Troxevasin poʻo Troxerutin - o le a le eseesega?

E faʻafefea ona faʻateʻa ese ma tumau le veinsose veins!

Vailaau vevela e mafua ai le ogaoga o faʻafitauli ma taunuuga. O loʻo i ai se auala e fesoasoani e faʻaumatia ai veins varicose e faʻavavau. faitau NEXT

Faatusatusaga o fualaau faasaina, Troxevasin poo Troxerutin, lea e sili atu le filifili i veins veinose, hemorrhoids, rosacea. Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau oona, oa eseesega i le tuufaatasiga, gaioiga ma aʻafiaga itu. Faʻailoga mo le faʻaaogaina o fualaau oona, o le a le tau i se fale talavai, o le a le mea e sili atu ona filifili mo faʻamaʻi.

O le a le eseesega i le va o le vailaʻau

O se fualaau lauiloa mo manua ma edema o Troxevasin. O le analogue Troxerutin o loʻo maua le lauiloa. O fea oi latou e sili atu ona lelei, o le a le eseesega i le va oi latou ma le tutusa o vailaʻau, o le a le mea e fai.

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le faaaliga ma faʻamālōlō veins varicose!

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le taʻaloga ma faʻateʻa ese veins vevela e faʻavavau! Na faasoa atu e Rosa Syabitova lana mealilo i LENEI TULAFONO!

  1. Capsule: 0.3 g Talosaga (tauagavale), magnesium stearate (magnesium stearate), lactose.
  2. I le 1 g o le gel: 0.02 g o le Troxerutin (troxenutin), Carbomerum (carbomer), o le masima disodium o Ethylenediaminetetraacetic acid (complexon-III, Trilon B, chelton III, EDTA - C10H14O8N2Na2 * 2H2O), Benzalkonii chloridum (benzalon chloride) triethanolamine), sua mama.

  1. Capsule: 0.3 g Laʻau, lactose monohydrate.
  2. I le 1 g o le gel: 0.02 g o le Troxerutin (troxenutin), Carbomerum (carbomer), o le disodium salt o Ethylenediaminetetraacetic acid (complexon-III, Trilon B, o le III III, EDTA - C10H14O8N2Na2 * 2H2O), Benzalkonii chloridum benzalum (benzalon chloride) .

O le tuufaatasiga o sauniuniga e iloga e tagata e maua mai. Troxevasin ei ai le Magnesium Stearate i capsules, Triethanolamine i gel.

Magnesium stearate masani ona faʻaaogaina e faʻatumu ai se kapoti i se mea. E le aoga, na o le afaina. Triethanolamine O loʻo faʻamamaina galuega faʻafiafia ma maualuga tulaga lamatia. E le fautuaina e faʻaopoopo i tupe e le fufulu ese ma tumau i luga o le paʻu.

O le tagata gaosi o le gasegase na faʻailoaina atu i mea matautia e lamatia ai le ola maloloina. A le o lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e foliga tutusa. Talosaga e taua o le fou fou Troxevasin.

Talosaga o le Troxerutin: faatonuga mo le faʻaaogaina

A maeʻa le 1 vasega, e aluese veins vevela e faʻavavau!

Mo se taimi umi sa ou sailia ai le auala e togafitia ai veins varicose. Sa ou taumafai i metotia uma ma sa ou fiafia i lenei metotia faapitoa. Oʻu taunuʻuga i LENEI TULAFONO!

Faailoga mo le faʻaaogaina

Troxevasin, e pei o Troxerutin, ei ai le aofaiga tutusa o le gaioiga galue i la latou tuufaatasiga.

Faʻaalia aʻafiaga faʻamalositino ile tino:

  • angioprotector faʻaleleia le faʻasalaga,
  • faia le puipui o toto toto e sui,
  • faʻamāmāina le faʻaogaina o le faʻaogaina
  • faamama avega ma tiga,
  • faaleleia le tui toto
  • faʻagesegese le atinaʻe o faʻafitauli o le vaʻai i le maʻisuka.

O le aoga o fualaau faasaina e mafai ai ei latou ia tofia i:

  1. Faʻafitauli le atoatoa.
  2. Thrombophlebitis, phlebitis.
  3. Togafitiga Faʻataʻi.
  4. Vailaʻau vailaʻau.
  5. Hemorrhoids.
  6. O le maʻi suka.
  7. Toto maualuga.
  8. Atherosclerosis.
  9. Toe faʻafoʻi le paʻu pe a maeʻa le malulu.
  10. Toe maua mai le manua.

Faʻaiʻuga

Talu ai o Troxevasin ma Troxerutin e tutusa lava aafiaga i luga o le tino, o le kulupu o fualaau faasaina e tutusa, o aʻafiaga itu e tasi i le tasi.

E seasea ona aliali mai vavao, vevela, vomia, poʻo le manava. Lelavă po o le le mautonu. Paʻu, mumu, po o le vevela. E tusa lava pe le masani ai, fomaʻi poʻo le faʻalavelave anaphylactic.

O nei faʻaaliga o le le faʻaaloalo i vaega o le vailaʻau.

O le suauʻu poʻo le gel, laʻau poʻo kapaila, e pa'ū i totonu o le isu poʻo le injections - e manaʻomia ona e suʻe muamua aʻo lei aveina. I nai vaega laiti, ave poʻo le faʻaoga i le paʻu. Afai e te leʻi mauaina ni aʻafiaga aʻafia. Ona amata loa lea o togafitiga.

Afai ua uma ona faatonuina oe i le tele o vailaau fou mo le tino, amata ona e ave i se va o le vailaʻau i le 6 i le taeao. A leai, o le ae le iloa po o le a le vailaau na tuʻuina atu e le tino se tali e leʻi faʻamaonia.

Le tau i falemaʻi mo le gel ma le suauu

E mafai ona faʻatusatusa le tau o le gel i Rusia e le itumalo. E mafai foʻi ona e faʻatau i se falemaʻi i luga o le initaneti ma faʻatonuina le faʻatagaina o fale. Valaau i totonu le latalata se fale talavai ma saili pe o maua. O le faʻaogaina e masani ona saoloto pe taugofie.

Aveese ese veins varicose ma faatulaga lou lava ola!

Na faʻafefea ona ou foia le faafitauli i le ata ma aveʻesea veinsese varicose i oʻu vae! O laʻu metotia ua faamaonia ma saʻo. O laʻu tala i luga o MY BLOG HERE!

Troxevasin tau i Moscow ma St. Petersburg:

  1. Tuba 40g mai le 240 rub.
  2. Capsules 50 pcs. e tusa ma le 400 pa.
  3. Capsules 100 pcs. e tusa ma le 700 tusi.

Troxevasin i isi falemaʻi faʻapitoa o le atunuʻu:

  1. Tube 40g -200 - 250 rubles.
  2. Capsules 50 pcs. - 350 - 400 rubles.
  3. Capsules 100 pcs. - 630 - 700 rubles.

I totonu o Iukureini, mo le faatusatusaga, o tau a Troxevasin:

  1. Tube 40 g - 70 - 80 UAH.
  2. Tuuga 100 g - 150-200 UAH.
  3. Capsules 50 pcs. e tusa ma le 150 UAH.Capsules 100 pcs. e tusa ma le 300 UAH

Faʻamatalaga masani e tele taimi e taugofie:

  • tube 40 g - 50 - 70 rubles,
  • capsules o le 50 fasi vaega - 200 - 300 rubles.

