Trental: faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga, iloiloga ma analogues

O le vailaʻau faʻasaina le phosphodieserase, e aʻafia ai le faʻaleagaina o meatotino o le toto, faaleleia microcirculation, faʻapupulaina le maualuga o le ATP i mūmū mūmū mūmū ma le faʻaogaina o le CAMP i platelets. I le taimi lava e tasi, i lalo o le faatosinaga o le vailaʻau, o le saturation o le malosiaga malosi e maitauina, lea e mafua ai le faʻaitiitia o le OPSS, vasodilation, le faateleina o le IOC ma le CRI e aunoa ma se taua tele i le osofaʻiga. Ona o le faʻalauteleina o le lumenia o le mea e maua mai ai siama, o le pentoxifylline e faʻateleina ai le tafe o le okesene i le meocardial tissues, e maua ai aʻafiaga faʻamalosi. O le fualaau faasaina e faaleleia ai le okesene o le toto e ala i le faalauteleina o le lumenia o ipu o mama. Trental e faʻapupulaina le leo o muso respiratory: o le diaphragm and muscle intercostal. A faʻafaigofie ona faʻaleleia faʻaletagata felafolafoaiga, faʻaititia le toto toto i vaega taitasi. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le gaioiolosi o le faiai o le mafaufau, ma faateleina ai le maualuga o le ATP. Trental 400 faʻalauteleina le gaʻo o lela mūmū mūmū, faʻalauteleina le faʻafefeteina o le platelets, faʻaititia le fua faatatautoto le viscosity. I totonu o se eria e maua ai le toto, pentoxifylline faaleleia le microcirculation. At faʻapipiʻi faʻamalosi, faʻatasi ai ma le faʻatagaina o lela o le gaʻo, o le vailaʻau e faʻafefe ai le tiga i le malologa, faʻamalosolo le mana o le po i maso o le tamai povi, ma fesoasoani e faʻatele le mamao o le savali.

O le gaioiga malosi o loʻo faʻaleleia lelei ma metabolized. O le afa-ola mo papa maʻa e tusa ma le tasi ma le afa itula, mo se tali - e sili atu nai lo le itula. E masani ona maua mai i fatugaʻo (sili atu i le 90 pasene), faʻapea foʻi ma fecesi i se tulaga maualalo.

Faailoga Trental

O a mea e fesoasoani i ai vailaau?

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina o faʻalavelave faʻamaʻi pipisi lautele: faʻaumatia endarteritisFaʻamatalaga faʻasalalau ma maʻi faʻamaʻi. O le fualaau faasaina e aoga tele i le solia o meaola o le gaʻo: o le malulu, gangrene, veinsose veins, maʻi post-thrombotic, maʻi o le gaʻo o le vae.

O a faailoga mo le faʻaaogaina o Trental o loʻo i ai pea? O fualaau e faʻaaogaina moSoifua o Raynaudfaʻatasi ai ma le cerebral atherosclerosis, faʻalavelave o le cerebrovascular, ma le neuroinfection o le tupuaga o viral, faʻamaʻi faʻamaʻi, i le maea ai o le faʻamaʻi o le myocardial, ma le maʻi fatu fatu, ma le leai o se faʻavae o le fomaʻi, o le fomaʻi bronchial, COPD, otosclerosis, faʻafitauli pipisi o le gaioiga i le choroid ma le retina.

Contraindications

E le faʻaaogaina le vailaʻau mo le porphyria, faʻaleagaina o le myocardial, le faʻamaoni i mea e maua ai le xanthine, aʻo fafagaina, maualuga toto, faʻatasi ai ma gutu o le tino, ma le faʻamaʻavale. E le taliaina ni mea faʻaleagaina i le le pulea lelei o le faʻasalaga, ma le ogaoga o le atherosclerosis o le cerebral ma le coronary arteries, faʻatasi ai ma fomaʻi. Faʻasolosolo i le maʻi o le faʻaogaina o le tino, ma le le lava o le fatu, le gasegase o le toto, ma le le atoatoa o le tino ma le faamaʻi, i le maea ai o le taotoga, pentoxifylline ua faʻamaonia ma le lapataiga. I le taimi o le maʻitaga, e le faʻaaogaina Trental.

Faʻaiʻuga

Nervous system: vevela, popolevale, vevela, ita, moe le moe.

Vailaʻau mataʻu, paʻu: faʻateleina fao fao, fulafula, "vevela vevela" o le toto e tafe i foliga, pusa, mimita o le paʻu.

