Tiogamma: tuufaatasiga ma meatotino, metotia o le faaaogaina, aʻafiaga itu

E maua le thiogamma i fomu nei:

  • Pepa o le laumei: biconvex, oblong, samasama samasama ma paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le samasama o faʻalavelave eseese, o loʻo i ai le lamatiaga i itu uma, o le pito i luga o loʻo faaalia ai se lanu samasama lanu (10 fasipepa i le paʻu, i se pepa pepa 3, 6 poʻo le 10 paʻu)
  • fofo mo le afaina: se vai manino, samasama-lanumeamata poʻo se samasama samasama samasama (50 ml i totonu o fagu tioata uliuli, i totonu o se pusa pepa pepa o 1 fagu pepa 10),
  • taulaʻi mo le fofo mo le faʻafefeteina: o se vai samasama manino-lanumeamata (20ml i le tioata tioata ampoules, 5 sikola i luga o papa pepa, i se pepa pepa pepa 1, 2 poʻo le 4 paleni).

1 papalama e aofia ai:

  • gaioiga galue: gaioio (alpha lipoic) - 600 mg,
  • vaega fesoasoani: microcrystalline cellulose, sodium croscarmellose, simethicone, colloidal silicon dioxide, lactose monohydrate, talc, magnesium stearate, hypromellose,
  • atigi: talc, macrogol 6000, sodium lauryl sulfate, hypromelilose.

I le 1 ml o fofo mo le afu o loʻo aofia ai:

  • gaioiga malosi: gaioio (alpha-lipoic) - 12 mg (i le 1 inisi - 600 mg),
  • vaega fesoasoani: macrogol 300, meglumine (mo le pH correction), vai mo tui.

I le 1 ml o le faʻamoemoega mo fofo mo le afu o loʻo aofia ai:

  • gaioiga malosi: thioctic acid - 30 mg (i le 1 ampoule - 600 mg),
  • vaega fesoasoani: macrogol 300, meglumine (mo le pH correction), vai mo tui.

Contraindications

  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • maʻitaga o maitaga
  • lactation period
  • glucose-galactose malabsorption, lactase deficiency, galactose o le galactose faʻapitoa (mo papa),
  • hypersensitivity i mea autu poo vaega o ausilali o fualaau faasaina.

Pepa lalaga

O le vailaʻau o le Tiogamma i se ituaiga o laʻau e ave faʻaalia, i luga o se manava gaogao, fufulu i lalo i se aofaiga itiiti o le vai.

Tomai fautuaina - 1 pc. (600 mg) tasi i le aso. O le umi o le togafitiga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi ma laina mai le 30 i le 60 aso.

I le tausaga, o le togafitiga e mafai ona toe faia 2-3 taimi.

Fofo mo le afaina, taulai mo le sauniuniga o se fofo mo le afaina

O le vailaau faasaina o le Thiogamma i se ituaiga o vaifofo e faia lemu lemu, i se fua faatatau e tusa ma le 1.7 ml / min mo le 30 minute.

Ole fua ole aso e fautuaina ole 600 mg (1 le talo o le fofo ole fofo poo le 1 ampoule o le mafaufau mo le sauniuni ole fofo ole fofo). O le vailaau faʻasaina e faʻatinoina i le aso mo le 2-4 vaiaso. A maeʻa ona mafai lea ona faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i le faʻafofoga o Thiogamma i le mea e tasi (600 mg i le aso).

O le fualaau faasaina i le ituaiga o fofo mo le afuina ua saunia mo le faaaogaina. A maeʻa ona tatala mai le fagu mai le atigipusa, e vave ona ufiufi i se moli faapitoa-puipuiga mo le puipuia o le malamalama mai le ulufale atu i le thioctic acid e aʻafia i ona aafiaga. O le faʻafefeteina faʻafefeteina e faia tuusaʻo mai le fagu.

A faʻaaogaina le Thiogamma i le tulaga o le mafaufau, e manaʻomia muamua le fofo o le fofo. Mo lenei mea, o mea o loʻo i totonu o le tasi amipoule o le concentrate e faʻafefiloi ma le 50-250 ml o le solution isotonic sodium chloride solution. O le fofo sauniuni ua vave ona ufiufiina i se faʻamalama puipui. O le faʻasolosolo fofo o loʻo faʻafoeina vave lava pe a maeʻa sauniuniga. O le umi o lona teuina e le sili atu ile 6 itula.

Faatonuga faapitoa

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, aemaise lava i le amataga o togafitiga, o le kulukose toto e tatau ona mataituina. Afai e tatau ai, o vailaau o vailaʻau o le hypoglycem and o insulin e faʻafetaui.

Afai e aliali mai foliga o le hypoglycemia, e tatau ona faamutaina vave loa le Thiogamma fualaau.

Aʻo faagasolo le togafitiga, e tatau ona aloese mai le inuina o ava malosi, ona o le ava malosi e faʻaititia ai le aoga o fualaau faasaina ma o se tulaga lamatia mo le atinaʻe ma le alualu i luma o le neuropathy.

E tasi le 600 mg papalama e aofia ai le 0.0041 XE (iunite falaoa).

O le faʻaaogaina saʻo o Thiogamma e le aʻafia ai le gafatia o le tagata maʻi e faʻatau taavale ma galue ai ma isi faʻalavelave lamatia. Ae e tatau ona amanaʻia na aʻafiaga o aʻafiaga mai le endocrine, ona o le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose o le toto, e pei o le vevesi vaaia ma le vevela.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le uluai oloa na faia i Siamani ma e tele ituaiga o fualaau: taulaʻi mo vaifofo, fua ma vaifofo mo vai inu. O le vaega malosi o le vailaʻau o le gaioiolosi poo le lipoic acid.

Vaega o ausilali i pepa laupepa e:

  • microcrystalline cellulose,
  • lactose monohydrate,
  • talisa paʻu
  • magnesium stearate,
  • silikoni dioxide.

