TOP 9 pai sili ona lelei

Glucometers elemene eletise ua manatu e sili ona talafeagai, saʻo ma maualuga. O le tele o taimi, e maua e le maʻisuka ia ituaiga o masini mo le fuaina o le suka i le fale. O se tagata suʻesuʻe o lenei ituaiga o loʻo faʻaaogaina le faiga o le amperometric poʻo le alalometric o le taotoga.

O se glucometer lelei e mafai ai e oe ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le tino i aso uma ma tuʻuina atu ai taunuʻuga saʻo o suʻesuʻega. Afai e te siakiina pea le gaioiga o le suka, o lenei mea e mafai ai ona e vave iloa le atinaʻeina o se maʻi tuga ma puipuia le tupu mai o faʻafitauli.

Filifilia o se tagata e auiliili ma filifili po o le fea e sili atu, e taua le filifili i sini faatau o le masini, o ai o le a faʻaaogaina ma pe faʻafia, oa galuega ma uiga e manaʻomia. I aso nei, o le tele o ituaiga faʻataʻitaʻiga i tau taugofie mo tagata faʻatau e tuʻuina atu i luga o maketi tau oloa. O maʻisuka uma e mafai ona filifili lana masini e tusa ai ma le tofo ma manaoga.

Iloiloga Faʻatino

O ituaiga uma o glucometers ei ai se eseesega e le gata i foliga vaaia, mamanu, lapopoa, ae faapena foi i galuega. Mo le faʻaaogaina o le faʻatau, aoga, aoga ma faʻatuatuaina, e aoga le suʻeina o laina o avanoa o masini fuafuaina i le taimi muamua.

O le glucometer eletise e fuafua ai le suka e ala i le tele o eletise eletise e tupu mai ona o le fegalegaleaiga o le toto ma le kulukose. O sea ituaiga suʻesuʻega e sili ona taatele ma saʻo, o lea o le maʻisuka e masani ona filifili mo nei masini. Mo le sampling toto, faʻaaoga le lima, tauau, ogavae.

Iloiloina galuega tauave a le masini, e tatau foi ona e gauai atu i le tau ma le avanoa o mea e gaosia. E taua tele le faʻataʻitaʻiina o laupepa ma taʻavale i soʻo se falemaʻi lata ane. Ole tamaititi pito sili ona taugofie o ni suʻega faʻataʻitaʻiga o le gaosiga a Rusia, o le tau o faʻasalalauga mai fafo e faalua ona maualuga.

  • O le faʻamaoniga saʻo o le maualuga lea mo masini e faia i fafo, ae e mafai foi ona i ai se laasaga sese e oo atu i le 20 pasene. E tatau ona manatua i le mafaufau o le faʻamaoni o faʻamatalaga e mafai ona aʻafia i le tele o itu i le faʻaogaina sese o le masini, tagofia o vailaʻau, faia o se auʻiliʻiliga pe a uma ona 'ai, teuina o pusa faʻataʻitaʻiga i se mataupu matala.
  • O faʻataʻitaʻiga sili atu taugata e tele le saoasaoa o le faʻatusatusaina o faʻamaumauga, o lea e masani ai ona filifilia e le maʻisuka ia glucometers e sili ona maualuga. O le taimi fuafuaina mo ia ituaiga masini e mafai ona 4-7 sekone. Iloiloga tutusa lelei i totonu o le 30 sekone, lea e manatu o se miti tele. I le maeʻa ai o le suʻesuʻega, ua faʻaumatia se faailo leo.
  • E faʻatatau i le atunuʻu o gaosiga, e mafai ona i ai masini eseese o fuataga o masini, lea e tatau ona totogi faapitoa. O glucometers Rusia ma Europa e masani ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga i totonu o le moli / lita, o masini ma mea na faia e Amerika na faia i Isaraelu e mafai ona faʻaaoga mo mg / dl iloiloga. O faʻamaumauga e mafai ona faigofie ona liua e ala i le faʻateleina o numera i le 18, ae mo tamaiti ma tagata matutua o lenei filifiliga e le faigofie.
  • E tatau ona suʻeina le tele o le toto e manaʻomia e le tagata suʻesuʻe mo se suʻega saʻo. E masani lava, o le toto manaʻomia mo le suʻesuʻega e tasi e 0.5-2 μl, lea e tutusa ma le tasi mataua o le toto i le voluma.
  • Faʻalagolago i le ituaiga masini, o nisi mita ei ai le galuega o le teuina o faʻataʻitaʻiga i le mafaufau. O le manatua e mafai ona 10-500 fuataga, ae mo le maʻisuka, e masani lava e le silia ma le 20 faʻamatalaga lata mai nei ua lava.
  • E tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻi fuainumera fuainumera mo le vaiaso, lua vaiaso, masina, ma le tolu masina. O nei fuainumera e fesoasoani e maua se fua faatatau ma iloilo le soifua maloloina atoa. E le gata i lea, o se faʻaaogaga aoga o le mafai lea ona faʻasaoina faailoga aʻo leʻi maeʻa ona 'ai.
  • O faʻatusatusa masini e sili ona talafeagai mo le tauaveina i totonu o se ato po o se taga. E faigofie ona latou faʻatasi ma oe i le galuega poʻo le malaga. I le faaopoopo atu i fua, o le mamafa e tatau foi ona laitiiti.