Eseesega ma tuʻimomomo

Troxevasin gel po o se mea e sili ona lelei. O fea e aoga mo faʻamaʻaloga.
E mafai faʻapefea ona ese pe a fai o le tuufaatasiga tutusa. 1 g o le gel e aofia ai le 0.02 g o le mea galue malosi.

Faʻamatalaga e pei o se vailaʻau o loʻo i ai se aoga aoga i luga o le totoga, faʻafefe le mumu, faʻamalo le tiga ma faʻaititia le fula. Faʻasalaga e fesoasoani tutusa.

O le eseesega o loʻo taoto i le tau, faʻaaogaina le faasalalauga ma le gaosiga.

Troxevasin e gaosia e le 2 kamupani lauiloa:

  • Groupavis Group i Iceland,
  • Balkanpharma i Bulgaria.

O le tele o fuainumera ua faia i le tele o atunuu. post-Soviet avanoa:

  • Minskintercaps mai Belarus,
  • ozone mai Rusia,
  • Sofarma mai Bulgaria,
  • zentiva mai le Czech Republic,
  • pusa meaalofa mai Iukureini.

I se tuʻimomomo, ou te fautuaina oe e faʻalogo i le tau. E ese le taua o le tau. Aiseā e totogi ai le tele mo le mea lava e tasi.

O le a se mea sili atu mo se tagata mai rosacea

Faatasi ai ma rosacea, o le a le toe faʻaaogaina ma faʻafefeteina meaʻai. E vevela ma palasi ma e foliga mai o gasegase vascular.

O le mafuaaga o le rosacea o le faʻaaloalo. O le elasticity lautele e faʻatoʻateleina. O loʻo i ai foi le mamafa o le mamafa, toto maualuga, masani leaga, le lelei o meaʻai, ma le tele o isi mea.

Faʻalagolago i le tulaga o le rosacea, o loʻo togafitia togafitiga.

I le taimi muamua, o le faʻaaogaina o togafitiga e taua tele. Aoao lau ipu i po uma, taʻitaʻia poloka poloka i luga o ou foliga. O le kulimi sili ona lelei mai le lauti o le chamomile.

Afai e le fesoasoani lenei, ona faʻafesoʻotai lea o se fomaʻi. O le a ia faʻatonuina Troxevasin poʻo Troxerutin ma le complexic acid ascorbic. Vitamin C e faʻamalosia ai le tino vascular system.

O fea vailaau o loʻo i totonu o le siama e sili ona lelei e faʻaaoga, vaai mo oe lava, e fuafua ile tau. Filifili po o fea e sili atu le taugofie. Latou te le eseese i le tuufaatasiga.

I le taimi mulimuli, ou te fautuaina le laser poo le phototherapy.

Faatusatusaga o veins varicose

O le a le mea e sili atu i veins varicose. O loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina e togafitia ai veins varicose. Capsules ma gel.

O avelaʻau e faia i le tautala. Latou te faamalosia puipui vevela, faʻavae toto totoʻa, faʻasalaga toto paʻu. Manaomia e ave aʻo taumafa 1 poʻo le 2 capsules i le aso. Mulimuli i le fomaʻi. O le togafitiga e tusa ma le masina.

O le gel e lafoina i totonu o le paʻu o le vaega o faafitauli. Lua taimi i le aso. O le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. E fautuaina e solo le gel i le po pe a maeʻa le taʻele malolo.

E faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i luga o vaega mucous ma faaleagaina o le paʻu.

O nei togafitiga o le a fesoasoani i na o amataga o le faʻamaʻi. Fautuaga faʻapitoa:

  1. Aveese amioga leaga.
  2. Alu i totonu mo taʻaloga.
  3. Taumamafa i meaʻai maloloina e maua ai le calcium, magnesium ma isi mea aoga.
  4. Faatusatusa le douche e faʻaaogaina e avea o se faʻamaʻi faʻamaʻi. Na te aoaoina vaʻa e vaʻaia ma faʻalauteleina. Atiaʻe le malosi o le puipui.

Afai o le veinsose veins ua oʻo i se tulaga sili atu ona ogaoga, latou te fautuaina le taotoga, togafitiga laser. Aua le tuʻuina togafitiga i se pusa mamao. O taunuuga o veins varicose e mafai ona afaina.

Faʻasolosolo ma Troxevasin mo otaota

Hemorrhoids aafia ai le sili atu ma le afa o tagata. O le a le mea e tatau ona fai ma le auala e togafitia ai le afaina ai?

Ina ia faʻamalolo le maʻi, e tatau ona e liliu muamua tagata suʻesuʻe. O le a ia fuafuaina le tulaga ma faatonuina togafitiga talafeagai.

Aua e te matamuli e uiga i le afaina, talanoa i se fomai i uluai faaaliga.

I le amataga o le faamai, ua faatonuina ai Troxevazin. O le faʻatinoga i ni vaega se lua: faʻaofi le gel i totonu o le anus ma faʻaoga se fusi faʻataʻapoʻa i le tino i fafo. O le faʻatulagaga e toe fai mai le tasi i le tolu taimi i le aso. Togafitiga e tumau mai le lua vaiaso e oʻo atu i le masina. I lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Afai o loʻo maʻi le maʻi ma faʻagasolosolo, ona faʻataʻitaʻiina lea o le taotoga.

O le a le eseesega i le va o le suāuʻu manogi? O le fesili o le faʻasalalauga. E tutusa lava i le tuufaatasiga ma galue i le auala lava e tasi i luga o le afaina. Pau le eseesega i le tau. Lagona le saoloto e sui Troxevasin.

Mai taga i lalo o mata

O taga o le edema lea e aliali mai ona o se olaga le talafeagai pe pe a faʻavaivaia le tino. Afai ei ai ni vaiaso pisi i galuega poʻo le leai o se moe, o le a le pine ae iloa taga o ato i lalo o ou mata. O le faʻaleleia o faʻamaʻiga ua lelei ona aveeseina ma gels o loʻo aofia ai le telefoni.

Troxevasin, e pei o lona tulaga maualuga o le Troxerutin, o le fofo aupito sili lea mo ato i lalo o mata.

Latou te faʻavaeina le toto toto. Faʻasao le fufula mai fusi. E iai a latou aʻafiaga e faʻaleagaina.

Faaaoga le gel ma le faaeteete, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata. Troxevasin ma Troxerutin o fualaau faasaina. O vailaau taʻitasi e iai ona lava faʻasaga. Suesue i ai i nisi o taimi faasaoina se ola. Faitau ma le faaeteete ia faatonuga, talanoa lau fomaʻi.

E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau faasaina. O se faʻafitauli faʻafuaseʻi mo tulaga faʻapitoa.

Analogs: Troxevenol, Lyoton gel, suauu Heparin

Troxivazin ma Trocerutin e mafai ona taʻua o analogues atoatoa. Ae o loʻo i ai fualaau faasaina e talitutusa lava i gaioiga.

Troxevenol i lona tuufaatasiga e aofia ai le 0.02 g o le Troxerutin. O lona uiga o le i ai o le ethanol. Galuega tutusa. E tau e tusa ma le 150 rubles. E sili atu le taugofie nai lo Troxevasin, ae sili atu le taugata nai lo le Troxerutin.

O le suauʻu Heparin e faʻavae i Heparin. O le eletise malosi Heparin e talitutusa lava ma meatotino i le Troxerutin. Lelei lelei. Faʻamamaina le tiga ma le fula. E taofia ai le pipisi o le toto. Ae o le tele o le mea galue i le kulimi o le heparin e laitiiti.