O pepa maʻaleʻale o loʻo i ai se foliga tele o le biconvex. E tumu i paʻu e 10 vaega. E mafai ona iai pepa paʻu pepa mai le 3 i le 10 pepa. O le tau o papa o le Tiogamma e amata ile 800 rubles ma e mafai ona ausia 1000-1200 rubles.

Manatu aua o le sauniuni o le fofo e aofia ai foi le lipoic acid. Vaega o ausilali o vai mo le tui, macrogol, meglumine.

O le mafaufauga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le 20 ml ampoules tioata, lea o loʻo tuʻuina i totonu o siaki palasitika e 5 vaega. I totonu o se pusa pepa e mafai ona i ai 1, 2 poʻo 3 papatusi faʻatasi ai ma sela. O faʻamalama e faia i le tioata pogisa, lea e fesoasoani e puipuia le fofo mai aafiaga leaga o le susulu o le la. O le tau o Tiogamma ampoules e mai i le 190-220 rubles i le 1 fasi pepa.

Fofo i lona tuufaatasiga ei ai vaega taua o vaega fesoasoani e pei o le mafaufau. Faʻapipiʻi i totonu o fagu malulu. Le maualuga ole 50 ml. O le tau e i le 200-250 rubles i le 1 fagu.

Pharmacodynamics

O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le gaʻo (alpha-lipoic). O se vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi lea e fusifusia ai faʻamalolo saoloto. O le gaioio o le thioctic ua faia i le tino i le taimi o le oxidative decarboxylation o alpha-keto acids. O se coenzyme o tele multisezyme complexes i le mitochondria ma e aofia ai i le oxidative decarboxylation o le alpha-keto acid ma le pyruvic acid.

Alpha-lipoic acid fesoasoani e faʻaitiitia ai le kulūkose toto, faʻalauteleina le faʻasalaga o le glycogen i le ate ma faʻatoʻilaloina le faʻamalosia o le insulin. I le faiga o le gaioiga, e latalata i vitamini o vaega B.

O le thioctic acid e puleaina ai le gaʻo ma le lipid metabolism, faʻaleleia le galue o le ate ma faʻaosofia ai le metabolism cholesterol. E i ai le faʻamaʻi, hypoglycemic, faʻamaʻiloga ma le hypocholesterolemic. Faʻaleleia le lelei o meaʻai o neu.

Pe a faʻaaoga le meglumine masima o le acel-lipoic acid (e iai se mea e le faaituau) i fofo mo le puleaina o le tino, e mafai ona faʻaitiitia le mamafa o aʻafiaga itu.

Pharmacokinetics

Pe a faʻafofoina ole gaʻo, thioctic acid e faʻavavevave ma gaogao uma ile gastrointestinal tract. Faatasi ai ma le taumafa tutusa o meaai, ua faaitiitia ai le inu o le vailaʻau. O le leai o se avanoa e 30%. Ina ia ausia le maualuga o le maualuga o le mea galue, e alu ile 40 i le 60 minute.

O le gaioio o le thioctic e maua ai se aafiaga muamua i le ate. E maua i auala e lua: e ala i le tuʻuina atu ma le faʻamaʻiina o le filifili o le itu.

O le tele o le tufatufa e tusa ma le 450 ml / kg. E oʻo atu i le 80-90% o le fualaau o loʻo faʻamalosi e fatugaʻo i le ituaiga o metabolites ma e le suia. O le afa-ola e faʻaumatia mai le 20 i le 50 minute. Ole faʻamaonia ole plasma o le vailaʻau e 10-15 ml / min.

O le taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le plasma ma le faʻaleagaina o le Thiogamma e 10-11 minute, ma le maualuga o le concentration o plasma e 25-38 μg / ml. AUC (vaega i lalo o le taimi faʻataʻitaʻi) e tusa ma le 5 μg / h / ml.

Fofo mo le fefete ma mafaufau mo le sauniuniga o se vaifofo mo le afaina

O le fofo, e aofia ai le sauniuni mai le mafaufau, e faʻatonuina i se auala vavalalata.

Ole fua ole aso o Thiogamma e 600 mg (1 le fagu vaifofo poo le 1 ampoule o le mafaufau).

O le vailaʻau e faʻatonutonu mo le 30 minute (i le fua faatatau e tusa ma le 1.7 ml i le minute).

Sauniuniga o se vaifofo mai se faʻamoemoega: o mea o loʻo i le 1 ampoule e faʻafefiloi ma le 50-250 ml o le 0.9% sodium chloride solution. I le taimi lava e uma ai sauniuniga, o le fofo e tatau ona vave ona ufiufi i le mea o loʻo iai faʻamalama. E le sili atu i le 6 itula le teu.

A faʻaaogaina le fofo ua saunia, e tatau ona aveese le fagu mai le afifi pepa ma vave ona ufiufi i se faʻamalama puipui. O le fusi e tatau ona faʻatino saʻo mai le fagu.

O le umi ole togafitiga e 2-4 vaiaso. Afai e manaʻomia, faʻaauauina togafitiga, o le tagata gasegase e faʻafeiloaʻi i le laulau papalama o le vailaau.

Le fualaau faasaina o le Thiogamma: o le a le mea ua faatonuina, o le tuufaatasiga ma le tau o le fualaau faasaina

E tele fualaau oona e aafia i le gaʻo ma le gaʻo gaʻo. O se tasi oi latou o Tiogamma.

O lenei vailaʻau e aofia ai i gaioiga gasegase o loʻo tupu i le ate, fesoasoani i le faʻaitiitia o le cholesterol, faateleina le glycogen maualuga i le ate, e aʻafia ai le tetee atu o siama i le insulin ma fesoasoani ai e maualalo le maualuga o le toto, lea e taua tele mo le maʻisuka (aemaise lava le ituaiga lua), ma ua faʻailoa mai foʻi meatotino faʻasao.

E faigata mo se tagata taoto ona malamalama pe o le a le Tiogamma ma pe o le a lona aʻafiaga. Ona o le aafiaga tulaga ese o le ola o le tino, o le vailaʻau ua faatonuina e avea o se faamaʻi pipiprotective, hypoglycemic, hypolipidemic ma le hypocholesterolemic, faapea foi ma se fualaau faasaina e faaleleia ai neu neuroni.

