Glucometer sd siaki auro

O le maʻisuka e le o se faʻamatalaga faigofie, ma togafitiga faifai pea ma le manaʻomia e fua le suka o le toto. E i ai se SD Check Gold mita e mafai ai e oe ona fua i le fale ma e aunoa ma le i ai o le aufaigaluega fomaʻi. E faigofie lava, aua o ia ituaiga mea e faigofie ona faʻaaoga ma maua ai ni taunuuga.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Faʻamatalaga ma le faʻatinoina o le mita glucose "SD-Check Gold"

O le SD Check Gold ua mamanuina mo lou lelei. O le masini e faʻapipiʻi le mafai, o mea uma lava e fai e le polokalama, ma e naʻo le punaoa e manaʻomia mai le tagata - toto. O le masini e faʻavae i luga o faʻamalositisi eletise, e faʻavae i luga o se glucosidase system. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se eletise ma elemene auro, lea e faʻafefe ai i le siosiomaga i fafo.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

O le mita e matua faigofie lava ona faʻaoga e mafai e tagata matutua ona fai lenei auʻiliʻiliga i le fale e aunoa ma se fesoasoani. O se itu lelei o lenei masini e matua malosi lava, talu ai e lava lava maʻa mo 10,000 suʻesuʻega. A maeʻa ona maua le taunuʻuga, o le SD Check Gold device e lafoina se faailo leo, lea e taʻu mai ai le iuga o le galuega.

Vaega ma faʻamatalaga

Ina ia fuafuaina le maualuga o le suka o le toto, e manaʻomia le glucometer 5 sekone ma le 0.9 mililiters o le toto. O loʻo aofia ai foʻi se polokalame o faʻamanatuga. O le fuataga e fua mai i le 0.6 mmol / L i le 33.3 mmol / L, o loʻo faʻamaonia ai le sao atoatoa o taunuʻuga. O lenei masini feaveaʻi e iai se manatuaga mo 400 fua, lea e mafai ai e le fomaʻi ona faia le sao o le suka suka. Ma i vaiaso uma, SD Check Gold e maua ai le suka maualuga. Vaega:

O le mita o le glucose toto o Korea e matua malamalama lava, feaveaʻi ma faigofie ona faʻaaoga ona o le maualuga o le 4.4 × 9.2 × 1.8 cm ma le mamafa o le 50 g.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O le auiliiliga algorithm e amata i se tagata maʻi e faitau lelei ia faatonuga. Ma le isi, liliu le mita. Faʻamaumauga uma a le SD Check Gold. E tatau ona tuʻuina se nila e leai ni faʻamaʻi i totonu o le manoa. Aʻo leʻi faʻamaʻiina, e tatau ona fufulu le paʻu i se 'ava malosi. E masani lava o se pupuʻu e faia i le pito o le limatusi, ae mafai foi ona faia i luga o le lima po o le manava. I le faia o se faʻamaʻi, o le toto e ulufale atu i le laupepa ma o se faʻatomiga faʻapitoa mo le masini e ave se fua. A oʻo i le taimi e saunia ai, o le a maua se faailo leo ma o le maualuga o le suka i le taimi o le samples e faʻaalia i ni numera tele i luga o le lau.

O fea mita e faʻatau e lelei. Auala e siaki ai le mita mo le saʻo

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le glucometer o se masini mo le tutoatasi tutoatasi o le maualuga o le suka. Mo le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2, e tatau lava ona e faʻatau se glucometer ma iloa auala e faʻaaoga ai. Ina ia faʻaitiitia le suka toto i le masani, e tatau ona fuaina le tele o taimi, o nisi 5-6 taimi i le aso. Afai e leai ni tagata e faʻaaogaina mea e faʻaaogaina fale, ona tatau lea ona ou taoto i le falemaʻi.

I aso nei, e mafai ona e faʻatau se mita talafeagai ma le sao o le toto kulukose toto. Faaaoga i le fale ma pe a faimalaga. O le taimi nei o tagata gasegase e faigofie ona fuaina le maualuga o le kulukose o le toto, ona faalagolago lea i taunuuga, "saʻo" a latou meaʻai, gaioiga faaletino, vailaau o inisalini ma fualaau faasaina. O se suiga moni lea i le togafitiga o le maʻisuka.

I le tusiga o aso nei, o le a tatou talanoaina pe faapefea ona filifili ma faʻatau se glucometer talafeagai mo oe, lea e le taugata tele. E mafai ona e faʻatusatusaina ata o loʻo i ai i faleoloa i luga o le initaneti, ona faʻatau mai lea i se fale talavai poʻo se faʻasalaga ma le faʻatagaina O le ae iloa mea e tatau ona e sailia pe a filifilia se glucometer, ma le auala e siaki ai lona saʻo ao le i faatauina.

