Maʻisuka ma mea uma e uiga i ai

O lenei tamai laau e sili ona taua e tagata taʻavale. O faʻamanuiaga i le tino e le gata o lanu moana lanumoana. Le taua o laumei ma ona laulaau. O loʻo iai a latou faʻamalologa ma e faʻaaogaina i le togafitiga o se faʻamaʻi pipisi masani e pei o le maʻisuka. Tatou te aoao e uiga i le tuufaatasiga, uiga o laulaau lanu, o latou faʻaaogaina i togafitiga o le maʻi.

E uiga i se vailaau togafitiga

E mafai ona maua le faʻamaʻi togafiti i le itu i matu o Rusia, i le vaeluagalemu, i Urals, i Siberia. Mo le tele o seneturi, o vailaʻau faʻaleagaina ua faʻaaogaina ai vailaau mo togafitiga o laumei ma lau. O nei mea e masani ona seleseleina i le vaitau o le vavao.

O fualaau suamalie e fiafia i fua mai ia Iuni ia Aokuso, lea e faalagolago i le ogaeleele o lona tuputupu aʻe.

O le aoina o vine e le faigofie. Mo lenei mea, o loʻo faʻaaogaina ai faʻamatalaga faapitoa. Ina ia puipuia, o fua e mamago pe uaisa.

E aofia ai le magnesium, fulukalama, sulfur, chromium, calcium, zinc, uʻamea. E i ai vitamini A, C, B1, B2, succinic, pantothenic acid i le tuufaatasiga o vine. O fualaau suamalie e faamalosia ai le puipuiga, faamamaina o le toto, faaitiitia o le cholesterol i totonu, faamalolosia puipui puipui. Berries o se vailaʻau togafitiga - o se meafaigaluega faʻapitoa mo tagata o loʻo mafatia mai le gasegase masani o mata vaivai. Latou te puipuia le mucous membrane o le mata o le mata mai le ita.

O fua ma laulaau o le vailaʻau vailaʻau e aofia ai mea e faʻaitiitia ai le toto suka. Ma o laʻau o le strawberries e i ai se aafiaga tele, lea e mafua ai ona latou manava.

O le faʻasaina o le faʻaaogaina o lanu meamata o le i ai o le oxaluria i totonu o tagata.

Mea aoga aoga o lau lanu lanu

Afai o fua o se laau togafitiga ua lauiloa o ni tagata fesoasoani sili ona lelei i le faamautuina o le vaʻai, ona fai lea o laulaau i togafitiga o le maʻisuka. O lenei vaega o le laau o loʻo i ai mea nei mo togafitiga:

  1. Faaitiitia le kulukose o le toto.
  2. E taofia ai le atinaʻeina o faiga le lelei.
  3. Faʻataʻituina le faʻatinoga o le pancreas.
  4. Fafagu le tino.

Auala e faʻaaoga ai le laumei mo le maʻisuka

Mo le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi, extracts, leaves ma vine o vailaʻau faʻamalositino e faʻaaogaina. E le o se mea faalilolilo o le maʻisuka e faʻaitiitia ai le vaʻaia o mea faitino. Blueberries o loʻo i ai le tele o vailaʻau A ma vailaʻau e faʻamalo ai togafitiga o le toe mata. E taʻua i latou o anthocyanosides. O la latou galuega o le faʻamalosia lea o capillaries, vaʻa toto, ma faʻaitiitia le faamasaʻa i le retina. O le mea lea, o lanu lanu e fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi tino e pei o le retinopathy ma le maculopathy.

O le tamaʻitaʻi o le vine e faʻaaoga i le maualuga o le suka ma tausia ai masani.

Faʻataʻitaʻiina e tagata fomaʻi maʻi le maʻisuka e faʻaaoga ai le faʻataunuʻu. Mo lana sauniuniga, o laʻau fou e manaʻomia i le aofaiga o le sipuni. Ua fufuluina, nutimomoia, tuu i totonu o se atigi fagu, ua sasaa atu i le 250 kalama o vai inu ma ufiufi i se tapuni mo le itula. A uma le filtration, ona faʻafefeteina lea o le vai faʻamalolo i le ½ cup i le 25 minute ao le i faia taumafataga ma le maʻisuka ituaiga 2.