Faʻataʻitaʻiga

O le thiogamma e mafua mai i le vaega o fualaau oona, o le mea o loo galue ai o le thioctic acid, lea e masani ona tuufaatasia e le tino i le taimi o le oxidative decarboxylation o alpha-ketone acids, o se antioxidants, e avea o se coenzyme o mitochondrial multienzyme complexes ma e aafia tonu i le fausia o le intracellular energy i le mitochondrial complex of the cell.

O le vailaʻau o le thioctic e aʻafia ai le kulūkose, e fesoasoani i le teuina o le glycogen i le ate, faʻapea foʻi ma le faʻaititia o le insulin i le maualuga o le tino. I le tulaga o le solia o le uiga o le aano o le alpha-lipoic i totonu o le tino ona o le inupia po o le faaputuputuina o oloa e fai i lalo o le oxidized (mo se faataitaiga, tino o le ketone i le ketosis), faapea foi ma le faateleina o le masini tuusao, o le faaletonu i le polokalama o le glycolysis.

O le gaioio o le thioctic e tupu mai i le tino i ni fomu physiologically active ma, e tusa ai ma lea mea, o gaioiga i le gaosiga o le oxidizing ma le faʻaitiitia, faʻaalia o antitoxic ma le antioxidants.

Thiogamma i le fofo ma papa

O loʻo aʻafia o ia i le faʻatonutonuina o gaʻo ma gaʻo gaʻo. Faʻafetai i le faʻamaʻi o le hepatoprotective, antioxidant ma antitoxic, faʻaleleia ma toe faʻaleleia galuega ole ate.

O le gaioio o le thioctic i lona aafiaga o le pharmacological i le tino e talitutusa lava ma le gaioiga o vitamini B, ma faʻaleleia ai neu neurotini ma faʻamalosia ai le toe faʻafouina o le tino.

Pharmacokinetics o Thiogamma e faapenei:

  • faʻatasi ai ma le faʻafofoga tautala, o le thioctic acid e toetoe lava a atoatoa ma vave ona gauai i le taimi o le auala o le gastrointestinal tract. E mafua i le ituaiga o metabolites e ala i fatugaʻo o le 80-90% o le vailaʻau, o le metabolites e faia i le faʻamaʻiina o le filifili o le itu ma le faʻatoʻilaloina, o le metabolism e tuʻuina atu i le mea e taʻua o le "uluaʻi fua faʻatau" e ala i le ate. O le maualuga o le maualuga e oʻo i le 30-40 minute. O le leai o se avanoa e oʻo atu i le 30%. O le afa-ola e 20-50 minute, o le plasma clearance is 10-15 ml / min,
  • pe a faʻaaogaina le gaioiose, e sili atu le maualuga o le concentration pe a maeʻa 10-15 minute ma e 25-38 μg / ml, o le vaega o le taimi o le concentration-time e tusa ma le 5 μg h / ml.

Gaioiga galue

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina Tiogamma o le thioctic acid, lea e aofia ai le vaega o metabolites.

I fofo tui, o le gaioiga malosi o le alpha lipoic acid i le ituaiga o masima meglumine.

O meaola i le laupepa o le microcellulose, lactose, talc, colloidal dioicon dioxide, hypromelilose, sodium carboxyl methyl cellulose, magnesium stearate, macrogol 600, semethicone, sodium lauryl sulfate.

I fofo mo le tui, meglumine, macrogol 600 ma le vai mo le tui e avea ma vaega faaopoopo.

Tiogamma: o le a le mea ua faatonuina?

O le thiogamma e aʻafia i le vaega o tapenaga o meaʻai, o le auai i le gaʻololo ma le gaʻo gaʻo i le maualuga o le kulukose, fesoasoani e faʻaitiitia le glucose o le toto, faʻateleina le faʻapipiʻiina o le glycogen i le ate, faʻaitiitia ai le inisalini, maua ai le antioxidant ma le antitoxic, ona maua ai le faʻamalolo, hypolipidemic ma le hypocholesteric .

Ona o ona uiga, aʻafiaga i luga o le tino ma faʻaauau pea ona faʻaleagaina, o le Thiogamma ua faʻataʻitaʻiina o se vailaau togafitiga faʻasoifua maloloina:

  • maʻisuka polyneuropathy,
  • le neuropathy,
  • hepatitis o eseese etiologies, cirrhosis, gaʻo susu,
  • i le tulaga o le oona i mea oona, faapea foi masima o metala mamafa,
  • ma ituaiga eseese o le inupia.

O le Thiogamma o loʻo iai le tele o faʻamaʻiloga faʻapitoa, e pei o le hypersensitivity o le tagata lava ia i le alpha-lipoic acid, le lava lactase, le galactose o le le faapalepale.

E le mafai ona ave i se tulaga o le malabsorption, o lona uiga, le gafatia le galactase ma le kulukose e le manava, i le gasegase o le cardiovascular and respiratory failure, infarction myocardial, le atoatoa o le fatu, le gasegase o le gasegase le atoatoa, le toe gasegase, faamalolo, le gasegase, ma isi maʻi ma tulaga e oʻo atu ai i le lactic acidosis.

Pe a faʻaaogaina le thiogamma, faʻaauau, faʻavevesi, vomiting, manava, tiga o le manava, vevela tele, faʻamaʻi o le tino i foliga o se paʻu paʻu, hypoglycemia e mafai ona faʻaaogaina le kulūkose.

E seasea ona maua se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻalavelave anaphylactic.

I le faʻaaogaina o Tiogamma, o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mautinoa le pulea lelei o le suka, talu ai o le thioctic acid e vave faʻaleleia ai le taimi o le kulūkose, lea, pe a pa'ū le maualuga o lona maualuga, e mafai ona oʻo atu ai i le faʻalavelave o le hypoglycemic.

