Sweetener Milford Suess

O tagata mamai uma e maua i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 e faʻaaogaina ai le suka e suia e avea o se suauu. O pisinisi faʻaonaponei mo le gaosia o le maʻisuka oloa e maua ai le tele o mea e suitulaga i le suka, e fesuisuiai e fuafua i le tuufaatasiga, meaola o meaola, ituaiga o faʻasaʻolotoga, faʻapitoa foi i luga o faiga faʻavae.

O le mea moni, o le tele o mea suamalie e afaina ai le tino ona o le mafuaaga e tasi. Ina ia malamalama po o le a le suamalie e sili ona lamatia mo le tino, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faaeteete i ona foliga ma faamasani i mea autu o le eleele.

O se tasi o oloa sili ona lauiloa o le suamalie Milford, lea o loʻo faʻaalia i le tele o tulaga lelei e fesoʻotaʻi ma ana faʻalogona. O lenei oloa na atiaeina ma le iloiloga atoatoa o manaoga uma a le Faalapotopotoga mo le Puleaina o Mea Taumafa ma Vailaau Faasaina. Na ia mauaina le tulaga o se oloa taua mai WHO, lea e faamaonia ai o le afaina o le faʻaaogaina o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e faʻaleagaina ona o ona lelei.

E le gata i lea, na maua e Milford le tele o iloiloga lelei ma fua faatatau mai ona tagata faʻatau o loʻo faʻaaogaina mo se taimi umi.

O le aoga o le vailaau faasaina o le mea moni e le afaina ai le maualuga o le glucose i le toto. E le gata i lea, o Milford o loʻo aofia ai vitamini A, B, C, PP, o loʻo i ai se aoga aoga i le soifua maloloina ole maʻi ile:

  • faʻaleleia le gaioiga o le puipuiga o le tino ma lona faʻatinoina,
  • o se aafiaga lelei i gaioiga autu mo le maʻisuka, lea e ono aʻafia ai i aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi.
  • faʻamalosiina o le puipui vascular,
  • Faʻasalalauga o le faʻamalosia o namu,
  • faaleleia atili o le tafe o toto i vaega o suʻesuʻega masani.

Faafetai i nei mea uma ma le tele o iloiloga a tagata faatau, o le oloa o le fualaau faasaina o filifiliga e suitulaga i le suka. E mafai ona saogalemu le fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata maʻi endocrinological.

Analogs of sugar substituting "Milford"

Sweeteners e lua ituaiga - natura ma mea e le talafeagai.


E ui i le tele o manatu e uiga i le lamatiaga o oloa gaosi, o le tuufaatasia o mea eseese e ese i tulaga le mautonu pe aoga e faatatau i le tino.

I se faaopoopoga, o synthesized substitutions e sili atu ona manaia le tofo.

O mea suamalie faalenatura o loʻo tuʻuina mai:

  1. Stevia poʻo stevioside. O lenei vailaau o se mea e masani ai, e leai se afaina o le suka. O loʻo i ai calories ma aafia ai le metabolism glucose. O lenei mea suamalie e aoga tele mo le cardiovascular system, o le gastrointestinal tract ma e faʻapea foi mo le tino o le tino. O se mea e sili atu ona tele o le, e ui lava i lona suamalie, ae o loʻo i ai se tofo faapitoa, ae o nisi tulaga e le faamalieina ai manaoga o meaʻai. I le toatele, e foliga mai e le taliaina le suamalie o meainu faatasi ai.
  2. O le fructose o se mea masani e sui ai le suka, ae faapena foi ma se upusii maualuga ma le maualuga o kalori.
  3. O le sucralose o se mea e faʻapipiʻi mai le suka. O le avanoa e maualuga le suamalie, ae e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le maʻisuka ona o le aʻafiaga o kulūkose.

O meaʻai suamalie e aofia ai:

  • Aspartame
  • Saccharin,
  • Cyclamate
  • Dulcin,
  • Xylitol - o lenei oloa oloa e le fautuaina mo le faʻaaogaina o tagata mamai e maua i le maʻisuka, ona o le maualuga o mea o kalori, o le faʻaaoga e fesoasoani i le solia o le metabolism glucose ma saofagā ai i le oona,
  • Mannitol
  • O le Sorbitol o se mea e faʻaleagaina e fesoʻotaʻi ma puipui o le vaega o meaʻai.

