Togafitiga o le maʻisuka ma le gataifale: fualaau e faʻaitiitia ai le toto suka

Homeopathy I lalo o le tausia lelei o togafitiga masani ma togafitiga faʻasolosolo, o se vaega taua o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka mo le tele o tausaga e mafai ona faʻaopoopoina se olaga lelei ma le faʻatinoga. Ae o fomaʻi ma gasegase latou te iloa lelei o le maʻi o le maʻisuka i aso nei e tumau pea e le mafai ona faʻamalolo, maʻi o le olaga atoa. O le mea lea, o le tau faasaga i le maʻisuka o se tasi lea o vaega autu o suesuega faasaienisi faasaienisi.

I le taimi lava e tasi, o manaʻoga ma faanaunauga o gasegase i latou lava, o latou aiga ma uo, o le sailia o isi metotia o le togafitia o le maʻisuka ua matua malamalama lava. E tele taimi e talitonu ai nei tagata i le aoga o vailaau faʻateʻi, lea e mafua ai ona latou liliu atu i lenei togafitiga. O le a le fesoʻotaʻiga o fomaʻi faʻapitoa i avanoa o togafitiga homeopathic mo togafitiga lelei o le maʻisuka?

O faʻamasinoga eseese ma tali i lenei fesili e fesoʻotaʻi vavalalata ma le tala faasolopito lautele ma le talitonuga o le manava o le tino. E taua le manatuaina o ia. O le faaupuga "homeopathy" na uluai fautuaina e le saienitisi Siamani Christian Samuel Genemann (1755-1843). O aiaiga autu o le homeopathy na faamatalaina auiliili i totonu o se tusi na lolomiina i le 1810 i Leipzig ma na toe lolomiina pea, The Organ of Medical Art. O le gagana faʻavae o le faaupuga "homeopathy" o upu homoios - tutusa, foliga tutusa ma le popo - mafatiaga, maʻi. O le faleopathy o se tasi lea o ituaiga ituaiga vailaʻau, o le faavae o le faʻamaoniga lea o le malosi o le faʻamalosi o fualaau (o latou micro-doses) e mafua ai faʻamaoniga o le faʻamaʻi i le tino o le tagata, e tutusa ma na mea e tupu pe a tupu mai se fua o le mea oona, lea e fesoasoani e toe maua ai mai lenei maʻi. Homeopaths e faʻalagolago i le mataupu faasaienisi e le puipuia o le "togafitia o mea faapena"latSimiliasimilibuscurantur) I aso anamua ma vailaau anamua, o lenei lomiga e le o faapitoa ona talanoaina. Naʻo faʻamatalaga a le tagata lava ia o Hippocrates, Celsus, Galen, Avicenna, Maimonides, Theophrast Hohenham ma isi fomaʻi sili na maitauina, o nisi taimi na latou matauina le aoga o le faʻaaogaina o microdoses o togalaau ma togafitiga taʻitasi.

E tusa ai ma aʻoaʻoga a Hahnemann, o le sologa lelei o le mea amata e ala i le gatete o loʻo fafaguina ai le malosiaga o loʻo aofia ai, lea e maua ai le vailaʻau faʻamalolo. I lenei tulaga, o le tele o le faʻamalosi e taua, lea e faʻaaogaina mai le decimal (1: 10) i le telefoni sili, o loʻo faʻaalia i se faailoga numera: D (10), C (100), 3D (1000), 12C, ma isi. Homeopaths e talitonu o le fausiaina i se index o le 12C pe sili atu e le afaina ai, ae o se taunuuga o le i ai o le "manatua" i totonu o le vai, lea e tauaveina ai le fesiitaiga o faamatalaga o le ola.

O faleopathic vailaʻau o vailaʻau o laau toto, meaola ma meaola, na faia e tusa ai ma tulafono faʻapitoa. O le faagasologa o le saunia o nei fualaau faasaina e aofia ai laasaga autu e lua - malosi ma le faʻamalosia. Potential (dilution, tufatufa, faʻasalalauga) e aofia ai le faʻaaogaina malie o se vailaʻau i totonu o le solvent (saline physiological, vai faʻafefe, ma isi). Faʻafouina - gatete e tusa ai ma se faʻaoga faʻapitoa o vaifofo faʻaitiitia o vailaau faʻasaina. O faleopathic vailaau e gaosia i foliga o pulu, laulau ma isi ituaiga.O le mauaina o le numera Avogardo (1811), na faamaonia ai, e amata mai i le tikeri o le 12C, i soo se sauniuniga e leai se mole mole tasi o le mea amata (vailaʻau) amata. Ae ui i lea, o faleopaths latou te fai mai o nei fualaau oona ei ai sona aafiaga i tagata. Ae afai e leai se mole mole tasi o le vailaau oona e tumau pea i vaifofo, o le a le faamatalaga e mafai e nei fofo ona fefaasoaaʻi i le tasi ma le isi i tulaga mulimuli ane o isi faʻasalaga?

I lenei tulaga, e leʻi leva lava talu mai uluaʻi lomiga a Hahnemann, o se teteʻe malosi na tulai mai i le faʻaaogaina o togafitiga faʻafomaʻi e fomaʻi, fomaʻi, fomai, fomaʻi, oe na mafaufau ma faaauau pea ona mafaufau i le homeopathy o se mea e ese mai fafo o le saienisi fou. I totonu o le sosaiete faasaienisi e leai se manatu le mautonu ma le iloiloga o le faleopathy e pei o se paranesi faafomai. O tagata faitio ma tagata tetee o le homeopathy o fomai, o saienitisi maoae, ma se vaega taua o tagata e aunoa ma se aoaoga faafomai. O la latou vaega, e mafai e se tasi ona faʻalogo i na ituaiga epithets o loʻo taʻua i le faleopathy: "faʻaleagaina le pseudoscientific utopia", "leai se faʻaogaina o meaola", "faʻamalolo faʻamalolo", ma isi. E tusa ai ma le au atamamai o le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO), "o le faaaogaina o le homeopathy e leai se mea e faamaonia ai, ma i mataupu e faʻaaogaina e fai ma sui i togafitiga autu, o lenei mea e lamatia ai le ola maloloina o tagata." Matou te vaʻai i se faʻataʻitaʻiga fou ma le faʻamaonia o sea faiga le tonu.

I le amataga o Fepuari 2017, na faia ai se komiti a le Rusia Academy of Sciences e tetee i le pseudoscience ma le faaseseina o suʻesuʻega faasaienitisi na faaaogaina le mataupu Numera 2 "I le pseudoscience of homeopathy." Ua taua e le Komisi e faapea "o mataupu faavae o le natura o le aiga ma faamalamalamaga manino o le faiga o lana galuega fuafuaina e feteenaʻi ma vailaau masani, tulafono faaletino ma le ola, ma e leai se faamaoniga faataitai o faataitaiga o lona aoga. O togafitiga o togafitiga faleopathic ma togafitiga e tatau ona agavaa e avea ma pseudoscientific. " O loʻo faʻaalia atili ai o le tele o faʻamalamalamaga faʻamalamalamaga o auala talafeagai o gaioiga o le faleopathy e feteʻenaʻi ma talitonuga faʻasaienisi ua faʻamautuina e uiga i le fausiaina o le mataupu, o le tino o le tagata ma le galueaina o fualaau faasaina, o "mataupu faavae o le homeopathy" ua faatulagaina muamua o faamatalaga taua. E tusa ai ma lenei suʻesuʻega o le faleopathy, na faʻaalia e le komiti se lisi o fautuaga i le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma isi matagaluega a le Rusia. O le mea lea, e fautuaina le aveese o vailaau mai falemaʻi mai i falemaʻi faʻapitoa i le setete ma faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa a le malo ma le aofia ai i le falemaʻi fou ma faʻaleleia tulaga faʻavae mo le tuʻuina atu o togafitiga faafomaʻi, e taʻu mai i faatonuga mo le fualaau faasaina ma ona uiga lautele o le vailaʻau e leai se aoga, leai se faʻamaoniga lelei ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻalauiloaina le faʻamaoniaina o le faʻamaonia o faleopathic medications, lea e taʻu mai ai le leai o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma faʻamaoniga o le aoga Nosti. I le tulaga o tulaga e taufaamatau ai taunuuga matuia - lafoai taumafaiga e togafitia le tagata maʻi i togafitiga faleopathic ma auina atu o ia i le faiga o togafitiga aloaia. O fomaʻi ma gasegase e tatau ona matua faʻaeteete pe a iai se manaʻoga e liliu atu i le gataifale i mataupu o faʻamaʻi tuga e manaʻomia ai le faʻaaogaina o togafitiga faʻaonapo nei. O se faʻataʻitaʻiga, na tuʻuina mai se faʻataʻitaʻiga i le le manuia o togafitiga ma le maliu o Steve Jobs (2004), o ia lea na leva ona taumafai ma le le manuia e fofo lona maʻi ma togafitiga o le homeopathic ma ua tuai ma le taotoga talafeagai.E taua tele le manaʻoga mo le aufaasālalau, lea e le tatau ona tuʻuina mai le faleopathy e pei o se aoga faʻapitoa poʻo atonu o aoga aoga. E tatau i le aufaasālalau ona faʻavaivaia le faʻaleleia ma le faʻaleleia o le faleopathy. I le 2010, na faʻaalia mai e le komiti Palemene Science Science ma Tekonolosi lona manatu e faapea "e leai se faʻamaoniga mautinoa o le aoga o le fale faʻateʻa."

O faʻamatalaga lautele (meta-iloiloga) o suʻesuʻega suʻesuʻega o loʻo taʻu mai ai le le lava o le aoga o togafitiga o homeopathic. O se tasi o otootoga sili ona malosi ma le manaia o ia ituaiga suesuega sa faia e le Ausetalia Medical Research Council i le 2015. I le suʻesuʻega o le 1800 lomiga, na faʻataunuʻuina ai e le au atamamai: "I suʻesuʻega a le tagata, e leai se faʻamaoniga mautinoa e maua ai le aoga o le faleopathy i le togafitiga o faʻamaʻi (61 mala): e leʻo se suʻesuʻega agavaa e tasi ma se faʻataʻitaʻiga tele na faʻamaonia ai o le homeopathy e mafua ai suiga tetele soifua maloloina nai lo placebo "(NHMRC faʻasalalau faʻamatalaga ma fautuaga i le faleopathy. Aotelega faʻamatalaga faʻasalalauga. NHMRC Media Release, Mati 11, 2015). O lenei faaiuga na lagolagoina e le peresetene o le Faalapotopotoga o Fomai a Ausetalia, Dr. Richard Chung, o le na faailoa mai e le gata ina le aoga le homeopathy, ae le saogalemu foi mo le soifua maloloina. Na fautuaina e le Ausetalia Royal College of General Practitioners ia fomaʻi e lafoaʻi le faleopathy, ma e tatau i fomaʻi ona aveese faʻamaʻi faleopathic mai i fata, aua latou te le fesoasoani i togafitiga. O le faʻauʻuga o le "faʻamatalaga e uiga i le aoga o togafitiga faʻapitoa i faleopathic vailaʻau e lagolagoina e na o faleopathic theories e le o amanaʻia e le au atamamai i aso nei i le fomaʻi, ma o le mea lea e le o ni faʻamaonia faʻamaonia faʻamaonia lelei," na faia ai le US Federal Trade Commission i 2016.

Ua fautuaina le aufaasālalau e tuʻuina le faleopathy e pei o le pseudoscience i le fomaʻi faʻatasi ai ma togafiti faʻataulāitu, faʻamālōlōina ma le faʻasalaga.

