Auala e kuka ai mea taumafa i totonu o le ogaumu: 7 fualaʻau lelei

O le a se mea e sili atu ona suamalie nai lo le aano o aano o manu? O lenei ipu e faamalieina lelei ai le fiaai, ma e foliga manaia i le laulau fiafia. O ituaiga eseese o aano o aano o manu o loo i ai i totonu o meaʻai uma o le lalolagi. Manatua, mo se faʻataʻitaʻiga, Peretania moa faʻafefeteina poo Slav Sasae vela vela. I la matou tusiga matou te fia talanoa e uiga i fua o meaʻai mo aano aano.

O a aano o manu e filifili mo le kukaina?

Afai e te fuafua e kuka se aano o aano o aano o aano o aano o aano o aano o aano o aano o manu fasi, ona tatau lea ona e iloa ni nuances. Mo le taoina i totonu o le ogaumu, e mafai ona e suʻeina se vaega o le tino, ae mautinoa lava le pulupulu. O le mea moni, o le aʻa, uʻamea tauʻau ma le tua e sili ona talafeagai.

Ae o le gaʻo gaʻo o aano o manufasi, o le filifiliga e a oe. O le mea moni, e sili atu le malie, e sili atu lona tofo e pei o se uʻu. Ae o le aano o manu, e foliga mai, o le a faasolo ina matua vevela lava. O le mea lea, e tatau ona filifili se vaeluagalemu. E lelei lava, e aoga le ave o aano o manu ma se vaega o gaʻo.

E le talafeagai le taoina o ni vaega laiti, e aoga le saunia o nisi ipu mai ia mea. Afai e te manaʻo e kuka se aano o aano o aano o aano o manufasi, tao i se fasi pepa, ona e manaʻomia lea e sili atu i le kilo kilokalama o le oloa, ona avea lea o le meaai ma mea sili ona suamalie ma lelei.

Mea fagota meaʻai

O le taoina o aano o aano o manu e le faigata tele. Ae ui i lea, i le faiga o kuka, e mafai ona e faʻamago, ona le aoga lea. Ina ia mafai ona maua se oloa gaogao lelei, e mafai e chefs poto ona fautuaina e faaaoga a latou fautuaga:

  1. Aʻo leʻi kukaina, e tatau ona suʻe le aano mo ni nai itula.
  2. I le taimi o kuka, e mafai ona liligi le puaa i le faapaleʻele, ona sili atu lea o le malie.
  3. Mo le taoina, e mafai ona e faʻapipiʻi fasi keke i le aano, ona lafoina lea.
  4. Aʻo leʻi taoina, o le a mafai ona kukaina le aano, ma na ona lafoina lea i le ogaumu.
  5. O loʻo faʻaaogaina nei faletalimalo i le taimi nei e faʻaaoga ai lima ma pepa mo le kuka. O ia ituaiga masini fesoasoani e puipuia ai le manogi ma le vevela o le mea ua maeʻa.

Aiseā e faʻaaoga ai?

A o lei alu saʻo i fualaau, ou te fia tautala atu i ni nai upu e uiga i le matagofie o le fesoasoani i le umukuka lea e faʻaaogaina e tamaitai o aso nei. E uiga i pepa. Faafetai ia te ia, e mafai ona e kukaina le tele o ipu suamalie. O le auala pito sili ona faigofie o le taoina o se fasi meaʻai i totonu o le ogaumu i totonu o pepa. O lenei mea faʻaonapo nei ua mafai ai foi ona e kukaina iʻa, fualaau faisua, moa ma sili atu. I totonu o le folasi, o le a gaoioi pea aano o manu i taimi uma e avea ma mea suamalie ma lelei, ao lelei le kuka.

O pepa uʻamea e tele ona lelei, lea e faʻamatala ai lona lauiloa. Muamua, e mafai ona faʻaaoga e sauni ai ipu e talitutusa ma le tofo i meaʻai kuka i luga o se afi, kuka poʻo se ogaumu Rusia. Lona lua, o le faʻaaogaina o pepa e televave ai le faiga o kuka. E le gata i lea, e leai ni taunuuga le lelei e pei o mataua o gaʻo i luga o le ogaumu atoa. O le folasini e le faʻafefeteina uma ma galue e pei o se ipu, ae peitai, e le manaʻomia ona fufulu mai le gaʻo. Malilie e tatau ona i ai se fesoasoani i soʻo se umukuka e faʻafaigofie ai le galuega o faletua.

Fofi e mafai ona faʻaaoga mo le kukaina o aano o manufasi: lafumanu, puaa, tamai mamoe, moa. Ae o le taaloga i pepa pepa e le kukaina. Aano o aano o puaa i totonu o le ogaumu (o fua o kuka o loʻo tuʻuina i le tusiga), e tofo e pei o se uʻu, ae leai lava se gaʻo po o le manogi o le faʻavelaina. O se taunuuga, o le puaa e matua manaia, e le pei o le falai.

Vaitaimi taimi e fuafua i le vevela o seti e te seti ma le tele o le fasi pepa. O lea, mo se faataitaiga, i le 200 tikeri o le kilokalama ua saunia i le tusa o le itula ma le afa. O le sauniuni o le ipu e fuafua ile laupepa o le pepa, lea e tatau ona liu, e avea o se vaega o le sua o le puaa po o isi gaʻo meaʻai i totonu.

O le tulaga autu mo le faʻaaogaina lelei o le pepa uʻamea o vaalele e vavalalata ai e le tatau ona fufulu le sua. I le faagasologa o le sauniuni, o le pepa o le a faʻapupulaina ma suia foliga, ae i le taimi lava e tasi e le mafai lava ona maumau. Afai e te leʻi faʻaaogaina sea mea faʻapitoa, matou te fautuaina le taoina o se fasi aano i totonu o le ogaumu i pepa e iloilo ai mea lelei uma o lenei auala.

E sili ona faigofie le kuka

O lenei fua faigofie faigofie e mafai ai ona e kukaina se meaʻai suamalie. O lea ituaiga ipu, e moni, e mafai ona ofoina atu i tagata o aiga ma oʻo lava i le laulauʻai.

Meaʻai: kilokalama o puaa po o pipi, kāloti, pasesa ma le pi, aniani, mea manogi, fuālaʻau manogi, kalani.

Matou te mulumuluina se fasi aano o manu ma sina pati. Pepeled kāloti 'otiʻoti i ni vaega. Tatou te tipiina le keleni i ni apa manifinifi, ma tipi le aniani i totonu o afa mama. A uma ona saunia mea uma, faatasi ai ma le fesoasoani a se naifi malosi, ona tipi ai lea o aano o manufasi, lea tatou te tuʻuina ai fasi kesi ma le kalaka. Ona fufulu lea i le tele o mea manogi ma masima.

Matou te tatalaina le laupepa pepa ma tuu aniani i luga, ona lalaina lea o lanu ma aano o manufasi, ma ua maeʻa ona matou afifiina mea uma ma ni faaputuga o le pepa e tasi. Matou te tuʻuina atu le pusa i se pepa tao tao, uʻu. Liligi sina vai i luga o se pepa tao tao. Ma le isi, tao i totonu o le ogaumu aano o aano o aano o manu. I le 200 tikeri, o le a kukaina le ipu mo le tusa ma le itula ma le afa. A maeʻa le taimi atofaina, e tatau ona tatala le afifi ina ia maua e le aano le taimi e enaena ai.

Pork ma Saula Saula

E faʻafefea ona tunu aano o manu i totonu o ogaumu? E tasi le fasi puao na kukaina i le sauuga laumei e manaia. E le gata i lea, e iai sona tofo vevela. O sea ituaiga ipu e mafai ona ave le nofoaga autu i se taumafataga fiafia.

O meaʻai: falaoa o le puaa (lua kilokalama), lingonberry (1/2 kg), faʻafefiloi pepa (tbsp.), Taimi mo aano o manufasi, vine mūmū mūmū (270 ml), meli (2 tbsp.), Mefoni i le eleele, suka (1/2 ipu).

