Glucometer Gamma mini: tau ma iloiloga, aʻoaʻoga vitio

O se tasi o mea sili ona itiiti ma sili atu ona faʻaleleia o le toto toto o le suka o le Gamma Mini Glucometer. A leai se pati, o lenei mea e ola ai e na o le 19 g. I ona uiga masani, o se masini e le o se mea itiiti i le vaega autu o kelu: E vave ma sao, e na o le 5 sekone e lava e iloilo ai meaola. Ulufale i le code when you insert new strips into the gadget, e le o manaʻomia, o le toto toto e manaʻomia se laʻititi.

Faamatalaga o oloa

A e faʻatau, siaki taimi uma meafaigaluega. Afai o le oloa e moni, o le pusa e tatau ona aofia ai: le mita lava ia, 10 faʻataʻitaʻiga o le suʻega, se tusi faʻaaoga, se peni paʻu ma le 10 vailaau faʻamaonia mo ia, se pati, se tusi faʻamaonia, faʻapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fasipepa ma laupepa.

O le faʻavae o le auʻiliʻiliga o le metotia o suʻesuʻega ole elekene. O le tele o fua faʻatatau e masani lava lautele - mai le 1.1 i le 33.3 mmol / L. O fasipepa o le masini latou te faʻapalapala ai le toto, o le suʻesuʻega e faia ile lima sekone.

E le tatau ona ave le toto mai se tamatamailima - o isi vailaʻau i lenei tulaga o loʻo i ai foi i le faʻaaogaina o le tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona ia suʻe se toto mai lona muaʻi lima, lea e faigofie foi i nisi tulaga.

Faʻaputuga o le masini moli Gamma:

  • E le manaʻomia le faʻavasega mo le gaioiga,
  • O le mana manatuaina o le masini e le tele - e oo atu i le 20 tau,
  • E tasi le pati e lava mo le tusa ma le 500 suʻesuʻega,
  • Taimi o tusi faamaonia o masini - 2 tausaga,
  • O auaunaga faʻapitoa e aofia ai le tautua mo le 10 tausaga,
  • O le masini e feliuliuai pe a tuʻuina se fasi pepa i totonu,
  • O le taʻitaʻiga leo e mafai ona i totonu o le Igilisi poʻo le Rusia,
  • O le ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina i se faiga e filifili ai le loloto o le loloto.

O le tau o le glucometer gamma Gamma e matagofie foi - e mai i le 1000 rubles. O le tagata lava ia e mafai ona ofoina atu i le tagata faʻatau isi masini o le ituaiga e tasi: Gamma Diamond ma le Gamma Fofoga Fetalai.

O le a le mita eletise o le Gamma

O lenei fesuiaiga e iloagofie e se ata LCD tuanaʻi. O loʻo faʻaaogaina e le tagata faʻafaigofie le fetuunaiga o le lanu, faʻapea foʻi le eseesega o le lau. E le gata i lea, e mafai e le e ona le masini ona filifili se faiga suʻesuʻe. O le maa o le a lua puuna AAA, e sili atu i le 71 g.

E mafai ona aveesea samoa toto mai le tamatamailima, mai le tauau ma le muaʻau, vae vae ma le ogavae, e pei o le pama. O le sao o le mita e laʻititi.

Ua fautuaina e le Fofoga Fetalai:

  • O le faʻatinoga o le uati o le uati e 4 ituaiga o faamanatu,
  • Faʻapipiʻi faʻafuaseʻi o faʻamaufaʻailoga,
  • Anapogi (lima sekone) taimi e gaosia ai faʻamaumauga,
  • Silasila i mea sese.

O ai lenei masini faʻaalia? Muamua lava, o tagata matutua ma faʻavalea mafaufau. Mo lenei vaega o tagata gasegase, o le mamanu lava ia ma le faʻatautaiga o le masini e faigofie lava pe a mafai.

Gamma Diamond Analyzer

O se mea fou faʻaonaponei faʻatasi ma se lautele lautele, e faʻaalia ai le tele ma le manino o mataitusi. O lenei masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se PC, komepiuta po o se laupepa, ina ia teuina faʻamaumauga o se tasi masini i seisi. O sea fesoʻotaʻiga e aoga mo se faʻaaogaina o loʻo manaʻo e tausia faʻamatalaga taua i se tasi nofoaga ina ia oʻo mai uma i le taimi tatau.

