Faʻailoga: aisea e faʻamautuina ai vitamini mo fafine ma alii, faʻaaogaina i le gynnecology

O fale faʻapitoa falemaʻi ua maua ai se aofaiga o meaʻai faaopoopo, lea e avea ai le multivitamins o se mea galue malosi. O le mea lea, o le vailaau o le vailaʻau o le Angiovit o se meafaigaluega sili ona lelei e mafai ai e oe ona tausi lou lava tino i le taimi, faaleleia atili le gaioiga o totoga i totonu, o latou tino. O lona faʻaaogaina o le a puipuia ai le faʻaleleia o le setete o vitamini B hypovitaminosis, tuʻuina i le faasologa le tulaga masani, faateleina le gafatia galuega, ma fiafia.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le gaosiga o le fualaau faasaina o le kamupani falemaʻi Altayvitaminy. O se mea faigata e aofia ai vaega o le vaega o fualaau oona e pei o B, ma o le mea lea ua faamoemoeina mo nisi vaega o tagata. Aʻo leʻi faʻaaogaina tupe, e tatau ona faʻatalanoa ma se fomaʻi e faʻamalamalama ni faʻaaliga.

Faiga faʻapolopolo

Ua ofoina mai le ita i tagata e faaaogaina i le pepa. O papa maa o loo i ai se lanu paʻepaʻe, e aofia i se faasologa o bilayers, o loʻo faʻapipiʻiina, lea o loʻo salalau solo i totonu o totoga o le gastrointestinal tract. Palama pepa, lea o loʻo faʻatau atu ai le oloa i faleoloa o falemaʻi, e aofia ai le ono paʻu, e taʻitasi ma aofia ai mafolafola e sefulu. Afai e maua le faʻalavelave i totonu o fagu polymer, o le fuainumera o laulau e onosefulu.

O vaega autū o le vaitamini o vaega taua ia o le vaega B. E aofia ai i latou:

O le mea sili lava, o le oloa e aofia ai le vitamini B9, o lona aofaiga e oʻo ile 5 mg. O loʻo i ai foi se mea faaopoopo - glucose. O vaega autū o le faʻalavelave e faʻamautu ai ona aoga aoga, faapea foi ma faʻavaeina o tagata o loʻo faʻaalia lona faaaogaina.

Mea aoga

E toatele tagata e manatu o Angiovit o se vailaau, peitaʻi, e leai. O se faʻaopoopoga meaʻai e iai mea aoga aoga, ma o loʻo taʻua ai mea nei:

  • o le mafai ona faʻaitiitia le toto,
  • o le fatuina o mea amino acid, DNA ma le RNA,
  • erythropoiesis faaosofia,
  • faaitiitia le lamatia o le faapau pepe i le muamua ma le tolu o le tolu masina,
  • faʻaitiitia le lamatiaga o le le atoatoa o le faʻalavelave i le gaioiga o le atuatuvale, cardiovascular systems in fetus,
  • auai i faiga faʻasolosolo tatau mo le DNA faʻasologa,
  • faaosofia o le fausiaina o le myelin, o se tasi o vaega o le paʻu o le neura,
  • faateleina le tetee atu o suauu ituaiga erythroid i le hemolysis,
  • saoasaoa o le toe faaleleia o mea,
  • puipuiga o le faʻaleagaina o tina maʻitaga, o le faʻalavelave o le gasea, vomiting,
  • auai i le fausia o homocysteine,
  • toe faʻaleleia o le pa'ū pyridoxine,
  • faʻasologaina o le aofaiga o le homocysteine ​​i totonu o le kenera.

O nei mea aoga e mafua ona o mea o loʻo i ai i le aofaiga o vailaau oona mai se vaega e pei o le B. E toatele e naunau i mea aoga o le mea faaopoopo, glucose, e aumaia i le tino o le tagata. O lona aoga aoga o:

  • tausia le faagaoioia o faiga o le manava, musika vavae, fetuunaiga o le vevela o le tino, palapitations,
  • o le gaosiga e le tino o le malosi faaopoopo e manaʻomia mo le maualuga o le mafaufau ma le faaletino,
  • faaleleia atili le faagaoioia o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Tuuina atu le tuufaatasiga o le lavelave, e taua le iloa poo le a le mea ua faatonuina mo le faaaogaina muamua. O faʻamaoniga autu mo le tagofia o fualaau faasaina:

  • o se faʻaopoopoga i le aofaʻi o homocysteine ​​i totonu o le tino,
  • le tulaga faʻaleagaina o toto toto e tupu i le maʻisuka,
  • fatu fatu ma le taʻavale,
  • tulaga faʻaleagaina o le toto totoga o le faiʻai,
  • le le mautonu i le itu i tua o le sternum,
  • le atoatoa gafatia,
  • hyperhomocysteinemia,
  • le lava lelei o le toto i le mafaufau.

Ae peitai, ae e te leʻi amata faʻaaogaina le meaʻai faaopoopo, e tatau ona e faamasani ma oe i le lisi o le faʻasaina. O faʻatalanoaga a se tagata poto faapitoa i lenei mataupu e matua taua tele, talu ai ona o le le tausisia o fautuaga aoga e mafai ona mafua ai se faʻafitauli i le tulaga o se tagata.

Contraindications

O le autu o le faʻaseseina i le faʻaaogaina o meaʻai o meaʻai, o le le faʻamaonia lea e le tagata o ona vaega. I le tulaga o se faʻalavelave, o le vevela, leu, lea e liua i le vili, e mafai ona matauina. I ia tulaga, e fautuaina e taofi le taofiofia o le faʻalavelave, mulimuli ane e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi mo se fautuaga mo togafitiga faʻapitoa.

E taua le le faʻaaogaina o le Angiovit i fualaau faasaina lea e faʻateleina ai le faʻasoaina o mea faitino. E le gata i lea, o loʻo leai sona fesoʻotaʻiga ma le ava malosi. E le tatau ona e faʻaaogaina pe a e faia se mea e sili ona lelei, triamteren, pyrimethamine. O le maʻitaga e le o se faʻalavelave i le faʻaaogaina o le faʻalavelave, peitaʻi, e sili atu le maua o fautuaga i lenei mataupu mai se fomaʻi-fomaʻi e taʻitaʻia se tamaitai i le lumanaʻi. Ae mo le vaitaimi o le lactation, e sili atu ona lelei le aloese mai le faʻaaogaina o le faʻalauteleina o meaʻai.

