Wobenzym Plus Suʻe Suʻe

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

Lavrushka e masani i tagata uma i le tuufaatasiga o uluai vasega, suʻe, itu ipu. O lenei faʻaopoopoga e talafeagai foi mo le kukaina o aano o manu ma iʻa. Na te aumaia ni fualaʻau manogi faʻapitoa i soʻo se ipu e tatau ona faʻaaogaina i suauu taua, o meaola oona i lona fatuga. O mea lava e tasi e mafai ona afaina ai meaai kuka, pe afai e te le mulimulitai i le tulafono autu o le faʻaaogaina o le pasili - e faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi le laulaʻai ma faʻaaoga mo le 10 minute. I le faaopoopo atu i le ita, o lenei oloa o le a le aumaia se mea i le ipu pe afai ua sili atu le taimi e kuka ai.

O lau laʻau e faʻaitiitia ai le kulūkose. Ona o ona suauu taua, o lenei laau toto e taua i le mafai ona fesoasoani e aveesea le malulu ma foia le faafitauli i le gastrointestinal tract. Pe a ave ni teuteuga o laulaau, faʻalautele le manava, faʻamalositino, faʻasolosolo o le faʻamaʻi toto, faʻaleleia lelei meaʻai. O lenei aafiaga e sili ona aoga mo tagata gasegase ma gastrostasis o se vaega o le neuropathy autū o le maʻisuka.

Tulaga o le teuina

O le filifilia o filifiliga e le o se faafitauli ogaoga i le taimi nei. O le faʻatau atu o lavrushki e mafai ona mafai i fafo atu o faleoloa: mai kiosks i supermarkets. O le mea autu i le filifilia o se oloa o le faʻalogo i le aso maeʻa ma le aso o le gaosiga. E tatau ona manatuaina ina ua mavae le tausaga, o lau o lauʻeleʻele na leiloloa uma a latou meatotino aoga. E ono lamatia i latou i tulaga ogaoga o le ita.

O laulaau e teuina mo se taimi umi, pe a maeʻa ona faʻatau i totonu o se fagu tioata tuʻu le laula ma ufiufi faʻatasi ma se fagu. Avanoa o le malamalama i laau e le manaomia. Faatasi ai ma lenei teuina, o faʻamalologa o faʻamaʻi o leaf bay ma le maʻisuka o le a tumau pea mo se taimi umi.

E faʻapefea ona ou faʻaogaina le laulaau launiu mo le maʻisuka ituaiga 2?

Ona o le tele o ona faʻamalologa, o laulaau laʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona faʻaaoga e fai ma meaai ma e faʻamoemoeina o le maualuga o le suka i le toto o le a faʻaitiitia. O togafitiga faʻapitoa e ausia ai lenei sini e mafai ona maua lelei, ae o le mea autu e manatuaina e le mafai ona e faia lenei mea e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. E mafai ona manaʻomia fualaau e faʻaitiitia ai le glycemia. Ae o togafitiga faʻalautele mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona avea ma fesoasoani i le ausiaina o le pulea lelei.

Laʻau o le Bay ma le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona faʻaaogaina e faʻalauteleina ai le puipuiga a le tino, ma le naʻo le faʻasaʻoina o le glycemia. E i ai ni fualaau e tele ina ia mafai ai ona saunia lelei le laulaau faʻailoa mo le maʻisuka.

Le fua muamua. O le afu o le leaf leaf o se auala lelei ma faigofie e faʻamalosia ai le tino o le maʻisuka aʻo feagai ma le tele o pathoces e taua o soa o le maʻisuka. Sauniuniga o le faʻavae e faigofie. E lua itula e alu ai. E tatau ona fufuluina se laʻau laʻitiiti o laurel. Ona faʻaopopo lea o le afa-lita o le vai inu ma tuʻu le faʻafefuga o le launiʻai mo le tolu itula i se nofoaga pogisa ma mafanafana. E mafai ona e afifi ipu ma le faʻafefete i totonu o se palanikeke ina ia mafai ai ona sili atu le faʻafefeteina o mea e tupu mai ai ma faʻateleina ai mea sili ona aoga. 300 ml i le aso (mo taumafataga e tolu) aʻo le i ai taumafa (mo le afa itula) o le a lava pe afai e te faʻaaogaina le maʻisuka sili atu i le tele o taimi i le vaiaso. O le faateleina o le tui o le inisalini po o isi fualaau oona e le manaomia.

