Taʻi - o se vaifofo o le maʻisuka

Faatasi ai ma fualaau oona e faʻaaogaina e faʻafefete ai le maʻisuka, e mafai ona tatou taʻua le fualaau faasaina o Dibikor. E faʻaaogaina e le gata mo lenei faʻamaʻi, ae mo nisi foi, lea e mafua ai nisi masalosaloga i le va o tagata maʻi e uiga i le faufautua o le aveina. O le mea lea, e tatau ona e malamalama i le mea ofoofogia mo lenei fualaau faasaina ma pe oa ona uiga.

Faamatalaga lautele, tuufaatasiga ma le faiga o le faasaolotoga

O le taʻiala o le gaioiga o le vailaau faʻasaina o le faʻaosofia lea o le faiga o le tino. Faʻafetai, e mafai ona faʻaititia le aofai o cholesterol, glucose ma triglycerides. O lenei mea e faʻamatala ai lona faʻaaogaina i faʻamaʻi eseese.

O le meaʻai e faʻatau e paʻe papaʻe (pe toetoe a paepae). O loʻo latou gaosia le fualaau faasaina i Rusia.

E ui i le leai o se manaʻoga e maua mai se faʻamaumauga a se fomaʻi mo lona faʻaogaina, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa aʻo leʻi amataina togafitiga. O lenei mea o le a aloese mai aʻafiaga e ono tulaʻi mai ona o le le mautonu o suʻesuʻega o faatonuga.

O le tuufaatasiga o Dibicore e puleaina e le vailaau o Taurine.

E le gata i lea, o vaega e pei ole:

  • microcrystalline cellulose,
  • pateta pateta
  • gelatin
  • calneum stereate
  • aerosil.

O le fualaau faasaina e faatauina atu na o fualaau e iai se fua o le vaega galue o le 250 ma le 500 mg. O loʻo teuina i totonu o pusa siaki, o ia mea uma e aofia ai 10 papa. E mafai ona e maua ni pepa palota i luga o le faʻatau, pe a tuʻu ai 3 po o 6 atigipusa. E maua foi le pulu i totonu o fagu vali, lea e 30 pe 60 papa.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le oloa o loʻo maua i foliga o papaʻe paʻepaʻe, lea e ono aofia ai le 250 poʻo le 500 mg o le eletise gaosi (gaʻo). Isi vaega:

  • MCC
  • pateta pateta
  • Aerosil
  • gelatin
  • calioum stearate.

O le oloa o loʻo maua i foliga o papaʻe paʻepaʻe, lea e ono aofia ai le 250 poʻo le 500 mg o le eletise gaosi (gaʻo).

Pills o lo o teuina i totonu o pusa siaki e 10 pcs. ma pusa pepa.

Faʻatinoga o gaioiga

O le vaega malosi o le fualaau faasaina o se mea e gau ai le methionine, cysteamine, cysteine ​​(sulfur-amino acids). O lona faʻamalositino e aofia ai le gaioiga-faʻasolosolo ma le gaosiga o aʻafiaga, ei ai sona aoga aoga i luga o le fausaga o siama siaki, ma faʻamautuina ai le pāmaʻi ma le metabolism.

O le vailaau faʻasaina e faʻamautuina ai le metabolism i totonu o le ate, muso o le fatu ma isi gaioiga ma tino. I tagata gasegase e maua ai le maʻi o le ate, o le fualaau faasaina e faʻafefe ai le toto ma faʻaitiitia ai le matuia o le faʻaumatiaga o le tino.

Faʻatasi ma maʻi faʻapitoa, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻamalosi i totonu o le tino. O le iʻuga, o le maʻi e faʻateleina le faʻatupuina o le myocardial ma faʻamaonia ai le mamafa i le fatu maso.

Faʻatasi ma maʻi faʻapitoa, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻamalosi i totonu o le tino.

O le maʻisuka e ave le fualaau faʻamaʻi e faʻaitiitia ai le maualuga o kulukose plasma. Na ia faamaumauina foi se faaitiitia i le gaioiga o le triglycerides.

