Amoxiclav Quicktab: faʻapefea ona ese mai Amozylav ma faʻapefea ona ave?

O le mea autu autu o le Iona (250 mg, 500 mg poo le 875 mg i le tasi le iunite) ma le acid Clavulanic (125 mg i le tasi iunite).

Faʻasalalauga: ata vali ata.

E le afaina le afaina o le taumafa. O vailaʻau faʻasolosolo e ulu i totonu o le pa puipui ma faʻasolo i le susu o tina.

Faʻaaliga: faʻamaʻi o le pito i luga ma lalo ifo o le manava o le tino ma le laryngotorhinolo (ENT) totoga, faiga o genitourinary, skin and soft soft, bones and connective tissues, infections odontogenic, and infections of tract biliary.

O le faʻamaonia i: o le maʻi o le ate, faʻamaʻi pipisi i le Epstein-Barr virus (mononucleosis), faʻaleagaina matuia o le tino (lymphocytic leukemia), hypersensitivity i vaega taua o fualaau faasaina ma sauniuniga mai le penicillin series, cephalosporins.

I le vaitau o le fafagaina, ua faʻamaonia ma le faʻaeteete, faʻapea foʻi ma patholi faigata i le galuega a fatugaʻo.

O aʻafiaga o loʻo atagia i totonu o faigamalo: fualaau oona, hematopoiesis, i le ogatotonu tutotonu ma urinary. E mafai foi ona faia se tali atu.

E teuina le 24 masina i se nofoaga matutu ma le vevela o + 25C. Aveese mai tamaiti. Faʻatau e ala i le faʻaulu.

Vaʻaia o le penisillin vaega o se telefoni feʻaveaʻi i aʻafiaga o le antimicrobial.

O le mea autu autu o le Iona (125 mg, 250 mg, 50 mg ma le 1000 mg). O isi vaega e faʻasalalau ma microcrystalline cellulose, crospovidone, flavorings (mandarin, lemon, vanillin), magnesium stearate ma saccharin.

Talosaga faʻasalalau: otaota salalau (faʻamoemoe e solo i se vai).

O loʻo faʻaalia mo: faʻamaʻi o le pito i luga ma lalo ifo o le manava o le tino, tino o meaʻai, gastrointestinal tract, tissu mumu ma le pito i luga o siama.

E faʻamaonia pe afai o iai: le tele o le mafaufau i vaega o Flemoxin ma isi vailaau faʻamalosi o le penicillin group, cephalosporins, carbapenems.

E faʻamaonia le faʻaeteete: faʻatasi ai ma se tali e le manaʻomia i le xenobiotics, pathologies o fatugaʻo, lymphocytic leukemia, monukliosis (faʻamaʻi), ao maitaga ma fafaga. E vaʻaia foi le gauai atu i le i ai o se tali atu.

O aʻafiaga o loʻo atagia i totonu o le tino: fualaau oona, urinary, nervous, hematopoiesis. O le mafai ona maua ni faʻamaʻi o le tino ma isi (puupuu le mānava, tuusaʻo candidomycosis, supupfection)

E teuina mo le 5 tausaga i se nofoaga pogisa e le mafai ona maua e tamaiti.

Aoao atili e uiga i Flemoxin iinei.

Se vailaʻau faʻamaʻi pipisi lautele e iai le peta-lactamase inhibitor.

O le mea autu autu o le Amoxicill + Acids Clavulanic. Tagata faʻatau: microcrystalline cellulose, crospovidone, vanillin, o le apricot flavor, saccharin, magnesium stearate.

Faʻasalaga: pepa tuʻufaʻatasia

Faʻailoga mo: faʻamaʻi o le pito i luga ma lalo ifo o le manava, ENT - totoga, gynecological and obstetric infection, faʻamaʻi o ponaivi ma sooga, faʻamaʻi pipisi o siama ma gaʻo susu, faʻamaʻi o gaʻo ma le urinary tract.

O le faʻamaonia i le: gasegase fou ma le ate, lymphocytic leukemia, mononucleosis i tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, faateleina le lagona lelei i vaega o le vailaʻau.

O aʻafiaga e atagia mai i totonu o faigamalo: e seasea lava i luga o le coagulation, seasea i luga o le cardiovascular, popole ma hematopoietic. E masani lava mai le ate ma le faʻafitauli o le maʻi, e le masani ona maua mai i le faʻalapotopotoga.

E teuina mo le 3 tausaga i se nofoaga pogisa e mafai ona maua e tamaiti, ma le 2 tausaga mo fualaau e iai se fua o le 875/125 mg.

E i ai le tele o eseesega.

Amoxiclav o loʻo i ai i luga o ni vali o vali, faʻamalama ata. Flemoxin Solutab o loʻo maua i le pepa o mea maʻaleʻale (vai-soluble), lea e avea ma auala e sili atu ona faigofie e ave pe a faigata ona foloina se vaega tele o le vailaʻau.

Amozylav, e faaopoopo atu i le mea autu autu - O le vailaʻau oona, o loʻo i ai i lona tuufaatasiga le mea o loʻo galue malosi - o le clavulanic acid. Flemoxin Solutab na o Amoxicillin.

Amoxiclav, o loʻo i ai le vailaʻau clavulanic, e mafai ona tumau faʻasaga i le beta-lactomas. Flemoxin e le o malosi e tetee atu i ituaiga microorganisms.

Amoxiclav ei ai le lisi tele o faʻamatalaga nai lo Flemoxin. O le vailaʻau muamua e faʻaaogaina mo ia faʻamaʻi pipisi lea e le o faʻamaonia ai Flemoxin:

  • Paʻu ma fesoʻotaʻiga
  • Biliary tract (cholecystitis, cholangitis)
  • Odonogenic faʻamaʻi.

Amoolelav ua solia i le siama o le mononucleosis ma le leukemia o le lymphocytic, aʻo Flemoxin e mafai ona ave ma le faaeteete i ia maʻi.

Amo i le fanau laiti i lalo ifo o le 12 tausaga le matua o le amozylav ma le mamafa o le tino e itiiti ifo ma le 40 kilokalama.

Amoxiclav na teuina mo le 2 tausaga, e mafai ona teuina le Flemoxin mo le 5 tausaga.

Faatusatusaga o Amozylav ma Flemoklav Solutab

O tapenapenaga e maua ai eseesega nei.

Amoxiclav o loʻo i ai i luga o ni vali o vali, faʻamalama ata. Flemoklav Solutab ua faia i foliga o pepa e mafai ona salalau (vai-soluble), lea e fesoasoani e ave le vailaau e tusa lava pe tele se fua.

I le Amoxiclav, o le afa-ola (T ½) e laʻititi laitiiti ma e 0.9-1.2 itula, i le Flemoclav, o lenei vaitau e 1-1.5 itula.

I le le atoatoa, o le afa-ola o Amoxiclav o le 7.5 itula, ma le Flemoclav e 6 itula.

Amozylav ma Flemoxin Solutab e tutusa lava le faamoemoe, sei vagana ai:

  • Amozylav e faʻaaogaina i le gynnecology e faasaga i faʻamaʻi pipisi ma Staphylococcus aureus auro poʻo le paʻepaʻe
  • Flemoklav ua faatonuina mo iniseti gynecological ma obstetric (na o le fua o le 875 mg + 125 mg).

Flemoklav ua solia i le le atoatoa.

Flemoklav ei ai se lisi sili atu o aʻafiaga o le ate mai le ate ma faʻamaʻi.

E sili atu le faʻafeololoina o Amozylav.

I fualaau uma e lua, o aʻafiaga e sili ona tele ma agavaʻa.

E lua vailaau faʻasaina e teuina mo le 2 tausaga sei vagana ai Polokalama Flemoclav e iai le fatu o le 875 mg + 125 mg: e mafai ona teuina mo le 3 tausaga.

O le eseesega i le va o Amoxiclav ma Flemoclav Solutab, o le lona lua o vailaau faʻasaina e iai le 875 mg + 125 mg e iai le 25 mg o le potassium.

A leai, o le aafiaga o fualaau faasaina e tutusa lava.

O le filifiliga faʻaonapo nei o vailaʻau faʻasaina e le taofia ai le maofa o tagata e le o malamalama i ai. E le o tagata uma e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi poʻo se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga e faigofie ona filifili pe o le fea o vailaʻau e sili atu le lelei e filifilia - Amoxiclav poʻo Flemoklav Solutab. Pe atonu e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i Flemoxin poʻo Augmentin?

Ina ia malamalama po o le a le vailaau e sili ona lelei, muamua e tatau ona e maua se manatu lautele o latou taʻitasi. O le a aoga le mafaufau i uiga autu o nei mea faʻamaʻi ma o le eseesega i le va oi latou o le a manino.

Tuʻuina ma tuʻuina atu pepa

O fualaau uma ua taua i luga e sili atu ona afaina i la latou tuufaatasiga. Ae o Amoxiclav ma Flemoclav o loo i ai pea le mea lona lua e gaosia - o le clavulanic acid. E le faʻamaoaigaina Flemoxin ma lenei vaega.

Amoxiclav ma Flemoclav o vailaʻau e taofia ai le gaioiga o siama faʻamaʻi e mafua ai le tetee atu i nei fualaau. Flemoxin o se sui antibacterial e le maluelue i le penicillinase. O le eseesega muamua lea i le va o fualaau.

I totonu o falemaʻi, o nei vailaau e mafai ona maua i filifiliga nei:

  • Amoxiclav - vailaʻau faʻasaina (2 filifiliga o fua), faʻamalolo (3 doses), mea faʻapipiʻi (3 inumaga), laasaga vave (2 tooto),
  • Flemoxin Solutab - fualaau e mafai ona sosolo i totonu o le pupuʻu tautala ma e le manaʻomia ai le faʻamalo (4 filifiliga o fua),
  • Femoklav Solutab - pepa faʻapipiʻi (3 inumaga) ma pepa faʻasaʻo (2 dosages).

O le eseesega tele i le va o Amoxiclav ma Flemoclav o pepa faʻapolopolo avanoa. Amoxiclav e tele atu, lea e faʻaalia ai le lauiloa i togafitiga o vaitausaga eseese o tagata gasegase ma togafitiga faʻaleagaina o soʻo se faʻalavelave.

Flemoksin, Flemoklav ma Amoksiklav o ni sui o se vaega o penisillins e fai ai le suavai, o le mea lea o le a tutusa ai a latou fanua. Amoxiclav ma vailaau tutusa o vailaʻau faʻamaʻi, o mea ia e fefefe ai i meaola ninii eseese.

Amozylav e aoga tele i le tetee atu i ituaiga maʻi faʻaleagaina ma faʻaleagaina:

  • i otolaryngology ma pulmonology,
  • faʻafitauli faʻapitoa i le polokalama,
  • vaega o le hepatobiliary,
  • gynecology ma venereology,
  • fomai nifo
  • ponaivi ma sooga pipisi
  • afaina ai paʻu ma masini mumu,
  • gaioiga masani i totonu o le fale,
  • puipuiga o le faʻafitauli lona lua pe a uma le taotoga.

O lenei antibiotic e lautele ma faʻaaoga lelei e tagata tomai faapitoa i le tele o togafitiga faafomaʻi.

Flemoxin Solutab e masani ona faʻaaogaina e avea o se fualaau faʻasaina se tasi pe ua tuʻufaʻatasia ma isi fualaau. Flemoxin faʻatasi ma le acid clavulanic o loʻo faʻaalia i ia mataupu:

  • pharyngitis, tonsillitis, sinusitis, media otitis,
  • faiga o le manava o le tino e aofia ai le bronchi ma mama,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi o se natura siama,
  • faʻamaʻi pipisi o le urinary and reproductive organs,
  • faʻamaʻi o le paʻu, vaʻa toto, mea faʻapipiʻi.

Flemoxin faʻatasi ma le 5-nitroimidazole e maua mai i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi masani o le mucosa gastric, faapea foi ma le maʻi pepatic maʻi i le talaaga o le i ai o Helicobacter.