O le faaitiitia faʻafuaseʻi o le suka, aemaise lava i le amataga o le ave o Thiogamma, o nisi taimi e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le insulin poʻo le vailaʻau o le hypoglycemic. O le faʻaaogaina o le ava malosi ma vailaʻau faʻasaina e matua faʻasaina i le taimi o le faʻaaogaina o Tiogamma, talu ai ua faʻaitiitia le togafitiga, ma o se faʻalavelave ogaoga o le gasegase o le neuropathy e ono tupu.

Alpha-lipoic acid e le ogatasi ma sauniuniga e aofia ai le dextrose, Ringer-Locke solution, cisplatin pe a faʻaogaina. E faʻaitiitia ai foi le lelei o sauniuniga o loʻo iai le uʻamea ma isi metala.

O le Thiogamma e maua i Siamani, o le tau masani o:

  • mo le afifiina o pusa o 600 mg (60 pusa i le paʻu) - 1535 rubles,
  • mo le afifiina o pusa o le 600 mg (30 vaega i le laupepa) - 750 rubles,
  • mo se fofo mo le fausiaina o le 12 ml / ml i le 50 ml ipu (10 fasi pepa) - 1656 rubles,
  • mo se fofo mo le faʻamalu 12 ml / ml fagu o le 50ml - 200 rubles.

Vitio faʻatalanoa

I le faʻaaogaina o le lipine lipoic mo le maʻisuka i le vitio:

O lenei faʻamatalaga o le vailaau faasaina Thiogamma o se mea aʻoga ma e le mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻatonuga. O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau ma faʻaaogaina e oe lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi o le a filifilia ma le atamai le metotia talafeagai mo togafitiga ma le fua o lenei vailaʻau.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻaaogaina o le vailaʻau o le thioctic faʻatasi ma glucocorticosteroids e faʻaleleia ai le malosi o le cisplatin, ma le insulin poo le oral hypoglycemic agents - e mafai ona faʻapupulaina le malosi, ma le ethanol ma ona metabolites - o le aoga o le thioctic acid e faaitiitia.

O le thiogamma e fusifusia ai metara, o lona uiga e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau faʻasaina (faʻaʻataʻitaʻiga, magnesium, iron, calcium). I le va o le aveina o le thioctic acid ma o nei vailaʻau e tatau ona avea ma vaitaimi a itiiti mai e 2 itula.

E le tatau ona faʻafefiloi le fofo o le fofo i le vaifofo a Ringer, solution faʻapitoa ma fofo e tali atu i vaega o le SH-vaega ma vaega o le vavaega.

Fale faʻamaloilo

Lipoic poo thioctic acid i le tino o se tagata soifua maloloina e gaosia i le tele o aofaiga ma e aafia i le toetoe lava o metabolic processes. O se taunuuga o soʻo se soliga, o lona gaosiga e faʻaitiitia le malosi, lea e oʻo atu ai i faʻafitauli eseese.

Ona o le tafe mai o lenei vailaau mai fafo, o metabolic processes e faʻasolosolo lelei. O siama e puipuia mai aafiaga le lelei ma faʻaauau ona faʻaoga masani.

O lenei gaioiga e mafai ai e oe ona faʻafaigofie le metabolism ole gaʻo ma puipuia ai le atinaʻe o le maʻisuka. E le gata i lea, o le lipoic acid e aofia ai le fesuiaiga o le cholesterol ma puipuia ai le teuina o pusa cholesterol i luga o puipui o toto toto.

Ae ui i lea, o le vaega e le gata e auai i le lipid metabolism, ae fesoasoani foi e aveesea le tele mai le toto, lea e sili ona aoga mo le toto toto.

O le isi meatotino o le fualaau faasaina o le gafatia lea e aveese ai toxins ma faaleagaina ai oloa o mea oona po o vailaau vailaʻau. E mafai lenei mea ona o se aafiaga lelei i le ate ma lana galuega. I le faʻaopoopoga, o le thioctic acid ua faʻailoa mai ai mea faʻatau o le hepatoprotective ma faʻateleina ai le faagaoioia o le okeni.

I le faʻaaogaina o le vaifofo o le Tiogamma, e faʻaleleia ai meaʻai o faʻamavae ma toto toto, lea e avea ma puipuiga mai maʻi o le gaʻo, neuropathy, angiopathy ma isi faʻafitauli o le neurology ma vascular. O le masani o le paleni o le mafaufau, moe, gauai ma mafaufauga e matauina foi.

O se aafiaga lelei o le fualaau faasaina i luga o le paʻu sa maitauina. E faʻamalieina ai le ita, faʻaosofia ai le gaosiga o le palakene, faʻaitiitia le numera o maunu, faʻamalo le fufusi, faʻamago, toe faʻaleleia le malosi ma se lanu lelei.

Pe a faʻaaoga soʻo se vailaʻau o le vailaau faʻamalositino, faʻaaogaina atoatoa le gaioiga ma le gaioiga o le vaega galue. O le gasegase e tupu i le ate ma i le fua muamua, o le maua o le vailaʻau e na o le 30%. Faʻatasi ai ma le faʻaauau ma le faʻatagaina o aʻoaʻoga, o lenei faʻatupulaia o le siʻitia o le aofaʻi ma sili atu i le 60%

E tupu mai le faʻalavelave i le tootoo laitiiti. O le maualuga o le maualuga o le vaega galue i totonu o le toto e matauina e le itiiti ifo i le 30 minute i se tagata maloloina. I maʻi ma soʻo se faʻalavelave o le faʻaogaina o meaʻai, o lenei vaitaimi e faʻatupulaʻia i le 2-3 taimi.

O le faʻamaʻaloina o oloa leaga o le vailaʻau e tupu mai i fatugaʻo ma amata 2-3 itula pe a maeʻa le pulega. Toeitiiti lava o vaega uma ua faʻateleina i se suiga ma e na o le 2-5% e tumau e le suia. I maʻi gasegase ogaoga tumau, o le taimi faʻaumatia e siitia i le 3-5 itula.