E faʻafefea ona togafitia veins vevela! O se mea mataʻina i le talafaasolopito o vailaau.

O se faʻataʻitaʻiga moni o le auala e mafai ai ona e faʻaumatia faʻamaʻi vailaʻau e faʻavavau! O se metotia faʻamaonia i le talafaasolopito o se tusitala lauiloa i LENEI SITE!

I le Heparil gel 1000 poʻo le Lyoton gel 1000, o le heparin o loʻo i totonu o le tuufaatasiga e maualuga. O le fualaau oona Lyoton e taugata tele, na faia i Siamani. Heparil e sili atu ona taugofie; e maua mai e le tele o kamupani i totonu o atunuu CIS.

Faailoaina le gel troxututin ma gel troxevasin

FaʻailogaFaʻamatalaga
Gaioiga galueFaʻaauau o mea masani, troxerutin. I le tasi le kalama o le sooupu, 20 mg o le gasegase.
FaailogaVailaʻau faʻasolosolo, gasegase le atoatoa, thrombophlebitis o veins leʻo, phlebothrombosis, faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela, le puipuia o veins varicose i vaega o aʻafiaga.
FaʻataʻitaʻigaFaʻasaʻese le faʻaogaina o le tino ma faʻamalosia le puipui vevela. E i ai a latou aʻafiaga e tetee atu ai, e faʻamalolo ai le fulafula ma faʻaitiitia le tiga.
ContraindicationsTagata taʻitoʻatasi e le faʻaaloalo i le telefoni. Faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le susu-susu e le faasaina.
Faʻamataʻuga ituFaʻataʻitaʻiga faʻaletonu o se natura i le lotoifale.
FaʻasologaO le gel e faʻaoga 2 taimi i le aso. O le vasega e le itiiti ifo i le 7 po o le 8 aso. Aʻo faagasolo le faʻagasologa, e faʻatagaina le taina o le malamalama.
SuigaO vailaʻau uma e lua e ulu atu i totonu o totonu o le 30 minute. A maeʻa le vaitau mai le 2 i le 5 itula, e maua i le tino le tino i lalo o le paʻu.
Faatonuga faapitoaE le mafai ona faʻaaogaina le faʻasolosolo ma le Troxevasin gel i manuʻa matala. Aloese mai le faafesootai o mucous membranes.
Fesoʻotaʻiga tau vailaʻauLe iloa.
Aso malolo mai falemaʻiA aunoa ma se talavai.

O nisi o gaosi oloa o le gasegase ma le troxevasin i le tulaga o se pepa gel e faapea o fafine maʻitaga i le uluaʻi masina ma tamaiti ei lalo ifo o le 15, ma o nisi taimi e oʻo i le 18 tausaga le matutua, aloese mai le faʻaaogaina. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga.

Faʻataʻitaʻiga o tauʻau

Capsules Troxerutin ma Troxevasin e sili atu ona lelei i le togafitia o veins varicose. E tutusa lelei le faʻaogaina o le toto ma le toto. O le aoga o se tasi o fualaau faasaina e le mafai ona sili atu nai lo le isi, ona o le 100% le fetaui o le tuufaatasiga. Ae le o vaega uma o le pepa o mea e tutusa.

Faiga tutusa

FaʻailogaFaʻamatalaga
Gaioiga galueFaʻasologa
FaʻataʻitaʻigaO le faʻasolosolo o le aʻafiaga o le flavonoids. E i ai le faʻavevesi ma le aʻafiaga i luga o toto toto. E faʻaitiitia ai uiga o veins varicose, tiga i luga o veins, mamafa i vae, suiga o le paʻu i luga o le paʻu, faʻamalosi pea, fulafula, afaina.
FaailogaFaʻalauteleina o vae, faʻavavelaina o le gasegase o le tino, vavave, vevela ulia, thrombophlebitis, varicose dermatitis, hematomas subcutanees, vascular networks on the legs.
ContraindicationsGastritis taimi (i le taimi o le vevela), maʻi o le gasegase, lactase deficiency, inisiua gasegase, ma le faʻaeteete i faʻamaʻi fatu.
TogafitigaO capsules e ave i le 1 le iunite i se metotia o le 300 mg 3 taimi i le aso. E tatau ona e tago i le fualaau faasaina i taumafataga. O lenei mea e faʻaitiitia ai le leaga o le aafiaga i le manava. O vailaʻau e tatau ona fufulu ile vai. A maeʻa le 2 vaiaso o togafitiga, o le a faʻaitiitia i le 600-300 mg i le aso ma faʻaauau togafitiga mo le isi 2 vaiaso. O le togafitiga faʻamalolo e tumau mo le masina. I tulaga maualuga, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina se ala umi.
Tina ma le lactationE faasaina le fualaau faasaina i le aso muamua o le maitaga. I taimi mulimuli ane ma le taimi o le lactation, o togafitiga e faia pe a uma ona iloiloina le tulaga lamatia o le fetus ma le pepe fou.
Tamaiti matutuaO le tele o tagata gaosi oloa latou te le fautuaina capsules mo tamaiti ei lalo o le 15 tausaga. O nisi taimi o le faʻasalalauga o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le le lava o faʻamalositino i pediatrics.
Faʻamataʻuga ituHeartburn, leisa, gasegase paʻu, manava manava, vevela paʻu, maʻi tiga. A maeʻa le faʻamalositino, e vave ona mou ese atu le manaʻoga e le manaʻomia.
FaʻasalagaAfai e te faʻafuaseʻi ona ave se faʻasologa tele, o le vevela, gaioiga, ma le viliina e mafai ona tupu. E tatau ona e valaʻau i se fomaʻi, inu pia le gaʻo, fufulu lou manava.
FegalegaleaigaFaatasi ai ma le faʻatulagaga tutusa o le acid ascorbic, o le a faʻaleleia ai le aafiaga o le gaioiga.
Togafitiga uigaAfai e leai se aoga, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi i totonu o le 14 aso.
Aso malolo mai falemaʻiA aunoa ma se talavai.

O le togafitiga e mafai ona fesuisuiaʻi e fuafua i le tulaga o le maʻi ma uiga o le tagata maʻi.

O le a le eseesega i le va o le troxevasin ma le vailaʻau

Pe a filifilia se tasi o nei vailaʻau e lua, e taua le suʻesuʻe ma le totoa i a latou mea na fai, uiga o gaioiga ma le faʻasaʻo. O le fuafuaina o le eseesega i le va o troxevasin ma le traxutinutin e faigofie lava - ua lava lea e faʻatusatusa ai vaega o vailaʻau faʻatasi ma isi. Ae, i lenei fuaitau, o vailaʻau e tutusa lelei.

O le a le eseesega?

  1. O le vailaʻau o le trojevasin o loʻo gaosia e le kamupani Icelandic Actavis Group ma se kamupani Bulgaria e igoa ia Balkanpharma.
  2. Faʻataunuʻuina o le telefoni i atunuu e 4 - Rusia, Belarus, Bulgaria ma le Czech Republic.

O le eseesega autu o le tau o le fualaau faasaina. O le tau faʻatatau o le gasologa masani o le 2-3 taimi e maualalo ai nai lo le troxvasin. Ae o vaega taua ma vaega laiti i totonu o le tuufaatasiga o oloa tau vailaau mo togafitiga o lo o iloiloina, e toetoe lava a tutusa lelei.