Ua i ai i mea o loʻo i ai e manino lava o le a saunia le ipu e tusa ai ma se fua masani e le masani ai ma muamua. O le aano, aʻano ma se fasi mea i totonu o le umu, o le a vevela ma lelei. I le faaopoopo atu i ai, o lona tofo tulaga ese o le a faʻaopoopoina ai le suamalie suamalie. Meaʻai e fiafia i ai latou te faʻafetai i lenei ipu.

Aʻo leʻi amataina le kuka, i totonu o se fagu loloto, faʻafefiloi le uaina mama ma le meli. E tatau ona oso le masini ina ia mafai ai ona tutusa.

Faʻamau le aʻa faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i luga o se laʻau lelei tele. Tuu i totonu o se koneteina o le uaina. O iina e tatau foi ona e faaopoopo sau taimi e te fiafia i ai mo aano o manu ma le kinamona. E taua le faaopoopo o sina masima.

Fufulu lelei le aano o manu ae leʻi kuka ma faʻagogo ma solo. Ma le isi, mai itu uma tatou te faʻaaogaina ai marinade. A maeʻa lena, tuʻu se mea i luga o le uaea, lea matou te tuʻuina ai le pepa tao. Muamua, e tatau ona vevela le ogaumu i le 200 tikeri, mo le sefulu minute tatou te kukaina le ipu i lenei vevela, ona seti lea o le vevela i le 160 tikeri. O puaa e tatau ona ufiufi i se fasi falaoa ma tao mo le itula ma le afa. E tusa o le tolusefulu minute ao lei oʻo i le faaiuga o le gaioiga, e manaʻomia le aveeseina o le folasia ma toe saunia e aunoa ma lea. O lenei mea o le a mafai ai e le aano ona lanu enaena.

A maeʻa le kuka, matou te aveese le puaa mai le ogaumu ma toe ufiufi i le pepa mo le sefululima minute. I le taimi nei, o le a matou saunia le sauuga. O fua e tu i le taimi o le tao tao e tatau ona sasaa mai se pepa tao i totonu o se fagu. Ia sasaa foi le uaina iina. O le isi, tuʻu le meaʻai i luga o le vevela vevela ma faʻafefe le masini seia oʻo ina oʻo mai le 2/3 o le uluaʻi kopi. E tatau ona aveese le suavai.

Tatou te filifili vine ma vine. O se vaega o ia mea e tatau ona nutimomoia ma le suka e faʻaaogaina ai se masini toto seʻia oʻo ina maua se suauʻu. O le taunuuga o le masini e auina atu i le sauuga, o iina tatou te tuu uma ai vine. Faʻafefiloi lelei le lapisi ma sasaa i aano o manufasi, tao i totonu o le ogaumu ile tasi vaega.

Veal with Citrus

Faʻaauauina le talanoaga i le auala e tao ai aano o aano o manu i totonu o le ogaumu i se vaega atoa, matou te ofoina atu se fua e le masani ai mo le ipu. O le vevela vela ma fualaau suamalie ua i ai sona tofo faapitoa. O uaina ma mea manogi e maua ai se manogi manaia. O lea ituaiga ipu e mafai ona avea ma autu i le laulau fiafia.

  • 950 g o vela,
  • lemoni
  • uaina mago mama (1/2 ipu),
  • moli
  • tasi le lanu mumu ma le tasi fualaau papaʻe,
  • kaluka
  • pata (35 g),
  • falaoamata (3 tbsp l.),
  • masima
  • mumu pepa
  • lau laʻau.

Faatasi ai ma lemoni ma le moli e tatau ona e aveeseina sina mea itiiti. Matou te manaʻomia ina ia faʻatumu ai aano o manu. I totonu o veal matou te faia ai se mea i totonu o se naifi maʻai ma tuʻu ai i totonu ni fasi pepa. Faʻapipiʻi lelei le aano i se filo ina ia tumau lona foliga i taimi o kuka. A maeʻa lena, solo i le falaoamata. I totonu o le ogaumu i totonu o se apa, vevela le olive ma le pata. Matou te lafoina a matou vela i totonu o le koneteina lava e tasi ma kuka ai seʻi vagana ua maua se paluga auro, ae le galo e faʻaaogaina i lea taimi ma lea taimi. E tatau foi ona faaopoopo le uaina i lenei mea ma faatalitali seia oo ina aveeseina lona tolu.

Oti lelei le lau o le sage ma le garlic ma faʻafefiloi ma toega o le sau, faaopoopo le vevela pepa i le masini. O le taunuuga o le masini e auina atu i le fagu ma aano o manu. Kuki le solo mo le isi itula. I le taimi nei, e mafai ona e faia le sauniuniga o fualaau aina. E tatau ona vavaeeseina, vaevaeina i ni vaega ma aveese vaega uma. Ma le isi, fusi le pipi i le pata. I le taimi nei, ua sauni le vela. Matou te aveese mai le ogaumu ma aveese ia filo. Otioti le aano o manu i fasi pepa, tuu i luga o se ipu ma sasaa i luga ma a tatou lava sua.

Na matou tipiina le moli ma le lemoni i totonu o ni kupita, ma tilotilo le lau o totoe o le sage ma faʻafefiloi ma le paʻu o le citrus. Matou te salalau uma lenei vaega i luga o le vela, ma o loʻo siomia ai matou matou te tuʻuina le tino o fua.

Fafaga uma aano o manu i totonu o pepa

O le kuka e sili ona talafeagai i le pepa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e faigofie lava ona e taoina aano o aano o manu i totonu o le ogaumu. I le taimi lava e tasi, e fesuisuiai ma vaivai, aua ua saunia i lona lava suamalie, aua o le taimi e kuka ai e le faʻavaveina le susu.

  • puaa pua (1.5 kg),
  • meli (1.5 tbsp. l.),
  • totiti (tbsp),
  • faga laʻau
  • mūmū mūmū mūmū (1/2 ipu),
  • coriander
  • kaluka
  • lanu mumu palapala,
  • uliuli pepa
  • le masima.

Uu le silati ma tipi i ni fasi moa po o ni papatusi ia o le a tatou gaosia ai aano o manu. Fufuluina laʻu puaa ma tipi i luga o le laufanua, lea matou te tuu ai ni fasi falaoamata ma le kalaka.

O le taimi nei matou te faia le paluga lea o le a matou gaosia ai aano o manu. I totonu o se pusa lapisi, faʻafefiloi pepa lanu moana ma mumu ma masima. E faʻafefiloi le faʻafefiloi i le puaa. A maeʻa lena, matou te faʻaaogaina le tele o le sinapi ma le meli i le aano. Taʻu le puaa i luga ma le coriander.

Liligi le aano o aano o manu ma le uaina, ufiufi i le pipiʻi ata ma lafo i totonu o se pani i le pusaaisa, lea e tatau ona tu ai seia aulia le taeao.

I le taimi nei ua tatau ona tatou tunu aano o manu fasi i totonu o le ogaumu. Mo lenei mea tatou te faʻaaogaina ai pepa. Lalaga la matou fasi pepa i totonu, fesiitaʻi i se pepa tao ma tao mo le tusa ma le itula ma le afa. A uma le 50 minute, ona tatala lea o le folasini ona tao loa lea o le ipu ua uma ona tatala. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona maua se pusa matagofie. Mai lea taimi i lea taimi, e mafai ona e tatalaina le ogaumu ma sasaa aano o manufasi ma faapalepa, ina ia tumau pea le soona inu o le ipu.

O le matagofie o aano o aano o manu na tunu i totonu o le ogaumu e mafai ona tautua i le laulau i le malulu ma le vevela. O se ipu i soo se tulaga e foliga mai e matua manaia lava.

Poru ma fualaau faisua

I le tautala e uiga i le kukaina o aano o manufasi ma se vaega atoa i totonu o le ogaumu, e aoga le ofoina atu o se fua e mafai ai e oe ona vave kukaina e le gata o puaa, ae o se falaoa foi.

