E fesoasoani le glycine e maualalo le toto? Aveina o le glycine mo le maualuga

Glycine o se mea faigaluega e fesoasoani e malolo ma toʻafilemu i tulaga faigata. Ae i le taimi lava e tasi, o tagata e mafatia i le maualuga o le toto atonu e popole i lona aafiaga i luga o le mamafa. O le a le mea e faia e le glycine, faʻateleina pe faʻaitiitia ai le toto, pe o aafia le sooupu i lenei faailo taua mo le soifua maloloina, ma o le a le ogaoga o lenei aafiaga?

A o leʻi sailia ni tali i nei fesili, o le a tatou malamalama i le faiga o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le tino. O le faʻaitiitia o le fiafia ma le atuatuvale e mafua mai i le mea moni e faapea o vailaau faʻataʻitaʻi i luga ole metabolism. I lalo o lana faatosinaga, o le metabolism i totonu o le faiʻai e faaleleia, aʻo iai le ituaiga o filemu o le fatugalemu o le tino ma le vasodilation. O le mea lea, o le glycine e i ai sona aafiaga lelei i le faia o le mafaufau (o le mea lea, e masani ona fautuaina i tamaiti aoga), e fesoasoani i le mafanafana faalelagona ma faalelagona.

O le maualuga o le mamafa e masani lava ona afua mai i le popole i luga. I ia tulaga, o le glycine, faʻaitiitia le aʻa, avea ma auala e faʻaitiitia ai le toto.

Glycine i le maualuga o le mamafa

O faatonuga mo papaʻu e le o faʻaalia ai o le glycine e faʻateleina ai le toto. O lona uiga, e le tatau i tagata maʻi ona maua le popole o le fualaau oona o le ai ai se aafiaga leaga i le toto. Ae leai se tasi na te faatonuina glycine e avea ma fualaau autu mo togafitiga o le maualuga o le toto.

E tatau ona manatuaina e le mafai e le vailaʻau ona galue tuusaʻo i luga o le cardiovascular system.

Ae i le taimi lava e tasi, e pei ona uma ona fai mai, i lalo o le malosi o le glycine, o le tino e sili atu ona faigofie ona onosaia tulaga faigata, o le avega i luga o le faiʻai ua faaitiitia, moe ma lagona ua faaleleia. E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina e maua ai se falemaʻi i tulaga faʻalavelave, faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic, (faʻamaʻaloga), ma le VVD ma le manua o le mafaufau.

O le faʻaaogaina o nei fualaau o loʻo faaitiitia ai le gaosiga o nisi o vailaau faʻasaina, e pei o le adrenaline, lea e mafai ona faʻamalosia ai le tino.

Mai mea uma o loʻo taʻua i luga, e mafai ona tatou faʻauʻuina e faapea, i le maualuga o le mamafa, lea na mafua mai i le atuatuvale poʻo le atuatuvale o le atuatuvale, e mafai e le glycine ona fesoasoani e faaitiitia ai. Ae e le mafai ona iloa o se vaifofo mo le maualuga.

Low pressure glycine

Ona o le mea moni e mafai e le glycine ona taofiofi le gaosiga o le adrenaline i le tino, ona maua ai lea ma le maualalo o le toto, o lona faʻaaoga e ono faʻaleagaina ai le tulaga o se tagata. E pei foi o isi vailaau oona, o le a sili atu le mamafa o le mamafa, e ui i le mea moni e faapea o le a faaleleia tulaga faalemafaufau.

E fautuaina le fualaau faasaina mo na o le vaivai, ma e mafua mai i le vystonia o le viostonia poʻo le vaivai o le faiʻai. I lenei tulaga, o le glycine o le a fesoasoani i le faateleina o le toto i le aveesea o le mafuaaga.

Glycine gaoioiga

Glycine o le amino acids lea e avea ma vaega o meaola e masani ona galue malosi, e aʻafia ai ma le puipuiga.

E le na o le faatonutonuina o le metabolic process, ma e mafai ona aʻafia ai le puipuia o le puipuiga o le tino, ae faapea foi:

  • faʻaitiitia le faʻaleagaina ma faʻaitiitia le atuatuvale popole,
  • faʻaauau le gaoioiga a le faiʻai,
  • e taofiofia ai le gaosiga o faʻalavelave popole,
  • faʻamalosia le toomaga faalemafaufau ma faalelagona,
  • fesoasoani e aloese mai feeseeseaiga ma osofaiga,
  • faamautu le moe
  • faʻamalofia le faʻaalia o mea e tutupu i vegetative-vascular,
  • faʻasaʻo le tino mai mea vevela ma faʻamalolo saoloto e mafai ona faʻaleagaina ai le faiʻai o le faiʻai.

O le faʻaaogaina o nei fualaau e mafai ona fesoasoani i le fetuunaʻi i totonu o le aiga ma le au faigaluega fou, pasia suega ma faigofie lava ona tuʻuina atu le atuatuvale i se vaitaimi faigata. E foliga mai foi o se vailaau o loʻo galue i luga o le tino o le tino ina ia faafaigofie ai le faagasologa o le moe ma faʻamaonia le moe. Neurosis e afaina ai le fatugalemu o le tino, ituaiga eseese o totoga o totonu ma toto toto. E mafai e Glycine ona faʻaitiitia le tali a le tino i tulaga faigata.

Faafetai ia te ia, o le toto maualuga e faapaleniina, tiga o le loto i le tulaga o cardioneurosis ua faavaivaia, ma ua faavaivaia tamaitai i foliga i le taimi o le misa.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le glycine

Ua fautuaina se tagata e suʻesuʻeina le neurologist ina ia faia lenei mea i vaega nei:

  1. Muamua lava, i le taimi lava e oʻo ai i se tagata lagona atuatuvale-lagona, popole le popole, i lalo o le malosi o tulaga i fafo. O lenei tulaga e masani ona faʻatasi ma le faʻaitiitia o le manatua ma le faʻatuputeleina. Ina ia faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai, ua faʻamaonia le glycine mo le lua i le fa vaiaso.
  2. Faʻatasi ai ma se faʻalavelave ogaoga poʻo le taimi lava e uma ai le faʻalavelave faʻalavelave, e le sili atu i le masina le aveina o le glycine. E sili atu le faʻaaogaina o fualaau faasaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa faʻatasi ai ma vitamini.
  3. O neuropathologists a tamaiti e masani ona fautuaina le faʻamalosi i matua o pepe o loʻo i ai le faʻalagona o le mafaufau.
  4. Mo le faʻaaogaina o se otaota, e mafai ona faʻaaogaina lenei fualaau i le talavou. I le taimi nei, i lalo o le aafiaga o suiga o le hormonal, o tama ma teine ​​e masani lava ona feagai ma le osofaʻiga e aunoa ma le faanunununu, osofaʻiga o lagona, ma le moe le mautonu.
  5. I lenei vaitau, i tupulaga talavou, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le osofaʻiga, faʻaititia ai lagona o le loto, ma ausia se moe lelei. Glycine o le a fesoasoani e faʻasalalau nei faʻaaliga. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina e fai ni aʻoga aʻo leʻi oʻo ile vaitau.
  6. Ona o le mafai gasegase o le amino e aʻafia ai gasegase o le tino i tino o le faiʻai, o le a mafai ona faʻataʻitaʻiina se vasega o otaota pe a mavae ni manua ma ni gaioiga.
  7. Faatasi ai ma le le mautonu, o le a mafai e se vasega o fualaau oona ona toefuatai le moe pe a ave mo le lua vaiaso.
  8. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o lenei amino acid e mafai ona faʻatulagaina e faʻasalalau ai faiga i totonu o le faiʻai pe a uma le faʻamaʻi, e tatau ona avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa.
  9. E fesoasoani foi Glycine pe a "osooso" le mamafa i lalo o le aafiaga o suiga o le tau. O nisi tagata latou te ave nei fualaau aina e aveesea ai se maʻi pipisi.

O le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga itiiti i luga o le mamafa, ae e sili atu le aloese mai le vaalele mai lona faaaogaina e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. A leai, o aʻafiaga mai le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e leʻi maua.

Faaiuga

E faʻaitiitia ai poʻo le faʻateleina ai le toto o se mea e pei o le glycine? E mafai ona tatou faʻataunuʻu e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le toto maualuga. E ui i le mea moni o le glycine e le o se vaifofo mo le maualuga o le toto maualuga, e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia le toto maualuga, o le faateleina e mafua mai i le atuatuvale poʻo le popole. Ae, afai o le glycine e mafai ona i ai se aafiaga lelei i le maualuga o le maualuga, i le tele o tulaga e mafai ona sili atu le mamafa o le gaioiga. I isi tulaga, o se taʻavale lelei lea e fesoasoani i le foia o le atuatuvale, le mautonu ma isi tulaga o lagona faʻalagona.