Toto fualaau:cholestatic hepatitisfaʻavavevave o le cholecystitis, oona i atonyfaaitiitia le fiaai, gutu malogo.

O aʻafiaga mai okeni leo: faʻanoanoa vaaia, scotoma.

Faiga palapala cardiovascular: pa'ū i le toto maualuga, alualu i luma o angina pectoris, cardiagia, arrhythmia, tachycardia.

Hemostasis system, organs hematopoietic: gasegase i totonu o le manava, manava, mucous membranes, paʻu, hypofibrinogenemia, pancytopenia, leukopenia, thrombocytopenia. Faʻafefe o le faʻalogo i foliga o le faʻalavelave anaphylactic, urticaria, sosolo, angioedema, siama o le paʻu. O le faateleina o enzymes o le ate ua faamaumauina foi, alkaline phosphatase.

Tipal ampoules, faatonuga mo le faʻaaogaina

I le avea ai o se tulafono, ia faia ni mea leaga e lua i le taeao ma le aoauli, 200-300 mg o le mea galue faatasi ma se vaifofo o le sodium chloride. O le gasegase infusions e faia lemu, 50 mg e faia mo le 10 minute (faatasi ai ma le 10 ml o le sodium chloride), ona latou fesuiai lea i le 100 mg i luga o se kulupu (faatasi ai ma le 250 ml o le masini soda, a itiiti ifo o le itula o lo o faafoeina). O le maualuga ile aso i le aso e ono i le fua faatatau 0.6 mg o le gaioiga malosi i le 1 kilokalama o le mamafa faaletagata i le itula.

O le iniseti o le intramuscular e faʻatino loloto 2-3 taimi i le aso mo le 100-200 mg.

E mafai ona faia ituaiga o fualaau faasaina ile fua ole 800-1200 mg i le aso mo 2-3 inumaga. O le uluai metotia e 600 mg i le aso. Faatasi ai ma se uiga lelei, o le aofaiga o le pentoxifylline e faʻaitiitia i le 300 mg i le aso.

Faʻasalaga

Faʻaalia faʻaoʻo-faʻalosolofiafia, moe, Tachycardia, faʻavaivaia tuutuuga, faʻaitiitia le toto maualuga, vevela, vaivaiga, vomia o "lau kofe" ma isi faʻailoga gasegase gasegase. O le gasegase o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le faʻaofiina o enterobrenders, carbon activated, ma le togafitiga o le syndromic e manaʻomia.

Fegalegaleaiga

E tusa ai ma le faʻamatalaga, e faʻaleleia e Trental le aʻafiaga o vailaʻau e aʻafia ai le toto coagulation (gasegase thrombolytic, vailaau oona aafiaga tuusao ma le le tuusao), antibiotic (cefotetan, cefoperazone, cefamandol ma isi cephalosporins), valproic acid. Pentoxifylline e faʻaleleia le gaioiga o vailaʻau o le hypoglycemous oral, insulin, antihypertensive drugs. Cimetidine e mafai ona faateleina le maualuga o le vailaʻau i totonu o le toto, faateleina le mamafa o aʻafiaga itu. Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o isi xanthines, o le fiafia sili atu o popolega o maʻi ua matauina.

Faatonuga faapitoa

Manaomia le pulea o le toto coagulability ma togafitiga tutusa faʻatasi ai ma mea faʻapitoa. O le togafitiga Pentoxifylline e faia i lalo o le puleaina o le toto. I tagata mamai e maua i le maʻisuka, e mafai ona maua e vailaʻau hypoglycemia. A maeʻa togafitiga faʻapitoa, o le siakiina o le hematoconi ma le hemoglobin e tatau. Faatasi ai ma le le mautonu ma le maualalo o le toto, ua faaitiitia le fua o le fualaau faasaina. E leai se faʻamaoniga mautinoa i luga o le saogalemu ma le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Trental i tamaiti. O le faʻaliliuina o tapaa tapaa e mafua ai le faʻaititia o le lelei o togafitiga o fualaau faasaina. Faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻaleagaina, o le tagata maʻi e tatau ona i ai i se tulaga maualuga.

E leai se faʻamatalaga o le fualaau faasaina ile Wikipedia.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • ata e ufiufi-ata-vevela: lapotopoto, biconvex, paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe (10 pcs. i paʻu, 6 paʻu i totonu o se pusa kata),
  • taulaʻi mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻafefete: o se vai e le lanu, e toetoe lava a manino (5 ml i ampoules, 5 ampoules i totonu o se pepa pepa).