O faʻataʻitaʻiga saʻo e mafai ona faʻatinoina e ala i le faʻaaogaina o se fofo faʻafoe, faʻapea foi i se isi suʻesuʻega. Ole tele ole manatua ole tele - 450 fua muamua. O le USB USB e aofia ai ma le masini. O le mea moni, o le suʻega o loʻo i ai le galuega o le mauaina o tau faʻatatau.

Fua Faatatau o Tulafono: 10 Fesili e masani ona fesiligia

O le tele o meaola e ola i luga o le mataupu faavae e tasi, e le masani tele ma e le taua tele. Gamma - glucometer e leai se faʻalavelave. Po o le a lava le telefoni feaveaʻi e te faʻatauina, e tatau ona e iloa auala e galue ai i se auala e puipuia ai mea sese i taunuuga e faalagolago ia te oe. E mafai ona tuʻu faʻatasi i le tasi lisi nisi o fesili e masani ona fesiligia e faʻatatau i le faʻaogaina o le masini.

  1. O a mea e tatau ona i ai i se glucometer talafeagai mo le faʻaaoga e se tagata matua?

E manaʻomia ai se faʻataʻitaʻiga ma se tapulaʻa maualalo, faʻapea foʻi ma se mataʻitū tele, ina ia tele ai numera o loʻo iai. Ia, pe afai o laasaga o suʻega mo se ituaiga masini e lautele foi. O se filifiliga lelei o se glucometer ma le faʻalogo leo.

  1. O le a le mita e manaʻomia mo se tagata faʻaaogaina?

O tagata gaioi o le a manaʻomia ni gaioiga faʻamanatuina le manaʻomia mo fuataga. O le faʻasalaga i totonu e faʻatulaga i le taimi tatau.

O nisi masini e fuaina ai le cholesterol, lea e taua foi mo tagata ei ai faʻamaʻi pipisi.

  1. O afea e le mafai ai ona faia se suʻega toto?

Afai o le masini na tu i tafatafa o se masini eletise eletise, ma sa i ai foi i tulaga o le maualuga o le timu ma le le taliaina o le tau. Afai o le toto e tapunia pe faʻamalo, o le a le faʻalagolago foi le auiliiliga. Faʻatasi ai ma le teuina umi o le toto, e silia ma le 20 minute, o le auiliiliga e leʻo faʻaalia ai tulaga taua.

  1. O le a le taimi e le mafai ai ona e faʻaogaina ni suʻega?

Afai latou te muta, pe a fai e le tutusa le numera o le faʻamaonia i le code i luga o le pusa. Afai o le fasi pepa na i lalo o le malamalama ultraviolet, latou te toilalo.

  1. O le a le mea e tatau ona faʻaaoga i se isi nofoaga?

Afai o nisi mafuaaga e te le tuia ai le tamatamailima, ae, mo se faataitaiga, o le paʻu o le suilapalapa, e tatau ona loloto le pupu.

  1. E tatau ona ou togafitia loʻu paʻu i le ava malosi?

E na o le pau lea o le mea e mafai pe afai e le maua e le tagata faʻaoga le avanoa e fufuluina ai ona lima. O le ava malosi ei ai sona aafiaga o le paʻu i le paʻu, ma o le pipisi mulimuli o le a sili atu ona tiga. E le gata i lea, afai e le faʻaitiitia le vaifofo o le ava, o le a faʻaititia le taua i luga o le suʻega.

  1. E mafai ona ou maua se faʻamaʻi i totonu o le mita?

Ioe, o le mita o se masini taʻitasi. O le faʻaaogaina o le auiliiliga, lelei, e fautuaina i le tagata e toatasi. Ma e sili atu, e tatau ona e suia le nila i taimi uma. Ioe, e mafai lava ona maua i le pipili i le mita o le kulukose o le toto: O le HIV e mafai ona faʻasalalauina e ala i le nila o se peni pipili, ma sili atu, siama ma moa.