O faʻamanuiaga o nei vaega mulimuli:

  1. Laititi i calories.
  2. Uma le leai o se aafiaga i le glucose metabolism.
  3. Leai ni meaʻai.

O le manogi milford o se mea tuʻufaʻatasia, o lona uiga o mea uma e le lelei ai o loʻo faʻafefeteina.

Filifilia o se Susu e faʻaaoga

Pe a filifilia se mea suamalie e tatau ona faʻavae i luga o iloiloga o "tagata faigaluega" ona o gasegase, fomai faapitoa ma fautuaga faavaomalo. I le tulaga o le faatauina mai o se oloa lelei, o le aoga o le a sili atu ona sili atu nai lo aafiaga e ono tutupu.

O le tulaga autu mo le filifilia o le suka e sui ai o le leai o se aafiaga i luga o le metabolism. E tatau ona e faʻatau faʻatau le oloa i vaega faamaonia o faʻatau.


Aʻo leʻi faʻatau se oloa, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga a le kamupanī, o le tuufaatasiga o le vailaʻau, e oʻo atu i mea e fesoasoani i ausilali. Afai ei ai se masalosaloga o le taufaasese o le oloa, e tatau ona talosagaina tusi faamaonia o le lelei ma le faʻatagaga e faʻatau. E saʻo le faʻatau mai o lenei oloa i se fale talavai, aua e aofia i le vaega o mea e faʻaaogā faʻasolosolo.

E taua foi le mafaufau i le tagata lava ia, o le fea ituaiga e sili atu ona faigofie mo se tagata maʻi faapitoa - sui sui o le vai poo le suka. O le suamalie suamalie e sili atu ona talafeagai i le faʻaaogaina o le tele o oloa gaosi, aʻo le laulau e faigofie mo le faaopoopo i meainu.

O suiga o soifuaga, mai meaʻai ma taaloga, o le ki lea ile puipuiga muamua ma le lua o le tele o faʻamaʻi.

O se meaai lelei ma se faʻaopoopoga laitiiti o meaʻai suka e le gata ina faʻasaʻoina ai le maualuga o le kulukose, ae tutusa foi le maualuga o lipid, toto toto, ma isi.

Faatonuga mo Milford

E ui lava i le saogalemu atoatoa o le faʻaaogaina o Milford, o le vailaau faʻasaina e iai faʻamaoni ma aʻafiaga.

E tatau ona mafaufau lenei mea pe a filifilia se auala e faʻaaoga ai pea.

O faʻatulagaga o le physiological ma le faʻaleagaina o loʻo i ai ni tapulaa i le faia o tapenaga a Milford:

  • maʻitaga
  • lactation
  • se tala faasolopito o gasegase, ma se allergy i soo se vaega o le oloa,
  • tamaiti ei lalo o le 14 tausaga,
  • foliga o le maʻisuka nephropathy,
  • tausaga matua
  • faafitauli gastrointestinal,
  • afaina le ate
  • toe le manuia.


O le fualaau o le vailaʻau ua filifilia e tatau ona filifilia e amanaia fautuaga a le kamupanī, faʻapea foʻi ma manatu o fomai.

E taua foi le faamaninoina o le vevela vevela o le oloa. E tele mea suamalie e le mafai ona faʻaopoopoina i meaai e kuka i le vevela maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le gaosia o compotes ma le tao. O nisi mea elemene, i lalo o le aafiaga o le vevela, suia a latou tuufaatasiga ma maua ai mea oona.

O le suavai a Milford ua faʻatagaina e le sili atu i le lua teaseti i aso taitasi, ma e tusa ma le 5 ipu i totonu o maʻa.

O le tau o se fualaau faasaina i Rusia e faalagolago i le tele o mea. Amata mai le taimi e tuʻuina atu ai ma fesuiaiga fesuiaiga.

E tatau i tagata uma ona faia se faaiuga i le taliaina faatasi ai ma o latou tagata aoga mulimuli. O le vaega sili ona taua o le tauiviga lelei i soʻo se ituaiga o le maʻisuka ma ona faʻaaliga o le faʻaititia o le faʻaaogaina o gaʻo e maua ai le suka i se mea maualalo. O se fesoasoani i lenei fualaau o le "Milford" poʻo le mea faapena. Mo tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi o le tino, o mea suamalie e fesoasoani e taofi le faʻatonuga o le kulukose i le tulaga manaomia ma puipuia ona oso.