O le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e lautele. O le tele o taimi, o le fualaau faasaina i ituaiga eseese o loʻo faʻamatalaina i mataupu nei:

  • Faʻatauina o le tino i meaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, pulou, ma vailaau oona.
  • O le faʻamalosi o le polyneuropathies o se foliga masani, faʻaleagaina i sela o le faiʻai e ala i le faaleagaina o oloa o le alcohol alcohol.
  • Angiopathy poʻo le neuropathy i le i ai o le maʻisuka o soʻo se ituaiga.
  • Faʻasologa o le gasegase.
  • Sisifo cirrhosis ma le faʻalavelaveina o isi totoga.
  • Hepatitis o le eseesega o le matuia.
  • Faʻavae le endarteritis o se tulaga maualuga.
  • Faʻaleagaina o le lipid metabolism ma le atinaʻeina o suiga o le atherosclerotic i vaʻa toto.

E taua tele le faia o se togafitiga mo gasegase oe, ona o le maʻisuka po o le ava malosi, e afaina mai le solia o le lagona o le pito i lalo.

Faʻaiʻuga

O le le tausisia o faatonuga poʻo tulafono mo le fesoʻotaʻiga o fualaau faʻasaina ma isi vailaʻau e taʻitaʻi atu ai i le atinaʻeina o le tele o aʻafiaga.

O le tele o taimi o le maʻi tiga o le ulu, vevela ma le faʻaleagaina lautele, faʻaleleia le gaogao ma le afu, gaʻo maso o pito pito i lalo.

E masani lava faʻalauteleina maʻi faʻamaʻi masanimo se faʻataʻitaʻiga, faʻasolosolo. Teteleina o loʻo faʻalavelaveina, matauina vomiting, faʻalavelave faifaipea, faʻaoʻoina poʻo ni faʻavalava masani, solia le toʻotoʻo.

I nisi tulaga, e popole le tagata maʻi faʻapouliuligia mata ma faʻaitiitia le taua i le lelei o le vaʻaia i soo se taimi o le aso, leai se popolega, popole i le moe, manatua, faʻalogo, gauai i le faʻalogologo.

O mataupu o vailaʻau faʻasaina, o loʻo faʻaalia ai i latou i le maoaʻe faʻaleagaina le tulaga lautele ma le faʻaleagaina o aʻafiaga itu. E le gata i lea, o loʻo i ai le faoa faamalosi epilepsy, hallucinations, vomiting indomitable, leai se malamalama, tetete o vae.

O le faʻalavelave ogaoga o le a hypoglycemic coma ma le le atoatoa o le tino. O ia tulaga e avea ma se lamatiaga ogaoga i le ola maloloina ma le soifuaga o le tagata maʻi ma e manaʻomia vave ona gauai atu i fesoasoani talafeagai.

E mafai ona faia lenei mea e ala i le inu tele o vai mamā e mulimuli mai i le faʻaaogaina o le vomiting. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai le tulaga o le tagata maʻi ma puipuia ai le faʻaaogaina atili o mea inu i le toto.

Faatonuga mo le faaaogaina

Pusa o le Tablet E faʻaaogaina e fai ma faʻamuamua ma ausilali. I le avea ai o se tulafono, o le togafitiga o le togafitiga e mafua mai i le 4 i le 8 vaiaso, e fuafua i le ogaoga o le maʻi ma aʻafiaga e fesootaʻi mai totoga o totonu.

Ave le 1 laulau e fautuaina i le aso. E matuā faʻasalaina le faʻafeiloaʻiina o le papa i soo se auala aʻo leʻi aveina. E tatau ona fufuluina i le tele o vai.

Faʻateleina le atinaʻe oe lava ia e le fautuaina. E tatau ona maitauina pe a ave le vailaʻau faʻatasi ma meaai, o le a telegese lava lona faʻavave. Ae ui i lea, e le afaina ai le togafitiga mulimuli.

Manatu e le faaaogaina i lona mamanu mamā. Ua faʻafefe i totonu o se fagu ma le 0.9% saline. Ole lapisi ole fagu e 200 ml. Afai mo soʻo se mafuaʻaga e le fautuaina le tagata maʻi e pulea se tele tele o le suavai i se itu faʻafefeteina, o le aofaiga o le saline solution e mafai ona faʻaititia i le 50 ml.

O le umi o le togafitiga e mai i le 10 i le 20 aso ma e faalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi faʻamaʻi. O faʻataʻitaʻiga e faia i se falemai. O le vailaʻau e faʻatinoina e ala i le paluga mo le 30-40 minute.

E taua le taulaʻi atu o le fagu faʻatasi ma le fofo o loʻo tapunia faʻamaʻaina i se ato faapitoa, opapa, lea e faʻapipiʻi i afifi taitasi.

Fofo Pulu 50 ml o loʻo faʻaaogaina foi mo le afaina mamafa e tusa ai ma le polokalame lava lea e tasi e pei o le mafaufau. O se vaega o lenei fomu o le i ai o se pusa pogisa eseese mo fagu taitasi.

Afai e tatala le fofo ua saunia, ae leai se avanoa e folasia ai, o le teuina o vailaau e le sili atu i le 6 itula. A maeʻa, e le toe talafeagai mo le faʻaaogaina ma e tatau ona lafoaʻi. E tatau ona e mataʻituina ma le faaeteete le aso e muta ai lau fomu. Tupe faʻaalu e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli ogaoga.

E masani lava, o se vaifofo saunia i le 50 ml fagu ua faʻaaogaina e avea o se mea e tausi ai le paʻu. E faʻaaoga lelei i aso uma seia oʻo ina mou atu le faʻafitauli.

Faʻatasi ma le faʻaaogaina faifaipea, siama, fulufulu lelei, aluma ma isi paʻu paʻu e mou atu. O le faʻaaogaina e le o faʻamaonia e fomaʻi aloaia, ae faʻaaogaina e tagata faʻataʻitaʻi auala eseese.

O le tau o se falemaʻi o mea tau vailaʻau e matua maualuga lava, o le tele o le taumafai e suʻe se isi mea i foliga o analogues ma se mea tutusa ma mea totino.