  1. E faʻafia ona e manaʻomia e fai fua?

O le fesili e taʻitasi. O le tali tonu lava i ai e mafai ona tuʻuina atu e lau fomaʻi. Afai e te mulimuli i tulafono faʻavaomalo, o lona uiga o le maʻisuka o le ituaiga muamua, o fua faʻatatau e faʻatatau 3-4 taimi i le aso. I le maʻisuka ituaiga 2, faalua i le aso (ao lei faia le taeao ma ao lei faia le taumafataga o le afiafi).

  1. O afea e taua tele ai le faia o fua?

O lea, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa le molimau o le toto i le taimi o maitaga, i taimi o malaga eseese.

Faailoga taua i luma o meaʻai uma lava, i luga o se manava gaogao i le taeao, i le taimi o le malosi faʻaletino, faʻapea foi i le taimi o se maʻi gasegase.

  1. E mafai faapefea ona ou siakiina le saʻo ole mita?

Tuʻu toto i totonu o le fale suʻesuʻe, ma, tuʻu le ofisa, fai le auʻiliʻiliga e faʻaaoga ai lou mita. Ona faatusatusa lea o taunuuga. Afai e ese le faʻamatalaga i le sili atu i le 10%, o lau gadget e manino lava e le sili.

O isi fesili uma e tatau ona fesiligia oe i le endocrinologist, e mafai foi e le faʻatau o le glucometer poʻo le faufautua ona fesoasoani ia te oe.

Iloiloga a le e ona

O le a se mea na fai mai e tagata faʻatautaia latou e uiga i le faiga faʻapitoa Gamma? E tele faʻamatalaga e mafai ona maua i luga o faʻasalalauga faʻapitoa, o se vaega itiiti e tuʻuina atu iinei.

Gamma Mini Portable Bioanalyzer o se filifiliga siliva lelei mo meafale mo le fuaina o le toto glucose. E aoga mo se taimi uumi ma faʻatuatuaina, i le noatia i le teuina ma le faʻaaogaina o tulaga. Laʻau pele, ae o le mea e faʻaaogaina mo soʻo se masini e le taugofie.

Faʻamatalaga Faamatalaga Gamma Mini

O le pusa o oloa gaosi e aofia ai le glucometer Gamma mini, o se tusi taʻavale, 10 Gamma MS strips test, o se mea e teu ai ma se mea e ave ai, o se peni paʻu, 10 faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina, faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ma taga, se pepa faʻataonia, se CR2032.

Mo le auʻiliʻili, e faʻaaogaina e le masini se metotia faʻapitoa e suʻesuʻe ai eletise oxidase. O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita, e tatau ona e maua le 0.5 μl o le toto toto atoa. O le auiliiliga e faia ile 5 sekone.

O le masini e mafai ona gaoioi lelei ma teuina i se vevela o le 10-40 tikeri ma le susu e oʻo i le 90 pasene. O faʻataʻitaʻiga e tatau ona i ai i le vevela o le 4 i le 30 tikeri. I le faʻaopoopoga i le tamatamailima, e mafai e le tagata gasegase ona ave toto mai isi nofoaga talafeagai ile tino.

E le manaʻomia e le mita le faʻaleleia e galue ai. O le laina o le hematocrit e 20-60 pasene. O le masini e mafai ona teu i le manatua e oʻo i le 20 fua mulimuli. I le avea ai ma se maa, o le faʻaaogaina o le tasi masini komepiuta CR 2032, lea e lava mo le 500 suʻesuʻega.

  1. E mafai e le tagata suʻesuʻe ona otometi le taʻavale pe a faʻapipiʻiina se seti faʻasalaga pe a maeʻa le 2 minute o le toaga.
  2. O le kamupanī e tuʻuina atu se tusi faʻamaonia mo le 2 tausaga, ma e mafai foʻi ona faʻatau le tagata faʻatau mo le 10 tausaga.
  3. E mafai ona tuufaatasia fuainumera fuainumera mo le tasi, lua, tolu, fa vaiaso, lua ma le tolu masina.
  4. E maua le taʻitaʻiga leo i le gagana Rusia ma le Igilisi, i le filifiliga a le tagata faʻatau.
  5. O le pen-piercer ei ai se auala faigofie mo le faatonutonuina o le loloto o le puncture.

