Alofa i lou maʻi suka

E tele fomaʻi e mautinoa o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka e masani ona atiaʻe ona o mafuaʻaga mafaufau. O le au faipule o mafaufauga psychosomatic e mautinoa o le mea muamua lava, ia aveesea le maʻi, e tatau i se tagata ona faamalolo lona agaga.

Polofesa Valery Sinelnikov i se faasologa o tusi "Alofa i Lou Maʻi" ua taʻu atu ai i le au faitau le mafuaaga o maʻi ai se tagata, o a psychosomatics ma le auala e taofia ai le tuputupu aʻe o le maʻisuka. O le tusi muamua o loʻo tuuto atu i tulaga mataʻutia o le malamalama lea e mafai ona aʻafia ai pe ono afaina ai le soifua o se tagata maʻi. O le tusi lona lua o loʻo maua ai se lisi o faʻamaʻi eseese ma faʻaalia ai mafuaʻaga o mea tutupu.

E pei ona matauina e le polofesa, e lua vaega autū o le mafaufau o le mafaufau - le tino ma le agaga. O lenei saienisi suʻesuʻeina le vaʻaia o mafaufauga o se tagata e iai ituaiga faʻamaʻi ma faaletonu faaletino i le tino. I faaupuga faigofie, o mafaufauga o le mafaufau o se saienisi o le fealofani i le va o le tino ma le agaga.

Aisea e maʻi ai se tagata?

Valery Sinelnikov na tuuina atu i le aufaitau iuga o le tele o tausaga o suʻesuʻega, lea na amata i le amataga o le kolisi. O tusi e faʻaalia ai mafuaaga o le tele o faʻamaʻi i le tino o le tagata, fesoasoani e malamalama i le mafuaaga o le maʻi ma faʻamalolo le maʻi na oi latou lava e aunoa ma le fesoasoani o vailaau malolosi.

Afai tatou te mafaufau i vailaau o se auala e fofo ai, ona le togafitia lea, ae faʻaitiitia ai mafatiaga o le tagata maʻi ma muffles le mafuaʻaga moni. O le polofesa na malamalama i lenei mea ina ua fiafia o ia ile homeopathy - o lenei togafitiga patino e le taofia ai le maʻi, ae toe faʻafoisia ai le paleni malosi i le tino.

I le togafitiga o tagata gasegase, na maua ai e Sinelnikov se mea manaia e faapea o tagata e togafitia o latou faʻamaʻi i nisi taimi e faia ai nisi o galuega manino poo le natia. O lea, na manino ai o le mafuaaga o le faamai ua natia i fafo, ma mai totonu o se tagata, aʻo gasegase na latou faatupuina faamaʻi mo i latou lava. Iniseti, le lelei o taumafa, tulaga leaga o le tau e naʻo le talaaga mo le atinaʻeina o le maʻi.

  • O le polofesa na ofoina atu lana lava ata faataitai o polokalame faʻatusa, e mafai e tagata uma ona faʻaaogaina pe ana fai e le mafai ona maua se isi auala e aoga ai togafitiga. Ina ia fai atu leai i le faʻamaʻi, e fautuaina e faʻaaoga le tusi e avea o se taʻiala faʻapitoa.
  • O le uluaʻi mataupu o loʻo faamatalaina ai manatu lautele o le auala e mafai ai e se tagata ona iloa ma faia tutoatasi le lalolagi o loʻo siomia ai o ia. O le mataupu lona lua o loʻo faʻamatalaina ai pe faapefea ona faia faʻamaʻi. Valery Sinelnikov lisi ma faʻamatala auʻiliʻili mea uma e mafai ona faʻaleagaina o le Vateatea e fatuina ai faʻamaʻi ma faafitauli i olaga o tagata uma. Ua valaaulia le tagata faitau e tuufaatasia se lisi o lagona ma mafaufauga e mafai ona faʻaumatia.

Polofesa Neumyvakin I.P. e uiga i togafitiga o le maʻisuka

Lelei taimi o le aso! A o le i faitauina le tusiga, o le a ou talanoa laitiiti e uiga ia te au lava ia. O loʻu igoa o Boris Vladimirovich Irtegov - O aʻu o se failaʻau ma le 30 tausaga o galuega.

A e suʻe ni tali i fesili e uiga i togafitiga o faʻamaʻi ma togafiti a tagata, ou te fautuaina oe e puipuia lou soifua maloloina ma Aua e te amata togafitiga e aunoa ma le talanoa i se tagata tomai faapitoa ma o le a ou fai atu pe aisea. E tele naua laau toto ma metotia na faʻamaonia lelei.

Ae o loʻo i ai le itu lona lua i le tupe siliva - o nei mea e faʻamaonia ai le faʻaogaina ma faʻamaʻi faʻamaʻi o le maʻi.Mo se faʻataʻitaʻiga, e toaitiiti tagata latou te iloa e le mafai ona faʻaaogaina le siama o le hemlock i le chemotherapy, ma le faʻaaogaina o isi fualaau oona, o le a sili atu le faigata o le faʻamaʻi ma mafai ona e le mautonu (fefe, ma isi).

Talu ai po o le a lava le mea e te tiga ai oe lava, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi ma aʻu, o se isi herbalist poʻo lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina metotia tau togafitiga eseese o loʻo faʻamatalaina i le Initaneti.

Soifua maloloina ia te oe.

Ia faʻamalo saʻo ma le poto.

Faitau atili e uiga ia te aʻu iinei: Travnik Boris Irtegov
O laʻu itulau i tamaiti aoga: https://ok.ru/profile/586721553215
Faʻafesoʻotaʻi aʻu fesoasoani (Alena ma Elena): 89293271736, [email protected]

Talofa au faitau faitau. O lenei tusiga e mo soʻo se tasi e maua i le maʻisuka. Ou te manaʻo e taʻu atu ia te oe ole maʻisuka e le tatau ona manatu o se faʻamaʻi e le mafai ona togafitia. O le faamaoniga o lenei mea o galuega ma suʻesuʻega a Polofesa Neumyvakin I.P.

, o le na tuuto atu lona ola i le fofo o maʻi eseese. Ua lomia e le fomaʻi sili atu ma le tasi le tusi ma fautuaga mo le faamaloloina o le tino ma le tauina o faamaʻi, mo se faataitaiga, i lana tusi Diabetes.

Talaʻu ma le moni ", o le polofesa o loʻo faʻamatalaina e uiga i le masini o le faʻamaʻi ma taʻu mai ai mea e manaʻomia ona fai e tumau ai le soifua maloloina.

RPT vs le suka suka

O le maʻi suka o se faʻamaʻi o le pancreas, o se okeni sili ona taua e faʻatinoina le tele o galuega. Faatasi ai ma nei galuega o le gaosia o le inisalini, o le hormone e manaʻomia e tausisia ai le maualuga o le kulukose o le toto. O le maʻisuka e masani lava ona amata i le taimi e taofi ai le gaʻo lalo ifo o le gaosiga o le insulin. I nisi tulaga - mo se faʻataʻitaʻiga, i le oona - o le maʻisuka e mafai ona mafua mai i le puipuiga o le tino ile inisalini.

Faʻailoga o lagona. O le pancreas o loʻo i totonu o se tasi o malosiaga o le tino o le tagata - o le plexus solar. Soʻo se solia o galuega a lenei gland o se faailoga lea o faafitauli i le faʻalagona lagona. O le nofoaga autu o le malosi o loʻo i ai le pancreas e pulea ai lagona, manaʻoga ma le atamai. O se maʻi maʻi suka e masani ona manaia, e tele ana manaʻoga. I le avea ai o se tulafono, e manao o ia i se mea e le gata mo ia lava, ae mo i latou uma e pele ia te ia. E finagalo o ia ia maua e tagata uma lana fasi keke keke. Ae ui i lea, atonu e lagona e ia le lotovale pe afai e sili atu nai lo ia le tagata.

O ia o se tagata tuuto, ae o ona faamoemoega e le talafeagai. E taumafai o ia e tausia tagata uma e pauu i totonu o lana matata o le faaaliga, ma e tigaina o ia lava pe afai o le olaga o isi tagata e le o faia e pei ona ia fuafuaina. O se tagata e maua i le maʻisuka e faʻaalia i le malosi o le mafaufau, aʻo ia mafaufau pea e uiga ile auala e iloa ai ana fuafuaga. Ae i tua atu o nei fuafuaga uma ma faanaunauga, o se faanoanoaga loloto e mafua mai i se fia inu le faamalieina mo le agavaivai ma le alofa.

I se tamaititi, o le maʻisuka e tupu pe a le lava lona malamalama ma le gauai mai ona matua. O le faanoanoa e mafua ai le leai o se mea i lona agaga, ma o le natura e le taliaina le leai o se ola. Ina ia mafai ona tosina atu i ai, e maʻi o ia.

Faʻatoʻa mafaufau. O le maʻisuka e taʻu atu ia te oe ua oo i le taimi e malolo ai ma taofi le taumafai e pulea mea uma. Tuu mea uma e tupu faʻapitoa. E te le toe talitonu o lau misiona o le faʻafiafiaina lea o tagata uma o loʻo siomia oe. E te faʻaalia le naunautai ma le faʻamaoni, ae atonu e foliga mai o tagata e te taumafai i ai, e te manaʻo i se isi mea ma e le manaʻomia lau galuega lelei. Lagona le suamalie o le taimi, nai lo le mafaufau e uiga i ou manaoga i le lumanai. Seʻi oʻo mai i le asō, e te manaʻo e talitonu o mea uma e te manaʻo ai e le gata mo oe, ae mo isi foi. Ia iloa o nei faanaunauga o lau lava ia, ma faʻaalia mea uma na e ausia. Mafaufau i le mea moni e tusa lava pe na e le mafai ona e iloa nisi o manaʻoga sili i le taimi ua teʻa, e le taofia oe mai le talisapaia o manaoga laiti o loʻo i ai nei.

O se tamaititi e maua i le maʻisuka e tatau ona taofi le talitonu na teena o ia e lona aiga ma taumafai e suitulaga ia ia lava.

I tua atu o ia o se manao mo le alofa, lea e latou te le iloa ai i latou lava, ae i le taimi lava e tasi o se faasino i le le mafai ona talia le alofa, ia tuu atoa i ai.O lenei mea e mafua ai le faʻaumatiaina, aua o se tasi e le alofa e avea ma mea matala. E te le maua le suamalie o le olaga, ma e te taumafai mo le alofa e le mafai ona e tuuina atu ia oe lava. O le mea lea, o le le mafai ona lagona o le a le pine ae aafia ai le tino, aua ua leva ona teuina i le agaga.

Tuʻua i tua o le taimi ua tuanai ma faʻaaloalo le fiafia ma le fiafia, alofa ma le lagona faʻapitoa o ni faavae sili ona taua o le olaga. Reiki o le fesoasoani pito sili lea i lou tulaga e tatau ona e faʻaaogaina. Matou te moomoo ia e fiafia!

E lua ituaiga o maʻisuka. I tulaga uma e lua, ua faateleina le maualuga o le suka i le toto, ae i se tasi tulaga e tatau ona tui le inisalini i totonu o le tino, talu ai e le maua mai e siama o le gland, ma i le isi, e lava le na o le hypoglycemic agents. O le mea e malie ai, o le ituaiga lona lua o le maʻisuka e sili atu ona tupu i tagata matutua ma e fesoʻotaʻi ma mea faʻapitoa o le atherosclerosis. O le matua o tagata e maua ai le tele o lagona le fiafia: faanoanoa, faanaunauga, ita mo le olaga, mo tagata. E faasolosolo lava, latou te faia se lagona e le mautonu ma lagona e leai se mea matagofie, "suamalie" ua totoe i le olaga. O na tagata e lagona le leai o se fiafia.

E le mafai e le maʻisuka ona 'ai fua. O lo latou tino o loʻo taʻu manino mai ia i latou: "E mafai ona e suamalie mai fafo pe afai e te faia lou olaga" suamalie. " Aoao ia fiafia. Filifili i le olaga na o le sili ona manaia mo oe lava ia. Ia faia mea uma i lenei lalolagi e aumaia ia te oe le fiafia ma le fiafia. "

O se tasi o aʻu maʻi na i ai le maualuga o le suka e uiga i iunite. Pills ma meaai faʻaitiitia, ae na o sina mea. Ina ua uma ona ia galue ma lona mafaufau ma 'faamama ese mafaufauga ma lagona le lelei, o le suka na pa'ū i le masani ma e leʻi toe tulaʻi mai.

O le maʻisuka e matautia tele mo ona faʻalavelave: glaucoma, cataracts, sclerosis, vavaeina o vaʻa o vae, aemaise o vae. E mafua mai i nei faʻafitauli e mate le maʻi. Ae afai e te vaʻaia mafuaaga o nei mafatiaga uma i totonu o lenei tusi, o le ae maua se tasi o mamanu: o le faavae o nei maʻi o le leai o se fiafia.

- Fomaʻi, ae faʻapefea ona ou fiafia i le ola pe afai

e matua lofituina ma mamafa. Pe a tutupu na ituaiga ita, e masani ona ou faalogo i lenei mea mai aʻu maʻi. Ma o lenei ua nofo se alii matua ua litaea i le fale ma faailoa atu ana tagi i le ola, i tagata, i le malo.

"I na tulaga," Ou te tali atu ia te ia, "ou te taʻuina atu i tagata e tatau ona tatou aoao e fiafia i le olaga." E aʻoaʻoina i tatou mai le laʻitiiti e savali, tautala, tusitusi, faitau, faitauina. I le aʻoga, tatou te suʻesuʻe tulafono eseese o le matematika ma le fisiki. Ae o tulafono o le ola faaleagaga o le tagata e le o aoaoina ia i tatou. Faʻafefea ona talia le ola e pei ona i ai, e aunoa ma faitioga ma taufaaleaga, e le o aʻoaʻoina i tatou. O le mea lea, tatou te ola ae ai e le o saunia mo le olaga. O lea, matou te maʻi.

Le auala e togafitia ai. O le mauaina o le filemu i totonu o le mafaufau, o le tatalaina o le alofa ma le mafai ona alofa o le amataga lea o se auala mai le faamai.

Le amio le lelei e taʻitaʻia ai le maʻisuka:

O se faanaunauga mumū mo mea e mafai. Manaomia tele le pulea. Tiga loloto. Sa leai se suamalie, fou i le olaga.

Ua faatumulia lenei taimi i le olioli. Ua ou filifili e iloa ma iloa le suamalie ma le fou o nei aso.

Le amio le lelei e taʻitaʻia ai le maʻisuka:

Faanatinati mo le le faʻatumuina. Manaomia le puleaina. Tigā faanoanoa. Sa leai se mea matagofie na totoe.

