Ofloxin - faʻatonuga mo le faʻaaogaina, tuufaatasiga, faʻasalaga, fua, analog ma le tau

  • Pepa vali ata vali: toetoe lava a paepae pe paepae, lapotopoto biconvex, togitogia i le "200" i le tasi itu ma le vaeluaina o le faailoga i le isi itu, o le fale i totonu o le taimi o le malologa e paepae pe toetoe lava paepae (i paʻu: 7 pcs., Per pepa palota 2 paʻu, 10 pcs., i totonu o se pepa palama 1 po o le 2 paʻu),
  • Fofo mo le afaina: se vai manino, malamalama ma se lanu samasama-lanumeamata (100 ml i fagu lanu enaena, 1 le fagu i totonu o se pepa pepa).

O le pusa kata o loʻo iai foʻi faatonuga mo le faʻaaogaina o Ofloxin.

Gaosiga galue - oloxacin:

  • 1 papalama - 0.2 g
  • 1 le fagu vai tali - 0.2 g.

  • Pusa: povidone 25, lactose monohydrate, crospovidone, maso o le sana, magnesium stearate, poloxamer, talc,
  • Fofo: disodium edetate dihydrate, concentrate hydrochloric acid, sodium chloride, vai mo tui.

E le gata i lea, i le tuufaatasiga o le atigi pusa: macrogol 6000, hypromelius 2910/5, dioxide, talc.

Pharmacodynamics

O le gaosiga malosi o le Oloxin, o le oloxacin, o se vailaau antibacterial telefoni e aʻafia ai siama. Faʻatasi i le kulupu o le fluoroquinolones. O le faiga o lana gaioiga e mafua ona o le mafai ona taofia le DNA gyrase o microorganisms - o se enzyme e aofia i le faagasologa o le tusiga ma le toe faia o le bacteria deoxyribonucleic acid (DNA).

O le Oloxacin o loʻo i ai le antibacterial against germ-positive and micro-organisms, e pei o Proteus spp., Enterobacteriaceae (Citrobacter spp., Enterobacter spp., Escherichia coli, Klebsiella spp., Providencia spp., Salmonella spp., Shigella spp. Yersinia spp.). E lelei e faasaga i pipisi e mafua mai i le siama nei: spp Acinetobacter, Branhamella catarrhalis, Brucella melitensis, Campylobacter spp, Gardnerella vaginalis, Haemophilus influenzae, Haemophilus ducreyi, Helicobacter pylori, Neisseria meningitidis, Neisseria gonorrhoeae, Pasteurella multocida, aeruginosa Pseudomonas, Pseudomonas spp, ... Vibrio spp.

Ofloxin e malosi foi i le staphylococci, e aofia ai le fatu o le penicillinase ma le methicillin o siama eseese (Chlamydia trachomatis, Chlamydia pneumoniae, Mycobacterium tuberculosis, Mycobacterium leprae, Poneumonia Mycoplasma, Ureaplasma urealy.

O Oleloxacin ua faatapulaa le aoga e faasaga i siama na mafua ona o le vaega A, B ma C. streptococci.

Anaerobes (sei vagana Clostridium perfringens) ma le sui soona o syphilis e tetee ia Ofloxin.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofogaina o le Ofloxin, e vave faʻavave le toloxacin mai le gastrointestinal tract. O le maualuga maualuga o le toto i totonu ole toto (Cmax) e oʻo ile 60-120 minute.

O le plasma protein e fusifusia ai le 25%. O le bioavailability e 96-100%. E pipiʻi lelei i totonu o mea uma o le tino, tufatufaina i vai uma o le tino, e aofia ai le uaea. I maualuga maualuga, e fuafuaina i le talo ma le gall sladder. Faʻailo i le pa puipui ma le susu o susu.

