Glucometer "Contour Plus": tulaga lelei, foliga

* O le tau i lau eria e ono fesuiaʻi. Faʻatau

  • Faʻamatalaga
  • faʻamatalaga faʻapitoa
  • iloiloga

O le Glucometer Contour Plus o se masini fou, o lona saʻo ole fua ole kulukose e tutusa ma suʻesuʻega. Ua maeʻa le fuataga i le 5 sekone, lea e taua i le siama o le hypoglycemia. Mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o se pa'ū taua o le kulukose e mafai ona oʻo atu ai iʻuga leaga, o se tasi o ia o le hypoglycemic coma. O suʻesuʻega sao ma vave e fesoasoani ia te oe e maua ai le taimi e manaʻomia e faʻaitiitia ai lou tulaga.

O le lapoa lapoa ma faʻatautaia faigofie e mafai ai ona faʻamalieina tagata i faʻafitauli faʻapitoa. O le glucometer e faʻaaogaina i falemaʻi e mataʻituina ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma ia iloilo lelei le maualuga o le glycemia. Ae le o le glucometer e faʻaaoga mo le siakiina o le maʻisuka.

Faʻamatalaga ole mita ole Contour Plus

O le masini e faʻavae i luga o tekonolosi tele-pulse. E masani ona ia suʻeina le tasi mataua o le toto ma lafo mai se faailo mai le kulukose. O le faʻaaogaina foi o le FAD-GDH enzyme faʻaonaponei (FAD-GDH), lea e naʻo le glucose e gaoioi ai. O le lelei o le masini, faʻaopoopoga i le maualuga, o uiga nei:

"Lua avanoa" - afai e le lava le toto e fua i luga o le suʻega, o le Contour Plus mita o le a tuʻuina atu se faailo leo, o le a maua se faʻamaonia faapitoa i luga o le lau. E 30 sekone e te faaopoopoina ai le toto i le lava suega,

"No coding" tekinolosi - aʻo leʻi amataina le galuega, e te le manaʻomia le ulufale i se code pe faʻapipiʻi se pu, lea e ono mafua ai mea sese. A maeʻa ona tuʻuina le pusa faʻamau i totonu o le taulaga, o le mita e feliuliuai (faʻataʻatia) aunoa mo lea,

O le toto mo le fuaina o le toto glucose e na o le 0.6 ml, o le taunuuga ua saunia i le 5 sekone.

O le masini e i ai se lapoʻa lapoa, ma e mafai ai foʻi ona e faia ni faʻamanatuga lelei e uiga i le fua pe a uma se taumafataga, lea e fesoasoani i le fuaina o le suka i le taimi o le tauvaga i le taimi.

Faʻamatalaga Faʻatekinolosi o le Moli Meli Taʻitasi

i le vevela o le 5-45 ° C,

humidity 10-93%,

i luga o le ea i le maualuga o le 6.3 km i luga aʻe o le sami.

Ina ia galue, e te manaʻomia 2 pipi lithium o le 3 volts, 225 mA / h. E lava le 1000 faʻataʻitaʻiga, e tutusa ma le tausaga o fua.

O le aotelega o le glucometer e laʻititi ma mafai ai ona e tausia i taimi uma lata ane:

Glucose o le toto ua fuaina mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L. 480 iuga e otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini.

O le faʻavelaina o le eletise eletise o le masini e tausisia manaoga faʻavaomalo ma e le mafai ona aafia ai le faʻaogaina o isi masini eletise ma meafaigaluega faafomai.

O le Contour Plus e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le autu, ae faʻapea foʻi i le tulaga maualuga, lea e mafai ai ona e setiina tulaga taʻitasi, faia ni faailoga faapitoa ("A o leʻi faia le Meal" ma le "After Meal").