Afai e faʻaaogaina se isi vaega o suʻega, e tatau ona fai se faʻamatalaga aʻo leʻi suʻeina. O lenei faiga e aofia ai le ulufale atu i se faʻamaumauga faapitoa o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o mea taumafa. O lenei faiga e faigata tele mo tagata matutua ma tamaiti, o lea e lelei tele i lenei tulaga e filifili ai masini e otometi ona fesuiai.

E tatau ona siaki pe faapefea ona faʻamaʻi le glucometer - ma le toto atoa poʻo le plasma. A fua le fua o le kulukose plasma, mo le faʻatusatusa i le masani masani taliaina, o le a tatau ona vavaeeseina le 11-12 pasene mai faʻamaumauga na mauaina.

I le faʻaopoopoga i galuega faavae, e mafai e le tagata suʻesuʻe ona i ai se uati o le uati ma nisi o faʻalaiga o faʻamanatuga, faʻamatalaga i tua, faʻaliliuga o fesoʻotaʻiga i se komepiuta a le tagata lava ia. E le gata i lea, o nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai galuega faaopoopo i le tulaga o suʻesuʻega o le hemoglobin ma le cholesterol.

Mo le filifilia o se masini faʻapitoa ma faʻalagolago, e fautuaina e feutagai ma lau fomaʻi, o le a ia filifilia le ata sili ona lelei e faʻavae i luga o uiga o le tino.

OneTouch Select®

TasiTouch Filifili se mea faʻapena tupe faʻapitoa mo le fale ma se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina. O le faʻataʻitaʻiga ua i ai se manatuaga mo le 350 fuataga ma le faʻatinoga o le faʻatusatusaina o le fua faʻatatau, o lenei mea e mafai ai e oe ona mataʻituina le malosi o le suka i luga o le taimi. Fuataga e faia i se ala masani - e ala i le tosoina o se tamatamailima i se uila ma faʻaaoga i se fasipepa ua faʻaofi i le masini. E mafai ona seti igoa o taumafa mo le auʻiliʻili o fuataga ao leʻi amataina ma pe a maeʻa taumafataga eseese mai le tasi ma le isi. O le taimi mo le tuʻuina atu o le iuga e 5 sekone.

O le pusa faʻatasi ma le mita e aofia ai mea uma e te manaʻomia: se peni mo le taina, se seti o fasi siaki i le aofaʻi o 10 fasipepa, 10 sekone, se pulou mo le samasama toto mai se isi nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, luma ma se mea e teu ai. O le mea sili ona le lelei o le pikiina o se vaega itiiti o mea taumafa.

O le mita mita e faigofie tele, e na o le tolu ia kulini i luga o le mataupu. O se lapoa lapoa ma se numera telē e faʻaogaina le masini faʻapitoa mo tagata e maualalo le vaʻaia.