Aisea ua faatonuina ai

E faʻaaogaina mo patotia nei:

  • loto vaivai o tupuaga eseese,
  • Tusa 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka
  • fatuga o le inu oona,
  • i faʻatasi ai ma vailaʻau faʻasaina (i le avea ai o se tagata e faʻafesoʻotaʻi le tino).


E faʻaaogaina le meaʻai mo le toilalo o fatu o tupuaga eseese.
E faʻaaogaina le meaʻai mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2.
E faʻaaogaina le meaʻai faʻatasi ma vailaau faʻamaʻi.

Contraindications

E le fautuaina togafitiga i mataupu nei:

  • hypersensitivity
  • laiti tausaga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e le o faʻaaogaina le vailaʻau i le pediatric field ma e le o faʻamaonia mo tagata mamaʻi ma fatu fatu faʻamaʻi ma le mama o neoplasms.

O maʻi e maua i le maʻi faʻapitoa tatau ona tatau ona faʻataʻitaʻiina le fualaau faasaina ma le faʻaeteete.

Auala e ave

I tagata gasegase ma le fatu o fatu ma isi fatu faamaʻi, o le vailaʻau ua faatonuina i doses o le 250-500 mg 2 taimi i le aso mo le afa itula aʻo leʻi 'aʻai. O le umi o togafitiga e tusa ma se masina. Afai e manaʻomia, o le a faʻaleleia le atunuʻu i le 2-3 g i le aso.

I tagata gasegase ma le fatu o fatu ma isi fatu faamaʻi, o le vailaʻau ua faatonuina i doses o le 250-500 mg 2 taimi i le aso mo le afa itula aʻo leʻi 'aʻai.

O le faʻamaʻi ma vailaʻau glycoside e togafitiga i aso uma o le 750 mg. O mea faʻamaʻi puipuia o le fualaau oona e aliali mai pe afai e te aveina i le 500 mg / aso i le faagasologa atoa o le togafitiga faʻamaʻi faʻamalolo.

Mo le gau o le mamafa

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa. O lenei aafiaga e maua ona o le i ai o le fatu i lona tuufaatasiga, talu ai ona faʻavavevaveina le faiga o gataifale ma faʻateleina ai le malosi o le gaʻo ona o le faʻaitiitia o le cholesterol toto.

E faʻaaogaina Dibikor e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa.

Ina ia mafai ona mu atili pauna, e tatau ona suʻe le vai 500 mg i le aso i luga o se manava gaogao (30-40 minute aʻo leʻi 'ai). O le maualuga o le gaosiga o aso taitasi e 1.5 g. O le umi o le pulega e mafai ona oʻo atu i le 3 masina, pe a uma ona fautuaina e fai se malologa. I lenei tulaga, e tatau ona e mulimuli i se meaai lelei.

Faʻaiʻuga

Taurine e faʻaleleia ai le gaosiga o le vailaʻau o le hydrochloric, o lea o le faʻaaogaina umi o fualaau faasaina e faavae i luga e manaʻomia ai le faʻaeteete ma togafitiga faafomai. E le gata i lea, pe a ave le vailaʻau, o nisi taimi e oso mai ai meaʻai, faʻaalia i le mumu, sasaina ma fulu i luga o le paʻu. E tupu lenei mea i mataupu o loʻo i ai i le tagata maʻi le faʻalauteleina o le lagona lelei i vaega o le vailaʻau.

I le faagasologa o faʻataʻitaʻiga faʻafitauli, na faʻamaumau ai le le mautonu o le maʻi cardiovascular ma le faʻavavevave o le maʻi o le peptic, talu ai o loʻo faʻamalosia e le mumusu le faʻaogaina o le kulimi hydrochloric. Leai se isi gaioiga leaga na tusia.

Pe a ave le vailaʻau, o nisi taimi e maua ai le allergies, faʻaalia i le mumu, sasaina ma fulu i luga o le paʻu.

