Le fualaau faasaina Trazhenta: faatonuga, iloiloga ole maʻisuka ma tau

O lenei fualaau faasaina e faia i foliga o lapotopoto lanu o lanu mumu mumu. E tofu i latou ma itu e lua ma itu e lua, i luga o se tasi o faailoga o le kamupani, ma i le isi o loo i ai se togitogiga "D5".

E pei ona taua i faatonuga i Trazhent, o le vaega autū o le tasi papafa o le lignagliptin ma se voluma e 5 mg. O elemene faaopoopo e aofia ai le malosi o le sana (18 mg), copovidone (5.4 mg), mannitol (130.9 mg), maso o le suprelatinized (18 mg), magnesium stearate (2.7 mg). O le tuufaatasiga o le atigi e aofia ai le opopoma opopura (02F34337) 5 mg.

E mafai ona e faʻatau Trazhenta i paʻu alumini (i le tasi 7 papa). Mo le faigofie o le faʻaogaina, o loʻo i totonu o pepa pepa, o mea e mafai ona e maua ai le 2, 4 poʻo le 8 paʻu. 1 e mafai ona uu 10 papa (i lenei tulaga, 3 fasi vaega i totonu o se afifi).

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga Trazhenty

O le gasegase autu autu o Trazhenta o le inhibitor o le enzyme dipeptidyl peptidase-4 (DPP-4), lea e vave faʻaleagaina ai hormoni leʻo (GLP-1 ma le HIP) e manaʻomia mo le tino o le tagata ina ia tumau ai le aofaʻi o le kulukose i totonu. Ole maualuga o nei hormones e lua e vave faʻaleleia pe'ā uma ona 'ai. Afai ei ai le maualuga o le kulukose o le tino, o le GLP-1 ma le HIP faʻavaveina le biosynthesis o le inisalini, faʻapea foʻi ma lona faʻamalositino e le pancreas. GLP-1 e fesoasoani foi e faʻaititia ai le kulukose i le ate.

Analogs o Trazhenta ma le fualaau faasaina e faateleina ai le tele o mea manogi e ala ia latou gaioiga ma, faatosinaina i latou, faamalosia i latou e faatumauina la latou galuega galue mo se taimi umi. I le iloiloga o Trazhent, na maitauina ai o lenei vailaau e fesoasoani e faateleina ai le puleaina o le insulin i le glucose ma faaitiitia ai le pulelasi o le glucagon, ma faapea ona faatulaga ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I le iloiloga i Trazhent, ua fai mai o lenei vailaau ua faatonuina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga II, faapea foi:

  • Faʻailoa atu o se tasi o fualaau e mafai ai fualaau i gasegase ma le le atoatoa o le pulea, lea e tupu ona o meaʻai po o faamalositino.
  • Faʻatasi ma le le faapalepale i metformin poʻo i le mea e tupu ai le maʻi o le maʻi ma ua matua faasaina ona ave metformin.
  • E mafai ona faʻaoga faʻapitoa faatasi ma metformin, o le sulfonylurea poʻo le thiazolidinedione pe a togafitiga i meaʻai, monotherapy ma nei vailaʻau, faʻapea foʻi taʻaloga e leʻi maua ai le manaʻoga.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

O hormones o le faʻafefe e tuusao saʻo i le faʻaitiitia o le kulukose i se tulaga o le physiological. O lo latou faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le tali i le ulufale atu o le kulukose i totonu o vaa. O le iʻuga o le galuega o mea faʻatauvaʻa, o se faʻaopoopoga o le inisalini o le inisalini, o le faʻaitiitia o le kalukago, lea e mafua ai le pa'ū o le glycemia.

E vave ona faʻaumatia e le fomaʻi faʻamaʻi le DPP-4. O le fualaau faasaina Trazhenta e mafai ona fusifusia i nei enzymes, faʻagesegese ai a latou galuega, ma o lea, faʻalautele le ola o mea faʻamalosi ma faʻateleina le faʻasaʻoina o le inisalini i totonu o le toto i le maʻisuka malosi.

O le leai o se masalosalo o le Trazhenta o le aveeseina lea o le mea galue e masani lava ile talo i totonu o le manava. E tusa ai ma faatonuga, e le sili atu ma le 5% o le linagliptin e ulufale atu i le urini, e oʻo lava ina itiiti le metabolised i le ate.

E tusa ai ma le maʻisuka, o le lelei o Trazhenty o:

  • ave le fualaau faasaina i lea aso ma lea aso,
  • o tagata gasegase uma ua faʻamatalaina se tasi o vailaʻau,
  • Ole faʻasologa o fualaau e le manaʻomia mo faʻamaʻi o le ate ma fatugaʻo,
  • e leai ni suʻesuʻega faaopoopo e manaʻomia e tofia ai Trazhents,
  • o vailaʻau e le oona i le ate,
  • e le suia le tui pe a ave Trazhenty ma isi vailaʻau,
  • vailaʻau faʻasaina o le linagliptin toetoe lava a le faʻaitiitia lona aoga. Mo le maʻisuka, e moni lenei mea, talu ai e tatau ona latou tagofia fualaau oona i le taimi e tasi.

Faʻasologa o foliga ma fuataga

O le fualaau faasaina Trazhenta o loʻo maua i foliga o laupepa i se lanu mumu mumu. Ina ia puipuia mai le taufaaleaga, o se elemene o le maketi o le gaosiga oloa, Beringer Ingelheim Group of Kamupani, o loo lolomiina i le tasi itu, ma o D5 faailoga o loo lolomiina i le isi itu.

O le papa maʻa o loʻo i totonu o se atigi ata, o lona vaevaega i ni vaega e le o saunia. I totonu o le pusa na faʻatau atu i Rusia, 30 palaka (3 paʻu o le 10 pcs.). O pepa taʻitasi o Trazhenta e aofia ai le 5 mg linagliptin, starch, mannitol, magnesium stearate, coloyes. O faatonuga mo le faʻaaogaina e maua ai se lisi atoa o vaega fesoasoani.