Flemoxim e alofagia e tamaiti tamaititi mo le le maua o fualafola solo solo. Flemoxin e faʻafefe i totonu o le vavagana o le toto ma toto saʻo lava e ulufale e aunoa ma le pasi atu i totoga o meaʻai. O le mea lenei e sili atu ai ona le mafai ona maua ni papa maʻaleʻale tautala nai lo ata masani e valiina ata.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina Flemoklav Solyutaba:

  • afaina o le manava ma le mama, faaputuputu o le tulei i totonu o le vavao, o le fatuina o pusa tulou i totonu o le mama),
  • faʻamaʻi pipisi o le tino o le ENT (faʻaleagaina o le mucous membrane o le tasi poʻo le tele o sinasina paranasal, mumū i le palatinine tonesils, faʻaogaina o le mumusu i le taliga),
  • faʻamaʻi o le toto o le pelvic ma le soʻo (prostatitis, cystitis, endometritis),
  • faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma masini mūmū,
  • faʻamaʻi pipisi o ponaivi ma sooga
  • affections o le odontogenic (periodontitis, maxillary sinusitis),
  • puipuiga o faʻamaʻi pipisi.

O le faʻaaogaina o Flemoxin Solutab nai lo Amoxiclav e le faʻamaoniaina, faʻamaonia e molimau. Amoxiclav ma le Flemoclav o vailaau faʻasaina uma.

O se mea taua e faʻailogaina ai lenei vaega o vailaau faʻasaʻi o se faʻafefe faʻafefe i le mea aoga autu. Ae ui i lea, o fualaau taʻitasi e iai ona lava uiga ma faʻamatalaga e faʻamaʻi ai faʻamaʻi ma tulaga e le tatau ona e tagofia ai fualaau oona pe faia foi ma le faʻaeteete.

Amoxiclav ei ai nei faʻasolega mo le faʻaaogaina:

  • hypersensitivity i cephalosporins ma isi beta-lactam antibacterial drugs,
  • se maʻi viral matautia, faʻaalia i foliga febrile, faʻaleagaina o le pharynx, fomaʻi lymph, ate, faʻaleleia ma suia i le tuufaatasiga o le toto,
  • phenylketonuria (o se faʻamaʻi pipisi e aʻafia ai le amino acid metabolism),
  • o se talaaga o le maʻi na faʻaalia ai faʻalavelave faʻaleagaina i le ate i le taimi o le faʻaaogaina o le vailaʻau oona / clavulanic.

Amoxiclav e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i vaega o tagata gasegase: fafine i le vaitau o le gaioiga ma le lactation, faʻapea foʻi ma tagata gasegase o loʻo i ai faʻafitauli matuia i totonu o le vaega o meaʻai, fatugaʻo, ma le ate. Amoxiclav o se vailaau faʻasaina fou, ae i le faagasologa o togafitiga togafitiga e manaʻomia ai le fesoasoani o mea faʻapitoa.

O le faʻaaogaina o Flemoxin Solutab e tatau ona lafoaia i ia tulaga:

  • afaina o le tino,
  • maʻi tigaina, lea e mafua mai i le faaputuputuina o lymphocytes o le tino i totonu o le lymphodes, i le toto gasegase ma le gaʻo ponaivi,
  • ogaoga faʻamaʻi pipisi ma ogaoga tu ma vomiting,
  • ARI, ARVI,
  • fomaʻi maʻi
  • bronchial asthma,
  • hypersensitivity i penicillins ma / poʻo le cphalosporins.

Flemoxin faʻatasi ai ma le 5-nitroimidazole mea e faʻaleagaina e faʻasaina i le tulaga o faʻamaʻi tuga o le tino o le tino, faʻamaʻi o totoga toto ma toto, ma le faʻaleagaina o le metabolism o amino acids, faʻapea foi ma le le faapalepale i le itiiti ifo ma le tasi o vaega o le togafitiga.

Flemoxin faʻatasi ma le acid clavulanic e tutusa lava le faʻasaina e pei o Amogenlav. Flemoxin e mafai ona faʻalavelave faʻaleagaina le microflora o le gastrointestinal tract ma o faila i totonu o le pupuʻu tautala e ono tupu i le taimi o le pulega. Flemoxin e tatau ona faʻapipiʻiina ma vailaʻau faʻamalosi ma mea e gaosi ai le gasegase.

Flemoklav ua faʻasalaina mo le faʻaaogaina i le tulaga tutusa o le faʻaleagaina o Amozylav. Talu ai e faapea o nei fualaau faasaina e mafai ona taua moni o analogues / synonyms, o le mea moni lava o Amoksiklav poo Flemoklav Solyutab o le a le lelei le galue.

Amoxiclav ua gaosia i Slovenia, Flemoclav i Netherlands. E ese foi a latou tau. Amoxiclav (pepa faʻasalalau) i totonu o ia lava dosese e 2 taimi e sili atu ona taugata nai lo le Flemoclav, ae e le maualalo i le lelei o le tasi i le isi. E sili atu le saʻo le tuʻuina o le filifiliga i le faitalia a le fomaʻi.

Filifilia po o le a le fualaau faasaina e faatonuina, e mafai e le fomai ona taulaʻi atu i na eseesega i vailaau oona:

  • O le mafai ona faʻaaoga Amoxiclav mo le togafitiga o patho o nifo e faʻatusatusa lelei ma isi vailaʻau faʻasaina. Flemoxin, i se faaopoopoga, ona o le maualalo o le aoga, e le o faatonuina mo le togafitiga o le maskloskeletal system and zone hepatobiliary,
  • Flemoxin o le a matua le atoatoa i le tau faasaga i microorganisms e maua mai ai le ß-lactamase. E sili atu le lelei i lenei tulaga, ona o mea o loʻo iai i le vailaʻau clavulanic. Flemoxin e mafai ona faʻaopoopoina i le acid e tasi, o le mea lea o le tulaga e le faʻamoemoeina,
  • Flemoxin Solutab ua silia ma le 1.5 itula vave nai lo Amoxiclav i le i ai o le toilalo,
  • Flemoxin Solutab 125 mg e sili atu ona talafeagai le tuʻuina atu i se tamaitiiti nai lo Amozylav faʻamalolo. Flemoxin e le manaʻomia se togafiti faapitoa aʻo leʻi faʻaaogaina, e pei ona i ai i le tulaga o le faʻamalolo. Flemoxin e mafai ona faʻamaʻi i le susu po o le vai, lea e manaʻomia tele,
  • Amozylav, e le pei o le Flemoxin, e le faʻaaogaina i le togafitiga o tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, pe a fai o lo latou mamafa e le sili atu i le 40 kilokalama. O le Flemoxin e masani ona faʻaaogaina i tamaiti aoga ona o le faigofie o le faʻasaolotoina i le tino o pepa maʻaleʻave vave,
  • Flemoxin Solutab e tatau ona teuina mo le 5 tausaga. Amozylav e na o le 2 tausaga e teuina ai ma o lenei mea e tatau ona fai i le faigamalo o le vevela ma isi tuutuuga ua faʻamaonia i le faʻamatalaga.

E masani lava, pe a faatonuina se vailaau faasaina, e le faʻamatalaina e fomaʻi i tagata gasegase mea e faʻaaogaina i togafitiga o fualaau faasaina, o lea e taumafai ai tagata e filifili i latou lava e sili atu nai lo Amozylav poo Amoxicillin.O vailaau faʻamaʻi e aofia ai Amoxicillin e avea ma mea aoga autu ma e sili ona aoga i le tele o ituaiga o meaola ninii.

O le eseesega i le va o le Amoxicillin ma le Amoxiclav, o le tasi o ia mea o se tasi fualaau faasaina, ma o le lona lua o loʻo i ai se mea faaopoopo - potassium clavulanate, ona o le tele o aʻafiaga o aʻafiaga i luga o faʻamaʻi.

Amoxicill ma Amoxvv

Amoxicillin o se vailaau faʻamaʻi lelei ma saogalemu o le penicillin group, lea e mafai ona faʻaaoga i le faiga o tamaiti. Ae o lona aafiaga e faatapulaaina tele lava e ala i siama gaioiga-lelei. O le vailaʻau e faʻaleleia lelei ma tui i totonu o le tino e tusa lava pe faʻafofoga tautala. O le maualuga o le concentration o Amoxicillin e faʻailoaina i le 2 itula talu ona uma le taumafa, mulimuli ane ona vave faʻafefe.

Amoxiclav o se vailaau faʻamaʻi na fausia i le 1978 e saienitisi Peretania ma ua faʻaaogaina ma le faʻaaogaina mo le silia ma le tolusefulu tausaga talu ona maua se pateni. Amoxiclav e aofia ai le musemotini ma le vailaʻau clavulanic ua faʻaopopoina e faʻaleleia le aoga. O lenei mea, e faaopoopo atu i le antibacterial aafiaga, faʻapupulaina le gaioiga o leucycytes tagata. O le faʻamalosi e faʻaleleia uma e aʻafia ai siama e faʻamalosi ai se enzyme lea e malepe ai i vailaʻau peta-lactam, ma i latou e le maua lenei malosi.

Amoxicillin ei ai sona aʻafiaga o aʻafiaga, ma o le clavulanate o le potassium e puipuia ai lona faʻaogaina o le enzyme ma maua ai se faʻaopoopoga o le antibacterial. Amozylav o loʻo galue malosi i le tele o siama faʻamaʻi, e lua gram-positive ma le kalam-negative. E tele ituaiga o vailaau faʻamaʻi, e aofia ai le faʻamalologa, fofo mo le tuiina, fua faʻasalalau vave ma salalau Quicktab.

Vaevaega o mea

O vailaʻau uma e lua o loʻo iai i vailaau faʻamaʻi pipisi o le penicillin group ma o loʻo iai foʻi le mea taua e tasi. E ese mai le Amozylav mai le Amoxicillin i le mea muamua e aofia ai foi le vailaau oona, lea e faateleina ai le fusi o le antibacterial aafiaga o le fualaau faasaina.

O le a le eseesega i le va o le Amoxiclav ma le Amoxicillin i tulaga o le aafia i siama:

  • O le mea leaga e masani ona faia i siama siama, ae le afaina ai le tele o kalama. Ona o le gafatia e gaosia ai le penicillinase, o meaola ninii e faʻasaʻo i vailaʻau faʻasolosolo o le penicillin group. O lenei ituaiga siama e mafua ai le foliga mai o le angina i le toetoe lava o mataupu uma e fa o le maʻi. I ia tulaga, o Amoxicillin o le a le lava lona malosi,
  • O le Amoxilav e aʻafia i le tele o ituaiga o meaola fatu-gram-positive ma micro-organisms, lea e mafai ai ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le leioioʻo faʻamaonia. O le fualaau oona e faʻaaogaina i le togafitiga o tamaiti, e itiiti le afa ola, o le mea o loʻo i ai Amozyillin i le toto e faʻaititia pe a uma le 2 itula.

O le sodium clavulanate i Amoxiclav e afaina ai foi meaola ninii, o lea e talafeagai ai le manatu o le gaoioiga antibacterial o le fualaau faasaina. O lenei faʻamatalaga e faʻamaoni mo le penisillinase e maua ai siama. Afai tatou te suʻesuʻeina le aʻafiaga o fualaau oona i luga o se pathogen e le maua ai se enzyme, o lona uiga o le aoga o fualaau oona o le a toetoe lava a tutusa, ma afai e te suia Amoxiclav ma Amoxicillin, o le a le aafia ai le saoasaoa o le toe faʻaleleia.

Le matafaioi a Amozylav i le togafitia o faʻamaʻi pipisi i tamaiti

O le togafitia o faʻamaʻi pipisi i tamaʻi tamaititi o loʻo tumau pea le faʻafitauli e taumafai ai saienitisi e foia mo le tele o tausaga. I lenei taimi, na faia ai se fuainumera tele o vailaau antibacterial, e leai se aoga nai lo Amoxiclav, lea e faʻaaogaina i fomaʻi.O le faʻateleina o faʻamaʻi pipisi i tamaiti o loʻo tuputupu ae, aʻo masani masani faʻamaʻi o le tino e masani lava ona faigata tele ma o nisi taimi e taʻitaʻia ai le le atoatoa o le maʻi.

E le gata i lea, o se togafiti masani mo togafitiga bronchopulmonary i tamaiti e aloese mai le tele o togafitiga o loʻo maua i soo se mea. I lenei tulaga, o le taimi talafeagai o Amozylav, e aʻafia i le toetoe lava o siama faʻamaʻi, e le faatagaina ai faʻalavelave ma mafua ai ona toe vave maua mai le maʻi.

O suʻesuʻega o le faʻalogo i vailaau faʻamaʻi mo faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi pipisi o le manava o le tino na faʻaalia ai o le siama o siama o tamaiti mamaʻi o loʻo faʻatusalia mai e ala i ituaiga e tolu (pathogens hemophilic, pneumococcus ma le moraxella):

  • H. influenzae (63%),
  • R. le niumonia (27%),
  • M. catarrhalis (7%).

