Lyoton poo le troxevasin lea e sili atu mo veins varicose

O le tele o fafine, aemaise lava pe a uma le 35 tausaga, e mafatia mai veins varicose ma faʻaaoga kulimi ma gels eseese e togafitia ai lenei faʻamaʻi, lea e fesoasoani foi e faʻamafiesea ai le vaivai, puipuia ai le toto, ma maua ai aʻafiaga faʻaleaga.

O se tasi o vailaʻau sili ona lauiloa mo togafitiga o maʻi vein o Lyoton ma Troxevasin, ma e masani ona le iloa e tagata gasegase le fofo e sili ona lelei ma le mea e filifili ai. O loʻo tuʻuina atu i le tusiga faʻamatalaga o meafaigaluega uma ma a latou faʻatusatusaga.

O se vailaʻau antithrombotic lea e iai foi le antiexudative (e puipuia ai le faʻapipiʻiina o le toto i totonu o masini mūmū), faʻamalo-inflammatory ma le faʻamafanafanaina o le malosi. Faʻamālōlō le vaivai ma le vaivai mai vae. O le eletise autu autu o le heparin sodium.

E faʻaaoga mo faʻamatalaga nei:

  1. Vailaʻau vevela vein.
  2. Phlebothrombosis.
  3. O le gasegase o veins palapala.
  4. Lamu o le edema edema.
  5. Hematomas.
  6. Manua e leʻi taʻua.
  7. Manua ma tuʻimomomoina o le tui, muscular-tendon apparatus, sooga.
  8. Faʻaiʻuga pe a maeʻa togafitiga i veins.

O le gel e faʻaaogaina i se vaega itiiti i le vaega o loʻo aʻafia o le tino 1-3 taimi i le aso, solo lemu. E mafai ona faʻaaogaina i lalo o ni fusi poʻo ni totini faʻamalosi.

E le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i mataupu nei:

  • O le gasegase i vaega (aemaise lava, i le heparin).
  • Lavea totoʻa, manuʻa, abrasions, faʻapipiʻi totolo i le eria o le nofoaga ua faaleagaina.
  • Faʻateleina le toto.
  • Tausaga e itiiti ifo i le 18 tausaga.

Mo faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma faʻafitauli o le toto, faʻaaoga ma le faʻaeteete tele pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. I le taimi o le maitaga ma le lactation, faʻaaoga pe a maeʻa ona faʻatalanoa se fomaʻi ma faʻamaonia manino.

O loʻo faia i Siamani, e le kamupani Berlin-Chemie.

E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

Faatusatusaga ma le fea e sili atu

O vailaau uma e tutusa ma faailoilo mo le faʻaaogaina, ma o nisi fomaʻi e talitonu e leʻo ese fualaau. E le saʻo lenei mea.

O nei sooupu e eseese vaega o loʻo galulue, taʻitasi, eseese aʻafiaga. "Lyoton" i se tulaga sili atu e fesoasoani e aveesea le vaivai ma le teteʻe mai vae, ma o le "Troxevasin" e faʻaaogaina mo maʻi tuga o veins. O tagata maʻi na faʻaaogaina uma gels e fai mai o Lyoton e sili atu ona talafeagai mo le faʻamaloloina o le vaivai.

"Troxevasin" e faia faapitoa i luga o veins, o lea e masani ona faʻamatalaina mo le thrombophlebitis, veins varicose ma isi faʻamaʻi o veins. E le gata i lea, o Troxevasin o loʻo maua i ni pepa se lua e mafai ona faʻaaogaina i le taimi e tasi. O lenei mea e faʻapupulaina ai le malosi o le fualaau faasaina. E le gata i lea, afai o le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina i le tele o fualaau o fualaau, o lona uiga o le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu ma le maualuga e itiiti lava.

I le lisi o faʻamatalaga mo Troxevasin e leai ni faʻafitauli pe a uma le gasegase i luga o veins, o lea i lenei tulaga, e tatau ona e filifili Lyoton e aveesea le tiga i vae ma vaʻavaveveve. O le meafaigaluega lava e tasi e faʻaaogaina mo manua ma hematomas, ona o loʻo i ai se lagona faʻamafanafana ma siitia ai le resorption o hematomas.

E tusa ai ma tagata gasegase, o le Troxevasin gel e lanu samasama samasama i lavalava ma moega. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o vailaʻau e iai le lanu samasama lanumeamata. O le "Lyoton", e ese mai ai, e i ai se lanu manino o se lanu manino, ona e leai se mea e tumau i luga o luga.

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e mafai ona faʻaaoga uma sooupu, ae i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi. Ae mai le faʻaaogaina o le "Troxevasin" i foliga o capsules i nei vaitau e sili atu le musu, ina ia le afaina ai le pepe.

O le mea lea, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifilia se fofo taʻitasi mo ia lava, e faʻavae i ona lagona ma le aʻafiaga o le fualaau faasaina.

E ui i le mea moni o faʻamalosi uma e lua e tufatufaina i luga o le faʻatau, e sili atu le feutagai ma lau fomaʻi fomaʻi aʻo le i faʻaaoga e aloese mai faʻafitauli ma aʻafiaga.

Tau o analogues

O le a le tau o Lyoton ma Troxevasin? O le vailaau muamua e tele lava volumes. E mafai ona e filifilia se puʻoʻo e aofia ai le 30, 50 ma le 100 kalama o vailaʻau. O le mea lea, o le fualaau faasaina "Lyoton" e tau e tusa ma le 350, 500 ma le 800 rubles. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le tele foi o le malosi e mafai ona e mauaina, o le taugofie foi.

O le tau o togafitiga Troxevasin o le a tusa ma le 200 rubles. Mo lenei aofaiga, o le ae mauaina le 40 kalama o le gel i totonu o se masini. E faavae i luga o faʻamatalaga e uiga i le tau o oloa, o le fualaau faasaina "Troxevasin" o se mea e sili atu ona aoga. Ae peitai, o tagata faatau foi e fiafia i le lelei o le fualaau faasaina. Tatou taumafai e saili, "Lyoton" poʻo le "Troxevasin" - o le fea e sili atu?

Faʻailoga Troxevasin

O le fualaau faasaina ei ai le itu nei:

  • venotonic
  • faʻasolosolo
  • anti-inflammatory
  • maualuga.

O vaega taua e mafai ona:

  • faʻaitiitia le faʻaogaina ma le palasi o puipui tetele ma lapisi,
  • faateleina lo latou leo ​​ma le vaivai,
  • aua nei faatagaina platelets e "pipii" i le mea ua faaleagaina o le vaa,
  • mimiti le toto
  • aveese le hematomas,
  • faʻaleleia le tulaga o siama faʻamaʻavale.
Troxevasin e faʻaaogaina i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a uma le phlebectomy.

Troxevasin o se vaega o se togafitiga faʻapitoa mo le faʻaogaina i fafo ma le tautala, aua faʻasaʻo le fualaau faasaina i le tulaga o pepa ma gel.

  • vailaʻau e le talafeagai ma eseese le eseesega,
  • gasegase maualuga o le thrombophlebitis,
  • gasegase tumau poʻo le afaina,
  • tiga, fulafula, dermatitis o le originic varicose,
  • toto le mama i totonu o le paʻu.

O le Troxevasin e faʻaaoga foi i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a uma le phlebectomy.

Gaoioiga o fualaau faasaina

O le gaioiga autu a le Troxerutin o le faʻanoanoa lea o le tiga, fulafula ma afaina i vae ma veins varicose. O vailaʻau e afaina ai foi le tulaga o veins ma le toto toto mo le sili atu.

O fualaau faasaina e saogalemu e faaaoga ma sili ona aoga i le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi. O gels e aunoa ma le fefe e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi auala e togafitia ai veins varicose.

Talu ai e leai se eseesega i le va o Troxevasin ma Troxerutin e tusa ai ma aʻafiaga i luga o le tino, o le solia o nei fualaau e tutusa:

  1. E taua le mafaufau i le le lava o le tagata i vaega o loʻo faia ai le oloa.
  2. E le mafai ona faʻaaogaina gels ma capsule mai le lua masina o le maitaga.
  3. O vailaau faʻasaina e faʻasaina i tagata e maua i le fatu fatu.
  4. Troxevasin ma le Troxerutin e le tatau ona ave i le taimi o le faʻavavevave o maʻi gasegase poʻo duodenal.
  5. Ma le faʻaeteete, e aoga le faʻaaogaina o fualaau mo tagata e leai se toto totoga.
  6. E le tatau ona ave capsules seia oʻo i le 18 tausaga le matua ma le taimi o le lactation.
  7. E le mafai ona faʻaaogaina gels mo faʻamaʻi paʻu, faʻapea foʻi ma le i ai o ni liona eseese i luga o le paʻu.

Mo tamaiti, na o gel e mafai ona faʻaaoga; e tele mea e momomo ai ma tuʻimomomoina. E leai ni faʻamatalaga i luga o taunuuga o se faʻalavelave. Faatasi ai ma aʻafiaga mai le faʻaaogaina o Troxevasin ma Troxerutin, ua iloa ai le urticaria ma le dermatitis, ma o le vomiting ma le manava e mafai ona tupu i se taimi itiiti. O nei vailaau e le aʻafia ai le faʻasalaga, o le mea lea pe a uma ona e aveina e mafai ona e aveina se taavale ma pulea isi mea e manaʻomia ai vave se tali.

Taua! Afai a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina o faʻamaʻi faʻamaʻi i le ituaiga o vomiting poo le manava manava e le alu ese, ae na o le faʻateleina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Lyoton Faʻailoga

O le vailaau faʻasolosolo e i ai lona faʻaaogaina o le tetee-inflammatory ma le faʻaleagaina. E taofia ai le faʻapipiʻiina o paluga toto ma le faaputuga ipu. A maeʻa ona faʻaaogaina, ona faʻaleleia lea o mea fibrinolytic o le toto. Faaaoga le suauʻu i le lotoifale e togafitia ai faʻamaʻi pipisi.

O le fualaau faasaina ua faailoaina mo:

  • thrombophlebitis, phlebitis, phlebothrombosis, veins luga,
  • vaivai o mūmū mūmū, faʻaleleia infiltra,
  • toe faaleleia e puipuia ai faʻalavelave,
  • o le hematomas subcutaneous o tupuaga eseese,
  • cellulite i luga o vae, pulou,
  • faʻafeiloaʻi manuʻa o gaʻo mama ma sooga, faʻapea foʻi ma a latou taotoga.
Lyoton e puipuia ai le faʻapipiʻiina o paluga toto ma le faaputuga ipu.

Le tutusa o le tuufaatasiga

O fualaau o loʻo taʻua i luga o loʻo i ai i le vaega o mea tau faʻamalosi. A maeʻa ona latou maua le paʻu, ona amata lea ona ulu atu o latou vaega i totonu o le loloto ma faʻaaogaina se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu i luga o vaʻa faafitauli, poʻo le:

  • mimiti le toto
  • e faamalosia ai puipui
  • faateleina le mausali ma le elasticity,
  • aveese le tiga
  • aveese le afaina
  • lafoaʻi o hematomas.

Eseesega o Troxevasin ma Lyoton

Afai tatou te mafaufau i le fualaau faasaina i tuutuuga o tau, ona manumalo ai lea o Troxevasin, o lona tau e maualalo ifo nai lo lona itu, manumalo i le mea lenei. Ae e tusa ai ma le faʻaogaina, o Lyoton e saogalemu, o lea e mafai ona faʻaaogaina i le maitaga ma le susu. Troxevasin ua solia i lenei mataupu.