Faʻaiʻuga

Ona o le mea moni o le faʻalavelave e masani lava ona faʻasaina e tagata gasegase, e faigata tele ona talanoa e uiga i ona aʻafiaga i le tino o le tagata. Peitai, afai ei ai se aafiaga leaga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e faʻaalia ai lava ia i le tulaga o faʻamaʻi o le tino o suiga eseese o le faʻalavelave. O le mea moni e mafai ona avea le Quincke's edema, lacrimation, foliga vaaia o le ita i luga o le paʻu, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe afai latou te tulai mai e faʻatonu togafitiga faʻamaʻi. O isi faʻaaliga e le manaʻomia pe a faʻaaoga le faʻalavelave e aofia ai:

  • ulu matua
  • televave masani
  • faateleina le lagona lelei o le paʻu,
  • moe i le moe
  • fomaʻi faʻafitauli
  • afaina
  • le tupu mai o le fusi.

I le iai o soʻo se tasi o nei aiaiga, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi poʻo se fomaʻi ua faʻamaonia le faigata. A le o lea, o togafitiga faʻamaʻi e ono le talafeagai, ae o isi, sili atu le ogaoga, o le a manaʻomia ni fesoasoani.

Tino: o le a?

Muamua, e tatau ona faʻamalamalama o le Angiovit o se vailaʻau faʻamaʻi e mamanuina e toe faʻatumu ai tino faʻaagaga. Aemaise lava, e iai le popolega i le le lava o vitamini B.

O fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi o le fatu ma toto toto. O lenei mea e mafua ona o le mafai ona maualalo le maualuga o le homocysteine, ma o le taunuuga lea e faaitiitia ai le thrombosis, ischemia ma isi maʻi.

A o le vailaʻau faʻasolosolo o vailaau faʻamalosi, o le gaʻo (vitamin B₉) e aʻafia ai. I le faaopoopoga i ai, o le vailaau oona e mauoa i mea e pei o pyridoxine hydrochloride ma cyanocobalamin.

O le vailaʻau e maua i le tulaga o maʻa masani, lea o loʻo ufiufi i se atigi faapitoa. Faatasi ai ma analogues o lenei mea faigaluega ua lauiloa i tulaga taua e pei o Vitabs Cardio ma isi. O lenei vailaʻau lea e tutusa lona aafiaga.

O le a le mea ua faʻamatalaina mo?


E masani lava, e faatonuina e fomaʻi Angiovit i alii pe a fuafuaina se maʻitaga.

E tatau lea mea ina ia mafai ona saunia mo le mafaufauina o se tamaititi soifua maloloina. Afai e te vaʻavaʻai i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, e mafai ona e iloa o mea uma lava e manaʻomia mo le atinaʻe o le fomaʻi.

O le le lava o nisi vitamini i le taumafataga o matua i le lumanai e mafai ona tau atu i faafitauli tau le soifua maloloina e le gata ia i latou, ae faapena foi i fanau e lei fananau mai.

O le le lelei o le soifua maloloina o le tama i le lumanai e mafai ona aʻafia ai lona faʻaleleia. E masani lava o se tagata e mafua ai le valea i le faaipoipoga. E masani ona tupu lenei mea ona o le faʻaitiitia o le lelei o le sperm.

E fesoasoani le Angiovit i le sui o le malosi malosi o le feusuai e fanau ai se tamaititi i se auala masani, talu ai ona o le vailaau e iai sona aafiaga i sene o tane ma le tino atoa:

  • latou faateleina lo latou gaoioi
  • le faaitiitia o le puipui o toto toto ua faaitiitia,
  • o le numera o siama sperm ma le seti saʻo o chromosomes e faʻatupulaia, o le pasene o maualalo maualalo e faʻaititia.

Ona o le faatosinaga o le fualaʻau o le vitamini ile DNA o se tamaloa, o lona soifua maloloina e faʻasaoina, ma o le ono mafai ona ola se tamaititi ola maloloina lelei.

O le vailaau ua manatu o se puipuiga sili ona lelei o foliga o atherosclerotic plate i totonu o fua. E faʻaaogaina le Angiovitis e puipuia ai le thrombosis, strokes, heart attacks, faʻapea foʻi le angiopathy o le maʻisuka.

E mafai e le Angiovit ona puipuia ituaiga uma o faamaʻi o le fatu ma toto mai se sui o le malosi malosi o feusuaiga.

O le le lava o nisi o vaega o vitamini i le taumafataga a le tina faatalitali, aemaise lava B, e mafai ona oo atu ai i ni faafitauli faapena:

  1. le faʻaalia o le anemia i le tina ma le tamaititi o loʻo faatalitali,
  2. le faʻalavelave faʻafitauli e fesootaʻi ma le faʻaleleia o tama,
  3. hyperhomocysteinemia (faʻalauteleina le faʻavae i le tino o se amino acid e taʻua o le homocysteine).

O sui o le feusuaiga saʻo ma le hyperhomocysteinemia e lamatia. O le amino acids, lea e gaosia malosi e le tino, e matua matautia lava.

E mafai ona taʻitaʻia ai faʻafitauli matuia i le placenta. O lenei tulaga e manatu o se tasi o mea sili ona ogaoga ma matautia. O lona taunuuga o le le lava o le malosi i se tamaititi.

E tusa lava pe leʻi fananau mai le pepe, o se tulaga faʻaleagaina e mafai ona mafua ai le le lava o le okesene i totonu o lona tino, lea e ono mafua ai ona maliu vave le tama. Afai, e ui lava i lea, ua fanau mai le tama, ona vaivai ai lea o ia. O le a tumau pea ona nofo latalata i le tele o faamai.

O taunuuga autu o le hyperhomocysteinemia e faapenei:

  1. o le foliga mai o pupuni toto,
  2. le atinaʻe o urolithiasis i fafine o loʻo fanauina se tamaititi,
  3. faʻalavelave faʻafuaseʻi
  4. leiloa le mamafa i pepe,
  5. faaitiitia le puipuiga
  6. o le faʻaalia o faʻafitauli matuia e fesootaʻi ma le faʻaogaina o le tino,
  7. encephalopathy
  8. faʻailoga
  9. folasisi o le hip.