E faʻateleina pe faʻaitiitia le mamafa o le glycine?

Ina ia mafai ona e taliina ma le mautinoa lenei fesili, e tatau ona e malamalama i le masini o le gaioiga o le meafaigaluega. O se aganuʻu le faʻamavaeina o fualaau faasaina i lalo o le laulaufaiva, aua o loʻo faʻapena ona atinaʻeina capillaries sublingual. A maeʻa ona ulu i totonu, o mea autu aoga o le glycine e ala i le toto e ulufale atu i le taula ma le faiʻai. O iina latou te fusifusia ai i vailaʻau faʻaleleia, lea e taʻitaʻia ai le poloka o le excretion o le vailaʻau o le glutamic mai le neurons, o le mafuaʻaga sili lea o le faʻalavelave o le tino. O le mea lea, e tupu ai se aafiaga leaga. Ae o se mafuaaga taatele o le faateleina o le toto maualuga o le saʻo tonu lava lea.

I la tatou vitio, o le a faia e Boris Tsatsulin se faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻamaonia ai le manaʻomia ona faʻaaogaina le glycine mo le maualuga o le toto ma isi faʻafitauli faʻaleaga:

Fualaau oona

E mafai ona mafua le Glycine i se masini amino microencapsulated, o se vaega o le vaega o le tino. E aofia ai le vailaʻau o le aminoacetic, e vave ona gauai ma tufatufa atu i le tino atoa, ae le o faʻapipiʻi i luga o laupepa. O le mafuaaga lena ua manatu ai le fualaau faasaina o se vaifofo le aoga.

Glycine o loʻo i ai mea nei:

  • toe faʻaleleia le moe ma faʻateleina le faʻatinoga o le mafaufau,
  • o loʻo i ai se lagona toʻafilemu i luga o le faʻalavelave o le tino ma faʻamalosi puipui puipuia mai le mafatiaga,
  • fesoasoani i le faʻavaveina o metabolic process in neurotransmitters,
  • e puipuia ai le mamafa i le faiʻai,
  • ei ai sona aafiaga faʻaleagaina i faʻamaʻi e pei o le neuroinfection, encephalopathy,
  • e faʻaumatia ai faʻamaʻi i ituaiga faʻamaʻi: o le paʻu i tua o le siama, o le manua o le ulu, le dystonia vaoovascular,
  • e taofiofi ai le gaosiga o vailaau oona, lea e mafua ai le faateleina o le toto.

E faʻapefea ona ave le glycine i le maualuga?

O fualaau faasaina ua gaosia i le pepa lapopoa, ma e sili atu le fautuaina e ave i se auala sublingual, o lona uiga, tuu i lalo o le laulaufaiva. E mafai ona e tuʻu uma le pilule pe aumai i le paʻu o le paʻu ma sasaa i totonu o le vevela i lalo o le laulaufaiva. E mafai ona ausia le aoga ile 20 minute. I le aso, e masani ona ave le fualaau mai le 1 i le 3 taimi, 1-2 papa.

E faʻatatau i le mafuaʻaga o le maualuga o le toto, o le glycine o loʻo faia i lenei auala:

  • Afai e le o iloa le aano o le toto maualuga, aua le sili atu nai lo le 3 maa i le aso. O le umi ole togafitiga e 30 aso.
  • Afai ei ai sau faʻalavelave moe, inu 1 pusa i le tolu mo le itiiti ifo ile 2 vaiaso. O le umi aupito umi o le masina.
  • Afai e gaoioi tele lou tino i suiga o le tau, e fautuaina e ave le glycine i le taimi e tasi - 5-10 pusa i le taimi e tasi.
  • I faʻamaʻi tamaititi eo mai faatasi ma le maualuga o le toto, o le gaʻo ua naʻo le tamaʻitaʻi taʻavale ua faatonuina. O le tele o taimi, o le polokalame e aofia ai le faʻaogaina o le afa-laulau i faalua i le aso mo le 14 aso. Ona fesuiaʻi lea e le fomaʻi le fualaau: e manaʻomia e le tamaititi ona ave 1 piliki i le aso. Mo se vasega lona lua o togafitiga, e manaʻomia se malologa masina.
  • Faatasi ai ma le misaopao, o le tele o le amino acid deficiency e maitauina, o le mea lea o le aso i aso taitasi e 9-10 pusa. O sea faʻafeiloaʻiga e faia mo le 7 aso, ona e inu ai lea i le 5 vaega 2 taimi i le vaiaso.
  • Ina ia puipuia maʻi o le fatu ma le totoga, e lava le 'ai e 1 le laulau i le aso.
  • Faatasi ai ma le faateleina o le mamafa i le taimi o le taupulepulega, tuu le piliki i lalo o le laulaufaiva, pe a uma le 20-30 minute, tasi le isi, ma tutusa i le isi itula. O le vasega e 5 aso.
  • A maeʻa le taʻavale mo le 4-6 itula, e tatau ona inu le pusa i se pusa o le vai. O le numera o laulau e 10 vaega. I le 5 aso o sosoo mai, ia 'ai le 5 kulimi i le aso. O le isi, e tatau ona faʻasolosolo faʻatasi vaega e tolu i le aso.
  • Afai ei ai se faʻalavelave popole pe faʻavaivaia, faatasi ai ma le maualuga o le maualuga, e tatau ona e aveina ni papamaa se lua i le aso mo le 2-4 vaiaso. O le auala lava lea e tasi e manaʻomia i le faʻavaivaia o le gauai atu, o se faʻaitiitia o le faʻatinoina o le mafaufau.
  • A maeʻa tulaga faʻaletonu ma le le mautonu o le mafaufau, e fautuaina e faʻamafola pepa i totonu o le tolu taimi i le aso, 1 le iunite taʻitasi.
  • Faatasi ai ma le mamafa o le mamafa ona o le le atoatoa o le hormonal, ave le silia ma le 2 pauna i le aso.

Contraindications

O faʻamaoniga i le faia o le glycine:

  • toto maualuga
  • se tali atu i se tasi o vaega o le fualaau faasaina,
  • maʻitaga ma lactation.

Glycine e mafai ma e tatau ona ave i le maualuga o le mamafa. Ae ao le i faia lenei mea, ia faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, saili le mafuaaga o le atinaʻeina o le maualuga. E na o le taimi lava e mafai ai ona faʻataʻitaʻiina se fuataga a le tagata lava ia.

Faʻamatalaga ma le masini o gaioiga

"Glycine" o loʻo tuʻuina atu i pepa papaʻe. Latou te tofo suamalie. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai:

  • Glycine
  • Magnesium stearate,
  • Methyl cellulose suamalie.

I lana gaioiga, o se fualaau faasaina e faatatau i se vaega o fualaau faasaina lea e fesoasoani e faaleleia ai le faia o le faiʻai.

Glycine faʻafaigofieina faiga faʻavae i le mafaufau

O le taimi lava e galue ai le vailaau oona i totonu o le tino, e vave ona fusifusia i glycine receptors i le faiʻai ma le taula. Talu ai ona o lenei fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻagataina le faʻamalositino o le vailaʻau glutamic, lea o loʻo i ai se aafiaga manaia. O lenei mea e faʻamatalaina ai le faʻalavelave.

E faigata ona fai atu o le "Glycine" e aʻafia ai le maualuga ma le maualalo o le mamafa. O fualaau e naʻo le faʻafaigofieina o le faʻaoga o le tino e ala i le faʻaitiitia o le faʻasaʻolotoina o mea mamafa. O se taunuuga, o loʻo i ai se faʻaitiitia o fua o le toto.

Aafiaga i le toto

Ona o le mea moni e faapea o Glycine o se tasi o vailaau faʻasolosolo, e mafai ona aafia ai le metabolic process in the body. O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga tele i luga o le tino. A maeʻa ona tago atu i fualaau, ona ia taumafai lea e sili atu ona fetuunai i le popole. "Glycine" puipuia le faiʻai mai le popole tele. E faʻapupula ai foi lona faʻatinoga. O le meafaigaluega e fesoasoani e ola lelei ai i se tulaga faigata e aunoa ma ni aʻafiaga ogaoga mo le tino.

