Paʻu o meaʻai: O faʻamaoniga mo le faʻaoga, tau ma mea tutusa

Faaupu (pills) Faʻataonia: 9

Foafoa: Ozone (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 10 mg, 20 pcs., Tau mai le 372 rubles
  • Taofi. 20 mg, 20 pcs., Tau mai le 510 rubles
Taumafa o le tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O le fualaau faasaina ua gaosia i Rusia, ua faamoemoe mo togafitiga o faamaʻi o le cardiovascular system. O le mea galue malosi o le simvastatin i se aofaiga o le 10 po o le 20 mg i le papa. Faʻailoa i lalo o le 18 tausaga.

Analogs o le fualaau faasaina Ariescor

O le analogue e taugofie mai le 313 rubles.

Foafoa: Vertex (Lusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 10 mg, 15 pcs., Tau mai le 59 ru
  • Pusa 10 mg, 30 pcs., Tau mai 62 ru
Tau o Simvastatin i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Simvastatin o se fualaau lipid-lowering drug of production Russian. O loʻo maua i le pepa o loʻo i ai pepa ma o loʻo i ai le mea taua i se vailaʻau e 10 i le 40 mg. Faʻailoaina mo le faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system.

O le analogue e taugofie mai le 173 rubles.

Foafoa: Krka (Slovenia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Pusa 20 mg, 14 pcs., Tau mai 199 rubles
  • Pusa 10 mg, 28 pcs., Tau mai 289 rubles
Vasilip tau i totonu o falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

O se Slovenian e sili atu ona lelei e suitulaga i le ituaiga o faʻasalaga ma se seti o mea gaosi. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina: matua hypercholesterolemia poʻo le dyslipidemia o loʻo fefiloi, o se faʻaitiitia o le soifua maloloina o le cardiovascular ma le faʻamaʻiina o maʻi i tagata maʻi ma faʻamaoniga o le atherosclerotic cardiovascular disease or diabetes mitusitus. E iai faʻamaoniga.

O le analogue e taugofie mai 265 rubles.

Foafoa: Gideon Richter (Romania)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 10 mg, 14 pcs., Tau mai le 107 rubles
  • Taofi. 10 mg, 28 pcs., Tau mai le 202 rubles
Simvastol tau i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Simvastol o se tutusa o le gaosiga Roma. E maua i pepa pepa pepa 14 ma le 28 papa. O le mea galue malosi e tutusa lava iinei, o lea o faatonuga mo le faʻaaogaina e na o sina eseesega laiti. Aʻo leʻi amataina togafitiga, matou te fautua malosi e talanoa i se fomaʻi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻasologa o mea faʻapipiʻi Faʻasalaga faʻapitoa - pepa faʻapipiʻi: paʻepaʻe, lapotopoto biconvex (10 po o le 30 pauna.) I paʻu pepa i totonu o se pusa pepa 10, 20, 40, 60, 100 packs, 10, 14, 20, 28, 30, 40, 50 poʻo le 100 pi. I totonu o pusa polymer, i totonu o se pusa cardboard bundle 1 pusa).

Faʻavae 1 papa maʻa:

  • mea galue malosi: simvastatin - 10 poʻo le 20 mg,
  • Vaega o ausilali: polyethylene glycol-4000, talc, dioxide, castor oil, butyl hydroxyanisole, cellulose microcrystalline, acid ascorbic, lactose, acid citric, corn ma pregelatinized starches, magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose.

Pharmacodynamics

Ole vailaʻau mai le vaega o statins, e iai le lipid-lowering effect, inhibits HMG-CoA reductase. Ua tapunia lona fausaga lactone ring, lea o loʻo faʻamalūlūina i le tino o le tagata, o lona uiga, o se mea faʻaleleia.

Lactone mama statins ua i ai se mafutaga mo le enzyme HMG-CoA reductaseo se taunuuga o lea mea e fusia faʻatauvaʻa ai i se vaega o le tagata faʻaleleia coenzyme Alea e faapipiʻi ai lenei enzyme.

O le vaega o le molecule o le statin e aafia i le faagasologa o le liuaina hydroxymethylglutarate i uilalea e fesoʻotaʻi ma le oloa o le faʻasologa o loʻo i totonu o le mole cholesterol. O nei gaioiga e mafua ai le tele o mea na tutupu, o se taunuuga o le mea i totonu o le initaneti cholesterol faaitiitia ma faatelevave le galala o le cholesterol LDL. O le faʻaitiitia o le lipid-o le fualaau faasaina e mafua mai i le faʻaitiitia o le aofaʻi o le cholesterol ona o le cholesterol LDL. I le taimi lava e tasi, o se faʻaitiitia i le maualuga o LDL totolo-faalagolago ma e faʻamaonia.