Faʻavaeina mo le 1 papa maʻa Trental:

  • mea aoga: pentoxifylline - 100 mg,
  • vaega fesoasoani: masini, magnesium stearate, talc, lactose, colloidal silicon dioxide,
  • afifi ata: talc, sodium hydroxide, copolymer acid acid methacrylic, macrogol (polyethylene glycol) 8000, dioxide (E171).

Faatulagaina i le 1 ml o le Trental concentrate:

  • mea gaosi: pentoxifylline - 20 mg,
  • vaega o ausilali: sodium chloride, vai mo le tuiina.

Palama vali ata

O fualaau trental e faia faʻaalia i le taimi o taumafataga poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga, faʻamalo atoa ma inu tele vai.

Lagolagosua fautuaina: 1 pc. (100 mg) 3 taimi i le aso faatasi ai ma le faasolosolo lemu o le dose i le 2 pcs. (200 mg) 2-3 taimi i le aso, o le fua aupito maualuga: tasi - 400 mg, aso - 1200 mg.

I tagata gasegase e le toe i ai i le CC

Trental: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

TRENTAL 2% 5ml 5 pcs. fofola fofo fofo

Trental 20 mg / ml matala mo fofo mo le afu 5 ml 5 pcs.

Trental solution mo tui tui 100mg 5ml №5

Trental fusion concentrated 20 mg / ml 5 ml 5 amp

Trental 400 20 pcs. ata vali ata

Trental 100 mg pusa tioata-pusa mafolafola 60 pcs.

TRENTAL 100mg 60 pcs. pills

Trental tab. p.p. i le ksh / sol 100mg n60

Trental 400 400 mg moli ata vali ata 20 pcs.

Pauna trenta 100 mg n60

Trental tab.prolong.p.p.o. 400mg n20

Trental TBL p / o 100mg Nu. 60

Trental tbl PO 400mg Numera 20

Nato fualaau 400 mg n20

Trental 400 400 mg moli ata vali ata 60 pcs.

Trental tab.prolong.p.p.o. 400mg n60

Trental 400 60 pcs. ata vali ata

Trental TBL p / pl / o 400 mita le umi faaumiumi Galuega 60

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia i lona tulaga. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia lona faʻafitauli i faʻamaʻi fatu. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

I Peretania o loʻo i ai se tulafono e mafai ai e le fomai tipitipi ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe a ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O i latou moni nei oa tatou uo faamaoni.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona vaaia, ae afai latou te potopoto faatasi, o le a latou fetaui lelei i se kofe masani.

O le polyoxidonium e faatatau i fualaau faʻamaonia. O loʻo galue i nisi o vaega o le puipuiga o le tino, ma o lea e saofagā ai i le faʻatupulaia o le mautu o.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Trental

O le a le mea e fesoasoani ia Trental? - O le aoga o fualaau faʻamaʻi i faʻamaʻi nei ua faʻamaonia:

  • Soifua o Raynaud
  • O le le mafuatiaina ona o faafitauli o le totoga,
  • Maʻi maʻi fatu lilo
  • Otosclerosis,
  • O le faʻamala,
  • Dyscirculatory encephalopathy,
  • Faʻahysema
  • O suiga o le vailaau e suia i tua atu o togafitiga o vaʻa o le taliga i totonu ma le faʻalogologo,
  • Faʻaleagaga faʻapitoa o mata (gasegase / le atoatoa o le toto i le choroid ma le retina).

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • Postthrombotic syndrome,
  • Toga o le vae o le vae,
  • Faʻafitauli o le lolomi,
  • Faʻavaeina o le endarteritis,
  • "Faʻalavelave faʻafuaseʻi" faʻamalosi i le maʻi o le maʻisuka,
  • Tetele o le tino
  • Frostbite, gangrene,
  • Vaʻa vevela.

E le o le lisi atoa lea o faʻamaʻi e mafai ona faʻaaoga ai Trental, ae i soo se tulaga lava e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi ma na o le maeʻa ona faʻamautuina se siama mulimuli.

Mo soʻo se faʻamaʻi o loʻo i luga, e mafai ona faʻatulagaina inisiua ma papamaa. Afai o loʻo maʻi tele le maʻi, o lona uiga e mafai ona faʻatautaia le puleaina o Trental e ala i le faʻasolosolo auala, i se isi faaupuga, e ala i se kululu.