Auala e filifili ai ma fea e faʻatau ai se glucometer

Faʻafefea ona faʻatau se glucometer lelei - tolu faʻailoga iloga:

  1. e tatau ona sao
  2. e tatau ona ia faaalia le mea tonu,
  3. e tatau ona ia fua saʻo le suka o le toto.

E tatau i le glucometer ona fua saʻo le suka o le toto - o le mea sili lea ma matua manaʻomia. Afai e te faʻaaogaina se glucometer o loʻo "pepelo", o le togafitiga o le maʻisuka 100% o le a le manuia, e ui i taumafaiga ma tau uma. Ma e tatau ona e "faamasani" ma se lisi mauoa o faafitauli ogaoga ma le tumau o le maʻisuka. Ma e te le manao i lenei mea i le fili pito sili ona leaga. O le mea lea, ia faia taumafaiga uma e faʻatau ai se masini e saʻo.

I lalo o lenei tusiga o le a matou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona siaki le mita mo le saʻo. Aʻo leʻi faʻatau, faʻataʻitaʻiina le tele o tau o suʻega ma le ituaiga tusi faʻamaonia e tuʻuina atu e le kamupanī mo a latou oloa. I le tulaga lelei, o le tusi poloaiga e tatau ona le faatapulaaina.

Galuega faaopoopo o glucometers:

  • fausiaina-e manatua mo iuga o fua ua tuanai,
  • lapataiga lelei e uiga i le hypoglycemia po o le maualuga o le suka o le toto e sili atu i le pito i luga o le masani,
  • le mafai ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta e fesiitai ai faʻamaumauga mai le mafaufau i ai,
  • se glucometer ua tuufaatasia ma se tonometa,
  • "Fesoʻotai" masini - mo tagata e le lelei le vaai (SensoCard Plus, CleverCheck TD-4227A),
  • se masini e mafai ona fuaina ai naʻo le toto suka, ae o le cholesterol ma triglycerides (AccuTrend Plus, CardioCheck).

O galuega faaopoopo uma o loʻo lisi atu i luga e faʻapupulaina ai le tau, ae e seasea faʻaaogaina i le faʻatinoga. Matou te fautuaina e te siakiina ma le totoa ia "faailoga autu e tolu" aʻo lei faatauina se mita, ona filifili lea o se faʻaaoga faigofie ma e le taugata e maua ai le tele o mea faʻaopoopo.

  • Faʻafefea ona togafitia mo le maʻisuka ituaiga 2: o se laasaga taʻitasi taʻitasi
  • O fea meaai e mulimuli ai? Faatusatusaga o taumafa maualalo-kalori ma le maualalo-carbohydrate
  • Tusa 2 o vailaʻau maʻisuka: faʻamatalaga auiliili
  • Siofor ma Glucofage tablets
  • Auala e aʻoaʻo ai e fiafia i le aʻoga faaletino
  • Pusa 1 togafitiga o maʻisuka mo tagata matutua ma tamaiti
  • Vaʻai le maʻisuka ituaiga 1
  • Taimi o le susu ma le auala e faalautele ai
  • Le auala o inisalini e leai ni tiga
  • O le maʻisuka ituaiga 1 i totonu o se tamaititi e togafitia e aunoa ma le inisalini e faʻaaoga ai taumafa tatau. Faatalanoaga ma le aiga.
  • Auala e faʻagesegese ai le faʻaumatia o fatugaʻo

Auala e siaki ai le mita mo le saʻo

I le tulaga lelei, e tatau i le tagata faatau ona tuʻuina atu ia te oe le avanoa e siaki ai le sao atoatoa o le mita ae e te leʻi faʻatau. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia lou vave fuaina o lou suka toto i taimi taʻitasi i se laina ma se glucometer. O taunuuga o nei fuataga e tatau ona ese mai le tasi i le isi e le silia ma le 5-10%.

E mafai foi ona e maua se suʻega toto i le fale suesue ma siaki le mita o le kulukose o lou toto i le taimi e tasi. Faʻaalu le taimi e te alu ai i le fale ma fai! Saili po o le a le maualuga o le maualuga o le suka. Afai ole suʻega ile suʻesuʻega o le maualuga o le kulukose i totonu o lou toto e itiiti ifo i le 4.2 mmol / L, ole faʻatagaina ole mea ole suʻega e le sili atu nai lo le 0.8 mmol / L i le tasi itu poʻo le isi. Afai o lou suka toto e maualuga atu i le 4.2 mmol / L, o lona uiga o le suiga i le glucometer e oo atu i le 20%.