O tulafono e le afaina ai le catabolism ma le tuufaatasiga o mea aoga gaʻo maualalo, o lea latou te aafia ai le maualuga o TG tuusao (lona lua). E tusa ai ma suʻesuʻega, o le fualaau faasaina e maualuga ai le maualuga HDL cholesterol e oo i le 14%. I le faaopoopo atu i le lipid-lowering effects, o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i luga o le lapisi lapoa i le taimi o le endothelial (depicional manifestation of early atherosclerosis), e faʻasalalau ai mea iloga o le toto, ma e iai sona aʻafiaga faʻamalosia ma le faʻamalosia. Togafitiga ma le fualaau faasaina eo mai faatasi ma se faaitiitia o le taimi o faaletonu o le fatu.

Pharmacokinetics

Simvastatin e maualuga lona manaia. O le maualuga o le faʻasalaga i le plasma toto pe a uma le faʻapalaina o le a ausia pe a ma le 1.3-2.4 itula, pe a mavae le 12 itula e faʻaititia e le 90%. Fesootaiga ma pulu plasma e tusa ma le 95%.

O loʻo i ai le aafiaga o le uluaʻi fua i totonu o le ate: o le gasegase ma le faʻavaeina o le beta-hydroxyacid, ma isi gasegase gaioiolosi ma le gaogaosa na maua foi.

O le afa-ola faʻamaʻaloga o gaioiolosi malosi o le 1.9 itula.

E mafua mai i le ituaiga o metabolites ma feces (60%). I le le atoatoa, e tusa ma le 10-15% o loʻo faʻamalosia e fatugaʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • hypercholesterolemia: matua hypercholesterolemia (ituaiga IIa ma le IIb) i tagata gasegase ua i ai le tele o aʻafiaga o le atiae o le atherosclerosis i mataupu o le le atoatoa o togafitiga faʻasolosolo ma le maualalo o le cholesterol ma isi fualaau faasaina (avega mamafa ma le gaioiga faaletino), o le tuufaatasiga o hypercholesterolemia ma hypertriglyceridemia, ma gaoioiga faaletino,
  • IHD (faʻamaʻi o le fatu): e taofia ai le faʻaleagaina o le myocardial, faʻaitiitia le lamatiaga o le maʻi cardiovascular (o le stroke poʻo le osofaʻi mai o suesuega o le gasegase), maliu, toe faʻafouina o taualumaga, faʻapea foʻi le faʻagesegese o le alualu i luma o le coronary arteriosclerosis.

Contraindications

  • afaina o le ate i le gaioiga galue, o le faʻaosoosoina pea o le gaioiga o le enzymes o le ate o le mea na le iloa,
  • porphyria
  • myopathy
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻitaga ma lactation,
  • tagata le faʻamaoni i soʻo se vaega o fualaau faasaina, faʻapea foʻi ma isi vailaʻau faʻasaina (HMG-CoA reductase inhibitors) i le talafaasolopito.

Maota (Ovenkor ua tofia i lalo o le vaavaaiga faafomai):

  • inu tele
  • faʻamaʻi faʻamaʻi, ogaoga faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi / faʻasolosolo, vai-electrolyte faʻaleagaina, manua, taotoga faʻapipiʻi (e aofia ai nifo) poʻo isi tulaga e mafai ai ona i ai se atinaʻe o le le atoatoa,
  • tulaga pe a uma le totoina o totoga i le taimi o le togafitiga o le immunosuppressant (e fesootaʻi ma le faateleina o le aʻafiaga o le faaletonu o le lapopoʻa ma le rhabdomyolysis),
  • epilepsy
  • faʻaititia / faʻalauteleina le leo o le musele skeletal o le le iloa mai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Ovenkor: metotia ma metotia

Ovencor e faʻafofoga tautala 1 taimi i le aso i le afiafi, ma faʻauʻu i le tele o vai. O le taimi e ave ai fualaau faasaina e le tatau ona fesootaʻi ma le 'ai.

Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le Ovenkor, o le tagata maʻi ua faatonuina se taumafa masani o le hypocholesterol, lea e tatau ona mulimulitaʻia i le faagasologa o togafitiga.

Faʻatasi ai ma le hypercholesterolemia, o le fua faatatau o aso taitasi e eseese i le va o le 10 -80 mg.

Ole fua amata fautuaina mo hypercholesterolemia e 10 mg. Tulaga maualuga - 80 mg i le aso. Suiga (filifiliga) o le fualaau e tatau ona faia i vaitau o le 4 vaiaso. I le tele o tulaga, o le mea sili ona lelei e matauina pe a ave le vailaʻau i aso uma o le 20 mg.

Faʻatasi ai ma le hypercholesterolemia, e masani ona faatonuina i le 40 mg i le tasi le dose poʻo le 80 mg i 3 inumaga (20 mg i le taeao ma le aoauli, 40 mg i le afiafi).

