E mafai ona tuʻu faatasi le amitriptyline ma le phenazepam?

Amitriptyline ma phenazepam o fualaau oona. Ae e ese i latou i le faiga o gaioiga, o le vaega autū, o faʻamaoniga ma le faʻailoga.

Phenazepam o se benzodiazepine ma o loʻo i ai mea nei:

  • Faʻailoga
  • Faʻalauleʻa mo vaega uma o musika.
  • O fualaau momoe.

O le fualaau faasaina ua faailoaina i le togafitia o tulaga o le mafaufau, faatasi ai ma le popolega, o feeseeseaiga tele i fualaau oona, fefe, phobias, osofaiga o le atuatuvale. E le gata i lea, o faatonuga mo le tuʻuina atu o fualaau faasaina e faʻaalia ai e faʻaaogaina e taofi ai faailoga o le faʻamalosolo o le ava, hyperkinesis.

Amitriptyline o se tigyclic antidepressant. O le vaega malosi e poloka ai le alualu i luma o le serotonin ma le dopamine, norepinephrine. O loʻo faʻaalia i le togafitiga o tulaga faʻavaivai, o mafaufauga faʻapitoa, faʻatasi ai ma se tali tele atu. Faʻamalosia le fefe ma le atuatuvale, faʻamautuina lagona.

O vailaʻau uma e lua o loʻo faʻamatalaina tuusaʻo, tusa lava po o le a le taumafataga Ave Phenzepam mo tagata matutua e pei o fualaau moe e tatau ona afa itula ao le i momoe.

O aʻafiaga e tutusa uma i fualaau faʻasaina. Na tuʻuina mai e tagata maʻi nei faitioga:

  • Tauvalea
  • Tuai
  • Tesea
  • Lagona le vaivai
  • Menstrual faaletonu
  • Vaivai vaivai ma le tiga
  • Manua le lelei
  • Faailoga faʻapitoa.

O vailaʻau e tuʻuina mai i falemaʻi naʻo le faʻauluina. I le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma se antidepressant poʻo le toʻafilemu, ua fautuaina e siaki i taimi uma le toto o le tagata maʻi.

Faʻataʻitaʻiga o vailaʻau o fualaau oona

O Phenazepam ma Amitriptyline e faʻaleleia le gaioiga o le ethanol, o isi fualaau momoe ma mea faʻasao, o mea faʻamalosia. Vaega taua o fualaau oona e ono aʻafia ai le gaioiga o vailaau ma fualaau, e aofia ai fatuga tutotonu ma faʻalauiloa.

O le faʻaaogaina o le phenozepam i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma le initaneti MAO, e faʻasaina ai siti kulimi sikeri. Amitriptyline e le fautuaina mo tagata gasegase e maua ni hormones.

Phenazepam faatinoga

Phenazepam o le benzodiazepine tranquilizer, o lana gaioiga:

  • faʻamalosivale,
  • momoe momoe
  • malolo vaivai
  • toʻa.

E taofi le faʻafuaseʻi o le faʻafefe o lagona, o uiga o le popole ma le mafaufau, dysphoria, hypochondria, osofaiga faʻafuaseʻi, faʻamaʻi pipisi o le ava, faʻaalia o le uamea-alcohol psychosis, ma faʻafitauli faʻapitoa. E faʻaaogaina e avea o se tagata faʻamalosi. Faʻaitiitia faʻafitauli afaina i tulaga taufaasese.

Aafiaga tuʻufaʻatasia

Pe a faʻapipiʻiina se toʻafilemu ma se faʻamaʻi pipisi, o le a faʻateleina le faʻagasolo i le metabolism o fualaau faʻasaina, ma o le a matua faʻaleleia le malosi. O le faʻatupulaia o le amitriptyline i le toto e tulaʻi mai. O le aotelega o le lagona filemu e tupu, ma le motusia CNS e faaosofia.

O le tuufaatasiga o le tagofia o fualaau faasaina e aveeseina ai le aafiaga o le itu (o le tele o le moe, le vevesi, le mautonu).

