O le Duphalac i le maʻisuka na mafua ai le togafitiga o togafitiga

O le maʻisuka e tele lava ina i ai ni mea e faʻaogaina ai fua, o le maʻi. O le Duphalac i le maʻisuka e mafai ona faʻaumatia se maʻi e puipuia ai tagata mai le ola.

O se vailaau ua faatonuina e pei ona faatonuina e se tagata tomai faapitoa, o le fua ma le tulafono e masani ona matauina. O le tele o le faʻatagaina o le masani e taʻitaʻia ai le faʻaaogāina o vaega aʻafia e le inumaga ma le aʻafiaga leaga o le Dufalac i le tino.

O le mea lea, e tatau i le maʻisuka ona faʻaaoga lenei fofo ma le lapataiga.

Le mafai ona faʻaaoga Dufalac mo le maʻisuka

O le maʻisuka e masani lava ona maua le igoa, o le mea lea o tagata o loʻo i nei faʻamaʻi e faʻaaogaina fualaau faʻasaina ma se aafiaga leaga. O maʻi suka e masani ona mataituina e tagata tomai faapitoa. O lo latou tulaga e faʻapupulaina e aunoa ma le tausiga patino a le tagata lava ia. E sili atu le tiga o le tino o meaʻai, o faʻafitauli eseese e mafai ona faigata tele i faʻalavelave o le endocrine polokalama. O le le fiafia ma le faigata i le faatoilaloina o gasegase masani, o nisi taimi latou te atiina ae ai se foliga masani ma faalavelave i tagata o loo ola pea.

O le Duphalac e le faateleina le kulukose, o lea ua faatagaina ai e faʻaaoga mo le maʻisuka.

O le tagofia o lenei vailaʻau e le faʻaosofia ai le hyperglycemia. Ole vailaau e le o se mea e fai ma vaisu, ae o se togafitiga umi ole togafitiga e manaʻomia ai se faʻaititia o le fua ole aso. E faia malie lenei mea, o se faʻalavelave matuia o le togafitiga e faʻaosofia ai le matuia o le tino.

Laxative e le faʻatagaina oe e fetuunai le mamafa, o lea e itiiti sona aafiaga i le mamafa o le mamafa. O le suka o le obese e tatau ona suʻe se isi auala e leiloa ai le mamafa.

Mo le puipuia o aʻafiaga o le aʻafiaga poʻo le sologa lelei, e tatau i le maʻisuka ona faʻaaogaina se laxative ma le faʻaeteete. O le mea lea, e le fautuaina e le au atamamai le aveina o Dufalac, sei vagana ai tulaga o loʻo i ai se manaʻoga faanatinati mo le faʻamautuina o le inumaga. I le maʻisuka, o le tino e vave ona le maua le susu, o fualaau faasaina ma se aafiaga tele e faʻalauteleina ai lenei gaioiga. Ia e inuina le tele o vai, ina ia e le afaina oe lava ia.

O le a le aoga o lenei vailaʻau e faavae ile:

  • siama leaga e le salalau i totonu o le tino,
  • faʻamalositino o le intestinal e faʻapitoa
  • o le tino e faʻaleleia ai le gaosiga o meaʻai talafeagai,
  • e sili atu le puipuia o le iniseti mai microorganisms e mafai ona afaina ai le soifua maloloina.

E le afaina ai le Duphalac, pe a fai e tusa ai ma fautuaga a se fomaʻi, e le mafai ona gauaiina e le tino. O le mea autu lea o le vai faamalolo, lea e tatau ona gauai i ai.

Tusi lesona

Pe a faatonuina le vailaau, o le tagata tomai faapitoa e amanaʻia le tulaga o le maʻi, faia se suʻega, faʻaalia foliga o le maʻi. Ole suʻega ua fuafuaina e se tagata tomai faapitoa, e le mafai ona e filifilia le aofaiga maualalo o aso taitasi oe lava, e mafai e se tagata ona faigofie ona afaina ai o ia lava. faʻaaoga le Duphalac i le maʻisuka pe a le faʻamautuina e le fale ia lava mo le silia ma le 3 aso.

O le kamupanī e tuʻuina atu fautuaga mo le aveina o vailaʻau:

  • pepe ei lalo ifo o le 3 tausaga e le tatau ona sili atu ma le 5 miliuina i le aso,
  • mai le 3 i le 6 tausaga - 5-10 ml i le aso,
  • mai le 7 i le 14 tausaga - 10-15 ml,
  • gasegase sili atu i le 14 tausaga le matua fautuaina 15-45 ml.