O le faʻasologa lona lua o loʻo faʻaalia ai le auala e togafitia ai le maʻisuka i le fale ma le laurele e mafai ai ona faʻasaʻo tumau le maʻi mai le faʻateleina togafitiga ma vailaʻau. O le faʻaaogaina o fagaʻai i le taimi o le kuka e mou ese atu i na o tulaga e sili atu i le 10 minute le togafitiga vevela. Afai e te tausisia i totonu o lenei taimi, e mafai ona e iloa o aoga o lenei mea e sili. O le teuteu o lau o le bay ma faʻamaʻi eseese e mafai ona fesoasoani. O lenei vai inu e sili ona aoga mo le maʻisuka.

Ina ia faia lenei mea, se luasefulu lua laisa o le laurel. O le afa o le lita o le vai e faʻapipiʻi i le apa e faʻamago ai. Ona aumaia ai lea i se vevela. Susu le vai mo le 10 minute. O faʻamanuiaga o le fagaʻai i le maʻisuka e sili atu nai lo mea uma e faʻamoemoeina. E mafai ona e inu i le susu pe a uma ona faʻaogaina i se vevela (a itiiti ifo i le 5 itula). O se togafitiga faʻamalolo e faʻaaogaina i le aso atoa, i tamai sipuni ma masani. E sili atu pe a fai e faʻaogaina le susu: faʻafia i le tele o taimi i le vaiaso, ona fai lea i le vaiaso e faʻataʻitaʻi isi auala e faʻamalolo ai le tino (pei o togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2). E le gata o le laʻau o le lau o loʻo i le foliga o se decoction e faʻasaʻo ai tulaga faʻasolosolo o meaola o le gaʻolaʻau, ae e mafai foi ona togafitia maʻi o le gastrointestinal tract.

Recipes mo le faʻaaogaina o laʻau faʻaiʻu mo le maʻisuka ituaiga 2 e le tele naua. E toʻatele tagata e fiafia i le fesili, e mafai ona faʻaaoga le launiʻai mo le maʻisuka i le ava? O le ava malosi o se oloa faasaina mo le maʻisuka. E mafai ona saofagā i le faʻateleina o le faʻamaʻi, ma mafua ai le tu i luga o le tino, e oʻo atu i se siama. O le mea lea, o le tinisi o le faʻaiʻu lauʻai ma le maʻisuka e matua faʻasaina.

O le isi mea teuteu faʻatasi o le a fesoasoani e taulimaina e le gata i suga maualuga, ae faʻapea foi ma le faafitauli o le mamafa o le mamafa. Uu mo le 10 minute, vai mamā ma ni laulaau laulaʻa, o le laau o le kumamoni o le a avea ma vailaau sili ona lelei mo se tuufaatasiga o le oona ma le hyperglycemia i le gasegase gasegase. E fautuaina e ave se teuteuga i totonu o se ipu malamalama i le aso. Togafitiga o le maʻisuka faatasi ai ma le faaopoopoina o sea meaʻai o le a fesoasoani e faʻamaonia le mamafa ma le gaosiga o le gasegase o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka (poʻo le maʻisuka ituaiga 2).

Contraindications i le faʻaaogaina o lau o le pasili

E manatu o se mea matautia le 'ai o se laau i le maʻitaga. A uma, o lau o le laurel faʻatasi ma soʻo se ituaiga o togafitiga faʻamafanafana e faʻaosofia ai le faʻalavelaveina o fiva maso o le matua maʻitaga. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi lenei. Oona oona na natia e le lavrushka e mafai ona ulu i totonu o le pa puipui ma ulu i le susu o le tina, ma faatasi ai ma le fomaʻi, mafua ai ona soli le motilima o le gastrointestinal tract.

O isi togafitiga faʻamalolo e puipuia ai le faʻaaogaina o le leaf bay i le maʻisuka o togafitiga o fatugao. O se maʻi faʻafesoʻotaʻi ma le natura, ma le teu o le amyloid i le gaʻo o le tino i le taimi o le faagasologa o le purulenti po o se vaega o le amyloidosis muamua. O le faaletonu o le lapoa laititi po o le le atoatoa o le faʻailogaina o le faʻailogaina lea mo le faʻaaogaina o laurel e faʻasaʻo ai meaai a le maʻisuka.

Faʻafitauli i le hemostasis (o le toto coagulation system) o se mea e tautevateva ai mo le togafitia o le maʻisuka ma le laʻau bay. O nei ituaiga o diathesis hemorrhagic.

Vaega o le atinaʻe, auala ma togafitiga o le gasegase faasaga i le maʻisuka

O le gasegase i le maʻisuka e vave ona tupu, ona o le i ai o tulaga lelei mo le atinaʻeina o fua o le fefete. O isi faʻamuamua, e pei o le faʻaitiitia o le puipuiga, e taua foi le taua. I le maʻisuka, o le maʻi e faigofie lava i se taimi umi ma masani ona toe foʻi.