Talosaga Faʻasalaga

  1. Faʻafitauli22
  2. Fomaʻi18
  3. Schizophrenia16
  4. Manatu14
  5. Fomaʻi10
  6. Sone9
  7. Faanatinati8
  8. Tomaʻi8
  9. Toe6
  10. Pasese6
  11. Tachycardia6
  12. Vaʻapala5
  13. Lavega5
  14. Lave5
  15. Tagata maʻi5
  16. Tusitusi5
  17. Maliu5
  18. Tremor5
  19. Faʻafitauli5
  20. Ootia4

Fualaau faasaina

  1. Amitriptyline13
  2. Triftazine10
  3. Soloft10
  4. Fevarin9
  5. Fenazepam9
  6. Afa7
  7. Mekisidol7
  8. Afobazole6
  9. Paxil ™6
  10. Atarax6
  11. Chlorprotixen5
  12. Phenibut5
  13. Eglonini5
  14. Teraligen5
  15. Haloperidol5
  16. Grandaxin3
  17. Neuleptil3
  18. Velaxin3
  19. Chlorpromazine3
  20. Faʻasalaga3

Lenei e sili atu ona filifili

O vailaau faafomai, e ui lava e tasi i latou i le vaega lava lea e tasi o le falemaʻi, e ese mai i mea e iloagofie ai, gaosiga gaosi, masini o gaioiga i le ogatotonu o le tino, le umi o le gaioiga ma le faʻamoemoeina.

O le fea e sili atu - Phenazepam poʻo Amitriplin - mo se tagata maʻi faapitoa, o le fomaʻi e filifili i luga o le faʻamautinoaga, faʻamaoniga o le maʻi, tali atu i togafitiga muamua, o le i ai o faʻamaʻi masani ma le faapalepale tagata taitoatasi o vaega o le fualaau faasaina.

Afai o le mea moni o le atuatuvale ua faʻatūina, ona faʻaalia lea o le tofiaina o se faʻamaʻi pipisi. Faʻatasi ai ma hyperkinesis, faʻalavelave moe, faateleina le popole, ae aunoa ma ni faʻailoga o se tulaga faʻavaivai, e faʻamautu ai se toʻafilemu.

O le faʻaaogaina o vailaʻau e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le faʻaaogaina o le maualuga o tui ua naʻo totonu o le falemai.

Psychiatrist | 03.ru - faʻatalanoaga i le initaneti

| 03.ru - faʻatalanoaga i le initaneti

"Lau afioga pele, e fesoasoani tele le Initaneti ia te au, e le mo le faatonuina o togafitiga, ae mo fesootaiga ma tagata oe tutusa faafitauli o le soifua maloloina, faatasi ai ma le faigofie, tatou te lagona ma malamalama le tasi i le isi, aua e le malamalama tagata uma io tatou" faafitauli "

Faamoemoe, ioe e manino, e saʻo, tusi - e faigofie. Peitai e le tatau ona talosagaina togafitiga i le Initaneti. E tatau ona e alu i le aai tele lata ane mo se faʻatalanoaga. Ave le tel. fomai ma valaau atu faatasi ma ia, ina ia aua neʻi alu. Le manuia! Ae o Phenazepam e le aoga mo se taimi umi, e tusa lava pe faʻamalosia e le fomaʻi le masina lona tolu i se laina.

E mafai ona faʻaoga faʻatasi

O le tele o tagata gasegase o loʻo mafatia i le mafaufau o loʻo faʻaalia ai le faʻapitoa o vailaau faʻasaina ma fualaau o vaega eseese ma vasega. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e gaoioi i ituaiga eseese o faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa ma maua ai se taunuʻuga tau suʻesuʻega ma le le lelei o le monotherapy. O le filifiliga e faatonu ai fualaau oona ma se isi metotia o le gaioiga e faia e le fomaʻi.

E le o mea uma, o ia auala e tauamiotonuina. O le faʻaaogaina o le 2-5 vailaʻau i le taimi lava e tasi e faʻatupulaʻia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le tele o aʻafiaga i le 4%.

I totonu o fualaau faasaina o fualaau faasaina, o suiga i le malosi o le aafia i mea oona e sili ona matauina. O vailaʻau faʻasolosolo o vaega e ono le mafai. O faatonuga mo phenazepam ma le amitriptyline e le faʻasaina le faʻaogaina faʻatasi o nei vailaʻau antipsychotic.