Taua! Auala e iloa ai pe saʻo lau mita:

  1. Fuatia le suka toto i se glucometer e tolu taimi i se faasologa vave. E tatau ona ese iʻuga le sili atu ma le 5-10%
  2. Suʻe se suʻe toto i le fale. Ma i le taimi lava e tasi, fuaina lou suka toto i se glucometer. E tatau ona ese le iʻuga e le silia ma le 20%. O lenei suʻega e mafai ona faia i luga o se manava gaogao pe a maeʻa se taumafataga.
  3. Faia uma le suʻega e pei ona faʻamatalaina i le palakalafa 1. ma le suʻega e faʻaaoga ai se suʻesuʻega o le toto suʻesuʻe. Aua le faʻagataina oe i se mea se tasi. O le faʻaaogaina o se suʻega saʻo toto o le toto e matuai taua lava! A leai, o le a le aoga uma togafitiga o le maʻisuka, ma e tatau ona e "iloa lelei" ona faʻafitauli.

Faʻamatalaga o le siakiina o siaki CD

O le pusa e aofia ai le meafaigaluega e fua ai, o se seti o 10 suega, 10 vili e mafai ona faʻaaogaina, o se peni faʻamau, o se faʻailoga, o se mea faʻapipiʻi, se faʻamatalaga mo le aveina ma le teuina o le masini, se tusi faʻaoga Lusia, gagana faʻavae, ma se suʻega e siaki ai le tagata.

E le gata i lea, o se faʻataʻitaʻiga faʻatau e faʻatauina mo le suʻeina o le masini i le fale mo le saʻo. O se fale talavai e faʻatau atu ai foi se seti o suʻega, o le seti lea e aofia ai ni faʻamaʻi se lua o 25 fasi pepa taʻitasi.

Faʻapipiʻi pe a le manaʻomia le siakiina o fasi siaki i totonu o le soʻo o le mita, faʻapipiʻi ona tupu le fodu pe a iai le pu i le masini. O le masini foi ei ai se faʻamatalaga faʻafuaseʻi o le siakiina o paʻu ua maeʻa.

Afai e tatau ai, o le maʻisuka e mafai ona tuufaatasia fuainumera mo le tasi i le lua vaiaso poʻo le masina. Talu ai ona o le lautele lau lautele, tele ma manino le vai, o le masini e lelei tele mo tagata matutua ma tagata le lelei le vaai. A maeʻa le galuega, e otometi le liliu ese o le masini pe a mavae sina taimi pe a uma ona aveese le siaki.

Iloiloga Faʻamatalaga

E tusa ai ma fomaʻi ma tagata faʻaoga, o se faʻaoga maualuga lea ma maualuga, ma o loʻo i ai se tulaga malosi ma se numera aupito itiiti o isi faʻaopoopoga faʻaopoopoga e le manaʻomia mo tagata o le matua. E faigofie le suʻeina o suʻega ma le masini pe afai e te masalomia le maʻisuka, pe a maualuga le mita.

O le CR2032 o le tamaoaiga e sili ona tamaoaiga ona o lona maualalo o le taumafa eletise, o le tasi pulu e lava mo le 10,000 suʻega toto. Mo le mauaina o faʻamaumauga saʻo ma le faʻamaonia, na o le 0.9 i le toto e manaʻomia.

E mafai ona e maua iuga o le suʻesuʻega i le lima sekone. I le faʻaopoopoga, o le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 400 fuataga lata mai ma le aso ma le taimi o le suʻega. O le mita ei ai le fua faʻatusatusa o le 44x92x18 mm ma e na o le 50 g.

  • I le mauaina o le suʻega, o le aufaʻasalalau e faʻasalalau i se leo faʻalogo faapitoa.
  • O le suʻeina o le toto mo le suka o loʻo faʻatinoina e se metotia o suʻesuʻega faʻamalosi e faʻaaoga ai le kulūkose oxidase measurement system.
  • O le maʻisuka e mafai ona maua ai le kulukose toto i le lautele o le 0.6 i le 33.3 mmol / lita.
  • O vaega o suʻega o loʻo i ai se eletise faʻapipiʻi auro, lea, pe a faʻatusatusa i eletise, e maualuga le amio ma le teteʻe i aʻafiaga i fafo.

O le toto sampling pe'ā uma ona tupu se tamatamailima e otometi lava, o le suʻega o le suʻega tutoʻatasi na te aveina le toto talafeagai mo le suʻega. Ona o lenei mea, e matua faigofie lava le faia o se filifiliga masani o le suka i le fale.

Le tau o le masini ma mea taumafa

I le SD CheckGold mita lava, o le tau e laʻititi ma e tusa ma le 1000 rubles. O le pusa faʻapitoa e aofia ai mea e faʻaaogaina, mea faʻapitoa faʻataʻitaʻi ma masini toto sampling. O se seti o suʻega SDCheckGoldteststrip i le aofaiga o le 50 fasi vaega e tusa ma le 500 rubles.