Faatonuga mo le faaaogaina

I le tulaga o le maʻi suka, o le aso fautuaina i aso taitasi o le 1 papa. E mafai ona e inuina i soo se taimi talafeagai, e aunoa ma se fesootaʻiga ma taumafataga. Afai o togafitiga Trezhent na faʻasoa i le faaopoopo atu i le metformin, o lona fualaau e totoe e le suia.

Afai e te misia se pulu, e mafai ona e aveina i le aso lava e tasi. O le inu o le inu i se vaega lua e faasaina, e tusa lava pe na misia le mauaina i le aso na muamua atu.

A faʻaaogaina faʻatasi ma le glimepiride, glibenclamide, gliclazide ma analogues, e mafai ona maua le hypoglycemia. Ina ia aloese mai ia i latou, ua inu le Trazhenta pei o muamua, ma o le fualaau o isi fualaau faasaina ua faaitiitia seia oʻo ina ausia le normoglycemia. I totonu o le itiiti ifo i le tolu aso talu mai le amataga o le aveina o Trazhenta, e manaʻomia le maualuga o le kulūkose, talu ai ona o le malosi o le fualaau faasaina e amataina malie. E tusa ai ma iloiloga, pe a uma ona filifilia se fualaau fou, o le televave ma le mamafa o le hypoglycemia e itiiti ifo nai lo le amataga o togafitiga ma Trazhenta.

Malosiaga o fualaau faasaina e tusa ai ma faatonuga:

O fualaau faʻatauina na ave ma TrazhentaSuʻega suʻesuʻe
Metformin, glitazonesO le aʻafiaga o fualaau faasaina e tumau pea e le suia.
Sulfonylurea tapenapenagaO le faʻamanuiaga o le glibenclamide i le toto e faʻaititia e le tusa ma le 14%. O lenei suiga e leai sona aafiaga taua i le kulukose toto. E manatu o Trazhenta e gaoioi foi e tusa ai ma vaega tutusa o glibenclamide.
Ritonavir (faʻaaogaina togafitiga o le HIV ma le hepatitis C)Faateleina le maualuga o le linagliptin 2-3 taimi. O sea faʻalavelave e le afaina ai le glycemia ma e le afaina ai se aafiaga.
Rifampicin (vailaʻau anti-TB)Faʻaitiitia le faʻagataina o le DPP-4 e 30%. O le galo o le suka o Trazenti e mafai ona faʻaitiitia sina mea itiiti.
Simvastatin (statin, faʻasaʻo le lipid composition o le toto)O le faʻateleina o le simvastatin ua faʻapupulaina e 10%, e le manaʻomia le faʻaleleia o fualaau.

I isi vailaʻau, e le maua ai fegalegaleaiga ma Trazhenta.

O a mea e ono afaina

O aʻafiaga e ono aʻafia ai Trazenti sa mataituina i le taimi o faʻataʻitaʻiga faʻamalositino ma a maeʻa le faʻatau atu o le vailaʻau. E tusa ai ma a latou taunuʻuga, o Trazhenta o se tasi lea o vailaʻau e sili ona saogalemu i le hypoglycemic. O le aʻafiaga o aʻafiaga leaga e aʻafia ma le ave o fualaau e itiiti lava.

O le mea e malie ai, i le vaega o le maʻisuka oe na maua se placebo (papa e aunoa ma se mea faitino), 4.3% le taliaina togafitiga, o le mafuaaga na manino ai aafiaga. I le vaega na ave Trazhent, o nei maʻi na itiiti ifo, 3.4%.

I faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, o faʻafitauli uma o le soifua maloloina o loʻo feagai ma le maʻisuka i le taimi o le aʻoga e aoina i se laulau tele. O iinei, ma le afaina, ma viral, ma e oo foi i faamai parasitic. Faʻatasi ai ma se tulaga maualuga o Trazenta e le o le mafuaʻaga o nei soliga. O le saogalemu ma le monotherapy o Trazhenta, ma lona tuufaatasiga faatasi ai ma isi sui gasegase faaopoopo, na tofotofoina. I tulaga uma lava, leai ni aʻafiaga faʻapitoa na iloa.

Togafitiga ma Trazhenta e saogalemu ma e tusa ai ma le hypoglycemia. O faʻamatalaga e faʻamaonia ai e oʻo lava i tagata maʻisuka e faʻatafunaina le suka (tagata matutua o loʻo mafatia i faamaʻi fatu fatu, oona), o le tele o le hypoglycemia e le sili atu i le 1%. Trazhenta e le afaina ai le gaioiga o le fatu ma toto toto, e le maua ai le faateleina o le mamafa, e pei ole sulfonylureas.

Faʻasalaga

O se fuataga e tasi o le 600 mg o le linagliptin (120 pusa o Trazhenta) e lelei le taliaina ma e le afaina ai le soifua maloloina. O aʻafiaga i luga o le tino e leʻi suʻesuʻeina. E tusa ai ma uiga o fualaau faasaina, o le aveesea o laupepa e leʻi faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract (garage) o le a avea ma fua lelei i le tulaga o le faʻasolosolo. O togafitiga faʻapitoa ma le mataituina o faailoga iloga e faia foi. O le gasegase i le tulaga o le sologa lelei o le Trazent e le aoga.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Contraindications

E le faʻaaogaina pusa otaota:

  1. Afai o le maʻisuka e leai ni pene peta e mafai ona gaosia le inisalini. O le mafuaʻaga atonu o le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le pancreatic resection.
  2. Afai e te maʻi i soʻo se vaega o le pulu.
  3. I faʻalavelave maualuga faʻafitauli o le maʻisuka. O togafitiga faʻamaonia mo le ketoacidosis o le inisalini oona e faʻaitiitia ai le glycemia ma le saline e faʻasaʻo ai le faʻamalolo. Soʻo se laupepa sauniuni e faalēaogāina seia oʻo ina faʻamautu le tulaga.
  4. Faʻaipoipo. Linagliptin e mafai ona ulu i totonu o le susu, o le fualaau oona o se tamaititi, e aʻafia ai lona metabolism.
  5. I le taimi o le maitaga. E leai se faʻamaoniga o le mafai ona ulu atu linagliptin i le placenta.
  6. I le maʻisuka ei lalo o le 18 tausaga. O le aafiaga i le tino o le fanau e leʻi suʻesuʻeina.

