Glucometers One Touch Select Simple

O le maʻi suka o se faʻamaʻi pipisi lea e manaʻomia ai le suʻesuʻeina e le aunoa o le setete o le tino. Mo lenei mea, o le maʻisuka e faʻaaogaina masini feaveaʻi faʻapitoa - glucometers.

O le tele o mea e gaosia i luga o le maketi, o le tasi o mea sili ona faʻatuatuaina o le Van Tach Select glucometer.

O le faʻaogaina o lona faʻaaoga i le taimi o suʻesuʻega i-vitro ua uma ona talisapaia e le tele o tagata faʻaaogaina. O lenei auiliiliga e faʻatusatusa, saʻo ma faʻatuatuaina, lelei mo le mataituina o le aoga o le tausiga o le maʻisuka.

Eseesega ma o latou uiga tau tomai

O Van Tach analyzers o loʻo gaosia e le Johnson & Johnson brand. Latou te tuʻuina atu se faiga faigofie e pulea ai lea e mafai ai ona saʻo le saʻo o le kulūkose, ae mo le suʻesuʻega o le ae manaomia na o le 1 le mata = 1 i le toto.

O masini e faigofie tele ona faʻaaogaina, faʻaogaina le gaioiga faʻatasi ma se filifiliga o le gagana, se LCD tuaʻoi.

O le auʻiliʻiliga e faʻatino e le glukose oxidase auala e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga faapitoa, o le iunite o fuataga o le moli / l. O le kuluposi analyzer e faʻavae i luga o le mataupu faavae o se eletise faaeletonika.

O le gaioiga o le elemene e tupu pe a faʻaaogaina le kulukose o loʻo i totonu o le mataʻu o le toto faʻataʻitaʻi ma le enzymes o le laasaga o le suʻega o se eletise eletise vaivai.

E maua e le glucometer, fuataga ma fetaui lelei ma le kulūkose, ma o le taunuuga e faʻaalia i luga o le mata ma teuina i le mafaufau. Mo suʻesuʻega, e na o le faʻailogaina o suʻega o le vili Van Touch o loʻo faʻaaogaina, o le aoga o le le lava o le manaʻomia mo le faʻamaonia.

Tasi le Touch Filifili Simple

O le mataupu o Filifili Simple glucometers e faia i le palasitika, o loʻo i ai ni fua faʻatusatusa - 90 × 55.5 × 21.7 mm ma le mamafa - 52.21 g, e taʻalo i luga o le 1 pauna. O le auʻiliʻili o le i ai o se laupepa lapopoa, faʻasalalau gagana Rusia, galuega faigofie.

Filifili se Faʻataʻitaʻiga Faigofie

O le vaeluaga o fua fua o le 1.1-33.1 mmol / L. E tolu lanu lanu e mafai ai ona e vaʻavaʻai vave pe o le maualuga o le kulukose o le tagata o loʻo i totonu o le laina.

O le mafaufau o le masini e teuina ai faʻamatalaga e uiga i le 350 mea mulimuli ma le aso ma le taimi, lea e mafai ai ona e fuafua le avega o le vaiaso mo le vaiaso, 2 vaiaso poʻo le masina, fuafua pe o le a le mea e aafia ai le suiga i fua o le kulukose, ma faapaleni lau meaai.

OneTouch Select Plus

O le glucometer Filifili Sili ua i ai le maualuga o le lapisi - 101 × 43 × 16 mm, mamafa - 200 g, o loʻo maua i vaega eseese o le lapisi - faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, lapataiga, faʻataʻitaʻiga, ma le leai foi. O lona vaʻavaaia, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma le taʻiala o le faʻaaogaina o nonogatupe mai le ata o le Van Touch Ultra.

Faataʻitaʻi Filifili Sili

O le tagata suʻesuʻe e pulea i na o le 4 buttons, o le tele o fuataga e 1.1-33.3 mmol. Faʻamasino sili atu e sili mamao atu nai lo le mafai gafatia o le Faʻataʻitaʻiga Filifilia Faʻataʻitaʻi.