O se seti o le pulea o le lua-level SDCheckGoldControlSolution mo le siakiina o le faatinoga o le masini e mafai ona faatauina mo le 170 rupu. E maua e le kamupanī se faʻamaumauga o le ola i luga oa latou lava oloa. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama pe faapefea ona faʻaaoga le mita.

Glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga: iloiloga, iloiloga ma tau

  • 1 Setema A-1
  • 2 GlucoTrackDF-F
  • 3 Accu-Chek Mobile

O le mita o se masini faaeletonika faʻapitoa lea e faʻaaoga e fuafua ai le maualuga o le suka i le toto. O nei masini e faʻaaogaina e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ma maua ai le avanoa e suʻe ai le kulukose i le aso i le fale e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻiina o se fomaʻi.

O le taimi nei i luga o maketi o loʻo i ai se numera tele o glucometers o le gaosiga o fale ma fafo. O le tele oi latou e osofaia, o lona uiga, ia ave le toto mo le auiliiliga, e tatau ona tui le paʻu.

O le fuafuaina o le suka i le toto e faʻaaogaina ai ia glucometers e faʻatinoina i fasi pepa faʻataʻitaʻi. E faʻaaogaina le sui soʻotaga i nei fasi pepa, lea e tali mai i luga o le faʻafesoʻotaʻi ma le toto, e mafua ai le fuafuaina o le kulukose i le toto.

E le gata i lea, o faailoga o loʻo faʻaalia i fasi pepa o loʻo faʻamaonia ai le mea e faʻaaoga ai le toto i le taimi o le suʻega.

Mo ituaiga taʻitasi o le mita, o le isi ituaiga ituaiga o siaki ua gaosia. Mo laʻasaga taʻitasi mulimuli ane, e tatau ona ave se laasaga fou.

Ole maualuga o le kulukose toto e maua i luga o le maketi e le manaomia ai le paʻu o le paʻu ma e le manaʻomia ni fasi, ma o le tau e taugofie. O se faʻataʻitaʻiga o sea glucometer o se masini e fai Rusia o le Omelo A-1. O le tau o le masini o loʻo i ai nei i le taimi o le faʻatau atu, ma e tatau ona faʻamaonia i vaega o le faʻatau.

O lenei iunite e faʻatino galuega e lua i le taimi e tasi:

  1. Faʻaalia vave o le toto maualuga.
  2. Fua o le suka o le toto i se auala e le faʻafefe, o lona uiga, e aunoa ma le manaʻoga mo se faʻamaʻi tamatamailima.

Faatasi ai ma se ituaiga masini, o le puleaina o le kulukose i le fale ua sili atu ona faigofie e aunoa ma ni lavea. O le faagasologa lava ia e le atoatoa ma saogalemu, e le afaina ai.

Glucose o se punavai malosi mo suauʻu ma gaʻo o le tino, ma e aʻafia ai foʻi le setete o toto toto. O le leo e faʻalagolago i le aofaʻi o le kulukose, faʻapea foi le i ai o le insulin.

O le glucometer o le Omelon A-1 e aunoa ma se fasipepa e mafai ai ona e suʻesuʻeina le vascular tone e ala i le toto ma le pulunaua. O fua e fai muamua muamua i le tasi lima ona sosoo ai lea ma le isi lima. A maeʻa lena, o le fuaina o le kulūkose e fai, ma o fua o fua o loʻo i luga o le lau o le masini i numera numera.

O le Mistletoe A-1 ei ai lona malosi eletise malosi ma le maualuga, ma e mafai ai ona sili atu le sao o le totoina o le toto nai lo le faʻaaogaina o isi siaki toto.

O nei masini o glucometers Rusia, ma o le atinaʻe lenei o saienitisi o lo matou atunuu, ua pateni i Rusia ma Amerika. Na mafai e le au atinaʻe ma le au gaosi oloa ona faʻaaogaina i le masini masini faʻaogafesaʻi sili ona taua, ina ia faigofie ai i tagata taʻitasi ona faʻaaogaina le galuega.

O le faailoga o le suka i le Omelon A-1 o le masini e faʻaogaina i le auala o le glucose oxidase (auala Somogy-Nelson), o lona uiga, o le laʻititi laʻititi o le pulea o meaola e masani ai le masani i le 3.2 i le 5.5 mmol / lita e avea ma faavae.