O mea suamalie sili ona suamalie ma saogalemu o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

O se mea manogi e ono afaina ai le soifua maloloina ?! O loʻu manatu ma le iloiloga a Milford Suess i se toe manatuaga

Na liliu loʻu aiga i se mea suamalie i se taimi umi lava. Ae, o loʻu toalua ma aʻu. O le suamalie e le o se oloa mo tamaiti. Ae mo i latou e mataituina lo latou ola maloloina ma meaʻai - o le mea lenei!

O se tasi o mea e sili ona ou fiafia i ai o le Milford Suess.

Muamua lava, ou te fiafia i le faatulagaga faigofie - papa. Ou te lei atiina ae se faigauo ma soo se sahzam leʻo. E le mafai lava ona ou faʻatusatusa le vailaʻau na ou manaʻomia - pe sili atu ona suamalie, ona leai lea. Ia, o le faʻaaogaina o le suamalie manogi e le sili ona taugofie.

O le taimi manaia lona lua o le tau lava lea. O se fasi pepa e 650 tau e tusa ma le 90 rubles. O loʻo i ai foi se afifi e iai le tele o fualaau (e pei o le 950 fasi vaega), o le tau e 130 laupepa. E aoga tele! Ae maise lava le mafaufau i le faʻaaogaina faʻatau o lenei suka. I le auala, o le ola ola o le suamalie e tele - 3 tausaga.

Faʻapipiʻi i Milford Suess ma le faʻamuamua amataina. O le faʻaaogaina o le laulau e galue lelei ma e le faʻamalosia. E naʻo lou manaʻo e taomi le ki i le pito i luga ma o le ae mauaina ni peletini suamalie pele.

O fualaau e laʻititi. I lona tulaga mamā, ioe, ou te leʻi taumafai lava. Ae o oloa e te faaopoopo i ai e le eseese i le tofo, e peiseai o le suka na faaopoopo atu ia i latou nai lo le sahzam. I totonu o le vevela vevela, o otaota e vave faʻavave. Maalili - o le faagasologa e le o se mea vave.

Faatulagaga:

O le suauu sodium cyclamate, o le acidity regulator sodium bicarbonate, o le eletise eletise o le sodium citrate, suauu suauu saccharin, lactose.

O se mea manogi e ono afaina ai le soifua maloloina ?!

E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena, e le o aʻu o se fomaʻi ma o le mea tonu lea o loʻu manatu. E sili atu ma le tasi le taimi na ou faalogo ai o le suamalie o se mea na o le maʻisuka?! Aisea?

O laʻu faataitaiga lea. Ae matou te leʻi suia i se mea suamalie, na faaopoopo e loʻu toalua le 5 (.) Teaseta o le suka i le lauti / kofe. Ole lapisi 400ml lenei. E tele lenei mea?! Ioe, semanu ou te tumau i se tasi nofoaga mai le manaia tele. Ma e mautinoa lava na ia inu 4 mu i le aso. Ae maua foi le suka i isi oloa! Ma o le a le mea o le a faʻaumatia ai le tele o le suka ?! I le oona, fatu fatuga, ma isi mea.

O lea ua faaopoopo e le tane 2 pusa suamalie i meainu. I le ala, e tele au papa e lua. I le lauti / kofe Ou te faʻaopoopo se tasi. Ae ou te inuina nei meainu i le susu.

Masalo ua uma ona ou fai atu o aʻu o se faiaoga faamalosi. E mafai ona maua laʻu iloiloga o le tino iinei. Mo ni nai tausaga ua ou 'ai saʻo. O lea, o le fesili o le, aisea ua ou manaomia ai sea oloa e pei o le suka i aʻu meaai mama?

E leai ni maʻisuka i loʻu aiga ma matou te faʻaaogaina le suamalie. Ma e leai se mea leaga na tupu ia i matou! O le mea autu e le sili atu i le taumafa i aso taitasi o mea suamalie - e oʻo i le 20 papa.

O le gaioiga, ou te iloa na o lenei suamalie o se fiafiaga gaosia, ae le o se mea masani.

Ou te toe faʻamalosia.

E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona ou maua se tupe i luga o le upega tafailagi o le Irecommend iinei.

