Chaga mushroom i pancreatitis: faʻapefea ona faʻaaogaina i togafitiga o le maʻi?

O Chaga o se mushroom e afaina ai ma faaleaga ai laau tuai. E sili atu ona masani i luga o ogalaau o keke, e le masani ai - mauga o le mauga, pepese, mapu. E foliga mai o le tuputupu ae leai se foliga, e oʻo atu i le 40 cm le lautele.

O mea faʻamalolo o gaga ua masani tagata mo se taimi umi. O le oloa ua lauiloa o se vailaau mo faʻamaʻi eseese. I togafitiga faaonaponei ma faʻaonapo nei, o togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai le gaga mo pancreatitis, faʻamaʻi o le ate ma isi gaʻo totonu.

O Faamanuiaga o Chaga

O le tuufaatasiga o le fusi anufe e aofia ai se mea faʻapitoa o le chromogenic polyphenol carboxylic substance, lea e le maua i totonu o na pulo. O lenei tuufaatasiga e fesoasoani i faiga nei i le tino o le tagata:

  • faʻavasegaina le metabolism, faʻaogaina o le tino ma le mamafa,
  • faaleleia atili galuega puipui a le tino,
  • toe faʻafouina le faiga o le enzyme
  • faʻafoe le galuega a totoga o le tino, toto ma le toto,
  • faʻaosofia le gaosia o sela toto,
  • galue e avea o se anti-inflammatory, antimicrobial mo maʻi pipisi,
  • faʻafesoʻotaʻi aʻoaʻoga faʻavae,
  • o loʻo i ai diuretic, mea faʻaleaganuʻu,
  • toe faʻafoʻi le microflora o le gastrointestinal tract.

O le oloa e faʻaaogaina i le gaosia o vailaʻau e faʻaleagaina ai le tino o le tino, gastritis ma le gastrointestinal dyskinesia.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O tagata masani e masani lava ona faʻaaoga togafitiga faʻapitoa - o vailaʻau e masani ma e leai ni aʻafiaga o aʻafiaga e pei o vailaʻau sili ona ogaoga i se vailaʻau vailaʻau.

Ae ui i lea, o togafitiga faʻatoʻa e le mafai ona ave e aunoa ma le silafia o se fomaʻi - o se tagata masani e leai sona malamalamaaga talafeagai i le fomaʻi e faia ai se suʻesuʻega ma faʻamaonia togafitiga.

Taua! Ua faatagaina Chaga i le togafitiga o le pancreas pe a maeʻa ona faia e le gastroenterologist le faʻamautinoaga talafeagai ma ia o gatasi atoatoa ma fautuaga a le fomaʻi.

Togafitiga o pancreatitis ma le gaga e mafai ona fai pe a maeʻa le gasegase o le faamai, talu ai ona o le vevela ua faateleina ai le pulelaina o le gland.

Chaga mo le ate ma le pancreas e masani lava ona faatonuina i le ituaiga o lauti. O le meafaigaluega e faʻaaogaina ai faʻamaoniga o faʻamaʻi (leu, divaele), fesoasoani e toe faʻafoʻi le vevela ma aveesea toxins mai le tino, faʻapupula le maualuga o le hemoglobin ma faʻalavelave ai le tuputupu aʻe o siama faʻamaʻi.

E mafai foi ona e maua togafitiga mushroom i le ituaiga o laumei po o se vaega faapitoa i totonu o le fale talavai.

Chaga Fomaʻi

O le mushroom e mafai ona filifilia taʻitasi i totonu o le vaomatua. Pe a sauni se vaʻa, e taua le matauina o tulafono:

  • i luga o le vavae ese o vaega o le mushroom e le tatau ona i ai ni toega o le paʻu laau,
  • o le oloa e tatau ona maeʻa maeʻaeʻa, gau i ni vaega,
  • aua le faʻamago i le umu,
  • e fautuaina e aoina pe a uma le amataga o le felafolafoaiga o le sua i totonu o ogalaau ma aʻo lei fuga,
  • Teu ni puʻupuʻu i totonu o pusa tioata tioata mo le silia ma le 2 tausaga.

E taua le matauina o le mashroom fou e le faʻapalapalaina, o loʻo i ai se pulu uliuli i fafo, ma o le tino o totonu o le paolo tapaa.

Faʻalogo lelei! Mo togafitiga, faʻafefe puʻu faʻatasi ma keke e talafeagai.

Chaga paʻu

E faʻamamā e le meafaigaluega le pancreas, faʻagasolo malie le faʻaleleiina o ana galuega ma faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Chaga mo le pancreas o loʻo faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  1. Toto vaega o le silo i se paʻu paʻu.
  2. Faalua i le aso ao leʻi 'ai,' ai le tolu o le sipuniti o le oloa, inu se ipu vai vevela.

E faʻaaogaina le chaga mo le pancreatitis ma le cholecystitis. O le meafaigaluega e faatatau i mea malolosi malolosi e faʻaosofia ai lagona fiafia.

Totoga: 3-4 lita o le gaga e tusa ma le 3 * 7 cm le lapopoa e sasaa mai i le lita o le vai vevela. Ua faʻafesoʻotaʻi le sooupu mo se aso. Faʻaaogaina i le ituaiga lauti: o le kuata o le faʻafefeteina ua faʻafefeteina i le tele o le vai. Inu faʻatasi i le aso 40 minute aʻo leʻi 'ai.

Chag Tea

O le faʻatinoina o mamanu uma o le tino, e faalagolago lea i le lelei o galuega a le faiʻai ma le tino.

O le paipa tea e faʻamaonia lelei ai le tafe toto o le faiʻai ma le faʻaogaina o le tino. E lua ala e mafai ona inu ai:

  • Tasi se fasi mashroom maso ma sasaa vai inu i se fua faatatau o le 1: 5 i totonu o se vevela. E tatau ona e inuina le afa afa i le afa itula ao lei 'ai.
  • Liligi le 100 g o le vafusi faʻamago mago i le lita o le vai mo ni nai itula e faʻavaivai ai. A uma ona tapuni se mea e teu ai manu. Faʻatasi le vai e faʻaaogaina mo se isi 1 lita o le vai ma le kuka. Sasaa vai inu i luga o le 6 tbsp. l Chaga i se vevela ma tumau mo aso e lua. Inu i le tolu taimi i le aso mo le afa itula ao le i taumafaina le 20 ml o le lauti.

E taua le matauina o isi penefiti o lauti - e faʻamamaina ai le ate, faʻaitiitia le toto maualuga ma fesoasoani e toe faʻaleleia mai le malulu.

Contraindications

O se faʻalavelave i le faitalia a le fomaʻi ua manatu o le faʻaaogaina o le gaga ma le penisillin i le faʻaaogaina o le kulukose. E i ai foi se faʻaalia i le faʻaaogaina o tupe e tagata e iai le manaʻoga i le edema - latou te manaʻomia se vailaʻau tuʻufaʻatasia.

Faʻalogo lelei! O le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o le tigaina o le pancreatitis e tupu ai ni faafitauli.

O le togafiti sili ona lelei o se auala faʻaopoopo. E le gata e tatau ona tau le ita, ae ia tausia foi le puipuiga, mulimuli i se meaai faapitoa ma ia mataʻituina e se fomaʻi ina ia aloese ai mai faafitauli.

O le Chaga ma le pancreatitis e mafai ona faʻasaina pe afai ei ai ni iʻuga ulupea i totonu o le manava ma le manava.

Faʻaaogaina mea taua o mushroom wood

O le tuufaatasiga o le fuga e aofia ai le tele o vaega eseese o loʻo aʻafia ai o loʻo i ai se aoga aoga i le tino o le tagata.

O le vailaʻau vailaʻau faʻamalosi e fuafua ai le faʻaaogaina o mea faʻaleagaina mai lenei mea totino i togafitiga o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract and ate.

Chaga i pancreatic pancreatitis e mafai ona faʻaaogaina ai aʻafiaga o le inflammatory ma antimicrobial.

Infusions ma teas e faia mai le fesoasoani e fesoasoani e aveese le cholesterol ma faamalolosia le tino o le tino.

E le gata i lea, o tupe e faʻavae i luga o lenei mea totino e fesoasoani e faatea ese ai maso maso.

O le tuufaatasiga o le paluga na faaalia ai le i ai o vaega nei:

  • eleele faʻamamaina faʻatasi ma le tele o vailaau oona,
  • polysaccharides,
  • vailaau oona
  • fiber
  • elemene taua
  • flavonoids
  • alkaloids
  • gaioiga faʻapitoa.

O le Chaga mushroom i pancreatitis e fesoasoani e faʻagaoioia le gaosiga o enzymes pancreatic. O le metotia ma le metotia o le aveina o vailaau e faalagolago i le tulaga ma le ituaiga o le atinaʻeina o maʻi.

I le mea e tupu i le paʻu ma le gall vladder, o le faʻaaogaina o lenei sooupu e faʻatagaina pe a maeʻa le taimi umi i le taimi o le gasegase. E mafua mai i le mea moni e faapea i le vaitau o le faʻavavevaveina, o le faateleina o le pulelasi o le suasite juice o loʻo mataituina, mo lenei mafuaaga, i le amataga o le atinaʻeina o le faʻamaʻi i le taimi tele, e manaʻomia vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia le faʻamalositino o le vai pani.

Mea aoga o le gaga

O le mushroom e tele naua ona lelei.

Ona o le tuufaatasiga o vailaau oona, ua mafai ai e le fuga ona faʻaaogaina se aafiaga lelei eseese i le tino o le tagata.

I le faagasologa o le taitaia o suʻesuʻega, na maua ai le aʻafia e mafai ona aafia ai le tino e pei ona taua i lalo:

  1. Tuuina atu le aafiaga o le antispasmodic.
  2. Faʻaleleia le loto ma le faiʻai.
  3. E mafai ona maualalo le faʻaititia o le malosi o le toto.
  4. E matua afaina ai le tulaga o le puipuiga a le tino.
  5. Faʻatonu le faiga o le hematopoietic.
  6. Faʻateleina le faʻaogaina o le vevela ma le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina.
  7. E aveesea ai le toxini mai le tino.
  8. Fesoasoani e faʻamaonia le kulukose toto.
  9. Faʻaleleia galuega a anticancer fualaau faasaina.

O le faʻaaogaina o lenei anufe e aoga i le faʻamautinoaina o faʻamaʻi o le manava e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, gastritis. E fesoasoani le Chaga i le faʻaleleia o le faʻasaina o le suasusu manogi ma faʻapupulaina ai le eletise i le pepsin. O lenei gaioiga o le gaga-oloa faʻalelei e faʻaleleia ai le gaioiga o sulu o le mucosa gastric.

O le faʻaogaina o lenei mea totino o loʻo i ai le malosi o le antibacterial effect. Faʻatoagaina mai o le polokalame faʻafesoʻotaʻi e galue ai i se tulaga sili ona lelei mo le tino.

Chaga mo le pancreas ma isi totoga o le fualaau oona o se meafaigaluega sili ona lelei, i le togafitiga o maʻi ma mo latou puipuiga.

O le faʻaogaina o le falaoloa ei ai sona aafiaga lelei tele:

  • i togafitiga o pancreatitis,
  • i le tulaga o le mauaina o le pancreatic necrosis, kanesa ma nisi faʻamaʻi,
  • i le siakiina o le ate,
  • i le tulaga o le mauaina o cholecystitis ma isi faaletonu i le gallbladder,

E le gata i lea, o oloa gaosia i mushroom e maua ai se aoga aoga i galuega a le manava pe a iloa le gastritis.

Le faʻaaogaina o le chaga mo le pancreatitis

O le pancreatitis e aafia i le pancreatitis e togafitia e ala i le faʻaaogaina o se mea mai le birch mushroom.

Ina ia saunia le vailaʻau, o le a manaʻomia le faʻamamaina o le pulu anufe i luga o le eleele. A uma ona faamama, e fufulu le mashroom mai palapala ma le pefu i lalo o le vai malulu. O le fufuluina o musu e tatau ona faia i se pulumu e faigata tele.

O se fagu sauni ua vaeluaina pe tipiina i ni nai vaega. O vaega na mafua mai o loʻo tuʻuina i totonu o le apa ma sasaa i le vai faʻamamaina seia oʻo ina faʻamafu uma e le vai mea masani.

E tatau ona faʻafefiloi le paluga mo le 5 itula. A maeʻa ona faʻamalosi, e mafai ona faʻaaogaina le oloa gaosi mo togafitiga. O le faʻasolosolo tincture infusion e sili ona teuina i totonu o le pusaaisa.