O nei ituaiga o siama e sili ona maaleale i Amoxicillin. O lenei mea o loʻo faamatalaina ai le lelei togafitiga o le fualaau faasaina. Ae o nisi o popolega o M. catarrhalis, e tele lava taimi e maua ai, e faʻamaonia ai le beta-lactamase enzyme ma tali atu i na o sauniuniga tuʻufaatasi Amoxiclav.

O togafitiga faʻamalosi faʻamalositino e le o se mea taua tele i le fualaau faasaina e pei ona i ai i le faitalia o lana filifiliga. E tāua tele le mafaufau i le faʻamalosi o fualaau faʻasaina ma le faʻaleleia o meaola. I nisi o tulaga, e mafai ona foia le faafitauli e ala i le faatonuina o se maualuga maualuga o Amoxicillin, ae i tamaiti aoga e le mafai i taimi uma e aunoa ma se afaina i le maʻi. O le mea lea, o nisi taimi e faʻaaoga ai e fomaʻi le fualaau oona Amoxiclav, o loʻo i ai se feʻaveaiga lautele o gaioiga.

Faailoga ma le faʻailoga

E tusa ai ma faʻatonuga, o le Amoxicillin o loʻo faʻaalia mo le tonsillitis, o le otitis media, tracheitis, pneumonia, bronchitis, laryngitis. O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i penicillins ma cephalosporins, faʻamaʻi pipisi o le manava o le tino, solia matuia o galuega o le digestive tract, asthma, kidney depression and foes.

Amoxiclav (ma se fualaau faasaina e pei o mea e gaosia - Augmentin) e masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi i le fanua o otolaryngology - faʻataunuʻuina o le faʻaaogaina o tonesils, maxillary sinuses, otitis media. Faatasi ai ma le teena o le fualaau faasaina o masalosaloga o le mononucleosis, leukemia lymphocytic, o le maʻi i le beta-lactam antibiotic, le faapalepale i vaega, solitulafono matuia o le ate ma fatuga. Amoxiclav pe a mavae le Amoxicillin e masani lava ona le faʻamaonia, pe afai e le lava le fualaau faasaina, ua faatonuina e le fomaʻi se vailaau o le isi vaega i le maʻi, mo se faataitaiga, macrolide.

Ina ia iloa le natura afaina o le faamai, o se tagata tomai faapitoa e faia se auiliiliga o le pipisi po o le aganuu siama mai le ua ma le isu, o taunuuga e mafai ona maua pe a uma le 4 aso. O le faʻaleagaina o le faʻafitauli o loʻo aʻafia ai siama e masani lava ona tupuga mai (tonsillomycosis), i lenei tulaga, e manaʻomia e togafiti togafitiga togafitiga faʻamalosi. Afai e talafeagai le faatonuina o togafitiga faanatinati vave, mo se faataitaiga, faatasi ai ma le angina siama, e mafai e le fomai ona faatonu ia Amoxiclav, lea o le a maua ai se togafitiga sili atu ona lelei nai lo le Amoxicillin.

Mataupu siaki
Anna Moschovis o se fomaʻi aiga.

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

O le tausiga o le soifua maloloina o se faailo taua mo tagata uma, e masani lava pe a faatonuina se vailaau faʻamaʻi, e le masani ona faʻamatalaina e le fomai pe faʻafefea ona aafia ai o tatou tino, o lea e tatau ai ona e iloa ma taʻavale mea e sili atu - Amoxiclav poʻo Amoxicillin? togafitiga o faʻamaʻi eseese, ae tasi le fofo o loʻo faʻaalia e se fomaʻi lautele o aʻafiaga i faʻamaʻi.

Pharmacology o fualaau oona

- o se sui o le antimicrobial o le semisynthetic penicillin group, o lona aʻafiaga e faʻamoemoe i le taofiofia o meaola ninii e aʻafia ai siama. O le vaega autū e leai se mea e sili ona leaga.O loʻo i ai le tele o faʻaoga - o le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le tino respiratory tract, o le tino o le tino, fatugaʻo, paʻu, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi gasegase o se mea faʻaleagaina.

O le vailaau faʻamaʻi i totonu o le tino e lelei atoatoa, aʻo leai se faʻaalia o aʻafiaga. Ae le fautuaina mo le togafitiga o le tonsillitis siama, aua o ia ituaiga microorganisms e faʻaalia ai le tele o le tetee i le penicillin.

  • Mo faʻamaʻi pipisi e pei ole otitis, tonsillitis, sinusitis ma le pharyngitis
  • Faamai o le bronchi ma le mama - pneumonia, bronchitis
  • Faʻailogaina o le urinary and reproductive systems, biliary tract - cystitis, urethritis ma prostatitis, pyelonephritis, gonorrhea faigata, cholestitis ma cholangitis
  • Laʻau o le paʻu - phlegmon, faʻamaʻi pipisi
  • Paʻu faʻatasi ma le ponaivi - o le chronic osteomyelitis.

Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o faʻamaoniaga nei na faʻamaonia:

  • O le gasegase ile vaega autu o le oloa
  • Faʻaalia o le faʻamalositino i vailaau o le penicillin ma le cphalosporin group
  • Faʻatasi ma le faʻaoʻoʻofa o le mononucleosis
  • Lymphocytic leukemia.

E le gata i lea, o aʻafiaga e mafai ona tupu:

  • Alu i le tino o le urticaria, Quincke's edema, erythema, rhinitis ma le conjunctivitis
  • Paʻu faʻatasi ma le muso
  • Fefe
  • Faʻafuaseʻi Anaphylactic (i se mea e seasea tupu)
  • Vomiting, anorexia
  • Faʻailoga poʻo, i se isi itu, manava
  • Kolitis
  • Erythema multiforme, jaffice cholestatic, hepatitis
  • Toxicity o le epidermal necrolysis, etc.

E le o faʻamaonia foi le fualaau mo faafitauli e fesootaʻi ma le gaioiga o gaʻo ma le ate. O le fualaau e tatau ona fetuutuunai lelei, ma e manaomia e tagata gasegase ia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O tamaiti o loʻo faʻatulagaina e le tamaititi maʻi, e le fautuaina e faʻamaonia se vailaʻau faʻamaʻi.

Faʻavaeina ma faʻamalositino faatinoga a Amoxiclav

- o se vailaʻau faʻasaina, o se tuufaatasiga o se faasologa o vailaʻau penisillin o le amataga o le eleele. O le vailaau faʻasaʻi o loʻo i ai le acid clavulanic ma o le mea e le oona. O le aʻafiaga autu e aʻafia, e faʻamoemoe i le taofiofia o ituaiga siama siama-lelei poʻo le kalame. E faʻaaogaina mo le togafitiga o faʻamatalaga streptococcal ma staphylococcal.

O le vailaʻau Clavulanic, faʻapipiʻi le tino o le tino, e mafai ona faʻamalosia le enzyme - penicillinase, lea e tatalaina ai le auala i siama. O le faʻaogaina o vaega o le vailaau faʻasaina ua mamanuina ina ia mafai ona oʻo atu mea uma o le vailaʻau i le pito i luga o siama o meaola laiti, ma faʻaalia ai se lelei lelei i le faʻaumatia o siama. O le mea lea, mo le togafitiga o le angina e mafua mai i siama, o le a sili atu nai lo le faʻaaogaina o se vailaʻau mama mamaxicillin.

O lenei antibiotic ei ai faʻamaoniga faʻapitoa mo le faʻaaogaina, ua fautuaina mo ia faʻamaʻi:

  • O le gasegase ogaoga poʻo le faʻasolosolo
  • Otitis media
  • Aʻo o le pharyngeal
  • Pomaonia
  • Urinary ma biliary tract infections
  • Iniseti faʻamaʻi
  • Paʻu o le paʻu
  • Vailaau faʻamaʻi o le ponaivi ma mea faʻapitoa
  • Faamoemoega puipuia o le taimi o le feiloaiga, faatasi ai ma faafitauli o le purulent-septic
  • I gasegase faʻapitoa o le maualuga o le auala
  • I faʻasologa.

I le faʻatinoga, ina ia iloa le natura o le faʻamaʻi, ua faatonuina e le fomaʻi se vailaʻau, lea e faia e le fale suesue pe a ma le 4 aso. Ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona togafitia angina mai le aso muamua, o le mea lea e faʻasalalau loa e le fomaʻi sauniuniga a Amoxiclav. Aua o lona aafiaga o le a sili atu nai lo isi vailaau.

Ae, pe a faatonuina se ituaiga o fualaau faasaina, e tatau i le fomaʻi ona aveese se afu mai le faai ina ia mautinoa ai le saʻo togafitiga. E tusa lava po o le a le lelei o le Amio, o le maʻi e mafai ona faʻaalia faʻafitauli o le maʻi ma le atinaʻe o aʻafiaga. E le gata i lea, a maeʻa le auʻiliʻiliga, e mafai ona maua se isi faʻamaʻi - tonsillomycosis.Faatasi ai ma lenei togafitiga, e le i ai se aafiaga o meaola o meaola apalai, o le antifungal agents ua faatonuina nai lo lena.

O aʻafiaga e mafai e le fualaau faasaina ona mafua ai:

  • Faʻafefe o mea inu (faʻalavelave ma vili, manava manava ma le dyspepsia, flatulence, gastritis ma anorexia, stomatitis)
  • Faʻaleagaina o le ate, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le siaki faʻasili
  • Rash, fulafula, urticaria
  • Ootia ma le vaivai, tigā ma le vaʻaia
  • Felafolafoaiga, amioga le atoatoa
  • Exanthematal pustulosis ma erythema
  • Crystallurgy
  • Faʻaaogaina o le telefoni fesoʻotaʻi.

  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i le fualaau faasaina
  • Hepatitis
  • Tina ma le lactation.

O le a le eseesega

I le Amoxiclav, e le pei o isi vailaau faʻamaʻi, o le tuufaatasiga e aofia ai le vailaʻau clavulanic, lea e oʻo mai ai le aʻafiaga o le antibacterial o le vaega autu. Amoxicillin - o se mea e maua mai i le ampicillin, e galue i luga o le atigi siama o siama. O le uiga autu e iloagofie ai lenei fualaau faasaina o le leai lea o se puipuiga i luma o lactamase, lea e maua mai i siama. I lenei itu, i aso nei e le o faaaogaina lenei antibiotic e togafitia ai faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le staphylococcus, aua microorganisms vave vave ona atiina ae vaisu i le fualaau faasaina.

O le vailaʻau Clavulanic o Amoxiclav lava ia ua faateleina ai le gaioiga e faʻalavelaveina ai le tuputupu ae o siama, o se taunuuga, o le antibiotic e sili atu lona aoga i le faʻamaʻi, ua mautinoa e faʻamaonia le tuʻuina atu o le vailaʻau i le punavai o le faʻamaʻi.

E ui o le tele o le eseesega i le va o le tasi ma le isi fualaau faasaina e ono le taua, pe afai o le siama e le mautonu i le Amoxicillin, ona mafai lea ona lelei le toe maua mai o le maʻi, ma o le saoasaoa o le togafitiga o le a tutusa ma fualaau uma.

O le eseesega i le va o fualaau oona ua fuafuaina foi i le tau, o le tau o Amozylav e sili atu le maualuga. O fualaau - Ecobol-500 (amoxicillin-aofia ai) e tusa ma le 110 rubles, ma Amoxiclav - 625 - 325 rubles.

E mafai ona e faʻaaogaina analogues o vailaʻau e aofia ai foi le vailaʻau clavulanic ma isi vaega, ae e taua le amanaia o uiga o le tino, aemaise lava tamaiti, ina ia le mafua ai ona aʻafiaga ma faʻamaʻi maʻi.

E masani ona fesili tagata pe o le fea fofo e sili mo le togafitia o faʻamaʻi pipisi. E tatau ona e filifilia fualaau faasaina, pei o, mo se faataitaiga, Amoxiclav (Amoxicillin) ma le Augmentin (Ecoclave). Ina ia iloa po o fea e sili atu, e tatau ona e faia se suʻesuʻega faatusatusa o nei meafaigaluega e lua.

O lenei fualaau faasaina o se vailaau faʻaonaponei faʻaonaponei o le penicillin series, lea e tele se vaega o gaioiga. E aofia ai le mea oona ma le vailaʻau clavulanic.

  • E i ai le faʻaaogaina o aʻafiaga i siama faʻamaʻi
  • O loʻo i ai se maualuga maualuga e faasaga i meaola ninii, lea e mafai ona atinaʻe uma i le i ai o le okesene, ma i lona toesea
  • E aoga tele i enzymes e faʻaumatia ai le penicillins
  • Tetee i le beta-lactamase.

