Faʻapefea ona faʻaaoga Lisi?

E toʻaitiiti e mafai ona mitamita i se tagata aulelei ma se pulou aspen. O nisi na maua le mamafa e Mother Nature, ae o isi ua maua atili pauna i le taimi atoa o latou olaga. Ma o mafuaʻaga mo lenei mea atonu e eseese, mo se faataitaiga, togafitiga ma fualaau faʻamalo. Mo le tele o vaega, e taumafai tagata e lafoʻesea le gaʻo o le gaʻo i le tulaga o le gaogao i auala uma lava. I na tulaga pe afai e le mafai ona laveai meaai ma gaioiga faaletino, oi latou e saili e leiloa le aoga o fale talimalo i le mea mulimuli, io latou manatu, metotia - togafitiga faafomaʻi mo le mamafa o le mamafa. I lenei tusiga, tatou te aoao ai e uiga i se fualaau faasaina e pei Listata.

"Listata" - o le a lenei vailaʻau?

E ala i le faiga o le gaioiga, o lenei meafaigaluega o se gaʻo gaʻo. O le mea lea, o le gaʻo e le o aʻafia e le tino, ma o le mea lea e faʻaitiitia ai le kalori o meaʻai.

O fualaau e faʻaitiitia ai ma faʻaumatia nisi pauna o "Lisi" iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase ua fefiloi. Ae latou te malilie faatasi i le manatu e tasi e tatau ona tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o vailaau faʻataʻitaʻi ma se taumafa hypocaloric. E fautuaina le faateleina o le gaioiga faaletino i le vaitau lenei. Ona faʻaalia ai lea o le aʻafiaga o pepa.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le gaʻo. O le a faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga o itu. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o lanu lanumoana lanumoana ma maua ai se foliga faʻalelei. E mafai ona e faʻatau i falemaʻi faapitoa. Aua nei faʻatau oloa i se nofoaga e le faʻamaonia ma faʻaeteete i faʻamatalaga!

O le a le vailaʻau o faia?

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le eletise autu autu - igoa. O le vailaʻau, o le ulufale atu i le gastrointestinal tract, e le faʻamalosia ai le enzymes e talepe ai gaʻo. O le gaʻo susu e le mafai ona gauaiina e le tino o le tagata. Mai lenei mea e mulimuli mai ai o le vaega o le gaʻo i le auala e pasi atu i totonu o le manava, e aunoa ma le ulufale atu i le faʻagasologa o le taamilosaga. O pepa taʻitasi e aofia ai le 60-120 mg o le lisi. O lona uiga, e tusa ma le kuata o gaʻo uma e ulu atu i le tino ua poloka i le taimi e ave ai le 1 papalama o fualaau faasaina e pei o le "Listata" mo le gau o le mamafa. O suʻega a le tagata maʻi e uiga i lenei vailaʻau e faamatalaina ai aafiaga le lelei, lea o le a matou taʻuina atu ia oe.

O le vaega taua lona lua o le fualaau faasaina o le gum acacia. E le mafai e le gaʻo ona faʻaputu i ni paʻu lapoa, o lona uiga, e faʻafefiloi ma vaega eseese. O le acacia gum e le aʻafia ai le mamafa o le tino i soo se auala, ae mafai ai ona sili atu ona faigofie ona maua le aʻafiaga o fualaau. O lona uiga, o le gasegase o le fualaau faasaina "Listata" (toe iloiloga o nisi o tagata gasegase e faamaonia lenei mea moni) ua faaleleia. Ona o ana mea gaosi, Listata e sili atu ona lelei i luga o vailaʻau faapena mo le mamafa o le mamafa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Fautuaga lea e faatonuina ai e le fomai se vailaau faafomai e pei o lisi Listata (toe iloiloga o maʻi faamaonia lenei faamatalaga):

E manino lava mai le papa na o ia o le a itiiti se aoga. O le tagofia o vailaʻau e tatau ona tuʻufaʻatasia ma meaʻai.

Tosiga ma le Pulega

O le vailaau faʻasaina e maua i totonu o fualaau eseese eseese - 120 mg ma le 60 mg (mini), 30-60 fasipepa i le pusa. "Listata" e 3 taimi i le aso mo le 120 mg, ia mautinoa ia 'ai pe le silia foi ma le itula talu ona' ai, a leai o le a le aoga le meafaigaluega. O le togafitiga e 6 masina.

Afai o se taumafataga ua faaseʻe pe leai foi se meaʻai, o le Listata medication (120 mg), o iloiloga o le a tuʻuina i lalo, e le faʻaogaina. Ua tusia lenei mea i faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. O le faateleina o le fualaau i luga atu o lenei mea e le faateleina ai le togafitiga faafomaʻi.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e ono tupu pe a uma ona tago i le fualaau faasaina "Listata". O faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa o loʻo fai mai, o faʻamaoniga uma lava le lelei e tupu mai i le gastrointestinal tract.

O aʻafiaga o loʻo taua i lalo o uiga ia o le lisi o fualaau faasaina Listata:

  1. Faʻateleina le nofoa.
  2. Lafo mai o le suauʻu mai le aus.
  3. Lapataiga sese e faatoilaloina.
  4. Felafolafoaiga le mautonu.
  5. Laititi le toto mai le faʻasaʻo.

E le gata i lea, pe afai o le "Listat" o fualaau oona e faaaoga mo le tele o masina (iloiloga o maʻi e taʻu ai le mea moni), ona oʻo mai ai lea o isi itu, e pei o le:

  1. Paʻu le paʻu o le tino.
  2. Ootia.
  3. Moega o le moe.
  4. Le faʻavaeina o gallstones.
  5. Faʻafitauli o le ate.
  6. Tesea

Faʻaauau i isi fualaau

Ia mautinoa ia amanaʻia le mea moni o le "Listata" e mafai ona fegalegaleai ma isi fualaau. O le gaioiga malosi i le fualaau faasaina (igoa o le lisi) e tau atu i le faʻaaogaina o enzymes gaʻo-soluble. Faatasi ai ma gaʻo, o le tino o le tagata e le aʻafia ai se tele o vitamini taua. E le gata i lea, o le mucosa o le intestinal ua ufitia i le gaʻo e leʻi faʻaaogaina, ma, e tusa ai, o lona tulaga e le sili atu ona lelei mai lenei mea. E ui o le mea moni, e le o matauina le hypovitaminosis e tusa lava pe ua uma ona faaaoga le fualaau faasaina "Listata". O faʻamatalaga, o faatonuga mo le faʻaaogaina e fautua mai ai o le faʻaaogaina o fualaau mo le mamafa o le paʻu e faʻaitiitia ai le aoga o faʻamatalaga o waha. O lenei mea e mafai ona oʻo atu i se maitaga e le manaʻomia. Orlistat e faaitiitia ai foi aafiaga o fualaau faasaina. Ina ia aloese mai fegalegaleaiga le lelei i le va o vailaau, e tatau ona ave ese le "Listat" mai isi fualaau.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa

O le iloiloina e le tele o iloiloga, "Listata" e le o se fualaau talafeagai mo tagata e taitaia se olaga ola malosi. Talu ai o malaga masani i le faletaele o le a le mafai ona saofagā i galuega aoga. E manino lava o aʻafiaga e mafua mai le lisi, i soo se auala e faʻalavelave i le masani masani o le olaga. Ae o lenei mea e iai ona uiga lelei. A uma mea uma, pe a teena e se tagata meaʻai gaʻo, o lona nofoa e faʻamaonia. O lona uiga, e fefe se tagata i aʻafiaga e le lelei, e tusa ai ma lea mea, o ia lava e faʻaitiitia le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo. Ma o lenei mea na mafai ai e ia ona atiina ae amioga maloloina lelei o le a fesoasoani i le lumanaʻi.