Ole taumafa masani a le Angiovitis e se tina i le lumanai i le tulaga o le maitaga fuafuaina e ono mafai ai ona puipuia faʻamaʻi ogaoga i pepe. E aofia ai mea nei: atinaʻe tau atinaʻe, afaina pipili o le neural, mea faʻamalosi, lipine leʻo ma isi.

O le vailaau o le vailaʻau e faʻataʻitaʻiina mo tamaitai oeo loʻo manaʻo e maʻitaga, ma maua ai se talafaʻasolopito o ituaiga uma o faʻalavelave faʻalavelave faʻamuamua.

O le aveina o vailaʻau e faʻaalia mo le tamaʻi faiva, o loʻo i ai se gasegase o le tino i faʻamaʻi tuga o le fatu ma toto toto. Aemaise lava pe afai latou te mafatia i le maʻi suka, angina pectoris ma le atherosclerosis i se talavou.

Faʻasalaga - meatotino ma faʻavae

E le o se mea e tupu mai ai se fatu mamanu i luga o afifi uma, aua o nei vitamini ei ai le aoga aoga i luga o toto, faaitiitia le ono lamatia o le toto, paleni le microcirculation, ma puipui o toto toto ma capillaries e sili atu ona puipuia i le tele o manuʻa.

E le gata i lea, o le tele lava o nei vitamini o loʻo faʻamatalaina mo tina i le lumanai poʻo i latou o loʻo na o le fuafuaina o se maʻitaga, aua o se mea e sili ona faigata mo le atinaʻe masani o le pepe.


E faʻafefea ona inu le Angiovit - faatonuga, tau, iloiloga

Vitamini Angiovit

O fualaau faasaina o se faʻalavelave televitamin lea e aofia ai mea taua e tolu o loʻo galue malosi. O le vailaʻau e faʻaaogaina e puipuia ai le hypovitaminosis ma o se tasi o vaega o le togafitiga mo laasaga nei o le cardiovascular ma le faʻaogaina o le tino: faʻalavelave fatu fatu, arrhythmias, atherosclerosis, ma isi.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le gaioiga a le Angiovit o le toe faʻaleleia o le tino o le vitamin B i totonu o le tino. E faʻaaogaina foi e avea o se faʻasolosolo ma fualaau faasaina i togafitiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system (fatu fatuga, strokes, angina pectoris, ma isi), ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o maʻi faʻamaʻi, thrombosis, ma atherosclerosis. O fualaau faʻasaina e faʻamaonia ai le maualuga o homocysteine.

E faʻapefea ona fai?

"Faʻasalaga" o loʻo tautalagia faʻaalia. O lona uiga, o lona fua o loʻo tuʻuina e le fomaʻi, aemaise lava pe a oʻo i fafine maitaga. Pe a ave ni tupe mo ni puipuiga, e mafai ona faʻaaoga se tasi laulau i aso taitasi mo le masina. E le gata i lea, o le mauaina o le faalavelave ua taofia le tumau. O le a le malologa o le a faia i le va o togafitiga puipui a AngioVita, e mafai ona faʻatuina e na o le fomaʻi na ia faʻatulagaina.

I le tulaga o le fualaau faasaina o loʻo faʻamatalaina o se tasi o vaega o le togafiti togafitiga, o le taimi o lona faʻaaogaina e fuafuaina foi e le fomaʻi. O le togafitiga o le tagata lava ia e matua faasaina, aua e matautia mo le tulaga lautele o le soifua maloloina o tagata. Ina ia mafai ona aoga le fualaau faasaina, e taua le matauina o nisi tulafono mo lona pulega. E aofia ai:

  • faʻaoga e aunoa ma le faʻatatau i meaʻai,
  • foloina e aunoa ma le ulaina po o le teuteuina,
  • o le faʻaaogaina o se aofaʻi o le vai faʻamamaina, o lona uiga, vai, inu vai.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O sauniuniga faʻafomaʻi sauniuniga Angiovit o loʻo iai i ni pepa o lanu paʻepaʻe, lanu po o pale samasama, o loʻo ufiufi i se mea faʻapipiʻi. O loʻo tuʻuina nei maʻa i se alumini poʻo se palasitika palasitika e 10 fasipepa, i totonu o se atigipusa pepa ma faatonuga mo le faʻaaogaina. Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei televitamin complex, e fautuaina e feutagai ma se tagata tomai faapitoa.

Fomaʻi faʻasaina o le faʻamalolo

Pepa lalaga

pyridoxine hydrochloride (vitamini B6) - 4 mg,

lipine B9 (vitamini B9) - 5 mg,

cyanocobalamin (vitamini B12) - 7 mg.

pateta pateta - 50 mg,

fructose - 30 mg,

suauu - 50 mg

caliteum stearate - 7.5 mg.

Faʻataʻitaʻiga

O le tiapolo o se vailaʻau tuʻufaʻatasi lea e aofia ai vitamini B6, B9 ma le B12. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le faʻamalosia ma le faʻavavevaveina o metabolic processes. E le gata i lea, o vaega o le Angiovit e faʻaitiitia ai le maualuga o le homocysteine, o se tasi lea o mafuaʻaga sili ona taua o le atinaʻe o faʻamaʻi pipisi, vaʻaia o le thrombosis, o le stroke o le ischemic o le mafaufau, ma le fatu fatu. O le atinaʻeina o hyperhomocysteinemia e mafua ai le leai o pyridoxine, vitamini B12 ma gaʻo siama i le tino.

O fualaau faasaina e masani ona faaaoga mo le togafitiga ma le puipuiga o maʻi e le gata i le cardiovascular, ae o faafitauli foi ma le taamilosaga o le cerebral (suiga o le toto i luga o toto toto, tafega), suiga o le degenerative i totonu o masini o le tino tutotonu, ma le faatonutonuina o le toto toto. O le vailaau o le vailaʻau fesoasoani e fesoasoani e tausia le faʻaogaina o le tino.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le fualaau faasaina o le Angiovit e faʻaaogaina ai le metabolic processes of methionine e faʻaaogaina ai se faʻalavelave o vitamini B, faʻasalalau le mea o le homocysteine ​​i le plasma toto, e puipuia ai le alualu i luma o faʻamaʻi vascular, thrombosis, faʻatasi ma aminoglycosides, e faʻaogaina ai le fatu o le mafaufau ma le maʻi o le maʻi.