Filifiliga Tofi Gao (Contour Plus)

I totonu o le pusa e:

Microllet Next finger finger device,

5 ponaivi ua leai se aoga

mataupu mo le masini,

kata mo le resitalaina o le masini,

tipitipi mo le maua o se pa'ū toto mai isi nofoaga

E le aofia ai vaega o suʻega, e faʻatau i latou lava. E le faʻamaonia e le kamupanī pe o le a faʻaaogaina fasi pepa faʻasolosolo ma isi igoa ma le masini.

O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaoniga e le faʻamaonia ile Glucometer Contour Plus. Pe a tulai mai se faaletonu, e suia le mita i le tutusa pe leai foi i galuega ma uiga.

Faʻaaoga tulafono faʻaaoga

A o le i ai se fua o le kulukose, e tatau ona e saunia se glucometer, lancets, fasi siaki. Afai o le Kontur Plus mita sa i fafo, ona tatau lea ona e faatali mo ni nai minute mo lona vevela e fetaui ma le siosiomaga.

Aʻo leʻi suʻeina, e tatau ona fufuluina lelei ou lima ma solo. O le toto sampling ma galue ma le masini e tupu i le faasologa lea:

E tusa ai ma faatonuga, tuʻu le Microllet i le Microllet Next piercer.

Aveese le fasi siaki mai le pu, faʻaofi i totonu o le mita ma faʻatali mo le faailo leo. O se faailoga e iai se paʻu ma se mataua o le toto e tatau ona i luga o le lau.

Faʻasalaʻi le faʻamau i le itu o le tamatamailima ma taomi le ki.

Taumafai ma lou lua lima mai le pito i lalo o le tamatamailima i le pito mulimuli o le phalanx ma se pupu seʻia oʻo ina oʻo mai se pa'ū. Aua e te taomi i luga o le pad.

Aumai le mita i se tulaga saʻo ma paʻi i le pito i lalo o le suʻega i se matāua o le toto, faʻatali mo le 'aveʻese o le suʻega e faʻatumu (o le a faʻamaonia)

A maeʻa le faailo, e amata le lima-lua le aofaʻi ma o le iuga e aliali i luga o le lau.

Isi faʻaopoopoga o le mita Contour Plus

O le tele o le toto i luga o le fasi siaki atonu e le lava i nisi tulaga. O le masini o le a tuʻuina atu i luga o le pusa faʻalua, o le a faʻaalia se faʻamau avanoa i luga o le lau. I totonu o le 30 sekone, e tatau ona e aumaia le fasi siaki i se mataua o le toto ma faatumu.

O vaega o le masini Contour Plus o:

tapunia faʻafuaseʻi pe afai e te le aveesea le faʻamaumauga mai le taulaga i totonu o le 3 minute

liliu ese le mita pe a uma ona aveese le laina siaki mai le taulaga,

le mafai ona seti igoa i luga o le fua ao leʻi 'aʻai poʻo le maeʻa o taumafataga i tulaga masani,

toto mo le auiliiliga e mafai ona aveesea mai le pama o lou lima, lima, toto toto e mafai ona faʻaaogaina i se falemaʻi.

I totonu o le masini faʻapitoa Conof Plus (Contour Plus) e mafai ona e faia au oe lava faatulagaga. E mafai ai ona e seti le maualuga ma le maualuga o kulukose. I le mauaina o se faitauga lea e le fetaui i tulaga faataatia, o le a tuuina atu e le masini se faailoilo.

I tulaga masani, e mafai ona e setiina igoa e uiga i le fua muamua aʻo leʻi maeʻa foi se taumafataga. I totonu o le tusi faʻataʻitaʻi, e le gata ina mafai ona e silasila i iuga, ae o le a tuʻuina foi nisi faʻamatalaga faaopoopo.