O loʻo faʻaaogaina i le oloxacin-N-oxide ma le oloxacin-desemethyl. O le afa o le ola e faʻaleagaina e 5-8 itula, e mafai ona sili atu ona maualuga i le tulaga o le faʻauluuluga - e oo atu i le 15-60 itula. E tusa ma le 80% o le faʻatoʻa maua ua gaʻo e fatugaʻo e ala i togafiti faʻamalosi ma filtration, e le sili atu ma le 5% o metabolites, o le isi o se vailaau e le suia. O le isi 4-8% o le fualaau oona e mafua ona o le manava. Faʻavavevave le faʻaitiitia o maʻi i le gasegase e maua ai le maʻi o le ate.

O le pasene atoa e 214 ml / min, o le lapoa - 173 ml / min. I nai fuainumera laiti, e faʻaaogaina i le taimi o le maʻi. O le afa o le soifuaga i le taimi o le faʻamaʻiloga o le 8-12 itula, ma le diathsisal dialysis - 22 itula.

A maeʻa le puleaina o le 200 mg o le oloxine, ona maitauina lea o le Cmax oloxacin pe a ma le 1 le itula. E maitauina le faʻatusatusaina o le fua o le vailaʻau i le maea ai o le faʻaaogaina o le 4 infusions. O le afa-ola e faʻaleagaina e 6-7 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻaaogaina o le Ofloxin o loʻo faʻaalia i le togafitia o maʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi e mafua mai i meaola ninii e maaleale i le fualaau faasaina:

  • Bronchitis, pneumonia,
  • Meningitis
  • Sinusitis, faʻataʻitaʻi o le otitis, pharyngitis, laryngitis,
  • Paʻu faʻatasi ma ponaivi
  • Faamai pipisi o le paʻu, masini mumu,
  • O faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le gastrointestinal tract, o le biliary tract and other organs of the abdominal cavity,
  • Endometritis, oophoritis, salpingitis, cervicitis, prostatitis, parametritis,
  • Pyelonephritis, cystitis, urethritis,
  • Gonorrhea
  • Iniseti faʻamaʻi (orchitis, colpitis, epididymitis),
  • Chlamydia

Tagata faʻamaʻi ma le neutropenia ma isi tulaga le manuia o le tulaga o le Ofloxin ua faʻamaonia mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi.

E le gata i lea, o le fofo o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le masini.

Contraindications

  • Epilepsy (e aofia ai le talafaasolopito),
  • Glucose-6-phosphate dehydrogenase le lava,
  • O le faʻaitiitia o le faʻavae o le faʻamalosia o gaoioiga a le faiʻai, e aofia ai faʻasalaga pe a uma le taʻavale, afaina o le faiai o le faiʻai poʻo le afaina i le ogatotonu o le tino (CNS),
  • I lalo o le 18 tausaga
  • O le vaitaimi o le maʻitaga ma le susu,
  • Vaʻaia le vailaʻau.

Faʻasalaga, e fautuaina ia Ofloxin ia faʻatonuina i tagata gasegase i le cerebral arteriosclerosis, o se faʻamatalaga o se talaʻaga o faalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, faʻaleagaina o meaʻai i le fatugalemu o le tino, ma le faaletonu o le tino.

I le faaopoopo atu i ai, o pepa o le Oloxin e faʻasaina i tagata gasegase i le togafiti o le tendon pe a maeʻa togafitiga muamua, ma faʻaeteete pe a faʻalautele i luga o le electrocardiography QT.

Palama vali ata

O fualaau ololoxin e ave muamua ao lei 'ai poo taimi o taumafataga, i le gutu, foloina atoa ma inu tele vai.

Ua faatonuina e le fomaʻi le fualaau ma le umi o le puleaina o fualaau faasaina i luga o mafuaaga o le falemaʻi, i le amanaia o le ogaoga o le tulaga o le maʻi, le ituaiga o siama ma gaioiga o le ate ma fatuga.

Ole fua ole aso fautuaina o Ofloxin e mafai ona maua mai le 0.2 i le 0.6 g, o lona uiga o se fualaau e oʻo ile 0.4 g i le aso e ave ile 1 taimi, sili ile taeao, ma ole fua ole sili atu i le 0.4 g ile vaevaega tutusa ile vaega tutusa ma ave ile vaelua tutusa taimi 2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e 7-10 aso.