O nisi fafine ua ita tele pe afai latou te ave le fualaau o Listata (e tele ni iloiloga e uiga i lenei faafitauli), e tatau ona latou ofuina pads. O le faʻaaluina o le suāsusu mai le mai, e masani lava ona tupu, lea e matua le lelei ma e le lelei. O tagata gasegase e faitio i le tiga o le manava ma le faateleina o le tiga. E toatele tagata e le taliaina le fualaau faasaina "Listata" ma ona vaega.

E ui i faʻamaoniga le lelei e mafua mai i le tagofia o fualaau faasaina, o lona aafiaga e matua aoga.

Contraindications

Afai ei ai sou naunautaiga faifaipea e avea ma se faʻafefete, e mafai ona e faʻaaoga le fualaau faasaina "Listata" mo le gau o le mamafa. O faʻamatalaga e uiga i tagata masani, aiga ma uo e le tatau ona na o le pau lea o le faitioga saʻo e fiafia ai i lenei vailaʻau. O se faʻatalatalanoaga ma se tagata tomai faʻapitoa e talafeagai, aua o nisi tulaga e solia ai le vailaʻau. O lenei vailaʻau e le faʻaaoga i mataupu nei:

  1. O le gasegase ma le le faapalepale i vaega.
  2. Cholestasis.
  3. Tamaiti ma talavou, o lona uiga, e oʻo atu i le 18 tausaga.
  4. Faʻasologa o mea e tutupu i meaʻai, faʻafitauli o le felauaiga ma le faʻaaogāina o meaʻai i totonu o le pepe, ma isi.

Le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation

E i ai ni faʻamatalaga faʻamaonia i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina Listata? O faʻamatalaga e uiga i fafine maitaga o loʻo faailoa mai e le faʻatagaina e le fomaʻi i latou e faʻaaoga lenei fualaau faasaina. E leai ni faʻamatalaga saogalemu, o lea na faia ai e le fomaʻi le mea saʻo. E le gata i lea, e le o iloa pe faapefea ona aafia le tina ma le tamaititi i le fualaau faasaina mo le leiloa o le mamafa "le lisi" ma le mea e ono lamatia ai mulimuli ane. E leʻo faʻamaonia foi pe o le igoa o le sui e pasi i susu susu. O le mea lea, o le faʻaaogaina o fualaau oona i le taimi o pepe pepe e le manaʻomia.

Faatonuga faapitoa mo le faʻaoga

O metotia taua o le pulea o le mamafa o meaai talafeagai ma gaoioiga faaletino. E tatau ona usitaʻia nei tulafono aʻo leʻi faia le sauniuni o le "Listata". O suʻega a le tagata maʻi e iloa ai o le tausisia o le maualalo o le kalori mea taumafa (fualaau 'aina, fualaau aina), e mafai ona faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract. E ui o le toʻatele o tagata e faʻalagolago i le fualaau faasaina ma atoatoa, ae galo ai e uiga i meaʻai talafeagai ma taʻaloga.

O maʻi e maua i le fatuga o faafitauli e manaʻomia ai se fautuaga a le fomaʻi e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Listata, ona e iai se faʻafitauli o nisi faʻamaʻi.

Faʻataunuʻu le mamafa mai le faʻaaogaina o fualaau oona i tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le gaʻo gaʻo e mafai ona faʻamalosi. I le tulaga lea, o fautuaga a le fomaʻi aoga e talafeagai foi. Pe a faʻaumatia ni pauna faaopoopo i totonu o se tagata, e ono faʻaitiitia le maualuga o le toto ma le toto cholesterol toto. E tatau ona amanaʻia lenei mea e le fomaʻi pe a faʻamaonia togafitiga.

Afai o faʻaalia nei mea pe a uma ona ave lau lisi Listat, e tatau ona e vaʻavaʻai atu i se fomaʻi ma talanoa e uiga i le tagofia o fualaau faasaina, aua atonu na amataina le gaioiga ole gaʻo galue:

  1. Vaivai.
  2. Vaivai.
  3. Pogisa o le faanatinati.
  4. Fefe.

O tagata maʻi na tago i le fualaau faasaina o "Listata" latou te faia ni iloiloga eseese: le faaituau, lelei ma leaga. E pei ona e iloa, pe toafia tagata, e tele manatu. E faʻalagolago lava i le tulaga o le soifua maloloina o tagata soifua ma uiga o le tino. E le fautuaina e faʻatonuina oe lava i fualaau, e aofia ai fualaau oona. O le mea moni, e tatau ona e fiafia i iloiloga e uiga i fualaau, ae e tatau ona e faafesootai se fomaʻi mo se fautuaga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

O fualaau e ave faʻalanu i le vai.

Togafitiga o tagata gasegase gasegase ma le BMI e tusa ma le 30 kilokalama / m2 poʻo le mamafa o tagata gasegase e iai le BMI e le itiiti ifo ma le 28 kilokalama / m2, e aofia ai mea e aʻafia ma mea e ono tutupu i le mea oona, faʻaopoopoina ma se taumafa maualalo-calorie

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matua: o le fua fautuaina o le vailaʻau e 1 le papa (120 mg) ma meaʻai taitasi (faatasi ai ma taumafataga pe le sili atu i le 1 le itula talu ona 'ai).

Faʻatasi ai ma vailaʻau faʻasaina (metformin, o le sulfonylurea ma / poʻo le inisalini) ma / poʻo se mea faʻapitoa i le hypocalorics i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2 e mamafa pe mamafa

Tagata matutua: o le fua fautuaina o le fualaau faasaina e 1 le papa (120 mg) faʻatasi ma mea taumafa taitasi (faatasi ai ma taumafataga pe le sili atu i le 1 le itula talu ona 'ai).

Afai e te lafoaia se taumafataga pe afai foi e leai se gaʻo o mea taumafa, e mafai foi ona e misia se meaai.

O le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se paleni paleni, ma le faʻaogaina o meaʻai e le sili atu i le 30% kalori i le ituaiga o gaʻo. O le taumafa i aso uma o gaʻo, carbohydrates ma proteins e tatau ona tufatufaina i le va o 3 meaai autu.

O le faateleina o le fualaau i luga aʻe o le fautuaina (120 mg 3 taimi i le aso) e le mafua ai ona faateleina lona malosi.

O le aoga ma le saogalemu o le fualaau faasaina i tagata gasegase ma le gase o le ate ma / poo le fatugao, faapea foi ma tagata matutua ma tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, e lei suesueina.