O aʻafiaga lelei ole Ovenkor mo maʻi fatu fatu poʻo le i ai o se tulaga lamatia maualuga o lona atinaʻe e 20-40 mg i le aso. I le amataga o togafitiga, o le 20 mg e masani lava ona faatonuina, e mafai ona faʻateleina le fua i se malologa o le 4 vaiaso. A oʻo i le itiiti ifo i le 75 mg / dl (1.94 mmol / L) le content LDL ma le aofaʻi o le cholesterol e itiiti ifo i le 140 mg / dl (3.6 mmol / L), e faʻaititia le fua.

I le fua faatatau maualuga o le 10 mg, o le Ovencor e faatonuina lalo ifo i le 30 ml / minute i tagata mamaʻi e le masani ai le le atoatoa (CRF) (creatinine clearance) poʻo le tuufaatasiga o togafitiga faʻatasi ma cyclosporine, danazole, gemfibrozil poʻo isi fibrates (sei vagana ai le faʻamalamalama), niacin i le lipid lowing doses ( e oʻo atu i le 1000 mg i le aso). Faʻatasi ma le amio amiolearone poʻo le verapamil, o le fua ole aso o le Ovenor e le tatau ona silia le 20 mg.

Faʻaiʻuga

  • fualaau oona: tiga o le manava, faamaʻi / manava, afaina, afu, pancreatitis, siama, vomiting, faateleina le gaioiga o enzymes o le ate, alkaline phosphatase ma CPK (creatine phosphokinase),
  • aʻafiaga o le tino ma le faʻaogaina o le tino: maʻi tiga, maʻi o le asthenic, neuropathy lautele, vevela, sola, paʻuʻesega, musele maso, tofo le lelei, vaʻaia le vaʻaia,
  • faʻasologa o le tino ma le maʻi: vevela vevela, eosinophilia, hyperemia o le paʻu, faʻamaʻi, vasculitis, angioedema, rheumatism polymyalgia, thrombocytopenia, faʻateleina le ESR, faʻasolosolo faʻamaʻi le lupus-like syndrome, fiva, urticaria, photosensitivity, puupuu le manava,
  • afaina o le dermatological: seasea - dermatomyositis, fulafula o le paʻu, alopecia, sosogi,
  • masukoskeletal system: vaivaiga, myopathy, musoloskeletal system: vaivai, rare - rhabdomyolysis,
  • isi faʻamaʻi: faʻamaʻaloga, anaemia, faʻaitiitia le malosi, faʻalavelave le faʻaogaina.

Faʻasalaga

E leʻi iai ni faʻamatalaga patino o le maualuga o Ovenkor (mataupu o le tagofia o fualaau faʻamaʻi i le fua o le 450 mg).

Faʻafofo: fua faʻatatau e faʻaitiitia ai le faʻaaogāina o le vailaʻau (faʻaleagaina o vailaau, faʻaaogaina o le malala), togafitiga faʻataʻitaʻiina i lalo o le puleaina o le galuega faʻapitoa ma le hepatic, maualuga CPK level.

I le tulaga o le atinaʻe o le myopathy ma le rhabdomyolysis ma le le atoatoa (o se solitulafono e seasea lava, ae mafai ona tupu i se tulaga ogaoga), ua vave ona faalēaogāina le Ovenkor, o le puleaina o le diuretic ma le sodium bicarbonate ua faailoa mai (e ala i le afaina o mea inu). Afai e tatau ai, e faia le siama.

Rhabdomyolysis e mafai ona mafua ai le hyperkalemia, lea e faʻaaogaina e le puleaina o le calcium chloride poo le calcium gluconate, glucose infusion faatasi ai ma le inisalini, fesuiaiga o vailaʻau pāpā, poʻo, i tulaga ogaoga, e ala i le hemodialysis.

Faatonuga faapitoa

I le amataga o togafitiga, e mafai ona matauina le faateleina o le maualuga o le ate i le ate.

A o leʻi faatonuina le fualaau faasaina ma masani ai i le lumanaʻi, e tatau ona faʻatautaia suʻesuʻega o le galuega o le hepatic. Le tele o le siakiina o le galuega o enzymes o le ate: o le tolu muamua masina - i le 6 vaiaso, ona oʻo lea i le tausaga muamua na totoe - 1 taimi i le lua masina, i le lumanaʻi - 1 taimi i le ono masina. O suʻega faʻamalositino e fuafua ai le galuega o le ate e faia foi ma le faateleina o tui. Afai e siitia le fualaau i le 80 mg i le aso, e tatau ona faia le siaki tasi i masina taʻitasi. Ovenkor ua faʻaumatia i mataupu o le faʻaauau pea o le alualu i luma o le gaioiga o le transaminase (3 taimi e faʻatusatusa i le tulaga muamua).

I le taimi o le maitaga, o le soloia o fualaau o le lipid-lowering on the results of prolonged therapy of primary hypercholesterolemia e leai sona aafiaga taua.

O tamaitai o le tausaga e fananau mai e le faʻaaogaina faʻamalosi e le fautuaina e ave Ovenkor.