I se taimi puupuu, o vaega o le vailaʻau e ulufale atu i le toto. Faatasi ai ma le tafe o le toto, o le vailaau e tuʻuina atu i siama ma okeni eseese, e faʻaleagaina ai masini pathogenic. O le fualaau faasaina e ulufale atu i le pepe i le taimi o maitaga ma ua alu i le susu o tina. O se antibiotic faʻatasi ma le urine ma le feces ua faʻateleina.

O vailaau faʻasoifua maloloina e mafai ona maua i ni pepa autu se tolu:

  • Opala maʻa (375, 625 ma le 1000 mg)

O lenei meafaigaluega e tele naua faʻamatalaga mo le faʻaaogaina:

  • Iniseti o le bronchi ma le mama
  • Fuʻu mama ma le paʻu pipisi
  • Cystitis, urethritis, pyelonephritis
  • Sepsis
  • Pelvic Infections
  • Faʻaiʻuga pipisi.

E toetoe lava a faʻafeiloaʻi pea e le au gasegase le tino. E i ai na o ni faʻasalaga i lona faʻaaogaina:

  • Faʻateleina le ono gafatia i vaega o le vailaʻau
  • Faʻafitauli o le ate
  • Urticaria
  • Tina ma le lactation (injections ma uluaʻi laʻasaga o le uluaʻi masina)
  • Tali atu i le Allergic.

E mafai ona e aoao atili e uiga i le faʻaaogaina o le Augmentin i le maitaga ma le HB i totonu o le tusiga: Augmentin mo le gestation ma lactation.

I le matua o le fitu i le sefulu lua tausaga, e tatau ona e tagofia le fualaau faasaina faatolu i le aso, 10 ml, mai le lua i le fitu tausaga - 5 ml, mai le iva masina i le lua tausaga - 2.5 ml. Tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matua ma tagata matutua ua faatonuina le tasi papa (0.375 g) faatolu i le aso.

O aʻafiaga e seasea lava, ma o loʻo faʻaalia manino lava. O le fualaau faasaina e mafua ai:

  • Faʻafefe o mea inu
  • Faʻasalaga o le ate, faʻamaʻaloga o le talo
  • Urticaria
  • Tausisi

I se nofoaga matutu. O le faʻamalologa e teuina i totonu o le pusaaisa mo le silia ma le tasi le vaiaso.

E maua le Augmentin i Peretania. O le tau o lenei oloa e mai i le selau tolu sefulu (paʻu mo le faʻamutaina o le 125 mg.) I le mano rubles (fagu o le 1.2 g).

O lenei fualaau faasaina o se sui fou o le antibacterial o le penicillin group.

O le fualaau oona Amoxiclav e aoga tele, talu ai o le tele o microorganisms e maaleale i ai:

  • Streptococci ma staphylococci
  • Listeria ma Echinococcus
  • Papateria e faʻaosofia ai le atinaʻe o salmonellosis ma brucellosis, etc.

O le maualuga o le maualuga o le toto e oʻo i le itula e tasi talu ona faʻaaogaina le vailaʻau. I le tafe o le toto, o le fualaau faasaina e ulu atu i totonu o masini ma suavai, e faatamaʻia ai microbes pathogenic. O le fualaau faasaina e ulufale atu i le pepe i le taimi o le maʻitaga ma le susu o tina.

O vailaʻau faʻapitoa e maua ile tolu pepa autu:

  • Opala maʻa (375, 625, 725 ma le 1000 mg)
  • Paʻu Lave
  • Malosiaga mo le tui.

Amoxiclav o loʻo i ai le tele o ituaiga o gaioiga. E faʻaaoga i mataupu pe a iai:

  • Ini siama
  • Urinary tract mumumu
  • Gynecological infectious ma inflammatory process
  • Iniseti o le paʻu, maso ma ponaivi
  • Maualuga faʻamaʻi pipisi o le tino.

O le tele o tulaga e le mafai ona gafatia e tagata gasegase o soʻo se matua. E na o ni faʻasalaga:

  • Maʻi faʻamaʻi
  • Le faʻapalepale i vaega o le vailaʻau
  • Faʻailoga ogaoga ma le ate
  • Le faʻaoga tutusa o Amozylav ma antibacterial agents mai le tele o tetracyclines ma sulfonamides.

Tamaiti mai le tolu masina i le sefulu lua tausaga le matutua ua faatonuina le 30 mg. i le kilokalama o le mamafa o le tino pe a mavae le valu itula. Mo tamaiti e sili atu i le sefulu lua tausaga ma matutua, o le fualaau faasaina ua faatonuina 1.2 g i le valu itula poʻo le tasi papa (0.375 g) faʻatolu i le aso.

Amoxiclav e le sili atu i le sefulufa aso. O le tele o mea le lelei e tutupu ma faʻalautele faʻaaogaina ma ua faʻaalia i mea nei:

  • Faʻafefe o mea inu
  • Faʻaititia le platelet, faitau toto toto paʻepaʻe
  • Faʻasologa o le gaʻo
  • Faʻalavelave le mautonu
  • Urticaria
  • Tausisi

I se pogisa, mago.

Amoxiclav gaosia i Slovenia. O le tau o le fualaau faasaina e ese mai le fitusefulu (paʻu mo le taofia o le 125 mg.) I le valu selau rubles (fagu o le 1.2 g).

Suʻesuʻega faʻatusatusa o le Aumentin ma Amoxiclav

E faʻatatau i mea na muamua atu, e mafai ona faia se suʻesuʻega faʻatusatusa.

O le faavae autu o fualaau faasaina e foliga tutusa. O le eseesega ua na o mea o ausilali, ua sili atu le tele o nei mea i Amozylav, o le mea lea, o loʻo i ai se mea e sili atu ona ono tupu i ni mea e afaina ai.

O le aʻafiaga o nei vailaau faʻasaina e toetoe lava a tutusa, ae o Augmentin e sili atu ona faʻamaoniga mo le faʻaaogaina. Amozylav pe a uma ona faʻaaogaina mo le silia ma le sefulufa aso e mafua ai le tele o aʻafiaga itu.

Ole numera o faʻasolega e tutusa.

Amoxiclav e le sili atu i le sefulufa aso. A o faagasolo lea taimi, e le oʻo mai ni uiga leaga. Faʻalavelave lē lelei e tupu ma faʻaaoga faʻaʻumiʻumi. Auiliiliga e faʻaalia ai le itiiti ifo o aʻafiaga o aʻafiaga, o le numera e itiiti.

O le eseesega tele i le va o fualaau oona o le atunuu o gaosiga ma tau. O le tau o Augmentin e laʻititi maualuga.

O vailaau faʻasaina e faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti, aua o lenei tulaga faʻapitoa e tuʻuina atu ai.

Augmentin ma Amoxiclav e tutusa lava le mea e tasi. Ae ui i lea, o Augmentin e sili atu lona malosi i le tino. O le eseesega tele i le va oi latou o le tau ma le atunuu na afua mai ai.

O le tele o taimi e sau ai le fesili: o fualaau e sili atu ona aoga i togafitiga o faʻamaʻi pipisi. Amoxiclav, Augmentin ua manatu e sili ona lauiloa. O le a la se mea lelei e faʻatau? O le a le eseesega i le va o nei fualaau faasaina? Sei o tatou taumafai e mafaufau i ai. E vave ona taua e leai se eseesega tele i le va o nei vailaʻau. E toalaiti lava.

O le mea lea, o le tali i le fesili lauiloa: "O le fea e sili atu - Augmentin poʻo Amoxiclav?" E manino. Ae ui lava i lea, tatou te vaʻavaʻai taitoatasi ma faʻatusatusa.

O nai upu e uiga ia Amoksiklav ma Augmentin

Ua iloa e siama siama e mafua ai faamaʻi pipisi o le tino i luga o le taimi maua faʻamaʻi faʻasaʻi . Saienisi foi e le o tumau pea, ae o loʻo i ai i le faagasologa o le atinaʻe i taimi uma. E le gata o loʻo faʻaaogaina meafaigaluega fou, ae o loʻo tuai ona faʻaleleia. Amozylav na o le vaega lona lua. Amoksikalv - o le mea lava lea e tasi, e na o se foliga sili atu ona maualuga. O le vailaʻau lenei mai le penicillin group.

Augmentin o se faʻatulagaga faʻavae o Amozylav mai le penicillin lava e tasi.

O vaega autu autu o le Augmentin ma Amoxiclav e tutusa lava - o lenei mea oona ma le acid clavunic. Pau lava le mea o loʻo i ai eseesega i vaega o ausilali o fualaau. E taua le matauina i le tuufaatasiga o Amoxiclav o le numera o mea faaopoopo faaopoopo e maualuga atu nai lo le Augmentin. O le mea lea, e mafai ona manatu e faapea pe a togafitia ma Amoxiclav o le mea e ono tupu i se mea e afaina ai le tino e maualuga .

O le tasi ma le lona lua o vailaau faʻasaina o loʻo i ai le pepa e tuʻuina atu ai:

  • otaota, ma se fua o le 375, 625 ma le 1000 mg.,
  • paʻu mo susulu,
  • pauva mo tui.

O nei vailaʻau uma e tutusa lava lona aafiaga. . Ae o Augmentin e tele nisi faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi pipisi o le māmā ma le bronchi, paʻu ma le gaʻo masusu, mo vaʻa, cystitis, pyelonephritis, mo faʻamaʻi pipisi o totoga o le pelvic ma mo faʻamaʻi pipisi.

Amozylav e faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le ENT, faʻamalama o le tino urinary, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le gynecological faʻatasi ma le mumu, ma faʻamaʻi pipisi o le tino respiratory tract, paʻu, ponaivi ma maso.

O vailaʻau uma e lua e fesoasoani e aveese faʻamaʻi siama: streptococci, staphylococci, listeria, echinococcus ma isi.

O le Augmentin ma le Amozylav mo sina taimi e ulufale ai i le toto, faatasi ai ma le taimi nei o loʻo faʻasalalauina e ala i le tino, faʻaleagaina ai faʻamaʻi. E tatau ona e iloa lena mea o fualaau faasaina e ulu atu i le pepe i le taimi o maitaga . Ma pe a fafagaina, faʻavave i le susu.

E tutusa foi i latou i le va o fualaau faasaina.

Augmentin ma Amoxvv lelei toleniina e gasegase. Ae ui i lea, o nisi faʻasolega o loʻo i ai. Lautele:

  1. Le faʻapalepale i vaega o fualaau.
  2. Alu
  3. Faamai o fatugaʻo, ate.
  4. Vaitaimi o le gaioiga ma le susu.

E i ai nisi faʻasalaga i Amozylav: o le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻatasi i le taimi lava e tasi faatasi ai ma vailaau antibacterial o le vaega o sulfonamides ma tetracyclines. Ma le isi, e le mafai ona faʻaaogaina mo le mononucleosis poʻo le masalosalo i ai, jaundice, lymphocytic leukemia.

I nisi o tulaga, e mafai ona faʻatonuina Amozylav i tina maitaga poʻo tina tausi maʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e ave ma le faʻaeteete.

E mafai e Amozylav le sili atu i le 14 aso . I lenei tulaga, e le tatau ona aliali mai ni uiga leaga.Faatasi ai ma lona faʻalauteleina le faʻaaogaina, sili atu nai lo le taimi ua faʻamaonia, o le faʻaogaina o le tino o le tino e mafai ona tupu, o le maualuga o leukocytes ma platelets o le a faʻaitiitia, faʻaleagaina le ate, ma mafai ona faʻalavelaveina le gaioiga o le tino. E le gata i lea, o faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o le candidiasis poʻo le urticaria, migraine, dizziness, ma le faʻavevesi e mafai ona tupu.

O na aafiaga e tupu pe a fai e ave le vailaʻau faʻatasi ma le faʻasaina. E tatau ona mulimuli i le fua saʻo o le fualaau faasaina. Ae peitaʻi, afai o faʻaaliga muamua e le manaʻomia, ona tatau loa lea ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. Naʻo ia e mafai ona fetuunai togafitiga ma pe afai e tatau ai, sui le fualaau faasaina .

Augmentin ei ai se numera pito maualalo o ni mea e ono tutupu. Afai e foliga mai, e seasea lava. E le gata i lea, o a latou amio o le a agamalu. O faʻalavelave faʻaogaina o le tino, urticaria, candidiasis, ma le galuega o le ate e ono aliali mai foi.