O le isi, e leai se togafiti togafiti togafiti faʻamalosi ma laʻau o vailaʻau faʻamalositino o se vailaʻau faʻasaina. E tatau ona saunia mai se sipuniti o laʻau mamago ma le aofai o le lanu lanumeamata. O meaʻai mataʻu e sasaa atu i le afa-lita o le vai inu mo le 15 minute. Ona fufulu lea. Inu se vaifofo ma le meli i le gasologa o le aso. O sea inu malosi e faʻamalosia ai le puipuiga a le tino ma tausisia le maualuga o le suka i le toto.

Laulaau lanu mo le maʻisuka e mafai ona faʻaaoga i aso uma pei o le lauti. O le sipuni sipuni o mea matagogo e sasaa atu i le 300 kalama o le vai e kuka ai le suavai, o loʻo faʻamalosi mo le 10-15 minute ma pe a uma ona faʻamamaina, faʻaaogaina i le va o taumafataga i le aso atoa.

O mea faʻamalosi o le laʻau o le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina mo faʻaleagaga i fafo o le paʻu i le tino o foliga. Taʻiala faʻavaveina le faʻamalosi.

O se fua masani mo le faʻaaogaina o lanu viole fou o le faʻaaogaina 200 kalama o latou i aso uma. E soifua maloloina ma aoga mo le maʻisuka, ae e na o le taimi lava e faʻaaoga ai.

E fesoasoani le maʻisuka i le maʻisuka?

O TATOU FESOASOANI RECOMMEND!

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O togafitiga uma o le maʻisuka e faʻatatau i le faʻamautuina o le maualuga o le kulukose, faʻaitiitia ma puipuia ai faʻafitauli.

O togafitiga autu mo le faʻamaʻi e aofia ai vailaʻau, injections inisalini, le faʻaaogaina o togalaau ma mea faaopoopo.

Ina ia fesoasoani i tagata o loʻo maua i le maʻisuka, o le maʻisuka masani o le maʻisuka.

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau faasaina

O le diabetnorm o se oloa taumafa lea ua faamoemoe mo tagata e maua i le maʻisuka. O le meafaigaluega e fesoasoani e faatumauina le maualuga o le kulukose ma faʻamaonia le metabolism. E faʻaaogaina mo le maʻisuka, faʻatasi ai ma se setete predabetic. O le pito sili ona lelei e maua o se vaega o se togafitiga atoatoa.

O le elixir e aofia ai vaega o mea totino ma mea e maua mai ai le tele o feʻau o gaioiga. O le maʻi suka e faʻamalosi ai puipui o toto toto, faʻaleleia le tulaga o le pancreas, faamama le ate ma aveese ai toxini.

O le puipuia o le maʻisuka e tatau ona faʻatinoina ma le faʻamautuina o le metabolism. O le tuufaatasiga o le siva e maua ai le tulafono faatonutonu o metabolic processes ma se aafiaga toe faʻaleleia.

O le tuufaatasiga o le elixir

O le aoga aoga o le elixir e mafua ona o ona vaega.

O vaega nei o vaega ia o le meaola faʻapitoa:

  1. Galega. E i ai sona aʻafiaga o le hypoglycemic, faʻamalosia ai musika mumu o totoga, toto toto, fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol leaga. Faʻateleina foʻi le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto.
  2. Pupu vine. I totonu o le pamu o loo i ai se mea faapitoa e manatu o se inisalini masani. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua faʻatulagaina ai le suka toto. O le vaega e faʻaleleia ai le vaʻavaʻai, faʻaogaina o le pancreas, faiga faʻasolosolo ma le faʻaaogaina o mea aoga.
  3. Lafoaʻi le Peʻa Leaf. O launi pi e tumu ile fiber, amines, carboxylic acids, copper ma le zinc. Acids fesoasoani i le tuufaatasiga o palatini, o fiva e aofia ai gaioiga o le metabolic, faʻagesegese ai le faʻaleleia o gaʻo i totonu o le manava. O elemene o loʻo faʻateleina le gaosiga masani o le inisalini, ei ai le aoga aoga i luga o le pancreas.
  4. Laʻau paʻu O le faʻasolosolo e faʻavaveina ai le faʻamalolo manu, e puipuia ai siama mucous membranes, paʻu. E i ai foi le lelei o le fomaʻi ma le toe faʻafouina.
  5. Ascorbic acid. Puipuia mai aʻafiaga le lelei o le siosiomaga, faʻateleina puipuiga a le tino. E faʻaleleia ai le toto toto, aveese faʻamaʻi ma masima, faʻaititia le gaioiga o metals. O le vaega e iai sona aafiaga lelei i le cardiovascular system.
  6. Chicory aʻa. Faʻamālōlōina le mumu, faʻaitiitia le toto toto, faʻasaʻo le ate ma fatuga, ei ai lona aafiaga lelei. E i ai le aʻafiaga o le antimicrobial. E faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi gastrointestinal, aemaise lava, ma le gastritis ma le maʻi suka.
  7. Stevioside. Suega suamalie o le stevia. E faʻagesegese ai le faʻafefe o gaʻo, ma faʻatumu ai le tino i le malosi.
  8. Laʻau o le Burdock. Faʻateleina le faʻafouina o le tino, faʻateleina le faʻamalolo vave o manua. O le vaega e faʻamautuina le pancreas, faʻateleina le gaosiga o gaʻo.