O Lyoton e manaia le faʻamaoni, ma pe a maeʻa ona faʻaaogaina le paʻu, e leai se gaogao ma se manogi manogi, e le o le uiga o lona "tauva". E i ai sona lanu samasama, lea e mafai ona tumau i le paʻu le faaumiumi o le talosaga.

Troxevasin e sili atu le tele o faʻamatalaga i fualaau faʻasaina. E aʻafia ai le vevela ma capillaries, aveʻesea le faʻanoanoa ma faʻaleleia le tafe toto. Ae o lenei fofo o le a le mafai ona taulimaina le faalauteleina o le faalauteleina o veins ma vevela vevela.

Lyoton ei ai se maliega lelei, ma a maeʻa ona faʻaaogaina i le paʻu e leai se meaʻai ma se manogi manogi.

Lyoton e faʻasaʻo ai faʻamaoniga o veins varicose ma faʻasaʻo le mumu ma le gaogao. O le vavave o le vavave ma le manua o le a leʻa pe a maeʻa le faʻaaogaina o fualaau. O vailaʻau e faʻafefe ai le toto ma toe faʻaleleia ai le paʻu o le tino. E masani lava ona faʻaofiina i totonu o le togafitiga faʻapitoa, ma o le lelei o le fualaau faasaina e tele taimi e faʻaleleia ai.

O fea e sili atu ma sili atu le aoga: Troxevasin poʻo Lyoton

Ina ia iloa po o le fea e sili atu, Troxevasin poʻo Lyoton, e tatau ona e malamalama o fualaau uma e lua e sili ona lelei mo le togafitiga o faʻamaʻi vein, ae o Lyoton e sili atu le tele o aʻafiaga o aʻafiaga, o lea e masani ona faʻaaogaina o se vaega o togafitiga ma le puipuia. O le mafuaaga o le fualaau faasaina e faaosofia ai le felauaiga o le toto e ala i vaa, veins ma capillaries, ma o le taunuuga lea e mafai ona taofia ai le edema ma le mulimuli ane faia o paʻu toto.

Faʻatasi ai ma togafitiga talafeagai, o le a amata ona tafe le toto i veins i le aofaʻi sao, ma o le vai o le a tuua ai le vaʻalele. Talu ai ona o lenei mea, o loʻo gasegase tagata maʻi ma vaivai i vae.

Lyoton e taofia ai le edema ma isi mailei toto.

E mafai ona faʻaaoga Lyoton mo faʻamoemoega puipuia, aua e gaoioi i le tasi itu - o le kulupu e faʻateleina ai le gaioiga o le toto, e puipuia ai le faʻaleagaina. E le gata i lea, o le a alu ese atu le mumū, e faʻamavaeina pa puipui ma mea e faʻamalo ai, lea e fesoasoani e puipuia le atinaʻe o veins varicose.

Fomaʻi iloilo

Mikhail, 43 tausaga, Voronezh: "Mo aʻu, o Lyoton o se fualaau lelei. E mafai ona faʻaaoga mo le puipuia ma le togafitiga o veins varicose. I le faatonuina o le gel i oʻu maʻi, ou te mautinoa o le a oʻo mai le toomaga i nai vaiaso. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina ua filifilia ina ia amata ona gaoioi vave le toto e ala i veins ma toto toto, lea e taofia ai lona le mautonu. "

Svetlana, 32 tausaga, Astrakhan: "Ou te fautuaina uma fualaau, e faalagolago i le tulaga o le faamai ma le taunuuga o faailoga. Troxevasin faʻataʻitaʻi lelei i le faiga o le le fiafia, faʻaitiitia le tiga, lagona o le vaivai ma le gaogao. Lyoton o loʻo sili atu ona tauivi ma le mafuaaga o le faʻaleagaina o le faagasologa, aua e puipuia ai le tui o le toto, faʻavaveina ai lana gaioiga ma faʻaitiitia ai uiga o veins varicose. "

Faʻamatalaga o vailaʻau ma a latou faʻasologa

O le manogi "Lyoton" o loʻo maua i le tele o volumes - ua uma ona e iloa lenei mea. O lenei tulaga ua tuʻuina atu mo le faigofie o le faʻatau. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le heparin sodium i se aofaiga o le 1000 IU i le gram o gel. E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina e aofia ai le ava malosi ma le suauʻu, faʻapea foʻi ma isi vaega faaopoopo.

O le a se mea e mafai ona fai e uiga i fualaau "Troxevasin"? O le gaioiga malosi o lenei gel o le faʻaauau pea. O isi vaega o loʻo tuʻuina atu i ni laʻititi laʻititi nai lo lona muamua.

O a ni analogues o le fualaau faasaina "Troxevasin"? Faʻamatalaga a le au faipisinisi o le sui atoatoa mo le fualaau oona o le Toga o le Troxerutin Ointment. O lona igoa ona o le mea galue malosi. Ae ui i lea, o le suauu o Lyoton e aloaia o se faʻaoga faʻapitoa o fualaau faasaina. A maeʻa, o le aʻafiaga o nei vailaau e tutusa lava tutusa, e ui i le eseesega o mea.

Manatu o tagata maʻi i Troxevasin ma Lyoton

Maria, e 24 tausaga le matua, Tomsk: "A o ou fanauina laʻu ulumatua, na afaina tele ou vae, na amata ona malepe oʻu vae ma vevela vevela na amata ona fai. Na fautuaina e le fomai e togafitia i latou i Lyoton, e pei e saogalemu o ia i loʻu tulaga. I le aso 3 na ou matauina ai le toomaga, na ou le toe lava le vaivai, na alu ese malie le fula, ma sa ou fiafia. "

Anna, 40 tausaga le matua, Penza: "E le i leva talu ai na ou matauina ai le auala na fausia ai luga o oʻu vae vaevaega, ma i le afiafi na vevela ai oʻu veins. Na ou faitau i luga o le Initaneti, o nei mea o ni faailoga o veins varicose. Sa ou faatauina Troxevasin i le fale talavai, na amata ona faaaoga 2 taimi i le aso, ma na ou matauina ai se fesoasoani laitiiti. Ina ua ou alu i le fomai, sa ia fautua mai e ave isi capsules. Ina ua mavae le 30 aso, ua leai uma le vevela. "

Andrei, 56 tausaga, Moscow: "Ua faamalieina au i Lyoton, lea na taofia ai le atinae o veins varicose. E tusa ma le ono masina talu ai, na amata ona ou matauina le tupu o oʻu vae i oʻu foliga, na amata ona masii ese oʻu veins. I luga o le fautuaga a se fomaʻi masani, na amata ona faʻaaogaina suauʻu ao le i alu i le moega i lalo o se fusi faʻalanu. I ni nai aso mulimuli ane sa faateia o ia i le lelei o uiga lelei, ma ina ua mavae le 3 vaiaso, na tuua aʻu e faailoga uma. "

Faailoga mo le faʻaaogaina o vailaʻau

O lona uiga e filifili - "Lyoton" poʻo "Troxevasin"? O le fea e sili atu e le mafai ona fai atu i le taimi lava lena. O nei tuufaatasiga uma nei e tutusa lava faailoga mo le faaaogaina. O loʻo faʻamatalaina e avea ma togafitiga faʻamalosi i taimi o veins varicose. O le mea lea, o le koniteina ua faʻataʻitaʻiina mo thrombophlebitis, thromboembolism, edema, faoa o pito i lalo. O loʻo faʻaaogaina le kulupu e faʻamalo ai le vaʻavave vevela ma faʻaleleia le tulaga o veins.

O le vailaʻau "Lyoton" e faʻaaogaina foi e togafitia ai manua ma tuʻimomomo. E masani lava ona faʻamatalaina i le taimi o le faʻasologa. E tatau loa ona vave faia se maliega e faapea o le suauu "Troxevasin" e le mafai ona taulima nei tulaga.

Contraindications

Afai e tautala e uiga i le faʻamaʻiina ma aʻafiaga o aʻafiaga, o lona uiga e tatau ona sili atu - "Lyoton" poʻo le "Troxevasin"? O fea e sili atu ma saogalemu?

O le vailaau faafomai "Lyoton" e le o faʻamaonia mo le vaʻaia o le gasegase i vaega o le gel. E le gata i lea, i nisi tulaga, e mafai ona afaina ai ni faʻafitauli o le maʻi, lea e faʻaalia i le vevela ma le vevela. I luga o lenei mea, o tapulaa ma le le lelei o taunuuga i le faʻaaogaina o lenei faʻatau fualaau faasaina.

O togafitiga Troxevasin e mafai ona sili atu ona leaga le iʻuga. O faatonuga mo le faʻaaogaina o tulaga o le lipoti e pei o le ulu o le ulu, tiga o le manava ma le allergies i le nofoaga o le talosaga. O le vailaau faasaina e faasaina mo le faaaogaina e tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, o tina faʻamoemoe, faapea foi tamaitai i le taimi o le lactation. E le o faʻamatalaina le tuufaatasiga pe a maua le maʻi ma le manuʻa.

Metotia o le faaaogaina o fualaau faasaina

O le faʻaaogaina o fualaau faʻamatalaina e tutusa lava. O se vaega itiiti o le gel e faʻaaoga tuusao i vaega o faʻafitauli ma solo lelei.O le fualaau faasaina "Troxevasin" e faʻaogaina faalua i le aso. I le taimi lava e tasi, e fautuaina e fomaʻi le faʻaogaina o faasaʻoga ma le faʻaaogaina o capsules. O le manogi "Lyoton" e faʻaaogaina mai le tasi i le tolu taimi i le aso, e fuafua i le ogaoga o le maʻi.

O le umi o le faʻaaogaina o le kulupu e mafai ona oʻo atu i le tolu masina. E faʻalagolago lava i le tulaga o le maʻi ma ana faitioga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e malolo ona faaauau ai lea o le faasaʻoga.

Troxevasin poʻo Lyoton? Faʻamatalaga

O le tau o nei fualaau oona ua uma ona e iloa. Afai e na o lenei mea moni e manatu i ai, ona le manumalo lea o le vailaau o Troxevasin. Ae ui i lea, ao faagasolo le faʻaaogaina o le tuufaatasiga, o manatu uma o loʻo faamatalaina e tatau ona amanaʻiaina. O le mea lea, o le fualaau faasaina "Lyoton" e sili atu ona saogalemu. E le gata na faʻaalia mai e tagata maʻi, ae faʻapea foʻi fomaʻi. O lenei tuufaatasiga e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe o loʻo faʻamoemoe ma tausi pepe. E ui o le Troxevasin ua solia i nei tulaga.

O le vailaʻau "Lyoton" e sili atu ona malie malie. A maeʻa ona faʻaaogaina e leai se mea faʻapipiʻi ma se manogi manogi. E le mafai ona fai lenei mea e uiga i fualaau "Troxevasin." O lenei mea o loʻo i ai se lanu samasama, lea e mafai ona tumau ai le faʻaaogaina i luga o le paʻu. E lipotia lenei mea e ala i le iloiloina o le tele o tagata faatau.