  • puaa o le puaa (850 g),
  • aniani (2 pcs.),
  • uliuli pepa
  • lemoni
  • mea vevela
  • lua tamato.

I le avea ai ma se kapini, e tatau ona faʻaaoga aniani, tipi i afa mama, ma suamalie le sua o le lemoni. I le auala, e mafai ona suia le sua i le uaina papaʻe. Faaopopo le pepa i le sami. Matou te tuʻuina atu aano o manu i totonu o se pusa e iai le sua o le tipolo ma aniani. O le puaa e tatau ona puʻeina mo le itiiti ifo ma le tolu itula. A maeʻa ona taʻalo le sipisi i luga o se laupepa, tuʻu aano o manu ma tamato tamato, afa o le pepa vevela i luga. Faʻapipiʻi faʻamalosi faʻamau o le pepa uʻamea ma auina atu le puaa e tao ai. O le taimi e kuka ai e 1.5 itula. E tolusefulu minute ao leʻi oʻo i le iʻuga, e tatau ona e tatalaina le afifi ina ia maua ai e le aano o manu se manaia manaia.

Tamai Mamoe ma paʻu

O le tele o fua o kuka na kukaina ma se fasi aano i totonu o pepa. Faatasi ai ma i latou, e mafai ona e mauaina ni mea sili ona manaia ma le masani ai. Tamai Mamoe ua tunu ma laumei ma kāloti e matua suamalie lava. O laumei ua mago i le la, e faʻapipiʻi i taimi uma se tofo faapitoa i meaʻai a manu. Afai o oe o ona tagata e fiafia i ai, ona tatau lea ona e taumafai e suʻe lenei fua.

  • tamai mamoe (0.8 kilokalama),
  • kāloti
  • se ipu uaina
  • pei o le tele o meaʻai
  • mūmū mūmū mūmū (3 tbsp. l.),
  • mea manogi
  • uliuli pepa.

E faʻafefea ona tao se fasi aano o manu i totonu o pepa? O le fua e sili ona faigofie. Fufuluina le pulupulu ma faʻagogo i sina fasi pepa solo. Ma le isi, i aano o manu tatou te faia punctures ma se naifi ma tuu fasi pepa kāloti. Matou te tuu laupepa i luga o le foila, ma le tamai mamoe i luga. Liligi vine i luga ma sasaa le uaina. Ma le isi, o le aano o manu ua afifi lelei i le afifi ma auina atu i le ogaumu. O se aganuʻu le tuʻuina atu o mamoe i luga o le laulau vevela. O le lelei o sea ituaiga e le gata i lona manogi manaia ma lona tofo, ae faapea foi i le mea moni o loo i ai se fasi falaoa laititi mo aano o manufasi i le ituaiga o vine ma vine.

Fale ua faia i puaa

Mai se aano o aano o aano o manu e mafai ona e kuka ai se fale manaia-faia ni puaa vela. O le suamalie sili ona suamalie e saunia ma le kulimi ma le sinapi.

  • puaa pua (kilokalama),
  • kaluka
  • gaʻo gaʻo (tasi le ipu malamalama),
  • totiti (tbsp),
  • pepa vevela (tsp),
  • le masima.

Fufulu ma faʻamago le puaa. Mai itu uma matou te togi ai aano o manu ma ni nifo. Galu pepe, kulimi kulimi, kalaka ma le pepa i totonu o se mea e gaosia. O se taunuuga, tatou te maua se sauuga e pei o kulimi kirimoli.

Tuu le puaa i luga o se pepa alumini ma faʻamamaina i se sau. Ma le isi, afifi le aano ma auina atu i le tao. I le 200 tikeri, e kuka le aano mo sina taimi. Afai e te manaʻo e maua se pulu manaia manaia, aʻo leʻi maeʻa lau kuka, e mafai ona e faʻalauteleina lau pepa ina ia faʻafefe ai le puaa. Otioti le aano o manufasi ua uma ona saunia pe a uma ona faʻamafanafana. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le taoina o se fasi puaa puaa e le faigata tele, e te le manaʻomia le tele o le poto masani e saunia ai se ipu.

Fautuaga lautele

  1. Ave ni aano o aano o manufasi e aunoa ma ni ponaivi: peleloin, sirloin, ham. O le a le mea tonu mo lau ipu e fesili ai i le maketi poʻo le faleoloa, o le a taʻu mai e Lifehacker infographics.
  2. O se fasi falaoa uma e tatau ona sili atu i le 2-2.5 kilokalama. Tele tele e mafai ona susunuina i luga, ae le o le tao i totonu.
  3. E masani lava, e tasi le itula e tao ai 1 kg o aano o manu. Ae o nisi ituaiga o aano o manufasi e manaʻomia ai le tele o taimi, ma e tatau ona maualuga le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lafumanu e sili atu le malosi ma sili atu le fiva nai lo le puaa, o lea e mafai ona taoina le kilokalama mo le itula ma le afa.
  4. Ina ia mama ma gaogao aano o manu, ia faʻaaoga le vasa. O fualaau 'aina ma le meli e sili ona lelei mo puaa, ma le basil, keleni, ma le suneli o loʻo i ai mea manogi. O le povi e alu lelei ma ni suamalie suamalie ma suamalie ma fualaau Provencal.
  5. Faʻaaogā mamanu gaʻo poʻo isi mea e kuka ai le vevela. Pe a tao i luga o se pepa tao, e sili atu le afifiina o aano o manu i totonu o pepa poʻo le ufiufi i le paʻu.

O mea aoga

  • 1 kg o puaa
  • masima ma pepa uliuli e tofo ai,
  • Pateta, pateta,
  • 3 tamato
  • 2 aniani,
  • 4 sipuni tele o le mayonnaise,
  • 1 teasp apa faila suamalie,
  • 200 g sisi malo
  • suauu moli mo le lubrication.

Kuka

Fufuluina, mago ma tipi le puaa i totonu o medallions e tusa ma le 1 cm le mafiafia. Afai e manaʻomia, e mafai ona sasaina le aano. Faʻamauʻu taʻitasi fasi ma le masima ma le pepa. Tuʻu le aano mo ni nai itula. Afai e mafai, ia faʻafefeteina i le po atoa, ae i lenei tulaga, taofi i totonu o le pusaaisa.

Aʻo kuka le aano o le aano, tila ma tipi pateta i ni liʻo lanu. Fai tutusa ma tamato. Otioti le mama o mama.

Faʻafefiloi mayonnaise ma le faʻala. Lisi sisi i luga o se fatu laumei.

Fagaʻu se pepa falaoa poʻo le taoina o meaʻai i le suauu mata. Lafoaʻi: puaa, aniani, pateta, mayonnaise, tamato, sisi.

Pipi mo le 60 minute ile 180 ° C.

Faʻaopoopoina Totoga Faʻatatau

Suauu Aano Tate

Poa po o vela - 400 g

Potato - 400 g

Onions - 300 g

Tino malolo - 100 g

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Loto - ia tofo

Malu sauli suamalie e tofo ai

Suamalie e tofo ai

  • 125
  • O mea aoga

Potato - 700 g

Onions - 1-2 pcs.

Laʻau mumu - ia tofo

Povi uli - ia tofo

Vaimato togafitiga e tofo ai

Tino malolo - 100 g

Sogi suauu - mo le lubricating o le meaola

  • 144
  • O mea aoga

Meat (neck neck) - 400 g

Onion - 2 pi.

Ata - 5-6 cloves

Soya sauce - 2 sipuni

Se paluga o pepa - 1 lepp.

  • 256
  • O mea aoga

Potato - 800 g

Aluga - 200 g

Garlic - 2 cloves masani

Pulu (faigata) - 100 g

Salu kulimi - 350-400 g

Pepa - ia tofo

Luauu o fualaʻau - e faʻapipiʻi ai le siaki

  • 181
  • O mea aoga

Pork Balyk - 1.2 kilokalama

Musika - 2-3 pcs.