Lelei mea lelei

    • Ole mita ole Contour Plus ua mafai ai ona e teuina taunuuga ole 480 fuataga mulimuli.
  • e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta (faʻaaogaina se uaea, e le o aofia ai) ma faʻafeiloaʻi faʻamaumauga.

    i tulaga sili atu, e mafai ona e vaʻai i le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 30 aso,

    pe a oʻo i luga aʻe o le glucose e sili atu i le 33.3 mmol / l pe lalo ifo 0.6 mmol / l, o le faʻatusa tutusa e aliali i luga o le lau,

    auiliiliga e manaʻomia ai sina toto itiiti,

    o se afaina mo le mauaina o se mataua o le toto e mafai ona faia i isi nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le alofilima o lou lima),

    auala faʻafefiloi o le faʻatumu o vaega faʻataʻitaʻi i le toto,

    o le nofoaga papaʻi e laiti ma faʻamalolo vave,

    faʻatulagaina o faʻamanatuga mo fua faʻatatau i taimi eseese i taimi o se taumafataga,

    leai se manaʻoga e faʻaoga ai se glucometer.

    O le mita e faigofie ona faʻaaoga, o lona avanoa, faʻapea foʻi le maua o sapalai e maualuga i falemaʻi i Rusia.

    I Rusia i le 2018, o se siitaga o tau o fualaau faasaina ua faamoemoeina

    E tusa ai ma le nusipepa a Izvestia, e tusa ai ma fuainumera o le Matagaluega o Alamanuia ma Fefaatauaiga, i le 2018, o le faateleina o tau mo vailaau ma meafaigaluega faafomai na faamatuu atu i le 2017 ua faamoemoeina i Rusia, ao faateleina le faatauina atu o tau mo togafitiga i le tausaga talu ai. Ua maitauina o le tau o se tasi afifi na siitia i le 7%, ma ua alu atu i le faatauina atu, o tau o vailaau o le a siitia e le isi 7%.

    Ituaiga suega Contour Sili Leai 100 o le a vave ona oo mai

    I le taimi lata mai i luga o le maketi a Rusia o le a avea ma vaega o tofotofoga "Contour Plus" i totonu o se afifi o le 100 vaega (poo le numera 100). Ina ia iloa le taua tonu o le talosaga mo le Kontur Plus numera 100 o faʻataʻitaʻiga, o le a faʻalauiloaina oloa i le faleoloa o le Test Strip (faʻatau oloa i Moscow ma le Initaneti). I le tulaga o se faʻataʻitaʻiga manuia, o le Contour Plus No. 100 suega faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona faʻatau i falemaʻi i lau 'aʻai.

    Faatonuga faapitoa

    I tagata gasegase e le lelei le gaioiga lautele, o le suʻesuʻeina o le kulukose mai se tamatamailima po o se isi nofoaga e le o faʻamalamalamaina. Faʻamatalaga o le teteʻi, o le faʻaitiitia o le toto maualuga, hyperglycemia hyperosmola ma le faʻalalalaina tele, atonu o le a le saʻo le iʻuga.

    A o leʻi fuaina le kulukose o le toto mai isi nofoaga, e tatau ona e mautinoa e leai se faʻailoga. O le toto mo le suʻega e naʻo le tamatamailima e ave ai pe a fai e maualuga le kulūkose, pe a mavae le atuatuvale ma faasaga i tua o le maʻi, pe a leai ni lagona loloto o le faʻaitiitia o le kulukose. O le toto na aveesea mai le alofilima o lou lima e le fetaui mo suʻesuʻega pe a fai o le vai, vave faʻaleaʻoina pe salalau.

    Lancets, mea puʻepuʻe, vaega o suʻega e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia ma avea ai se lamatiaga o meaola. O le mea lea, e tatau ona lafoaʻi e pei ona faʻamatalaina i faatonuga mo le masini.

    RU № РЗН 2015/2602 tusia i le aso 07/20/2017, № РЗН 2015/2584 na tusia i le aso 07/20/2017

    TULAGA FAʻAFAITAIGA E LĒ ILOA. AE LEʻI TALOSAINA E LE FESOASOANI E TATOU TUSI MA LE FAIA LE TUSI LESONA TUSI.

    I. Tuuina atu o le saʻo e faʻatusatusa i le fale suesue:

    E faʻaaogaina e le masini le telefoni tekinolosi, lea e tele taimi e siaki ai le pa'ū o le toto ma maua ai se saʻoga saʻo.

