Xenical tablets ma analogues mo le gau o le mamafa

E le mafai e tagata uma ona aveesea le mamafa e ala i le tausisia o se taumafa paleni, endocrine, faafitauli o hormonal e mafai ona faia a latou matafaioi. Ina ia faʻavave le faagasologa o le leiloa o le mamafa o le mamafa, e fautuaina e fomaʻi vailaʻau faʻapitoa i tagata gasegase. O nisi o mea sili ona faʻaaogaina o Orsoten ma Xenical. O fualaau e fesoasoani e aveesea le mamafa, faʻafefe ai le fiaʻai, ae o loo i ai pea ni eseesega i le va oi latou. O le a le mea e sili atu - Orsoten poʻo Xenical, o le ae toe aoao atili.

O le mamafa tele o se faafitauli faafomaʻi. E mafua ai se uta i luga o ponaivi, sooga, gaʻo gaʻo e mafai ona faʻamausali, ma gaʻo, e aofia ai totoga i totonu. O itula o taʻaloga e le fesoasoani i taimi uma e aveesea ai le mamafa, ma a maeʻa taumafa, e vave ona toe foʻi mai le pasi. Ina ia faatelevaveina le faagasologa ma faʻaitiitia ai le atuatuvale mo le tino, e faʻaaogaina faʻaopoopoga faapitoa.

Faailoga o le oona

O le numera o tagata o loʻo mafatia i le tele o meaola o loʻo faʻateleina pea. Faailoga o togafitiga:

  • Paʻu i le vanu lumbar,
  • Migraines
  • O le suia pea o lagona
  • Faateleina le afu o le afu
  • Umi le manava
  • Sogi o vae,
  • Toto ifo le toto
  • Faʻalavelave moe
  • Lethargy.

O le vave ona e foia le faafitauli o le mamafa, o le sili atu lea. Afai e te le faia se mea, e mafai ona e aumaia le mataupu i le tele o totoga o totonu, lea o le a sili atu ona faigata ona taulimaina.

Aisea e manaomia ai meaai faaopoopo?

Orsoten ma Xenical o ni faʻaopoopoga o mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e faʻaitiitia ai tupe maua a le lotoifale ma faʻaitiitia ai le manaʻo. I luga o le teritori o le Russian Federation ua faamaonia mo le faʻaaogaina, o loʻo i ai tusi faamaonia lelei. I le taimi o le vasega, o loʻo i ai se faʻaaogaina o gaʻo gaʻo, toxins, toxins ua aveeseina, o le fulafula e alu ese, o le mamafa e masani ona faʻasolosolo.

O faagasologa o le lomiina o otaota e faasolosolo faasolosolo faasolosolo lava, o lea o le a tumau ai pea iʻuga. I le avea o se ponesi, o le ae faʻaleleia le tulaga o le paʻu, faʻafouina o faiga faʻafouina faafouga cellular. A maeʻa le kosi, o le a tumau pea taunuʻuga o oe - afai e te le ova, e le maua le mamafa. Talu ai o mea taumafa faaopoopo e faʻapipiʻi ai le eletini o le glycogen, o le meaʻai e faifai malie le faʻaititia, ma o le a le faʻaumatia. I le aluga o taimi, o le manaʻomia o le 'aiina o mea taumafa ma le GI maualuga, o le a tuai ona' ai, mea uma o le a le toe iai, o le a faʻaitiitia le tulaga maualuga o le tele o auaunaga ma o le a sili atu le vave nai lo le taimi muamua.

Ia mautinoa e faitau: O Lelei sili ona lelei mo le gau o le mamafa

O peletini mo le gau o le mamafa ua fautuaina ina ia faʻaaogaina pe afai e sili atu le mamafa o le tino i le 10% pe sili atu foi, o le olaga e le aoga, o loʻo i ai le tele o tuinanau mo mea leaga, meaʻai suamalie. O le kosi (ae tatau ona e mulimuli i tulafono o le taliaina) ua lava lea e aveesea ai le mamafa o le mamafa, mauaina o se tagata laʻititi, ma le puipuia o le atinaʻeina o faʻafitauli o le gaʻo.

Le mataupu faavae o le fualaau faasaina

O le vailaʻau vailaʻau Xenical e aʻafia i le kulupu o fualaau oona mo le gau o le mamafa, lea e aafia ai le metabolism.