O faʻamanuiaga o le elixir e aofia ai:

  • oloa masani - leai ni vailaʻau,
  • e le o se mea e fai ma vaisu - e mafai ona faʻaumatia mo se taimi umi,
  • e le mafua ai ni uiga leaga,
  • isi faʻamanuiaga aoga
  • saogalemu
  • faaleleia le tulaga atoa
  • faʻaitiitia le aʻafiaga o faʻafitauli e fesootaʻi ma le faʻamaʻi,
  • Faʻasalalauga o le faiga o le metabolic.

Faailoga mo le taliaina

O le faʻalavelave faʻa-natura ua faʻaaogaina i ia tulaga:

  • se tulaga e muamua atu i le maʻisuka (prediabetes),
  • faʻamaʻi faʻamaʻi
  • maʻi suka suka - ituaiga 1 maʻisuka, maʻisuka ituaiga 2,
  • maʻi faʻamaʻi ma le puipuia o le maʻisuka,
  • e avea o se sui anti-inflammatory,
  • maʻisuka neuropathy ma lona puipuiga,
  • ia puipuia le atinaʻeina o "vae o le maʻisuka",
  • maʻisuka retinopathy ma lona puipuiga,
  • e faʻaitiitia ai foliga vaaia o gout,
  • e faʻaitiitia ai le faʻamalosi, faʻamaonia le faʻaogaina o meaʻai,
  • ma le maualuga maualuga
  • ia faamalosia le puipuiga,
  • e pei o se tonic,
  • ma le fulafula,
  • ina ia faʻavasegaina le metabolism o le carbohydrate,
  • ina ia faʻavasega le masima masima,
  • i le avea ai o ia ma se tagata matua.

Contraindications: le le faapalepale i vaega o le elixir, o se mea e le afaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le suka suka e 15 ml tolu faatolu i le aso. E mafai ona faʻaoga uma i le mama poʻo le faʻafefe i le vai (50-100 ml). O le togafitiga e oʻo ile masina. E toe faia le elixir pe a mavae le 30-60 aso.

O le diabetnorm o loʻo teuina i se nofoaga malulu i vevela e oo atu i le 25ºС. A maeʻa ona tatala le afifi, e fautuaina e teu i totonu o le pusaaisa, faʻatasi ai ma se tulafono mai le 0 i le 4ºС. O le olaga ola o le elixir e 6 masina.

E le faatauina atu Elixir i falemaʻi, e mafai ona faʻatonu i le Initaneti. Ina ia aloese mai le taufaasese, e sili atu ona lelei le faʻatau mai se sui faʻatagaina poʻo le kamupanī.

O le tau masani e tusa ma le 550 ru. O le gaosi oloa o le "Diabetnorm" o le kamupani Apifitogrupp. I le analogues o le Diabetnorm e mafai ona taʻua o le siama o le maʻisuka tutusa.

Manatu o tagata tomai faapitoa ma tagata gasegase

I a latou iloiloga, e taʻu mai e tagata gasegase lelei ma le leaga o le elixir. Faatasi ai ma le lelei - o se lagolagosua lagolago lelei ma toe faʻaleleia, faʻaleleia o le metabolism. Faatasi ai ma iloiloga le lelei - le umi o le taliaina. O fomaʻi e tautatala faʻamalosi. Latou te finau faapea o le aʻafiaga o le ave e na o le taimi lava e tuʻuina atu ai ma fualaau.