Faʻataʻitaʻiga

Orlistat o se faʻamaʻi malosi, patino ma mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi le lipine gastrointestinal with a long-lasting effect. O lona malosi togafitiga e faia i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti ma e aofia ai le fausia o se vailaau felagolagomaʻi ma le vailaau malosi o le gastric and pancreatic lipases. I lenei tulaga, o le enzyme e le faʻamalosia ua le toe mafai ona gauia le gaʻo meaʻai i le tino o le triglycerides i totonu o gaʻo gaʻo faʻaogaina ma monoglycerides. Talu ai e le o aʻafia faʻamaʻi faʻasolosolo, e mafua ai ona paʻu i le calorie meaʻai ona o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O lea la, o le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e amata i le 24-48 itula i tua atu o le pulega. O le gaioiga ole lipases gastrointestinal e toe faʻaleleia e tusa ma le 48-72 itula pe a maeʻa le faʻamalolo.

I maʻi gasegase, e tele le leiloa o le mamafa o le tino pe a faʻatusatusa atu i tagata maʻi ile togafitiga. O le mamafa o le paʻu e amata i totonu o le 2 vaiaso talu mai le amataga o togafitiga ma e tumau mai i le 6 i le 12 masina, e oo lava i tagata gasegase e le lelei le tali atu i togafitiga o meaʻai. I le gasologa o le 2 tausaga, ua i ai se faʻalautelega taua faʻafuainumera i le faʻalauiloaina o aʻafiaga o mea lamatia e ono aʻafia ai le gaʻo. I le faaopoopo atu, pe a faʻatusatusa i le placebo, o loʻo i ai se faʻaititia o le tele o le gaʻo i le tino. Orlistat e aoga tele i le puipuia o le tau o le mamafa. O le gaosiga o le mamafa, e le sili atu ma le 25% o tagata na leiloloa, e maitauina i le tusa ma le afa o tagata mamaʻi, ma i le afa o nei gasegase e leai se toe faʻaaogaina o le mamafa poʻo se faʻaititia foi o le mamafa o le tino.

O tagata mamaʻi o loʻo i ai le mamafa poʻo le oona tele ma le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo maua le lisi mo le 6 masina i le 1 le tausaga, ua tele le leiloa o le mamafa o le tino pe a faatusatusa atu i tagata gasegase ua naʻo le togafitiga. O le paʻu o le paʻu e mafua ona o le faʻaitiitia o le aofaʻi o gaʻo i le tino. Pe a taitaia le togafitiga o le lisi, e mataʻituina le fuainumera o fuainumera faamaumauina ma le faʻaleleia o le faʻaleleia o le tino. I le faʻaopoopoga, i le taimi o le faʻasologa o le lisi, o le faʻaitiitia o le fua o vailaʻau o le hypoglycemic, faʻatoʻaina o le inisalini, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le inisalini o loʻo matauina.

I le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo le 4 tausaga, o le tulaga lamatia o le atiaeina o le maʻisuka ituaiga 2 ua matua faʻaititia (pe a ma le 37% pe a faatusatusa i le placebo). O le maualuga o le faʻaititia o aʻafiaga e sili atu ona taua i tagata gasegase e iai le vaivaiga muamua e le lelei le kulukose (tusa ma le 45%).

O le faatumauina o le mamafa o le tino i se tulaga fou e matauina i le vaitaimi atoa o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau mo le 1 tausaga i le tausaga matua, o le faʻaitiitia o le numera o le tino (BMI), o le faʻaitiitia o le tino gaʻo, faʻapea foʻi le puʻu ma sulu, e matauina faʻatusatusa i le placebo group. E le gata i lea, na i ai se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto toto (BP) faʻatusatusa i le vaega placebo.

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

Palama vali ata1 le.
mea galue malosi:
lisi igoa120 mg
tagata faʻapitoa: sodium lauryl sulfate - 12 mg, gum acacia - 210 mg, ludiflash (mannitol - 84-92%, crospovidone - 4-6%, polyvinyl acetate - 3.5-6%, povidone - 0.25-0.6%) - 580 mg, copovidone - 20 mg, crospovidone - 50 mg, magnesium stearate - 8 mg
ata tifaga: Opadry II lanu moana (85F205040) (alcohol polyvinyl - 40%, dioxide - 22.48%, macrogol 3350 - 20.2%, talc - 14.8%, varnish lanumoana - 2.28%, vali lanu samasama - 0.24%) - 34 mg, Ola Opadry (63F97546) (polyvinyl alcohol - 47.03%, talc - 27%, macrogol 3350 - 13.27%, pigmenting pigment - 10%, polysorbate 80 - 2.7%) - 6 mg

Pharmacodynamics

Orlistat o se faʻamaʻi malosi, patino ma mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi le lipine gastrointestinal with a long-lasting effect.O lona malosi togafitiga e faia i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti ma e aofia ai le fausia o se vailaau felagolagomaʻi ma le vailaau malosi o le gastric and pancreatic lipases. I lenei tulaga, o le enzyme e le faʻamalosia ua le toe mafai ona gauia le gaʻo meaʻai i le tino o le triglycerides i totonu o gaʻo gaʻo faʻaogaina ma monoglycerides. Talu ai e le o aʻafia faʻamaʻi faʻasolosolo, e mafua ai ona paʻu i le calorie meaʻai ona o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O lea la, o le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani.

I le faʻamasinoina iʻuga o le gaʻo oona i feces, o le aʻafiaga o le lisi igoa e amata i le 24-48 itula i le maeʻa ai o le taumafa. A maeʻa le faalēaogāina o le lisi, o le gaʻo i le feces after 48-72 itula e masani lava ona toe foʻi i le maualuga na tupu ao le i amataina le togafitiga.

O tagata maʻi e maua le lisi e faʻaalia ai le mamafa o le mamafa pe a faʻatusatusa atu i tagata maʻi ile togafitiga. O le mamafa o le paʻu e amata i totonu o le 2 vaiaso talu mai le amataga o togafitiga ma e tumau mai i le 6 i le 12 masina, e oo lava i tagata gasegase e le lelei le tali atu i togafitiga o meaʻai. I le gasologa o le 2 tausaga, ua i ai se faʻalautelega taua faʻafuainumera i le faʻalauiloaina o aʻafiaga o mea lamatia e ono aʻafia ai le gaʻo. I le faaopoopo atu, pe a faʻatusatusa i le placebo, o loʻo i ai se faʻaititia o le tele o le gaʻo i le tino. Orlistat e aoga tele i le puipuia o le tau o le mamafa. O le gaioiga o le mamafa, e le sili atu ma le 25% o tagata na leiloloa, e maitauina pe a ma le afa o tagata gasegase, ma o le isi afa o tagata gasegase, e le o matauina le mamafa o le gasegase, pe o se isi faʻaititia foi e matauina.

O tagata mamaʻi o loʻo i ai le mamafa poʻo le oona ma le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo latou maua le lisi mo le 6-12 masina ua sili atu le mamafa o le mamafa o le tino pe a faatusatusa atu i tagata gasegase e maua na o latou meaai. O le paʻu o le paʻu e mafua ona o le faʻaitiitia o le aofaʻi o gaʻo i le tino. Pe a taitaia le togafitiga o le lisi, e mataʻituina le fuainumera o fuainumera faamaumauina ma le faʻaleleia o le faʻaleleia o le tino. I le faʻaopoopoga, i le taimi o le faʻasologa o le lisi, o le faʻaitiitia o le fua o vailaʻau o le hypoglycemic, faʻatoʻaina o le inisalini, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le inisalini o loʻo matauina.

