Mildronate® (500 mg) Meldonium

I lenei tusiga, e mafai ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Mildronate. Tuuina atu manatu faaalia mai tagata asiasi i le nofoaga - o tagata e faaaogaina lenei vailaau, faapea foi manatu o fomai faapitoa i le faaaogaina o le Mildronate ia latou faiga. O se talosaga tele o le faʻaopopoina atili lea o au iloiloga e uiga i le fualaau faasaina: o le vailaau na fesoasoani pe leʻi fesoasoani e aveesea le faʻamaʻi, o a faʻafitauli ma aʻafiaga na matauina, atonu e le o faʻamatalaina e le gaosi oloa i le faʻamatalaga. Analogs o Mildronate i le i ai o mea faʻapitoa e faʻatulagaina. Faʻaaoga e togafitia ai le fatu ma le taʻavale ma faʻaleleia le metabolism i totonu o tagata matutua, tamaiti, faʻapea foi ma le taimi o le maitaga ma le lactation.

Mildronate - o se fualaau faasaina e faaleleia ai le gataifale. Meldononium (o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina Mildronate) o se faatulagaga tutusa o le gamma-butyrobetaine, o se mea e maua i potu taitasi o le tino o le tagata.

I lalo o tuutuuga o le faateleina o le avega, ua toe faʻafoʻi e Mildronate le paleni i le va o le tuʻuina atu ma le okesene e manaʻomia ai sela, faʻamavae le faʻapipiʻiina o mea tau gasegase oona i totonu o siaki, puipuiga mai ia mea faʻaleagaina, ma o loʻo i ai foi lona malosi. O se taunuuga o lona faʻaaogaina, ua maua ai e le tino le malosi e faʻafetaia ai le avega ma toe vave faʻafouina le malosiaga. Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina ai Mildronate e togafitia ai faʻafitauli eseese o le cardiovascular system, o le toto i le mafaufau, faʻapea foʻi le faʻaleleia o le tino ma le mafaufau.

E mafua mai i le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o le gamma-butyrobetaine ma le vasodilating o meatotino e matua faʻamaopoopoina. I le gasegase o le myocardial uaua, Mildronate faʻagesegese le fausiaina o le necrotic zone, faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia.

I le faaletonu o le fatu, o le fualaau faʻasaina e faʻaleleia ai le tulaga o le myocardial contractuality, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaʻiga a angina.

I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic.

Faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa ma vailaʻau o le tino.

O le vailaau faʻamaʻi e faʻamavaeina ai le faʻalavelave faʻaleagaina o le faʻalavelave o le tino, faʻataunuʻuina i le talaaga o le faʻalauteleina o le inu o le ava i tagata gasegase e maua i le ava malosi ma le faʻasolosolo maʻi.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le fualaau oona e vave ona gasegase mai i le mea o le meaʻai. O loʻo faʻaleleia i totonu o le tino ma le fausiaina o ni gasegase autu se lua e faʻamalosi e fatugaʻo.

Faailoga

  • i le faʻalavelave faʻafomaʻi o faʻamaʻi o le fatu fatu (angina pectoris, faʻaleagaina o le myocardial), faaletonu o le fatu tumau, faʻaleagaina o cardiomyopathy,
  • i le faʻalavelave faʻapitoa o maʻi gasegase gasegase ma le masani (faʻamaʻi ma le cerebrovascular le atoatoa),
  • faʻaititia galuega
  • popolega faaletino (e aofia ai tagata taʻavale),
  • tosoina mai o maʻi pipisi i le faʻavaʻa o le ava (i le faʻatasi ai ma togafitiga patino mo le inu ava),
  • hemophthalmus, lipine o le taotoga o eseese etiologies,
  • thrombosis o le ogatotonu o le retina ma ona lālā,
  • retinopathies o eseese etiologies (diabetic, hypertonic).

Faʻasalaga Fomu

Capsules 250 mg ma le 500 mg (o nisi taimi e taʻua seseina o papa, ae o le laupepa o le Mildronate e le oi ai)

Fofo mo faʻalavelave faʻafefe, intramuscular ma le parabulbar injections (injections i ampoules).