I faʻafitauli matuia o faʻamaʻi pipisi poʻo le taimi o le mamafa o le maʻi, o le a mafai ona siitia le dose i aso uma i le 0.8 g.

I le togafitiga o faʻamaʻi le faʻalavelave o le urinary tract, 0.2 g i le aso e faʻataʻitaʻiina mo le 3-5 aso, ma le gonorrhea - 0.4 g le tasi.

Muamua togafitiga ma Ofloxin i le tulaga o se fofo ua afaina pe a uma ona faaleleia le tulaga o le maʻi e mafai ona faaauauina e ala i le ave o fualaau i le fua tutusa.

Faʻaaogaina le faʻamafanafana faʻatasi ma mea faʻalavelave.

Faʻatatau vaifofo

O le fofo o le solution e faʻaaogaina i se tulaga vavalalata.

O le fualaau o loʻo faʻasolosolo taʻitoʻatasi, i le amanaia o le ogaoga ma le faʻasalalau o le faʻamaʻi, le lagona o meaola ninii, le tulaga o le maʻi, fatuga ma le ate.

Togafitiga e amata i se tasi lemu lemu o le 0.2 g o le fualaau faasaina mo le 0.5-1 itula. A maeʻa ona faʻaleleia le tulaga o le maʻi, ona tuʻuina atu lea i le puleaina o fualaau i le aso lava e tasi.

Fautuaina Dosing Ofloxin:

  • Umira tract infections: 0.1 g 1-2 taimi i le aso,
  • Iniseti o totoga tino ma gaʻo: 0.1-0.2 g 2 taimi i le aso,
  • Iniseti o le manava o le tino, taliga, gutu ma le isu (pharyngitis, sinusitis, leititis media, laryngitis), masini mumu ma le paʻu, ponaivi ma sooga, gaogao abdominal, siama siama: 0.2 g 2 taimi i le aso, ina ia maua ai se togafiti maʻi, e mafai ona faateleina i le 0.4 g 2 taimi i le aso,
  • Puipuiga o faʻamaʻi pipisi ma le faʻaititia o le faʻamaʻi: 0.2 g, fefiloi ma le 5% glucose solution, le umi o le faʻafefeteina - 0.5 itula (faʻafefiloi fofo muamua aʻo lei faia le pulega).

O se tasi o fualaau o Ofloxin mo le togafitiga o tagata gasegase e le atoatoa le tino (creativeine clearance (CC) 50-20 ml / min) e tatau ona tutusa ma le 1/2 o le averesi fautuaina ma faaaoga 1-2 taimi i le aso. I le CC e itiiti ifo nai lo le 20 ml / min, o le fua o le 0.2 g o loʻo faʻatulagaina, ona - o isi aso uma, 0.1 g i le aso.

Faʻatasi ma le vevela ma le dialysis - 0.1 g i le aso.

Mo tagata mamaʻi e le maua le ate, e le tatau ona sili atu i le 0.4 g.

Faʻaiʻuga

  • O mea e maua ai le gasegase: gaioiga, vomiting, anorexia, manava, manava, gastralgia ma isi tiga o le manava, pseudomembranous enterocolitis, faʻateleina o gaioiga o le enzymes, folestatic jaundice, hyperbilirubinemia,
  • Polokalama cardiovascular: faʻaitiitia o le toto maualuga (BP), vasculitis, tachycardia, faʻaitiitia,
  • O le popolega o le tino, o le tiga, o le le mautonu o le gaioiga, o le vevela, o le atuatuvale, o le le mautonu o gaioiga, o le faateleina o le malosi o le intracranial, o le malosi ma / po o le miti, popolega, lagona o le mafaufau, phobias, faateleina le le fiafia, atuatuvale,
  • Hematopoietic system: anemia, agranulocytosis, leukopenia, pancytopenia, thrombocytopenia, aplastic ma hemolytic anemia,
  • O mea faʻalogo: lagona le manogi o le sogisogi, tofo, faʻalogo, paleni, diplopia, faʻaleagaina lanu lanu,
  • Fomaʻi gasegase: tendosynovitis, myalgia, tendonitis, faʻasolosolo, vaeluaga o le tendon,
  • Urinary system: galuega le atoatoa, faʻaleleia le toto o le toto, vavalalata interstitial, hypercreatininemia,
  • Tali a le Dermatological: petechiae (faʻafesoʻotaʻi), faʻamaʻi o le gasegase o le gasegase, faʻasolosolo,
  • Faʻasalaga e le faʻaleagaina: fiva, vevela, vevela paʻu, urticaria, pneumonitis faʻamaʻi, eosinophilia, nephritic allergies, mentma Quincke, syndrome Stevens-Johnson, bronchospasm, erythema multiforme, maʻi Lyell, faʻalavelave anaphylactic,
  • Isi: supupfection, dysbiosis, ma le maʻisuka - hypoglycemia, vaginitis.