O le gaosiga o nei fualaau taumafa o le kamupani a Suigeli Hoffman La Roche Ltd.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina ma toe iloiloga o fomaʻi, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faʻavae i luga o le faʻamaina o le lipase, o se enzyme e maua ai le pancreas.

Ona o lenei mea, o se vaega o gaʻo e ulu i totonu o le tino o le tagata faatasi ma meaʻai ua taofia.

A maeʻa sina taimi, e le lava le gaʻo mai meaʻai, e amata ona gaosia le gaʻo o le gaʻo mo le malosi.

Afai e te faʻaaogaina sina mea taumafa ma le faʻamalositino i le faagasologa o le leiloa o le mamafa, ona oʻo mai ai lea o le taunuuga o le a ofoofogia, e pei ona molimauina e ata ma iloiloga o le tele o le mamafa o le mamafa.

Xenical ma analogues, Orsoten ma Xenalten, o se tasi o nai fualaau faʻataʻitaʻi na faʻataʻitaʻiina i le tino ma ua faatagaina e togafitia le meaʻai.

O lo latou faʻaleleia e faʻaleleia pe afai e te ave fualaau mole mole o le paʻu faʻatasi ma le suka e faʻaitiitia ai le suka, aua o le maʻisuka o se soa tumau o le maualuga o le manua.

Xenical (Orsoten, Xenalten) faʻamalosia lelei le tino i:

  1. - maualuga maualuga,
  2. - atherosclerosis,
  3. - maʻisuka malosi.

E faʻafetai ona o lona aafiaga o le aʻafiaga o le gau o le mamafa e mafai. A oʻo mai lenei mea i totonu o le tino, na te tali atu i le lipase, o se enzyme e maua mai e le pancreas. Lipase o le mea lea e nafa ma le vaevaeina o gaʻo.

O le mea lea, o le gaʻo o le gaʻo e le ulufale i le toto ma e le tumau i totonu o le tino e pei o tupe teu. Talu ai ona o le faʻaititia o le kalori o meaʻai, e tatau i le tino ona talosaga mo ni mea e maua ai gaʻo susu ma liliu mai i le malosi.

Orlistat lava ia e le ulu atu i le toto ma e le o aʻafia.

Ae ui i lea, o laupepa Xenical mo le gau o le mamafa o loʻo i ai se itu taua le lelei: o loʻo i ai se maualuga maualuga o gaʻo i le otaota, ma o le mea lea ua avea ai le fale ma suavai, ma e matua faigata lava ona pulea.

O faʻamatalaga a fomaʻi e lapatai mai ai i nei taunuuga le talafeagai ma fautua atu ia togafitia togafitiga i taimi uma e aunoa ma le totogi ma i lalo o le vaavaaiga a se endocrinologist, talu ai o le aafiaga o le fualaau faasaina ua vave tele.

Vaega o le taliaina

Xenical faʻatasi ma Orsoten e faʻatolu ona faʻaaoga i le aso, tasi le pulu mo le itula pe a maeʻa se taumafataga. Afai e te ai sina mea, pe o le meaʻai e le faaituau, maualalo-kalori, e le mafai ona e inuina le pulu. E taua tele le taumafataga - afai e te 'ai tele, meaʻai leaga, o le a le mafai ona e maua le mamafa. O le musu mai gaʻo e tatau ona faʻailoga - pe afai e te vaʻaia atoa mai le meaʻai, e leai se mea a le Xenical e tuʻuina ai i totonu o le meaʻai. Taulai atu ile puipuiga, totoina o meaai. I le taimi muamua, ua toe fausia le tino, o lona uiga la o laina laulamu e le taua tele, ona amata lea ona sili atu le mamafa o le mamafa.

Contraindications

O le lisi o faʻailoga mo Orsoten ma Xenical o se faʻataʻitaʻiga mo la latou vaega:

  • Faʻafitauli i malasorption,
  • Cholestasis
  • O le gasegase i vaega faapitoa o fualaau faasaina,
  • Lactation, maitaga,
  • Tausaga a tamaiti.

Aʻo tago i fualaau, e mafai ona vevela le nofoa, paʻu o le manava o le manava, feeseeseaʻi o le tino, faafitauli ma le manava, manava, ma le faʻalavelave i le gaʻo gaʻo. E tele gasegase e faitio i le faaleagaina o nifo, mea e pala.

Orsoten ma Xenical - o le a le eseesega?