I le maualuga o le mamafa

O nisi fomai e fautuaina le aveina o le Glycine i le toto maualuga. O loʻo i ai se faʻamatalaga talafeagai mo lenei mea. O le vailaau faasaina e taofia ai le gaosia o meaola oona, e aofia ai le adrenaline, lea e fesoasoani i le fiafia o le tino. O lenei tulaga e matautia i le maualuga o le mamafa, ona o le mea lea, o le maualuga o le toto maualuga e faateleina tele. O le mea lea, ua fai mai tagata popoto o le fualaau faasaina ei ai lona aoga aoga i tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le maualuga o le toto.

O le fualaau faasaina e faamafanafanaina ai le tino, lea e taua tele mo le maualuga o le toto.

E leai se masalosalo e faʻamautu e Glycine le faʻaogaina o le tino ma taʻitaʻia ai lona lafoaʻiina, lea e matua talafeagai mo maʻi ma faitioga o le mamafa. O lona uiga, o nei mafuaʻaga e mafua ai ona faateleina. O le mea lea, a uma ona ave le vailaau, e mafai e tagata gasegase ona matauina se faʻaitiitia itiiti o le toto.

I lalo o le faʻaitiitia o le mamafa

O le fesili pe faʻapefea ona faʻamalamalamaina le "Glycine" i le maualuga o le maualuga. E tumau pea le suʻesuʻeina o lona aafiaga i luga o le mamafa. E vave lava ona faʻamalosia e le o fautuaina lenei vailaau mo tagata e iai faʻalavelave tutusa.

O le maualuga o le maualuga, e pei o le masalosalo, e le pasi i lalo o le aafiaga o le "Glycine." E le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o lenei vailaau i tagata gasegase maualalo. E oo lava i se fualaau laitiiti e ono afaina ai o latou soifua maloloina. E mafua mai i le mea moni o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga i le faagasologa o le gaosiga o le adrenaline. E tau atu i lona faʻaitiitia. O le mea lea, o vailaʻau e faʻaitiitia ai le taua o le toto. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona ave faʻamalosi Glycine, ae na o le taʻitaʻiga a se fomaʻi ma i lalo o lana pule.

O nisi taimi o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina le toto. E tupu lenei mea pe a fai ei ai se tuuto o se tagata, lea na mafua mai le dystonia vaoovascular. E le gata i lea, o le faʻamaʻi na faʻaalia mai i le maea ai o se ogaoga o galuega a le faiʻai e tatau ona taʻua iinei. E naʻo le tulaga lenei, o le vailaʻau e faʻatele ai le tau o le toto.

I le tulaga aupito sili ona lelei, o vailaau e maua ai se aafiaga puupuu mo le faʻasaʻoina o le toto. E le tatau ona e faʻamoemoe e faia se faʻamatalaga faapitoa mai ia te ia.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia aloese mai le le lelei o taunuuga, e tatau ona e iloa pe faapefea ona ave Glycine. Ina ia faia lenei mea, vaai i faatonuga na sau i le fualaau faasaina, pe talanoaina lenei fomaʻi ma lau fomaʻi.

Aʻo le i aveina Glycine, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi

I vailaau faʻasoifua maloloina, e leai ni faʻamalosiaga mamafa i le matutua o tagata gasegase ua faatagaina lenei vailaʻau.Fai mai fomaʻi a le fanau, e mafai ona tuʻuina atu i pepe faatoa fananau mai. O le leai o ia tapulaʻa e fesootaʻi ma le mea moni e faapea, e leai ni aʻafiaga ogaoga o le vailaʻau. E le gata i lea, e matua seasea lava.

Faʻatonuina o laupepa o loʻo faʻatinoina i auala nei:

  1. I le i ai o tulaga faʻapitoa e manaʻomia ai le tuʻuina atu o le lagolago i le tino. I ia tulaga, e mafai e le fomai ona fautuaina e inu le tagata maʻi i le taimi atoa o le faigata. E tatau ona e ave 1-2 laulau i lalo o le laulaufaiva seia oo i le 4 taimi i le aso,
  2. Pe a mafatia i le faʻaleagaina o le ogatotonu poʻo le faiʻai. O faʻalavelave faʻapipiʻi foi e paʻu i lenei vaega. O le fomai o le a faatonuina le fualaau faasaina 2 pailate 3 taimi i le aso. O le umi o le vasega o le a 3 masina,
  3. Faʻatasi ai ma le vystonia vaoovascular, lea e mafua ai le faateleina o le toto maualuga. I lenei tulaga, e faatonuina e le fomai le maualuga ma le umi o le aʻoga pe a uma ona suʻesuʻe uiga o le tino ma le maʻi,
  4. I le taimi o le toe faʻaleleia o le soifuaga ina ua mavae se faʻalavelave maualuga. E fautuaina e ave 2 pati i lalo ole laulaufaiva e tusa ma le 3 taimi i le aso. O le togafitiga o le a umi lava.

E mafai e se fomaʻi ona fautuaina se fofo ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga o le ava malosi. Faatasi ai ma le togafitiga talafeagai, "Glycine" e feagai ma le faaletonu o le faiʻai o le faiai ma le tolopoina o atinae. Faatasi ai ma nei tagata suʻesuʻeina, o le vailaʻau e faʻamatalaina e se fomaʻi maʻi pepe poʻo se tamaititi. Latou te filifilia foi le fua aupito sili ona lelei o se sui sooupu.

Glycine fesoasoani e taulimaina le 'ava malosi

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻamaonia i mataupu nei:

  • Le fofoina o le faʻafitauli o faʻamaʻi pipisi, lea e maua ile aoga. Ua tuʻuina atu i tamaiti le papa e 1, vaevaeina i le 2 atumaga. A uma ona pasia se lua vaiaso, ona ave lea o le pilini 1 le taimi i le aso. A maeʻa le vaitaimi tutusa, e taofi togafitiga,
  • Faʻaleleia lagona faʻalagona i le faʻavauvau ma le moa. E togafitia foi e le fualaau faasaina maʻi. E tatau ona filifilia le vailaʻau aupito sili ona lelei, ia mafaufau i uiga o le tagata maʻi. O fafine ei ai le manopause e agavaa i le tele o vaega o le vailaau faʻasaina, lea e mafai ona oʻo atu i le 10 kalama i le aso,
  • Faʻatasi ma le oona. I nisi o tulaga, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻamaonia le mamafa, aua e afaina ai le aafia i le metabolism. Ona o le faaumiumi o le faʻaaogaina, o le vailaau faʻasaina e taofia ai le manaʻoga mo lauusiusi.

Afai ei ai i le tagata le maualuga o le toto maualuga, "Glycine" e mafai ona faʻaleleia le soifua manuia lautele o le tagata maʻi ma faʻaitiitia ai taunuuga o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatu ma le sasa.

Faatonuga faapitoa

E tatau ona ave le fualaau faasaina i se lapataiga mataʻutia i tagata ua maua i le vavalalata. Afai ei ai se manaoga faanatinati mo togafitiga i lenei vailaʻau, e tatau i le fomaʻi ona faatonu le laʻititi pito i lalo i le tagata maʻi. I le faagasologa o le vasega, e tatau ona ia mataʻituina lelei le tulaga o le maʻi. I le tulaga o le matuia o le soifua maloloina, o le togafitiga e tatau ona faamutaina.

O le maʻitaga o se faʻalavelave i le aveina o "Glycine." Ae ui i lea, o le togafitiga e faʻatagaina pe afai o le aveeseina o le atuatuvale e manaomia, lea e afaina ai le tina faatalitali ma lana pepe.

Afai e fuafua se tagata e ave Glycine, e tatau ona ia talanoaina lenei mataupu ma lana fomaʻi. A le o lena, o le tagata maʻi e aʻafia le aʻafiaga o aʻafiaga e aʻafia ai, o le a faʻaititia ai lona soifua manuia atoa.

I Rusia, o le fualaau oona Glycine e masani ona faatonuina mo le maualuga o le toto. E fiafia foi tagata maʻi i lenei mea le aoga ma le taugofie. Pe o lenei fualaau faasaina e faaitiitia ai le mamafa pe faateleina foi e popole ai le toatele. O le a matou taumafai e malamalama i le faiga o gaioiga ma tali lenei fesili.

E uiga i Glycine

Glycine o se tamai laulau paʻepaʻe o le 50 fasi vaega i totonu o se matagi. I falemaʻi, e matua avanoa lava ma faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga. O laumei ei ai sona suamalie suamalie ma manaia.