Faatonuga mo le faʻaaogaina ma le faʻatulagaina o fuataga

I le fesoʻotaiga ma le avanoa e atiaʻe ai se faʻalogona manaia, ua fautuaina le fualaau e faʻaaoga i le taeao.

Mo faʻamaʻi pipisi e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻamatalaina faʻalautele i le fua ole 0.5-1 g i le aso, o le taimi e faʻaaoga ai 1-2. O le togafitiga e 4-6 vaiaso.

Faʻatasi ma le cardinalgia e uiga i se talaaga o le lemonocal dystrophy, o le Mildronate ua faʻamatalaina tuusao 250 mg 2 taimi i le aso. O le togafitiga e 12 aso.

I le tulaga o le faʻalavelave o le cerebrovascular i le vaega laititi, o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina (i le pepa talafeagai talafeagai - 500 mg i le aso mo aso e 10), ona latou fesuiaʻi lea i le tagofia o le vailaʻau i le 0.5-1 g i le aso. O le auala masani o togafitiga e 4-6 vaiaso.

I taimi masani o le gasegase o le cerebral, o le fualaau faasaina e ave leotele i le 0.5-1 g i le aso. O le auala masani o togafitiga e 4-6 vaiaso. O vasega faʻaopoopo e faʻasinoina taʻitasi 2-3 taimi i le tausaga.

Mo le malosi o le mafaufau ma le tino, ua faatonuina i totonu o le 250 mg 4 taimi i le aso. O le togafitiga e 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le togafitiga i le 2-3 vaiaso.

E fautuaina tagata taʻavale e faʻaaoga le 0.5-1 g 2 taimi i le aso ao lei faia aʻoaʻoga. O le umi o le vasega i le taimi sauniuni e 14-21 aso, ao faagasolo le tauvaga - 10-14 aso.

I totonu o le ava malosi, o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻamatalaina faʻafofoga i le 500 mg 4 taimi i le aso. O le togafitiga e 7-10 aso.

Mo faamaʻi cardiovascular o se vaega o togafitiga faafomaʻi, o le vailaʻau ua faatonuina i le fua ole 0.5-1 g i le aso (5-10 ml o se vaifofo e tui ile 500 mg / 5 ml), ole taimi e faʻaaoga ai ile 1-2 taimi i le aso. O le togafitiga e 4-6 vaiaso.

I le tulaga o le faʻalavelave o le cerebrovascular i le vaega laititi, o le vailaʻau e faʻatonutonuina iv 500 mg i le aso mo le 10 aso, ona latou fesuiaʻi lea i le ave o fualaau oona i totonu (i le pepa talafeagai talafeagai, 0.5-1 g i le aso). O le auala masani o togafitiga e 4-6 vaiaso.

I le tulaga o gasegase vascular and pathologic retinal diseases, Mildronate e faʻapipiʻiina i totonu o se vaifofo 0.5ml mo le iniseti ma le maualuga o le 500 mg / 5 ml mo le 10 aso.

Mo popolega faalemafaufau ma le faaletino, iv o loʻo faʻatulagaina 500 mg i le aso. O le togafitiga e 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le togafitiga i le 2-3 vaiaso.

I totonu o le ava malosi, o le vailaʻau ua faatonuina iv 500 mg 2 taimi i le aso. O le togafitiga e 7-10 aso.

Faʻamataʻuga itu

  • Tachycardia
  • suiga o le toto maualuga
  • mafaufauga mafaufau,
  • tiga o le ulu
  • faʻamaʻi pipisi
  • afaina o le tino (mumu o le paʻu, vevela po o le vevela, paʻu o le paʻu, fulafula),
  • vaivaiga lautele
  • fulafula.

Contraindications

  • faʻateleina le mamafa o le tui (e aofia ai i mataupu o le vevela vevela vevela, tino o le tui),
  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • hypersensitivity i le fualaau faasaina.

Tina ma le lactation

O le saogalemu o le faʻaaogaina o Mildronate ao leʻi maitaga e leʻi faʻamaonia. Ina ia aloese mai se aafiaga leaga i le tamaititi, e le tatau ona faatonuina le vailaau i le taimi o le maitaga.

