Faʻailoga: faatonuga mo le faʻaogaina, faʻatusatusaga ma iloiloga, tau i falemaʻi o Rusia

O le vailaʻau e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le faʻailo vaaia, faʻaleleia le toto i le retina, lea e fesoasoani i le faʻaleleia o le tino vaaia, aemaise lava i le pogisa ma le maualalo o le malamalama.

Anthocyanosides lanu o loʻo i ai le aʻafiaga o le antioxidant, faʻamautu le fesuiaiga o phospholipids o silasila siaki, faʻamalosi le matrix o le mea faʻafesoʻotaʻi o capilani retinal (latou te malolosi), ma faʻaleleia le toe faʻaaogaina o meaola.

O le gaioiga o fualaau faasaina β-carotenelea foi antioxyidant. Faʻamalosia le faʻalapotopotoga puipuiga, fesoasoani e toe faʻaleleia le faʻailoa vaaia, e puipuia ai le magoina o mata. O le aafiaga lautele o le tino o le faʻasalalau lea o le galuega o le paʻu ma faʻateleina le tetee o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • gasegase vaaia pe a faitau, matamata TV ma galue i se komepiuta,
  • myopia,
  • le fetuutuunaiga le lelei o le vaai i le pogisa,
  • faʻaogaina faʻaleagaina,
  • maʻisuka retinopathy,
  • totonugalemu retinal dystrophy,
  • muamua glaucoma (i fomaʻi faʻapitoa),
  • togafitiga faafouina pe a uma le taotoga o le tino.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻasologa o foliga - ata e vali ai ata: lapotopoto, felafolafoaʻi i itu uma, violē uliuli ma faʻafeiloaʻi i lanu violē o lanu eseese lanu (30 pcs.) I le paʻu, 1 le paʻu i totonu o se atigipusa).

Mea gaosi i le 1 laulau:

  • fualaau suamalie fualaau suamalie - 82.4 mg,
  • betacarotene (i le foliga o le 10% faʻatonu) - 12 mg, lea e tutusa ma le 1.2 mg o le betacarotene.

Vaega o Ausilali: microcrystalline cellulose, magnesium stearate, diokide silicon, masini maso, vine lyophilisate sua suamalie.

Faʻafefiloi: Methyl cellulose.

Faʻataʻitaʻiga

O le Strix o se mea e gaosi ai fualaau oona e aofia ai le sipuni o le blueberry (beta-carotene ma anthocyanosides). O fualaau faasaina ua i ai le metabolic, antioxidant, faamalologa, toe faʻafouina. E faʻaleleia ai le gaosiga o le rhodopsin, lea e nafa ma le vaaia o le tino, faʻalauteleina le toto i masini, faʻaititia le maʻi faʻavavela, faʻamalosia ai toto toto, faʻaleleia le malamalama o le lanu, e mafai ai ona pupula mata i le aoauli ma le malamalama susulu. E faʻamafiesea le vaivai o le mata, ma faʻagesegeseina ai le faʻaleagaina o gaioiga e tutupu i totonu ole vavae o mata. O se faʻasologa e puipuia ai le atinaʻeina o le tele o maʻi.

O vaega e aofia ai le fualaau faasaina e fesiligia e faaosofia ai le faʻaogaina o le tino ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le glaucoma ma le vaʻaia.

Lelei togafitiga

E faʻaaogaina le strix i fomaʻi mo le vaaia o le gafatia, lea e mafua mai i galuega faaumiumi i luga o se PC, faʻamatalaga faʻamatalaga, faitau, ma i le tulaga foi o le solia o le faiga o fetuutuunaiga i le pouliuli (o lona uiga, ma le hemeralopia). O loʻo faʻamatalaina i tagata o loʻo mafatia mai le myopia o ni tikeri eseese, i tagata e maua i le maʻisuka retinopathy, o le dystrophy (lautele poʻo le totonugalemu) o le retina. E faʻaaoga foi le strix i togafitiga faʻapitoa o le glaucoma muamua (faʻatasi ai ma le faʻateleina o le mamafa o le mamafa o le tino), faʻamaonia, aʻo toe faʻaleleia pe a uma le taotoga mata.