Faʻasaga i tua o le tagofia o fualaau, e ono mafai ona atiaʻe faʻamaʻi o le maʻi. E mafai ona o mai faatasi ma le vevela ma le fulafula o le paʻu, rhinitis, tiga o le ulu ma isi faailoga iloga.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le saogalemu ma le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faatatau i tagata maʻi maʻitaga / maʻi gasegase e leʻo faʻamautuina, o le mea lea, e le o faʻamaonia togafitiga i le vaitaimi o le gaioiga ma le lactation. I tulaga tulaga ese, pe a faatonuina se vailaau, e tatau ona taofia le fafagaina o susu.

O le saogalemu ma le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faatatau i tagata maʻi maʻitaga / maʻi gasegase e leʻo faʻamautuina, o le mea lea, e le o faʻamaonia togafitiga i le vaitaimi o le gaioiga ma le lactation.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E leʻi i ai ni aʻafiaga leaga pe a faʻaaogaina vailaau ma isi vailaʻau. Ae peitai, o laulau o loo fesiligia e mafai ona faateleina le aʻafiaga o le glycosoids fatu. I le faaopoopo atu i ai, e le fautuaina e tuʻufaʻatasia le vailaau faʻasaina ma fomaʻi ma Furosemide, ona o le vailaau faʻasaina o le gaioiolosi.

O le vailaau oona e fesiligia e tusa ma le 50 mea e mafai ona fai. O le tau sili atu ona taugofie ma sailia o:

  • Evalar Cardio,
  • Taurine
  • Ortho Ergo Taurin.


Evalar Cardio - o se tasi o analogues a Dibikor.
Taurine o se tasi o analogues a Dibikor.
Ortho Ergo Taurin - o se tasi o analogues a Dibikor.

Taimi e faamutaina ai fualaau faasaina

Afai ua ausia tulaga o le tausisia, o lona uiga o le fualaau faasaina o loo taofia ai lona fale mo togafitiga mo le 36 masina mai le aso o le gaosiga.

O se vailaʻau e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻasologa mai se fomaʻi.

Taʻotoga Faʻamatalaga

I luga o le Initaneti, latou te talanoa e uiga i fualaau faasaina i auala eseese. Ae peitai, o iloiloga lelei e tumau. O maʻi e matauina le faʻaitiitia o le maualuga o le suka, ma o lenei faagasologa e alu malie ma e le o faʻatasi ma aʻafiaga le lelei. Ua faamalieina i latou i tau taugofie o vailaʻau.

Anna Kropaleva (endocrinologist), 40 tausaga, Vladikavkaz

O Dibikor o se vailaʻau sili ona mataalia ma taugofie e mafai ai ona e pulea le suka suka. O lona aoga e faʻamaonia e ala i iloiloga o aʻu tagata gasegase, o ai ou te fautuaina ia fualaau oona, mo le maʻisuka ma isi tulaga.

Tagata talimalo

Olga Milovanova, 39 tausaga, St. Petersburg

Ou te fiafia i le tau maualalo ma le aoga o le falemaʻi i lenei vailaʻau. E leai ni oʻu aʻafiaga, aua ou te leʻi aluese mai faatonuga a le fomaʻi ma mai faatonuga mo le fualaau faasaina. Laititi le suauu ua faʻaititia, cholesterol ua faʻamaonia, o mea uma ua manino ma faatasi ai ma le aʻafiaga o le faʻaopoopoga, o le mea lea, e leai ni fesuiaiga mataʻituina i faailoga o falemai sa matauina.

Victoria Korovina, 43 tausaga, Moscow

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fualaau faasaina, na mafai ai ona ou leiloa le 14 kilokalama i ni nai masina. E galue lelei, faʻaleleia le gasegase. Ae peitai, e sili atu le faʻaaogaina i se mea faʻapitoa, taumafa ma isi vailaau.

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina ua faia e avea ma se taunuuga o le fesuiaiga o amino amino e tolu: methionine, cysteamine, cysteine.

  • puipui puipui
  • osemagula
  • fomaʻi
  • tulafono faatonutonu o le faamatuu atu o le hormone,
  • auai i le gaosia o palatini,
  • antioxyidant
  • aafiaga i luga o siama,
  • faʻasologa masani o le fesuiaiga o le konatela ma konateko.

