Hanuta (hazelnut waffles)

I le taimi nei o le olaga, pe a manaʻomia ona faia mea uma, o le a amata ona maua le fiafia. O togafitiga nei mo se meaʻai i se pepa faʻatusatusa.

O le faʻapipiʻiina o taʻavale laiti ma launiu Hanuta Minis o se faʻataʻitaʻiga sili lea o le taumafataga i lenei faatulagaga.

O le nut nut praline filling e faʻaopoopoina ai se mea e le masani ai ma aoga i le togafiti. Hazelnut, o le faavae lea o le eleele, e mauoa i mea eletise eletise, e aofia ai vitamini B ma E. E faʻaaogaina e fai ai faʻamaʻafia e sili atu nai lo ona "vavae" ona o lona paleni faʻasolosolo ma maualuga le tofo.

O le faʻapipiʻiina o laʻau faʻamafaʻatasi ma laʻau o loʻo faʻapipiʻiina ai le dessert a le Hanuta Minis airy. O le a maua ai le malosi ma le malosi mo le aso atoa ma o le a avea ma se taimi manaia mo se pati tea.

O Hanuta Minis o le a fiafia i le sili ona manaia o le nifo. Papapaʻi e tusa ma le 200 gr. E le tele se avanoa i totonu o se taga po o se ato faafafa, e faigofie ona ave faatasi ma oe. O le matagofie o le a talosagaina i latou e fiafia i vasega ma o le a avea ma se mea lelei mo i latou.

Faʻasalaga faʻasalaga mataʻetaʻi ma launiu i luga o le initaneti "MarmaladeShow.ru" i le taimi nei! Auaunaga a le Courier i Moscow. Matou te lafoina le afifi i soo se mea i Rusia. I le mea e teu ai oe e mafai ona e faamasani i se aoina o mea inu ma meaʻai mai le salafa o le lalolagi. Faatali mo oe!

O mea aoga

  • 50 glaʻau popo,
  • 50 g ola
  • 50 g almonds palapala,
  • 5 g paʻu o fatu laau,
  • 15 g pata pata,
  • 2 x 50 g o le erythritol,
  • 150 ml o vai
  • o le tino o le tasi vanilla pod,
  • 200 g o sukalati 90%,
  • 100 g gaosi ma galu ua gaosia,
  • 50 g folasisi.

O le aofaʻi o meaʻai mo lenei fua o le maualalo-carb e tusa ma le 10 fualaʻau o lauʻeleʻele o Hanuta, e faʻatatau i le tele o lapisi gaʻo.

Ina ia saunia ma faʻaopoopo Hanuta, faitau pe a ma le 30 minute. Faaopopo i ai le isi 30 minute e tao ai falaoa.

Taumafa tau taumafa

O fua faʻatatau o mea taumafa e faʻatusatusa ma o loʻo faʻaalia i le 100 g o se meaʻai maualalo-carb.

kcalkjCarbohydratesFatsSquirrels
402168110.3 g35.4 g8.1 g

Metotia Faiaoga:

Hanuta Low Carb Meaʻai

Muamua e tatau ona e tapunuina le paluga mo falaoa vevela laiti-carb. Latou te sili atu ona lelei pe a lelei le mea o loʻo iai muamua. O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave e faia ai lenei mea o loʻo i ai se mea e fai ai le kofe keke masani, ma le mea lelei, e te le manaʻomia se masini faʻapitoa mo lenei 🙂

Na o le tipi o le oat bran i se mea e fai ai le kofe

Galu o le oat bran, pulu niu ma le 50 kalama o le Xucker Light i se mea e fai ai le kofe i le tasi ma tuu mea o loʻo i totonu o se pesini. O le mea moni, e mafai ona e oloina i latou ma tuʻufaʻatasia uma pe a fai o loʻo i ai sau keke siliva lapoʻa lea o le a fetaui lelei uma lava mea aoga.

Faʻaopopo mea almonds, vanilla pulp, psyllium husk, pata pata ma vai i le pesini. Faʻasusu le paluga ma se paluga lima.

Faʻasusu le paluga falaoa

Sulu le uʻamea ma tuʻu le tasi sipuniti o paluga i totonu. Faʻamama le uʻamea uʻamea, ma tuʻu ai se tamai vaeluaga, a leai o le afaina e mafai ona liua tele. Atonu o le a manaʻomia oe e taoina se tasi pe lua falafela e maua ai le mafiafia lelei.

Faaulu i luga o le uʻamea

A maeʻa le tao, faʻafesoʻotaʻi lelei ia susu. Aʻo latou mafanafana, o loʻo latou vaivai pea, ae pe a malulu lelei ma o le a faʻafefe le susu, o le a atili ai ona latou faʻamaʻaʻaina ma eli. E sili ona lelei le faia o lenei mea i luga o se meaʻai poʻo se mea e tutusa ai, e pei o le susu e mafai ona faʻavave vave i itu uma o le paʻu.

Hanuta hazelnut cream poo Hanuta iti-carb cream mo kulimi e faʻafefiloi vave ma faigofie. Mo le faia o lenei mea, faʻafeusua le sukalati i totonu o se vai taele seia oʻo i le vai. Ona faaopoopo atu lea o le 50 kalama o le Xucker Light i le sukalati ma faʻafefiloi seia maeʻa. I le ma lea, o le muaʻi teuina o le Xucker i se kolati kofe o le a fesoasoani ia te oe.

Aveese le sukalati mai le vai taʻele ma faʻaopopo le folasisi o le hazelnut. O nei mea uma o loʻo manaʻomia, o le eleele ma le gaʻo. O iinei e mafai ona e faʻafefiloi pe tusa ma le 100 kalama i totonu o se kulimi-sukalati, poʻo le faʻaaogaina o launiu eletise pe afai e te fiafia tele e faʻapipiʻi 🙂

Paʻu kulimi ma le hazelnut

I le mea mulimuli, e na o le tuufaatasia o solo ma kulimi e totoe. Ave ni fasi falalaiti se lua, tutusa le 2 punetini o le kulimi kulimi i luga ole tasi ma ia lolomi le lua i luga ina ia tufatufaina atu le kulimi ile va.

Fai le mea lava e tasi ma isi vaega. Aʻo sauni uma lou faletusi o Hanuta, tuʻu i totonu o le pusaaisa ina ia toe faʻamalosi le kulimi kulimi. E mafai ona faia lenei mea mai le 30 i le 60 minute. Matou te moomoo ia te oe e te fiafia i ai.

Tuua Lau Faamatalaga