Eseese filifiliga

Milford ituaiga mea suamalie e mafai ona maua i luga o le faʻatau atu i le tele o lomiga:

  • Milford Suess e faʻavae i luga o le saccharin ma le cilamate,
  • Milford Suess Aspartame e aofia ai le aspartame,
  • Milford ma le inisalini e faʻavae i le sucarlose ma inulin,
  • Milford Stevia: O fualaau o le Stevia e faaaoga i le gaosiga,
  • Milford Suess i luga o le suavai ua faia i luga o le faavae o sarachin ma cyclamate.

O ituaiga uma o sui o le Milford sugar e avea ma se mea suamalie lona lua. I le gaosia o soʻo se eseesega o Milford Suss, o le cyclamate sodium ma le saccher e faʻaaogaina. O nei mea e masani ona iloa e le maʻisuka.

E faʻaaogaina foi i le gaosia o se faʻamaumauga vai. Ae i le faatauina atu e faigata ona maua: e le o se lauiloa. Filifili e le maʻisuka lenei mea suamalie pe afai e tatau ona faʻamamaina meaʻai sauniuni: pata, yoghurts, fuamoa fua. Ae o le pikiina o le fua saʻo o se faafitauli.

Filifiliga filifilia

Afai na fautuaina oe e le endocrinologist ia e gauai atu i supplements o loʻo faʻatau atu i lalo ole igoa o le brand Milford, ona e le tatau ona ave le avanoa muamua mai le fata. Faʻalogo lelei i taʻiala i luga o igoa. E tatau ona iloa le fua o le cyclamate ma le saccher. O le mea sili ona lelei o le 10: 1. Afai e ese le vaeluaga, ona avatu ai lea e le mea suamalie meainu ma meaai o se mea oona.

O le suamalie Milford Suss e leai sona aafiaga i le glucose concentration. O le mea lea, o le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina ma le saogalemu. 100 g o fualaau e na o le 20 kcal, mo le 100 g o le suamalie o Milford i le pepa o le 0.2 g o suauu. Ae o le taumafaina o se aofaiga o le suamalie o le a ave ni nai masina.

Taua Taua

O le maʻisuka aʻo lei mauaina, e fiafia i faʻamanuiaga ma faʻaleagaina le sui a le Milford's sugar. O le suamalie ua fausia ma uiga o le tino o le maʻisuka. O lona uiga ua faʻamaonia e se tusi faamaonia.

Milford e faʻatagaina oe e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aʻo le maʻisuka e le tuʻuina atu meainu suamalie. E faigofie ona latou inu i le lauti masani, faʻamalosi, faʻaopopo se mea manogi i le taeao o le cereal.

O le suka e suitulaga foi e aofia ai vitamini o vaega B, A, P ma le C. Faatasi ai ma le faʻaaoga masani, e mafai ona i ai se aoga aoga ile tino:

  • ua faʻaleleia le faʻaleleia o le tino
  • o le pancreas e le oʻo i le popole tele,
  • tausia le gastrointestinal tract, ate, fatugaʻo i se tulaga masani.

O le sui atoatoa o le suka faamamaina ma se suauu e mafai ona faaitiitia ai le leaga o le aafiaga i le paʻu.

Faʻavaeina o tupe

E mafai ona e iloiloina le lelei ma le saogalemu o se mea suitulaga pe a uma se suʻesuʻega auiliili o vaega o loʻo aofia ai. O le tuufaatasiga o le suamalie Milford Suess e le suia, e tusa lava po o le a le ituaiga faʻasalaga.

Cyclamate (salima acid cyclic) ei ai lona suamalie, i le tuufaatasiga o oloa ua faailogaina e pei o le E952. Ae i le tele o tui, o lenei vailaau oona. E 30 taimi sili atu ona suamalie nai lo suka. Cyclamate e faʻaaogaina faatasi ma isi vaega: sodium saccharin, aspartame, acesulfame.

I le 60s i suʻega a tama, na maua ai o le faʻaaogaina o le afa i le tele o mea e mafua ai le faʻaalia o lese o le tino. I le aluga o taimi, na toe faʻaleleia o ia, ae o le cyclamate o loʻo taofia pea i nisi o atunuu. I le aso, e mafai ona sili atu i le 11 mg i le kilo kilokalama o le mamafa.

Saccharin sodium ua faʻailogaina o E954. E tusa ma le 500 taimi sili atu ona suamalie nai lo le suka faamamaina na maua mai beets. Saccharin e le afaina ai le kulukose, o lona faasinomaga o le 0. O le faatagaina o le saccharin i meaai i aso taitasi e oo atu i le 5 mg / kg o le mamafa o le maʻisuka.