O le a le tala a fomaʻi e uiga i le aʻafiaga o nei vailaʻau? Ua lipotia mai e Phlebologists o Troxevasin e sili atu ona avea ma vailaʻau e tetee atu ai. E galue tuusao i luga o veins ma capillaries, faʻasaʻo le fufula mai ia i latou ma faʻaleleia le tafe toto. Ae ui i lea, o lenei vailaʻau e le mafai ona faʻaumatia le faʻalauteleina o loʻo iai nei o veins. E le gata i lea, e le o faʻamaeʻaina atoa ai vevela vevela. E faapefea ona galue Lyoton? O lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻaalia o veins veinose, o loʻo i ai foi ona aʻafiaga e le faʻamaʻi ma le faʻamalosia. Ole vaʻa vevela ma le maʻaʻaʻaleʻaleʻa pe a uma le faʻaaogaina umi ona mou ese atoa. O le vailaau faʻamalosi e faʻaleleia ai le toto ma le paʻu o le tino. E masani lava ona faʻamatalaina i le faʻasologa o togafitiga. E le gata i lea, o le aoga o togafitiga e faʻaateleina le tele o taimi.

Aotelega

O lenei ua e iloa le mea sili e faʻatau, Lyoton poʻo Troxevasin. Manatua, e ui lava i uiga uma ma folafolaga a le kamupanī, e le o se fualaau e tasi e mafai ona toe faʻafouina veins. I le tele o tulaga, o fualaau faasaina ua faatonuina e faaitiitia ai faailoga o togafitiga ma puipuia ai lona atinaʻe atili. Ae ui i lea, o veins varicose e mafai ona faʻamalolo atoa i le togafitiga. A maeʻa ia faasaʻoga, o le faʻaaogaina o le "Troxevasin" ma le "Lyoton" fualaau faasaina e faʻatele ai le ono mafai ona maua se taunuuga lelei. Tausi ou vae i le soifua maloloina, faʻaaoga mea faʻamaonia ma ia matagofie i taimi uma!

O le toʻatele o tagata o loʻo feagai ma veins varicose ma isi pathoces vascular e fiafia i le auala e faʻaitiitia ai ni faaletonu leaga i le tino. Lioton poʻo Troxevasin, o le fea e sili? E faapefea ona filifili? Muamua lava, e tatau ona e faamasani i uiga autu o vailaau, saili a latou feeseeseaiga, ma saili le fesoasoani mai se fomaʻi, aua o vailaau vevela o se ogaoga ogaoga e manaomia ai togafitiga faigata.

Faamatalaga faʻatau fualaau faʻatau

O lea la, nisi auiliiliga. O le a le mea sili atu ona lelei - "Troxevasin" poʻo "Lyoton" - e faigata ona fai atu i le taimi lava lena.

E toʻalua uma i latou i le vaega o tui puipuia. A oʻo i luga o le paʻu, latou te ulu atu i totonu o le loloto ma maua se faʻalapotopotoga i luga o vaʻa faʻafitauli, e pei o:

  • mimiti le toto
  • faamalosia puipui
  • faateleina le mausali ma le elasticity,
  • i ai mea puipuia
  • faʻafeiloaʻi
  • faamama avega
  • aveese le hematomas.

E toatele tagata e fiafia i le auala e ese ai Lyoton mai Troxevasin. Muamua lava, o loʻo i ai so latou tulaga e eseʻese, ae e tutusa foi le aafiaga.

Lelei togafitiga

O le togafiti togafitiga e ausia ona o mea taua e taua:

  1. Talosaga ("Troxevasin"). Se glycoside o le kulimi-suamalie lea e vavae ese mai nisi o mea o loʻo i totonu o laau mumu.
  2. Heparin ("Lyoton"). Acid sulfur-e aofia ai glycosaminoglycan. O se mea natura e maua mai le ate ma le mama o le ungulates.

O le faʻamasinoina e ala i iloiloga o tagata gasegase, e faʻamalie lelei uma ai e le gels le faafitauli. Ae ui i lea, o le umi umi o le tausiga o loʻo mataituina ma togafitiga mai fafo ma totonu.

Afai e te mafaufau i le mafai ona faʻaaoga faʻaaogaina o capsules ma ogaga, "Troxevasin" e sili atu ona talafeagai. Talu ai i totonu o le "Lioton-gel" o lona uiga o le faʻaoga tautala e le o iai.

O ai e fetaui

Lioton poʻo Troxevasin, o le fea e sili? O lenei fesili e tatau ona fesiligia i le fomai o le a filifilia le filifiliga aupito sili, e fuafua i le tulaga.

O le faʻaaogaina o le gel heparin e fautuaina i le i ai o patho nei:

  • Rosacea.
  • Vaʻa vevela.
  • Trombophlebitis.
  • Fuʻa.
  • Hematoma.
  • Laga manu mama.

E mafai ona faʻaaogaina o se fesoasoani. I le taimi ua maeʻa ai.

O le vailaau "Troxevasin" ua fuafuaina mo togafitiga i fafo ma totonu:

  • Vaʻa vevela.
  • Flammation o puipui vevesi.
  • Vaega o loʻo faʻaaogaina i le aveesea.
  • Dermatitis e fesoʻotai ma faʻafitauli pipisi i se vaega faapitoa.
  • Fale faʻapitoa.

E faʻaaogaina capsules e faʻaleleia ai le lelei o togafitiga mo patho o loʻo taʻua i luga. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se vaega o le faʻamalosia o togafitiga o totonu ma fafo atu o le toto. O le faʻaaogaina fafo o le gel i ia tulaga e le talafeagai.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o "Lyoton" ma le "Troxevasin" e toetoe lava tutusa. O fualaau oona uma ei ai lona aafiaga tutusa i luga o vaa toto.

Auala e faʻaoga ai

O le foliga i fafo atu o le gel multanutinia o loʻo faʻaaogaina i se mea manifinifi i luga o le mea ua afaina ile faalua i le aso. E sili ona lelei lenei i le taeao ma le afiafi. O le suauu e tatau ona solo uma.

E faʻaaogaina capsules 2 taimi i le aso, e fuafua i faʻamaumauga ma fautuaga a le fomaʻi. O le vasega o togafitiga e 1 le masina. I le le maua o se lelei lelei pe a maeʻa le 7 aso, e sili atu le filifilia o se isi vaifofo.

E tusa ai ma faatonuga "Lyoton" e tatau ona faʻaaoga mai le 1 i le 3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e mai le 1 masina.

Faʻasalaga. Faʻaiʻuga

Se mea taua. E tusa ai ma faatonuga a Lyoton-gel, o aʻafiaga i le lotoifale e mafai ona tupu ona o aʻafiaga i fafo e faʻaaoga:

Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaoga, e mafai ona matauina le paʻu paʻu.

E masani lava ona faʻafeiloaʻi pulou faʻasolosolo faʻasolosolo. I se tulaga e le masani ai, o foliga vaaia o:

  • tiga o le tino
  • fomaʻi faʻafitauli
  • faʻafitauli i le lotoifale ma le tino,
  • ulu matua
  • moe le moe
  • vavao.

E le o matauina ni mataupu o le faʻalavelave i le faʻaaogaina o pepa i fafo. E mafua lenei mea i le mea moni e laʻititi lava ona faʻafefiloi i totonu o le toto, o laʻititi foʻi tootoo o vaega e le mafai ona oʻo atu ai i se faʻafitauli i le soifua lelei. Ae ui i lea, o le aoga faʻapitoa o le faʻaaoga soo o le talosaga e le faʻateleina.

O le soona fai o togafitiga fautuaina faatasi ai ma le togafitiga i totonu e mafai ona taitai atu ai i le itu maualuga o aafiaga. O le tuufaatasiga o le gasegase ma le vitamini C e faʻaleleia ai le lelei o aʻafiaga i veins, o lea e fautuaina ai e faʻaoga faatasi.

Faʻapipiʻi. Tau faʻatatau

E leai se mea taua. A faʻatau se vailaʻau, o le tele o tagata e fiafia i faatonuga mo le faʻaoga, tau, iloiloga i le "Troxevasin-gel" poʻo le "Lyoton".

O le gel-based-gel e faʻatau atu i se tube 40-kalama, e leai se isi lava voluma e gaosia. O lona tau e tusa ma le 200 rubles. O le lanu o mea o loʻo i ai e eseese mai le lanu samasama i le lanu enaena.

Mo le tele o aafiaga, ua fautuaina le gel ina ia faʻaaogaina faʻatasi ma kapaila. E mafai ona faʻatau i totonu o se atigipusa pepa o le 50 pe 100 pcs. O le tau o se tamai afifi e tusa ma le 300 rubles.

"Lyoton" ua naʻo le foliga o se gel i totonu o fatu o le 30, 50 poʻo le 100 kalama. E sili atu le tau nai lo le filifiliga muamua. Mo se pusa 30-kalama o le ae totogi pe a ma le 350 rubles.

Fesili ole fesili: Lioton poʻo Troxevasin, o le a le mea e sili? E ono le faamalieina tagata maʻi i le tau o fualaau uma e lua. I lenei tulaga, e mafai ona e filifilia se mea talafeagai, sili atu tupe faʻaalu tupe.

O foliga tutusa i le tuufaatasiga "Troxevasin-gel" e aofia ai:

  1. "Faʻamataʻu." E faatauina atu i totonu o fatu o le 20 kalama, o le tau e tusa ma le 50 rubles.
  2. "Troxevenol." E mafai ona faʻatauina i se afifi o le 40 kalama mo le 70 - 90 rubles.

O loʻo faʻafefaatauaʻi capsules faʻasolosolo i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Phleboton. O loʻo faʻatau atu i afifi o le 50 vaega, o le tau e tusa ma le 250 rubles.

O le sili atu o le tala o le tupe o le "Lioton" o le "Heparin o le suauu" (25 gr. - e tusa ma le 100 rubles). Po o le gel (30 gr - pe a ma le 120 rubles).

E le gata i lea, o le "Heparin" o loʻo maua i auala o fofo mo le tui (5 ampoules - 400 rubles). E mafai ona fautuaina e le fomaʻi mo se vave vave ma umi atu le iuga.

O le faʻamasinoina e ala i iloiloga o le tele o gasegase na mafai ona faʻateʻa ese veins vevela, o analogues e le maualalo i le aoga i sili atu lauiloa. O se tamai toe foi, i lo latou manatu, o se fale sili atu ona tele. O ia ituaiga o suauu e sili atu ona leaga, ma e mafai ona tuu ai ni mea lanu i luga o lavalava ma moega.

"Lyoton" poʻo le "Troxevasin". O fea e sili atu?

E tauaofai. E tele ni iloiloga e uiga i "Lyoton", "Troxevasin" ma a latou analogues. O le tele o tagata gasegase e masani ona faʻaaoga fualaau oona e faʻavae i vaega eseese ua faamalieina i le iuga.

E toʻatele tagata e filifilia Lyoton aua e sili atu ona manaia le manogi ma le lalelei. Ae ui i lea, o lona tau e masani ona uunaia ai le tasi e filifili mo se isi fofo.

O togafitiga faʻatasi ma vailaʻau o loʻo i ai le gasegase e maua ai se sao vave. O loʻo tumau pea mo se taimi umi.

Pe a filifilia se vailaau e faʻamalo ai vein vevela, e taua, muamua lava, ia amanaʻia ona faʻamatalaga. Ma le maualuga o le le amanaiaina o le togafitiga.

E tusa ai ma fomaʻi, e le mafai ona tali faʻamaoni le tagata maʻi i le fesili o le faʻatau e faʻatau - Lioton poʻo Troxevasin. O fea e sili atu? Na la taulimaina ma le manuia le galuega. O le mea aupito sili ona lelei e faʻaalia i le faʻaogaina o togafitiga ma le faʻasaʻoina o le olaga.