O mea e le tusa ai ma le leai o se faitioga e uiga i le faleopathy e le talafeagai (i le tele o tulaga e matautia tele) ma le faasaienisi e le mafai ona togafitiga, e lei leva ona lolomiina uluai galuega a Hahnemann, o lona manatu i le lelei o le lelei o aafiaga o microdoses o mea eseese i le tino na maua ai le tele o tufatufaga ma faatinoga aoga i Europa ona sosoo ai lea i isi atunuu o le lalolagi. E masani lava, o le vaitaimi muamua o sea tufatufaga na tupu i totonu o le atunuu o Siamani o Hahnemann. O le numera o le faʻatinoina o faleopathies ua faʻapupulaina ma le mausali (e oo atu i le faaiuga o le 19 seneturi, e silia ma le 500 oi latou). Ua amata ona lomia lomiga faʻasalalau faʻapitoa faʻapitoa mo faleopathic (le Allgemeine Homoopathische Zeitung na faia i le 1832). O le numera o homeopaths i isi atunuu o Europa sa tuputupu ae vave lava. I le 1850, na tatala ai se falemai faleopathic i Lonetona. E ui lava i le mamao ese mai Egelani, talu mai le 1851, ae amata ona galulue faleopata i Sini ma Melbourne (Ausetalia). Talu mai le 1939, o loʻo i ai le falemaʻi faleopathic i Melbourne. I le Iunaite Setete, na amata ai ona faaaoga le faleopathy i le 1825, na faavaeina ai le American Homeopathic Institute i le 1844, ma o le tele o homeopaths sa faia foi i Peleseuma i le 1831 ma Switzerland i le 1876. E tusa o le tausaga lava lea (1850-1880), na tatala ai e le aigaopai a latou keke i Sepania, Tenimaka, Potukale, Rusia, ma mai le 1853 i Mekisiko ma Pasila, lea na amata ai ona lolomiina le mekasini La Homeopatia. I le 1925, o le International Homeopathic League (Liga Medicorum Homoeopathica Internationalis), lea e aofia ai le silia i le 70 atunuu o le lalolagi, na faavaeina i Rotterdam (Holland). Ole auala ile homeopathic e faʻaaoga i atunuu e 80 o le lalolagi ma o loʻo iai se numera tele o tagata i Austria, Siamani, Falani, Peretania Tele, Peleselemia, Italia, Eleni, Amerika, atunuu Scandinavian, Netherlands, Europa i Sasae, Initia, Asia i Saute, Ausetalia ma isi atunuu. O le Iuni a Europa na alagaina le Aso Faʻaletausaga o Homeopathy (faʻamanatuina ia Aperila). E taua le matauina o le lauiloa lautele o togafitiga o le faleopathic e maua mai i le talaaga o lapataiga a pulega o le soifua maloloina o loʻo i totonu o le tele o atunuu o loʻo faʻaaogaina ai togafitiga.E ui lava o le vaega o le faitau aofaʻi e faʻaaogaina vailaau faʻapitoa e tele (i Amerika - 34%, i Falani - e sili atu i le 40%), o le tele o togafitiga ile tino e itiiti lava: i Amerika - itiiti ifo ma le 5%, i Falani - e tusa ma le 30%.

Afai tatou te faia le faʻataʻitaʻiga a Ausetalia, pe a fai o le faitauga o le faitau aofaʻi i togafitiga faleopathic e matua manino lelei lava ma se faʻatagaina sili ona malosi. E tusa ai ma le Australian Association of Homeopathy, e tusa ma le tasi miliona o tagata Ausetalia na latou faʻaogaina togafitiga o le homeopathic (5 i le 10% o le faitau aofaʻi), e sili atu nai lo le $ 5.5 miliona tala i le togafitiga faleopathic. O faleopathic vailaʻau e tele lava ina faʻatau atu e ala i se faʻalapotopotoga o vailaau faʻapitoa faʻapitoa. O le US Federal Trade Commission na faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina o togafitiga faleopathic, lea na mafua ai ona faia e le au gaosiga o vailaau faleopathic e lipoti atu ai le le atoatoa ma le leai o ni faʻamatalaga faasaienisi e uiga i le aoga i le faasalalauga ma luga o le faʻapipiʻiina o vailaʻau. I le faʻaopoopoga, o faleopathic medications e tuʻuina atu i se faʻasologa o luga o le tau.

Faʻafeagai faʻafeagai o iloiloga ma le lotofuatiaifo o pulega o le soifua maloloina, lea o le a oʻo mai i lea taimi ma lea taimi i lea tulaga. I le tele o atunuu, o le pulega faʻapitoa a le soifua maloloina na faʻasaina ai taga ma se uiga le fiafia e uiga i le atinaʻe o le auala homeopathic ma lona aofia ai i le faagasologa o le faʻafouina o le soifua maloloina.

I totonu o Iukureini, o le laasaga muamua agai i le aloaia aloaia o togafitiga mo togafitiga, o le poloaiga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Iukureini Numera 165 na faia i le aso 3 o Aokuso, 1989 "I le atinaʻeina o togafitiga o togafitiga i togafitiga faafomai ma le faaleleia atili o le faalapotopotoga o le tuuina atu o le faitau aofaʻi i togafitiga o le homeopathic." O le poloaiga na taua e faapea, o le faateleina o le mafaufau o tagata gasegase i togafitiga o le homeopathic e masani lava ona manaomia ai le faalauteleina o lenei ituaiga togafitiga faafomai. O se tulaga faapena na matauina i Rusia. I le maea ai o le faatuai ma le talanoaga, o fautuaga a le komiti ma le ofisa o le au aʻoga na amanaia i le faasologa o le auaunaga talafeagai a Novema 29, 1995 "I le faaaogaina o le faleopathy i le soifua manuia lautele". O lenei poloaiga na faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le auala e faʻaoga ai le homeopathic i le soifua manuia lautele, o lea na iloa ai le faleopathy o se togafitiga togafitiga. Ua faʻamaonia pepa faʻamaonia e faʻamaonia ai galuega a se fomaʻi faleopathic: o se aiaiga mo se fomaʻi o loʻo faʻaogaina le metotia o le homeopathic, tulafono mo le faʻatinoina o togafitiga faleopathic, manaoga mo le faʻatumu o faʻamaumauga a le fomaʻi e se fomaʻi o loʻo faʻaogaina le metotia o le homeopathic. I le faasologa o le matagaluega tutusa o Iulai 1, 1996, o le faʻaliliuga faasaienitisi o le homeopathy ua tuʻuina atu o se auala e togafitia ai faʻamaʻi, lea e aofia ai le faʻaaogaina o togi laʻititi o na vailaau faʻasaina lea e mafua ai i se tagata soifua maloloina ona faʻaalia faailoga o lenei maʻi. I le Russian Federation, ua silia ma le 1,400 homeopathic medications ua uma ona resitalaina ua uma ona pasia suega lelei.

I le tele o atunuu o le lalolagi, sa faia e tagata sailiili taʻitoʻatasi ma faaauau pea ona saili mo faamaoniga faasaienisi tuusaʻo pe leai foi o le aoga, taumafai e faʻamatalaina mai latou mai le manatu o le saienisi o aso nei. I le taimi lava e tasi, o le le lava o faʻamatalaga faʻasaienisi faʻamalosi e uunaiina ai le apologists o le faʻaleagaina o le tino i aganuʻu ma mea e mafai ona maua e le lalolagi. Masalo, o faʻataʻitaʻiga o le liua o homeopaths i mea faʻalelotu, ma nisi o lotu faʻalelotu i faleopathy, e le faʻafuaseʻi. O le tele o pule o le ekalesia Orthodox (o le amiotonu I. Kronshtadsky, Metropolitan Seraphim o Petrograd ma isi) na faamanuiaina ai le faaaogaina o faleopathy io latou faifeau.

Talu ai ona o le maua o le maʻisuka, o loʻo faʻalautele ai foi le fiafia i le mafai ona faʻaaogaina le faleopathy e togafitia ai.E ui lava o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka latou te malamalama lelei i le le mautonu o latou gasegase ma le taua o le tausisia o se togafitiga talafeagai e avea o se vaega autu o lo latou ola mamalu ma le gafatia o galuega, o lenei vaega o tagata mamaʻi ma e pele ia i latou i le faamoemoe o se "vavega" e masani ona faaosoosoina e ala i faasalalauga folafolaga o " »Homeopaths oe liliu atu i le fesoasoani mo se fesoasoani.

Ae ui i lea, o le homeopath na vavalalata ese mai se talanoaga i nisi o taimi (talu ai ona e leai sana suʻesuʻega faasaienisi, ma atonu e le mafai ona ia faamaonia soo se mea i le togafitiga o tagata gasegase). Masalo, o le tele o isi gasegase, mai o latou lava poto masani, na talitonuina le leai o se malosi o lona togafitiga i le faleopathic, talu ai e lei pine ae tapunia e lenei fomai lona ofisa ma, e pei ona lauiloa, e lei auai i le faatinoga o faleopatiki i Sini.

E tele fomaʻi tausi faleopathic e malamalama i tapulaʻa o latou gafatia i le togafitiga o le maʻisuka. Latou te le folafola atu ni vavega faavavega, ae le o le teenaina foi o le faaaogaina o vailaau faleopathic. O se manatu faapena e uiga i lenei faafitauli i le va o tagata faapitoa o le nofoaga iloga o le Kiev homeopathic center e foliga mai e talafeagai: "O le sini autu o le togafitiga o le maʻisuka o le faamautuina lea o le maʻi, puipuiga ma le togafitia o faʻafitauli faʻapitoa o tagata taitoatasi. E le gata i lea, o le faaitiitia o le maualuga o le glycemia ma le glucosuria e le o se sini tuusao o le togafitiga o le homeopathic, ma o lona aoga e le mafai ona fuafuaina e nei faailo. "

O le isi mea o le taimi, faatasi ai ma le filifiliga sao o vailaʻau, faʻatasi ai ma se faʻaleleia atili i le tulaga lautele o tagata gasegase, e masani lava ona mafai ona ausia se faʻaitiitia o le toto ma le urine. O lenei mamanu e faigata ona malamalama e le gata mo tagata mamaʻi, ae faʻapea foi mo endocrinologists o loʻo aofia ai i fomaʻi faʻapitoa. O le galuega o le homeopathy o le faʻasaoina o sē β, le puipuia o le stroke, le faʻaitiitia poʻo le le faʻatagaina o mea e mafua mai i le diabetogenic, e aofia ai mafaufauga. O suʻesuʻega a le mafaufau e le o se faʻamatalaga i le maʻisuka, ae o se malamalamaga sili atu ona malamalama i ona uiga. O lenei mea na faailoa mai e le fausiaina o le faleopathy, o Hahnemann, o le na gauai faapitoa atu i le fomai o le iloiloga o le olaga o le tagata maʻi, o lana galuega, o mea e ai, ma sootaga faaleaiga. E fesoasoani lenei mea e fuafua ai pe i ai nisi oi latou e mafai ona mafua ai le faʻamaʻi poo le lagolagoina. O le faʻamaeʻaina o ia tulaga e fesoasoani e faʻaleleia le ala o le maʻisuka.

Homeopaths e sili atu i le 50 vailaʻau eseese e faʻaaogaina e fai ma vailaʻau mo le maʻisuka (o latou faʻataʻitaʻiga ma le faʻamaoni e le masani ona iloa e fomaʻi). I le togafitiga o le maʻisuka, o vailaʻau eseese e faʻaaogaina foi. E mafai ona ou ave i latou i le maʻisuka? O le manatu o tagata o loʻo faʻaaogaina auala masani o le togafitia o le maʻisuka e pei ona taua i lalo: soo se folafolaga na faia e homeopaths e uiga i lo latou malosi e fofo ai le maʻisuka ma faʻasaʻo le maʻi mai le puleaina o le insulin e le talafeagai ma le manino o se faʻaaliga o le faʻanoanoa ma le faʻamalologa sese. O auaunaga a ia "fomai" e tatau ona vave lafoaʻia. O se tulaga e ese ai le eseesega e tusa ai ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o togafitiga mo le maʻisuka: pe a faʻapea o le tagata maʻi e le taofi ma e le suia le togafitiga o aso taʻitasi e fautuaina ai (faʻaaogaina o fualaau suka, meaai paleni, ma isi mea), togafitiga faleopathic e mafai ona aofia ai i togafitiga faʻapitoa maʻisuka malosi. E le o iai ni faʻamaoniga e uiga i le faʻaleleia atili o le maʻisuka, ae o nisi taimi e afaina ai le soifua manuia lautele o le tagata maʻi, o le faagasologa o faʻamaʻi ma faʻalavelave faʻalavelave, ma se faʻaitiitia o le tulaga faʻavaivai.O le taunuuga o lenei aafiaga e mafai ona matauina i nisi o taimi i le tulaga o se paʻu laʻititi i le fua o le inisalini oona poʻo isi fualaau oona.