O le Omelon A-1 e mafai ona faʻaaogaina e fuafua ai le kulūkose i tagata soifua maloloina faʻapea foi i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

E tatau ona fuafuaina le faʻatonuga o le kulukose i le taeao i luga o se manava gaogao pe leai muamua nai lo le 2.5 itula pe a uma se taumafataga. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e suʻesuʻe maeʻaeʻaeʻa faatonuga ina ia saʻo le fuaina o le fua (muamua poʻo le lua), ona e manaʻomia lea ona e maua se toʻafilemu filemu ma ia i ai mo le lima minute ae leʻi aveina le fua.

Afai ei ai se manaʻoga e faʻatusatusa faʻamaumauga na mauaina i le Omelon A-1 ma fua o isi masini, ona muamua lea e tatau ona e iloiloina le faʻaaogaina o le Omelon A-1, ona ave lea o se isi glucometer.

I lenei tulaga, e tatau ona amanaʻia le auala o le faʻatulagaina o se isi masini, lona metotia fuataga, faʻapea foʻi ma le kulūkose masani mo lenei masini.

Manatua faʻatulagaina mo fua o fua

Toeitiiti lava o faleaʻiga faʻaonapo nei ua fausia-e manatua mo le tele o fuainumera. O le masini "manatua" le taunuuga o le fuaina o le suka toto, faapea foi ma le aso ma le taimi. Ona mafai lea ona faʻaliliu atu nei faʻamatalaga i se komepiuta, faʻatusatusa a latou fua faʻatatau, matamata i tulaga, ma isi.

Ae afai e te manaʻo moni e faʻaitiitia lou toto suka ma faʻafesoʻotaʻi masani, ona le aoga lea o le mafaufauga o le mita.Talu ai ona e le resitaraina e ia tulaga e aʻafia ai:

  • O le a ma o anafea na e 'ai ai? E fia karaka o gaʻo pe o se falaoa e te 'ai?
  • O le a le gaoioiga faaletino?
  • O le a le atunuʻu o inisalini poʻo fualaau o le maʻisuka na maua ma o afea?
  • Ua e feagai ma se faʻafitauli ogaoga? Malulu malulu poʻo isi faʻamaʻi pipisi?

Ina ia aumaia moni lou toto suka i le masani, e tatau ona e tusia se tusi faʻataʻitaʻi e tusi ai ma le faʻaeteete uma nei faʻafanua, iloilo ma fuafua au fuainumera. Mo se faʻataʻitaʻiga, "1 le kalama o le carbohydrate, 'ai i le aoauli, faʻafefeteina loʻu suka toto i le tele molol / l."

O le manatua mo fua o fua, lea ua fausia i totonu o le mita, e le mafai ai ona faamaumauina faamatalaga talafeagai uma. E tatau ona e tausia se tusi faʻataʻitaʻi i totonu o se pepa pepa poʻo se telefoni feaveaʻi telefoni feaveai. O le faʻaaogaina o se telefoni mo lenei mea e faigofie lava, aua e masani ona i ai ia oe.

Matou te fautuaina oe faʻatau ma faʻatautaia tele se telefoni pe afai e na o le teu lau "diabetic diary" i totonu. Mo lenei, o se telefoni faʻaonapo nei mo le 140-200 dollars e talafeagai lelei, e le tatau ona faʻatau taugata tele. Ae mo le glucometer, ona filifili lea o se ata faigofie ma taugofie, pe a uma ona siaki "faailoga taua e tolu".

GlucoTrackDF-F

O le isi kesi e le osofaia, leai se oso, glucose-free glucose ole GlucoTrackDF-F. O lenei masini ua gaosia e le Kamupani Isaraelu o Integrity Applications ma faatagaina mo le faatauina atu i atunuu o le konetineta o Europa, o le tau o le masini e ese le eseese i totonu o atunuu taitasi.

O lenei masini o se kiliva faʻapipiʻi lea e pipii i le talipupuni. Ina ia maimoa i taunuuga o loʻo i ai se tamaititi, ae le o se mea faigofie.

GlucoTrackDF-F e manaia e le port USB, aʻo faʻamatalaga e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta i le taimi lava e tasi. E toʻatolu tagata e mafai ona faʻaaoga le tagata faitau i le taimi e tasi, ae e manaʻomia uma se mea e iloa ai, o le tau e le amanaiaina lenei mea.

O ata e tatau ona sui tasi i le ono masina, ma o le masini lava ia e tatau ona faʻamanatuina i masina uma. Ua fai mai le kamupani gaosi oloa e mafai ona faia lenei mea i le fale, ae sili atu ona lelei pe afai o lenei faiga na faia e tagata tomai faapitoa i le falemaʻi.

O le faʻaogaina o le faagasologa e umi tele ma e mafai ona alu pe a ma le 1.5 itula. O le tau o loʻo iai nei i le taimi o le faʻatau.