I le noatia ma le fai fuafua i le tele o le silasila i le soifua maloloina, ua faatagaina Trazhent e tofia tagata matutua e sili atu i le 80 tausaga, faatasi ai ma le pancreatiti ma le gaʻo. Faʻaaoga faʻatasi ma le inisalini ma le sulfonylurea e manaʻomia ai le puleaina o le kulukose, aua e ono mafua ai le hypoglycemia.

O a ni analogues e mafai ona suia

Trazhenta o se vailaau faafomaʻi, puipuiga o pateni o loʻo tumau pea ona aʻafia ai, o le mea lea ua faʻasaina ai le faia o analogues i Rusia ma le tutusa lava. I tulaga o le lelei, saogalemu ma le masini o le gaioiga, o le vaega e tutusa lelei e latalata i le Trazent - DPP4 inhibitors, poo gliptins. O mea uma lava mai lenei vaega e masani ona taʻua o le faaiu i -gliptin, o lea e faigofie ai ona iloagofie mai le tele o isi vailaʻau antidiabetic.

Faatusatusaga uiga o gliptins:

(e le o manaʻomia)

(manaʻomia)

AuiliiligaLinagliptinVildagliptinSaxagliptinSitagliptin
FaʻataugaTrazentaGalvusOnglisaJanuvia
FaʻatauBeringer IngelheimNovartis PharmaAstra ZenekaMerk
Analogs, vailaau faʻatasi ma le mea lava e tasi e galue malosi aiGlycambi (+ empagliflozin)Xelevia (faʻatusa tutusa)
Metformin CombinationGentaduetoGalvus MetCombogliz AluYanumet, Velmetia
Tau mo le masina o le taliaina, siaki1600150019001500
Faʻasologa o le faʻailoga, tasi i le aso1211
Fautuaina tasi fualaau, mg5505100
Tofiga5% - urine, 80% - feces85% - urine, 15% - feces75% - urine, 22% - feces79% - urine, 13% - feces
Fai le fetuutuunaiga mo le le atoatoa++
Faʻamatalaga faʻapitoa o togafitiga++
Fai le suiga i le toilalo o le ate++
Faʻamaumauga mo fefaʻatauaiga faʻamalositino+++

O sauniuniga o Sulfonylurea (PSM) o ni faʻatusatusaga taugofie o Trazhenta. Latou te faʻaleleia atili le faʻamalosia o le inisalini, ae o le faʻaaogaina o lo latou aʻafiaga i luga o sela beta e ese. E naʻo le 'ai e masani ai Trazenta. O le PSM e faʻamalosia ai le faʻasaʻoina o le inisalini, e tusa lava pe masani ona maua le suka i le toto, o lea e masani ona mafua ai le hypoglycemia. E i ai le faʻamaoniga e aʻafia le PSM i le setete o peta beta. O le fualaau faasaina Trazhenta i lenei tulaga e saogalemu.

O le sili ona taatele ma le le faʻaleagaina o le PSM o le glimepiride (Amaryl, Diameride) ma le umi glycazide (Diabeton, Glidiab ma isi analogues). O le lelei o nei vailaʻau o se tau maualalo, o le masina o le pulega e tau 150-350 rubles.

Lavea tulafono ma tau

Packaging Trazhenty tau 1600-1950 ruuga. E mafai ona e faʻatau mai na o le faʻamaʻi. Linagliptin o loʻo aofia i totonu o le lisi o vailaau faʻapitoa (Vital and Essential Drugs), o lea afai ei ai faʻamatalaga, o le maʻisuka ua resitalaina ma le endocrinologist e mafai ona maua fua.

O le aso e muta ai le Trazenti e 3 tausaga, o le vevela i le nofoaga e teu ai e le tatau ona silia ma le 25 tikeri.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Le fualaau faasaina Trazhenta: faatonuga, iloiloga ole maʻisuka ma tau

Trazhenta o se fualaau fou fou e faʻaitiitia ai le kulukose toto i le maʻisuka, i Rusia na faamauina i le 2012. O le elemene aoga o Trazhenta, linagliptin, e patino i se tasi o vasega sili ona saogalemu o hypoglycemic agents - DPP-4 inhibitors. O loʻo latou talia lelei, e toetoe lava leai ni aʻafiaga, ma e masani lava e le mafua ai le hypoglycemia.

Vitio (kiliki e taʻalo).

O se tagata maʻi i totonu o se kulupu o vailaʻau faʻatasi ma galuega vavalalata e vaʻavaʻa. Linagliptin e sili ona maualuga lona gafatia, o lea i totonu o se laulau naʻo le 5 mg o lenei vailaʻau. E le gata i lea, o fatugaʻo ma le ate e le auai i lona faʻamalosi, o lona uiga o le maʻisuka ma le le atoatoa o nei totoga e mafai ona ave Trazhentu.

Vitio (kiliki e taʻalo).

O le faʻatonuga e mafai ai e le Trazent ona faʻatalanoaina faapitoa i le maʻisuka ma le faʻafitauli 2. I le avea ai o se tulafono, o se vailaʻau e 2-laina, o lona uiga, e faʻafeiloaʻi i togafitiga pe afai o le faasaʻoina o meaʻai, faʻamalositino, metformin i le sili ona maualuga poʻo le maualuga o meaʻai e le toe maua ai se totogi talafeagai mo le maʻisuka.