Olive olive - 3 sipuni tele

Paprika eleele - 1 tbsp.

Pepa lanu uliuli - 0.5 tsp

Taimi mo meaʻai - ia tofo

Laʻau - 3-4 cloves

Tino malolo - 100 g

  • 255
  • O mea aoga

Coriander fatu - 1 tbsp.

Fua o fatu - 1 tbsp. (e mafai ona suia i fatu o le fennel)

Laʻau - 2-3 cloves

Rosemary - 1-2 lala

Balsamic vinegar - 1-2 tbsp.

Olive olive - 2 tbsp.

Laʻau pepa - 1-2 pcs.

Allspice - 3-4 pcs.

Lanu uliuli e tofo ai

  • 315
  • O mea aoga

Musika - 200 g

Potato - 400 g

Onions - 150 g

Laʻu suauu - ia tofo

Pepa lanu uliuli - ia tofo

Hard cheese - 200 g

Mayonnaise ia tofo

  • 167
  • O mea aoga

Pork (tauau) - 1300 g

Pork gaosia e tofo ai

  • 388
  • O mea aoga

Musika - 300 g

Onions - 1 pc.

Laʻu suauʻu - 50 ml

Tisaga faagasolo - 1 pc.

Tino malolo - 100 g

Pasili - 3-4 lala

Ata - 2 cloves

Titi, pepa - ia tofo

Kemu kulimi - 2-3 punetini

  • 214
  • O mea aoga

Potato - 500 g

Mayonnaise - 4 tbsp. l

Luauu o fualaʻau - 50 ml.

Uu pulu - 600-700 g

Meaʻai mo aano o manu - ia tofo

  • 308
  • O mea aoga

Lafumanu (pulp) - 750 g

Laʻau o coriander - 0.5 tsp

Cumin - ia tofo

Pepa e tofo ai

Soya sauce - 3-4 tbsp.

Laʻau - 3-4 cloves

  • 186
  • O mea aoga

Pork loin poʻo le pulupulu - 600 g

Fusi o le pineapple - 8 pcs.

Onions - 3 pcs.

Hard cheese - 200 g

Lanu uliuli e tofo ai

  • 258
  • O mea aoga

Pork Pulp - 600 g

Pineapa Kanati - 5-6 Faʻailoga

Tomato - 2 pi. (laiti)

Onions - 1 pc.

Tino malolo - 100 g

Potato - 2 pcs.

Faamasima ma le pepa - ia tofo

  • 174
  • O mea aoga

Pork loin - 1.5 kg

Fugala fou - 2-3 lala

Garlic - 1 ulu

Faamasima, mea suamalie suamalie ile tofo

  • 254
  • O mea aoga

Pork (tenderloin, loin) - 600 g

Musulum (kuka) - 300 g

Onions - 150 g

Povi uli (eleele) - ia tofo

Meainu suauu (mo fulu ma fuga suauu)

  • 149
  • O mea aoga

Pork atoa vaega - 1.5-2 kg

Laʻu suauu - 2-3 tbsp.

Lulu manogi - 2 tbsp.

Mo folauga:

Laʻau - 3-4 cloves

Painakeke (laau) - 1 pc.

Se paluga o pepa - 1 lepp.

Laʻau pepa - 3 pcs.

Vineina uaina - 50 ml

Meli (e mafai ona suia i le suka) - 1 tbsp.

Onions - 1 pc.

  • 330
  • O mea aoga

Orange (lapopoa) - 1 pc.

Olive olive - 1 tbsp.

Titi, pepa - ia tofo

  • 222
  • O mea aoga

Turkey fillet - 500 g

Sulu māmā malamalama - 60 g

Suauu olive - 30 ml

Taʻu pepa - 1 tsp.

  • 203
  • O mea aoga

Leau puaa - 120 g

Potato - 1 pc.

Mayonnaise - 100 ml

Pepa e tofo ai

Pork gaosia e tofo ai

Tesa Holani - 100 g

  • 316
  • O mea aoga

Pulu fagu - 1 pc.

Olive olive - 3 tbsp.

Ata - 4-7 cloves

Laʻau pepa - 3 pcs.

Titi, mea manogi - ia tofo

  • 292
  • O mea aoga

Pamu pepe - 6 pcs.

Potato - 400 g

Tomato ketchup poo sau sau - 2 tbsp.

Soya sauce - 2 sipuni

Ata - 2 cloves

Laʻau fou - 3-4 lala

Vaʻaina mo moa - 1 tsp.

Titi, pepa - ia tofo

Olive olive - 1 tbsp.

  • 124
  • O mea aoga

Pork tenderloin - 600 g

Granulated Garlic - 1 tbsp

Soy Sauce - 70 ml

Toto Tomato - 1 tbsp.

Se paluga o pepa - 1 lepp.

Itu Italia - 1 tsp

Cherry Tomatoes - Mo le Auaunaga

  • 126
  • O mea aoga

Pork loin i le ponaivi - 1200 g

Pepa - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - filifiliga

Mo se meaʻai tangerine:

Tangerines - 4-5 pcs.

Paʻu o le uaina paepae - 2 tbsp.

Soya sauce - 2 tbsp.

Liquid honey (maple syrup) - 1.5 tsp.

Laʻau - 1 pulou

Chili saula - ia tofo

Pepa - ia tofo

Mo teuteuga:

  • 303
  • O mea aoga

Pork - 1100 g

Meaʻai (coriander, kiliki, sinapi, pepa chili, marjoram, pepa uliuli, fua o le vine) - 3 tbsp.

Lemu masima e tofo ai

  • 343
  • O mea aoga

Tui moa - 1 kg

Bulgarian pepa - 1 pc.

Laititi talavou zuciniini - 1 pc.

Laʻau mumu - 2 pi.

Fat kefir - 4 tbsp.

Soya sauce - 3 sipuni

Malu sauli suamalie - 2-3 tbsp.

Taligama Malu - 1 tbsp

Salt salt - ia tofo

Pepa - 0.5 tsp

  • 91
  • O mea aoga

Turkey Steak - 2 pcs.

Laʻau o le suauʻu - 30 g

Titi, pepa uliuli - ia tofo

Ata - 2 cloves

  • 382
  • O mea aoga

Pork ham - 1100 g

Tukiali Sauce - 100 g

meaʻai suamalie e tofo ai

Laʻau mumu ma le vevela e tofo ai

  • 245
  • O mea aoga

Pork loin - 420 g

Laʻu suauʻu - 50 ml

Pepa o le eleele - ia tofo

Onions - 1 pc.

Tomatoes - 1-2 pi.

Tino malolo - 100 g

  • 280
  • O mea aoga

Prunes - 130 g

Soya sauce - 4 sipuni

Titi, mea manogi - ia tofo

  • 302
  • O mea aoga

Uu o le pua - 600 g

Pia malamalama - 300 ml

Mustard i fatu - 1.5 tbsp.

Laʻau - 7-8 toso

Uma laume - 1 tsp

Itu Italia - 1 tsp

Lemon juice - 60 ml

Chilli pepa - 1/2 tsp

Pomepa tipi - 2 pi.

Laʻau mumu - 1 pc.

Laʻau o le suauu - 20 ml

Vine vine - 5 ml

Laʻau fou - 10 g

  • 152
  • O mea aoga

Laʻau - 1 pulou

Onions - 1 pc.

Thyme - 1-2 lālā

Rosemary - 3-4 fualaau

Olive olive - 1 tbsp.

Taʻu faʻafefiloi e tofo

  • 150
  • O mea aoga

Ata - 3 cloves

Brown suka - 1 tbsp. l

Suauu Sesame - 3 tbsp. l

Soya sauce - 4 tbsp. l

Povi uliuli - 0.5 tsp.

  • 239
  • O mea aoga

Tulu moa ma ogavae ma vae - 300 g

Pulu fagu - 120 g (3-4 mama) + 150 ml o sipuni mai ai

Soya sauce - 2 sipuni

Brown suka - 1 tbsp.