Tulafono mo le filifilia o se metotia

A uma ona suʻesuʻe ma le faaeteete ituaiga o vailaau e lua, ona manino ai lea o ituaiga uma e lua e tuʻuina i foliga o capsules ma gel. Na o le pau lava le faaiuga saʻo e taʻu mai ia te ia lava - troxerutin - o se faʻatusatusaga atoatoa o troxevasin. O le foliga o mea e le o se iloiloga fuafuaina pe a filifilia se fualaau faasaina.

E sili atu le tāua o fautuaga ma le tofiaina o se tagata faʻapitoa i le faʻalogo:

  • O le gel e faʻaaoga i fafo mo togafitiga faʻapitonuʻu o vaega faʻafitauli o le tino. Faatasi ai ma lana fesoasoani, faʻafitauli faʻapitoa, faʻatoʻilaloina faʻamaoniga.
  • O le faʻaaogaina o capsules ua faʻaalia mo le faʻalavelave faʻafomaʻi o maʻi faʻapitoa (maualuga ma le maualuga). E masani ona tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga vailaʻau e faʻataunuʻu ai le togafitiga o loʻo manaʻomia.

E mafai ona lamatia le ola maloloina o le tagata ia te ia lava, e tutusa ma le togi, faapea foi ma le faaaogaina o fualaau sese.

Faamatalaga o fualaau faasaina

O vailaʻau e fesiligia o sui o le vaega o vailaʻau faʻasaina o faʻataʻitaʻiga o microcirculatory processes, o nei tupe o loʻo taʻua o angioprotectors. O le Troxevasin gel o loʻo ogatasi lelei ma le faʻasalalauga faʻavaomalo o mea gaosi. Faʻamatala togafitiga e togafitia ai veins varicose, toe faʻafouina le gaoioi o puipui o toto toto, faʻaitiitia faʻamaʻi tiga, sosogi ma fulafula.

O le maualuga o le malosi gasegase e mafai ona ausia e ala i le faʻaaogaina o gel i le amataga o le maʻi.

O vaega o le Venotonic ua taʻua o anti-inflammatory, antioxidant and anti-edematous properties.

Faʻataʻitaʻiga

Faatusatusaga i le va o le troxevasin ma le vevela e le aoga, ona o le iloagofie o le tuufaatasiga, ma o se taunuuga, o le galuega faafomai.

  • O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e afaina i le epithelial layer ma e loloto loloto i totonu o le siama. O vaega taua o loʻo faʻaalia i se fua faʻateleina, lea e mautinoa ai le faʻaopoopoga o le togafitiga e fesoʻotaʻi ma puipui vevela.
  • Troxeratin faʻamoemoe ile norepinephrine

Faʻaauau le faʻataʻitaʻiga i luga o se faʻamaʻi puluvaga e taʻua o le norepinephrine, lea e maualuga le vavalalata o vaʻa toto.

  • O vaega malosi e taofiofi ai le leukocyte adhesion i puipui vevela, ma taofi le mumunia, aveese le edema.
  • O le elemene elemene e maualuga le faʻaleagaina o le mimiti o paʻu vevela, e puipuia ai se faʻaopoopoga i le maualuga o meaola o le okesene faʻamalosia.
  • O nei uiga e faʻapupulaina ai le suamalie o le lymphatic, faʻafefeteina faʻamalosi, mausali o puipui lapopoʻa e mumu ai, lagona le fiafia.

    Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

    Troxevasin ma le gataifale e maua i ni mea se lua - gel ma capsules. O vailaʻau faʻamalosiina o loʻo tuʻuina i paʻu palasitika (300 mg) i le 30 ma le 50 pi. i totonu o le afifi. Faʻaaogā na o le tautala faʻavalea ma faʻaleagaina o le faʻamaʻi e pei ona faatonuina e le fomaʻi. O le gel (2%) o loʻo tuʻuina atu ile 40 g aluminiumini mo le faʻaaogaina i fafo. O lenei fomu e fetaui mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi i se taimi vave.

    • o le autu o le ki ma e na o le elemene malosi i le tuufaatasiga o fualaau faasaina (o le maualuga i le gel e 20 mg / 1 g o le oloa, i le laulau e oo i le 300 mg / 1 g),
    • vai faʻafefe - 960-980 mg,
    • benzalkonium chloride - 1 mg,
    • carbomer - 6 mg
    • trolamine - 7 mg.

    O mafutaga o ausilali o loʻo aofia i totonu o fualaau e faʻaleleia ai le aoga o le vaega autū, o le faʻatonuga e faʻapitoa.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    Faatonuga mo le faʻaaogaina faʻatonutonuina le faʻaaogaina o pepa o metotia taʻitasi.

    1. E faʻaaogaina le gel e togafitia ai faʻafitauli faʻafitauli o le tino e sili atu nai lo le 2 taimi i le aso (i le taeao ma ao le i momoe). O le tuufaatasiga o loʻo tuʻuina i totonu o le epithelial layer faʻatasi ai ma le faʻamalamalamaina o le tino seia oʻo ina faʻafefe uma ile paʻu (15-20 minute). E suʻesuʻe e le tagata suʻesuʻe faʻavae le fua ma le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O se togafitiga faʻalauiloaina o loʻo mataituina ma le faʻaaogaina o fualaau.
    2. O loʻo tuʻuina i luga ole laulau mo le 1 pc. 2 taimi i le aso. O le fua faatapulaa e 600 mg ma le mafai ona faateleina e pei ona faatonuina e se fomai i le 800 mg. O le umi o le togafitiga e fesuiaʻi mai le 4 i le 8 vaiaso, e mafua mai i le le amanaiaina o le faamai, faailoga ma le tulaga o le maʻi.

    O faʻatonuga o loʻo taʻua i luga e talafeagai mo itu uma e lua ma troxvasin. E leai ni eseesega i le aveina o fualaau.

    Faailoga ma le faʻailoga

    O faʻamatalaga mo le tofiaina o troxevasin ma le traxututin e faʻatasi (e tusa ai ma faatonuga faʻavae) e 99%. O nei vailaau mo togafitiga ua faʻataʻitaʻiina mo tagata mamaʻi o loʻo i ai faʻasologa o vailaau faʻapitoa:

    • faʻateleina le faʻaleagaina o mea leaga
    • vailaʻau vevela (e aofia ai le afaina),
    • afaina o le toto toto,
    • togafiti
    • phlebitis
    • leai se atoatoa
    • afaina o le tino,
    • ogaoga masani poʻo le faʻaogaina o le afaina,
    • faʻalauteleina o veins e faʻaleagaina ai le maʻi o le maʻisuka.

    O nisi o tagata gasegase e faʻaaogaina faʻamalosi e togafitia ai faʻamaʻi o le taliga o faʻasologa eseese. E leʻi faia ni suʻesuʻega talafeagai, o lea e le fautuaina ai e fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau mo isi faʻamoemoega.

    E ui lava i le maualuga o le faapalepale o le gel, ae ua faʻasalaina mo tagata mamaʻi na i ai faʻamaʻi:

    • afaina o gasegase gastrointestinal, faʻalavelave faʻalavelave,
    • galactose poo le laoga o le tui,
    • toe le manuia
    • faʻasologa o le hepatic.

    O fualaau faasaina ua faatonuina ma le lapatai i tamaitai i tulaga. E leʻi i ai ni faʻataʻitaʻiga a le falemaʻi, ma o le mea lea e le i faʻavaeina le aʻafiaga o vaega o le vailaau faʻasaina.

    Faatusatusaga uiga o fualaau faasaina

    Ma e leai se masalosalo o fualaau oona e tutusa lelei, e mafai ona faatusatusa o latou uiga.