E mafai ona e inu i le oloa ua maeʻa e sili atu nai lo le tolu tioata i le aso mo auala e tolu.

O nisi o taimi e aofia ai faʻamatalaga i meaʻai, ae i lenei tulaga e itiiti lava le aafiaga. Ina ia maua le maualuga o le lelei o le tino, naʻo mea masani masani e tatau ona faʻaaoga i togafitiga.

O le faagasologa o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻasolosolo tincture e 3-4 masina, ae e tatau ona manatuaina ina ua maeʻa masina taʻitasi o le tagofia o fualaau faasaina, e tatau ona ave se vaeluaga o le 20 aso.

O tagata na faʻaogaina lenei meafaigaluega e toe faʻafoʻi ai galuega o le paʻufaʻatasi o loʻo molimau ia latou iloiloga e uiga i le maualuga o le lelei o metotia a tagata e togafitia ai se maʻi.

Faʻailoga pancreatitis ma le palach mushroom

Fomaʻi masani i le taimi o le togafitiga o le pancreatitis tumau i le faʻamalologa tusitusi e faʻaaoga ai lenei faʻaopoopoga o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le maʻi.

O le togafitiga o pancreatic pancreatitis ma le fungus birch e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi lelei le intestinal microflora ma puipuia le faʻalauteleina o microflora pathogenic.

O le faʻafefeteina o fasipolo o se sauniuniga masani lelei e mafai ai ona faʻamamā le tino o toxins ma le cholesterol.

O lea na faʻaaogaina lenei mea totino o se mea sili ona manaia o le natura o meaola-faʻaleleia.

O le faʻaaogaina masani o le faʻasolosolo poʻo le tapenaina pepa e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi le toto masani i le faiʻai, lea ei ai sona aoga aoga i le gaioiga o le fatugalemu o le tino, ma o le faʻamautuina o le fatugalemu o le tino e mafai ona faʻaleleia ai le gaioiga o totoga uma ma o latou tino.

E tatau ona manatuaina o le pancreatitis o se faʻamaʻi lea e le o se tasi o vailaʻau na faʻaaogaina e mautinoa e togafitia.

O le faʻaaogaina o le afu uʻamea e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toe faʻaleleia ma faʻaleleia le tulaga o le pancreas.

Fualaau faʻapitoa

Togafitiga o le kanesa o le pancreatic ma togafitiga faamalolo ma isi togafitiga faa-tagata e tatau ona na o se ausilali. Muamua o le togafitiga na faʻamatala mai e le fomaʻi. E leai se mea e tatau ona faʻateʻaina ai le faʻamalolo ma le chemotherapy ma o le taotoga e tatau ona lafoaia. O le tele o auala le saʻo e tuʻuina atu e tatau ona faitioina malosi e togafitiga aloaia.

Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se togafitiga e le faʻaleagaina, e oʻo lava i le sili ona leaga, i le taimi muamua e te tilotilo ai, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi ina ia faʻamaonia ai le faʻasaʻoina poʻo le le faapalepale i le vailaʻau.

O tagata maʻi e masani ona tuai i le faʻaaogaina o togafitiga faʻafomaʻi o le togafitia o tumutumu o gasegase, ma pe a latou sailia le fesoasoani faafomaʻi, o le togafitiga e na o le lagolago i le natura. I ia tulaga, o le leai o se faamoemoe e uunaiina ai tagata mamaʻi e saili mo nisi auala o togafitiga. O se tasi o nei meaola o vailaau masani.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le togafitiga o le kanesa ma le chaga ua mafai ai ona oʻo lava i se maʻi le tumau ma faʻaleleia lona tulaga lautele mo ni nai tausaga. E tatau ona onā e tusa ai ma faʻamaumauga a le fomaʻi, e faia faasaga i se talaaga o se meaʻai ma se faʻapitoa faʻapitoa.

I le tele o seneturi ua mavae, o le togafitiga o maʻi eseese i le fesoasoani a le chaga sa lautele, ma o se mashroom e foliga mai e leai se faamoemoe e tuu i ona vae alii aloalii ma faifaatoaga masani. Ae ui i lea, o se vaaiga faʻaonaponei i uiga faʻamalolo ma mea totino o laau toto i le tulaga o le oncology o se faʻafitauli.

O le mea lea, e masani lava ona fesiligia nei auala. Ae ui i lea, e le o tagata uma e iloa o le inu ava ma le teuteu e tusa ai ma fualaau a tagata, o lona faʻaaogaina e le manaʻomia ai ni tupe teu faʻaletupe, e masani ona fesoasoani i le faʻaitiitia o le tulaga i soo se laasaga o le atinaʻega o le gaioiga.

O le falemaʻi falemaʻi e maua ai se faasologa atoa o fualaau oona, o le faavae lea o lenei manogi ma le malosi e fesoasoani ai i le osofaʻia o osofaiga ogaoga i le oncology. O nei vailaʻau e toetoe lava a leai ni aʻafiaga e faʻavae i luga o mea totino, ae o lo latou faʻaaogaina e tatau lava ona faʻatautaia e tusa ai ma faʻasologa ma faʻamaumauga a tagata suʻesuʻe.

E sili ona lauiloa i fomaʻi ma tagata gasegase e tuai ma e faigofie lava ona fai ma fualaau faigofie mo herbalists:

  • faʻaosooso le 10 tbsp. laʻau punetini ground chaga i luga o le 0.5 vodka mo le lua vaiaso e aunoa ma se avanoa i le susulu o le la. Ave 50 kalama i le 1 ipu vai 2 taimi i le aso,
  • fuālaʻau faʻasalaga e leʻi faʻasalaina - 40 ml faʻafefiloi ma le 30 ml o le gaga tincture mo le ava malosi, faʻafefiloi ma inu i totonu o le gulp tasi. O le togafitiga e faia i se vasega o le 10 aso, sosoo ai ma se malologa o le 5 aso, a maeʻa ona toe faia le vasega,
  • 250 gr salu le mushroom i le 2 lita. vai, faatalitali mo le faamaluluina o mea masani, lapisi, tuu i le vai. A uma lena, latou te kuka mo le 1 le itula i luga o se afi maualalo. O le susu o loo i ai nei i se mea manava ua faia e ala i le fefiloi ma teuteuga o viburnum, isi vine, honey and aloe juice. O le vasega e aofia ai le ave ao le i faia le afa itula, 3 p. i le aso mo le 1-2 tbsp. l i totonu o le masina, pe a maeʻa le lua vaiaso, e toe fai,
  • o le sauniuniga o le gaga extract o loʻo mulimuli mai - 2 tsp. O le mashroom musika ua suatia mo le 0.5 tbsp. vai vevela ma tuʻu ai mo le aso e tasi, vele, inu aʻo leʻi 'ai, 1 tbsp. l Talosaga mo patotia o le toto i luga o le toto ma se vasega o le valu vaiaso ma aso malolo sefulu-aso.

I le avea ai ma se tagata olaola lelei, o le birch chaga ei ai sona aafiaga taua i le faagaoioia o le tino, faaleleia ma faaosofia ai faiga gasegase, o le malosi o le tino i faamaʻi matuia, eseese o siama ma masani ona afaina.

O le Chaga (birch mushroom) sa masani ona faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, latou te faʻaumatia ai le tele o maʻi, e aofia ai le oncology.I le taimi muamua, na faʻamaonia ai o le gaga o loʻo i ai se diuretic, antispasmodic, antimicrobial, ma le aʻafiaga o aʻafiaga.

Ona o le tele o togafitiga o vailaau togafitiga, e mafai ona e filifilia se fua e foliga mai e sili atu ona taliaina. Aua e te faatalale i togafitiga togafitiga ua tuuina atu, aua o laau uma o ni tagata fasioti tagata. O laʻau e sili ona taatele o:

Laʻau e faʻamamatia ai siama o le kanesa e tele lava ina afaina ai i latou lava. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi mo fautuaga. Faʻasaga saʻo le metotia ma le togafitiga ma otaota.

O togafitiga faʻapitoa mo le kanesa o le pancreatic ma gasegase i totonu o le ate e aʻafia ai le faʻagasolosolo, o le togafitiga e mafai ona umi ni nai masina. A maeʻa le tolusefulu aso, e tatau ona e malolo mo le sefulu aso. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaopoopoina nisi o laau toto, ae tatau ona faʻamalamalama faʻamatalaga ma tagata tomai faapitoa.

O lenei tusiga o le a faʻaalia auala sili ona lelei e faʻafefe ai faʻamaʻi. E taua le tausisi i fautuaga uma ma le faʻaeteete tele ma ia le tuulafoaia togafitiga ile afa.

Togafitiga o tulaga saʻo

O se tulaga tuga o se ituaiga eleele mo le atinaeina o le kanesa, lea e iloa ai le tele o le tulaga lamatia o le fesuiaiga o faamaʻi o se natura masani (mo se faataitaiga, mastopathy, hepatitis tumau, gastritis, dermatitis) i faiga leaga.

O le matafaioi o le gaga i nei mataupu o le aveese lea o toxins mai le tino ma faʻamaonia le tulaga o le tino puipuia. Ina ia mafai ona taofia le fesuiaiga o faʻamaʻi faʻamaʻi i falemaʻi, o le mea muamua e tatau ona suʻeina ma faʻamalo le foo o le mumū masani.

I nofoaga e taatele ai le mushroom birch ma o loʻo i ai se aganuʻu e faʻaaoga ai le lauti mai i ai, o tagata e itiiti ifo le leaga i le tino. Ma e le naʻo le fatuga o le lanu samasama, o fuainumera aloaia na saunia e le nofoaga autu i luga o le fale.

I le taimi nei i le taimi nei, i vailaau faafomai i aso nei, o fualaau faasaina ua taua o se togafitiga mo le kanesa ma ua taliaina e avea ma autu ma ausilali.

  • mastopathy
  • cirrhosis o le ate ma ona faʻamaʻi masani,
  • gasegase o le fale,
  • gastritis tumau,
  • chronic dermatitis.

I le puipuia o le atinaʻe o le kanesa, e tatau ona e gauai atu i le gasegase masani o le mumū. O Chaga e mafai ona ave i foliga o le afu, o le susu, tinomi, luga ma isi ituaiga.

O le Chaga tincture e fesoasoani lelei foi i le kanesa. Ina ia saunia, e tatau ona e 'ave le 0.5 ipu o mea' aina faʻamaʻapala ma sasaa i le 1 lita o vodka, pe a uma ona tuʻuina le avanoa e tu i le nofoaga malulu ma pouliuli mo le 14-15 aso.

E tatau ona fautuaina e se fomaʻi le mataupu faavae o le faia o tui, ae e mafai foi ona e faasino atu i le fuafuaga faʻapitoa (1 le sipuni o le sipuni 3 taimi i le aso ao leʻi 'aʻai). Ae ina ia faʻaesea le tupu mai o faʻalavelave, faʻafitauli leaga, e tatau ona e tago i le fualaau faasaina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi o le a ia fuafuaina lana metotia sili ona lelei.

Aconite faasaga i le oncology

E leai se faʻamaloloina o le kanesa o le gaʻo. Ina ia saunia le fati o le a e manaʻomia:

  • 100 kalama o aʻa o le aconite,
  • 200 ml o vai
  • 60% ava malosi.

Fufulu le laau aʻo leʻi kuka. Faaopopo vai inu ma ufiufi. A maeʻa le itula e tasi, aumai le laau ma fasi. Ona faʻafefiloi ai lea o aʻa, le faʻafefiloi o paluga ma le ava malosi. Faʻafeiloaʻi i se koneteina tioata ma faʻasaoina.

Ole fua pito i maualuga i aso taitasi e le mafai ona sili atu i le 60 gogo (luasefulu i le taimi). Faʻaalu le afa itula ao le i faia ni taumafataga i ni tamai sipuni.

E i ai le tele o aʻafiaga o le itu ma overdoses. I luga o le mataʻituina:

Pe a matauina nisi o aʻafiaga o le itu, fai se malologa o aso e lua ma faʻaauau pea le togafitiga. E le mafai ona taofi le ave o vailaʻau, e tatau lava ona e faʻaitiitia le metotia ile lua fula mo isi atopaʻu.

Wormwood faasaga i le oncology

I le togafitiga o le kanesa o le ulu o le pancreas ma togafitiga faa-aganuu, e le gata ina faamalosia ai le puipuiga o le tino, ae o le a matua faatamaia atoa foi ia kanesa. Ina ia saunia se gaugala faamalolo, o le ae manaomia ni vaega e pei o le:

  • 45 kalama o le wormwood,
  • 30 kalama o fugalaau pateta,
  • 30 kalama o calendula,
  • 10 kalama o aʻa,
  • 400 ml o vai.