  • Faʻailoga e faʻaosofia ai le atinaʻe o le faʻamaʻi
  • Symptomatology
  • Faʻailoga
  • Faʻafeiloaʻiga i togafitiga o le gasegase i le maʻisuka
  • Fuafuaga puipui

Faʻailoga e faʻaosofia ai le atinaʻe o le faʻamaʻi

O le gasegase i le maʻisuka e masani ona atiina ae, lea e fesootaʻi ma na mafuaaga:

  • maualuga le kulukose o le maualuga, lea e maua ai tulaga lelei mo le faʻavaveina o le tuputupu aʻe o meaʻai,
  • solia o malosiaga puipuia ma le faateleina o le gasegase i siama ma fomaʻi eseese,
  • o le leai o se tino i totonu o le tino,
  • faateleina le mago o le paʻu ma le mucous membranes, lea e tau atu i lo latou gaogao ma le faʻavaeina o tuutuuga mo le faʻavaveina o meaola faʻapitoa o meaola faʻapitoa e mafua ai faʻamaʻi o le maʻi,
  • solia o le microflora o le gastrointestinal tract ma le vaalele.

E mafai foi ona afaina le solo e ala i mea e pei o le:

  • o le i ai o le foci o faʻamaʻi pipisi,
  • o se uiga e atiaʻe ai mea e afaina ai le tino,
  • aveina fualaau faasaina,
  • ofu talaloa pupuu na faia i mea gaosia mea gaosia,
  • faigaaiga e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻasaina o papupuni,
  • leai o meaʻai talafeagai,
  • le le tausisia o tulaga mama mama.

Symptomatology

I le maʻisuka malosi, o le atinaʻeina o le siosiomaga o loʻo tuʻuina mai ma faʻamaoniga taua nei:

  • sasaina ma le mu i totonu o le vaega,
  • o le faʻaalia o vaʻavaʻa i le mucous membranes,
  • faʻaauau faifaipea
  • tiga ma le mu i le taimi o le faʻamalosi ma feusuaiga,
  • lafoaʻi mai le tino faʻapitoa faʻatasi ma se manogi manogi,
  • o le foliga mai o le faisisi plaque,
  • tiga i le itu o lumbar.

E mafai ona matauina faʻaaliga o le suamalie e le gata i le vaega faʻapitoa: o le mucous membranes o le oral mouth e mafai foi ona aafia. I lenei tulaga, o se paʻepaʻei paʻepaʻe e aliali mai i totonu o le nofoaga ua faʻaalia.

O foliga vaaia o microcracks i luga o le mucosa, lea e masani ai mo le maʻisuka, e sili ona matautia: faʻatasi ai ma se faʻamaʻi, latou te faʻamalolo mo se taimi umi lava. Ona o lenei mea, o le aʻafiaga o le faʻavaveina o meaola faʻaleagaina poʻo siama faʻamaʻi i totonu ole tino ua faʻalauteleina.

Faʻailoga

Ina ia iloa le vevela, lea e atiina ae i le talaaga o le maʻisuka, o mea nei e faʻamaonia ai le maʻisuka ua faʻamatalaina:

  • smear microscopy: o le biomaterial e aveesea mai le vevela, urethra ma le toto,
  • suʻesuʻeina o fatu: faʻapena ona suʻesuʻeina mo le i ai o ni siosiomaga faapitoa,
  • enzyme immunoassay: i lenei tulaga, o le toto na aveesea mai se vein e suesueina,
  • polymerase chain reaction reaction: o le metotia e aofia ai le suʻesuʻeina o le biomaterial, lea e aoina mai i luga o le tane, faapea foi ma le urethra.

A maeʻa suʻesuʻega, e faʻataʻitaʻiina se togafitiga.

Faʻafeiloaʻiga i togafitiga o le gasegase i le maʻisuka

Pe a filifilia le togafitiga o togafitiga, e tatau ona amanaia e amata ona tupu le faʻamaʻi i le talaaga o le maʻisuka. I lalo o ia aiaiga, o se fomaʻi e faatonuina ai fualaau faasaina.


O togafitiga atonu e aofia ai:

  • Antifungal fualaau faasaina. Afai e le o faʻamaonia mai le gasegase o mea faʻamaʻi, i lenei tulaga, e fesoasoani le mea e taʻua o le antimycotics. E aofia ai Pimafucin, Fluconazole, pepa o Orungal.
  • Faʻatauga faʻapitoa. O loʻo faʻataʻitaʻiina pe afai o loʻo maua saʻo le sigi i le va. O fafine ua faʻamatalaina Metronidazole, Livarol, Rumizole.
  • Lactobacillus. O nei mea papa, o le galuega o le toe faʻaleleia o le microflora masani, o le paleni lea e faʻalavelaveina i faʻamaʻi faʻaleagaina. I lenei tulaga, ua fautuaina ia ave Yogurt capsules, Linex, Lactovit Forte.