O le mea lea, o vailaʻau uma e faʻaaogaina mo le paʻu o le mamafa, ei ai foi lona aafiaga faapena ma se lisi o faʻasalaga. Ina ia iloa le mea e sili ona lelei mo le gau o le mamafa - Xenical poʻo le Ortoxen, e tatau ona e fuafuaina le eseesega i le va o nei fua faʻatatau.

Ia mautinoa e faitau: Fualaau aoga mai le wormwood mo le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa

O le faʻatau muamua e faʻatau atu o vailaʻau Xenical. O loʻo gaosia i Suiselani, seia oʻo i le 2007, e leai ni a latou faʻaoga. E taugata le meafaigaluega, aemaise lava pe afai e te fuafuaina le tau o se tolu masina. I le aluga o taimi, na iloa ai e kamupani o vailaau mo togafitiga e maualuga le manaʻoga mo lenei vailaʻau, ae na fefe le tagata faatau ona o lona tau maualuga. O le muamua muamua o le Xenical sa saʻo lava Orsoten. E i ai se eseesega i le tuufaatasiga, ae e le taua, aua o fualaau oona o loʻo aofia i totonu o le vaega faʻafomaʻi tutusa o inhibitors o lipine ma le gastric lipstrate. O le mea taua autu o laupepa o le lisi o igoa, o mataupu faavae o faatinoga e talitutusa lava i le tele o itu.

Orlistat pe a uma le meaʻai ona amata faʻamalosi tino lea o lipases i totonu o le manava, o lea e tatau ona matua faʻamaonia pe a uma ona 'ai. O se taunuuga, e le mafai e le lipases ona galo lo latou gafatia e talepe ai gaʻo, ma e masani lava e le o gauai. O le mea lea, e tusa lava pe i ai se taumafataga maualuga-kalori, o le malosi e alu i totonu o le tino i se mea itiiti, o le gau o le mamafa ua amata nei i aso muamua o le faʻaaogaina. O le tasi capsule o Orsoten ma Xenical e aofia ai 120 mg o le lisi. E mafai ona faʻaaogaina fualaau mo le maʻisuka, ae o le a fautuaina e faʻafesoʻotai lau fomaʻi muamua.

Faʻasologa autu

Xenical e aoga i le maʻisuka. O le muamua fualaau e maualalo ai le cholesterol, faʻaleleia le hemoglobin glycated, maualalo le glycemia. O le eseesega lona lua o le tau. O le tau o Ortosen e toetoe lava 2 taimi sili atu ona taugofie. Afai ei ai ou masalosaloga e uiga i le aoga o fefaʻatauaiga o vailaʻau, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

O fea e sili atu - Orsoten poʻo Xenical? E tusa ai ma le taʻiala o le gaioiga, o fualaau e foliga tutusa, ae ona o le taugofie o Orsoten, latou te faʻatau soo. O aʻafiaga e toetoe tutusa lava; e tusa ai ma iloiloga, e toetoe lava a maeʻa atoa pe a mavae le faʻaitiitia o le gaʻo oona i taumafa i aso taitasi. O mea matuia mataga e masani ona le tupu i le taimi o togafitiga, ae o le vomiting, naua, ma le manava e mafai ona tupu. E moni lava le le maua o le mamafa i meaʻai - o le mea moni, afai e te faʻaauau pea ona 'ai mea uma i le laina e aunoa ma le mulimulitai i le pulega, e le mafai e le vailaʻau ona tuʻuina atu le palama manaʻomia.

Ia mautinoa e faitau: O tulafono o le taliaina ma le aoga o le vai ma lemoni mo le gau o le mamafa

Alla "Sa vaaia Xenical 10 tausaga talu ai, i se vasega, na faatonuina e se fomaʻi e faavae i auiliiliga. Na faamalieina au i taunuuga - e leʻi leiloa aʻu 50 kilokalama, ioe, ae na ou aveesea le isi sefulu. "O tapulaa i meaai paleni e faigofie lava, o lea ou te fautuaina ai e te le mulimulitaʻi i se tulaga mamafa, ae o se meaʻai."