Mo le Galu Mini glucometer, o le tau e taugata tele mo le tele o tagata faatau ma e tusa ma le 1000 rubles. O le gaosiga e tasi e ofoina atu le maʻisuka isi, tutusa lelei ma tulaga maualuga, e aofia ai le Gamma Moon ma Gamma Diamond glucometer.

E uiga i faʻamatalaga faʻapitoa

O le igoa Gamma o le igoa o le kamupani gaosi oloa. Sa i ai i lalo o la latou taʻiala le faʻaleleia o se mea talafeagai, lea e lelei mo le faʻaaogaina i aso taitasi. E taua tele le toe faʻaaogaina o le talosaga. O le fetuunaiga e le o faʻaaogaina ai le faʻaogaina o faiga faʻapitoa, e aofia ai i le faagasologa o le faʻaaogaina o fasi siaki. E taua foi le tausisia o le masini e tausisia tulaga uma o le ECT (Standards European Standard for Accuracy).

O uiga autu o loʻo taua i lalo:

  • O le mita o se faʻavaomalo se tasi e aofia ai se faʻamaufaʻailoga faʻasalalau, o se sola. O totonu ia te ia na ia ulu atu,
  • pe a uma le faʻaofiina o le fasipepa, faʻafuaseʻi ona faʻaaoga le masini,
  • O le faʻaaliga e 100% lelei. Faʻafetai atu ia te ia, faʻaaogaina le Gamma, o le a mafai ona e siakiina le faʻatulagaina o faʻatulagaga e aunoa ma ni faʻafitauli e tusa ai ma faatusa ma savali faigofie o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

I le talanoa e uiga i uiga o le masini, e tatau ona maitauina o le M key, o le autu autu lea, o loo i luga o le pito i luma o le faaaliga. E faʻaaogaina e faʻaagaoioia ai le masini ma maua ai le avanoa tuusaʻo i vaega i le mafaufau.

E faʻaaogaina le masini pe a uma le 120 sekone pe a uma le gaioiga mulimuli ma le mita.

Mea uma e uiga i le Gamma Models

Ina ia mafai ona faʻaosoina le masini e tusa ai ma le fuafuaga faʻateleina, e mafai ona e susue ma tausia le ki autu mo 3 sekone. O le taimi lava e aliaʻe ai se mataua o le toto, e aliali mai se savali i luga o le lau o le masini e taʻu mai ai o le glucometer gamma Gamma ua maeʻa sauni e ave se toto toto. E le gata i lea, i luga o le faʻaalia o le masini e mafai ona e faʻapipiʻi mea uma: mai le masina ma le aso i itula ma minute.

E uiga i le Model Gamma Mini

E tatau ona maitauina eseesega o faʻataʻitaʻiga mai le kamupani na faʻamatalaina, aemaise lava, o le suiga i le Mini. O ona uiga e pei ona taua i lalo: o le manatua e 20 fuataga, o le faʻaleleiaina e faia i le i ai o le plasma toto. E le o manaʻomia le faʻaleleia atili, lea e faigofie tele mo maʻisuka taʻitasi.

O le punavai o le eletise o le "laulau" o le vasega CR2032, lea e mafai ona faatauina i soo se faleoloa faʻapitoa. O le manatuaina o mea e fesoʻotai ma le eletise e 500 suʻega. E tatau foi ona maitauina se isi galuega e sili atu ona talafeagai, e taʻua o le komepiuta faʻaogaina o le USB cable.

E faigofie lava lenei mea, e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga mai le mita i soʻo se fesoʻotaiga faaeletonika i se mataupu o sekone.

O isi faʻaopoopoga o le masini mai le kamupani Gamma e pei ona taʻua i lalo:

  1. le gafatia e matamata i taunuuga mo le 14, 21, 28, 60 ma le 90 aso. E tutusa foi le moni mo le fua faatatau o fuainumera fuafuaina i luga o se vaitaimi e 7 aso,
  2. leo i gagana e lua, e taʻua Igilisi ma Rusia,
  3. se masini faʻasolosolo ma tulafono faatonutonu tuʻufaʻatasia o le tikeri o le loloto o le puncture,
  4. toto mo suʻesuʻega e manaʻomia ile 0.5 μl.

O a foliga o le Sami Mata?

