Glucometer Accu Siaki: pe faʻapefea ona faʻaaoga, iloiloga

O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia ona mataʻituina pea le maualuga o le suka suka. Ina ia iloa ai po o a faailoga o le kulukose i lou toto, o lea e le tatau ona faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi - e mafai ona e faʻatau se masini faapitoa e taʻua o le glucometer.

O se tasi o tagata e sili ona lauiloa o le Accu-Chek Asset, ao le i faatauina mai oe mafai ona e faitauina le faʻamatalaga atoa ma faʻamatalaga auiliili. O le masini e matua manaʻomia lava i le maʻisuka ma i latou e mananao e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aua e saʻo ma taugofie.

O le a lenei mea

O se meafaigaluega mo le mataituina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faia i tulaga aupito maualuga - o le mea lea o le glucometer galue a Accu-Chek. O le filifiliga o le tele o le maʻisuka e fiafia i ai Accu-Chek ona o le maualuga o le fuaina o kulukose i luga o latou lava i le fale.

Faʻatalanoaina le kamupani kamupanī o le Roshe Roshe, faʻamaonia atoatoa upu e uiga i le "Siamani moni" pe a fatuina le masini. O le lapoa lapoa, foliga vaaia malamalama i luga o le faʻaaliga, mulimulitaia faiga faʻaeletoroni, ma le maualalo o le tau e avea ai le masini ma ofo tulaga ese i luga o le maketi.

E tele fesuiaiga o le Acclu Chek glucometer:

  • Accu Chek Performa,
  • Accu Chek Asset,
  • Accu Chek Performa,
  • Nano Accu Siaki Mobile.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga e sili ona talafeagai o le Accu-Chek Active, ona o le gafatia e mafai ona tuʻuina atu le faʻailoga. O le taimi e manaʻomia mo le fuataga e le silia le lima sekone.

O le isi mea e sili ona manaia o le pito maualalo lea o le toto e manaʻomia e faamautinoa ai le faʻamaoniga, e tasi le lua i le lua μl.

Mo i latou taʻitasi, o le taimi ma le aso e faʻaalia. O isi uiga e tatau ona aofia ai:

  • faʻamanatuga faʻamaonia o le fuaina o fua pe a uma ona 'ai meaai,
  • faailoagofieina o fuainumera mo se numera o aso, e taua 7, 14, 30 ma le 90,
  • le mafai ona fesiitaʻi faʻamatalaga i se komepiuta po o se PC e ala i micro-USB,
  • le umi o le tau e mamanuina mo le 1000 fuataga,
  • le gafatia e otometi ona faʻaauau pea, e fuafua i le tulaga maoti - o le faʻaofiina o se siaki ma le tapunia pe a maea le faʻatulagaga.

Taua! I le talanoa e uiga i le Accu-Chek Active glucometer, e tatau ona e gauai atu i le mana manatua o le 500 o taunuuga.

Papa o meaola

O vaega nei o loʻo aofia i totonu o le pusa o le masini:

  1. Le mita lava ia i le tasi maa.
  2. O se masini Accu Chek Softclix e faʻapipiʻi ai se limatusi ma maua ai le toto.
  3. 10 taʻavale.
  4. 10 suega.
  5. Tulaga e manaʻomia e feaveaia ai le masini.
  6. USB cable
  7. Tusi faʻamaonia.
  8. O le faatonuga mo le mita ma le masini mo le sasaina o se tamailima i le Rusia.

Taua! Pe a faʻatumu e le tagata faʻatau le coupon, o le vaitaimi o le tusi poloaiga e 50 tausaga.

Auala e faʻaaoga ai le mita

Afai o loʻo e faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, o le a e matamata i se ata tifaga e afua mai i le vaega o le pusa i le pito i luga o le pito i tua o le masini a Accu-Chek Active.

Faʻamilo le ata i luga. E leai se mea e tatau ai ona tatala le pulou o le fale.

