Ioe

O le maʻi suka o se faʻamaʻi e faʻaumatia ai olaga o le tele o tagata. Ae paga lea, e matua faigata lava ona fofo lenei faafitauli i aso nei. Ae o le au Saina, e tusa ai ma ia mea, na faia se fofo, faafetai lea e mafai ona galo ia te oe i le maʻisuka, ma o se pateni Saina lenei. O le a le aoga o lenei vailaʻau ma e mafai ona fesoasoani moni ai i faʻamaoniga o lenei faʻamaʻi matautia ma faamaloloina ai foi tagata mai ai? O aso nei tatou te iloa ai le tele o faʻataʻitaʻiga e pei o le saina Saina mo le maʻisuka: teteʻa (iloiloga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le tusiga) pe aoga pe aoga.

O le a le lamatiaga o le faamai ma aisea e matua taua ai le amata togafitia i le taimi?

O lenei maʻi ua vaevaeina i ni ituaiga 2. O le ituaiga muamua o le maʻisuka (o le insulin-dependent) o loʻo faʻaalia lelei, o loʻo i ai ni faʻafitauli matuia. O le ituaiga lona lua (e le o le inisalini-tutoʻatasi) e matua faʻalavelave tele, talu ai e maua i vaega muamua e le mafaamatalaina. E mafai ona foliga mai i se avanoa pe a pasia suega. O le fia inu pea ma le faʻamalosia e urinate o faailoga muamua ia o le maʻisuka. Ma le isi, o se lagona faifai pea o le fiaaai, o le vave ona paʻu o le mamafa, o le tuinanau tuinanau o ni faailoga mataʻutia ia naʻo le faamaonia o se mea na tupu. Tagata tomai faapitoa faafomaʻi e faapea, o le maʻisuka e mafai ona alualu i luma vave. O le mea lea, e le manaʻomia ona e alu e alu i le fomaʻi mo se taimi umi, aua o faʻafitauli o lenei maʻi e ogaoga. O le faʻasolosolo taimi e le faʻamalolo ai le maʻi o le gaʻo, gangrene, faʻasalaga o pito, faʻaumatia o le retina ma le taunuʻuga o le oti - o le mea lea o se tagata ua le amanaiaina se tagata maʻi e maua i lona maʻisuka faafitauli e mafai ona taʻitaʻia ai lona soifua maloloina. E le mafai ona faʻafefe, ma soʻo se ituaiga o maʻi e tatau ona iloa e se fomaʻi. E tatau i le endocrinologist ona fautuaina togafitiga talafeagai talafeagai e faavae i luga o le siama.

O le tuufaatasiga o le patch "Gee Tao"

O le natura o vaega o le aoga sili lea o lenei fualaau faasaina. O le G-Tao patch patch e aofia ai vaega o laau Tibet. Latou te faatagaina e le gata ina faʻamaloloina lenei ituaiga faʻamaʻi 2, ae ia faia foi le puipuiga o le maʻi. O le mea lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai vaega nei:

  1. Laʻau failaina e puleaina ai le toto cholesterol, faʻamautuina le toto, ma toe faʻafoʻi puipui puipui o le toto.
  2. E faʻamalosia e le tagata faʻamalosia le faʻaoga o le tino.
  3. Anemarena rhizome e toe faʻafoʻi ai le ate ma le fatu gaioiga, faʻamamaina nei okeni.
  4. O se fuaitau mai fatu araisa e aveese ai toxins mai le tino.
  5. Rhizome koptis faaleleia le faimamaina, fia ai, faʻamaonia le ate ma le manava.

O le a le filifiliga: Suga Sugar patch poʻo Ji Dao?

O nisi tagata e faʻaleagaina i fesili pe o fea o nei vailaʻau e lua e sili atu, o le a aoga i le tau faasaga i le maʻisuka. O le mea moni, o le tasi lenei ma le fofo tutusa. O le suauu Suga Sugar sugar suga patch e tutusa foliga tutusa, tutusa lava meatotino ma le auala lava e tasi o le faaaogaina e pei o sauniuniga a Dzhi Dao. O le mea lea, e mafai ona e saogalemu e tuʻuina se faailoga tutusa ma mafaufau i nei uiga tutusa. Ma afai e taumafai se tasi e faʻatau atu ia vailaʻau uma ia te oe, ma mautinoa o le a sili atu le lelei, o lona uiga e tatau ona e sola ese mai se tagata faʻatau.

O fea e paʻu ai? O le a le nofoaga sili i le tino e filifili ai?

Saina Saina mo le maʻisuka, o le toe iloiloga o fomai ma tagata gasegase e masani ona maua i le tele o fonotaga, e mafai ona pipii atu i le paʻu lata ane i le pusa po o vae. E sili le tuʻuina o le meaʻai i lou manava. O le mea moni, o iina e tapunia le tino i taimi uma. I lenei tulaga, o le patch o le a le faʻaleagaina i le taimi o gaioiga, e le pei o le faapipii i vae. E le gata i lea, o le pute i vailaʻau faʻasaina o se nofoaga o le sopoia o tagata ola i le olaga, mai le mea e mafai ona e faʻamalosia ai le tino.

Aʻo leʻi faʻapipiʻiina se paʻu Saina mo le maʻisuka i luga o le manava (pe a uma, o se vaega faʻapitoa), e tatau ona e suʻeina se fasi vailaʻau i luga o le paʻu. Afai e leai se vevela pe mumu, ona mafai lea ona e faʻaaogaina. Afai e lagona e se tagata se lagona mumū poʻo isi mea le lelei, ona lelei lea ona aloese mai le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Faʻaaogā tatau o le pusa G-Dao

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei meafaigaluega, e tatau ona e suesue ma le totoʻa i faatonuga ina ia mafai ai ona taofia mea sese. O lea la, e tatau ona e mulimuli i nei manatu:

  1. Saunia le paʻu, o le mea o le a faapipii ai le patch. Ina ia faia lenei mea, solo le manava i le pute ma se solo susu.
  2. Tatala le afifiina i le patch. Ma e tatau ona e faia lenei mea i le taimi lava lea ao le i faia le taualumaga.
  3. Ave ese le puipuiga mai le mea faapipii ma tape le vailaau i le nofoaga.
  4. Taofi le patch mai le 8 i le 12 itula. A maeʻa lenei mea, e tatau ona aveese ma le totoa le oloa, ma solo le nofoaga o loʻo faʻaalia i se ie mafanafana.
  5. E tatau ona faapipii se patch fou i le nofoaga lava e tasi i le aso e sosoo ai.

Ole laʻititi ole togafitiga e 8 aso.

O a taunuuga e faʻamoemoe mai le patch "Gee Tao"?

O lenei meafaigaluega, e tusa ai ma le au gaosi oloa, ei ai aafiaga lelei nei:

  1. Faaitiitia le suka o le toto.
  2. Faʻaitiitia le mamafa o le toto.
  3. Aveese toxins ma toxins mai le ate.
  4. Faʻafouina puipui o toto toto.
  5. Faʻateleina le fua o le fatu.
  6. Faʻatonu le maualuga o le hormone.