Ma le isi, e mafai ona faʻaaoga le toto mo le auʻiliʻili mai soo se vaega o le tino. O se galuega taua tele mo le maʻisuka, talu ai e le mafai e tagata uma ona talia le toto sampling mai se tamailima. O le vaega o le enzyme o le kulukose, o se faʻamaoniga faaopoopo o le saʻo. Ma le mea mulimuli, o le faʻaaogaina faʻapitoa mo pepa o faʻataʻitaʻiga ua maeʻa le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le mita.

E uiga i isi suiga

O se isi faʻataʻitaʻiga mai Gamma o se masini e taʻua o Diamond. O se laufanua matagofie ma matua faigofie, o loʻo i ai se faʻaaliga tele ma le leo i le tele o gagana, e aofia ai le Rusia. E le gata i lea, o lenei fesuiaiga e maua ai foi le gafatia e siiina faʻamatalaga faʻamatalaga ma auiliiliga ile PC.

E le gata i lea, e 4 auala mo le fuafuaina o le fua faʻatatau o le toto toto. O i latou taʻitasi e talafeagai mo nisi tulaga, e fesoʻotaʻi ma lenei avanoa o se tasi lea o mea sili ona talafeagai. E tatau foi ona maitauina o le mita ua faaauupegaina i se aofaiga tele o manatua, faatasi ai ma le avanoa e faateleina ai.

Gamma, ua lauiloa o Diamond, o se masini e sili mo i latou ua oʻo uma i ituaiga muamua ma le lua o le maʻisuka.

O le mea lea, ona o le tele o suiga o suiga ma o latou uiga faʻapitoa, e mafai ona faʻamaonia ma le saogalemu o nei masini Gamma o se tasi o mea sili. E faigofie i le taimi o le taotoga, faʻaalia le saʻo ma maua ai le tele o mea lelei faʻalelei.

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 »Sep 26, 2011 2:56 i le afiafi

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 "Sep 28, 2011 1:01 i le.m.

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 »Oketopa 06, 2011 4:24 PM

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 »Oketopa 08, 2011 10:59 i le afiafi

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

faʻamalosi "Oketopa 27, 2011 3:48 i le.m.

Pele Alesana Sa ou faatauina mai se Gamma Mini i Setema. A faʻaaoga, sa i ai fesili.

1. O le toto e lelei ona tuʻuina i totonu o le suʻega, ae o le faamalama o le suʻega e leʻo tumu i le toto, e ui lava e taʻu mai e faatonuga le mea e tatau.

2. O loʻu toalua ei ai le maualuga o le suka i luga o se manava gaogao (4-5 mmol / L), ae o le glucometer toetoe lava o taimi uma e faaalia ai le 6-7 mmol / L, e 6-7.5 mmol / L.

3. O le mea sese o le masini na faʻaalia ile faatonuga e 20%, o le a le fesili?

Ou te faafetai mo le tali.

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 "Oketopa 27, 2011 8:21 i le.m.

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Solar_Cat »Aso 04, 2011 10:24 PM

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 »Aso 05, 2011 5:17 i le afiafi

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Olya luts »Dec 09, 2011 3:20 i le.m.

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 »Dec 09, 2011 3:46 pm.

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Olya luts »Dec 09, 2011 5:20 i le afiafi

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Olya luts »10 Tesema, 2011 11:11 AM

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sasha067 »Dec 10, 2011 4:44 pm

6.9 i le plasma. Afai o le faitauga e itiiti ifo nai lo le 4.5, ona sili atu lea o le sese, toetoe a saʻo. Le saʻo 12% o le faitau 6 iunite. ma luga.

Re: Galu mini glucometer (TD-4275)

Sergey_F »Aso 22, 2011 4:22 i le taeao

Ioe, faatasi ai ma suga maualuga, o le maualuga o le faitauga e mafai ona taliaina. E matua leai lava se toto! Ae faʻapefea ona mafai ona faia sea ituaiga mataupu?

Glucometer Wellion

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Ina ia mafai ona suʻesuʻeina maualuga le kulūkose i le fale, e faʻaaoga ai le uila o le Wellion Calla Light. O meafaigaluega e faʻaaogaina e iloilo ai le tulaga o le gaʻo gaʻo i le gasegase o loʻo maua i le maʻisuka, faʻamautinoa taimi vave o faʻalavelave matuia e faʻaosofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli eseese ma fuafua le fua o le insulin o loʻo faʻatonuina. E ui i le mea moni o le masini ua i ai se mea sese e oo atu i le 5%, o lona tele o tulaga lelei na faia ai le masini ma lautele lautele. O le masini ei ai se mamanu lelei, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga.