I laʻu togafitiga faafomai ou te faatonuina ai na o vailaau, aua e le o aʻu o se lagolago o le togafitiga i meaʻai. O nisi tagata gasegase sa talanoa mai ia te aʻu e uiga i le faufautua o le aveina ma le saogalemu o le maʻisuka. Afai o le tagata gasegase e le afaina i soʻo se vaega o le oloa, ona ou faʻatagaina lea ia faʻaaogaina ma le togafitiga autu. Ae o le fofo lava ia, o loʻo i ai sona malosi faʻamalosia lautele, e fesoasoani e faʻaititia le suka, ma faʻasaʻo le metabolism. O le meafaigaluega e le o se mea e fai ma vaisu, o lona taliaina e le gata i le taimi.

Fedoseeva LB, endocrinologist

O aʻu o se lagolago o le tagofia o vailaau masani, faleopathy. E ui lava o loʻu maʻisuka e tatau ona ou nofo i luga o fualaau. I le tasi taimi i le nusipepa sa ou vaaia ai se faasalalauga mo Diabetnorm, na ou fiafia, ma faatonu. Ina ua mavae ni nai vaiaso, na faaleleia atili loʻu soifua maloloina, ua faaitiitia le toto o le toto, ma ua faaleleia loʻu manao. Na ou lagonaina foi le malosi o le malosi. Ou te fautuaina e taumafai.

Anatoly, 62 tausaga, Moscow

Sa ou faatauina mai se sipuni i luga o le fautuaga a se uo, aemaise lava ona o le fiailoa. Na ia viia o ia. Sa ou faaalu se masina, ou te leʻi matauina ni suiga taua. A maeʻa le fuaina o le suka - o loʻo tumau pea faailoga. Na ou lagona na o se aafiaga faaopoopo mai le gastrointestinal tract - o le nofoa na toe foi i le masani, o le mumū i le manava ua leai ma ua faateleina le fiaʻai. Muamua, na o Fitomax na fesoasoani. E tofo e pei o le fualaʻau, e mafai ona e ave. Sa ou faaaluina se masina, ou te leʻi toe faatauina.

Alla, 37 tausaga, Yekaterinburg

Na tonu ia te au e faataitai le faaopoopoga i le taimi lava na ou vaai ai i se faasalalauga i luga o le Initoneti. Na ou matua fiafia lava i le natura o le natura, o le leai o aafiaga o le itu ma le faalumaina. Ou te fiafia foi i lena mea e faaopoopo i le mea autu, o le vaifofo o loo i ai isi mea faaopoopo. O le siva e sili ona manaia, e le afaina ai. Ina ua uma ona aveina mo le tolu vaiaso, sa mafai ona ou tuuitiitia loʻu maualuga o le suka. Sa ou inuina le kosi, o le masina mulimuli ane sa ou toe faia. O le taimi nei ou te faʻaaogaina le fualaau faasaina i mataupu e le mafai ai ona faʻaititia le suka i le fualaau e le o faʻatau fua.

Alexey, 41 tausaga, Voronezh

Ata vitio i luga o tulaga maualuga o le toto suka i le maʻisuka:

Elixir "Diabetnorm" o se gaioiga masani masani lea e faʻaaogaina e togafitia ma puipuia ai le maʻisuka. Faatasi ai ma iloiloga e mafai ona e mauaina uma lelei ma leaga. O le gaosiga o laʻau, o le faʻaopoopoga o le aʻafiaga, o le saogalemu o le mea taumafa faaopoopo e tosina atu i ai tagata gasegase i le oloa.

O faʻamalologa o faʻamaʻi o le laumei i le maʻisuka

O se tasi o faʻamaʻi masani i le lalolagi nei o le maʻisuka. O le numera o loʻo aʻafia e faʻalauteleina i aso uma - ona o le tele o mea faʻapitoa. O le faʻamaʻi e faatatau i fomaʻi e le mafai ona faʻaleleia ma e manaʻomia ai le mataʻituina faifai pea o le kulukose i totonu o le tino. O le lanu o le Blueberry i le maʻisuka e mafai ona faʻasaʻo le vaega o le toto.