Ua faatumulia lenei taimi i le olioli. Ua amata ona ou tofo i le suamalie o aso nei.

Maʻisuka - O lenei faʻamaʻi masani e iai foi mafuaʻaga faaleagaga. O le maʻisuka e tuusaʻo saʻo lava ma manaoga o tagata. O lenei faʻamaʻi e tupu pe a manaʻo se tagata e faʻafiafia i isi, pe a ia taofia manaoga faaletagata lava ia ma talitonu e leʻo ia te ia le aia e fiafia ai i le ola seia maua e ona aiga. O lona uiga, o lenei maʻi e faʻaalia ai se paʻu mataʻutia i le alofa o le tagata lava ia. O le alofa, ae le o le alofa! O le lagona alofa mo oe lava e le tatau ona e alofa ia te oe lava ia.

Sa ou suesue mo le 20 tausaga, o se mafaufau tele.Sa ou alu ma ou vaai i ni faiaoga eseese. Fai mai a ia - "o le mea lea, o le a ou le toe suʻesuʻe!". Ae na alu pea o ia i Dima Yeshchenko mo le Archetype module.

Aʻo faʻaogaina poloka, e ese le malosi o le malosi. I luga o nisi poloka, na malolo ai le tino ma maua ai le toomaga, e peiseai o se ituaiga avega o le a alu. B.

O le auala e matua lelei lava! Sa faatalitali o ia mo se vavega ma sa tauamiotonuina! Ou te leʻi mafaufau, e le mafai ona ou mafaufauina le mea e matua mamana! Na ou lagona ma lagona nei ua latalata.

Sinelnikov Valery Vladimirovich

  • I le amataga
  • Alu i

O le teena tele o se tagata, mea tutupu ma tulaga e mafai ona oo atu ai i le mumu o le pancreas, o se tagata i ia tulaga e tupu ai le ita ma le leai o se faamoemoe, ma e foliga mai ia te ia ua leai se ola o le olaga.

Ou te manatua se tasi o mataupu. Na ou faauu mai le lima o tausaga o le inisitituti ma sa ou galue i le falemai. Na sau se tamaloa lapisi i totonu o le uarota sa ou taitaia. Na amata ona ou aoina se fagu mo le talafaasolopito o le soifua maloloina ma iloa ai o se osofaiga o le tiga na oo mai i ni nai aso talu ona malepelepe sootaga ma le tagata e toatasi.

"E te iloa," sa ia fai mai ma le ita, "Sa ou sauni e fasiotia moni o ia." Ina ua uma le mea na ia faia, na iu ina ou le toe faatuatua i tagata.

E lua ituaiga o maʻisuka. I tulaga uma e lua, ua faateleina le maualuga o le suka i le toto, ae i se tasi tulaga e tatau ona tui le inisalini i totonu o le tino, talu ai e le maua mai e siama o le gland, ma i le isi, e lava le na o le hypoglycemic agents. O le mea e malie ai, o le ituaiga lona lua o le maʻisuka e sili atu ona tupu i tagata matutua ma e fesoʻotaʻi ma mea faʻapitoa o le atherosclerosis. O le matua o tagata e maua ai le tele o lagona le fiafia: faanoanoa, faanaunauga, ita mo le olaga, mo tagata. E faasolosolo lava, latou te faia se lagona e le mautonu ma lagona e leai se mea matagofie, "suamalie" ua totoe i le olaga. O na tagata e lagona le leai o se fiafia.

E le mafai e le maʻisuka ona 'ai fua. O lo latou tino o loʻo taʻu manino mai ia i latou: "E mafai ona e suamalie mai fafo pe afai e te faia lou olaga" suamalie. " Aoao ia fiafia. Filifili i le olaga na o le sili ona manaia mo oe lava ia. Ia faia mea uma i lenei lalolagi e aumaia ia te oe le fiafia ma le fiafia. "

O se tasi o aʻu maʻi na i ai le maualuga o le suka e uiga i iunite. Pills ma meaai faʻaitiitia, ae na o sina mea. Ina ua uma ona ia galue ma lona mafaufau ma 'faamama ese mafaufauga ma lagona le lelei, o le suka na pa'ū i le masani ma e leʻi toe tulaʻi mai.

O le maʻisuka e matautia tele mo ona faʻalavelave: glaucoma, cataracts, sclerosis, vavaeina o vaʻa o vae, aemaise o vae. E mafua mai i nei faʻafitauli e mate le maʻi. Ae afai e te vaʻaia mafuaaga o nei mafatiaga uma i totonu o lenei tusi, o le ae maua se tasi mamanu: e leai se fiafia i le fatu o nei faʻamaʻi.

Fomaʻi, ae faʻapefea ona ou fiafia i le ola pe afai

e matua lofituina ma mamafa. Pe a tutupu na ituaiga ita, e masani ona ou faalogo i lenei mea mai aʻu maʻi. Ma o lenei ua nofo se alii matua ua litaea i le fale ma faailoa atu ana tagi i le ola, i tagata, i le malo.

"I na tulaga," Ou te tali atu ia te ia, "ou te taʻuina atu i tagata e tatau ona tatou aoao e fiafia i le olaga." E aʻoaʻoina i tatou mai le laʻitiiti e savali, tautala, tusitusi, faitau, faitauina. I le aʻoga, tatou te suʻesuʻe tulafono eseese o le matematika ma le fisiki. Ae o tulafono o le ola faaleagaga o le tagata e le o aoaoina ia i tatou. Faʻafefea ona talia le ola e pei ona i ai, e aunoa ma faitioga ma taufaaleaga, e le o aʻoaʻoina i tatou. O le mea lea, tatou te ola ae ai e le o saunia mo le olaga. O lea, matou te maʻi.

E faʻaalia ai le osofia o manatu fou ma mafaufauga, faʻapea foʻi ma le mafai ona faʻaumatia mea uma tuai ma e le manaʻomia.

O feeseeseaʻi taimi i totonu o le tootoo ua fai ma faatusa o le mumusu e vaeluaina ma mafaufauga le aoga. Ua e oso i lalo i le taimi ua tuanaʻi. E te talitonu i tapulaa ma manaʻoga, ma o le mea lea e te fefe ai e lafoai se mea i le olaga, aua e te le o mautinoa e mafai ona e faia mo lenei gau.

E te pipii atu i mea tuai, mafaufau tiga o mea ua tuanai.

Masalo o loʻo e fefe e faʻauʻu se mafutaga o le a le mafai ona e maua se mea. Po o le fefe e leiloa se galuega e te le fiafia i ai. Pe e te le manaʻo e vaʻavaʻai ma mea ua le aoga.

Tuli ese mea le talafeagai mai le fale ma saunia se nofoaga mo mea fou. Ma i le taimi lava lea e tasi leotele leotele: "O loʻo ou faʻaumatia le mea tuai ma faʻamalo le nofoaga mo le fou!"

O nisi taimi o le igoa e atagia ai le tuinanau ma le matapeʻapeʻa mo tupe.

Ou te manatua se tasi mataupu taua. Sa sau se fafine e tolusefulu tausaga e vaai mai ia te au. Mai le aʻoga, na mafatia ai o ia i le malosi tele. Sa le fesoasoani tagata le tumau. E seasea lava ona ita, ae na o mataupu ogaoga lava. I le faʻaaogaina o le metotia o polokalame faʻatusa, na ia lafoaʻia ai se tasi o talitonuga tuai ma le le talafeagai. Ma o le aso lava na sosoo ai, na amata ai ona galue le intestine masani.

Laʻau (afaina, gas)

E tupu le pala, e fai ma tulafono, pe a 'ai e se tagata "mea mamafa" meaai poʻo le tele o meaʻai eseese.

"E te iloa, fomai," o le tala lea a se tasi tagata maʻi, "ina ua uma ona faitauina lau tusi, na amata ona ou mataʻituina loʻu tulaga ma maitauina se tasi o vaega. O le taimi lava e faia ai le tele o mea eseese i loʻu olaga, aemaise lava i latou e faigata mo aʻu ona eli, e vave ona aliali mai le gas ma o loʻu manava ua pulapula.

O le fofō sili ona lelei mo le faʻamalosi o le toʻa ma le tumau. Seti sini. Faʻatinoina mea tutupu ma galue. Ae aua le tele naua. Aua e te pamu. Ma faigofie le olaga.

I lalo o tulaga masani, e aveese mai ai o tatou tino mai le meaʻai meaai, pasi i le tootoo laiti, mea uma e tatau ma aoga. O isi malolo e alu i totonu o le ogaoga lapoa ona alu loa lea.

O le fefe ma le atuatuvale malosi e tatau ona atagia i totonu o le manava. O ia tagata ua i ai se lagona o le le saogalemu i lenei lalolagi. Latou te le o sauni e talia mea tutupu ona o le fefe. E i ai se mea e pei o se "faʻamaʻi maʻi," poʻo le "faia i totonu o le ofuvae ma le fefe." O le taimi lea e amata ai le le fiafia o le intestinal aʻo leʻi tutupu ni mea taua (mo se faʻataʻitaʻiga, se tamaititi aʻo leʻi faia se suʻega).

Talu ai nei, o se maʻi na i ai se maʻi le masani ai na sau ia te aʻu. Sa amata ona ia manava i taimi uma lava na ia tuua ai le fale. O le i ai i totonu o le fale, na ia lagona le manaia. Ae o le taimi lava na ia tilotilo ai i luga, na amata ona ita i lona manava. Na sau o ia ia te au i totonu o se taavale ma vave ona toʻa ina ua ia iloaina o loo i ai se faletaele i loʻu ofisa.

Ina ua maeʻa le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaoga, na matou iloa ai o le mafuaaga o lea manava na natia i le fefe ma le atuatuvale mo a matou fanau.

"E te iloa o se taimi sili ona leaga," na ia fai mai ai. E tele naua tagata faomea ma tagata solitulafono. E taugata i au teineiti, ma e matua matagofie lava i latou, e faʻatali pe a maeʻa vasega i le inisitituti, ona e le mafai ona ou maua se avanoa mo au lava ia. O le a ou nofo i le fale e pei o se mafuie, taofi tamaiti e latalata ane ia te au ma o le a le tuua i soo se mea. Ona ou toʻa.

I le maea ai ona faia ni amioga fou e faʻaaogaina ai polokalame, e faʻamalo ai le fofo. O le masina mulimuli ane, na toe sau ai le tagata maʻi ma fai mai i le taimi atoa lenei e leai se manava.

ANUS, TAITAI GUT

Latou te faʻamaonia le mafai ona faatea ese faʻalavelave faʻaputu, lagona, faitioga,

Hemorrhoids, toso, fistula, fusi

Faʻafitauli i le aus ma le rectum o loʻo faʻaalia ai e faigata ia te oe ona faʻaumatia mea tuai ma e le manaʻomia i lou olaga. O le faʻasagaga e faigata ma tiga. E te lagona le ita, ita, fefe, tausalaina e uiga i mea na tutupu i le taimi ua tuanaʻi. O ou lagona ua mafatia i lagona le lelei. E te iloa moni le "tiga o le leiloa."

Ou te manatua se tasi mataupu taua. Sa ou feagai ma togafitiga ma se tamaloa sa masani ona faanatinati ina ia gaogao lona manava, ae i le taimi lava foi e tasi na maua mai ai sina siamu ma le gas mai fafo. Sa faigata ia te ia ona taofi nei uunaiga, ma sa mafatia tele o ia, aua na "faapipiiina" o ia i le faletaele.

Na ou matauina o faafitauli i le fatu ma le gaogao e fesootaʻi atu i lona uiga faʻaituau i le tele o mea i le olaga. E le gata i lea, o lana tautala e masani lava ona tumu i faaupuga nei: "Ou te le popole i nei mea uma", "Tuu i luga o le asini."

O le faʻaumatia o mea tuai e tatau ona faigofie, manaia ma le faʻaletonu. Faʻasaga ia te oe lava i le manatu e tuʻuina atu e lou tino mea na e te le manaʻomia. E faapena foi i lou olaga. Naʻo mea e taofiofia ai ma taofiofia ai lou faʻaleleia oe lava ia, e tuua oe. Aua nei pipii atu i le mea tuai.

I se tasi taimi, na sau ai se tagata maʻi ia te au ma le mumu o le faletusi. Ina ua matou liliu atu i le malamalama e iloa ai le mafuaaga o le faamai, na matou maua le tali lenei: "Sa e nofo i le mea e tasi. Ua oo i le taimi mo oe e maua ai se galuega fou, e suia ai sootaga i le aiga. "

Latou te faʻatusaina le mafai ona faʻasaolotoina mai mea e mafai ona '' ''ona' ai lo tatou ola. O fatugaʻo e faʻamamā le toto o toxins.

O se tuufaatasiga o lagona e pei o faitioga ma le taʻusalaga, ita ma le ita, ita ma le inoino i le le fiafia tele ma le lagona o le toilalo e oo atu ai i faamaʻi fatu. E foliga mai i tagata faapea latou te leiloloa e faavavau ma faia mea sese uma. Latou te masani ona lagonaina se lagona o le maasiasi.

Fefe i le lumanai, mo o latou tulaga tau tupe, o le le fiafia ma le le naunau e ola i lenei lalolagi e masani lava ona atagia i totonu o fatuga.

"O lou gasegase o se taunuuga o le le naunau e ola i lenei lalolagi," ou te taʻu atu i le tagata maʻi, o se teineitiiti laitiiti lava e mafatia i fafo mai fafo.

O loʻo i ai sau polokalama tele faʻaleagaina i lou mafaufau.

"E te iloa," o le tala lea a le teineitiiti, "ao ou talavou lava, na maʻi loʻu tinamatua. O lea, sa ou ole atu i le Atua e ave se vaega o loʻu olaga ma avatu i loʻu tinamatua, ina ia matou feoti faatasi. E tele isi mea. Ae ofea mai aʻu?

- O lau polokalama faʻaleagaina e fesoʻotaʻi ma amioga a lou tina i le taimi o lona maʻitaga.

Sa le manao o ia e fai se fanau mo se taimi umi, ae ina ua maʻitaga, na ia faamaualaloina lava o ia ma fanau mai. Ma le le fiafia

ia i ai se tamaititi ua moomoo i le agaga o le tamaititi e lei fanau mai. E le gata i lea, e malosi lona ita mo le olaga. Na ia faʻaaogaina nei mea uma ia te oe i le tulaga o se polokalama mamana malosi. Ma na aafia ai ou fatuga.