Faailoga mo le taliaina:

  1. O le trazhent e mafai ona faʻamatalaina e naʻo le hypoglycemic pe a le taliaina le metformin pe faʻaaogaina lona faʻaaogaina.
  2. E mafai ona faʻaaogaina o se vaega o se togafitiga faʻaleagaina ma le sulfonylurea, mea metformin, glitazones, insulin.
  3. O le lamatiaga o le hypoglycemia pe a faʻaaogaina le Trazhenta e itiiti, o le mea lea, o le vailaʻau e sili ona lelei mo tagata gasegase e lamatia ai le suka.
  4. O se tasi o aʻafiaga ogaoga ma le masani ai o le maʻisuka ua faʻavaivaia le toe gaioiga - o le nephropathy i le atinaʻeina o le le atoatoa. I se isi itu, o lenei faʻalavelave e tupu i le 40% o le maʻisuka, e masani lava ona amata amata i le soymptomatic. O le faʻalauteleina o faʻafitauli e manaʻomia ai le faasaʻoina o le togafitiga, talu ai o le tele o fualaau oona e mafua mai fatugaʻo. E tatau i tagata maʻi ona faʻafefe metformin ma vildagliptin, faʻaitiitia le fua o le acarbose, sulfonylurea, saxagliptin, sitagliptin. I le lafoaia o le fomaʻi ua na o glitazones, glinids ma Trazhenta.
  5. Faʻatasi i maʻi e maua i le maʻisuka ma le gase o le galuega, aemaise lava le gasegase gaʻo. I lenei tulaga, o Trazhenta na o le pau lea o vailaau mai le initaneti DPP4, lea e mafai ona faʻaaoga e le aʻoga e aunoa ma ni tapulaa. O lenei mea e moni lava mo tagata matutua ua maua i le maualuga o le lamatia o le hypoglycemia.

Amata i Trazhenta, e mafai ona e faʻamoemoe o le a faʻaitiitia le hemoglobin glyco pe a ma le 0.7%. I le tuufaatasiga ma le metformin, o le taunuuga sili ona lelei - e tusa ma le 0.95%.O molimau a fomai e faailoa mai ai o le fualaau faasaina e tutusa lelei lava i tagata gasegase e na o le maʻisuka ua maua i le maʻisuka ma i se maʻi faamai o le silia ma le 5 tausaga. Suesuega ua silia ma le 2 tausaga ua faamaonia ai o le aoga o vailaʻau a Trazent e le faaitiitia i le taimi.

O hormones o le faʻafefe e tuusao saʻo i le faʻaitiitia o le kulukose i se tulaga o le physiological. O lo latou faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le tali i le ulufale atu o le kulukose i totonu o vaa. O le iʻuga o le galuega o mea faʻatauvaʻa, o se faʻaopoopoga o le inisalini o le inisalini, o le faʻaitiitia o le kalukago, lea e mafua ai le pa'ū o le glycemia.

E vave ona faʻaumatia e le fomaʻi faʻamaʻi le DPP-4. O le fualaau faasaina Trazhenta e mafai ona fusifusia i nei enzymes, faʻagesegese ai a latou galuega, ma o lea, faʻalautele le ola o mea faʻamalosi ma faʻateleina le faʻasaʻoina o le inisalini i totonu o le toto i le maʻisuka malosi.

O le leai o se masalosalo o le Trazhenta o le aveeseina lea o le mea galue e masani lava ile talo i totonu o le manava. E tusa ai ma faatonuga, e le sili atu ma le 5% o le linagliptin e ulufale atu i le urini, e oʻo lava ina itiiti le metabolised i le ate.

E tusa ai ma le maʻisuka, o le lelei o Trazhenty o:

  • ave le fualaau faasaina i lea aso ma lea aso,
  • o tagata gasegase uma ua faʻamatalaina se tasi o vailaʻau,
  • Ole faʻasologa o fualaau e le manaʻomia mo faʻamaʻi o le ate ma fatugaʻo,
  • e leai ni suʻesuʻega faaopoopo e manaʻomia e tofia ai Trazhents,
  • o vailaʻau e le oona i le ate,
  • e le suia le tui pe a ave Trazhenty ma isi vailaʻau,
  • vailaʻau faʻasaina o le linagliptin toetoe lava a le faʻaitiitia lona aoga. Mo le maʻisuka, e moni lenei mea, talu ai e tatau ona latou tagofia fualaau oona i le taimi e tasi.

O le fualaau faasaina Trazhenta o loʻo maua i foliga o laupepa i se lanu mumu mumu. Ina ia puipuia mai le taufaaleaga, o se elemene o le maketi o le gaosiga oloa, Beringer Ingelheim Group of Kamupani, o loo lolomiina i le tasi itu, ma o D5 faailoga o loo lolomiina i le isi itu.

O le papa maʻa o loʻo i totonu o se atigi ata, o lona vaevaega i ni vaega e le o saunia. I totonu o le pusa na faʻatau atu i Rusia, 30 palaka (3 paʻu o le 10 pcs.). O pepa taʻitasi o Trazhenta e aofia ai le 5 mg linagliptin, starch, mannitol, magnesium stearate, coloyes. O faatonuga mo le faʻaaogaina e maua ai se lisi atoa o vaega fesoasoani.

I le tulaga o le maʻi suka, o le aso fautuaina i aso taitasi o le 1 papa. E mafai ona e inuina i soo se taimi talafeagai, e aunoa ma se fesootaʻiga ma taumafataga. Afai o togafitiga Trezhent na faʻasoa i le faaopoopo atu i le metformin, o lona fualaau e totoe e le suia.