Laʻau pipi - 1 tsp

Olive olive - 1 tbsp.

Pepa lanu uliuli - ia tofo

Pule oe pe fai:

Paʻu manogi paprika - 1 tsp

Peu pepa chili - 1 tsp

  • 133
  • O mea aoga

Falufaila - 750 g

Tulu moa - 500 g

Lanu uliuli e tofo ai

Tafuga tipi - 1 tsp

Tina oregano - 1 tsp

Toa / Farani vine - 2 tbsp.

Hard cheese - 50 g (filifiliga)

Olive olive - 5 tbsp.

Pipi pasta - 5 tbsp. (150 g)

Sesame - 2 pinches (mo teuteuga)

Laisi letus - 2 pi. (faitalia)

  • 126
  • O mea aoga

Toto Tomato - 1 tbsp.

Marinade:

Ata - 4-5 cloves

Soy Sauce - 100 ml

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Laʻau o coriander - 0.25 tsp

Smoked paprika - 0.25 tsp

Sunel - 0.25 tsp

Lanu mumu palapala - ia tofo

  • 169
  • O mea aoga

Ata - 3-5 cloves

  • 308
  • O mea aoga

Ofagaf (alofa) - 500 g

Olive olive - 1 tbsp.

Salt salt - ia tofo

Pepa - ia tofo

Mo le suauu sinapi:

Pulu - 50 g

Tina Dijon - 20 g

White palsamic vinegar - 1 tsp

Salt salt - ia tofo

Pepa - ia tofo

  • 243
  • O mea aoga

Turki vae - 1 kg

Paʻu o le uaina mumu - 1 sipuni

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Taligama Malu - 1 tsp

Soya sauce - 1 sipuni

Laʻau vevela e tofo ai

Pepa - ia tofo

Salt salt - ia tofo

  • 161
  • O mea aoga

Pork shoulder - 1 kg

Pepa - 0.5 tsp

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1 tbsp.

Ata - 5-6 cloves

O se faʻafefiloi o fualaau Provencal - 0.5 tsp.

Fennel seeds - 0.5 tsp

  • 257
  • O mea aoga

Bulgarian pepa - 1 pc.

Eggplant - 100 g

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Laʻau - 2 cloves (pe tofo)

Titi, pepa - ia tofo

Gagana e tofo ai

  • 174
  • O mea aoga

Apu oona - 800 g

  • 353
  • O mea aoga

Pamu pepe - 7 pcs.

Pulu - 60 g

Soya sauce - 1 tsp

Ata - 1-2 cloves

Faʻafefiloi le palapala i meaʻai

  • 239
  • O mea aoga

Pork (neck) - 1.5 kg

Taina o le sinapi - 1 tsp

Meaʻai mo puaa - 0.5 tsp

Laʻau o le suauʻu - 1 tsp

Aluga - 60 g

  • 250
  • O mea aoga

Palu falaoa pipi - 1000 g

Titi, pepa - ia tofo

  • 187
  • O mea aoga

Pork pulp - e tusa ma le 750 g

  • 231
  • O mea aoga

Soy Sauce - 50 ml

Pepa e tofo ai

Laʻau Provencal - 1 tsp

Garlic - 1-2 ulu

Laʻau o le suauʻu - mo le faʻamauina

  • 163
  • O mea aoga

Potato - 2 kilokalama

Luauu o fualaʻau - 100 ml

Suauu mama - 1 tbsp.

Rosemary - 5 lala

  • 166
  • O mea aoga

Kemu kulimi - 2-3 tbsp. l

Laʻau moli - 60 ml

Ata - 4-5 cloves

Povi uli - ia tofo

Vaʻaina mo moa - 1 tsp.

  • 174
  • O mea aoga

Lafu mamoe - 1 pc.

Pasili - 1 paipu

Basil - 1 auupega

Sini tioata tioata - 3 tsp

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Ata - 5 cloves

Pepa e tofo ai

I le talosaga a le aano ulaula - 10 g

  • 216
  • O mea aoga

Pork (mamao po o le peleloin) - 600 g

Onion - 1-2 ulu

Allspice - 2 tsp

Pepa lanu uliuli - e oʻo i le 1 tsp

Kuki Coriander - e oo atu i le 0.5 tsp

Siti - i le itiiti ifo (1 le pine)

Thyme - 2-5 lala

  • 331
  • O mea aoga

Potato - 1.2 kilokalama

Rabbit (soo se vaega) - 400-500 g

Titi, pepa uliuli - ia tofo

Taimi mo aano o manu - 1 tsp.

Laʻau - 1 pulou

  • 91
  • O mea aoga

Potato - 600 g

Garlic - 1 ulu

Rosemary - 2 lala

Laʻau lauʻeleʻele - 2 pcs.

Meaʻai e tofo ai

  • 246
  • O mea aoga

Peti pateta - 2 pi.

Green onions - 2 pcs.

Tino malolo - 100 g

Pepa - ia tofo

  • 198
  • O mea aoga

Laʻu ovi - 0.5 kg

Soy Sauce - 25 ml

Taimi mo le lafumanu - 1 tbsp.

Titi, pepa uliuli - ia tofo

Rosemary - 1 toto

Laʻau - 1 pulou

  • 301
  • O mea aoga

Soy Sauce - 200 ml

Meaʻai e tofo ai

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Rosemary - 2-3 lala

  • 249
  • O mea aoga

Tulu moa - 300 g

Tino malolo - 80 g

Ata - 3 cloves

Titi, pepa, paprika - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

  • 119
  • O mea aoga

Soya sauce - 3 sipuni

Meaʻai e tofo ai

  • 384
  • O mea aoga

Duck vae - 2 pcs.

Rosemary - 1 sipuni mago (po o 3 totoa o le fou)

Brown Sugar - 1 tsp

Povi lanu e tofo ai

  • 176
  • O mea aoga

Turki o le Turki - 1 pc.

Potato - 500 g

Soya sauce - 2 sipuni

Tomato sauce - 2 tbsp.

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Gagana vao - 1.5 tsp

Laʻau o coriander - 1 tsp

Lafu ile eleele - 1 tsp

Thyme - 2 lala

Titi, pepa - ia tofo

  • 90
  • O mea aoga

Tulu moa - 300 g

Lulu lanu - 0.5 pcs.

Tomato tetele - 1 pc.

Fusi fou fou - 150 g

Mozzarella - 80 g

Pepa - ia tofo

  • 121
  • O mea aoga

Pork loin - 300 g

Alu - 40 g

Musika - 150 g

Hard cheese - 50 g

Leʻu suauʻu - mo le faʻavelaina

  • 262
  • O mea aoga

Musika - 150 g

Onions - 0.5-1 pcs.

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Lanu uliuli ma le pepa - ia tofo

Fufulu laulaki ia tofo

  • 272
  • O mea aoga

Pipi vao (apaau) - 20 pcs.

Vaʻaina mo moa - 1 tbsp.

Soya sauce - 1/2 ipu

Ata - 2 cloves

Pepa e tofo ai

  • 183
  • O mea aoga

Paʻu Omea - 400 g

Peas ma peas - 1 tsp

Olive olive - 1.5 tbsp

Thyme - ia tofo

  • 191
  • O mea aoga

Ata - 4 cloves

Laʻau mumu - 0.5 pcs.

Tino malolo - 80 g

Fuamoa moa - 1 pc.

Palu falaoamata - 1 tbsp

Titi, pepa, mea manogi - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

  • 285
  • O mea aoga

Aukuso i le taeao - 700 g

Potato - 1 kg

O le paluga faʻafefiloi faʻafefiloi e tofo

Titi, pepa - ia tofo

Juniper Berries - 2 pcs.

Palolo paprika - 1 sipuni

  • 73
  • O mea aoga

Ofagaf - 1100 g

Suauu mama - 1 tbsp.