O ituaiga o veins varicose ma isi pathoces vascular e faigata ona togafitia e aunoa ma se taotoga. I lenei tulaga, o Troxevasin ma Lyoton e ono leai se aoga. Ina ia filifilia se togafitiga lelei togafitiga, e manaʻomia ni faʻatalatalanoaga faʻapitoa.

Lyoton poʻo Troxevasin - o le fea e sili atu? Faamatalaga o fualaau faasaina, faʻaoga, tau

9 tamaitai lauiloa oe na alolofa i tamaitai. O le faaalia o le fiafia i le le isi itupa e le masani. E le mafai ona e teʻi pe faateʻia se isi pe ae ioeina.

Aisea e fanau mai ai ni pepe ma se "agelu sogi"? O agelu, e pei ona tatou iloa uma, e agalelei i tagata ma o latou soifua maloloina. Afai o lau tama ei ai le sogi o le sogi, o le mea lea e leai sau mea e fai.

Auala e foliga laʻitiiti: o lauulu sili ona lelei mo i latou e sili atu i le 30, 40, 50, 60 Tina i le 20 tausaga e le popole i le foliga ma le uumi o le lauulu. E foliga mai o le autalavou na faia mo suʻega i luga o foliga vaaia ma faʻafeiloaʻiga. Ae peitai, o le mea mulimuli.

7 vaega o le tino e le tatau ona paʻi Mafaufau i lou tino o se malumalu: e mafai ona e faʻaaogaina, ae o nisi nofoaga paia e le mafai ona paʻi i ai. Suesuega e faʻaalia.

E feteenai ma faʻataʻitaʻiga uma: o se teineitiiti e iai sona maʻi faʻapenei e manumalo i le lalolagi o faiga masani. O le teine ​​lenei e igoa ia Melanie Gaidos, ma na vave ona ia faʻavavevave i le lalolagi, e le mautonu, faʻamalosia ma faʻaumatia faʻamatalaga valea.

E leʻi momoe o tatou tuaa pei oi tatou. O a mea o tatou faia sese? E faigata ona talitonu, ae o saienitisi ma le tele o le au tusitala faasolopito ua latou talitonu e le moe le tagata i ona po nei e pei o ona tuaa anamua. Muamua.

Troxevasin gel, analogues taugofie, o se lisi o fualaau faasaina

O tagata maʻi e masani ona fiafia i le auala e sui ai gel troxvasin. O le lisi o fualaau faasaina - o tala tutusa o Troxevasin na tuʻuina mai ia i matou e Olga Tkachenko - o se tagata poto faapitoa i falemaʻi, faufautua o la matou 'upega tafaʻilagi.

O le lisi e aofia ai mea tutusa ma le atoatoa o le troxevasin:

  • Faʻasologa
  • Troxegel
  • Phleboton
  • Indovazin
  • Venorutinol
  • Lyoton
  • Heparin gel
  • Hepatamini
  • Heparin o suauu
  • Faʻasaʻo
  • Hepavenol

Masalo, o Troxevasin gel o se tasi o vailaʻau faʻamalolo sili ona lauiloa, e le gata ona o lona maualuga aoga, ae ona o lona tau taugofie. E toaitiiti tagata na faʻaaogaina mo le tiga
i totonu o vae pe a mavae se savaliga uumi, o le mea e tupu i le pito i lalo pe o faʻalialia le lelei o veins varicose. E ui lava i le mea moni o lenei faʻamaoniga e ono taʻu mai ai se maʻi ogaoga, ae masani lava e le o le faanatinati e faʻatalanoa se fomaʻi seia oʻo ina manino le le mautonu. O le Troxevasin i le foliga o se gel o se fofo sili ona lelei i uluaʻi vaega o veins varicose, e ui i lea, e matua leai lava se aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma faʻamaoniga ogaoga o veins varicose e faigata i le le atoatoa o le vevela, pe a oʻo i le mea e leaga ai, e le mafai ona e faia e aunoa ma ni vailaau faaopoopo. E faapefea ona galue le fualaau faasaina, o le a lona uiga, tulaga ese ma eseesega mai mea taugofie? Vaʻai faʻamatalaga aloaia troxevasin faʻaaoga. I le auala, o le troxvasin capsules ua faʻatau atu i luga o le fata.

Sei o tatou faamasani: Troxevasin, i le tagata lava ia!

Troxevasin e aʻafia ai le veveton. O le gel e tatau ona faʻaaoga i fafo. E mafai ona faʻamatalaina i le i ai o le le atoatoa o le vevela e vave ona faʻaumatia le fula ma le tiga. I se faaopoopoga, o se aafiaga aoga i luga o capillaries ua matauina, o le pala o le toto toto ua faaitiitia. E i ai le faʻamaoniga o togafitiga lelei ole maʻi pipisi e fesoasoani i le Troxevasin. O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le gasegase i le maualuga o le 2%. O le tube e aofia ai le gel gel 40. O le gel lava ia e le tuua ai ni faailoga i luga o le paʻu ma, aemaise lava, i luga o lavalava, faʻafeiloaʻi i le latalata i le taimi vave ma le vave faʻavaveina i totonu o masini. I le togafitiga ma Troxevasin, o faʻaaliga faʻapitoa e faʻaitiitia ma e faʻaosofia ai le microcirculation. O le aoga o le talosaga o le a sili atu le maualuga i se auala umi ma masani. E taua le iloa o le gel e tatau ona faʻaaoga i na o vaega o le paʻu e aunoa ma se faʻaaliga vaaia. Pau lava le faʻailogaina o tali a tagata taitoatasi e fesoʻotaʻi ma le faʻalauteleina o le lagona lelei i vaega o le vailaʻau. I le gasologa o le gaioiga, o Troxevasin ua na o tomai faʻapitoa e faʻasinoina. Ae ui i lea, e ui lava i le maualuga o le saogalemu, i se tulaga e seasea tupu, e mafai ona tupu ni tali mai. E masani lava ona faʻaalia i le foliga o dermatitis, urticaria poʻo le atinaʻe o le eczema.

Afai tatou te talanoa e uiga i tala faʻatusa e taugofie, ona tuʻuina mai lea o se lisi o fualaau sili ona taʻutaʻua ma faʻamalosia e tuʻuina atu i tagata uma e fiafia i ai. E tatau ona vave faʻamalamalamaina e le o faʻamalologa uma i totonu o la latou tuufaatasiga e atoatoa ma ogatasi ma Troxevasin. O nisi oi latou e eseese foliga, ae tutusa lava faailoga e faʻaaogaina. Ae, muamua mea muamua.

O se faʻatusatusaga atoatoa lenei o Troxevasin. Ua faia foi e se fomaʻi vailaau vailaau i foliga o le gel ma se faʻasalaga faʻasalalau e 2%. Puipuia le puipuia o capillaries, faʻaitiitia ai le gasegase o le tino, e sosolo lelei i totonu o le paʻu i totonu o le tino. E sili atu le taugofie le faʻasolosolo e sili atu le taugofie nai lo Troxevasin, e pei o se falemaʻi i totonu o le fale, aʻo Troxevasin e gaosia e le Kamupanī Balkanpharma.

Ua i ai i le igoa, e mafai e se tasi ona filifili e faapea o le faʻamalologa o Troxegel o se gel foi. I le faaopoopo atu i le taua o loʻo iloa saʻo mai ia i tatou, o le tuufaatasiga foi o loʻo i ai isi vaega fesoasoani ma ausilali, e pei o le benzalkonium chloride, trometamol ma isi. I faʻamaoniga o loʻo i luga, e mafai ona faaopoopo ni maso o maso pepe.Troxegel e sili atu le taugofie nai lo Troxevasin, ae o se umi umi e masani ona tupu ai le gaioiga o le hypersensitivity, lea e fesootaʻi ma le i ai o le benzalkonium chloride i le tuufaatasiga. E toetoe lava o le mea lava lea e tasi o loʻo i ai le fualaau faasaina o le Phleboton. Ae o se mea taua tele o se numera tele o aʻafiaga.

O vaega taua o le faʻaauau pea ma le indomethacin. E mafai ona faʻaaoga le meafaigaluega mo manuʻa, pulupulu ma faʻamaʻi o sooga. E le faʻaaogaina i le togafitiga o tagata gasegase e maua i le faʻala. O lenei talatalanoaga Troxevasin o loʻo i ai i se foliga o se gel mo le sili atu ona lelei. O le tau le mautinoa o le tau o le fualaau faasaina.

O le faʻatusatusaga atoatoa o lenei vailaʻau o le Indovazin, e aofia ai le indomethacin ma le telefoni. O loʻo i ai se pepa faʻafeiloaʻiga i gel o le 45 kalama, e sili atu le taugofie, e taugofie foʻi!

Venorutinol, o se gel o le gagana Iukrainia, e tutusa foi ma le taua o Troxevasin, e leai se eseesega mai ona tagata. E tau e tusa ma le 1 Euro. (70 rubles i le faaiuga o le 2015)

I luga o la matou lisi, e faaopoopo atu i fualaau faasaina e aofia ai Rutin, o fualaau oona ua faailoaina ei ai le tutusa o aafiaga i luga o toto toto ma fusi toto, ae o loo i ai isi mea gaosi.

O lenei vaega o Troxevasin e lua ituaiga o faʻamagaloga - suauʻu ma le gel. E le mafai e le gagana ona taʻua le meafaigaluega e sili ona taugofie, ae i lenei tulaga o tau e faʻamaonia ai. O le elemene aoga o le heparin sodium. E faʻaaogaina uma mo le tele o thrombophlebitis, ma mo faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi o le masukulekelet system. O faʻamaoniga o le gasegase o le gasegase, o faʻamaʻi o le paʻu ma le malosi o le faamaligi toto. E mafai ona faʻaaogaina le suauu i lalo o se fusi pe a manaʻomia. O le mea moni, o le suauu e sili atu lemu lemu nai lo le gel e mafua mai i le faavae o masini. Lyoton ua pa'ū i totonu o le lisi o tala tutusa a Troxevasin e ala i le faʻatonuga o le gaioiga, ae le o le vaega galue. Le mea e filifili - gel poo suauʻu - e tatau i le fomaʻi ona tali. O le tau sili ona taugofie o Lyoton o le suauu heparin. E i ai le tele o faʻailoga, e fautuaina e talanoa le fesuiaiga ma se fomaʻi. O la tatou lisi e aofia ai foi le Heparin gel, Hepatrombin, Trombless, Hepavenol. O i latou uma e taugofie nai lo Lyoton, ma e sili atu le taugofie nai lo Troxevasin.

O le a talafeagai le faaopoopo o mea manogi i la matou lisi e faʻavae i luga o le laau o Ginko-Biloba ma le solofanua solofanua. ae o la latou tau e le taugofie, ae pe faapefea ona latou faia! Manatua le faʻasalalauga "Ginko Biloba - le autalavou o ou vae!"

Tau (vasega 1 Euro = 70 rubles)

  • gel troxevasin pe a ma le 180 rupu.
  • gel ninse 12 g e tusa ma le 40 rubles.
  • Troxegel 40 kalama e tusa ma le 60 rubles.
  • troxevenol 40 kalama e tusa ma le 60 rubles.
  • Lyoton gel 50 gutu 500 tusi.
  • Lyoton gel 100gram 850rub.
  • Lyoton gel 30 gutu 345 suʻe.
  • heparin o le suauu 25 gm e tusa ma le 70rub.