Ji Dao Chinese maʻisuka patch

O le oʻo i laʻu tala, o le a ou fai atu i le taimi lava lena: tutupu vavega! Ma sa ou talitonu i lenei mea, o le aveesea o le maʻisuka ituaiga 1. Ma o le bio-plasite dzhi dao firm o le bath dao firm na fesoasoani ia te aʻu i lenei mea, lea na mafai ona ou poloaiina i le upega tafailagi mai le gaosi oloa. O se mea moni lava lenei i vailaau faʻapitoa! Ou te leʻi mafaufauina lenei mea! Ae o le a ou faʻamatala atili atu ia te oe le auiliiliga lenei: o fea e faʻatau ai, pe fia le tau, pe faʻamalolo le patch ma pe lelei le faʻaleleia o le mamafa.

Teteʻa po o le mea moni

E pei o le tele o faʻamatalaga, nofoaga, ma le Initaneti atoa, o loʻo faʻatau mai i mea le moni ma taufaasese, lea e na o tagata leaga e faia ai tupe. Aʻo ou tilotilo mo metotia e galue faasaga i le maʻisuka i luga o itulau eseese, na ou lavea faʻafuaseʻi le patipati o le Da Da. Sa tonu ia te au e faitau pe afai o le fofo e fesoasoani tele pe o se isi foi sikula. O le faatonuga na faʻapipiʻi tonu lava i luga o le 'upega tafaʻilagi, lea e le masalomia na ou fiafia ai.

Na sosoo ai, na ou suesue i le anotusi atoa ma aumai faamatalaga aoga:

  • O le bio-adhesive e matua leai lava se aoga, talu ai e na o vaega natura,
  • Mai lona faʻaogaina, leai se aʻafiaga i gaʻo i totonu (ate, intestines, stomach) sa maitauina,
  • Faʻaaogaina faigofie,
  • O le gaioiga e tusa lava pe a uma ona faʻaaoga,
  • O gaosiga e faia e tusa ai ma se fomaʻi faʻapitoa a fomaʻi ma tagata tomai faapitoa o Sasaʻe,
  • Fautuaga a le fomaʻi e filifili.
  • O loʻo iai se tusi faamaonia o le faʻatau oloa.

E tatau ona e asiasi atu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia mo le faʻatau, aua o loʻo i ai le tele o sikola o loʻo latou maua tupe maua i tagata mama.

Talu ai ona o aʻu na maua i le maʻisuka ituaiga 1, sa ou taumafai ai i metotia eseese e taulima ai, ma e tusa lava pe latou te le fesoasoani, ma o le inisalini o inisictions na o le sauaga, na ou taumafai e faatulaga se pusa o le telefoni i le meli, lea na suia ai loʻu olaga.

O fea na ou faʻatau ma le tau o le sio patch?

Ina ua ou vaai i patches a lenei kamupani, na amata ona ou fiafia i le mea e mafai ona faatau ai. I le taimi lava lena, ioe, na amata ona ou suesue i falemaʻi uma a le aai. E oo lava i tala atu o lena mea, talu ai o le matou taulaga e laiti. Sa le mafai ona ou mauaina fomaʻi i falemaʻi, ma o lea na ou filifili ai e faʻatonu saʻo mai le saite na ou feiloai ai ia te ia.
O lea la, i se taimi puupuu, na faʻafesoʻotaʻi mai ai au e se tagata manaia lelei ma faʻamatala auiliili mea uma. E ala i le meli, na vave ona oo mai le afifi ia te aʻu, lea na ou fiafia ai lava.

E leʻi vave, ae na tonu lava ia te aʻu e tatau ona ou faitau i iloiloga o tagata oe ua uma ona faʻatonuina patches ma maua ai le iuga. O le mea lea, sa ou le gata i le lelei, ae faapea foi le le lelei o iloiloga. Ou te manatu e mafai e tagata ona faia se mea sese pe naʻo le tali a le tino o le tagata lava ia. Sa i ai i latou sa fiafia na fesoasoani ia patches, ma i latou na o atu e faʻatau atili. Na avea lenei mea ma mea e faagaeetia ai au, ma na ou filifili loa.

O le tau na matua faateia ai au: i lena taimi sa tau e tusa ma le 1,500 rubles, lea o loo taofiofia mo au, ae o lenei ua i ai ni tau i luga o lena saite, ou te manatu o le a ou aveina aʻu lava ma se uo.

  • Faʻasologa le Dzhi Dao patch mo le maʻisuka i luga o le upega tafaʻilagi aloaia >>>

Faatonuga ma le faaaogaina

O i latou e maua i le toto maualuga e tatau ona taumafai lenei meafaigaluega i le faʻatinoga. Ae, o le a ou fai atu, e mautinoa o le a le sili atu le leaga mai ia te ia. I le auala, e uiga i le tuufaatasiga. O le patch's patch e aofia ai vaega e pei ole:

  • Lisi faila. E teu ai le cholesterol masani i totonu o le toto ma toe faʻafouina puipui o toto toto,
  • Rhizome anemarrena. O lenei malosi malosi ei ai aoga aoga i luga o fatugaʻo ma le ate, faʻamamaina aʻo latou
  • Coptis rhizome e pulea ai le gaioiga o le ate ma le manava,
  • Laʻau o le luluina o le araisa, lea e matua aveesea ai toxins mai le tino.

Talu ai ona o vaega e mafai ona taua tele e le masani ai ma e seasea lava, ei ai ni faʻasagaga mo le faʻaaogaina o le patch:

  • Faʻasalaga faʻapitoa i soo se vaega o le oloa,
  • Faʻaipoipo ma faʻaipoipo
  • Toʻititi tausaga
  • Faʻaleagaina le paʻu i le pute.

O le a ou taʻuina atu ia te oe le faigofie o le faʻaaogaina o le sio patch ina ia saʻo lelei. I le mulimuli i tulafono uma, e mafai ona galo ia te oe le maʻisuka.

Muamua e tatau ona e fufuluina le paʻu i totonu o se nofoaga lata ane i le pute, aua o le pusa o le a faapipiiina i lenei nofoaga. Afai e matua mafiafia le lauulu, ona lelei lea ona aveese. O lenei mea o le a fesoasoani i le lumanaʻi pe a aveeseina vaega o tupe.

O le patch lava ia e manaʻomia ona lolomiina vave lava aʻo leʻi faʻaaogaina. Ona e manaʻomia lea e tatala le ato ma aveese le ata puipui mai le mea laugatasi. Faapipii le fasi pepa i le fasi laau i luga o le tino ma sulu lelei lelei, ona faʻasolo malosi lea. Ina ia mafai ai ona amata vave, e mafai ona e tuu le patch, ma massage i se mea lata ane. O lea o le a faateleina ai le toto.

Aveese le patch i le itiiti ifo ma le 8 itula ma le maualuga pe a uma le 12 itula. Na ou faatalitali seia atoa le 10 itula ma pueina. E le gata i lea, o le paʻu e mafai ona faʻamamaina o toega, ma le aso na sosoo ai e toe faapipii e tusa ai ma le polokalame lava e tasi.

E foliga mai ia te aʻu o le fofo aupito faigofie lea e tau ai le faamaʻi. O le mea pito sili ona taua mo aʻu o le lagolago mai ia i latou o loʻo siomia aʻu ma le talitonuga e oo lava i fomaʻi e fautuaina lenei meafaigaluega.