Glycine o le amino acid microencapsulated, o le igoa kemikolo o le amino acetic acid. E aʻafia i le vaega o vailaʻau faʻasolosolo. O le vailaau o loʻo faʻaleleia lelei i totonu o le pupuʻu, e salalau solo i le tino atoa, ae le faʻapipiʻi i totonu o le tino. E tatau ona ave le vailaau 1 le laulau i lalo o le laulaufaiva poʻo le alafau seia maeʻa ona solo, e aunoa ma le toe resorption, 2-3 taimi i le aso. O le togafitiga e masani lava mai le 15 aso i le 1 masina.

Glycine ua faʻamaonia mo le tele o faʻamaʻi ma tulaga, ae le o le maualuga o le maualuga e le o taʻua i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina ma se faʻamatalaga saʻo. Ae o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le vystonia vegetovalcular, o le stroke o le ischemic, lea atonu o le mafuaʻaga poʻo le afaina o le maualuga o le toto.

Faʻataʻitaʻiina e fomaʻi lenei vailaʻau mo mea e manaʻomia (le talafeagai) maualuga. E fesoasoani i se tagata e faʻamaonia le faʻamalosi toto, ae e leai se tasi.

E tusa ai ma le mea moni o lenei vailaau e maualalo pe faʻaveveseina ai le toto, e leai se mea e faʻaalia i faatonuga.

Ina ia malamalama pe o le fualaau faasaina e masani ona aafia ai lenei faailoilo, e tatau ona e malamalama i le masini o lana gaioiga.

Glycine faʻateleina le mamafa

Glycine o se fualaau faasaina, o lona uiga e afaina ai le metabolism. O le metabolism e faatatau i neurotransmitters taua, e pei o le GABA, norepinephrine, adrenaline ma isi vailaau oona. O lana gaioiga autu e faʻapipiʻi atu i le tino. I lalo o le faatosinaga a lenei vailaau, e sili atu ona fetuunai i le mamafa ma le mamafa, e le mafai ona puipuia le faiʻai, ma ua faateleina le gafatia galue. O le meafaigaluega lelei e aafia ai le moe ma le lagona, fesoasoani i tulaga faʻalavelave.

Faʻatasi ai ma le faʻamaʻi o le tele o afuaga, le neuroinfection, e mafai ona i ai sona aafiaga faʻaleagaina. Faʻatasi ai ma le faʻasolosolo o le ischemic, dystonia vegetovalcular, o le faiʻai o le mafaufau e manua - faʻaitiitia ai faʻamaoniga.

O se tasi o metotia o le gaioiga a Glycine o le taofia lea o le gaosiga o le adrenaline ma isi mea e ola i meaola oona lea e faaosofia ai le popolega. Ma o le adrenaline ua iloa e faateleina ai le toto. O le mea lea, glycine, e tusa lava pe laitiiti, ae mafai ona aʻafia le maualuga o le maualuga.

E le masalomia, o le faʻamautinoaina o le faʻalavelave o le tino ma lona lauina o le a iai foi se aoga aoga i le tulaga o le maualuga o le toto maualuga, aua o le tele o tulaga o lenei maʻi o mafuaʻaga o le faateleina o le toto. O le faʻaitiitia o aʻafiaga e ono mafai ona mataituina i se mea itiiti.

Peitai, o lenei vailaʻau e leai se faʻamaoniga faʻaalia manino i luga o le cardiovascular system, e aʻafia ai i le faʻaumatiaina o le toto maualuga. O le mea lea, e le mafai ona faʻaaogaina le glycine e avea ma fualaau autu mo togafitiga o le maualuga.

Glycine i lalo ifo o le mamafa

O le maualuga o le mamafa e mafai ona malamalama. Ae faapefea e uiga i le maualalo o le mamafa? E mafai e le glycine ona aʻafia ai manatu? O lenei aafiaga o le vailaau faasaina e masalomia. I se isi itu, talu ai o le fualaau faasaina e aafia ai le gaosiga o le adrenaline, faaitiitia ai lona aofaiga, ona mafai lea ona faaitiitia le numera o le toto. O tagata mamai, e ese mai ai, e tatau ona faia ma le faaeteete, e pei ona faatonuina e se fomaʻi ma i lalo o le puleaina o le toto.

Pau lava le filifiliga pe a mafai e lenei amino acid ona faʻalauteleina le toto maualuga o le faʻamaoniga lea e mafua mai i le vystonia vegetovascular poʻo le faia o le mafaufau. Ona faʻaumatia lea o le mafuaʻaga, e mafai ona faʻateleina le mamafa.

O lea e aotele ai. Glycine e mafai ona faʻaaogaina e avea o se fualaau faasaina e maua ai le toto maualuga e naʻo se vaega o le faʻamalosia o togafitiga. O le tuʻufaʻatasia o le pulega o le a le aʻafia ai togafitiga o le maualuga o le toto. I le mea e sili ona lelei, e ono mafua ai ona naʻo se aafiaga puupuu, e aunoa ma le faʻaaogaina o se tulaga faʻaleleia.

I le avea ai ma fualaau mo le togafitiga o le maualalo o le toto maualuga, e mafai ona faʻaaogaina Glycine i luga o le fautuaga ma lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Ae ui i lea, soʻo se vailaʻau e tatau ona faʻaaoga pe a uma ona asiasi i se fomaʻi.

Glycine o se fualaau masani e masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻalesoifua maloloina ma le maualalo o le aʻafiaga o le itu ma le faapalepale lelei.

O se tagata gasegase faigofie e manaʻo e malamalama pe a faʻalautele le glycine pe faʻaitiitia le toto maualuga. O le fesili e tulaʻi mai i le saʻo o lona faʻaogaina, ina ia le afaina ai le tino. Aemaise lava, e tatau ona malamalama pe mafai faapefea e le glycine ona aʻafia ai le mamafa.

O le a le mea e glycine

Laititi paʻepaʻe papaʻe ma elemene elemene, suamalie i le tofo, e aofia ai glycine ma mea faʻapitoa (magnesium stearate 1 mg, methyl cellulose 1 moa solu).

Faatau i ni paʻu e 10 fasipepa, i totonu o se afifi e 5 paʻu. E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

Glycine o se masini amino acetite microencapsulated. O le vailaau o loʻo faʻaleleia lelei i totonu o le pupuʻu, e salalau solo i le tino atoa, ae le faʻapipiʻi i totonu o le tino.

E tusa ai ma fale o vailaau faʻataʻitaʻi, o le glycine ua faʻavasegaina o se vailaʻau e faaleleia atili ai le gaioiga o le faiʻai.

Faʻatinoga o gaioiga

O le faʻaaogaina o le suauu i totonu o le toto, o le glycine e fusifusia i le ogatotonu ma le faiʻai e faʻamalosi ai le faʻaleleia. O sea sootaga e poloka ai le tatalaina o le "excitatory" glutamic acid mai le neurons.

O lenei mea o loʻo faamatalaina ai le aʻafiaga o aʻafiaga. O le aʻafiaga e mafua ona o le fusifusia o le glycine i ni nofoaga faapitoa o le NMDA, o loʻo faʻaleleia ai le faʻaliliuga mai faʻasalalauga e le o le faʻamalosi o le glutamate ma le aspartate.

I totonu o le taulaʻau, o le glycine e iai le aʻafiaga i luga o uila afi, lea e mafai ai ona faʻaaoga lelei le vailaʻau mo maso maso.

O le mea saʻo, o le fualaau faasaina e leai sona aʻafiaga i le mamafa, peitaʻi, e ala i le faʻamautuina o le setete o le tino ma faʻaitiitia ai le faʻamalolo o mea mamafa, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o fuainumera mamafa e mafai ona aʻafia faʻafuaseʻi.

Faaaoga Glycine

Faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le kulupu o tagata gasegase o loʻo faʻasolo atu i ai lenei vailaʻau ua lautele. O le tausaga lea e mafai ai ona faʻaaoga e amata mai le 3 tausaga, e ui lava e fai mai tamaiti a le neurologists e mafai ona faʻaaogaina le glycine e tusa lava pe o pepe faatoa fananau mai.

E mafai ona talia mo le faʻamaoni e faapea, o le laʻititi o le matua tausaga e le faʻatapulaʻaina? I togafitiga faafomaʻi, e leai se tapulaa i luga o le faʻaaogaina o le glycine e fesoʻotai ma mataupu e seasea lava ona tupu o se faʻalavelave maualuga o lenei vailaʻau.

Glycine ua faʻamatalaina mo tulaga faʻaleagaina ma faʻamaʻi pe a manaʻomia le fesoasoani mai fafo o le tino.

  • Tulaga faigata ma faaitiitia le tumau, e manaomia ai le faateleina o le faatinoga, ae o se lagona filemu foi.