I le faaiuga o le 20 senituri, sa faasaina ai le saccharin i le tele o atunuu mo le 20 tausaga. Ae i le aluga o taimi, na mafai ona faʻamaonia i se mea itiiti e le o se tino o le tino, e mafai ai ona e faʻaaogaina.

Milford Stevia suia le suka e sili ona leaga. A uma mea uma, o le stevia o se laau totō, e mafai ona faʻaaogaina e le maʻisuka e aunoa ma ni tapulaa. O le Stevia lava e 15 taimi e sili atu le suamalie nai lo le faʻaleleiina. Ma o le siʻosiʻomaga o ona laʻau faʻatasi ai ma mea o loʻo i totonu o le pito i tua mo le suamalie suamalie masani e silia ma le 300 taimi. O lenei suamalie ua faailogaina o le E960.

E mafai ona maua le suamalie Stevia i le faʻatau atu i le tele o atunuu. Ae i totonu o le Iunaite Setete, Kanata ma le EU, o nei laulau e manatu e le o se mea suamalie, ae o meaʻai o mea taumafa. O suʻesuʻega Iapani ua faʻamaonia e leai se aʻafiaga i le tino e tusa lava pe masani ona faʻaaoga le stevia extract.

Milford Suess Aspartame e maualuga lona fautuaina. E toʻatele le au suʻesuʻe ma fomaʻi e talitonu o lenei suka e suitulaga i le leaga e aafia ai le gaioiga o le ate ma fatuga.

Milford ma Inulin palamati e itiiti lava ni fili. E aofia ai le sucratini ma inulin. O le Sucralose e lauiloa i lalo o le igoa E955, o lenei vailaau e faatagaina i totonu o atunuu Europa, i Amerika ma Kanata. E maua mai le sucralose e ala i le chlorinating sugar, o le mea lea, e tusa ai ma le tofo, e tutusa ma le suka masani.

Inulin o se mea masani, e maua i le tele o laau: i le aʻa o le vailaau vailaau, o aʻa o le lapisi tele, o aʻa o elecampane maualuga.O lona maʻisuka e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma le fefe.

Contraindications

O le mea e leaga ai, o le faʻasaʻoina o le faʻamaonia i le faʻaaogaina o suamalie suamalie o le taimi o le maʻitaga. I le gasologa o suʻesuʻega, na maua ai le faʻamalosia o le afa e faʻaaogaina e tina faʻamoemoe, aemaise i le taimi o le maitaga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o siama o le gastrointestinal tract, pe a fegalegaleai ma le cilomat, e mafai ona fausia ni metabolites teratogenic. Latou te aʻafia ai le afaina o le intrauterine o le pepe.

Saccharin e le o fautuaina mo tamaitai ona o lona aʻafiaga.

E le gata i lea, o le tele o suamalie Milford e le tatau ona faʻaumatia:

  • pe a pepe pepe,
  • tagata ua i ai se vailaau e faʻamaʻi ai,
  • gasegase ma le le atoatoa
  • tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga ma tagata maʻi o tausaga litaea,
  • tagata e inu pia.

O le lisi o loʻo i luga o faʻasolega e tatau ona mafaufauina pe a filifilia le suamalie sili ona lelei.

Pau lava le faʻasalaga i le faʻaaogaina o Milford Stevia o le le faapalepale i lenei vaega. O le mea moni, i le taimi o le maitaga, e fautuaina e fomaʻi le faatapulaaina o le taumafa o mea suamalie e faavae i luga o le tua.

Filifiliga o fua

I le maʻisuka ua maua, o le suka o loʻo faʻafitauli. E tatau ona iloa e Endocrinologists le tele ma le tele o taimi e mafai ona faʻamalo ai le suamalie. I le taimi muamua, e tatau ona fuafua pe o le a le tele o numera o laulau e mafai ona faʻapalaina i aso taitasi, e le sili atu i le 11 mg o le cyclamate ma le 5 mg o le saccher per kilogram o le mamafa e tatau ona faʻaaogaina. E mafai ona e taulai atu i le fautuaga a le kamupanī: e fautuaina e faʻaaoga e oʻo atu i le 10 pauna i le aso.

1 le suamalie papafi e sui ai se sipuni o suka poʻo le 1 le fasi suka o le suka mama. Pe a filifilia le aofaʻi saʻo o Milford i le pepa o le vai, ia manatua o le 1 tsp. sui 4 tbsp fualaau gaosia.