O le gasegase i le maʻisuka e mafai ona togafitia i togafitiga faʻaleaganuʻu. Afai ei ai ni faʻailoga iloga, e mafai ona e taumafai i suʻega nei:

  • Se vaifofo ma le meli. E tatau ona e ave se sipuni sipuni o le meli masani o le pi ma sasaa atu i le 10 sipuni tele o le vai mafanafana, faʻafefiloi lelei. O le vaifofo e maua ai e faʻaaogaina e vaʻaia ai vaega o loʻo aʻafia i le malie.
  • Vailaʻau faʻamaʻi suamalie. E tatau ona fai se lalaga o le fulufulu mamoe poʻo le gaosi ma faʻafefete i le kefir poʻo le yogurt natura. O oloa e tatau ona maualalo-gaʻo, e pei o gaʻo o loʻo faia ai se fanua faʻaleleia mo le toe gaosia o fatu. Faʻapipiʻi le swab i totonu o le vaʻa aʻo lei moe ma tuʻu ai i le po.
  • Suauu fofo. 2 sipuni tele o le suauu e tatau ona faʻasese i totonu o le 2 ipu vai, faʻafefiloi. Fai faalua 2 taimi i le aso. A maeʻa le faʻagasologa, e tatau ona e taoto i lou tua mo le 20-30 minute, sii i luga ou vae.
  • Laʻau faʻatoʻa. E tatau ona faia i le tutusa o le sage, calendula ma le chamomile. Ave le 2 teaseti o le mea e tupu ai le paluga o otaota ma sasaa 1.5 kapu vai inu. E tatau ona faʻaaoga le oloa mo le 40 minute. O le oloa maeʻa e tatau ona faaopoopo i le vai i taimi o le tumama.
  • Swab ma le suauʻu buckthorn. E lava le sogi o se sipuni poʻo se gau i totonu o le suauu ma faʻaofi i totonu ole vaʻa, alu mo le 40 minute. Toe faia le faʻataʻitaʻiga i lea aso ma lea aso mo le vaiaso.
  • Faʻasoʻotoga mo le faʻafofoga tautala. E mafai foi ona e togafitia le suamalie i isi metotia e faaaoga ai fualaau faasaina lea e faia i le tautala. Ina ia saunia se natura masani, e tatau ona e faia i vaega tutusa ia laau o le vine, sage ma yarrow. Ave se sipuniti o fualaʻau matala matala ma sasaa se ipu vai inu. Ona tuu lea o le mea na tupu i luga o le afi ma vevela ile vevela vevela mo le 15 minute. Ave le afa afa i luma ole taumafataga.
  • Chamomile broth. O lenei oloa e talafeagai lelei e avea o se mea e fufulu ai le bathz. Ina ia kuka ai, e tatau ona e ave se vailaau faʻataʻitaʻi faʻamalolo ma faʻasaa i totonu o le 2 L thermos, ona sasaa ai lea o le vai fefe. O le oloa e tatau ona faʻaaogaina mo le 6 itula. Faatumu le pesini ma le afa vai mafanafana ma sasaa le afaina o le chamomile iinei. Fufulu mo le 20 i le 45 minute, faaopoopo le vai vevela pe a susulu.

E le gata i lea, faatasi ai ma le vevela, e tatau ona matauina se meaai faapitoa. Muamua lava, e tatau ona e lafoaʻia mea lelei uma ma le gaʻo, talu ai o kulukose, gaʻo ma gaʻo gaʻo "fafaga" meaʻai ma fatuina ni tulaga mo lo latou alualu i luma.

E faʻasaina le 'aiina o meaʻai falaoa e aofia ai le fefete, yoghurts ma le suka ma fualaau aina suamalie, saula ma vaʻavaʻai ma mea e maua ai le kulimi, ma sisi lanumoana. O le ava malosi foi ua faasaina.

Afai e tatau ona 'ai le gaʻo o le cereal, sili atu fualaau faisua ma fualaʻau, oloa gaʻo susu-susu susu, kefir, susu) gaʻo maualalo pe gaʻo maualalo, aano, moa, iʻa.

Fuafuaga puipui

Ina ia aloese mai le atiina ae o le gasegase i le maʻisuka, e tatau ona e usitaia ia fautuaga:

  • faʻaaoga faʻamalosi ile puipui i taimi o feusuaiga ma paaga e le faʻamaonia,
  • mataʻituina faʻamaufaʻailoga o le kulūkose ma ave uma auala talafeagai e puipuia ai lo latou faʻaleleia,
  • ia tausia ma le faaeteete tulaga faatonuina o le tumama, e taua tele le mataʻituina o le mama aʻiaʻi o maʻi i le taimi o le tamaʻitaʻi,
  • ia ofuina le laei e faia faapitoa lava mai ie masani ma ia faʻafiti le fufusi,
  • aloese mai sisi mai le taumafataga, faapea foi le vevela ma le gaʻo,
  • tauivi ma se olaga ola solo,
  • faʻaaogā fualaau tumama e leai ni allergens.