O le mea lea, o Troxevasin o loʻo i ai analogues e sili atu le taugofie nai lo le uluai, ma o le lisi e mamao lava mai le atoa. Ae peitaʻi, o le a le mea e sili atu ona talafeagai i tulaga patino taitasi - Troxevasin poʻo ona faʻaoga tutusa, taugofie i le tau, ae e ese le eseesega i le tuufaatasiga ma le faʻailoga, e mafai ona filifili e le fomaʻi ae na o le suʻega o le maʻi. A leai, e ono tulai mai se tulaga pe a fai o le tupe na teuina e "le o le meaʻai i le solofanua"!

Lyoton poʻo Troxevasin - e sili atu mo veins veinose

I veins varicose, o se togafitiga faʻapitoa ua faʻamatalaina, lea e tatau ona aofia ai fualaau faʻatau mo le faʻaaogaina fafo. Latou te manaʻomia le faʻaaogaina i vaega ua faaleagaina o le paʻu ina ia mafai ai ona faʻamalolo le mimiti ma faʻafefe ai le sosolo o le toto i totonu o vaʻa. O fualaau masani e sili ona taatele o Troxevasin ma Lyoton, lea e maua i le tele o ituaiga, o le tele o taimi o loʻo fautuaina ai gels.

O le a le mea e sili atu i veins varicose - Troxevasin poʻo Lyoton - e mafai ona filifili e le fomaʻi, talu ai o fualaau faʻatau uma e faʻamoemoe e aveese faʻamaʻi, faʻaitiitia le faʻaleleia, ina ia mafai ona toe faʻafoʻi le masani o le vae.

Lyoton o se fualaau sili atu ona taugata, ma Troxevasin o lana tagatanuu taugofie.

O le vaega autu o Lyoton o le heparin sodium, lea e auai i le homeostasis, tausia le toto i se tulaga o le vai, aveese faʻamaʻi. O le auupega e feteenaʻi lelei ma ituaiga o faʻamaʻi:

  1. E tafe le toto i le veins.
  2. Faʻailoga faʻamalosi ma veins varicose.
  3. Phlebitis.
  4. Trombophlebitis.
  5. Uluaʻi maʻi.

A maeʻa togafitiga, e mafai ona tupu mai hematomas i lalo o le paʻu. O le mea lea, o Lyoton o loʻo faʻaaogaina o se mea gaosia lelei e aveese uma ai faʻailoga i se taimi puupuu lava.

O le aoga o Lyoton i luga o isi vailaʻau tutusa o le mafai lea ona faʻaumatia faʻamaoniga o veins varicose.

O le fomaʻi e sili atu

O vailaau uma e lua e fetaui lelei mo le togafitiga o se faʻamaʻi leaga, ae o Lyoton o loʻo i ai le tele o ituaiga o gaioiga, o le mea lea ua faʻaaogaina ai le togafitiga ma le puipuiga.

O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o vailaʻau e mafai ona faaosofia ai le tafe toto e ala i vaa, veins ma capillaries, lea e puipuia ai le foliga mai o le faʻafefeteina ma le toe faʻavaeina o pupuni toto.

I le lava lelei o togafitiga, o le toto i veins e amata ona tafe i ni aofaiga tetele, o se taunuuga o le a faʻaitiitia ai le suavai mai vavave o le lymphatic, e mafai ai ona e aveesea le vaivai ma le vaivai i vae.

Lyoton ua faʻaaogaina e avea o se faʻasolosolo, o loʻo galue i se itu maoti - o le vailaʻau e faʻamalosia ai le tafe o le toto ma faatelevaveina i le tulaga o le faʻamalo. I le taimi lava e tasi, ua aveeseina le mumū, ua aveese faʻamalama ma mea e faʻamalo ai, lea e puipuia ai le atinaʻe o veins varicose

Fautuaina Mataupu e faatatau i ai

Ina ia aua le mafaufau ia te oe, talanoa i se tagata poto faapitoa

O togafitiga o faʻamaʻi vein i tausaga talu ai e masani lava ona faia i se tulaga lautele. E ui lava i lea, e masani lava ona filifilia e tamaitai vailaʻau ia latou lava e faʻamalo ai le le lelei o uiga o veins varicose. O le mea sili ona saogalemu mo le faʻamaʻi o le tagata lava ia o se gel poo se suauu. O nei ituaiga o meaola e masani lava e le afaina ai le gaioiga o le tino, ae maise lava, o le manava, gaʻo ma le ate. E tele taimi e mafaufau ai tagata, "Lyoton" poʻo le "Troxevasin" - o le fea e sili atu ona filifili? E le vave mafai ona taliina. Ina ia malamalama i lenei faafitauli, e tatau ona faia se suʻesuʻega faʻatusatusa. O lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe poo le a le vailaʻau e sili atu ona lelei le faʻatau i se mataupu faapitoa - Lyoton poʻo Troxevasin. O le a le mea e sili atu i le tau ma le metotia o le faʻaaogaina, o le ae toe aoao atili ai.

Lyoton poʻo Troxevasin. O fea e sili atu?

E tauaofai. E tele iloiloga e uiga i Lyoton, Troxevasin ma a latou analogues. O le tele o tagata gasegase e masani ona faʻaaoga fualaau oona e faʻavae i vaega eseese ua faamalieina i le iuga.

E toʻatele tagata e filifilia Lyoton aua e sili atu ona manaia le manogi ma le lalelei. Ae ui i lea, o lona tau e masani ona uunaia ai le tasi e filifili mo se isi fofo.

O togafitiga faʻatasi ma vailaʻau o loʻo i ai le gasegase e maua ai se sao vave. O loʻo tumau pea mo se taimi umi.

Pe a filifilia se vailaau e faʻamalo ai vein vevela, e taua, muamua lava, ia amanaʻia ona faʻamatalaga. Ma le maualuga o le le amanaiaina o le togafitiga.

E tusa ai ma fomaʻi, e le mafai ona tali faʻamaoni le tagata maʻi i le fesili o le faʻatau e faʻatau - Lioton poʻo Troxevasin. O fea e sili atu? Na la taulimaina ma le manuia le galuega. O le mea aupito sili ona lelei e faʻaalia i le faʻaogaina o togafitiga ma le faʻasaʻoina o le olaga.

O ituaiga o veins varicose ma isi pathoces vascular e faigata ona togafitia e aunoa ma se taotoga. I lenei tulaga, o Troxevasin ma Lyoton e ono leai se aoga. Ina ia filifilia se togafitiga lelei togafitiga, e manaʻomia ni faʻatalatalanoaga faʻapitoa.

I le taimi lava lea, matou te maitauina o Lyoton e sili atu le taugata. O lona malosi autu o le heparin sodium. O lenei vailaau e lagolago ai lo tatou toto i se tulaga o le vai ma puipuia ai le faia o paʻu i totonu. O le fualaau faasaina e tafe le toto ma togafitia ai le phlebitis ma le thrombophlebitis, e aveesea ai le tele o ituaiga o veins varicose. Ole Lyoton e aveese mai hematomes subcutane ma vave aveese faʻasologa pe a maeʻa taotoga. O le lelei o lenei sauniuniga i le lotoifale, o le faʻamamaʻaina lea o faailoga o le veinsose veins. E fautuaina e faʻaaoga ona faatonuga mai le 1 i le 3 taimi i le aso.

Troxevasin, e le pei o le vailaʻau muamua, e leai se mea faʻapitoa. O le mea lea, e le maua ai se uiga faʻaleagaina. O le vaega autu o lenei vailaʻau o le faʻasolosolo, o le leo veins, e puipuia ai i latou mai le pala. O lenei gaioiga e ausia ona o le faʻaleleia atili o metabolic process in tissues. E fautuaina e fomai tipitipi Troxevasin gel i mataupu pe a faʻalavelave masani le toto, o loʻo i ai faitioga o le vaivai tele i lima, o le pisa o le po, o gaʻo e aliali mai i luga o le paʻu o pito i lalo, ma o le vevela ma le tiga e faʻalavelave. O le gel e tatau ona faalua i le aso. Aua neʻi faʻaaogaina mo le faaleagaina o le paʻu. O lenei vailaau faasaina ua i ai foi i foliga o capsules.

O lea la, e mafai ona togafitia maʻi vevela ma nei vailaʻau uma e lua. Ae o Lyoton o loʻo i ai se feʻau tele o gaioiga. O lenei meafaigaluega e talafeagai mo togafitiga e lua ma mo le puipuia o veins varicose. E sili atu le faʻaaogaina i le amataga o le maʻi vevela e taofi ai lona alualu i luma. Ae i se mea e seasea tupu, o lenei fofo e mafai ona faaosofia ai le foliga mai o se vevela ma le vevela pe afai o le tagata maʻi e faigofie i allergies. Troxevasin e sili atu ona aʻafiaga. O le faʻamalamalamaga o loʻo faʻamaonia ai e mafai ona tuʻuina atu lona faʻaaogaina, e faaopoopo atu i faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le ulu o le ulu, manava manava.

O fualaau oona e mafua ai ona mafaufau le aufaʻatau pe sili atu le lelei o Lyoton poʻo Troxevasin. I aso nei, o taʻavale toto e taatele. O le tele o taimi, faʻatasi ai ma se faʻafitauli, o togafitiga faʻapitoa ua faʻamatalaina. E pei ona masani ona tupu, e masani ona le amanaʻia e tamaitai le fautuaga a fomaʻi ma le mafaufau ia te ia lava. O le filifiliga aupito sili pe a feagai ma veins varicose o le filifiliga o le fofo saʻo mo togafitiga. Pau lava le auala e filifilia ai suauu sili ona talafeagai o le suʻeina lea o vailaʻau.

Tau ma faʻamatalaga o vailaʻau

Afai o oloa e lua ei ai a latou meatotino tutusa, ona filifilia lea e le tagata faatau se filifiliga aoga-taugofie. E tele ni vaega:

  1. Lyoton. O le fualaau faasaina ua faia i pusa eseese e tolu - 30 g, 50 g ma le 100 g Tau, maualuga ma gram faaopoopo taitasi ma i le tau e tusa ma le 350, 500 ma le 800 rubles.
  2. Troxevasin. o le meafaigaluega e tau i le 200 rubles. O le mafuaʻaga mo lenei mea e na o le tasi le ituaiga o pusa i 40 g.

O le iʻuga, e mafai ona tatou faʻamaonia ma le mautinoa o se vailaʻau e taʻua o Troxevasin o loʻo i ai le mea sili ona fetaui lelei e faʻatatau i le tau.

Ae o le tagata faʻatau e maua moni se fualaau faʻatau mo se tau maualalo? O le suāuʻu Lyoton o loʻo ofoina atu le tele o le leo mo le tagata faʻatau ma tuutuuga o lana faʻatau. O le oloa o loʻo aofia ai le eletise malosi o le heparin sodium. E tuuina atu i le aofaiga o le 100 IU i le 1 g. O le tuufaatasiga o loʻo i ai se lisi o suauu taua ma isi vaega aoga.

O le vailaau faasaina o Troxevasin e iai se tulaga masani, ma o le mea lea e le o saunia le filifiliga i le tagata faatau. O se tasi o vaega o le suauu o se mea masani. O ia lea o loʻo galue malosi i vaʻavaʻa. I falemaʻi, e masani ona e maua se isi fualaau faasaina, lea e iloa i lalo o le igoa lava e tasi. E ui atonu e foliga tutusa ia vailaʻau e lua, e tutusa lava mea e maua i Lyotone. O a latou mataupu faavae o faatinoga e tutusa, ae o le tuufaatasiga o tupe e ese.