I ia tulaga, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo se vaitaimi faigata o 1-2 laulau i lalo o le laulaufaiva 3-4 taimi i le aso.

  • Faʻaleagaina o le faiʻai ma le vaʻai. I le faaopoopo atu i manua, e mafai ona taʻua igoa iinei i ni taotoga. Glycine ua faatonuina 2 pusa 2-3 taimi i le aso mo se vaitaimi e tolu masina.
  • E faʻaaogaina mo le dystonia vegetovascular ma se faʻalavelave e faʻateleina le toto. O le neurologist poʻo le fomaʻi e feutagaʻi ma onumaga ma le umi o le pulega.
  • Toe faʻafouina togafitiga mo aʻafiaga o se faʻalavelave maualuga - fatu fatuga, taʻavale.

E ave Glycine i lalo o le laulaufaiva 2-3 taimi ile aso mo le 2 papa. O le togafitiga e umi.

  • Glycine fesoasoani e taulimaina aafiaga o le ava malosi.
  • Faʻaititia le faʻaalia o faʻafitauli o le faiai o le faiai, faʻamaʻiloga ma le faʻatuai o atinae. I lenei tulaga, o le glycine ua faʻamatalaina e se fomaʻi pepe poʻo le neurologist neurologist.
  • Glycine e aʻafia ai aʻafiaga o fualaau faʻatau e pei o fualaau moe, toʻafilemu, antidepressants ma sosolo.
  • Fesoasoani i tamaiti aoga e leai ni mea ma faʻamaʻi faʻamaʻi. E vaevaeina se laupapa maʻalaʻau i ni atopa se lua i le taeao ma le afiafi, pe a mavae le lua vaiaso e ave faʻatasi le vailaʻau i le aso. A maeʻa le isi lua vaiaso, e tatau ona e taofi le vasega pe talanoa i se fomaʻi.
  • Faʻaaogaina e faʻaleleia lagona faʻalagona i le moaopa, faʻavaivai, togafitia le faʻalavelave moe. Ole suʻega e filifilia taitoatasi. O fafine ei ai le manopause e manaʻomia se fua tele o le glycine, lea e oʻo atu i le 10 papatini i le aso.
  • O le mafuaaga o le faatonuina o le glycine i le togafitiga o le oona e talanoaina. E mafai e le glycine ona fesoasoani i le faʻamautuina ma le mamafa o le paʻu ona o le aoga o le aafiaga ile faiga ole gasegase o le tino. Na maitauina o le faʻaaogaina umi o le glycine i maʻi e faʻaititia ai le naunau mo le siʻosiʻomaga.

E ui lava e leʻo faʻaalia i le faʻamatalaga o le fualaau faasaina, o le faʻaoga e pei o le maualuga o le toto, e faʻaleleia ai le soifua manuia o maʻi mamaʻi, ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o peʻa ma fatuga o fatu.

O le mea lea, o tagata e maualuga le lamatia o le faatupuina o le toto maualuga ma ona faafitauli e fautuaina ina ia gauai atu i se fualaau faasaina e pei o le glycine. E mafai ona faʻaaoga uma mo le puipuiga ma le togafitiga o maʻi faʻapitoa.

Glycine gaoioiga

Ona o le galuega o mea amino, o le glycine e faʻamalosia ai ma faʻafefeteina ai le tino o le fatu cardiovascular ma le popole, o le fualaau faasaina e afaina ai le tino i lona atoaga. E fesoasoani i le faʻasaʻolotoina o le ulu o le ulu ona o le atuatuvale o le atuatuvale, toʻafilemu ma le toto. Glycine e masani ona ave i mataupu nei:

  1. Ma le atuatuvale, mamafa tele le vaivai, mafaufau ma le faaletino. Muamua lava, o se fualaau faasaina e fesoasoani e toe maua ai mai le atuatuvale, tausisia pea le gafatia o le galue, faaleleia atili le saʻo. I tulaga faigata, i lalo o le faatosinaga a le adrenaline, e vavalalata toto toto, o le vailaau e fesoasoani e faalauteleina ai ma taofia ai le oso maualuga o le toto.
  2. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le mafaufau. O nisi tagata e faapitoa le nofouta i suiga i tulaga o le tau, e masani lava ona fautuaina le glycine mo ia tagata, talu ai e faigofie lava ona talia lenei vailaʻau, e mafai ona faʻaaoga soo.
  3. Ma le moaopa. Mo le tele o fafine, o le popolega ma le cardiovascular system e sili ona aʻafia i lenei vaitau, o aʻafiaga mamafa ma le tele o le faʻaleagaina e mafai. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaumatia na uiga.
  4. I le puipuia o le paʻu, fatu fatu, ma isi maʻi mama. E fesoasoani Glycine e faʻamautuina lelei le gaioiga o le fatu ma toto toto, o lea e masani lava ona faʻamatalaina i tagata e iai le faʻalavelave maualuga o faʻafitauli o le fatu. E tele tagata matutua ua fautuaina e ave le fualaau faasaina e avea o se faamai mo ia faamaʻi.

O mataupu autu ia o loʻo faʻaalia ai le faʻasao. E le gata i lea, o lenei vailaau faʻasaina e masani ona faʻataʻitaʻiina mo tamaiti ma tupulaga talavou ma le tele o uta i le aʻoga. O se isi fualaau o amino amino talafeagai e fesoasoani ia i latou e sili atu le faigofie.

Taua! E le fesoasoani Glycine i le tulaga ogaoga o le neurology poʻo le cardiovascular diseases. Afai e ogaoga le tulaga, e tatau ona e faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa ma maua se togafitiga atoatoa.

E faʻapefea ona fai?

Glycine e masani lava ona uu i le gutu, o mea o loʻo i totonu o le laulau e faʻaaogaina i le mucosa. O le mea lea, o le fualaau faasaina e amata ona vave galue, pe a uma le 10 - 30 minute pe a uma le pulega, o le taunuuga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le a matauina.

E mafai ona faʻalagolago i le tausaga ma le tino o le tagata. E masani lava, 1 i le 2 papa o loʻo faʻataʻitaʻiina i le tele o taimi i le aso. Afai e le o manaʻomia le togafitiga, o le fualaau oona e ave pe afai e tupu se ulu ma isi maʻi. E matua faigata lava ona faʻaosoosoina se fualaau oona, peitaʻi, e le tatau ona e faʻaaogaina lenei fualaau faasaina.

O le a le mamafa e fai e le glycine?

O se tasi o aʻafiaga o le tagofia o fualaau faasaina o se faʻaitiitia o le mamafa, o se faʻamalologa i luga o le cardiovascular system. O le mea lea, e masani lava ona faʻamatalaina mo gasegase maualuga e pei o se togafitiga faigata. O Glycine e malosi lona aʻafiaga, e faʻafilemuina ai le cardiovascular system, e faʻaitiitia ai toto toto.

Glycine i le maualuga o le mamafa e mafai ona fesoasoani e aveesea ai, ae e tatau ona manatuaina e le o tulaga uma o le a faʻapena ona faʻaalia le aoga o lona faaaogaina.O le fualaau oona o le a fesoasoani tele pe afai o le faateleina o le toto maualuga na tupu mai i le atuatuvale, faateleina le popole, lagona ma le faaletino. Afai o se osofaiga o le maualuga o le toto maualuga e mafua mai ona o le faatumauina o le tino i totonu o le tino, mo isi mafuaaga o le physiological, o lenei fofo e le mafai ona aumaia ai se faaiʻuga faalauiloa.

I le tulaga o se vailaau lelei mo le maualuga o le toto.

E fautuaina e ave le fualaau faasaina "Normaten".

O se vailaau masani lea e galue i luga o le mafuaʻaga o le faamai, puipuia atoatoa le lamatiaga o se fatu fatu poʻo le faʻamaʻi. Normaten e leai se faʻamaʻi ma amata ona galue i totonu o ni nai itula talu ona faʻaaogaina. O le lelei ma le saogalemu o le vailaau faasaina ua faʻateleina ona faʻamaonia e suʻesuʻega faʻataʻitaʻi ma le tele o tausaga o le soifua maloloina.

O le mea lea, i le tulaga o le faʻateleina o le mamafa, ao le mafuaʻaga o le osofaʻiga osofaʻiga e le o manino, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi ma faia se suʻega atoa. E mafai mulimuli ane Glycine ona avea o se vaega o se togafitiga atoatoa.

Afai o le faateleina o le toto maualuga e sau faatasi ma se faaitiitia o le gafatia o galuega, ogaoga tiga o le tino, le lava, vaivai le gauai atu, Glycine e mafai ona fesoasoani. E tatau ona matua faʻamautinoa e tusa ai ma faatonuga, o le a fesoasoani e faʻafetaui ai faʻamatalaga o le maualuga o le maualuga mai le tino.