Povi lanu e tofo ai

  • 218
  • O mea aoga

Laʻu masima - o le aofaʻi e fuafua i le mamafa o le kusi

  • 412
  • O mea aoga

Pepa e tofo ai

Laʻu suauʻu - 60 ml

Taimi mo aano o manu - 0.3 tsp.

  • 370
  • O mea aoga

Toa o se tamai mamoe po o se tamai mamoe - 1 p.

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Ata - 6 cloves

Rosemary - 3 lala

  • 210
  • O mea aoga

Potato - 500 g

Tomato - 200 g

Onions - 1 pc.

Soy Sauce - 70 ml

Luauu o le suauu - 25 ml

Gagana e tofo ai

Titi, mea manogi, pepa uliuli - ia tofo

  • 152
  • O mea aoga

Pulu puaa - 500 g

Tomato sauce - 2 tbsp.

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1-2 tbsp.

Soya sauce - 2 sipuni

Lulu manogi - 1 tsp

Pepa - ia tofo

Ginger (aʻa) - 1.5 cm

  • 285
  • O mea aoga

Tui pepe - 1 pc.

Soya sauce - 2 sipuni

O se faʻafefiloi pepa - 0.25 tsp.

Laʻu suauu - 2 tbsp.

  • 139
  • O mea aoga

Ofagaf - 400 g

Potato - 1 pc.

Eggplant - 1 pc.

Peʻe suamalie - 1 pc.

Onions - 1 pc.

Celery Stalk - 1 pc.

Suauu manogi - 50 g

O se faʻafefiloi o mea manogi mo le fufuluina o fualaau faisua - 0.5 tsp.

  • 130
  • O mea aoga

Tamai Mamoe - 1200 g

Potato - 800 g

Onion - 2 pi.

Meaʻai mo aano o manufasi

Laʻau faʻatau

  • 148
  • O mea aoga

Pork entrecotes - 2 pcs.

Soya sauce - 1 sipuni

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1 tbsp.

Pepa - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - 1 tsp

  • 255
  • O mea aoga

Ofagaf - 1800 g

Suauu mama - 2 tbsp.

Pepa e tofo ai

  • 202
  • O mea aoga

Lafoa moa - pe a ma le 800 g

Pepa lanu uliuli - 0.5 tsp

Fufulu - e oo atu i le 1 tsp

Olive olive - 1-2 tsp

Meaʻai e sili ona lelei - i le talosaga pe a ma le 1 tbsp.

Svan Salt poo le

isi vailaʻau faʻamalolo e tofo ai

  • 190
  • O mea aoga

Laʻau Fefete - 900 g

Salt salt - 1 tsp

Pepa - 0.5 tsp

Olive olive - 1 tsp

  • 189
  • O mea aoga

Duck breast - 2 pcs.

Potato - 4 pcs.

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

Lanu uliuli e tofo ai

  • 151
  • O mea aoga

Pou Ui - 600 g (3 faila)

Pulu - 20 g

Laʻu suauu faamamaina - 1 tbsp.

Fafagu paprika - 1 sipunipuni

Laʻau suamalie - 1 tsp

Mo le suauu:

Pulu - 100 g

Laʻau Provencal - 1 tbsp.

Fafagu paprika - 1 sipunipuni

Laʻau mamago vaivai - o se pine

Titi, eleele lanu uliuli - ia tofo

  • 234
  • O mea aoga

Tulu moa - 300 g

Bulgarian pepa - 50 g

Aniani laiti - 1 pc.

Petryle seleri - 1 pc.

Tino malolo - 100 g

Pepa - ia tofo

  • 147
  • O mea aoga

Pamu pepe - 8 pcs.

Soya sauce - 3 sipuni

Balsamic vinegar - 1 tbsp.

Kofi masani - 80 ml

Olive olive - 1 tbsp.

Titi, pepa - ia tofo

  • 174
  • O mea aoga

Laʻau o pou - 2 pcs.

Paʻu moli - 1 pc.

Leu fuʻu - 1 tsp

Soya sauce - 1 sipuni

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1 tbsp.

Vaʻaina mo moa - 1 tsp.

Pepa - ia tofo

Tafa o le tafasima e tofo ai

  • 158
  • O mea aoga

Ostrich fillet - 500 g

Faʻafefiloi mo steaks - 1 tbsp.

Laʻau - 2-3 cloves

Pepa o le lau - 1 pc.

  • 99
  • O mea aoga

Pouvae lapoa - 5 pcs.

Mayonnaise poʻo kirimi kirimigi - 1 tbsp.

Titi, pepa - ia tofo

Tino malolo - 80 g

Vaʻaina mo moa - 1 tsp.

  • 182
  • O mea aoga

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Tasi, pepa vevela - ia tofo

  • 284
  • O mea aoga

Gagana vao - 1 tsp

Titi, pepa - ia tofo

Palu falaoamata - 4 tbsp.

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

  • 178
  • O mea aoga

Pamu pepe - 6-8 pcs.

Onions - 300 g

Titi, pepa - ia tofo

Laʻau Provencal, paprika - ia tofo

Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

  • 139
  • O mea aoga

Pork (walnut) - 1.5 kg

Potato - 1 kg

Taimi mo pateta - 1 tsp.

Olive olive - 2 tbsp.

Mo folauga:

Soya sauce - 1 sipuni

Meaʻai e sili ona lelei - 1 tbsp.

Laʻau vevela e tofo ai

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1 tbsp.

Fatu sina fatu fatu sinapi - 1 tbsp.

Pepa - ia tofo

Olive olive - 2 tbsp.

  • 193
  • O mea aoga

Pork (tuna) - 700 g

Pork fat - 100 g

Ata - 6 cloves

Sima laulau - ia tofo

Pepa o le eleele - ia tofo

Luauu o fualaʻau - ia tofo

Chicken Egg - 1 pc.

Suauu mama - 100 g

  • 355
  • O mea aoga

Quail (2 pcs.) - 600 g

Soya sauce - 2 sipuni

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1 tbsp.

Pepa - ia tofo

Olive olive - 1 tbsp.

Onions - 1 pc.

Sour apple - 0.5 pcs.

  • 126
  • O mea aoga

Lago mamoe - 2 fasi (800 g)

Onions - 1 pc.

Mint - 3 lala

Titi, pepa - ia tofo

  • 192
  • O mea aoga

Toa oʻi - 900 g

Eggplant - 350 g

Garlic - 15-20 cloves

Laʻu suauu - 2-3 tbsp.

Totogiina "Vaomatua o meaai Italia" - 1 tsp pe tofo

  • 156
  • O mea aoga

Potatoes - 5-6 pcs.

Falufaila - 1 faasee

Pesto saufati ma tamato ma sisi - 4-5 tsp

  • 130
  • O mea aoga

Pefeni - 450 g

Peʻe suamalie - 1 pc.

Onions - 1 pc.

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Meaʻai mo aano o manu - 1/2 tsp

Fresh greens - mo le tautua

  • 136
  • O mea aoga

Musika - 100 g

Onions - 1 pc.

Hard cheese - 200 g

Faamasima ma le pepa - ia tofo

  • 219
  • O mea aoga

Turkey fillet - 300 g

Tino malolo - 100 g

Soya sauce - 1 tsp

Pread falala - 2 sipuni

Faamasima ma le pepa - ia tofo

  • 185
  • O mea aoga

Laʻau - 2-3 cloves

Laʻu suauu - 40 ml

Pasili - 10 g (0.5 paipu)

Pepa lanu uliuli - 4 pinches

  • 197
  • O mea aoga

Tui moa - 2 pcs.

Leu fuʻu - 1 tbsp.

Soya sauce - 1 sipuni

Vaʻaina mo moa - 1 tsp.

Granulated Garlic - Vili

Pepa - ia tofo

Lemon wai - 1 sipuni

Liquid honey (optional) - 1 tsp.

  • 110
  • O mea aoga

Turkey fillet - 3 pcs. / pe a ma le 500 g

Tomato - 3 pcs. / pe tusa ma le 250 g

Meaʻai e tofo ai

Suauu kuka - 1 tbsp.