Faailoga ma le faʻailoga

O vailaʻau uma e faʻaaogaina e fomaʻi e iai aʻafiaga aʻafiaga ma e mafai ona faʻataʻitaʻiina taʻitasi e ala i le tuʻuina atu.

O manogi e mafai ona faʻaaoga lelei i le togafitiga o:

  • ogaoga o pito i lalo,
  • gaioiga,
  • fulafula
  • thromboembolism.

A maeʻa ona faʻaaogaina, e tatau ona faʻaleleia e tagata gasegase foliga o veins ma le astisks vascular e mou atu. Pau lava le eseesega taua o le faʻaaogaina o Lyoton o se mea aoga i le taua e uiga i manua ma tuʻimomomo. Aua o lona faʻaaoga e masani ona faʻamatalaina pe a uma le taotoga. Afai e sui le vailaau i le Troxevasin, ona le mafai lea ona maua se mea faitino.

A faʻaaogaina fualaau faasaina, manatua mea nei:

  1. Troxevasin. O le togafitiga o loʻo i lalo o le vaavaaiga a se tagata tomai faapitoa, ona o taunuuga e ono le lelei. O faatonuga mo le fualaau faasaina e faailoa ai le tupu mai o se tali atu i tagata maʻi i le nofoaga o le talosaga. E mafai ona faʻapipiʻi le inumaga poʻo le ulu o le ulu. Ole fualaau e le tatau ona ave i tagata ei lalo o le 18 tausaga. E tatau ona teenaina i tina maitaga ma tina tausi maʻi. O le suāuʻu e faʻasaina ona faʻaaoga pe afai ua faaleagaina le tino i foliga o manuʻa matala poʻo le mai.
  2. Lyoton. E tusa ai ma le au atamamai, o le suauʻu e itiiti lava aʻafiaga leaga mo faʻamaʻi nai lo Troxevasin. Aua neʻi faʻaaogaina le vailaʻau i le tulaga o le faʻafefe o le faʻafefe i vaega o le oloa. I se tulaga e le masani ai, o le allergy i foliga o se vevela e mafai ona aliali i luga o le tino, lea e mafua ai le vevela. E na o le toʻesea ma le le lelei o le fualaau faasaina.

Metotia faʻaaoga ma iloiloga maʻi

O le auala e faʻaaoga ai tupe e toetoe lava tutusa. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o vailaʻau uma e tuʻuina atu i le foliga o se suauu, ma e tatau ona faʻaaoga i le mea ua faaleagaina o le tino.

Pe a faʻaaogaina, e tatau ona faʻaigisi sina suauʻu manogi mai le afifi. Faʻamau na o se mea tiga ma seʻia maeʻa ona faʻamalosi. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina le suāuʻu Troxevasin 2 taimi i le aso. E fautuaina e tagata taʻitoʻatasi le faʻaaogaina o capsules, lea e faia i le vaitaimi o togafitiga. O le suauu o Lyoton e tatau ona faʻaaoga 1 i le 3 taimi i le aso. Ole numera o talosaga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi.

E mafai ona faʻaaogaina fualaau faʻasaina mo le 3 masina, aʻo togafitia e le fomaʻi togafitiga le tulaga o le maʻi, faʻapea foi ma ana faitioga pe'ā faʻaaogaina le suauu. Afai e talafeagai, ave se malologa. A maeʻa sina taimi, toe amata togafitiga.

Tagata faaaoga, e ui i le tau maualuga, e sili ai le manogi o le Lyoton. Muamua, e itiiti ifo aʻafiaga o aʻafiaga. Lona lua, e mafai e tagata gasegase ona faʻaaogaina e aunoa ma se faʻasesega. E le gata i lea, o loʻo i ai le leai o ni mea faʻapipiʻi, o laʻau i luga o lavalava. O nisi taimi o le Troxevasin e toso samasama ma luga o le paʻu o le tagata maʻi.

Fai mai fomaʻi o Lyoton e sili lona aoga i le togafitiga o veins varicose. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e le gata ina mafai ona e faʻamaluluina, ae faʻamafiesea foʻi le faʻamaʻi. O le manogi o Troxevasin e lelei mo le faʻaitiitia o manua ma le fula, ae ei ai ona uiga le lelei. O le filifiliga e mo naʻo tagata mamaʻi.

I veins varicose, o se togafitiga faʻapitoa ua faʻamatalaina, lea e tatau ona aofia ai fualaau faʻatau mo le faʻaaogaina fafo. Latou te manaʻomia le faʻaaogaina i vaega ua faaleagaina o le paʻu ina ia mafai ai ona faʻamalolo le mimiti ma faʻafefe ai le sosolo o le toto i totonu o vaʻa. O fualaau masani e sili ona taatele o Troxevasin ma Lyoton, lea e maua i le tele o ituaiga, o le tele o taimi o loʻo fautuaina ai gels.

O le a le mea e sili atu i veins varicose - Troxevasin poʻo Lyoton - e mafai ona filifili e le fomaʻi, aua o vailaau uma e lua e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai faʻamaʻi, faʻaitiitia le faʻaleleia, ina ia mafai ai ona toe faʻafoʻi le masani masani.

Lyoton o se fualaau sili atu ona taugata, ma Troxevasin o lana tagatanuu taugofie.

O le vaega autu o Lyoton o le heparin sodium salt, lea e aofia i le homeostasis, faatumauina o le toto i se tulaga o le suavai, faʻamalo ai pusa. O le auupega e feteenaʻi lelei ma ituaiga o faʻamaʻi:

  1. E tafe le toto i le veins.
  2. Faʻailoga faʻamalosi ma veins varicose.
  3. Phlebitis.
  4. Trombophlebitis.
  5. Uluaʻi maʻi.

A maeʻa togafitiga, e mafai ona tupu mai hematomas i lalo o le paʻu. O le mea lea, o Lyoton o loʻo faʻaaogaina o se mea gaosia lelei e aveese uma ai faʻailoga i se taimi puupuu lava.

O le aoga o Lyoton i luga o isi vailaʻau tutusa o le mafai lea ona faʻaumatia faʻamaoniga o veins varicose.

O eseesega autu

Ina ia malamalama i le eseesega i le va o Troxevasin ma Troxerutin, o le a le manaʻomia lou suesue i faatonuga. Na pau lava le eseesega i le va o vailaʻau e tutusa lelei o le gaosiga ma le tau. Troxevasin e tele taimi sili atu ona taugata nai lo lona tau.

O le a le eseesega i le va o Troxevasin ma Troxerutin? O le eseesega e le gata i le tau, ae i le numera o capsules. O lea, i totonu o se pusa o Trocerutin e na o le 30 capsules, aʻo iai i se analog 50. Faatasi ai ma se taimi tutusa o le vasega, o le toesea i le mataupu muamua e sili atu nai lo le manino. Ae o pulumu ma gel e gaosia i le tutusa lava volumes - 40 g ia taʻitasi.

Analogs o fualaau faasaina

O le eseesega i le va o le Toga o le Troxevasin ma le Troxerutin e malamalama lelei i ai, ae e tele isi faʻaoga tutusa o nei vailaʻau. Afai mo se mafuaʻaga se tasi poʻo se isi auala e le fetaui ma oe, e mafaima faʻatusa tutusa:

O le aoga o nei analogues e mafai ona eseese e fuafua i le faʻaogaina o le telefoni ma mea e aʻafia ai i le tuufaatasiga. O se matafaioi tele e faia e tagata taʻitoʻatasi o le tino o tagata maʻi taitasi.

Afai ei ai ni faailo o le afaina ma veins varicose, e fautuaina e fomaʻi fualaau o lona aafiaga e faʻamoemoe e faʻaleleia le tulaga o puipui puipui. O nei vailaʻau e aofia ai Troxevasin poʻo Troxerutin. O le mea lea, o le fesili e masani ona tulaʻi mai e sili ona lelei e filifili ai.

Folasaga faʻasalalau ma tau

Troxevasin o loʻo maua i ni pepa se lua:

  • 300 mg capsules, 50 pi. - 346 tusi.,
    • 100 fasipepa - 664 rubles,
  • gel 2%, 40 g - 215 rubles,
  • Troxevasin Neo, 40 g - 285 rubles.

Lyoton o se gel ma se vailaau e 100 IU o le mea galue malosi, o lona tau e faalagolago ile aofaiga ole vailaʻau:

  • 30 g - 361 rubles,
  • 50 g - 513 rubles,
  • 100 g - 788 ru.

O le fea e sili atu - Lyoton poʻo Troxevasin?

Ina ia faʻatusatusa le aoga o nei vailaʻau, e tatau ona e iloa muamua le aoga o nei mea.

  • faamalosia ma faʻamalosi puipui o toto toto,
  • e puipuia ai le faia o pupuni toto,
  • E sili atu le aoga mo vein vevela, aemaise lava pe afai e te faʻaaoga uma capsules ma gel,
  • o le tau e maualalo.

Gel Lyoton 1000 e iai foʻi ona lelei:

  • sili atu le fofoina o manua ma toto,
  • e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o maitaga e aunoa ma ni tapulaa

O le fea o kulimi e sili atu ona lelei, e mafai ona tatou talanoa i le faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga patino mo le faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o togafiti o mata i luga o foliga e togafitia lelei e Troxevasin, talu ai o nei lanu mumu o se taunuuga o le vaivai o nai vaʻa laiti, ma o le faʻamalosi malosi e faamalosia ai.

Lyoton poʻo Troxevasin - o le fea e sili atu mo veins varicose?

O le faʻasolosolo o vailaʻau e mafua mai i le vevela ma le faʻalauteleina o veins, lea e oʻo atu ai i le paʻu o le toto i totonu ia i latou. I lenei tulaga, e sili atu le faʻaaogaina o Troxevasin, o le mea galue malosi e faʻamalosia ai le puipui vascular. E matuā aoga lava le faʻaaogaina o capsules ma gel. Faʻatasi ai ma le afaina, lea o se faʻaaliga foi o veins varicose, o fautuaga e tutusa.

Troxevasin poʻo Lyoton - o le a le mea e sili ona lelei mai faʻamaʻi?

O le hematoma poʻo le tuʻimomomoʻo o se gasegase o le tino e mafua mai le faaleagaina o capillaries. O le toto na sasaaina i totonu o mea o loo siomia ai o loʻo faʻasolosolo ona faasolosolo malie lea ona solo. O lenei faagasologa e mafai ona faatelevaveina e ala i le fesoasoani a Lyoton poʻo Troxevasin Neo, talu ai e lua uma le heparin, lea e fofoina ai le toto. I le taimi lava e tasi, e sili atu le lelei o Lyoton, talu ai o le faʻamalosia o le vaega galue i totonu e 3 taimi maualuga.

O fea e sili atu: Lyoton poʻo Troxevasin poʻo Venolife?

O le isi fualaau lauiloa mo le togafitia o veins o Venolife. I le tuufaatasiga ma le agavaa o le tuufaatasiga, o se tutusa o Troxevasin Neo (e aofia ai le heparin, troxerutin ma dexpanthenol i le aofaiga tutusa). E tusa ai ma lea mea, e faia foi i se auala tali tutusa: e sili atu le fesoasoani i vene ma varicose veins, ae e le aoga i le tulaga o manua.