Faʻaaogaina le mita o kulukose toto

O le lautele lautele, mataʻitusi lautele ma le faʻasalalauga e mafai ai e le mita ona faʻaaogaina e tamaiti, tagata matutua ma tagata gasegase e faʻaaogaina ai le vaai.

  • Le saoasaoa o le fuagafanua.
  • Malosiaga e seti ai se faamanatu e uiga i le taimi o le auiliiliga.
  • Faʻavaeina o tuaoi aupito itiiti ma pito i maualuga.
  • O le gaioiga o le fuaina o le toto muamua ma le maeʻa o taumafataga.
  • Faʻamaumauga o faʻamatalaga mo le vaitaimi e oʻo atu i le 90 aso.
  • Faateleina le sao.
  • Manatua e oo i le 500 taunuuga.
  • Faʻatagaina e le toʻatele o tagata.
  • Lanu eseese.
  • Fua faʻataʻitaʻi.
  • Tausaga ma taimi faigaluega.
  • Faʻailoga e oʻo atu i le 4 tausaga.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻamatalaga faʻapitoa

O vaega o suʻega o loʻo aofia i totonu o le meafaigaluega autu.

O le afifi autu, i le faaopoopo atu i le masini lava ia, e aofia ai fasi pepa e 10 ma vailaau faʻamaonia mo le faʻaaogaina e tasi, o se ufiufi mo le uuina ma le puipuia o le masini, o se faʻamatalaga o le taotoga, e aofia ai i fuainumera. O le suʻega e faia i le auala eletise. O mea mo suʻesuʻega o le toto capillary ma se voluma 0.6 μl, o le taimi mo le fuaina o le kulukose concento e 6 sec. E tolu avanoa o faailo e avanoa e faamanatu ai ia te oe pe a fua le suka. E le gata i lea, o se galuega e faʻaleleia ai le kulūkose o loʻo fausia i totonu.

O le tele o le masini e 69.6 × 62.6 × 23 mm ma le mamafa o le 68 g e faʻataga ai oe e teuina pea le mita i le lima. O le maualuga o le lagona o le 1.0-33.3 mmol / lita. Leai se fesuiaiga e manaʻomia. Faʻalauteleina o le soifuaga o faʻataʻitaʻiga e oʻo i le 6 masina. O le malosi o 2 AAA batū e lava mo le 1000 suʻesuʻega. Faʻatonuga faʻatasi ma se PC e tuʻuina atu e ala i se atigi uta i totonu o USB, lea e mafai ai ona e teuina faʻamaumauga i se faila po o le media elevise.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻaaliga

Toe foʻi i le laulau o mea

Tausaga o mea

O le galuega autu a le masini o le fuaina lea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

  • Glucose fua
  • Fuafuaina o cholesterol (i nisi o faʻataʻitaʻiga).
  • Faʻasao seʻia oo i le 500 taunuuga.
  • Taimi e faamanatu ai ia te oe e te suʻeina.
  • Lisi o le malamalama.
  • Puleaina o faʻasalalauga tuaoi.
  • Tuuina atu faamatalaga mo taimi eseese.
  • Lagolago le fegalegaleaiga a le PC.

Toe foʻi i le laulau o mea

Ituaiga o masini

  • Wellion Calla Malamalama. O le auala masani mo le iloiloina o le kulukose o le toto. O loʻo i ai le faʻatinoga o le faʻatulagaina o taunuuga i luga o le vaeluaga o le taimi e oʻo atu i le 3 masina ma teuina e oo i le 500 fuataga. Afai e talafeagai, fesoʻotaʻi i se PC e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i le eletise faaeletonika.
  • Wellion Luna Duo. I le faaopoopo atu i le fuaina o le kulukose, o se galuega mo le iloiloina o le concentration o le cholesterol ua fausia i totonu. O le manatua e teuina i le 360 ​​glucose fua ma e oʻo atu i le 50 cholesterol.
  • Wellion CALLA Mini. O le masini e talitutusa ma le mamanu o le Malamalama. Pau lava le eseesega o le tele ma le faʻatusa: o lenei ata e sili atu le lapotopoto ma le afa e sili atu.