    O le a le mea e foliga mai ai Troxerutin ma Troxevasin:

    O a mea tutusa i le va o fualaauFaʻamatalaga
    Gaioiga galueFaʻasologa.
    Faiga faʻapolopolo2% gel ma capsules.
    Taimi o togafitigaFaʻalagolago i le mamafa o le faagasologa. E masani ona ave capsules mo le itiiti ifo i le 5-7 vaiaso, (o le suʻega o aso taitasi ua fuafuaina e le fomaʻi), o le gel e faʻaogaina i le 2-3 taimi i le aso.
    O meatotinoO loʻo i ai se faʻamatalaga e tetee atu i le inflammatory, angioprotective ma le puipuiga o le capillary. Faʻamamaʻi le tosoina, fulafula, tiga. Latou te faʻaleleia le faʻaogaina o puipui puipui, puipuia le faʻavaeina o toto, faʻaleleia faiga faʻava-o-tino i puipui o toto toto.
    Pe a tofiaI le amataga ma le le atoatoa o le vevela, mo le togafitiga o le pipibitis, o le thrombophlebitis, le vevela ulcers, varicose dermatitis, o le afaina, e aofia ai ma fafine maʻitaga.
    ContraindicationsAua e te fautuaina le faʻaaogaina o fualaau mo le gaʻo ma le ate, le lapatose ma le galactose intolerance. O loʻo faʻamatalaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase o gasegase, e laiti ifo i le 15 tausaga le matutua, ma le lagona lelei i vaega, maitaga ile tolu tausaga muamua.
    FaʻaiʻugaMasalo o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le paʻu - urticaria, dermatitis.

    Leai se aafiaga le lelei o le mea galue i luga o le pepe i le taimi o maitaga na iloa. Ae talu ai ona o faʻamatalaga uma e faʻamapulaʻa i mataupu taʻitasi o le tofiga, e aunoa ma le faʻamalositino, o le fomaʻi aoga e ave uma le matafaioi mo taunuuga.

    O le a le eseesega i le va o le faʻasolosolo ma le Troxevasin:

    TroxevasinFaʻasologa
    FaʻatauGroupavis Group (Iceland), Balkanpharma (Bulgaria).Minskintercaps (Belarus), Ozone (Rusia), Sopharma (Bulgaria), Zentiva (Czech Republic).
    TauO tau mo le vailaʻau i le gel ma capsules e tele taimi e sili atu ona taugata nai lo analogues (40 grams o le gel i totonu o le tau mai le 215 i le 297 ru, le fualaau oona i capsules (50 pcs) - 373 rubles).O fualaau faasaina o fale gaosi oloa e sili atu ona taugofie nai lo analogues mai fafo (40 kalama o tau o gel mai le 33 i le 40 rupu, o le fualaau faasaina i pusa (50 pcs) - 289 rubles).
    Kiliki le ata e faʻalautele

    O le fea vailaʻau e filifili ai

    I le faapipiiina i luga, e mafai ona tatou fai atu: e tusa ai ma le faiga o gaioiga ma meatotino, Troxerutin ma Troxevasin e foliga tutusa. O le faavae o fualaau faasaina o se mea masani, o nai eseesega i le tuufaatasiga o isi vaega e mafai, e faalagolago i le fua lea na faamauina e le kamupani vailaau. Ae e masani lava e le taua ma e le afaina ai le aoga ma mea tau vailaau.

    I ituaiga eseese (gel poo capsules), e mafai e Troxevasin ma Troxerutin ona faaleleia lelei le setete o vailaau eseese, aemaise lava i le tuufaatasiga ma isi fualaau. Ina ia filifilia le fomu ma le umi o le faʻaaogaina, o se faʻatalanoaga ma se tagata faʻapitoa e faʻatagaina, aua e faigata tele ona suʻesuʻeina le ogaoga o veins varicose. E le gata i lea, o vailaʻau uma, e oʻo lava mo le faʻaaogaina i fafo, ei ai aʻafiaga.

    Filifilia se tasi o fualaau e lua, e mafai ona e taʻitaʻia e le tau - o mea e masani ai le Troxerutin e sili atu ona taugofie nai lo le importation Troxevasin. I le faagasologa o le vasega (ma e umi le togafitiga o veins veinose) o le a sefe ai tupe.

    Le eseesega i le va o le troxevasin ma le gaioiga i le foliga o le capsule

    FaʻailogaTroxevasinFaʻasologa
    Faʻatau1. Balkanpharma (Bulgaria)Atoll (Rusia), Sopharma (Bulgaria), Zentiva (Czech Republic), Minskintercaps (Republic of Belarus)
    O le tau faʻatatau mo le 50 vaega o le 300 mg376 rublesMai le 170 i le 360 ​​rubles
    Numera o fasipepa i le pusa50 ma le 100 fasipepa10, 20, 30, 50, 60, 90, 100.1 50, 180 ma le 300 fasi pepa

    A maeʻa ona e suʻesuʻeina uiga o fualaau oona, e mafai ona e vaʻaia o le capsules e leai ni feeseeseaiga i le lalolagi. O faʻamatalaga e uiga i le Troxerutin poʻo le Troxevasin i ni auala tautala e tutusa lelei. Ae o maʻi e masani ona matau le eseesega i le tau o fualaau.

    O le fea fofo e sili atu ona lelei

    Ina ua maeʻa se suʻesuʻega faʻatusatusa o vailaʻau, na mafai ona iloa le eseesega i le va o Troxevasin ma Troxerutin. O vailaau faafomai e eseese tau, afifiina ma e gaosia e kamupani eseese. Peitai, e tusa ai ma le faiga o le gaioiga, o le tuufaatasiga ma le faʻailoga, e tutusa. Ma o nei faailoilo o autu ia i le togafitiga o veins varicose.

    O le gaioiga malosi o nei fualaau e lua o loʻo galue tutusa i luga o le faʻamaʻi, e tusa lava pe o le gaosiga. O nisi taimi e tuʻuina atu i se oloa faaulufaleina mai, ma mafaufau o ona vaega e le o se mea matautia. Ae o kamupani kamupanī Rusia ua leva ona oʻo i le maualuga o le gaosiga, o lea o le tele lenei o tala fatu.

    O Troxevasin ma Troxerutin e aoga tele i le veveton. O le taunuuga o togafitiga veinsose vevela o le a sili atu ona faalagolago i luga o foliga o le faamai nai lo le igoa o le fualaau faasaina.

    A filifilia se vailaʻau mo togafitiga o veins varicose, muamua, e tatau ona taʻitaʻia oe e le fomaʻi.

    Afai e fautuaina e se fomaʻi soʻo se fualaau faasaina e faʻavae i luga o le siakiina, e sili atu ona lelei le faʻatau o se tau sili atu taugofie. O le a feagai ma faʻamaoniga o le faʻamaʻi e le sili atu ona leaga nai lo le tau faʻagata.

    Le manatu o fomaʻi

    Troxevasin ma Troxerutin o ni faʻatonuga tutusa. Atonu latou te i ai ni eseesega laiti, ae latou te maua ai se tasi o falemaʻi. Pe a faatonuina i tagata maʻi, ou te taumafai pea e faamalamalama lenei mea.

    Maxim Sergeevich, angiophlebologist, Kogalym

    O fualaau faʻasolosolo e mafai ona maua i igoa taʻitasi. Ae oi latou uma o ni vailaau aoga. E tatau ona e filifili e faavae i luga o le paketi, ma leai se isi mea.