E tasi le tagata sa i ai se faʻamaʻi pipisi o le fatuga saʻo ma le ate. E i ai taimi na i ai le tiga, toe totoʻa. O le mafuaaga o le faamai o se ita malosi, inoino ma le tauimasui i lona uso. Sa i ai foi se manao e fasioti ia te ia. Ae talu ai o se uso lenei, o se polokalama faapena mo le moomoo maimau pe ana maliu vave vave ona toe foi mai ia te ia ma "lavea" lana fatu ma lona ate.

O le a le faʻamaʻi?

O mea olaola uma, e tusa ai ma le tulafono faʻalotoifale o le ola, taumafai e faatumauina le faʻamausali malosi. O lenei tulafono e amata ona faagaoioia mai le aso muamua o le olaga o se tagata. O se tino ola maloloina e iloiloina pe afai e pipii atu i le fealofani. Afai e faʻalavelave le paleni, e faʻaalia e le tino ma le agaga lenei mea e ala ile maʻi.

O faʻamavae faʻamua e amata ona logoina se tagata e uiga i faafitauli e ala i tiga. A taumafai le tagata maʻi e malelemo i le tiga, ave fualaau, o le mafaufau o le mafaufau tagata e faateleina lagona tiga. O le mea lea, o le mafaufau le mautonu e tausi tagata ma taumafai e fai mai o loʻo i ai se mea e sese. I lenei itu, e taua le faʻaalia o le faaaloalo mo soʻo se faʻamaʻi.

A e leʻi amata togafitiga, e tatau ona suia ou uiga e uiga i le faʻamaʻi. E le mafai ona manatu se faʻamaʻi o se mea leaga, e tusa lava pe maua e se tagata se maʻi faʻafuaseʻi. E taua le manatuaina o lenei maʻi na faia e le mafaufau le mautonu, lea e tausia ai lē e ona, o le mea lea o lenei maʻi e matuai manaomia lava e le tino, ma e tatau ona faʻafetai.

  1. E pei ona e iloa, o vailaau faʻaonapo nei e faʻaoga i le faʻafefeina o le maʻi, faʻamalo ma aveesea ai aʻafiaga, o lea e le mafai ai ona faʻamalolo se tagata. O le mafuaaga moni e tumau pea i le loloto o le mea e le mautonu ma faaauau pea ona faaleagaina le tino.
  2. O le galuega a tatou taʻitoʻatasi e le o le faia o se faʻalavelave mo le tino, ae ia tuʻuina atu le fesoasoani i le "fomaʻi i totonu".Pe a le ave e tagata le tiutetauave mo o latou maʻi, e le mafai ona toe gafatia pe tafe atu i se tulaga e sili atu ona ogaoga. Afai e manaʻo moni se tagata e fesoasoani i le tino, e tatau ona e vaai i totonu ia te oe lava.
  3. O le faafitauli o le tagata o le toatele e le mananao e iloa le mafuaaga tonu o latou tulaga, ma ave fualaau e faamafanafana ai i latou lava. Afai e le toe gaoioi vailaʻau, e amata ona fai faitioga e le tagata maʻi i le fomaʻi. Ae e tatau ona e malamalama o le fesoasoani mai o vailaau faʻaonapo nei e mafai ona e faʻaitiitia ai mafatiaga, faʻaitiitia lagona tiga, faʻaitiitia ai taunuuga, ae le o le mafuaʻaga lava ia.

Valery Sinelnikov e fautuaina le vaai i le tulaga mai le isi itu. Afai e faia e se tagata lana lava lalolagi, ona ia fanau mai lea o se faʻamaʻi na o ia lava. O le faamai ua manatu o se poloka; o se puipuiga o amioga sese ma le le malamalama i tulafono o le natura. O tulaga o le tau ma isi mea e na o se ituaiga talaaga e aafia ai le ala o le maʻi.

E tele taimi e taumafai ai se tagata e faʻafaigofie le paleni i metotia faaletino - i le tulaga o le maʻisuka, na te faia se inisalini o le inisalini, i le tulaga o le faaletonu o le fatu na te faʻaaogaina, ae na o sina taimi e faaleleia ai le soifua maloloina. Ae tatau ona togafitia le agaga, ae le o le tino.

  • O le tele o taimi, o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi o loʻo taoto i le mea e taʻua o le faʻamatalaga-malosi - o tatou mafaufauga, lagona, lagona, vaaiga i le lalolagi, amio. O nei mea uma o se vaega o le mea e le malamalama, o loʻo aofia uma ai polokalame amio e faʻatoʻa mai lea tupulaga i lea tupulaga.
  • Pe a mafaufau tagata i feeseeseaiga ma lana amio, o le paleni ma le lotogatasi e faalavelaveina. O lenei mea o loʻo i ai se faʻamatalaga i le afaina poʻo le soifua maloloina. I se isi faaupuga, o se faʻamaʻi e leai se mea e sili atu na i lo se feau mai i le mea e le o iai se feteʻenaʻiga poʻo se mafaufauga i tulafono o le natura.

O le mea lea, ina ia mafai ona togafitia, e tatau ona faʻamautuina lagona ma mafaufauga ina ia tausisia ai tulafono lautele.

E faapefea ona faʻaalia le maʻi

Afai e sui se tagata, e le gata ina faʻamalolo o ia lava, ae faʻamalosia ai foi se avanoa lelei e siomia ai o ia.

Ina ia mafai ona faʻamalolo, e tatau ona iloa tonu poʻo a mafuaʻaga e mafua ai le le atoatoa ma talitonu i tulafono lautele.

O mafuaʻaga uma mo le atinaʻeina o soʻo se faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma mafatiaga mafaufau o le tino, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma ni mea taua se tolu:

  1. O se tagata e le malamalama i le faamoemoega, uiga ma le faamoemoega o lona olaga,
  2. O le tagata maʻi e le malamalama, taliaina, ma le tausisia tulafono lautele,
  3. O mafaufauga mafaufauga e natia i le mafaufau ma le malamalama. Lagona ma lagona.

Faʻavae i lenei mea, o le maʻi e mafai ona faʻaalia e pei ona taua i lalo:

  • E ala i le faʻamalosiina o le faʻamalosi, o lona uiga, o le le malamalama i le faʻamaʻi o loʻo taumafai mo se faamoemoe lelei,
  • O le faʻamaʻi e fai ma ata o le amio a le tagata ma mafaufauga, ona o mafaufauga le lelei, ua amata ona malepe,
  • Afai ua oʻo i se tagata se faʻalavelave faʻalagona malosi, ua avea le tino ma nofoaga o le faaputuputuina o aafiaga tiga i tausaga ua tuanaʻi,
  • O se faamaʻi e faia e ala i fautuaga, e aofia ai le ola o le tagata lava ia,
  • Afai e faʻaogaina e le tagata maʻi fuaitau faʻatasi ma se uiga faalua, o le tino e faʻaaoga uma mea leaga.

O le mea lea, e faia ai e tagata taitoatasi lana lava faʻamaʻi, e aofia ai le mauaina o le maʻisuka. O lona uiga e naʻo ia lava e mafai ona faʻaumatia atoa e ala i le faʻaaogaina o mafuaaga moni. O nei mafuaaga e taoto i le agaga, ae le o fafo.

E tatau ona talia lou maʻi, faʻafetai i le tino mo ia, ma ia aʻoaʻo e faʻaleleia ma le faʻaaloalo.

Mafuaaga faʻapitoa o le maʻisuka

E tusa ai ma le maʻisuka o Sinelnikov, o se faʻamaʻi o le le lava o laʻau suamalie i le olaga. E pei ona e iloa, o le maʻi e masani lava ona aliali mai i tagata o le matua ma e masani ona o mai faatasi ma le atherosclerosis.

E tusa ai ma le polofesa, pe a oʻo mai le matua, o le tele o lagona leaga e faʻapupulaina i se tagata, e aofia ai le naunau, ita i isi poʻo le olaga, faʻavauvau. Talu ai ona o le tele o le faʻaleagaina, o le malamalama ma le mafaufau e amata ona ave le faʻamatalaga e faapea o le "suamalie" ua mavae ma e leai se mea lelei na tumau.

O tagata e maua i le maʻisuka ei ai le leai o ni lagona fiafia. O le tino e le faatagaina ai le maʻisuka e 'ai fualaʻau ona o le mea moni e tatau i se tagata ona faʻafiafia lona olaga.

  1. Sinelnikov fautuaina le aoao e fiafia i taimi uma, filifilia na o lagona sili ona manaia i le olaga. E taua le taumafai e suia oe lava i se auala e aoao ai e te lagona le fiafia ma le fiafia.
  2. E le o se mea faalilolilo o le maʻisuka na te faatupuina ni faafitauli matuia i le ituaiga o glaucoma, siama o le maʻisuka, sclerosis, vavalalata o toto toto o vae. O se taunuuga matuia lea e masani ona taitai atu i le maliu o le tagata maʻi. Ae afai e te tilotilo i nei mea uma mai le isi itu, o le mafuaaga autu o loʻo i ai i le le lava o le olioli.

E tatau ona e aʻoaʻo oe lava ina ia e fiafia i minute uma, e talia lou ola e pei ona i ai, ae le o le faia o tagi ma faitioga faasaga i ai. Naʻo le tulaga lenei, o le maualuga o le suka o le toto e masani ona faʻatulagaina, faʻaleleia le tulaga o le tagata ma o le faʻamaʻi e alu ese le tino.

I le vitio i lenei tusiga, o Valery Sinelnikov o le a talanoa e uiga i le maʻisuka.

Pe faitau le tusi a Sinelnikov "Alofa i lou maʻi" - ABC o le Soifua Maloloina

Ua amata ona ou aoina oʻu mafaufauga i lenei tusiga mo le mafuaʻaga na i ai i le taimi na i ai loʻu naunau i tusi a Sinelnikov i loʻu olaga. O le mea e leaga ai, e toʻatele na faʻamanuiaina i laʻu fautuaga, faʻaalu i le fiafia tele, e faitau le galuega a Valery Sinelnikov, "Alofa i lou maʻi."
O le mea e sili ona leaga o nei tagata na mulimuli i aʻu fautuaga.

O se faanoanoaga ona avea ai lea o le valea ma pule i loʻu ulu e faatatau i le lotu Orthodox. Ae o le aso, faafetai i le Atua, e eseese mea uma. O le mafaufau, naunau e avea ma Orthodox, e vaaia tusi a Valery Sinelnikov i se malamalama e matua ese lava nai lo lena.

O le naunau e tautala e uiga i le Sinelnikov ma, aemaise lava, o lana tusi "Alofa i lau maʻi" na tulai mai ina ua mavae se mea na faateia ai: na amata ona faitau e le tusitala lenei Ekalesia Orthodox Kerisiano. E foliga mai, o tagata nei o loʻo i ai i le amataga o le faaleagaga, e faʻapea foʻi ona tautala.

O le taimi tonu lava e tatau ai ona fai atu o le aafiaga o le "alu" i le lotu e le mafai ona atagia ai le tupu aʻe faaleagaga. O laʻu uo, mo se faataitaiga, na ia faatauina uma tusi a Sinelnikov ma sa matua le fiafia ina ua le faamanuiaina o ia e le ositaulaga e faitau i ai: "Ia, aiseā e leai? O le a ou aveina na o mea lelei, ma leaga o le a ou lafoaiina mai loʻu ulu. "

O lona uiga, o le faamoemoega o lenei tusiga o le tali lea i lenei fesili.

O lea, ou te faʻamoemoe moni o upu o loʻo tusia i lenei tusiga e mafai ona fesoasoani i le au faitau e malamalama i le matautia o le tusi a Valery Sinelnikov "Alofa i lou maʻi".

O lenei galuega e le mafai ona taʻua o se suʻesuʻega faʻalelotu. E na o se taumafaiga a se tagata Orthodox e taʻu atu ana mea sese i ana au faitau, manua i lona agaga pe a maeʻa le manao e ola e pei ona fai mai ai Sinelnikov.

O le mea lenei e tatau ona ou faia i le taimi nei.

Ae o mea muamua muamua.

Malamalama matagofie

I luga o le faavaa o le tusi o le tusitala lava ia ma le lauulu umi ma le 'ava. O le vaaiga e foliga mai, e atagia ai le toʻa ma le malamalama. Ou te manatu o lena vaega na fatuina e le tusitala o foliga i fafo, o lea la e manatuaina ai a tatou faifeau, e fenumiai ai tagata Orthodox oe le faamalosia i le faatuatuaga.

O le tusi a Valery Sinelnikov "Alofa i lou maʻi", lea e mafai ona taʻua saogalemu o le esoteric, o le mea muamua na tilotilo i se igoa Kerisiano atoa. O le i ai o faanoanoaga alofa ma maʻi, e pei foi ona alofa Iesu Keriso i Lona satauro, e mafai ona tatou maua le moni, fiafia moni ma le filemu - o le faaolataga o lo tatou tino ola pea. Ae o V. V. Sinelnikov e tusi e uiga i lenei mea? Ala, leai.

Sinelnikov valaauliaina tagata uma e faʻaaoga lana ata o le malamalama, lea e faigofie lava ona ia taʻua o "tusitusiga paia." O se taunuuga o le faʻaaogaina o lenei faʻataitaiga, o se tagata, e tusa ai ma le tusitala o le tusi, e maua le soifua maloloina, manuia ma isi faʻamaonia o le suiga o le lalolagi.

Dr. Sinelnikov e vave ona fai mai i lana faiga o le "togafitiga" na te faaaogaina ai polokalame o le neuro-gagana ma isi faiga faataulāitu matautia. Ae ui i lea, i le amataga o le tusi na ia lapatai faamaoni ai: "... o laʻu metotia e le o se panacea po o se mea moni. Ua na o se seti o meafaigaluega mo le foia lelei o faafitauli eseese. "

Ae ui i lea, o lenei reservation e le taofia ai le tusitala mai le tuʻuina atu faʻamatalaga tonu i le natura o le upu moni.

I le tusi "Alofa i lou faʻamaʻi", o le fomaʻi (ioe, V. Sinelnikov o se fomaʻi i le galuega) e valaʻau le tagata faitau e faʻafesoʻotaʻi ma le mea e le mautonu, aʻoaʻo auala eseese mo lenei fesoʻotaʻiga matautia. Ioe, mo le Orthodox, o le leaga o ia faiga, e masani ona taitaiina atu ai i le ita, pe afai e le sili atu ona leaga, e le mafai ona faafitia.