Faʻafefiloi mea uma ma sasaa vai inu. Aua e te paʻi atu i le fua mo le aso. Fufulu 150 ml i le aso. E fautuaina e faʻaaoga le tasi sipuni tele o le propolis i le aso e tutusa ma lenei fua.

Ina ia faʻaesea se faʻalavelave poʻo le inisua o le tino, faʻafesoʻotai lau fomaʻi. Afai e tatau ai, fuafua se tagata e faʻaaogaina fualaau.

O faʻapogai autu o le oncology

O le ata o le kanesa o le pancreatic e le o se mea patino: o faitioga o le maʻi ma faʻamoemoega o le faʻamaʻi e tutusa ma le tele o isi faʻamaʻi o le tino (diglecystitis, pancreatitis, hepatitis). Soʻo se faailoilo e aliali mai na o taimi e tuai ai le maʻi, pe a oʻo ina tupu le tumutumu i lapopoʻa tetele, o le gasegase i isi totoga e aliali mai.

Faailoga o le kanesa o le pancreatic:

  • afaina i le tino o soʻo se faʻasalalauga (e faalagolago i le nofoaga o le tumutumu ma le aʻafiaga o isi totoga i le faʻaleagaina o le tino, e masani lava i le faʻafefe i le pito i lalo, o le fatafata),
  • faʻamaoniga o le dyspepsia (faʻaleagaina, viliina, e le faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi, afaina, manava manava),
  • siakiina o le paʻu ma mucous membranes (jaundice) i le pancreatic head cancer,
  • leiloa o le mamafa seia oo i le matua vaivai,
  • faailoga o le inupia ma toxins o le kanesa (vaivaiga lautele, vevela, fiva, leai o le fiaai, moe lemu),
  • faailoga o le hyperglycemia i le taimi o le faʻaleagaina o le toto o le endocrine e se maʻi vevela (fiainu, vave vave, le iloa le faʻaleagaina mai le le mautonu).

Chaga birch mushroom e le o aofia ai toxins ma vailaʻau oona, o lea o vailaʻau faʻavae e faavae i luga e masani lava ona talia lelei. Ae tatau ona manatuaina o taunuuga nei e le tatau ona tutupu i le taimi e faʻaaoga ai:

  • solia o le tino popolega,
  • mimiti
  • afaina o le tino.

E le mafai ona tuʻufaʻatasia le gaga faatasi ma vailaʻau ma oloa nei:

  • glucose
  • penicillin ma tetracycline antibiotic,
  • vevela vevela ma mea manogi,
  • meaʻai ma ulaula ipu.

O le taumafa mo le taimi o togafitiga ma le gaga e tatau ona aofia ai:

  • susu ma meaʻai susu,
  • fualaau faisua
  • fua ma fua.

E tatau ona mafaufauina se faʻafefeteina e pei o le gaga i faʻamaʻi faʻasolosolo. Ua saunia e pei ona taua i lalo.

Fufulu meaʻai ma sasaa vai inu (o le vai e tatau ona tasi le centimita ma le afa i luga ae o le mushroom), ia faʻamalosi mo le ono itula. A maeʻa le mushroom, e tatau ona tipiina lelei le gaga (e mafai ona fai i se mea e teu ai manu).

O le mea na mafua ai le sasaaina, o le faʻaaogaina o meafaitino e faʻapipiʻiina i totonu e ala i le gaosi ma faʻaopopo i le vai vevela mafanafana i le uluai voluma - a leai o le oloa o le a sili atu le mafiafia. E le fautuaina le vailaʻau e teuina mo le sili atu i le lua aso - ona tatau loa lea ona saunia.

Polokalame faʻasologa

Ava 1 ipu tioata, 3 taimi i le aso, aʻo leʻi 'ai. I na tulaga pe a maua le tumutumu i luga o le lautele poʻo se nofoaga avanoa (e pei o le kanesa o le matua poʻo le rectum), e tatau ona faʻapipiʻiina le pulega i totonu e faʻaaogaina i luga o le tino i foliga o compresses, enemas, douching.

O le isi filifiliga o le manava (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le kanesa leryngeal). O le lima o le gaga ua sasaaina i totonu o se apa lapoa ma sasaa i ni ipu tioata se lua, ona latou faapipii lea i luga o le apa ma inu le uila.

O faʻasalaga e faia i aso uma, 2 taimi i le aso (i le 5-minute i le taimi). O le vasega e 10 aso.

O le faagasologa atoa o togafitiga tuufaatasi e tolu masina, faatasi ai ma vaiaso malolo pe a maeʻa.I lenei tulaga, o loʻo faʻaauau pea le faʻasalalauga i totonu i aso uma, ma o loʻo faʻatinoina taualumaga, o se tulafono, i isi aso uma. O ia togafitiga ogaoga e sili ona lelei ona faia i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi aoga ma le mataʻituina pea lana vaega.

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau o mushroom

E masani lava, o fomaʻi ma faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai e fautuaina lenei faʻaopoopoga meaʻai e faaopoopo i isi vailaʻau.

Togafitiga o le pancreas ma le gaga i se foliga masani e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le microflora o le intestinal vevela, ma o le mea e sili ona taua e puipuia ai le atinaʻeina o micrologic pathogenic. O vailaʻau o se vailaʻau faʻamalo lelei lea e mafai ona aveesea toxins ma cholesterol mai le tino.

O le Polypore teas o se malosi malosi o le natura. O le faʻaaogaina masani o infusions poʻo papatini sauniuniga e faʻaleleia ai le toto i totonu o le faiʻai ma maua ai se aoga aoga i luga o le fatugalemu o le tino. E iloa e tagata uma o le atoatoaga o galuega a le tino e faʻatatau i lona lelei tatau.

I nisi o togafitiga mo le mumū o le pancreas, o le aafiaga i luga o le faiai o loʻo faʻatinoina ina ia mafai ai ona toe faʻafoisia le lelei o le gaioiga o le tino i totonu.

E leai se fofo e tasi e mafai ona mautinoa ai se vaifofo atoatoa mai se maʻi, ae e ono mafai ona faaitiitia le faʻaalia o le toe foʻi i lenei mea.

O le faʻamaloloina o mushroom e mafai ona faʻaaogaina i le foliga o le tincture, infusion, suauʻu poʻo le lauti. Faʻalagolago i le nofoaga, laasaga o le gaioiga o le oncological, ua fautuaina e faʻaaoga se tasi poʻo se isi fofo.

Used for drinking and microclysters. Mo le kuka e te manaʻomia:

  1. Sook the chaga i totonu o vai inu mo le tusa ma le 6 itula.
  2. Toto i soo se auala.
  3. Ave le 200 kalama ma sasaa le lita e tasi o le vai mafanafana lea na faʻaogaina ai le mushroom.
  4. E tatau ona faʻamalosi mo aso e lua.
  5. A maeʻa lenei mea, faʻaaogaina le faʻafefete, faʻasusu ma faaopoopo vai i le tasi lita.

Inu 3-4 ipu mata i le aso ao leʻi 'ai. O le laʻasaga o le faʻaaogaina o le 3 masina, pe a maeʻa le vaiaso, faʻaauau togafitiga. I le aotelega, e le itiiti ifo i le tolu vasega e manaʻomia.

O le inu o le Chaga infusion ua faailoa mai mo togafitiga faatasi ai ma le chemotherapy, togafitiga o le radiation, pe afai e mafai muamua ma pe a maea le taotoga mo le kanesa o le faasutu, palacreas, fatuga, prostate. E talafeagai le faʻaaogaina o le fusi mo se taimi uumi i mataupu pe afai, po o le a lava le mafuaʻaga, e le mafai ona faʻamaonia le chemotherapy.

O microclysters mai se ituaiga fofo e fautuaina mo tumutumu o le faʻasaʻo, prostate e faʻaopopo i le inu. E tatau ona e faia i le po, pe a maeʻa le faʻamamaina. 100 ml o le faʻafefiloi mafanafana ua tuiina i totonu o le saʻo, 10 auala e tatau ai mo le togafitiga. A uma le 2-3 aso malolo, toe fai le kosi.

Ina ia saunia le tincture e te manaʻomia:

  1. Ave le 100 kalama o le eleele malogo.
  2. Liligi i le tasi le lita o vodka.
  3. Faʻaosooso i totonu o se fagu tioata i totonu o le kapoti mo vaiaso e lua.

Inu se sipuni suamalie, faʻafefe i le aofaiga tutusa o le vai inu, 3 taimi i le aso ao leʻi faia ni taumafataga mo le sefulu aso.

Togafitiga ma le tincture e faapitoa le aoga mo le kanesa o le susu ona o le chemotherapy. O lona faʻaaogaina foi e puipuia ai se faʻalavelave matuia - le afaina o le pulmonary, ona o lenei mushroom ei ai foi ona mea e maua ai hemostatic.

Ina ia saunia le suauu e tatau ona e:

  1. Faʻasaga 60 ml o le suauu olive ma le 10 ml o le gaga infusion.
  2. Lulu lelei.

Lubricate lymph codes, mammary glands, nofoaga avanoa o le faʻasaʻo mo le ono masina e aʻafia e se tumutumu uaua.

E mafai ona saunia se suauʻu lelei e ala i le faʻafefiloi o le tutusa o le paluga o totonu o le paʻu ma le faʻafefeteina. Aumai le faʻafefiloi i se faʻalavelave, faʻasolosolo tasi le itula. Faʻamataʻu faʻapitoa i le aso.

O le tea o Chaga e sili atu le taua i le aoga i le afaina ma le tincture. E sili atu le avea o se auala mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi. Latou te inu lauti, ae le o le gauai atu i ni tuusaʻo ogaoga, e mafai ona faʻatagaina mai lea taimi i lea taimi.

Mo le faia o lauti:

  1. Ave le 200-250 kalama o mushroom.
  2. Soak i le lua lita o vai.
  3. Tasi ma aumai i se vevela ile vevela vevela, ae aua le kuka.
  4. Taofi le lauti i le vai paʻele mo le tusa o le itula.

O isi vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaogaina e togafitia ai fafo poʻo le maualuga o ituaiga o kanesa. O le mea muamua lava lea, o suauu, lea ua saunia i luga o le faavae o le afaina, o le fua ma le auala o sauniuniga o loʻo tuʻuina atu i luga.

E pei o le suāuʻu, o le palu anufe e masani ona faʻaaogaina. O le gaʻo fou e fefiloi ma le faʻafefe o le chaga i le fua faatatau o le 1: 1, i luga o le vevela vevela, faʻatasi ai ma le faʻamalosi pea, aumaia i se vevela. Ona aveese loa lea o le lapisi mai le afi, afifi le pusa, ufiufi ma fai mo se aso, ona fufulu lea. Teuina le suauu i totonu o le pusaaisa.

O sauniuniga o le suauʻu Chaga e sili ona faʻaaogaina i mamanu nei o maʻi mama:

  • paʻu o le paʻu
  • susu o le susu
  • tasi
  • prostate gland
  • faʻailoga
  • gasegase i le faʻapitoa o le lymph (with forms advanced).

Alu

Tincture, extract (extract vodka). O le Chaga tincture ua saunia e pei ona taua i lalo: 1/2 teaspoon mea suamalie muaʻi eleele (pe a ma le 100 g) le 1 lita o le vodka maualuga ma tumau pea mo le lua vaiaso i se nofoaga malulu, malulu.

Faʻaaoga le tinomi, seivagana ua faʻatonuina, 1 le sipuni suamalie 3 taimi i le aso, aʻo leʻi 'ai. O le vasega e oʻo atu i le lua vaiaso.

Ae peitai, e sili atu ona lelei le togafitiga i lalo o le vaavaaiga ma le puleaina o se fomaʻi, lea e mafai ai ona e filifili le togi sili ona lelei e aunoa ma le maitau o faʻafitauli.

O lenei vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina, o le mea moni lava, o le mea lava lea e tasi o le gasegase ma le faaopoopoina o le chloride chloride poo le sulfate. E faʻamaluluina le paluga i le ratio o le 1 sipunipuni o le vailaau faʻasaina i le 1 ipu vai vevela ma le 1 sipunni o le tali o loʻo maua i le 3 taimi i le aso, aʻo leʻi 'ai - sei vagana ua faatonuina e se fomaʻi poʻo se faʻailoga masani. I le averesi, o le faagasologa o togafitiga e tutusa ma le faʻaalia mo tinctures mai le gaga.