I le faʻaitiitia o lauroid function (hypothyroidism) poʻo le i ai o nisi faʻamaʻi fatu fatu (maʻi faʻasolosolo) ma le faateleina o le cholesterol, e tatau ona togafitia muamua le maʻi faʻavae.

O le faʻaleleia o le Ovenkor e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le myopathy ma le tupuga mulimuli ane o le rhabdomyolysis ma le toilalo tele.

I le tupuga o le tiga e le mafaamatalaina, tiga o musika, vaivaiga o le musika poʻo le faʻafefe, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi, aemaise lava pe a oʻo mai nei maʻi ma le fiva poʻo le malaise. I le mafaufau / togafitiga o le myopathy, o le togafitiga ua le toe faaauauina.

Ina ia iloa le tupu mai o le myopathy, e fautuaina e fua le fua o le KFK. I le eseesega o siama o le tiga i tua o le sternum, o le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona mafaufau i ai.

O faʻataunuʻuina e aoga i le tino o le monotherapy ma pe a faʻapipiʻi faʻatasi ma talotalo o le acid.

O le fomaʻi e fuafua le umi ole togafitiga faʻapitoa.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma faatonuga, ua faʻasalaina Ovenkor mo fafine i le taimi o le maitaga / lactation.

E i ai tapulaa faʻamaonia o le atinaʻeina o mea le masani ai i pepe faatoa fananau mai o latou tina na ave le fualaau. O fafine o loʻo faʻatamaʻititi le matutua e faʻaaogaina togafiti tatau e tatau ona faʻaaoga auala faʻaipoipo. A oʻo mai le maitaga, ua vave ona faalēaogāina loa Ovenkor.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • erythromycin, immunosuppressants, telithromycin, clarithromycin, cytostatics, agents antifungal (ketoconazole, itraconazole), nefazodone, fibrates, acidic nicotinic at high doses, inhibitors of protease HIV: increased risk of myopathy,
  • danazol, cyclosporine, gemfibrozil ma isi fibrates (e le aofia ai le faʻamaoni), niacin, amiodarone, verapamil, diltiazem: lamatiaga o myopathy / rhabdomyolysis,
  • oona e puipuia ai le manava o le tino (fenprocoumone, warfarin): lamatiaga o le toto, siakiina o totoga o le totoina aʻo leʻi togafitiga ma e masani lava i le uluaʻi taimi o togafitiga,
  • digoxin: faʻatupulaia i lona tulaga plasma,
  • colestipol, colestyramine: faaitiitia le bioavailability (e mafai ona e aveina Ovencor 4 itula pe a maeʻa ona tago i nei fualaau faasaina, ae o le atinaʻeina o le malosi o mea faaopoopo ua matauina),
  • sua o le vine (sili atu ma le 1000 ml i le aso): o se faʻaopoopoga taua i le maualuga o le faʻasaina e faasaga i le HMG-CoA reductase i le plasma toto (e tatau ona aloese faʻatasi).

O analogues a Ovenkor o: Simvalimite, Sinkard, Zorstat, Simvastatin, Holvasim, Simgal, Zokor, Simvor, Simlo, Vasilip, Simvastol.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Aries - O se sui mai le vaega o statins, o se inhibitor o HMG-CoA reductase. O se mea faʻaleleia, aua o loʻo i ai se mama tapuni lactone i lona fausaga, lea e faʻamalūlūina pe a uma ona ulufale atu i le tino.

O le fausaga o le numin lactone ring e talitutusa ma se vaega o le HMG-CoA reductase enzyme. E tusa ai ma le mataupu o le tau faʻatauvaʻa, o le static molecule e fusifusia i lena vaega o le coenzyme A se talipupuni lea e fusia ai lenei enzyme. O le isi vaega o le molecule o le statin e taofia ai le liua o le hydroxymethylglutarate e vavalo ai, o se mea e tupu i le tuufaatasiga o molelaʻau o le cholesterol. O le taofia o le gaoioiga a le HMG-CoA reductase e taʻitaʻia ai se faasologa o gaioiga faasolosolo, e mafua ai le faaitiitia o le intracellular cholesterol content and increase compensation in the activity of receptors LDL and, accordingly, le catabolism accelerated LDL cholesterol (Xc).

O le aʻafiaga o faʻamaʻi o statins e fesoʻotaʻi ma se faʻaitiitia i le maualuga o le cholesterol ona o le LDL cholesterol. O le faʻaitiitia o le LDL o le faʻalagolago-totoʻa ma e le o se laina ole laina, ae faʻapitoa.

O tulafono e le afaina ai le gaioiga o le lipoprotein ma le lipic hepatic, e le afaina tele ai le sifi ma le catabolism o mea aoga gaʻo saoloto, o le mea lea, o lo latou aafiaga i le maualuga o le TG e lona lua ma e le tuusao e ala i o latou aafiaga autu i le faaitiitia o LDL-C. O se faʻaitiitia faʻaitiitia i le maualuga o le TG i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma statins e foliga mai e fesootaʻi ma le faʻamatalaga o tagata o totoe o le apo (apo E) i luga o le hepatocytes e aofia i le catabolism o STDs, lea e aofia ai le 30% TG.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻatulagaina, simvastatin faʻapupula le maualuga o le HDL-C i le 14%.