    O le masini e maua ai le faʻalagolago i tulaga lautele fesuiaiga:

    paluga o le laasaga o le 5 ° C - 45 °

    humidity 10 - 93% rel. faʻafiafiaina

    maualuga i luga o le sami - e oo atu i le 6300 mita.

    O le suʻega o le suʻega e faʻaaogaina ai se enzyme faʻaonapo nei lea e toetoe lava leai se fegalegaleaiga ma fualaau faasaina, lea e maua ai fua saʻo pe a ave, mo se faataitaiga, paracetamol, acid ascorbic / vitamini C

    O le glucometer e faia le faasaʻoina saʻo o fua o fua faʻatasi ma le hematocito mai le 0 i le 70% - o lenei mea e mafai ai ona maua le maualuga maualuga i le tele o hematoconi, lea e mafai ona tuʻuina pe faʻateleina ona o faʻamaʻi eseese

    Fua faʻatatau o fuataga - elekene

    II Tuuina atu o le faʻaaogaina:

    E faʻaaogaina e le masini le tekonolosi "E aunoa ma le faʻamaonia". O lenei tekinolosi e mafai ai ona faʻapipiʻiina le masini i taimi uma lava e faʻapipiʻiina ai se taʻavale, ma faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le ulufale mai o le tusi tusi - se mea e mafai ai ona sese. Leai se mea e tatau ona faʻaalu ai se taimi e ulufale atu ai i se numera poʻo se puipuiga / puʻeina code, Leai se faʻamatalaga e manaʻomia - leai se tusi ulufale tusi

    O le masini o loʻo i ai le tekinolosi o le faʻaogaina o se faʻataʻitaʻiga lona lua o le toto, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina toto i le lava suega e tasi pe afai e le lava le toto muamua toto - e le manaʻomia ona e faʻaalu se suʻega fou. Maualuga lona lua tekonolosi teu taimi ma tupe.

    O le masini e 2 auala faʻaoga - tele (L1) ma le maualuga (L2)

    Vaega o le masini pe a faʻaaoga le Faʻasologa autu (L1):

    Faʻamatala puupuu e uiga i le faʻatupulaia ma le faʻaititia o tau aoga mo le 7 aso. (HI-LO)

    Faatusatusaina o le aofaʻi mo le 14 aso

    Manatua e aofia ai taunuuga o le 480 fua lata mai.

    Mea faʻaalia i le faʻaaogaina o le Ala Sili (L2):

    O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faamanatu ai 2.5, 2, 1.5, 1 itula i le maeʻa o taumafataga

    Fua faʻatatau o le averesi mo le 7, 14, 30 aso

    Manatua e aofia ai iuga o 480 fua mulimuli.

    Faailoga "Aʻo Leʻi Manu" ma le "Pe a uma le Taʻu"

    Faʻamau faʻatusatusaina o le averesi ao lumanaʻi ma le maeʻa o taumafataga i le 30 aso.

    Aotelega o tulaga maualuga ma maualalo mo aso e 7 (HI-LO)

    Tulaga maualuluga maualuga ma maualalo

    O le laitiiti o le pa'ū ifo o le toto e na o le 0.6 μl, o le gaioiga o le mataʻituina o le "faʻamalieina"

    E toetoe lava a leai se afaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini Microlight 2 - Shallow puncut vave. O lenei mea e mautinoa ai ni manua laiti i taimi masani.

    Naʻo le 5 sekone le taimi na fua ai

    O le tekinolosi o le "aveeseina o le toto" i le toto o se lavea - o le siaki o le siaki e gauai atu ai i sina toto itiiti

    Mafai ona ave le toto mai isi nofoaga (pama, tauau)

    Le mafai ona faʻaaoga ituaiga uma o toto (faʻaleagaina, vevela, capillary)

    O le aso e muta ai le suʻega (faʻaalia i luga o le afifiina) e le faalagolago i le taimi o le tatalaina o le fagu i fasi pepa,