E le o iloa pe o le vailaau oona e alu i susu o susu. Afai e talafeagai le faʻaaogaina o le Mildronate i le taimi o le lactation, e tatau ona faʻagata le susu.

Faatonuga faapitoa

O maʻi e maua i le gaʻo tumau ma maʻi faʻamaʻi e tatau ona faaeteete i le faʻaaoga umi o le vailaʻau. Afai e manaʻomia se taimi umi (sili atu ile masina) faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

O le tele o tausaga o le poto masani i le togafitiga o le gasegase o le myocardial ma le le mautonu i le ofisa o le cardiology e faaalia ai o Mildronate e le o se vailaau muamua muamua mo le maʻi pipisi.

Faʻaaogaina Pediatric

I tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, o le lelei ma le saogalemu o le Mildronate i le tulaga o capsules ma tui e le i faavaeina.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

E leai se faʻamaoniga o se faʻaleagaga leaga o le Mildronate i luga o le fua o le tali a le psychomotor.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Pe a tuʻufaʻatasia, e faʻaleleia e Mildronate le gaioiga o vailaʻau faʻamaʻi, nisi o vailaau faʻamalosi, vailaʻau fatu.

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le mildronate ma vailaʻau faʻamaʻi, faʻamalosaga ma mea faʻamalolo, vailaʻau faʻatoʻa, vailaʻau, togafiti.

Pe a faʻapipiʻiina ma le Mildronate nitroglycerin, nifedipine, alpha-blockers, antihypertensive drugs ma vasodilators lautele, tachycardia mausalī, e mafai ona tupu ai le vavalalata i luga (e tatau ona faʻaaogaina le faʻaeteete pe a faʻaaogaina lenei tuufaatasiga).

Analogs o le fualaau faasaina Mildronate

Faʻatusatusaga o le gaosiga o le mea galue:

  • 3- (2,2,2-Trimethylhydrazinium) propionate dihydrate,
  • Vasomag
  • Idrinol
  • Cardionate
  • Medatern
  • Melitonium,
  • Meldonius Eskom
  • Meldonium dihydrate,
  • Melfort,
  • Midola
  • Trimethylhydrazinium propionate dihydrate.

Faʻasologa o foliga

E tasi le capsule e aofia ai

gaioiga galue - meldonium dihydrate 500 mg,

tagata faʻatau: maso masini pateta, carbon dioxide colloidal, sterete calcium,

capsule (tino ma le pulou): carbon dioxide (E 171), gelatin.

Hard gelatin capsules Numera 00 paʻepaʻe. O mea o loʻo i ai o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma sina mea manogi. O le paʻu o le hygroscopic.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofogaina o le meldonium, o le maualuga o le plasma concentration (Cmax) ma le vaega i lalo o le taimi faʻatulagaina (AUC) e faʻatuputeleina i le faʻatusatusa i le fua faʻatatau. O le taimi e oʻo ai le maualuga o le plasma concentration (tmax) e 1-2 itula. I le faʻaaogaina faifaipea, o le faʻamamafa o le plasma e maualalo i totonu o le 72-96 itula i le maeʻa ai ona faʻaaogaina le fua muamua. O le faaputuga o le meldonium i le plasma toto e mafai. Meaʻai e vave faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le meldonium e aunoa ma le suia o Cmax ma AUC.

Meltononium mai le toto e vave ona salalau atu i masini. O le faʻamalosia o le palatini plasma e faʻateleina i le taimi pe a uma le puleaina o fua. Meldonium ma ona metabolites i se vaega le manumalo i le pa puipui. Suesuega o le excretion o le meldonium i le susu susu o tagata e leʻi faia.

O le Meldononium e tele lava lona metabolised i le ate.

O le faʻasalaga o le Renal e tele sona sao i le excretion o le meldonium ma ona metabolite. O le afa-ola o le meldonium (t1 / 2) e tusa ma le 4 itula. I le tele o tui, o le afa-olaga e eseese.

Vaega faʻapitoa maʻi

Tomaʻi matutua

O le fua o le meldonium e tatau ona faaitiitia i tagata matutua ua gasegase le ate po o le fatugao, lea ua matua faateleina le bioavailability.