Afai o le phenazepam ma le amitriptyline o loʻo faʻatasi, o le mea lea o le a faʻamalosia e le tasi le isi. O lenei mea e faʻapupulaina ai lo latou aʻafiaga i le totonugalemu o le tino.

E le gata i lea, o le filemu o le benzodiazepine e taofiofi ai le metabolism o tricyclic antidepressants, ma faʻapupulaina ai le faʻaogaina o mea gaʻo i le plasma toto. A aunoa ma le toe fetuutuunai o fua, o le amitriptyline e mafai ona tupu se mea e sili atu.

I lenei tulaga, e tatau ona ave le maʻi ile falemaʻi. I le tulaga o se faʻalavelave, o loʻo faʻaalia togafitiga faʻamaoni. Faaaoga fualaau faasaina e faateleina ai le toto, faamama le taele.

Grandaxin poʻo Phenazepam: o le mea e sili atu

O le togafiti o togafitiga a Grandaxin e faʻavae i luga o le mea galue malosi, lea e sili atu lona malosi ma e le afaina ai le mafaufau o se tagata (i nisi tulaga e manaʻomia lenei mea). E le gata i lea, o le avanoa o Grandixin e le o se mea e fai ma vaisu ma e fai ma vaisu, e le pei o Phenazepam, ma e le taitai atu ai i le atinaʻeina o se "maʻi tuulafoaʻi" pe a tupu mai se toso malosi o fualaau. Gandaxin e le afaina ai le muso (e leai se faʻavavega o le muscle), ma o lea e mafai ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi i le myasthenia gravis. Mo Phenazepam, o lenei faʻamaʻi o se faʻasalaga malosi.

Amitriptyline ma Phenazepam: Faʻatusatusaga Faʻamatalaga

Amitriptyline e aʻafia i le vaega o antidepressants, ma o le mea lea o lona gaioiga e matua ese lava mai aafiaga o le phenazepam, o se mea toʻafilemu. Amitriptyline ua i ai sona aʻafiaga o le lototiga ma ua faʻaaogaina e togafitia ai le faʻalavelave faʻafitauli o faʻavae eseese. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e mafai ona aoga mo faʻafitauli faʻavalevalea, nocturnal enuresis, ma le bulimia nervosa.

Amitriptyline ua faʻamaonia mo tagata mamai e maua i le kanesa e faʻaitiitia ai le faʻasologa o le maʻi tigaina. Masalo o le faʻaaogaina faʻaogaina o lenei mea toʻafilemu ma le vaifofo. Ae ui i lea, o lo latou faʻatagaina faʻapitoa e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa ma le pulea e se fomaʻi.

Phenibut o se faʻatusa

O Phenibut e aʻafia i le vaega o popolega ma, e pei o Phenazepam, e mafai ona ia faʻaitiitia le popole i mafaufauga o le mafaufau ma taofi le le fefe. E le gata i lea, o Phenibut, o se mafuaʻaga o le gamma-aminobutyric acid, ei ai sona aʻafiaga, o lona uiga, e mafai ona faʻaleleia ma faʻalauteleina faiga faʻavae i le mafaufau.

E pei lava o isi vailaʻau faʻatasi ai ma le aʻafiaga o aʻafiaga, e faʻaleleia e Phenibut le meaʻai o sela o le fatugalemu o le tino, lea e matua manino lava le vaaia i tulaga o le mūsia malu o le faiʻai. I nisi o mataupu faʻapitoa, atonu e tatau ona faʻatonu i le taimi e tasi.

Le mea e filifili: Donormil poʻo Phenazepam

Donormil o se tagata e poloka i le H1-histamine ma ua faʻaaogaina mo le le mautonu o le moe ma le ala mai. O lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le taimi e momoe ai ma faʻatautaia lenei faiga. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le umi o le moe ma faʻaleleia atili (ao le fua o le loloto ma le papaʻu o le moe e tumau pea le masani).