I togafitiga faafomaʻi o le kanesa ma mo le toe foʻi mai pe a uma togafitiga, o le tele o vailaʻau faʻaaogaina ua faʻaaogaina i luga o fualaau oona i aso nei - e faʻaleleia ai le tele o togafiti faʻamalosi pe a faʻaaoga fualaau faʻasaina eseese.

O faʻapitoa sili ona lelei o sauniuniga gaga faʻatasi ma togafitiga faʻasoifua nei (o ia mea uma lava ei ai le gaioiga o le kanesa i le tasi tikeri po o le isi):

Afai e te le faʻaaogaina se fua faʻatatau faapitoa, e mafai ona e suʻeina nei laau e pei o le lauti, ave faʻatasi vaega tutusa o latou mea e mamago. I totonu o le lauti, faaopoopo 2 teaseti o le gaf infusion ma inu ai 3-4 taimi i le aso.

E tatau foi ona maitauina i le togafitiga o fomaʻi o le manava o le manava po o le gastrointestinal tract, o mea nei, sili ona aoga, o vailaau faʻaleaganuʻu e faʻaaogaina atili:

  • yarrow (vao),
  • Pine pine
  • Rose alofilima (fualaau aina),
  • wormwood (vao),
  • laisene (aʻa).

E mafai ona saunia se fualaau mai nei gaʻo e tusa ai ma le fua o loʻo i lalo: faʻafefiloi nei mea mo le 1 itula i le vai (vaega - 1 vaega o mea mamago gaʻo i le 10 vaega o le vai), ona faʻafefete lea ma tuʻu i totonu o le vai vai mo lua itula.

I le aveesea mai le vevela, fai mai se isi aso. Manua, faaopoopo se paluga o vaega tutusa o le meli ma le apple cider vinegar, faʻaosooso. Teuina le paluga i totonu o le pusaaisa. Aumai le 1 teaspoon 30 minute aʻo leʻi 'ai, 3 taimi i le aso. O le togafitiga e 2 vaiaso, o se meafaigaluega faaopoopo i le togafitiga o vailaʻau oona.

E taua tele le matua matauina o le fua ma le umi o le pulega ina ia mafai ai ona taofia soʻo se aafiaga, aemaise lava o meaʻai.

E taua foi le maitauina o loo i ai se faamaoniga o le faʻaaogaina lelei o le faʻaogaina o le fuga o le gaga ma se decoction o viburnum mumu fua mo le kanesa o le manava ma le duodenum.

O se faʻamatalaga lautele, e mafai ona tatou faʻaopopo atu e lua auala autu o togafitiga togafitiga faʻatasi ma tapenaga sauniuni: umi, e oo atu i le tolu masina, faatasi ai ma ni malologa puupuu (i le taʻi vaiaso) ma ni vasega pupuu, ma se malologa umi, ae tele taimi i le tausaga.

E talitonuina i le auala muamua, o le togafitiga, pe a iai, e vave lava ona iloa, i le tulaga lona lua, e tatau ona umi se taimi e tatau ai - e pei o se tulafono, o lenei polokalame e faʻaaogaina e faʻamalosia ai taunuuga o togafitiga ma le puipuia o metasisi.

Ia faaeteete

Matou te manatu e tatau ona toe faamanatuina e faapea o loʻo i ai ni tapulaa mautinoa i le togafitiga o le gaga, lea e tatau ona mulimulitaʻia, e aofia ai:

  • mai vailaau - o le puleaina o le kulukose e le taliaina,
  • Chaga e le fetaui ma vailaau faʻamaʻi - aemaise lava le penicillin series,
  • o faʻamaʻi - dysentery ma chronic colitis o tuusaʻo tuusaʻo i le faʻaogaina o le gaga,
  • e tatau i le tagata gasegase ona tausisi i le taumafa fautuaina i le faagasologa o togafitiga (taumafa-fualaʻau, meaʻai e faʻasaina ma le faʻaaogaina o gaʻo manu, ulaula meaʻai, meaʻai vevela, ma meaai kuka).

O Chaga e mafai ona maua i luga o talo i itu uma o Rusia, ae masani lava ona maua i le itu i matu. O Chaga e tatau ona sailia i luga o luga o keke, aua e le tupu i luga o laau talavou. I luga o luga o le eleele mago ma le masi, ua faʻaumatia le gaga, suia e isi pulou (e le o togafitiga). I le pito i lalo o le paluga tuai, e mafai e se tasi ona maua le solo i lalo o gaga. O latou lanu uliuli i luga o le mafiafia atoa ma vave ona nutimomoia. O ia tuputupu ae e le tatau ona seleseleina - e le talafeagai mo togafitiga faafomaʻi.

Faiga o le gaga mushroom i le tele o siama i luga o le fale

O le atinaʻeina o tumutumu faʻamaʻi pipisi e fesoʻotaʻi tonu ma le vaivai o le puipuiga o tagata. O le mea lelei, o le tino o le tagata o loʻo i ai uma auala e mafai ai ona e tau i faʻamaʻi sili ona ogaoga, ae o le faʻavaivaia o ana galuega puipui e oʻo atu ai i le sili atu ona mafai ona faʻaogaina i le atinaʻeina o togafitiga faʻaleaga.

O le faʻaaogaina o metotia sili ona maualuga i tekonolosi e mafai ai ona e maua fualaau faasaina o ona meatotino e mafai ona puipuia ai le kanesa, ae i le taimi lava lea latou te taofia ai le puipuiga o le tino, ma maua ai tulaga lelei mo le faateleina o sela o le kanesa.

O togafitiga o le oncology ua atiaʻe mo se taimi umi lava. O suʻesuʻega a le fomaʻi Rusia, P.A. Badmaev, o se tagata fiafia i metotia o Tibet e togafitia togafitiga o le faʻaogaina o meaola, ua faʻamaonia ai, i lenei tulaga, e tatau ona e inuina fualaau faasaina, pe a fai o le fofo autu o se mushroom laau, aua e fesoasoani i le faateleina o le puipuiga.

O le togafitiga autu a le fomaʻi, o le faʻaaogaina o fualaau e pei o le immunomodulators e mafai ona faateleina ai le maualuga o le faʻamaʻi vaivai faʻavaivaia e le tele o mea. I le tele o le tele o ana galuega, na faamatalaina ai e Dr. Badmaev le agaga chaga o se laau e faaleleia atili ai le puipuiga a le tino e faasaga i le oncology, i lona manatu, ua toetoe lava a le faatapulaaina.

O se auala faʻafefea e faʻaumatia ai le faʻaleagaina o le faʻaogaina o le tino i le pancreas

O se aʻafiaga lelei i le faʻamautuina o le gaioiga o le pancreas ma le faʻamalolo o le mumū e na o se togafitiga atoatoa, e aofia ai le faʻaaogaina o vailaau, faʻafefe ma isi auala e faʻaitiitia ai le faʻamaʻi.

I le taimi o le faʻalavelave tele o le masani ai o le maʻi o le paina, o le lua-tolu aso o le fiaai e faʻapipiʻi ma se vaiinu vaevaeina i le ituaiga o vai e leai ni gaʻo, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa, o se taumafa paleni mulimuli ane ma le tausisia o le faiga masani o le aso o le a fesoasoani e aveesea le tiga.

Faailoga faʻapitoa e faʻamaonia ai le alualu i luma o le laʻititi o le laʻititi o le faʻaleagaina o le faʻafitauli e tupu i vaega mulimuli o le atinaʻeina o togafitiga o le pancreatic.Ina ia taofia, e tatau ona faia togafitiga togafitiga o le pancreatitis o le tagata muamua ma matauina togafitiga. O le faʻavae o togafitiga faʻapitoa o lenei maʻi o le faʻaaogaina lea o na o mea masani e maua ai le mana faamalolo, o se tasi o ia mea o se mea masani e pei o le gaga mushroom.

Tulaga masani o togafitiga masani

Chaga o le foafoaga ofoofogia lea a le Tina Nature. I luga o lona taimi atoa o le tuputupu ae mai se microscopic e totogo i se mushroom tele, o lona tino e gauai le tele o le aoga o elemene ma isi mea e aofia ai le birch sap ma le paʻu laau, lea e tupu ai lenei vavega o le natura.

O Chaga o loʻo i ai ia meaola e aoga pei o polysaccharides, zinc, potassium, iron, etc., lea e aofia ai i le tele o faiga taua i le tino o le tagata.

O fafo, o le gaga ei ai ona foliga e le masani ai ma le lanu uliuli i ona luga. I totonu o loo i ai se paʻu enaena uliuli o le tino, ma o le latalata atu i le ogalaau o le laau, e susulu atu, e oo atu i se paolo lanumumu-lanu enaena. O lenei foafoaga faanatura e tuputupu ae ma atiina ae i le 20 tausaga. Faatasi ai ma le tuputupu ae ma le atinaeina o le malie, o le a faasolosolo malie lava i lalo o le paʻu o le laau, loloto ma loloto i totonu o lona ogalaau, ma i le mavae ai o se taimi puupuu, o le tino o le gaga e ono oo mai i le isi itu o le ogalaau. O se laau mai i ia faiga e mate i le tele o taimi.

O Chaga e faʻaaogaina i togafitiga o togafitiga faʻaleagaina nei:

  • faʻamaʻi o se faʻalavelave masani o le vasega,
  • faaleagaina le masani ai gaioiga galue,
  • Paʻi a Bazedov,
  • faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o le gaioiga o le gaioiga o le pancreas, e aofia ai le atinaʻeina o pancreatitis, siaccosaisis, cancer, ma isi,
  • afaina le ate
  • ma faʻamaʻi o le gallbladder.

O Chaga e faʻaaogaina foi e togafitia ai le bronchitis, maʻi, o le tiga ma le isi malulu, e fesoasoani ai e faʻaitiitia le fiva ma faʻamaloloina le faʻavauvau o le manava.

Uiga lelei o lenei mea

E oo lava i aso anamua, na faʻaaogaina e tagata faʻamalolo i lenei mushroom e togafitia ai faʻamaʻi eseese. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o loʻo i ai le tele o mea uiga ese, o loʻo i ai le antimicrobial ma aʻafiaga faʻapitoa i le tino o le tagata. Ma faʻafetai i le i ai o mea masani faʻanatura natura i le vaovao, o le chaga e faʻapupulaina ai uma le gasegase i totonu o le tino, faʻapipiʻiina ai se tagata malosi ma malosi.

O meaola faʻamalosi o loʻo avea ma vaega o lenei meafaigaluega e fesoasoani i le tuʻuina atu o se faʻafitauli taua, ma le faʻamaoniaina o le paleni o le hydrogen ma ionic hydroxyl.

Ma o le gaga foi o loʻo i ai uiga taua lelei nei:

  • E i ai sona aʻafiaga faʻaleaga, lea e fesoasoani e tau faasaga i se maʻi e pei o le pancreatitis,
  • ei ai sona aʻafiaga,
  • faia se ata puipui i luga o le mucous surface o totoga o totonu,
  • ua i ai se aafiaga o le diuretic ma le choleretic,
  • leo ma gaoioi o se sui e toe faaleleia.

O le faʻaogaina o le gaga i togafiti faʻamaʻi e maua ai e le gata o togafitiga lelei o le pancreas, ma le faʻamaʻalogaina o vaitaimi o faʻasalaga i le tulaga masani o le faʻaogaina o le faʻaogaina, ae o loʻo i ai foi se aafiaga aoga i le setete o le fatugalemu o le tino ma le faagasologa e toe faʻafoisia ai le tulaga o le vaega o meaʻai.

Le faʻaaogaina o le gaga e faʻaitiitia ai le pancreatitis

O le pancreas o loʻo aʻafia i togafitiga faʻapitoa e sili ona lelei e togafitigaina e ala i le faʻaaogaina o tinctures mai lenei mea masani faaletino. Ae faʻafefea ona kuka?

Mo lenei mea, e tatau ona muamua faʻamamā le gaga mai le paʻu uliuli, ona amata mai lea i le palapala eleelea ma le pefu i le tafe o vai malulu e faʻaaoga ai se pulumu ma le faʻavevesi o faigata faigata.A maeʻa lena mea, e tatau ona malepe le mushroom, pe tipiina i ni nai fasipepa lapoa, ia tuʻu i totonu o se apa faʻamamafa, ma faʻatumu i na o vai inu, ina ia ufitia ai e le vai. Tuu le faʻaaoga mo le 5 itula.

