e 'ai le 1-2 vine, faʻamaʻi lelei. A maeʻa, e le mafai ona e inu vai mo le 6 itula. E faʻaaogaina se faʻatasi se tasi i le amataga o le faʻamaʻi, pe a faigata le faʻafitauli, o fomaʻi e faʻaaogaina masani.

  • sili atu i le 5 vine i le taimi e le tatau ona faʻaumatia,
  • laiti tamaiti e le faatagaina,
  • faatasi ai ma allergies, talia le faʻataga,
  • E le mafai ona e inu lauti, ava malosi, kofe, ulaula i le taimi e tasi.

Berries fesoasoani e faatonutonu le suka o le toto, faʻafetai i gaʻo taua. O fua e faʻamautuina ai metabolic processes, faʻaleleia le tulaga o le pancreas. E fautuaina i latou e faʻaaogaina e le maʻisuka i le taeao i luga o se manava gaogao, aua nei inu i le vai, ia na ona faimamago. Faʻaaoga masani mo le 6 masina. o le aofaʻi o le kulukose e faʻapitoa.

Faaaoga mo le maʻisuka

Berries e 80% lelei i le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2. Muamua taunuuga ina ua maeʻa togafitiga faapena pe a maeʻa le 2-4 vaiaso o le faʻaaoga masani. O nisi taimi o le aofaʻi o le suka e faʻaititia i le 2-3 aso. O le mea lea, ao lei amataina se togafitiga, ua fuaina le kulūkose. Afai o loʻo maʻi le tagata maʻi i le togafitiga poʻo le faʻaaogaina o le inisalini, e le taliaina pe a teena le togafitiga ua faʻamatalaina e se fomaʻi.

Pe a suia le aofaʻi o le kulukose, o le fua o vailaʻau e faʻatulafonoina, ae o le toʻilalo malosi o ia mea e le manaʻomia. Amur velvet e faʻatagaina oe e faʻaititia le sugar ma le malie, toe faʻafoʻiina le endocrine, faʻaleleia le faagasologa o gasegase. O le mea lea, o uluaʻi iuga e mafai ona maua pe a uma le 2-4 vaiaso.

Mo le togafiti o le maʻisuka, ua utia vine i le 30 minute ao lei faia se taumafataga, ma ua faatagaina e inu i le vai. O le togafitiga e sili atu i le 6 masina. Afai e mafai ona faʻaleleia le aofaʻi o le kulukose, e 1 le per per day e faʻaaoga mo le puipuia. O le ola ola o ia oloa e faatapulaaina, o lea e le fautuaina ai le faatau o vailaʻau togafitiga sili atu nai lo le ono mo le ono masina o togafitiga.

O le seleseleina mai laau e seleseleina mai i le faaiuga o Setema e oo i le amataga o Novema, o le taimi lea e ulu atu ai se togalaau fou i le maketi.

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona tofitofi. O le tele o le maʻisuka e faʻamaonia le i ai o faʻamaʻi i aiga vavalalata. O le mea lea, e tatau ona fai ni auala e puipuia ai lenei faʻamaʻi. Mo lenei faamoemoe, e mafai ona e faʻaaoga le vevela Amur. Fua e faʻasalalau ai metabolic processes ma galuega faʻatino. O le faʻaaoga masani e faʻaititia ai avanoa o le atiaʻeina o le maʻi.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

  • o le aafiaga o le hypoglycemic can only be obtained by diabetes with the 2nd category of the disease,
  • ina ia maua se fua mausali o togafitiga, e tatau ona e ave le vailaau mo le itiiti ifo ma le ono masina,
  • mea inu e inu e tusa ai ma tulafono faʻavae, faʻaaogaina i nisi taimi e le maua ai se lelei lelei,
  • 3-4 lanu paʻu e faatagaina i aso taʻitasi i luga o se manava gaogao,
  • i le togafitiga o le maʻisuka, e mafai ona e inu sina vai laitiiti, aʻo tauivi ma isi faʻalavelave, o le vai e faʻaleagaina ai le aʻafiaga o le siama,

Pe a taumafa fua, e tatau ona fua tele le suka i le tele o taimi, o le Amur velvet e le talafeagai mo tagata uma e maua i le maʻisuka.

Amur velvet faʻasaʻo le toto maualuga, i tagata gasegase o le toto maualuga e faʻamaopoopo i le aso. Ole faʻaaoga masani e faʻaleleia le lelei. Afai ua faatonuina e le fomai fualaau faasaina e faatonutonu ai le toto, o le itula mulimuli ane pe a uma ona tago i fua, o fua o le toto e fuaina e fuafua ai le talafeagai o le faaaogaina o vailaʻau.