Rita "O fualaau uma e lelei - na ou inu Xenical pe a le o Ortosen iina, ona ou filifili lea e teu. Ou te le fiafia i mea e inu ai mo se taimi umi, ae o taunuuga e "maloloina" ma tumau. O le auauna atu i voluma e faasolosolo malie lava, ona le maua ai lea o le mamafa. Xenical na faia ao le i fananau mai, Ortosen mulimuli ane, e pei foi o aʻu, o fualaau faasaina e tutusa i tulaga o le lelei. "

Marina "Sa masani ona ou taumafai i le Reduxine, e sili atu lona saoasaoa, ae e le mafai ona e taʻua o le saogalemu ma aoga. Faʻafitauli, faafitauli o le moe - e leʻo se lisi atoa o aʻafiaga o loʻu pa'ū maualalo. Xenical sili atu le fiafia - ioe, e le o le vave, ae lelei le soifua maloloina. I le taimi muamua, o le manava manaia na afaina ai aʻu, na ou manatu ai e tatau ona ou faʻaitiitia le gaʻo - Na ou aveesea, ma na fesoasoani. "Na leiloa le 6 kilokalama i le 2 masina, ua ono masina ua pasi - e lei toe foi mai le mamafa."

Inna "O se faanoanoaga, ae o le Ortosen na le fesoasoani ia te au - e mafai ona ou leiloa le 3 kilokalama ina ia mafai ai ona tutusa meaʻai. Na faapena foi inu, faamalieina, fai mai e tatau ona ou faia se suʻega ma suʻega - atonu o Ortosen e le fetaui ma aʻu. Ou te fiafia o loʻo taugofie pea le tau - Xenical, na ou tilotilo, e toetoe a faaluaina le tau, ma o se tasi lea o afifi, ae e manaʻomia tele. "

Lena "Tina i luga o le Xenical leiloa le mamafa, ao lei mamafa le mamafa ma leai se mea na fesoasoani, o lea ua fiafia ai o ia. Ae o le tina e maua i le maʻisuka. "

Faʻafefea ma o ai e faʻaaoga?

E tele faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau oona, ae o le mea autu e tumau pea le maualuga o le iniseti.

  1. - oona,
  2. - mo se mausali ma le faifai malie o le faʻaitiitia o le mamafa, faʻatasi ai ma meaai maualalo-kalori,
  3. - e taofia ai le toe foʻi mai o le mamafa talu ai ina ua maeʻa le mamafa,
  4. - faʻatasi ai ma le maʻisuka ma le maualuga maualuga, pe afai e le mafai ona faʻaaoga ni mea faʻapitoa poʻo se gaioiga faaletino.
Faʻamatalaga ↑

Tusi lesona

Vaʻalele - e le sili atu i totonu o le itula mai le taimi e 'ai ai. Afai e maualalo le kalori po o le maualalo o meaʻai, ona mafai lea ona e faimalaga le ave o le pulu.

E taua tele le 'ai lelei i le vaitau o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E le o lona uiga o le lafoina atoa o gaʻo, a leai o le faʻaaogaina o le Xenical o le a le fesoasoani, aua o le a leai sana mea e nonoa i totonu o le inumaga. Ae ui i lea, o se soifua mālōlōina maualalo-kalori e tumu i le polotini ma mea taumafa meaʻai e talafeagai. I lenei tulaga, o le a alu malie le gaʻo, ma o le tino o le a toe fausia i se faiga faʻafou fou.

Faʻaiʻuga

Latou avanoa i soo se fualaau.

Xenical (Orsoten, Xenalten) e mafai ona mafua ai:

  1. - tiga o le manava
  2. Tatala
  3. - nofoa vavae,
  4. Felafolafoaiga le mautonu
  5. - ita ma manava,
  6. - solia o le gaʻo gaʻo:
  7. - faʻaleagaina o gums ma nifo.

Tau faʻatatau

O fualaau oona "Xenical" (Orsoten) o se fualaau taugofie.

O le mea lea, i se fale talavai, o le fualaau faasaina e tusa ma le 800 ruble (o le tau mo 21 capsules i totonu o se pusa paʻu o le 120 mg ia).

O lenei tau e seti pe afai o le kamupanī o le uluai kamupani Suetena.

O le analog "Faʻanatinatiina", o le gaosiga o loʻo i totonu o le fale, ae o loʻo i ai se foliga tutusa, o le tau e tusa ma le 500 rubles i le pusa, lea e 21 capsules.

O le mea lea, tasi pusa (21 pcs.) Ua lava mo le vaiaso.

O le mea lea, mo le vaiaso e tau ai le manuʻa, o le a manaʻomia e le maʻi mai le 500 i le 800 ru, e faʻatatau i le tele o fualaau oona o le a tau ma pe o le a le mea na gaosia.