Faatonuga mo le faaaogaina Trental, fua

O le fuataga ma le fuataga o le faʻatulagaga e fuafua i le mamafa o le faʻamaʻi totoʻa, faʻapea foʻi le amanaia o le faapalepale o le tagata lava ia i fualaau faasaina ma uiga o le maʻi.

O fualaau trental o loʻo faʻamatalaina faʻalautele, foloina atoa, i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga, inu tele vai.

O le tulaga masani o le 1 papa. Trental 100 mg 3 taimi i le aso, ona sosoo ai lea ma se faʻagesegese faʻatupulaia ile 200 mg 2-3 taimi i le aso. O le maualuga pito tasi o le dose e 400 mg.

Le fua faatatau maualuga o fualaau oona e 1200 mg.

Tetele injections

O le tele o taimi, o le maʻi na faʻamatalaina ni inisiua e lua o le 2-3 ampoules, lea ua faʻamaʻi i le 250 ml poʻo le 500 ml o le 9% sodium chloride solution.

Ina ia saunia le vaifofo, o le vaifofo a Ringer ma le vailaʻau o le glucose e faʻaaoga foi e avea o se solu. O le vailaau o le vailaʻau e 100-600 mg 1-2 taimi i le aso. O le fualaau faasaina e faʻatinoina lemu: 100 mg mo le 60 minute poʻo le sili atu. O le taimi o le faʻasalaga o le jet e le itiiti ifo i le 5 minute.

I le tuufaatasiga o togafitiga ma le fualaau faasaina i le ituaiga o laupepa ma tui, e tatau ona faamautinoa e le silia le 1200 mg i le pentoxifylline.

Talosaga faʻaoga

Lelei togafitiga Trental e ono faʻaitiitia ai le ulaula.

O se faʻafefete faʻamalosi e faatoa faia pe a uma ona tuʻu le tagata maʻi i se tulaga tulaga ese.

O le ausiaina o se togafitiga faʻapitoa e mataituina 1 itula pe a maeʻa ona tago i le pepa laulaʻau o le vailaʻau. O le tuuʻesea o le mea galue malosi e tupu i le ate, ma o ona toega o loʻo faʻaaogaina e ala i le polokalama urinary.

E le faʻatagaina le faʻafoega tutusa o lenei vailaʻau ma meainu malosi. E mafai ona avea lenei ma mafuaʻaga o le faʻaalia mai i le tagata maʻi o le faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi ma aʻafiaga e le mafaamatalaina.

Ona o le ono tulai mai o aʻafiaga mai le ogatotonu o le tino i mea e seasea tutupu, e tatau ona faʻaogaina le matua faʻaeteete i le taimi o le togafitiga pe a galue i ni auala maʻoti ma ono lamatia, faʻapea foʻi ma le taimi o le avetaʻavale.

O aʻafiaga ma faʻasalaga Trental

O aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona tupu i le tulaga o:

  • solia le nofoa
  • taoto, vili,
  • fatu faʻalavelave,
  • ulu, migraine,
  • le mautonu, moe, popolevale, faʻasalaga maʻi, fenumiai,
  • hypremia o le paʻu,
  • urticaria, sulu.

Faʻasalaga

Faʻailoga: o le vevela, vomiting, pa'ū i le toto, tachycardia, arrhythmia, mūmū o le paʻu, le iloa o le mafaufau, faʻafefete, mafaufau, faʻaogaina o le tino. O le tele lava o taimi, o se mea e sili ona maualuga e sau faatasi ma le manava faʻafuaseʻi, le faʻaleagaina o le loto, faʻavaivaia.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o nei faʻaʻailoga, e tatau ona e sailia vave se fesoasoani faafomaʻi i se fomaʻi poʻo le valaʻau i se 'au taʻavale.

O togafitiga faʻapitoa e faʻatautaia ma le faʻaleleia o se tulaga masani o leoli ma le malosi o le tino. Ina ia fesoasoani i le faoa faamalosi, o le diazepam o loʻo faʻatonuina i le maʻi.

Contraindications:

  • faateleina le lagona o tagata taitoatasi i vaega o le vailaʻau,
  • gaioiga toto
  • soʻo se gasegase lapopoʻa lea e maua e le maʻi i le taimi na amataina ai togafitiga,
  • afaina o le tino,
  • le afaina o le tino maliu,
  • taimi o le maʻitaga ma le lactation.

O le faʻaaogaina o Trental e tamaiti e le manaʻomia, talu ai e leai se faʻalagolago i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina i lenei tausaga.