E le gata i lea, o le Ofloxin e mafai ona mafua ai aʻafiaga o se tasi o ituaiga o fualaau faasaina:

  • Pusa: mai le tino o meaʻai - hepatitis, masculoskeletal system - vaivaiga o musika, rhabdomyolysis,
  • Fofo mo le afaina: tali i le nofoaga o inisiua i le ituaiga o tiga, mumu, thrombophlebitis.

Faatonuga faapitoa

O le pneumococcal pneumonia ma le tonsillitis, o Ofloxin e le o faʻaalia mo le faʻaaogaina.

O le umi o togafitiga ma le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 2 masina.

O le tagata maʻi e tatau ona aloese mai le faʻaalia o le susulu o le la ma le vevela ultraviolet.

Pe a faʻaalia mai aʻafiaga o aʻafiaga mai le faʻalavelave faʻapitoa, o le pseudomembranous colitis, o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le maʻi, e tatau ona faʻagata le togafitiga. Mo le togafitiga o le laboratory-faʻamaonia le pseudomembranous colitis, o le faʻataʻitaʻiina o ituaiga o vancomycin ma le metronidazole ua faʻaalia.

O le faʻaaogaina o le Ofloxin i mea e le masani ai e mafua ai le atinaʻe o le tendonitis, lea e mafai ona iʻu ai i le malepe o manoa (Achilles tendon), tele lava i tagata matutua. O le mea lea, pe a tupu mai le tendinitis, e tatau ona faʻamautu le tendon Achilles ma maua se feiloaiga faʻapitoa.

E le fautuaina tamaitai e faʻaaoga vailaau manaia i le taimi o togafitiga ona o le maualuga o lamatiaga o le au failautusi.

O le aʻafiaga o Ofloxin e mafai ona faʻateteleina le ala o le myasthenia gravis, i tagata gasegase e foliga mai i le porphyria - fesoasoani i le faateleina o le faoa faamalosi, ma le siama o le gasegase o le gasegase - tuʻuina atu sese le lelei.

I le tulaga o le gasegase o le tino poo le galuega o le faamaʻi, o le siaki masani o le maualuga o le oloxacin i le plasma toto e manaomia. Ona o le aʻafiaga o aʻafiaga o aʻafiaga, o tagata gasegase e le atoatoa le malosi ma le faʻasologa o le hepaticia e manaʻomia le fetuunaʻi o fualaau.

O le inuina o le ava malosi i le vaitaimi o togafitiga ma Ofloxin ua solia.