Totoga o le totō

O uiga lelei o lau o le laau ma ona fua i le maʻisuka o soo se fesuiaiga ua fuafuaina e ala i lo latou tino faapitoa. Latou te aofia ai:

  • Ascorbic acid
  • Hyperin
  • Astragalin,
  • Quercetin
  • Taunuuga
  • Ole suāsusu taua
  • Triterpenic acid.

O togalaau ma meaola masani e nofoia ai nofoaga muamua mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi. E mafua lenei mea i le pito i maualalo o numera o aʻafiaga na mafua mai ia i latou, o faʻamalologa lautele.

O lanu lanu e faʻaaogaina e fai ai ni tinctures, teas, o ointments ma compresses. O togafitiga ileopathic e faʻaaogaina foi laau toto e pei o mea masani o le natura moni. E talitonuina latou te fesoasoani:

  • Faʻaititia le maualuga o le faʻaogaina o le tino i le tino,
  • Faaitiitia faailoga taua o le kulukose i totonu o le totoga,
  • Faʻaleleia le tele o galuega faatino a le pancreas,
  • Faʻaleleia le faʻatinoga o le cardiovascular system,
  • Tuʻu atu i le tino o le tagata maʻi le malosi ma le malosi,
  • Faʻasaʻo le tafe o talo,
  • Aveese toxini faaputuputu, toxins,
  • Aveese le microflora pathogenic,
  • Faʻaitiitia le mumū i luga o siama.

Ua fautuaina e tagata faapitoa le faʻaaogaina o laulaau lanu moana i le i ai o le maʻisuka malosi ma faʻamaʻi pipisi e faʻalauteleina i lona talaaga:

  • Faʻafitauli i le gaioiga o gaʻo ma le polokalama urinary,
  • O le maʻi maʻisuka o soʻo se suiga tau atinae,
  • Faʻafitauli i le faʻamalositino - anaemia, ma isi,
  • O le gasegase o le gaʻo ma isi ivi o ponaivi, sooga,
  • Faʻamatalaga inflammatory i le larynx,
  • Vaʻaia o le tiga o le Antispasmodic ma le faʻalavelave o le tale,
  • Vailaʻau faʻamaʻi
  • Faʻaleleia atili i le atoatoaga o le faʻatinoga o le masimmu,
  • Togafitiga o le gastrointestinal disorders.

E le mafuaina e le laau ni faʻamaʻi ma le sili atu i le aofaiga o vitamini e manaʻomia mo le tino (hypervitiniini), e fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa o le tino, o le sili atu lea e masani ona aʻafia ai tagata mamai.

O fualaau suamalie ua i ai le tele o uiga lelei e taua tele mo le maʻisuka:

  1. Mo le faʻaitiitia ma le faʻatonutonuina o le aofaʻi maualuga o le suka i totonu o le eletise, glycosides, tannins, o se vaega o fua, e nafa.
  2. O le natura o le uʻamea e matua gaogao pe a faʻaogaina, e le pei o le tele o vailaau faʻasaina.
  3. O se tasi o faʻafitauli o le maʻisuka o le leaga o mata. O faʻalavelave lautele o vitamini ma minerale e puipuia ai le fausiaina o otaota i le lotoifale, faʻamalosiina puipui puipui o lapisi. O le tuai o loʻo i ai i le tuufaatasiga e nafa ma lenei mea.
  4. Faʻamaʻaina o le manava, aveʻeseina o mea leaga faʻapena mai le tino, faʻaaogaina o paʻu faaopoopo - e tupu i le tau o le fiva meaai, pectin.O se aafiaga lelei i luga o le gastrointestinal system e faia pe afai latou te i ai i le tino.

O meaola faʻamalosi e aofia ai fua ma fualaʻau e fesoasoani e faʻagesegese ai le faʻaauau pea o le faʻatautaia o faʻatautaia i totonu o masini feaveaʻi. Latou te fesoasoani e faʻaʻumiʻumi le malosi o sela, e puipuia ai lo latou matua. Ua finauina e tagata popoto faapea o le taua o vine o le taofia lea o le fatuina o ni maʻi mama.

Faaaogaina o laupepa

I le i ai o le maʻisuka, o lau ma vaega o le vao e mafai ona faʻaaogaina e na o le pau lea o fualaau e faʻamautu ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E mafai ona latou gaoioi pei o se vailaau faʻasaina lona lua i togafitiga o lenei maʻi.