Folk acid o loo aafia tuusaʻo i le faʻapipiʻi o vailaʻau amino, DNA, RNA o se tino o le tino, e faʻasalalau le ala o le erythropoiesis. I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faapau pepe i le amataga i le gaioiga.Cyanocobalamin (vitamini B12) o se tasi o elemene sili ona taua o le tele o metabolic processes, o ia nafa ma le gaosia o le amalia acids, myelin, o se vaega o le neura. O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le tetee o le toto mumu mumu i le hemolysis (faʻafanoga), e faʻaolaina ai le toe faʻafouina o le tino o le myocardial.

Pyridoxine, o lona foliga malosi, pyridoxalphosphate, e talafeagai mo le masani ai o le faagaoioia o le tino ma le itu i tua. Faʻamataʻu i fafine maʻitaga, o lenei vailaʻau e puipuia ai le atinaʻeina o vaivaiga, faʻanoanoa, leisa ma le vomiting, taofia o vomiting receptors. Vitamini B12 ma le B6 o vaega taua ia o le metabolism o le homocysteine, latou te faʻagaoioia le tele o enzymes i totonu o le tino e talafeagai mo le tele o gaioiga o meaola.

O le gasegase Folic e vave ona gauai i totonu o le tootoo laiti, o lona maualuga maualuga o le concentration plasma e oʻo ile 30-60 minute. Vitamin B12 osofaʻi pe a uma ona tali i totonu o le manava ma le Faletalimalo i totonu, o le glycoprotein lea e maua mai i siama parietal. O le maualuga o le maualuga o lenei mea e oʻo i le 6-12 itula i le maeʻa ai o le pulega.

O nei vaega uma e lua o loʻo faʻamaonia e ala i le fusifusia i masini o le toto e 80% ma le faʻaumatia o latou mea e sili atu i lela o le ate. Ole vaeluaga o le ola ile 6 aso. O se vaega itiiti e faʻateleina i le mimila ma talo i le 8 itula talu ona maeʻa le pulega. E tusa ma le 25% o metabolites na faʻaolaina i le feces. O vaega o le fualaau faasaina e sopoia ai le placental, paʻu toto ma le susu.

Angiitis ao maitaga

O le vailaʻau faʻauluʻafaʻi ile taimi o le maitaga ua faʻaalia i soo se taimi mo fafine o loʻo i ai le le atoatoa o le vai. E le afaina le gasegase o le gasegase e ala i le faateleina o le lamatiaga o le atinaʻeina o faaletonu o le tino ma le faaletonu i totonu ole fetus. E le gata i lea, o le le lava o le vitamin B e taʻitaʻia ai le atinaʻe o le anemia i le tina, lea e mulimuli ane mafai ona taʻitaʻia ai le hypoxia fetal ma faʻaitiitia ai lona mafai.

I le taimi lava e tasi, o le angiovitis ma le folic acid mo le maitaga ua faʻatulagaina mo le puipuia o le faʻaipoʻaina: 1 le laulau 2-3 taimi i le aso mo le lua i le tolu vaiaso. I le taimi lava e tasi, o suʻega toto e faia i le malosi e mataʻituina suiga i le maualuga o le homocysteine ​​i le tina faʻamoemoe. E leai ni faʻasalaga i le faʻaaogaina o lenei vailaau vitamini i soʻo se tausaga tauvaga, vagana ai le i ai o le tagata le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Na maitauina e le falemaʻi le faʻaitiitia o le togafitiga o le phenytoin faʻatasi ai ma togafitiga faʻafomaʻi faʻapitoa faʻatasi ma le gaʻo. Hormonal o vailaau faʻamaʻi, faʻamataʻu tuʻufofoga, tagata faʻamalosia ma le hydrazide ma faʻalautele faʻaoga faʻaleleia faʻalauteleina le manaoga o le tino mo vitamini B12. Antacids, Colchicine, Isonicotin, ma Methionine e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le gaʻo i le gastrointestinal tract.

Pyrimethamine, methotrexate ma sulfonamide o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le aoga o le gaʻo. Pyroxidine hydrochloride faatasi ai ma le angiovit e faʻaleleia ai le gaioiga o gasegase ma matamata. Mimine ao faʻaitiitia le aoga o fualaau faasaina Penicillamine. O le faʻaaogaina o le Angiovit with sulfasalazine ma le antibiotic Asparkam e mafai ona saofagā i le faʻaalia o aʻafiaga itu.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai:

  1. Vitamin B9 (mea gaʻo). O lenei vaitamini e auai i le tuufaatasia o DNA ma RNA, amino acids, e faaosofia ai le erythropoiesis. I le taimi o le maʻitaga, o le siama gase e faaitiitia ai le lamatiaga o le le faia o le tino i le amataga, o le faia o ni faaletonu o le fatu, toto toto, tino o le tino, lala.
  2. Vitamin B6 (pyridoxine). E taua mo le atoatoaga o le faʻatinoga o le faʻaogaina o le tino. E iai foi se vaega malosi i le metabolism. I le taimi o le maitaga, faʻaitiitia ai osofaʻiga o le nausea ma le vomiting.
  3. Vitamin B12 (cyanocobalamin). O se vaega o le faiga o le metabolism, o le fausia o le myelin, o se vaega o le afu o fiva namu, ma o se mea talafeagai mo le DNA. E fesoasoani foi i le faateleina o le tetee o le toto mumu mumu i le hemolysis ma le gafatia o fusi e toe faʻafouina.

Ou te manatu o le ae fiafia foi i le tusiga: O le suauu Pantoderm - faatonuga mo le faʻaoga

Faʻamatalaga i luga o le faʻaumatia

Sa ou inuina nei vitamini mo na o le puipuia, e le o le maʻitaga ma e le gata mo le faʻamoemoe o sauniuni mo lenei mea na tupu.

O le mea muamua lava na ou matauina o le leai o se lagona le mautonu. O se faafitauli faanatinati mo au, ae a maeʻa le lua vaiaso na mou atoa atu, na amata ona faigofie le moe, vave, ma le lelei o le moe ua faaleleia.


E faʻafefea ona inu le Angiovit - faatonuga, tau, iloiloga

O le fualaau faasaina ua faaleleia ai loʻu tulaga lagona, ma ua ou toʻa lava, ua ou le fiafia i mea taufaaleaga, o le ita faifaipea (muamua, e mafai ona ou tagi lemu i se tasi mai le sasa).