O mea o loʻo mulimuli mai o loʻo sili ona lauiloa:

  1. Fualaau Faʻaiʻuga na maua foi e se kamupani fomaʻi faʻamaonia. Faʻaavanoa i le pepa lanu, capsule ma faʻalautele. O le vaega galue e talitutusa lava ma le meafaigaluega muamua, ae e eseese a latou metotia. Faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻaleaga, o le fagu e iai le fofo e tatau ona tapunia i se taga pogisa. O le meafaigaluega e masani ona faʻaaoga e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ma isi faʻafitauli eseese. E le faʻaaogaina i le taimi o le lactation, fanauina o se pepe, i le laʻititi ma faʻatasi ai ma le le faʻalogo i le fualaau faasaina. O le togafitiga o togafitiga e aofia ai le 10-20 droppers, o loʻo faʻatinoina ia taualumaga ile falemaʻi i aso uma.
  2. Faʻaaoga Oktolipen e iai foi ni ituaiga o fualaau: fualaau, capsules ma taulai mo fofo. O loʻo i ai se faʻamaonia o le hepatoprotective ma le hypoglycemic. Ona o lenei mea, ua faʻaaogaina lelei i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lua. O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i tagata gasegase ma le le atoatoa o le tino, le faapalepale i le vaega galue, i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le vasega e masani lava e mai i le 7 i le 21 aso, e fuafua i le mamafa o le maʻi.
  3. Toa e maua ai foi se togafitiga faʻapitoa ona o mea e maua i le lipoic acid. E maua i le ituaiga o vaifofo i le 24 ml ampoules ma fualaau. E faasino atu i vailaʻau faʻatasi ma se numera maualalo o faʻasolega. Aua nei faʻasalaina i tagata maʻi e iai ni allergies poʻo se uiga faʻaalia, i le taimi o le maʻitaga poo le susu. O le gaioiga o le vailaʻau e tutusa ma Tiogamma. E faʻatagaina oe e faʻavave ona aveese faʻamaoniga o le polyneuropathy, angiopathy ma isi faʻalavelave faʻaosofia e le maʻisuka ituaiga 1.
  4. Fualaau Telefoni na gaosia e le kamupani faʻapitoa faʻakomepiuta. O le tuufaatasiga e aofia ai le lipoic acid i le tele o vailaau. O vailaau faʻapitoa e maua i foliga o capsules, faʻafofo saunia i le 50ml fagu. O loʻo i ai foi se mafaufauga i ampoules. O fualaau faasaina e aoga tele i le tulaga o le ate ma faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, fesoasoani e faʻaitiitia le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka tele ma le tele o faʻafitauli. Faʻaaogaina i le auala e tasi pei o meafaigaluega muamua.

Fofo ma taulai

O le thiogamma e masani ona tuʻuina lelei. E seasea lava, e aofia ai i mataupu taʻitasi, o aʻafiaga o loʻo i lalo:

  • mai le endocrine polokalama: o se faʻaitiitia o le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto (faʻalavelave vaaia vaaia, soona inu tele, vevela, maʻi vevela),
  • i luga o le vaega o le totoga tutotonu: solia poʻo le suia i le tofo, faʻasalaga, faʻalavelave faʻafuaseʻi,
  • mai le polokalame o le hemopoietic: faʻavavela o le hemorrhagic (purpura), thrombocytopenia, thrombophlebitis, pine o le hemorrhages i le paʻu ma mucous membranes,
  • i luga o le vaega o le paʻu ma le tino o le tino: eczema, vevela, vevela,
  • i le vaega o le totoga o le faʻaaliga: diplopia,
  • afaina o le maʻi: urticaria, faʻaleleia o le tino (faʻavauvau, malulu, tigā) e oʻo atu i le atinaʻeina o le faʻalavelave anaphylactic,
  • tali i totonu o le lotoifale: faʻafefe, ula, fula,
  • isi: i le tulaga o le vave faʻafoega o le fualaau faasaina - faigata le manava, faʻateleina le mamafa o le intracranial (o loʻo i ai se lagona o le mamafa i le ulu).

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le maualuga o le thioctic acid, o mea nei e tupu mai: o le ulu, o le gasea, ma le vomiting. Aʻo ave le 10-40 g o Thiogamma faʻatasi ai ma le ava malosi, o tulaga o le inisua malosi na maitauina, e oo atu i se taunuuga leaga.

I le gasegase maualuga o le fualaau faasaina, fenumiai po o le popole o le psychomotor, e masani ona o mai faatasi ma le lactic acidosis ma le gaoia lautele. O mataupu o le siama, o le rhabdomyolysis, o le hypoglycemia, o le toto o le ponaivi, o le tufatufaina atu o le toto, o le gaioiga o le tele-organ failure ma le faateia o loo faamatalaina.

O togafitiga o se faailoga. E leai se vaifofo faapitoa mo le gaioiopi.

Faʻamatalaga e uiga ia Tiogamma

O le fualaau faasaina e masani ona faatonuina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma o se vailaau o le polyneuropathies, talu ai o se mea lelei lenei mo le faʻamaʻiina o faʻamaʻi o le tino.

I le iloiloga o le Tiogamma, ua maitauina e faapea, o se togafitiga puupuu lava o togafitiga, e mafai ona puipuia le ogaoga o taunuuga o faamai pipisi. O se faʻaopoopoga pe'ā faʻaaogaina le vailaau o se gasegase e seasea lava o aʻafiaga e ono tutupu.

E tali lelei atu foi tagata tomai faapitoa ia Tiogamma, ma matauina ana mea tau togafitiga, o le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu ma le maualalo o se mea e sili atu ona lofituina.

O le paʻu o le paʻu o le tino e ono tupu i le vaitaimi o togafitiga e masani ona matauina i tagata gasegase e iai se vailaau. Ina ia aloese mai ia ituaiga o gaioiga, e fautuaina e faia se suʻega o le siama ae leʻi faʻaaogaina le vailaʻau.