Talu ai e masani lava ona sui le metotia aʻo faagasolo le togafitiga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i taimi uma. O le maʻisuka e faʻaaoga Duphalac e tausia ai o latou tino i se tulaga lelei ma mo togafitiga. E na o tagata tomai faapitoa e fuafuaina le uiga o le togafiti togafitiga. Mo tamaiti e maua i le maʻisuka, o lea ituaiga o fualaau faasaina ua faʻamaonia i tulaga tulaga ese.

E mafai ona faʻatau Duphalac i se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga, e fautuaina e teuina mai le mea e mafai ona maua e tamaiti, e le maualuga le vevela i le 26 tikeri. Faatasi ai ma le teuina masani, o le ola ola o le fualaau faasaina e oʻo atu i le 3 tausaga, mulimuli ane e le mafai ona faʻaaogaina le Dufalac.

Faailoga mo le aveina o vailaʻau

O le maʻisuka sene o ituaiga muamua ma le lua e atiina ae e avea o se maʻi pipisi, o lona uiga, o le faaleagaina o totoga ma tino uma e tupu.

I le maʻisuka ituaiga 1, e faasaga i le talaaga o le faaletonu o le inisalini, o le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ua matauina, lea e le mafai ona ulu i totonu o siaki e aunoa ma le insulin. O le kulukose glucose e felafoaʻi ma le toto i le tino atoa, faʻamalosia ai aʻafiaga i luga o siama ma faʻamavae. E le o se faʻalavelave le faʻaogaina o le tino.

O laasaga nei e tau atu i le mautinoa:

  1. Faʻavaivaia poʻo le leai o ni peristalsis i le tootoo laitiiti, lea e tau atu i le atinaʻe o dysbiosis,
  2. Faʻateleina le faʻaaogāina o le vai mai le manava i totonu o le toto, e pei o se maualuga maualuga o le kulukose e aumai ai vai,
  3. Faʻalūlūina o peristalsis i totonu o le manoa lapoa.

O le tulaga e faʻateleina ai le fiaʻai, o se tasi lea o faʻamaʻi o le maʻisuka. E le gata i lea, e popole le gasegase e uiga i le tele o le galala, lea e atiina ae ona o le galala, ae o le vai mai le manava ua matua gauai ma gaʻoina e fatugaʻo, faatasi ai ma le sili atu o le kulukose. Ole tagata maʻi atonu e le iloa e uiga i lona siama, ma o le malosi i le tua o le hyperglycemia o le a faʻafefeina ai o ia.

O le maʻisuka ituaiga 1 e mafai ona atiaʻe i soʻo se matua, ae e le muta ai le ola iina. O fafine e maua i le maʻisuka latou te iloa le faateleina o le malosi i le taimi o le maʻitaga. Faʻasagaga o le faateleina o le maualuga o le tui, o le hormone o le maʻitaga, o le faʻasaina atili o le motumotu o le iniseti.

O le maʻisuka ituaiga 2 e iai isi mafuaaga. O le Hyperglycemia ua faia e tetee atu i le talaaga o le faaletonu o le iloa e sosoʻo o le tino o molelaʻau insulin. O lenei tulaga e taua o le faʻamalosia o le inisalini. O le kulūkose toto e tulaʻi, ae leai se inisalini.

O le faʻamalosia e atiaʻe mo ni mafuaaga se tele:

  • Faʻalūlūina le motumotu o le intestinal ona o le neuropathy o le maʻisuka,
  • Faʻateleina le faʻaaogāina o le vai mai le manava ma le faʻamalaina,
  • O le tele ma le sologa lelei o le soifuaga, leai se gaioiga faaletino,
  • Meli Metformin - o se auala mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2,
  • Faʻaleagaga faʻamaʻi - toto maualuga, fomaʻi faʻamaʻi, mafai ona faʻateleina le lotovaivai,
  • O se taumafataga maualuga i pateta, falaoa, falaoa ma maualalo le fiber.

Faatasi ai ma le tumau o le tumau, ua fautuaina e fomai e faia se faiga inu ava ma fetuutuunai le taumafataga, ma o le tumau o le tumau o togafitiga e na o togafitiga ma tagata lagolagosua o le a fesoasoani.

Faʻatinoga o gaioiga

O le oloa o loʻo i ai le lactulose i se fua o le 66.7 kalama, lea e faʻamaʻapeina i le vai. I foliga vaaia, o le vailaau oona o se foliga manino manino o le vailaau o se vailaau viscous.