Ou te manatu o le ae fiafia foi i le tusiga: Alpha tocopherol acetate - iloiloga, talosaga

O nisi o faailoga laiti o le atuatuvale na mou atu, na amata ona faigofie ma toʻafilemu. Ona faʻaaogaina lea mo soʻo se mea taufaasese, pe o le leai foi o se ituaiga o popolega le mafaamatalaina ma le fefe na manumalo i le loto. I le ala, na faʻafilemuina foi le fatu i le taua.

E tasi le masina mulimuli ane, na ia maitauina na faʻaitiitia le tiga o le faʻagasologa o le tamaʻi maʻi, o mea na le tumau e le iloa le amataga na mou atu.


E faʻafefea ona inu le Angiovit - faatonuga, tau, iloiloga

I le amataga lava o le tofiga, na amata ona ou foliga mai o lo o taofiofi i tulimanu o laugutu, lea na faamanuiaina ma le manuia i le 2-3 aso, e aunoa ma le faaaogaina o soʻo se tupe mai fafo. Mulimuli ane na ou faitau ai o le fomaʻi masani e masani ona tupu ona o le le lava o vitamini B. Ona o lenei mea, o sikisa, maʻila ma pimples e mafai ona sili atu ona lemu. O le mea e leaga ai, e le mafai ona siakiina a latou paʻu, ae o le tino na amata ona faʻamalolo e pei o vave.

O le a se mea e mafai ona ou fai atu i le iuga? O se sauniuniga ofoofogia, ma o le a mautinoa lava le inuina i totonu o le ono masina e fai ai mea mo le le lava o vitamini B ma na o le lelei ma, sili ona taua, tulaga toʻa o le soifua maloloina.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e mafai ona tupu ai le hypervitaminosis. O faʻamatalaga nei e manatu o faailoga o le tele o fualaau o fualaau faasaina:

  • vavao
  • taʻavale
  • vili
  • tele hematomas
  • isu
  • faateleina le faʻaalia o aʻafiaga.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O le vailaʻau e tatau ona teu ese mai le susulu o le la, i totonu o potu e tumau ai le tumau o le vevela. O vailaʻau faʻamaʻi e tuʻuina atu mai faleoloa, falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. O le ola ola o le fualaau faasaina e 3 tausaga.

Afai e le mafai ona faʻaaogaina le Angiovit e le tagata maʻi, o le tasi o ana mea tutusa o loʻo faʻatulagaina:

  1. Vetoron. E masani ona faʻaaogaina se vailaau faʻasolosolo e puipuia ai le le atoatoa o le vaitamini C, B12 ma le beta-carotene. Vetoron ei ai lona aʻafiaga, antitoxic. E maua i foliga o mataʻu, e masani ona faʻaaogaina i tamaiti mai le tolu tausaga.
  2. Hexavit. Vitamini faʻalavelave, e maua i foliga o timuga. E aofia ai le retinol, riboflavin ma le ascorbic acid. Ua faatonuina, e pei o se tulafono, faatasi ai ma togafitiga faaumiumi ma fualaau oona.
  3. Bentofipen. O le vailaau faʻasaina e lua vaega autu: pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), cyanocobalamin (vitamin B12). Faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi neuralgic (neuralgia, neuritis).

Faatulagaina o le Ita

Gaioiga galueAotelega
Folic Acid (B9)5 mg
Cyanocobalamin (B12)6 mg
Pyridoxine Hydrochloride (B6)4 mg

Faʻasologa o le faʻatagaina o oloa: pusa tioata. I le gasologa o suʻesuʻega a le falemaʻi, na maua ai o le angiovit o loʻo vaaia e le tino e aunoa ma ni aʻafiaga leaga. O mataupu laiti o le faʻaalia o faʻasaga i le lotoifale ma faʻamaʻi pipisi o le paʻu ua uma ona faamaumauina. E vave ona latou mou ese atu loa pe a uma le tosoina o lenei vailaʻau. E leʻi i ai ni tulaga o le sologa lelei.

O a mataupu o loʻo faʻataʻitaʻiina i le taimi o le maʻitaga?

Aisea ua faatonuina ai le Angiovit i le taimi o maitaga? O lenei fualaau faasaina e aofia ai vitamini B, o le mea lea, ua faatonuina mo le leai o nei elemene. E taua tele i lenei vaitau:

  • Folk acid e aofia ai i le faʻapipiʻiina o ni faʻamau i totonu o se tamaititi. O loʻo aʻafia foi o ia i le metabolism o gasegase o le nucleic, o le faavae o genes.
  • Pyridoxine ei ai sona aafiaga i faiga faʻavaomalo faʻavaomalo. E faatelevaveina ai le toe faʻafoʻi o le tino.
  • O Cyanocobalamin e aʻafia foi i le gaosia o le kenera, e faatonutonuina ai le atinaʻe masani o le fatugalemu o le tino i totonu o le pepe. E le gata i lea, o le vitamini B12 o loʻo avea o se antioxidant.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatagaina e faʻatagaina i soʻo se matāʻupu. E fautuaina foi le tiapolo pe a fuafuaina le maʻitaga. I lenei tulaga, o le tulaga o le maitaga ua faateleina, ma ua faʻaitiitia le tulaga lamatia o le atinaʻeina o maʻi faʻaleagaina o le tino.

O le suʻeina o fualaau i le taimi o le susu pepe e mafai ona faatagaina i nisi tulaga, ae le fautuaina ona o le gaʻoina o le gaʻo i le susu.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le suauu Acyclovir aʻo maʻitaga ma analogues o le fualaau.

Mo le a le mafuaʻaga ma pe ono mafai ona faʻaaoga mea e mafaufau ai Hexicon i le taimi o le maitaga, saili mai iinei.

Angiowit: iloiloga

O faʻamatalaga nei e uiga i le Angiovitis, o le na ia aveina pe a fuafua se maʻitaga, i le taimi ma mulimuli ane:

Sa i ai ou maitaga e toʻatolu. Ina ua ou maʻitaga mo le fa taimi, na tonu ia te au lava ia e tatau ona ou faia le mea sili ou te mafaia e laveai ma ave laʻu pepe. Na ou pasia se tele o auiliiliga faaopoopo, suʻesuʻega. Na faaalia e le keneraiso le faateleina o le maualuga o le homocysteine. Sa ou tutusa ma le 15.6 i le masani masani o le 15. Sa ou faatonuina le Angiovit i le tuufaatasiga ma le iodomarin ma le acetylsalicylic acid (latou te faaitiitia le toto). O le maʻitaga sa masani lava, e aunoa ma ni faʻafitauli. O lenei la ua 2 masina lo maʻua, le atalii ma ua ou lagona le lelei. Faʻafetai i AngioVit ma aʻu fomaʻi.