E tatau ona maitauina o se taimi manino mo le tagofia o fualaau faasaina e le o faʻamaonia: o loʻo faʻamatalaina e le fomaʻi taʻitasi mo tulaga taʻitasi.

O faʻamatalaga e uiga ia i latou na leiloa le mamafa o loʻo faʻaalia ai e mafai ona e aveina Xenical poʻo ona faʻalogologo mo le mamafa o le paʻu mo sina taimi, e oʻo lava i le vaitaimi o le 4 masina.

E iai feteʻenaʻiga e uiga i le fualaau oona Orsoten poʻo Xenical.

Afai tatou te mafaufau i iloiloga a fomaʻi, latou te manatu o se auala sili ona lelei mo le aveesea o le mamafa i le tau faasaga i le tele o meaʻai, ae latou te lapatai atu e le tatau i se tagata ona faalagolago i se taunuuga vave. O se vailaau umi lenei e fai. I le faaaogaina o fualaau faasaina po o soo se mea tutusa, mo se faataitaiga, Orsoten, e tatau ona e tausisia ia le itiiti ifo o se meaai-calorie, talu ai e leai se vailaau e mafai ona taofia ai gaʻo mai meaai maualuga-kalori.

O faʻamatalaga gau o le mamafa ua vaevaeina i ni "tolauapiga" se lua:

  1. - iloiloga oi latou oe na tagofia le fualaau faasaina mo se taimi umi ma sa fiafia i le taunuuga, e pei ona molimauina i ata ofoofogia,
  2. - Iloiloga oi latou e teteʻe i le tagofia o fualaau oona mo le mamafa o le mamafa. O le manatu mulimuli e malamalama lelei, talu mai le lapataiga e lapatai mai sauniuniga a Xenical e uiga i ni taunuuga matuia e le o tagata uma ua sauni e faafesagaʻi faafesagai.

O le mea lea, o faʻamatalaga e faʻamaonia ai e mafai ona e faʻaaogaina le Xenical poʻo le Orsoten, ae e tatau ona e mataituina lelei lou tulaga.

O fea vailaʻau e sili ona aoga mai lenei laina?

Redulu o se isi fualaau faasaina lea e fautuaina mo le gau o le mamafa. Ae, e le pei o Xenical, Orsoten, poo Xenalten, Reduxine e galue i luga o le faiʻai.

O le mumu mumu e taofia ai le lagona o le fiaaai, o se taunuuga o mea taumafa na faʻaaogaina e faʻaitiitia.

O le mumu e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa (e tusa ma le 0.5 - 1 kg i le vaiaso), ina ia le faia e tagata e fia faʻaitiitia le mamafa mo le Tausaga Fou.

I lenei mea, o le Redulu e talitutusa ma sauniuniga Xenical slimming poo Orsoten, lea e manaʻomia ai se taimi umi e ausia ai le aafiaga.

O Cornelia Mango ua galo le mamafa i le faʻaititia

O le mumu e aofia ai le sibutramine i lona tuufaatasiga: e le o se vaisu ma e saogalemu. Ae ui i lea, e pei o soʻo se vailaau, Reduxine ua i ai le faʻasaʻo.

Sili le lelei le ave Reduxine:

  1. - faʻatasi ai ma le faʻamaʻi faʻamaʻi ma le le atoatoa,
  2. - maualuga maualuga,
  3. - faʻamaʻi o le fatu o le ischemic,
  4. - glaucoma,
  5. - faaletonu mafaufau,
  6. - fatu fatu
  7. - mea e ai ai
  8. - vaisu i le nicotine ma le ava malosi.

O le mumu o loʻo i ai aʻafiaga e ono afaina ai le fatu ma le toto.

O le mea lea, o le Xenical ma le Redulu e talitutusa lava i le saogalemu o lona uiga o le leiloa o le mamafa.

E sili atu le maualuga o le mumu mo i latou e le mafai ona gafatia ni suauu le masani, e pei foi o le mataupu Xenical.

O le mumu e na o le faʻaitiitia ai o le manaʻo, ma mo i latou o loʻo taʻitaʻia se olaga ola ma e manaʻo e aveesea le mamafa, e sili atu ona filifili. O ata o tagata e sili atu ona mamafa le mamafa e faamaonia ai lenei mea.