O lenei vailaʻau faʻapitoa e iai le taimi sili ona lelei (ono i le valu itula), lea e tutusa ma le umi o le moe a se tagata. E fesoasoani foʻi Phenazepam e faʻaitiitia ai le le mautonu, ae afai e vaʻaia faafitauli i le momoe (e leai ni mafaufauga faʻaletonu), e sili atu le tuʻuina atu o Donormil.

Elzapam ma Phenazepam: mea e talafeagai i se mataupu faapitoa

O nei vailaʻau e lua e talitutusa ma se foliga toetoe lava a tutusa, aua o Elzepam ma Phenazepam o loʻo i ai le mea autu taua e tasi. O le mafuaaga lena i faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e mafai ona e mauaina le lisi lava e tasi o faʻamatalaga ma faʻailoga. O le eseesega, o Elzepam e sili atu lona malosi i le tino, ma o ona togafitiga e le o faʻamatalaina (i nisi tulaga atonu o se mea lelei). Ole fualaau o nei mea e lua o le a fetaui ma oe lava e sili atu nai lo se fomaʻi o loʻo malamalama lelei i foliga o lau suʻega.

Diazepam poo Phenazepam: o le mea e sili atu

O nei vailaʻau e lua e talitutusa lava ma le tasi, talu ai ona o la latou togafitiga faʻapitoa e maua i le masini lava e tasi (e lua i Diazepam ma Phenazepam o le mea taua e tasi). Phenazepam e sili atu ona mamana ma e mafai ona feagai ma faʻafitauli sili ona leaga nai lo Diazepam. Ae ui i lea, o faʻalavelave ma aʻafiaga o le faʻaaogaina e tupu tele. O le mea lea, e tatau ona e filifilia se fualaau faasaina mo togafitiga taitoatasi mo tagata maʻi taitoatasi, e fuafua i le ogaoga o le faaleagaina o le tino ma le mafaufau. E na o se fomaʻi e mafai ona tali manino le fesili po o fea o nei auala e lua o le a sili atu ona saʻo i se mataupu faapitoa.

Sibazon o se sui

O Sibazon ma Diazepam o loʻo i ai i le vaega faʻapitoa o vailaʻau faʻafofo - o le toʻafilemu o le faasologa o le benzodiazepine, ma o le a faapena ona tutusa. O le lisi o faʻamatalaga ma faʻamaʻiloga mo nei vailaʻau e tasi ma e leai se eseesega. O vailaʻau uma o vailaau faʻamalosi e matua ogaoga lava ma e ono avea ma vaisu i tagata mamaʻi. Faʻasalaga malosi o le togafitiga, e mafai uma e Sibazon ma Phenazepam ona tupu se tulaga faʻaleagaina e taʻua o le "withdrawal syndrome". O nisi fomaʻi ua talitonu o Sibazon e laʻititi ia Phenazepam i le gaioiga. O le mafuaaga lena i mataupu sili ona ogaoga, o se vailaʻau lona lua ua faʻamatalaina.

Nozepam poo Phenazepam: mea e te filifilia

Nozepam ma Phenazepam o loʻo i ai i le vaega faʻapitoa o vailaau faʻafomaʻi ma latou iloa uma a latou togafitiga faʻapitoa e tusa ai ma le faiga lava e tasi o le gaioiga. E leai ni eseesega taua i nei vailaau, o o latou aafiaga e tutusa lava le tasi i le isi. Nozepam e mafua ai le faʻalauiloaina o aafiaga o le faʻavevesi, ma o Phenazepam e tele lava lona mafanafana mo le muscle ma le malolo. O lo latou autu, o nei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina e fesuiaʻi, ae o nisi tagata gasegase e le mafai ona taliaina Phenazepam, ae latou te lagona le manaia pe a faʻaaoga Nozepam. O fomaʻi o loʻo faʻamatalaina se mea talitutusa tutusa o le lagona o le tino i vaega o ausilali o loʻo faamatalaina.

O le a le mea sili atu ona mataalia: Alprazolam poʻo Phenazepam

Alprozolam o se popolega ma e masani ona faʻaaogaina ina ia faʻamautuina ai lagona faʻalagona i tagata gasegase ma faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ma maʻi vaivai e pei o le mafaufau ma le amio e pei o le neurosis-like mental and behavioral disorders. O Phenozepam foi e tutusa foi lona popolega, ae ua manatu o se fualaau sili ona matautia.