Tulafono mo le sauniuniga mo le suʻesuʻega:

  1. Fufuluina lima i le fasimoli.
  2. E tatau ona tapunia tamatamai lima, faia se masini masii.
  3. Saunia se fua o le fuataga mo le mita.
  4. Afai e manaʻomia e le masini le fesuiaiga, e tatau ona e siakia le tusitusi o le tulafono i luga o le fatuga faʻaagaga ma le numera i luga o le afifiina o fasi pepa.

Faʻaogaina

Pe a tatalaina se afifi fou i fasi pepa, e tatau ona faʻaofi le laulau faʻamaufaʻailoga o loʻo i totonu o lenei pusa faʻatasi ma fasi siaki i le masini. Aʻo leʻi faʻamaonia, e tatau ona tape le masini. O le lanu moli moli o le afifiina i fasi pepa faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete i totonu o le fausaga eletise.

Taua! Ia mautinoa ua faʻaofi lelei uma le plaka tulafono.

Ina ia liliuina le masini, faʻaofi i ai se fasi siaki. O le numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga e tatau ona fetaui ma le numera o lo o lolomi i luga o le igoa o le paipa i fasi pepa.

Glucose o le toto

Faʻamau faʻapipiʻi le fasi siaki faʻafuasei ona liliu i luga o le masini ma amata ai le fua o le fua i le masini.

Faʻaofuofu le fasi siaki i le ogaoga o le suega ma ia fetaui ma au uʻamea i luga ole pito o le suʻega mai oe, agai i le meafaigaluega. Pe a saʻo le faʻapipiʻiina ole laasaga i le itu o uʻamea, e tatau ona pa'ō se komiiti itiiti.

Faaaogaina o se mataua o le toto i se vaega o le suʻega

O le faailoga o le toto o loʻo faʻalagolago i luga o le faʻaaliga o lona uiga o le pa'ū ifo o le toto (1-2 μl e lava) e tatau ona faʻaoga i le ogatotonu o le lau suʻega moli. Pe a faʻaaoga se mataʻu o le toto i le suʻega, e mafai ona e paʻi.

A maeʻa ona tuʻuina le laasaga o le suʻega ma faʻaali le faailoga capillary i luga o le faʻaaliga, aveese le fasi siaki mai le meafaigaluega.

Faʻaaloalo

O le a aliali mai i luga o le faʻaaliga ma o le a otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini ma le aso ma le taimi o le auiliiliga. Faatusatusaga o fua o fua i se lanu lanu.

Mo faʻataʻitaʻiga faaopoopo e faʻaalia i luga o le faʻaaliga, e mafai ona e faʻatusatusa le lanu o le mata o le lio faʻataʻitaʻi i le pito i tua o le suʻega faʻatasi ma samoa lanu i luga o le igoa o le tui pipisi.

E taua le siakiina o lenei siaki i totonu o le 30-60 sekone (!) Pe'ā uma ona faʻaaoga se mataua o le toto i le vaega o le suʻega.

Taliaina o Tali mai Manatua

O le masini Accu-Chek Asset e laveaʻiina ai mulimuli 350 iuga i le mafaufauga o le masini, e aofia ai le taimi, aso ma le makaina o le iuga (pe a fuaina). Ina ia toe maua mai iʻuga mai le mafaufau, ia lolomi le "M" button.

O le faʻaaliga o loʻo faaalia ai le iuga mulimuli na laveaiina. Ina ia maua mai lata mai nei taunuuga mai le mafaufauga, kiliki le ki S. O le vaʻaia o fua faʻatatau mo le 7, 14, 30 aso o loʻo faʻatinoina i le taimi lava e tasi i le taimi lava e tasi i luga o le kulupu "M" ma le "S".

Faʻafefea ona faʻafetaui Accu Check ma se PC

O le masini ei ai se fesoʻotaʻi USB, lea e fesoʻotaʻi i ai le uaea ma se plug Micro-B. O le isi pito o le uaea e tatau ona fesootai i se komepiuta patino. Ina ia faʻasosaʻo faʻamaumauga, o le ae manaʻomia se masini faapitoa ma se masini komepiuta, lea e mafai ona maua e ala i le faʻafesoʻotaʻi le Nofoaga Faʻamatalaga talafeagai.