Ae o le tusitala e talitonu le tagata faitau o lenei mea ua saogalemu atoatoa ma fautuaina fesootaiga ma mea e le malamalama mai le tamaitiiti. Ou te vave manatuaina le tala i se tamaititi e 6-tausaga na faamatalaina e se fomaʻi Orthodox o Konstantin Zorin. Na togafitia e le tamaititi a le fomaʻi o le mafaufau le hypnosis mo le enuresis. Na le toe tusitusi le tama, ae na vave ona ia te ia se manatu mataʻutia o le pule.

O aʻafiaga o le faʻaaogaina o faiga faʻataulāitu e manatuaina i le olaga atoa, pe afai e mafai ona e faʻasaoina ...

O ai le Atua (e tusa ai ma Sinelnikov)

E ala i tusitusiga o le tusi, o uiga o le tusitala i le Atua e maua mai i filo mumu. Sinelnikov faʻaalia i luma oi matou o se tagata talitonu. Na ia ole atu foi i le Atua mo se faamagaloga pe a ia faia se mea sese. E le o manino le o ai Dr. Sinelnikov e manatu i le Atua.

Sii mai: "I totonu o le tusi e masani lava ona ou faaaogaina upu e pei o le Atua, o le lalolagi, o le Silisili Ese, o le Moni, Malosi, Moni, Filemu. O nei mea uma o igoa eseese ia mo le mea lava e tasi - o se Faʻamasinoga taua ma le maaleale e pule i le atulaulau ma o loʻo i ai i totonu oi tatou taʻitoʻatasi. "

E faigofie ona matauina i lenei aʻoaʻoga le faʻamaonia o le Atua ma le atulaulau, o lona uiga. faanatinati. E tusa ai ma le Sinelnikov, o le Atua o se ituaiga malosi lea e fesoasoani ia te ia e "foia ai faafitauli," ma o se tagata na te faia mea uma mo ia lava: "tatou te faatupuina faamaʻi mo i tatou lava", "tatou te foafoaina le lalolagi tatou te nonofo ai." O lenei maea o le tagata lava ia e oʻo atu i le tusi atoa.

O se tagata e le masani i le Atua, o Ana meatotino, ua avea ma mea moni i lona ulu. Ma o le tiapolo na te faamalamalamaina ma le faʻaʻoleʻole mea uma lava: mulimuli ane, e le mafai ona iloa le Atua i tagata, o lea e leai se manaʻoga e taumafai e malamalama i lenei fenumiai.

O le filifili e faigofie tele: 1) O ai aʻu? - vaega o le atulaulau, 2) O ai le Atua? - o le vanimonimo (e tusa ai ma le Sinelnikov), 3) O lea o aʻu o se vaega o le Atua, 4) O lea o aʻu o le Atua.

E matua taufaamatau lava. Ou te toe fai atu, o le tusi e leai se manatu o uiga o le Atua. E taufaamatau foʻi ona o le mea e ono tupu i lenei. O le tusitusiga e tuʻuina atu ai fesootaʻiga i isi tusi vaʻaia, o lona uiga atonu e sili atu ona faʻaleagaina. Ma o le a le mea e mafai ona taʻitaʻia ai le ola o le tusitala lava ia.

Afai na taʻua e le Sinelnikov le Evagelia i ana uluai tusi, ona ia fai mai lea i tusi mulimuli ane e tatau ona liliu tagata uma i faiga faapaupau. E le gata i lea, i luga o le upega tafaʻi o Sinelnikov o loʻo i ai se fuafuaga e faaipoipo i ulugalii talavou ... O se galuega manino, faʻapitoa, ma le tumau o lē na fai mai "O le ae pei o atua."

O ai, ou te manatu e manatua e tagata uma.

O fea e sau ai faamaʻi?

Valery Sinelnikov o loʻo faʻamalamalamaina lona manatu e faatatau i faʻamaʻi tino. O se fomaʻi e ala i galuega, Sinelnikov e faʻamatalaina le faʻamaʻi o le maʻi: o mea uma e uiga i mafaufauga leaga, uiga, amioga. O lona uiga, e faia e tagata faʻamaʻi mo i latou lava.

O le mea autu ou te fia tosina i ai o le vaega autu lea o le tusi. O se lisi lenei o mafaufauga le lelei, leaga, lagona, amioga.O vaega taʻitasi e faʻamatalaina maʻi, mafatiaga, olaga e le maua e mafaufauga le lelei. E tusa ai ma le Sinelnikov, o mea uma lava e matua faigofie lava. Mafaufau sese, o lona uiga

agasala ma mafaufau - ia maua se maʻi gaserang, faʻalavelave. E le gata i lea, o lenei taui toe faʻafouina e faʻapitoa i lo tatou olaga le tumau. I le ala, Sinelnikov e le o fai mai se mea e uiga i le olaga pe a mavae le oti, o le ola e faavavau lea o loo tatou sauni uma ai.

O malosi uma o le tusitala e faʻatatau saʻo i le faʻaleleia atili, faia o le ola i le lalolagi sili atu le toʻa, soifua maloloina, ma le fiafia.

I le taimi nei, o le tulafono na faʻamautu e Sinelnikov o le tulafono o le mafuaʻaga ma le aʻafiaga o mafutaga e le masani ona galue i lenei olaga. Ua tatou iloa le tele o faataitaiga pe afai e manuia le au solitulafono o le tulafono a le Atua ma tagata. E foliga mai o mea uma lava e aluese mai ia i latou. Ma ei ai le soifua maloloina, ma tupe, ma le mafanafana.

O faufautua faaleagaga e faamalamalama lelei lenei mea - ona auina atu lea e le Alii o faanoanoaga i se tagata pe afai o loo i ai pea le faamoemoe mo le toe fanauina o le agaga, e le o mea uma ua leiloa, e mafai ona ia sui, ia lelei, mama. A leai, e tuua e le Atua le tagata, saunia lona finagalo.

Ma o le a la, pe a mavae le oti? E sili ona aoga ae mataʻutia mataʻituina i lenei mataupu ua faamaumauina e tagata taʻavale cardiologist.

Tausala

Ae toe foʻi i le tusi a Sinelnikov. O le tele o lagona le lelei ma amioga e tau atu i faamaʻi e maua mai i Tusitusiga Paia, e taua tele e tusa lava pe i ai faʻamatalaga. O le upusii mai le talalelei e lata ane i le upusii mai le tusi o filosofia taufaasese e le mafai ona aafia ai lagona o se Kerisiano.

O le tele o "mafaufauga sese" e le mafua ai le popolega: inoino, tausalaina, faitaaga, faamaualuga ... Ma o lenei tatou te faitau ai o le solia o le "tulafono o le lalolagi" o le taʻusalaina (!), Faitioga faaletagata, faitioga a le tagata lava ia. I lenei taimi, o le tagata faitau ua aʻo mai Sinelnikov e fasioti lona lagona lelei.

Ou te talitonu o se galuega faataumaoi lea e tapunia ai le ala o le tagata i le salamo, ma o le mea lea i le faaleleia o le tagata lava ia, suia o le tagata lava ia, malamalama o le tagata ia te ia lava.

O le a se isi mea e mafai e se tagata ona iloa e iloa ai ona vaivaiga, tauivi pe afai e le o ia te ia le malosi e vaai tino ai i lona olaga, ia te ia lava?

A tautala le tusitala e uiga i le taʻusalaina, na te faʻaalia foi ona mafaufauga e faatatau i le taua o agaga o le loto leaga. Sinelnikov ua soloia le uiga o le Atua, ae ua ia teenaina foi togafiti a le tiapolo. "O le tiapolo o a tatou mafaufauga ma lagona faataumaoi, faatiga ma faataumaoi." O le faafitia o le i ai o temoni, e pei ona e iloa, ua na o le manuia lava o tagata mulimuli.

Upu sii a V. Sinelnikov: "Afai e natia le Atua ma le Upu Moni i totonu oi tatou taitoatasi, e foliga mai, ao tatou taʻusalaina i tatou lava, tatou te taʻusalaina le Atua, faitioina i tatou lava, tatou te faitio i le Atua."

O nei upu e mafua ai le manua loloto i luga o le mafaufau o loo sailia le Atua. O se taunuuga, na te le maua le Atua, ae o se leaga leaga.

O le faʻamaoniga lenei o le Atua lea e taʻitaʻia ai le faʻamaoniga o le Atua ma le a le mea e le manino. O le mea lautele, o le valea atoatoa i faaupuga faʻalelotu, e ui i lea e le tuusaunoaina mai le tiute.

Alofa ma le agaalofa. O se taimi e faanoanoa ai Valery Sinelnikov

Ia, faʻalogo! O isi lagona leaga o Sinelnikov o le alofa ma le agaalofa. E talitonu o ia o le alofa mutimutivale e tosina atu ai le osofaʻiga faʻasauā a tagata ma ofoina mai le faʻamaloloina o le alofa, talitonu i le amiotonu o le atulaulau. O le isi vaega o le alofa ua oti.

Ou te le iloa po o le a le mea e tusi e uiga ia te aʻu lava e uiga i le alofa mutimutivale ma le agaalofa i le vaega o lagona le lelei. I loʻu manatu, o mea uma e manino iinei, e ui lava mo se taimi umi sa ou faaaogaina moni lenei mea mo le mea moni.

Faʻamatala Archimandrite Gabriel (Urgebadze)Ou te manatu o le a oʻo mai iinei.

"'Inoʻino i le leaga. Alofa ma alofa mutimutivale i le tagata na te faia mea leaga. Atonu o le tagata na te faia mea leaga i aso nei, a taeao e ala i le tatalo, loimata, anapogi ma le salamo o le a faamamaina ma avea faapei o se agelu - o mea uma ua i ai i le finagalo o le Atua. Ua tele naua tulaga faapena. "

Ou te talitonu o tagata le mautonu e pei o Sinelnikov e tatau ona salamo.Ae oa latou tusitusiga "galuega" taumafai e aua le toe pikiina.

I le vaega lona lua o le tusi "Alofa i lou maʻi", ua faailoa mai e Sinelnikov se taumafaiga e faʻavasegaina faʻamaʻi o totoga eseese, faʻapea foi le faia o se fesoʻotaʻiga ma le mafuaʻaga o mea na tupu, lea e tusa ai ma le Sinelnikov, o loʻo i ai i amioga ma mafaufauga. O le mea lea, o le tusi iinei e avea ma taʻiala, o le a le mea e tuuaia ai oe pele ia i latou pe a maʻi. Sinelnikov, o lenei vaega o loʻo tuʻuina atu i le tele o tusi ma faʻataʻitaʻiga mai le faiga masani.

O se tagata e ola e tusa ai ma le Sinelnikov

Afai e taliaina e le tagata suʻesuʻe le faʻamalamalamaga o le Sinelnikov, o le a le mea na avea ai o ia? Muamua, e te popole i le tagata lava ia ma oa faalelalolagi. E finagalo o ia e talia ma taliaina i latou e ala i faiga faataulāitu. Lona lua, o le tagata lenei o loʻo loloto lona lalelei, o lona uiga, i le taufaasese.

O mea uma e foliga mai o le piniki ma le fulufulu ia te ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tafatafa o se alii talavou, o se tagata taufaaleaga o taumafai e gaoi se taga a se teine, o le a faapefea ona amio o ia i se ituaiga o mafaufauga? Ou te manatu o le a ia pasi atu i se lagona o le faamasinoga tonu.

A uma, e talitonu o ia i le amiotonu o le atulaulau, ma o le teine ​​lava ia na ia faia lenei faafitauli i ona mafaufauga ma ana amioga. Mata o le a faʻafeiloaʻi e se tamaloa lenei mea i se tinamatua e le mafai ona gaoioi, faʻalagolago i luga o se laau? Leai, o le a ia manatu na ia faia se faamaʻi.

Mata o le a ia faia se tala i le faasee na ia faailoaina o ia lava i luga o le pasi i tafatafa o lana pele? Ou te le mafaufau i ai.

Sei ou tuuina atu ia te oe se faataitaiga moni o le ola na ou matauina i ou lava mata. E lua tamaitai i totonu o le potu - o le tinā o le tama ma le afafine o lana tama. O le tama a lana tama o loʻo i ai se faʻavavevave o urolithiasis. A o iai o ia, na suia e le tina o le tusi a Sinelnikov ma fesili mai i se leo faamautinoa: "Ia, ioe, o ai sa ita? Ae faapefea le tane? O mai, faatofa vave. "

Pe o le a vave ona sau se tagata e taʻutaʻu atu le tagata ua masani ona aua nei faitioina ia lava, ae le o le otegia, ma isi mea faapena? Leai, e matua faigata lava ona aveeseina, ou te fai atu i ai ma le tiutetauave atoatoa. I totonu o lenei tusi, o mea pepelo e fefiloi ma le moni, esotericism ma tala o le talalelei.

O le faitauina o le tusi "Alofa i lau maʻi" e mafua ai ni manuʻa loloto i le agaga e na o le Alii lava e mafai ona faʻamalolo ma le loto faamaoni o le tagata lava ia e sui taunuuga o aʻoaʻoga sese na aʻoaʻoina mai le Sinelnikov.

Ou te manatu, i se tasi tulaga, o le fesoasoani a se fomai tipitipi atonu e manaomia ...

O le mea sili ona taua, e tusa ai ma le Sinelnikov, o se tagata o se tagata e leai se faʻatuatua moni, o lē e le iloa le Atua. Na te faafitia foi togafiti faataulāitu, o lona uiga e le mafai ona puipuia o ia e faasaga ia i latou.

O Valery Sinelnikov o le tele o le mea moni ma le pepelo e le faigofie tele ona aluese mai le ulu o le ulu, aemaise lava pe a fai o le tasi na faia lenei mafaufauga.

O le mea lea, o le tusi a Valery Sinelnikov "Alofa i lou maʻi" e taitaieseina ai se tagata mai le malamalama moni o le Atua i totonu o le taamilosaga o meafaitino, fia inu mo le soifua maloloina, manuia. Ma e taʻitaʻia atu i temoni e tasi i faiga faʻapitoa.

Polofesa Neumyvakin ma lana metotia mo togafitiga o le maʻisuka

Faʻalogo vailaau i aso nei e tele togafitiga faʻataʻitaʻi ma metotia mo le togafitia o le maʻisuka.

O nisi oi latou e matua aoga lava, o isi ua i ai se faʻamalologa faʻapitoa i teori.

Masalo o le auala sili ona taugofie ma sili ona taugofie o le faaitiitia o le suka i le aso ua aloaia o se metotia o le togafitia o le hyperglycemia e tusa ai ma le Neumyvakin. O lenei filifiliga e faatea ese ai se maʻi faigata e faigofie ma lautele.