E lua ni mea ua manatu e mafai ona mafua mai i se aafiaga lelei o ausilali. Muamua lava, o se talitonuga i totonu, o se talitonuga e fiafia i togafitiga o le homeopathic (o le matafaioi o le uiga o le fomaʻi homeopathic, o lona mafaufau ma le gauai atu i uiga o le tagata maʻi e taua tele). O le isi itu taua o le tatau ona tausisi i se tulaga faapitoa mo le aveina o vailaau faleopathic, faasaʻoina o tulafono ma meaʻai, gaioiga faaletino, ma isi. O nei manaʻoga e faʻamalosia ai le tagata maʻi e faʻaeteete ma le faʻatinoina le tausisia ole masani ole maʻisuka. Ae afai e talitonu le tagata maʻi ile aoga o le homeopathy ma o loʻo faʻaitiitia, ona tuʻuina atu lea o isi faʻamaumauga a le diabetetist ua faʻaaogaina, o le faʻaaogaina o se "togafitiga" faaopoopo e mafai ona faatagaina (ma i nisi o tulaga e lagolagoina).

I le sosaiete faʻasaienisi faʻaonapo nei, e leai se manatu ma se iloiloga e le mafaamatalaina o le manaia o le fale e pei o se lala o vailaau faafomai. Afai e le o se metotia faʻatautaia se tasi o le saienisi faʻaonapo nei ma faʻamaoniga faʻamaonia e mafai ai ona faʻamaonia le aoga o le homeopathy (ma o le mea moni lava), lea e ui i lea, i se auala e le mafaamatalaina "galue" i tagata taitoatasi, ona oʻo loa lea o aʻoaʻoga i le vaega feteenisi. Ae peitai, o le a le talafeagai le faʻasalaina ma le le faʻasalaina o le faʻaleagaina o le tino e pei o le faʻafefe ma faʻapupulaina mata tauaso i se mea e le mafai ona malamalama i ai, ae e le o se mea e seasea ona tupu mai lona aoga. O lenei pisinisi e manaomia le onosaʻi tutusa ma le manaʻoga mo le malamalama felagolagomaʻi, se sailiga faʻatasi mo faʻamaoniga faʻamaonia o sea aoga.

O le tulaga o le Minisita o le Soifua Maloloina o le Malo Rusia V. Skvortsova, o le fomaʻi muamua o le fomaʻi o le Russian Federation, o le fomai atamai G. Onishchenko, o le na musu e vave le tali atu i le mataupu ma valaau atu i vaega uma e talanoaina le faafitauli i se siosiomaga filemu, e tatau ona lagolago. E le o se mea faʻafuasei i le 2015 Siamani, o le mea na fanau mai ai le homeopathy, na fuafua e iloa e UNESCO lenei lala o vailaau e avea ma measina le vaaia faʻaleagaina o tagata. I le faatusatusaina o manatu o tagata fiafia ma le au tetee i le faaaogaina o le faleopathy i vailaau faafomai, e tatau ona tatou tautino atu e sili atu ma le 200 tausaga o le talanoaga i le va oi latou na taitai atu ai i le le mautonu ma taliaina lautele ona o lenei faafitauli. E tatau ona tatou taʻutino atu e tusa lava pe o le a le faʻamaonia le iloiloga o le faʻaleagaina o le tino e pei o se metotia faasaienisi e le faʻaalia ma feteenaʻi, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina i se vaega taua (e oʻo atu i le 10% pe sili atu) o tagata mamaʻi. O le tasi ma isi manatu o loʻo i ai le tele o tagata faʻamaonia pule i le lalolagi faasaienisi. E manino lava atonu e le mafai ona faamaonia faʻamaienisi faʻamaonia ma feeseeseaiga i le va o faʻaipoipo ma fili o lenei togafiti togafitiga o le a le tatalaina ai le feteenaiga i le va oi latou ma o le mea lea e tuua ai e le tagata maʻi le aia e saili ai le faleopathy mo se fesoasoani. Masalo, i le faamoemoe o le foia o lenei faafitauli, na o le pau lava le mea sao ma le mautinoa o le tuufaatasia lea o taumafaiga a tagata tetee o loo i ai nei e faia ni suesuega tuufaatasi e faavae i nofoaga iloga o nofoaga suesue i aso nei ma suesuega, faapea foi ma lo latou naunau e aoao le upumoni.

Ilya Isaevich Nikberg, MD, polofesa, sui o le International Academy of Ecology and Human Health, tagata o le ekalesia pusa Rusia Academy of Natural Sciences

O le suka suka ma ona ituaiga

O le maʻi suka o se tasi lea o mea e sili ona alualu i luma ma atinaʻeina faʻafitauli o le olaga nei. Le lelei o mea taumafa, o se olaga ola mama, o le le mautonu ma le faanatinati o nisi ia o mea sili ona taua e fesoasoani i faafitauli i le toto maualuga,le lelei o le pancreas.

Po o le a lava le togafitiga, o suiga tetele e tupu i totonu o le tino o le tagata, toetoe lava o faʻafitauli uma faʻava-o-tino e faʻalavelaveina.

E lua ituaiga o togafiti faʻamalosi-e le o le inisalini (faalagolago lona lua) ma le insulin-e faalagolago (ituaiga muamua).

O le maʻisuka ituaiga 1 o se faʻamaʻi lea e masani lava ona faʻaalia o ia lava i se tauleʻaleʻa talavou. O tagata ei ai lenei faʻamautinoaga e afaina mai i le mea moni e le mafai e le pancreas ona maua fua le insulin i le hormone. E mafua mai i lona tele i le tino o le tulafono faatonutonu ma le faʻavasegaina o le kulukose i totonu o le toto e tupu. Ina ia mafai e tagata gasegase ona ola atoatoa, e manaʻomia pea le faʻailoga.

I le maʻisuka ituaiga 2, o le le lava o le hormone e maua mai i le pancreas, lea e mafua ai ona oso i le suka. I le faʻaopoopoga, e masani ona i ai se gaioiga e taʻua o le inisalini i faʻamaʻi maʻi. O lenei mea mataʻutia o loʻo faʻamaonia i le mea moni e faʻapea, e le toe tali mai sela ma mea e gaogao ma e leai se lagona i le hormone e maua mai i le pancreas.

I le taimi nei, e tele auala e togafitia ai se maʻi. Ae, o le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻaumatia atoa.

O le a le togafiti o togafitiga?

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tele lea e manaʻomia ai le faʻatasiina o togafitiga.

O togafitiga faʻaonapo nei o le maʻisuka o se faʻalavelave o fua.

O togafitiga faʻapitoa e aofia ai se togafitiga faafomaʻi, mulimuli i se taumafa paleni, togafitiga faʻapitoa, togafitiga ole togafitiga ma le faʻaaogaina o togafitiga faʻasoifua masani.

O le faʻaaogaina o vailaau faʻapitoa mo togafitiga o le maʻisuka e faʻamoemoe e:

  • tausia o le homone insulin i le tulaga manaomia,
  • le faʻamaoniaina o le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto,
  • se faʻalavelave i le atinaʻe atili o le faʻaleagaina o togafitiga,
  • le faʻapuʻupuʻu o faʻaaliga o faʻafitauli ma aʻafiaga leaga.

O se tasi o itu sili ona le lelei o togafitiga fualaau mo le maʻisuka ituaiga 2 o le i ai o le tele o itu aʻafia mai le tagofia o fualaau.

O se tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1 e tatau lava ona tui i le inisalini, talu ai e le mafai e le pancreas ona gaosia lenei hormone na o ia.

E tatau ona maitauina o le inuina o fualaau e tasi e le lava. E taua tele le tausisia o le taumafa na faʻatuina e le fomaʻi faapitoa ma faia taʻaloga faaletino. O le maʻi suka e mafai ona taofia lona atinaʻe pe afai e mulimuli uma fautuaga mai le fomaʻi.

O meaʻai talafeagai i le i ai o le maʻisuka e tatau ona paleni ma vaevaega. I lenei tulaga, o le tagata maʻi e tatau ona lafoaia atoa ia oloa faʻasaina mo le ola. Faatasi ma i latou, muamua lava, e gaʻo, falai, suamalie, ipu mama. E tatau ona tuʻuina atu i fualaau faisua fou, fualaʻau gaʻo maualalo, iʻa ma aano o manufasi.

O gaioiga faaletino foi e taua ai se vaega taua. Faatasi ai ma faamalositino faifai pea, o le toto toto maualuga e tumau.

E mafai ona e taʻalo pe aau, galue i totonu o le faletaalo, pe na o le alu soo i luga o le ea fou.

Le faʻaogaina o togafitiga ile homeopathic

Homeopathy mo le maʻisuka e faʻavae i luga o le mea moni e faapea, o sauniuniga e faia mai naʻo mea masani masani ma tuʻuina atu ai faʻalavelave o minerale ma mea e faʻaaogaina.

Sauniuniga o fualaau faasaina e faia ma le lima.

Sauniuniga o vailaau faʻasaina e faia i fale faʻapitoa falemaʻi falemaʻi e faleoloa faʻapitoa.

E mafai ona faʻaaogaina se fofo ile home togafitiga e togafitia ai se togafitiga faʻaleagaina ole ituaiga muamua poʻo le lua:

  1. Faʻatasi ai ma le faʻasolosolo o le inisalini o le faʻamaʻi, aʻo faia se vailaʻau faʻapitoa, toe faʻaleleia o suauu peta faaleagaina ma o le gaioiga o le tino i le maualuga o le inisalini o le hormone.
  2. Faatasi ai ma se ituaiga o togafitiga o le inisalini, o le auala o le faia o se faʻataʻitaʻiga i le homeopathic e mafai ai e oe ona faatumauina suauu gaosi tigā o le pancreas ma faʻaitiitia le numera o faʻailoga o le maʻi.

Le togafitiga o le maʻisuka ma le homeopathy o loʻo i ai sini nei:

  • faamautu le toto kullukose
  • faʻaleleia tulaga lautele o le maʻi,
  • tausisia auala taua a le tagata maʻi i le tulaga talafeagai.

O le aveina o faleopathic vailaʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 e aofia ai le faʻaitiitia ma le faʻaitiitia o le numera manaʻomia ole inisalini mo inisiua e maua ile maʻisuka ituaiga 1. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o vailaau faʻatoʻa faleopathic e aloese ai i le tele o faʻafitauli o faʻamaʻi, lea e masani ona aofia ai:

  • afaina o le nephrotic
  • faafitauli i le paʻu,
  • angiopathy o pito pito i lalo,
  • faafitauli i gaioiga o le cardiovascular system, gaʻo ma le ate.

O le mea e masani ai, o le togafitiga ma togafitiga faleopathic e tatau ona tasi i le lua masina. E masani lava, ina ia ausia le maualuga, o le vailaau e mafai ona oʻo i le ono masina. I lenei tulaga, e tatau ona usitaia nisi o fautuaga.

Taliaina o fualaau faasaina e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi i le usitaia o fua uma e taliaina.

O le togafitiga e aunoa ma le matauina o se mea faapitoa fuafuaina mo le maʻisuka o le a le aumaia ai le taunuuga lelei, o le mafuaaga lea e tatau ai ona matua pipii i le lisi faatulagaina.

O a togafitiga homeopathic ua faʻaaogaina?

O le maketi faʻafomaʻi faʻasolosolo e fai ma sui o se fuainumera tele o vailaʻau faʻapitoa faleopathic.

O le fualaau muamua, lea e lauiloa ma e sili ona aoga, o Arsenic. I le avea ai o se tulafono, e faʻaaogaina e togafitia ai le faʻapitoa o le maʻi inisalini.

O le faagasologa o togafitiga e tatau ona atoatoa ma e aofia ai foʻi le faʻaaogaina o vailaʻau maʻoti. I nisi o tulaga, e mafai ona faalēaogāina se vailaau faleopathic e le fomaʻi aoga pe a fai o loʻo i ai se faʻagasologa umi i le tulaga lautele o le maʻi. Arsenic, i le avea ai o se tulafono, e leai se faʻailoga faapitoa. O nisi taimi e ono tulai mai se faʻafitauli faʻafefe ma se tasi e le faapalepale i le fualaau faasaina.

O le vailaʻau lona lua sili ona aoga o Aceticum Acidum. Ia talia lenei vailaau i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1. O le faʻasalaga faʻapitoa o se togafitiga faʻapitoa i le homeopathic o le tincture. I lenei tulaga, o vaega taua autu o le vailaau oona o le vailaau oona. O le Aceticum e masani ona faʻaaoga e togafitia ai togafitiga i tagata matutua ma tamaiti matutua.