    Irina Dmitrievna, phlebologist, Meleuz

    Patient Reviews

    Ou te masani ona faʻaaogaina Troxevasin, e faʻamalieina ai le tiga ma le malosi. Talu ai nei, na faatu mai ai e se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga se gel. O le tau maualalo na ou le mautonu i le taimi muamua. Ae o lenei ua ou iloaina e le sili atu le leaga o le vailaʻau, ma o le tau o se ponesi malie.

    O lenei la ou te taumafai e faitau mea aoga i luga o le afifi ao lei faatauina ni fualaau taugata. E toatele e iai ni analogues tatou te le iloa.

    Vera Alexandrovna, Vladimir

    Na faatonuina e le fomai le capsules o troxerutin. Sa ou inuina i latou mo le lua vaiaso, e leai se aoga. Na ou toe alu i le fale talimalo, na faaopoopo Troelvas gel ma amata le faagasologa. Na vave ona faaleleia le setete o le soifua maloloina ma ua le toe gaogao.

    O le a se aafiaga o fualaau oona

    O le faiga o galuega a vailaau e faʻavae i luga o le p-vitamin activity of rutin - o le mea galue. O le a le mea e iloagofie ai i le faateleina o le lagona ita e ala i le faʻaitiitia o le le mautonu o capillaries. Ona o lenei mea, o faʻamatalaga mai fafo o veins varicose e mafua mai i le vevela vevela ua aveesea: edema ma tiga. O lenei ituaiga togafitiga e mafua ai le faʻaaogaina o fualaau oona i foliga o injections ma fualaau mo le retinopathy o le maʻisuka - faʻafitauli faʻapitoa o le toe o le mata. Ona o lenei mea, o loʻo iai i totonu o togafitiga faʻamaonia mo vailaʻau vascular o le Trocvevasin ma Troxerutin. Ua aofia i totonu o le lisi o fualaau sili ona taua o le Rusia. Ae e tusa ai ma suʻesuʻega talu ai nei, o oloa e maua i luga o le diosmin (o fua mai fualaau suamalie) e sili atu le aoga nai lo oloa faʻasolosolo (mai Iapani sophora).

    Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

    O le tuufaatasiga e tutusa lava - o le taua o le faavae. O lenei mea o se mafuaʻaga o le faʻasalaga - o se natura bioflavonoid o le mea na mafua mai ai. I le faaopoopo atu i le sophora, e maua i le tele o laau. Mai meaʻai o loʻo maua, faʻasalalauga maualuga i totonu:

    • aronia sua: 2 mano mg. masani i le 100 ml. sua sua
    • ufiufi: 332 mg. 100 g
    • buckwheat: 36 mg. i le 100 g

    O vailaʻau uma o faʻamaʻi ma faʻamaʻi. Faamalosia ma faʻasaʻo le afaina o puipui o toto toto, puipuia le palatini "faʻaputu" i luga ia i latou. O le mea lea, o Troxevasin ma Troskerutin e faʻaaogaina e avea o se sui sola maloloina i togafitiga faʻaleleia. O le aʻafiaga o ia mea uma e faʻaleleia i le taumafa tutusa o le vaitamini C.
    O le ituaiga faʻamalolo e tutusa lelei: capsules ma gel mo le faʻaaogaina fafo. O le fualaau faasaina "Troxerutin" e galue o se tutusa o le "Troxevasin." O le eseesega autu o le tau.

    O fualaau faʻasaina e fetaui ma:

    • faʻapena: i totonu taʻitasi, o le mea autu autu o loʻo galue malosi,
    • faʻasalaga: ampoules, capsules, gel ma suauu,
    • faʻaaliga: venoprotective.

    Tofia mo togafitiga faʻapitoa ma togafitiga faʻapitoa:

    • gasegase masani ma le le atoatoa o le tino
    • thrombosis, thrombophlebitis
    • hematomas ma abrasions
    • otaota
    • maʻisuka retinopathy ma angiopathy

    I le faaopoopo atu i fualaau faasaina, i le faaopoopo atu i le faamautuina, latou te maua ai foi se aafiaga taulasea.

    E faapena foʻi le lisi o faʻasalaga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

    • faaleagaina le faamaoni o le paʻu
    • tausaga e 18 tausaga
    • uluaʻi maitaga lona tolu

    E tusa ai ma aʻafiaga, o vailaʻau uma lava e tutusa: o se mea e le fiafia i ai, o le vevela ma le nausea, o faʻafitauli o le tino.

    O le a le eseesega

    Latou te eseese i latou lava i uiga faapena:

    Troxevasin e gaosia e le Icelandic Actavis Group (papa) ma le Bulgarian Balkanpharma (gel).

    Troxevasin na faia e le Bulgarian Sopharma ma le Vetprom, le Czech Zentiva ma le Osone Rusia. O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le kamupanī.

    • Isi mea faaopoopo i le tuufaatasiga. E faʻatatau i le kamupanī, o le faʻalavelave o tagata faʻapitoa e eseese. E le afaina ai le togafitiga.
    • Faiga faʻapolopolo.

    Faʻasologa. Capsules: 300 mg taʻitasi. i totonu o pusa o le 50 ma le 90 papa. E iai foi capsules e 200 mg / 50 pi. 2% gel ua gaosia i le aluminium tubes o le 40 g.

    Talosaga: Pusa: 50 ma le 100 pi. 300 mg taʻitasi. Gel mo le 40 g e 2%.

    Tosiga ma le pulega

    E tusa ai ma faatonuga, o le gel e faʻaaoga i fafo, papa maʻa - totonu. Faʻaaogaina ma le umi o le vasega o togafitiga e faʻamatala mai e le fomaʻi. I le leai o se taotoga, e fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i ni tulaga:

    E faʻaaogaina le gel o loʻo faʻaaogaina i le faʻafitauli faʻapitoa ma se mea mama

    1. Faʻaaogaina o aʻafiaga o manua ma abrasions - 3-5 cm i vaega faigata 2-3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e 4-5 aso.
    2. I le cosmetology (e aofia aimai faʻamaʻaloga i lalo ifo o mata) - faʻaaogaina o se mea faʻapitoa ma se mea lamolemole ma le tufatufa tutusa o le tuufaatasiga 1 taimi i le aso mo le 1 g. O le vasega e oʻo atu i le 4 aso ma le mafai ona faʻaopoopoga.
    3. Togafitiga o le mumū o le afaina, veins varicose - troxevasin e le sili atu ma le 2 taimi i le aso. Taimi aʻoga - e oo atu i le 1 masina.
    4. I totonu o le laupapa, ave le sili atu ma le 2 taimi i le aso mo le 1 pc., E le tatau ona sili atu i le 600 mg le fualaau o aso taitasi. I se tulaga e le masani ai, ua siitia i le 800 mg. O le umi o le togafitiga e faʻataʻitaʻiina seia oʻo ina faʻamavae faʻamaʻi faʻamaʻi. Mo faamoemoega tau togafitiga - 1 capsule vaiaso.

    O fua faʻatatau o fuainumera o fua faʻatatau. Latou te le amanaia uiga o le tagata maʻi, le malosi ma le le amanaia o le maʻi. O le filifiliga sili ona saogalemu o le feutagai lea ma se fomaʻi.

    Rita, 27 tausaga, Ryazan

    A maeʻa le maitaga, vevela veinsose ua televave. E lua ni "paluga" na faia i luga o vae. E le mafai ona ou faʻaumatiaina i latou, e tatau ona ou liliu atu i se fomaʻi. Na ia faʻamatalaina Troxevasin. O le aafiaga e fetaui lelei lava ia te au, ae o le tuuina atu o se tupe mama mo tai taitasi uma ua le aoga mo le paketi a le aiga. O se taunuuga, na ou sui i se oloa i totonu o le fale - Troxerutin. O le mea moni, o le vailaau lava lea, ae o le tau e eseese i taimi! Aua le soona totogiina!