O aʻafiaga o le maualuga o phenazepam e sili atu ona ogaoga, ma i nisi tulaga, o le inuina o lenei vailaʻau e ono afaina. O le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai e le fomaʻi aoga le mataituina lelei o lona tofiga. I mataupu faapitoa a le falemaʻi, e tatau ona filifilia taitoatasi le vailaʻau, ma o le mea lea e le mafai ona taʻua manino le fua o nei vailaʻau e sili atu ona mataalia ma lelei.

Kenepese e pei o se analogue

O Clonazepam foi o se mafuaaga o le benzodiazepine, e ui i lea, o ona aafiaga uma lava, o le pito sili ona taua o le taotoga musika. O le mafuaaga lea ua taʻua ai lenei fofo o le antiepileptic, o lona uiga, o se tasi e mafai ona taofia se osofaiga o le epilepsy. E tusa ai ma lenei mea, e mafai ona tatou malamalama o le tele o le faaaogaina o clonazepam ma phenazepam e ese lava, e ui lava i le tutusa lelei o nei tupe.

Diphenhydramine ma Phenazepam: Faʻataʻitaʻiga Faatusatusaga

O le diphenhydramine e aʻafia i le vaega o antihistamines, lea e masani ona faʻaaogaina e faʻaitiitia ai ma taofia ai faʻamaoniga o faʻamaʻi. Ae e mafai foi ona lelei i le togafitia o le siʻomaga (e ui lava o lenei fofo e le o le mafaufau). E faigata tele ona valaʻau nei nei vailaʻau e lua, talu ai ona e matua tele lava le aafiaga. Peitai, e ioe fomaʻi e faapea, o faafitauli ma le mafaufau-lagona faalelalolagi, e sili atu ona lelei le toe faʻaaogaina o fualaau faʻapitoa, lea e le faʻaaoga ai le Diphenhydramine.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O le aveina o se faʻamaʻi pipisi e mafai ona mafua ai le vevesi tele, moe faʻatasi ma le moe, ma le faoa faamalosi. Mo le toomaga, o se tagata toʻafilemu ua faatonuina. Ma o le tele o le taofia mai le aveina o Phenazepam e le tupu ona o aafiaga o le amitriptyline.

Faʻalavelave tele mai le aveina o Phenazepam e le tupu ona o aafiaga o le amitriptyline.

Contraindications i le amitriptyline ma le phenazepam

  • faateleina le mamafa o le toto,
  • prostate adenoma, maʻi faʻaletoma,
  • ulutala o le intestinal,
  • gasegase o le myocardial, o faaletonu o le fatu i le vaega o le taufaasese, faʻalavelave faʻasoesa,
  • taimi tuai o le maualuga,
  • ogaoga o le hepatic ma le le atoatoa,
  • faʻamaʻi toto
  • uluaʻi pipili o le gastrointestinal tract, faʻatapulaʻaina o le pylorus,
  • maʻitaga ma lactation
  • tasi le le faapalepale,
  • afaina pipili afaina i le vaega o le mania,
  • ogaoga le fiafia
  • teteʻi po o le coma
  • myasthenic syndrome
  • ava malosi po o le ava malosi,
  • ogaoga COPD, faʻaititia le faʻaogaina o le manava.

E le o faʻamatalaina mo tamaiti ma talavou i lalo o le 18 tausaga.