Afai e te misia se pulu, e mafai ona e aveina i le aso lava e tasi. O le inu o le inu i se vaega lua e faasaina, e tusa lava pe na misia le mauaina i le aso na muamua atu.

A faʻaaogaina faʻatasi ma le glimepiride, glibenclamide, gliclazide ma analogues, e mafai ona maua le hypoglycemia. Ina ia aloese mai ia i latou, ua inu le Trazhenta pei o muamua, ma o le fualaau o isi fualaau faasaina ua faaitiitia seia oʻo ina ausia le normoglycemia. I totonu o le itiiti ifo i le tolu aso talu mai le amataga o le aveina o Trazhenta, e manaʻomia le maualuga o le kulūkose, talu ai ona o le malosi o le fualaau faasaina e amataina malie. E tusa ai ma iloiloga, pe a uma ona filifilia se fualaau fou, o le televave ma le mamafa o le hypoglycemia e itiiti ifo nai lo le amataga o togafitiga ma Trazhenta.

Pharmacodynamics

O fualaau faasaina e maualalo le suka e fuafua mo le faʻafofoga tautala. O se inhibitor o le enzyme DPP-4, lea e le faʻamalosia ai hormones o le GLP-1 ma le HIP, e aofia ai i le faʻatonutonuga o le gaosiga o le gaʻo: faʻateleina le pule faalilolilo inisalinitulaga maualalo glycemiataofi oloa glucagon. O gaioiga a nei hormones e pupuu, pe a faʻaumatia e le enzyme. Linagliptinfaʻapipiʻi mausali i le DPP-4, lea e aofia ai le faʻasaoina umi o le faʻalavelave faʻamalosi ma le faateleina o latou tulaga. Faʻaaogaina i totonu ituaiga II maʻisuka e taʻitaʻia ai i le faʻaititia o le hemoglobin glycosylated glucose i le anapogi o le toto ma le maeʻa o se mea taumafa pe a maeʻa le 2 itula.

Pe a tago i ai Metformin o loʻo i ai se faʻaleleia atili o mea faʻapitoa, aʻo le mamafa o le tino e le suia. Faʻafesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma faʻamatalaga sulfonylureasfaʻaititia le faʻaititia hemoglobin glycosylated.

Togafitiga lignagliptin e le faateleina afaina o le cardiovascular (faʻaleagaina o le myocardial, maliu cardiovascular).

Pharmacokinetics

Pe a faʻaavanoaina i le tautala, e vave ona gaogao ma ua fuafuaina Cmax i le 1.5 itula. O le faʻaititia o le biphasic ua faʻaitiitia. O le 'ai e le afaina ai le falemaʻi. O le leai o se avanoa e 30%. Naʻo se vaega le taua o le vailaau faʻasaina ua faʻafefeteina. E tusa ma le 5% ua faʻateleina i le urine, o le isi (pe tusa ma le 85%) - e ala i le inumaga. Mo soʻo se tikeri o le toilalo, e le manaʻomia ona sui le metotia. E le gata i lea, e le manaʻomia se suiga ole fomaʻi mo le le maua o le ate i soo se tikeri. E leʻi suʻesuʻeina suʻesuʻega o vailaʻau mo tamaiti.

Faʻaiʻuga

Afai e faʻaaogaina fualaau faasaina e pei o le monotherapy, e seasea mafua mai:

I le tulaga o le togafitiga, o le hypoglycemia e masani ona matauina. Leai - malosi, pancreatitis, talepu. E seasea lava - angioedemanasopharyngitis urticariatupe mama hypertriglyceridemia, hyperlipidemia.

Fegalegaleaiga

Faʻaaoga faʻapitoa Metformin, e oo lava i se maualuga e maualuga nai lo le togafitiga, e le i iai ni suiga taua i pharmacokinetics o fualaau faasaina.

Faʻaaoga faʻatasi ma Pioglitazone e le afaina tele ai vaega o le pharmacokinetic o fualaau faasaina uma.

O le pharmacokinetics o lenei fualaau faasaina e le suia pe a faʻaaogaina Glibenclamide, ae o le faʻaitiitia o le taua i Cmax o glibenclamide e 14% sa maitauina. Leai se fegalegaleaiga faʻamaoni ma isi mea e maua mai e faʻamoemoeina foi. sulfonylureas.

Taʻatasi faʻapitoa Ritonavira faʻalautele le Cmax o le linagliptin 3 taimi, e le taua ma e le manaʻomia ai se suiga ole fomaʻi.

Fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia Rifampicin e taʻitaʻia ai i le faʻaititia o le Cmax o Linagliptin, o le mea lea, o lona aoga faʻamaonia e puipuia, ae e le o faʻaalia atoatoa.

Faʻaaoga faʻapitoa Digoxin e le afaina ai lona pharmacokinetics.

O lenei fualaau faasaina e leai se aoga i luga o vailaau mo togafitiga. Simvastatinae peitai, e le talafeagai le suia o le fualaau.

Linagliptin e le suia le pharmacokinetics faʻaiuga tautala.

Analogs of Trazent

O se vailaʻau o lo oi ai le mea taua e tasi - Linagliptin.

E tutusa foi le aafiaga o fualaau faasaina mai le vaega e tasi. Saxagliptin, Alogliptin, Sitagliptin, Vildagliptin.

Toe iloiloga o tagata

O le initaneti DPP-4, lea e aofia ai le fualaau faasaina Trazhenta, e le gata o le faʻaaogaina o le suka, ae o le maualuga foi o le saogalemu, talu ai latou te le mafua ai le tulaga o le hypoglycemic ma le mamafa. I le taimi nei, o lenei kulupu o fualaau oona e sili ona folafolaina i togafitiga o le maʻisuka ituaiga II.