Glycine faʻatasi ai ma le faʻaititia o le mamafa e sili atu le lelei e le ave, ona o aʻafiaga ma le faʻaleagaina o aʻafiaga o fualaau faasaina e mafai ona faʻateteleina ai le tulaga, faʻamalosia ai le vaivai, vaivai, pa'ū iloga o le faatinoga. O le masani lava, isi vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, Citramon, lea e aʻafia ai le gaioiga o le tino, ae le aʻafia ai le toto, ua faʻamaonia e faʻafefe ai aʻafiaga o le atuatuvale, gasegase tele ma le taufaasese.

O se mea faigaluega o le a faʻaolaina ai oe mai le toto maualuga i ni nai togafiti

O le mea lautele, o Glycine o se vailaau e aoga mo gasegase maualuga, pe afai e te tausisia mausali e tusa ai ma faatonuga, i mataupu ogaoga, ia mautinoa ia tuʻuina faʻatasi ma togafitiga e sili atu nai lo le maualuga o le toto. E masani lava e le fetaui lenei togafiti e fai ma togafitiga autu, i le tele o tulaga e faʻaaogaina e fai ma togafitiga. E le gata i lea, o se mea taua e talafeagai mo le puipuia o faʻamaʻi o le tino, fatu ma toto toto, e masani ona fautuaina mo tamaiti ma tagata matutua.

E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 7 miliona maliu faaletausaga e mafua ona o le toto maualuga. Ae o suʻesuʻega e faʻaalia ai e 67% o faʻamaʻi pipisi e le masalomia latou maʻi! E faʻapefea ona e puipuia oe lava ma foʻia le faʻamaʻi? Na taua e Dr. Alexander Myasnikov i lana faatalanoaga le ala e galo ai le maualuga o le maualuga e faavavau ...

E tele fualaau oona e masani ona faʻaaoga e togafitia ai faʻamaʻi eseese. O se tasi o nei mea o Glycine. O se masini faʻainisinia e tele ni tulaga lelei: e le taugata, aoga, gaoioi vave, e itiiti ifo ona aʻafiaga.

Le aʻafiaga o le "Glycine" i luga o le toto

O le a tatou malamalama i le fesili pe o lenei fualaau e siitia pe maualalo ai le toto. O le vailaʻau e maualalo lona aafiaga i le talanuʻulalalala. "Glycine" mafai ona faʻafilemu lemu maso o musele mumu o toto toto, fatu, totoga i totonu. E i ai foi lona malosi, faʻagesegese ai le pulupulu. I le aotelega, o nei aafiaga e mafua ai le aveesea o vasospasm, ona o le "Glycine" e maua ai le toto maualuga.

Faʻataʻitaʻiina e fomaʻi lenei vailaʻau mo mea e manaʻomia (le talafeagai) maualuga.

Faailoga mo le faʻaaogaina o "Glycine"

O vailaau faʻasaʻo ua faʻamaonia i tagata maʻi i ia tulaga:

  • faatasi ai ma se faaitiitia o le faatinoga, se lagona o le vaivai faifai pea.
  • ma le vaivai faaletino ma faalemafaufau. O le fualaau faasaina e faia i le taimi o suʻega, e tuʻuina atu i tamaiti o aʻoga ma aʻoga faʻataʻitaʻiga mo le sili atu o le tele o faʻamatalaga, o loʻo faʻataunuʻuina i tagata o loʻo i ai le mafaufau faʻaletonu.
  • ma le tele o le faʻalagona, le fiafia, amio leaga o tamaiti, talavou.
  • ma le neurosis, atuatuvalega, atuatuvale ma le atuatuvale, atuatuvalega popole, maʻi.
  • faatasi ai ma le solia o le autonomic popole system.
  • e faʻaitiitia ai le tolopoina o faʻamaoniga ile togafitiga o le ava malosi.
  • i togafitiga faʻapitoa o le encephalopathies, taʻavale, fatu fatuga, ma isi maʻi fatu cardiovascular.
  • se faaitiitia o le popole i totonu o le moa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina e le faʻaalia ai le aʻafiaga o le fualaau faasaina i luga o le vaega o meaʻai ma le toto. O le vailaʻau e iai sona aʻafiaga e mafua mai i le faʻalauteleina o le lumenia o vaʻa, faʻavavega maso. O loʻo faʻamatalaina i le togafitiga o faʻamaʻi gasegase, pe afai o le mafuaʻaga o le tiga o le atuatuvale, lagona faʻalagona. E faʻaitiitia ai le fatu ma le mamafa.

Faaitiitia feteenaiga ma le malosi

Aafiaga i le toto

E taua le iloa pe faʻalautele le glycine pe faʻaititia le toto maualuga. E le o tagata gasegase e malamalama i meatotino o lenei vailaʻau. Glycine o se vailaʻau faʻasaina lea e faʻamautuina ai metabolic processes, e faʻaolaina ai le gaosiga o norepinephrine, neurotransmitters, ma isi vaega o le ola maloloina. O vailaau faʻapitoa e iai se aafiaga lelei i le moe ma le soifua manuia, e maua ai le malosi ma fesoasoani e toʻafilemu i le taimi o faigata.

O le faʻamamāina o loʻo tuʻuina atu i le taimi o le encephalopathy. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le siama poʻo le VVD, o manua o le vavae, o foliga e le foliga mai e matua loloto, faʻafetai i vailaʻau.

O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina e fuafua i le faatonutonuina o le faʻasaʻolotoina o le adrenaline ma isi enzymes ia e faʻaosofia ai le gaioiga o le tino tutotonu. Adrenaline fesoasoani e faateleina le toto maualuga, o lea e mafai ai e le glycine ona aafia le tulaga o le maualuga o le toto.

O le masani masani o le tino tutotonu ma le lauina o le uta, ua mafua ona o le tele o lenei tulaga e mafua ona o le faateleina o le toto. Glycine e fesoasoani i le maualalo o le paʻu toto.

E mafai ea e Glycine ona aʻafia ai le faʻavaivai vaivai? E le mafai e fomai ona taliina lenei fesili ma le le manino. Afai o le vailaau e faaitiitia ai le gaosiga o enzymes, e faʻaitiitia ai le mamafa, ona faʻamaonia lea e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete.

O le faailo o le toto maualuga e tulaʻi mai i le faʻaaogaina o Glycine naʻo le mafaufauga na mafua ona o le IRR poo le mamafa o le tino. O le taʻua o nei mafuaʻaga e fesoasoani i le faʻateleina o le mamafa. Glycine e naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi e faʻapipiʻiina ma isi vailaʻau, ona e iai sona aafiaga puupuu.

O le taimi nei o le toto maualuga e mafai ona faʻamalolo e ala ile toe faʻafoʻiina o vaa.

O le fualaau faasaina e masani lava ona faatonuina e tagata tomai faapitoa i totonu o aiga, e le mafua ai ni aʻafiaga ogaoga, e sili ona taliaina e le tele o tagata gasegase.

Faʻaavanoa mo le maualuga

O le faʻaaoga masani o le glycine mo le maualuga o le toto maualuga e fesoasoani e faʻasaʻo le toto maualuga. O le fualaau faasaina e afaina ai le tino i lenei auala:

  • ei ai sona aafiaga vasodilating,
  • aveese faʻamaʻi mai puipui o toto toto,
  • faamalosia le muso o le fatu
  • faaosofia le toto i totonu o le faiʻai,
  • faʻamamā le tino o toxins,
  • fesoasoani e toʻafilemu.

Vavave

Glycine e ave ma le faʻaeteete i le faʻamalosiaga ona e mafai ona faʻaitiitia le toto maualuga.

O le vailaau ua faatonuina mo le maualalo o le toto maualuga, pe afai o se faailoga lea o le neurosis, le maualalo le faia o le faiai, faafitauli i le ulu, VVD.