Fomaʻi iloilo

Up Nelli Yarkova, endocrinologist.
Pe a togafitia i le maʻisuka, e le tatau ona suia le olaga mo le leaga, ma e le tatau i tagata gasegase ona popole. O le mea sili ona sese o le leai o se faʻamoemoe mo se fofo. O le taimi lava e itiiti ni tupe, pe ua le o auai foi, lea e mafai ona tauva mo le faamaloloina. Ona amata lea ona latou faia nisi inisalini ma papa. O le taimi nei o nei faʻafitauli uma lava e mafai ona faigofie ona suia e se mea faʻapitoa ma mamana - o le plaster of ji dao. E tele suʻesuʻega faʻamalositino ua faʻamaonia lona aʻafiaga, ma o fomaʻi e fautuaina ai! Anna Mutafina, endocrinologist.
A leai le inisalini o le tino, o le maʻisuka e amata ona faʻaalia. I aso nei, o tagata e maua i lenei faamaʻi e masani lava ona o mai ma fesili mai pe oa metotia e feagai ai ma le maʻi, e pei o lo latou atuatuvale. Ou te fautua atu i le toatele e faataitai i luga o le pusa mo le maʻisuka Ji Dao, lea ei ai sona aafiaga malosi i le faamaʻi ona o ona tulaga tulaga ese. Faafetai ia te ia, o faʻagasologa uma lava e faʻapitoa ma faʻafouina le tino.

Faasoa atu le tusiga ma au uo:

Na latou taʻu mai ia te aʻu e uiga i lenei patch i le potu o le maʻisuka, ua leva ona faʻaaogaina e tagata mo sina taimi. I le iloiloina e le iloiloga, e matua faigofie lava. E mafai ona e galo faafuasei e ave fualaau, atonu e muta i le taimi sese, atonu e le aumaia i le fale talavai. Ma o le patch sele - ma o le mea lena. E tatau ona e faapipii i luga o le vae, o le a le mafai ona iloa.

E le sili atu la i luga o lau asini?!

Na latou faapipiiina i lenei nofoaga mai le afaina o le mai, ma mai le maʻisuka, e pei ona faamatalaina i luga. Totogi, faʻafeiloaʻi!

Sergey Konstantinovich Taʻu mai pe o le a le tele o patch i totonu o le atigipusa o loʻo faʻaalia ai se tagata Saina ma se 'ava? Faʻafetai E Lelei E le o manino i se tasi. Latou te tusia o le patch o loʻo faʻaaogaina i le lalolagi atoa e le faitau miliona o tagata. O le patch e masani lava ona fesoasoani, atonu e iloa e se tasi? Tali

Talia, aua e te alu, na e tusia se tala atoa i se tagata e fesoasoani)

Fesoasoani moni. Sa ou faia se auiliiliga o vaega uma. Faaiuga - matua galue malosi.

Igor Ioe, atonu o se mea uma lava. O tagata ua tui i le inisalini mo le tele o tausaga, ma ua faasolosolo ina leaga atili, ma o se patch faigofie. E ui na faatau mai e loʻu toʻalua ituaiga uma o mea teuteu mai Tiande, ae fiafia i ai - latou te iloa le auala e iloa ai e Saina le faia o se mea lelei, latou te malamalama i vailaau faʻapitoa. Ae o mea manaia, ma o se vailaʻau lenei. Tali

O le mea lautele, o togafitiga eletise ua faʻaaoga nei i le tele o atunuu, ae le na o Saina. O taunuuga e sili ona lelei. E le afaina, e leai ni ona aʻafiaga, aisea e te le taumafai ai.

Palako na taʻuina mai ia te au lenei mea i le potu o le maʻisuka, ua leva ona faʻaaogaina e tagata mo sina taimi. I le iloiloina e le iloiloga, e matua faigofie lava. E mafai ona e galo faafuasei e ave fualaau, atonu e muta i le taimi sese, atonu e le aumaia i le fale talavai. Ma o le patch sele - ma o le mea lena. E tatau ona e faapipii i luga o le vae, o le a le mafai ona iloa. Tali Samanta Ma latou tuʻuina atu i Novosibirsk? Ma ou te manaʻo e faʻataʻitaʻi, ae i totonu oa matou falemaʻi e leai se mea faapena. Tali

Ma e leai se nofoaga i falemaʻi, e oʻo lava i Moscow. O lenei patch e faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a kitayskiy-plastyir-saharnogo-diabeta, poʻo luga o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga.

E auina atu i meli i soʻo se aai i Rusia, Belarus ma Kazakhstan. Na ou faʻatonuina le tuʻuina atu i Almaty, vave vave ona lafo.

Lyudmila Grigorieva Ou te nofo i Siamani. E mafai faapefea ona ou faʻatonu? Tali

    Fomai: Rumyantseva Alina Sergeevna

Lyudmila Grigoryeva, i le taimi nei o le faʻatagaina naʻo galue i Rusia, Belarus, Kazakhstan

Galina I le taimi nei, e tele vaifofo eseese mo le maʻisuka. Peitai, toetoe lava oi latou uma e taulai i le faʻaaogaina o faʻamaoniga o le maʻi, ae le o le faʻamaʻi lava ia. Ae o iinei Ji Dao o se mea lelei. O le suka toto e vave ona pa'ū. I le tulaga lautele, ou te lagona le sili atu. Sa ou faʻaaogaina nei pusa mo le masina i le taimi nei. Faʻamalieina. Tali

Le matautia o le maʻisuka

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e mafai ona alualu i luma vave. O lona lamatiaga o loʻo taʻoto i le mea moni e leʻo taimi uma e mafai ai ona iloa se faʻamaʻi i le taimi, ma e aofia ai faafitauli ogaoga o le soifua maloloina.

E lua ituaiga o maʻisuka:

  1. Muamua ei ai faʻamalologa sili ona faʻaalia. O tagata maʻi e manaomia pea le iniseti o le inisalini, faʻapea foi ma se taumafataga faapitoa.
  2. O le ituaiga lona lua o le maʻisuka e le o le insulin. E matuā faigata lava ona fuafua, talu ai o faʻamaoniga o le faʻamaʻi ua faʻaalia manino. O le faʻamalositino o le faʻamaʻi e mafai ona naʻo le auiliiliga.

Ae ui i lea, i le tele o tulaga, o le maʻisuka e mafai ona iloa e ala i uiga taua. O le faʻaalia o le itiiti ifo ma le lua o nei faailoga e faʻaalia ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi.

O faʻapogai autu o le maʻisuka o:

  • lagona faifai pea o le galala ma le fia aai,
  • faʻaoga faifaipea,
  • paʻu mamafa mamafa.

Faatasi ai ma le alualu i luma o le faamai, le maua o se vaaiga vaaia, masani ona o mai, o le pala o le toto, ma foliga vaaia o manua purulenti e mafai ona matauina.