Mo se glucometer, e tatau ona e faʻatau pea lava pea ia mea e mafai ona faʻaaoga e fai ma suʻega ma taʻavale.

Totogi mo le faʻaipoʻaina o fasipepa ma laupepa:

  • i le afifiina o fasi pepa e mafai ona 50 pe 100 fasipepa. O le tau e eseese mai le 950 i le 1700 rubles, e faʻatatau i lo latou tele i le pusa,
  • O loo iai ni laupepa i le aofaiga o le 25 pe 200 vaega. O latou tau e mai le 150 i le 400 ruulu i le pusa.

Mea sese ao galue ma le mita

O le mea moni, o le siaki Accu, o le mea muamua lava, o se masini eletise, ma e le mafai ona faʻaaogaina soʻo se mea sese i lona faagaoioiga. O le isi itu o le a avea ma faʻalavelave taatele, lea, e ui i lea, e faigofie ona faʻatonutonuina.

Mea e ono tutupu i le faagaoioiga o le siaki Accu:

  • E 5 - afai na e vaʻai i sea ituaiga igoa, o lona uiga o le gadget ua tuʻuina atu i malosiaga eletise malosi,
  • E 1- o sea faailoga o loʻo faʻaalia ai se laina le saʻo e faʻaofiina (pe ae faʻaofi i ai, faʻatali mo se kiliki),
  • E 5 ma le la - o se faailoilo lea e aliali mai i luga o le lau pe afai o loʻo i lalo o le malosi o le susulu o le la,
  • E 6 - o le laupepa e leʻo faʻaofiina atoatoa i le suʻega,
  • EEE - e leaga le masini, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu.

Taua! O le mea moni, i le avea ai o se masini faigofie ma le taugofie, faʻatau faʻatau, ua faʻateleina ona tofotofoina mo le saʻo i faʻamatalaga aloaia.

O le tele o 'upega tafaʻilagi e faʻatautaia a latou sailiga, i le matafaioi a le faʻamaonia e valaʻauina le aoga o endocrinologists. Afai tatou te suʻeina nei suʻesuʻega, o faʻamoemoega e faʻamoemoe mo tagata uma e faʻaaogaina ma le kamupanī.

Iloiloga a tagata

I le tausaga talu ai, na ou faʻatonuina ai le masini a le Accu-Chek Active i se maketi Yandex i se toesega tele. E leai sou maʻisuka, ae na fai mai le fomaʻi e iai se gasegase o le fatu. Talu mai lena taimi, o nisi taimi ou te siakiina ma faʻaititia le faʻaaogaina o gaʻo e aofia ai le suka, pe afai o faʻamaufaʻailoga e tafe i luga o mea matautia. O lenei mea na mafai ai ona leiloa ni nai pauna mamafa.

Svetlana, 52 tausaga:

E le taugata i le faʻatauga na ou faʻatauina i le fale talavai o le glucometer Accu-Chek ua maeʻa i maʻa. E faigofie ona taʻavale, o le taimi nei e le mafai ona ou mafaufauina pe na faapefea ona ou ola e aunoa ma lenei mea, na le toe agaʻi i luma le faamai. E moni, e tatau ona ou tuu le jam ma le suka i le lauti. E sili atu lenei mea nai lo le maua o se vae. O lenei ou te fautuaina tagata uma e faʻatau le masini Accu-Chek, e taugofie.

Ou te manatu o lenei masini galue o le a faalauteleina loʻu ola. Sa masani ona ou siakiina loʻu toto i le tasi kuata kuata ma sa maualuga pea le suka, ae o lenei ua ou faʻaaogaina le masini. I le taimi muamua sa faigata le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o lea e manaʻomia ai ni nai minute. O le a faaauau pea ona ou faʻaaoga le masini, ou te fiafia i ai.

O le a le Acclu-Chek glucometer?