E mafai ona faʻaaogaina vailaʻau i mataupu nei:

  • mamafa tele
  • faatasi ai ma le faateleina o le sulu,
  • i luma o le toto,
  • o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga e le mafai ona aluese mo se taimi umi,
  • mamafa tele o gau i tagata o loʻo faʻatosoina i le insulin.

E le gata i lea, faatasi ai ma togafitiga o le insulin, e masani ona ia faʻaaogaina se vailaau faʻapitoa i le homeopathic e pei o Brionia. E faʻamaeʻaina lelei ai uiga nei o le faʻamaʻi:

  1. susu ma le fiainu,
  2. vaivai le tumau, le fiafia ma le le fiafia,
  3. faʻaauau pea ma faʻateleina urination.

O le fualaau faasaina e maketiina i ituaiga eseese - o suauʻu, penisini poo mea manogi. E manatu Bryonia o se vailaau saogalemu lea e toetoe lava a le afaina ai aʻafiaga ma mea e afaina ai. O le vitio i lenei tusiga o le a fautuaina ai isi togafitiga mo le maʻisuka.

O luitau o metotia o le homeopathic i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2

  • Faʻaleleia o le inisalini (o le hormone e gaosia e le pancreas) i le masani.

O le le lava o le tino e taʻitaʻia ai aʻa i le toto suka. O nisi taimi e tetee ai. O se tulaga lea e le toe tali atu ai i le inisalini.

  • Faʻasaʻoina o le kulūkose toto (glucometer).

A maua le maʻi, e matauina le hyperglycemia. O lenei tulaga e faʻaalia i le tumau maualuga o le suka. O le masani o loʻo i le lautele o le 3.5-6.1 mmol / l.

  • Pulea le tino, mamafa ma cholesterol.
  • Le togafitiga o toto toto.

O le inisalini e faʻaaogaina le suka e ala i le toto, e faʻafeiloaʻi ai meaʻai, glucose ma le okesene i totonu o siama. Ona o le leai o se suka, o le suka e tumau i le toto, toto le toto, o le vaivai o le toto toto ua paʻu, ua paʻu o latou puipui. E i ai se faaletonu o le kulukose i totonu o masini.

  • Toe faʻaleleia o fesoʻotaʻi namu.
  • Toe faʻaleleia o metabolic processes (metabolism).

E tusa ma le 50% o le kulukose o loʻo faʻaaluina i luga o le faiʻai. Faʻatasi ai ma lona le atoatoa, o se faʻatuai ona tuai ma le tele o le galala, ua mataʻutia le moe.

  • Atinaʻeina o se meaʻai, faʻamalositino.
  • Puipuiga o le paʻu ma le fatu fatu.

O le sili atu o le mamafa o le tino, o le sili atu ona faigata o togafitiga. E le lava le malosi o le siama mo le olaga.

E ui lava o le maʻisuka ituaiga 2 e toetoe lava a le mafai ona faʻaleleia, e lagolagoina i auala eseese. O togafitiga faleopathic folafola atu e tatala faamaʻi insulin ma taofia siama i le hormone (e aunoa ma ni inisiua). O se mea taua i le faamaloloina o le loto pulea ma le pulea e le tagata o ia lava.

Taʻiala mo togafitiga

O le faleopathy e faʻavae i luga o le tele o mataupu faavae o loʻo i totonu o vailaau faʻaonapo nei:

  1. atoatoa ma aofia ai,
  2. saʻo
  3. saienisi,
  4. poto masani.

O se talafaasolopito o le faamaʻi na muamua atu i le maʻisuka (faailoga ma togafitiga) o loʻo suʻesuʻeina. O uiga o tagata taʻitoʻatasi e amanaʻia: tane, tausaga, soifuaga, faʻalauiloaina o faʻamaoniga, le i ai o le maʻisuka i totonu o aiga.

O togafitiga e faʻaaogaina ai le ausia o vailaau faʻaonapo nei. O suʻega suʻesuʻe ole fale suʻesuʻe, o loʻo faʻaaogaina ai ni vailaau masani. E faʻaaogaina i foliga mamā (phytoextracts ma vailaʻau faʻasolosi). O le Homeopathy e na o ona lava vailaau faʻamaʻi (nomodes) e le galulue faatasi ma masini ma inisalini. I le tele o tulaga, o loʻo alu le maʻi. E i ai se tulaga lamatia o le le lelei o le soifua maloloina. Faʻatasi ai ma se tulaga mausali o le faʻamaʻi, o le homeopaths e iai le mana e faʻaitiitia ai faʻamaʻi o maʻi o le itu e tupu i le maʻisuka.

Le aoga o le gasegase i le maʻisuka ituaiga 2

O togafitiga e matua aoga tele, saogalemu ma faʻamaonia atoatoa mo lenei ituaiga faʻamaʻi.

Faʻafetai i togafitiga, o taunuʻuga nei e maua:

  • Fesoʻotaiga vavalalata o suʻesuʻega o meaola oona (insulin, glucose, cholesterol),
  • paleni o le tulaga o le mafaufau,
  • mautu o le mafaufau
  • faʻafouina o le tali atu i le tagata, le mafai ona toe faʻaleleia ei latou lava,
  • toe faʻaleleia pe a uma le tui, faʻamaʻi faʻamaʻi, aemaise atherosclerosis,
  • tausia o le ola i le maualuga pito i maualuga, puipuia o le garene, tauaso, maʻi paʻu, faʻaleagaina o le tino.
  • faateleina le lagona lelei o sela ma masini i insulin.
  • Faʻaleleia le faʻaleleia atili i le faaiuga o le 3 vaiaso o le vasega (3-6 masina).

Vaega o togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2

I le avea ai ma taʻiala autu, ua tuʻuina atu e faʻaaoga vailaʻau (o se fomaʻi togafitiga faʻamalolo) ma faʻamalolo taimi. O le maʻisuka ituaiga 2 o se maʻi faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le suiga i tulaga o mea faʻalogo. O le gaosiga o le gaʻo gaʻo e faʻaleagaina ona o le le lava o le inisalini. O lenei mea e mafua ai le le lelei o le gaʻo ma le protein. O le mea lea, o le faʻamoemoega o le sauniuni o meaʻai e faigata tele.

O faleopathic vailaau e gaosia i ituaiga eseese o le faʻamalolo. Mo vailaau, laʻau e masani ona faʻaaoga i le fua faatatau. Ua faʻaitiitia i le fua faatatau o le 1: 1. O le vaifofo ua onā 30 pata i le 3 taimi i le aso.

O le taimi muamua o togafitiga o loʻo faʻateteleina, auafualaau oona e aafia ai le tino atoa, suia o le tino. Ona toe foʻi mai lea o le tulaga ile masani.

E tasi le masina o togafitiga faleopathic e tutusa ma le tausaga o le maʻisuka. O le vave lava ona sailia e le tagata maʻi le fesoasoani, o le saoasaoa o le a ia matauina le taunuuga.

Faatasi ai ma se tolopo faaumiumi o ni uiga lelei, ua faalēaogā togafitiga.

Galuega Faatino

Homeopathy, e le pei o togafitiga aloaia, e faʻaaoga ai le pito maualalo o togafitiga o le homeopathic. I le taimi o suʻesuʻega a le fale suesue, e leai ni vailaʻau e maua i le fofo. O le mea lea, o lenei metotia e le talafeagai mo tagata uma. E faʻaaogaina pe a maeʻa suʻesuʻega e se endocrinologist ma suʻesuʻe le talaʻaga o le soifua maloloina. E i ai le tele o faʻailoga ma e manaʻomia le faʻatinoina o le faʻatinoga o faatonuga.

O vailaʻau e le faʻaputuina i le tino ma sili atu le taugofie nai lo tagata masani. O le a le aoga le faasaoina ona o le tau maualuga o faʻatalanoaga ileopatiki (malamalama ma le poto masani).

Faataitaiga e faamaonia ai le aoga o togafitiga mo ni faaletonu leaga o le maʻisuka.

O le faleopathy e faʻaaogaina foi o se togafitiga faaopoopo faatasi ai ma le faʻaaogaina o le inisalini (faʻalositino, meaʻai, massage, togafitiga faʻasolo).

Fesoasoani O le Homeopathy e masani lava ona tauivi ma faailoga o aʻafiaga o le maʻisuka. E aoga tele i le taua i le neuropathy, angiopathy (pito i lalo), retinopathy o le retina, maʻi o le nephrotic (faʻatoʻaga fatuga).

Faʻafefea ona togafitia?

Togafitiga e faia ile tolu itu:

  1. puipuiga atoatoa
  2. miasmatic
  3. togafiti.

I le miasma, o le homeopathy e faatatau i se faaletonu i le gataifale na maua mai ona o le faasalalauina atu o faamai pipisi ma maʻi pipisi e tuaa. O togafitiga faʻapitoa e faʻaalia ai le faʻagasolo i se ituaiga o faʻamaʻi ma faʻaititia ai le atinaʻeina o nei mea i se mea maualalo, ona latou te aʻafia ai le malosi o le tino e toe faʻaleleia ai.

O le faʻamalosia o le aiga e maua ai le tele o taumafataga ma faʻamalositino, faʻapea foi ma le massage ma isi togafitiga. O le taumafataga e faia e amanaʻia ai le aoga o le malosi ma le maua o vitamini ma minerale. O le numera 9 e faʻaaogaina ma se faamamafa i luga o le tele o protein ma gaʻo, fiber. E le aofia ai meaai leaga i soo se ituaiga (masima, mea manogi, ulaula, salim).

O massage e faia i le ogatotonu o le faagasologa o togafitiga (5-10 sauniga, vavao i le va o fualaau o fualaau oona). Faʻamamaina lelei le vaega o le tua ma le manava. E afaina ai nisi o malosiaga o loo i luga o taliga ma vae.

O se seti o faʻatinoga e atiaʻe taʻitasi. Polokalame e tausisia ia le itiiti ifo i le 3 taimi i le vaiaso (1 le itula). I le matua, latou te fautuaina le femalagaai soo, faia o galuega fale pe savali i totonu o le ea fou. Ona o lenei mea, o le toto, o le faʻaleleia o meaʻai paleni, o le cholesterol ma le suka e faʻaitiitia, lelei le lelei o moe.

O le togafitiga e faia faʻamaonia ma le amanaʻiaina le tulaga lautele o le soifua maloloina. E tasi le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le faitau fiasefulu o faʻamaoniga o maʻi. E leai se faʻavasegaga manino: o le maʻi o se fofo. O le togafitiga e faigofie ai le olaga mo le maʻi, e masani ona faʻaitiitia le mafuaʻaga (faʻaogaina). E filifilia e le fomaʻi se tasi pe sili atu tupe e tusa ai ma faitioga a le tagata maʻi. O le gaosia o "vailaau" o loʻo pulea e le saienisi "MATTER OF MEDICA". O ana faʻamaumauga e maua mai ma le malosi. O tagata galulue fua maloloina e atiaʻe faʻataʻitaʻiga ma faʻamaonia a latou gaioiga. O sauniuniga e faʻaaogaina i le faʻaitiitiga ma le selau pasene, lea e faʻaleleia lelei ai le aoga.

O se seti o fuataga e faʻapipiʻiina e togafitiga masani mo le maʻisuka ituaiga 2 (vailaʻau).

O a meafaigaluega e faʻaaogaina

Mai tusi ma tusiga faasaienisi o homeopaths professionals, o se lisi lautele o fualaau oona e iloa ai mo soo se tagata maʻi e mafai ona tuufaatasia.

O le filifilia o le fualaau faasaina e faia e tusa ai ma le lisi o vailaau homeopathic (lisi o faailoga) i le eletise pe lolomiina.

O tusi e mafai foi ona fesoasoani:

  1. "Tusi a le aiga. Le fautuaga a se fomaʻi homeopathic "(Popova TD),
  2. "Materia Medicica Homeopathic Medicines" (William Berike),
  3. O le Essence of Materia Medica (George Vitoulcas),
  4. "Homeopathy i le endocrinology" (S.A. Nikitin) + o isi ana feagaiga,
  5. "Faailoga o faʻamatalaga" (Popov A.V.),
  6. "Practical Homeopathic Pharmacology" (Charett Gilbert),
  7. "O le aveeseina o Slag o le ala i le soifua maloloina" (Peter Entshura, Joseph Lokamper),
  8. "Faleopathic Clinical Pharmacology" (Ernst Farrington) ma isi.