O lana faʻamaumauga e maua mai ai faʻamatalaga i luga o le 500 fuataga, e mafai ai ona e fuafua le maualuga o le kulukose i luma o le 'aiga i le maeʻa o le 7, 14, 30 ma le 90 aso. I le itu taumatau o le mataupu a le masini o loʻo i ai se fesoʻotaʻi tele-USB lea e mafai ai e oe ona tuʻu le masini i se komepiuta.

Faʻaaogaina

O le "One Touch Select Simple" mita ei ai le numera o mea lelei, lea e sili atu ona lauiloa mai ata uma. O mea taua nei:

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

  • e le gata i le ola auaunaga
  • leai se pona mo le faigofie o le faaaogaina,
  • maualuga maualuga o faailoga i le maea ai o le fua muamua,
  • tau talafeagai o le masini, lea eo mai faatasi ma se seti o mea faaopoopo,
  • iuga vave
  • le i ai o faailoga o le malamalama ma le leo,
  • fausiaina-i le mafaufau mo fuataga faasaoina.

Onetouch Filifili Filifilia e le manaʻomia se fodiga faapitoa. Mo le faia o suʻesuʻega, e tatau ona e faʻaoga na o fasipepa o suʻega e maua mai le pusa. O le mita e faʻatusatusa i le telē, lea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe, e le faʻaseʻe ma taofi mau i lou lima. Afai e te feagai ma faigata i le meafaigaluega, faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu mo le fautuaga.

Uiga ma le Faʻamatalaga

O le masini e faia i le maualuga o le plastik ma e le faʻaleagaina. I luga o le laulau pito i luga e i ai se notch i lalo o le lima matua mo le faigofie ona uuina. I le pito i tua o le masini o se ufiufi ma se nofoaga mo se pati. Ole mita glucose "One Touch" e leai se kulini, e na o se faʻaaliga e iai se faailoilo. O loʻo faʻaalia ai le taua ma le taua o le suka i le toto, faʻapea foʻi ma le maualuga o le tau o le pa. A maeʻa ona maua se tau i luga pe lalo ifo o le masani, e tuʻuina atu e le masini se faailo leo. I totonu o le pu o loʻo faʻapipiʻi ai le vaega o suʻega, o loʻo i ai se faailoilo ma se uila pupula, lea e faafaigofieina ai le auiliiliga mo tagata e maualalo le vaʻaia.

O a fasi pepa e manaʻomia mo le siama?

Tasi le Touch Filifili E faʻatau ese faʻatau mo le faʻaaogaina i le lumanai. I se seti ma se glucometer e 10 o latou, ae o loʻo i ai pusa ma 50 suʻega suʻega. Mo le auʻiliʻiliga, ua na o le pau o le toto ua lava, o loʻo i ai se fausaga capillary e faʻafefe ai le voluma e manaʻomia ma faia le pule faʻaluaina o le sao o faʻamaoniga faʻafetai i lua eletise faigaluega. O se faʻapitoa faʻapitoa e puipuia ai le vaega o suʻega mai le susu, vevela ma le la. Faaaoga i totonu o le ono masina talu ona tatala le afifi ma le faleoloa i se nofoaga matutu.

Faʻapefea ona faʻaaoga le mita?

Aʻo leʻi amataina le galuega, e le tatau ona i ai le masini i le tulaga faigaluega. Taulimaina paʻu mama i se antiseptic. Faʻaofi le fasi siaki i le auala atoa e mafai ai ona e vaʻaia le pito i luma, ma le aū o le aū. Aʻo faʻagasolo le glucometer Vantach, o le a faʻaalia foliga o mataua i luga o le lau. Afai e le faʻataunuʻuina le suʻesuʻega mo le taimi muamua, o le a faʻaalia le faʻamatalaga o le suʻesuʻega muamua i le faʻaaliga. Tui se tamatamailima ma se atigilima ma aumai le fasipepa i le sitepu pupuʻu e faʻafefe ai le toto na manaʻomia. Faʻaofi le fasi siaki i totonu o le masini, ma togafiti le manua i le hydrogen peroxyide poʻo se vaifofo vai. A maeʻa le 5-10 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau, lea o le a teuina i le mafaufau o le masini seia oʻo i le isi taimi.

Cons o le masini

E ui lava i tulaga lelei, o le Van Tach Select Simple glucometer e tele naua mea le lelei:

O se tasi o toesea o le masini o le manaʻoga e faʻatau faʻatau o na o se gaosiga.