O se meafaigaluega mo le mataituina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faia i tulaga aupito maualuga - o le mea lea o le glucometer galue a Accu-Chek. O le filifiliga o le tele o le maʻisuka e fiafia i ai Accu-Chek ona o le maualuga o le fuaina o kulukose i luga o latou lava i le fale. Faʻatalanoaina le kamupani kamupanī o le Roshe Roshe, faʻamaonia atoatoa upu e uiga i le "Siamani moni" pe a fatuina le masini. O le lapoa lapoa, foliga vaaia malamalama i luga o le faʻaaliga, mulimulitaia faiga faʻaeletoroni, ma le maualalo o le tau e avea ai le masini ma ofo tulaga ese i luga o le maketi.

Taiala galue

O le Accu-Chek laina e aofia ai masini o latou galuega e faavae i luga o mataupu faavae ua faavaeina. I le Accu-Chek O gaioiga eletise, o le suʻeina o le toto e faʻavae i luga o le metotia o le photometric measurement o le lanu o se faʻasalaga pe a uma le ulufale mai o le toto. I le Accu-Chek Performa Nano, o le masini e faʻavae i le metotia eletise. O se enzyme faʻapitoa e tuʻufaʻatasi ma le kulukose o loʻo i totonu o le suʻeina o le toto, ma o se taunuuga o le faʻasaʻoina o se eletise e tali ma le puluvaga. E le gata i lea, o le tuʻuina atu o le eletise e mafai ai ona e iloa le maualuga o le suka.

Eseesega

E eseese le laina o oloa gaosi a Accu-Chek, lea e fesoasoani e filifili ai le ituaiga masini ua saunia ma uiga e talafeagai mo uiga patino o tagata taitoatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Accu-Chek mobile e faigofie mo i latou oeo latou olaga e aofia ai malaga masani, ma Accu-Chek Go e mafai ona faʻalogoina faʻamatalaga. O le tuufaatasiga e tuʻufaʻatasia le saʻo atoatoa o fuataga, laʻititi ma faigofie o le puleaina. O le faʻatulagaina o loʻo faʻatusalia mai e ono ata:

Laʻasaga

E tusa ai ma tulafono o le fisiki, soʻo se fuataga e fua ai se mea sese i le fuafuaina o iuga. Mo glucometers of different brands, o se mea uiga ese lenei, na pau le fesili o le tele o lenei mea sese. Suesuega o le Moscow Endocrinological Research Centre ua faaalia ai le saʻo o glucometers e maualalo ifo nai lo le tele o isi gaosi oloa (mo nisi e oʻo i le 20%, o le fua faatatau lenei). Accu-Chek saʻo e ogatasi ma le tulaga faʻavaomalo mo sikulupeters.

Faataitaiga o le mita Accu-Chek

Mai le tele o mita, Accu-Chek Active ma Performa Nano o loʻo i ai le faʻatau maualuga. E afaina ai le tau, tele le mafaufau, foliga o le faʻaaogaina o sikola faʻataʻitaʻiga ma isi mea. I le taimi lava e tasi, o isi oloa o le laina ei ai o latou lava uiga, lea mo nisi o le a le mafai ona faʻafitia ma o le a avea ma mafuaʻaga mo le faʻatau. A o leʻi filifili po o le a le mita e filifili, faitau le faʻamatalaga o mea taʻitasi.

Accu-Chek Mobile

O le faapitoa o lenei mita e mafai ona faʻamasinoina i le igoa - o le masini ua mamanuina mo i latou e leʻo nonofo. E mafua lenei mea ona o le laʻititi ma le teuina o pepa faʻataʻitaʻi i kaseti o le 50 pcs .:

  • igoa faataitai: Accu-Chek Mobile,
  • tau: 4450 p.,
  • uiga: taimi suʻesuʻeina 5 sekone, toto toto mo le suʻesuʻeina - 0.3 μl, fuataga o le photometric, manatua 2000 fuataga, siakiina mo le plasma, e aunoa ma le cododing, mini-cable cable, power battery 2 x AAA, dimensions portable portable 121 x 63 x 20 mm, mamafa 129 g,
  • faʻaopoopoga: 50 fasi suʻega i totonu o le tasi penisini, tolu i le tasi (masini, pepa o faʻataʻitaʻiga, taufaʻailoga lima), faʻaitiitia o le tiga, faʻamaoniga,
  • Cons: se tau maualalo, pe afai o le lipine faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga ua vaʻaia (faigata tele ona fai), ona tatau lea ona suia le kaseti.