    Faailogaina vave o tau aogā i fua faʻatatau na faia ma le faʻafoega o le puleaina - o nei faʻamaumauga e le aofia ai foi i le fuafuaina o fuainumera

    Port mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le PC

    Fuataga o fuataga 0.6 - 33.3 mmol / l

    Faʻasaina o le plasma o le toto

    Batiri: lua batipi lithium o le 3 volts, 225mAh (DL2032 poʻo le CR2032), na fuafuaina mo le tusa ma le 1000 fuataga (1 le tausaga ma le maualuga o le faʻaaogaina)

    Faʻamau - 77 x 57 x 19 mm (maualuga x lautele x mafiafia)

    Faʻamaumauga e le gaosiga e leai se totogi

    O le Glucometer Contour Plus o se masini fou, o lona saʻo ole fua ole kulukose e tutusa ma suʻesuʻega. Ua maeʻa le fuataga i le 5 sekone, lea e taua i le siama o le hypoglycemia. Mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o se pa'ū taua o le kulukose e mafai ona oʻo atu ai iʻuga leaga, o se tasi o ia o le hypoglycemic coma. O suʻesuʻega sao ma vave e fesoasoani ia te oe e maua ai le taimi e manaʻomia e faʻaitiitia ai lou tulaga.

    O le lapoa lapoa ma faʻatautaia faigofie e mafai ai ona faʻamalieina tagata i faʻafitauli faʻapitoa. O le glucometer e faʻaaogaina i falemaʻi e mataʻituina ai le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma ia iloilo lelei le maualuga o le glycemia. Ae le o le glucometer e faʻaaoga mo le siakiina o le maʻisuka.

    Uiga

    Contour Plus ua gaosia e le kamupani Siamani kamupani Bayer. I fafo atu, e foliga tutusa ma se tamai mamao, ua faʻapipiʻiina ai se atunuʻu ua fuafuaina mo le faʻaofiina o fasi suʻega, se faʻaaliga tele ma lua ki mo le puleaina.

    • mamafa - 47.5 g, fua - 77 x 57 x 19 mm,
    • fuataga - 0.6-33.3 mmol / l,
    • numera o lavea - 480 taunuʻuga,
    • meaʻai - lua masini voluma 3-volt o le CR2032 poʻo le DR2032. O latou gafatia e lava mo le 1000 fuataga.

    I le faiga autu o le faʻaogaina o le masini L1, o le tagata gasegase e mafai ona maua ni faʻamatalaga puupuu e uiga i le maualuga ma le maualalo o tau mo le vaiaso talu ai, ma o le tau aogā mo le lua vaiaso talu ai. I le alualu i luma L2, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga mo le 7, 14 ma le 30 aso mulimuli.

    Isi vaega o le mita:

    • Le faʻatinoga o faailoilo faʻamaonia ao lei amataina ma pe a uma ona 'ai.
    • Galuega faamanatu o le faamanatu.
    • E i ai le tomai e fetuunai ai tulaga maualuga ma maualalo.
    • Leai se faʻamatalaga manaʻomia.
    • O le vaega o le hematocrit i le va o le 10 ma le 70 pasene.
    • E i ai se fesoʻotaʻiga faapitoa mo le faʻafesoʻotaʻi i se PC, e manaʻomia ona e faʻatau ese se kele mo lenei mea.
    • O tulaga sili ona lelei mo le teuina o le masini e maua ai le vevela mai le +5 i le +45 ° C, faatasi ai ma le faʻafefe o le 10-90 pasene.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    1. Aveese le mita mai le mataupu puipuia ma vavae eseese le fasi siaki.
    2. Faʻaofi le suʻega i se atunuʻu faapitoa i luga o le meafaifaʻaili ma taomi le ki o le mana e amata ai le auʻiliʻiliga. O le a faʻalogoina se pepe.
    3. Pipiʻi lou tamatamailima i se vavae ma faʻaaoga se mataʻu o le toto i se vaega faapitoa. O meaola faʻamatalaga mo suʻesuʻega e mafai ona maua mai le lima, lima, po o le tapulima. E tasi pe lua toto (tusa 0.6 μl) e lava lea e maua ai se faʻamoemoega mautinoa.
    4. O le suʻi suʻe e ave 5 sekone. A maeʻa le taimi, o le faʻaalia o le a faʻaalia le iuga.