Tala o le Maʻisuka

Pe a filifili pe tatau i se tagata faʻatau ona suamalie Milford, e toʻatele e fiafia i manatu o isi maʻisuka. Afai o tatou talanoa e uiga i le masani a Milford Suss, o manatu o le toʻatele o tagata e malilie i ai. Latou te fai mai e mafai ona faʻamalieina ai soʻo se meainu, ae suia lo latou tofo. E avea ma mea manogi.

I vevela vevela, e solo lelei uma ia maʻa, ae o le suamalie o se vai malulu o se faʻafitauli. E tusa lava pe maeʻa le faʻamavaega, e tumau pea le paʻu paepae i le pito i lalo.

Mo tagata ua faʻamalosia e 'ai mea suamalie mo mafuaaga faafomaʻi, e mafai ona faigata ona filifili i le eseese. E tatau ona e taulai atu i le tuufaatasiga o pepa: o le cyclamate, saccharin ma le sucralose o ni mea gaosia, o le stevia extract e maua mai lau o lea lava laau. Afai e le masalosalo, talanoa muamua i lau fomaʻi.

Lelei ma le le lelei o Milford Sweeteners

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O tagata e maua i le maʻisuka e aofia ai le tele o mea suamalie. I le taimi nei, o se filifiliga tele o nei faʻaopoopoga ua tuʻuina mai, e eseese i le lelei, tau ma le ituaiga o faʻamalolo. O le NUTRISUN trademark ua faʻafeiloaia ai le polokalama Milford o le igoa e tasi o le suamalie mo meaʻai ma le maʻisuka.

Uiga o le suamalie

Sweetener Milford o se faʻaopoopoga faʻapitoa mo tagata e faʻasaina ai le suka. Fuafuaina e fetaui ma manaoga ma uiga o le maʻisuka. O loʻo faia i Siamani ma le faʻamaoni lelei.

O le oloa ua tuʻuina atu i ni ituaiga - e tofu ma ona lava uiga ma isi vaega. O oloa autu i le laina o oloa o mea suamalie ia i le cyclamate ma le saccher. Mulimuli ane, na faʻasaʻolotoina foi suamalie ma inulin ma aspartame.

O le faʻaopoopoga ua fuafuaina mo le aofia ai i le taumafa o le maʻisuka ma mea taumafa paleni. O se vailaʻau lona lua e suia ai le suka. Milford e aofia ai le faaopoopo atu i vitamini vitio A, C, P, vaega B.

O suamalie Milford e maua i le vai ma le pepa laupepa. O le filifiliga muamua e mafai ona faʻaopoopoina i ni mea malulu mafiafia (fuamoa fua, kefir). O tagata suamalie o lenei ituaiga e faʻamalie lelei ai le manaʻoga o tagata e maua i le maʻisuka mo le suka, e aunoa ma le mafua ai ona oso lemu. Milford e afaina ai le pancreas ma le tino atoa.

Analogs o le Milford sugar suit

Sweeteners e lua ituaiga - natura ma mea e le talafeagai.

E ui i le tele o manatu e uiga i le lamatiaga o oloa gaosi, o le tuufaatasia o mea eseese e ese i tulaga le mautonu pe aoga e faatatau i le tino.

I se faaopoopoga, o synthesized substitutions e sili atu ona manaia le tofo.

O mea suamalie faalenatura o loʻo tuʻuina mai:

  1. Stevia poʻo stevioside. O lenei vailaau o se mea e masani ai, e leai se afaina o le suka. O loʻo i ai calories ma aafia ai le metabolism glucose. O lenei mea suamalie e aoga tele mo le cardiovascular system, o le gastrointestinal tract ma e faʻapea foi mo le tino o le tino. O se mea e sili atu ona tele o le, e ui lava i lona suamalie, ae o loʻo i ai se tofo faapitoa, ae o nisi tulaga e le faamalieina ai manaoga o meaʻai. I le toatele, e foliga mai e le taliaina le suamalie o meainu faatasi ai.
  2. O le fructose o se mea masani e sui ai le suka, ae faapena foi ma se upusii maualuga ma le maualuga o kalori.
  3. O le sucralose o se mea e faʻapipiʻi mai le suka. O le avanoa e maualuga le suamalie, ae e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le maʻisuka ona o le aʻafiaga o kulūkose.