Accu-Chek Active

Se mita faigofie, faigofie, galue ma saʻo le kulūkose ua faʻataʻitaʻiina e le taimi ma miliona o tagata faʻaoga:

  • model model: Accu-Chek Active,
  • tau: e mafai ona e faatauina Accu-Chek Asset mo le 990 p.,
  • uiga: taimi - 5 sekone, volume - 1-2 μl, mataupu ole photometric, manatua mo 500 fuataga, siaki mo plasma, siakiina o fasi siaki siaki e siakiina i se pulou, telefoni USB e aofia ai, powered by CR 2032 battery, dimensions 98 x 47 x 19 mm, mamafa 50 g,
  • Faʻaopoopoga: maualalo le tau, maualuga le saʻo o fuataga, faʻasologa mo Accu-Chek Asset e fesoasoani e faʻaaoga se mataua o le toto i totonu o le masini poʻo fafo atu foi, maualalo le tiga, tele lau faitau faitau aunoa le faʻamatalaga,
  • fomaʻi: i se tulaga e seasea tupu, atonu e manaʻomia ai se mataua lapopoʻa o le toto mo le auiliiliga.

Accu-Chek Performa Nano

O le autu autu o lenei masini o le faʻaaogaina lea e le Accu-Chek Performa Nano glucometer se metotia e faʻaaoga ai eletise e maua ai iuga:

  • Igoa Faataitai: Accu-Chek Performa Nano,
  • tau: 1700 p.,
  • uiga: taimi - 5 sekone, toto toto - 0.6 μl, mataupu ole elekenekene, manatua mo le 500 o taunuʻuga, siakiina mo plasma, pusa infrared, CR 2032 pauna, fausaga 43 x 69 x 20 mm, mamafa 40 g,
  • Faʻaopoopoga: fua saʻo e faʻavae i luga o se metotia fou, o le suʻega o le suʻega e aʻafia ai le toto manaʻomia, fesoʻotaʻiga lautele (e le manaʻomia le suia o le pulou), le pusa infrared (e aunoa ma le telefoni), le ola umi o faʻataʻitaʻiga Accu-Chek, faʻaali
  • Cons: fasipepa mo lenei masini e tulaga ese ma e ui e le faʻatau atu i soo se mea, o le fou e mafai ona faʻapupulaina le faigata i le taimi muamua o le faʻaaogaina.

Accu-Chek Performa

Faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaaogaina o le masini lenei e faʻapipiʻiina i se atigi infrared:

  • igoa faataitai: Accu-Chek Performa,
  • tau: 1 000 p.,
  • uiga: taimi - 5 sekone, toto toto - 0.6 μl, mataupu ole elekeneka, manatuaina e oo i le 500 taunuuga, faʻamaonia mo le plasma toto, pusa infrared, e mamanuina e le CR2032 popo, fua faʻatusa 94 x 52 x 21 mm, mamafa 59 g,
  • faʻaopoopoga: maualuga maualuga o le auʻiliʻiliga, faʻaoga lautele (e le manaomia le suia o le pulou), numera tele ma le malamalama i luga o le faʻaaliga, o pulu sikola e maua ai se ola umi, o le fasipepa e matua aʻafia le tele o le toto e manaʻomia mo le auiliiliga,
  • Cons: e le o vaega uma o suʻega e talafeagai mo lenei faʻataʻitaʻiga.

Accu-Chek Go

O le masini e faʻapipiʻiina i se lisi faigofie, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. E faigata ona feiloai ia te ia, aua ua le o toe faatauina atu:

  • model model: Accu-Chek Go,
  • tau: 900 rubles,
  • uiga: taimi - 5 sekone, toto toto - 1.5 μl, mataupu o le gaosiga o le photometric, gafatia o le mafaufau - e oʻo atu i le 300 faʻasalaga, faʻamamaina mo le plasma toto, faʻapipiina i le pusa infrared, CR 2032 popo, fuataga 102 x 48 x 20 mm, mamafa 54 g ,
  • Faʻamau: o se laʻititi maualalo o le manatua.