E faʻavae i luga o le talitonuga o le aoga aoga o le hydrogen peroxide i luga o le tino o le tagata, e faʻaogaina ai e mafai e tagata gasegase ona faʻaleleia lelei le soifua maloloina. E aoga tele le auala Neumyvakin mo le maʻisuka? O le a lona ute ma o loʻo i ai ni faʻalavelave i le auala?

O ai Neumyvakin?

Ivan Pavlovich Neumyvakin - o se fomaʻi lauiloa lauiloa, polofesa ma fomaʻi o fomai. E masani ona lauiloa o ia i fomaʻi i le avea ai o se tagata na atiae se tulaga tulaga ese o le faamaloloina o le tino ma le fesoasoani o le hydrogen peroxide masani ma le suasusu.

Polofesa Ivan Pavlovich Neumyvakin

Mo le sili atu i le fa sefulu tausaga, sa auai le saienisi i isi vailaʻau, faʻaalu atoa lona taimi e suʻesuʻe ai aʻafiaga o mea masani ile tino o tagata ma auala ma le togafitiga o le gaioiga o le gaioiga o totoga o le tino e fausia faʻapitoa e auala masani.

O suʻesuʻega faasaienisi a Polofesa Neumyvakin o loʻo faʻaalia ai mealilo o le umi o le ola ma faʻatagaina ai se tagata e faʻalauteleina se soifua maloloina. O le mea lea, e tusa ai ma le saienitisi, o le hydrogen peroxyide masani lea o le auala aupito sili lea ona malosi e aveesea ai le tele o maʻi ogaoga, e le o le maʻisuka e le o ni tagata e sili ona leaga-1

Neumyvakin's theory of diabetes

E le o se mea faalilolilo o le maʻisuka o se tasi o faʻamaʻi sili ona leva na iloa e tagata. E le gata i lea, o le maʻi e fesootaʻi ma le faateleina o le suka toto e tumau pea e le mafai ona faʻaleleia.

E faigofie ona faʻamatalaina i le mea moni e faʻapea, e oʻo lava i faʻasologa faʻasolosolo faʻagasolo nei ua le mafai ona faʻamatalaina mafuaaga moni o faʻamaʻi o le maʻi.

O se saienitisi lauiloa ma se fomai, o Dr. Neumyvakin, na ofoina atu lana vaai i le faafitauli, o le, e faavae i luga o mea moni, e mautinoa ai e mafai ona faatoilaloina le maʻisuka e ala i le faaaogaina o le hydrogen peroxyide e lauiloa e tusa ai ma le polokalame na ia fuafuaina.

Neumyvakin igoa e uiga i le 40 mafuaʻaga o le maʻisuka, o le mea autu o loʻo taoto i tua o togafitiga faʻaleagaga faʻapitoa e mafua ai le faateleina o le mamafa o le kulukose i le toto toto. O le saienitisi e ofoina atu se auala faigofie e faatonutonuina ai le gaioiga o vaega uma o le tino, lea o le a fesoasoani e aveesea ai le maʻisuka ma puipuia ai le tuputupu aʻe o faʻafitauli o le maʻi.ads-mob-2

Le aano o le metotia

O le togafitiga o le maʻisuka e faʻavae i luga o faʻamalologa o le hydrogen peroxide ma ona aafiaga aoga i luga o le tino o le tagata i lona atoaga. O le mea moni e faapea o le vailaʻau o le vai lava lea e tasi e faʻamaoaigaina i le sili atu o le okesene o le okesene, lea e faʻaaogaina ai e Neumyvakin ia uiga lelei.

I le fatu o le auala a Neumyvakin o le hydrogen peroxyide.

Pe a ulu atu i le tino o le tagata, o le hydrogen peroxide i lalo o le gaioiga o se catalase faapitoa o le enzyme e paʻu ifo i totonu o le vai ma se atomela o le okesene. O le suavai ua uma ona gaosia e le tino, ma o le vaega o le okesene o le H2O2 e auina atu i nofoaga o le localization o maʻi mama ma maʻi ina ia mafai ai ona faaumatia i latou.

O ia ituaiga o siama e aofia ai le tele o siama ma siama, sigi, parasites, faapea foi ma le fausiaina o fausaga ma mea eleelea o totoga o aʻafiaga e afaina ma faavaivaia ai a latou galuega.

I le maʻisuka, o le hydrogen peroxide e faʻapupulaina ai le malosi o suauu pancreatic e faʻamaopoopo ai le inisalini ma faʻalautele ai le lagona o le hepatocytes i le kulukose.

Talaʻu ma le Moni

O lenei suʻesuʻega faʻasaienisi lautele o loʻo talanoa e uiga i mafuaaga talafeagai o le atinaʻeina o le faʻamaʻi, metotia mo lo latou puipuiga ma metotia o le togafitia o le hyperglycemia faʻaaogaina faigofie ma taugata.

Talaʻu ma le moni o se tusi lea na mafai ona fesoasoani e sili atu ma le tasi le tagata maʻi e mafatia i le maʻisuka. E maua ai se avanoa mo tagata mamaʻi e maua ai le faʻatuatua i le faʻamalololoina ma aʻoaʻoina pe faʻapefea ona togafitia a latou faʻamaʻi saʻo e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina.ads-mob-1

Metotia o le talosaga

I le maʻisuka, ua faʻaaogaina se metotia "totonu" o le faʻaaogaina o le hydrogen peroxyide.

O loʻo i ai ni tulafono faʻapitoa, i luga o le tausia lelei o le taunuʻuga atoa o togafitiga o le hypoglycemic.

Mo le sauniuniga o se vaifofo faamalolo, na o le faamamaina o le vai toto ma le 3% H2O2 e tatau ona faʻaaoga. Ole tele o le peroxide e tatau ona faʻagasolo malie ile sefulu aso.

E tatau ona saunia ma inu le meafaigaluega i taimi e tolu i le aso. I le aso muamua, e fautuaina e le sili atu nai lo le tolu mataʻu o le H2O2, e vaevaeina i ni atopa se tolu, o lona uiga, tasi le faasea faalua i le aso. I le aso lona lua, o le aofaʻi o mataua ua faʻafesoʻotaʻi faʻalua lua taimi ma e ono i le ao atoa.

O le polokalame mo le mauaina o le hydrogen peroxide e tusa ai ma le Neumyvakin i le maʻisuka, e faapenei:

  • 1 aso - 1 le mataua + 1 mataua + 1 le mataua, 50 ml o le vai,
  • 2 aso - 2 faʻafefe + 2 mataʻu + 2 mataʻu, taimi uma mo le 50 ml o ituaiga,
  • 3 aso - 3 pa'ū + 3 pa'ū + 3 mataʻu,
  • 4 aso - 4 + 4 + 4,
  • 5 aso - 5 + 5 + 5,
  • 6 aso - 6 + 6 + 6,
  • 7 aso - 7 +7 +7,
  • 8 aso - 8 + 8 + 8,
  • 9 9 - 9 + 9 + 9,
  • 10 aso - 10 + 10 + 10.

E taua le manatuaina o le fua aupito maualuga o le mea galue malosi e le tatau ona sili atu i le 30 mataua i le aso, lea e tatau ona faʻavaivai i le 50 ml o le vai.

Faatasi ai ma lapataiga mo le faaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona totogi faapitoa le tausiga i vaega nei:

faasalalauga-pc-4

  • e faʻasaina le faʻaaoga vave o se vaifofo faʻamalolo pe a maeʻa se taumafataga (i le va o vailaau o vailaʻau ma meaʻai, e tatau ona tausia se vaeluaga, tumau pe a ma le lua itula),
  • pe a maeʻa le sefulu aso o le suʻeina o perosi, e tatau ona e faia se malologa o aso e lima, mulimuli ane e mafai ona toe faia le togafitiga poo le 30 togi i aso uma,
  • E leai se tulaga e tatau ona e faateleina le fua o le fualaau faasaina i luga aʻe o le 30 pata i le aso,
  • E mafai ona e faʻamalosia le aʻafiaga o le hydrogen e faʻaaoga ai punaoa masani o le vaitamini C, aemaise lava, sipili luga, sauerkraut,
  • Aua le faʻaogaina le H2O2 faʻatasi ma isi vailaʻau (e tatau ona inu le vaifofo i le 30 minute muamua pe 30 minute pe a maeʻa ona ave lau vailaʻau).

Faʻafitauli o togafitiga

Pe a togafitia i le peroxide, e mafai e se tagata ona iai ni aʻafiaga o le togafitiga.

I le avea ai o se tulafono, o latou foliga vaaia e fesoʻotai ma le faʻaleagaina o aafiaga o le vailaau i luga o meaola faʻapitoa, lea e mafai ona maua i le gasegase ma le natia o faʻafitauli.

Ona o le maliu o le fomaʻi, o le tele o toxins ua tuʻuina atu i totonu o le toto o le tagata, lea e faʻaosofia ai le foliga mai o le inu oona o le tino e pei o le vaivai, malaise lautele, faʻaitiitia o le paʻu, manatuaina o le mafaufau ma le moe.

Faailoga faʻasologa vave, aua i lalo o le aafiaga o le hydrogen peroxide o le tino e matua vave vave ona fufulu.

I le vaitau o le tupuga o aʻafiaga, ia aua nei taofia le tagofia o fualaau faasaina, e tatau lava ona e faʻaitiitia lona metotia sei vagana ua faʻamaonia e le tulaga .ads-mob-2

Contraindications

Neumyvakin e fai mai e leai ni faʻalavelave matuia i le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i le maʻisuka malosi. Ae o loʻo i ai tuusaunoaga.

Tetee togafitiga ma H2O2 e tatau ona:

  • tagata ua maua i le le lava o le le faapalepale i se vailaau matautia ma ona tuufaatasiga,
  • o gasegase o loʻo faʻasolosolo le taotoga o le totoga o le totoga (o le peroxide o se malosiaga malosi malosi o le gaioiga puipuia, lea e mafai ona mafua ai le le fetaui o le okeni foai ma meaola a le tagata ma mafua ai ona teenaina).

Togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide e tusa ai ma le auala Neumyvakin:

Togafitiga o le maʻisuka e Neumyvakin

O le polofesa o Neumyvakin e taʻua o le maʻisuka o se faamai o le ola le lelei ma le ola maloloina. Le togafitiga o le maʻisuka ma le soda e tusa ai ma le Neumyvakin ua avea ma se tasi o lala o isi vailaʻau. Ma, e ui lava i manatu feteenai, o lona faiga masani o togafitiga o faʻamaʻi o loʻo faʻatino lelei ma e manatu lelei e aoga.

O le a le numera o le tala o le maʻisuka?

Neumyvakin I.P. na fatuina se mafaufauga tulagaese, lea e aofia ai le faʻaaogaina o suauu ma le hydrogen peroxide i le maʻisuka, e avea ma vailaʻau autu. I le faʻaaogaina ma le manuia o lona poto i le faʻatinoga, na faia ai e le saienitisi se isi togafitiga mo le faʻamaʻi. Faʻafetai i suʻesuʻega a le polofesa, o le togafitiga o le maʻisuka ma nei vailaʻau ua faʻaaogaina lelei mo le puipuia ma le soifua maloloina.

Faʻafetai i le peroxide, ua faʻamamāina le tino mai aʻafiaga o meaola ninii.

O le aʻafiaga o le metotia o le aʻafiaga o le hydrogen peroxide ma le soda i luga o siama ma sigi lea e aʻafia ai le siosiomaga i totonu o se tagata.

O le hydrogen peroxyide (H2O2) o se vailaau mamana malosi lea e aʻafia ai le aafia i pathogens ma toxins. E le faʻapipiʻi le H2O2 i le tino, ma faʻafefea ai ona faʻaitiitia ni faʻafitauli o le allergic.

E fesoasoani foi le susu e aveese le tele o le vai mai le tino, ma faʻaitiitia ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o puipui o toto toto.

Louise Hay ma Sinelnikov - psychosomatics o ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka

E tusa ai ma le tele o tagata atamamai e suʻesuʻe le aano o faʻamaʻi eseese, o le tele o faʻamaʻi faʻapitoa e aʻafia ai le talaaga o suiga o le mafaufau i le tulaga o le atuatuvale, le neurosis, poʻo le faʻaletonu o le mafaufau. O le mea lea, o le tino o le tali atu i soʻo se faʻaleagaga umi faʻaleagaina ua faʻaalia.

O le maʻisuka i lenei tulaga e leai se faʻalavelave.

O a aʻafiaga o le mafaufau e aafia ai le etiology o le maʻisuka

O le atinaʻeina o le maʻisuka e faʻatatau i mea o le mafaufau. O se tagata e le mafaufau lelei e faʻafuaseʻi ona pa'ū i le vaega lamatia mo le faʻafuaseʻi o le maʻi. O le iʻuga, o le hyperglycemia tumau e taʻitaʻia ai le faʻaleagaina (vaega pe faʻamaeʻa) o totoga taua ma tino o le tino. O le galuega a le faiʻai ma le vaʻai o le vaʻai ua faʻalavelaveina.

O le amataina o le suka i le suka e mafua ona o mafuaʻaga nei:

  • popolega i fale
  • aafiaga tau siosiomaga
  • uiga patino
  • phobias ma faʻalavelave (faʻapitoa ona mauaina i le taimi o le tamaitiiti),
  • mafaufau loloto.

O nisi o tagata atamamai iloga i le vaega o mafaufauga ma le mafaufau e mautinoa i le mafuaʻaga o mafutaga o maʻi o le mafaufau ma le tino. O suʻesuʻega na maua ai e le itiiti ifo i le 30% o le maʻisuka na maua ai le maualuga o le hyperglycemia ona o:

  • faʻaauau le faʻaleagaina
  • mama, faaletino ma faalelagona lagona vaivai,
  • moe le lelei
  • le lelei
  • faafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻalavelave maualuga.

O le le mautonu na mafua ona o tulaga le lelei - tuʻuina atu le malosi i le faʻalauiloaina o faʻafitauli o le gasegase e fesoasoani i le le atoatoa o le tino ma isi faʻamaʻi e faʻaleagaina ai galuega taua a le tino.

Manatu o mafaufauga i le maʻisuka

O le maʻisuka lava e mafai ona afaina ai mafaufauga faalemafaufau ma le mafaufau.

E masani lava ona i ai ni fuainumera neurotic o ituaiga eseese ma le faʻaleagaina lautele o le faʻavevesi, mafua ai le gaioiga lelei ma faaletino. Mo ia soliga, o osofaʻi ita o le ulu o uiga ia.

I le maʻisuka malosi - o loʻo i ai se mea e le mafai ona maua i luga o le tino. O se faafitauli talitutusa e afaina ai foi tamaitai, ae le silia le 10% o mataupu.