I le faʻaaogaina o le igoa lisi mo le 4 tausaga, o le aʻafiaga o le atiaeina o le maʻisuka ituaiga 2 ua matua faʻaititia (pe a ma le 37% pe a faatusatusa i le placebo). O le maualuga o le faʻaititia o aʻafiaga e sili atu ona taua i tagata gasegase e iai le vaivaiga muamua e le lelei le kulukose (tusa ma le 45%).

O le faatumauina o le mamafa o le tino i se tulaga fou e matauina i le vaitaimi atoa o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

A faʻaaogaina le lisi mo le 1 le tausaga, o le maualuga o le tupulaga talavou e i ai le faʻaititia o le numera o le tino (BMI), o le tino, ma le puʻu ma pulou faʻatusatusa i le vaega placebo. E le gata i lea, o gasegase o loʻo mauaina le lisi o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai le faʻaitiitia o le faʻaititia o le DBP faʻatusatusa atu i le vaega placebo.

Pharmacokinetics

Suiga. I tagata volenitia ma le mamafa o le tino ma le gaʻo, o le faʻaogaina lelei o le lisi o igoa e itiiti lava. A maeʻa se tasi o le popo o le 360 ​​mg, e le o fuafuaina le lisi o le plasma o le toto, o lona uiga o ona concentrations e sili atu i le tapulaa (quantitative) (itiiti ifo i le 5 ng / ml).

O le mea lautele, ina ua uma ona faia togafitiga togafitiga, e leʻi suia le lisi o le plasma o le toto, na o ni mea e le masani ai, ae o ona faʻatonuga na matua laiti (itiiti ifo i le 10 ng / ml poo le 0.02 μmol). E leai ni faʻailoga o le faʻamalosi, lea e faʻamaonia ai e itiiti lava le faʻaaogaina o le lisi.

Tufatufaina. Vo e le mafai ona faʻamoemoeina, talu ai o le lisi o igoa e matua le lelei lava. In vitro Ole lisi o igoa e sili atu ma le 99% e fusifusia i masini plasma (aemaise lipoproteins ma albumin). I se vaega itiiti, o le lisi e mafai ona ulu i totonu o sela mumu.

Metabolism. Ole gasegase o le Orlistat e tupu tele ile puipui o le intestinal. I tagata gasegase ma le oona, pe tusa ma le 42% o le vaega aupito maualalo o le lisi, lea e maua ai le malosi o le tino, e maua mai i le lua o le metabolites - M1 (mama e fa o le hydrolyzed lactone ring) ma le M3 (M1 ma le N-formylleucine pipili).

Molecules M1 ma le M3 ua i ai se mama β-lactone tatala ma e matua vaivai lava le taofia o le lipase (vaivai nai lo le lisi, 1000 ma le 2500 taimi, faasologa). Tuuina atu se gaoioiga maualalo maualalo ma le maualalo o plasma (i le fuainumera 26 ma le 108 ng / ml, mulimuli ane) i le maea ai o togafitiga o togafitiga, o nei metabolites ua manatu e le o gaioiga.

Tofiga. I tagata taʻitoʻatasi e masani ma sili atu le mamafa, o le ala autu o le faʻamalositino o le faʻasalaga lea o le non-absorbable orlistat e ala ile inumaga. E tusa ma le 97% o le tui ua taliaina e mafua mai i le intestine, ae 83% i le tulaga e le suia le lisi. O le aofaʻiga atoa o le faʻasolosolo o mea uma e faʻatulagaina ma le lisi o le lisi e itiiti ifo ma le 2% o le avega. O le taimi e faʻamaeʻa ai le aveeseina o le lisi mai le tino (e ala ile inumaga ma gaʻo) e 3-5 aso. O le fua faatatau o le faitalia o le faitalia o auala i tagata volenitia ma le masani ma le mamafa. O tamaʻitaʻi uma ma Meli M1 ma le M3 e mafai ona faʻamalosi i le talo.

Vaega faʻapitoa maʻi

Tamaiti. Ole maualuga o le lisi o igoa ma ona metabolites (M1 ma le M3) i le plasma toto i tamaiti e le ese mai i latou i tagata matutua pe a faʻatusatusa ia lava doso o le lisi. O le faʻasalaga o le gaʻo i aso taitasi ma feces e 27% o le taumafa i le taimi o le suʻega.

Faailoga o fualaau faasaina Listata

togafitiga uumi o tagata gasegase oona ma le BMI e tusa ma le 30 kilokalama / m 2 poʻo le mamafa o tagata gasegase ma le BMI e le itiiti ifo i le 28 kg / m 2, e aofia ai. i ai aʻafiaga lamatia e fesootaʻi ma le oona, i le faʻatasi ai ma se meaai faʻaletolo lelei,

faʻatasi ai ma vailaʻau oona (metformin, sulfonylurea, ma / poʻo inisalini) ma / poʻo se taumafa faʻaaogaina o le hypocaloric i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2 e mamafa pe mamafa.

Tina ma le lactation

I suʻesuʻega o le faʻaleagaina o mea matautia i totonu o meaola, e leʻi maua ai ni aʻafiaga ma mea faʻapitoa o le lisi o igoa. I le leai o se aafiaga tauatogenic i manu, e le o faamoemoeina se aafiaga faapena i tagata. Talu ai ona e leai ni faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o le igoa i le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o Lisi i totonu o fafine maitaga ua solia.

Ona o le mea moni e leai se faʻamatalaga i luga o le faʻatagaina o le lisi o le lisi o susu ma le susu susu, o le faʻaaogaina o Lisi i le taimi o le susu pepe e solia.

Faʻaiʻuga

Faʻamatalaga faʻamalositino

O aʻafiaga o fualaau faasaina e faʻaogaina i ituaiga taʻitasi e faʻalagolago i le taimi e tupu ai, e faʻaaoga ai le faʻavasegaga nei: masani lava - sili atu i le 1/10, e sili atu i le 1/100, e itiiti ifo i le 1/10, e le masani ona sili atu i le 1/1000, e itiiti ifo i le 1 / 100, seasea - e sili atu i le 1/10000, e itiiti ifo i le 1/1000, e seasea lava, e aofia ai feʻau nofofua - itiiti ifo i le 1/10000.