O le meafaigaluega faʻapitoa o se punavai o minerale, anthocyanosides, lutein, faʻapea foʻi ma vitamini.

E mafai ona e ave le Strix lua mo tamaiti ma tagata matutua. O le tetee o le tino i lenei fualaau faasaina e le tupu.

Faiga Faʻavae Stryx

  1. Palama vali ata e aofia ai le 82.4 mg o le faʻamalama o le sikaleti (faʻamaumauga autu).
  2. Fualaau faʻamalo, e aofia ai le 25 mg o le faʻamaʻi suamalie ma le manogi o le blackcurrant ma le mint (Striks-Kids).
  3. Pusa o loʻo i ai se maualuga o mea e maua mai i le lanu moana: i totonu o le tasi papa - 102.61 mg o lenei mea (Strix Forte).

Metotia faʻaaoga, tootoo

E mafai ona e amata ave le fualaau faasaina pe a maea se feiloaiga muamua ma se fomai tomai faapitoa (fomai tipitipi). E fautuaina e faʻaaoga mo tamaiti e sili atu i le fitu tausaga le matua, matutua, tagata matutua 1-2 laulau i le aso, faatasi ai ma se aofaiga itiiti o le vai (vai inu). O le laʻasaga o le aveina o Strix e ave i le lua i le 3-4 vaiaso. Afai e te manaʻomia le toe faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatagaina o aso taitasi e tatau ona siaki lau fomaʻi. O tamaiti ei lalo ifo o le fitu aso e tatau ona inu tasi le papafa o Strix tasi i le 24-48 itula.

Faamatalaga Faaopopo

i luga o le talosaga a Streaks ma Strews Forte

O pusa e tatau ona faʻatagaina aʻo 'ai. E manaʻomia ona fufuluina i le vai inu mama, ae le o le suasusu, suasusu, meainu suamalie. Afai a maeʻa le tagofia o le vailaʻau e te vaʻai i se vevela i luga o le paʻu, urticaria, taofi le ave ma e aunoa ma le faʻamaonia logoina le fomaʻi.

i le faʻaaogaina o Striksa Kids

E tatau ona fufulu pepa. Afai e tatau ai, ua faatagaina i latou e inu vai.

Ma le faʻaeteete, o Strix e tatau ona faʻaaoga e tagata matutua.

O analogues a Strix o Okuvayt, Glazorol, Bilberry malosi, Bilberry instant, Starry eye. O nei fualaau oona e tutusa lelei le aafiaga o le falemaʻi (latou te puipuia lelei ai foi mata ma faaleleia ai le mea faitino, maua ai le malosi o le tonic ma le antioxidant).

Faʻailoga: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Sini ata e valiina ata-film 30 pcs.

Fualaau lapisi, ufiufi. ave faapagota. atigi figota 30

STRIX 30 pcs. ata vali ata

E faʻamalosi ai le 500 mg tablets 30 pcs.

Faʻasaʻo le taʻavale. faʻatau. 500mg n30

STRIX FORTE tablets 500mg 30 pcs.

Fetaʻi tbl p / o №30

Ua osofaia le N30

Faʻasalaga mo le tbl 500mg Numera 30

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia i lona tulaga. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

I Peretania o loʻo i ai se tulafono e mafai ai e le fomai tipitipi ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe a ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia lona faʻafitauli i faʻamaʻi fatu. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 80% o fafine i Rusia o loʻo mafatia i siama siama. I le avea ai o se tulafono, o lenei maʻi lē lelei e tuʻuina atu i le paʻepaʻe papaʻe poʻo le grayish.

Faatonuga mo le faaaogaina Strix, dosages

O le fualaau faasaina e fai ma tautala pe a maeʻa se taumafataga, mulumulu i vai mama. Faʻalagolago i le tausaga.