Tagata mamaʻi e leai se aoga

O tagata mamaʻi e le atoatoa le gaioiga, lea e maua ai le faʻaalia o le bioavailability, e tatau ona faʻaititia le fualaau. E i ai se fegalegaleaiga o le toe maua o le meldonium poo ona metabolites (mo se faataitaiga, 3 - hydroxymeldonium) ma le carnitine, ma o le taunuuga lea ua faateleina le faasaolotoina o le carnitine. E leai se aafiaga tuusao o le meldonium, GBB, ma le tuufaatasiga o le meldonium / GBB i le system renin-angiotensin-aldosterone.

Tagata gasegase e maua ai le gaʻo galuega

O tagata maʻi e maualalo le galuega o le ate, lea e maua ai le faʻaalia o le bioavailability, e tatau ona faʻaitiitia le fua o le meldonium. Suʻega o faʻataʻitaʻiga o gaioiga i tagata ina ua maeʻa le faʻaaogaina o fua o le 400-800 mg e leʻi matauina. E le mafai ona faʻasalaina le gaʻoina o gaʻo i totonu o potu o le ate.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu ma le aoga o le faʻaaogaina o le meltononium i tamaiti ma tamaiti (i lalo ifo o le 18 tausaga), o lona uiga o le faʻaaogaina o le meldonium i lenei vaega ole gasegase ua solia.

Pharmacodynamics

O le Meldononium o se mea muamua i le carnitine, o se faatulagaga tutusa o le gamma-butyrobetaine (GBB), lea e suia ai le tasi carbon atom i se ateneka oona.

I lalo o tuutuuga o le faateleina o le avega, o le meldonium e toe faʻafoʻi le paleni i le va o le tuʻuina atu ma le okesene e manaʻomia ai sela, faʻaitiitia le faʻapipiʻiina o mea gasegase oona i totonu o siaki, puipuiga mai mea faʻaleagaina, ma e iai foi lona aʻa. O se taunuuga o lona faʻaaogaina, ua maua ai e le tino le malosi e faʻafetaia ai le avega ma toe vave faʻafouina le malosiaga. Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina ai le meldonium e togafitia ai faʻafitauli eseese o le cardiovascular system, o le toto i le mafaufau, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le tino ma le mafaufau. O le iʻuga o le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, GBB, o loʻo i ai le faʻavaeina o meatotino, e matua faʻamaopoopoina. I le tulaga o le faʻaleagaina o le mechicium i le myocardium, o le meldonium e faʻagesegese ai le faʻavaeina o le vailaʻau oona ma faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamaonia o le myocardial, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaiga a angina. I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. I le tulaga o le faaletonu o le neuro (pe a mavae gasegase o le cerebrovascular, gaioiga o le faiʻai, ulu o manua, o le encephalitis e tuuina atu), e afaina ai le faagasologa o le toe faaleleia o galuega faaletino ma le mafaufau i le vaitaimi o le toe faaleleia.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I faʻafitauli faʻapitoa i mataupu nei:

faʻamaʻi o le fatu ma le vascular system: faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻavaivai tumau o le fatu (I-III class functional class NYHA), cardiomyopathy, faaletonu galuega o le loto ma vascular system,

gasegase o gasegase ogaoga ma le masani ole cerebral,

faʻaitiitia le faʻatinoga, faʻapitoa i le tino ma le mafaufau-lagona,

i le taimi o le toe faʻaleleia mai maʻi o le cerebrovascular, uluaʻi manuʻa ma le encephalitis.

Tosiga ma le pulega

Faaaoga i totonu. Ua afaina le pusa i vai. O vailaʻau e mafai ona faʻaaoga muamua pe pe a uma se taumafataga. I le fesoʻotaʻiga ma se aafiaga e faʻaleleia, e fautuaina le fualaau e faʻaaoga i le taeao.

Tagata matutua

O faʻamaʻi o le fatu ma vascular system,cerebrovascular accident

O le fualaau e 500-1000 mg i le aso. Ole fua ole aso e mafai ona faʻaaoga uma i le taimi e tasi pe vaevaeina i ni vailaʻau se lua. Ole fua maualuga o aso taitasi o le 1000 mg.