O aʻafiaga ogaoga i le faʻaaogaina o le lisi na tupu mai i le gastrointestinal tract ma na mafua mai i le gaioiga faʻamalositino o le lisi, lea e taofia ai le faʻaaogaina o gaʻo meaʻai. I le tele o taimi, o meaola e pei o le faʻamaʻaloga mai le faʻasaʻo, gas ma le tele o le lafoaʻi, faʻamalosi malosi e faʻasolosolo, steatorrhea, faʻaleleia le tele o taimi o gaioiga o le manava, faʻavalava vavala, afaina, tiga o le manava po o le le mautonu. O le tele o taimi latou te faateleina ai le faateleina o le gaʻo i meaʻai. E tatau ona logoina tagata maʻi e uiga i le ono tulai mai o ni uiga leaga mai le gastrointestinal tract ma aoao atu pe faapefea ona faʻaaogaina i latou e ala i le mulimuli i se taumafataga, ae maise lava i le fesoʻotaiga i le tele o gaʻo oi ai. O le faʻaaogaina o mea taumafa maualalo e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract ma fesoasoani ai i tagata gasegase e pulea ma faatonutonu le faʻaaogaina o gaʻo. I le avea ai o se tulafono, o nei uiga le lelei e agamalu ma le tumau. E tupu i le amataga o togafitiga (i le 3 masina muamua), ma o le tele o tagata gasegase e le sili atu ma le tasi le mea na tutupu i na ituaiga o gaioiga.

Mai le gastrointestinal tract: E masani lava - "mama" stools, tiga poʻo le faʻaletonu i le faʻasaʻo, feʻaloiga o le feʻaveaʻi, afaina, nifo nifo, maʻi faʻamaʻi.

Isi faʻafitauli leaga: e masani ona masani - maʻi tigaina, maʻi maualuga o le tino, o le tino, e masani ona maualalo le faʻafitauli o le respiratory tract, siama o le maʻi urinary, dysmenorrhea, popole, vaivaiga.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le natura ma taimi o mea leaga na tutupu e tutusa ma i latou e le maua le maʻisuka ma le mamafa ma le gaʻo. Pau naʻo aʻafiaga faʻapitoa i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 o tulaga faʻapomaʻi na tupu i le tele o le sili atu i le 2% ma le aʻafiaga a itiiti ifo o le 1% pe a faatusatusa i le placebo (lea e mafua mai i le faaleleia atili o taui mo le gaʻo).

I totonu o le 4-tausaga o suʻesuʻega a le falemaʻi, o le tulaga lautele o le talaaga o le saogalemu e le ese mai le mauaina i le 1 ma le 2-tausaga suʻesuʻega. I le taimi lava e tasi, o le aotelega o taimi o mea leaga na tutupu mai le gastrointestinal tract ua faaitiitia i tausaga taʻitasi ao faagasolo le 4 tausaga o le ave o fualaau faasaina.

O loʻo iai faʻamatalaga laiti o faʻamaʻi o le maʻi, o faʻamaʻiga autu o le paʻu o le paʻu, tigā, urticaria, angioedema, bronchospasm ma anaphylaxis.

O mea e le masani ai o se faʻavevesi mataʻutia, o le faateleina o le gaioiga o gasegase ma alkaline phosphatase, faʻapea foi ma tagata taitoatasi, atonu e ogaoga, o mataupu o le atinaʻeina o le hepatitis o loʻo faamatalaina (e leʻi faavaeina se mafutaga faʻamalosia ma le faʻaaogaina o le lisi poʻo le pathophysiological development).

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le lisi o igoa faʻatasi ma mea faʻapitoa e le faʻaogaina, o mataupu o le faʻaitiitia o le prothrombin, o se faʻaopoopoga o tau o le MHO ma le togafitiga e le o fuafuaina le fofoina, na faʻatautaia, lea na mafua ai ona suia suiga matuia.

O mataupu o le gasegase o le toto, diverticulitis, pancreatitis, cholelithiasis, ma oxalate nephropathy ua lipotia mai (o le taimi e le masani ai).

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lisi o igoa ma le fualaau faasaina, o mataupu o le atinaeina o le faoa faamalosi na matauina (tagai "Fesootaiga").

Fegalegaleaiga

E leai se fegalegaleaiga a le lisi o igoa ma le amitriptyline, atorvastatin, biguanides, digoxin, fibrates, fluoxetine, losartan, phenytoin, fomaʻi faʻamataʻu, phentermine, pravastatin, warfarin, nifedipine GITS (togafitiga gastrointestinal with or e faʻavae i luga o suʻesuʻega o fegalegaleaiga i le va o vailaʻau). Ae ui i lea, e tatau ona mataituina le faatinoga o le MHO faatasi ai ma togafitiga tutusa ma warfarin poʻo isi mea e le faʻaogaina.

Faatasi ai ma le pulega tutusa ma le lisi, o le faaitiitia o le absorption o vitamini D, E ma beta-carotene sa maitauina. Afai e fautuaina le televitamins, e tatau ona ave i le le itiiti ifo ma le 2 itula pe a uma ona ave le lisi pe leʻi moe.

Faʻatasi ai ma le faʻatulagaga tutusa o le lisi o igoa ma le cyclosporine, o le faaitiitia o le maualuga o le cyclosporine i le plasma toto sa maitaulia, o le mea lea, o le tele o taimi e faia ai le faʻasalaga o le cyclosporin i le plasma toto aʻo fautuaina le cyclosporine ma le listlist.

I le togafitia o amioga amio leaga ao faagasolo le togafitiga o le lisi, o le faaitiitia o le faʻaalia o le amiodarone ma le desethylamiodarone na maitauina (e ala i le 25-30%), ae ui i lea, ona o le malosi o le pharmacokinetics o amiodarone, e le manino le taua o lenei mea. O le faʻaopopoina o le igoa i le faʻasolosolo taimi umi ma le amiodarone e mafai ona taʻitaʻia ai i le faʻaitiitia o le togafitiga o amioga amioletonu (leai ni suʻesuʻega sa faia).

E tatau ona aloese mai le pulega tutusa o le lisi o igoa ma le acarbose ona o le le lava o suesuega o le pharmacokinetic.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lisi o igoa ma fualaau faasaina, o mataupu o le atinaeina o le faoa faamalosi na matauina. O se mafutaga mafana i le va o le atinaʻeina o le faoa faamalosi ma le lisi o togafitiga e lei faavaeina. Ae ui i lea, e tatau ona mataitu tagata gasegase mo suiga talafeagai i le taimi ma / poʻo le malosi o le maʻi faʻamaʻi.

Tosiga ma le pulega

Totonu fufulu i lalo i le vai.

Togafitiga o tagata gasegase gasegase ma le BMI e le itiiti ifo ma le 30 kilokalama / m 2 poʻo le mamafa o tagata gasegase ma le BMI e le itiiti ifo i le 28 kg / m 2, e aofia ai. i ai aʻafiaga lamatia e fesootaʻi ma le oona, faʻatasi ai ma se taumafa faʻaleagaina o le hypocaloric: tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga - o le fua fautuaina o Listat o le 1 papa. (120 mg) ma meaʻai taitasi (faatasi ai ma taumafataga pe le sili atu i le 1 le itula talu ona 'ai).

Faʻatasi ai ma vailaʻau faʻasaina (metformin, sulfonylurea ma / poʻo inisalini) ma / poʻo se mea faʻapitoa i le hypocalorics i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2 e mamafa pe mamafa: tagata matutua - o le fua fautuaina o Listat o le 1 papa. (120 mg) ma meaʻai taitasi (faatasi ai ma taumafataga pe le sili atu i le 1 le itula talu ona 'ai).

Afai o se taumafataga ua misi pe o le a leai se gaʻo o meaai, ona mafai lea ona faaseʻe le faʻaaogaina o Lisi.