Tamara, 22 tausaga le matua:

Na faʻataʻitaʻi e le fomai tipitipi Angiovit ia te aʻu i le sefulutolu vaiaso o le maʻitaga. O fua o le suʻega na maua ai le maualuga o le hemoglobin ma fautuaina ai e le fomaʻi le faʻamalosia o lenei vailaʻau vitamini faapitoa. O le tagata lava ia, na fesoasoani le fualaau faasaina ia te au. Ina ua mavae vaiaso e lua, na toe foi mai le hemoglobin i le masani. Na tonu ia te au e aua nei ou taofi ma inu le vasega seia oo i le iuga, aua o vitamini ia e taua mo le soifua maloloina o le pepe. Na amata ona ou lagona le tele o le fiafia. Na ou faʻalogo o le Angiovit e lelei mo le faʻamaʻi.

Elena, 27 tausaga:

O lenei faʻalavelave o vitamini na faʻatulagaina mo aʻu i le taimi o se vaitaimi faigata. Ina ua uma le fanau mai, sa i ai se tasi o oʻu atalii i le tausiga tigaina, ma e lei ola lona uso masaga. Na vaivai loʻu tino, ou te lei malamalama i le mea na tupu ia te aʻu: sa vave ona tatavale lou fatu, sa le manaia i luma o oʻu mata, o loʻu ulu sa fealualuaʻi solo. O le a ou le faamatalaina loʻu tulaga faalelagona - ua maeʻa atoa. I totonu o loʻu aiga, e toatele na mafatia i maʻi fatu, na i ai tulaga o le fatu fatu, o lea na faatonuina ai aʻue Angiovit le fomai. Sa ou inuina fualaau mo le 30 aso, ma ina ua mavae lenei taimi, na amata ona ou matauina se faaleleia atili. Na faigofie ai ia te au ona manava, na toe foi laʻu moe i le masani, ua leai ni moe. Sa ou toe faia le aso e tolusefulu aso. O lona faʻaalia o le faʻamautuina o le fatu, le foliga mai o le manaʻo ma le manino i le ulu. O lenei ua ou alu i le vasega lona tolu, o lenei taimi faatapulaaina i le luasefulu aso. Ou te lagona loʻu malosi toe foi mai ia te au. Ma te fiafia ma loʻu atalii i le olaga. Ou te talitonu o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e malosi, o lea ou te fautuaina lona faaaogaina pe a uma ona talanoa i se fomaʻi.

Tina ma le lactation

O le "Ita" i le taimi o le maitaga ua faʻaalia i soo se taimi mo tamaitai e le lava le vitamini B i totonu o le tino. O le le lava o nei mea, e pei ona faaalia i le faatinoga, e matautia mo le atinaʻeina o ituaiga uma o le faaletonu o le tino ma le faaletonu i le tamaititi, faateleina le tulaga lamatia o le feiloaiga pe a mavae le fanau mai o se pepe ma lona tino i le atinaeina o le tino ma le mafaufau.

E le gata i lea, o le leai o pyridoxine, gaʻo siama, cyanocobalamin e taʻitaʻi atu ai i le atinaʻeina o le anemia i le tina, lea i le lumanaʻi e mafai ona taʻitaʻia ai le fausiaina o le fetus, ma faʻaitiitia ai lona mafai. Faatasi ai ma isi mea, o le le lava i le tino o se fafine maʻitaga o vitamini B, aemaise lava B6, B9, B12, e fesoasoani i le amataina o se tulaga e taʻua o hyperhomocysteinemia.

O lenei tulaga e faʻaalia i le maualuga o le homocysteine ​​i le tino, ma ao oʻo ile maʻitaga e lamatia ona e aʻafia ai le taofiofia o le toto i le va o le placenta ma le fetus, e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o maʻi i le fetus, ma i le tina na mulimuli mai, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻitaga.

Faitau foi lenei tusiga: Laupapa, faʻafefe "Aflubin": faatonuga mo le faʻaaoga mo tamaiti ma tagata matutua

Faʻaiʻuga

I le avea ai o se tulafono, e talia lelei le Angiovit e le tino. E moni lenei mea mo le tautotogo, taumafanafana ma taimi o le tautoulu o le tausaga, pe a leai se vitamini. I nisi tulaga, o faʻaaliga faʻafuaseʻi o se faʻalapotopotoga poʻo se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu e mafai ona matauina i le tulaga o:

  • urticaria
  • sasaina o le paʻu,
  • angioedema.

O aʻafiaga o aʻafiaga e pei o le malaise aoao, faʻalavelave o le moe ma le faʻanoanoa, ulu o le ulu ma le vevela e mafai foi ona tupu. I nisi o tulaga e le masani ai, e mafai ona tulai mai tali leaga nei:

  • tele o taotoga
  • vili
  • faʻanoanoa
  • tiga i le manava
  • afaina.

Analogues o fualaau faasaina "Angiovit"

O sauniuniga o le Multivitamin e:

  1. Benfolipen.
  2. Neurotrate malosi.
  3. O le vaomatua.
  4. Faʻasolosolo malosi.
  5. Revit.
  6. Faʻafouina.
  7. Faʻailoga.
  8. Antioxidants ma iodine.
  9. Heptavitis.
  10. Pregnavit F.
  11. Sana Sol.
  12. Faʻamatala.
  13. Hexavit.
  14. Kombsipen tabs.
  15. Faʻamaumauga faʻavaivai 600.
  16. Decamevite.
  17. Kalacevita.
  18. Faalēaogāina.
  19. Faʻamanatu mo tamaiti.
  20. Rickavit
  21. Makrovit.
  22. Pese.
  23. Triovit Cardio.
  24. Vibovit Junior.
  25. Neuromultivitis.
  26. Teteravit.
  27. Alvitil.
  28. Pentovit.
  29. Vectrum Junior.
  30. Vaʻavaʻai mo tamaiti.
  31. Vitamult.
  32. Aerovit.
  33. Vibovit Baby.
  34. Multifitamin mixture.
  35. Vetoron.
  36. Vitasharm.
  37. Unigamma
  38. Stressstabs 500.
  39. Multi Tabs
  40. Vitabex.
  41. Vitacitrol.
  42. Foliber.
  43. Multivita faaopoopo.
  44. Neurogamma

Tau ma faaupuga o tafaoga

O le tau masani a le Angiovit, o le 60 pcs. (Moscow), e 216 rubles. Faʻatau faʻatau i Minsk o se faʻafitauli. O le tau o le fualaau faasaina i Iukureini e 340 hryvnias, i Kazakhstan - 2459 totogi.