O le tele lava o taimi, e le oti tagata mama mai le maʻisuka, ae mai le paʻu o se fatu fatu

Faʻapipiʻi Patch

E tusa ai ma faatonuga a le kamupanī, faʻapea foʻi ma iloiloga i le Chinese Ji Dao faʻapipiʻi le paluga mo le maʻisuka, o le tuufaatasiga o loʻo aofia ai mea masani faʻapitoa. E taua le maitauina o le meafaigaluega e aoga mo na o se faʻamaʻi o le ituaiga lona lua, o lona uiga, e le o le insulin. Mo le gaosia o se patch, o gaʻo na aoina i Tibet e faʻaaogaina:

  1. Laʻau o le licorice e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le tino, faʻaitiitia le toto maualuga, ma faʻaitiitia ai le cholesterol.
  2. E faʻamalosia e le tagata faʻamalosia le faʻaoga o le tino.
  3. Rhizome anemarrena e fesoasoani e fufulu ai le ate ma fatugaʻo, faʻamautuina a latou galuega.
  4. O se faʻamatalaga mai fatu araisa e aveese lelei ai mea oona mai le tino o le maʻi.
  5. O le Coptis rhizome e faʻaleleia ai le gaioiga o le gastrointestinal tract, faʻamaonia ai le manaʻo.

Faamanuiaga o le fualaau faasaina

O le mea autu o le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o le faʻaogaina lea o faʻalanuʻu masani o loʻo maua i laau. O nei laau toto na faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi mai anamua.

I aso nei, o le faʻaaogaina o vaega lava e tasi, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o se auala tulaga ese mo le latou gaioiga, e mafai ai ona maua se faʻaleleia lelei o le maʻi i le aso muamua o le aveina o Da Dao. E mafua lenei mea i le mea moni o mea gaosiga e ulu atu i totonu o le paʻu i totonu o le toto, o le mea lea e amataina ai le faiga o le metabolism o le kulukose ma le le faia o se avega mamafa i le tino. Faatasi ai ma le ausia o le maualuga o le maualuga o le tuufaatasiga, o le tufatufa atu o vailaau oona i le va o okeni ma tisipenesa e tupu, lea e tau atu ai i le toe faasolosolo malie mai o la latou fausaga ma galuega

O le faʻaaogāina o se fesoasoani faʻamau e tele mea lelei. E tusa ai ma le gaosiga, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o fualaau faasaina nai lo le faia o togafitiga e ala i le faʻaofiina o inisuasiga insulin.

O le patch ei ai tulaga lelei:

  • e leai se tiga mai le aafiaga o le oloa i luga o le paʻu (e le pei o injections),
  • e faigofie ona faʻaaoga ona e faigofie ona faʻaaoga ma aveese,
  • fesoasoani i le faʻaitiitia o faʻafitauli e mafua mai i le alualu i luma o le maʻisuka,
  • e le fesoasoani i le toilalo o le gastrointestinal tract, pei o le mataupu pe a faʻaaogaina fualaau oona i le pepa,
  • e le talafeagai le pulea o le fua o le fualaau faasaina, talu ai o mea gaioiolosi o loʻo i ai i totonu o le patch i le manaʻoga manaʻomia ma faʻafefe malie le toto,
  • talu ai ona o le tuufaatasiga na o mea naʻo natura masani, o le ono mafai ona atiaʻe ni faʻafitauli e sili atu le maualalo nai lo le taimi e faʻaaogaina ai vailaʻau.

Contraindications

O le faʻapipiʻiina o le paluga o loʻo i ai le tele o faʻailoga, e ui lava i le mea moni e fai mai le gaosi oloa le saogalemu o le oloa. E mafua lenei tulaga i le mea moni e faapea, e leʻi faʻataʻitaʻiina le vailaʻau i nisi vaega o tagata.

O le faʻaaogaina o vailaʻau faafomai e matua faʻavaivaia i mataupu nei:

  • maitaga (tino gaioiolosi e mafai ona afaina ai le fomaʻi, mafua ai le faatuai o le atinae),
  • o le vaitau o le susu (o vaega i le tuufaatasiga o le patch e mafai ona ulu atu i le susu o le susu),
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  • tagata e le faʻalogo pe faʻalogo i soo se mea i le tuufaatasiga,
  • tagata gasegase i le dermatitis i nofoaga e tatau ona faʻaaoga ai le patch.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le oloa

Aʻo leʻi faʻaaogaina Ji Dao, e manaʻomia se suʻesuʻega auiliili o faatonuga. I totonu, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi sao le fesoasoani.

O laasaga nei e ao ona matauina:

  1. Ina ia saunia le paʻu mo le faʻaaogaina o le patch, e tatau ona e fufuluina le feʻau faʻatasi ma se solo susu.
  2. Tatala le afifi. E tatau ona faia lenei mea aʻo le i faia le faʻatulagaga, ae le o le taimi muamua.
  3. Aveese le fasi laau puipui, ona faapipii lea o le patch i luga o le paʻu i le itu o le pute po o le mulivae.
  4. Ji Dao e mafai ona i luga o le paʻu mo le 8 i le 12 itula, ona tatau lea ona aveese.
  5. O le nofoaga e faʻafesoʻotaʻi ai le mea faʻapipiʻi e tatau ona faʻamamaina i se solo na faʻamamaina i le vai mafanafana.
  6. Faʻatasi se fou Ji Dao e mafai na o le aso e sosoo ai.

Gluing Ji Tao i luga o le tino e na o le manava po o le vae e mafai ona i ai. Sa fautuaina pea e le au gaosi Saina le tuʻuina o le patch i luga o le manava. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, o le a le faʻavaivaiina o ia i lenei nofoaga, talu ai o le taimi uma lava o le a natia ai ona lavalava.

I togafitiga i sasaʻe, o le manava, e igoa o le pipi, o se vaega taua i luga o le tino lea e mafai ai ona e galue i luga o soʻo se okeni poʻo se masini.

Aʻo lei faʻaaoga muamua le patch patch, e tatau ona e mautinoa o lenei meafaigaluega e le mafua ai se faʻafefe o se mea e tupu. O le mea moni, e tusa ai ma ni iloiloga le lelei i luga ole patch mo le maʻisuka, e toʻatele tagata gasegase na afaina ai le tiga, faapea foi ma le vevela.

Afai i le taimi muamua o le faʻaaogaina o le patch o loʻo i ai ni lagona le lelei (mumu, vela, vevela i le paʻu), e tatau loa ona e faʻaaoga loa.

Sini fuafuaina

O tagata gaosi oloa e maualuga o latou faʻamoemoe mo lenei fualaau faasaina ma talitonu o isi suiga e mafai ona suia ai togafitiga masani. O lea ua faʻaaogaina le patch o se togafitiga faʻaopoopo mo le maʻisuka, ae le o le autu autu.

O le faʻaaogaina o le faapipii faʻamau e mafua ai faʻaleleia nei:

  • faaitiitia i le kulukose o le toto,
  • faʻaitiitia le toto maualuga
  • aveeseina o mea oona, faatasi ai ma toxins mai le tino,
  • toe faaleleia o puipui o toto,
  • faatulagaga masani o le loto,
  • o le maualuga o hormones i le toto faamautuina.

Ae ui i lea, i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o iloiloga le lelei i luga o le pateni Saina mo le maʻisuka. O le taufaasese o tagata gasegase i le tele o mataupu e fesootaʻi ma le mea moni e faapea, o tagata gasegase, mananao e teu, maua ni oloa maualalo (faes). O le mea lea, e tusa lava pe maeʻa le atoaga o ia togafitiga, e leai se aoga lelei.