Lelei maualuga i ituaiga togafitiga eseese ua faamaonia e le tele o suʻesuʻega faavaomalo. E sili le tofia i latou i le amataga o togafitiga CD II ituaiga poʻo faʻatasi ai ma isi vailaʻau. E tele taimi e masani ona faʻatulagaina nai lo le gaosia o le sulfonylurea i gasegase e faigofie i tulaga o le hypoglycemic.

O loʻo i ai iloiloga o le fualaau faasaina i le ituaiga o monotherapy ua faatonuina mo inisalini tetee ma faʻateleina le mamafa. I le maeʻa ai o le 3-masina, na maitauina le leiloa mamafa. O le tele o iloiloga e mai i tagata gasegase oe na mauaina lenei vailaʻau e avea o se vaega o togafitiga faigata. I lenei fesoʻotaʻiga, e faigata ona iloilo le aoga ma le saogalemu o le faʻaititia o le suka, talu ai o le aʻafiaga o isi vailaʻau e mafai. E matauina e tagata uma se aafiaga lelei i le mamafa - o se faaitiitia ua maitauina, lea e taua tele mo le maʻisuka.

O le vailaau faʻasaina na faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase eseese, e aofia ai tagata matutua, ma i le i ai o patho o le ate, fatugaʻo ma faʻamaʻi o le cardiovascular system. O le aʻafiaga masani masani o le vailaʻau o nasopharyngitis. E matauina e le au oloa le tau maualuga o le fualaau faasaina, lea e faatapulaaina ai lona faaaogaina, ae maise lava i le litaea.

Faʻaaogaina Trazhenty i le maʻitaga ma le lactation

E matua faasaina le ave o le Trazent ma analogues o le Trazent i le taimi o le maitaga ma le lactation. O suʻega a manu e faʻamaonia ai o le mea autu o le gaosiga o le vailaʻau e tuʻuina atu i le susu o susu ma o loʻo i ai se aafiaga le lelei i le masani ai atinae ma le olaga o le pepe fou.

I mataupu e manaʻomia tele mo le faia o le linagliptin, e tatau ona taofi le susu.

Faatonuga faapitoa

E le o faʻauluina le trazhenta i tagata ei ai a latou tino i le maʻisukacidosis o le maʻisuka, faapea foi ma le ituaiga o maʻi o le maʻisuka, ua tusia. O mataupu o le hypoglycemia i le aveina o Trazhenta o se tasi o fualaau faasaina talafeagai e tutusa ma na mea e tupu ona o le placebo.

Suesuega faafomai e faaalia ai o le ono mafai ona atiae le hypoglycemia pe a uma ona aveina Trazhenta ma isi fualaau faasaina e le mafua ai le hypoglycemia e tutusa lava pe a uma ona faaaoga se placebo.

O fua o sulfonylureas e fesoasoani i le atinaʻeina o le hypoglycemia. O le mafuaaga lena, ave i latou i le linagliptin, e tatau ona e faaeteete. I nisi o tulaga, e mafai e le fomaʻi ona faʻaitiitia faʻaititia le fua o le sulfonylurea.

I le taimi nei, e leai ni suʻesuʻega faʻapitoa na faʻamaumauga o le a talanoa e uiga i fegalegaleaiga a Trazhenta ma le inisalini. I tagata gasegase ma le faʻaleagaina o le tino, ua faʻataʻitaʻiina le Faʻasalalau faatasi ai ma isi fualaau oona.

E sili atu le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose pe afai e te faʻaaogaina Trazhenty poo fualaau faasaina aʻo leʻi 'ai. Talu ai ona o le faʻavavevave i le taimi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e sili atu ona le lelei le ave taavale.

Trazenta: tau i falemaʻi i le initaneti

Trenta 5 mg moli ata vali ata 30 pcs.

TRAGENT 5mg 30 pcs. ata vali ata

Trazenta tab. p.p.o. 5mg n30

Trenta 5 mg 30 fua

Trazhenta tbl 5mg Nu. 30

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oʻo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona paʻu i lona tino. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

O le suāuʻu manu ua lauiloa mo le tele o tausaga, ma i le taimi lea na faʻamaonia ai e fesoasoani e faʻamalolo ai le mimiti, faʻasaʻo tiga faʻatasi, faaleleia le sos.

O le a le maʻisuka?

O lenei mea o se togafiti o le tino o le endocrine, ma o se taunuuga o le faateleina o le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata, talu ai ona ua le maua e le tino le malosi e gauai ai le inisalini. O aʻafiaga o lenei maʻi e matua ogaoga - faʻaaogaina gaioiga faʻasolosolo, gaioiga, totoga ma suauʻu. O se tasi o mea sili ona lamatia ma taufaasese o le maʻisuka o le ituaiga lona lua. O lenei faamai ua taua o se taufaamataʻu moni i tagata.

Faatasi ai ma mafuaʻaga o le soifuaga o le faitau aofaʻi o tagata i le luasefulu tausaga talu ai, na muamua oʻo mai. O le mafuaaga autu i le atinaʻeina o le faamai ua manatu o le le manuia o le polokalama puipuia. O meaola faʻapitoa e maua i totonu o le tino o loʻo i ai se faʻaleagaina o aʻafiaga i luga o suauu pancreatic. O se taunuuga, o le kulukose i ni aofaiga lapoa e salalau saoloto i totonu o le toto, e iai se aafiaga le lelei i totoga ma mamanu. O se taunuuga o le le atoatoa, e faʻaaoga e le tino ia gaʻo o se punaoa malosi, lea e oʻo atu ai i le faʻateleina o le fausia o tino o le ketone, o vailaʻau matautia. O se taunuuga o lenei mea, o ituaiga uma o metabolic processes o loʻo tutupu i totonu o le tino ua faʻalavelaveina.