O faʻalavelave mafaufau sili ona faʻalauiloa ua aliali i le taimi o le maʻi suka. O se tulaga matautia e afua ai ona faaletonu le mafaufau e tupu i le 2 vaega.

  1. Faʻailoga e muamua aliali mai, sili atu le filemu.
  2. A mavae sina taimi, e moe le tagata maʻi, faʻanoanoa ma se siama i totonu.

Mo se isi vaega o faʻafitauli o le maʻisuka, o mea nei e le mautonu le mafaufau o uiga ia:

Suauu toto e masani lava 3.8 mmol / L

E faʻapefea ona tumau le suka i le 2019

  • pei o le le mautonu,
  • e le faʻamaonia le faʻamalosia o musika,
  • faʻaleagaina o meaola.

Masalo o le atinaʻeina o isi faʻafitauli o le mafaufau lea e le afaina saʻo i le maʻisuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le atinaʻeina o faʻafitauli atherosclerotic i le maʻisuka e mafai ona mafua ai se mafaufauga vaʻaia, faʻatasi ai ma se tulaga faʻavaivai. O nei faaletonu o mafaufau e aafia tele lava i tagata matutua.

Fomaʻi

E masani lava, e manaʻomia e le maʻisuka togafitiga faʻapitoa ma mafaufau faʻapitoa. Togafitiga i se taimi vave o le faamai e aofia ai le faʻaaogaina e se fomaʻi o togafitiga o le psychotherapeutic i le faiga o faʻatinoga faʻapitoa, talanoaga ma maʻi ma aʻoaʻoga.

O le faʻamalamalamaina o mafuaaga o le pathogenesis o le faʻamaʻi e fesoasoani e ausia se taunuʻuga manuia. E le gata i lea, e faia e le fomaʻi gaioiga e faʻaitiitia ai le faʻafitauli o le mafaufau e afaina ai le paleni faʻapitoa. I le faʻaopoopoga, o vailaau faʻasaina ma mea faʻasao e faʻataʻitaʻiina e tagata tomai faapitoa.

Louise Hay - lagona, lagona, lagona ma le maʻisuka

O le toʻatele o tagata lauiloa faʻapitoa e talitonu i le tuusaʻoina o le aʻafiaga o aʻafiaga o le mafaufau i le atiaʻeina o faʻamaʻi tino. O le tusitala o Louise Hay o se tasi o faavae o le fesoasoani a le tagata lava ia, o le tusitala o le silia ma le 30 tusi o mafaufauga iloga. E talitonu o ia e masani lava o le amataina o faʻamaʻi (e aofia ai le maʻisuka) e muamua i le le fiafia i taimi uma lava.

O suiga faʻaleagaina i le tino e masani lava ona mafua mai e le tagata lava ia, e ala i le manatu o ia lava e le tatau ona ia alofa mai e pele ia te ia ma faʻaaloalo mai isi. I le avea ai o se tulafono, o ia mafaufauga e le mafaamatalaina, ae i le aluga o taimi e mafua ai le leaga tele o le mafaufau.

O le isi mafuaaga o le maʻi o le maʻisuka o le leai o se mafaufau. E manaomia e tagata taʻitoʻatasi le fegalegaleaiga ma tagata o loʻo siomia o ia, aemaise lava i se lagona o le alofa na ia maua mai i ē pele ia te ia pe tuʻuina atu foi o ia.

Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata e le o faʻamalamalamaina le faʻaalia o lagona o le alofa ma lagona lelei. O se taunuuga, latou te iai se tulaga le atoatoa o le mafaufau.

O le faʻatonuina o le setete e mafai ona tupu i luga o le faʻavae o le le fiafia i le galuega filifilia ma le le mafai ona ausia sini.

O le manao o se tagata e ausia se sini e le fiafia ia te ia, ae le o le tagata lava ia, ae ua tuuina atu e tagata ua i ai le pule mo ia (matua, uo vavalalata, paaga), e aofia ai ma le faaleagaina o le mafaufau ma le faatupuina o le faaletonu o le hormonal. O le le fiafia i galuega le alofa e ono mafai ona o faatasi ma:

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka i le fale, e fautuaina e tagata atamamai DiaLife. O se meafaigaluega tulaga ese lenei:

  • Faʻamaʻosaʻo le kulukose toto
  • Faʻatonuina le galuega o le pancreatic function
  • Aveese le faʻanoanoa, faʻasaʻo le faʻavaʻaina o vai
  • Faʻaleleia le vaʻai
  • E talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti.
  • E leai se faʻailoga

Ua maua uma e le au gaosiga laisene uma ma tusi faamaonia lelei i Rusia ma atunuu lata ane.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Faʻatau i le 'upega tafaʻilagi aloaia

  • vaivai le tumau
  • vaivai,
  • faʻaleagaina.

O nei mea uma e fesoasoani i le atinaʻeina o hypo-hyperplycemia masani.

E tusa ai ma le manatu o Louise Hay, o le tulaga o le maʻisuka i luga o le mamafa o tagata e tutusa lelei ma le faʻataʻitaʻiga o le tulaga o le mafaufau. I le aluga o taimi, o le mamafa tele o tagata e atiina ae ai se faʻaletonu laiti e aʻafia ma le le fiafia ma o latou foliga vaaia, o lagona faifai pea e lagona.

Ona o le maualalo o le taua o le tagata ia te ia lava, o le lagona o popolega e aafia ai le atinaʻeina o le maʻisuka ma aʻafiaga e aʻafia ai.

Peitai, o le autu autu o le maualalo o le taua o le tagata lava ia ma le le faamalieina o le olaga, e tusa ai ma Louise Hay, o loo taina e se lagona o le faanoanoa e uiga i avanoa ua tuanai ma le le maua.

Manatu o le Polofesa Sinelnikov i luga o mafaufauga o le maʻisuka

E iai foi se lagolago malosi o le mafaufau o le mafaufau o le maʻisuka, o se tagata tomai faapitoa i le mafaufau o le mafaufau, mafaufau o le mafaufau, homeopath ma le tusitala o le tele o tusi i le faaleleia atili o le ola - Polofesa Valery Sinelnikov.

O lana faasologa o tusi "Alofa i lou maʻi" e tuuto atu i le faʻamatalaga o mafuaʻaga o faʻamaʻi eseese, e aofia ai mafaufauga o le maʻisuka. O tusi o loʻo faamatalaina ai tulaga leaga o le mafaufau lea e aʻafia ai pe aʻafia ai le gaioiga o totoga i totonu.

E tusa ai ma le polofesa, o le ata o psychosomatics e faʻavae i vaega taua e lua - o le agaga ma le tino. I ni upu faigofie, o se saienisi lenei e suesue ai le aafiaga o le le mautonu o le mafaufau i le tulaga faaletino o le tino o le tagata.

I totonu o ana tusi, o le Polofesa Sinelnikov e faʻasoa ana tausaga e tele o suʻesuʻega na faʻatinoina o se tamaititi aoga. E tusa ai ma le saienitisi, o vailaau faʻaleagaina e le mafai ona fofoina atoatoa, ae na o le fesoasoani e faʻaitiitia ai le tulaga, malelemo ai mafuaʻaga moni o le atinaʻeina o togafitiga.

I lana faʻataʻitaʻiga, na maua ai e le saienitisi e faʻapea, mo nisi o gasegase o se mea masani le faʻaaogaina o le faʻamaʻi ina ia mafai ai ona faʻatino nisi o faʻamaonia mautinoa pe natia. O lenei mea e faamaonia ai o le mafuaaga autu o le faamai e le o fafo atu, ae i totonu o se tagata e mafai ona faia se eleele lelei mo le atinaʻeina o maʻi faaletonu.

O meaola ola uma e masani ona maua ai le faʻamausaliina o le paleni. I lenei taʻiala, o le faʻaogaina o meaola faʻanatura i totonu o se tagata e galue, mai le fanau mai. I se tino maloloina, o mea uma lava e tutusa. Pe a faʻavaivaia le faaletino poʻo le faaleagaga, e tali atu le tino i faʻamaʻi.

E tusa ai ma le Polofesa Sinelnikov, o le le sologa lelei ma le lalolagi i fafo e afaina ai le amataina o le suka ma isi maʻi tuga. E taua tele le aʻoaʻo e mafaufau lelei i taimi uma.

E tatau ona e taumafai e suia le uiga ia te oe lava ma isi tagata. Ma i se lalolagi fou, ua tumu i nuanua, o le a leai se avanoa mo le maʻisuka.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Lyudmila Antonova ia Tesema 2018 na tuuina mai ai se faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Pe aoga le tusiga?

O le a le maʻisuka

Polofesa Neumyvakin I.P. o le maʻisuka ua taʻua o se faʻamaʻi e tupu ona o le ola le lelei, meaai paleni ma le gaioiga. O se taunuuga, o tulafono o le soifuaga o le tagata ua solia.

Ua faamaonia e tagata poto i vailaau taʻaloga o le maualuga o le suka i le toto o se tagata e le o le mafuaʻaga lea o le maʻi, lea e taʻua o le maʻisuka, ae o se taunuuga o le malosi o le malosi e tupu i le tino i le i ai o gasegase eseese ma metabolic ma endocrin.

Lisi talafeagai: togafitiga o le maʻisuka i togafitiga faʻalautele i le fale

Vaega o togafitiga o le maʻisuka e tusa ai ma le Neumyvakin

O le maʻi suka o se faʻamaʻi faʻavaivai ma faʻalauteleina i tua atu o faʻafitauli o le tino. I le faaopoopo atu i le togafitiga o togafitiga faasao, e tele auala eseese. O se tasi o metotia lauiloa o togafitiga e leai se togafitiga o le maʻisuka o le auala a Polofesa Neumyvakin.

Tagoga o le susu: faʻamaoniga ma le faʻailoga

O le faʻateleina o le malosi o le ate e faʻaosofia ai le atinaʻe o le maʻisuka. Neumyvakin ua ofoina atu se isi togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 - e faʻaaoga ai suauu masani.

  • faaleleia le metabolism
  • soloina o toxins,
  • le faʻamautuina o le eletise o le manava,
  • toe faʻafouina o le faʻalavelave popole.

O fale mafanafana ma suauu fesoasoani e faʻaleleia ai le manuia lautele. O mea faʻaleagaina o lenei oloa o le a fesoasoani i le faʻavaveina o le faʻamaloloina o maʻi ma manuʻa, lea e sili ona taua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le kulimi e aveesea ai toxins mai le tino ma faʻaleleia le aʻafiaga o fualaau. I le maʻisuka, e faʻaaogaina e pei o vai taʻele masani pe ave faʻatalanoa.

O ia togafitiga e tatau ona amata ina ua maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. O le suauu paluga o loʻo solia i mataupu nei:

  • Inisalini e faʻalagolago i le maʻisuka
  • tasi le le faapalepale,
  • gastritis ma le maʻi o le manava,
  • maualalo o le eletise o le manava,
  • le i ai o le kanesa.

Togafitiga ma le sodium bicarbonate ua solia i le taimi o le gaioiga ma le lactation.

O le faʻaaogaina o le sodium bicarbonate e avea o se vailaau e fesoasoani e aveesea ai le mamafa ma faʻaleleia atili le soifua manuia.

Faʻafefea ona faʻaaoga soda?

O le paʻu ma le susu susu o le a fesoasoani i le faaleleia atili o le metabolism ma aveesea ai le mamafa. Mo le paʻu masani o le vai vevela (tusa o le 38-390C) o le a e manaʻomia se afa kilokalama soda. O paʻu e ave i isi aso uma mo le 20 minute mo le lua vaiaso.

O le isi filifiliga togafitiga o vailaau i totonu. Ina ia faia lenei mea, ia faʻamaepe sina suauu i totonu o se ipu malamalama vai ma inu i totonu o se pulu e tasi.

I le vaiaso muamua o le aveina o vailaʻau, e manaʻomia lou faʻaaogaina o le kuata o le sipuniti o suauu i se ipu vai. O le vaifofo ua onā i luga o se manava gaogao i aso taitasi mo aso e fitu.

Afai i lenei laasaga e leai ni aʻafiaga aʻafiaga e tupu, o le vaiaso a sau e ave le afa o le sipuniti o soda i aso uma.

O togafitiga e faia ile lua vaiaso. Ona manaʻomia lea ona e faia se lua vaiaso malolo, ma afai e manaʻomia, e mafai ona toe faia le vasega. I le avea ai o se tulafono, o le gaʻo susu pe a uma le lua-vaiaso le aoga mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaleleia ai le gasegase ma faʻalauteleina le lagona o sela i le kulukose.

Ava o le peroxide

O isi togafitiga masani masani mo le maʻisuka o le perogene. O le hydrogen peroxide e fesoasoani i le faʻaitiitia o toxins, faʻamaonia le paleni-faavae o le tino, ma faʻapupulaina ai foi le lagona o sela i le inisalini. O lenei vailaʻau e gaosia i le manava o se tagata soifua maloloina, o lea pe a faʻaaogaina saʻo, o le hydrogen peroxide e le o se faʻafitauli o le soifua maloloina.

O le vailaau e mafai ona faia i le tautala, faʻafoʻiina ma le faʻamalosi, ma faʻaaogaina foi e avea ma faʻamau.

O loʻo faʻaaogaina faʻasolosolo mo paʻu paʻu, ae peitai, o lenei togafitiga e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o le tino.

Ina ia saunia le vailaau, e tatau ona e faaopoopo le hydrogen peroxide (lua teaseti) i le kuata kuata o le vai mafanafana. Ma, e faʻamamaina se puluipuia i lenei fofo ma faʻaaoga i le vaega ua aafia o le paʻu.

I le maʻisuka, o lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina e faʻavave ai faʻamaʻi manuʻa.

Pe a faʻaaogaina i totonu, o le hydrogen peroxyide e faʻafefeteina i le vai faʻolu i le aso. I le amataga o togafitiga, o le maualuga maualuga faatagaina o le 1 le mata o le peroxide i le aso. E faʻamaluluina i le 50 ml o le vai. O aso uma lava, o le aofaʻi o fualaau faasaina ma le tele o taimi o pulega e faʻapupulaina i se auala e mafai ai ona oʻo i le numera aupito maualuga o laulaʻau o le peroxide - 10 pa'ū i le aso.

I le oʻo atu i le 10 pa'ū, e tatau ona fai se malologa mo le 3 aso, ona togafitia lea o le togafitiga e ala i le inu i le 10 pata o fualaau faasaina i aso uma. E mafai ona vaevaeina le faʻasalalauga i ni vaega se lua - 5 pata o tupe e inu i le taeao ma le 5 tafe i le afiafi.