E faʻapefea ona maua le fesoasoani

O i latou e manaʻo e faʻatau Dzhi Dao faʻapipiʻi pipi mo le maʻisuka e tatau ona iloa e le faʻatau atu i falemaʻi. E na o le initaneti lava e mafai ona faʻatonu. E fautuaina e faʻatau le oloa i luga o nofoaga aloaia lea e tuʻuina atu ai e tagata faʻatau oloa pepa uma talafeagai e faʻamaonia ai le lelei o oloa. Afai e leai ni tusi faamaonia, ma ua musu le tagata faatau e tuʻuina atu ia i latou, ua fautuaina e aloese mai le faʻatau. O lenei mea o le a puipuia mai le mauaina o se mea sese.

O le tau o le patch o le 1,000 rubles.

I faleoloa i luga o le initaneti e mafai ona e mauaina se isi ituaiga o mea faapipii - Suga Sugar. E tatau ona e iloa o le toto Sugar e tutusa lava Ji Dao, aua o la latou mea e tutusa lelei. Ae ui i lea, o le tau atonu e fesuisuiai, lea e faʻaalia ai le le faamaoni o le tagata faʻatau ma le faʻatau atu o oloa maualalo.

Faʻamatalaga o tagata tomai faapitoa ma tagata gasegase

E ui lava e tele ni iloiloga lelei i le tele o fonotaga, o fomaʻi ma tagata gasegase e fai mai o le fesoasoani a le Ta Tao o le teteʻa. E tusa ai ma le kamupanī, o ia iloiloga e mafua ona o le faʻatau e le tagata o oloa maualalo pe faʻaaoga sese. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia ausia se lelei, e tatau ona faia se taʻaloga atoa o togafitiga e faʻaaoga ai se patch. Ma e tatau foi ona e taofiofia le fualaau faasaina i luga o le paʻu (e tasi i le aso).

Sa ou togafitia le maʻisuka mo se taimi umi lava. O le mea lea, talu ai ona o maʻi, o laʻu vaaiga mamao na pa'ū tele, ma o le mamafa e masani ona osooso. Soo se tasi e iloa lenei mea o le a malamalama ia te aʻu. Faʻasalaga o faʻalavelave faifai pea. Ou te faia i totonu o le manava po o vae, ae le o lima, ina ia le manatu tagata e avea o se vailaau faasaina. E matua vaivai lava i nei mea uma. Sa tonu ia te au ou te vaai mo fualaau fou.

I luga o le Initaneti, na ou maua ai se tala e uiga i le atinaʻeina fou o le saina - faʻapipiʻiina o le Ji Dao. E tusa ai ma le faʻamatalaga, o le meafaigaluega e matua aoga lava e toetoe lava a suia uma ai togafitiga masani. Na ou le amanaiaina e le manatu e matua manaomia lava ou te taumafai e faataitai lenei mea.

Faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. I ni nai aso mulimuli ane, na aumai ai e le failautusi le afifi. O lena aso na ou filifili ai e faataitai i latou. Ae leai se mea na tupu. Ioe. Ma i le vaiaso mulimuli ane, foi. O lea sa ou talitonu seia oo i le taimi mulimuli, ae leai se vavega na tupu. Ji Dao o se teteʻa.

Na ou faitauina le tele o iloiloga lelei e uiga ia Da Dao ma filifili ai foi e faataitai. Ioe, na ou masani i manatu le lelei, ae na ou manatu o nei mea uma o tauva. Na ou faʻatonu vave atu le patches mo se togafitiga atoa, faʻaalu se tupe siliva.

Ua ou le fiafia. E le aoga lava pusa faʻamalosi. Sa ou faia mea uma e tusa ai ma faatonuga, ae o le aʻafiaga e leai. Aua le faʻaseseina e ala i iloiloga lelei.

Sa ou togafitia le maʻisuka mo le 12 tausaga. Sa ou taumafai i auala masani ma aganuu. Ua matua le fiafia. Sa ou manatu o le a ou le toe foi i se olaga sologa lelei. O le taimi lava na ou faitau ai i luga o le Initaneti e uiga i le saina Saina o Ji Dao. Na vave lava ona ou mautinoa, ae na filifili lava e feutagai ma laʻu fomaʻi. Na fai mai o ia e aua nei ou mafaufau e uiga i le taumafai.

Ma, e moni, ou te le usiusitai. Na foliga mai ia te au ona o Ji Dao na o le pau lea o le filifiliga saʻo. Na ou faatonuina nisi o afifi i luga o le saite, ma ina ua latou taunuu mai, sa amata ona ou togafitiga i le aso lava e tasi.

Ae sa leai se aoga lelei. E le gata i lea, o loʻo i ai aʻu se allergy.

Na maua aʻu i le maʻisuka i le 25 o oʻu tausaga. Amata togafitiga. I le taimi muamua na matua faigata tele, aua e tatau ona filifili le fua saʻo ole inisalini, ae na faʻaaogaina i le taimi. I se tasi taimi i se tasi o fonotaga na ou faitau ai e uiga i se meafaigaluega e pei o le filo o Ji Dao. O le mea moni, na ou filifili e faʻataʻitaʻi, ona o le tele naua o manatu lelei na ou taofi ai le masalosalo e le aoga.

E sese lava aʻu! O se gaogao o tupe. Na ou faʻatonuina le patches i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, faʻaaogaina e tusa ai ma faatonuga. Ae tusa lava pe a maeʻa le atoaga o le vasega, ou te leʻi matauina se suiga itiiti lava. Suga ao alu aʻe, ma toe tulaʻi i luma. Otaota tupe.

O le a le lelei o le fualaau faasaina?

O le pateni Saina mo le maʻisuka, e tusa ai ma le kamupanī, o se vailaʻau maʻoti lea na tuufaatasia ai le malamalama sili ma elemene na faʻaaoga i togafitiga anamua a Saina. Ma o le faʻaaogaina o vaega o lenei meafaigaluega i tekonolosi faʻaonapo nei e maua ai se aafiaga lelei - faʻamalologa mai se maʻi. O le eseʻesega o lenei patch e mafai ai e oe ona faasolosolo malie le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolo mai le natura i le tino e ala i toto toto. Ma afai o nei elemene aoga e ulufale atu i le toto, latou te faasalalauina mea e tatau ai i totonu o le toto toto. Ma o lenei mea e mafua ai ona faaitiitia le suka o le toto. O le aʻafia i vaega uma o le tino, o nei elemene e oʻo atu i totoga o loʻo manaʻomia i le maʻi lea e manaʻomia togafitiga.

O fea e maua?

Aua e te suʻeina le sapalai Saina mo le maʻisuka Ji Dao i falemaʻi, latou te le faʻatau atu iina. O lenei mea faigaluega e naʻo luga o le Initaneti e maua ai. E le gata i lea, e sili atu ona lelei le faʻatau mai se tagata faʻapitoa mai Saina, ina ia aua le faʻataʻatia se mea sese. Ae aiseā e le faʻatau atu ai lenei mea faigaluega i falemaʻi? O le mea moni o la tatou vailaʻau e le aoga mo a tatou tagata gaosi ma tagata fai pisinisi. I le uma, o le inisalini ma isi fualaau oona mo le maʻisuka e ono le talafeagai, o le a faigata ona faʻaaogaina. O le mea lea, e leai se tasi e manaʻo e faʻaleagaina a latou pisinisi.