I le faaopoopo atu i le lipid-lowering effects, o fuainumera e maua ai se aafiaga lelei i le toso o le endothelial (faailoga o le vave atherosclerosis), i luga o le vascular wall, atheroma state, faaleleia o le eleele o le eleele, o loo i ai le antioxidants, o mea antiproliferative. E i ai le faʻamaoniga e faʻaleleia le simotastatin i le 30 minute o togafitiga.

O le faʻaaogaina o le simvastatin na tuʻuina atu faatasi ma le faʻaitiitia o le taimi o le maʻi o le fatu, tusa lava pe o le a le laasaga muamua o le LDL-C.

Lisi o analogues


Faiga faʻapolopolo (e ala i le lauiloa)Tau, siaki.
Aries
20 mg papa, 30 pcs.476
Avestatin
Actalipid
Atherostat
Taofi. 0.02 Nu. 30 (AVVA RUS OJSC / Sti - Med - Sorb OJSC (Rusia)232
Tb PO 0.02 Nu. 30 (ABVA RUS OJSC / Sti - Med - Sorb OJSC (Rusia)232
Vasilip
Tapa 10mg N28 Vector (KRKA, dd. New place / pack. Vector (Rusia)329.60
Tausi 20mg N28 Vector (KRKA, dd. New place / pack. Vector (Rusia)458.20
Tausi 40mg N28 (KRKA - Rus LLC (Rusia)628.20
Vero-Simvastatin
Sovatin
Zokor
10mg No. 28 laina (Merck Sharp ma Dome, Peretania (Egelani)176
Zokor Forte
40mg Numera 14 o le faʻamau (Merck Sharp ma Dome, Peretania (Egelani)458
Taʻo 40mg N14 (Merck Sharp ma Dome, Peretania (Egelani)519.90
Zorstat
SIMVAHEXAL
Tausi 20mg N30 (Hexal AG (Siamani)287.10
Tapa 10mg N30 (Hexal AG (Siamani)319.10
Taʻo 40mg N30 (Hexal AG (Siamani)484.70
Simvakard
Tausi 20mg N28 (ZENTIVA a. Czech Republic (Czech Republic)172
Tapa 10mg N28 (ZENTIVA a. Czech Republic (Czech Republic)218.80
10mg Nu. 28 o le (Zentiva k.s. (Czech Republic)242
Simvacol
Simvalimite
Simvastatin
10mg Numera 30 le p / pl. (Borisovsky ZMP OJSC (Belarus)38.60
20mg Nu. 30 tp / pl.o (Borisovsky ZMP OJSC (Belarus)47.50
Tapa 10mg N30 Alsi (Alsi Pharma ZAO (Rusia)53.70
Tapa p / p. E tusa o le 20mg N30 Alsi (Alsi Pharma ZAO (Rusia)54.50
20mg Numera 30 tab p / pl.o AVVA RUS (AVVA RUS OJSC (Rusia)68.30
10mg Numera 30 tab p / pl.o (Ozone Telefoni (Rusia)89.10
20mg Numera 30 tab p / pl.o (Ozone Telefoni (Rusia)113.80
Tausi 20mg N30 (Verteks ZAO (Rusia)147.60
Tapa 10mg N30 (Verteks ZAO (Rusia)207.30
Tausi 20mg N20 (Hemofarm A.D. (Serbia)257.30
Simvastatin alkaloid
10mg Numera 28 o le p / pl (Alkaloid AO (Makedonia)59.80
Simvastatin Zentiva
10mg Nu. 28 o le (Zentiva k.s. (Czech Republic)259.90
20mg No. 28 tab (Zentiva k.s. (Czech Republic)335
40mg Numera 28 tab p / pl (Zentiva k.s. (Czech Republic)498.70
Simvastatin Pfizer
Simvastatin Sanofi
Simvastatin * (simvastatin *)
Simvastatin-ALSI
Simvastatin-SZ
40 mg tablets, 30 pcs. (Star Star, Rusia)91
Simvastatin-teva
Simvastatin-mata
Simvastatin-Chaikafarma
Simulastatin granules
Simvastol
Tapa 10mg N28 (Gideon Richter OJSC (Hungary)197.10
Simvor
Tab po 40mg Numera 30 (Ranbaxi Laboratories Limited (Initia)60.10
Tab po 20mg N30 (Ranbaxi Laboratories Limited (Initia)282
Simgal
Tapa 10mg N28 (Aivex Pharmaceuticals s.r.o. (Czech Republic)287
40mg Numera 84 tab (Teva Czech Enterprises sr.r.r. (Czech Republic)304.40
10mg Nu. 28 o le faʻamau (Teva Czech Enterprises sr.r. (Czech Republic)321.50
20mg Numera 28 o le p / pl. (Teva Czech Enterprises sr.r.o (Czech Republic)410
10mg Numera 84 o le p / pl. (Teva Czech Enterprises sr.r.o (Czech Republic)609.90
40mg Numera 28 tab p / pl (Teva Czech Enterprises sr.r.o (Czech Republic)678
20mg Numera 84 tab (Teva Czech Enterprises sr.r. (Czech Republic)870
Tab 40mg N84 (Aivex Pharmaceuticals s.r.o. (Czech Republic)1505
Simlo
Tapa 10mg Nu. 28 (Ipka Laboratories Limited (Initia)202.90
Tausi 20mg N28 (Ipka Laboratories Limited (Initia)293.60
Simplacor
Saini
Holvasim