Faʻitiʻitia le faʻatinoga, toesea ma le taimi e toe faʻaleleia ai

O le fualaau e 500 mg i le aso. Ole fua maualuga o aso taitasi e 500 mg.

O le umi ole togafitiga e 4-6 vaiaso. O le togafitiga e mafai ona toe faia 2-3 taimi i le tausaga.

Tomaʻi matutua

O gasegase matutua ma le gaʻo maʻi ma / poʻo le fatugaina atonu e manaʻomia le faʻaitiitia o le fua o le meldonium.

Tagata mamaʻi e leai se aoga

Talu ai ona o le vailaʻau ua faʻaaogaina e ala i fatugaʻo, o tagata gasegase e maualalo le gaioiga o le gaioiga mai le agamalu ma le agavaʻa faʻamalosi e tatau ona faʻaaogaina se vaega maualalo o le meldonium.

Tagata gasegase e maua ai le gaʻo galuega

O maʻi e maualalo le faʻaleagaina o le hepatic e tatau ona faʻaaogaina se laʻititi maualalo o le meldonium.

Pediatric population

E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu ma le aoga o le faʻaaogaina o le meldonium i tamaiti ma tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, o le mea lea, o le faʻaaogaina o nei vailaʻau mo tamaiti ma le tupulaga talavou ua solia.

Faʻaiʻuga

- Vaʻavaʻaveʻa, afaina o le dermatitis, kulus (general / macular / papular), faʻamaʻi, urticaria, angioedema, faʻamaʻi anaphylactic

- Arousal, lagona o le fefe, manatu popole, faʻalavelave moe

- faʻasalaga, faʻamaʻi pipisi, tinisitus, vevela, vevela, faʻalavelave, faʻalavelave, leai se mafaufau

- fesuiaiga o le fatu, palapitations, tachycardia / tachycardia sinus, fibrillation atrial, arrhythmia, faʻanoanoa o le pusa / tiga o le fata

- fesuiaiga i le toto maualuga, ogaoga maualuga o le toto, hyperemia, pallor o le paʻu

- faʻamaʻi tiga, tale, dyspnea, apnea

- dysgeusia (gaosiga o le gutu), o le le lava o le manaʻo, vomiting, naua, vomiting, faʻaputuina o le gas, manava, paʻu o le tino, - tiga faʻaleagaina, vaivaiga maso, musele maso

- vaivaiga lautele, gatete, asthenia, edema, fula o foliga, fula o vae, lagona o vevela, lagona o le malulu, afu malulu

- fevaevaeaʻiga i le electrocardiogram (ECG), faʻavavevave o le fatu, eosinophilia

Contraindications

- Faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi i le mea galue malosi poʻo soʻo se vailaʻau o le vailaʻau.

- faʻateleina le mamafa o le tui (e le solia ai le vevela vevela, tino o le intracranial).

- faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi ma / poʻo le toilalo ona o le le lava o faʻamaumauga saogalemu.

- maʻitaga ma le lactation, ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le falemaʻi faʻaaogaina o fualaau faasaina i le vaitaimi lenei.

- tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga, ona o le le lava o faʻamatalaga i le falemaʻi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le vaitau lenei.

Tafaoga faʻamalosi

Faʻaleleia le aʻafiaga o tagata faʻamalolo oona, nisi o vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau faʻamaʻi.

E mafai ona tuʻufaʻatasia ma vailaʻau faʻamaʻi, faʻamaloiloga, vailaʻau faʻamalolo, vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau, togafiti faʻamaʻi.

O le Meldononium e mafai ona faʻaleleia le aʻafiaga o fualaau oona lea e aofia ai glyceryl trinitrate, nifedipine, beta-blockers, isi vailaʻau faʻamalosi, ma vailaʻau vasodilators.

I le gasegase o le fatu na mafua ai ona ave le melitononi ma le lisinopril i le taimi lava e tasi, na faaalia ai le aoga lelei o le togafitiga (vasodilation o gaioiga autu, faaleleia atili o le gaioiga lautele ma le lelei o le olaga, faaitiitia o le mafaufau ma le faaletino).

A faʻaaogaina le meldonium e faʻapipiʻiina ma le acidic acid e faʻaitiitia ai faʻaleagaga na mafua mai i le ischemia / reperfusion, na faʻaalia ai se isi vailaʻau faʻapitoa.