O tapenapenaga e faia mai mea masani masani masani ma le faʻaopoopoga o minerale ma mea totino. O le gaosiga o se tusi lesona atoa, o loʻo faʻatinoina i le fale suʻesuʻe. I le maʻisuka e le o le inisalini, e toe faʻaleleia ai siama peta e maua ai le inisalini.

Fualaau lelei

  • Arsenicum album
  • Aconitum Soongaricum stapf
  • Aceticum Ac> Polokalame ma le Maliega o Togafitiga
  1. Faalenatura ma le togi maualalo,
  2. O vailaau faʻasoifua maloloina e faigofie ona ufiufi ma alu ese mai le tino,
  3. Le leai o ni faʻamaʻi ma aʻafiaga,
  4. Faʻavaeina o le faʻamaʻi, o le puipuia o maʻi pipisi.
  1. O le maʻi suka e toetoe lava a le mafai ona faʻaleleia
  2. O gaioiga vailaʻau galue taʻitasi
  3. Toe faʻaolaina e le faʻamaonia
  4. O se auala taugata e togafitia ai.

O le a le mea na oʻo i fomaʻi e mafaufau i le faleopathy

O vailaau faʻaonapo nei e le mautonu i le faleopathy. Ma valaau atu i tagata gasegase i le mafaufau masani, togafiti faʻamaʻi vaʻaia faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le totoga atoa e amata ona pagatia mai fualaau faasaina. O uiga faaalia i le homeopathy e mafua ona o le leai o se faamaoniga o auala na atiaeina i le faatinoga. O fomai o vailaau "lautele" o le a faitioina soo se auala o le faleopathy, aua na maua lo latou malamalama i luga o le faavae o le saienisi faavae.

E ui lava i lea, o le faleopaths ua manuia le soifua maloloina o tagata toetoe lava a le mafai ona faʻaleleia. Faʻaleleia le togafitiga o le maʻisuka e matauina i totonu o le masina. Latou faʻalatalata atu ma le atamai a latou galuega. E tele ni iloiloga lelei o soʻo se ituaiga togafitiga o le maʻisuka. O le mea moni, o tagata gasegase e mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le kulukose ma faʻaleleia le gaosiga o le inisalini, faʻateleina le lagona o le tino ma aloese mai le le atoatoa.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni fuainumera e faʻamatalaina le aofaiga atoa o tagata na toe faʻaleleia pe a uma ona faʻaaogaina taualumaga. O le taua mulimuli ane o le suʻesuʻega o le faleopathy i togafitiga o le maʻisuka o se tusiga na lomia i le 2002 i le Journal of Biological Medicine.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le homeopathy e faʻaleleia ai le faʻaleleia o le suavai ma toe faʻaleleia ai neura ma le suavai mama. Ae o tagata masalosalo na le talitonuina lenei mea, ma talitonu o le auiliiliga o metotia na maua mai ai ni faaletonu agavaa.

O se tulaga talitutusa e mafai ona faamatalaina i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻasolosolo faʻamaʻi ma fualaau oona ma mea faʻaoga, lea na faʻaaoga talu mai aso anamua ao lei oʻo mai le aso faʻataʻitaʻi. O le mea lea, 'aua neʻi faʻagaloina le avanoa e togafitia ai le faleopathy ma valaʻau i fomaʻi. O le homeopathy e ese mai togafitiga masani i le faʻaaogaina o vailaau faʻamalosi e aʻafia ai le tino ile vaega mole mole. O le faleopathy e ese mai togafitiga aloaia i lona auala: pei o le togafitiga pei o. Ma i mataupu e leai se mea e fesoasoani ai, o le faleopathy lea e feagai ma le faafitauli.

Homeopathy mo le maʻisuka ituaiga 2 o se togafitiga lelei. Ona o le leai o se faʻasalalauga, e feagai tagata ma le i ai o ni faafitauli matuiā e mafai ona faʻamaloloina i lalo o se faʻafitauli o tulaga. O le aoga o togafitiga e faʻamautinoa e ala i le tausisia o manaoga ogaoga ma tausiga faʻalesoifua maloloina.

O mea na faʻapipiʻi faʻatasi ma le fomaʻi o le Vladimir Galiev ma le ofisa o le aufaasālalau e-Medicine.

E mafai ona e aoao atili e uiga i tusitala iinei.

O le a le homeopathy?

O le Homeopathy e faʻavae i luga o ni mataupu faavae se lua:

  • "Talia pei o." O Hahnemann, o le faavae o le auala homeopathic, na iloa ai o le televave o nisi o fualaau faasaina e mafua ai faailoga i le mea e faasino i ai.E faavae i luga o lenei faʻataʻitaʻiga, na ia faʻatuina se numera o mamanu mo togafitiga togafitiga o loʻo faʻasalalau pea e fomaʻi aloaia.
  • O le mataupu faavae lona lua, o le faʻaitiitia o le faʻamalosi, o le sili atu ona lelei o vailaʻau. Mo le togafitiga o le homeopathy, aemaise lava o le maʻisuka, o vaivaiga sili ona vaivai o fualaau oona o loo faaaogaina. O nisi taimi i se vailaʻau e leai se tasi mole mole o le vailaʻau.

Ona o le mataupu faavae lona lua, ua le amanaʻia e fomaʻi lenei metotia, ma ua manatu ai o se "twin" placebo. Ae ui i lea, o le faleopathy e faamaonia ai le manuia o togafitiga i le faatinoga.

O a sauniuniga ile homeopathy? O lona tulaga taua tele lea: o vaega nei o vailaʻau faʻamaʻi ma isi elemene elemene i fofo o le maualalo o le faʻasaʻo.

O le faleopathy e masani ona taʻua i le tele o mataupu:

  • O le le fiafia i taunuuga o togafitiga ma vailaau masani. I le maʻisuka malosi, e pei ona faʻaalia i fuainumera, e seasea ona ausia ni taunuuga lelei pe afai e leʻi amata togafitiga i le amataga.
  • Tau maualuga mo togafitiga masani. I le maʻisuka, e tatau ona faʻaaoga i taimi uma, ma suia le fualaau ma analogues. O le maʻisuka ituaiga 1 e masani lava ona faʻaalia i le taimi o le tamaitiiti, ma le ituaiga 2 i tagata matutua. I tulaga uma e lua, o le faafitauli o avanoa tautupe e tele.
  • Le mafai ona e togafitia togafitiga na faatonuina e lau fomaʻi. Afai ei ai ni faʻamaoniga tetele e faasaga i fualaau oona, e tatau ona e liliu i isi metotia o togafitiga. O a latou aafiaga leaga i le tino ua faaitiitia.

Mai i nei mea, o loʻo manino mai ai faʻapea o le maʻisuka, e aoga tele le taumafai e faʻamalosi le fale. Ae ia faaeteete: afai o le maʻisuka o loo i ai i le vaega o se osofaiga ogaoga (o le suka e tele taimi e maualuga atu nai lo mea masani, ogaoga ogaoga), e tatau ona e galue vave - o vailaau masani e mafai ona fesoasoani atili. A maeʻa le faʻamalosi, e mafai ona e liliu atu i le fale.

O le faleopathy e aloaia aloaia i Europa, lea e matua lauiloa ai lona faʻaaogaina.

Tusa 1 le maʻisuka faleopathy

E tusa ai ma le faʻavasegaga na taliaina e fomaʻi aloaia, o le maʻisuka ua vaevaeina i le 2 ituaiga.

O le ituaiga muamua o le inisalini e faalagolago i ai ma e le mafai ona faʻamaonia. O vailaau masani e ofoina atu ai le iniseti pea o le inisalini - o le mea moni, o mea uma. O le mea e leaga ai, o aʻafiaga itu e tupu, ae o le alualu i luma i togafitiga e faigofie lava ona ausia.

O le maʻi suka o lenei ituaiga e masani lava ona "oso" i le maualuga o le suka, lea e faʻaosofia ai se faʻafitauli i le manuia.

O le a se mea e mafai ona faia e le faleopathy e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 1?

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O fualaau faasaina "Bryonia"

O lenei vailaau e maua i ni ituaiga se tolu: capsules, o suauu ma granul.

O mea faʻamalolo e faʻavae i luga o mea uiga ese o le laau Brioni. E faʻaaogaina mo faafitauli ma le fatugalemu o le tino (fatugalemu tutotonu o le tino), faʻafuaseʻi ona le maua le mamafa o le tino ma le tele o le manaʻo. O le maʻisuka e tatau ona faʻaaoga i fualaau aina po o kapula. Alumini - e oo i le ono taimi i le aso, i luga o se manava gaogao.

"Aceticumacidum"

O lenei vailaau e faʻaaogaina i tulaga ogaoga o le faʻamaʻi, faia i luga o faʻailoga uma.

O le isi igoa o le vailaʻau oona. Lelei - faatagaina mo tagata matutua ma tamaiti. O fualaau aina (o le ituaiga lea o le faʻasalaga) e tatau ona 8 vaega e oo atu i le 3-4 taimi i le afa afa ile itula ao leʻi oʻo i taumafataga. O le umi o le faʻatagaina e 3-4 vaiaso.

Sekalekornutum

Faʻaaogaina e togafitia soʻo se ituaiga o maʻisuka. Metotia e faʻaaoga ai: totonu ma mo grinds. O le tala e talanoaina ma se tagata poto faapitoa. Aafiaga faʻamalocolo: faʻamaʻi o le cardiovascular system (e mafua mai i le maʻisuka), o le ulu ma le fiainu.

E taua le matauina i totonu o nai aso talu mai le amataga o le aveina o togafitiga faleopathic mo le maʻisuka, o le soifua maloloina e mafai ona leaga. I lenei tulaga, e tatau ona e faalavelave i le vasega mo ni nai aso (5-8 aso), ona faaauau ai lea.

O faʻamaoniga mo togafitiga uma ile homeopathic o ni faʻafitauli o le maʻi ma le le faapalepale. Afai o le aʻafiaga pe a maeʻa le afa o le taimi o togafitiga e le o matauina, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O fualaau faasaina "Grafites"

Soo se vaega o tagata gasegase e mafai ona faʻaaogaina, e faʻamoemoe i le togafitia o faʻatelega masani o le maʻisuka o lenei ituaiga - faʻaleagaina o neura ma vaʻa toto, vaivai, gaʻo ma le galala.

O loʻo faʻatulagaina i vasega o le 3-5 vaiaso, e faʻaalu 3 taimi i le aso 1 le itula ao lei faia se taumafataga. Tosiga e tusa ai ma le matua:

  • e oʻo atu i le tolu tausaga - 3 pata,
  • tamaiti mai le 3 i le 6 tausaga le matua - 5 pa'ū,
  • sili atu i le 6 tausaga - 10 matūa.

E na o se fomaʻi e faatonuina.

O fualaau faasaina "Arsenic"

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e tatau ona tuʻufaʻatasia ma fualaau e maua ai le suka.

O le faagasologa o le pulega e 2 masina, o le vailaʻau e faʻamaotiina e se fomaʻi, ma ua ave i se pepa e sili ona faʻavaivaia. Togafitiga - o le matua e oo atu i le 18 tausaga ma le tuifaʻi.

Puipuiga ma fautuaga

Homeopathy e manaʻomia se auala maeʻaeʻa e manuia ai. I le faagasologa o togafitiga o le maʻisuka i lenei metotia, ua fautuaina e lafoaia le faaaogaina o mea nei:

  • kofe, mea inu suamalie, faatapulaa le taumafaina o sukalati (ma teena le susu),
  • meaʻai vevela ma gaʻo (garlic, aniani),
  • tolauapiga o mea manogi,
  • mint ma le menthol i le tuufaatasiga o so o se oloa.

E tatau ona e mulimulitai i fautuaga a le fomaʻi, a leai o le aʻafiaga o le a faʻafeagai.

Aua nei ave vailaau faleopathic i le masani i le taimi e tasi - e te manaʻomia se malologa i ni nai itula.

A o le i aveina le vailaau, e le tatau ona i ai ni vaega o meaʻai poʻo le tootoo. Taofi le fualaau faasaina i lou gutu mo ni nai sekone ao lei faaaogaina.