O le gasegase i le maʻisuka e masani ona toe maua, ona o le i ai o tulaga lelei mo le atinaʻe o fualaau. Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le toe faʻaleleia o le faʻamaʻi, e tatau ona faʻaeteete ma le faaeteete manaoga o le tumama ma ia faatulaga lelei le taumafataga, faʻapea foi ma le siakiina e le aunoa o le maualuga o le kulukose o le toto.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O fualaau faasaina ua gaosia i le vailaau o vailaʻau e afifiina i se ata tifaga. O le tuufaatasiga o nei mea e aofia ai: methacrylic acid, vanillin, macrogol 6000, triethyl citrate, copolymer methacrylate. O le totonugalemu o le laulau e aofia ai le faʻapitoa o mea aoga:

  • 100 mg rutoside trihydrate,
  • Trypsin 1440 F.I.P.-ED,
  • Bromelain ile fua ole 450 F.I.P.-ED.

I le avea ai o ni vaega faaopoopo i le gaosia o foliga o le suāsusu, susu gaʻo, masini siaki, magnesium stearate, faʻasolosolo colloidal silikoni dioxide, talc ma le vailaʻau vaʻa. O le faʻataʻitaʻiga o papatusi o loʻo siomia ai biconvex.O le ata tifaga ona o mea o loʻo i totonu o vali e faʻavae i luga o le uʻamea uʻamea e lanu samasama-lanu samasama. O pusa e maua i paʻu o le 20 pcs., Tuʻu i totonu o se pusa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau e faatatau i sui faʻamaʻi faʻamalolo ma o loʻo i ai se aʻafiaga faʻamaʻi-inflammatory. Ona o le tuufaatasiga o enzymes masani na maua mai i meaola ma meaola, o le fualaau faasaina ua vave ona afaina ona o le afainaina e le puipui o le intestinal, ua taofiofia e se fesootaiga o capillaries. O vailaau malolosi e ulu atu i totonu o le puipui vascular i totonu o le toto, lea e fusifusia ai i masini plasma. O faʻalavelave faʻapitoa na faʻalauiloaina le gaioiga malosi a Wobenzym i le taulaiga o le faʻaleagaina o le tino.


O vailaau malolosi e ulu atu i totonu o le puipui vascular i totonu o le toto, lea e fusifusia ai i masini plasma.
O pusa e maua i paʻu o le 20 pcs., Tuʻu i totonu o se pusa pepa.
O le fualaau faasaina ua vave ona afaina ona o le mimitiina e le puipui o le intestinal, ua taofiofia e se upega o capillaries.

Pe a faʻatuputeleina i le nofoaga ua afaina, o le fualaau faasaina e iai mea nei:

  • galue e pei o se mea faʻapitoa i le lotoifale,
  • e taofia le fausia o le edema ma le mumū,
  • faʻaumatia le fibrin ua fausia,
  • faʻaalia meatotino le faʻamaonia.

Wobenzym faʻaleleia le gaioiga galue o sela o le toto ma faʻalautele ai le gaoioi o le puipui vascular. I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o paʻu toto e faʻaitiitia, toto toto, mea gaʻo e faʻalavelave i le faaputuga platelet.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻamaonia le faʻatinoga o le microvasculature i le taulaiga o le mumū, ma faʻaleleia ai le felauaiga o le okesene ma meaʻai i mea ua faaleagaina.

Talu ai ona o ia ituaiga falemaʻi, ua faʻaaogaina vailaʻau e faʻateleina ai le toe faʻafouina o manua ma le toe faʻaleleia o le faagasologa i le post-traumatic, taimi mulimuli ane.

Enzymatone (trypsin, bromelain, rutoside trihydrate) lelei e afaina ai le faʻamaloloina o gaioiga leaga. Pe a tago i le fualaau faasaina, o le tali atu i le puipuia o le a faateleina, o le lamatiaga o le faaleagaina o le tino e ala i le faaitiitia o siama siama. O vailaau faʻasaina e faʻaleleia ma faʻaleleia le gaioiga galue o sela o le tino puipuia: T-lymphocytes, phagocytes, T-killers, macrophages ma monocytes.

O vailaʻau faʻasaina e faʻaleleia ma faʻaleleia le gaioioiga o siama o le tino puipuia: T-lymphocytes, phagocytes, macrophages ma monocytes.