O le tau o vailaau faʻasaina i le glycine i falemaʻi e mai le 15 rubles i le 440 rubles.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Fautuaga

O mafuaʻaga mo le faateleina o le aʻafiaga e aafia ai le auala e te faʻaaogaina ai papamaa:

  • Afai e le iloa le mafuaaga, e faatagaina fomaʻi e ave a itiiti ifo ma le 3 pcs. i le aso. O le togafitiga e tasi le masina.
  • Mo faafitauli moe, faʻaaoga le 1 pc. 3 taimi i le aso mai le 14 aso i le 1 masina.
  • Pe'ā faʻafoʻi malosi le tino i suiga o le tau, o le vailaʻau e faʻaalu i le aso mo le 5-10 papa.
  • Mo faʻamaʻi tamaititi e aʻafia i le maualuga, na o se fomaʻi e faʻamatalaina le tui.
  • Ua tuʻuina atu i tamaiti le 0.5 pauna 2 taimi i le aso mo le 2 vaiaso, o nisi taimi o le fua e oʻo i le 1 pc. i le aso. A maea le malologa o le 1 masina, toe faʻasolosolo togafitiga e faʻamaonia.
  • Faatasi ai ma le misaopaʻu, o le le lava o amino acids e maua, o le fua o aso taitasi e oʻo atu i le 9-10 pcs., O le togafitiga e tasi le vaiaso.
  • Mo le puipuia o maʻi o le fatu ma faʻamaʻi pipisi i le aso, e tatau ona e ave le 1 papa.
  • I le taimi o se osofaiga 2 pcs. tuʻu i lalo ifo o le laulaufaiva ma le umi e 20-30 minute.
  • A maeʻa le taʻavale, e 10 fuamoa o lo o tautalagia i le muamua itula 4-6 i le maeʻa ai o le osofaiga, faʻamamaina i le 1 sipuni vai. A maeʻa lena, 5 pcs. Faʻaaoga i totonu o le 5 aso.
  • I tulaga faʻalavelave, faʻatasi ai ma le atuatuvale o le popole, toto maualuga, 2 pcs ua ave. i le aso mo le masina,
  • O se togafitiga talitutusa tutusa e faia i se mea e tupu i le manatua ma le le mafai ona taulai.
  • A maeʻa le atuatuvale ma le atuatuvale o le popole, o fualaau aina e ave 1 le faalua 3 taimi i le aso.
  • Faʻafitauli i le mamafa pe a suia fesuiaʻiga o fuamoa e togafitia i 2 pini i le aso.

O faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia e faʻaalia i le amanaʻia o le fuainumera o fuainumera fuainumera, o le fomaʻi lava ia e filifilia le togafitiga mo tagata maʻi taitasi.

O le maualuga, o le mea e leaga ai, e masani ona taʻitaʻia ai le fatu poʻo le faʻamaʻi ma le oti. I le gasologa o tausaga, ua na o le taofia o faailoga o le maʻi, e pei o le toto maualuga.

E naʻo le faʻaaogaina pea o fualaau faʻamalosi e mafai ona mafai ai e se tagata ona ola.

O le taimi nei o le maualuga o le maualuga e mafai ona faʻamalolo, o loʻo avanoa mo tagata nofomau uma o le Rusia.

E faʻafefea ona aʻafia le toto i nei vailaʻau?

O le aafiaga o le fualaau faasaina i luga o le mamafa, i le avea ai o se tulafono, ua faapenei:

  • O mea e faʻaaogaina ai le vailaau faʻasaina e aʻafia ai. Ua faʻaitiitia le maualuga o hormones.
  • O le toe faʻaleleia o le mafaufau e faʻaosofia ai le paʻu i le pao o le fatu. O le mamafa i luga o vaa ua paʻu.
  • O le mamafa i totonu o vaa e faaitiitia.

O lea la, e siitia ai le toto o le "Glycine"? O vaega taua o lenei vailaau e le mafai ona faateleina le leo o le toto. O fualaau faasaina, lea e aʻafia i le vaega o faʻasao, e maualalo ai le toto. O le faafeagai e masani lava ona le mafai. "Glycine" e maua ai le toto maualuga e ala i le faʻaitiitia o aʻafiaga o hormones (adrenaline ma cortisol) i luga o le tino. E mafai e le fualaau faasaina ona faateleina le toto? E leai.

O le aʻafiaga o fualaau oona o le faʻagesegese o le fatu. O le fatu o le fatu fatu ma le mamafa e le fetaui. O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga i le faatulagaina lelei o le fatu, e pei lava o le vascular system, ma le aveesea o le maualuga. O le mea lea, o le a leai se faʻateleina o le mamafa i le tulaga o le tagofia o lenei vailaʻau.

O le vailaau e faʻaleleia lelei i le gutu, faʻasalalau solo i le tino, ae le faʻapipiʻi i totonu o le tino. E na o le tasi lava pe afai o le faateleina o le toto e mafai ona maua, o lona faʻaitiitia, faʻaosofia e le vystonia vegetative-vascular. O le tele o le vaivai i le ituaiga o gasegase o faiʻai atonu foi o se mafuaaga faaopoopo.

E fesoasoani Glycine i le mamafa ma o le a le tele?

Maualuga Lelei Faʻaaoga

O nisi fomaʻi e fautua e ave lenei vailaʻau i le toto maualuga. O se vailaau e taofia ai le gaosia o mea gaioiolosi e fesoasoani i le faagasologa o le fiafia o le tino. O lenei tulaga i le maualuga o le mamafa e matautia. O le mea lea, ua finau tagata popoto e faapea "Glycine" e mafai ona i ai se aoga aoga i tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le maualuga o le toto. O le fualaau faasaina e faamafanafanaina ai le tino, lea e taua tele i le i ai o le maualuga.

Glycine i le maualuga o le mamafa e mafai ona aoga.

Ae e le mafai ona faʻaitiitia le toto toto i luma o le maualuga o le maualuga. O le mea lea, i le matafaioi a le masini autu faʻafomaʻi e iai se faʻafitauli, e le tatau ona ave. E na o se aafiaga ausilali. E mafai e se fualaau faasaina ona maualalo ifo le toto o le toto pe afai o lona faateleina na mafua mai i le atuatuvale. I isi tulaga, o le vailaʻau e le faʻaititia faapitoa ai ia faailo.

E le o le moni o Glycine e faʻateleina ai le toto.

I lalo o le faʻaitiitia o le mamafa

O le fesili pe faʻapefea ona faʻamalamalamaina lenei fofo i le maualuga o le toto. E tumau pea ona iloa lona aafiaga i le maualalo o le mamafa. E vave lava ona faamamafa atu o lenei vailaau e le fautuaina mo tagata e iai ni faaletonu.

E le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o nei vailaau mo tagata e maualalo le leo o le toto. E tusa lava pe laʻititi se metotia e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. E mafua mai i le mea moni o le vailaʻau e fesoʻotaʻi ma le faagasologa o le gaosiga o le adrenaline. E taʻitaʻia ai i lona faʻaititia. O lona uiga e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o le mamafa. I lenei tulaga, "Glycine" e mafai ona ave e ala i ni manatu, ae na o le faatonuina e le fomai ma i lalo o lana pule atoa.

O nisi taimi o le vaega malosi o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina ai le toto. E mafai lenei mea i le i ai o le faʻamaoniga, lea na mafua mai i le vystonia vegetovascular. E aofia ai foʻi se faʻamaʻi e faʻaalia i le taimi lava e sili atu ai le gaʻo o le faiʻai. E na o le tulaga lava lea e faʻatele ai e le vailaau le taua o le mamafa.

E tusa ai ma mea ua taua muamua, e mafai ona tatou faʻamaonia o lenei vailaau faʻasaina pe faʻaititia le faʻaaogaina e naʻo le togafitiga faʻapitoa. A le o lea, o le a le aumaia ai le mea e manaʻo i ai pe faʻaosofia ai foi ni uiga leaga e tatau ona aloese mai ai i se faʻamautinoaga patino. I le tulaga aupito sili ona lelei, o vailaau e maua ai se aafiaga puupuu mo le faʻasaʻoina o le mamafa. Mafaufau nei i faatonuga.

Faʻaiʻuga

O le aʻafiaga autu o le vailaau oona ua fesiligia, o se tulafono, o se faʻalavelave faʻaleagaina na mafua ona o le le amanaiaina o le fua o fualaau faasaina. O le vailaau o totoe o loʻo lelei ona tuʻuina.

Ole tau ile pusa faʻatasi ma Glycine e faʻatatau tonu i le numera o fualaau o loʻo i ai. O le tau o le fualaau faasaina ua fesiligia e mai i le limasefulu i le selau ma le limasefulu galu. I le tulaga e le faamalieina le tagata faʻatau i le tau, ona mafai lea ona ia filifilia le faʻatau sili ona taugofie. E le gata i lea tatou te iloa o fomaʻi ma a latou gasegase tusitusi i iloiloga e uiga i le faʻaaogaina o lenei fomaʻi mo togafitiga lagolago.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

I a latou iloiloga, e tusia e tagata e tatau ona ave lenei vailaau ma le faʻaeteete i tagata na maua i le faʻaogaina o le vavalalata. I le tulaga e iai se manaʻoga faʻanatinati mo togafitiga i lenei vailaʻau, e tatau i le fomaʻi ona faʻamaonia le laʻititi o metotia mo le maʻi. I le faagasologa o le vasega, e tatau ona e mataʻituina lelei le tulaga o le tagata.