O le a se mea e tatau ona e manatuaina?

I le iloa ai pe mafai ona inu vai inu popo ma le hydrogen peroxide mo le maʻisuka, e tatau ona manatuaina o isi auala e le suitulaga i togafitiga faasao.

O suauu ma le peroxide o fualaau o ausilali, ma o le vailaʻau autu ua faatonuina e se fomaʻi o loʻo vaʻaia le auala e atiina ae ai e le maʻi le maʻisuka ma filifili pe faʻapefea ma poʻo le a foi le mea e ave i le maʻi.

O isi togafitiga togafitiga e mafai ona afaina ai le soifua maloloina, o le mea lea, ao leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

O le maʻisuka e le mafai ona faʻamalolo, o lea e le manaʻomia ai ona e mafaufau i le mea moni o le suamalie poʻo le peroxide o le a faʻamalolo atoa ai le maʻi. O nei tupe e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga o le maʻi, faʻapea foʻi ma se paleni taumafa ma le faʻaauau pea o le tino.

Ae ui i lea, e leai se isi togafitiga poʻo se isi togafitiga e fesoasoani pe a le mulimuli le tagata maʻi i fautuaga na fautuaina e le fomaʻi e faʻamaonia lona lava tulaga. Aua e te faatali mo se taimi vave mo se toomaga, solia le taumafataga ma taʻitaʻia se olaga e le masani ai.

O le togafitiga o le maʻisuka e manaʻomia ai le fesoʻotaʻi faʻatasi, ma e na o le tagata maʻi lava e faalagolago i lona manuia.

E faapefea ona fautuaina e P. P. Neumyvakin le togafitia o le maʻisuka?

I totonu o lenei tusiga, o le ae iloa ai metotia o togafitiga na ofoina e Polofesa Neumyvakin I.P. E tusa ai ma ia, o le maʻisuka o se maʻi ogaoga e mafai ona tupu i soo se matua. Pe a togafitia le faʻamaʻi, e tatau ona malamalama o le taimi nei e tatau ona e mulimuli i se meaai malosi ma faʻaaoga soo fua fualaau e sui ai le inisalini.

O tagata maʻi e fia faʻaleleia lo latou ola maloloina e mafai ona masani lelei i suʻesuʻega faasaienisi a Dr. Neumyvakin Ivan, o le na tuuto atu lona soifua i suʻesuʻega o maʻi eseese. Na ia maua le tele o auala e fofo ai faamaʻi. Ua tusia e le fomaʻi ni tusi e auiliili ai auala mo le puleaina o le maʻisuka ma isi faʻamaʻi.

Mo se faataitaiga, i le tusi "maʻi suka. Talaʻu ma le moni "a le polofesa o loʻo taʻu mai pe faʻapefea ona atiina ae le maʻisuka.E tusa ai ma fomaʻi, e mafai ona tumau le soifua maloloina ma ola fiafia e tusa lava ma lenei faʻamaʻi.

O se tagata valea e le o taimi uma e gauai atu ai i faailoga muamua o le maʻi. E le mafai ona e iloa le maualuga o le kulukose i totonu o le tino e aunoa ma le toto toto. Mafaufau i faailoga o le maʻisuka. O ia Neumyvakin e aofia ai mea nei:

  • e manaia mai le gutu, e lagona le acetone,
  • lanu lanu mumu
  • nai lo le maligi o loimata, suamalie,
  • tiga o le ulu, susu,
  • aemaise lava i le po, urinating,
  • o le faʻaalia o faʻavalava tiga ile paʻu,
  • fia inu pea
  • i tumutumu o mata o le suppuration faifaipea.

I le maitauina o ia faailoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se taimi vave, o le a tuʻuina atu se tusi talosaga mo suʻega. Afai e faʻamautu se faʻamaonia pe a faʻapea o le faʻamaʻi e iloa ai le maʻisuka, e tatau ona vave amataina togafitiga.

Ina ia iloa auala e fuafua ai le i ai o le maʻisuka, kiliki ii.

Auala e Foʻia ai le Maʻisuka: Polofesa Tomai

Sa taumafai le fomaʻi mo le tele o tausaga e faamautinoa atu i le tagata o le susu o le auala aoga, lautele ma le tamaoaiga e tau ai le faamaʻi. E mafai ona faʻaaogaina le susu e puipuia ai le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka - e puipuia ai le amataina o faʻamaʻi. Faatasi ai ma le maelega ma le leai o ni po, na fausia ai e Neumyvakin lenei metotia.

O le tele o ana suʻesuʻega faasaienitisi ma vitio e faavae i luga o le mea moni o le suamalie na solo i totonu o le vai o se meafaigaluega tulaga ese lea e fatuina ai mea ofoofogia ma le tino o le tagata. Ua fautua mai foi e le fomai e taumafai se tulaga tulagaese, lea o le autu o fualaau faasaina i le tau faasaga i le faamaʻi o le perosi. E aoga tele lenei mea, e tatau ona e mafaufau i ai.

Faailoga o le maʻi suka

Ona o le valea, e le gauai atu se tagata i faailoga muamua o le faamai, ma latou aoao ai le faateleina o le maualuga o le suka i totonu o lo latou toto pe a maeʻa so o se suesuega, i se faalavelave. Faailoga e mafai ona taʻu mai ai le maʻisuka le polofesa o Neumyvakin e taua nei:

- lanu mumu lanu mumu,

- tiga le mafaamatalaina, vaivaiga lautele ma le vevela,

- faʻaopoopoga masani i tulimanu o mata,

- masani ona faʻamago laugutu ma lagona faifai pea o le fiainu,

- faʻaauau faifaipea, aemaise i le po,

- suamalie, ae le o le suamalie i le tofo o loimata,

- manogi o le acetone mai le gutu.

Le mea e fai

Le polofesa lauiloa Neumyvakin I.P. togafitiga o le maʻisuka ma isi maʻi ua fautuaina e amata ile intestine.

I totonu o lana tusi "Auala e Aveesea ai Faamai: Maʻi maualuga, Diabetes ...", ma isi lomiga, ua fai mai le fomai e oo lava ina faamamaina le manava, e leai se uiga e togafitia ai sooga, fatugaʻo, ate ma isi mea.

O meaola uma i totonu o le tino e fafagaina i le toto, ma o le toto e fafaga ai le iniseti, o le mafuaʻaga lea o le le lelei le manaʻoga e ala i le toto oona ma le tino atoa.

O lona uiga e manaʻomia muamua ona e popole e uiga i le mamā o ou lava inumaga, pe a uma le ate, ma togafitiga o soʻo se maʻi o le a aoga. O le masani a tagata faʻamalolo faʻapitoa e faʻamaonia ai o le faʻamamaina o le gastrointestinal tract e mafai ona sui fua i togafitiga o loʻo i ai nei, ae leai ni togafitiga e mafai ona suia ai le faʻamamaina o le gastrointestinal tract, sooga ma alavai i le tino.

Lotoga aoga: Auala e togafitia ai le maʻisuka ma le ADD

Togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxide e tusa ai ma le Neumyvakin: vaega

O le tele o metotia eseese e mafai ona feagai ma se faʻafitauli faʻalavelave ma faʻalavelave e pei o le maʻisuka. O le fomaʻi lauiloa Neumyvakin e fai mai o le togafitiga ma le hydrogen peroxyide e aoga pe afai e iai lau maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2.

Faʻafefea ona aafia le tino o le tagata i meafaigaluega

  1. O se vaifofo matagofie lenei, e mafai ona finauina e sili ona lelei. Peroxide ei ai sona aafiaga faʻaleagaina i elemene oona. E faʻamaʻi faʻamaʻi - siama ma fatu. O le mea lava lea e tasi mo faʻamaʻi.
  2. O le meafaigaluega ma le tele o le malosi e alu i le faagasologa o le gaʻo gaʻo. O le mea lava lea e tasi mo le carbohydrate ma le polotini.

  • O le hydrogen peroxide e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le toto. Faʻaleleia lona fluidity. Ua faamama le toto, ua tumu i le okesene.
  • O lenei meafaigaluega e aofia ai i le taua faasaga i faʻasalalauga saoloto.
  • Faʻasalaga masani-acid-base.
  • Auai i le faʻatonutonuina o le tala faʻasalalau o le lauroid fulafula.

    O le mea lava lea e tasi mo tafega ma pala.

  • O gaʻo uma o le tino o le tagata e lava le okesene e faʻafetai ai i lenei mea.
  • Na te faʻaaogaina le konisini i le faiʻai.
  • E tusa lava pe faʻaaoga umi, e leai se faʻaopoopoga o tupe i le tino o le tagata. Ma, o le mea lea, e le faʻaosofia ai foliga o allergies.

    E le o aofia ai ni mea tiga.

  • Faia le galuega ile inisalini. Sugar e alu i totonu o siama mai le plasma o le toto, lea e faigofie atili ai le gaioiga o le pancreas. I le maʻisuka, e faʻaitiitia le manaʻomia mo le inisalini.
  • O le galuega o le gastrointestinal tract e faʻapitoa.

  • E taʻitaʻia ai i le vasodilation i le faiʻai. E tutusa foi le mea e faaaoga i gaioiga fatu ma le manava.
  • O mafaufauga mafaufau e faaosofia.
  • O loʻo i ai le faʻafouina o meaola, o loʻo i ai se toe faʻafouina.
  • E mafai ona finauina e faapea o le hydrogen peroxide o se faʻamalologa o le faʻamalolo. O le mea tonu lava lea e manatu Dr. Neumyvakin.

    Mo le maʻisuka, togafitiga e tusa ai ma le Neumyvakin o se faʻaolataga moni mai lenei maʻi faʻatuʻi.

    Faitau foi Faʻafefea ona togafitia i le mummy

    Le natura o le togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide

    O lenei mea faigaluega e talafeagai e faʻaopopo i vai - mo se faʻataʻitaʻiga, lauti. E mafai ona faaopoopoina i le hydrogen peroxyide pe a ma le 50 ml. I lenei tulaga, o le ae le lagona se faʻafitauli.

    Togafitiga mo le maʻisuka e mafai ona aofia ai le faʻaaogaina o le peroxide. Mai le 3 i le 4 taimi i le aso, e tatau ona e inuina le vai i se voluma 250 ml, faʻaola H2O2.

    O se metotia sili ona lelei pe a fai e toe faia le faagasologa mo le 5, poʻo le 6 aso foi.

    A o faagasolo lenei vaitaimi, e mafai ona ausia ni suiga mataʻina lelei i le soifua manuia o le maʻisuka, ma faʻaitiitia ai le maualuga o le suka. Ma e le afaina po o le a le ituaiga maʻisuka - o le muamua poʻo le lua.

    I ia fofo, e talafeagai le faaopoopo i ai o lau laʻau po o lanu. O lenei au o loʻo i ai le aafiaga o le hypoglycemic, ma, o le mea lea, saʻo ma faʻaaoga lelei pe a togafitia le maʻisuka.

    Auala e ave ai le hydrogen peroxide

    E tatau ona faʻaaoga na o ni faʻamaoniga mama mama o lenei sui i totonu.

    Togafitiga o le maʻisuka malosi, ma soo se ituaiga, e tatau ona amata i le pito sili ona maualalo. O lea la, e sili ona lelei le faʻaitiitia mai le 1 i le 2 mataʻu o le 3% faʻafofo i le 1 poo le 2 sipuni tele o le vai.

    Mo se aso, e tatau ona toe faia lenei faiga i ni nai taimi.

    I le aso e sosoo ai, faʻapupula le fua i le 1 le mataua, ma faʻaauauina pea i aso uma - o le siʻitia e tatau ona faia seia oʻo i le taimi e maua ai se 10 matilalo i le taimi.

    E taua tele le manatua o le masani masani e 30 laulau, e le mafai ona sili atu pe ae togafitia le maʻisuka.

    Ina ia mafai ona sili atu ona faagaeetia le taua, e tatau ona manatua e tatau ona ave le manava o le hydrogen i luga o se manava gaogao, a leai o le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei o lenei sui e faateleina. A maeʻa ona e 'ai, e le itiiti ifo i le 2 poʻo le 3 itula e tatau ona pasia. A maeʻa ona e faʻaaogaina le hydrogen peroxide, e le mafai foʻi ona e 'ai mo le 40 minute.

    Faitau foi Garlic Recipes for Diabetes

    Ina ia faʻaleleia le aafiaga o le togafitiga, e tatau ona faʻaaoga le hydrogen peroxyide i faasologa o le maʻisuka.

    E aoga le faʻaaogaina o se polokalame faapitoa: o le togafitiga e 10 aso. A maea lena, se malologa puupuu mo se vaitaimi e 3-5 aso. Ma o se auala fou - e tatau ona e amata i le 10 pata, e aunoa ma le faateleina o le fualaau.

    O le mea o le maualuga maualuga o le oloa e mafai ona taʻitaʻia.

    O ni faʻafitauli le talafeagai

    Neumyvakin togafitiga o se auala sili lea e tau ai le maʻisuka. Ae o lea e taua tele le iloa po o le a le mea e ono tutupu ai ni mea leaga:

    • paʻu paʻu
    • atonu e lagona le maʻi
    • lagona e le tagata le vaivai
    • moe
    • lagona o se malulu foliga - tale ma le isu,
    • i se tulaga e le masani ai, o le manava o le manava e mafai.

    Ae mo le faʻasaʻoina, latou te le o se auala taua tele o togafitiga. Ae ui lava i lea, oi latou ua faʻaogaina le totoga o le okeni, e le tatau ona faʻaogaina lenei mea faigaluega. A leai, e mafai ona tupu faafitauli.

    O a faʻamanuiaga o le peroxide mo le maʻisuka

    1. Ua soloia le tiga.
    2. Ole numera o tui ole inisalini e faaitiitia.
    3. O le tulaga lautele o le mea e gaosia ai meaai e faaleleia.
    4. O le metabolism e faʻapitoa.

    Afai e te saʻo lelei le fofo, e mafai ona e ausia ni taunuuga le maalofia i togafitiga o lenei maʻi. E taua le faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi aʻo leʻi amataina togafitiga. E na o le pau lea o le auala e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli.

    Aua le faʻavaivai pe afai oe maua i le maʻisuka - a uma, e le o se faʻasalaga. Afai e togafitia lelei, ona mafai lea ona e faatoilaloina lenei maʻi faʻalavelave ma faʻalavelave. O le mea autu o le malosi, mautinoa i le manumalo. Ona e manuia lea. Soifua maloloina ia oe!