    Tele-pulse technology

    O le mita e faʻavae i luga o tekonolosi e tele-pulse. Ole suʻesuʻega lea ole suʻega toto e tasi, lea e mafai ai e oe ona maua ni faʻamaumauga talafeagai ma faʻatusatusa i suʻega suʻesuʻe. E le gata i lea, o le masini e aofia ai se enzyme faapitoa, GDH-FAD, lea e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o isi mea gaʻo i totonu o le toto i luga o taunuuga o le auʻiliʻiliga. O le mea lea, o le acid ascorbic, paracetamol, maltose poʻo galactose e le mafai ona aʻafia ai le suʻega o faʻamaumauga.

    Faʻailoga tulaga ese

    O le tulaga tulaga ese e mafai ai ona faʻaaogaina le toto vevela ma le toto e maua mai i le alofilima, tamatamailima, tapulima poʻo le tauʻau mo le suʻega. Faʻafetai i le fausiaina o le "Lua Chance", e mafai ona e faʻaopopo se mataua fou o le toto pe a maeʻa le 30 sekone pe afai e le lava le meaola mo suʻesuʻega.

    Faʻafitauli

    O le mita ei ai ona mea leaga e lua:

    1. le manaʻomia mo faʻaauau le suia o le pamu,
    2. umi taimi o faʻamaumauga o faʻamaumauga (o le tele o ata faʻaonaponei e mafai ona maua ai taunuʻuga i le 2-3 sekone).

    E ui i nai mea laiti, e masani lava ona filifilia e le maʻisuka se masini o lenei ituaiga auga mo le mataʻituina o le kulukose.

    Eseese mai le "Contour TS"

    "Tupulaga Kolisi" ma le "Contour Plus" o ni kesi e lua o le mea e tasi, ae o augatupulaga eseese.

    Bayer Contour Plus e sili atu lona lelei nai lo lona muamua.

    • Faʻavae i luga o tekonolosi tele-pulse, lea e mafai ai e oe ona maua saʻo taunuʻuga ma se pasene maualalo o le vavaevaʻa.
    • E galue faʻatasi ma ni suʻesuʻega fou e le manaʻomia ai le coding ma aofia ai le enzyme FAD-GDG.
    • O loʻo i ai se vaega "Lua Maua."
    • E lua auala e faatino ai. O le mea autu e mafai ai e oe ona siaki le malosi o suiga i le kulukose i le 7 aso talu ai. O le tulaga sili atu e mafai ai ona suʻeina fuainumera faʻamaumauga mo le 7 po o le 30 aso.
    • Ua faʻapipiʻiina i se galuega e faamanatu ai ia te oe le manaʻoga e fua le maualuga o le suka i le itula ma le afa i le maeʻa ai.
    • O le vaitaimi ole gaioiga o le 3 sekone itiiti (5 vs 8)

    Iloiloga a tagata

    I le iloiloina o iloiloga o tagata faʻaoga na faʻataʻitaʻiina le mita, e lelei mo le faʻaaogaina o le fale. O le masini e faigofie ona puleaina, telefoni feaveai ma faʻaalia ai taunuuga mautinoa. O le masini e laveaʻiina iʻuga manatuaga o suʻesuʻega lata mai, lea e mafai ona kopiina i se komepiuta a le tagata lava ia ma tuʻuina atu i le fomaʻi i le taimi o le suʻega poʻo le taimi e fetuunai ai le fua o le insulin.

    O le mea le lelei o le masini o le umi lea o le suʻega. I tulaga ogaoga, 5 sekone o se vaitaimi tele lava, ma o le tuai i le mauaina o iuga e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli ogaoga.