Vaevaega: mea autu o le tau

Faʻatauina o faʻataʻitaʻiga mo le fuaina o le suka toto - o mea nei o le a avea ma au tupe faʻaalu autu. O le "amataga" le tau o le glucometer o se mea faatauvaa pe a faatusatusa i le maualuga o le tupe e tatau ona e faia i taimi uma mo vaega faataitai. O le mea lea, ao leʻi faʻatauina se masini, faʻatusatusa tau o suʻega faʻataʻitaʻiina mo isi ma isi faʻataʻitaʻiga.

I le taimi lava lea e tasi, e le tatau ona faʻamaonia oe e le faʻataʻitaʻiga tau faʻataʻitaʻiga e faʻatau ai se glucometer leaga, ma le maualalo o le fua saʻo. E te fuaina le suka toto e le "mo le faʻaalia", ae mo lou soifua maloloina, e puipuia ai le maʻisuka faafitauli ma faʻaʻumiʻumi lou olaga. E leai se tasi e pulea oe. Aua e ese mai ia te oe, e leai se tasi e manaomia lenei mea.

Mo nisi o glucometers, o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i pusa taʻitasi, ma mo isi i le 'tuufaatasiga' 'atoʻatoa, mo se faʻataʻitaʻiga, 25 fasi vaega. O le mea lea, o le faatauina mai o faʻataʻitaʻiga i paʻu taitasi e le fautuaina, e ui lava e foliga mai e sili atu ona talafeagai. .

A e tatalaina le 'afifi' tuʻufaʻatasia 'faatasi ai ma ni faʻataʻitaʻiga - e manaʻomia lou vave faʻaaoga uma mo se vaitaimi. A leai, o le suʻeina o fasipepa e le faʻaaogaina i le taimi o le a faʻaitiitia. E faʻamalosia ai oe i le mafaufau e fua ai lau suālaʻau toto. Ma o le tele o taimi e te faia ai lenei mea, o le sili atu foi lea o le ae mafai ona pulea lau maʻisuka.

O tau o faʻataʻitaʻiga ua faʻateleina, e saʻo. Ae o le ae faʻapolopolo i le tele o taimi i togafitiga o le maʻisuka faafitauli e te le mauaina. O le faʻaaluina o le $ 50-70 i le masina ile suʻega suʻesuʻe e le malie tele. Ae o lenei mea o se tau maualalo e faatusatusa i le faaleagaina lea e mafai ona mafua ai le faaletonu o le tino, faaletonu o le vae, po o le fatu fatu.

Faaiuga Ina ia manuia le faatauina o se glucometer, faatusatusa ia ata i faleoloa i luga o le initaneti, ona e alu lea i le fale talavai po o le poloaiga ma le faʻatagaina. E foliga mai, o se masini taugofie e leai se tau e aunoa ma "logo ma pulu" le talafeagai e fetaui ma oe. E tatau ona faaulufaleina mai mai se tasi o tagata popoto lauiloa. E fautuaina e feutagai ma le tagata faatau e siaki le sao atoatoa o le mita ao le i faatauina. Faʻalogo foi i le tau o fasi siaki.

Accu-Chek Mobile

O se ituaiga mita lea e le faʻaaogaina ai ni suʻega, ae e osofia (e manaʻomia ai le toto sampling). O lenei iunite faʻaaoga se kaseti faʻataʻitaʻi faapitoa lea e mafai ai ona e faia le 50 fuataga. O le tau o le masini e 1290 rubles, e ui i lea, o le tau e ono fesuisuiai e fuafua i le atunuu o le faʻatau poʻo le fesuiaiga o tupe.

O le mita o le tolu-in-one system ma o loʻo aofia ai elemene talafeagai uma mo le saʻo lelei o le kulukose. O le masini e gaosia e le Swiss company RocheDiagnostics.

Accu-Chek Mobile o le a laveaʻiina lē e ona mai le lamatiaga o le faʻasolosoloina o suʻega, aua e le o iai. Nai lo lena, o se kaseti faʻataʻitaʻi ma se punch mo le taina o le paʻu ma le fausaga o loʻo aofia i totonu o le afifi.

Ina ia aloese mai le pupuʻu tamatamailima e aunoa ma le faamoemoeina ma ia faia vave se suiga vave o lancets faʻaaogaina, o le 'au o loʻo i ai se masini feaveaʻi. O le kaseti o le suega o loʻo aofia ai le 50 fasi pepa ma ua mamanuina mo suʻega e 50, lea e faʻaalia ai foi le tau o le masini.

O le mamafa o le mita e tusa ma le 130 g, o lea e mafai ai ona e tauaveina i taimi uma i lau taga po o le ato.