    Lisa, 32 tausaga, Belgorod

    Sa ou taumafai e faaaoga le troxevasin mo le toe faʻaaogaina o ato i lalo o mata. Ina ia faamaoni, ou te lei matauina se aafiaga. A o latou i ai, sa latou nonofo. Ou te mafaufau mo faamoemoega lelei e sili atu le faʻaaogaina o loma ma kulimi, nai lo vailaʻau faʻatau. Aua le faʻaumatia le taimi i le le aoga, aemaise lava pe a oo mai i foliga.

    Faʻatasi ma le maʻisuka

    O maʻi faʻaleagaina e mafua mai i le maʻisuka ua lelei ona togafitigaina i fualaau faʻasaina. O le faʻaleleia atili o le tino vaaia i le retinopathy o le maʻisuka ua faʻamaonia. E mafai ona faʻaumatia le afaina i le retina. Muamua fesoasoani e fesoasoani e puipuia suiga fesuisuiai i mata mata. O togafitiga faʻasoifua maloloina e setiina e le fomaʻi.

    Faʻamama

    O le aloese mai le alualu i luma o le maʻi e fesoasoani i le 10-day course of taking capsules. O faʻamaʻi tiga o fomaʻi faʻapitoa e faʻaitiitia pe a faʻapipiʻi le pepa lapopoa ma le faʻaaogaina o le gel.

    I le cosmetology, o Troxevasin ma Troxerutin gels e faʻaaogaina e avea o se mea e pala. Ae ao le i faaaogaina, e tatau ona suʻe le mafuaaga faafomaʻi o le foliga mai o le edema. I le uma ai, e le o taimi uma e solia ai le mafai ona gafatia o le vascular network.

    I le leai o ni faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o le gel e le faasaina. O le mea autu o le faʻamautinoa e le oʻo i luga o le mucous membranes ma i mata. Lapataiga: O le monotherapy ma gels e mafua ai le paʻu paʻu. Faaaoga ma le atamai.

    I le uluai laasaga o le rosacea, Troxevasin poʻo Troxerutin e faʻaalia le lelei pe a uma le 1-2 vaiaso. Faʻasolosolo i ituaiga o rosacea, e fautuaina ai e cosmetologists se tuufaatasiga ma ni paʻu.

    Aua le faʻaaogaina gel i luga o siama, ma isi. fulufulu, talu ai e faasa ona faʻaaoga i le tulaga o le solia o le amio saʻo o le epidermis.

    E le aoga le faʻamoemoeina o se toe faʻafouina mai le fualaau faasaina, e feteenai ma talitonuga faʻapitoa. E ui lava e masani ona faʻaaogaina le gasegase e avea o se tagata faʻasaga i totonu o masikosiga faʻatagata. Mo se faataitaiga, 1 tbsp. Avocado e fefiloi ma le 1 tsp. Troxevasin, o le mask e faʻaaogaina ile foliga mo le afa itula.

    Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

    Irina, 30 tausaga, Gomel
    Sa ou faʻaaogaina le telefoni mo le selau tausaga. Gel faʻalauiloaina le fulafula. Ma o se fofo e le mafaamatalaina mo manua i totonu o le atunuu. Ou te fautuaina! Faʻamaonia patino.

    Julia, 44 tausaga, Tomsk
    O le lua tausaga mulimuli, i luga o le fautuaga a se uo teuteu a se uo, ou te le o solia ma le gasologa masani. O le tau e leai se auala e lagolagoina ai Troxevasin, na te oso i le atotupe. E fesoasoani i suluʻaiga malie.

    Tatyana, 36 tausaga, Krasnodar
    I totonu o le falemaʻi, na faatonuina Troxevasin mo uluaʻi lymphostasis. Ma inu ma vela, e foliga mai e faigofie atu.

    O le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina i totonu o le tusitusiga e mo naʻo le taʻiala. E le tutusa tofiga faafomaʻi. I le leai o se siama, aua le faatagaina le le pulea lelei o vailaau. Aua e te mafaufau ia te oe lava ia ma ia maloloina.

    Eseesega ma tuʻimomomo

    Troxevasin gel po o se mea e sili ona lelei. O fea e aoga mo faʻamaʻaloga.

    E mafai faʻapefea ona ese pe a fai o le tuufaatasiga tutusa. 1 g o le gel e aofia ai le 0.02 g o le mea galue malosi.

    Faʻamatalaga e pei o se vailaʻau o loʻo i ai se aoga aoga i luga o le totoga, faʻafefe le mumu, faʻamalo le tiga ma faʻaititia le fula. Faʻasalaga e fesoasoani tutusa.

    O le eseesega o loʻo taoto i le tau, faʻaaogaina le faasalalauga ma le gaosiga.

    Troxevasin e gaosia e le 2 kamupani lauiloa:

    • Groupavis Group i Iceland,
    • Balkanpharma i Bulgaria.

    O le tele o fuainumera ua faia i le tele o atunuu. post-Soviet avanoa:

    • Minskintercaps mai Belarus,
    • ozone mai Rusia,
    • Sofarma mai Bulgaria,
    • zentiva mai le Czech Republic,
    • pusa meaalofa mai Iukureini.

    I se tuʻimomomo, ou te fautuaina oe e faʻalogo i le tau. E ese le taua o le tau. Aiseā e totogi ai le tele mo le mea lava e tasi.

    Faatusatusaga o veins varicose

    O le a le mea e sili atu i veins varicose. O loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina e togafitia ai veins varicose. Capsules ma gel.

    O avelaʻau e faia i le tautala. Latou te faamalosia puipui vevela, faʻavae toto totoʻa, faʻasalaga toto paʻu. Manaomia e ave aʻo taumafa 1 poʻo le 2 capsules i le aso. Mulimuli i le fomaʻi. O le togafitiga e tusa ma le masina.

    O le gel e lafoina i totonu o le paʻu o le vaega o faafitauli. Lua taimi i le aso. O le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. E fautuaina e solo le gel i le po pe a maeʻa le taʻele malolo.

    E faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i luga o vaega mucous ma faaleagaina o le paʻu.

    O nei togafitiga o le a fesoasoani i na o amataga o le faʻamaʻi. I totonu faʻalavelave fautuaina:

    1. Aveese amioga leaga.
    2. Alu i totonu mo taʻaloga.
    3. Taumamafa i meaʻai maloloina e maua ai le calcium, magnesium ma isi mea aoga.
    4. Faatusatusa le douche e faʻaaogaina e avea o se faʻamaʻi faʻamaʻi. Na te aoaoina vaʻa e vaʻaia ma faʻalauteleina. Atiaʻe le malosi o le puipui.

    Afai o le veinsose veins ua oʻo i se tulaga sili atu ona ogaoga, latou te fautuaina le taotoga, togafitiga laser. Aua le tuʻuina togafitiga i se pusa mamao. O taunuuga o veins varicose e mafai ona afaina.

    Faʻasolosolo ma Troxevasin mo otaota

    Hemorrhoids aafia ai le sili atu ma le afa o tagata. O le a le mea e tatau ona fai ma le auala e togafitia ai le afaina ai?

    Ina ia faʻamalolo le maʻi, e tatau ona e liliu muamua tagata suʻesuʻe. O le a ia fuafuaina le tulaga ma faatonuina togafitiga talafeagai.