Gaosiga ma tau

Augmentin ma Amoxiclav ei ai atunuu eseese o le gaosiga, o lea la o le tau o nei fualaau oona ei ai sina vaeluaga.

Atunuu na afua mai Augmentin - United Kingdom. O le tau faʻatusatusa mo le tasi taga o le faʻamalolo o le 130 rubles. Mo se fagu o le 1.2 g - 1000 rubles.

Amoxiclav atunuu gaosi oloa - Slovenia. O le tau faʻatusatusa mo se faʻalavelave faʻamalolo e 70 rubles, mo se fagu - 800 ruble.

E mafai ona ou tuʻuina atu i tamaiti

O le Amoxiclav ma le Augmentin e faʻaaogaina i le togafitiga o tamaiti. Ae i lenei tulaga, o vailaau uma e lua o loo i ai se ituaiga faapitoa o le faasaolotoina.

O nisi fomai e talitonu o lena mo tamaiti Engmentin sili atu, o le mea lea, ia faʻamautinoa togafitiga i lenei vailaʻau. O isi fomaʻi e talitonu e leai se eseesega i le va o Augmentin ma Amoxiclav.

Atonu e aoga le tuʻuina atu o le fomaʻi ma le filifiliga o le tasi ma le isi fualaau faasaina ma togafitiga faʻatasi ai ma ia?

E faavae i luga o faʻamatalaga o loʻo i luga, e foliga mai e leai se eseesega i le va o Augmentin ma Amoxiclav. O le mea lea, e masani ona faʻatagaina e suia le tasi vailaʻau faʻatasi ma le isi, faʻamaonia le fomaʻi. O eseesega ua na o le tau ma le atunuu na afua mai ai.

E mafai ona tatou fai atu o le Augmentin e sili atu ona lelei, talu ai ona o lona aafiaga i le tino ua sili atu ona leaga. Ae ui i lea, e sili atu le tuʻuina atu o le filifiliga e filifili se fomaʻi faapitoa i le fomaʻi, ona e sili atu ona agavaa le tagata poto faapitoa i lenei mataupu.

"O le a le mea sili atu Augmentin po o le Masalo?" - o le fesili lenei e masani ona fesiligia e tagata o loʻo feagai ma le ave o vailaau faʻamaʻi e faʻavae i luga o le mea oona. O lenei vailaʻau o loʻo i totonu o le tasi ma le isi vailaʻau. Latou te aofia ai foʻi se vaega o ausilali - le masima masima o le vailaʻau clavulanic, o le inhibitor of beta-lactomas. Faʻafetai i lenei mea, o le aʻafiaga o le antibiotic ua faʻaleleia. I a latou meatotino, o vailaau uma lava e foliga tutusa ma e iai ni eseesega laiti.

Talu mai le mauaina o vailaau faʻamaʻi, ua silia ma le 80 tausaga ua mavae. I le vaitaimi lea, na latou faasaoina ai olaga o le faitau miliona o tagata. Sa faʻaaogaina vailaʻau i le togafitia o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi e mafua mai ituaiga ituaiga microorganisms. I le aluga o taimi, o nisi siama na tetee atu i vailaau faʻamaʻi, o lea na faamalosia ai saienitisi e suʻe ni filifiliga e mafai ona faia ai se eseesega.

I le 1981, i Peretania, na faʻaalia ai se faʻapotopotoga fou o vailaau faʻamaʻi e faʻafefiloi ai le maxicillin ma le vailaʻau clavulanic. O taunuʻuga o suʻesuʻega na faʻamaonia ai le lelei atoatoa o fualaau faasaina, ma o lenei tuufaatasiga o vailaʻau na lauiloa o "fualaau oona puipuia". Ina ua mavae le 3 tausaga, ina ua maea le Peretania, na amata ona faaaoga le mea faigaluega i le Iunaite Setete.

O fualaau faasaina ei ai le tele o ituaiga o gaioiga, o lea ua avea ai le lauiloa i le tele o atunuu o le lalolagi. E faʻaaogaina i le togafitiga o totoga faʻalaulela, faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino o le tino, maʻi pipisi mulimuli, ma faʻamaʻi pipisi i feusuaiga.

Analogs o Augmentin ma Amoxvv

O fualaau sili ona taatele o le penicillin group o Amoxiclav ma Augmentin.Ae, o loʻo i ai isi analogues o loʻo i ai i totonu o la latou fatuga o le vailaau oona - mea faʻapitoa:

  • Flemoxin Salutab,
  • Amosa
  • Aotelega
  • Amoxicill
  • Azithromycin
  • Suprax ma isi.

O le eseesega i le va o Amoxiclav ma Augmentin e le taua, ae ui i lea, o le. Ina ia iloa po o le a le fualaau faasaina e sili atu, e tatau ona e suesue i foliga o ia mea taitasi.

Amoxiclav - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau e aʻafia i ituaiga fou o vailaau faʻamaʻi, lea e aofia i le penicillin group. O le auupega e tauivi lelei e faasaga i microflora pathogenic:

  • streptococcal ma siama o le staphylococcal,
  • echinococcus,
  • listeria
  • pathogens of brucellosis,
  • Salmonella ma le tele o isi.

O le taua o le fualaau oona i totonu o le toto e ono 60 minute talu ona ave le fualaau faasaina. I le tafe o le toto, e salalau ai le vailaau faʻamalosi i le tino atoa, ma aʻafia ai totoga eseese ma fusi. E aʻafia ai le faʻalapotopotoga o le protein i siama siama, ma faʻaumatia ai i latou.

Amozylav e tolu ituaiga o faʻamalologa:

  • i totonu o fualaau
  • o le paʻu mo le sauniuniga o le suspensions (faʻaaogaina tautala),
  • lūlū paʻu mo le faʻafefeteina o le pule (faʻamaluina i le vai mo le tui).

Amozylav e matua aoga i togafitiga o:

  • afaina o le tino
  • gynnecological pathologies e mafua mai i le mumusu ma le faʻaleagaina o gaioiga,
  • faʻamaʻi o le faʻalapotopotoga faʻapitoa,
  • tonsillitis, sinusitis, sinusitis ma isi faamaʻi ENT,
  • faʻagasologa o faʻamatalaga faʻanatinati.

O le togafitiga e mai i le 5 i le 7 aso. I mataupu sili atu ona ogaoga o le maʻi, e mafai ona faʻalautele mo le isi 7 aso.

E mafai e se tagata matua ona ave vailaʻau ma se fualaau o le gaioiga galue e le silia ma le 1000 mg i le aso. O le masani mo tamaiti e fuafua e tusa ai ma le mamafa o le tino. Mo le 1 kilokalama o le mamafa, o le masani i aso uma e le sili atu i le 30 mg o le mamafa.

I le taimi o le maʻitaga ma le susu, e fautuaina e mumusu e ave AmoXlav. E i ai le meatotino o le ulu atu i le placenta ma le susu susu i le tino pepe.

Ae, afai o maʻi se fafine, ma togafitiga agamalu e le maua ai se taunuuga lelei, e mafai e le fomaʻi ona faʻataʻitaʻiina vailaʻau. I le taimi o togafitiga, e tatau ona mulimulitaia ia laasaga faatonuina ma fautuaga a le fomaʻi. I le uluaʻi masina muamua o le maʻitaga, o le faʻatagaina o le faʻamaonia o le antibacterial.

I le tele o tulaga, e talia e tagata gasegase le aafiaga o Amozylav. Ae, e pei lava o soo se vailaʻau, ei ai faʻamaʻiloga ma itu aʻafiaga.

  • i le i ai o faʻamaʻi faʻafitauli,
  • afai ei ai le le faapalepale i so o se mea o se vaega o le vailaʻau,
  • ma faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi.

E faʻasaina le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi o le penicillin group ma tetracycline ma sulfonamides.

Afai o le togafitiga e sili atu i le 14 aso, e mafai e le tagata gasegase ona aʻafia i ni uiga le lelei:

  • vailaau faʻasaina o meaʻai,
  • urticaria, afaina ma le fulafula o le tino,
  • vevela,
  • faʻalauteleina o le faʻamaʻi o le hepatic, o le atinaʻe o le jaundice ma le hepatitis,
  • afaina o le tino,
  • faʻaitiitia i le paʻepaʻe o le paʻepaʻe ma platelet i se suʻega toto.

Faatonuga mo le faaaogaina Augmentin

O lenei vailaʻau ua aofia ai WHO i le lisi o vailaau talafeagai, ma o loʻo i ai faʻamatalaga mo lenei:

  • Auiliiliga e faʻaalia ai le itiiti ifo o aʻafiaga o aʻafiaga, e le pei o ona tagata,
  • O le vailaau faʻamalositino e faʻamalosia ai siama faʻamalosi-fatu ma mea e le lelei,
  • Faʻafetai i le vailaʻau clavulanic, o le vailaʻau e puipuia i beta-lactomas,
  • O le fualaau faasaina e sili ona aoga e faasaga i siama e mafai ona atiae i totonu o se siosiomaga e aofia ai le okesene, faapea foi i lona toesea,
  • O le oloa e teteʻe i enzymes e mafai ona faʻaumatia faʻamaʻi o le penicillin group.

E le pei o le tele o analogues, o le Augmentin e sili atu lona malosi i le tino o le tagata. . O vaega e maua ai, e ala i le toto, e ulu atu i vaega o le tino ua aafia i siama.O vailaau malolosi e faʻaumatia faʻamaʻi, faʻaleagaina o la latou masini feaveaʻi. O mea e totoe o le vailaʻau e faʻamalosi e le tino e ala i le faʻauʻuina ma le toilalo.

A filifilia se antibiotic, e masani ona manaʻo fomaʻi se vaega o penicillini puipuia. O le a le eseesega i le va o Amoxiclav Quiktab ma le masani ai Amoxiclav?

Amoxiclav Quicktab

Amoxiclav Quicktab o se tuufaatasiga foi o le meaʻai ma le vailaʻau clavulanic. O vailaʻau faʻapitoa e maua i le tele o suʻega. O pusa e ono aofia ai:

  • 500 mg o meaʻai ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic,
  • 875 mg o masi ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

Amozylav Quicktab e ese mai lona muaʻi tulaga i foliga o metotia. O loʻo maua i le tulaga o pepa faʻasalalau. O lona uiga, a o lei ave le vailaau, e tatau ona solo i le vai. E fautuaina e le kamupanī le faʻaaogaina o le 100 ml o le vai.

E mafai foi ona gaosia ia laulau pe a manaʻomia.

O lenei metotia e faigofie ai le puleaina o se vailaʻau. I le faʻaopoopoga, o le faʻamaʻi faʻamaʻi ua sili atu ona vave faʻaaluina i totonu o le gastrointestinal tract, lea e faʻateleina ai le amataina o lana gaioiga.

O pepa e faʻasalalau e sili atu ona faigofie ona ave ma e sili atu ona faʻasaina, lea e sili atu ona lelei mo le tagata gasegase.

O le tau o Amoxiclav Quiktab e laʻititi maualuga atu nai lo se vailaau faʻamalosi masani. Ae i le taimi lava e tasi, o loʻo maua pea vailaʻau i le tele o tagata gasegase.

Faʻaiʻuga

Amoxiclav ma Amoxiclav O Quicktab e masani lava ona faʻafefeteina. O aʻafiaga sili ona taatele latou te maua o:

  • Gaioiga o le eletise.
  • Faʻaleagaina o le manava ma le fatu.

O faʻafitauli faʻapitoa e taatele i vailaau faʻamaʻi pipisi penicillin. E mafai ona faʻaalia i se vevela, lanu mumu o le paʻu, mago. O lea faʻalavelave masani e manaʻomia ai le faʻamavaeina o fualaau.

E le gata i lea, i le taimi o le togafitiga ma eseesega eseese o Amozylav, e masani lava ona matauina e le au gasegase le tiga o le tino, gaioiga, afaina. O le gasegase e fesootaʻi faʻamaʻi pipisi e iai foʻi uiga o lenei vailaau faʻasaina - otaota masani ma salalau solo. O se itu itu ma e mou atu pe a maeʻa le vasega o togafitiga.

Fafagu le fafine pe a maeʻa le fuafuaina o le vailaʻau faʻatasi ma le siaki ua aveese ma vae vae

Faʻafitauli e mafua mai i le vaega Caesarean

Faʻamatalaga ma faʻasalaga o le vaega faʻamaonia, o fesili autu e uiga i lana amio ma le toe faʻaleleia pe a uma le taotoga

O le Caesarean vaega e ono mafua ai le aveeseina o le matua

Aveesea o le ogalaau: faailoga, ituaiga o gaoioiga, amio, taunuuga ma le toe faaleleia

Tagata faʻatau mai isi mea faʻapitoa mo le sili atu

Uo pele uo!