O meaʻai suamalie e aofia ai:

  • Aspartame
  • Saccharin,
  • Cyclamate
  • Dulcin,
  • Xylitol - o lenei oloa oloa e le fautuaina mo le faʻaaogaina o tagata mamai e maua i le maʻisuka, ona o le maualuga o mea o kalori, o le faʻaaoga e fesoasoani i le solia o le metabolism glucose ma saofagā ai i le oona,
  • Mannitol
  • O le Sorbitol o se mea e faʻaleagaina e fesoʻotaʻi ma puipui o le vaega o meaʻai.

O faʻamanuiaga o nei vaega mulimuli:

  1. Laititi i calories.
  2. Uma le leai o se aafiaga i le glucose metabolism.
  3. Leai ni meaʻai.

O le manogi milford o se mea tuʻufaʻatasia, o lona uiga o mea uma e le lelei ai o loʻo faʻafefeteina.

Gaioiga o oloa ma faamanuiaga

Pe a saʻo ona faia, e le afaina ai le tino o Milford.

Sweeteners e tele mea lelei:

  • faaopoopo atu i le tino ma vitamini,
  • tuuina atu galuega sili ona lelei,
  • e mafai ona faaopoopo i le tao,
  • aumai se tofo suamalie i meaai,
  • aua nei faateleina le mamafa
  • maua se tusi faamaonia o le lelei,
  • aua nei suia le tofo o meaai,
  • aua e te vevela ma aua le tuʻuina atu se suamalie mulimuli ane,
  • Aua neʻi faʻaumatia le alo o le nifo.

O se tasi o tulaga lelei o le oloa o lona faʻaaogaina tatau. O le tufatufaina atu, e tusa lava pe o le a le faʻasalaga, e mafai ai ona e faitauina le aofaʻi sao ole vailaau (papa / pata).

O vaega a Milford e mafai ona i ai se aafiaga leaga i le tino:

  • sodium cyclamate o se mea oona i ni aofaiga tetele,
  • saccharin e le o aʻafia e le tino,
  • tele le saccharin e mafai ona faateleina le suka,
  • sili atu le tele o faʻasalalauga,
  • sui ua aveesea mai le tino mo se taimi umi,
  • e aofia ai mea faʻamalosi ma faʻamautu.

Ituaiga ma fatuga

MILFORD SUSS ma le aspartame e 200 taimi sili ona suamalie nai lo le suka, o lona kalori o le 400 Kcal. E i ai sona suamalie suamalie e aunoa ma ni mea le mama. I le vevela maualuga, e leiloa ana mea totino, o lea e le talafeagai mo le kukaina i luga o le afi. E maua i pepa ma vai. Faʻavae: aspartame ma isi vaega.

MILFORD SUSS Classic o le sui muamua o le suka i le laina laina. E i ai se mea maualalo i le kalori - naʻo le 20 Kcal ma le numera o le kenele glycemic. Faʻavae: satela cyclamate, saccharin, vaega faaopoopo.

MILFORD O Stevia ei ai lona natura masani. O se tofo suamalie e maua ona o le stevia extract. O le sui ua i ai sona aafiaga lelei i le tino ma e le faʻaumatia ai le nifo.

O faʻataunuʻuga o le kalori o le papalama 0.1 Kcal. Ua lelei le toleniina o le oloa ma e toetoe lava a leai ni faʻamaʻi. Pau lava le tapulaa o le faanatinati. Fualaau aina: galala vavave, vaega fesoasoani.

MILFORD O loʻo faʻamalosi i le inulin o le GI o le zero. E sili atu le suamalie nai lo le suka i le 600 taimi ma e le faʻateleina le mamafa. E leai se taimi mulimuli ane, e faʻaalia i le tumau o le mafanafana (e mafai ona faʻaaogaina i le faiga o kuka). E maualalo e le sucrali le cholesterol ma fatuina se fausaga mo le atiina ae o siama aoga i totonu o le manava. Faatulagaga: vaega o le sucralose ma ausilali.

Ae e te leʻi faʻatau se mea suamalie, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona filifili ma le faaeteete a latou meaʻai ma ia faaeteete i mea faaopoopo. E talafeagai le gauai atu i faʻasalaga ma le faapalepale o le oloa.