    Aua e te matamuli e uiga i le afaina, talanoa i se fomai i uluai faaaliga.

    I le amataga o le faamai, ua faatonuina ai Troxevazin. O le faʻatinoga i ni vaega se lua: faʻaofi le gel i totonu o le anus ma faʻaoga se fusi faʻataʻapoʻa i le tino i fafo. O le faʻatulagaga e toe fai mai le tasi i le tolu taimi i le aso. Togafitiga e tumau mai le lua vaiaso e oʻo atu i le masina. I lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

    Afai o loʻo maʻi le maʻi ma faʻagasolosolo, ona faʻataʻitaʻiina lea o le taotoga.

    O le a le eseesega i le va o le suāuʻu manogi? O le fesili o le faʻasalalauga. E tutusa lava i le tuufaatasiga ma galue i le auala lava e tasi i luga o le afaina. Pau le eseesega i le tau. Lagona le saoloto e sui Troxevasin.

    O le a le mea e faʻaauau?

    O le vailaʻau e maua mai i le hydroxyethyl rutosides, o se aiga o flavonoids faʻapipiʻi. Flavonoids o se tuufaatasiga o se natura polyphenolic, o loo maua i fualaʻau, fualaau aina, vine. I le taimi nei, e sili atu i le 4000 ituaiga o flavonoids ua faʻamatalaina, ma o le lelei lelei o le tino o le toatele oi latou e le mautonu. O le malosi malosi o antioxidants ma anti-inflammatory o flavonoids ua lauiloa. Ma o le faʻamautinoaga o le flavonoid ma lona gasegase tele, i se faʻaopoopoga, ei ai sona aafiaga patino i luga o le tino o le tino, aemaise lava i luga o vaʻa toto.

    O sauniuniga e faʻavae i luga o faʻamatalaga masani e mafai ona:

    • faaitiitia le toto toto
    • faaitiitia le faaputuga faaputuga,
    • puipuia mai pupuni toto,
    • faaitiitia le mafai ona gafatia,
    • faateleina le mafai gaʻo o sela mūmū mūmū e pasia ai capillaries,
    • faaitiitia le fufula
    • faaitiitia le mumū
    • tauaveina ni aafiaga o le gasegase ma le gaioiga,
    • faaitiitia le lamatiaga o le atherosclerosis.

    E faapefea ona galue Troxevasin ma Troxerutin?

    I vae o se tagata, o le toto e alu i luga o veins agai i luga, e faasaga i le mamafa o le kalave. O feeseeseaiga o musele o vae ma valve o loʻo i totonu o veins o pito i lalo e fesoasoani ia te ia i lenei. I le taimi talafeagai, o le vaʻa poloka le veino vevela ma puipuia le toto mai le toe foʻi mai. Faatasi ai ma le matua, o valves ua leaga, ma ua paʻu le numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua oʻo i le 25 o ona tausaga, o le malosi o le paʻu mimiti mimiti e faʻaititia e tusa ma le 20%, i le 50-60 tausaga - e afa. Pe a tupu lenei mea, o se mea e taʻua o le "toto toto toto", o lona uiga, o le totoga o le toto i le isi itu.

    I se tulaga faapea, o le vevela e masuasua ma iloa ai le faʻalavelave faʻaleagaina. Afai e tupu lenei mea, o le a faʻaumatia puipui o veins: ua leiloloa o latou gaioiga, ua faʻaitiitia o latou leo, ma ua faʻalauteleina lo latou ola. Vailaau paʻu paepae e masani ona i totonu o le toto e faʻaalia i le tali atu i le faaleagaina o le puipui vevela. O se taunuuga, o le mumū e tupu, e le gata i le vein, ae faʻapea foi i mea vavalalata.

    O le afaina o mea e le afaina ai le tino e mafua ai suiga i le paʻu, o lona maualuga o le mafuaʻaga e mafua mai i le teu o hemosiderin, ma le ulupea.

    Talu ai o Troxevasin ma Troxerutin e tasi ma tutusa, o la latou faiga o le gaioiga e tutusa. O le gaioiga malosi o nei fualaau oona e taumafai e faaputuputu i le vevela vevela, aemaise lava i le endothelum, ma faatino i le lotoifale lona malosi.

    O le faateleina o le leo vevela pe a fai e mafua ona o le aafia i le norepinephrine, o se puluvaga o le tino popole popole, lea ei ai sona aafiaga vasoconstrictor. O lona aʻafiaga o le inflammatory o le faʻaitiitia o le faʻalogoina o leukocytes i le vevela puipui. O le faʻasolosolo e faʻaleleia le faʻafefeina o le vai, lea e mafua ona o lona faʻaleagaina. O le isi itu taua: o lenei flavonoid e faaitiitia ai le faaputuputuina o meaola o le okesene e mafai ona toe malosi, e matua matautia lava i sela o le endothelial.

    I faʻataʻitaʻiga o togafitiga i le lalolagi, o suʻesuʻega sa faʻatautaia pea e faʻatusatusa ai le troxevasin ma isi angioprotectors, mo se faataitaiga, diosmin (Flebodia 600, Vazoket) poʻo le calcium dobsylate (Doxy-Hem). Faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le diosmin na faʻaalia le sili ona lelei i le faʻaopoopoina:

    • leo o veins
    • maualuga le mautu
    • afaina o le toto,
    • vevesi puipui o le puipui i le mumū.

    E pei o isi tagata faʻalelei, Troxerutin ma Troxevasin eseese i le faʻamoemoe o la latou gagana autu, e faʻalagolago i le ituaiga le atoatoa o le vevela ma taʻitaʻia ai faʻamaoniga. O capsules e masani ona faʻaaogaina mo le faʻagasolo i tulaga ogaoga o le faʻamaʻi. O le gel e masani lava ona faʻataʻitaʻiina i le amataga (fulafula ma le vaivai o le vae e aunoa ma suiga faʻaleagaina i veins, "mesh", faʻalauteleina o veins) ma le thrombophlebitis leʻo.

    O se tasi o suʻesuʻega suʻesuʻega na faʻamaonia ai o gels o loʻo faʻaaogaina le telefoni e aoga tele mo tagata e masani ona ave ni femalagaiga umi (silia ma le 7 itula) i vaalele. I lenei tulaga, o le edema o vae o loʻo mataituina i le 97% o pasese, ma le faʻaaogaina o le gel (2 aso ao le i malaga ma le aso o femalagaaiga) e faʻaititia ai le vaivai i le 95%, e aunoa ma le mafuaʻaga o aʻafiaga poʻo le le faapalepale.

    Faʻasologa o le pathogenesis ma le tele o faʻafitauli faigata e faigata ai ona togafitia veins varicose i le fale e aunoa ma le vaavaaiga a se fomaʻi. Ioe, e leai se tasi o le a vavao oe e faʻaaoga le gel oe lava e faʻafefe ai le lagona o le mamafa i vae ma faʻaitiitia le fula.

    Ae peitaʻi, afai e faʻalauiloa faailoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e taʻu atu ia te oe pe o le Troxevasin poʻo le Troxerutin e sili atu ma pe o le a le metotia e faʻaaogaina i lau ituaiga o le maʻi. E le gata i lea, o le togafitiga o veins varicose e tatau ona aofia ai le tele o ituaiga o fuataga, e amata mai i le malosi o le faʻamalosi (le faʻaaogaina o totini faʻapipiʻi faapitoa) i fautuaga mo suiga o olaga.

    Tuua Lau Faamatalaga