O le le lava o le iodine i le tino e fesoasoani e faateleina ai le maualuga o suga ma e mafai ona avea ma mafuaaga autu o le atinaʻeina o le maʻi. I lenei tulaga, e fautuaina e faʻaaoga le lauti, faʻafefete mai laulaʻau o le laau - ia faʻaleleia le faagasologa o le faʻamautuina o le aofaʻi o kulukose i le urine ma le toto.

O fualaau suamalie, lea e aofia ai fualaau aina ma laʻau, faʻamalieina ma le manuia faʻafitauli o le mafaufau. O le fualaau faasaina e maua mai i vailaau faʻamaʻi faʻamaloloina ma faia i foliga o capsules, papa.

O le atoaga o togafitiga o le a fesoasoani e aloese ai mai le toto i le toto i le retina, faʻamalosia ai vaʻa toto, faʻamaonia le kulukose ma puipuia mai le tulaʻi i luga poʻo le paʻu.

O le faʻamalamalamaina o le laupepa e tusa ai ma tulaga aoga e tutusa ma le 'aiina o le blueberries fou.

Blueberry tincture

Ua saunia e fai ma vailaʻau mo le maʻisuka i le fale. Mo le gaosiga o mea talafeagai:

  • Laʻau lanu launiu - tasi le kulimi. se sipuni
  • Liligi le paluga i totonu o se ipu vai inu,
  • Tuu le vaifofo i totonu o se vai vai taele,
  • Ia tutū seʻia oo ina oʻo le laʻau maualuga - e tusa o le 35-40 minute,
  • Faʻasolo le falaoamata maeʻa i le maeʻa maeʻaeʻa i le maʻoti.

O le vailaau faʻamaʻi ua fautuaina ina ia faʻaalu i le fa taimi i le aso, 50 ml. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻamafiesea ai le matua aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi.

O le kulimi e faʻatatau i le 2-4 taimi i le aso, 50 ml taʻitasi. O togafitiga faʻapea mo le maʻisuka o le a fesoasoani e faʻamafiesea ai le mea autu o le maʻi.

Faatasi ai ma togafitiga faʻapitoa mo le maʻisuka i le vaomatua, o:

O TATOU FESOASOANI RECOMMEND!

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  1. Le faʻaleleia ma faʻamaonia le faʻatinoga o le pancreas, faʻasaʻo le suka toto, ua saunia se fofo. Uu, tipi ese ma le faaeteete lau (o se sipuni sipuni) e sasaa mai i le vai e kuka ai, faamafanafana ma faamama. Faʻaalu faatolu i le aso mo le tolu vaiaso faakalena.
  2. Mo le faʻaleleia atili o le soifua maloloina o le masimune, o se teuteuga e faia mai laʻau tipi. O se sipuni sipuni o le laau ua nutililiiina ua kuka i le vai vai mo le 20-25 minute. E faʻamamaina, faʻamaʻaina ma faʻaalu faatolu i le aso, 50 ml taʻitasi.

Soo se togafitiga, aemaise ile fale ua faia, e ono solia i ni vaega o tagata gasegase. Laʻau, fualaau 'aina, o vine o blueberries ei ai foʻi le tele o uiga leaga. Faʻamatalaga e le faʻaogaina i le laumei, o nisi o pathologies o fatuga ma le polokalama urinary e le faatagaina ai tagata gasegase e faʻaaoga nei togavao.

Aʻo leʻi faʻaaogā muamua le teuteu poʻo le faʻaogaina, e tatau ona faia se suʻega mo le tupuga faʻafuaseʻi o se faʻafitauli o le tino. O se vaega itiiti o le mea ua maeʻa e faʻaaoga i tua o le tulilima. A uma lena, e tatau ona faʻatali pe a ma le 20 minute. I le leai o ni faʻaauau i le lotoifale - lanu mumu, vevela, faʻafefe - faʻaaogaina le fualaau faasaina.

O le fomaʻi o le a suʻesuʻeina le tulaga o le ono lamatiaina o faʻafitauli ma aʻafiaga itu, tuʻuina atu fautuaga i le sili ona faʻaaogaina mataupu.

Tuua Lau Faamatalaga