Ua uma ona fuafua e le mafai ona maua le siaki Saina mo le maʻisuka i falemaʻi. O le mea lea, afai e te filifili pea e faʻataʻitaʻi lenei meafaigaluega, ona manaʻomia lea ona e taumafai malosi e suʻe se vailaau moni muamua ma i se tau talafeagai. O le mea lea, o le tau masani o lea ituaiga patch e le tatau ona sili atu i le 1,000 rubles. Afai na e mauaina lenei mea faigaluega i luga o tau maualuga, ona mafai lea ona e saogalemu le vavalalata o se saite, i se isi itu, sei vagana ai le le fiafia ma se atotupe avanoa, o le a le aumaia ia te oe se mea. O tagata faʻatauvaʻa e mananao e faʻasoa tupe i luga o se faʻanoanoa o tagata e masani lava ona fatuina ni mea faʻanatura i luga ole Initaneti, lafoina faʻamatalaga sese ia i latou ma faʻatau atu fualaau oona e tusa ai ma se tagata gaosi oloa. Ma e tele taimi latou te faʻaaluina ai le tau o tupe, e aofia ai le pateni Saina, 2, poʻo le 3 taimi. Leai se mea e tatau ona faʻalagolago i le faʻalauiloa, e tatau ona e faia ma le faʻaeteete se faʻatauga.

Tali lelei mai tagata e uiga i le patch "Ji Tao"

I luga o le Initaneti e mafai ona e maua tali mai tagata e faʻaaogaina lenei meafaigaluega. E maitauina e tagata o le maʻisuka Saina o le maʻisuka na fesoasoani moni ia i latou e faʻaitiitia o latou toto suka ma faʻaleleia lo latou manuia. O tagata mamaʻi na mou atu ni paʻu o le paʻu (o le suamalie, sigi, manua na faʻaaogaina e le lelei), ma mata, fatuga, fatu. O le mea moni, o le leiloa o le vaʻai, o le stroke, o le fatu, osofaʻi, enuresis - o nei mea uma na faʻaaogaina e faʻafefe ai le maʻisuka. O le taimi nei, e tusa ai ma tagata, o faʻamatalaga le lelei uma o lenei faʻamaʻi ua pasia, ma o le faʻamaʻi lava ia na amata ona faʻaitiitia.

Manatu le lelei mai tagata e uiga i le patch "Ji Dao"

E ui o loʻo i ai ni iloiloga lelei o tagata i le Initaneti e uiga i lenei vailaʻau, ae peitai, e mafai foi ona e maua le tele o iloiloga le lelei o tagata i lenei fofo. O le mea lea, o tagata gasegase e fefaasoaaʻi o latou lagona, faamautinoa ma fai atu i isi tamaitai ma alii ia aua nei faasalalauina, ae le o le faatauina o le G-Dao patch. E tusa ai ma nisi tagata, o lenei pati Saina mo le maʻisuka o se pa. O tagata maʻi e fai mai e leai se mea ae na o le faʻamoemoe ma le ita atili e faasaga i le kamupanī ma maketi, e le tauaveina lenei meafaigaluega. E leai se togafiti togafitiga. O le maualuga o le kulukose i le tulaga lava e tasi, o lea na ia nofo ai. Sa leʻi manuia le soifua manuia, ma na atili ai foi ona mamafa. I le uma, o se tagata na talitonu, na faʻamoemoe mo se taunuuga, ae sa na ona faaseseina lava o ia.

Ae aiseā la, o le a le mea e fai ai e nisi tagata le lapataiga o le G-Dao, ao isi e faʻapitoa i lenei tulaga? Masalo o le mea atoa lava o lenei meafaigaluega e tele naua mea. Ma o tagata e mananao e faʻasoa i luga o le soifua maloloina ma le faʻavauvau o tagata maʻisuka faʻaaoga lelei o latou tulaga i le faʻatau atu o se mea taufaasese. Ma atonu o tagata na le fesoasoani le fualaau faasaina e faatau se mea sese?

Ina ia aua le paʻu i togafiti a tagata sikolasipi ma faatau moni se oloa, e taua le mulimuli i nei faatonuga:

  1. Faʻatau se pateni Saina mo le maʻisuka i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa.
  2. Manaomia le tagata faatau se laisene e faʻatau, faʻapea foʻi le oloa lava ia.

Tali lelei mai tagata tomai faapitoa

O le pateni Saina mo le maʻisuka e fefiloi. Ae o loʻo i ai tagata e togafitiga ma e oʻo lava i tagata e mulimuli i le endocrinologists oe fautuaina lenei fofo e fai ma togafitiga faaopoopo mo lenei maʻi. Latou te talitonu o faʻamalosi "Ji Dao" ma le "Suga Suafa" e mafai moni lava ona faʻaitiitia le tulaga o le maʻi. O le mea moni, o le tuufaatasiga o nei sauniuniga e aofia ai na o vaega aoga ma le natura e aʻafia lelei ai totoga o le tagata.

Ae o le laʻau Saina mo le maʻisuka e le maua ni iloiloga le lelei, e taua le faʻaaogaina e le o le tasi, ae i se vasega atoa. I le mea uma, na o le taimi lava lena e mafai ai ona e iloa le iuga. Ma afai e taumafai le tagata e faʻapipiʻi le oloa 1 le taimi, ona galo lea, ona toe manatua faafuasei lea ma toe foi atu i ia togafitiga, ona leai lea o se aoga mai lenei mea. A maeʻa, e na o le masani ma faʻamaonia le faʻaoga e mafai ona maua ai ni iuga sili ona lelei.

Tali le lelei mai tagata atamamai

Saina e le maʻisuka siama e iai foi ni iloiloga le lelei. O le mea lea, e tele fomaʻi e le fautuaina, ma o nisi e faasaina ai o latou gasegase e faatau lenei "fofo" fofo. E talitonu tagata Endocrinologists o lenei mea moni o le teteʻa, e le mafai e se patch ona togafitia le maʻisuka. Ina ia faʻamaonia lo latou mautinoa i le le aoga o nei tupe, ua fai mai le au atamamai afai o le fualaau faasaina na i ai se ituaiga o galuega, o le a avea ma se mea sili ona lelei i le fomai. E tusa ai ma le kamupanī, o le patch e faʻasaʻo le maʻisuka o ituaiga uma. Ae o nai tagata gasegase e iloa o le ituaiga muamua o maʻi e le mafai ona faʻaleleia. O le mea lea, na fai mai fomai afai e maua e saienitisi se fualaau faasaina, semanu o le a maua moni lava se uiga o le lalolagi atoa. I le taimi nei, e na o ni nai tagata e iloa e uiga i ia ituaiga patches.

Ia, oi latou na o le endocrinologists o latou gasegase e ui lava ina latou faatauina lenei fofo e taumafai ai e faamautinoa atu ia latou gasegase, e faaopoopo atu i le pala, o lenei fualaau e le aumaia ai se mea. O tagata faʻapitoa foi e lapatai tagata o le faalēaogāina o togafitiga faʻatauina e mafai ona taugata mo se tagata. O le mea lea, e te le manaʻomia le faasalalauina, e manaʻomia lou faʻatuatua i lau fomaʻi.Ma e tusa lava pe o le togafitiga ua faatonuina e le fomai e le maua ai ni taunuuga, e sili atu ona lelei le faia o se faitioga i se tagata moni nai lo se tagata gaosi oloa.

O le autu poʻo le ausilali o lona uiga?