O le viseptic, o se vaega o le laau, faʻasaʻo le tiga, faʻaitiitia le mumū. O vine o le Amur velvet e faʻamalosia ai sooga, faʻamalosia ai le toe faʻaleleia o le masculokelet system ma fesoasoani e faʻasaʻo le tiga.

O fea e faʻatau

E mafai ona e faʻatau vine Amur vine vevela i falemaʻi pe filifili oe lava pe a latou ola latalata.

O ia ituaiga mea e le o taimi uma i luga o fata o fale masani. O nisi taimi o le auala e tasi e faʻatau ai togafitiga faʻamaʻi e tatau ona faʻatulaga i le initaneti. O le tau e masani ona faʻalagolago i le taʻiala o le faʻaaogaina o ia faleoloa.

O le mafiafia o le paʻu o le laau e masani ona oʻo i le 7 cm, o le mea o loʻo faʻaaoga e fai ai kosi mo fagu uaina. O le paʻu e faʻafefe uma ai le mumu i totonu o le inumaga, e mafai ai ona e faʻaumatia le vevela. Tincture faʻatasi ma le faʻaopoopoga o paʻu ma laʻau e fesoasoani i faʻamaʻi o le manava o le tino, vaivai, faʻamaʻi pipisi ma faʻalavelave tuga.

O vailaau fesoasoani e fesoasoani e teu meaai. 30 g o laulaau ua sasaa atu 200 g vai suamalie, ua faʻafefiloi le faʻafefiloi mo le 2 itula, faʻamaʻaina, tuiina. O le tincture e faʻaaogaina 3 taimi i le aso mo ni nai teasusu aʻo leʻi 'aʻai.

Ava malosi

E fesoasoani le meafaigaluega i le cholecystitis poʻo le hepatitis tumau.

Mo le sauniuniga, 30 g o lau lauʻeleʻele ua faʻaaogaina, lea ua tumu i le 70% ava malosi, o le vailaʻau e faʻaaogaina mo le 2 vaiaso, faʻamamaina, faʻapala 15 pata i aso uma.

Ata o le paʻu

E faʻaaogaina o se sui failautusi.

  1. 10 g o le paʻu ua sasaa i vai inu,
  2. o le faʻafefiloi ua tuʻuina i le afi, faʻavelaina mo le 15 minute,
  3. o le susua e susulu, faamama, faʻaalu 3 taimi i le aso.

O fua o le vevela Amur ua maua i le taua tele aoga, faʻaaogaina masani, faʻasusu pe faʻaopoopo i le ava malosi e tuʻuina atu ai le faʻamalolo o meatotino.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Auala e ave ai Amur Velvet Berry

E lua auala autu mo le togafitiga o fualaau mo le maʻisuka:

  1. Taumafa tolu vine i le tolusefulu minute ao lei faia se taumafataga i le taeao i luga o se manava gaogao.
  2. Ave se tasi pe lua vine o le veveve i le tolu taimi i le aso, tasi le itula pe a uma le taumafataga.

Afai o matou talanoa e uiga i le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2, ona tatau ai lea ona e 'aina se tasi o meaʻai i le aso. Faʻamama lelei le fua ao lei faʻaaogaina. Aua neʻi galo o loʻo i ai nisi faʻasolega mo le faʻaaogaina:

  • tamaiti ei lalo o le sefululua tausaga
  • le ituaiga muamua o le maʻisuka
  • toto maualuga
  • patino le le faapalepale i le oloa,
  • fua o le silia ma le lima fua i le aso.

Aʻo leʻi faʻagasolo atu i le faʻamaʻi ma togafitiga, e taua tele le feutagai ma se fomaʻi faapitoa.

Aʻo leʻi faʻaaogāina vine, ia mautinoa e faʻamama maeʻa!

Fautuaga o le Teuina: E matua fautuaina e tatau ona teu fatu i totonu o le pusaaisa (e le o le pusaaisa).

Aʻo le i faʻaaoga, faʻafesoʻotai lau fomaʻi

E mafai ona e faʻatau le vevela Amur o loʻo i lalo mai ia i tatou:

100 gr. - vasega mo le 3 masina o le taliaina e le tagata

200 gr. - auala mo le 6 masina o le faʻatagaina e le tagata

1000 gr. - sili atu ma le tausaga o le faʻatagaina e le tagata.

Tuua Lau Faamatalaga