Oʻuga o le faʻaaogaina o Troxevasin Neo i le maʻisuka

Tau o falemaʻi i le initaneti:

Troxevasin Neo o se fualaau faasaina mo le faʻaaogaina o le venotonic, angioprotective, antithrombotic ma le tino faʻafouina-faʻaleleia aafiaga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le vailaʻau e maua i le foliga o se gel mo le faʻaaogaina fafo: manino pe toetoe lava manino, samasama pe lanumeamata-lanu samasama i lanu (40 g taʻitasi i le aluminium tubes, tasi le pusa i totonu o se pusa pepa, 40 g ma le 100 g i le laminate tubes, tasi le pusa i totonu o se pusa pepa. faatonuga mo le faʻaaogaina o Troxevasin Neo).

Faatulagaina i le 1 g o le gel:

  • mea gaosi: troxerutin - 20 mg, sodium heparin - 300 IU (1.7 mg), dexpanthenol - 50 mg,
  • vaega fesoasoani: propylene glycol, trolamine, proppy parahydroxybenzoate, methyl parahydroxybenzoate, carbomer, sua faamama.

Pharmacodynamics

Troxevasin Neo o se vailaʻau tuʻufaʻatasia mo le faʻaaogaina i fafo, o le togafitiga faʻaleagaina e mafua mai i meatotino o vaega taʻitasi o loʻo faia ai lona tuufaatasiga, e aofia ai:

  • O le gasegase o le gasegase o le tino o le toto, o le mea lea o le a le mafai ai ona maua mai le gaioiga o le gaosiga o le toto. ,
  • Heparin: o se tuusaʻo tuusaʻo, o le natura faʻapitoa i le tino, faʻaleleia le toto, taofiofi toto ma faapipiiina mea fibrinolytic o le toto, ei ai le aʻafiaga o le inflammatory, ma, ona o le inhibition o le enzyme hyaluronidase, faʻaleleia le mafai gafatia fesoʻotaʻi e toe faʻafouina,
  • dexpanthenol: o se mea faʻapitoa B5ma i totonu o le paʻu ua liua i le pantothenic acid, o se vaega o le coenzyme A, lea e taua tele i le faiga o oxidative ma le acetylation, faʻaleleia le gasegase, ma saofaga ai i le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina, ma faʻapupulaina ai le absorption o le heparin.

Pharmacokinetics

O mea malosi o Troxevasin Neo e vave ona gauai pe a faʻaaogaina le vailaʻau i le paʻu.

A maeʻa le 30 minute, ona maua ai lea o le troxcerutin i le siama, ma a mavae le 2-5 itula i le papa o gaʻo gaʻo. Ole aoina ole ao ole aoga e ulufale ai i le faasologa masani.

Heparin e faʻapupula i le pito i luga o le paʻu, lea e fusifusia malosi ai i aʻa. O se vaega laitiiti e ulu atu i le taamilosaga masani, ae o le faaaogaina i fafo o le fualaau faasaina e leai se aoga. E le pasia e Heparin le pa puipui.

O le aʻafia i vaega uma o le paʻu, o le dexpanthenol ua liua i le suauu pantothenic, lea e fusifusia i masini plasma (aemaise lava i albumin ma beta-globulin). O le pantothenic acid e le mafai ona faʻafefeteina ma e leai se suiga mai le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • varicose (congestive) dermatitis,
  • togafiti
  • vailaʻau veinose vein,
  • pipiʻi,
  • gasegase masani ole gasegase, faʻaalia i le fulafula ma le tiga ile vae, lipine vascular ma asterisks, lagona o le atoatoa, vaivai ma le vaivai o vae, paresthesias ma faʻavevesi,
  • fulafula ma le tiga o le afaina (mafuaʻaga, manua ma pulumu).

Faʻamatalaga e uiga i Troxevasin Neo

O le mea sili ona lelei o le fualaau faasaina, e tusa ai ma tagata faaaoga, o le: aoga, avanoa, lelei lelei, agavaʻa, faʻaaogaina o le gel, faigofie le faʻaaogaina, leai o ni manogi manogi, le mafai ona faʻaaoga i tamaiti ma tagata matutua, ma tau taugofie. E tusa ai ma iloiloga, o Troxevasin Neo e fesoasoani i le vevela, tones veins, fesoasoani i tuʻimomomoʻo ma tuʻimomomoina, foʻia hematomas ma pulupulu mai inisance, e taofia ai le faʻavaeina o le toto, ma ua i ai sona aafiaga faʻalogiga.

Mo nisi tagata gasegase, o le fualaau faasaina na le fesoasoani pe gaoioi na o se togafitiga faʻamaʻi ma vailaʻau oona. O mea le lelei e matauina ai le le mafai ona faʻaaogaina le gel i luga o vaega ua faaleagaina o le paʻu.

Tuua Lau Faamatalaga