Le fua faʻatatau mo tagata matutua, e fautuaina e faatonuga mo le faʻaaogaina o Paʻu - 2 pusa 1 taimi i le aso poʻo le 1 papalama 2 taimi i le aso. Ole fua pito i maualuga o le 2 pusa.

Tamaiti mai le 7 tausaga - 1 papalama 1 taimi i le aso. O le maualuga o metotia e 1 le papa.

O le faʻaogaina o le 1 masina. E mafai ona faia vasega faʻapitoa i luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

Ole lapataiga e lapatai mai ai le mafai ona atiina ae itu taua i lalo pe a faatonuina Strix:

  • I le tulaga o le le faapalepale i soʻo se vaega, o loʻo i ai se faʻafitauli o faʻamaʻi o le tino.

Contraindications

Ua faʻasalaina le faʻatonuina o Strix i mataupu nei:

  • Tamaiti ei lalo o le 7 tausaga
  • O le gasegase ile vaega ole vailaʻau.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga / lactation e mafai ona na o se maliliega ma le fomaʻi, pe a maeʻa ona iloilo le fua faatatau o le faʻamoemoe o loʻo faʻamoemoeina mai le faʻamalositino ma le ono lamatia.

Faʻasalaga

E le o faʻamatalaina faʻamatalaga faʻamaonia i totonu o faatonuga.

Analogs Strix, o le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e sui le Strix i se analog i lona togafitiga o togafitiga - o vitamini ia mo mata:

Tafaoga mo ATX code:

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Faigatā, tau ma faʻamatalaga e le faʻaaoga i fualaau oona tutusa. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

Le tau i falemaʻi a Rusia: Strix tablets 30 pcs. - mai le 475 i le 552 ru, e tusa ai ma le 824 pharmacies.

Taumamao mai le aapa atu o tamaiti, i se mea malulu i se vevela e le sili atu i le +25 ° C. E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Taimi o faʻatagaga mai falemaʻi - e aunoa ma se faʻasologa.

4 iloiloga mo le "Fetogi"

Ua uma ona ou inu Vitamini Strix i ni nai tausaga talu ai, o le aafiaga o ia mea e lelei ma na ou filifili e toe fai le aoga o nei vitamini. Talu ai ona o latou Sui !!

Tulafono ... ae! Ou te manao ia Strix e alu ese mai sina umi faaumiumi aafiaga. Ae paga lea, i ni nai vaiaso talu ona maea le vasega, na amata ona ou lagona le vaivai i oʻu mata. E foliga mai, e tasi le masina o le taliaina e manino lava le le lava.

Vitamini fai se galuega lelei! Ou te le iloa pe faʻapefea ona faʻapipiʻi oʻu mata i nei Initaneti))

Sa ou mafaufauina atili, ma o iloiloga e lelei e uiga i vitamini. Ae, o le mea e leaga ai, ou te lei mauaina ni auga. E lei faaleleia le vaaiga mamao. E sili atu le leaga)

Contraindications

O le faʻaaogaina o Faʻailoga e solia i tamaiti ei lalo ifo o le 7 tausaga le matua ma le faʻamausili i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation e mafai ona na o tulaga lava e faʻamoemoeina ai togafitiga mo le tina e sili atu nai lo le lamatiaga mo le atinaʻe o le tamaʻi tama po o le pepe.

Tosiga ma le pulega

O fualaau e ave faʻatalanoa ma le tele o vai.

E fautuaina fautuaga i vaega nei:

  • tamaiti mai le 7 tausaga: 1 pc. i le aso
  • tagata matutua: 2 pcs. i le aso.

O le umi o le togafitiga o le 1 masina. O vasega faifaipea o togafitiga e pei ona faatonuina e le fomai.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Palama vali ata1 le.
fualaau suamalie fualaau suamalie82.4 mg
betacarotene 10% faʻamoemoe12 mg
(tutusa ma le 1.2 mg betacarotene)
tagata faʻapitoa: fualaau suamalie fualaau suamalie, MCC, masini o le sana, diokonika, magnesium stearate
atigi pusa: cellulose

i totonu o se pupuʻu 30 pcs., i totonu o se atigi pusa cardboard 1 mata.