    "Contour Plus" o se maualuga maualuga, ergonomic, faigofie ona faagaoioi ma saʻo le mita o le kulukose toto. O le masini e mafai ai e oe ona pulea le maualuga o suka i le fale mo tagata o vaitausaga uma.

    Filifiliga ma faʻamatalaga

    O le masini e lava lona maualuga, lea e faʻamaonia e ala i le faʻatusatusaina o le glucometer faʻatasi ai ma taunuuga o suʻesuʻega o le toto suʻesuʻe.

    Mo le suʻega, e faʻaaogaina se pa'ū toto mai se vein poʻo capillaries, ma e leʻo manaʻomia se tele o meaola ola. O le taunuʻuga o le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini pe a maeʻa le 5 sekone.

    O uiga autu o le masini:

    • laiti ma le mamafa (e mafai ai e oe ona ave faʻatasi ma oe i totonu o lau ato po o lau taga),
    • le mafai ona iloa faailoga i le lautele 0.6-33.3 mmol / l,
    • faʻapolopolo 480 fuataga mulimuli i le mafaufauga o le masini (e le gata o loʻo taʻuina atu, ae o le aso ma le taimi),
    • le i ai o ni auala faʻaogalua - muamua ma le lua,
    • le leai o se leo leotele ao faagasolo le faagaoioiga o le mita
    • le mafai ona faʻaaoga le masini i le vevela o le 5-45 tikeri,
    • susu mo le faagaoioiga o le masini e mafai ona i ai i le va o le 10 i le 90%,
    • faʻaaoga papa maa lithium mo le mana,
    • le mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le va o le masini ma le PC e faʻaaoga ai se uaea faapitoa (e manaʻomia le faʻatau ese mai le masini),
    • mauaina o se faʻatapulaʻa faʻamaonia mai le kamupanī.

    O le pusa glucometer e aofia ai le tele o vaega:

    • o le masini o le Contour Plus,
    • toso tui (Mumu) e maua ai le toto mo le suʻega,
    • seti lima lancets (Microlight),
    • mataupu mo le aveina ma le teuina,
    • faatonuga mo le faʻaaogaina.

    O faʻataʻitaʻiga mo lenei masini e tatau ona faʻatau eseese.

    Fonotaga Faʻatino

    Faatasi ai ma le faatinoga o le masini Contour Plus e aofia ai:

    1. Faʻaauau le tekinolosi suʻesuʻe. O lenei uiga e faʻaalia ai le tele o iloiloga o le faataitaiga lava e tasi, lea e maua ai se maualuga maualuga o le saʻo. Faatasi ai ma se fuataga se tasi, o taunuuga e mafai ona aʻafia e mafuaʻaga mai fafo.
    2. Le i ai o le enzyme GDH-FAD. Talu ai ona o lea mea, o le masini e naʻo le faʻaogaina o le kulukose. I lona toesea, o le a mafai ona faʻasalalau taunuuga, pei o isi ituaiga o gaʻo.
    3. Tekinolosi "Lua Faanatinati". E talafeagai pe afai e faʻaaogaina se toto laʻititi i le suʻega suʻega mo le suʻesuʻega. Afai o lea, e mafai e le tagata gasegase ona faʻaopopo le biomaterial (pe a le sili atu nai lo le 30 sekone e teʻa mai le amataga o le taualumaga).
    4. Tekinolosi "E aunoa ma le coding". O lona auai e mautinoa ai le leai o ni mea sese e ono mafai ona o le faʻaofiina o le tulafono le saʻo.
    5. O le masini e galue i ni auala se lua. I le L1 mode, o le galuega autu a le masini e faʻaaogaina, pe ae faʻaaogaina le L2 faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaaogaina galuega faʻaopoopo (faʻapitoa, faʻasologa o faailoga, fuaina o fuainumera).

    O nei mea uma e faʻamaonia ai lenei glucometer ma aoga i le faʻaaogaina. E mafai e tagata maʻi ona maua ia le naʻo faʻamatalaga e uiga i le kulūkose, ae ia saili foi isi faʻalapotopotoga ma se maualuga maualuga o le saʻo.