Ua televave le mauaina o le aigaopathy, o le numera o ona lagolago ua faatupulaia. E taua le manatuaina o le apili i lenei metotia o togafitiga e tatau ona talafeagai ma naʻo le fautuaga a se fomaʻi.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

O sini o le faʻaleagaina o le aiga mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2

E lua ituaiga o maʻisuka:

  • insulin-faalagolago (type I) - faʻavae, e fai ma tulafono, i se talavou - e oʻo atu i le 30 tausaga, o loʻo faʻaalia e le atoatoa o le inisalini, lea e taʻitaʻia, i le leai o se togafiti talafeagai, i le faʻaleagaina o le ola maloloina ma le taufaamatau i le olaga. O lenei fomu e aofia ai le tele o vaega: o le i ai o se mea e tupuga mai - o le faʻalavelave e mafua ai le tupuga o le faʻamaʻi - o le faʻaalia o se tali a le autoimmune e oʻo i le oti o le 80% o peta-fatu e maua ai le inisalini, faʻamaʻi atoa le insulin ma le atinaʻeina o faʻafitauli. Faʻatasi ai ma lenei fomaʻi, o togafitiga faʻatasi ma le homeopathy e fesoasoani e faʻamautu ai le faʻafitauli o le faʻamaʻi ma puipuia ai le faʻalavelave o faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le faʻaitiitia o le malosi, faʻaleleia le lelei o le ola o tagata mamaʻi,
  • inisalini tutoatasi (ituaiga II) - atiina ae i tagata e silia i le 40 tausaga le matutua o loʻo mamafa tele. O nei tagata maʻi latou te le manaʻomia se togafitiga faapitoa ile inisalini, talu ai o la latou gaʻo e maua mai ai le hormone i lona lava, i le aofaʻi saʻo. O le faafitauli o le maualuga lea o le hormone na gaosia ma le gasegase o gaʻo i totonu. O le maʻi e amataina malie. Homeopathy ma le maʻisuka ituaiga 2 e lelei tele.

O le faʻaaogaina o vailaau mo le faleopathic e faʻatagaina ai oe e tatala siaki insulin ma toe faʻafoʻi le tali masani o le tino i le inisalini na faia e le tino, puipuia ai aʻafiaga faʻaleaga, ma i nisi tulaga e faʻamalolo ai foi le maʻi.

Vitio faʻatalanoa

Pau mea e tatau ona e iloa e uiga i le faleopathy:

Homeopathy mo le maʻisuka ua faʻaaogaina e avea o se togafitiga fou. Faʻalagolago i togafitiga faʻaleaganuʻu, e faʻaalia ai ni taunuuga lelei, e faʻataga ai oe e faʻaititia le inumaga o le inisalini ma aloese mai le atinaʻeina o faʻafitauli.Faʻaauau le gaioiga, e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le gasegase o le gasegase, ma maua ai se aafiaga tumau.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Homeopathy mo le Maʻisuka | Togafitiga

| Togafitiga

O togafitiga faleopathic e faia mai minerale faanatura ma mea e selesele ai. O nei fualaau oona ei ai le lelei atoatoa o aafiaga i le faagasologa o le puipuiga, faaleleia o le metabolism - ua faaaoga e tetee ai faamaʻi uma, e aofia ai le maʻisuka.

I le fatu o le homeopathy o le mataupu faavae o tootoo laiti (o le vailaau mo fualaau taitasi e filifilia ina ia mafai ai ona maua le maualuga o le vailaau faafomai i le tino).

O sini o le aiga ile maʻi suka 1O sini o le aiga ile maʻi suka 2 i le maʻisuka
  • Faʻasaoina o suauu gaosi malolosi i le pancreas,
  • Faʻaititia pe faʻamaeʻaina le faʻamaʻiina o faʻamaʻi o le maʻisuka.
  • O le toe faaleleia ua faaleagaina ai peta peta,
  • Faateleina le lagona lelei o sela ma masini i le inisalini.

O le faʻaaogaina o le manaia o le maʻisuka i togafitiga o le maʻisuka ei ai ona lava uiga:

  • togafitiga e tatau ona faʻapipiʻiina ma se taumafa - o meaai e aofia ai faʻasaʻo e le aofia ai i meaai, e tatau i tagata ona tuʻuina atu le kofe, lauti, ava malosi ma sikaleti.
  • E tatau ona matua mataʻituina le fua o vailaau faleopathic e pei ona taʻu mai e le fomaʻi.
  • O le faʻaoga tutusa o meaʻai, vitamini, decoctions o vailaʻau faʻamalositino e tatau ona malilie i se fomaʻi.

I le avea ai o se tulafono, o togafitiga e le sili atu i le 1-2 masina, ao faagasolo lenei vaitau o le a sili ona leaga le maʻisuka.

I nisi tulaga, o gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 atonu e faʻaitiitia ai le manaʻo o le tino mo le inisalini.

Homeopathy fesoasoani e feagai ma maʻi e aʻafia i le maʻisuka - paʻu, papatiso maʻi, stomatitis, gingivitis, ma isi. E mafai ona ia faʻaaogaina nei faʻafitauli o le maʻisuka:

Toga faleopathy

  • Aconite. O le vaifofo ua faailoa mai mo le maʻisuka ma se auala le mautonu, lea eo mai faatasi ma popolega, atuatuvalega,
  • Sekale Cornutum faʻatasi ai ma faʻamaʻi o gaʻo lautele e tulaʻi mai i le maʻisuka,
  • Aluminium. Faʻaaogā faʻamaʻi faʻamalolo umi, faʻamalolo, ma le paʻu mago ma paʻu mucous. E i ai sona aʻafiaga i luga o le lima o le fefe, ataxia, paresthesia,
  • Cuprum arsenicosum faʻaaogaina i le i ai o tino o le ketone i le urine,
  • Aceticum Acidum. Faʻaaoga mo le paʻu o le mamafa, polyuria (vave vave), fiainu. Faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka i tagata matutua ma tamaiti,
  • Fucus i le tincture (Tincture - faʻaaogaina o se vailaau vailaau faʻasaina poo le ava poʻo le esther) e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le manaʻo tele,
  • Bryonia. Faʻaaogā ma le fiaʻai tele, popolevale, faʻanoanoa o le fiaai, vaivai, fia inu pea, soona inu,
  • Etuza. Faʻaaogaina mo le le fiafia, moe, talafeagai mo togafitiga o tamaiti ma tagata matutua,
  • Sulfur iodatum faatasi ai ma le sodium sulfuricum e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le tui o le insulin o loʻo faʻatonutonuina,
  • Faletonu Atene. Faʻaaogaina i le maʻisuka e faʻalagolago i le insulin, ma le dystroph, le maofa o lima. Faatasi ai ma le leai o se faamaopoopoga ma le faateleina o le naunau mo lauusiusi,
  • Calukoni phosphoricum. Faʻaaoga i le tele o le fiaʻai, vaivai, polydipsia, polyuria,
  • Iris faʻaaogaina pe a fai le maʻisuka ona o le pancreatitis,
  • Uranium Nitricum faʻaaogaina mo glucosuria (o le i ai o le suka i totonu o le uila),
  • Echinacea ia maualalo le ketonuria (tino o le ketone i le urine), togafitia le pyoderma,
  • Phosphorus, Acidum Lacticum ma faʻatoʻa fatu fatu, nocturia (protein i le urine), polyuria,
  • Silicea, caloria fluorica e puipuia ai le fausiaina o le glomerulosclerosis o le maʻisuka.

Togafitiga o le maʻisuka ma le manaia o le fale

  • Faʻaleagaina taimi laiti i vaʻa laiti o pito i lalo, faiʻai, fatugaʻo, ma mata o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe, lea e ono mafua ai le leai o se vaaiga mamao, gangrene o pito i lalo, i le maʻisuka nephropathy ma le toilalo o le maʻi
  • O le neuropathy o le maʻisuka e faasolosolo malie ona tupu - o loʻo afaina ai neura ma ua faʻavaivaia le faʻasalaga o faʻalavelave namu. O lenei mea e lamatia ai le lagona le mautonu i vae, tamatamailima, ma le le atoatoa i alii
  • O le maʻisuka 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka e faʻaleagaina ai le mafaufau, gauai ma le atamai i tagata matutua i tamaiti
  • O le tupuga o ni faʻalavelave faʻalavelave e manaʻomia ai faʻatinati vave: ketacidosis, hypoclycemia, lacticidal ma hyperosmolar coma!

O lenei tusiga e uiga i le togafitiga o le ituaiga I ma le maʻisuka 2 o le maʻisuka i tagata matutua ma tamaiti, e uiga i togafitiga o le maʻisuka nephropathy ma le retinopathy, ma le togafitiga foi o le maʻi o le maʻisuka vae.

O le maʻi suka - faʻamaʻi o le endocrine (hormonal), e mafua mai i le le lava o le inisalini ma le gasegase o le metabolism, lea e iu ai ina aʻafia ai le gaʻo gaʻo ma le protein.

O le maʻi suka - o se faʻamaʻi masani lava: i Rusia, e 8 miliona tagata e maʻi i le maʻisuka!

Tusa 1 o le maʻisuka - faʻamalosia le inisalini. E faʻavae i luga o le le lava o le gaosiga o le inisalini e ala i vailaʻau β-pancreatic.

O le mafuaʻaga o le maʻisuka o le ituaiga muamua o maʻi faʻamaʻi, maʻi viral, faʻalavelave. O le maʻisuka i lenei ituaiga tala mo naʻo 10-15% o mataupu uma o le maʻisuka.

O le tele o taimi, e atiina ae i le laʻitiiti po o le talavou.

O le togafitiga autu mo lenei ituaiga o maʻisuka faasolosolo faasolosolo pea, o le inisalini o tui, lea e matua talafeagai mo le faʻamautuina o le metabolism i tamaiti. I le leai o se togafitiga talafeagai, o le maʻi e vave ona alualu i luma ma e oʻo atu ai i le atinaʻega o faʻalavelave matuia poʻo le oti.

Ole ituaiga lona lua o le maʻisuka e le o le insulin - maʻisuka o tagata matutua. I ia ituaiga o gasegase, o le inisalini e maua i le masani poʻo le tele foi o le aofaʻiga, ae le mafai ona iloa e sosoʻo o le tino - o le atinaʻeina o le inisalini e tupu ona o faʻafitauli o le autoimmune i le tino.

O mafuaʻaga o le maʻisuka ituaiga 2 o le gaʻo (i le 80% o tagata gasegase), faʻafitauli o gasegase o le tausaga, toto maualuga, ma mafuaʻaga.

O le maʻisuka ituaiga 2 e aofia ai mea taumafa ma togafitiga ma fualaau e maualalo ai le kulukose o le toto. O nei vailaʻau e faʻamalosia ai le faʻasaʻoina o le inisalini e le pancreas ma faʻateleina ai le faʻalogoina o le tino. E masani lava ona faʻaaogaina le tino i nei fualaau oona, o le mea lea, ia tumau le lelei, o sauniuniga ile inisalini e faʻasinoina i le taimi lava e tasi ma laʻau e maua ai le suka.

O le iai o le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tuputupu ae o le maʻisuka ma o le faʻaitiitia malie o le aoga o fualaʻau o le suka e mafua mai i mea ua fai ma vaisu ia i latou na mafua ai ona matua faateleina le numera o tagata gasegase na liliu atu i le togafitiga o le togafitiga o le maʻisuka i le 5 tausaga talu ai.

O le mea lea, i tausaga talu ai nei, o tagata maʻi na maua i le maʻisuka o ituaiga uma ma tausaga uma ua o mai i Aconit-Homemed centers aemaise lava: o tama laiti ma tagata matutua.

O le tele o tala ma tala fatu e uiga i le homeopathy i nisi taimi e mafua ai masalosaloga i totonu o tagata e leai se poto masani i faleopathy, ae o fuainumera mago ua taua i luga e le mafai ona sili atu ona faagaeetia ai i latou!

O le Homeopathy i le maʻisuka malosi ua i ai le tele o le lelei i le faamamafaina o le aveesea o le REASON o le faamaʻi lava ia, ae le o le tetee atu i ona taunuuga (ma o le numera o taunuuga ma faafitauli o loo faatuputeleina pea le alualu i luma, o loo i ai pea le faasologa faifaipea).

Togafitiga o faʻafitauli o le maʻi suka o le vaega sili lea ona taua o galuega faʻafomai ma faʻasaienisi a fomaʻi faleopathic i Aconit-Homeomed centers.

O lea la, o le nephropathy o le maʻisuka - o le mafuaʻaga autu o le le atoatoa ma le soifua maloloina o tagata gasegase o le atinaʻe faifai malie - e masani lava ona tumau pea le le mautonu o fomaʻi o loʻo auai. O matou nofoaga tutotonu e maua ai lava togafitiga talafeagai mo lenei faʻalavelave.