Satellite Express (PKG-03)

O le Satellite Express o se masini taugofie mai se fale gaosi oloa i totonu o le fale ma se seti o galuega. O le taimi suʻesuʻe e 7 sekone. Ua fuafuaina le manatua mo na o le 60 fuataga ma le mafai ona seti le taimi ma le aso o le sampling. O loʻo i ai se auʻiliʻiliga o fuataga na faia, pe afai o le faʻaaliga e masani, o le a maua e se museum smiling i tafatafa ane. Ae ui i lea, o le pusa o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia: o le masini lava ia, o le taʻavale (e manaʻomia e faʻamautinoa ai le tatau ona faʻaaogaina pe a mavae le umi o le faʻaaogaina poʻo le suia o le malosiaga), se peniscercer, fasi siaki (25 fasi pepa), se mataupu.

O le Satellite Express o se masini e le taugofie a Rusia e iai mea uma e manaʻomia, e faigofie ona faʻaaoga ona o loʻo i ai se tele televise ma faʻaoga faʻaoga. Filifiliga sili mo tagata matutua.

IHealth Smart

iHealth Smart o se mea fou mai Xiaomi, o le masini e tuʻuina atu i tupulaga talavou. O lona uiga autū o le mafai lea ona faʻafesoʻotaʻi tuusao i se telefoni e ala atu i le faʻailoga ulu. O le faʻataʻitaʻiga e pulea e ala i se telefoni feaveaʻi. O le mita e faʻatusatusa i le lapoa ma lelei i le mamanu. O le faʻatalanoaga e faʻapenei: o loʻo faʻalauiloaina se telefoni feaveaʻi i luga o le telefoni, o se masini e faʻapipiʻi i ai se fasi siaki, ua tuʻi se tamatamailima i se peni ma se mea e mafai ona faʻaaoga, e faʻaaogaina se mataʻu toto i le suʻega.

O le a faʻaalia i luga o le telefoni telefoni, e faʻasaoina ai foi se auiliiliga auiliili o fuataga. E taua le maitauina o lenei masini e le o noatia i se masini feaveaʻi feaveaʻi ma e mafai ona galulue faʻatasi ma nisi, e mafai ai ona e faʻavasegaina le aofaʻi o suka i le toto o tagata uma o le aiga.

E aofia ai ma le masini o se atigi fale, o se punavai o le malosiaga, seti o fasi siaki, mea e inu ai le ava ma taula (25 fasi pepa i le tasi). iHealth Smart o se faʻataʻitaʻiga o se masini telefoni feaveaʻi.

ICheck iCheck

O le iCheck le glucometer o se masini e le taugofie lea e faʻaalia i le maualuga o le auʻiliʻiliga (pe tusa ma le 94%) ona o le faʻatinoina o tekonolosi e lua, o lona uiga, pe a fuaina, o le lisi o loʻo i ai nei o le lua eletise ua faʻatusatusaina. O le taimi e manaʻomia e faʻatatau ai le iuga o le 9 sekone. O le masini e maua ai le tele o galuega faigofie, e pei o le manatuaina mo le 180 iunite, o le gafatia e matamata i le aofaʻi o taunuuga i le tasi, lua, tolu vaiaso poʻo le masina, tapunia aunoa. O meafaigaluega faʻapitoa: o le lelei o le Hai Chek lava ia, o se faʻavaa, o se seti o siaki faʻataʻitaʻiga ma taʻavale (25 fasi vaega i le tasi), o se faʻamau ma se faʻatonuga. I le auala, o loʻo faʻaogaina se faʻaoga faʻapitoa i le suʻega o suʻega a lenei gaosiga, lea e mafai ai ona e paʻi atu i soʻo se vaega oi ai.

EasyTouch G

EasyTouch G o se mita faigofie, e tusa lava pe mafai e le tamaitiiti ona taulimaina. E na o le lua lava kulupu faʻalogo i luga o le mataupu; o le masini ua faʻailogaina e faʻaaoga ai se pu. O le suʻeina o le toto e na o le 6 sekone, ma o le sese o le molimau e 7-15%, lea e matua taliaina mo masini faʻaaoga i le fale. O le faʻafitauli tele o lenei masini o mea ia e le lava.

E le tuʻuina atu e le kamupanī ni fasi suʻesuʻega mo le totogi fua, e faʻatau faʻatau eseese. O le pusa e aofia ai se glucometer, se peni mo le tosoina ma se seti o ni vailalaʻau e 10, faʻaaogaina, maʻa, faʻamaumauga.