    Tetee faasaga i le maʻisuka

    Faatasi ai ma le maʻisuka, e mafai ona fesoasoani le hydrogen peroxide. O le autu o togafitiga e tatau ona faaopoopo le peroxide i vai eseese, mo se faataitaiga, i le lauti. 200 ml o lauti mo tala 50 ml o peroxide. O le vai e leai sona lanu ma lona tofo, o lea e te le lagona ai se faʻafefe.

    E le gata i lea, o le peroxide e mafai ona faʻapala faʻatasi e ala i le faʻaopopoina i se ipu vai. O le tele o tagata mamaʻi na taumafai i lenei auala ia latou lava tali lelei i ia togafitiga, ma taʻua lona aoga. E fautuaina e ave le perosi i le vai 3-4 taimi ile aso.

    Tulafono Faʻatagaina

    O le mea lea, Polofesa Neumyvakin ma iinei na atiae ai se polokalame faapitoa o le a fesoasoani e ave saʻo le fualaau faasaina ma le afaina ai le ola maloloina.

    1. Fufuluina 1 le mata o le oloa i le 20 ml o le vai. Faʻaalu faatolu i le aso 30 minute ao leʻi faia se taumafataga.
    2. Faʻateleina le aso i le 1 paʻu. Fai se tolu malologa pe a uma le aofaʻi o mataʻu e oo i le 10.
    3. A maeʻa le malologa, aua e te faateleina le numera o mataʻu. Ave 10 pata o le peroxide ua faʻafefeteina i le 20 ml o le vai mo le 3 aso. Fai sina malologa puupuu.
    4. O le togafitiga e mafai ona 1-2 masina. O le tagata gasegase e faatonuina se vaitaimi e lelei mo le tagofia o fualaau.

    O le hydrogen peroxyide o loʻo i ai ni faʻalavelave ma aʻafiaga itu. O le a tatou toe mafaufau i ai.

    Sinelnikov maualuga

    Faʻamatalaga i le tusi "190 recipes mo le soifua maloloina o le maualuga"

    Masalo, ua iloa e tagata uma o le maualuga o le maualuga e le o se maʻi lelei.

    O pills ma injections, e mafai, e mafai ona fesoasoani e aloese mai faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae e mafai ona latou manatu na o le pau le tali i le faafitauli? Ona sosoo ai lea, ei ai o latou aʻafiaga aʻafiaga ... O lea la e faapefea ona e feagai ma le maualuga o le toto? Faʻafefea ona aloese mai faʻalavelave faʻalavelave ma isi faʻafitauli? O le mea moni, uo, e faigofie le tali: o le mea moni o meaʻai! Ioe, mea saʻo! E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai ni mea na e mauaina, e faigofie lava mea uma: matou te 'ai pei ona tatau ai - ma leai ni faafitauli! O le mea moni, o le faia o se lisi lelei ma le lelei i taimi uma e le o se galuega faigofie, ae o le 190 mataupu o lenei tusi o le a fesoasoani e foia ai lenei faafitauli: e aunoa ma le cholesterol, e aunoa ma le masima, e aunoa ma le tele o gaʻo, ma le maualuga o le magnesium, potassium ma le vaitamini C.

    Lenei e mafai ona faʻatau sau faila i lenei tusi. O le faʻatauina o se faila o le a mafai ai e oe ona faitau lenei tusi i luga o komepiuta faʻaaogaina, komepiuta e le fesoʻotaʻi i le Initaneti ma luga o le tele o mea faʻapitoa eBook.

    E mafai ona e totogiina se e-tusi:

    O le tusi faʻatau e mafai ona sii mai i soʻo se tasi o faatulagaga nei: a4.pdf. a6.pdf. doc.prc.zip. Epub. 2.zip. html.zip. isilo3.pdb. lūlū. lrf. mobi.prc. rb. rtf.zip. txt. txt.zip .

  • Tala lelei
  • S.N. Lazarev "Diagnostics of karma" • 30
  • Dr. S.S. Konovalov • 38
  • Vladimir Megre "O Cedars Ringing of Rusia" • 16
  • Natalya Stepenova "Taupulepulepulepulepulega a le faʻailoga Siberia" • 109
  • Lafoaʻiga technique B.V. Bolotova • 16
  • Dmitry Verishchagin DEIR • 29
  • Taunuʻuga Paʻu • 105
  • Le tau faasaga i le ulaula, ava malosi • 11
  • Faaaliga toe faʻaleleia faaaliga • 29
  • Togafitiga o le uaea ma le sooga • 31
  • Tusi Malamalama • 5
  • Faamalologa musika. CD • 2
  • Eseese tusi • 293
  • Various tusitala • 77
  • Sese Eseese • 83
  • Victoria Butenko • 5
  • Savely Kashnitsky • 9
  • Ruchelle Blavo • 4
  • Gennady Malakhov • 53
  • Anatoly Sitel • 16
  • Mirzakarim Norbekov • 19
  • Alexander Sviyash • 4
  • Nadezhda Semenova • 34
  • Vladimir Zhikarentsev • 12
  • Andrey Levshinov • 6
  • Georgy Sytin • 30
  • Evgeny Schadilov • 1
  • Valentina Travinka • 1
  • Olga Eliseeva • 5
  • Paul Bragg • 8
  • Boris Dream • 3
  • Katsuzo Nishi • 12
  • Maya Gogulan • 37
  • Galina Shatalova • 2
  • Tamara Svishcheva • 22
  • Yuri Vilunas • 7
  • Michel Montignac • 2
  • • I.P. Neumyvakin • 45
  • Valery Sinelnikov • 17
  • Vladimir Lermontov • 4
  • Grigory Grabovoi • 12
  • Alla Tartak • 8
  • Heinrich Uzhegov • 3
  • Nikolay Maznev • 12
  • Wang • 10
  • Eduard ma Theodosius Gulyaev • 5
  • Luule Viilma • 19
  • Dr. Evdokimenko • 7
  • Shungit • 2
  • Paʻu mumu • 3
  • Fofo faʻapitoa • 7
  • Togafitiga Faʻauʻau • 43
  • Faʻasologa o Celandine • 1
  • Ava o le hydrogen peroxide • 2
  • Suavai togafitiga • 21
  • Aoaoina o le Faigata Ivanov • 6
  • Feng Shui • 16
  • Faʻamaumauga "Soifua Maloloina. Leory ma faataitai "• 6
  • Faʻamaumauga "Soifua Maloloina: Mo i latou mo latou. »• 3
  • Faʻamaumauga "Soifua Maloloina mo tagata uma 100!" • 1
  • Faʻamaumauga "Faʻagasologa 60" • 11
  • O se faasologa o le "Transerfing reality" • 14
  • Siata "Ala i le soifua maloloina" • 1
  • Faʻasologa "Paʻu Mataʻale e aunoa ma ni Faʻafitauli" • 7
  • Siata "Moon Rhythms. Mea uma i le taimi sao "• 5
  • Faʻamaumauga "Faʻamaumauga a le tusitala: fiafiaga" • 2
  • Siata "Cosmoenergy" • 1
  • Faʻamaumauga "Vaega faʻamalosia o le natura" • 4
  • Faʻamaumauga "Mo Beginners" • 5
  • Massage • 35
  • Faʻamatalaina o le Miti • 3
  • Yoga • 33

    Faʻamatalaga i le tusi "190 recipes mo le soifua maloloina o le maualuga"

    O tusi i lenei faasologa o se avanoa e seasea ona manatu o se fiafia. Talia, matagofie ma ola maloloina - o le a se isi mea e mafai ona e moemiti i ai?!

    O faʻalavelave faʻalavelave e maua ai e se tagata le tagofia o fualaau faasaina, faatapulaaina lo latou malosi faaletulafono, ma faʻaleagaina le ola i soo se auala. E le gata i lea, o le maualuga i aso nei e sili atu le "laitiiti".

    O le tusi fou o le faasologa o le "Food that Heals" o le a faailoa atu ai i le au faitau le avanoa e togafitia ai "ma le tofo", ma le tofo lelei o meaai suamalie e mafai ona feagai ma le maualuga o le toto.

    I itulau o lenei tusi, o le a maua e le aufaitau 190 recipes mo ituaiga '' antihypertensive ', e aofia ai:

    - meaai e aunoa ma le cholesterol,

    - kuka e aunoa ma le masima,

    - meaʻai e aunoa ma le tele o masini gaʻo,

    - o se meaai maualuga i le magnesium, potassium ma le vaitamini C.

    O le a le taimi e tatau ai ona e ave perosi?

    I le i ai o le afaina ma le manava o le manava, o le togafitiga ma le hydrogen peroxyide ua solia. E le fautuaina e ave le fualaau mo tagata gasegase o loʻo i ai totoga na totoina, oi latou na faia le taotoga, ma faʻasalalau le faʻamaʻi pipisi o le coagulation.

    Aʻo aʻafiaga o le itu, pe a faʻaalia i le tautala, latou te mafai ona faapenei:

    • le afaina o le paʻu,
    • lagona faifaipea o le vaivai ma vaivaiga,
    • mu i totonu o le pusa
    • ulu matua
    • manava manava
    • matuai galala ma tiga tiga,
    • gutu le isu
    • tiga o le manava
    • taʻavale

    Na faamatalaina e Dr. Neumyvakin ia aafiaga i le mea moni o le tino ua faasolosolo malie ona faamamaina. I le maitauina o le le mautonu, ua fautuaina e faʻaititia le fualaau ma filifili le filifiliga pito sili ona lelei mo oe lava ia.

    Sauniuniga saogalemu

    Mo i latou e maua i le maʻisuka, e tatau ona e iloa tulafono faʻatulafonoina:

    1. Aua e te taofia le faaaogaina o fualaau faasaina e faaitiitia ai lou suka toto.
    2. E tatau ona faaauau pea le taumafa. Aua nei 'ai meaʻai e faʻasaina mai le faʻamaʻi.
    3. Asiasi i se fomai faapitoa i taimi uma. Pasia suega, ma suʻe suʻega.
    4. O le faʻaaogaina o togafitiga faʻatasi ai ma le soda poʻo le peroxide e faʻatagaina pe a uma ona faʻatalanoa ma se endocrinologist.

    Maʻisuka Soda

    O le susu e fesoasoani e toe faafou le toto. Faatasi ai ma lenei oloa e mafai ona e puipuia faafitauli nei:

    • cholesterol plaques,
    • masima masima
    • le faʻavaeina o maʻa fatu.

    E le o se lisi atoa o faʻamaʻi e fesoasoani i le faʻamalosi. Ua mavae le 20 minute, e mafai ona e maitauina le faʻaleleia. O le vaitaimi lea e tupu ai se faʻafitauli pe a faʻasalaina e le mamafa, o le toto faʻamamāina ma faʻafouina.

    E tusa ai ma fuainumera, o le toʻatele o tagata e iai le paleni o le acid-base, o le mea lea ua fautuaina malosi ai e Neumyvakin e te le faʻaosoosoina le metotia i le taimi muamua o le inu o le soda.

    O se tulafono taua o le matauina le taimi tonu o le faʻaaogaina o le bicarbonate. E faʻatagaina le faʻaaogaina o le fofo malulu, aua o le tino o le a faʻaaluina le tele o le malosi e faʻamafanafana ai.

    Mo le lelei sili, o le meli e le faʻamavaeina i le mea ua maeʻa.

    Afai e te ave soda i vai mama, o le a aoga, o le a fai mai le fomai!

    Talia saʻo

    Mo le togafitiga talafeagai o le maʻisuka, fautuaina e Neumyvakin le faʻaaloalo i tulafono patino mo le inu o le suka:

    1. E tatau ona faʻafefete le susu i le vai poʻo le susu i le ituaiga o vevela ma ave 2-3 taimi i le aso.
    2. Ia saunia le fofo e pei ona taua i lalo: faaopoopo 200 g soda i le 200 ml o le vai. Mo le tupulaga talavou, e lua doses o fofo i le aso e lava. Ua fautuaina tagata matutua e inu 3 ipu tioata.
    3. O le togafitiga e masani ona tatau ona faasolosolo malie le alualu i luma. O lona uiga, mo aso e tolu, ave se vaifofo o le 200 ml o le vai ma le 1.25 g o le soda. Ona tolu lea o le malo. O le 3 aso na sosoo ai, faʻasalalau le 2.5 g o soda i le vai ma toe faʻapaʻu ai i le 3-aso. Ma faʻaauau pea seia oʻo ile 20 g.
    4. Inu le fualaau faasaina pe a uma se taumafataga pe 1 le itula ae leʻi 'ai meaai.
    5. Pe a faʻafefe vai inu vai, e fautuaina e muamua ona faatumuina i le 100 ml o vai inu, ona faʻavaivai lea ma le 100 ml o vai tunu.

    E taua le malamalama o loʻo i ai ni faʻasalaga faapitoa i le aveina o le sua. E tatau ona e iloa e uiga ia i latou ina ia leai ni faʻafitauli!

    A o lei togafitiga, ua fautuaina e le polofesa ia tagata maʻi ina ia suesueina e faailoa ai soʻo se faʻamaʻi. O le tulaga sili ona matautia i le togafitiga o soda e lamatia ai tagata oe:

    • 3 tikeri o le kanesa
    • manava o le manava
    • maualalo / maualalo maualuga
    • afaina i se mea elemene.

    E faasaina le ave o se fualaau faasaina "i fafine maʻitaga!

    Matou te ofoina atu ia te oe e matamata i se vitio lea na saunoa patino ai Polofesa Neumyvakin e uiga i ana togafitiga togafitiga i togafitiga o le maʻisuka.

    Le manatu o fomaʻi

    E toatele tagata atamamai ua talitonuina o ia togafitiga e mafai ona afaina ai le tino, talu ai ona e leai se talitonuga faasaienisi ma le taua faasaienisi. O le a le mea e sili ona taua, e leai ni faʻataʻitaʻiga na faia, e leai ni fuainumera.

    E pei ona e iloa, e leʻi suʻesuʻeina e Polofesa Neumyvakin le vailaʻau ma e leai se aʻoga faafomai. E fefe ma fautuaina, ae pe saogalemu?

    O le mea lea, e mafai ona tatou manatu o nei metotia e manaʻomia ai se suʻesuʻega faʻapitoa loloto. Ma o oe lava e togafitia oe lava i nei metotia (e aunoa ma le iloa o le fomaʻi) e matua faasaina.

    E tusa ai ma le tala a Neumyvakin, o nei metotia lelei o le a fesoasoani e faʻamalolo le tino, faʻaleleia lou tulaga faaletino ma toe maua ai le malosi. E tele gasegase e tali lelei i ia togafitiga. Atonu foi e te manao e iloa le aoga o le peroxide poʻo le suamalie.

  • Tuua Lau Faamatalaga