  • O le manaʻoga e faʻatau se tasi Touch indicators ma scarifiers, ma pe a suia i analog, e ono le mafai ona iloa e le masini.
  • E naʻo le iuga mulimuli e tumau pea i le mafaufauga o le mita, o lona uiga, e le mafai ona faia se suʻesuʻega atoatoa ma faʻatusatusa uma faʻamau.
  • E le mafai ona fesootai le masini i se komepiuta.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina umi, o le masini e le mafai ona faʻaalia saʻo taunuuga pe a faatusatusa i suʻega suʻesuʻe. Ae ui i lea, o le mita e tele ni iloiloga lelei, aemaise lava, e faigofie ona faʻaaogaina, o le batini, lea o loʻo aofia ai foi i totonu o le pusa, e tumau mo le 1 le tausaga o le faʻaaoga masani. O le masini ua i ai se taimi e fausia-i, lea e otometi lava ona liua pe a uma le 120 sekone. O le auaunaga auauna atu e le faatapulaaina.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Faʻapitoa o Van Touch Touch glucometers

O le kulupu o le tasi Touch brand e faʻaalia i le i ai o le tele o tulaga lelei:

  • iuga vave - na o ni nai togafiti faigofie, ma i le mavae ai o le 5 sekone. o le taunuuga e aliali i luga o le sikoa,
  • mautu saʻo. O taunuʻuga na maua mai le Van Tach Select analyzer e toetoe lava a le maualalo ifo i le saʻo aʻiaʻi i suʻesuʻega na faia i le fale suesue. O le saʻo o le auiliiliga e faʻamautinoaina e ala i le i ai o se vaʻalele i luga o le suʻega o le suʻega ma se faʻamaʻitaʻiga o le toto na faʻaaogaina i le glucometer,
  • faʻaaogaina. E ui lava i le laʻitiiti o le masini, e faʻapipiʻiina i se lautele lautele ma se lisi a le gagana Rusia, tagata lautele, o se tusi faʻailoga e faʻamatalaina i lea laasaga ma lea laasaga pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini. E sau ma se seti o fasi pepa faʻataʻitaʻiga e maua ai le tele o le toto e manaʻomia mo le auiliiliga. E i ai a latou pa puipui, lea e mafai i le taimi o iloiloga e paʻi atu i soʻo se vaega oi latou. Ole peni otometi o loʻo tuʻuina i totonu o le pusa e tuʻuina atu ai le faʻamalo saʻo i loloto loloto - e oo atu i le 7 tulaga - ma ua faʻapipiʻiina le gaioiga faʻamalosi faʻafuaseʻi o le lancet faʻaaogaina. O le i ai o se mataupu tumau e mafai ai e oe ona ave le masini ma oe ma faʻaaoga i soo se taimi pe a manaʻomia,
  • tau aoga. O le faʻatulagaga o le Battery ua mamanuina e faʻamalosi ai 1,000 suʻesuʻega. O lenei taumafataga o le tamaoaiga e mafai ona ausia ona o le i ai o le taʻavale faʻamalo i le faaiuga o le suʻesuʻega, faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o le masini i se pulu paʻepaʻe ma le sinasina,
  • faʻamaoni. O le masini e i ai se faʻamaoniga e le faʻamapulaʻaina ma e le faʻaogaina. I le tulaga o le toilalo, e mafai ona suia le masini,
  • aoga. E le manaʻomia e le au suʻesuega le faʻamamaina.

O le a le mea o aofia ai i totonu o le pusa?

O le OneTouch Select glucose analyzer package aofia ai:

  • le mita lava ia
  • faʻaaoga faʻatasi fua faʻataʻitaʻiga,
  • auto piercer,
  • lancets
  • le maa - 2 CR2032 maa,
  • faʻamalamalama manino
  • mataupu 3 i le 1,
  • faatonuga mo le faʻaogaina, pepa faʻamaonia, faʻamaumauga mo le faʻaaogaina ma tuʻi.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona manaʻomia se faʻafoega taulima pe a galue ma le mita.

Faʻapefea ona faʻaaoga le masini?