Trental ma analogues e tatau ona faʻamaonia ma le faʻaeteete i tagata gasegase i le atherosclerosis ogaoga o vaʻaia ma le vaʻaia, ma le toto faʻasaina, le gastrointestinal ulceration, toilalo o le fatu, ma le gasegase mulimuli.

Tendal analogues, lisi o fualaau faasaina

O faʻatusatusaga trental o fualaau (lisi):

  1. Agapurin.
  2. Arbiflex.
  3. Fugalaau.
  4. Pentilin.
  5. Pentohexal.
  6. Pentomere.
  7. Malamalama.
  8. Penntoxifylline.
  9. Latren.
  10. Trenpental.
  11. Feteenai.
  12. Pentamon.
  13. Le manuia.

Taua - faatonuga mo le faʻaaoga Trental, tau ma iloiloga e le faʻaaoga i analogues ma e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma taʻiala mo le faʻaaogaina o fualaau oona o mea tutusa ma gaioiga. O togafitiga uma e tatau ona faia e se fomaʻi. Pe a suia le Trental i se faʻalogo tutusa, e taua le maua o fautuaga faʻapitoa, atonu e manaʻomia lou suia o le togafitiga, faʻaoga, ma isi mea faapena.

O le tele o faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i Trental e lelei - pe a uma ona pasia le togafitiga, faʻaleleia le toto i totonu o vae e faʻaleleia, faʻavevesi, gaogao, faʻavaivai tiga. O maʻi latou te matauina foi le faaleleia atili o le gauai, faamaopoopoina ma le manatuaina, e toatele e toe maua ai le manava galuega, vaaiga ma le faalogoina, ua mou atu le tino, i alii, ua gaoioi le malosi.

Fomaʻi iloilo

E aoga tele, faʻaleleia lelei le microcirculation, e faʻaaoga mo le maʻisuka. E mafai ona e faʻaaoga Trental iv ma i totonu o fualaau o le 100 ma le 400 mg o le mea galue malosi. O aʻafiaga e taatele. O le fluidity o le toto mai le vaifofo ma fualaau Trental e faateleina, lea e mafai ai ona maua le gasegase i mata, o le mea lea, e sili atu le talanoa i se tagata fomai faapitoa aʻo le i faaaogaina.

Trental ma Trental 400 papa

O fualaau faasaina i le ituaiga o fualaau aina e faia i le tautala, i taimi o taumafataga pe vave foi ona uma se taumafataga. E tatau ona foloina uma le laulau i se vai na lava.

O le fua muamua o le Trental o le 1 papa (100 mg) tolu taimi i le aso. Ona faasolosolo faasolosolo malie lea i le 200 mg lua pe tolu taimi i le aso. Ole fua ole tasi ole fualaau faasaina e 400 mg.

Laʻau uumi umi Trental 400 ua faatonuina 1 papa maa lua pe faatolu i le aso.

O le maualuga maualuga o le 1200 mg o le pentoxifylline i le aso.

I le tulaga o le le atoatoa o le aoga, o le faʻaititia o le faʻaititia o le maualuga i le 1-2 pauna i le aso e mafai.

Trental Infusion Solution

O le fualaau faasaina i le ituaiga o se fofo mo le afaina o loo faia i luga o le va, o le malo. O le auala o le puleaina ma le fuataga ua fuafuaina e le fomaʻi, lea e aʻafia ai le mamafa o le faʻamaʻi totoʻa ma le faapalepale o le pentoxifylline.

Ole fua ole fua ole 200 mg (2 ampoules) poo le 300 mg (3 ampoules) faalua i le aso (taeao ma le aoauli). Aʻo leʻi faia le pulega, o le concentrate e faʻavaivai i le 250 ml poʻo le 500 ml o le solvent. I le avea ai o se solvent, o le solution a Ringer poo le 0.9% sodium solution e mafai ona faʻaaogaina. Na o tali manino e fetaui mo le puleaina.

O le umi o le afaina o mea inu e tatau ona le itiiti ifo i le 60 minute. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le fatu, atonu e talafeagai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i si laʻititi laʻititi.

A maeʻa le aso, ona mafai lea ona ave muamua se mea faaopoopo o le 2 pusa o Trental 400. I le umi o le va i le va o ni mea se lua, e mafai ona ave muamua muamua i le aoauli).

Afai e na o le tasi i le aso ona faʻafefeteina se ipu, e tatau ona tuʻuina atu 3 papa o Trental 400 (2 papa i le aoauli ma le 1 papa i le afiafi).

I tulaga ogaoga (i le gangrene ma le maʻi o le gaʻo), o le faʻalauteleina o le afaina o mea inu mo le 24 itula ua faʻaalia.