Lisi tusi e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se paleni paleni, ma le faʻaogaina o meaʻai e le sili atu i le 30% kalori i le ituaiga o gaʻo. O le taumafa i aso uma o gaʻo, carbohydrates ma proteins e tatau ona tufatufaina i le va o 3 meaai autu.

O le faʻaopoopoga i le fua o le Listat i luga o le fua fautuaina (120 mg 3 taimi i le aso) e le faʻateleina ai ona togafitiga.

Vaega faʻapitoa maʻi

O le lelei ma le saogalemu o Lisi i tagata gasegase ma le gaʻo maʻi ma / poʻo le fatugao, faʻapea foi ma tagata matutua ma tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, e leʻi suʻesuʻeina.

Faʻasalaga

I totonu o tagata taʻitoʻatasi e iai le mamafa o le tino ma tagata gasegase, o le faʻaaogaina o popo toʻatasi o le 800 mg poʻo le tele o doses o le lisiti 400 mg 3 taimi i le aso mo aso e 15 e le o faʻatasi ma foliga vaaia o mea leaga faʻalavelave. E le gata i lea, o tagata maʻi ma le gasegase ua i ai le poto masani i le faaaogaina o le 240 mg o le lisi 3 taimi i le aso mo le 6 masina, e le o faʻatasi ma se faʻaopoopoga tele i taimi o mea leaga.

I mataupu o le sologa lelei o le lisi, pe o le le i ai o ni mea leaga na tutupu, na lipotia mai, poʻo ni mea leaga na tutupu e le ese mai i latou na matauina pe a latou suʻeina i vailaau togafitiga.

I le tulaga ogaoga o le lisi, e fautuaina e matau le tagata maʻi mo le 24 itula. E tusa ai ma suʻesuʻega i tagata ma meaola, o soʻo se aafiaga e mafai ona fesootaʻi ma le lipase-inhibiting properties of listlists e tatau ona vave vave faʻafitia.

Tulaga o le teuina

O vailaʻau e tuʻuina atu na o le faʻamaʻi.

p, blockquote 50,0,0,0,0 ->

Taofi le fualaau faasaina mai le aapa atu o tamaiti. O le vevela o le nofoaga e teu ai e le tatau ona sili atu i le 25 tikeri, masima - e le silia le 70%.

p, blockquote 51,0,0,0,0 ->

Vaavaai i le afifiina mo le aso e muta ai. E le silia le 2 tausaga mai le aso o le gaosiga.

p, poloka poloka 52,0,0,0,0 ->

p, poloka poloka 53,0,0,0,0 ->

O le maketi o vailaau mo togafitiga ua ofoina mai ai se filifiliga tele o vailaau faasaina, o le eletise autu autu lea o Orlistat. O faʻatusatusaga nei e talitutusa lava i le tuufaatasiga, ae o faailoga taufaʻailoga e patino mo tagata taʻitasi.

p, blockquote 54,0,0,0,0 ->

Matou te ofoina atu le tele o vailaau faapena i le tau:

p, poloka poloka 55,0,0,0,0 ->

  • Lisi Listata 120 mg, 30 pcs. (Izvarino-Pharma, Rusia) - 874 rubles.,
  • Xalaina capsules 120 mg, 21 pcs. (Obolenskoye FP, Rusia) - 715 rubles.,
  • Xenical capsules 120mg 21 pcs. (F. Hoffmann - La Roche Ltd (Switzerland) - 941 rubles.,
  • Orsoten capsules 120 mg, 21 pcs. (Krka, Slovenia) - 816 rubles.,
  • Orlistat capsules 120 mg, 20 pcs. (IBN Hyan Pharmaceuticals, Syria) - 912 rubles.
p, blockquote 56,0,0,0,1 ->

E tatau ona manatuaina o togafitiga a le tagata lava ia e aunoa ma se fautuaga faʻapitoa tau soifua maloloina e mafai ona afaina ai lou ola maloloina. O lenei mea e le gata ina aumaia ai le manaʻoga, ae o le a faʻaleagaina ai le tulaga lautele.

E faapefea ona galue Listata ma o le a le mea e aofia ai?

O le vailaau o le inhibitor of lipase gastric. I lalo o le gaioiga o le vailaau faasaina, o tino faapitoa ua fausia i totonu o le tino, e mafua ai ona taofia le malosi e talepe ai gaʻo ma gaʻo. O le mea autu o le mea faigaluega o le taimi lea e faʻaaogaina ai vaega o loʻo aʻafia ile puipui o le gastric tract.

Faʻafetai i lenei mea, o le papa e masani lava e le mafua ai ni aʻafiaga le lelei (pe afai e le o matauina le taimi o le pulega ma le gaioiga) ma e le avea ma vaisu. Faʻasagaga o le faʻaitiitia o le aofaʻi o le malosi o oloa faʻaaogaina, o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino o loʻo matauina.

Lisi Listata e le o se aʻafiaga o le ola maloloina, ona o ona vailaʻau mamana, o le fualaau faasaina ua taua o fualaau. O lenei vailaʻau ua faʻaalia mo le faʻaaogaina e tagata mamaʻi ua maua i le gaʻo ma le tulaga o le isesa.

O le vaega autu o le vailaʻau o le lisi, e fesoasoani e faʻagesegese ai le faʻasologa o vailaau oona e aofia ai le malepe o gaʻo i totonu o le tino. Ona o lenei meatotino, o le manava e le mafai ona gaosia se gasegase o gaʻo mai meaʻai (pe a ma le 30%), e ave i le faiga muamua i le tino o le intestinal, ona aveese mai ai lea i le taimi o le faʻaleagaina.

O le vaega taua lona lua i le tuufaatasiga o le oloa mo le paʻu o le mamafa o le gum arabic (acacia gum). O lenei vailaʻau e puipuia ai le faʻavaeina o gaʻo lapopoʻa tele e ala i le aveeseina mai le tino i ni mea laiti. Talu ai ona o lenei mea, o ni mea le lelei, pe a fai e tupu, o loʻo faʻaalia manino. O se mea sili lea ona lelei ia Leafa pe a faatusatusa i isi, tutusa i le tuufaatasiga ma meatotino, fualaau mo le gau o le mamafa.

I le tulaga o mea faaopoopo, microcellulose, magnesium stearate ma le sodium lauryl sulfate na faʻaaogaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

E tatau ona ave le fualaau faasaina i le mulimuli i le polokalame ma le fuataga: 120 mg (1 papa) faatolu i le aso (faatasi ma le taumafataga autu, po o le itula e tasi talu ona 'ai, ae le o mulimuli ane). E faasaina le faateleina o le fualaau, aua o lenei mea e mafai ona faaosofia ai le atinaʻeina o ni mea le lelei, ma le faʻaleleia ai le aoga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E le gata i lea, afai o le meaai e aofia ai nai kalori ma gaʻo (mo se faʻataʻitaʻiga, o le lisi e aofia ai le salati fualaʻau ma le susu o susu), e fautuaina e faʻailoga le ave o vailaʻau.

Taua! O le umi o le togafitiga mo le gau o le mamafa ua filifilia e le fomaʻi taitoatasi i tulaga taitasi, e mafai ona tumau mai le ono masina i le 4 tausaga.