Xenical ma Redulu, e ui lava e eseese i le tuufaatasiga ma le tulaga o le faʻaalia, o vailaʻau e fautuaina e fomaʻi.

Afai e te manaʻomia le mamafa o le mamafa i vailaʻau, e sili atu ona lelei le filifilia o i latou na faia se suʻesuʻega faafomaʻi ma taumafai e aloese mai fualaau faʻasaina ma ni feteenaiga iloiloga.

Orsoten poʻo Xenical: iloiloga ma faʻamatalaga lautele

Le aoga o le avea o fualaau, faapea foi meaai, taaloga, e faalagolago i le saʻo ma le masani o le faaaogaina o se metotia faapitoa. O le mea lea, "Orsoten" (po o le Xenical: iloiloga e uiga ia i latou e tutusa lava) ua avea o se faavae, ae o le mea e sili atu ona taua o le agavaa tatau ma uiga taitasi o le tino.

O nei vailaʻau uma e lua o loʻo faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le oona (eseese tikeri o le mamafa). E tatau ona e malamalama o loʻo latou fesoasoani i le tulaga o togafitiga, ae le o le mea e te manaʻo e faʻateʻa ese ni kilokalama le talafeagai. E le gata i lea, o se vaega o se togafitiga atoatoa, lea e aofia ai, faaopoopo i le pelegia e le toatele, "Orsoten" poʻo le "Xenical":

  • suiga o olaga
  • le faʻamautuina o meaʻai
  • tuuese o masaniga leaga,
  • faateleina le afi.

E leai se vaega mai le lisi o loʻo i luga e mafai ona faʻagaloina. O vailaau faafomai e na o se fesoasoani faaopoopo. O i latou lava, o le a le mafai ona latou faia vavega. I le tulaga o le oona, o se auala atoatoa i le faafitauli, o se galuega umi, ma le mamafa e taua.

"Orsoten" poʻo le "Xenical": o a latou mea

E le afaina pe afai e te filifilia Orsoten pe, i se isi itu, Xenical. O vailaau uma e lua mai le falemaʻi lava e tasi. O i latou o ni tagata faʻatagaina o lipine gastrointestinal. O latou vaega taua o le lisi. O le mea lea, o le gaioiga malosi o nei fualaau oona e tasi ma tutusa. O le mea lea, oa latou gaioiga o gaioiga e tutusa lava. O faʻamatalaga e uiga i Xenical ma Orsoten e tutusa lava.

O se mea e taʻua o le lisi, ulufale i totonu o le gastrointestinal tract, e taofiofia ai le intestinal and lipases lipases. Ole lipotia e iu lava ina le faʻamalosia ma e le mafai ona toe momotu ai gaʻo. O gaʻo e le faʻaaogaina e le o toe faʻaaogaina. O se taunuuga, o le fuainumera o kalori e sau mai meaai e matua faʻaitiitia. O le mamafa o le tino e amata ona paʻu i le aso lona lua.

Ave le "Orsoten" poʻo le "Xenical" (Igoa Latina mo fualaau faʻatau) e tatau ona faʻatolu faʻatolu i le aso ona 'aʻai (pe vave ane). E mafai ona faʻaauau le faʻaaliga mo se taimi uumi, aua e toetoe lava leai ni aʻafiaga i itu. A maeʻa le vasega 2-3 masina, e mafai ona e maua ni taunuʻuga lelei. Peitai, e taua le manatuaina o iloiloga e uiga i le Xenical poʻo Orsoten e lelei pe afai, i le faaopoopo atu i le ave o fualaau, sa i ai foi gaioiga faaletino ma taumafa.

E taua tele le le naʻo le galue lelei i lou mamafa, ae ia faʻataʻitaʻia foi oe e tusa ai. Muamua, e tatau ona e mautinoa e te manao e aveesea le mamafa. E le gata i lea, o le faʻaalia masani o le a fesoasoani. E le faigata tele lenei mea. E tatau ona e malolo maeʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, ae e te lei alu i le moega, ona e mafaufauina lea o oe lava o le a leai se mamafa. Taumafai e faʻalogo i lagona e oʻo mai i se tagata pe a faamalieina moni o ia i lona tino. E sili atu ona aoga lenei mea nai lo le faatauina mai o Xenical poʻo Orsoten e faʻavae i luga ole iloiloga talafeagai.

Tuua Lau Faamatalaga