I le tausaga ua teʻa, sa maʻi maʻi ma oʻu afafine ma o lenei tausaga, o le mea e leaga ai, ua matou toe faʻatasi ma se faʻaopoopoga o aʻafiaga. O le mea lea, o vailaau e masani ona feagai. Latou te galulue ma fesuisuiai manuia, ae o le Quicktail amoxiclav na sili ona fautuaina e ia lava ia sili. O lea ua faatonuina e le tamaititi mo loʻu tama. Sa ou aveina i le tele o taimi, e ui ou te manao e taulimaina fualaau oona e le tele.

Faʻapipiʻi:

I totonu o se atigipusa o loʻo i ai ni pepa se 7 ma ni pusa se lua i totonu taʻitasi. E faigofie ona tatala le pepa ma tatala saʻo le vailaʻau ma aunoa ma ni faafitauli. O loʻo iai faʻamatalaga mo tagata faʻatau i Rusia. Ua faapipiiina le faatonuga.

Faatonuga:

Faamatalaga Lautele:

Tau: 385 rubles

Aotelega: 14 fualaau i paʻu taitasi

Pharmacotherapeutic group: antibiotic

I le lautele, o masaniga i lenei fualaau faasaina na tupu i se avanoa. Isi SARS. O togafitiga faʻamaʻi e le o maua ai ni manaʻoga na manaʻomia ma na tusia e le fomai o le tamaititi se fomaʻi mo vailaau faʻamaʻi - amo. Sa ou alu i le fale talavai ma na aumai e le fomai faapitoa ia te au se pusa lapoa. Na ou iloaina o ia ona sa ou maua se aafiaga le fiafia i le aveina o lenei ituaiga o mea leaga. I le faanoanoa ona e le mafai e laʻu tama ona foloina nei fualaau suamalie tetele, sa ou tu le mautonu, ma mafaufau pe faapefea ona ou i ai.Ona fai mai lea o le tagata poto faapitoa i mea tau vailaau, fesili e uiga i la matou siama, na ia fautuaina Kvitkab. Fai mai a ia, o nei laʻau e mafai ona fufulu pe faʻafefe i le vai - e manaia le tofo. Sa ou faatauina i latou.

Matou te leʻi taumafai e faʻatau latou. E faigofie ona susu le vai. E tofo suamalie i se fua suamalie. Ua lagona le kemisi; o le inu e le manaia, ae o le faapalepale. I le aso e ave ai papamaa e lua - i le taeao ma le afiafi. O loʻu afafine na faauu ma sa le fiafia, ae sa tatau ona ou inuina lenei vaifofo.

Talosaga mai le taliaina:

Ina ua toe foi mai le fomai, sa faateia o ia ona sa tuuina mai ia i matou lenei tulaga faapitoa e ala i le faatonuina. Ae ina ua ia iloa ua lelei tele o ia i le fesoasoani, ma ua amata ona toe malosi lona afafine, na ia faatonuina i le lumanai. E fa taimi na maʻi ai le tama teine ​​(pe a le mafai ona toe maua mai e aunoa ma ni vailaau faʻamaʻi) ma o taimi uma lava e le mafai ai e le "Quicktab" ona fesoasoani ia toe faʻaleleia vave - e aunoa ma ni aʻafiaga.

O le mea lea, ou te fautuaina e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

Ou te aumaia i lou mafaufau aʻu isi iloiloga:

e uiga i le Linex probiotic, ao faagasolo le taimi na ou oo ai i le taotoga ma le colic,

e uiga i vitamini Supradin, lea na ou toe malosi ai mai le niumonia,

Faatusatusaga o amoga ma amoxicolv quiktab. Le mea e filifili ai: Amoxiclav poʻo Amoxicillin

E masani lava, pe a faatonuina se vailaau faasaina, e le faʻamatalaina e fomaʻi i tagata gasegase mea e faʻaaogaina i togafitiga o fualaau faasaina, o lea e taumafai ai tagata e filifili i latou lava e sili atu nai lo Amozylav poo Amoxicillin. O vailaau faʻamaʻi e aofia ai Amoxicillin e avea ma mea aoga autu ma e sili ona aoga i le tele o ituaiga o meaola ninii.

O le eseesega i le va o le Amoxicillin ma le Amoxiclav, o le tasi o ia mea o se tasi fualaau faasaina, ma o le lona lua o loʻo i ai se mea faaopoopo - potassium clavulanate, ona o le tele o aʻafiaga o aʻafiaga i luga o faʻamaʻi.

Amozylav papa ma paʻu - faatonuga mo le faʻaaoga

Mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga - 40 mg i le kilokalama o le mamafa i le aso.
Mo tamaiti e sili atu i le 40 kilokalama le mamafa, o le vailaʻau ua faʻamatalaina o se tagata matua.

Ua fautuaina tagata matutua: E tusa ma le 37 itula i le aso atoa, e tusa ma le 37 itula o lo o ave ai pepa papaʻi, 625 mg papa i le 12 itula. Pe a faatonuina se vailaau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o popo o le 625 mg i le 8 itula, poʻo le 1000 mg i le 12 itula, e faʻaaogaina.

E tatau ona maitauina e mafai ona eseese ia laumei i vaega o mea e gaosia. O le mea lea, e le mafai ona e suia le papafaʻi 625 mg (500 g o le maxicillin ma le 125 g o le vailaʻau clavulanic) faʻatasi ai ma le lua 375 mg (250 g o amoxicillin ma le 125 g o le clavulanic acid).

O le polokalame o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le odontogenic. E tusa ma le 37 itula o laulau e ave i le 8 itula, faataamilo i le uati. 625 mg papa i le 12 itula.

Afai e tatau ai, o le faʻaaogaina o vailaʻau mo le togafitiga o tagata gasegase ma faʻamaʻi fatu fatu e tatau ona amanaʻia ai le fatu fatu o le creatinine i le urine. O tagata mamaʻie maua i le ate e manaʻomia le mataʻituina pea oa latou galuega.

Malosiaga mo le faʻamalolo mo pepe ma tamaiti e oʻo atu i le 3 masina . O le faʻaaogaina o loʻo faia i le faʻaaogaina o se pipette fua tele poʻo se sipuni. Totoga - 30 mg o le mamafa i le kilokalama o le mamafa, faalua i le aso.

Mo tamaiti e sili atu i le tolu masina mo siama agamalu ma agavaʻa - 20 mg / kg o le mamafa o le tino, ma faʻamaʻi pipisi - 40 mg / kg. O le lona lua o fualaau o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le loloto o faʻamaʻi pipisi - faʻaleagaina o le taliga ogatotonu, sinusitis, bronchitis, pneumonia. O se faʻasalalauga e faʻapipiʻiina i lenei vailaʻau, lea o loʻo i ai ni laulau faapitoa e mafai ai e oe ona faʻatusatusa saʻo fua o le fualaau mo tamaiti.

Ole maualuga pito i luga ole aso ole taumafa o tamaiti e 45 mg / kg o le mamafa, mo tagata matutua - 6 kalama. E mafai ona ave le vailaʻau Clavulanic i le aso e le silia le 600 mg mo tagata matutua ma le 10 mg / kg mo tamaiti.

Faʻamatalaga o pepa tuʻuina

O le papalama e 625 mg e aofia ai le 500 mg o le miti-triillrate ole 125 mg o le clavulanic acid (salt tiso).

O pusa e mafai ona gaosia i ni paʻu palasitika (15 paʻu taʻitasi) poʻo ni paʻu alumini o le 5 poʻo le 7 vaega.

1000 mg tablets o loo ufiufi foi, ia i ai se foliga lautele ma ni pito i luga. I luga oi latou, i le tasi itu, o le faaaogaina o le "AMS", i luga o le isi - "875/125". E aofia ai le 875 mg o fualaau faʻamaʻi ma le 125 mg o le vailaʻau clavulanic.

Contraindications

Nervous system e mafai ona tali atu i le tagofia o fualaau faʻamaʻi ma le ulu o le ulu, vevela, faʻanoanoa, tigā, faʻavevesi, amio lē talafeagai poʻo le vaʻaia.

O le ate. Faailoilo o suega o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le gaioiga o Asat ma / poʻo le Alat, alkaline phosphatase ma le bilirubin serum e pei ona faʻalauteleina.

Paʻu. E mafai e le paʻu ona tali atu i le faʻalavelave faʻaleagaina i se mea vevela, sulu, angioedema, erythema multiforme, faʻasolosolo o le epinalmal necrolysis, exfoliative dermatitis, syndrome Stevens-Johnson.

Urinary system - o loʻo i ai le faʻaalia o le toto i le urine ma le telefoni amata.
O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, fiva, masini o le oral mouth, faapea foi le vaginitis saʻo, e mafai ona tupu.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

  • E le manaʻomia le faʻaaogaina o Amoxiclav ma sauniuniga o mea e le faʻaogaina. O lenei mea e mafai ona mafua ai se faʻaopoopoga i le taimi o le gathronbin.
  • O le fegalegaleaiga a Amozylav ma le allopurinol e mafua ai se lamatiaga o le le ola.
  • Amozylav faʻaleleia le vevela o metatrexate.
  • E le mafai ona e faʻaaogaina uma mea e lua ma le rifampicin - o mea nei e faʻaaogaina, o le faʻaogaina faʻatasi e faʻavaivaia ai le aafiaga antibacterial o le lua.
  • E le tatau ona faʻamatalaina faʻatasi ma le tetracyclines poʻo macrolides (o nei mea e aʻafia ai le vailaʻau), faʻapea foʻi ma sulfonamides ona o le faʻaitiitia o le aoga o lenei vailaʻau.
  • Avea Amoxiclav faʻaitiitia le aoga o tui puipui i totonu o laulau.

Fomaʻi iloilo

Veronika Pavlovna, urologist. Mr. Kryvyi Rih. O lenei fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i siama siama o le tino gase. E seasea ona tuʻuina atu aʻafiaga, i le taimi lava e tasi ou te fautuaina ai fualaau faʻamalo, pe a uma ona ave faʻataʻitaʻiga e toe faʻaleleia ai le microflora masani.

Andrei Evgenievich, ENT fomaʻi, Polotsk. O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e ala i le iniseti e mafai ai e oe vave ona taofi faʻamatalaga o faʻamaʻi ogaoga ma le faʻaleagaina o totoga ENT. O le fualaau faasaina e afaina ai le taliga ogatotonu lelei. I le faʻaopoopoga, o tagata gasegase e faʻamalolo lelei fualaau suamalie.

O le microbial flora o loo ola i totonu o le tino o tagata taʻitasi e faʻaosoina lona tuputupu aʻe ma faʻavaivaia le puipuiga. I le natura, o sea faagasologa e taofiofi e ala i le gaosia o gaʻo, ma mo tagata e sili atu ona fetuutuunai mea e gaosi mai mea e gaosia mai le suavai po o meaola, o vailaʻau e taua. O ia sooupu e i ai le aʻafiaga ma le aʻafiaga i luga o meaola ninii e ala i le taofi o latou tuputupu aʻe poʻo le faʻaumatia atoa.

Uiga o le fualaau faasaina "Oona"

O vailaau faʻamaʻi pipisi o loʻo i ai le tele o gaioiga o gaioiga ma e gaoioi e aʻafia ai siama faʻamaʻi-fatu ma le siama. O loʻo galue le mea faigaluega i vaega nei:

  • O faʻamaʻi pipisi o le ENT - kulupu ma le manava o le tino: bronchitis, otitis media, tonsillitis, pneumonia, sinusitis, pharyngitis.
  • Urositalia faʻamaʻi pipisi: pyelonephritis, cystitis, urethritis, endometritis.
  • Liona o le paʻu.
  • Le atinaʻeina o siama siama i totonu o le gastrointestinal tract: cholecystitis, fiva fiva fila, peritonitis, salmonellosis.
  • O isi faʻamaʻi pipisi, e aofia ai le maningitis, borelliosis, leptospirosis, gonorrhea.

Talu ai o Amoxicillin o loʻo i ai le tele o meaola ninii e puipuia ai, ao le i aveina, e tatau ona e mautinoa po o fea na mafua ai le maʻi. A le o lena, o le a mafai ona tupu aʻe le pule pipisi.

E maua i le pepa, suspensions, capsules.