Toe foʻi i le laulau o mea

Taiala o Talosaga

Ina ia fai le auʻiliʻiliga, e tatau ona e tuʻi se tamatamailima i se uila mai le seti.

  1. Asiasi le masini.
  2. Faʻaofi maʻa i totonu o le fusi.
  3. Liliu le mita.
  4. Faʻaoga le kī e faʻamaonia le aso ma le taimi.
  5. Faʻamau se vaʻa vevela ma faʻasolosolo faʻasolosolo i pito.
  6. Faʻaaogāina se laʻau, faʻapuʻu se tamatamailima seʻia faʻaalia se mataua o le toto.
  7. Faʻamau i luga o le suʻega.
  8. Faatali 6 sec.
  9. Faʻataunuʻu le iuga.
  10. Ave le masini.

E tatau ona e teuina le Wellion i se tulaga faapitoa e aloese ai mai le faaleagaina faʻafuaseʻi.

Toe foʻi i le laulau o mea

Upu mulimuli

O le au pele o le kamupani Ausetalia Wellion e lelei ma faʻamaoni. Laititi faʻasolosolo, ata i tua, ata manino e faigofie ai ona maua e tagata ei ai faʻafitauli faʻalauiloa. Faʻafeiloaʻi, faʻatusatusa ma faigofie o mea lelei ia o lenei oloa. O le tele o manatu lelei mai tagata faaaoga ma endocrinologists o le iloiloga autu lea o le masini.

Glucometer Gamma mini: tau ma iloiloga, aʻoaʻoga vitio

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O le glucometer gamma Gamma e mafai ona taʻua saogalemu le faiga sili ona lelei ma taugofie mo le mataʻituina o le maualuga o le toto, lea e tele ana iloiloga lelei. O lenei masini e 86x22x11 mm ma e na o le 19 g e aunoa ma se pamu.

Ulufale i le code when installing new test tests is not required, aua o le auʻiliʻiliga e faʻaaoga ai le laʻititi pito o le meaola ola. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona maua pe a uma le 5 sekone.

E faʻaaoga e le masini fasi pepa faapitoa mo le glucometer gamma Gamma mo le faʻatinoga. O lenei mita e sili ona talafeagai e faʻaaoga i le galuega pe ao femalagaaʻi. E tausisia e le suʻesuega manaʻoga uma o le Faʻasaʻo Tutotonu Europa.

Gamma Diamond Glucometer

O le Gamma Diamond analyzer e lelei ma faigofie, o loʻo faʻaalia ai le lautele o faʻamatalaga ma uiga manino, o le i ai o le leo i le Igilisi ma le Rusia. Ma le isi, o le masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻafeiloaʻi ai faamaumauga.

O le Gamma Diamond device e fa auala mo le toto toto, o lea e mafai e le tagata gasegase ona filifili le filifiliga talafeagai. Ua valaʻauina le tagata faʻatau e filifili se fua faʻatatau: e tusa lava pe o le a le taimi o le taumafataga, o le taumafataga mulimuli i le valu itula talu ai poʻo le 2 itula talu ai. O le siakiina o le saʻo o le mita e faʻaaogaina ai se faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina e se isi suʻega suʻega.

O le mana manatua e 450 fua lata mai nei. Faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e faʻaoga ai le USB cable.

Afai e tatau ai, o le maʻisuka e mafai ona tuufaatasia fuainumera fuainumera mo le tasi, lua, tolu, fa vaiaso, lua ma le tolu masina.

Glucometer Gamma Glucometer

O le mita ua faʻapipiʻiina ma se faʻataʻitaʻi tioata tioata, ma e mafai foi e le tagata gasegase ona fetuunai le susulu ma le eseesega o le lau. Afai e manaʻomia, e mafai ona filifili se mode measurement.

I le avea ai o se maa, e lua puuna AAA e faʻaaogaina. O le tele o le suʻega e 104.4x58x23 mm, o le masini e 71.2 g le masini e faʻafuaseʻi ona alu ese pe a maeʻa le lua minute o le le mautonu.