O lenei masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e faʻaogaina ai se telefoni USB poʻo se faʻapipiʻi infrared, lea e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga mo le gaosiga ma le teuina i se komepiuta e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faaopoopo O le mea lautele, o mita glucose toto ua leva ona i luga o le maketi ma ua leva ona iloa e le maʻisuka.

Accu-ShekMobile e manatua mo le 2000 fuataga. E mafai foi e ia ona fuafua le maualuga o le kulukose i se tagata maʻi e maua i le maʻisuka mo le 1 pe 2 vaiaso, masina poʻo le kuata.

OneTouch Filifili Suʻega - Tali

Ia Tesema 2013, na faʻataʻitaʻi ai e le tusitala o le saite a le DiabetMM.Com le mita OneTouch Select mita e faʻaaoga ai le metotia o loʻo faʻamatalaina i le tusitusiga o loʻo i luga.

I le taimi muamua, na ou fuaina le 4 fua i se laina ma se vaitaimi 2-3 2-3 minute, i le taeao i luga o se manava gaogao. Na maua le toto mai tamatamai lima eseese o le lima tauagavale. Oʻuga e te vaʻaia i le ata:

I le amataga o Ianuari 2014 na ia pasia suega i le fale suesue, e aofia ai le glucose plasma anapogi. 3 minute aʻo lei amataina le toto mai se vein, sa fuaina le suka i se glucometer, ona faʻatusatusa lea i se suʻesuʻega a le falesuesue.

Glucometer na faaalia mol / l

Suesueina o suʻesuʻega i le fale suʻesuʻe "Glucose (serum)", mmol / l

4,85,13

Faaiuga: o le OneTouch Filifili le mita e saʻo lelei, e mafai ona fautuaina mo le faʻaaogaina. O le manatu lautele o le faʻaaogaina o lenei mita e lelei. O se mataua o le toto e manaʻomia sina mea itiiti. O le ufiufi e matua lelei lava. Ole tau ole suʻega e talia.

Na maua le ata o OneTouch Select. Aua e te totoina le toto i luga o le suega mai luga! A leai, o le mita o le a tusia le "Error 5: le lava le toto," ma o le a faʻaleagaina le taʻavale. E tatau ona faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le masini "molia" ina ia mafai ai e le siaki siama ona toto le toto e ala i le pito i luga. Ua faia lenei mea e pei lava ona tusia ma faʻaalia ile faatonuga. I le taimi muamua sa ou faaleagaina 6 fasi suega ae ou te lei faaaogaina. Ae o le fua o le suka o le suka i taimi uma e faʻatino vave ma faigofie.

P. S. Le au gaosi oloa! Afai e te tuʻuina mai ia te au faʻataʻitaʻiga o au kulupu, o le a ou tofotofoina i latou i le auala lava lea e tasi ma faamatala mai iinei. O le a ou le aveina se tupe mo lenei mea. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi aʻu i luga o le fesoʻotaʻiga "E uiga i le Faʻaulu" i le "pito i lalo" o lenei itulau.

SD CodeFree - o le tau sili ona maualuga o le glucometer

Afai na e filifili muamua e filifili se glucometer mo le fuaina o le maualuga o le suka toto mo oe lava, o ou aiga poo uo, matou te fautuaina oe ia e gauai i le mita SD codeFree non-encoding mita na gaosia e le South Korean company SD Biosensor.

Mo faʻatauvaʻaʻiga faʻasalalau o le SD CodeFree ma isi faʻataʻitaʻiga o glucometers, faʻapea foʻi mea e faʻaaogaina ma mea faʻapitoa, faamolemole faʻafesoʻotaʻi ile i-meli: imeli puipuia poʻo le telefoni i Korea i Saute: + 82-10-3328-5799

Fai mai le fomai e te manaʻomia vave se glucometer?

O lea la, na maua ai i le tagata se faʻamaʻi tiga - maʻi suka! Na faamalamalama mai e le endocrinologist e faapea o le a tatau ona alu soo i le falemai mo le faatonuina o fualaau faasaina, ma ia tu i laina e fua ai le suka toto i le vaiaso.

Ae ui i lea, e mafai ona aloese laina uumi pe afai e faʻatau oe lava ia mita o le kulukose toto. O le mea e ofo ai, na fautuaina oe e le endocrinologist i totonu o le falemai i le agalelei ma le agalelei pe o le a le masini e faʻatau ma faʻamaonia ai le mea e sili atu ona fai.

Aua e te faanatinati e ave se atotupe ma tamoe i le fale talavai ona e le o se mea moni o le masini fautuaina o le a fetaui ma oe!

SD CodeFree o se tasi o masini muamua e aunoa ma le faʻamaonia. A faʻaaogaina lenei mita, mo se faʻataʻitaʻiga, e le toe manaʻomia e se tagata matua ona manatua le numera code, ulufale i le code pe faʻapipiʻi le pu. E leai ni tulafono i le mitaO le mea lea, o le a le galo lava oe e ulufale pe sui le tulafono tuai i se mea fou.