I taimi aʻoga faʻamalositino, o le vailaau faʻasaina e taofia ai le faʻavaeina o faʻalavelave faʻaleagaina o le tino ma faʻamalosia ai le faʻaitiitia o le faʻaaliga o molelaʻau faʻapipiʻi. Ole fualaau faasaina e faateleina ai le toto i le bronchial tree ma le tino i le foliga masani o faamaʻi pipisi.

Pharmacokinetics

I lalo o le gaioiga o le solasoga o le intestinal, ua soloia ai le membrane, ma amata ai ona ufiufi i totonu o le microvilli o le vailaau vavalalata laitiiti. I totonu o le moega lapoa, o vailaau oona o le vailaʻau e fusifusia i le alpha-1-antitrypsins ma macroglobulins.

O le faʻamausalīina o le togafitiga faʻapitoa e maua i totonu o le 4 aso talu mai le amataga o togafitiga fualaau. O vaega taua i mea maʻaleʻale ma masini plasma e fusifusia i le faʻaleleia i luga o le membrane, ma mulimuli ane ua faʻateleina i le mononuclear phagocytes. O suavai e le o aʻafia i totonu o le tui ile vavalalata e tuʻu ai le tino ma feeseeseaʻi i le uluaʻi faʻasologa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Tomai FaʻapitoaO a faʻamaʻi e faʻaaogaina
PulmonologyFlammation o le bronchi ma sinuses, pneumonia. O le vailaʻau e fesoasoani e aveese le toto.
Tala faʻatau
  • post-traumatic ma postoperative edema, momotu,
  • afaina taʻaloga
  • faamalūlū vaivai o le tino,
  • Dystrosia
  • faʻaleagaina o liga,
  • fusi.
Endocrinology
  • retinopathy ma le angiopathy i le maʻisuka,
  • autoimmune foliga o thyroiditis.
Faʻataʻitaʻiga
  • siama
  • dermatitis.
Faʻailoga
  • thrombophlebitis, e aofia ai le mumū o veins papaʻu,
  • endarteritis
  • lymphatic edema,
  • atherosclerosis o vaʻa o pito pito i lalo,
  • puipuiga o phlebitis alualu i luma.
OphthalmologyMata ma le sauniuni mo taotoga.
GastroenterologyFlammation o le pancreas ma le puipui o le manava.
Pediatrics
  • inflammatory infections o le manava o le tino,
  • afaina faʻamaʻi
  • faʻavavevave le toe faʻaleleia pe a mavae ni manuaga,
  • afaina o tamaiti.
Urology
  • prostatitis
  • cystitis
  • faʻamaʻi pipisi e ala i feusuaiga.
NeurologyTele sikuea
Oioio
  • angina pectoris
  • laasaga o le fatu musika o le fatu.
Rheumatology
  • akylosing spondylitis,
  • gasegase o tala eseese.
Sa Nifae
  • fuʻa tetele,
  • afaina o le fatugao.
Gynnecology
  • faʻamaʻi tino
  • gestosis,
  • fibrocystic maʻi i totonu o le pusa i fafine.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e avea o se mea puipuia e solia ai le microvasculature, faʻapea foi ma le faʻaleleia atili o teteʻega i tulaga faigata.

Wobenzym e taofia ai le atinaʻeina o aʻafiaga leaga ao faagasolo togafitiga faafomaʻi. Ona o ona faʻamaoniga, o le fualaau faasaina e puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi viral ma siama ma le faʻavaeina o faʻafeiloaʻiga i le taimi o le toe faʻaleleia pe a uma le taotoga.


O le vailaau faʻasaina e faʻaalia mo le gasegase, e aofia ai le afaina o veins papaʻu.
O le vailaʻau e fesoasoani e taulimaina ai siama.
O le vailaʻau e fesoasoani e aveese le toto.
Ua fautuaina le tofiaina o fualaau mo le mumusu o fatugaʻo.
Wobenzym Plus e aoga i le post-traumatic ma le postoperative edema ma tuʻimomomo.



Faʻafefea ona ave Wobenzym Plus

O fualaau e fuafua mo le faʻafofoga tautala. Tagata gasegase matutua, e fuafua i le ata o le maʻi, e fautuaina e ave 3-10 paluga i le aso, vaevaeina le inumaga i le 3 inumaga. O aso muamua e 3, ua faatonuina ai e le fomaʻi se fua faatatau masani - 1 laupepa 3 taimi i le aso.