O le mea lea, e sili ona taua pe a maua se maʻi e filifili ai le togafitiga talafeagai ma faaaoga fualaau maualuga, mo se faataitaiga, "Trazhentu", iloiloga o fomai ma tagata gasegase e mafai ona maua i lalo. O le lamatiaga o le maʻisuka o le umi lea o taimi atonu e le maua ai faʻamatalaga faʻapitoa, ma o le faʻamautinoaina o le maualuga o le maualuga o le suka e maua i le avanoa i le isi suʻesuʻega puipuia.

O taunuuga o le maʻisuka

O saienitisi i le salafa o le lalolagi o loo faia pea suesuega e fuafua i le faailoaina o fuainumera fou e faia ai se vailaau e mafai ona faatoilaloina ai se maʻi matautia. I le 2012, o se fualaau faasaina na faamauina i totonu o lo matou atunuu, lea e le masani ona mafua ai aʻafiaga ma e talia lelei e tagata gasegase. E le gata i lea, ua faatagaina e talia tagata taʻitoʻatasi ma le le atoatoa o le tino ma le hepatic - e pei ona tusia i iloiloga o le "Trazhent".

O le matautia matautia o faʻafitauli nei o le maʻisuka:

  • faaitiitia le gaioiga vaaia seia oʻo i lona atoa atoa,
  • toilalo i le gaioiga o fatugaʻo,
  • vascular and heart disease - infarction myocardial, atherosclerosis, maʻi o le fatu o le ischemic,
  • gasegase vae - faiga o le purulent-necrotic, liʻa ulcerative,
  • o le faʻaalia o maʻi pipili i luga o siama,
  • afaina o le paʻu,
  • neuropathy, lea e faʻaalia e ala i le faʻavevesi o le tino, ma le faʻaitiitia ma le faʻaitiitia o le lagona o le paʻu,
  • coma
  • solia o galuega a pito i lalo.

"Trazhenta": faʻamatalaga, fatuga

O se vailaau e gaosia i luga o le laupepa o foliga. O lapisi pepa o le biconvex ma ni pito i luga o laʻau e iai se lanu lanumumu lanumumu. I le tasi itu o loo i ai se faailoga o le gaosi oloa, ua tuuina mai i foliga o se togitogiga, i le isi - o le igoa alphanumeric D5.

O le mea malosi o le linagliptin, ona o lona aoga tele mo le tasi le fua, e lima miligrams ua lava. O lenei vaega, faʻaopoopoina le gaosiga o le inisalini, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le glucagon.O le aafiaga e tupu i le selau ma le luasefulu minute talu ona faʻatautaia - o le taimi mulimuli lea o loʻo maualuga ai lona maualuga i le toto. Tagata faʻatau talafeagai mo le faʻavaeina o papamaa:

  • magnesium stearate,
  • faʻasolosolo ma le puleaina o sana,
  • mannitol o se diuretic,
  • copovidone o se tagata e faʻaleleia.

O le atigi e aofia ai le hypromellose, talc, vali mumu (uʻamea uʻamea), macrogol, dioxide.

Vaega o fualaau faasaina

E tusa ai ma fomaʻi, "Trazhenta" i togafitiga faafomaʻi ua faamaonia lona aoga i le togafitiga o le ituaiga lona lua o le maʻisuka i totonu o le limasefulu o atunuu o le lalolagi, e aofia ai ma Rusia. O suʻesuʻega na faia i totonu o le luasefulu lua atunuu lea na aofia ai le faitau afe o tagata gasegase e pei o le maʻisuka lona lua i le suʻega o le vailaʻau.

Ona o le mea moni e faapea, o vailaau e maua mai i le tino o le tagata e ala i le gastrointestinal tract, ae le o fatugaʻo, e le manaomia le leaga o fua o le tino pe afai e leaga le latou galuega. O se tasi lea o eseesega taua i le va o Trazenti ma isi sui sooupu. O avanoa nei e pei ona taua i lalo: o le tagata maʻi e le maua le hypoglycemia pe a tago i meaʻai, faatasi ma Metformin, ma le monotherapy.

E uiga i tagata e gaosia le vailaʻau

O le gaosiga o pepa o Trazhenta, o iloiloga e maua saoloto, o loʻo faʻatinoina e ni kamupani se lua.

  1. "Eli Lilly" - mo le 85 tausaga o se tasi o taitai o le lalolagi i le tulaga o filifiliga fou e taulai i le lagolagoina o tagata mamaʻi i le siama o le maʻisuka. O loʻo faʻateleina le faʻalauteleina o le lautele e le kamupani e faʻaaoga ai suʻesuʻega fou.
  2. "Beringer Ingelheim" - taitaia lona talafaasolopito talu mai le 1885. O loʻo galue o ia i suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga, faʻapea foʻi ma le faʻatau atu o vailaʻau. O lenei kamupani o se tasi o le luasefulu o taitai o le lalolagi i le fale o vailaau mo togafitiga.

I le amataga o le 2011, e lua kamupani na sainia se maliega i le galulue faatasi i le tau faasaga i le maʻisuka, faʻafetai i le taua o le alualu i luma na maua i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le faamoemoega o le fegalegaleaiga o le suesue lea o se tuufaatasiga fou o ni vailaʻau se fa ia o vaega o fualaau faasaina ua fuafuaina e aveese ai faailoga o le faamai.

Tali leaga

E tele vailaʻau faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka e mafai ona oʻo atu ai i se tulaga faʻaleagaina lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e afaina ai le tagata. "Trazhenta", i le iloiloga o mea e taʻu mai ai o le aveina e le mafua ai le hypoglycemia, o se tuusaunoaga i le tulafono. E manatu lenei mea o se mea taua tele nai lo isi vasega o vailaʻau o le hypoglycemic. O uiga leaga e mafai ona tupu i le vaitau o togafitiga "Trazentoy", o mea nei:

  • pancreatitis
  • tale e fetaui lelei
  • nasopharyngitis,
  • hypersensitivity
  • faateleina i plasma amylase,
  • vave
  • ma isi.