Laumei faʻamalo1 le. (730 mg)
sipuni tipi25 mg
(e tutusa ma le 5.4 mg o anthocyanosides)
vitamini C50 mg
vitamini e5 mg
zinc3 mg
peta pati1.2 mg
seleni10 mcg
tagata faʻapitoa: xylitol (E967), isomalt (E953), MCC (E460), glycerides o gaʻo gaʻo, dioxide kilokone (E551), methyl cellulose (E461), faʻafefe o le blackcurrant e tutusa lelei ma le natura, potassium acesulfame (E950), elemene vaʻalele (E570) , o le suamalie o mea manogi e tutusa ma le natura, neohesperidin (E959)

30 pcs i se pusa

Pills1 le. (500 mg)
sipuni tipi102.61 mg
(e tusa ma le 20 mg o anthocyanosides)
lutein3 mg
vitamini a400 mcg
vitamini e5 mg
zinc7.5 mg
seleni25 mcg
tagata faʻapitoa: MCC (E460), croscarmellose (E468), maso masinium phosphate (E341), methyl cellulose (E461), dioxide (E551), magnesium stearate (E470), gelatin

30 pcs i se pusa

Mea Faʻatonu

Galulue faʻatasi lanu moana ma le luteinaofia ai i le malosi o le Strix ®, fesoasoani e faamalosia toto toto, faʻaleleia le vaaia o mea, faʻaitiitia uiga o le vaivai o le vaai, faʻagesegese le suiga o tausaga i totonu ole vaʻa o le mata.

Faʻatasi vitamini A ma le E, seleni ma le sima tuʻuina atu le puipuiga tatau mo ata vaaia mai faʻamalosi saoloto, fesoasoani e faʻagesegese le faagasologa o le matua i totonu ole vavae o mata.

Vitamin A E manatu e taua tele mo le faʻaaliga, o lona toe foi mai e mafua ai le atinaʻeina o le po.

Zinc puipuia lelei le retina ma fesoasoani e taofia faʻataʻitaʻiga.

Galulue faʻatasi suauu ma le peta pene fesoasoani e faʻamalosia puipui o toto toto o mata o mata, faʻaleleia le mea faitino, ma puipuia le vaivai vaivai vaaia.

Folauga ata faʻaosofia le gaosiga o le pigmental visual tioata - rhodopsin ma faʻaleleia galuega vaaia.

Beta pati faʻapupulaina le teteʻe o mata o le mata i faʻamaʻi pipisi, ma maua ai se aʻafiaga e le faʻamalosia.

O se faʻalavelave o antioxidants - vitamini C ma E ma le selenium ma le sinimiti e fesoasoani e puipuia le vaʻai mai i faʻamalolo saoloto.

O le vailaʻau C e maua ai le malosi i masini o mata ma le tino atoa, faʻaleleia le aʻafiaga o le seleni ma le fuamini E.

Faailoga Strix ®

faʻaaliga o le maʻi vaivai o le vaai i le gasologa o le taimi galue ma se komepiuta ma le faitau,

myopia o tulaga eseese,

solia le faiga o fetuunaiga i le pouliuli (hemeralopia),

ogatotonu ma le gaioioiga o le toe foi mai,

togafitiga faʻapitoa o le glaucoma muamua,

taimi toe faʻaleleia pe a uma le taotoga i mata.

Fautuaina

I le avea ai o se punavai o anthocyanosides, vitamini ma minerale:

e puipuia le vaaiga o tamaiti e taʻi 4 i le 12 tausaga e fesootaʻi ma se masani masani ma se komepiuta, mataʻituina o televise ma isi mea vaaia i le aʻoga.