E le gata i lea, o le mea e tupu mai ai e tatau ona faʻamamaina, ae le tatau ona sasaa le suavai, ma e tatau ona nutimomoia le gaga i nai fasipepa laiti, e faʻaaoga ai se naifi. E tatau ona mumu le vai vaivai ma vevela i le 60 tikeri ma faʻaleleia i le gagati.

A uma ona faʻamafanafanaina le faʻafefete, e mafai ona amata ona ave. E tatau ona teuina i totonu o se mea malulu mafiafia, lelei i totonu o le pusaaisa. E fautuaina se aso e le sili atu nai lo le 3 ipu tioata e afaina mo auala e tolu.

E taua le iloa e mafai ona maua i luga o nisi o sauniuniga sauniuniga o le fomaʻi o le gaioiga o le gaioiga ma mea taumafa, ae na o le natura masani e saunia e na o le aoga tele.

Chaga susu i le chicory

Ina ia saunia mea e te manaʻomia:

  • 1 tbsp. l vaega autū
  • 2 tbsp. l chicory
  • 1 lita o vai.

O vaega uma o loʻo faʻafefiloi, tuʻuina i luga o se afi laitiiti ma kuka mo le tusa o le 5 minute. A maeʻa lena mea, aveese mea uma mai le ogaumu ma, pe a manaʻomia, 3 tbsp. l suamalie suamalie ma se sipuniti o le sua o le lemoni. E fesoasoani lenei mea e faʻaleleia atili ai le malosi. Faʻaalu i le afa itula ao leʻi faia taumafa i totonu o se sipuni sipuni. O le umi o le vasega e 2 vaiaso.

Hepatitis fusion

O isi faʻamaʻi masani o lenei okeni o le hepatitis. Le faʻaogaina o le gaga mo le hepatitis e faʻavae i luga o vailaʻau faʻasoifua maloloina. Ina ia saunia, ave:

  • 100 g mea matagogo matagogo,
  • 1 lita o le vai mafanafana.

Faatumu le mea malogo i le vai ma tuu i luga mo le 6 itula. O le isi mea, togi le masini e mafua ai ma faʻatumu i le aofaiga autu o le vai. Taofi mea uma i se mea mafanafana, ona faʻalavelave lea ma faʻailogaina le ala. Inu 1/3 cup 4 taimi i le aso mo le 2 vaiaso. Manatua o le oloa maeʻa e le mafai ona teuina i le pusaaisa mo le silia ma le 4 aso.

O le isi faʻaaoga mataupu e mafaufauina Chaga tincture mo le hepatitis C . Naʻo isi vailaʻau faʻamaʻi e faʻapipiʻiina pea i ai, lea o le a fesoasoani i le faʻaopoopoga o le manuia. Ina ia faia lenei mea, ave:

  • i vaega tutusa, calendula fugalaau ma pulupulu mushroom,
  • vai inu.

Sasaa se sipuni i totonu o pusa eseese ma sasaa vai vevela. Taofi faapenei mo se itula ona pasia lea o le faamama. I nisi o tulaga, e ono suia le fua faatatau o vaega. E masani ona ave le 1 vaega o le gaga ma le 2 vaega o calendula. Inu i luga o se sipuni suamalie 30 minute aʻo leʻi 'ai. Faʻatasi ma faʻamaʻi pipisi - 10 aso, ma faʻamatalaga faʻapitoa - e oo atu i le 2 masina.

Chaga ma le calamus

E oʻo lava i maʻi tumau, o le fesoʻotaʻiga ma le malulu o le eleele e fesoasoani lelei. Mo lenei faʻamalologa o le a e manaʻomia:

  • 1 tsp totō aʻa
  • 2 tbsp. l moa gaosi
  • 200 ml o vai kuka.

Faʻafesoʻotaʻi mea uma ma tuʻu le kuata o le aso i se nofoaga e puipuia mai le la. A uma le taimi atofaina, faamama. Ave se ipu tioata e le sili atu i le afa itula ao le i faia taumafataga.

Faʻataunuʻu mai le cirrhosis

E mafai ona faia se mea faigaluega mai Chaga ma le cirrhosis . Mo ia e tatau ai:

  • ave le aula ma le birch mushroom i le aofaiga tutusa,
  • 400 ml o vai.

Fufulu meaʻai ma vavae ese 2 tsp. Sasaa vai inu. Faʻamalosia 3 itula. A uma ona pasia le faamama. Inu 3-4 taimi i le aso i totonu o le sipuni siva i le afa itula ao le i taumafa.

Chaga faasaga i le kanesa

Ina ia taofiofia le tuputupu ae o tumutumu oona, o le tele o suʻega e faʻaaoga, e aofia ai le chaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea e faʻafefeteina, mo le faʻavaeina o vaega tutusa o le gaga ma aʻa o le uila. Ina ia maua, e sili ona lelei le faʻaaogaina o se vevela - o le a sili atu ona faigofie, vave ma sili atu le lelei. O se faʻafefiloi o mushroom ma aʻa e sasaa ai se ipu vai inu ma tapuni le vaa. O le tuufaatasiga o loʻo totoe e tuʻu ai i le po, o le inu ma inu e masani lava mo le 1 le itula.sipuni faalua i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga, seivagana ua fautuaina e le fomai. O lenei metotia e masani lava mo mea uma i le gaga.

O le isi fua lea e tuufaatasia ai le chaga ma vailaʻau vailaʻau eseese:

  • Lauga o le eleele - 20 g.
  • Pine pine - 100 g.
  • Laʻau o le Rosehip - 100 g.
  • St. John's wort grass - 20 g.
  • Wormwood Grass - 5 g.
  • Laau faila - 10 g.

E faʻafefiloi ma faʻafefiloi mea e gaosi i le eleele ma le 3 lita o le vai malulu mo le 2 itula. Ona faʻaaogaina lea o masini uma e maua ai le afi ma kuka mo le isi 2 itula ile vevela vevela. A maeʻa lena mea, e tatau ona faʻapalapala lelei le fagu i le vevela vevela ma tuʻu ai e faʻamalosi mo le aso atoa. O le suavai ua faʻamamaina ma le faʻaeteete ma le palu (250 g), o le meli masani (500 g) ma le lau o le aloe (200 g) o loʻo faaopoopo i ai. Ina ia maua le sua, e tatau ona e ave laulaau tuai o le laau, lea e le itiiti ifo ma le 3 tausaga. Aloe e tuua e aunoa ma le faʻafeinu mo ni nai aso, e aoina mai laʻau, fufulu, mamago ma tuʻu i totonu o le pusaaisa (i totonu o le vailaau fualaau) mo le vaiaso i se afifi afifi e gaosia ai mea faʻalauiloa.

Soʻo se togafitiga faʻapitoa, aemaise lava mai se faʻamaʻi matautia e pei o le kanesa, e tatau ona malilie faatasi ma lau fomaʻi ina ia le afaina ai lou lava soifua maloloina. E tatau ona manatuaina o faaputuga tupe e aofia ai le gaga e le ogatasi ma le faʻaoga tutusa o vailaʻau faʻasaʻi ma le glucose oona.

Chaga mo le manava

Faatasi ai ma le fesoasoani a le gaga, e mafai vave ona e faʻamalosea gasegase i le gasologa poʻo le gasologa o le gasologa. Mo lenei faʻamoemoe, ia faʻaaoga le fusi o le mushroom. 2 teaseti o le paʻu paʻu e fafaguina i se lita o vai inu, e lelei i se vevela. Faʻaosooso i le po, faamama ma ave se ipu vai vai i le masani masani.

O le togafitiga o Chaga e faʻasaina i le i ai o colitis ma faʻafitauli o le dysenteric.

Chaga mo maʻi o le ate

Faʻataʻi tali lelei faʻamaʻi gase i le togafitiga o le gaga. I le i ai o le le mafaia o le ate poʻo le maeʻa foi o le hepatitis, e mafai ona e suʻeina le fua o le suka. E tatau ona le itiiti ifo ma le 3 masina le aʻoga o le lauti, ae e tatau ona taofi mo le 5 aso i aso uma e sefulu. Inu le la mai le gaga faalua i le aso ao leʻi 'ai i totonu o se ipu malamalama.

O le faʻafefiloi o marigolds ma le chaga e mafai ona faʻaitiitia ai le tulaga o le tagata gasegase e faʻaleagaina ai le ate. Ina ia faia lenei mea, ave le 2 teaseti o le calendula fugalaau ma sasaa vai inu i totonu o se vevela, ia tumau se itula. Ua saunia Chaga - e lua vaega o le mushroom e sasaa mai i le tasi vaega o le vai inu, kuka mo le 2 itula, faamafanafana ma faamama. O le mea e maua mai ai le vai ma inu i luga o se sipuni suamalie. I tulaga lalata, o le togafitiga e 10 aso, ina ia mafai ai ona feagai ma faamaʻi pipisi o le ate, e lua masina e malolo ai i aso uma 10.

Mo faʻamaʻi ate, e faʻasaina le faʻaaogaina o le ava malosi o le gaga.

Togafitiga o fibroids ma le gaga

I le i ai o fibroids uterine, e faʻaaogaina ai se faʻalavelave faʻafefiloi o le fala o le gaga ma isi laau. Ina ia faia lenei mea, 250 g o le chaga malogo ua sasaaina i le 2 lita o le vai malulu mama. A maeʻa, ona solo lea o le mushroom fulafula ma faʻafefe le paʻu i totonu o le vai lava lea e tasi. Tuu le faʻafefiloi i luga o se tamai afi ma vela mo le itula. A maeʻa le mafanafana, faʻapipiʻi le tuufaatasiga.

I se eseesega, o se ipu vaigogo o le viburnum ua faʻafefeteina i totonu o le lita o le vai, o loʻo faʻamalosi mo le 6 itula ma 'ai i totonu o se vai vai. O le suāsusu ua faʻamamāina ma faʻafefiloi ma le suamalie mushroom, 250 g o le meli masani ma le 250 g o le sua o le aloe ua faaopoopoina. O le faʻafefiloi e lūlūina lelei seia oʻo ina faʻamaʻapeʻa atoa le meli ma tuʻu i le paʻu i se mea malulu. O le taimi o le faʻamanatuga e 6 aso. Pe a faʻamalosi le gaga, e tuʻu le fofo i totonu o le pusaaisa. O le paluga e onā i le 2 sipuni tele. O le togafitiga e le itiiti ifo ma le ono masina.

Faʻamatalaga o faʻailoga ma aʻafiaga

E pei lava o soʻo se faʻamalolo, o le gaga foi o loʻo i ai ona faʻailoga, i luma o le mea e sili ona lelei le faʻaaogaina o lona faʻaaogaina. Faatasi ai ma le tele o contraindications, o le maʻi ua i ai se tulaga alualu i luma o le colitis, faapea foi ma le lese.

Pe a ave se pepe i totonu o le manava o le tina, faapea foi i le vaitaimi atoa o le susu, e sili atu le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le afu o lenei gaʻo ma le togafitiga i togafitiga o fualaau oona o se feʻau faiva.

E aofia ai foi ma le faʻasaʻoina:

  1. Ole auala leaga o le puleaina o le kulukose e le ogatusa ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma togafitiga faʻavae e faavae i luga o lenei fua.
  2. E matua faasaina le faʻaaogaina o le chaga i le tuʻufaʻatasia ma le inuina o vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi, lea e aofia i le tele o penisilini.
  3. O se matafaioi tele e faia e le tagata maʻi, o le mea lea e taua ai le vavae ese o le faʻaaogaina o meaola a manu, meaai faʻafelaʻau, ma mea manogi ulaula, meaʻai gaʻo ma ipu vevela. Fautuaina le usitaia o se fualaau fai sua-susu.

Faatasi ai ma aʻafiaga, o faʻafitauli o le fomaʻi o le tino o le toto o okeni e mafai ona tupu i le talaaga o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le fua. E le gata i lea, o gasegase o le tino, o le faateleina o le tulaga aoao o le le mautonu ma faaaliga o le gaogao vegetative e mafai ona tupu.

E taua le manatua o le togafitiga o faʻafitauli faʻapitoa i le tino e tatau ona saʻo, tumau mai le 3 i le 5 masina. Ae peitai, ina ia taofia le tupu mai o mea leaga o le tino, e tatau ona e faia se vaiaso malolo pe a mavae masina taitasi o le faʻaauau pea ona faʻaogaina Chaga infusion.

E taua foi le iloa afai e saunia lelei le mushroom, ona leai lea o se vevela ma, e tusa ai ma lea mea, o le a le afaina ai pe afai e saʻo le faʻamaonia e le tagata maʻi, ae sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina lenei oloa, talu ai o lenei mushroom o se meafaigaluega mamana mo togafitiga o faʻamaʻi eseese.