  • 95
  • O mea aoga

Pepa ole lafumanu - 2 kilokalama

Faamasima ma le pepa - ia tofo

  • 146
  • O mea aoga

Toa pepe - 500 g

Titi, pepa - ia tofo

Fuga lanu meamata - 300 g

Olive olive - 3 sipuni tele

Paʻu 35% - 200 ml

Dor Blue cheese - 150 g

  • 178
  • O mea aoga

Potato - 4000 g

  • 249
  • O mea aoga

Gherkin Chicken - 1 pc.

Pepa - ia tofo

Pulu - 1 tbsp

Laʻau - 1 pulou

Thyme - 5 lala

Mo le suamalie:

Suavai suamalie - 1.5 l

  • 219
  • O mea aoga

Soya sauce - 2-3 tbsp.

Titi, pepa - ia tofo

O le vao e totogo e tofo

Ata - 5-6 cloves

  • 155
  • O mea aoga

Pefeni - 450 g

Luauu o fualaʻau - 30 ml

Tasi, pepa vevela - ia tofo

Greens - mo le tautua

  • 254
  • O mea aoga

Ofagaf - 500 g

Tino malolo - 150 g

Luauu o fualaʻau - 30 ml

Tasi, pepa vevela - ia tofo

Greens - mo le tautua

  • 204
  • O mea aoga

Lafumanu - 300 g

Potato - 300 g

Luauu o fualaʻau - 30 ml

Suamalie, pepa vevela, laʻau laʻau - ia tofo

Greens - mo le tautua

  • 144
  • O mea aoga

Pipi mafiafia - 150 g

Korea carrot - 100 g

Tino malolo - 120 g

Salt - filifiliga

Pepa - ia tofo

  • 243
  • O mea aoga

Goa Manula - 2 pcs.

Pepa - ia tofo

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1 tbsp.

Soya sauce - 1 sipuni

Liquid honey - 1 tbsp.

Vaʻaina mo moa - 1 tbsp.

Leu suauu - filifiliga

  • 138
  • O mea aoga

Mayonnaise - 120 ml

Musika - 120 g

Pepa e tofo ai

  • 280
  • O mea aoga

Aʻau - 0.5 kg

Potato - 1 kg

Taimi mo aano o manu - 1 tsp.

Taimi mo pateta - 0.5 tsp.

Togi lima

  • 122
  • O mea aoga

Pork loin - 500 g

Titi, pepa uliuli - ia tofo

Soy Sauce - 50 ml

Taimi mo aano o manufasi - 1.5 tbsp.

  • 346
  • O mea aoga

Cherry Tomatoes - 5-6 pcs.

Ata - 2 cloves

Fuamoa moa - 1 pc.

Palu falaoamata - 1 tbsp

Titi, pepa - ia tofo

Meaʻai mo aano o manu - ia tofo

Tino malolo - 80 g

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

  • 239
  • O mea aoga

Pamu pepe - 8 pcs.

Laʻu suauʻu - 1 tbsp.

Soya sauce - 1 sipuni

Pepa tili - 1 pc.

Paprika - 2 tsp

Adjika poʻo le ketchup vevela - 1 tsp

  • 210
  • O mea aoga

Pou Ui - 150 g

Kepu paepae - 200 g

Laʻau lauʻeleʻele - 2 pcs.

Papafi manogi suamalie - 1 tsp

Laʻu suauʻu - 1 tbsp.

O le susu - 1 tsp

Laʻau - 1 pulou

  • 133
  • O mea aoga

Chicken Wings - 12 pcs.

Leu fuʻu - 3 tbsp.

Soya sauce - 3 sipuni

Meaʻai e sili ona lelei - 1 tbsp.

Apricot jam 1.5 tbsp

Paʻu o le uaina paʻepaʻe - 1 tbsp.

Vaʻaina mo moa - 1 tbsp.

Fualaʻau Granulated - 0.5 tsp.

Pepa - ia tofo

  • 186
  • O mea aoga

Sauerkraut - 0.5 kilokalama

Faamasima ma le pepa - ia tofo

  • 152
  • O mea aoga

Nusipepa o povi - 1 kg

Aʻau Apple - 170 g

Tomato sauce - 4 punetini

Soya sauce - 3 sipuni

Pepa - ia tofo

Ata i fualaau aina - 0.5 tsp.

  • 359
  • O mea aoga

Tuli tua - 3 pcs.

Tomato juice - 1/3 ipu

Onions - 0.5 pcs.

Soya sauce - 2 sipuni

Laʻu suauʻu - 0.5 tbsp

O se faʻafefiloi o mea manogi mo le kukaina o aano o manu - 0.5 tsp.

Fualaʻau laititi-tele - 1 pc.

Cherry Tomatoes - 6 pi.

  • 126
  • O mea aoga

Veal - 450 g

Soya sauce - 2 sipuni

Laʻu mūmū mūmū - 100 ml

Barberry - 5-6 pcs.

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

Titi, pepa - ia tofo

  • 71
  • O mea aoga

Tamai Mamoe (ogavae) - 800 g

Suauu o fualaʻau - 120 ml

Ata - 2 cloves

Laʻau vao - 2 tbsp.

Palu vai vai - pe a manaʻomia

  • 230
  • O mea aoga

Goose - 1 pc. (mamafa 2.5 kilokalama)

Ata - 2 cloves

Pepa lanu uliuli - 0.5 tsp

Paprika eleele - 1 tbsp.

Coriander - 0.5 tsp

Soya sauce - 1 sipuni

Olive olive - 1 tbsp.

  • 345
  • O mea aoga

Pepa pepa - 0.5 pcs.

Fuamoa moa - 1 pc.

Tino malolo - 60 g

Palu falaoamata - 1 tbsp

Titi, pepa, paprika - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

  • 257
  • O mea aoga

Turkey fillet - 200 g

Musika - 3 pcs.

Hard cheese - 70 g

Faamasima, pepa, garlic - ia tofo

Palu falaoamata - 2 tbsp.

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp.

  • 157
  • O mea aoga

Duck breast - 1 pc.

Faamasima ma le pepa - ia tofo

Laʻau o le suauʻu - 1 tbsp.

  • 194
  • O mea aoga

Pork i le ponaivi - 2 fasi vaega

Ata - 4 cloves

Redcurrant - 30 g

Lanu uliuli e tofo ai

Adjika togafiti - 1 tsp.

Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp. l

  • 329
  • O mea aoga

Pork (neck) - 1 kg.

Uaina (malogo) mumu - 0.5 lita

Meaʻai, masima - ia tofo

  • 353
  • O mea aoga

Uʻu o le puaa - tusa o le 1 kg.

Meaʻai e sili ona lelei (balsamic poʻo soya) - 6 tsp.

Povi lanu (po o isi) - 1 tsp.

Olive olive - 1 tbsp. l

Salt - 2 pinches.

  • 230
  • O mea aoga

Potato - 800 g

Fala uʻamea - 400 g

Onions - 150 g

Soya sauce - 3 tbsp. l

Laʻau Provencal e tofo ai

Faʻulaʻau fuālaʻau faʻamamaina - 50 ml.

Laʻau fou - 1 auupega

  • 92
  • O mea aoga

Elk meat (boneless) - 1.5 kg

Pork fat - 100 g

Uaina vine (papaʻe) - 100 ml

Vailaʻau omea - 500 ml

Thyme (masini) - 1.5 tbsp.

Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp.

Pepa uliuli (pi) - 1 tsp

Povi uli (eleele) - ia tofo

Susu Suneli e tofo

  • 127
  • O mea aoga

Turkey fillet - 300 g

Paʻu kulimi - 2 tbsp. l

Vaʻaina mo moa poʻo toki - 0.5 tsp.