Talu ai ona o nei foliga, e mafai ona faʻaaogaina le ova mo ituaiga faʻamaʻi. E fesoasoani i le faʻamautuina o metabolic process in organs. I le tulaga o mea e le masani ai i le gaioiga, ole a faʻafefe toto ma faʻaitiitia le cytolysis.

I le le atoatoa o le cardiovascular, o lona aoga e maua i le malosi e faʻaitiitia ai le mamafa o le diastolic ma faʻamaonia ai le tafe toto, lea e puipuia ai le tupuga o le maʻi. I lalo o lana faatosinaga, o le fatu o le fatu e sili atu ona galue malosi.

Afai ei ai se uiga o le faateleina o le toto i lalo o le faatosina a Taurine, o suiga lelei e tupu. Ae i le taimi lava e tasi, o lenei vailaau e toetoe lava leai se aafiaga i tagata e maualalo le mamafa. O lona mauaina e fesoasoani i le faʻaleleia o le lelei.

Mo maʻi o le maʻisuka, E mafai ona faʻaitiitia le kulukose toto, triglyceride, ma le cholesterol.

Faailoga ma le faʻailoga

O le i ai o le tele o mea aoga o le fualaau faasaina e le o lona uiga e saogalemu mo tagata uma, e aunoa ma se tuusaunoaga. A faʻaaogaina, e tatau ona e tausisi i faatonuga ma ave na o le mea ua faatonuina e se fomaʻi.

E mafai ona fautuaina le meaʻai i mataupu pei o le:

  • maʻi maʻisuka (ituaiga 1 ma le 2),
  • faʻalavelave i le galuega a le fatu ma toto toto,
  • inupia o le tino ona o togafitiga ma glycosides cardiac,
  • le faʻaaogaina o vailaau faʻasaga (antisycotic agents) (Vaʻaia e avea o se tagata faʻamalolo).

Ae e oʻo lava i nei tagata suʻesuʻe, e le tatau ona e amata ave le vailaau e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. O loʻo ia te ia le faʻailogaina, o le leai o se mea e mafai ona vaaia i le taimi o le suʻega.

O le afaina mai lenei vaifofo e mafai ona i ai i le i ai o lagona taitoatasi i le tuufaatasiga o le vaifofo, o le mea lea, e talafeagai ai le suʻega o le tali atu o le tagata. E le gata i lea, o le tausaga o le maʻi e itiiti ifo ile 18 tausaga. O suʻesuʻega saogalemu mo le fanau a tamaiti ma talavou e le o faʻatautaia, o lea e sili ai le faʻaogaina o le lapataiga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Po o le a lava le faʻamaʻi, o lenei vailaʻau e naʻo le tautala. Mo le faigofie, e fautuaina e faʻaaoga vai. E filifilia e le fomaʻi le fualaau o le vailaʻau taʻitasi, e tusa ai ma le faʻamaoniga ma le soifua manuia o le maʻi.

O le tele o laasaga, e faʻavae i luga o le faʻamaʻi, e faapenei:

  1. Loto o le fatu. E fautuaina ia ave Dibicor faalua i le aso. O le aofaʻi o mea aoga i le tasi fualaau e masani lava o le 250-500 mg. O nisi taimi e manaomia ai le gasolo ina ia faateleina pe faʻaitiitia. O le umi ole vasega togafitiga e 1 le masina.
  2. Ituaiga 1 maʻisuka. I lenei tulaga, e tatau ona ave faʻatoʻa le meaʻai ma faʻamaʻi inisalini. O le fualaau faasaina e masani lava ona faʻaaogaina 2 taimi i le aso i le 500 mg. Togafitiga e ave mai le 3 masina i le ono masina.
  3. Ituaiga 2 maʻisuka. O lea ituaiga o faʻamaoniga e faʻaalia ai se mea faapena ma le taimi mo le aveina o vailaʻau. Ae o Dibikor e tatau ona tuʻufaʻatasia ma vailaau oona.
  4. Cardiac Glycoside Faanatura. I lenei tulaga, o le aofaiga o aso o Taurine e tatau ona itiiti ifo i le 750 mg.
  5. Togafitiga faʻapipiʻi. O le mea faʻamalosi o se tagata na te faʻaleleia. O lona masani masani o le 500 mg, e faalua i le aso. O le umi e faʻalagolago i le umi o loʻo faʻaaogaina ai e tagata sooga faʻapolofesa.