IME-DC iDia

IME-DC iDia o se mita maualuga o le kulukose o le toto mai se tagata gaosi Siamani e tele mea aoga. O se tekinolosi faʻapitoa e faʻatinoina i le masini, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le siosiomaga, faʻafetai i lenei fua saʻo ua oʻo i le 98%. Ua mamanuina le manatuaina mo le 900 fuataga ma le mafai e faailoa ai le aso ma le taimi, o lenei mea e mafai ai faʻamaumauga faʻamaumauga na maua e le masini mo se taimi uumi. E le gata i lea, o le IME-DC iDia e mafai ai e oe ona fuafua lau taʻi toto toto i luga o le aso, vaiaso, poʻo masina. O le isi faʻaoga aoga - o le masini o le a faʻamanatu atu ia te oe le manaʻomia mo le fuataga. E liliu ese le otometi i le tasi le minute pe a maeʻa. O le taimi e fuafua ai le toto o le kulukose toto e 7 sekone.

E le manaʻomia le faʻasologaina o mea faigaluega. E na o le tasi lava le faamau i luga o le mataupu, o le mea lea e sili atu ona mama le faʻatonutonuga, o le lapopoa tele o le faʻaaliga ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaloalo, o le a faigofie le faʻaogaina o le masini mo tagata matutua. O le tusi poloaiga i le mita e lima tausaga.

Faʻasalaga E leai se faʻaoga

O le maliega o se mita glucose talafeagai. O lona uiga autū e le manaʻomia le faʻamaonia mo vaega o suʻega, o lona uiga, e leai se mea e manaʻomia e ulufale ai i se code poʻo le tuʻuina o se pu, o le masini e fetuunai ia lava i mea taumafa. Ua faʻapipiʻiina le suʻega i le 250-iunite mafaufauga ma le galuega o le fuafuaina o le tau aogā mo se vaitaimi ese. Tatalaina le aunoa. O le isi vaega talafeagai o se leo mataala pe afai o le maualuga o le suka e maualuga atu i le masani. O lenei mea e faigofie ai le faʻaogaina o le masini mo tagata e le lelei le vaai.

E na o le 6 sekone e fuafua ai le iuga. O le pusa faʻapitoa e aofia ai le 10 suʻega faataitai, o se pupu, 10 nila faʻaogaina, o se faʻavaa, o se fofo faʻafoe (e tatau ona faʻamaonia le tatau ona faʻatinoina), se tusi faʻataʻitaʻi mo le suʻesuʻeina o le tagata lava ia, se punavai ma se faʻamau.

Malosiaga faaopoopo

Contour Plus o se masini faʻapitoa "atamai" ma se tele o galuega faʻaonapo nei, pe a faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga i lenei tau tau. Ua mamanuina le mafaufau mo le 480 fuataga ma le mafai ona seti le aso, taimi, aʻo leʻi maeʻa pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga o taumafa. O le fuainumera avefaʻatasiga e faʻatulagaina faʻapitoa mo le tasi, lua vaiaso ma le masina, ma faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le auai o le sili atu pe faʻaitiitia le faʻamaoniga mo le vaiaso talu ai. I lenei tulaga, ua faatulaga e le tagata faʻapitoa le filifiliga masani. E le gata i lea, e mafai ona e faʻasalaga e talia faʻamatalaga e uiga i le manaʻomia mo le suʻega.

E mafai ona fesootai i se PC. O le isi mea fou o le tekonolosi lona lua "," lea e mafai ona lavea lelei ai le faʻaaogaina o le manogi. Afai e le lava le pa'ū o le toto, e mafai ona faʻaopopo i sina pito i luga o le laina lava e tasi. Ae ui i lea, o le suʻega suʻeina i latou lava e leʻo aofia i totonu o pusa faʻapipiʻi.