Faʻaleagaina o le antibiotic Amoxiclav

O le vailaʻau Clavulanic, o se vaega o le oloa, e faʻalauteleina ai le fusi o ana gaioiga e ala i le faʻaitiitia o le tetee o siama o le penicillin ma le ampicillin groups. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le tino, faapea foi lona tufatufaina atu i totoga ma tisipenisione, e matua vave lava: i totonu o le itula talu ona uma ona gaosia, o le mea o loʻo galue malosi e faʻapipiʻiina le tele.

"Amoxiclav" ua faatonuina mo le togafitiga o faamai pipisi o le urinary tract, respiratory and organs hearing, genital area, gall vladder, skin, soft, connective and bone bones.

Faʻasalaga - pepa, paʻu mo le susunuina, mūmū masima mo le tui.

Faʻatusatusa masani o fualaau

O nei vailaʻau e fesoasoani e taulimaina faʻamaʻi pipisi o le natura tutusa. O a latou gastrointestinal tract e faʻafefe ma faʻamalosi e fomaʻi . O vailaʻau taʻitasi e aʻafia ai le aoga o faʻamatalaga o waha.

O le lisi o faʻasolega i le faʻaaogaina o vailaau taʻitasi e tutusa, faʻapea foʻi ma se lisi o aʻafiaga i itu. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona faʻaaogaina le "Amoxicill" ma le "Misa" i le vaitau o le fanauina o le tamaititi ma le susu, ma mafaufau i le tele o faamanuiaga mo tamaitai i le lamatiaga i le tamaititi.

I le togafitiga masani, e tutusa lava le faaaogaina o fualaau faasaina.

O le faʻaaogaina o fualaau taʻitasi e faʻapupula i le faʻaoga tutusa o le acid ascorbic, ma le faʻaaogaina o laxatives, glucosamine - faʻaititia.

Eseesega i le va o vailaau

E i ai se eseesega i le tulafono o le inuina o vailaau: o le faataitaiga muamua e taua e faʻaaoga i meaai, ma le lona lua - e tusa lava pe o le a le taumafataga.

O le mimiti e faʻaaogaina i le plasma o le toto i totonu o le lua itula, aʻo amata ona galue galue Amozylav i le tasi itula.

E mafai ona tatou iloatino le eseesega e uiga i le faaaogaina o fualaau faasaina mo faamaʻi ate: o le uluai vailaau (aemaise lava i le tuufaatasiga o le Metrodinazole) e faasaina ona faaaoga, ma le mafai ona faaaoga le lona lua, ae ia mafaufau i mea e manaʻomia e le fomaʻi ma le lapataiga tele.

O le mimiti e sili atu ona itiiti i le faʻataʻitaʻiga lona lua i le tau. E faʻatatau i le kamupanī, o le tau o Amoxiclav e ono ono maualuga le maualuga pe a faatusatusa i le fualaau muamua.

O le fea vailaʻau e filifili ai

Ina ia filifilia le filifiliga o se fualaau faasaina, e tatau ona suesue ma le totoʻa ia contraindications. E le faatagaina ona ave le Amozyillin i le tulaga o le faʻala, o le maʻi pipisi o le gastrointestinal tract, diathesis, ma le hypersensitivity i le penicillin. Mo nei faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o Amozylav e faʻatagaina, ae e taua le taulaʻi atu i le i ai o le gasegase tele pe pseudomembrane colitis, lea e faʻasaina ai le vailaʻau.

Afai o se antibiotic i le ituaiga o laupepa ua faatonuina mo se tamaititi i lalo ifo o le 12 tausaga le matua, ona tatau ai lea ona sili le lelei o le "Amoxicillin," talu ai o le fualaau lona lua ua fuafua mo tagata i luga o le tausaga atofaina.

Mo tagata e faʻaitiitia le malosi o le tino i faʻamaʻi ma mea e afaina ai, faʻapea foi le faigofie i le conjunctivitis, rhinitis, stomatitis, anorexia, Amoxiclav e sili atu ona lelei. Faʻamatalaga faʻamaonia i le faiga o le hematopoietics, o le "Amoxicillin" o loʻo faʻaalia i lalo ifo o tulaga lamatia.

E tele vailaʻau e aʻafia ai le penicillin series. Faatasi ai ma i latou e le mautonu ma e leai se afaina, ae o loo i ai se eseesega i le va oi latou. O la latou vaega autū e leai se mea. O fualaau e lua o le mea moni e tutusa le tasi ma le isi, ae e iai sina eseesega eseese.

O le a le mea e sili atu le lelei e filifili ai i nei sui e toʻalua - e leai se mea e teʻi pe leai foi? Ina ia malamalama i lenei mea, e tatau ona faia se faʻatusatusaga faʻamatalaga. O nei vailaau e faʻataʻitaʻi ai faʻamaʻi pipisi i totonu o totoga o le manava, ae o loʻo faʻaaoga pea e togafitia ai isi maʻi faʻapitoa, aemaise lava nofoaga o le faaputuputuina o pathogens.

Amoxiclav o le antibiotic faʻaaoga i togafitiga faafomaʻi mo le tusa ma le tolusefulu tausaga. E taua o se vailaʻau faʻamalosia. Faatasi ai ma le mea o loʻo i ai o le mea oona ma le vailaʻau clavulanic. Muamua ei ai sona aʻafiaga, e mafua mai ona o loʻo aʻafia ai puipui puipui.

O le vaega lona lua, faatasi ai ma le muamua, o se mea tuʻufaʻatasia, ona o le aafiaga o le antibacterial. O le aʻafiaga o aʻafiaga e fesoasoani e aofia ai le tele o siama, e aofia ai e faʻatatau i aʻafiaga e sili ona lelei-ma lelei ma leai se leaga.

O lona tutusa, e le mautonu, o se vailaʻau mo vailaʻau faʻasaina lea e aʻafia i le ituaiga o penisilini. E i ai se gaioiga faʻamalosi e faasaga i micromous gram-positive. E maua lelei i le taimi o le faʻafofoga tautala ma o loʻo i totonu o le vai i totonu o le tino. O le maualuga maualuga o le faʻapitoa e tupu pe a mavae ni nai itula, ae faʻaititia i le maualuga televave. E mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega e togafitia ai faʻamaʻi pipisi i totonu o le manava o le tino, fata urinary ma gaʻo, fomaʻi ma le paʻu o le paʻu.

O le a le eseesega i le va o nei fualaau faʻamaʻi?

O le eseesega autu o le i ai o le vailaʻau clavulanic. E matua faateleina ai le lautele o le gaioiga o le gaioiga galue. Amoxicillin o se mea e maua mai i le ampicillin, e iai sona aʻafiaga, lea e aliali mai o se taunuuga o le aʻafiaga ile membrane cell o le siama. O le faʻalavelave aupito sili ona leaga o le puipuiga tele lea e faasaga i le lactamase. O lenei faafitauli e foia i le faaopoopoina o le clavulanate. O le fualaau faasaina e seasea lava ona faatonuina e foia ai siama pipisi, aua o le pathogen e atiina ae le tetee i ai.

Ina ia malamalama i mea e te manaʻomia e te filifilia - e leai se faʻalavelave poʻo se mea e le mafai ai, e tatau ona e iloa poʻo a latou mea e sili ona taua o:

Amoxiclav o se soʻotaga tuʻufaʻatasi faʻapipiʻi, lea e aofia ai le mea oona ma le vailaʻau kesi.

Amoxiclav ei ai le tele o alalaupapa o le faʻaalia ona o le gaʻo. O le augavale ua fautuaina i le togafitiga o siama pipisi o le streptococcal, ae leai se aafiaga i le staphylococci.

I le tau, e sili atu le taugata nai lo lona tau.

Ina ia tauaofai le fesili: amo ma le mea e sili ona lelei, e tasi le faaiuga e mafai ona tosina. E sili atu ona lelei le totogi atili mo se fualaau faʻamaonia e sili atu nai lo le taimi mulimuli ane e suʻe ai ana faʻasologa masani e faʻaauau togafitiga. E le o se mea moni e leai se mea e mafai ona foia ai le faafitauli i microhoganic micrologisms, e ui lava o le a manaʻomia ai se tau itiiti e faʻatauina ai.

E mafai ona e faʻaaogaina isi analogues o nei vailaʻau e lua, ona o le tuufaatasiga e tatau ona i ai le vailaʻau pipi. Ae e taua le manatuaina o uiga patino o le tino.

E moni lenei mea mo tamaiti, aua o vailaʻau e mafai ona mafua ai aʻafiaga itu ma faʻaalia o se mea e faʻafefe.

Faʻaiʻuga

O se taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e ono tupu ai le ita i le toto, o le ate, o le vevela, urticaria, o le ulu, o le a faʻalavelaveina.

I faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi, ua faʻamaonia ai fualaau faʻasaina. O se tasi o vailaau lelei mo le tele o ituaiga o gaioiga o le Amoxiclav. O aʻafiaga faʻapitoa e aʻafia ai le tino, o lea ua filifilia ai i latou, o se taʻiala, taʻitasi. Afai e le fesoasoani le Amoxiclav, pe o le tagata maʻi ua i ai le faʻasaina, e mafai ona e suia le vailaau faʻasaina i se analog. Afai o le tau o le fualaau faasaina e foliga maualuga, e mafai ona e filifili ni mea e sili atu ona taugofie.

Amoxiclav Uiga

Amoxiclav o se vailaau faʻamalosi malosi ma se faʻasoaga faʻatasi. E fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina e fasiotia ai faʻamaʻi pipisi na faʻaosofia ai le faʻaogaina o le faʻailoga.

O le vailaʻau e maua i ni vala se tolu:

  • pills
  • paʻu mo le faʻamalolo
  • pulupulu paʻu.

I le avea ai o se vaega o ituaiga uma o vailaau faʻamaʻi, o loʻo i ai se tuufaatasiga o mea ola e lua: amoxicillin ma le vailaʻau clavulanic.

Amoxiclav e tatau ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻamalosi e tusa ai ma faatonuga poʻo faatonuga a le fomaʻi na ia faʻamaonia le vailaʻau.

  • totoga o le manava ma le ENT - totoga (sinusitis, bronchitis, tonsillitis, pneumonia, pati otitis, abscesses poʻo le pharyngitis),
  • vaivai, ponaivi, mea fesootai ma paʻu,
  • urinary ma le biliary tract.

I le tulaga o le taofiga, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau mo tamaiti mai le fanau mai.

I le ituaiga o tui, o vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o leona pipisi o le tino ma le manava o le tino, faapea foi ma le puipuiga pe a uma le taotoga.

  • aveina pinacelin vailaau,
  • allergy i vaega o le tuufaatasiga,
  • lymphocytic leukemia
  • maʻitaga, lactation.

I taimi o togafitiga ma se vailaʻau, e mafai ona tulai mai se tali leaga mai i polokalama:

  • circulatory: leukopenia, thrombocytopenia, anemia, agranulocytosis poo le eosinophilia,
  • digestive: gastritis, manava, gasegase eo faatasi ma le vomiting, glossitis, flatulence, stomatitis, enterocolitis poʻo le anorexia,
  • popolevale: le mautonu, faanunununu o le malamalama, amioga le atoatoa, faateleina le popole, migraines, leseesea poʻo le faʻalavelave moe,
  • paʻu: vevela, urticaria, edema, dermatitis, erythema poʻo le siaki,
  • urination: hematuria poʻo le agafesootai.

I le tulaga o aʻafiaga o le itu, poʻo le faʻailogaina, e tatau ona suia le vailaau i se tutusa ma se masini tutusa o gaioiga.

Tau o Amozylav:

  • taofia - mai le 120 rubles,
  • pills - mai le 250 rubles,
  • pauva mo tui - mai le 400 rubles.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le vailaʻau o se faʻamatalaga.

Tau faʻatusatusa o tau o mea e faʻaoga ma mea e sui ai

364

109

335

55

173

340

476

723

Ulutala Tau faʻatatau Analog poʻo Sui
Amoxiclav
AmoxicillA
AugmentinA
AmosaA
Azithromycin3
Flemoxin SolutabA
Aotelega3
suprax3

Aʻo faʻatusatusa le tau, o laʻasaga uma o galuega faatino na amanaia. O le tau tonu o fualaau faasaina e mafai ona maua i luga o falemaʻi i luga o le initaneti Apteka.ru poʻo Piluli.ru.

Afai e faʻatūina e le tagata maʻi le fesili pe o le a le mea e mafai ona sui ai Amoxiclav, ona tatau ai lea muamua, muamua ona faʻatalanoa se fomaʻi.