Chaga togafiti togafitiga

O lenei mushroom lelei e maualalo ai le toto suka, o lea ua fautuaina ai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. A e ave le meaʻai, e tatau ona e tausisi i se taumafataga ma le faʻaitiitia o le gaʻo ma le tele o meaʻai susu.

I le avea ai o se fofo mo le maʻisuka, faʻaaoga le lauti masani mai le chaga, lea ua saunia i se vevela mai le 1 le vaega o le mushroom musika ma le 5 vaega o vai inu, ma faʻamalosi mo le itiiti ifo i le 24 itula. Ina ia ausia se faʻamaoniga aloaia, e tatau ona inu le itiiti ifo i le 1 lita o le gaga o le la i le aso. O le tea e ave ao leʻi 'aʻai, a itiiti ifo ma le afa itula ao lei faia se taumafataga.

Chaga togafiti togafitiga

O lenei mushroom medicinal has a pronounced diuretic effect, o le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina e fai ma auala e fufulu ai fatugaʻo ma mea e le fiafia ai mai le oneone ma oneone laiti. E mafai ona faʻaaogaina le chaga o se sui sooupu poʻo se vaega o isi sauniuniga tuʻufaʻatasiga pe a maeʻa ona feutagai ma lau fomaʻi, talu ai e mafai ona e faʻaosoina le faʻamalolo ma le fesuiaiga o ureters, lea e mafai ona osofaia ai se osofaiga ogaoga ma aʻafia ai le manaʻomia mo togafitiga faʻapitoa.

I isi tulaga, o le lauti mai le gaga e le gata o se diuretic, ae e pei foi o se anti-inflammatory ma antibacterial, aveeseina le faagasologa o le inflammatory, faaitiitia le tiga ma fesoasoani e aveesea toxins mai le tino maʻi.

Chaga mushroom faasaga i le bronchitis

Mo le togafitiga o le gasegase moa ma le masani, faapea foi ma isi maʻi o le tino, o le paluga o le decogaga o le chaga faatasi ai ma le meli ma le aloe o le sua o loo faaaogaina. O lenei meafaigaluega e faʻaolaina ai le faʻamoemoe o le pipili, faʻaitiitia le tiga, aveesea le mumū ma faʻaosofia le faʻaogaina o le tino. O Chaga e malosi lona tetee i mea e le afaina ma fesoasoani i le puipuiga o le faamaʻi, faamaluluina ma minoi le suamalie, ma o le aloe o le faleteuoloa o antioxidants ma meaola o meaola. E mafai ona tuʻuina atu lea lava paluga e avea o se adjuvant i le togafitiga o le gasegase, ma manatua i le mafaufau e le mafai ona faʻaaogaina penisillins ma glucose mataga e tutusa ma le faʻaogaina o le gaga.

Togafitiga o le prostate adenoma chaga

E mafai e Chaga ona togafitia ma le manuia se tumutumu o le prostate gland - adenoma. Mo le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se paluga o gaga ma vailaʻau vailaʻau eseese.

  • Chaga - 1 tbsp. l
  • Hazel (hazelnut) lau - 1 tbsp. l

O le faʻafefiloi o laau totō e fafaguina i le vai inu (2 sipuni) ma kuka mo le 4 - 5 minute. A maeʻa le mafanafana, 2 teaspoons ua uma ona fufulu ma 'aina.

  • Chaga - 1 tbsp. se sipuni.
  • Laʻau o le Burdock - 1 tbsp. se sipuni.

Ua faʻafefiloi laau totō ma sasaa i le 2 ipu vai inu, tuʻu i le afi ma faʻapipiʻi mo ni nai minute pe a uma le kuka. E faʻamalosi le kulupu mo le itiiti ifo ma le 4 itula, faʻamaʻaina ma 'ai i le 2 sipuni tele. O le togafitiga e tolu vaiaso.

E faʻafefea ona kuka ma faʻaogaina le meaʻai mo pancreatitis?

O le faʻaogaina o le gaga mo togafitiga o pancreatitis e matua faigofie lava ona saunia. Ole mushroom e le manaʻomia ona nutimomoia ma vaʻaia. E tatau ona fufulu i lalo o le vai tafe mai le efuefu ma palapala, mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina ai se pulumu ma ni mea faʻavevesi faigata.

Ua tuʻuina le Chaga mo le itiiti ifo i le lima itula, a uma ona faʻamaʻaʻaina le mea e faʻafefeteina ai, ma ua nutimomoia le mushroom i ni fasi lapopoa ma se naifi umukuka. O le vai na ia faʻaosoina e vevela i le vevela o tikeri. O le mashroom nutimomoia ua sasaaina i lenei vai. E mafai ona faʻaaogā le faʻaaoga pe'ā maeʻa.

O vailaau faʻamalosi e mafai ona teuina i le pusaaisa mo le sili atu ma le fa aso. E le tatau ona sili atu ma le faatolu i le aso i le tasi ipu.

O Chaga e faigofie ona faʻatau i le fale talavai. O kulimi sa faia, o suauʻu, o meaʻai ma le gaga extract ua i totonu o le tuʻufaʻatasia o soʻo se fale talimalo.

Mo i latou e le faʻalagolago i vailaau mo togafitiga ma e sili latou te faia mea uma na oi latou lava, e tele auala e faʻaoga ai i le fale.

A maeʻa le aoina, e faʻamamaina le filo anufe ile palapala, tipi i ni vaega laiti ma faʻamago maeʻaeʻa. E mafai ona e faʻamago uma i le ea fou ma totonu o le ogaumu.

O le pulupulu pipi o le mushroom e faʻaaogaina e fatu ai se siva. O le a manaʻomia ai:

  • 100 g fualaau mashroom maso,
  • 400 g vai malulu.

E faʻafefiloi meaʻai ma faʻatagaina e tu mo le tusa ma le 12 itula. A maeʻa lena, o le tino fulafula o le galo o loʻo faʻapipiʻi lelei ma toe tuʻuina mo le 12 itula. Ona filifilia lea o le tincture ma ave 2-3 vaimuni 3 taimi i le aso i luga o se manava gaogao.

O le mushroom laau e nutimomoia, sasaa ma vodka poo le ava malosi ma tuu i se nofoaga pogisa, mago mo le itiiti ifo ma le 10 aso. E sili le tumau i vaiaso e tolu. Ona faʻaaogaina lea o le 1 sipuni ao leʻi 'aʻai.

Ua tuʻuina le Chaga mo le itiiti ifo i le lima itula, a uma ona faʻamaʻaʻaina le mea e faʻafefeteina ai, ma ua nutimomoia le mushroom i ni fasi lapopoa ma se naifi umukuka. O le vai lea na ia tauanau ai ua vevela i le vevela o le 50-60 tikeri. O le mashroom nutimomoia ua sasaaina i lenei vai. E mafai ona faʻaaogā le faʻaaoga pe'ā maeʻa.

Talu mai taimi anamua, e tele auala e sauniuni ai ma metotia mo le faʻaaogaina o le chaga, e faʻatatau i maʻi o loʻo iai.

Fua 1

O lenei metotia e mafai ona fesoasoani lelei i le i ai o soʻo se ituaiga o le hepatitis, faʻapea foʻi ma le toilalo o le ate.

Togafitiga o le hepatitis ma togafitiga faa-tagata i le fale

Ina ia saunia se vailaau faʻapitoa, e tatau ona sasaa le palach mushroom i le vai (kuka, ae malulu) ma faʻaosolosi mo le itiiti ifo i le 5 itula. A maeʻa lenei mea, faʻafefe faʻafefiloi mashroom ma faʻafefete i le vai.

I le lona lua fagogo, o le tele o le vai e tatau ona 1 le lita. Mo le 24 itula, tuʻu le mea e fufula i se malulu, pouliuli. A maeʻa lenei mea, faʻaaogaina le mea e afaina ai, faʻapipiʻi lelei le pulupulu o le pulupulu ina ia mafai ai ona faatumuina le vailaau masani i le maualuga o aofaiga o meatotino aoga.

E tatau ona faʻaauau i le aso, mo vaiaso e lua. Mo le tasi aso - o se ipu tioata o le birch mushroom. Vaevae i totonu o 3-4 doses.

Fua 2

O lenei metotia o le a fesoasoani foi i le hepatitis.

Ina ia saunia le tincture, o le a le gata ina e manaʻomia se mushroom birch, ae o le calendula. Laʻau moa ma le calendula (tasi sipuni sipuni) faʻapipii vai vafe eseese mai le tasi i le isi. A maeʻa le itula, vevela, vevela, faʻafefiloi ma ave se sipuniti faʻatolu i le aso, afa itula ao le i faia taumafataga.

Isi auala

O vailaʻau faʻapitoa e masani ona leva ma auala faʻamalosi mo togafitiga o le pancreas. Na ia faʻaputuina i totonu o lana faʻamalosi ma faʻaaoga lelei le faiga o le tele o auala aoga o le faʻamaloloina o le pancreas.

O mea autu autu, muamua lava, o sauniuniga o le natura masani, o le faʻaaogaina e le mafua ai aʻafiaga, ae e fesoasoani i se toe faʻaleleia, agamalu o le lelei o le faʻatinoga o le pancreas.

Tomai faʻapitoa

Togafitiga o le pancreas i le fale faatasi ai ma togafitiga faa-aganuu, mea lelei talafeagai, e maua ai se aafiaga lelei i le faatulagaina lelei o ana galuega taua, ma fesoasoani e faamama ai le mumu. Latou te maua se mea lelei i nisi taimi e tusa lava pe le maua e metotia masani le faʻamoemoega na faʻamoemoeina.

O le aotelega mulimuli o le a maua ai ni taunuuga lelei i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi: togafitiga faʻamaʻi faʻatasi ma togafitiga faʻataʻitaʻi.

Faʻasalaga o le pancreatitis masani, o le anapogi mo le tele o aso e fesoasoani e aveesea ai le tiga, aʻo inu na o le kuka poo le vai minerale e aunoa ma le kesi, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, paleni paleni, ma le tausisia o tulafono masani.

Faailoga o le mumū tele e na o tulaga mulimuli ia, ina ia puipuia ai, o le togafitiga o pancreatitis i le fale ma lona puipuiga e faia i se taimi umi ao le i tulai mai faafitauli. O le faʻavae o le faʻamalolologa ma le fesoasoani o vailaʻau faʻale-aganuʻu o le faʻaaogaina o togalaau togafitiga ma totogifuapauina o loʻo i ai vailaau faʻaleagaina.

O le mea pito i sili ona aoga, i totonu o metotia a tagata e faʻamalolo ai, o fualaau aoga ma togafitiga. Latou te fesoasoani e faʻaitiitia le tiga, faʻamamaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino, faaleleia atili le galuega a le gallbladder, totoina ma isi totoga, fesoasoani e toe faʻafoʻi ana galuega tauave, ae le faʻaalia isi aʻa i aʻafiaga leaga. Ua latou faamaonia i latou lava i togafitiga togafitiga i tamaiti ma tagata matutua.

O fualaau e fai ai le seleselega o le seleselega e tatau ona faia galuega nei: antispasmodic (Japanese Sophora, wormwood, mint, calamus, oregano), anti-inflammatory (bark aspen, yarrow, chamomile, immortelle, St. John's wort), regenerative (mulberry, rootain root, aloe, sushitsa) .

I le taimi o le vevela tele, e faʻamalieina ai le tiga ma faʻaitiitia ai le faʻailoga, o le tuufaatasiga o fuamasi e aofia ai mea nei: herbsain, cinnamon, wormwood, mint, yarrow, chamomile, Japanese Sophora.

I le mumulu faifai pea o le gland, o loʻo faʻaaogaina ai vaega o loʻo i ai le antispasmodic, anti-inflammatory, carminative ma sokogonnym. O le tuufaatasiga e aofia ai laʻau: sisi o sana o loʻo faʻafefiloi ma chicory (root), fennel (fatu), fualaau anise, fuamoa mafiafia, plantain (lanceolate), apex common wormwood (Chernobyl), burdock (root), rosemary auro, hill hodgepodge (tumulus) fanua).

I totonu o le pancreatitis e masani ai, o le tuufaatasiga o fualaau o loʻo mulimuli mai o loʻo faʻaaogaina: fuga o le wheatgrass (aʻa), o le saseti, o le plantain, o le pakiaka, o le laumei, o le paʻukeke, o le launiu, o le pafe o le buckthorn, o le togalaau, o le vao vao, o le muti lateral grass, leaves Sage.