I lenei sootaga, latou te ave WobenzymFaʻasologa o mea
Tetele ogaoga o le togafitigaOle fua ole aso e mai i le 5 i le 7 papa mo le faʻaalu 3 taimi i le aso mo aso muamua 14. Mulimuli ane, o le a faʻaitiitia i le 3-5 papa ma le tutusa o le faʻaogaina mo le 2 vaiaso.
Tulaga ogaoga o le faamaiO le metotia e oʻo atu i le 7-10 paluga pe a faʻaaogaina le vailaau faasaina 3 taimi i le aso. O le umi ole togafitiga e 2-3 vaiaso. O le isi 3 masina, e tatau ona faʻaitiitia le fualaau i le 15 papa (3 taimi i le aso).
Tausaga masani o maʻi faaumiumiO le umi o le togafitiga e eseese mai le 3 i le 6 masina. Mai le 3 i le 7 fualaʻau e faʻalagolago i le faʻamaʻi.
Faamalolosia o le togafitia o togafitiga, puipuiga o le tui o le intestinal dysbiosisI le taimi atoa o le togafitiga o le antibacterial, e 15 papaa ua ave, vaevaeina le fua ole 3 taimi i le aso. A maeʻa le toe faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi, e fautuaina Wobenzym e ave ni fua e 9 i le aso e avea o se mea e puipuia ai.
Le faʻamalosi pe a faʻamaonia le chemotherapy ma le vevela, faʻaleleia le faapalepale i togafitiga o le kanesa15 pusa i le aso ma le faafia ona 3 taimi seia maeʻa le chemotherapy.
I le avea ai o se mea e puipuia aiO le vasega e 45 aso. O le togafitiga e toe fai 2-3 taimi i le tausaga ma ave 1 le laulau 3 taimi i le aso.

Aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga

E fautuaina e ave le fualaau faasaina i le 30 minute aʻo leʻi 'ai poʻo le 2 itula talu ona' ai.

O fualaau e fuafua mo le faʻafofoga tautala.
O le fualaau faasaina ua faatonuina i le maʻisuka i se fua faatatau, lea e fetuutuunai e fuafua i le ogaoga o le togafitiga.
E fautuaina e ave le fualaau faasaina i le 30 minute aʻo leʻi 'ai poʻo le 2 itula talu ona' ai.

Togafiti

O le fualaau faasaina e le afaina ai le pulea o le glycemic. E le afaina ai le elemene natura o le suka i totonu o le toto ma e le afaina ai le manava faanatura o suauu peta pancreatic. O le mea lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina i le maʻisuka i se fua faatatau, lea e fetuunai e fuafua i le ogaoga o le togafitiga.

Hematopoietic organs

Ole vailaʻau e leai se faʻavaivai i le faʻaoga o le hematopoiesis.


O tagata e silia i le 65 tausaga le matutua latou te le manaʻomia se faʻaopoopoga i le togafitiga fautuaina.
Masalo o le atinaʻe o le nausea.
O se lagona o le vaivai ma le vevela e mafai lava ona mafai.

Faatonuga faapitoa

Wobenzym e leai sona aʻafiaga faʻapitoa. O le mea lea, pe a tutupu mai faʻamaʻi pipisi, o le a le suia e le vailaʻau vailaau faʻamaʻi. I le taimi lava e tasi, o enzymes o loʻo i totonu o Wobenzym o le a fesoasoani e faʻamalosia ai le aʻafiaga o faʻamaʻi o meaola faʻamaʻi ma faʻateleina le faʻasalaga plasma o latou mea gaʻo i totonu o le toto, cumulation i le taulaiga o le mumū.

O le tagata maʻi e tatau ona logoina le ono mafai ona faʻaalia le faʻamaoniga o le maʻi i le amataga o togafitiga fualaau. O se faiga masani lea e fautuaina ai e faʻaititia le fua o le fualaau faasaina. E le taofi togafitiga.

Faʻamatalaina Wobenzym Plus i Tamaiti

Mo tamaiti mai le 6 i le 12 tausaga, o le fuataga ua fuafuaina e faʻavae i luga: 1 le papa mo le 6 kilokalama o le mamafa o le tino. Tamaiti talavou e sili atu ma le 12 tausaga le matutua e fautuaina e faʻaaoga se fua faʻatatau. O le umi o le togafitiga ma le faʻatulagaina o fuataga e mafai ona suia e le fomaʻi e faalagolago i le ogaoga o togafitiga.


E faʻatagaina le vailaʻau mo le faʻaaoga i le fuafuaina o le maʻitaga ma mo fafine o loʻo fanauina se tamaititi.
E le mafai ona faʻamalosi faʻamaanoaga faanatura i le susu o le tagata, o le mea la pe a ave Wobenzym, e mafai ona e fafagaina se pepe.
O le umi o le togafitiga ma le faʻatulagaina o fuataga e mafai ona suia e le fomaʻi e faalagolago i le ogaoga o togafitiga.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E faʻatagaina le vailaʻau mo le faʻaaoga i le fuafuaina o le maʻitaga ma mo fafine o loʻo fanauina se tamaititi, ae i le vaitau o togafitiga, e tatau i tagata gasegase ona asiasi atu e le aunoa i se fomaʻi. E tatau ona mataʻituina le tulaga o le fomaʻi.