O le maualuga o le dose o le pentoxifylline e faʻatonuina i le matua mo le 24 itula e le tatau ona sili atu i le 1200 mg.

I le le atoatoa, e tatau ona faʻaitiitia le tui i le 30-50% (faʻalagolago i le faapalepale o le tagata lava ia). I le gaioiga ogaoga o le ate, e manaʻomia foi le faʻaititia o le faʻaititia.

I tagata gasegase e maualalo le toto ma tagata e lamatia mo le faʻasalalauga, e amata togafitiga i nai tootoo laiti, lea e faasolosolo malie ona faateleina.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Trental o se vailaʻau faʻamalosi

Trental 100 pusa o se vailaʻau vasodilating lea o pentoxifylline o le elemene autu autu.

O laumei o loʻo faʻafefiloi ile fale ma o loʻo faʻatau atu i totonu o pusa o le 10 i pusa tioata. Lisi o le 100 mg ma le 400 mg o le gaioiga galue i totonu taʻitasi e avanoa.

I le faaopoopo atu i le pentoxifylline, o vaega nei a ausilali ua aofia i le tuufaatasiga o fualaau Trental:

  • magnesium stearate
  • Lactose
  • talisa paʻu
  • malo
  • sodium hydroxide
  • macrogol
  • siliki dioxide colloidal

O le isi ituaiga o faʻamalolo o le Trental fualaau faasaina o se iniseti, lea ua tui i totonu o le tino i se auala vavalalata po o le pala. O le tuufaatasiga o le amipoule e aofia ai le pentoxifylline ma le vai mo le iniseti.

O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia le viscosity o le toto ma faʻateʻa ese ai faʻamaoniga le lelei e pei o migraine, sola ma le loto tiga. E mafai ona e faʻatau togafitiga i soʻo se fale talavai, ma o le tau o Trental tablets 100 i le aofai o 60 fasi tupe e 7-10 tala.

O afea e faatonuina ai fualaau?

O le fualaau faasaina e faaleleia ai le microcirculation i nofoaga e le lelei le taamilosaga

O togafitiga faafomai e faaalia ai o le tele lava o fualaau Trental ua faatonuina mo le togafitiga o tulaga faaletonu nei o le tino:

  • faʻamaʻi faʻamaʻi o vaʻa o pito i lalo
  • mu o le eseese o tikeri
  • afaina vascular o le retina ma isi fausaga o le okeni o le faaaliga vaaia
  • maʻi faʻaleagaina o vasese genesis i le totoga o le okeni o le faʻalogo
  • taunuuga o le umi o le faʻaalia i le maualalo o le vevela
  • faʻamaʻi faʻavae
  • maʻi faʻamaʻi
  • faʻasalaga i le vavau o le pelvic
  • i totonu o le loto ma fafo atu o le limorrhoidal
  • paʻu o le paʻu ma le galanrene
  • togafitiga o le faʻaleleia o le tino
  • vailaʻau faʻapitoa ona o le le lelei o le taʻavale
  • Soifua o Raynaud
  • solia o le faagasologa o le microcirculation o le toto i totonu o le tino
  • faiga e le faʻaogaina ai fesuisuiaʻi suiga eseese i le tino
  • atherosclerosis

Mo le togafitiga o se faʻamaʻi, ua filifilia ai se vailaau maʻoti o fualaau faasaina. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻatalanoaina Trental e le fomaʻi i le maeʻa ai o le suʻega atoa o le tagata maʻi ma maua mai ai se ata faʻamatalaga auiliili.

Le faaaogaina ma le aoga o le fualaau faasaina

O pusa e tatau ona faia i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga

Trental 100 pusa e masani ona faʻatulagaina e tutusa ma le tagofia o fualaau faasaina i le tulaga o se fofo. O le fua o le papa maʻalaʻau e faʻalagolago lava i le siakiina ma le mamafa o togafitiga. O le tulaga masani o togafitiga e aofia ai le ave o se tagata maʻi 2-3 pusa i le aso mo le 3 taimi.

O le fualaau faasaina e tatau ona tafe i lalo i le tele o vai, faʻafefe ma aua le faʻatau i le taimi lava e tasi. E sili ona lelei le ave o fua o le Trental pe a uma ona 'ai.

Ole fua pito i maualuga o Trental i le aso e le silia le 1200 mg. E tatau ona manatuaina afai o le togafitiga o le faʻamaʻi e faia i le fesoasoani o injections ma tablets, e tatau ona faʻamautinoa e le sili atu le aofaʻi o le vailaʻau e sili atu nai lo le faʻatagaina.