O le laina o glucometiga na gaosia e le kamupani e 4 faʻatusa:

  • SD Check Gold
  • SD CodeFree
  • SD GlucoMentor
  • SD GlucoNavii

Faatasi ai ma ia mea, o le ata muamua o le SD Check Gold o le faigofie lea, ao le lua mulimuli ua i ai se faʻalauteleina o seti o filifiliga. Ae ui i lea, o le sili ona taatele ma sili ona lelei i tulaga o le tau ma le lelei o le SD CodeFree glucometer.

Faʻapitoa ma Faʻamanuiaga o le SD CodeFree Sugar Meter

  • A aunoa ma se kopi
  • Taimi fuafuaina - 5 sec.
  • O se mataua itiiti o le toto - na o le 0.9 ml
  • O lapisi ma faʻamafanafana e lalagaina le laser auro sikola
  • Faailoga "ao leʻi faia taumafataga" ma "pe a maeʻa taumafa," fua faatatau mo le 7, 14 ma le 30 aso
  • O se uati o le faʻamalo e fafa ona fafa i le aso, ma le 2 itula i le maeʻa o se taumafataga
  • E lapatai le masini e uiga i le hypoglycemia
  • 500 faʻamaumauga i le mafaufau o le mita i le aso ma le taimi
  • Se polokalame komepiuta mo le pueina ma le aoina o faamaumauga o suʻega toto

Mo tagata talavou, o le fesili o le faʻamaonia ma le maualuga o le vave mita o le kulukosesese o le toto suka e matua taua lava. O nei masini uma e fua ai le toto suka i le naʻo le lima sekone.

Glucose mita SD CodeFree o tamai mataua o le toto. Ma le isi, o vaʻa sili ona faʻaaogaina faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga!

Ua ausia e le SD CodeFree glucometer mea uma e sili ona manaʻomia i aso nei ma o loʻo i ai tekinolosi e aunoa ma le fesuiaiga.

O le glucometer o loʻo i ai se galuega talafeagai - meaʻai. Pe a faʻaaogaina lenei galuega i le lisi o le mita, o le fua o le fuaina o le maualuga o le suka o le toto e mafai ona taua o le "Aʻo Leʻi Manu" ma le "Pe a uma le Taʻu".

O le masini foi e resitala ma faʻaalia tulaga taua mo le 4, 14 ma le 30 aso.

E faigofie tele mo i latou e fia malamalama ia latou meaʻai ma malamalama i le auala e aafia ai se oloa faapitoa toto sukamea e mafai ona e 'ai ma pe o le a le tele.

E sau i le SD CodeFree mita mita glucometer polokalama - aoina ma le pueina o faʻamatalaga o faʻamaumauga, lea e faʻapipiʻi i lau komepiuta. O lenei polokalame e faigofie tele-i-aʻoga, manino ma faigofie ona faitau laulau faʻamaumauga, lipoti ma kalafi lanu.

Mea e te manaʻomia e faʻatau e fua ai le suka o le toto

A e faʻatau se glucometer, ia maitauina o le kitini e sau ma:

  • 10 suega
  • peni mo le taina o se tamailima ma le maua o se mataua o le toto
  • 10 laupega (tuʻuina o nila faʻaaoga i totonu o se peni paʻu)

O suʻega taʻitasi e fuafua mo le tasi fua o le suka. Lancet lelei foi. O le mea lea, faatasi ai ma se glucometer, o le a sili atu ona lelei le faatau mai o le 50-100 pepa faʻataʻitaʻiga (1 pe 2 paʻu), ma le 50-100 i le fuataga o le 1 lekone i le 1 le siaki. E sili ona lelei le faʻatau o laʻau faʻavaomalo, talu ai e fetaui mo le tele o atigi fale, vagana ai mea uma e amata i le upu "Accu-Chek".

SD CodeFree - glucometer faʻamaeʻa faatonuga: ina ia iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga le glucometer o lenei faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e siiina le faatonuga pe matamata le glucometer measurement o le vitio i lalo. E mafai foi ona e siiina faatonuga mo le polokalama mo le mita i luga o se PC.

Mo faʻatauvaʻaʻiga faʻasalalau o le SD CodeFree ma isi faʻataʻitaʻiga o glucometers, faʻapea foʻi mea e faʻaaogaina ma mea faʻapitoa, faamolemole faʻafesoʻotaʻi ile i-meli: imeli puipuia poʻo le telefoni i Korea i Saute: + 82-10-3328-5799

Tuua Lau Faamatalaga