Olive olive - 1 tbsp. l

Pepa e tofo ai

  • 111
  • O mea aoga

Faasoa atu se filifiliga o fuamasi ma uo

Pusa fafaga ma apu

O ia aano - tao i le pia ma apu - o le a talosaga i le toatele. O le fua muamua o le a mautinoa lava e maua ai tagata felelei i totonu o tagata o meaʻai vela.

  • apu (450 g),
  • puaa (950 g),
  • aufana
  • peppercorns,
  • afa afa o le pia
  • olive suauu (3 tbsp l.),
  • faga laʻau
  • masima
  • pata (45 g),
  • faga laʻau
  • suka (45 g)
  • uaina mago mama (165 ml).

Mo le kukaina, ave le fomu, sina sosogi i le suauu manogi. I le pito i lalo tatou te salalau le aniani i luga o afa mama. Tuu taʻalo gaosi iina. Vaeʻai le aano i mea manogi ma faʻaopopo se laʻau faga. Matou te fesuiaʻiina i se pepa, sasaa pia i totonu ma tao mo le 1.5 itula.

Fufuluina apu ma tipi i ni fasi pepa, ona matou tufatufa lea i ni foliga eseese. Fafasa i luga i luga o le uaina ma fufuluina i le suka ma le falaoamata. Faaopopo fasi meaʻai fasi pata. Pipi apu mo le luasefulu minute.

Tuu le puaa saunia i luga o se ipu ma teuteu i fua tao. O le ipu e foliga mai e sili ona matagofie ma manogi, e mafai ona saogalemu i le laulau fiafia. E ui lava i le taoina o apu i se eseesega, ae o le ipu o loʻo i ai se tofo lelei. Ma o fua o se foliga matagofie. Afai latou te kuka faatasi ma puaa, o le a latou le toe maua atoa le foliga.

Tui le tauau

O meaʻai suamalie o le faga fagu e tao i totonu o le umu ma fennel.

  • puaa
  • olive (lua punetini),
  • se sipuni tele o le fennel (fatu),
  • masima
  • pepa.

E mafai ona tunu le spatula i totonu o se pepa poʻo se mamanu. Vaeʻai le aano i le masima, pepa ma faaopoopo ni fatu fennel. I le isi, afifi le avanoa i le pepa ma tao i totonu o le oven mo le 1.5 itula.

Pork ma falaoamata ma moli lanumumu

O sea ituaiga meaʻai matagofie e mafai ona saunia i le laulau fiafia. O lana sauniuniga e tatau ona amata ile aso. O pineapa moa ma moli moli e tuʻuina atu i le ipu se mea faʻapitoa.

  • se fasi puaa tele (tusa ma le tolu kg),
  • o se apa o pineapple faʻalauiloa,
  • olive (lua punetini),
  • kaluka
  • chili pepa (lima pcs.),
  • lua aniani
  • meaola uma, eleele
  • Lala o lau lau,
  • faga laʻau
  • cloves (lua tbsp. l.),
  • rum (110ml),
  • uaina papaʻe (110ml),
  • moli moli (tolu punetini),
  • nutmeg (lua tbsp. l.),
  • salu enaena (tbsp).

O le ipu ua saunia i ni vaega. Muamua, e tatau ona fufuluina le aano, ma faʻatumu i le vai ma faʻapipiʻi mo le lua itula, e aunoa ma le faʻagaloina e aveese le puao.

I le avea ai o se taimi faʻavave, o le a tatou faʻaaogaina se faʻafefiloi oa tatou lava sauniuniga. Oti tiki, sipisi, aveese fatu mai pepa. Matou te faʻafeiloaia uma oloa i se mea e gaosia ai, faaopoopo lau thy, sugar, bay bay, uaina, rum, mea manogi ma fufulu i se tulaga tutusa.

O le aano o aano o manu ua kukaina ua solo i le masini e mafua ai ma tuu i totonu o le pusaaisa mo le po. Matou te tuʻuina aano o manu i luga o se fagu poo luga o se pepa tao, faʻaopoopo a matou tau. Salu le puaa i luga ma luga o le suāuʻu olive. E mafai ona e faʻaopopo sina vai i le fagu. Tatala pineaples ma faʻasalalau solo aano o manu. Suʻu le ipu mo le tusa ma le itula ma le afa. A uma ona liligi le aano o manu ma fuga ma kuka mo le isi tolusefulu minute.

Tutu i le moa

I le avea ai ma se mea malie, tatou te ofoina atu ia te oe e kuka se mea ofoofogia - o le ua ma fualaau faisua ma masi.

  • lua aniani mumu,
  • eggplant
  • zucchini
  • puaa o le puaa (tolu kilokalama),
  • pepa suamalie (tolu i le fa pi.),
  • olive suauu
  • le au o le tasi lekeli,
  • lua lala o Rosemary malo,
  • moa mafiafia anufe,
  • anufe anufe (230 g).

Tatou amata amataina le fufulu o le isalaʻelu muamua. Otioti i totonu ofolafola manifinifi, masima, tuu i totonu o se ipu mafolafola ma auina atu i le pusaaisa mo le tusa o le lua itula. A mavae ni nai itula tatou te ave i fafo, fufulu ma faʻamago i se solo.

Fagalaʻau Porcini aʻo leʻi amata ona sola i le vai mafanafana mo le afa itula.

Fufuluina loʻu ua i loʻu puaa ma faʻagogo i solo pepa. Matou te tufatufaina atu aano o manu i luga o le laupapa ma faʻasolosolo lelei le naifi matou te faia, e aunoa ma le taʻi lua sikimita e oʻo i le pito. O le mafiafia o vaega e tatau ona tusa ma le tolu senitimita. O le iʻuga o ia manua, o le a avea le ua pei o se tusi pa'ū. O le aano o manu e tatau ona faʻafefeteina i le suāuʻu olive ma le masima. A maeʻa lena mea, ufiufi i se ata tifaga ma tuʻu ai mo sina taimi.

Matou te gaosia ni pepa laitasisi se lua ma le suauu olive ma tao i le ogaumu mo le sefulu minute. A maeʻa ona matou 'ave fualaau faisua ma tuu i totonu o se ato faʻamaufaʻailoga poʻo se lima mo le taoina. A mavae le sefulu minute, o le a faigofie ona aveese le paʻu, fatu ma le vae. Tipi le tino mama i ni fasipepa. Grind zucchini i ni fasi vevela. Tipi le uila i luga. O le isi, matou te manaʻomia se laʻau tele e falai, matou te vevela le suauu olive ma fuga le isalaʻelu, leeketi ma le zucini. Faamasima i sina masima laitiiti.

O lenei e mafai ona e toe foi atu i le aano. Matou te tatalaina ia mea ma faʻafefete i latou i le pepa tipi. I le isi, i vaega taʻitasi matou te tuʻuina fualaʻau falai. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona e pipiʻi faʻamalosi ina ia le pa'ū le faʻatumu.

Ma le isi, e tatau ona nonoa le ua i le twine, suauu i le suauu ma falai seia oʻo ina maua se fasi uʻamea auro i totonu o se apa tele. A maeʻa lena, matou te tuʻuina aano o manu i totonu o se lima po o se ato mo le tao ma kuka i totonu o le ogaumu.

◊Oti le kapoti ma le vaega lona lua o pepa suamalie i totonu o poloka. O anufe anufe o le anufe e vaeluaina i ni vaega, aveeseina vae faigata. Tipi le pulupulu i foliga o fasipepa. Tisi le siʻi.

Ma le isi, i totonu o se falai tele, vevela le suauu olive ma sui uma fualaau faisua ma puʻamu, ona kuka ai lea seia kuka. Faʻaopopo laʻau Rosemary ma tolu sipuni tele o le vai lea na faʻapipiʻi ai masini. Aumai le masini i se vevela ma aveese mai le afi. O le sauté ua maua i le foila.

Matou te ave aano o aano mai le ogaumu, aveese mai le taga po o le pepa, aveese le masaga mai ia te ia ona tao lea i lalo o le fagu mo le isi fitu minute. Matou te tautuaina le ua tao ma le saute.

Tuua Lau Faamatalaga