O le a le eseesega i le va o le troxevasin ma le vailaʻau

Faʻataʻitaʻiga ma Troxevasin ua manatu o le fualaau tutusa lea. E faʻaaogaina e togafitia ai le le atoatoa o le tino. Peitai o Troxevasin na atiaeina i le taimi muamua. O le gel ma le papa na pasia uma suʻesuʻega talafeagai. Na amata ona gaosia i le aso mulimuli ane le gasolosolo i luga o le faavae o le fualaau muamua.

E taua le mafaufau o fualaau oona e gaosia e fomaʻi eseese.

  1. Balkanpharma, tagata fai oloa Bulgaria.
  2. Actavis Group, o le gaosiga o Iceland.

Faʻasalaga e faia e le tele o kamupani ma e iai:

  • Fuʻa Rusia
  • Belarusian production
  • Tesema
  • Bulgarian production.

O lenei ituaiga vailaʻau e sili atu ona faigofie. E le o iai ni faʻaopoʻopo taugata, o lea e sili atu le leaga o le digestibility ma le absorption. Faʻamatalaga o loʻo i ai macrogol. O lenei mea o se vailaʻau vailaʻau e fesoasoani i le faʻaaogaina o le mea galue malosi i totonu o le tino. Ae o loʻo i ai le gafatia e fufulu ai le alalaʻau.

O le taua tele e lauiloa mo lona tau. O lenei fualaau ua manatu e taugofie. O le tau masani o le suauu e 50-70 rubles. Troxevasin e taugata. O le tau e mai le 180 i le 230 rubles.
Ma o le eseesega i le tau o capsules e le eseese. Troxevasin ma Troxerutin 50 pcs. tau o le 300-350 rubles, 100 pcs. - mai le 450 i le 600 rubles.

Pe a filifilia, e taua le mafaufau i le matua ma le maʻi o le maʻi, le ala o le faʻamaʻi, le gasegase o le tino i vaega o loʻo galue ma ausilali.

Troxevasin e manatu e le gata taugata ae aoga foi. I le tele o tulaga, pe a faatonuina se vailaau faafomai, e le fautuaina e fomai le sailia o se sui, talu ai ua sili atu ona lelei.

E masani lava, o le troxevasin ua fautuaina mo le atinaʻe o le maʻisuka. O lenei ituaiga faʻamaʻi e tuʻuina atu faatasi ma le faʻavaivaia o puipui lapoa ma foliga mai o le edema. Afai o le tagata maʻi e faʻasauāina i le ogaoga o le mamafa i vae, ona faʻaaogaina lea o le togafitiga faaleleia o Troxevasin Neo.

O lenei ituaiga o fualaau faasaina e masani ona fautuaina mo le atinaʻeina o veins varicose ma le afaina. E mafua ona o le suauu e sili atu lona tutusa nai lo Troxerutin. Ina ia ausia taunuʻuga maualuga, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le tampon ma faʻaofi i totonu o le rectum mo le 15 minute.

Ae e mafai ona e faʻaaogaina le Troxerutin. Naʻo le aofia ai i le togafitiga faʻapitoa.

E faʻafefea ona faʻateʻa ese ma tumau le veinsose veins!

Vailaau vevela e mafua ai le ogaoga o faʻafitauli ma taunuuga. O loʻo i ai se auala e fesoasoani e faʻaumatia ai veins varicose e faʻavavau. faitau NEXT

Faatusatusaga o fualaau faasaina, pe, o le a le mea e sili ona lelei e filifili ai ma veins varicose, palafoni, rosacea. Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau oona, oa eseesega i le tuufaatasiga, gaioiga ma aʻafiaga itu. Faʻailoga mo le faʻaaogaina o fualaau oona, o le a le tau i se fale talavai, o le a le mea e sili atu ona filifili mo faʻamaʻi.

O le a le eseesega i le va o le vailaʻau

O se fualaau lauiloa mo manua ma edema o Troxevasin. O le analogue Troxerutin o loʻo maua le lauiloa. O fea oi latou e sili atu ona lelei, o le a le eseesega i le va oi latou ma le tutusa o vailaʻau, o le a le mea e fai.

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le faaaliga ma faʻamālōlō veins varicose!

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le taʻaloga ma faʻateʻa ese veins vevela e faʻavavau! Na faasoa atu e Rosa Syabitova lana mealilo i LENEI TULAFONO!

  1. Capsule: 0.3 g Talosaga (tauagavale), magnesium stearate (magnesium stearate), lactose.
  2. I le 1 g o le gel: 0.02 g o le Troxerutin (troxenutin), Carbomerum (carbomer), o le masima disodium o Ethylenediaminetetraacetic acid (complexon-III, Trilon B, chelton III, EDTA - C10H14O8N2Na2 * 2H2O), Benzalkonii chloridum (benzalon chloride) triethanolamine), sua mama.

  1. Capsule: 0.3 g Laʻau, lactose monohydrate.
  2. I le 1 g o le gel: 0.02 g o le Troxerutin (troxenutin), Carbomerum (carbomer), o le disodium salt o Ethylenediaminetetraacetic acid (complexon-III, Trilon B, o le III III, EDTA - C10H14O8N2Na2 * 2H2O), Benzalkonii chloridum benzalum (benzalon chloride) .

O le tuufaatasiga o sauniuniga e iloga e tagata e maua mai. Y - i kapula, Triethanolamine - i le gel.

Magnesium stearate masani ona faʻaaogaina e faʻatumu ai se kapoti i se mea. E le aoga, na o le afaina. Triethanolamine O loʻo faʻamamaina galuega faʻafiafia ma maualuga tulaga lamatia. E le fautuaina e faʻaopoopo i tupe e le fufulu ese ma tumau i luga o le paʻu.

O le tagata gaosi o le gasegase na faʻailoaina atu i mea matautia e lamatia ai le ola maloloina. A le o lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e foliga tutusa. Talosaga e taua o le fou fou Troxevasin.

Le tau i falemaʻi mo le gel ma le suauu

E mafai ona faʻatusatusa le tau o le gel i Rusia e le itumalo. E mafai foʻi ona e faʻatau i se falemaʻi i luga o le initaneti ma faʻatonuina le faʻatagaina o fale. Valaau i totonu le latalata se fale talavai ma saili pe o maua. O le faʻaogaina e masani ona saoloto pe taugofie.

Aveese ese veins varicose ma faatulaga lou lava ola!

Na faʻafefea ona ou foia le faafitauli i le ata ma aveʻesea veinsese varicose i oʻu vae! O laʻu metotia ua faamaonia ma saʻo. O laʻu tala i luga o MY BLOG HERE!

Troxevasin tau i Moscow ma St. Petersburg:

  1. Tuba 40g mai le 240 rub.
  2. Capsules 50 pcs. e tusa ma le 400 pa.
  3. Capsules 100 pcs. e tusa ma le 700 tusi.

Troxevasin i isi falemaʻi faʻapitoa o le atunuʻu:

  1. Tube 40g -200 - 250 rubles.
  2. Capsules 50 pcs. - 350 - 400 rubles.
  3. Capsules 100 pcs. - 630 - 700 rubles.

I totonu o Iukureini, mo le faatusatusaga, o tau a Troxevasin:

  1. Tube 40 g - 70 - 80 UAH.
  2. Tuuga 100 g - 150-200 UAH.
  3. Capsules 50 pcs. e tusa ma le 150 UAH.Capsules 100 pcs. e tusa ma le 300 UAH

Faʻamatalaga masani e tele taimi e taugofie:

  • tube 40 g - 50 - 70 rubles,
  • capsules o le 50 fasi vaega - 200 - 300 rubles.

Eseesega ma tuʻimomomo

Troxevasin gel po o se mea e sili ona lelei. O fea e aoga mo faʻamaʻaloga.
E mafai faʻapefea ona ese pe a fai o le tuufaatasiga tutusa . 1 g o le gel e aofia ai le 0.02 g o le mea galue malosi.

Faʻamatalaga e pei o se vailaʻau o loʻo i ai se aoga aoga i luga o le totoga, faʻafefe le mumu, faʻamalo le tiga ma faʻaititia le fula. Faʻasalaga e fesoasoani tutusa.

O le eseesega o loʻo taoto i le tau, faʻaaogaina le faasalalauga ma le gaosiga.

Troxevasin e gaosia e le 2 kamupani lauiloa:

  • Groupavis Group i Iceland,
  • Balkanpharma i Bulgaria.

O le tele o fuainumera ua faia i le tele o atunuu. post-Soviet avanoa:

  • Minskintercaps mai Belarus,
  • ozone mai Rusia,
  • Sofarma mai Bulgaria,
  • zentiva mai le Czech Republic,
  • pusa meaalofa mai Iukureini.

I se tuʻimomomo, ou te fautuaina oe e faʻalogo i le tau. E ese le taua o le tau. Aiseā e totogi ai le tele mo le mea lava e tasi.

O le a se mea sili atu mo se tagata mai rosacea

Faatasi ai ma rosacea, o le a le toe faʻaaogaina ma faʻafefeteina meaʻai. E vevela ma palasi ma e foliga mai o gasegase vascular.

O le mafuaaga o le rosacea o le faʻaaloalo. O le elasticity lautele e faʻatoʻateleina. O loʻo i ai foi le mamafa o le mamafa, toto maualuga, masani leaga, le lelei o meaʻai, ma le tele o isi mea.

Faʻalagolago i le tulaga o le rosacea, o loʻo togafitia togafitiga.

I le taimi muamua, o le faʻaaogaina o togafitiga e taua tele. Aoao lau ipu i po uma, taʻitaʻia poloka poloka i luga o ou foliga. O le kulimi sili ona lelei mai le lauti o le chamomile.

Afai e le fesoasoani lenei, ona faʻafesoʻotai lea o se fomaʻi. O le a ia faʻatonuina Troxevasin poʻo Troxerutin ma le complexic acid ascorbic. Vitamin C e faʻamalosia ai le tino vascular system.

O fea vailaau o loʻo i totonu o le siama e sili ona lelei e faʻaaoga, vaai mo oe lava, e fuafua ile tau. Filifili po o fea e sili atu le taugofie. Latou te le eseese i le tuufaatasiga.

Faatusatusaga o veins varicose

O le a le mea e sili atu i veins varicose. O loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina e togafitia ai veins varicose. Capsules ma gel.

O avelaʻau e faia i le tautala. Latou te faamalosia puipui vevela, faʻavae toto totoʻa, faʻasalaga toto paʻu. Manaomia e ave aʻo taumafa 1 poʻo le 2 capsules i le aso. Mulimuli i le fomaʻi. O le togafitiga e tusa ma le masina.

O le gel e lafoina i totonu o le paʻu o le vaega o faafitauli. Lua taimi i le aso. O le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. E fautuaina e solo le gel i le po pe a maeʻa le taʻele malolo.

E faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i luga o vaega mucous ma faaleagaina o le paʻu.

O nei togafitiga o le a fesoasoani i na o amataga o le faʻamaʻi. Fautuaga faʻapitoa:

  1. Aveese amioga leaga.
  2. Alu i totonu mo taʻaloga.
  3. Taumamafa i meaʻai maloloina e maua ai le calcium, magnesium ma isi mea aoga.
  4. faʻamaʻi. Na te aoaoina vaʻa e vaʻaia ma faʻalauteleina. Atiaʻe le malosi o le puipui.

Afai o le veinsose veins ua oʻo i se tulaga sili atu ona ogaoga, latou te fautuaina le taotoga, togafitiga laser. Aua le tuʻuina togafitiga i se pusa mamao. O taunuuga o veins varicose e mafai ona afaina.