O le faʻaaogaina o le vaifofo mo le faʻasolosolo i tamaititi aoga e mafai ona naʻo le tulaga e lamatia ai le ola o le tamaititi, pe a le mafai ona faʻaaogaina isi fualaau oona, pe a uma ona iloilo ma le totoa faʻamanuiaga ua faʻamoemoeina ma le ono lamatiaga o aʻafiaga. Pe a faatonuina, o le averesi o aso taitasi e fautuaina i le aofaiga 0.0075 g mo le 1 kilokalama o le mamafa o le tamaitiiti, o le fua aupito maualuga e le tatau ona sili atu i le 0.015 g i le 1 kg.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faaaogaina faʻapitoa o Ofloxin:

  • Cimetidine, methotrexate, furosemide ma fualaau oona lea e poloka ai le puleaina o masini - faateleina le maualuga o le oloxacin i le plasma toto,
  • O fualaau oona e le faʻamaʻi faʻamaʻi, o aʻafiaga o methylxanthines ma le nitroimidazole - faʻapupulaina ai le aʻafiaga o aʻafiaga e le afaina,
  • Glucocorticosteroids - faʻaititia le faʻalavelave o le gau o le tendon, aemaise lava i tagata matutua,
  • O faʻatagaina o carbonic anhydrase, sodium bicarbonate, citrates (vailaʻau o le alinalinize urine) - faʻateleina ai le ono mafai ona tupu ni aʻafiaga o le nephrotoxic, crystalluria.

Pe a faʻapipiʻi ma le oloxacin, faʻaititia le 25% o le kiliapa o leophylline, ma faʻaititia le maualuga o glibenclamide i le toto plasma.

Manaomia le mataʻituina o le faʻaaogaina o le toto i le taimi o togafitiga faʻatasi ma faʻamalosi faʻasalalauina - faʻataʻitaʻiga o vitamin K.

O oloa ma meaʻai e aofia ai le konisini, aluminiumini, masima uʻamea po o le magnesium e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le oloxacin, ma o le vaeluaga o la latou pulega ma le pulega o Ofloxin e tatau ona 2 pe sili atu itula.

O le aʻafiaga o le faʻalauteleina o le vaitaimi ole QT ua faʻateleina i le tuʻufaʻatasia o pepa o Onloxin ma vailaʻau faʻamaʻihyhythmic o vasega IA ma III, macrolides, tricyclic antidepressants (faʻamaʻi e faʻalautele le QT vaitaimi).

O le fofo o le solution e faʻafesoʻotaʻi ma le 0.9% sodium chloride solution, 5% fofo o le fructose, solution a Ringer, 5% glucose (dextrose) solution, ae le mafai ona faʻafefiloi ma le heparin.

O analogues a Ofloxin o: Zanocin, Zoflox, Ofloxacin, Ofloxacin Protekh, Oflotsid, Lofloks, Vero Ofloxacin, Glaufos, Dancil, Tarivid, Uniflox, Phloxal.

Ofloxine Reviews

E tusa ai ma le tele o iloiloga, o le Ofloxin o se vailaʻau mamana malosi i faʻamaʻi pipisi e mafua mai i meaola ninii e maaleale i ai.

I nisi o lipoti o le natura le lelei, ua faamatalaina le itu, e aofia ai le faaitiitia o le manava, ogaoga tiga i le manava, moe, le mautonu, fausiaina o le po, ma le atinaeina o le au failotu.

Le tau o Ofloxin i falemaʻi

Fua faʻatatau o Ofloxin: fofo mo le faʻasalaga 2 mg / ml - 127-163 rubles. mo le 1 le fagu pepa 100ml pepa e vali ai ata 200 mg - 172-180 rubles. i le pa o le 10 pcs.

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

I Peretania o loʻo i ai se tulafono e mafai ai e le fomai tipitipi ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe a ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino.I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

O le numera o tagata faigaluega o loʻo galulue i galuega a le ofisa ua faʻapupulaina ma le maoaʻe. O lenei tulaga e sili ona taua o aai tetele. O galuega a le ofisa e tosina ai alii ma tamaitai.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

I luga o le maketi o falemaʻi, o le fualaau faasaina ua tuʻuina atu i ni mea se lua: laʻau mo le faʻafofoga tautala ma se fofo mo le faʻasusu. Laupapa o le paluga o le lanu paʻepaʻe poʻo le lanu samasama, faʻapipiʻi i se pusa paʻu o le 7 pcs., I totonu o se pepa pepa faʻataʻavalevale e 2 paʻu ma faatonuga mo le faʻaaogaina. O le vaifofo o se vai samasama lanu-lanumeamata ma se manogi malosi, tuu i totonu o se fagu tioata. Le tuufaatasiga o ituaiga eseese o le faasaolotoina o fualaau faasaina:

Faʻamaumauga o le faʻatagaina o oloa

Pepa lalaga

oloxacin 200 po o le 400 mg (i le 1 papa)

  • povidone
  • lactose monohydrate,
  • crospovidone
  • magnesium stearate,
  • talisa paʻu
  • suauu maso
  • poloxamer.