O le tigipopathy o le maʻisuka o le mafuaaga autu o le tauaso! O le mea lea, i tagata mamai e maua i le maʻisuka, e 25 taimi e sili atu ona faʻaalia! E masani lava o le faʻalavelave o le maʻisuka lea e taitaia ai tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka ituaiga 2 i o tatou nofoaga autu. O se taunuuga o la tatou togafitiga, o suiga faʻaleagaina i le tupe faʻaitiitia lemu i le ono masina muamua o togafitiga.

O le maʻi faʻamaʻi pipisi - o se tuufaatasiga o suiga faʻaanatura ma galuega - o se faʻalavelave taatele o le maʻisuka - e tupu i le 30-80% o tagata mamaʻi. O le mea e leaga ai, o le masani masani o lenei faʻalavelave e oʻo atu ai i le tosoina o pito i lalo (e oʻo atu i le 70% o le numera o faʻamavaega uma o pito i lalo e pau i luga o le vaega o tagata gasegase e maua i le maʻisuka).

O le saʻo ma le talafeagai o le faʻaaogaina o fualaau faʻatoʻa e tasi ile homeopathic mo faamoemoega taʻitasi e mafua ai le toe faʻaleleia lelei o toto toto ma le faʻaitiitia o suiga o neuropathic - o lea O mafuaʻaga e mafua ai lenei faʻalavelave ua faasolosolo malie ona aveese.

O le tulaga ese o le togafitia o le maʻisuka ma le faleopathy i totonu oa tatou nofoaga autu o se filifiliga naʻo le tagata lava ia ma o le na o na ituaiga o fualaau faʻatoʻa e tasi o le homeopathic o loʻo ogatasi lelei ma le faʻavae ma uiga o le tino o le maʻi (mafaufau i faʻamaʻi uma).

O le tele o taimi, o le maʻi suka e faʻatasi ma le solia o le gaʻo gaʻo (mamafa), maualuga o le toto, atherosclerosis, hormonal and thyroid diseases, arthrosis ma ogā gasegase, osteochondrosis, varicose veins, fungal siama o fao. O nei faʻamaʻi uma lava e mafai ona faʻaaogaina.

E tāua foi a tatou fomaʻi, agavaa ma sili ona agavaa agavaa, ei ai a latou lava faʻataʻitaʻiga i le togafitiga manuia o le maʻisuka ma faʻatasi ai ma fualaau oona.

I taimi taʻitasi, e faʻamaonia ai eo tatou tagata tomai faapitoa le faʻaaogaina o masini faamaonia i aso nei i lo tatou atunuu (!) Mo suʻesuʻega e tusa ai ma le auala Voll ma le metotia a le ART

Manao ia oe soifua maloloina

O mea uma o loʻo i luga e le mafai ona faʻamaonia ai tagata maʻi e le masani i aoga o le togafitia o le maʻisuka ma se tagata poto faapitoa - o se homeopath. O le togafitiga faʻatasi ai ma fualaau faʻatoʻa muamua e matua leai se afaina ma i le taimi muamua e mafai ona faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o fualaau masani (i le amataga o le 2 masina e masani ona mumusu a tatou gase e suʻe).

Homeopathy mo le maʻisuka: fualaau faʻasaina, faʻamaʻi

Homeopathy o se paranesi o vailaau e mafai ona faʻamalamalamaina i le fuaitau "tutusa e pei o le." O le faleopathy mo le maʻisuka ua faʻateleina ona faʻaaogaina, faʻamaopoopoina togafitiga masani.

O fomaʻi faʻapitoa i le tele o tulaga e le fofoina le mafuaʻaga o le maʻi, e naʻo le tiga ma isi faʻalialiavale o le faʻamaʻi. O isi vailaau - homeopathy - aofia ai le faʻaaogaina o ia mea, faʻaitiitia i le tele o mea, e oʻo lava ile maualalo o mafuaʻaga e mafua ai faʻamaoniga o le atinaʻeina o le maʻi.

E le pei o togafitiga faʻaleaganuʻu, e le faʻapipiʻiina vailaau i totonu o le tino, e sili atu le taugofie, ae o loʻo i ai le tele o faʻailoga ma tulafono faʻapitoa, lea e tatau ona e tausisia e ausia ai se taunuuga lelei.

I le tasi tausaga o le maʻi o le maʻi e tutusa ma le masina e tasi o togafitiga ma le faleopathy, o lona uiga, aua nei faʻatali mo se laveaʻi i ni nai vaiaso.

E taua foi le mafaufau e le taofia e le faleopathy ia faailoga, ae mafua ai le faafeagai, o le mea lea, pe a ave soo se togafitiga lelei i le amataga o togafitiga, o le a foliga mai o se tulaga faaletonu, e tatau ona mataituina e le tagata maʻi ma le fomaʻi.

I le le i ai o ni uiga lelei i togafitiga, e taua le taofi o le faia o se togafitiga o le homeopathic ma le fesuiaiga i le isi, faapea foi le fofo o le faleopathic.

O se togafitiga faleopathic e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. O le maʻisuka lenei o le tagata e le o insulin-dependent, o le mea lea o le Arsenic e tatau ona tuʻuina faʻatasi ma vailaʻau o le hypoglycemic. Togafitiga e tumau mai le lua masina.

Soo se suiga i le aofai o mataʻu e tatau ona vaavaaia e se fomaʻi. O se numera faapitoa o mataʻu i le maʻisuka e tatau ona faʻaitiitia i se vaega itiiti o le vai ma le 'ava, pe a uma ona uuina i lou gutu mo ni nai sekone. Ua inu i le 40 minute ao leʻi 'ai poʻo le itula pe a uma ona' ai.

Aceticum Acidum

E faʻaaogaina mo le insulin-e faalagolago (type 1) maʻi maʻisuka. Fautuaina mo tamaiti ma tagata matutua. E faʻaaoga pe a:

  • polyuria (televave fuamoa),
  • faʻateleina le sosolo
  • totoga
  • umi faʻamaʻi pipisi,
  • paleni mamafa
  • pallo o le paʻu,
  • vaivai o le talatalanoaga le manino.

O nei faailoga uma o uiga ia o le maʻisuka ituaiga 1. Faʻaavanoa e pei o se faʻasologa. O le vaega autū o le vailaʻau oona.

O se fofo ile homeopathic e taulai i le togafitia o le tele o faamai, e aofia ai le maʻisuka ituaiga 1. O faʻamaoniga autu o le a faʻamaoni i le tofiaina o lenei vailaʻau o:

  • faateleina le galala
  • matelaina ma le paʻu tutusa,
  • faʻaleagaina
  • vaivai
  • faateleina le urination.

Bryonia o loʻo maua i foliga o granules, o suauu ma suauu. E le o maua i totonu o lenei vailaau ni faʻataʻitaʻiga o le Allergic. I le avea ai o se mea e solia ai, e taua le matauina na o le le atoatoa o le vaega, aemaise lava le mea autu - o le bryonia laau mai le aiga o le pumpkin.

I le taimi muamua, o le togafitiga faʻatasi ma le faʻalavelave o le tulaga, e tatau ona gauai i ai, ae leai se tulaga e tatau ona faʻaitiitia le fualaau faʻatasi ma e le tatau ona taofi le vailaʻau.

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2, faʻapea foʻi ma le tele o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le aoga o le vailaau faasaina o le leai lea o se faʻailoga.

O le togafitiga ole vae o le maʻisuka, lea e afua mai i le faaleagaina o vaituloto ma gaʻo, ua faatonuina.

Faʻaaogaina foi e togafitia ai le le atoatoa, tele galala, gaʻo - o faʻaʻailoga o le maʻisuka ituaiga 2.

Natrium Phosphoricum

E faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 ma ia puipuia ai se setete predabetic, lea e faʻaalia i le toto maualuga. O ia togafitiga e faʻamaonia pe a:

  • matuai galala
  • faateleina le urination
  • faʻalauteleina le 'ai, lea e tuʻuina atu ma se paʻu mamafa mamafa,
  • faʻaleagaina
  • vaivai ma le le fiafia.

Faitau foi Le faaaogaina o le fualaau faasaina Metformin mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2

Phosphoricum Natrium o se vailaʻau faleopathic, o le togafitiga e faia e le gata mo le maʻisuka, ae o le faʻafoisia foi o le paleni-o le faavae i le tino. Maua i le masima. O le faʻamoemoe e filifilia taitoatasi e se fomaʻi.

Sekale Cornutum

Togafitiga ma lenei meafaigaluega ua faatonuina mo le maʻisuka o soo se ituaiga. O le mafuaaga autu mo le aveina o le foliga mai o le gangrene ma le maʻisuka vae. E le gata i lea, ua faatonuina mo le:

  • totoga
  • gaogao
  • ulu matua
  • faʻaleagaina
  • le vevela
  • faʻateleina le sosolo
  • fiainu
  • toesea mamafa.

O le Sekale Cornutum o se gao rye, ma o loʻo avanoa e avea o se siʻosiʻomaga. O lona auala e eseese: i se foliga mamā, i se foliga ua faʻaaogaina, i se auala e le faʻamalosi.

Soo se filifiliga mo le maʻisuka e tatau ona filifilia faapitoa e se tagata tomai faapitoa ina ia ausia ai le taunuuga lelei i togafitiga. O se filifiliga mo le aveina o vailaau o le soloina lea o le paʻu. E mafai ona tupu ni faʻalogona e le faʻaalia.

Togafitiga i aso muamua o le taliaina e mafai ona mafua ai se faʻalavelave o le tulaga, lea e tatau ona mataituina e le tagata maʻi ma le fomaʻi.

Homeopathy o se ituaiga o vailaʻau faʻapitoa e maua ai ni taunuuga lelei mo soʻo se ituaiga o maʻisuka. Ae aua nei galo o nisi faafitauli e mafai ona fofoina e ala i taotoga taotoga, ma o nisi o faagasologa ua amataina ma e mafai lava ona faavaivaia le faailoga o faailoga, ae le o faamalolo atoatoa.

O nei mea e aʻafia ai:

  • faafitauli ma faʻafitauli vailaʻau - angiopathy,
  • faafitauli ma faʻalavelave o aʻaʻo namu - neuropathy.

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, o loʻo i ai se isi manatu e le taua tele e uiga i microangiopathy, o se ituaiga o le faʻamalosi o le membrane faapitoa.

E taua le maitauina e vave ona atiaʻe nai lo le faʻamautuina o se siama, e faʻaalia ai le faateleina o le kulukose i le toto o le tagata. E faavae i luga o ia mafaufauga, ua faaiʻuina e faapea o le maʻisuka e faʻamalosia ai faʻafitauli uma e tatau ona iloa o se elemene o le faʻamaʻi, ae le o se taunuuga o le maualuga o le kulukose o le toto.

I le auala lava e tasi, o le homeopathy e faʻaaogaina i le maʻisuka ituaiga muamua ma lona lua.

E tusa ai ma suʻesuʻega talu ai, na manino mai o le togafitiga o fualaau e fesoasoani e maualalo ai le suka toto e le o le puipuiga sili lea mo vevela vascular. E le gata i lea, o le atinaʻe o faʻamaʻi fatu fatu i le taimi o le matelaina atoatoa po o se taumafataga o loʻo maua i le maʻisuka o le ituaiga muamua poʻo le ituaiga lua atonu e sili atu le maualuga nai lo le tulaga maualuga.

O le taʻiala autu i togafitiga o le faʻaleagaina o le tino, o le faʻamautinoaina lea o le faʻamaʻi, gaioiga faʻamalositino, faʻapea foi ma le faʻafofoina o tagata uma mo faʻalavelave faʻaleagaina e matua patino i le tagata lava ia. O le fua o le glycosuria ma le glycemia i lenei tulaga ma le ituaiga 1 maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 e le tatau ona manatu o le sini autu o le prophylaxis homeopathic, ma faʻamautu ai le tikeri o le vave aoga.

O le maʻisuka ituaiga 1 o loʻo i ai sini nei mo homeopathy

  1. Tele le saogalemu o peta peta o le ituaiga galue.
  2. Taofi se taʻavale o loʻo iai.
  3. Faʻaaogaina atoa o faʻamaʻi pipisi, e aofia ai mea e mafaufau loloto ile natura.

O le maʻi suka o le ituaiga lona lua ua uma ona iloa o le insulin-faalagolago.