O suʻega e manaʻomia ai le 0.5 μl o le toto. O le toto sampling e mafai ona faia mai le tamatamailima, pama, tauau, luma, vae, vae vae. O le au toso o loʻo i ai se auala faigofie mo le fetuunaiga o le loloto o le puncture. O le sao o le mita e le tele.

  • E le gata i lea, o loʻo faʻatulagaina le faʻamaloilo ma 4 ituaiga faamanatu.
  • O vaega o suʻega e otometi ona aveesea mai le meafaigaluega.
  • O le suʻe toto o le suka e 5 sekone.
  • Leai se masini masini e manaʻomia.
  • O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona aofia ai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.
  • Soo se mea sese e faʻailoaina e se faailoga faapitoa.

O le pusa e aofia ai se tagata suʻesuʻe, o se seti o fasi siaki i le aofaiga o 10 fasi pepa, se peni paʻu, 10 nila, se ufiufi ma se gagana a Rusia. O lenei suʻega suʻega e fuafua muamua mo le faʻaletonu o le va ma tagata matutua. E mafai ona e aoao atili e uiga i le tagata suʻesuʻe i le vitio i lenei tusiga.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Faʻamanuiaga o le faʻaaoga

  • O se mea lelei mo le siakiina o le kulūkose i le fale poʻo luga ole alu.
  • E mafai ona faʻafeiloaʻi taunuuga i se komepiuta e ala i le USB (e le o mea uma).
  • E toʻalua ni faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se tautalaga tautala
  • Ua faamamaina le laupepa (vagana ai "Gamma mini").
  • Faʻaalia le tau aofaʻi.
  • Manatua tele mo taunuʻuga.
  • Seti le aso ma le taimi.
  • Lapataiga o le lamatia.
  • Taimi o tali taimi.
  • Tapunia aunoa le aunoa pe a leai se gaioiga mo le 3 minute.
  • Sueina o le tuʻufaʻatasia o eletise, faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi.
  • Fua faʻatatau 5 sec.
  • E le manaʻomia le fesuiaiga.
  • Laititi laʻititi.
  • I le i ai o se pulou sui i luga o le masini o le masini mo le ogavae, vae laʻititi, tauau ma le lima.
Toe foʻi i le laulau o mea

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Glucometer Gamma

O le taunuuga o le auiliiliga e le gata ina faalagolago i le masini lava ia, ae faapena foi i luga o le sao saʻo mo lana taotoga. Poloaiga faʻaaoga:

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

  1. Fufuluina lima ma solo solo.
  2. Liliu le masini. Faatali mo le faailoilo, ma faʻapipiʻi le fasi siaki.
  3. Iloilo le nofoaga o le lumanaʻi i luga o le tamatamailima po o isi vaega o le tino ma faʻamalo ai mo le 5 minute.
  4. Faʻafoʻi se vailaʻau faʻapipiʻi ma se 70% vai inu vai, faʻataga le ava malosi e faʻagogo.
  5. Faʻaaogāina o se masini faʻatauvaʻa, puncture.
  6. Tape muamua le mataua muamua o le toto ma le totoa o le sipuni po o le paʻu.
  7. Faaaoga le 0.5 μl o le toto i le fasi pepa e ala i le toe faʻaaogaina, ma uuina le masini i le pito.
  8. O le faamalama o le pule i luga o le masini e tatau ona matua faatumuina, pe afai e lava le tele o meaola ola mo le suʻega.
  9. A maeʻa le numera, o le faʻaaliga o le a faʻaalia le iuga.
  10. Talo le mita pe faʻatali mo le tapunia le aunoa.

O le faʻaaogaina o se faʻamaumauga faʻaaogaina e matua faasaina.

Gamma mini

Faʻamau ma faigofie ona faʻaaoga le masini. O le manatuaina o le 20 o taunuʻuga ma le faʻapipiʻiina o le aso ma le taimi e fesoasoani i le siakiina o le maʻi o le maʻi. O le tusi poloaiga i le masini e 2 tausaga. O le mamafa e 19 g, o le mea lea ua manatu le mita o se masini feaveaʻi feaveaʻi ma faʻatautaia faigofie. O loʻo i ai le faʻasologa o le auto. E mafai ona faʻaaoga le mita glucose toto toto i vaega eseese o le tino.

Tuua Lau Faamatalaga