O se taunuuga o le faʻaaogaina tutusa Sorbifer ma le meldonium i tagata gasegase o le anemia i le uʻamea, ua faʻaleleia le tuufaatasiga o gaʻo susu i le toto mumu mumu.

O le Meldononium e fesoasoani e faʻaitiitia ai suiga faʻaleagaina i totonu o le fatu na mafua mai i le azidothymidine (AZT), ma aʻafia ai e le Ausetalia le aʻafiaga o le mamafa o le faʻalavelave faʻafuaseʻi na mafua mai i le AZT, e oʻo atu ai i le mitochondrial dysfunction. O le faʻaaogaina o le meldonium faʻatasi ma le AZT poʻo isi vailaʻau mo le togafitiga o le faʻamausalīina o le maʻi (AIDS) e maua ai se aafiaga lelei i le togafitiga o le AIDS.

I le aano o le ethanol reflex, o le meldonium e faʻaitiitia le umi o le moe. I taimi o le faʻamafanafanaga na mafua mai i le pentylenetetrazole, na faʻavaeina ai le faʻamalosia o le faʻamalosia o le meldonium. I le itu, pe a faaaogaina le yohimbine α-silasila i se fualaau o le 2 mg / kg ma le N- (G) -nitro-L-arginine synthase inhibitor i se fualaau o le 10 mg / kg e muamua aʻo lei togafitia ma le meldonium, ua matua taofia atoa le aafiaga o le anticonvulsant o le meldonium .

O le maualuga o le meldonium e mafai ona faʻaleleia ai le cardiotoxicity e mafua mai i le cyclophosphamide.

O le faaletonu o le carnitine e mafua mai i le faʻaaogaina o le D-carnitine (o se vailaʻau faʻasolosolo) e mafai ona faʻaleleia ai le cardiotoxicity e mafua mai i le ifosfamide.

O le meldononium e iai sona puipuiga i le tulaga o le cardiotoxicity e mafua mai i le indinavir ma le neurotoxicity e mafua mai efavirenz.

Ona o le atinaʻeina o le tachycardia ma le faʻaogaina o le vavalalata, e tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a tuʻufaʻatasia ma fualaau oona e tutusa lelei lava, e aʻafia ai ma isi vailaʻau o loʻo iai le meldonium.

Faatonuga faapitoa

Faʻasolosolo ona faʻaaogaina le vailaau faʻamaʻi, o tagata gasegase e maua i le ate ma le maʻi faʻamaʻi poʻo le fatu fatu e tatau ona faʻaeteete (e tatau ona faia le siakiina o le ate ma / poʻo le kidney).

O le Meldononium e le o se fualaau muamua mo le maʻi pipisi.

Faʻapitoa o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le malosi e ave ai se taavale poʻo ni faʻalavelave lamatia

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a ave se taavale poʻo se masini e lamatia ai.

Faʻasalaga

E le o iloa le tele o faʻasolosolo faʻatasi ma le meldonium, o le vailaʻau e maualalo le oona.

I le maualalo o le toto maualuga, o le ulu o le ulu, divaʻa, tachycardia, ma vaivaiga lautele e mafai.

I le tulaga o le ogaoga ogaoga, e tatau ona taofiofi le galuega o le ate ma fatuga.

Talu ai ona o le faʻauʻuina o le vailaau faʻasaina i proteins, e le taua tele le totogia.

Faʻatau

JSC "Grindeks", Latvia

Lauga o le faʻapotopotoga o loʻo faʻafeiloaia le teritoriMalo o Kazakhstan fai mai mai tagata faatau i luga o le lelei o oloa

Sui o le JSC "Grindeks"

050010, Almaty, Dostyk Ave., tulimanu ul. Bogenbai Batyr, d. 34a / 87a, ofisa Nu.1

Pharmacodynamics

Meldononium (MILDRONAT ®) o se faʻatulagaga tutusa o le gamma-butyrobetaine - o se mea e maua i totonu o potu taitasi o le tino o le tagata.