Faʻaiʻuga

  • xerostomia, masini, mea faʻaletonu,
  • tuila atony, coprostasis,
  • solia o le leo o le veveder, ischuria,
  • gatete
  • inisua, vevela, vaivaiga, faʻamalo,
  • o le masalosalo e oo i le pa'ū, faateleina le sao o le fatu,
  • fatuga o le fatu ma faʻalavelave faʻasoesa,
  • feteenaiga o tuinanau, manava, paʻu,
  • suiga i le glucose concentration ma le mamafa o le tino,
  • lagona maʻaleʻale faʻafitauli,
  • allergies
  • feusuaʻiga tau feusuaʻiga,
  • fausiaina o le susu, gaioiga o le lanu,
  • hyperthermia, suiga i le toto,
  • gaioiga o le ate,
  • le fesuiaiga mai le vaega faʻavaivai i le manic, faʻavavevave o le fesuiaʻiga o le taimi,
  • mafaufau faʻapitoa ma le mafaufau faʻamalosi: faʻamaoniga lelei, leai se faʻataʻitaʻiga ma le faʻamaopoopoina, faʻaleagaina o neura lautele, vaʻaia ma le tautala,
  • cephalgia, faʻaleagaina le mafaufau,
  • afaina le tuputupu aʻe o pepe,
  • vaisu

Afai e te teena Phenazepam, o se maʻi le lelei e mafai ona tupu: popole, le mautonu, musele musika, salu, le mafaufau le tagata lava ia, le maua le fesootaiga ma le mea moni, atuatuvalega, leisa, gatete, faaitiitia faitofa o faitotoa, fao, palpitations.

E uiga i Phenazepam

O se fualaau sili lea ona lelei. O lenei toʻafilemu manaia e maua ai le musika malolo, gaioiga, faʻafefe ma le faʻamalosi i le tino o le tagata. O le vailaʻau e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli faʻalagona na mafua ona o le le lava o le tino.. O le aʻafiaga ma le aoga tele o le masini i luga o le tino o le tagata, o se avanoa lelei lea i luga o ana mea.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • Faʻanoanoa, faafitauli o loʻo moe
  • Manatu mataʻutia
  • Schizophrenia
  • Faʻafitauli vaivai
  • Le lagona le mautonu o le fefe, popole ma le popole
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • Alu o le ava
  • Nerve tics, cramps

Ina ia iloa po o fea Amitriptyline poʻo Phenazepam e sili atu, e tatau ona e malamalama pe o le a le ituaiga o fualaau oona - Amitriptyline.

Amitriptyline Faʻamatalaga

Amitriptyline e aʻafia i le vaega o tricyclic antidepressants. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tulaga o le maʻi. O fualaau faasaina ua faatonuina mo: faanoanoaga, popole tele ma le le mautonu o le tagata maʻi. E faʻaaogaina i le togafitia o faʻalavelave faʻalavelave ma telefoni (o le tagata maʻi e faʻafefe i popolega poʻo mafaufauga leaga).

  • popole
  • faʻatau
  • e fesoasoani ai i le vaivai
  • momoe momoe
  • vailaʻau faʻapitoa,
  • tonic.

O le fua o se antidepressant ua faatonuina e se tagata poto faapitoa.

E faapefea ona galue phenazepam?

O le tranzodiazepine tranquilizer Phenazepam e maua ai se lagona filemu, faʻaogaina ma le faʻamalosia. E fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le uamea-alcohol psychosis ma faʻafitauli autonomy.

I le mafaufau, o le vailaau oona e faʻaaogaina e avea o se faʻamalosi, ma e masani ona faʻaaogaina i le taimi o togafitiga faʻapitoa ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. E i ai se aafiaga lelei i le tulaga o se maʻi o loʻo i ai uiga o le popole ma le popole.

E tusa ai ma le fualaau oona, o le vailaʻau e maua i le vaega o le toʻafilemu. O le meafaigaluega e afaina ai le tino tutotonu o le tino, ma maua ai se faʻalavelave faʻasaina.

Faʻafefea ona ave le amitriptyline ma le phenazepam?

O le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina ua faʻamatala mai e le fomaʻi, amata i le 5-10 mg i le aso. Pe a tusia se faasologa o le faʻaaogaina ma le umi o togafitiga, o le a faʻataunuʻuina iuga o se suʻesuʻega a le tagata maʻi. I le i ai o se tasi poʻo le sili atu faʻasolega poo allergies i le fualaau faasaina e tatau loa ona logoina se fomaʻi.

I taimi o togafitiga, o le faʻaaogaina o le ava malosi e faʻasaina. I nisi tulaga, e mafai ona faʻatagaina vailaʻau i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi (i le taimi o le faʻamagaloga).