E tatau ona maitauina o le tagata o loʻo taumafai e leiloa le mamafa e tatau ona toe iloilo lana lava meaai. O le mea lea, ia faia sina vaega itiiti, ma ia aofia ai foi i oloa o loʻo lisiina ai mea o loʻo i ai i totonu o ni mea laiti. Pe a faatonuina e le fomaʻi Listat, e fautua o ia i le faaopoopoina i le ave o vailaau e mulimuli ai i meaai maualalo-kalori - e tatau ona e 'aina eseese, ae o le aoga o le taumafa i aso taitasi o meaai e te' ai e le tatau ona sili atu i le 1300-1500 kalori. I lalo o le tulaga o le taʻalo i taʻaloga, e mafai ona faʻateleina le fualaau i le 1600-1900 calories.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

Afai e te tago i fualaau oona, solia le fuafuaga ua fuafuaina, e mafai ona iai aʻafiaga.

O aʻafiaga o fualaau faasaina

E tusa ai ma le tulaga o le manava ma le gaioiga pe a faʻaaogaina vailaau, faʻalavelave le mautonu, faʻaosoosoga faifaipea e faʻatoʻilaloina, faʻaletonu le pulea, ma le feʻaveaʻi ole gaʻo e mafai. Talu ai o gaʻo e le o aʻafia i totonu o le tino, o manu felelei, e tele lava ina faʻapalapala lou ofuvae.

E tusa ai ma le faiga o le hematopoietics, e mafai ona faia le anemia. O lenei maʻi e amataina i le le lava o le hemoglobin i le toto masaa e maua i le toto mumu. Mo le siakiina o lenei faailoilo, ua fautuaina e fai se suʻega o le toto aʻo leʻi aveina le vailaau ma i le faaiuga o le vasega. Ina ia faatumauina le hemoglobin i totonu o mea masani, e tatau ona aofia i mea taumafa meaʻai o le uʻamea.

O le faʻaogaina o le tino e tali atu i togafitiga le talafeagai a Listata ma le foliga mai o le popole popole ona o le tino vaivai, e ui lava o se tulaga masani lenei ma e le o se faʻamaʻi.

Ina ia puipuia le atinaʻeina o tali le lelei o le pathological, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina le lau ma i le pito o le vasega. E taua foi le faia o se suʻesuʻega e fuafua ai suiga na tutupu i le tino.

Afai o le fua faatonuina o le fualaau faasaina ua sili atu, ma mo se taimi umi, o ia amioga e tupu i ni tulaga e le masani ai. Ae i se tulaga faapea, o le siakiina o le manuia o le maʻi i le aso atoa ua fautuaina. I le avea ai o se tulafono, o soʻo se aʻafiaga e fesootaʻi ma le faʻagesegese o le lipase i lalo o le faatosinaga a le eletise autu autu e vave ona pasi.

I falemaʻi, e mafai ona e maua isi vailaʻau faʻatasi ma le tutusa o le aʻafiaga, o le vaega malosi o le lisi lea. E aofia ai:

E le gata i lea, o loʻo i ai vailaʻau faʻatasi ma isi mea gaioiga e fesoasoani foi i le gau o le mamafa: Liraglutid, Reduluin. Ae o nisi o nei vailaʻau e fautuaina mo le faʻaaogaina pe a maeʻa fautuaga faʻalesoifua maloloina.

Listata poʻo Orlistat: o le fea e sili

Afai e te faʻatusatusa po o le fea o mea e sili ona lelei - Orlistat poo Listata, e tatau ona maitauina o le aoga sili o le mulimuli o se tau e sili atu ona taliaina. I le faʻaopoopoga, Listata e ono faʻaosofia ai le atinaʻeina o aʻafiaga faʻaleagaina le lelei pe a faʻatusatusa i Orlistat. I tulaga lautele, o le mataupu faavae o le gaioiga o fualaau faasaina e tutusa.

UlutalaTau
Alaimai le 82.66 la. e oo atu i le 258.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Apteka911 AUNatural Himalayan Mumiyo 5 g 82.66 RUBMUMIYO
Evropharm RULugol vialine spray mo oral cavity 45 ml 115.00 RUBEsko-Farm LLC
Evropharm RUvailaau vailaau aerosol 45 ml 120.00 rEsko-Farm, OOO
Evropharm RUCamelot faila i luga ole laulamu 45 ml 120.00 rEsko-Farm, OOO
Orsotenmai le 665.00 ete. e oo atu i le 2990.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 21
Pharmacy DialogOrsoten capsules 120 mg No. 21 774.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUorsoten capsules 120 mg n21 999.00 ete.LLC KRKA-RUS
aofaiga i pusa - 42
Pharmacy DialogOsuoten Slim capsules 60mg Nu. 42 665.00 ete.RUSSIA
Pharmacy DialogOrsoten capsules 120mg Nu. 42 1407.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUorsoten capsules 120 mg n42 1690.00 ete.LLC "KRKA-RUS"
vaega o le pusa - 84
Pharmacy DialogOsuoten Slim capsules 60mg Nu. 84 1187.00 ete.RUSSIA
Pharmacy DialogOrsoten capsules 120 mg No. 84 2474.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUorsoten capsules 120 mg n84 2990.00 ete.LLC "KRKA-RUS"
Xenicalmai le 832.00 ete. e oʻo atu i le 2842.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUXenical 120 mg 42 capsules 1990.00 ete.F. Hoffmann-La Roche Ltd. / Roche S.p.A. / Rainbow
aofaiga i le pusa - 21
Pharmacy DialogXenical capsules 120mg Nu. 21 832.00 eteSuitiselani
aofaiga i pusa - 42
Pharmacy DialogXenical capsule 120mg Nu. 42 1556.00 ete.Suitiselani
vaega o le pusa - 84
Pharmacy DialogXenical capsules 120mg Nu. 84 2842.00 rub.Suitiselani

Tau ma faʻamatalaga o tafaoga i le fale talavai

Lisi Listata e mafai ona faʻatau e ala i le faia o se faʻamaumauga mai se fomaʻi. Totogi falemaʻi e tusa ma le lata mai. 400 rubles, ma o le tau o tupe na gaosia i Suiselani o le a tusa ma le 1000 rubles.

aofaiga i le pusa - 20 pcs
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUPepa 120 mg 20 fua 780.00 ete.LLC "Izvarino Pharma" RU
aofaiga i le pusa - 30 pcs
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Pharmacy DialogLeafa mini (tab.pl./ab.60mg Nu. 30) 718.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUsiaki lau 60 mg 30 tafaʻi. 860.00 eteIzvarino Pharma LLC
Pharmacy DialogLisi Listata 120mg No. 30 961.00 ete.RUSSIA
aofaiga i le pusa - 60 pcs
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Pharmacy DialogLisi Listata faʻatagaina. 120mg Nu. 60 1747.00 ete.RUSSIA
aofaiga i le pusa - 90 pcs
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
Evropharm RUmoli lau 60 mg 90 faʻamau. 1520.00 ete.LLC "Izvarino Pharma" RU
Pharmacy DialogLisi Listata 120mg Numera 90 2404.00 ete.RUSSIA
Evropharm RUPepa 120 mg 90 papa 2950.00 ete.LLC "Izvarino Pharma" RU

Faʻamataʻu e uiga i le fualaau faasaina

O faʻamatalaga e uiga i "Lisi" ia faamamafa atu o lenei vailaau e talitonuina mo le toatele. O se faʻaopoopoga o meaola e mafai ai e oe ona vave maua le mamafa.