    Faʻapefea ona faʻaaoga le masini?

    O le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le masini o le faasologa lea o ia taga:

    1. Aveese le fasi siaki mai le afifiina ma le faapipiiina o le mita i totonu o le sola (gutu mumu).
    2. O le sauniuni o le masini mo le taotoga e faʻamaonia i se leo lelei ma le faʻaalia o se faailoga ile foliga o se pa'ū toto ile faʻaaliga.
    3. O se masini faʻapitoa e te manaʻomia e fai ai se togi i le pito i luga o lou tamatamailima ma faʻapipiʻi atu i ai vaega o le vaega o le suʻega. E manaʻomia lou faʻatali mo le faailo leo - na o le maeʻa ona e manaʻomia e aveese lou tamatamailima.
    4. O le toto e faʻapipiʻi i le pito i luga o le suʻega. Afai e le lava, o se faalua faʻailoga o le a lelei, a maeʻa lea e mafai ona e faaopoopo i ai se isi mataua o le toto.
    5. A maeʻa lena, e tatau ona amata le aofaʻi, a maeʻa ona oʻo mai lea i luga o le lau.

    O faʻamatalaga suʻesuʻe e otometi lava ona faamaumauina i le mafaufau o le mita.

    Aoaoga vitio mo le faʻaaogaina o le masini:

    O le a le eseesega i le va o le Contour TC ma le Contour Plus?

    O nei masini uma e gaosia e le kamupani e tasi ma e tele mea tutusa.

    O a latou eseesega autu o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

    Galuega tauaveContour PlusTaavale afi
    Faaaogaina o tekonolosi tele-pulseioeleai
    O le i ai o le enzyme FAD-GDH i vaega o suʻegaioeleai
    Le malosi e faaopoopo ai le biomaterial pe a leaiioeleai
    Vaʻaiga masani o le faʻatinogaioeleai
    Taimi suʻesuʻe taimi5 sec8 sec

    E tusa ai ma lenei mea, e mafai ona tatou fai atu e tele le lelei o le Contour Plus pe a faʻatusatusa i le konekarate o le Kolisi.

    Manatu o maʻi

    I le suʻesuʻeina o iloiloga e uiga i le Glucometer Contour Plus, e mafai ona tatou faʻamaonia o le masini e tele lona faatuatuaina ma faigofie ona faʻaoga, faia fua vave ma saʻo i le fuafuaina o le maualuga o le glycemia.

    Ou te fiafia i lenei mita. Sa ou taumafai ese, o lea e mafai ai ona ou faatusatusa. E sili atu le sao nai lo isi ma faigofie ona faʻaaogaina. O le a faigofie foʻi mo tagata amata ona faʻataʻitaʻiina, talu ai o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili.

    O le masini e faigofie tele ma faigofie. Sa ou filifilia mo loʻu tina, sa ou sailia se mea ina ia le faigata mo ia ona faaaoga. Ma i le taimi lava e tasi, e tatau ona maualuga le mita, aua o le soifua maloloina o laʻu pele e faalagolago i ai. Contour Plus e naʻo - saʻo ma faigofie. E le manaʻomia ona ulufale i tulafono laiti, ma o le a faʻaalia iʻuga tetele, lea e sili ona lelei mo tagata matutua. O le isi mea faaopoopo o le tele lea o mafaufauga e mafai ona e vaʻaia ai taunuuga lata mai. O lea e mafai ona ou mautinoa o loʻo lelei loʻu tina.

    O le tau o le masini Contour Plus o le 900 rubles. E mafai ona fesuisuiai i vaega eseese, ae tumau pea le malokalamo. Mo le faʻaaogaina o le masini, o le ae manaʻomia ni suʻega, lea e mafai ona faʻatau i se fale talavai poʻo se faleoloa faapitoa. O le tau o se seti o le 50 fasi pepa ua fuafuaina mo glucometers o lenei ituaiga e tusa ma le 850 ruuga.

Tuua Lau Faamatalaga