O se punavai o anthocyanosides, lutein, o se punavai faaopoopo o vitamini ma minerale:

i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi o le va o tausaga e matua-faʻataʻaloga, glaucoma,

e faʻamalolo ai maʻi vaivai vaivai.

Tosiga ma le pulega

Totonu fufuluina faʻatasi ma le tele o le vai.

Tamaiti e sili atu ile 7 tausaga - 1 laulau. i le aso. Tagata matutua - 2 pusa. i le aso. O le togafitiga e 1 le masina.Aʻoaʻoga faifaipea - i luga o le fautuaga a se fomaʻi.

Totonu i taimi o taumafataga, tamaiti mai le 4 i le 6 tausaga - 1 laulau. i le aso, matua atu i le 7 tausaga - 1 laulau. 1-2 taimi i le aso. O le umi o le faʻatagaina e 1-3 masina.

Totonu i taimi o taumafataga, tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga - 1-2 papa. i le aso. O le umi o le faʻatagaina e 1-3 masina.

Faʻailoga, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fuataga)

O fualaau e ave faʻaalia, faʻafefe uma, fufulu ile vai. Tamaiti mai le 7 tausaga le matutua ua faatonuina 1 papalama i le aso. E fautuaina tagata matutua 2 pusa i le aso. O le togafitiga e le itiiti ifo i le tasi le masina. Afai e tatau ai, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, e toe faia vasega.

Faatonuga mo le faaaogaina Strix o loo i ai se lapataiga e faapea e le tatau ona sili atu le mamafa o le fualaau o aso taitasi.

Faʻasologa o Analogs

Analogues o loʻo i ai fua faʻatau fualaʻau fualaʻau: Blueberries Forte ma le Zinc, Blueberry Optima, Asiasi, FaʻailogaFaamalosi, Palu faʻatasi ma le laumei, Blueberry-F.

Iloiloga a Strix

O taunuʻuga o le tele o tausaga o suʻesuʻega a saienitisi Europa o loʻo faʻamaonia e faapea, mo le puipuia o le leaga o le vaai i le taimi umi faʻaaogaina (faitau, galue i se komepiuta), e tatau ona faʻaaoga fualaau faʻasaina ma le gaioioga ma le gaioiga. O fualaau ia o Vitrix mo mata, ua faamauina e avea o se mea faaopoopo o meaʻai.

Mo se tagata matua, o le maualuga o le taumafaanthocyanins 50-150 mg i le aso. I le 1 papalama Strix 16.1 mg anthocyanins, i le lua - 32.2 mg, ma o lenei aofaiga e lava e puipuia ai faamaʻi mata. O faʻamatalaga e uiga i le Strix e lelei. E iloa e tagata uma le maualuga o le vitamini ma le mafai ona filifili se fualaau faasaina mai le laina Strix (mo tamaiti, malosi, pule, tamaititi aoga lelei, talavou, omega) e talafeagai mo i latou lava ma tagata uma o le aiga, e ese le eseesega i le tuufaatasiga e faalagolago i manaoga o le tausaga ma le mata.

  • «... Ou te fiafia i le taunuuga, o le a ou malolo, ona ou toe faia lea o le kosi»,
  • «... O le mea moni, na amata ona vaʻavaʻai mata i le komepiuta, ua faʻaitiitia le tiga ma le mumu»,
  • «... I taimi taʻitasi, ou te tuʻuina atu i loʻu ataliʻi se talavou 3 masina i le laina - o loʻo ia te ia se mea mataʻutia tele»,
  • «... Ou te fiafia i le tuufaatasiga ma le gaioiga a le Strix Manager, ia talia i taimi uma mo le 2 masina»,
  • «... Mo se tamaitiiti e 5-tausaga le matua, na ia filifilia le Strix Kids, aua o loo pisi o ia i le tele o komepiuta ma le faitau. Ou te tuʻuina atu faʻasolosolo».

O nisi tagata latou te filifilia se fualaau oona Vitrum Vision Fortee aofia ai launiu, minerale, vitamini, zeaxanthin ma lutein.

Tuua Lau Faamatalaga