O le pateni Saina mo le maʻisuka, o iloiloga na faamatalaina i luga, o le mea moni, e mafai ona avea ma se sui. E ui lava e faʻamalamalamaina e le kamupanī e mafai e lenei vailaʻau ona faʻasao faʻapitoa se tagata mai se maʻi, ae o le mea moni lava e leai. O le siama Saina mo le maʻisuka o le teteʻa, ma o se taumafaiga e sui vailaʻau ua faatonuina e le fomaʻi ma lenei togafitiga e mafai ona oʻo atu i ni faʻafitauli matuia tele, e oʻo i le toilalo o totoga o le tino, i le maʻi suka ma e oʻo lava i le oti. O le mea lea, e toʻatele fomaʻi e faʻatagaina le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i latou lava Mo le toʻa ma faʻaleleia le tino i se foliga lelei, e mafai ona e faʻaaogaina lenei patch. Ae ui i lea, i le faʻaopoopoga i le malosi faʻamalosi lautele ma le faʻamautinoaina o le faʻafitauli o le maʻi, e le mafai ona avea ma sui o fualaau faapitoa.

O le taimi nei ua e iloa le mea o loʻo i ai le maʻisuka Sina. Na matou iloa o le mea moni e le o se panacea, o se vailaau masani e mafai ona faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi (ma e le o se mea moni lea). O le siama o le maʻisuka saina e le o se mea le aoga. O le mea moni, i lo tatou taimi, o faʻataʻitaʻiga o le faoa faamalosi o tupe nono mai ua sili atu ona masani. O le tele o sikolasese e faʻasesē tagata e ala i le faatauina atu o se vailaʻau faʻamaoni. E tatau i tamaʻitaʻi ma alii ona iloa e leai se patch na o ia e mafai ona fesoasoani ia i latou e feagai ma le maʻisuka. E tatau i se tasi ona matua faʻaeteete i se mea faigaluega faapena. Ma e leai se tulaga e tatau ona e taofia le togafitiga ua faatonuina e le fomai. Ae o le mea aupito sili ona lelei, ae leʻi maua lea tulaga, talanoa i se fomaʻi, saili lona manatu e uiga i lenei fualaau faasaina.

E faʻafefea ona galue se fualaau faasaina?

O le siama Saina mo le maʻisuka sa faia e faavae i luga o fualaau masani anamua ma i le taimi lava e tasi e faʻaaogaina ai tekonolosi faʻaonapo nei i le atinaʻe.

O lana gaioiga e auala mai i le paʻu. O vailaʻau faʻasaina e ulufale atu i le toto, ma o se taunuuga, o loʻo faʻaleleia totoga o loʻo i totonu, o loʻo faʻaleleia le totoga, ma faʻaleleia le faʻatinoina o faiga uma.

O vailaʻau faʻasoifua maloloina e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le kulukose toto. Latou te maua i totoga e manaʻomia togafitiga, ma faʻamaonia a latou galuega.

O le pateni Saina mo le maʻisuka e fesoasoani e le gata ina faʻaitiitia ai faʻamaoniga o togafitiga, ae faʻamalosia lelei foi mafuaaga o le maʻi, ma toe faʻafoisia ai le tino.

O lenei vailaʻau e fesoasoani i le tino e amata ona gaosia le inisalini. O le patch e galue e avea o se faʻalavelave mo lenei gaioiga.

Vailaʻau faʻamalosi

O le faavae o le patch e aofia ai se vailaau vailaʻau, lea e aofia ai vaega o vailaau faʻamaʻi.

Mafaufau pe o le a le ituaiga togafiti o faʻamaʻi toto, ma o le a le aafiaga o latou i luga o le tino?

  • Rice fatu. E fesoasoani i le faamamaina o sela ma masini mai toxins, oona ma toxins.
  • Rhizomes o arnemarrhena. Fesoasoani e faʻamama le ate ma fatuga. O se tasi o vaega autū. Faʻaitiitia ma faʻaitiitia uiga o le maʻisuka.
  • Lisi faila. E fesoasoani i le faʻamautuina o le cholesterol i le toto, faʻasalalau le faʻapipiʻi o hormones, o se taunuuga o le faʻamalosia o puipui o le toto, toe foʻi mai le toto i le masani. O le cardiovascular system improvise.

  • Rhizomes o le ulaula. E maua ai le sao i le masani ai o le gaioiga o meaʻai, faʻapea foʻi ma suʻesuʻega a le vailaʻau oona - o le ate.
  • Toa. Faʻalauteleina le tino o le tino.

Le itu lelei o le patch

Mafaufau i le lelei o le aʻafiaga a Saina i le maʻisuka:

  • o se taunuuga o le faʻaaogaina o lenei oloa, o le kulūkose tumau e masani ona tausia masani,

  • o se taunuuga o le faʻaaogaina, o le setete o toto toto ma arteries e faʻaleleia lelei,
  • faʻasaʻo le cholesterol toto,
  • faʻasologaina faiga faʻavae i le tino,
  • Faʻasalalau le paleni o hormonal,
  • fesoasoani i le faʻaumatia o toxins ma toxins, aveese mai le tino,
  • fesoasoani i le osofia ma le paʻu o le pito i lalo,
  • o se auala sili e puipuia ai pupuni toto,
  • e fesoasoani i le faʻamautuina o le metabolism,
  • o le mamafa o le toto e faasolo ina faasolosolo malie.

  • faʻamaloloina faailoga o le maʻisuka.

Talu ai ona o sea aafiaga aoga i luga o le tino, o le patch o le:

  1. E le afaina ai le gastrointestinal tract, o le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina tusa lava pe o le a le mea e 'ai.
  2. O le vailaau faʻasolosolo e vave ona oʻo i le pito i luga o le epidermis.
  3. E le o se vaisu.
  4. E leai ni vailaʻau matautia.
  5. Faʻaleleia le faʻafefe o le vailaau o vailaʻau i totonu o le tino.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le siama o le maʻisuka Saina (patch patch) e tatau ona faʻaaoga e mulimuli i taʻiala nei:

  • O le paʻu o le peto e tatau ona mama ma mago. E fautuaina e selesele le lauulu, o le mea lea o le a aveesea mulimuli ane le patch.
  • Aua le pipii i le paʻu o le paʻu.
  • E tatau ona tatala le afifi ao lei faʻaaogaina le patch ina ia le faʻavave le mea e gaosia ai.
  • I le filifilia ma faʻamamaina le nofoaga mo le faapipiiina o le oloa, e tatau ona tatala le afifi, aveese le ata puipui mai le faapipii o le pusa.
  • Faapipii le patch i le vaega ua filifilia.

  • E talafeagai le faia o ni mea faʻalelei ma faʻamafaʻi ina ia faʻaleleia ai le toto, ina ia amata ona ulu i lalo o le paʻu mea oona.
  • E tasi le patch e tatau ona ofuina mo ni nai aso.
  • Ia mautinoa e leai se vai e alu i luga o le patch i taimi o faʻaaoga.
  • Pe a fufulu le vai poʻo le taele, e tatau ona aveese le oloa, ma a uma le faʻamamago, toe faapipii. Afai o le faʻaleleia o uiga lelei ua faʻaleagaina, ona tatau ai lea ona faʻaaogaina i se lisi solo masani.
  • A mavae 3-4 aso, e tatau ona sui le patch.
  • A maeʻa ona aveese le oloa mo le 3-5 itula, e tatau ona tuʻuina atu i le paʻu se avanoa e malolo ai.
  • Ona mafai lea ona e faʻaaogaina le ipu lenei.
  • Ole laʻititi o togafitiga e 5 paʻu. Ae o le tele o fomaʻi e talitonu e mo le sili ona lelei e fautuaina e faʻaaogaina le 10-15 fasi vaega.
  • E le fautuaina e faʻavevesi le auala o togafitiga mo le sili ona lelei.