Tau o le thiogammu i falemaʻi

Tau mo Thiogamm i falemaʻi:

  • ata vali ata, 600 mg (30 pcs. pusa) - mai le 894 rubles,
  • pusa vela ata, 600 mg (60 pcs per pack) - mai 1835 rubles,
  • fofo mo le afu (fagu o le 50 ml, 1 pc.) - mai le 211 rubles,
  • fofo mo le afu (fagu o le 50 ml, 10 pcs.) - mai le 1784 rubles.
  • taulaʻi mo le sauniuni o se fofo mo le faʻafefeteina (ampoules 20 ml, 10 pcs) - mai le 1800 ru.

Faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o fualaau faasaina

Nikolay. Ua ou mafatia i le suka maualuga mo le silia ma le 10 tausaga. I nai tausaga ua tuanaʻi, o loʻu tulaga na matua faʻalauteleina, aemaise lava vae ma faʻalavelave o le faʻalogoina oi latou. Na faatonuina e le fomai se vaifofo 50ml o se vasega faataitai. Ou te leʻi mautinoa e uiga i le mea faigaluega ma alu i se tasi o faʻasalalauga. O le manatu o le tele o tagata gasegase e lelei, na ou filifili e taumafai. Ina ua mavae le 10 togafitiga, sa ou lagona le alualu i luma. Ua faamalieina au i aafiaga o vailaau.

Mikaele. Mo le tele o tausaga i le taimi nei, o le ono masina na ou ave ai nei fualaau aina, ona ou te afaina i le polyneuropathy. Na masani ona vaivai o ia, ma o le tiga e leʻi malolo ai. O se gasologa o le 20 i le 30 aso e fesoasoani ia te au e lagona atili ai le lelei. Sa ou taumafai i faʻamatalaga o le oloa, ae o le uluai fatuga sili ona lelei.

Tamara Tusa o le maʻisuka na maua i le taimi ua leva, e itiiti ifo i le 3 tausaga talu ai. Na o le tausaga ua mavae na amata ai ona ou lagona le le mautonu o oʻu vae, aemaise i le po. O loʻu tulaga na fefe ai aʻu, na ou alu i le fomai, o le na ia tusia Tiogamma i ni pepa ia te aʻu. Sa ou faia le 3 vaiaso e tusa ai ma faatonuga, ma na ou fiafia i le taunuuga. O le a faaauau pea togafitiga.

E iai faʻamaoniga.E tatau ona feutagai ma se tagata tomai faapitoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Thiogamma ei ai faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, ona o meatotino o mea aoga o le vailaʻau. O mafuaaga autu mo le tofiaina o tupe:

  • maʻisuka neuropathy
  • tulaga tiga o le ate: gaioiga degenerative faagasologa o hepatocytes, cirrhosis ma le hepatitis o tupuaga eseese,
  • o le faʻamaina o le 'ava o faʻamau namu
  • mea oona e iai ni faʻaʻailoga matuia (sigi, salts of metals mamafa),
  • mea faʻapitoa-uila poʻo le polyneuropathy.

Tosiga ma le pulega

Faʻalagolago i le ituaiga o fualaau faasaina, o le auala o le talosaga ma le eseesega e eseese. E taua tele le mulimuli i tulafono pe'ā faʻaaoga se fofo ma faʻapitoa mo le sauniuniga o se fofo. A maeʻa ona aveese le fagu mai le atigipusa, ona ufiufi loa lea i le faʻamalama puipui o loʻo aofia ai i totonu o le pusa (o le malamalama o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina i le thioctic acid). O se vaifofo ua saunia mai le mafaufauga: o mea o loʻo i totonu o le tasi ampoule ua faʻafefiloi ma le 50-250 ml o le 0.9% sodium chloride solution. E fautuaina e faʻamaua le vailaʻau i le taimi lava lea, o le taimi aupito sili e teu ai e 6 itula.

Tiogamma tablets

O fualaau o loʻo faʻaalu tasi i le aso ao leʻi faia taumafataga ma le suʻega na faʻamatala mai e le fomaʻi, e le faʻasalaina ma faʻamaʻalo maʻalaʻau i sina aofaiga itiiti o le vai. O le umi o le togafitiga e 30 -60 aso ma e faalagolago i le ogaoga o le maʻi. O le toe faia o le togafitiga e faʻatagaina e faia faʻalua i le tolu taimi i le gasologa o le tausaga.

Thiogamma mo droppers

A faʻaaogaina le fualaau faasaina, e taua le manatuaina o le faʻaaogaina o se faʻamalama puipui pe a uma ona aveese le fagu mai le pusa. E tatau ona faʻataunuʻu le afaina, matauina le fua o le tui o le 1.7 ml i le minute. Faatasi ai ma le pulea o le ita, e manaʻomia le faatumauina o se saoasaoa lemu (30 minute), o se metotia e 600 mg i le aso. O le togafitiga e lua i le fa vaiaso, pe a uma lea ona faʻatagaina le faʻaʻumiʻumiina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i foliga faʻaputu o laupepa i aso tutusa o le 600 mg.

Mo le paʻu mata

O le fualaau faasaina Tiogamma ua maua lona talosaga mo togafitiga mata. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo aofia ai mea o lo o faʻaaogaina i fagu. O le faʻaaogaina o lenei fomu e mafua ona o le maualuga o le fualaau oona. Ole fualaau oona i ampoules e le fetaui ona o le maualuga o le mea galue, o lenei mea e mafai ona afaina ai se tali. O le fofo mai i ipu e tatau ona faʻaoga faalua i le aso - i le taeao ma le afiafi. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona fufuluina ou foliga i le vai mafanafana (atonu ma le lotion) e faamaluluina ai pusa ma loloto le loloto o le gaosiga gaosi.

I le taimi o le maitaga

Talu ai ona o mea o loʻo gaosia, o le faʻaaogaina o Thiogamma i le taimi o le maitaga ma le lactation ua faasaina. E fesoʻotaʻi lenei ma se maualuga maualuga o le gaioiga o le fetal o loʻo galue ma le atinaʻe o se pepe poʻo se pepe fou. Afai e le mafai ona faʻaaogaina le fualaau oona i le taimi o le lactation, ona tatau ai lea ona faʻamuta pe taofi le fafagaina ina ia alofia ai le afaina o le pepe.