I le tulaga o se tulaga maualuga, o fua masani masani o loʻo faʻaalia i le aveesea o fualaau faasaina mai le vaega o meaʻai ma togafitiga faʻapitoa.

"Trazhenta": iloiloga o le maʻisuka ma fomaʻi

O le maualuga o le aoga o fualaau faasaina ua faʻateleina ona faʻamaonia e le fomaʻi ma suʻesuʻega faavaomalo. Endocrinologists i latou manatu latou te fautuaina e faʻaaogaina i togafitiga faʻatasi poʻo se faʻasologa muamua. Afai o le tagata o loʻo iai le faʻaogaina o le hypoglycemia, lea e faʻaosofia ai meaai le talafeagai ma gaoioiga faʻaletino, fautuaina e atofaina le "Trazent" nai lo le sulfonylurea. E le o taimi uma e mafai ai ona iloilo le lelei o le fualaau faasaina pe afai e faia i le tuufaatasiga o togafitiga, ae i se tulaga lautele o le taunuuga e lelei, lea e taua foi e tagata gasegase. E i ai iloiloga e uiga i le fualaau faasaina "Trazhenta" pe a fautuaina atu mo le gaʻo ma le insulin.

O le lelei o nei pusa faʻamaonia e le o saofagā i mea mamafa, aua le faʻaosoosoina le atinaʻeina o le hypoglycemia, ma e le aʻafia ai foʻi aʻafiaga fatugao. Trazhenta ua faateleina le saogalemu, lea e sili ona taua mo le maʻisuka. O le mea lea, o loʻo i ai se numera tele o iloiloga lelei e uiga i lenei mea faʻapitoa. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga laiti e maualuga le tau ma le le faʻalogo.

Analogic drugs "Trazhenty"

O iloiloga na tuʻuina e tagata gasegase o le faia o lenei vailaʻau e sili atu ona lelei. Ae ui i lea, mo nisi tagata, talu ai ona o le gasegase poo le le faapalepale, ua fautuaina e fomaʻi fualaau tutusa. E aofia ai:

  • "Sitagliptin", "Januvia" - o tagata maʻi latou te faia lenei fofo e avea o se faaopoopoga i faamalositino, meaai, faaleleia atili o le puleaina o le malo, i se faaopoopoga, o le fualaau faasaina ua faaaoga lelei i le tuufaatasiga o togafitiga,
  • "Alogliptin", "Vipidia" - o le tele lava o lenei vailaʻau e fautuaina i le leai o se aafiaga o meaai paleni, gaioiga faaletino ma monotherapy,
  • "Saksagliptin" - ua gaosia i lalo o le igoa tau fefaatauaiga "Ongliza" mo le togafitiga o le ituaiga lona lua o le maʻisuka, o loo faaaogaina uma i le monotherapy ma faatasi ai ma isi vailaʻau ma inulin.

O le filifilia o se analogue e na o le togafiti o togafitiga e togafitia, e faʻasaina le suia o fualaau faasaina.

Tagata gasegase ma le gaʻo

"Tomai sili ona aoga tele" - o ia upu e masani ona amataina ni iloiloga e uiga i le "Trazhent". O le popole tele i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e masani lava ona maua e tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai se faaletonu o fatugaʻo, ae maise lava i latou o loʻo i ai le totogia. Faatasi ai ma le oʻo mai o lenei fualaau faasaina i le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o tagata na maua i fatu fatu fatuga na viia ai, e ui i le tau maualuga.

Ona o le tulaga faʻapitoa o vailaau faʻasolosolo, o le maualuga o le kulukose e faʻaitiitia i le taimi e ave ai faʻamaʻi i le aso tasi i le togafitiga faʻapolofesa o le lima miligrams. Ma e le afaina ai le taimi e ave ai papamaa. O le vailaʻau e vave faʻaleleia pe a uma ona ulu atu i totonu o le vaega o meaʻai, e maualuga le maualuga o le faʻaleleia pe'ā maeʻa le tasi ma le afa poʻo le lua itula pe a uma le faʻatonuga. E faʻateleina i feces, o lona uiga, e le auai le fatu ma le ate i lenei faiga.

Faaiuga

E tusa ai ma iloiloga o le maʻisuka, e mafai ona aveina Trazhent i soo se taimi talafeagai, e tusa lava po o le a le meaʻai ma naʻo le tasi i le aso, lea e manatu o se mea sili atu. Pau le mea e te manatua: e le mafai ona e faaluaina i le aso e tasi. I le tuufaatasiga o togafitiga, o le fua o le "Trazhenty" e le suia. E le gata i lea, e le manaʻomia ona faʻataʻitaʻiina pe a iai faafitauli ma fatugaʻo. E lelei le tuʻuina o maʻalaʻau, o se mea e seasea tupu. "Trazhenta", o iloiloga e matua fiafia lava, o loʻo i ai se mea taua faʻapitoa e maualuga lona lelei. E leai se taua tele o le mea moni e faapea o vailaʻau o loʻo aofia i totonu o le lisi o fualaau oona ua faʻamaonia i falemaʻi mo faʻasalaga e aunoa ma se totogi.

Talosaga faʻaoga

E le faʻaaogaina togafiti ma analogues e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. E le gata i lea, o le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e faʻasaina ai lona faʻaogaina mo togafitiga o fafine i le vaitau o le fanauina ma le fafagaina o le tamaititi.

E tusa ai ma suʻesuʻega, na faʻaalia ai e le au atinaʻe le faʻaaogaina o le mea galue i le susu o susu, ma i le lumanaʻi e mafai ona aʻafia ai le atinaʻeina o le pepe ma le masani masani o tamaiti. Afai ei ai se manaʻoga faanatinati mo le faʻaleleia o le linagliptin, e tatau ona vave taofi le fafagaina masani o pepe faatoa fananau mai.

Tuua Lau Faamatalaga