Na lipotia mai e le tasi tagata asiasi le aso ua maeʻa

O le a le umi e ave ai e Ovencor le lagona o loʻo faʻaleleia le tagata maʻi?
O le au suʻesuʻe i le tele o mataupu ina ua mavae le 1 aso na lagona le faʻaleleia. Ae atonu e le fetaui lenei mea i le vaitaimi o le ae faʻaleleia ai. Vaʻai lau fomaʻi pe o le a le umi e te manaʻomia ai lau vailaʻau. O le laulau i lalo o loʻo faʻaalia ai iuga o se suʻesuʻega i le amataga o se galuega aoga.
Sui%
1 aso1

Na lipotia e se tasi tagata asiasi se tofiga

O le a le taimi sili atu e ave ai Ovenkor: i luga o se manava gaogao, muamua, pe a maeʻa pe faʻatasi foi ma meaai?
E masani ona lipotia mai e le aufaasālalau le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i luga o se manava leʻo Ae ui i lea, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina se isi taimi. Ua faaalia i le ripoti pe a ave e le vaega totoe o tagata gasegase togafitiga.
Sui%
I luga o se manava gaogao1

E sefulufitu tagata asiasi na lipotia mai tausaga o le onosai

Sui%
> 60 tausaga12
70.6%
46-60 tausaga317.6%
30-45 tausaga2

Faatonuga aloaia mo le faaaogaina

(Simvastatin) Numera resitala: LSR-002033/08
Faʻailoa igoa: Aries

Talosaga Faavaomalo Faavaomalo: Simvastatin * (simvastatin *)

Faʻasologa o foliga: ata e vali ata
Faʻavae: 1 laupepa e ufiufi i ata-ata
mea galue malosi: Faʻamau - 10 mg poʻo 20 mg,
tagata faʻapitoa: microcellstalline cellulose, lactose (susu gaʻo), maso o le sosolotini (vaoma 1500), colloidal silicon dioxide (aerosil), acid ascorbic, butylhydroxyanisole, acid stearic, magnesium stearate, opadry II (polyvinyl alcohol, black polyglycol, iron gol talc, uʻamea paʻu uʻamea samasama, uʻamea mūmū mūmū, mūmū gaʻo).
Faʻamatalaga: taʻavale biconvex papa, vali ata, mai le lanu enaena i le lanu enaena ma le lanu piniki.
Pharmacotherapeutic group: sui faila lipid, HMG-CoA rehibitase inhibitor.
ATX code: C10AA01

Mataupu taua

E faʻapefea ona filifili le mea saʻo talafeagai
I le falemaʻi, o fualaau oona e masani ona vaeluaina i upu tutusa ma analogues. O le fausaga o synonyms e aofia ai le tasi poo le sili atu foʻi o vailaʻau faʻasaina tutusa e maua ai le togafitiga faʻapitoa i le tino. O analogs e faʻaaogaina vailaʻau e aofia ai vailaʻau faʻasaina eseese, ae fuafua mo togafitiga o faʻamaʻi tutusa.

Eseesega i le va o vailaʻau faʻamaʻi ma siama
O faʻamaʻi pipisi e afua mai i siama, siama, sigi ma protozooa. O le gasegase o faʻamaʻi e mafua mai i siama ma siama e masani ona tutusa. Ae peitai, o le iloa o le mafuaʻaga o le faamai o lona uiga o le filifilia o togafitiga saʻo lea o le a fesoasoani e vave ona taulimaina le malaise ae le afaina ai le tamaititi.

O le faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le malulu masani
O nisi tagata e masani i se tulaga e masani ona maʻi le tamaitiiti ma umi se taimi ona o se malulu masani. Mātua e ave o ia i fomaʻi, suʻe suʻega, faʻaaogaina fualaau faasaina, ma o le iʻuga, ua uma ona faʻamaonia le tamaititi i le fomaʻi maʻi e masani ona maʻi. O mafuaʻaga moni o faʻalavelave faʻamaʻi faʻafuaseʻi e leʻo iloa.