I le faaopoopo atu i le ave o papamaʻa, e mafai ona faʻatonuina le Trental i le paʻu poʻo le faʻalavelave i le tino o le maʻi.

Ina ia saunia le vaifofo, ua faʻafefiloi le saline physiological poʻo le 5% glucose ma le 1-6 Tipal ampoules. O le mea e tupu mai ai, e tatau ona faʻaofiina vave ile tino o le tagata maʻi ma e masani ona tupu i totonu o le itula. I le tulaga o loʻo i ai i le tagata maʻi ni faʻafitauli matuia ma le toto, o lona uiga e mafai ona faʻasolosolo le aso. Ole taimi o le pulega e 1-2 taimi i le aso, ma o le maualuga ole metotia e le tatau ona silia le 12 ampoules.

Trental, talu ai ona oʻo i totonu o le taamilosaga masani, e vave ona alu i palakalafa na afaina. I lalo o le faatosinaga a le gaioiga galue malosi, ua toe faʻaleleia le gaoioi o puipui o le toto mūmū, o le faʻateleina o le faʻasaʻoina o platelet ua faʻaitiitia, ma ua faʻaleleia le toto toto ona o le faʻaitiitia o lona viscosity. E le gata i lea, o Trental e fesoasoani e faʻalauteleina puipui tetele ma e tupu lenei mea ona o le faʻaititia o le pipisi i totonu.

O le faʻaaogaina o Trental i le togafitiga o faʻafitauli eseese e mafai ai e oe ona faʻafaigofieina faiga faʻavae i totonu o tisipenisione o le vavae ma ona fausaga, faʻapea ai ma le toe faʻaleleia o le fesuiaiga o le gas. E le gata i lea, o le feʻaveaʻi o le toto i totonu o vaʻa o le faʻamau i lalo ifo o le taʻavale pe a maeʻa le taʻavale ua masani. Trental toe faʻafouina le nerve conduction ma e tupu lenei mea ona o le lelei o meaʻai ma le tafe toto i aʻa o le namu i le vaega ua afaina.

Aafiaga aʻafiaga

O togafitiga faafomaʻi e faaalia ai o le tele lava o Trental e talia lelei e le tino o le tagata ma e masani ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le faʻaaogaina o fualaau e mafai ona o faatasi ma le atinaʻeina o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract.

O le faʻaaogaina poʻo le faʻaaoga sese e mafai ona mafua ai aʻafiaga.

E mafai e le tagata maʻi ona faitio i:

  1. taoto ma vili
  2. faafitauli i le alu i le faletaele
  3. malosi malosi i totonu o le manava
  4. toto i totonu o le manava

Mai le itu o le fatu cardiovascular e mafai ai ona atiaʻe se faʻamaʻi ogaoga, faʻaitiitia le mamafa ma angina pectoris. E le gata i lea, e mafai ona amata le thrombocytopenia ma le hypofibrinogenemia.

Mai le itu o le tino, o mea nei e ono tulai mai:

  • faateleina le faʻaleagaina
  • lagona le popole
  • popolega ma le popole
  • vevela ma le ulu tiga
  • le mautonu faifai pea

I le faaopoopo atu i ni mea leaga, e ono tulai mai se teteʻe i le tino o le anaphylactic, Quincke's edema ma urticaria. Togafitiga ma le Trental e mafai ona faaopoopoina i le tupu o le rhinitis o le maʻi, o le foliga mai o le vevela o le paʻu ma le urticaria.

I le tulaga o le maʻi e iai aʻafiaga i le taimi o togafitiga ma Trental, e tatau ona taofi le ave ma saili le fautuaga a se fomaʻi. O le a ia faʻaitiitia le fua o le vailaʻau ma suia le auala o togafitiga.

O nisi faʻamatalaga e uiga i Trental e mafai ona maua i le vitio:

E tatau ona manatua o le avea o Trental ma faʻamaʻi fibrinolytic e mafai ona faʻamalosia ai o latou aʻafiaga. Faʻasalaga, e tatau ona ave vailaau faʻasaina o le ACE ma le inisalini.

Faʻataʻitaʻiga uiga

Ole gaioiga ole Trental e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le microcirculation i nofoaga e le lelei le taʻavale, lea e tupu ona o le aʻafiaga o le toto mumu i luga o le faʻaogaina o le lafoaʻi.