Faʻatatau vaifofo

toloxacin 200 mg (i le 1 fagu)

  • disodium dihydrate,
  • vai mo le tui.

Faʻaaogā le oloxine

O le oloxin o loʻo faʻamatalaina i le i ai o le tele o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaʻi o:

  • bronchitis
  • pneumonia
  • maniteitis
  • fao
  • blepharitis
  • vaginitis
  • vasculitis
  • dermatitis
  • laryngitis
  • conjunctivitis
  • colpitis
  • lapisi
  • enterocolitis
  • prostatitis
  • salpingitis
  • gonorrhea
  • dacryocystitis
  • pyelonephritis.

Auala e faʻaaoga ai leloxine

O pelelaau ololoxin e tatau ona tautalagia tautala pe a uma foi ona 'ai. O le vailaʻau ma le umi ole togafitiga o fualaau faasaina ua faatonuina e le fomaʻi pe a uma ona suʻeina ma maua mai suʻesuʻega suʻesuʻe. O fualaau faʻasaina ua fautuaina faʻataʻitaʻi:

  • I le laititi ma le faʻavaʻa o ituaiga o vaʻa pipisi, o le faʻaaogaina o Ofloxin ua faʻaalia mo le 0.4 g i le taeao. O le umi o togafitiga e le silia le 10 aso.
  • I ni faʻalavelave ogaoga poʻo le mamafa, o le a faʻatupulaia le gaosiga i le 0.8 g.
  • Mo le togafitiga o siama faigata o le vaega urinary maualalo, e tatau ona ave le 0.2 g mo le 3-5 aso.

O le fualaau faasaina i le tulaga o se fofo mo le afuina o lo o faafoeina i se tulaga le talafeagai. O le togafitiga e amata i se tasi o le lemu o le 0.2 g o le vailaʻau mo le 40-60 minute. A maeʻa le faʻaleleia, o le tagata gasegase e faʻafeiloaʻi i le mauaina o laupepa i le fua tutusa. Mo tagata mamaʻi e maua mai i le gasegase o le lapoa poʻo le ate, o le cirrhosis, o le aso o le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 0.4 g.

Faʻasalaga

O se faʻatelega sili atu o se aso tasi poʻo aso faʻasolosolo o Ofloxin e mafai ona faʻaosoosoina ai faʻamaoniga nei o le sili atu ona maualuga:

  • vavao
  • vili
  • faʻailoga
  • leai se mafaufau
  • pa'ū
  • hypoglycemia,
  • bronchospasm
  • fenumiai,
  • moe

Afai o le Oloxin na ave i totonu o fualaau, e tatau ona faia le taele. O isi togafitiga faʻalagolago i faʻamatalaga o le falemaʻi.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O vaifofo mai leloxin ma fuamoa e maua mai i falemaʻi e ala i le faʻamaonia. E tatau ona teuina le vailaʻau i le vevela o +10 ° C i le +25 ° C i se nofoaga malulu e le mafai ona maua e tamaiti. O le ola papa o le papaa e 3 tausaga, ua faʻamaonia le fofo - 1 le tausaga, i totonu o le pusa tatala - 30 aso. E faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a uma le aso e uma ai.

Faʻasalaga Fomu

  • Pusa: lapotopoto i foliga, ufiufi i se paʻepaʻe paʻepaʻe, doses o le 200 mg ma le 400 mg.
  • 0.2% fofo mo le puleaina o le tino: o se vaifofo manino manino, e ono i ai se lanu samasama, e maua i le 100 ml ipu.
  • O le suauu - paʻepaʻe, atonu e iai se lanu samasama, e maua i le aluminium tubes o le 15 mg ma le 30 mg.