E le mafai ona faʻamalosi faʻamaanoaga faanatura i le susu o le tagata, o le mea la pe a ave Wobenzym, e mafai ona e fafagaina se pepe.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

I le gasologa o suʻesuʻega faʻa-vailaʻau, e leai ni fegalegaleaiga na mafai ona iloa i le pulega faʻatasi o Wobenzym ma isi vailaʻau. O le inuina o le ava malosi i le taimi o togafitiga ma Wobenzym e le fautuaina, aua o le alcohol ethyl alcohol e faʻaitiitia ai le togafitiga o le vailaʻau.

O analogues o le vailaau faasaina e aofia ai:

Ole vailaʻau e suia i le na o le fomaʻi fautuaga.


Ole vailaʻau e suia i le na o le fomaʻi fautuaga.
Longidase o se tasi lea o analogues o le fualaau faasaina.
Evanzyme ei ai sona aafiaga tutusa ma Wobenzym Plus.
Aesculus ua manatu o se tutusa o Wobenzym Plus.


Le eseesega i le va o Wobenzym ma Wobenzym Plus

Faʻaleleia o laupepa Wobenzym e ese mai i le ituaiga muamua i le leai o pancreatin, enzymes digestive, papain ma le lipase i le vailaʻau vailaʻau. I le gasologa o le gaosiga, na faʻateleina ai le fua o le rutoside, faʻasaʻo ma le trypsin. O le tuufaatasiga o enzymes ma le faaopoopoina o vitamini na fesoasoani i le faaleleia atili o fale o le vailaʻau.

Wobenzym Plus iloiloga o maʻi

Stanislav Lytkin, 56 tausaga, Ryazan

O laʻu tama tama, na mafua ai lona taotoga. I le mavae ai o le 29 aso, faʻapipiʻi faʻamaʻi ma le faʻaogaina o le inumaga. O se allergy na aliali mai i luga o vailaau faʻamaʻi, lea e leʻi tupu muamua. E tatau ona ou faia se taotoga lona lua. O le taualumaga na tumau mo le 8 itula. Aveese 90 faʻalavelave. O le tali atu i vailaau faʻasolosolo e toe fai. Ona fai mai lea e le fomaʻi le fualaau a Wobenzym, lea e tatau ona toe faʻafoisia le tulaga. Na fesoasoani le fualaau faasaina, ma na ola le atalii. I le mavae ai o le 3 vaiaso na faʻasaʻo ai. E leai se toe faʻafoʻi o faʻamaʻi pipisi. Faʻafetai i fomaʻi ma fualaau faasaina.

Ekaterina Grishina, 29 tausaga, Yekaterinburg

O le fualaau faasaina na muai faatonuina e se endocrinologist 5 tausaga talu ai e fesootaʻi atu ma le faʻaalia o ni fibrous formations i luga o le lauroid fulafula. O le masina mulimuli ane, na amata ai ona foia ia manoa. A maea le malologa o le 2 masina, e tatau ona toe faia le vasega. Vaʻai 4 vaiaso. Na ia matauina se faaleleia i le fualaau oona, ua mou atu le vevela ma le vaivai. E fautuaina e le endocrinologist le inu i se auala o le 1 le taimi i le 3 masina e tusa ai ma faatonuga.

O le vailaau faasaina e tufatufaina saʻo e tusa ai ma se fomaʻi talavai.

Le manatu o fomaʻi

Larisa Shilova, o le dermatologist, Moscow

E masani ona ou faʻaaoga i laʻu aoga. O se taunuuga o le faʻaleleia o le faʻaleleia o otaota, ou te matauina se faʻaitiitia o le sosoloina o tagata mamaʻi i le faʻateleina o le puleaina o le afu. Aʻo ave Wobenzym, saluina o vae ma le ono mafai ona atiaʻe se gaʻo e faʻaitiitia. E mafai ona e faʻaaoga se vailaʻau mo le tausiga o lauulu. I le tulaga o kopa faifaipea, ou te faatonuina o se immunomodulator, lea e fesoasoani e faamama le paʻu. O aʻafiaga e 1 le taimi: o le tagata gasegase sa i ai ni vavalo vavalalata, ua amata ona afaina.

Leonid Molchanov, fomaʻi, Vladivostok

O le fualaau faasaina ua faamaonia i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi i feusuaiga, ona e faʻaleleia atili ai le togafitiga o faʻamaʻi pipisi. E manuia lelei i togafitiga antiviral. Faʻamaʻosaʻoina le tulaga o le tino pe'ā maeʻa le faʻasalaga. O tulaga lelei lelei e mataituina i le taimi o togafitiga ma vasega e 30 aso le umi ma malologa o le 1-2 masina.

Tuua Lau Faamatalaga