E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga. Teu i se mea matutu, paolo ma fafo mai le aapa atu o tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C. E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Faʻasagaga faʻamaʻi ma aʻafiaga itu

O le fualaau faasaina, e fai ma tulafono, e matua talia lelei e vaega uma o gasegase. O lenei mea e faʻamatalaina ai le leai o se faʻamalologa i lona faʻaaogaina, sei vagana ai le le faʻamaoni o tagata taitoatasi i vaega e faʻalavelave ai.

O aʻafiaga pe a ave le "Angiovitis" e seasea lava ona maua ma faʻaalia e pei o faʻamaʻi (mumu o le paʻu, lacrimation, sasaina).

Togafitiga i tulaga faapena o se faailoga. O le faʻaitiitia o le fualaau faasaina e manaʻomia pe afai e faʻamaonia se allergy i se tasi o vaega.

Price AngioVita

O le tau o se vaitamini faʻalavelave e faʻalagolago i le maualuga o le lelei o le faamamaina o ana mea gaosi. O le tau o le kulimi e mafai ona aʻafia e le fale talavai poʻo le faleoloa lea e faʻatau atu ai. E le gata i lea, e mafai ona e faʻatonuina se vailaʻau i le faleoloa i le initaneti, pe a uma ona e faitau i iloiloga e uiga i lenei vailaʻau.

O fea e faʻatau ai le fualaau faasaina, Moscow

Vladimir, 45 tausaga. E tele taimi i le tausaga ou te tago ai i lenei vailaau e puipuia ai le atherosclerosis, aua E i ai loʻu leaga i luga o le cardiovascular system, na ou filifili e taʻalo saogalemu i sina vaega. A maeʻa le Angiovit, ou te lagona le faateleina o le malosi, ou te manava lava i le faigofie, o le moe ua sili atu le toʻa ma le umi. Sa leai ni aʻafiaga itu.

Elizaveta, 33 tausaga I le taimi na ou faia ai suʻesuʻega faafomai i le galuega, na fai mai le fomai e maualuga loʻu maualuga o homocysteine ​​ma e tatau ona ou amata togafitiga. O le fomaʻi na faatonuina le Angiovit, Methionine tablets, na ou inuina atoa le ala. Na vave ona ia vaaia ni suiga lelei i lona manuia: i le taeao na amata ona ia ala mai ma le faigofie, ou te lagona le malolo, ma ua tele le malosi ua foliga mai.

Anastasia, 54 tausaga ou te ave Angiovit e pei ona faatonuina e loʻu cardiologist. Ua i ai ni oʻu fatu fatugavale mo le tele o tausaga, o lea ou te mataʻituina ai loʻu ola maloloina ma e masani ona ou faia suʻega. Na faatonuina e le fomaʻi Angiovit ma Salicylate mo le masina e tasi, ona malolo mo le 4-6 vaiaso. Ina ua uma ona faaaoga le vailaau, na ia maitauina le faaleleia o le soifua maloloina, o le maualuga o le cholesterol ua faaitiitia.

Ekaterina, 59 tausaga. Ou te taumafai malosi e mataʻituina loʻu ola maloloina; ou te masani ona pasia suega talafeagai. I nai masina mulimuli ane, na siitia ai le maualuga o le toto o le cholesterol. Na faamalamalama mai e le fomaʻi e mafua ona o le maualuga o le homocystine levels. Na ia faatonuina aʻu i le taliaina o le Angiovit ma Triamteren. A maeʻa muamua le togafitiga, ona lelei lea o le suega.

Tulaga o le teuina

Mo le lelei o le faʻalavelave, e taua le faʻamautinoa o loʻo talafeagai pea, faʻapea foʻi ma le tausia lelei o tulaga e teu ai. O le oloa e tatau ona i ai i se nofoaga e le mafai e tamaiti ona maua, talu ai ona ua solia i lona faaaogaina. E le tatau i le tiapolo ona tu i le mea e oso ai le la. I totonu, o le fua o le vevela lea e 15 ° C ma aupito sili ona maualuga e 25 ° C. A uma ona tatala ia fualaau aina e talafeagai mo le faʻaaogaina mo le tolu tausaga.

E pei foi o isi meaʻai, o le Angiovit o loʻo i ai ni mea faʻapitoa. E faʻaaogaina pe a fai e le fetaui le faʻalavelave i lenei mataupu ma amata ona faʻaalia i totonu o se tagata. O fualaau e tutusa ma i latou e aofia ai:

I le auala, e leai ni faʻalautelega faʻavae o lenei meaʻai faaopoopo. Ia, e mafai ona faʻaaogaina faʻalavelave o faʻasaga tutusa pe a maeʻa ona maua se fautuaga faufautua.

O tagata maʻi e faʻaaogaina le Angiovit o se auala e lagolagoina ai le galuega o le cardiovascular ma le popolega na faʻamalieina i le iuga. O le tele oi latou e taʻu mai e le gata o le tau maualalo o le faʻalavelave, ae o lona aoga foi. O le toʻatele e fai mai latou te leʻi oʻo i ni aʻafiaga, e aofia ai mea e afaina ai, ma o le mea lea ua faʻasoa ai le faaopoopo mea taumafa o se mea e maualalo ifo.

E le gata i lea, na matauina e le au gasegase se faʻaleleia atili i le tulaga lautele o le tino, le mutaaga o le manava, tiga i totonu o le fatu, ma le faʻamalosia o le gaioiga o le tino. Na maitauina foi o le faamaopoopoina o le gaioiga o loʻo i ai, o le gaogao i le pito i lalo, e sili atu ona aliali mai i le taimi o le moe.