Mauaina o tupe

Saina le maʻisuka e le o faʻatau i falemaʻi masani. E tufatufa atu i luga o le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi. E manaʻomia lou filifilia ma le faʻaeteete se tagata e tuʻuina atu ma le faʻaeteete ina ia aua neʻi faʻatau se mea sese.

O le filifiliga sili lava o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata faʻatau. Poloaiga e matua faigofie. Ona faʻafeiloaʻi lea e le kamupanī oe i tua ma faʻamautinoa tuʻusaʻuga o le tuʻuina atu Totogi e faia e meli i le faʻauluina, pe o le a tuʻuina atu le vailaʻau e le faila pe afai oe nofo i se taulaga tele.

Patch tau

O le a le tele o le maʻisuka saina? Talu ai ona e le faʻatau atu i falemaʻi masani, o le tau e mafai ona fesuiaʻi i totonu o le tasi le afe rubles. Afai e te mauaina se pateni moni a le maʻisuka Sina, o le tau o le a le maualuga pe maualalo foi.

E taua le gauai atu i le tele o pusa paʻu o le tau o loʻo faʻaalia, ma o le a le mea sili ona maualalo. O nei mea uma e tatau ona malilie i ai muamua. E tatau ona e masalosalo i se totogi muamua poʻo se tau maualalo, faʻapea foʻi ma le maualuga. E tatau ona e manatua pea i luga o le Initaneti o loʻo i ai se numera tele o sikola e fia maua se tupe, o lea e le tatau ai ona e talitonu i faʻamatalaga manino. O le faʻatauga e tatau ona mafaufauina ma le totoa, aua e le gata i le soifua maloloina, ae faʻapea foʻi i le paketi a le aiga.

Teteʻa pe fesoasoani moni?

O tagata latou te faia le tele o iloiloga eseese, faʻamaoni ma le leai. E talitonuina o le pateni Saina mo le maʻisuka o le teteʻa. A maeʻa le suʻeina o le Initaneti, e mafai ona e mauaina le tele o ofo e faʻatau ai se sapalai Saina. Ae na o ni nai faʻamatalaga atoatoa. Tino lelei pe a faʻaalia:

  1. Faatonuga mo le faaaogaina.
  2. Tusi faamaonia o le faatinoga.
  3. Ua faʻamaonia le numera o le tusi faamaonia.

E tusa ai ma le fofo e fesoasoani i le maʻisuka, e mafai ona tatou faia na o le suʻeina o le vailaʻau. Ae e aoga le mafaufau:

  1. Faaaoga le patch pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.
  2. O le patch e le o se mea e suitulaga i fualaau o le maʻisuka.
  3. E faigofie lava ona faʻaaoga.
  4. O le patch e matua leai lava se aoga, aua o mea autu e mai mea masani masani. Leai se aafiaga leaga i le tino na matauina.

Ma le isi, mafaufau i iloiloga e uiga i lenei fualaau faasaina.

Faʻamatalaga a fomai

E tusa ai ma tagata atamamai, i le togafitiga o le maʻisuka, e tatau ona amanaʻia le matua, aemaise lava le gasegase o le faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi o le maʻi.

O le mea e masani ai, o le siama o le maʻisuka saina e lelei. Endocrinologists fautuaina ai, ioe, o se togafitiga faaopoopo. I le tulaga e faigata le togafitiga, o le mea lea aua le faʻamavaeina vailaʻau autu. O mea masani e aofia ai fesoasoani e faʻaleleia ai le tulaga o le maʻi. Fai mai fomaʻi: ina ia lagona le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le patch, e tatau ona e faia le gasologa o togafitiga e aunoa ma le malepe. O le masani ma le tatau lelei o le faʻaaogaina o le pateni Saina e mafai ona maua ai se mea moni.

Ae o loʻo i ai se vaega o tagata tomai faapitoa latou te le mafaufau i le mea aoga i le togafitia o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka. O le le tagofia o fualaau e mafai ona taugata ai se olaga maʻi.

E tatau foi ona e iloa o le maʻisuka ituaiga 1 e le mafai ona ola, ma e sili atu foi ma le fesoasoani a se patch.

E faʻafefea ona tali mai tagata e uiga i fualaau faasaina, o le a tatou mafaufau atili.

Patient Reviews

Saina e Siamani mo le maʻisuka ituaiga eseese. O lea la, o nisi tagata gasegase e tali lelei. O le faʻamaʻiina o faʻamaʻi o le maʻi ma le faʻaitiitia o le suka e lauiloa. Ae ui i lea, o tagata gasegase e leʻi musu e suʻe vailaʻau maʻoti. Masalo, o le mea lea, o se faʻaleleia atili na maitauina, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le tiga ma le fula. O le toʻatele ua maua le toto maualuga, o le vaivai o le manava e mou atu. O le faʻamaloloina o faʻamaoniga o le maʻi e taua tele e faʻaleleia ai le tulaga o le soifua maloloina o le tagata maʻi.

Ae o loʻo i ai se manatu o le pateni Saina mo le maʻisuka o le teteʻa. O suʻega o maʻi e faʻaalia ai le leai o se faʻaaoga pe a faʻaaogaina le meafaigaluega. Ae o le toʻatele e fai mai latou te le toe faia ni fualaau. Ma e le taliaina, aua o le patch e le o se vailaau.

O loʻo faʻamoemoe pea tagata mo se vavega, aʻo tuʻuina atu o latou ola ma le ola maloloina i tulaga lamatia. E foliga mai o nei gasegase na maua se mea sese ma o lea na le lagona ai le manaʻoga na manaʻomia. I le uma, o nisi taimi o le faʻasalalauga e matua talitonuina lava.

Manatua se tagata lauiloa

I luga o se tasi o nofoaga, ua faasalalauina ai e Vladimir Vladimirovich Pozner se pateni Saina mo le maʻisuka. Ae ui i lea, o ia lava na faafitia atoa mea na ia vaaia. E le mafatia o ia i se faʻamaʻi ma e leʻi faʻaaogaina se fesoasoani faʻasoa. Aʻo suʻesuʻeina mea matagofie o le patch, na ia taʻua ai e le mafai ona ia faʻaaogaina, talu ai o le fualaau faasaina e mafua ai le le mautonu e uiga i lona aoga. Na taua foi e Pozner e tatau ona togafitia na o na fualaau faasaina na faatonuina e le fomai, ma ia le talitonu i faasalalauga e avea ma sui o tagata taua. E masani lava, o tagata lauiloa e faʻaaogaina e faatosina tagata e faʻaaoga la latou pule. O le faʻamoemoe o le au faʻamalolo e le o le fesoasoani ia te oe, ae ia e lupe le tupe.

Tuua Lau Faamatalaga