O le tele o vailaau faʻamaʻi i le fale talavai e faʻatau atu e ala i le faʻataʻitaʻiina, o lea e tatau ai i le fomaʻi ona faʻamaonia le tutusa o le Amioga.

Isi mea e sui ai aʻafiaga faʻafomaʻi tali tutusa:

E mafai ona ese le tutusa o analogs ole tino, ona e tatau ona e suesue i taimi uma faatonuga mo le faʻaoga e puipuia ai le faʻaleagaina o le tino.

E i ai se eseesega i le tau o le uiga tutusa o Amoxylav. E le faigata le maua o se taugofie taula, ae o faʻamatalaga o loʻo maua e tatau ona amanaia, talu ai o nisi tulaga e suitulaga i se maualuga maualuga o mea galue o loʻo manaʻomia.

Flemoxin Solutab

Ona o le tau maualalo o Amozylav, o le tau o Flemoxin Solutab e maualuga tele - mai le 230 i le 400 ru. O le tau o le antibiotic e faʻamaonia e se maualuga maualuga o amoxicillin (o le mea e galue malosi) ma lona foliga - faʻamatemoleina.

Flemoxin Solutab o loʻo tuʻuina i totonu o laulau.

E pei o le tele o analogues a Amoxiclav, o lona faiga o le gaioiga e faʻamoemoe e faʻaitiitia le faʻalavelave pipisi ma le faʻaogaina o totoga i gaʻo ma gaʻo:

  • respiratory system
  • paʻu
  • musika ma sooga faʻatasi
  • urogenital avanoa
  • mamanu.

Amoxiclav ma Flemoxin Solutab - synonyms mo falemaʻi faʻatau. O le vailaʻau faʻasaina o le uluai fualaau oona ei ai lona foliga tutusa ma ei ai lona aafiaga tutusa i le tino. Ae ui i lea, ona o le tele o fua o le mea galue, o le Flemoxin e fautuaina mo tamaiti mai le tausaga e tasi. I se tulaga e le masani ai, o le vailaau ua faatonuina mo le maʻitaga ma tamaitai lapatai, faapea foi ma pepe faatoa fananau mai.

O faʻamaoniga ma aʻafiaga o le fualaau faasaina e fetaui ma faatonuga e uiga i le puleaina o le mea oona e pei o se mea galue, ma o loʻo faʻamatala auiliili i le faʻamatalaga.

Afai e talafeagai le sui o Amoxiclav i mea tutusa, e fautuaina e le au atamamai le tuuina atu o le fiafia i le Sumamed.O le sui mo le uluai oloa o se vailaʻau malosi faʻatasi ma le tele o ituaiga o gaioiga.

O loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le:

  • papa (125 mg / 500 mg),
  • (e mafai ona sosolo i totonu o le ooto) palu (125 mg / 250 mg / 500 mg / 1000 mg),
  • gelatin capsules (250 mg),
  • paʻu mo le faʻamalolo (100 mg),
  • faʻamaʻapeʻa.

O le vaega taua o Sumamed o le azithromycin, e galue pe a faʻaalia:

  • ENT faʻamaʻi - totoga,
  • afaina o le tino
  • faʻailoa tapaa borreliosis,
  • faʻamaʻi o masini mumu ma epidermis,
  • faʻamaʻi o le urinary and reproductive system.

Aotelega e malosi e tetee atu i liona afaina. O tamaiti e masani ona faatonuina se faʻamalolo. E ese mai i le lavelave ma le natura o le faamai, ua faatonuina tagata matutua i le fualaau faasaina i se fua faapitoa ma le ituaiga o faasaologa.

  • faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi,
  • allergy to substances - vaega.

E faʻatatau i le faʻamalologa, o loʻo i ai faʻamaoniga mo le taliaina i le taimi o le tamaitiiti:

  • taofia - mai le 6 masina,
  • papa (125 mg) - mai le 3 tausaga,
  • papa (500 mg) - mai le 12 tausaga,
  • faʻamaʻapeʻa ma otaota faʻasalalauina - mai le 18 tausaga.

Sumamed ei ai se lisi umi o aʻafiaga e tatau ona suʻesuʻeina aʻo le i aveina le vailaʻau.

O le tau masani e mai le 476 rubles.

Filifilia pe faapefea ona suia le Amoxiclav, e tatau ona e gauai atu i le tulaga le tuusaʻo o fualaau faasaina - Supraks. O vailaau o le gaosiga mai fafo, e le pei o isi analogues, ua atiae i luga o le faavae o se mea --fifixime.

Suprax e faatatau i vailaʻau o le cphalosporin. O le vailaʻau o loʻo iai i foliga o capsules ma se fua o le 400 mg. - mo tagata matutua ma granules (100 mg / 5 ml) mo le sauniuniga o se fofo (faʻamalolo) - mo tamaiti.

  • faʻamaʻi pipisi o le gaogao ma le manava,
  • e le o ni faʻafitauli faigata o faʻamaʻi pipisi o le tino.

Generic ei ai ni iloiloga lelei i le togafitiga o tamaiti.

  • allergy i le tuufaatasiga,
  • tamaiti i le ono masina,
  • maʻitaga
  • lactation period.

O aʻafiaga e faʻamatalaina i faatonuga mo le faʻaaogaina.

Tau - mai 500 rubles.

Azithromycin

O le fualaau faasaina o le Azithromycin o se vailaau mo le togafitiga o faamai pipisi oona, lea e maua mai e kamupani kamupaniki Rusia.

Faatasi ai ma fualaau oona e le taugata tele, o le Azithromycin ua avea o se tasi o auala lelei e faasaga i le faaleagaina o le tino:

  • totoga o le manava ma ENT - totoga,
  • paʻu
  • urinary systems
  • vaega masani.

Azithromycin ua gaosia, o lo oi ai le mea galue o le igoa e tasi, i foliga o capsules ma se fua o le 500 mg.

O faʻamaoniga e faʻaaogaina o le le faʻatagaina i se tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.

Tau - mai 50 - 200 rubles.

Afai e te manaʻomia le suia o le Amoxiclav i se isi vailaʻau, e le fautuaina e filifili se vailaʻau faʻamaʻi. E tatau ona manatuaina o vailaau o lenei vaega e malosi tele i le tino. O le faʻatauina o togafitiga faʻaletupe e le o lona uiga o le mauaina o le togafitiga tutusa. O analogologues laiti e le maua i taimi uma le mea e manaʻomia, o lea e fautuaina ai e faʻatau se vailaʻau ua faatonuina e se fomaʻi.

Faatusatusaga o le Faʻaleagaina ma le Vaivaʻa Quicktab

O fualaau oona e tele mea tutusa, ae o loʻo i ai pea ni eseesega eseese.

O le tutusa tutusa o fualaau faasaina o le mea lava lea e tasi. Talu ai ona o lenei mea, o nei sooupu uma e tutusa o latou faailoga mo le faaaogaina:

  • otitis media, tonsillitis, bronchitis ma isi faʻamaʻi o le pito i luga ma le pito i lalo ifo o le tino ma tino o le ENT,
  • faʻamaʻi o le urinary system, e aofia ai le atinaʻeina o faiga le lelei i totonu o fatu ma fatuga,
  • faʻamaʻi pipisi ma le faʻaleagaina o le tino o gaʻo totoga,
  • faʻamaʻi o le manava, ate ma isi totoga o le tino o le manava,
  • sikeripere, suauʻu ma isi faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le paʻu,
  • liona afaina o le oral, e aofia ai nifo,
  • osteomyelitis, pullent arthritis.

O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina mo faamoemoega faʻasolosolo aʻo lumanaʻi ma i le taimi lava e maeʻa ai taʻavale taʻavale.

Amoxiclav ma Quicktab o vailaʻau faʻasaina.

Pau lava le eseesega i le va o Amoxiclav ma Quicktab o le pepa lea.

Lenei e taugofie

O le tau o fualaau faasaina e tutusa lava. Mo se afifi e 14 papa o Amoxiclav i se fua faatatau o le 875/125 mg, e tatau ona e totogia pe tusa ma le 400 rubles. O le mea lava lea e tasi e faʻatau ai Quiktaba o le a tau 10 rubles. sili atu ona taugata.

Mo se afifi e 14 papa o Amoxiclav i se fua faatatau o le 875/125 mg, e tatau ona e totogia pe tusa ma le 400 rubles.

O vailaʻau e tuʻuina atu le malosi faʻapitoa. O tagata o loʻo i ai le faigata e faʻaaogaina ni meaʻai ua fautuaina e ave Quicktab, aua e mafai ona solo i totonu o le vai ma ave e faʻamalolo pe tuu i le gutu ma faʻatali mo le faʻamavae.

O le tofiaina o soʻo se vailaʻau e mafai ona faia e se fomaʻi.

Le manatu o fomaʻi ma iloiloga o maʻi

Alla, 47, otolaryngologist, Ryazan: "Mo ENT faamai, e masani ona ou faatonuina Amoxiclav. Ou te taʻu atu i tagata maʻi lona uiga - Quicktab ina ia mafai ai e se tagata ona filifilia le fofo sili ona talafeagai. Ou te manatu o nei vailaau faʻamaʻi e aoga. E leai se faitioga e uiga i aʻafiaga itu. Tau taugata. "

Vladimir, 51 tausaga, fomaʻi, Volgograd: "Ou te faʻaaoga uma fualaau oona i laʻu faiga masani, aua o nei vailaʻau e aoga. O aʻafiaga e tupu pe a le mulimuli le tagata maʻi i fautuaga a le fomaʻi. A maeʻa se taʻavale antibacterial, ou te fautuaina le aveina o mea faʻapitoa. "

Margarita, 27 tausaga, Krasnoyarsk: "O le maalili malosi malosi na mafua ai se tiga matu. Sa tiga tele loʻu faʻaleaoga na tatau ai ona ou alu i le otolaryngologist. Na ia faʻamaonia le AmoXlav 500 mg i le taeao ma le afiafi. I le fale talavai, na fautuaina ai Amoksiklav Kviktab, talu ai o nei mea e mafai ona salalau. E faigofie ona faʻaaoga. O le togafitiga e 5 aso, na maeʻa ai le faʻaʻa, pei o isi faʻaʻailoga. O le vailaʻau e lelei, ae tatau ona faia e pei ona faatonuina e le fomaʻi, aua o se vailaau faʻamaʻi. "

Semime, 31 tausaga, Magadan: "Na faatonuina e le fomaʻi Amoxiclav ina ua uma ona maua le bronchitis. Na amata ona ou ave fualaau i le taimi lava lena. I le aso lona lua, o foliga o le paʻu na faʻaalia i luga o alafau ma foliga. Ou te lei gauai ma faaauau pea ona ave. O le taeao na sosoo ai, na amata ona paʻu le paʻu. Na foliga mai o se allergy. Na toe alu o ia i le fomai. Sa manaʻo o ia e faʻamaonia se isi vailaʻau. E tatau ona ou musu, ona ou te le manao e toe lagona le mea na ou toe maua. E sili atu loʻu togafitiga i fua o tagata. "

Anna, 37 tausaga, Voronezh: "I le taumalulu na ou maua ARVI. Fiva maualuga, e leʻi alu ese le tale. Na ou valaau i le fomai, o le na faatonuina Amonelav. O le papa e galue toetoe lava ina ua maeʻa le pulega. Ina ua mavae le 3 aso, na faaleleia le tulaga, ma ina ua mavae le isi 2-3 aso sa leai se faailoga o le faamaʻi. O se vailaʻau lelei, ae e le mafai ona e aveina oe. "

Faatusatusaga o Amozylav ma Amoxiclav Quiktab

O fualaau faasaina e talitutusa ma isi, ae iai ni eseesega.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina, o faailoga mo le faaaogaina ma le faalumaina o fualaau faasaina e tutusa.

O le Quicktab e ese mai lona faʻatusa i le tulaga o le tuʻuina atu. O loʻo avanoa e pei o ni pepa maʻaleʻale. Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faʻamafola i totonu o le vai ma inu le paluga.

E mafai foi ona fufulu ma fufulu pepa palapala e tele ai vai.

O lenei metotia faʻatulagaina ua fautuaina mo na tagata gasegase o loʻo i ai le faigata ona faʻaaogaina fualaau faasaina. O le faʻateleina o vailaʻau faʻasaina o le mea moni e sili atu ona vave ona gauai i totonu o le mea o meaʻai ma o le a vave ona amata ona galue.

Tuua Lau Faamatalaga