Pharmacokinetics

O le gaʻo Folic e faʻaaogāina i le iniseti laitiiti i se saoasaoa maualuga, aʻo auai i le faagasologa o le toe faʻaleleia ma le methylation ma le faʻaaogaina o le 5-methyltetrahydrofolate, lea o loʻo i ai i le taʻavale telefoni. O le maualuga o le gasegase o le gaʻo e oʻo atu i le sili atu i le 30-60 minute pe a uma ona faʻapalaina.

O le faʻaaogaina o le vaitamini B12 e tupu pe a uma ona fegalegaleaiga i totonu o le manava ma le "Castle internal factor" - glycoprotein na gaosia e sene o le manava. O le maualuga o le faʻaogaina o se vailaʻau i le plasma e faamauina 8-12 itula i le maeʻa ai o le pulega. E pei o le folic acid, o le vitamini B12 e maua ai le malosi o le enterohepatic. O vaega uma e lua o loʻo faʻamaonia i le tele o faʻamaumauga i pulu plasma ma le faaputuputuina o latou meaʻai i le ate.

O aso uma, e 4-5 μg o le folate e faʻaaogaina e ala i fatugaʻo i le ituaiga o le folic acid, 5-methyltetrahydrofolate ma le 10-formyltetrahydrofolate. O le faʻamavae foi e faʻapena i susu o susu. O le vaeluaga o le ola o le vitamini B12 e tusa ma le 6 aso. O se vaega o le avega ua ave i le urine i le taimi muamua o le 8 itula muamua, ae o le tele o loʻo alu i le talo. E tusa ma le 25% o metabolites ua faʻateleina i feces. Vitamin B12 faasatauro le pa puipui ma le susu susu.

O le Vitamin B6 e faigofie ona faʻafefiloi i totonu o le mea oona ma i totonu o le ate ua liua i pyridoxalphosphate - o le gaioiga malosi o lenei vaitamini. I le toto, o le faagasologa o le liua o le enzymatic o le pyridoxine i le pyridoxamine e tupu, lea e tau atu ai i le fausia o se tasi o oloa gaosia mulimuli-metabolic - 4-pyridoxyl acid. I totonu o masini, e maua ai le pyridoxine i le phosphorylation ma liliu ai i pyridoxalphosphate, pyridoxine phosphate ma pyridoxamine phosphate. Pyridoxal i le taimi nei na faʻaaogaina i le 4-pyridoxyl ma le 5-phosphopyridoxylids, lea e faʻateleina i le urine e ala i fatugaʻo.

Faatonuga faapitoa

E le tatau ona faʻasolosolo faʻatasi i le taimi e tasi le toʻasā ma fualaau faʻatele lea e faʻapipiʻi ai le toto coagulability.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona manatuaina o le gaosia o le siama e faʻaitiitia ai le aoga o le phenytoin, ma o lona aʻafiaga e aʻafia ai le aʻafiaga i le auala, triamteren, pyrimethamine.

I le taimi o le maʻitaga ma ao faagasolo le susu, o le vailaau faʻamalosi e faʻamaonia i se taimi atoʻa pe a maeʻa fautuaga faʻafomaʻi.

Mo tagata: Faʻaipoipo pe a fuafuaina le maʻitaga

E taua le iloa o loʻo i ai le tele o fualaau oona e ave i le tulaga o le fuafuaina o maitaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga:

Pe a fuafuaina se maʻitaga, e le aoga le faʻafesoʻotaʻi i tagata masani ma le Initaneti, ae i nofoaga faapitoa o vailaau faʻaleleia, lea e mafai ona faia uma suega talafeagai, tuʻuina atu fautuaga ma fuafuaina se mea manuia manuia.

I le fuafuaina o le maʻitaga, o le fomaʻi e taua o le fualaau sili ona aoga, talu ai e le mafai ona afaina ai le tino o le tina po o le pepe e leʻi fananau mai, ae le mafai ona faʻaaoga na o oe lava ma aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi.

O le tele o vitamini e mafai ona sili atu le lamatia nai lo o latou le atoatoa ma e mafua ai foi le fatuina o maʻi, ma o le mea lea e tatau ai ona e matuai faaeteete i togafitiga, o latou taumafa, ma sili atu i le tulaga o le fuafuaina o le maitaga. O le taunuuga o le mea moni o le vitamin B o le a le maua i totonu o le tino e mafai ona avea ma se anaemia, lea e iloa ai o ia lava i le tulaga o le maualalo o le toto, totogo, gaioiga, le mautonu i le avanoa, o le faaitiitia o le hemoglobin ma e oo lava i le le mautonu. O nei mea uma e le afaina ai le tulaga lautele o le tina, ma sili atu i luga o le atinaʻe o le tamaititi.

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

  • E72.8 Isi faʻafitauli faʻafitauli o le amino acid metabolism
  • I67 O isi gasegase o le cerebrovascular
  • I70 Atherosclerosis
  • I74 Faʻatelega ma le faʻasolosolo
  • I79.2 Angiopathy i le vaʻaia i faʻamaʻi pipisi i isi nofoaga
  • I99 Isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le faʻalauiloa o le tino

Feʻau

Faʻafitauli vailaʻau mo le puipuia ma le togafitiga o faʻamaʻi fatu cardiovascular e aʻafia ai maualuga maualuga o le homocysteine, o se tasi lea o mea e faaleagaina i puipui o toto toto.

O se maualuga maualuga o le homocysteine ​​i le toto (hyperhomocysteinemia) e maua i le 60-70% o tagata gasegase o le cardiological ma o se tasi o mafuaʻaga ogaoga mo le atherosclerosis ma le thrombosis, e aofia ai faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o le myocardial, faʻasolosolo o le ischemic, faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka. O le tulai mai o le hyperhomocysteinemia e fesoasoani i le le atoatoa i le tino o le folic acid, vitamini B6 ma le B12.

E le gata i lea, o le hyperhomocysteinemia o se tasi lea o mafuaʻaga i le fausiaina o le maʻitaga masani (masani) le maʻitaga ma le gasegase o togafiti o le tamaititi. O le mafutaga o le hyperhomocysteinemia faatasi ai ma le tulai mai o ituaiga eseese o le setete, setete dementia (dementia), faamaʻi Alzheimer.

Tuua Lau Faamatalaga