O se togafitiga faʻamalosia lelei e maua mai i le chamomile, lea ei ai ona aʻafiaga e le afaina ai ma le manaia. O Chamomile e faʻasaʻoina le faʻailoga ma le gaogao i totonu o le manava. Ae sili atu le lelei o taunuuga o le faʻaaogaina o fugalaau fugalaau faʻatasi ma le tino ola pea.

Mumu Mumu O se faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi malosi i luga o le tino o le tagata, o vaega taua o loʻo iai i totonu o le laau. O le musele auro e faʻaaogaina e pei o teuteu, sua, teas poo le pata.

O se teuteuga e faavae i luga o ia mea o loʻo i ai ni mea totino, fesoasoani i le vaitau o le faʻamagaloga.Mo faamoemoega puipuia, e mafai ona faʻaaoga i taimi uma. O le laau e fesoasoani i le faʻaitiitia o toxins, faʻaleagaina maa, ma faʻaleleia ai le vaʻai.

Sa iloa e fomai muamua ma fomai faamalolo mea totoa o meaʻai. Oona e iai antimicrobial, mea faʻamalolo ma le faʻamaʻi manu. O le i ai o se numera tele o micro ma elemene elemene i fatu oat e fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga ma faʻamalosia le malosi o le tino o le tagata. Mo togafitiga togafitiga ma pancreatitis, o avo e faʻaaoga i foliga o decoctions, jelini, cereals, fatu totogo.

Kissel e iai mea e le faʻafefe, faʻaleleia le faʻafefeteina, gaioiga faʻamalosi. E talia lelei e le gland. E leai se faʻailogaina, e seasea ona iai, o mea nei e ono aliali mai - o le manava o le fatu, o le gaioiga, le faʻavauvau. Ona lafoai lea o lona faʻaaogaina.

O fatu o le Oat e maua ai ni faʻamalologa malosi pe afai e faatagaina i latou e faʻamalosi. O fatu lagoʻaina e faʻapipiʻi i salati, o soupē e pei o meaola, faʻalaʻau faʻamaʻi ma se puna o le protein faigofie faigofie digestible. Ina ia faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai, e mafai lava ona e faʻaaogaina le oatmeal.

Pasili e le tatau ona faʻaumatia i le gasegase o le maʻi. I le taimi o le faʻamagaloga faifaipea, o le pasesa e mafai ona aofia i totonu o masini moa i paluga, supa, sopo. Mo togafitiga faafomaʻi, e faʻaaogaina ai le teuteu o le pasili i le susu.

I le avea ai o se fualaau faasaina, lea e fesoasoani i le faaleleia atili o fualaau oona, faatasi ai ma le mumū o le pancreas, o le vaovao susu o loo faaaogaina. E fesoasoani i le faatonutonuina o le gaioiga o le gland. Talu ai o ana gaoioiga e malosi tele, e seasea aofia ai i le tuufaatasiga o sauniuniga o togalaau.

Chaga mushroom o se vaega o togafitiga togafitiga mo le mumū o le pancreas

Tase pulou poʻo le chaga - o aʻafiaga nei i luga o ogalaau o le talo, fafagaina i luga o le laʻau o se laau ma faʻaosoina lona oti.

Faatasi ai ma le au masani, ua lauiloa le laau talu mai aso anamua. E i ai le tele o mea faʻamalolo ma ua faʻaaogaina o se togafitiga mo maʻi eseese. Aemaise lava, o le chaga mo le pancreatitis e faʻaaogaina.

Chaga mushroom e fesoasoani faapitoa ai:

  • O teuteuga ma mea laiti o le salu e faʻaleleia atoatoa le galuega o le gastrointestinal tract. Chaga mo le togafitia o le manava e taua tele. O lona tuufaatasiga e aofia ai le manganese, zinc, magnesium, uʻamea. O nei meaola o loʻo faʻaaogaina e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o metabolic processes i totonu o le tino ma o loʻo aofia ai i le tuufaatasia o hormones. O le la made of wood parasite ei ai se isi mea tulaga ese: e faʻamalosia ai le fausia o se ata tifaga i luga o le mucous membrane o totoga i totonu. Faafetai i lenei "mushroom" tea e taua tele mo maʻi o le tino ma gastritis,

O le fasi meaʻai o le a fesoasoani e faʻaumatia ai le maʻi. O le mea faʻamalosi o le laau o le a mafai ona puipuia ma faʻapipiʻi puipui o le manava. O meaai o le a amata ona lelei le lelei, o le a le toe faʻalelei.

O se fofo sili ona aoga mo pancreatitis o le pollen foi. Mo togafiti ua afaina, o se vailaau lelei ma o se mea e sili ona lelei e 100% e aofia ai lona manaomia mo palatini, minerale ma vitamini e aunoa ma le manaomia e maua ai enzymes.

O le Chaga mo le ate ma le pancreas ua avea o se faʻasolo mo le itiiti ifo i le lua masina. E mafai ona faʻaaogā le faʻaaogaina mo le puipuia o faʻamaʻi o le ate ma le paʻu, ma mo togafitiga o maʻi o loʻo iai,

Chaga infusion ei ai mea manaia faamalolo

Mo psoriasis, matou te fautuaina e faʻaaoga spirulina. O oloa faʻapitoa Spirulina e maua ai le malosi o le faʻamaloloina o manuʻa ona o le faʻaosofia o gaioiga faʻafouina i totonu o le paʻu.

Chaga mo le togafitiga o sooga e faʻaaogaina i foliga o se kulimi poʻo se gel faapitoa. E mafai ona e faʻamalosi oe. O vailaʻau e puipuia ai le faʻaleagaina o le cartilage, maua ai le gaosiga o le vai, faʻasaʻo le masima ma e iai sona aʻafiaga faʻaleaga.

O le fafie mashroom e maua ai mea totino ma fesoasoani i tamaitai e faʻafetaui ma le faʻafuaseʻi o lagona o le tino i le taimi o le faʻasologa ma le misa. O mea gaioiolosi o loʻo i totonu o le ogo e auai i le gaosia o hormones, lea o le a fesoasoani foi e toe faʻafoʻisia ai le tulaga o mea faʻasalalau, ae faʻamaonia ai foi le vevela.

Ina ia faʻamalieina le tulaga i le taimi o le menopause, o mea taua e pei o se pulumu mumu, sage, oregano ma le pine vao vao o le a fesoasoani foi.

O le galo o loʻo i luga o le vao ua manatu o se immunomodulator malosi. Talu ai ona o ana meatotino e tetee i le ita, e taua tele i le togafitia o faʻamaʻi o le tino.

O Chaga e iai sona aafiaga lelei i le tino o le tino

O fafine maʻitaga e le tatau ona 'ai i le palach mushroom e aunoa ma le feutagai ma se fomaʻi.

O le tele o tagata ina ua latou pasia le 45-tausaga le maualuga e feagai ma le faʻafitauli o le faʻaitiitia o le malosi. O le mafuaaga o se faʻaitiitia o le gaosia o le tane homo testosterone. Faatasi ai ma le fesoasoani a vailaʻau, e mafai ona e taulimaina ma le manuia le faafitauli, ae o fualaau oona e masani ona aʻafia ai le cardiovascular system, lea ua uma ona tuai i lenei tausaga.

O le Chaga tincture o se sauniuniga masani lea o le a fesoasoani i le faatonutonuina o le gaosiga o le testosterone ma e le gata o le a le afaina ai le tino i le taimi e tasi, ae o le a faamalosia foi.

E le tatau ona e faʻaaoga i lenei auala o togafitiga mo tagata e mafatia i faʻamaʻi pipisi.

E le lava, o le faʻaaogaina o le chaga mo pancreatic pancreatitis na amata i se taimi umi lava. I aso anamua, na faʻaaogaina le meafaigaluega i itu eseese, talu ai ona o le tele o le gaioiga o ana gaioiga ua lava lona lautele, lea na mafua mai i le antimicrobial, antiseptic ma le aʻafiaga o aʻafiaga.

Taua! O Chaga ua tumu i meaola o le natura, lea o le auala autu o le faapaleniina o le aofaiga o le hydrogen ma ona okiona.

O le mea lea, o se tagata e faʻaauau ona taʻalo i luga o lenei malie e tumu lona tino i le tele o elemene ma vitamini e galue e toe faʻaleleia ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino.

O le mea autu o loʻo faʻaogaina ai le tincture o loʻo faʻasalaga ma faʻamaonia. E le gata i lea, e tele resini, polysaccharides ma fiber i le gaga. O nei mea i totonu o le faʻalavelave e faʻaleagaina ai le ono mafai ona atiaʻe ni faʻamaʻi, faʻamaonia le tuinanau, ma toe faʻaleleia tulaga masani o le cholesterol.

I le faʻaopoopoga i luga, o le faaopoopo e aofia ai:

  • Faʻamālōlōina le mumu. O lenei mea e afaina ai le togafitiga o pancreatitis.
  • Fesoasoani tele i le toto, ma faʻamalosia le tafe toto.
  • E mafai ona fai se mea faʻapipiʻi puipui ile pito i luga o le mucous type.
  • Aveese lelei le mimi ma le talo mai le tino.
  • E i ai sona malosi malosi.
  • E i ai sona aafiaga malosi i luga o le tino.

Chaga o se meafaigaluega faaopoopo mo le pancreatitis e le gata na afaina i se toefuataiga manino o le gland, ae taofia foi le faaalia o vaitaimi o le faigata i le i ai o se ituaiga o faamaʻi masani. I le taimi lava e tasi, o le tincture i le taimi lava e tasi e faʻafilemuina ma faafouina ai le faʻalavelave o le tino, faʻasaʻo le gastrointestinal tract.

E masani lava, o fomaʻi ma faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai e fautuaina lenei faʻaopoopoga meaʻai e faaopoopo i isi vailaʻau.

Togafitiga o le pancreas ma le gaga i se foliga masani e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le microflora o le intestinal vevela, ma o le mea e sili ona taua e puipuia ai le atinaʻeina o micrologic pathogenic. O vailaʻau o se vailaʻau faʻamalo lelei lea e mafai ona aveesea toxins ma cholesterol mai le tino.

O le Polypore teas o se malosi malosi o le natura. O le faʻaaogaina masani o infusions poʻo papatini sauniuniga e faʻaleleia ai le toto i totonu o le faiʻai ma maua ai se aoga aoga i luga o le fatugalemu o le tino. E iloa e tagata uma o le atoatoaga o galuega a le tino e faʻatatau i lona lelei tatau.

Lapataiga: Mo le puipuia ma togafitiga o faamaʻi pancreatic, ua faitau e le au faitau le tea monastic. O se meafaigaluega tulaga ese lenei ... Faitau atili ...

I nisi o togafitiga mo le mumū o le pancreas, o le aafiaga i luga o le faiai o loʻo faʻatinoina ina ia mafai ai ona toe faʻafoisia le lelei o le gaioiga o le tino i totonu.

E leai se fofo e tasi e mafai ona mautinoa ai se vaifofo atoatoa mai se maʻi, ae e ono mafai ona faaitiitia le faʻaalia o le toe foʻi i lenei mea.

Chaga mushroom i pancreatitis: faʻapefea ona faʻaaogaina i togafitiga o le maʻi?

Ina ia taofia le fesuiaiga i le oncology, muamua e tatau ona e faʻaumatia le faʻaogaina o mea e fai. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faia ni mea teuteu ma ni meaʻai e faavae i luga o le birch mushroom, ma faʻaaoga foi i fafo e faʻamalolo ai maʻi paʻu.

I le amataga o le kanesa, o le filo uliuli ei ai sona aafiaga taua i le tino. I lenei auala, o le mumū e mafai ona oti atoa. E le gata i lea, o le gase mushroom ua faʻatapulaʻaina mo tagata mamaʻi poʻo gasegase e maua ai le faʻamaoni.

I taimi ogaoga o le kanesa, o togafitiga ma le gaga ua fuafuaina e avea o se aafiaga faaopoopo i luga o le paʻu, faatasi ai ma le radiation ma le chemotherapy. I nei tulaga, o le galo e avea o se tonic lelei, faaleleia atili o le lagona ma le tulaga lautele o se maʻi maʻi tigaina.

O le taofiofi o le pulou po o le chaga o se faʻafefeteina i luga o ogalaau o le birch. E 'ai e Chaga le laʻau o le laau ma iu ai ina faʻaolaina le oti o le laau.