O lenei meafaigaluega e faʻafefeteina ai le faʻafefe o gaʻo i le tino. E leai ni aafiaga faavavega i le tino o le tagata. O faʻamatalaga i luga o "Lisi" o loʻo taʻu mai ai o lenei vailaʻau e masani ona fautuaina e fomaʻi. O le mea lea, e le talafeagai le mafaufau i ai o se tupe taufaasese.

Faiga faʻapolopolo

O le a le mea e foliga i ai vailaʻau suesue? O le faʻamalologa o le faʻasalaga e le fiafia i tagata uma.

O le mea e faʻapea o iloiloga e uiga i le "Listat" e tuʻuina atu se mea faʻapitoa i meaola e le faigofie tele ona faʻaaoga. O le ituaiga o vailaau faʻasaina o loʻo i totonu o laulau, e ufiufi i se atigi lamolemole. Latou te foliga mai o capsules.

E iai fualaau o fualaau eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, fuafua mo le 60 poʻo le 90 capsules. O le eseese, Blister "Pepa" e le o le faʻatau.

O le a le taimi e tatau ona e gauai atu ai i fualaau suʻesuʻeina? I le uma, o iloiloga o le "Listat Mini" iloagofie ai lenei oloa e le o se faʻaopoopoga faʻalauiloa faigofie. Fai mai tagata e lelei tele le faʻaaogaina o na fualaau i tulaga patino.

Naʻo le pau le mea taua mo Listata o le oona tele. O fualaau o loʻo faʻaaogaina ina ia mafai ai e se tagata ona faʻaitiitia le mamafa. Latou, e tusa ai ma le kamupanī gaosi, ei ai se aʻafiaga ogaoga. A aunoa ma le tele o le meaʻai, e sili atu le le o le lisi.

E le mafai e tagata uma ona togafitia togafitiga faafomai. O ai e teena le "Listata"?

O nei tagata e aofia ai i latou o loʻo mafatia i maʻi nei:

  • ogaoga faʻamaʻi ogaoga,
  • tasi le le faapalepale i le fualaau faasaina,
  • cholestasis
  • o le vaitaimi o le faia o tui puipui,
  • faafitauli gastrointestinal,
  • faʻamaʻi fatu
  • tausaga o tamaiti.

E mafai ona faʻaaoga le meaola faʻapitoa suʻesuʻeina i le taimi o le maitaga poʻo le taimi o le lactation. O iloiloga i luga o le Lisi o Lisi o loʻo faʻaalia ai o vaitaimi o loʻo faʻasaina ai foi le faʻaaogaina o tupe. E fautuaina e vavaeeseina e tusa lava pe i le tulaga o le fuafuaina o maitaga.

Lelei

O le a le Listata? O faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga ma manatu o fomaʻi e uiga i sea ituaiga mea faʻapitoa e tuʻuina atu ia i tatou. O se matafaioi tele e faia i le aoga o le faagasologa o togafitiga. I le uma, o tagata o loʻo faʻatau ma le faʻatau le taugata, ae aoga lelei mo togafitiga o maʻi eseese.

I lenei itu, e vaevaeina ia iloiloga i ni vaega se lua - lelei ma manatu le lelei. E toʻatele e fai mai "Listata" e leʻi fesoasoani i le faʻaitiitia o le mamafa. Pe na ia le lelei lana galuega.

O manatu e le maua le mamafa i le "Lisi" e fai mai o le meafaigaluega e fesoasoani tele. Ae mo le tele o taunuuga, e tatau ona e faʻalatalata atu i le mataupu o le mamafa o le mamafa. O lona uiga, e taua le 'ai lelei ma le faʻamalositino. Ona mafai ai lea ona leiloa le 10 kg i le masina. E tele naua.

Fomaʻi e uiga i fualaau faasaina

E toatele tagata e naunau e totogi soʻo se tupe mo fualaau faʻamalosi mo le mamafa o le mamafa. O le a le tala a fomaʻi e uiga ia Listat?

Toeitiiti lava o tagata atamamai uma e faamamafaina le lelei o le fualaau faasaina. I le togafitiga o le oona, o lenei fualaau faasaina e masani ona faatonuina. O le gaioiga malosi i le "Leaf" faʻapena e fesoasoani i le le lelei o le gaʻo o gaʻo. Ona o lenei mea, o vailaau e sili atu e alu ese mai le tino. O le aʻafiaga o meaola e le faʻaleagaina ai.

E taua le maitauina o tagata atamamai e talanoa e uiga i le faʻamaonia o le aoga o meaʻai. O le mea lea, i le tau faasaga i le tele o meaʻai, lisi o le lisi.

E uiga i uiga

E taua tele le malamalama o le tasi le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina mo le mamafa o le mamafa o le mamafa e le lava. O le mea moni o le "Listata" e faʻatagaina ai oe e faʻatapulaʻa na o le 30% o gaʻo ulufale mai. Mo le sili atu le lelei e tatau ona e:

  • aloese meaʻai gaʻo,
  • taʻitaʻia se olaga ola malosi
  • mulimuli i fautuaga uma a se fomaʻi,
  • aloese mai le atuatuvale.

E naʻo le tulaga lenei e mafai ona tatou faʻamoemoe mo se taunuuga lelei mai togafitiga ma le lisi o fualaau faasaina Listata.

E pei lava o isi fofo, o maʻa na matou suʻesuʻeina e tutusa lelei. O le mauaina o se vailaau e le manaʻomia mo le mamafa o le mamafa e toetoe lava a le mafai.

Faʻafefea ona suia le "Lisi"? Sa matou suʻesuʻeina aʻoaʻoga, iloiloga ma tau o mea taumafa. Faatasi ai ma analogues o faaputugatupe ua taʻua o le tele lava ina iloga:

  • "Orlimaks" (faʻasolosolo Polish mo le paʻu o le mamafa).
  • "Orsoten".
  • "Allie."
  • Faʻanoanoa.

I nei faʻaopoopoga meaʻai uma lava, o le mea lava lea e tasi e galue malosi o le lisi. O fea e sili atu ona filifili? E fautuaina e faʻamalamalama lenei mataupu ma lau fomaʻi.

Tina ma le lactation

I suʻesuʻega o le faʻaleagaina o mea matautia i totonu o manu, e leai ni mea e maua ai le vailaʻau faʻasaina. I le leai o se aafiaga tauatogenic i manu, e le o faamoemoeina se aafiaga faapena i tagata. Talu ai e leai ni faʻamatalaga faʻamatalaga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i fafine maʻitaga ua solia.

Ona o le mea moni e leai se faʻamatalaga i luga o le tufatufa o le vailaʻau faʻatasi ma le susu o susu, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le susu pepe ua solia.

Tuua Lau Faamatalaga