O le vaega malosi o le Trental - pentoxifylline - faʻaleleia ai le toto, lea e aafia tonu ai le microcirculation. I le faʻaaogaina o Trental, o loʻo i ai foi sina faʻalauteleina o le faʻalauteleina o vaʻa gataifale, lea e masani ona taʻitaʻia ai le faʻaleleia atili o maʻi o le cerebrovascular.

Faʻasagaga o le faʻaogaina o le vavalalata, o le manuia o togafitiga e faʻaalia i le paʻu o le po i le manava o le tamai povi, o le faateleina o le mamao o le savali, ma le leai o se tiga i le malologa.

Aisea ua faatonuina ai Trental: faailoilo mo le faaaogaina

O le a le mea e fesoasoani ia Trental? Faʻamatala le fualaau faʻasaina i faʻamatalaga nei:

  • Faʻalavelave Cerebrovascular (cerebral atherosclerosis, o taunuuga e mafua mai i le valea, le faʻavaivaia le mafaufau ma le faʻaleagaina le mafaufau),
  • Post-stroke ma tulaga faʻasolosolo,
  • O le gasegase o le pisipisa o le vae) (mo le fualaau faasaina i le auala o se vaifofo mo le afaina), e pei o le gangrene,
  • O le faʻalogologo o le gau, otosclerosis ma le degenerative e suia i le talaaga o maʻi o toto toto o le pito i totonu,
  • Tigā faʻavae i le choroid ma le retina.

Tesema injections: faatonuga mo le faʻaaogaina

I le avea ai o se tulafono, ia faia ni mea leaga e lua i le taeao ma le aoauli, 200-300 mg o le mea galue faatasi ma se vaifofo o le sodium chloride. O le gasegase infusions e faia lemu, 50 mg e faia mo le 10 minute (faatasi ai ma le 10 ml o le sodium chloride), ona latou fesuiai lea i le 100 mg i luga o se kulupu (faatasi ai ma le 250 ml o le masini soda, a itiiti ifo o le itula o lo o faafoeina).

O le maualuga ile aso i le aso e ono i le fua faatatau 0.6 mg o le gaioiga malosi i le 1 kilokalama o le mamafa faaletagata i le itula.

O le iniseti o le intramuscular e faʻatino loloto 2-3 taimi i le aso mo le 100-200 mg.

E mafai ona faia ituaiga o fualaau faasaina ile fua ole 800-1200 mg i le aso mo 2-3 inumaga. O le uluai metotia e 600 mg i le aso. Faatasi ai ma se uiga lelei, o le aofaiga o le pentoxifylline e faʻaitiitia i le 300 mg i le aso.

E faʻapefea ona ave tamaiti?

Trental ua solia i tamaiti ma tupulaga talavou i lalo o le 18 tausaga le matutua (o le aoga ma le saogalemu o le faaaogaina e lei faamaonia).

  1. Agapurin.
  2. Agapurin Tuai.
  3. Arbiflex.
  4. Fugalaau.
  5. Pentamon.
  6. Pentilin.
  7. Pentilin malosi.
  8. Pentohexal.
  9. Pentoxifylline.
  10. Pentomere.
  11. Malamalama.
  12. Le manuia.
  13. Trenpental.
  14. Feteenai.

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Trental, o le tau ma iloiloga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga faapena e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Soʻo se faʻamalosi toto e faʻaleleia le aoga i lalo o le faʻamalosi o vailaau (faʻamalositino, vailaau faʻamalolo ma le gaʻo), e aofia ai le valproic acid.

O vailaau faʻamaʻi e mafai ona vaʻaia. O le aoga o vailaau oona oona, e aofia ai le inisalini, ua faateleina.

Xanthines i le taimi lava lea e le talia ai isi, aua o lenei mea e faʻaosofia ai le tulaga o le mafaufau o le tagata maʻi. Cimetidine e faʻapupulaina ai le faʻaogaina o le pentoxifylline i le toto.

O a iloiloga o loʻo talanoa ai?

Fomaʻi: Faʻaleleia, faʻaleleia lelei le microcirculation, faʻaaoga mo le maʻisuka. E mafai ona e faʻaaoga Trental iv ma i totonu o fualaau o le 100 ma le 400 mg o le mea galue malosi.

O aʻafiaga e taatele. O le fluidity o le vaifofo ma fua o le Trental, o le a mafai ai ona maua le gasegase i mata, o le mea lea, e sili atu le talanoa i se tagata fomai faapitoa aʻo le i faaaogaina.

Tuua Lau Faamatalaga