Fomaʻi i faʻamatalaga fautuaina e faapea i le mea e tupu i se tulaga matuia i le soifua manuia, e tatau ona taofi vave le togafitiga. O le maʻitaga o se faʻalavelave i le faʻaaogaina o "Glycine." Ae ui i lea, e pei ona tusia e fafine maʻitaga i iloiloga, o le a tutusa lava le fua tutusa a fomaʻi pe afai e tatau ona aveese le atuatuvale popole, lea e afaina ai le tina faatalitali ma lana pepe.

O fomaʻi e maitauina pe a manaʻo se tagata e ave lenei vailaʻau, e tatau ona ia talanoaina lenei taimi ma lana fomaʻi. I se tulaga le lelei, o le tagata maʻi e aʻafia le lamatiaga o le fefinauaʻi ma ni faʻafitauli leaga o le a atili ai ona sili atu le lelei o lona soifua manuia.

Sa ma suʻeina pe o le Glycine e faʻaitiitia pe siitia le toto.

E uiga i le vailaʻau

Glycine o se vaega tāua o le tele o palatini ma isi mea faʻalaʻau. O loʻo i ai pea i totonu o le tino o le tagata, o se tasi lea o mea taua taua o le amino e manaʻomia mo le atinaʻe lelei ma le faʻatinoina o totoga ma tino. I le tele o vaega o le tino (brain, cordinal cord) o loʻo maua ai ni faʻamaumauga patino, o loʻo galue i luga o le glycine e maua ai le aʻafiaga. E le gata i lea, o le amino acids e fesoasoani i le tuufaatasia o le neurotransmitter inhibitory o le fatufatuga ogatotonu - gamma-aminobutyric acid.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻaaogaina o vailaʻau i vailaau, ona faʻatautaia ai lea e le au gaosi o le Glycine laulau i luga o latou lagona filemu, le mautonu, aʻafiaga a le antidepressant. O le fualaau faasaina ua faʻaaogaina lelei e faʻamalolo ai faʻamaoniga o le ava malosi ma le vaʻaia o le opiate ma o se toʻafilemu filemu. O le aʻafiaga o le glycine o loʻo faʻaalia i le faʻaleleia atili o le mafaufau ma faiga faʻapisinisi, faʻateleina le faʻamalosi.

Glycine o se pule faatonutonu gasegase i sela o le tino tutotonu o le tino, fesoasoani e faʻasalalau ma faʻamalosia le puipuia o le puipuiga, faʻaitiitia le popolega o le mafaufau, ma fesoasoani e toe faʻafoʻisia le gafatia o le tino.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Glycine o loʻo tuʻuina i luga o le pepa. O le fua o le mea galue i le tasi papapu o le 0.1 g. O mea faaopoopo i le tuufaatasiga o le magnesium poo le sodium stearate, methyl cellulose. O le oloa o loʻo i ai se tala lelei, lea e maua ai se faʻafeiloaiga faʻaleleia lelei (lalo o le laulaufaiva). O loʻo i ai faʻaoga tutusa o le igoa lava e tasi o loʻo maua ai le vailaau galue i le tulaga o faʻapotopotoga ma vitamin B. E ono i ai se eseesega o fua o glycine i nei vailaau.

Aafiaga i le loto ma le malosi

Aminoacetic acids e iai le aʻafiaga, ona o le faʻaitiitia o le maualuga o hormones i le tino. O le aʻafiaga o se tasi lea o mafuaʻaga autū o le faʻateleina o le faʻamaʻi o gasegase maualuga, i le faasologa, o le fualaau faasaina e afaina ai le fatu ma le mamafa e le tuusao, e ala i le faatosinaga i le setete o le popole popole popole. E faasolosolo lemu le fatu, o le mamafa i luga o le myocardium e faaitiitia, o le lapisi lapopoʻa e paʻu. E mafai ona tatou faʻapea o le glycine e faʻaitiitia ai le toto.

Ma le maualuga

E taua le manatua o Glycine i le maualuga o le mamafa e mafai ona faʻaitiitia ai faʻataʻitaʻiga e na o se tagata le taua (8-10 mmHg), o lea e le tatau ai ona e faʻaaogaina le fualaau mo le maualuga o le toto maualuga (maualuga), faʻapea foi ma le taofia o le osofaʻiga o se faʻalavelave maualuga. Nai lo lena, o loʻo matou talanoa e uiga i aʻafiaga a ausilali o fualaau faasaina.

I le maualuga foi o le malosi, o le togafiti o togafitiga o Glycine e mafai ona faamoemoeina pe afai o le faateleina o le toto maualuga e faaosofia e se tulaga faigata po o se lagona ootia. I lenei tulaga, o le faaitiitia o le aofaʻi o hormones o mafatiaga o le a fesoasoani i le faaitiitia o fuainumera i le tonometa.

Faailoga ma le faʻailoga

E fautuaina le fualaau mo le faʻaaoga i tulaga nei:

  • faaitiitia galuega faatino,
  • vaivai o le tino,
  • popole i le taimi o suega, tulaga feteenai, ma isi.
  • amioga mataga i le tamaitiiti ma le talavou (ituaiga o amioga e le tausisia ai tulaga masani ua talia),
  • faʻamaʻi o le faʻalavelave o le tino, lea o loʻo faʻaalia mai e le neurosis-pei ma le faʻavaivai setete, o se faʻaitiitia o le mafaufau,
  • ituaiga eseese o le encephalopathy,
  • I le taimi mulimuli ane talu ai le faiʻai o le faiʻai,
  • afaina o le ischemic
  • faʻateleina le mamafa o tui (e avea o se vaega o togafitiga faʻataʻitaʻi),
  • tigā ma le moe.

E le gata i lea, e mafai ona onā le glycine mo fafine i le taimi o le misa. Ole fualaau faasaina e le o se mea e tupu i luga o le tala, ae i luga o metabolic processes, aveese le popole popole moa, faalavelave i le moe, lagona o lagona, vaivai le tumau. Ma o le meafaigaluega foi e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo laufofoga, lea e afaina ai le faagasologa o le tetee atu i le sili atu o le mamafa.

Taua! O le fualaau faasaina e gafatia lelei e tagata gasegase. E faʻasaina le tuʻuina atu i luma o le tagata lava ia e faʻamalosi ai i vaega o le vailaʻau.

Talosaga faʻaoga

E tatau ona tuʻu le vailaʻau i lalo o le laulaufaiva poʻo le va o le lipine pito i luga ma le pulu, taofi seia oʻo ina faʻamavae atoa. O tagata soifua maloloina lelei e mafatia i le mafaufau o le mafaufau-lagona, e pei foi o taimi o le maualuga o le mafaufau, ua faʻamatalaina se laulau faalua pe tolu i le aso. O le togafitiga e mai i le 2 i le 4 vaiaso.

Faʻasalaga o togafitiga, o le umi ole togafitiga e faʻaitiitia - mai le 1 i le 2 vaiaso. Afai e tatau ai, a maeʻa le masina e mafai ona toe faia le kosi. Mo le le mautonu ma le moe, ave le ½ poʻo le 1 le papa i le po. E tusa ai ma le talaaga o le faamai o le ischemic, e manaʻomia tele laasaga o fualaau faasaina - e oo atu i le 1 g mo le lima aso muamua, ona 0.1-0.2 g tolu taimi i le aso e tatau ona faia i le masina.

E taua le mafaufau i feusuaʻiga faʻamalositino a Glycine ma isi vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le aoga o antipsychotics, o le toʻafilemu, fualaau moe, antidepressants ma fualaau e faʻatau ai faoa. Glycine o se pepa e sili atu i le counter.

  • Glycine Forte Evalar - o se faʻaopoopoga meaʻai e tuʻufaʻatasia vitamin glycine ma vitio B,
  • Glycine-Canon - e maua i se fua o le 1 g,
  • Glycine Asset,
  • Glycine Bio.

Glycine, e pei lava o isi vailaau, e tatau ona faia faapitoa i luga o le fautuaga a le fomaʻi aoga ma pe a maeʻa le tagata tomai faapitoa ona mautinoa e leai se faʻailogaina (aemaise lava ni mea e afaina i le mea gaʻo).

Tuua Lau Faamatalaga