Lelei togafitiga

Osolokacin Dosage
O le fua o lenei vailaau faʻamaʻi mo faʻamaʻi eseese e eseese, ma e tatau ona faatonuina e se fomaʻi.

O le mea lea, mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi, 1 papalama (200 mg) e masani ona faʻavasegaina 1-2 taimi i le aso mo le 7-10 aso.

I faʻamaʻi pipisi o le gonococcal, o le fua o le 4 i le 6 papa (200 mg) o loʻo faʻaalia.

Mo le togafitiga o prostatitis, o le 1.5 i le 2 papa (200 mg) e faʻatulagaina 2 taimi i le aso.

Mo le gastroenteritis, ave 1 le papa (200 mg) 2 taimi i le aso mo le 5 aso. I le avea ai o se mea faʻasolosolo, 2 papa (200 mg) faʻatasi i le aso.

I le avea ai o se faʻasolosolo o vavae, ia ave le 2 papa (200 mg) 3 taimi i le aso.

Mo maʻi faʻamaʻi, o togafitiga e faʻasoa taʻitasi, ma le muamua fualaau e 1 le papa (200 mg), ona 1 le laulau i le aso poʻo le 1 le papa i le 2 aso.

Faʻasalaga ogaoga o le ate, ave le silia ma le 2 pauna (200 mg) i le aso.

I faʻamaʻi ogaoga o le totoga o gaʻo ma fatuga o fatugaʻo, o le vaifofo o le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina i le foliga o se lola, 100 ml o le vaifofo 1-2 taimi i le aso.

I faʻamaʻi pipisi, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina i se vailaau tuʻufaʻatasiga i le 200 mg 2 taimi i le aso.

Oleloxacin mo chlamydia

Mo le togafitiga o le chlamydia, o se togafitiga ma le fualaau faasaina i le ituaiga o injections po o meaʻai ua faatonuina, ae o le aafiaga o togafitiga e le eseese.

O le suʻega ua faatonuina taʻitasi, e masani lava 1 le papa (injection) 1-2 taimi i le aso.

I le taimi o togafitiga, e le fautuaina e faʻaaoga mea e faʻaitiitia ai le elemene o mea oona.
Sili Atu e uiga ia Chlamydia

Ofloxacin ma le ureaplasmosis

O le fualaau faasaina e mafua mai i vailaʻau faʻasaʻi lautele, o le mea lea, ua faatonuina mo le togafitiga o le ureaplasmosis. I le taimi lava e tasi, o le Oloxacin ua avea ma fualaau sili ona aoga mo togafitiga o lenei maʻi.

Ave le fualaau faasaina ile pepa o le 400 mg 2 taimi i le aso mo le 7-10 aso.
E sili atu i le ureaplasmosis

O fegalegaleaiga a le inloxacin ma isi vailaʻau

  • Fai ni sauniuniga e aofia ai ni meaʻai, sulfates, calcium, uʻamea, zinc e tatau ona lua itula pe a maeʻa ona ave Oloxacin mo le lelei atili.
  • E le fautuaina e ave se vailaʻau faʻasaina ma fualaau faʻamaʻi e faʻafefe ai le faʻaosofia o le faʻaogaina o le tino.
  • I le maʻi suka, e tatau ona pulea le maualuga o le kulukose.

Pe a togafitiga ma Ofloxacin, e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi pe oa fualaau o loʻo faʻaopopo e faaopoopo atu i lenei vailaau (ina ia aloese mai le atinaʻega o mea leaga).

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

Raisa, 68 tausaga
"O le oloxacin na faatonuina i le falemai ina ua maea le taotoga. Na ou mafatia i le mumū, na i ai tiga ogaoga. I le mavae ai o le 2 aso talu ona ou faia ni faailoga, na mou ese atu faailoga ma vave ona amata ona faaleleia."