I lenei tulaga, o auala sili ma sini e tatau ona tatala ma toe faʻafouina inisiua uma o inisalini-o loʻo faʻaumatia faʻamaʻi. O le gaioiga o loʻo iloiloina e talafeagai ina ia mafai ai ona toe faʻafoʻi le tali saʻo o suʻavaʻa ma okeni o le tino o le tagata i le taua talafeagai talafeagai.

Mo le saʻo, e tatau ona e fuafua le tikeri o le aoga o ia togafitiga.

O faʻafitauli faigata

E tusa ai ma tagata atamamai, o le maualuga o le kulūkose i totonu o le tino o le tagata e mafai ona faʻaosoina ai le pipii o molelaʻau i pulu. Talu ai ona o ia ituaiga faagasologa, o le a amata ona poloka le gaioiga o meaola. E iai se mea faapena e tupu i le hemoglobin:

  1. O le tino o le hypoxia o loʻo faia,
  2. Ua maua le hemoglobin glycated, lea e i ai i nisi itu se tulaga o le maʻisuka.

Faʻafetai i togafitiga faʻatasi ai ma le gaogao o le tino, faapea foi ma se suiga i le paʻu o le olaga, o le ono mafai ona faʻaitiitia le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2.

O togafitiga ileopathic o togafitiga e faʻamoemoe tonu i faitioga o le maʻi, faʻamaʻi faʻasolosolo, pathogenesis o le faʻamaʻi, genetur predisposition ma isi.

Togafitiga ile fale

Homeopathy o se togafitiga faʻapitoa lea e manaʻomia ai togafitiga faʻapitoa, potions, massaʻi eseese e aʻafia ai le malosiaga o le tino o se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.

O auala e sili atu ona eseese, ae o le siliva lauiloa o le:

  1. "Acidum phosphoricum" - tolu laulau.
  2. "Arsenic" - papa e tolu.
  3. "Creosote" - papa e tolu.
  4. Uranium - tolu laulau.

O oloa e aofia ai le ava i la latou tuufaatasiga ua faia i le fua faatatau tutusa o le tasi i le tasi. O togafitiga ileopathic e aʻafia ai le tolusefulu togi i le tolu taimi ile aso atoa.

O se isi mataupu o le massage. O le ogatotonu o le vasega e aofia ai le faʻatinoga o vasega e fitu e faʻamoemoe e toe faʻafoʻi le manava ma le tua. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le massage o taliga ma vae e manatu lelei foi. O lenei metotia e saʻo lava e taua o le reflexogenic. O faʻasalalauga uma e faia i le va o tui o fualaau faʻasaina faapitoa.

A maeʻa ona maua se faʻasiliga e sili atu pe itiiti ifo foi, o togafitiga e mafai ona taofia le tumau. Ae ui i lea, i le taimi lea, e manaʻomia le fesuiaiga i fualaau faʻamaina, lea e mafai ai foi ona faʻamaonia le tulaga o le maʻi i le maʻisuka.

O se seti o metotia faʻaoga ile homeopathic o se fofo i faafitauli e tulai mai i le maʻisuka o ituaiga eseese. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi uma mataupu i se tulaga atoatoa e mafai ai. I lenei tulaga, e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi ma le tausisia o manaʻoga uma ma fautuaga.

Ituaiga o maʻi suka

E lua ituaiga o maʻisuka. O le a matou taʻu atu ia te oe le uiga o ia mea ma pe faapefea ona ese mai le tasi i le isi.

Se ituaiga o le insulin-faalagolago o le maʻi. O lenei ituaiga e mafua ona o le le lava o le inisalini ona o lona laiti gaosiga e ala i nila faapitoa o le tino.

O le mafuaʻaga o lenei ituaiga o maʻisuka o faʻamaʻi pipisi, viral infections, ma tulaga faʻalavelave. O le maʻisuka e faʻalagolago i le insulin-e seasea ona tupu - na o le tasi le mataupu i le lima mataupu o ituaiga eseese o le maʻi.

E masani ona tupu i tamaiti ma tamaiti. O lenei ituaiga o maʻisuka e vave ona alualu i luma ma e oʻo lava i le oti.

Tusa e le o le insulin-faʻalagolago o le maʻi. O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le gaosiga masani o le inisalini, ae e le o aʻafia e sulu o le tino. O lenei ituaiga o maʻisuka e tupu i tagata matutua. Faatasi ai ma mafuaaga o le maʻisuka e le o le inisalini, o le mamafa o le i ai i le mea muamua, o faaletonu o le gataifale, o le maualuga o le toto ma mea taua e tatau ona faamamafaina.

Faailoga o le Maʻisuka

E tupu ai o le maʻisuka e le mafai ona ia lagonaina mo se taimi umi. Manatua o uiga o ituaiga eseese o le maʻisuka e ese foi. Peitai, o loʻo i ai faʻamaoniga masani e mafai ona iloa ai le i ai o soʻo se ituaiga o le maʻisuka.

O tagata maʻi e faitio i le masani ona fai ma le fiainu, vave vave ona le maua le mamafa, e tusa lava pe latou te 'ai tele. O se faailoga masani o se lagona o vaivaiga ma vaivaiga. E le manino le vaʻai, e pei o se veli i luma o oʻu mata. E i ai faafitauli i le va fealofani.

Lavea lima ma vaivai. Lagona le vaivai i vae.

E le gata i lea, o gasegase e matauina le faasolosolo pea o le vevela, faamai pipisi ma manua ua malolo lemu. Lavea le vevela o le tino, o le vaivai e vave ona tupu. Mulimuli ane, e tupu foi maso o maso pepe.

Ina ia iloa le faʻamaoniga saʻo, e manaʻomia ona o se taunuuga o suʻega e suʻeina ai le maualuga o le suka i le toto ma le urine. O faʻamaoniga o le a faamanino ai pe maua le maʻisuka pe leai foi.

Le togafitiga o le maʻisuka ma vailaau masani

I aso nei, o vailaʻau faʻaleagaina e le mafai ona fofoina le maʻisuka i le atoaga o le uiga o le upu. O faʻalavelave uma o fua faʻatatau o le faʻafaigofie lea o le maʻi ma faʻateleina lona soifua, aloese mai faʻafitauli o le maʻi. Sei o tatou talanoa e uiga i metotia o togafitiga o le maʻisuka.

O le mea sili ona taua mo fomaʻi vailaʻau faʻapitoa e tatau ona toleniina le maʻisuka e faʻaaogaina inisuasiga, siaki togafitiga, mulimuli i se meaʻai, ma fuafua le aoga caloric o meaʻai e manaʻomia. O tagata maʻi ua faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaaogaina ituaiga masini e fua ai le suka o le toto.

O le mea moni, o tagata gasegase e faʻamalosi e tausia pea le tulaga o latou lava tino i tulaga masani, aua e le mafai ona taofia le gaioiga - o le a oʻo atu ai i faʻafitauli poʻo le oti. I le tulaga lautele, o le togafitiga o le maʻisuka e faalagolago i lona tulaga.

Faʻatasi ai ma se ituaiga insulin-dependent o le faʻamaʻi, o le faʻaaogaina pea o inisalini o inisalini e faʻasaʻo. E naʻo se fuataga faʻapitoa e mafai ona ausia ai le faʻamalamalamaina o le fesuiaiga o mea i tagata talavou. O lenei ituaiga o maʻisuka e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli matuia i le leai o se togafitiga.

Faatasi ai ma se ituaiga o le inisalini-tutoatasi o le faamai, e tatau foi ona iai vaifofo faifaipea, ae i lenei tulaga, o laulau e faaaoga e faaitiitia ai le kulukose toto. O auala e faʻamoemoe e faaosofia ai le tuʻuina atu o le inisalini ma faʻamaonia le tulaga atoa. E tatau ona ou fai atu o nei fualaau oona ua fai ma vaisu, o lea ua faatonuina ai foi gasegase o tui o le inisalini, e pei ona i ai muamua i le siama.

O lea, e leai se togafitiga talafeagai mo le maʻisuka i soo se ituaiga. O tagata maʻi e faʻamalosi e faʻaaoga fualaau faʻamaʻi io latou olaga uma, e le galo se tasi o fualaau, a leai o loʻo alu le faʻamaʻi. O faleopathic vailaʻau e mafai ona faʻaumatia ai le maʻisuka ma faʻagalo e uiga i glucometers ma inisua injections e faʻavavau.

Togafitiga ileopathy mo le maʻisuka

O togafitiga ileopathic e lelei i le togafitiga ole maʻisuka e le o le insulin.

Mursullus o se vailaau lelei o le suka, ma Avna Sativa i le 3 dilutions ma Taraxacum i le 3 dilutions.

Sulfur Iodatum i le 3 ma le 6 faʻasalaga ma Natrium Sulfuricum i le 3 ma le 6 faʻavae ua faʻamaonia e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le inisalini.

Fucus in tincture ua faʻaaoga e avea o se fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le manaʻo. O nisi taimi e faʻamatalaina faʻatasi ma Fitolyakka i le 3 dilutions.

Iris i le 3 dilution e faʻaaogaina pe a tupu mai le maʻisuka ona o le pancreatitis.

O le faleopathic medicine Sekale Kornutum i le 3 ma le 6 faʻasalaga e faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻapitoa o le gataifale, lea na mafua ona o le maʻisuka.

Uranium Nitricum i le 3 ma le 6 faʻasalaga fesoasoani lelei i glucosuria.

Cuprum Arsenicosum i le 6 ma le 12 faʻasalaga ua faʻamaonia pe a iloa le acetone i le urine.

Echinacea i le 3, 6 ma le 12 faʻasalaga ua fautuaina e avea o se fofo o le homeopathic e faʻaitiitia ai le ketonuria ma togafitia le pyoderma, lea e masani ona fesootaʻi ma le maʻisuka.

I le tulaga o le televave, nocturia ma fatuga o fatuga ona o le maʻisuka, Acidum Lacticum e faʻaaogaina i le 6 ma le 12 faʻasalaga. E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo le fia inu pea - o se faailoga taatele o le maʻisuka.

O faʻapitoa i le 6, 12 ma le 30 faʻasalaga ua fautuaina e avea o se fofo o le homeopathic mo faʻamaʻi fatuga na mafua mai i le maʻisuka. E le gata i lea, i lenei tulaga, o le Acidum Phosphoricum i le 6, 12 ma le 30 faʻasalaga ma le Zincum Phosphoricum i le 6, 12 ma le 30 o le a fesoasoani.

Silicea i le 6 ma le 12 faʻasalaga, faʻapea foi le Calcareia Fluorica i le 6 ma le 12 faʻasalaga, e mafai ona taofia le atinaʻe o le diabetic glomerulosclerosis.

Ma le mea mulimuli, i le maʻisuka malosi, ua fautuaina e le homeopathy le ave o Acidum Muriaticum i le 6, 12 ma le 30 faʻasalaga ma Fucus i le tincture, 1x, 3x ma le 3 faʻasalaga.

Manatua o se vailaau faʻapitoa faleopathic ua faʻamatalaina e fuafua lava i le ata faʻapitoa ma le ituaiga faavae o le maʻi.

E faʻapefea ona faia togafitiga?

O le faʻamalologa ma le gasegase e ese mai i le aganuu ona e le o tumau i totonu o totoga, e tau le taugata tele, ae o loʻo i ai foi ni faʻalavelave iinei, e tele a latou faʻailoga ma mataupu faʻapitoa e tatau ona tausisia.

O lona tulaga ese o le auala e fofoina ai le inuina o vailaʻau, lea na muamua faʻaleagaina ai le maʻi o le tagata maʻi, ae, e pei ona folafola mai e le homeopaths, a maeʻa e tatau ona i ai se faʻaleleia. I le leai o ni faailo lelei i luga o le taimi, e tatau ona faamutaina le pulega o fualaau faasaina.

O togafitiga e faʻaaogaina i se taumafataga e le mafai ona faʻaaogaina ai le lauti ma le kofe.

Fomaʻi

O loʻo i ai le tele o vailaau faʻatoʻa faleopathic mo le maʻisuka, o ia taʻitasi e filifilia taʻitoʻatasi e faalagolago i faʻaʻailoga o loʻo i ai. Latou te faʻaitiitia faʻafitauli, faʻaleleia atili le soifua maloloina, tulaga o le mafaufau. O nisi oi latou e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le endocrin system. Ma le isi, o fualaau sili ona lauiloa o le a iloiloina.

Tuua Lau Faamatalaga