O le OneTouch glucometer ua fuafua mo le fua o le kulukose. O lona taʻiala o le taotoga e talitutusa ma isi glucometers.

Ae e te leʻi amata faʻaaogaina le masini, e fautuaina oe e faitau i le tusi faʻaoga ma faatonuga:

  1. Ina ia liliuina le masini, kiliki ma 2 sekone. uu le faamau "OK" pe faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o le taga o loʻo i le pito i luga o le suʻega. O le sauniuni o le mita mo le taotoga o loʻo faʻaalia e foliga vaaia i luga o le lau o se faʻailoga e faʻaalia ai le pa'ū o le toto,
  2. Mo le faʻaleleia o le toto, e tatau ona e faʻafefiloi lou lima tamatamaʻi, ona faʻaaoga lea o se puʻupuʻu e tu ai. I le faʻaopoopoga i le tamailima, o le toto mo suʻesuʻega e mafai ona maua mai i le pama po o le lima,
  3. Aveese le mataua muamua o le toto lea na sau i le pupuʻu ma le sipuni o le cotton, ma faʻaaoga le lua lona lua i le faailo o se vaega o le siaki. O se suiga i lona lanu e taʻu mai ai le mauaina o se toto ua lava,
  4. E mafai ona e iloa le taua o le kulukose pe a mavae le 5 sekone. - o le a aliali i luga o le faʻaaliga a le mita,
  5. Aveese le faʻasologa o le suʻega faʻaaoga mai le tagata suʻesuʻe, ma o le a otometi lava ona tape le mita ile 2 minute. E le gata i lea, e mafai ona tape le masini e ala i le uomi ma taofi mo le 3 sekone. ok button.

Aʻo faʻatinoga, e manaʻomia e le masini se siaki taimi mo le saʻo, lea e mafai ona faia i le nofoaga autu o tautua. Faʻaauau le faia o se faʻataʻitaʻiga ina ia iloa ai se mea sese i le faʻaogaina o le masini, e mafai ona faia i le faia o suʻega 10 i le laina ma faʻatusatusa a latou faailoilo.

Afai latou te le ese i le sili atu i le 20% (0.82 mmol / L) i le 1 i le 10 mataupu, ona galue loa lea o le masini. Afai e sili atu i le tasi le taimi pe sili atu i le 20% le eseesega o taunuuga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se nofoaga autu e faʻatonu ai le masini.

Le tau o glucometers Van Touch Select Simple ma Van Touch Select Plus

E mafai ona e faʻatau Van Touch glucometers i faleoloa i luga o le initaneti ma falemaʻi. O latou tau e taugofie tele:

  • Faʻataʻitaʻiga faigofie - 770-1100 suʻe.,
  • Filifili le sili atu o le ata - e tusa ma le 620-900 rubles.

I le faʻaopoopoga i le tagata suʻeina lava ia, o le a faʻaaogaina foi e le tagata faʻaogaina mea taumafa - faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga.

O le tau o se seti o fasi fuataga e faalagolago i le numera ma tau 1100-1900 rubles., O le tau o se seti o lancets e 200-600 rubles. E mafai ona faʻatau i latou i le falemaʻi poʻo le faleoloa i le initaneti.

Tala o le Maʻisuka

Tagata faʻaoga o Van Touch, e tusa lava po o le a le matua, tali lelei i masini na faʻaaogaina, faʻamalosia o latou gafatia, fua lelei, ma le maualuga o taunuʻuga.

I a latou iloiloga, latou te maitauina le leai o se manaʻoga e ulufale i se tulafono fou i taimi taʻitasi, o le faʻaogaina o se faiga o le faʻaleleia o le toto, o le saoasaoa o le mauaina o faailoga, le mafai ona iloa iuga o iloiloga muamua.

Vitio faʻatalanoa

E faʻatatau i le fuaina o lou maualuga o le suka i le One Touch Filifili Motu Mamao i se vitio:

E pei ona faʻaalia mai i le maʻisuka, o le filifiliga a Van Touch mo le siakiina o le kulukose o se auala faigofie ma le faigofie e mataituina ai le aoga o togafitiga o le maʻisuka, ma mautinoa ai le vave ma le sao.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuua Lau Faamatalaga