Nikolay, 28 tausaga
"Na latou mauaina le ureaplasmosis, na ou manatu e le mafai ona togafitia. Na ou toloxacin, sa ou maloloina i totonu o le vaiaso."

Natalia, 52 tausaga
"Na ou tago i luga o le conjunctivitis, taumafai se ituaiga o suauu, leai se aafiaga, mulimuli ane na tatau ona ou alu i le fomai. Na fautuaina mai e Onloxacin, sa togafitia o ia mo ni nai aso, na aveesea atoa ai mea uma."

E toetoe lava o tagata uma o loʻo i le iloiloga o loʻo matauina le tau maualalo o le vailaau faʻamaʻi faʻatasi ma le lelei togafitiga.

Tosiga ma le pulega

O le faʻatulagaina o fua e faʻatatau i le ituaiga ma le malosi o le faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le lagona o le microorganisms i le gaioiga o fualaau faasaina, le tulaga lautele o le maʻi, le tulaga o le gaʻo.

Pills
O le oloxin e faʻaalia i le tautala, fufulu ile vai, muamua poʻo le taimi o taumafataga. O lapisi e tatau ona uma. E tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga.

O le aso fautuaina o le Ofloxin e 200-600 mg, o maʻi e iai faʻamaʻi pipisi poʻo le mamafa o tagata gasegase e mafai ona faʻaleleia i le 800 mg (o le fua o le 400 mg e mafai ona faʻaalu i le aso, sili atu i le taeao, e mafai ona vaeluaina le maualuga o doses i le 2 talia).

O le umi o le vasega e 7-10 aso.

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi faigata o le urinary lower tract, o le Ofloxin o loʻo faʻatulagaina mo le 3-5 aso i le aso e lua o le 200 mg, ma le gonorrhea - pe a 400 mg.

A maeʻa le tulaga o le maʻi, e mafai ona faʻaauau pea le togafitiga mai le inloxacin ma le Ofloxin i totonu e aunoa ma le suia o le fualaau.

Faʻatatau vaifofo
Ofloxin o loʻo faʻaaogaina i se auala vavalalata.

Ole fua muamua ole 200 mg tasi, ole fua ole pulega ile 30-60 minute. A maeʻa le tulaga o le maʻi, e tatau ona faʻafeiloaʻi ile Ofloxin i totonu e aunoa ma le suia o le fualaau.

Fautuaina togafitiga ole fua (faʻatatau i le nofoaga o le faʻamaʻi):

  • Urinary tract: 1-2 taimi i le aso, 100 mg i le tasi,
  • O totoga o le ENT, o le manava o le tino, paʻu, ponaivi, masini mumu, puʻu abdominal, sooga, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi pipisi: 2 taimi i le aso, 200 mg taʻitasi (faʻaititia le 2 faʻateleina i se tasi mea e mafai)
  • Laʻau ma genital: 2 taimi i le aso, 100-200 mg.

O tagata maʻi e iai le faʻaitiitia o le puipuiga o le puipuiga e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, o le Ofloxin o loʻo faia i se auala vavalalata (200 mg o Ofloxin i le 5% glucose solution). O le umi o le fusi e 30 minute. E mafai ona e faʻaaoga na o ni fofo faatoa saunia.

O fua uma o ituaiga oloxine
Faʻasalaga lelei o fatugaʻo, e tatau ona fetuunai le fualaau (faʻalagolago i le kiliaina o le creatinine):

  • Mai le 50 i le 20ml i le minute: 2 taimi i le aso, 50% o se tasi fualaau poʻo le 1 le taimi i le aso, 100% o se fualaau e tasi,
  • E itiiti ifo i le 20 ml i le minute: o le uluaʻi fuataga e 200 mg, i le lumanaʻi - o isi aso uma, 100 mg i le aso.

Faʻasolosolo i le dialysis ma le faʻamaʻi, O le Ofloxin ua faʻamaonia i le 24 itula i le 100 mg.

E le tatau ona sili atu i le faʻamaʻi maʻi ole ate ole ate ole 400 mg.

Tuua Lau Faamatalaga