I lalo o tuutuuga o le faateleina o le avega, MILDRONAT e toe faʻaleleia le paleni i le va o le tuʻuina atu ma le faʻamalosia o le okesene o sela, faʻaitiitia le faʻapipiʻiina o fualaau faʻasaina i totonu o siama, puipuiga mai ia mea faʻaleagaina, ma e iai foi lona aʻa. O se taunuuga o lona faʻaaogaina, ua maua ai e le tino le malosi e faʻafetaia ai le avega ma toe vave faʻafouina le malosiaga.

Ona o nei meatotino, o le fualaau faasaina MILDRONAT ® ua faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli eseese o le CVS, tuʻuina atu o le toto i le faiʻai, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le tino ma le mafaufau. E mafua mai i le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o le gamma-butyrobetaine ma le vasodilating o meatotino e matua faʻamaopoopoina. I le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardium, o le MILDRONAT ® e faʻagesegese ai le fausiaina o le vailaʻau oona ma faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, e faʻaleleia ai le faʻamaonia o le myocardial, faʻateleina le faʻapalepaleina o le tino, ma faʻaitiitia ai le tele o osofaiga a angina. I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral, o le fualaau faasaina MILDRONAT ® e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e faʻateleina le toe tufatufaina atu o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. O le vailaau faʻamaʻi e faʻaaogaina ai le faʻafitauli o le tino o le tino i tagata gasegase e maua i le ava malosi ma le faʻasolosolo maʻi.

Faailoga o fualaau faasaina MILDRONAT ®

togafitiga faʻapitoa o maʻi fatu faʻamaʻi (angina pectoris, faʻaleagaina o le myocardial),

o le gasegase tumau o le fatu ma le cardiomyopathy i tua atu o faaletonu le mafaufau,

togafitiga faʻapitoa o maʻi leʻo ma le masani ole toto i le faiʻai (faʻamaʻi ma le cerebrovascular le lava),

hemophthalmus ma lipine o le telefoni o le tele o etiologies, o le thrombosis o le vein central central and its branches, retinopathy of various etiologies (diabetic, hypertonic),

mafaufau faʻapitoa ma le tino (e aofia ai tagata taʻalo) (o le vailaʻau e mafai ona maua ai se taunuuga lelei pe a fai le taofiga o le doping (silasila i le "Faatonuga Faapitoa"),

tosoina mai o le maʻi i le faʻavaʻa o le ava (i le faʻatasi ai ma togafitiga faapitoa mo le inu ava).

Tina ma le lactation

O le saogalemu o le faʻaaogaina o fafine maʻitaga e leʻi suʻesuʻeina, o lona uiga o le faʻaaogaina ua faʻasaina e aloese mai ai i aʻafiaga leaga i luga o le fetus.

O le tufatufaina o le fualaau faasaina MILDRONAT ® ma le susu ma lona aafiaga i le soifua maloloina o le pepe faatoa fanau mai e lei suesueina, o le mea lea, pe a tatau ai, e tatau ona taofia le tausiga o le susu.

Fegalegaleaiga

E mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi ma faʻamaʻi faʻamaʻi, mea e faʻaaogaina, faʻamalolo, mea faʻamaʻi, vailaʻau, togafiti, masini.

Faʻaleleia le gaioiga o glycosides fatu.

I le silasila i le atinaʻeina o le tachycardia ma le faʻaogaina o le vavalalata, e tatau ona faʻaalia le lapataiga pe a faʻapipiʻi ma le nitroglycerin, nifedipine, alpha-blockers, isi vailaʻau faʻasaʻi ma vailaʻau vasodilators, ona MILDRONAT ® faʻaleleia o latou aʻafiaga.

Faiga faʻapolopolo

Faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le tino, faʻafefe ma le parabulbar, 100 mg / ml. 5 ml i totonu o se vili o le tioata e le lanu o le vaega o le hydrolytic I faatasi ma se laina poo se mea e malolo.

5 amp taitasi. i le siakiina o masini e faia i le PVC kiriata po o se ata PET e leʻi faʻaaogaina (paleti). I le 2 po o le 4 (faʻapitoa mo le gaosiga o ZAO Santonika ma HSBC Pharma sro) pusa pa (pallets) i totonu o se pusa pepa.

Tuua Lau Faamatalaga