Urology: togafitiga o le gasegase chlamydial
O le chlamydial oththritis e tele lava ina maua i le galuega a se urologist. E mafua mai i le parasite intracellular Chlamidia trachomatis, o loʻo i ai meatotino o siama ma faʻamaʻi, lea e masani ona manaʻomia ai togafitiga faʻasaʻi umi mo le togafitiga o le antibacterial. E mafai ona mafua ai le lūlūina o le urethra i le tane ma le fafine.

Ariescorp, aʻoaʻoga faʻaaoga (metotia ma metotia)

Aʻo leʻi amataina togafitiga ma Ovencor, o le tagata gasegase ua tuʻuina atu i ai se faʻataʻitaʻiga taumafa o le hypocholesterol. O le fualaau faasaina e tatau ona faʻaalu tasi i le aso i le afiafi, faʻamalu i le vai. Faatasi ai ma le taumafaina o meaai, e le tatau ona fesootai le vailaʻau. Fautuaina aso uma mo togafitiga hypercholesterolemia laina mai le 10 i le 80 mg. I lenei tulaga, o le fua muamua e 10 mg. E faia ni suiga i ni vaitau o le masina e tasi. I le toatele o tagata gasegase, o le togafitiga sili ona lelei e tupu pe a ave Ovenkor i aso uma e oo i le 20 mg.

Mo maʻi ma Ischemic fatu fatu poo lona tulaga maualuga o le atinaʻeina o fualaau masani o fualaau faasaina o le 20-40 mg, ma le muamua o le 20 mg i le aso. E le faia le fetuunaiga mo tagata mamai pe a uma le 60 tausaga le matutua ma tagata gasegase e le maualalo pe leai foi. Faatasi ai ma le pulega tutusa o Ovenkoroma ma I totonuerapamil poʻo Amiodarone o aso uma o Ovenkor e le tatau ona silia ma le 20 mg.

Faʻavae, tuʻuina atu pepa

O le Ariescor o se sauniuniga e tasi, o lona uiga, e naʻo le tasi le mea e galue ai - simvastatin. O vaega o loʻo totoe o loʻo faʻatinoina se galuega fesoasoani: tuʻuina atu le tele, faʻaleleia le faʻamavaeina o laʻau, tuʻuina mea uma i le tasi. I lenei tapenapenaga, o le cellulose, sarch, ascorbic ma citric acids, magnesium stearate, dioxide, susu susu (lactose), polyethylene glycol 4000, talc ua faʻaaogaina mo nei faamoemoega.

Ariescor o palasia o loʻo maua i lua inumaga - 10 pe 20 mg. E lapotopoto, matte, e ufiufi i se atigi paʻepaʻe.

Faʻataʻitaʻiga

O fualaau ova o loʻo faʻavasegaina o meaola. O le simvastatin molecule o loʻo i ai le foliga o se mama lactone. I lea tulaga, e le mafai ona fesoʻotaʻi ma vailaau o le cholesterol. Ae i totonu o le ate, e tuʻuina atu lava ia i le suiga o vailaʻau. O le foliga malosi o le simvastatin e talitutusa lava ma le enzyme HMG-CoA reductase, lea e talafeagai mo le tuufaatasia o le cholesterol. Talu ai ona o lenei togafiti, ua ia suitulaga ai i vailaau oona. O le isi vaega o le molecule i lenei mataupu e afaina ai le fausia o le precursor cholesterol. Ona o lea, ua faaitiitia ai le tuufaatasiga o ana mole.
O le tino e tali atu i le pa'ū o le cholesterol e ala i le faʻateleina o le gaioiga o le faʻaleleia o le LDL, faʻateleina lo latou malepelepe. O le LDL o se "mea leaga" gaʻo lea e fesoasoani i le faʻatulagaina o tupe teu i luga o puipui o toto toto. O le mea lea, o le ave o Ovenkor e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atherosclerosis.

E pei o isi fuainumera, Ovenkor e le afaina ai le gaioiga o le enzymes lea e talepe ai gaʻo (lipases), faʻasologa, ma le malepelepe o mea aoga gaʻo. O le mea lea, o le faʻaitiitia o le maualuga o le gaʻo (triglycerides, TG) o le a mafua mai i le faʻafouina o le faʻaoʻoina o le ate. Latou te faʻamalosia le faʻaleagaina o lipoproteins vavalalata, 30% aofia ai le TG.

Ua faamaonia o le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Ariescor:

  • e afaina ai le tulaga o le pito i lalo o toto toto (faamamalati), o puipui o toto toto,
  • faʻasaʻo le toto
  • o loʻo i ai meatotino faʻapitoa
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o maʻi fatu fatu.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina ma Ovenkor, o le faʻaleleia atili o le setete o le methiolum e faʻailoaina pe a maeʻa le masina o togafitiga.

O le vailaau faʻamaina e faʻaalia i le manaia lelei. O le maualuga o le maualuga o le toto e tupu i le 4 itula i le maea ai o le taumafaina o le laupepa Ovenkor i le tino. O suiga muamua i suiga o le cholesterol e matauina pe a mavae le 2 vaiaso.