Accu-Chek Aviva

Laititi laʻititi, faʻamalama o le moli ma se vaega itiiti o le toto na vaʻaia i lenei ituaiga masini:

  • igoa faataitai: Accu-Chek Aviva,
  • tau: o le faʻatau atu e le kamupanī o glucometers o lenei mamanu i Rusia e le o faʻatinoina,
  • uiga: taimi - 5 sekone, i totonu o le palapalū - 0.6 μl, faʻataʻitaʻiga photometric, e oo atu i le 500 faʻasalaga, faʻamaonia mo le plasma toto, lua batipi lithium, 3 V (ituaiga 2032), faʻafetaʻi 94x53x22 mm, mamafa 60 g,
  • Faʻamaumauga: le leai o se avanoa i se auaunaga atoa i Rusia.

Auala e filifili ai se Accu-Chek glucometer

A filifilia se mita maumaututu, e tatau ona e gauai atu i le matua o le tagata ma lona olaga. Ole maualuga ole kulukose mita ma se tulaga malosi, kulini, ma se faaaliga tele e talafeagai mo tagata matutua. Mo tagata talavou o loʻo tele a latou gaioiga io latou olaga, o le Accu-Chek Mobile o se masini laitiiti. O le faatauina atu o kiliva i luga o le upega tafaʻilagi i Moscou ma St. Petersburg, faʻatasi ai ma le meli. E mafai ona e faʻatau se mita o le glucose o le Accu-Chek i falemaʻi.

Auala e faʻaaoga ai le mita Accu-Chek

I le faʻatauina o se glucometer, e mafai ona galo oe e uiga i le tausimaʻi, o le e faʻamalosi lona tamatamailima i se mea faʻagata ma e amata ona "faʻaaoga" lou toto i totonu o le fagu. E tatau ona faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o le tino o le mita, faʻamaʻa le paʻu i luga o le tamatamaʻilima ma se laupepa ma faʻaaoga le toto i se vaega faapitoa o le vaega o le suʻega. O le a otometi lava ona i ai faʻamaumauga i luga o le faʻaaliga. Afai e te faʻaaogaina Accu-Chek Performa, ona aʻafia ai lea e le ata le toto saʻo o le toto. O aʻoaʻoga Accu-Chek Asset faʻapipiʻi o le a faamanatuina pea ia te oe le faasologa o gaioiga.

Sergey, 37 tausaga talu ai I le tausaga talu ai, na ou faʻatonuina ai se masini faʻaagaga a Accu-Chek i luga o se maketi Yandex mo se toesega tele. E leai sou maʻisuka, ae na fai mai le fomaʻi e iai se gasegase o le fatu. Talu mai lena taimi, o nisi taimi ou te siakiina ma faʻaititia le faʻaaogaina o gaʻo e aofia ai le suka, pe afai o faʻamaufaʻailoga e tafe i luga o mea matautia. O lenei mea na mafai ai ona leiloa ni nai pauna mamafa.

Svetlana, 52 tausaga le matua i luga o se faʻatauga na ou faʻatau ai se glucometer Accu-Chek ua maeʻa i maʻa i totonu o falemaʻi. E faigofie ona taʻavale, o le taimi nei e le mafai ona ou mafaufauina pe na faapefea ona ou ola e aunoa ma lenei mea, na le toe agaʻi i luma le faamai. E moni, e tatau ona ou tuu le jam ma le suka i le lauti. E sili atu lenei mea nai lo le maua o se vae. O lenei ou te fautuaina tagata uma e faʻatau le masini Accu-Chek, e taugofie.

Vasily, 45 tausaga. Ou te manatu o lenei masini galue o le a faalauteleina loʻu ola. Sa masani ona ou siakiina loʻu toto i le tasi kuata kuata ma sa maualuga pea le suka, ae o lenei ua ou faʻaaogaina le masini. I le taimi muamua sa faigata le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o lea e manaʻomia ai ni nai minute. O le a faaauau pea ona ou faʻaaoga le masini, ou te fiafia i ai

Tuua Lau Faamatalaga