Faʻasolosolo ma Troxevasin mo otaota

Hemorrhoids aafia ai le sili atu ma le afa o tagata. O le a le mea e tatau ona fai ma le auala e togafitia ai le afaina ai?

Ina ia faʻamalolo le maʻi, e tatau ona e liliu muamua tagata suʻesuʻe . O le a ia fuafuaina le tulaga ma faatonuina togafitiga talafeagai.

Aua e te matamuli e uiga i le afaina, talanoa i se fomai i uluai faaaliga.

I le amataga o le faamai, ua faatonuina ai Troxevazin. O le faʻatinoga i ni vaega se lua: faʻaofi le gel i totonu o le anus ma faʻaoga se fusi faʻataʻapoʻa i le tino i fafo. O le faʻatulagaga e toe fai mai le tasi i le tolu taimi i le aso. Togafitiga e tumau mai le lua vaiaso e oʻo atu i le masina . I lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Afai o loʻo maʻi le maʻi ma faʻagasolosolo, ona faʻataʻitaʻiina lea o le taotoga.

O le a le eseesega i le va o le suāuʻu manogi? O le fesili o le faʻasalalauga. E tutusa lava i le tuufaatasiga ma galue i le auala lava e tasi i luga o le afaina. Pau le eseesega i le tau. Lagona le saoloto e sui Troxevasin.

Mai taga i lalo o mata

O taga o le edema lea e aliali mai ona o se olaga le talafeagai pe pe a faʻavaivaia le tino. Afai ei ai ni vaiaso pisi i galuega poʻo le leai o se moe, o le a le pine ae iloa taga o ato i lalo o ou mata. O le faʻaleleia o faʻamaʻiga ua lelei ona aveeseina ma gels o loʻo aofia ai le telefoni.

Troxevasin, e pei o lona tulaga maualuga o le Troxerutin, o le fofo aupito sili lea mo ato i lalo o mata.

Latou te faʻavaeina le toto toto. Faʻasao le fufula mai fusi. E iai a latou aʻafiaga e faʻaleagaina.

Faaaoga le gel ma le faaeteete, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata. Troxevasin ma Troxerutin o fualaau faasaina. O vailaau taʻitasi e iai ona lava faʻasaga. Suesue i ai i nisi o taimi faasaoina se ola . Faitau ma le faaeteete ia faatonuga, talanoa lau fomaʻi.

E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina. O se faʻafitauli faʻafuaseʻi mo tulaga faʻapitoa.

Analogs: Troxevenol, Lyoton gel, suauu Heparin

Troxivazin ma Trocerutin e mafai ona taʻua o analogues atoatoa. Ae o loʻo i ai fualaau faasaina e talitutusa lava i gaioiga.

Troxevenol i lona tuufaatasiga e aofia ai le 0.02 g o le Troxerutin. O lona uiga o le i ai o le ethanol. Galuega tutusa. E tau e tusa ma le 150 rubles. E sili atu le taugofie nai lo Troxevasin, ae sili atu le taugata nai lo le Troxerutin.

E faavae i luga o Heparin. O le eletise malosi Heparin e talitutusa lava ma meatotino i le Troxerutin. Lelei lelei. Faʻamamaina le tiga ma le fula. E taofia ai le pipisi o le toto. Ae o le tele o le mea galue i le kulimi o le heparin e laitiiti.

E faʻafefea ona togafitia veins vevela! O se mea mataʻina i le talafaasolopito o vailaau.

O se faʻataʻitaʻiga moni o le auala e mafai ai ona e faʻaumatia faʻamaʻi vailaʻau e faʻavavau! O se metotia faʻamaonia i le talafaasolopito o se tusitala lauiloa i LENEI SITE!

I le heparil gel 1000 poʻo le gel lyton gel 1000, o le heparin o loʻo i totonu o le tuufaatasiga e maualuga. Fausia i Siamani. Heparil e sili atu ona taugofie; e maua mai e le tele o kamupani i totonu o atunuu CIS.

O le tele o fafine, aemaise lava pe a uma le 35 tausaga, e mafatia mai veins varicose ma faʻaaoga kulimi ma gels eseese e togafitia ai lenei faʻamaʻi, lea e fesoasoani foi e faʻamafiesea ai le vaivai, puipuia ai le toto, ma maua ai aʻafiaga faʻaleaga.

O se tasi o vailaʻau sili ona lauiloa mo togafitiga o maʻi vein o Lyoton ma Troxevasin, ma e masani ona le iloa e tagata gasegase le fofo e sili ona lelei ma le mea e filifili ai. O loʻo tuʻuina atu i le tusiga faʻamatalaga o meafaigaluega uma ma a latou faʻatusatusaga.

O se vailaʻau antithrombotic lea e iai foi le antiexudative (e puipuia ai le faʻapipiʻiina o le toto i totonu o masini mūmū), faʻamalo-inflammatory ma le faʻamafanafanaina o le malosi. Faʻamālōlō le vaivai ma le vaivai mai vae. O le eletise autu autu o le heparin sodium .

  1. Vailaʻau vevela vein.
  2. Phlebothrombosis.
  3. O le gasegase o veins palapala.
  4. Lamu o le edema edema.
  5. Hematomas.
  6. Manua e leʻi taʻua.
  7. Manua ma tuʻimomomoina o le tui, muscular-tendon apparatus, sooga.
  8. Faʻaiʻuga pe a maeʻa togafitiga i veins.

O le gel e faʻaaogaina i se vaega itiiti i le vaega o loʻo aʻafia o le tino 1-3 taimi i le aso, solo lemu. E mafai ona faʻaaogaina i lalo o ni fusi poʻo ni totini faʻamalosi.

E le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i mataupu nei:

  • O le gasegase i vaega (aemaise lava, i le heparin).
  • Lavea totoʻa, manuʻa, abrasions, faʻapipiʻi totolo i le eria o le nofoaga ua faaleagaina.
  • Faʻateleina le toto.
  • Tausaga e itiiti ifo i le 18 tausaga.

Mo faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma faʻafitauli o le toto, faʻaaoga ma le faʻaeteete tele pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. I le taimi o le maitaga ma le lactation, faʻaaoga pe a maeʻa ona faʻatalanoa se fomaʻi ma faʻamaonia manino.

O loʻo faia i Siamani, e le kamupani Berlin-Chemie.

E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

O le vailaʻau faʻamaʻi, lea e iai foi le vevetective, decongestant, anti-inflammatory, aʻafiaga faʻamaʻi. O le vailaʻau e faʻateleina ai le tele o puipui puipui, faʻaititia ai le faʻasalaga. O le gaioiga malosi o le faʻaauau pea.

O loʻo maua le oloa i ni pepa se lua: capsules mo le faʻaaogaina ma le gel mo le faʻaaogaina fafo.

E faʻaaoga mo faʻamatalaga nei:

  • Vailaʻau vailaʻau.
  • O le le lava o le tino, faatasi ai ma faʻamaoniga e pei o le fulafula ma le tiga i vae, fulafula, lagona lelava, mamafa i vae, vaʻavavevave, gaogao i pito pito i lalo.
  • Trombophlebitis.
  • Fale faʻapitoa.
  • Varicose dermatitis.
  • Le vaivai o masini mumu.
  • Manua (gasegase, pulumu, ligaments liʻa).

O le gel e tatau ona ufiufi i totonu o le nofoaga ua afaina i faalua i le aso (taeao ma le afiafi), solo lemu. E mafai ona faʻaaogaina i lalo o ni fusi poʻo ni totini faʻamalosi.

E le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i mataupu nei:

  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega.
  • Faʻaleagaina le amio saʻo o le paʻu i tafatafa o le faʻaogaina o le oloa (faʻasalaga matala, faʻapipiʻi, puru, mumu).
  • Tausaga e itiiti ifo i le 18 tausaga.

Ua faia i Bulgaria, e le kamupani a Balkanapharma. E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

Faatusatusaga uiga o fualaau faasaina

Ma e leai se masalosalo o fualaau oona e tutusa lelei, e mafai ona faatusatusa o latou uiga.

O le a le mea e foliga mai ai Troxerutin ma Troxevasin:

O a mea tutusa i le va o fualaauFaʻamatalaga
Gaioiga galueFaʻasologa.
Faiga faʻapolopolo2% gel ma capsules.
Taimi o togafitigaFaʻalagolago i le mamafa o le faagasologa. E masani ona ave capsules mo le itiiti ifo i le 5-7 vaiaso, (o le suʻega o aso taitasi ua fuafuaina e le fomaʻi), o le gel e faʻaogaina i le 2-3 taimi i le aso.
O meatotinoO loʻo i ai se faʻamatalaga e tetee atu i le inflammatory, angioprotective ma le puipuiga o le capillary. Faʻamamaʻi le tosoina, fulafula, tiga. Latou te faʻaleleia le faʻaogaina o puipui puipui, puipuia le faʻavaeina o toto, faʻaleleia faiga faʻava-o-tino i puipui o toto toto.
Pe a tofiaI le amataga ma le le atoatoa o le vevela, mo le togafitiga o le pipibitis, o le thrombophlebitis, le vevela ulcers, varicose dermatitis, o le afaina, e aofia ai ma fafine maʻitaga.
ContraindicationsAua e te fautuaina le faʻaaogaina o fualaau mo le gaʻo ma le ate, le lapatose ma le galactose intolerance. O loʻo faʻamatalaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase o gasegase, e laiti ifo i le 15 tausaga le matutua, ma le lagona lelei i vaega, maitaga ile tolu tausaga muamua.
FaʻaiʻugaMasalo o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le paʻu - urticaria, dermatitis.

Leai se aafiaga le lelei o le mea galue i luga o le pepe i le taimi o maitaga na iloa. Ae talu ai ona o faʻamatalaga uma e faʻamapulaʻa i mataupu taʻitasi o le tofiga, e aunoa ma faʻamalositino, o le fomaʻi aoga e ave uma le tiutetauave mo taunuuga.

O le a le eseesega i le va o le faʻasolosolo ma le Troxevasin:

Kiliki le ata e faʻalautele

O le fea vailaʻau e filifili ai

I le faapipiiina i luga, e mafai ona tatou fai atu: e tusa ai ma le faiga o gaioiga ma meatotino, Troxerutin ma Troxevasin e foliga tutusa. O le faavae o fualaau faasaina o se mea masani, o nai eseesega i le tuufaatasiga o isi vaega e mafai, e faalagolago i le fua lea na faamauina e le kamupani vailaau. Ae e masani lava e le taua ma e le afaina ai le aoga ma mea tau vailaau.

I ituaiga eseese (gel poo capsules), e mafai ai e Troxevasin ma Troxerutin ona faaleleia atili le tulaga o va eseese eseese, aemaise lava i le tuufaatasiga ma isi fualaau. Ina ia filifilia le fomu ma le umi o le faʻaaogaina, o se faʻatalanoaga ma se tagata faʻapitoa e faʻatagaina, aua e faigata tele ona suʻesuʻeina le ogaoga o veins varicose. E le gata i lea, o vailaʻau uma, e oʻo lava mo le faʻaaogaina i fafo, ei ai aʻafiaga.

Filifilia se tasi o fualaau e lua, e mafai ona e taʻitaʻia e le tau - o mea e masani ai le Troxerutin e sili atu ona taugofie nai lo le importation Troxevasin. I le faagasologa o le vasega (ma e umi le togafitiga o veins veinose) o le a sefe ai tupe.

Tuua Lau Faamatalaga