O Chaga o loʻo i ai se numera tele o faʻamalologa ma ua faʻaaogaina i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi. Aemaise lava, o le chaga e faʻaaogaina mo pancreatiti.

E talitonuina o le togafitia o le pancreas, lea e pagatia mai le pancreatitis, ma se mushroom e sili atu ona faigofie nai lo le le faaaogaina. Ae o iinei e tulai mai le fesili, pe faapefea ona maua pe faia lenei mea.

E taua le manatuaina o le mushroom e aoina mai laau o le birch o loʻo i ai vailaau faʻaleagaina. O mea e maua mai ai meaʻai e tatau ona faʻamamaina muamua mai paʻu paʻu, palapala ma pefu e mafai ona faʻaputuina i totonu o pusa.

E fautuaina e te le na o le fufuluina o le paʻu i le vai malulu, ae ia faʻaaogaina se pulumu e manaia tele. A maea uma ona faʻamamaina mea uma, o mea e gaosia e maua e tatau ona vaevaeina i ni vaega e fetaui lelei i totonu o le panini ua e filifilia mo lenei mea.

A maeʻa, ona sasaa lea o le tinomi i totonu o se pusa 'eseʻese, ma o le mashroom pieces e sili atu ona nutimomoia. I le taimi o le paʻu, e tatau ona toe faʻafefe le vai toe faʻafouina e toe faia ai le faʻalavelave, ae faʻatasi ai ma sina vaega laiti o gaga.

Taua! Leai togafitiga faleopathic po o fesoasoani faaopoopo e maua ai le aoga e pei o le faʻaaogaina o le tincture.

Faʻasologa masani o le faʻamaʻi ma le palach mushroom

Faatasi ai ma le tele o fualaau oona mo le togafitiga o faamaʻi ate, e toatele e mananao i fualaau faasaina taugata. Ae peitai, o vailaau e mafua ai le afaina tele i le soifua maloloina - fualaau le talafeagai, le talafeagai, ma aafiaga leaga i le manava e mafua ai ni faaletonu fou i le tino o le tagata.

Faatasi ai ma maʻi o le ate, e taua le taulaʻi atu i se faʻailoga masani e pei o se mashroom birch. Chaga o se tasi lea o auala sili ona tuai e togafitia ai faʻamaʻi ate.

O Chaga e aumaia moni sili atu nai lo le leaga i le tino o le tagata. O Chaga e toetoe lava a leai se faʻailoga ma aʻafiaga itu. O le mea lenei e fuafua ai lona agavaʻa. O se vailaau masani e faʻaaogaina i vailaau e togafitia ai maʻi o le maʻi, pancreatitis, gastritis, psoriasis, eczema, faʻamaʻi pipisi, maʻi oona ma le faʻafitauli o le tino. O le lisi o faʻamaʻi o le a fesoasoani e faʻatoʻilaloina le gaga e mafai ona faʻaauau mo se taimi umi.

E taua le manatuaina o lenei vailaʻau e aoga na o le faʻalauteleina, togafitiga faʻale-tino.

A mavae le tolu masina o togafitiga, e mautinoa lava e te malolo a itiiti ifo ma le tasi le masina. O vailaau faʻaleagaina o le chaga ua avea ma sauniuniga faʻapitoa, o se ituaiga o panacea taugofie e faigofie ona faʻapotopotoina ma saunia e oe lava ia.

Fomaʻi masani i le taimi o le togafitiga o le pancreatitis tumau i le faʻamalologa tusitusi e faʻaaoga ai lenei faʻaopoopoga o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le maʻi.

O le togafitiga o pancreatic pancreatitis ma le fungus birch e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi lelei le intestinal microflora ma puipuia le faʻalauteleina o microflora pathogenic.

O le faʻafefeteina o fasipolo o se sauniuniga masani lelei e mafai ai ona faʻamamā le tino o toxins ma le cholesterol.

O lea na faʻaaogaina lenei mea totino o se mea sili ona manaia o le natura o meaola-faʻaleleia.

O le faʻaaogaina masani o le faʻasolosolo poʻo le tapenaina pepa e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi le toto masani i le faiʻai, lea ei ai sona aoga aoga i le gaioiga o le fatugalemu o le tino, ma o le faʻamautuina o le fatugalemu o le tino e mafai ona faʻaleleia ai le gaioiga o totoga uma ma o latou tino.

E tatau ona manatuaina o le pancreatitis o se faʻamaʻi lea e le o se tasi o vailaʻau na faʻaaogaina e mautinoa e togafitia.

O le faʻaaogaina o le afu uʻamea e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toe faʻaleleia ma faʻaleleia le tulaga o le pancreas.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona e asiasi atu i lau fomaʻi ma talanoa ma ia i le faʻaogaina o lenei fofo.

E tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o soʻo se togafitiga faʻasaina e faʻasaina i le siakiina o le tino pancreatitis poʻo se ituaiga masani o le faʻamaʻi i le vaega laititi.

I le faaopoopo atu i le fagu, o loʻo i ai nisi faʻasalaga mo le faʻaaogaina, o autu autu ia o mea nei:

  1. Aʻo pe a faʻatonuina le kulukose oona.
  2. E matua faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau o loʻo i ai le aʻafiaga o le antibacterial ma auai i le tele o penisilini.

I le avea ai ma aʻafiaga i le ave o faʻamatalaga mai se mashroom birch, o maʻi lesepese i le galuega o totoga o le gastrointestinal tract. O nei faʻalavelave, e pei o se tulafono, tulaʻi e tetee i le talaaga o togafitiga faaumiumi ma le faʻasalaga.

I nisi tulaga, faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo le togafitiga o pancreatitis, e mafai ona tupu se faʻafitauli o le maʻi. I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma allergies, faʻalauteleina le sologa lelei ma le gaogao vegetative.

E tatau ona manatua e tatau ona saunia lelei le mushroom. E naʻo le tulaga lenei e mafai ona puipuia le atinaʻeina o itu tauagavale mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O se mea e manaʻomia muamua mo le faʻaaoga saʻo o se vaomatua mo le togafitiga o maʻi eseese o se asiasiga i le fomaʻi aoga mo fautuaga ma fautuaga pe faʻapefea ona faʻaaoga tatau mea faʻaogaina i le taimi o le togafitiga.

O faʻamatalaga e uiga i mea aoga ma tulafono mo le faʻaaogaina o le chaga o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Faʻailoga o tagata gasegase e togafitia ma le gaga

Tinder fungus, poʻo le chaga, poʻo le birch mushroom, o se laau faʻasolosolo lea na faʻaaoga lelei mo se taimi umi e togafitia ma puipuia ai le tele o faʻamaʻi. E sili lona aoga e tetee atu i pathoces o le faʻaogaina o meaʻai.

Chaga i pancreatic pancreatitis e fesoasoani i le galue malosi o enzymes. O se faʻaopoopoga faʻataʻitaʻiga o le galue lea i le tulaga sili ona lelei mo le mumuneta mumū i le faʻamalosia o le puipuiga o le tagata.

O le tuufaatasiga o le gaga e faigata ona faatusatusa i soo se mea totino. E tele mea aoga i le mushroom laau:

  • uʻamea faʻamafanafanaina i le manganese, zinc, potassium, iron ma isi mea aoga ma micro elemene,
  • vailaʻau faʻasaina o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina i luga o le gastrointestinal tract, fatugaʻo ma le ate o se tagata,
  • polysaccharides e faia galuega puipui, faʻatulagaga ma malosi i totonu oo tatou tino,
  • fiber ma meaola e masani ona faʻaleleia ai le faʻaogaina o meaʻai i le tino o le maʻi ma le pancreatitis,
  • flavonoids, alkaloids ma le phytoncides, lea e faʻamamafa ai se tagata malosi tele ma malosi ma fesoasoani i le toe faʻaleleia vave pe a maeʻa faʻamaʻi o le tino.

Ona o ona togafitiga faʻasoifua maloloina ma faʻasolosolo, gaga mo le pancreas ma le ate o loʻo faʻaogaina i tulaga nei:

  • pe a manaʻomia se aafiaga faʻafeololo malie, ae aoga, ole mea tonu e manaʻomia ile palacreas mumū,
  • e tuʻuina atu ai se faʻasolosolo faʻamalosi ma faʻamalosi,
  • mo le faʻavaeina o se ata vali malu i totonu o le manava ma i luga o luga o le mucous o isi gaʻo totonu o le gastrointestinal tract,
  • pe a manaʻomia e le tino se tonic ma toe faʻaleleia,
  • mo le puipuia o le kanesa, lea e ono foliga mai o se faʻalavelave o le pancreatitis o le gaʻo,
  • ia toe faʻaleleia le microflora gastrointestinal,
  • I le faaopoopoina i le manava ma le paʻu, e aoga tele le gaga mo le ate - e iai ona aʻafiaga ma faʻafouina ai aʻafiaga.

Togafitiga i le laʻau fafie e mafai ona amata naʻo pe a maeʻa le toomaga o le mumū tele.

O maʻi e maua i faʻamaʻi faʻamaʻi, e aofia ai le pancreatitis, e masani ona faʻaaoga fua o vailaʻau faʻapitoa e togafitia ai le maʻi. O nei mea e masani ai, faʻamalosia lelei e aunoa ma le kemisi ma aʻafiaga i isi totoga.

O le Chaga ma le pancreatitis e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli pe afai oi ai se ulupo o le manava ma le fatu. E i ai isi faʻasalaga i le faʻaaogaina o le birch mushroom, o le malamalama tatau lea e na o se gastroenterologist poto masani.

E le mafai ona e faʻatasi i le taimi lava e tasi ma le faʻaogaina o le kulukose, faatasi ai ma fualaau faʻasaina (o le numera o penisilini). Faatasi ai ma aʻafiaga mai le faʻaaogaina o vaovao, o mea nei sa matauina:

  • faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o se gaʻo laau, o le maʻi lesepese (faʻalavelave faʻaogaina) e mafai ona tupu
  • afaina o le tino
  • o le silo e mafai ona faʻaosofia ai le faateleina o le fiafia.

O faʻafitauli uma ma aʻafiaga e mafai ona alofia e ala i le matauina o fautuaga a le fomaʻi aoga e uiga i le gaʻo ma le taimi o le ave o le togi. O fomaʻi faʻapitoa e mafai ona galue e avea o se faʻaopoopoga i togafitiga autu mo togafitiga o pancreatitis.

Faʻalagolago i foliga o pancreatitis, o le pacreas inflamed e sili ona lelei le togafitia i se faʻasolosolo o lenei togafitiga masani.

Mo le kukaina, e fautuaina e tagata faʻamalolo faʻapitoa le faʻaaogaina o se mushroom e tupu i luga o palakeke. I le taimi atoa o le tuputupu ae mai se tamai laulaau i se parasite tele, e avatu ai e le birch ia te ia le sua ma le vitamini. O le taimi lelei mo le aoina o le gaga o le tautotogo po o le autumn. E sili atu pe a le tipiina ni pulou mai laau mamago. O Chaga e latalata i le eleele e le aoga foi ona aoina.

Ua leva ona lauiloa le mantelpiece e le gata i vailaau masani, ae e masani foi ona faaaoga i vailaau faaleaganuu. Faaaoga e togafitia ai maʻi eseese ma mo le faateleina o le puipuiga o le immunity. E le masani ona faʻaaoga mo togafitiga o le gastrointestinal tract. E tele gasegase ua uma ona suʻeina le fualaau faasaina ia i latou lava.

Applied chaga mo pancreatitis, o iloiloga e lelei tele. I lalo e mafai ona e mauaina nisi o na mea.

E masani lava, i le savalivali i le vaomatua, na ou feiloai i le tuputupu ae i luga o falaoa, taofi ma suesueina i latou mo se taimi umi. O lenei ua ou iloa o le vailaau togafitiga lea o le gaga, lea ou te selesele lelei ma faʻaaoga e avea o se togafitiga ma faʻamautinoa le lelei o le faʻatinoga o le vaega o meaʻai.

Ua tiga loʻu tina i le mumu o le gland pancreatic gland. Sa i ai o ia i le falemaʻi, ma sa fautuaina o ia e se tasi o potu e inu se meaola o le birch mushroom.Sa ia faatauina mai se meaʻai i le fale talavai, i le inuina o le kosi, na ia lagona le sili atu ona lelei.

O le mea pito sili ona taua, o loʻo maua le meafaigaluega mo tupe. Na ou faalogoina e tusa lava pe o le maʻi maʻi o le kanesa o loʻo faʻasaʻo.

Tuua Lau Faamatalaga