Le manatu o fomaʻi

Sergey I., 53 tausaga, neuropathologist, Arkhangelsk

Amitriptyline o se vailaʻau suʻesuʻe lelei lava faʻaaogaina i vailaʻau. I le faʻatasi ai ma le toʻafilemu, faʻaititia le itu o le vailaʻau: faʻagasolo le moe, le mautonu.

Olga Semenovna, 36 tausaga, neurologist, Voronezh

E ui i le lelei o togafitiga ma le amitriptyline e faʻatasi ma le phenazepam, e fautuaina le vasega puupuu (e le sili atu ma le 21 aso) e puipuia ai le faia o mea ua fai ma vaisu.

Patient Reviews

Svetlana, 32 tausaga, Moscow: "Sa ou faaaogaina le Amitriptyline e pei ona faatonuina e se fomai (1 le laulau 2 taimi i le aso). Ina ua mavae le 3 aso sa mafai ona ou moe filemu ma aveesea le popole. "

Victor, e 57 ona tausaga, Astrakhan: "Ina ua maliu loʻu toalua, sa ou matua faanoanoa lava. Faafetai i le aveina o Amitriptyline ma Phenazepam, na mafai ai ona ou aveesea le lagona oona, ma loʻu manao e ola i se olaga atoatoa ua toe foi mai. "

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O vailaau uma e lua o vailaau oona, ae, i le taimi e na o le pau lava le aafiaga o le Amitriptyline e pala, ona sosoo ai lea ma Phenazepam, e tele isi aafiaga i luga o le tino o le tagata.

E ave e tagata Phenazepam ma Amitriptyline i le po ina ia toʻafilemu ai, faateaese mafaufauga mataʻutia ma vave ona moe.

O le eseesega i le va o fualaau oona o le Amitriptyline, e le pei o Phenazepam, e le mafua ai ona fausiaina i le tulaga o le soona fai, aua e leai se aafiaga e faaosofia ai . Ma le isi, o le fualaau faasaina e le mafua ai le faalagolago, pei o le mea e leaga ai, o Phenazepam e mafua ai. Ole vai vailaʻau e leʻo iai i le lisi o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le mafaufau, talu ai e leʻo se neuroleptic (toʻafilemu). O Phenazepam, i le isi itu, o se toafilemu e togafitia ai na faaletonu ogaoga i le mea e le mafai ona fesoasoani ai Amitriptyline.

Ua faamaonia lenei mea i le mea moni o lenei fualaau faasaina e malosi atu nai lo le Amitriptyline. O le mea lea, o aʻafiaga mai ia mea o le a sili atu ona matautia. O le phenazepam oona e mafai ona oʻo atu ai i se paʻu ma e oʻo lava i le oti, ae o le maualuga o le Amitriptyline e mafai ona mafua ai le vomiting poo le le mautonu.

O vailaʻau faʻasaina uma e faʻasalaina i tamaiti, fafine ma fafine maʻitaga i le taimi o le lactation. E le gata i lea, o vailaʻau e le tatau ona faia i isi mataupu. I le taimi lava e tasi, o le ave faʻatagaina o Amitriptyline ma Phenazepam faatasi ma mea inu ava ma fualaau faasaina e matua faʻasaina, ao latou fefaʻasoauaʻi faʻamalosi le tasi i le isi, e matua taofia ai galuega a le tino. O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave maualuga, ma i le tulaga o Phenazepam, e oʻo lava i le oti.

Faatasi ai ma se taumafaiga e faʻavave ona taofi le ave uma o vailaʻau e lua, e mafai ona atiaʻe le maʻi pipisi pe a oʻo ina faʻamalosia le uluaʻi faailoga. Ina ia taofi le faʻaaogaina e le o se mea tiga tele, e tatau ona e tauaveina lemu i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Phenazepam o se fualaau sili ona lelei e faʻaaogaina i mataupu ogaoga. Amitriptyline o loʻo i ai se aʻafiaga i luga o le tino o le tagata ma ona aʻafiaga e le matautia tele. Ae peitai, e naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia se fualaau oona o le a sili ona lelei mo oe.

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Tuua Lau Faamatalaga