O le tagata maʻi e tatau ona logo i le fomaʻi soʻo se suiga na tutupu talu mai le amataga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. O lenei mea o le a fesoasoani e iloilo le ala o togafitiga.

Faatonuga faapitoa

E itiiti ni lapataiga e faʻatatau i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Ae peitai o loo i ai le tele o vaega o tagata e tusa ai ma le lapataiga e tatau ona faatinoina:

  1. Tina fafine ma tina tausimai. Faʻafefea ona aʻafia ai le maʻi o ia ituaiga maʻi. E le faʻavasegaina i latou o ni tagata gasegase e faʻasaina nei vailaʻau, ae e le o faʻatulagaina e aunoa ma se manaoga faʻapitoa.
  2. Tamaiti ma talavou. O le aoga ma le saogalemu o le fualaau faasaina mo lenei vaega ole gasegase e le i suesueina, ae o le lapataiga, e le o faatonuina i latou.
  3. Tagata matutua. E leai ni tapulaʻa e faatatau ia i latou; o fomaʻi o loʻo taitaia e le falemaʻi ata o le maʻi ma le manuia o le maʻi.

O nisi taimi e faʻaaogaina ai lenei meafaigaluega mo le gau o le mamafa. O ona meatotino e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa i le mamafa o tagata gasegase. Ae ui i lea, e aoga le aoga i lalo o le vaavaaiga faafomai. E le manaomia le ave o le fualaau faasaina, manao e aveese le mamafa, aua e lamatia.

E le mafua ai le afaina ole tele o aʻafiaga itu. Pe a faʻaaogaina saʻo, e seasea lava ona faigata. O nisi taimi e mafai e tagata gasegase ona atiaʻe le hypoglycemia, i le fea itu e fautuaina e suia le metotia. O isi aʻafiaga e mafua mai i se allergy i le tuufaatasiga. Ona o lenei mea, o le paʻu o le paʻu ma le urticaria e tupu.

O le fualaau faasaina e gafatia lelei e tagata gasegase. E leai se faʻamaoniga o se mea maualuga. I le tulaga o lona tupu, e fautuaina togafitiga faʻamaoni.

Tafaoga faʻamalosi ma Analogs

E faʻatagaina le faʻaaogaina o le meaʻai e toetoe lava o fualaau oona. E tatau ona faʻaeteete mo na o giacosides cardiac.

Taurine e mafai ona faʻaleleia o latou aʻafiaga, pe a faʻapea e manaʻomia se faʻasigaga, e tatau ona fuafua ma le faʻaeteete le fua o fualaau uma e lua.

E mafai ona e suia lenei vailaau faʻatasi ma le fesoasoani o auala eseese, o laau totō ma fatufatuga faʻapitoa.

E aofia ai:

  1. Taufon. O le meafaigaluega e faʻavae i luga o Taurine, e masani ona faʻaaoga i foliga o matū. E faʻaaogaina e togafiti ai faʻamaʻi, maʻisuka, le atoatoa o le cardiovascular.
  2. Igrel. O le fualaau faasaina o se mataua lea e masani ona faʻaaoga i le ophthalmology. O le mea galue malosi o Taurine.

O togafitiga o togalaau ei ai faʻapena tutusa e aofia ai le siʻosiʻo o le hawthorn.

Manatu o fomai ma tagata gasegase

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e uiga i lenei vailaʻau e masani ona lelei. E masani lava ona faʻasinoina e tagata faapitoa lenei meafaigaluega i o latou gasegase.