Accu-Chek Faʻasaga i faʻamatalaga tuai

Accu Chek Asset o se tasi o faʻataʻitaʻiga lauiloa. E leʻi leva talu ai nei, o se fesuiaiga fou o le masini na oʻo mai i le gaosiga - e aunoa ma le manaʻoga mo le fesuiaiga. O le masini ua faʻapipiʻiina ma se manatua mo le 500 o faʻamatalaga e faʻaalia ai le aso o le aoina ma faʻaalia le tau aofaʻi mo se vaitaimi o le 7, 14, 30 ma le 90 aso. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e ala i se microUSB cable. O le masini e le mafai ona tupu i tulaga i fafo ma e mafai ona fuaina le kulūkose i le vevela mai le 8 i le 42 tikeri. O le fua e 5-8 sekone (pe afai o le suʻega sa faʻaaoga i tua o le masini pe a faʻaaoga le toto, o le a umi se taimi e alu ai).

Accu-Chek Mobile

Accu Check Mobile o se glucometer fouvalega lea e le manaʻomia ai le faʻafouina faifaipea o fasi pepa faʻataʻitaʻiga. E faʻatusatusa le masini, e faigofie ona faʻaaoga i soʻo se tulaga. O le mea lea, o le pen pencercer o loʻo oso i luga o le tino. Ina ia faia se pupuʻu, e te le manaʻomia le faʻaofiina o se laʻau i taimi uma, talu ai faʻapipiʻi faʻapitoa le pulou i luga o 6 nila. Ae o le autu autu o le masini o le tekinolosi "e aunoa ma ni sasa", ua aiaia ai mo le faaaogaina o se masini faapitoa, lea o le a vave ona tuu i ai le 50 suega. O le manatuaina o lenei mamanu ua mamanuina mo le lua afe fua, e mafai ona fesootai i se komepiuta (e le manaomia le faʻapipiʻiina o polokalame faʻapitoa).

E le gata i lea, ua tuʻuina mai se faʻasalalauga, lea o le a faamanatu ai ia te oe le manaʻoga mo le 'ai ma le auʻiliʻiliga. Faʻamatalaga faʻamatalaga e naʻo le 5 sekone. Faʻatumu i lenei masini o se kaseti faʻataʻitaʻi ma taʻavale, o se tagata e tu i le 6 lancets, maʻa ma faatonuga. Accu-Chek Mobile i le taimi nei o se tasi o masini e sili ona faigofie, e le manaʻomia le aveina o isi mea faʻaaogaina, e mafai ona faia le suʻega i le toetoe o soʻo se siosiomaga.

Auala e filifili ai se glucometer

E ono manaʻomia le glucometer e le gata mo le maʻisuka. O nei masini e lauiloa i fafine maʻitaga, aua o le maʻisuka aʻo maitaga o se vavalalata tele, ma faigofie i tagata e pulea lo latou ola maloloina. E toetoe lava o mea uma faʻaonaponei e auiliʻili i le auala lava e tasi - o le toto e aveesea mai le tamatamailima, e faʻaaoga i le laasaga, lea e faʻaofi i totonu o le mita. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni numera e tatau ona e gauai atu i ai aʻo lei faatauina se glucometer:

  • E faia se suʻega toto poʻo se plasma,
  • O le tele o le toto e manaʻomia e faia ai le auʻiliʻiliga,
  • Taimi suʻesuʻe
  • O le i ai o le faʻasalalauga.

O masini faʻaonaponei e mafai ona faʻatalanoa pe faʻatatau i luga o le suka i totonu o le toto, poʻo le fuafuaina o lona aofaiga ile plasma. Manatua o le tele o masini eletiseka faʻaonapo nei e faʻaaoga le filifiliga lona lua. E le mafai ona faʻatusatusa taunuuga e maua mai i masini eseese o le tasi ma le isi, talu ai o le tulaga masani o le a eseese mo i latou.

O le tele o le toto e manaʻomia mo le auʻiliʻiliga o le tau o loʻo faʻaalia i microliters. O le mea itiiti, o le sili atu lea. Muamua, e manaʻomia se togi itiiti i luga o le limatusi, ma lona lua, o le avanoa o se mea sese e tupu pe a le lava le toto e maualalo.I lenei tulaga, o le masini e masani lava ona faʻaalia le manaʻomia ona faʻaaoga se isi laasaga.

O le taimi suʻesuʻe e mafai ona ese mai le 3 sekone i le minute. Ioe, afai e le sili atu ma le tasi i le masina le faʻatalanoaina, ona le taua lea o lenei tau aogā. Ae peitai, pe a oo mai i le tele o pa puipui i le aso, o le itiiti ifo o le taimi o le a alu, o le lelei.