I le tamaitiiti

O le vailaau faasaina e faasaina mo le faaaogaina i lalo ifo o le 18 tausaga. E mafua lenei mea ona o le faʻaopoopoga o le aafiaga o le gaioio o le gaioio i luga o le metabolism, lea e mafai ona oʻo atu ai i le le pulea o aʻafiaga i le tino i tamaiti ma tamaiti. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i se fomaʻi ma maua se faʻatagaga pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻa o okeni ma polokalama.

Thiogamma mo le gau o le mamafa

Lipoic acid o se antioxidant, faatelevaveina metabolic faagasologa, faaleleia atili le pancreas, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo le mamafa o le mamafa. E faʻamalosia ai le maualuga o le suka, faʻagesegese le faasologa o le soifua matua, faʻaleleia le toto, faʻavaveina le liua o gaʻo i le malosi, ma faʻaleleia le faʻamaʻiina o gaʻo gaʻo. E le gata i lea, o le siama e poloka ai le enzyme o faila o le faiʻai, lea e nafa ma le faʻailogaina o le fiaai, e fesoasoani i le pulea o le manaʻo.

I le matua, o le gaosiga o le lipoic acids e faʻaitiitia, o lea e faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga tumau. O le vailaau faasaina o le Thiogamma e mafai ona faʻaaogaina mo le paʻu o le mamafa, ae faʻavae i le faʻaauau pea o le tino. Ua fautuaina tagata e taumafa meaai e ave le 600 mg o le mea e gaosia ai / aso ao lei oʻo i le taeao pe a uma le 'aiga o le taeao, faatasi ai ma gaʻo, pe a uma le faʻamalositino poʻo le taumafataga mulimuli. Faatasi ai ma le meaʻai e tatau ona faʻaititia le calorie o mea taumafa.

Faʻaiʻuga

I le taimi e ave ai le Thiogamma, e ono iai aʻafiaga i itu. O le mea taatele o:

  • afu, manava, vomia, tiga o le manava, hepatitis, gastritis,
  • vailaʻau faʻamaʻi,
  • mafatiaga faʻanoanoa, puupuu le manava,
  • afaina o le tino, afaina o le anaphylactic, paʻu o le paʻu, itching, urticaria,
  • solia le tofo
  • faʻaititia le toto o le kulukosesesese - hypoglycemia: vavave, maʻi vevela, faʻateleina le vevela, vevesi mata.

Analogs o Thiogamma

O le thiogamma e aofia ai vailaau faʻasaina o loʻo i ai le mea e tasi. Analogs o le fualaau faasaina:

  • Lipoic acid o se tapenaina o le papa, o se tuusaʻo saʻo,
  • Paleni - fualaau ma vaifofo fofo e faavae i luga o le gaioiokawa,
  • Tialepta - pepa ma fofo mo le togafitiga o le maʻisuka, le neuropathy,
  • O le vaʻaia o le thioctacid o se metabolic fualaau faasaina e faʻavae i le alpha lipoic acid.

O le tau o le faatauina mai o Tiogamma o le a faʻalagolago lava i le ituaiga o vailaau faʻasaina, o le aofaʻi o vailaʻau i totonu o le pusa ma le faiga o tau o le kamupanī fefaʻatauaʻiga ma le gaosiga. Tau faʻatatau mo le oloa i Moscow:

Faʻasaga Fofo 150 ml

600 mg tablets, 30 pcs.

600 mg tablets, 60 pi.

Fofo mo le afu 50 ml, 10 ipu

Alla, 37 tausaga le matua Tiogamma togafitiga na fautuaina mai ia te au e se uo na le mamafa lona mamafa nai lo le amanaiaina. Na ia aveina faʻatasi ma le faʻatagaga a le fomaʻi, ina ua maeʻa toleniga, faʻaopoopoina lava lona lava i meaʻai. Na amata ona ou tago i fualaau ma 'ai saʻo, mo le masina na leiloa ai le lima kilokalama. Le iʻuga lelei, ou te manatu o le a ou toe faia le kosi e sili atu ma le tasi.

Aleksey, 42. I le talaaga o le tagofia o mea ua fai ma vaisu i le ava malosi, na ou amata ai le polyneuropathy, o oʻu lima na gatete, na amata ona ou mafatia mai suiga masani. Na fai mai fomaʻi e tatau ona tatou muaʻi fofo le malosi o le tino, ona faʻaumatia ai lea o taunuuga. I le laasaga lona lua o le togafitiga, na amata ona ou faia le tali a Tiogamma. Na ia feagai lelei ma le faafitauli o le neuropathy, na amata ona ou moe lelei.

O Olga, e 56 tausaga le matua ou te maua ai i le maʻisuka, o lea la ua i ai loʻu naunautaiga e atiina ae le neuropathy. Fomaʻi na faʻataʻitaʻiina le Tiogamma mo le faʻamalosi, ma faʻaopoopoina le fua o le insulin. Ou te ave fualaau e tusa ai ma faatonuga ma vaʻai i suiga - ua matua toʻafilemu lava, ua le toe i ai loʻu popole i le po ma le taeao, e le luluina oʻu lima mai le atuatuvale.

Larisa, 33 tausaga Mai se uo mai le cosmetology, na ou faalogo ai i se tipitaga: faʻaaoga le lipoic acid i ampoules e faʻaitiitia ai vaitau ma maunu e amata. Sa ou fai atu i le fomaʻi e tusi se taotoga ma faʻatau, faʻaaogaina i afiafi: a uma le fufuluina, sa ou faʻaaogaina le fofo nai lo tonic, ona sosoo ai lea ma le kulimi i luga. E silia ma se masina, na amata ona mou ese le laʻau, o le paʻu o le paʻu o le paʻu.

Tuua Lau Faamatalaga