Ua ou nofo lelei i mea o meatotino, ma e masani ona ou fautuaina atu i tagata ma e masani lava ona ou fiafia i taunuuga. O aʻafiaga e tulaʻi mai mo na oi latou e le mulimuli i faatonuga, poʻo le faʻaaogaina o vailaʻau e le talafeagai.O le mea lea, o le fualaau faasaina e tatau ona naʻo luga o le fautuaga a le fomaʻi aoga.

Lyudmila Anatolyevna, endocrinologist

O le vailaau faʻatau Vaisini e lelei ona galue ma ana galuega. E seasea lava ona ou faatonuina mo maʻi, ou te manaʻo ia mautinoa o le a fesoasoani le vailaʻau. Ae sili atu i le faatasi na ou feagai ma se uiga le lelei o tagata gasegase i lenei vailaau. Ina ua amata ona ou iloa mafuaaga, na manino - o tagata na "matua" talia le faatonuga pe leʻi faitau foi i ai, o lea la o le leai o ni taunuuga. E sili atu lenei mea mo fafine o loo taumafai e aveesea le mamafa ma lenei vailaʻau. E le taliaina lenei amioga aua e matautia.

Victor Sergeevich, fomaʻi maʻi

O tagata maʻi na tagofia fualaau faasaina, i le tele o tulaga, sa faamalieina.

Na foliga mai ia te au e le aoga le ave o tupe mauagofie - latou te le aoga. Ae sili atu mea na faamoemoeina e Dibikor. Sa ou lagona le sili atu, le aveesea o faafitauli o le mamafa, na atili ai ona malosi ma malosi.

Na ou faaaogaina Dibikor e leiloa le mamafa - Na ou faitau e uiga i ai i iloiloga. O le faatonuga na le faamaonia ai lenei faamatalaga, ae na ou filifili e faataitai. Mo le ono masina, na pa'ū loʻu mamafa i le 10 kilokalama. O le mea moni, ou te fautuaina isi e fefaʻataʻi muamua i se fomaʻi, ae ua ou faamalieina iʻuga.

O le a ou le faaaogaina lenei meafaigaluega. O le suka toto sa faaitiitia tele, na iu lava i le falemai. Atonu e tatau ona ou talanoa i se fomai, o le a leai se faafitauli. Ae o le tau na foliga mai o se faaosoosoga, aemaise pe a faatusatusa i na vailaau e masani lava ona faatonuina ia te aʻu.

Ata vitio e uiga i aoga o Taurine:

E maualalo le tau o vailaʻau. O se fasipepa e 60 pauna ma se fua o le 500 mg tau pe a ma le 400 rubles. I se fua maualalo (250 mg), e mafai ona faʻatauina se pusa o Taʻilaʻau ma le numera tutusa o laupepa mo le 200-250 ruuga.

Pharmacokinetics

E mafai ona iloa le agarine i totonu o le toto 15-20 minute pe a uma ona faia se fua o le 500 mg. O le maualuga maualuga o le faʻamaumauga e faamaumauina pe a maeʻa le 1.5-2 itula. Ua matua aveesea atoa mai le tino maʻi i se aso.


E fautuaina e ave le vailaʻau mo le le atoatoa o le fatu fatu o tupuaga eseese.
O le meaʻai 500 o loʻo faʻamatalaina e fomaʻi mo le 'ona o le faʻamaʻi na osofia e glycosides cardiac.
O le faatonuina o le fualaau faasaina o le a avea ma se faaiuga talafeagai pe afai o le tagata maʻi ei ai le maʻisuka 1.
O le suʻeina o vailaau e manaʻomia mo le faʻaleagaina o le ate i tagata gasegase o loʻo iai ni faʻafitauli o le fatu o mea o le ischemic.


Faʻatasi ma le maʻisuka

I le maʻisuka ituaiga 1, 1 papalama e tatau ona faalua 2 aso i le aso. Masalo o se tuufaatasiga ma togafitiga insulin. O togafitiga faʻapitoa e amata mai le 3 i le 6 masina.

O le lava laʻau e talafeagai mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O lenei mea e ono avea ma monotherapy poo se faʻatasi ma isi fualaau oona.

Tuua Lau Faamatalaga