O le isi faʻaaliga o le i ai o se faʻamalama o le laupepa. E faigofie ona faʻaaoga pe afai e tatau ona fai fua i le po.

O a galuega tauave

A filifilia se masini, faʻalogo lelei i nisi o galuega faaopoopo e masani lava ona faʻapipiʻiina i:

  • O le i ai o le mafaufau o se mea faigofie e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻaogaina. E mafai ona ese mai volumes - mai le 60 i le 2000 iunite. E le gata i lea, e taua le taulaʻi pe ono mafai ona taʻu mai le aso ma le taimi mo fuataga, aʻo leʻi oʻo i le maeʻa foi o taumafa na faia.
  • Le mafai ona fuafua le averesi i luga o se vaitau eseese o taimi, masani lava i luga ole vaiaso poʻo masina. O lenei ata e mafai ai e oe ona siaki le masani masani.
  • Fesootai i se komepiuta. O le mafai ona faʻafesoʻotaʻi e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu faʻamatalaga na maua e le mita mo se auiliiliga auʻiliʻili umi-taimi poʻo le auina atu i lau fomaʻi. O filifiliga sili ona lata mai e aofia ai le fesoʻotaʻiga faʻatasi ma se atamai e ala i se faʻaaogaga faapitoa.
  • Tapuni aunoa le aunoa. O lenei galuega e maua i le tele o masini. Latou te tutoatasi, e masani lava i le mavae ai o le 1-3 minute o le tuua toʻatasi, o le mea lea e faʻasaoina ai le malosi o le pikiapu.
  • Le i ai o faʻamalo leo. O lenei galuega e mafai ona faʻaaogaina i auala eseese. O nisi masini e tuʻuina atu se faʻamaoniga e sili atu le tau, o isi e faʻalogo i le iuga. E sili ona talafeagai mo tagata ei ai faʻaletonu vaaia e faʻaaogaina ai ia oloa.
  • O le i ai o faʻalogo e mafai ona faʻamaonia le manaʻomia ona 'ai pe faʻataʻitaʻi se isi auiliiliga.

O lea la, pe faʻapefea ona filifili se glucometer? Muamua, o fomaʻi fomaʻi e fautuaina oe e alu mai sini ma manaʻoga o le tagata faʻatau. Ia mautinoa e faitau faʻamatalaga o oloa ma faʻamatalaga e uiga i ai. O le mea lea, mo tagata matutua, e fautuaina e filifili ni glucometers faigofie ma faigofie ma se laupepa lapopoa ma le moliuila. O se leo mataala e le faalavelaveina. O le isi faʻaaliga taua pe a filifilia se ituaiga o auala, o le tau o mea taumafa, ia mautinoa ia iloa pe o le a le tele o faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo ma faʻasologa mo se tau faʻatatau. Ae o se numera tele o galuega ma fesoʻotaʻi atu i le PC e sili atu ona le mafaitaulia. E masani ona fiafia tagata talavou i faʻataʻitaʻiga atamai "atamai" e mafai ona e ave faʻatasi ma oe.

I luga o le maketi i le asō o loʻo i ai oloa e gaosia e tagata gaosi oloa suʻeina. O ia ituaiga mea e fuafua ai e le gata o le maualuga o le suka i totonu o le toto, ae faapea foi le maualuga o le cholesterol ma le hemoglobin. E fautuaina e le au atinaʻe le faʻatauina o ia ituaiga mea e le gata mo le maʻisuka, ae mo tagata foi e mafatia i le maʻi fatu.

Auala e le faʻaleagaina

Toeitiiti lava o faila uma e fautuaina mai le paʻu, e le fiafia tagata uma. O le mea lea, o le auiliiliga e mafai ona mafua ai ni faigata i fanau laiti. Ae peitai, o loʻo atinaʻe e saienitisi metotia o le suʻesuʻeina le leai o se faʻalavelave e faʻatautaia ai faʻamaumauga na maua mai i suʻesuʻega o fulufulu, afu, manava, ma le suavai. Ae ui i lea, o ia masini e leai ni fesoʻotaʻiga e leʻi mauaina le tufatufa lautele.

Tuua Lau Faamatalaga