GI, faʻataunuuga kalori o le oloa ma mea e fiafia iai le tagata lava ia. O le matafaioi ma le misiona a Milford e iai sona sao. E sili ona lelei le kuka, vai mo mea malulu, ma se meaʻai suamalie mo meainu vevela.

E tatau ona filifili le fua saʻo o le suamalie. E fuafua e faavae i le maualuga, mamafa, tausaga. O le tikeri o le faʻafitauli o le faʻamaʻi e taʻalo ai. E sili atu ma le 5 maa i le aso e le tatau ona ave. O le tasi laulau papafa o Milford o le teaspoon o le suka.

Faʻailoga lautele

O ituaiga uma o le suamalie ua i ai ona ia lava mea e faalumaina ai.

Faʻasalaga masani e aofia ai:

  • maʻitaga
  • le faapalepale i vaega
  • lactation
  • tamaiti ei lalo o le 14 tausaga
  • naunau i mea e afaina ai,
  • faafitauli tau fatuga
  • matua
  • tuufaatasiga ma le ava malosi.

Ata vitio e uiga i aoga ma mea leaga o mea suamalie, oa latou meatotino ma ituaiga:

Manatu faaalia mai tagata faaaoga

E faʻaaogaina e le aufaipisinisi ia Milford laina suamalie e sili atu ona lelei le iloiloga. Latou te faʻaalia le faigofie o le faʻaaogaina, o le leai o se mea e le fiafia i le taimi mulimuli, o le tuʻuina atu o meaai o se suamalie suamalie e leai se afaina i le tino. O isi tagata e matauina se tofo oona ma faatusatusa le aafiaga i le taugofie.

Milford na avea ma aʻu mea muamua suamalie. I le taimi muamua, o le lauti mai laʻu masani na foliga mai e le o se mea malie. Ona ou masani ai lea. Ou te matauina se afifi faigofie lava e le afaina. O pulu i totonu o vevela vevela e vave faʻavela, ile malulu - mo se taimi umi lava. E leʻi i ai ni aʻafiaga i le itu i taimi uma, e leʻi faʻafefe le suka, o loʻu ola maloloina e masani lava. O lenei ua ou sui i se isi mea suamalie - o lona tau e sili atu ona talafeagai. O le tofo ma le aafiaga e tutusa ma Milford, e taugofie.

Daria, 35 tausaga, St. Petersburg

Ina ua uma le siakiina o le maʻisuka, sa tatau ona ou lafoai laufanua suamalie. Sweeteners na o mai e laveai. Sa ou taumafai i mea suamalie eseese, ae o Milford Stevia ou te fiafia i ai. O le mea lenei ou te manaʻo e matauina: o se atigipusa sili ona faigofie, lelei lelei, faʻasolosolo vave, lelei le tofo suamalie. E lua papamaa e lava mo au e tuʻu ai le inu o se suamalie suamalie. E moni, pe a faaopoopoina i le lauti, e lagona le lagona oona. Pe a faatusatusa i isi mea - e le faitauina e lenei vaega. O isi mea faʻapena e tutusa lelei ma le faʻamaualuga ma tuʻuina atu vaiinu suamalie.

Oksana Stepanova, 40 tausaga, Smolensk

Na ou fiafia lava ia Milford, ou te tuuina atu ia te ia le 5 ma se isi. O lona tofo e talitutusa lava ma le tofo o le suka masani, o lea e mafai ai e le faʻaopoopoga ona suia atoatoa i le maʻisuka. O lenei mea suamalie e le mafua ai le fiaaai, e manavaina ai le fia inu mo fualaau suamalie, lea o le a solia ai au. Ou te faʻasoa le fua: faaopoopo ia Milfort e faʻafefe ma faʻasaina le seleni. A maeʻa sea taumafataga, ona mou atu lea o le naunau mo le tele o lauusiusi. Mo tagata e maua i le maʻisuka, o le a avea ma se filifiliga lelei pe a faʻaaoga lelei. Faʻamautinoa ia fesiligia fomaʻi mo se fautuaga aʻo leʻi ulufale.

Alexandra, 32 tausaga, Moscow

Sweeteners Milford o se isi mea e ese mai le suka masani mo tagata e maua i le maʻisuka. E aofia ai foi ma le malosi i totonu o le taumafataga ma le faasaʻo mamafa. O le oloa e faʻaaoga e amanaʻiaina ai faʻamaoniga ma fomaʻi fautuaga (mo le maʻisuka).

Tuua Lau Faamatalaga