O le tele o simvastatin ma le talo e ulufale i totonu o le manava, mai le mea e alu ese ai ma feces. O se faiga le aoga o le vailaau faasaina ua afaina i gaʻo.

Metotia o le talosaga, fua

Togafitiga ma le Ovencor e manaʻomia ai se meaʻai ao leʻi amataina fuamoa, faʻapea foʻi i le faagasologa o togafitiga.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi. E fautuaina e amata faʻaaoga se laʻititi laʻititi, faʻateleina lona siʻitia. Matou te tusia i luga e maualuga le faʻaitiitia o le cholesterol i le 28 aso talu ona amata le fualaau faasaina. O le mafuaʻaga lea e le talafeagai ai le faʻaaogaina o fuainumera.

O le fua muamua o le tui o Ovenkor e 5-20 mg / aso, ma o le maualuga e 40 mg / aso. Mo tagata mamai e maua le immunosuppressants, o le faʻaaogaina o le simvastatin e gata i se fua faatatau ole 5 mg / aso. I le faaletonu ogaoga, e fautuaina ai le aʻoga e amata ile 5-10 mg / aso.

E le fesoʻotaʻi le meaʻai ma le faʻatagaina o le fualaau faasaina i le tino. E mafai ona e ave muamua aʻo leʻi oʻo i le taimi o le taumafataga, ae le faʻagaloina le inu tele o le vai. O le mea matua taua: o meaʻai e tatau ona inu faʻatasi i le aso i le afiafi.

Fegalegaleaiga

Faatasi ai ma le pulega tutusa o warfarin ma nisi o mea e maua mai i le anticoagulants faatasi ai ma Avencor, ua faʻaleleia le aafiaga o le warmarin. E aʻafia ai foʻi le vevela o le ava malosi i le ate, o vailaʻau e afaina ai lenei totoga.

Ona o le lamatiaga o le rhabdomyolysis, e le faatagaina le faaaogaina o le vailaʻau:

  • faatasi ai ma le keto, itraconazole, mea maualuga o vitamini PP,
  • tagata o loʻo aʻafia i fualaau faʻasaina.

Na faamauina e fomaʻi se mataupu o le amataina o le rhabdomyolysis i le maea ai o se fua o le simvastatin faatasi ai ma le sildenafil. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e faasaʻo ai le faaletonu o le erectile.

O le tau o le Ovenkor e matua aʻafia lava i le tau o le faʻatau. I totonu o aai eseese ma falemaʻi a Rusia, e matua ese lava. O le tasi laupepa o le 10 mg e mafai ona tau mai i le 275 rubles, ma le 20 mg o fuataga - mai le 419 i le 578 ru.

I falemaʻi taʻitasi e mafai ona e maua ai analogues o Ovenkor - fualaau faʻatasi ma le mea lava e tasi, ae mai se isi mea gaosi oloa. Simvastatin o se vaega o: Simvagesal, Zokor, Simvor, Simvakard, Simvastatin, Simvastol, Simgal, Simlo, Vasilip. I le faaopoopo atu i le tau, o nei fualaau faasaina e ese i le taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai vailaʻau e 5 ma le 40 mg o le mea galue malosi. E faigofie lenei mea pe afai na faatonuina e le fomaʻi se ituaiga o fualaau.

Mea na saunia e le tusitala o le poloketi
e tusa ai ma le faiga faʻavae a le saite.

O mea taugata mo le Ovenkor

O le analogue e taugofie mai le 313 rubles.

Simvastatin o se vailaʻau faʻatau Rusia e sili ona lelei ma le mea e tasi o loʻo galue malosi i le tuufaatasiga, ae i se fuataga itiiti ifo o le 10 mg i le papa. O loʻo faʻamatalaina mo le togafitiga o le hypercholesterolemia ma le hyperlipidemia maualuga. E mafai ona maua se lisi atoa o faʻamatalaga i faatonuga.

Simvastol (pusa) Faamanatu: 4 Maualuga

O le analogue e taugofie mai 265 rubles.

Simvastol o se tutusa o le gaosiga Roma. E maua i pepa pepa pepa 14 ma le 28 papa. O le mea galue malosi e tutusa lava iinei, o lea o faatonuga mo le faʻaaogaina e na o sina eseesega laiti. Aʻo leʻi amataina togafitiga, matou te fautua malosi e talanoa i se fomaʻi.

O le analogue e taugofie mai le 173 rubles.

O se isi sui mai fafo mo Ovenkor, lea e foliga mai ua sili atu ona aoga nai lo le "uluai", e ui lava e le ese tele mai ai. Le faʻamaonia i le maʻitaga, lactation ma i le taimi o le tamaitiiti. O le lisi atoa o faʻasolega e mafai ona maua i faatonuga.

Tuua Lau Faamatalaga