O le eletise malosi e ulufale atu i le iniseti ma e toetoe lava a le gauai i ai. Lactulose o loʻo faʻaaogaina e le microflora o le intestinal, lea e mafua ai ona paʻu le acidity i totonu o le moli. E tusa ai ma tulafono o le faʻamalamalamaga, o le vai mai le toto e faʻanatinati atu i totonu o le inumaga ma le faateleina o le tele o feces e tupu. O le faifai pea o le nofoa o le a avea ma mea lelei ma e faigofie lava ona gaoioi i luga o le ogaoga tele.

E le gata i lea, o le Dufalac e faaosofia ai maso masele o le tootoo ma faʻasolosolo ai peristalsis. Faʻaleagaina le faʻaleagaina o le tino.

Dufalac i le maʻisuka e lelei foi ona o loʻo i ai se faʻafoʻaiga o le intestinal microflora ma le dysbiosis. Lactulose e faʻaosofia ai le atinaʻeina ma le toe gaosia o le bifidobacteria ma faʻalavelave ai le tuputupu aʻe o pathogens.

E talitonuina o le lactulose e faʻasaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le mea moni, pe a ave le vailaʻau i totonu i se fualaau o le itiiti ifo i le 70ml, o le vailaʻau e le o aʻafia i totonu o le toto ma e le mafai ona gafatia i le metabolism i le tino. E na o le manua lapoa e faʻamavae ai le lactosite i totonu o meaʻai, lea e faʻamalosi faatasi ma feces.

Le faʻaaogaina o le "Dufalac" i le maʻisuka - faatonuga, aʻafiaga itu

O le maʻisuka e tele lava ina i ai ni mea e faʻaogaina ai fua, o le maʻi. O le Duphalac i le maʻisuka e mafai ona faʻaumatia se maʻi e puipuia ai tagata mai le ola.

O se vailaau ua faatonuina e pei ona faatonuina e se tagata tomai faapitoa, o le fua ma le tulafono e masani ona matauina. O le tele o le faʻatagaina o le masani e taʻitaʻia ai le faʻaaogāina o vaega aʻafia e le inumaga ma le aʻafiaga leaga o le Dufalac i le tino.

O le mea lea, e tatau i le maʻisuka ona faʻaaoga lenei fofo ma le lapataiga.

Ma le faʻaeteete

A faʻaaogaina vailaʻau i le aofaiga ua fautuaina e se fomaʻi poʻo se gaosi oloa, e le tulai mai ni faʻafitauli tau soifua maloloina. O le vailaʻau e mafai ona faʻaaoga pe a fai e le maʻisuka le inisalini.

E leai se mea e manaʻomia e faʻaaoga ai vailaʻau e faʻamavae ai le mau i tagata mamai e maua i le maʻisuka pe afai latou te atiaʻe le le faapalepale.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai nei ituaiga suga:

O lenei uiga e tatau ona iloiloina pe a faatonuina togafitiga.

O fafine maʻitaga e masani ona i ai le faʻamalosi; o le lelei o le gaogao e afaina i le faateleina o le gaosiga o le gasegane. Musika i totonu o le manava ma le pelvis malolo, leai se leo. E talafeagai lenei mea mo le tino, ina ia le faʻaleagaina le pepe. O nei fualaau oona foi e galue i luga o puipui o le manava, o le fegasoloaiga o feces e taofia, ma o le a foliga mai ai.

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka i le fale, e fautuaina e tagata atamamai DiaLife. O se meafaigaluega tulaga ese lenei:

  • Faʻamaʻosaʻo le kulukose toto
  • Faʻatonuina le galuega o le pancreatic function
  • Aveese le faʻanoanoa, faʻasaʻo le faʻavaʻaina o vai
  • Faʻaleleia le vaʻai
  • E talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti.
  • E leai se faʻailoga

Ua maua uma e le au gaosiga laisene uma ma tusi faamaonia lelei i Rusia ma atunuu lata ane.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Faʻatau i le 'upega tafaʻilagi aloaia

O le faʻaaogaina o se meaʻai e aunoa ma ni vailaʻau faʻapitoa e le taʻitaʻiina i taimi uma i ni taunuuga lelei, o lea e tatau ai ona e mulimuli i nei fautuaga:

  • kulūkose faʻamautinoaga,
  • inu tele vai - 2.5 lita i le aso,
  • lelei gaioiga faaletino
  • kiwi, palu, beets o loʻo aofia i le taumafataga,
  • le faʻaaogaina o Dufalac i le taimi atoa o le maʻitaga.

Talu ai ole lactulose e le o aʻafia e le manava, o lenei vailaau e leai sona aafiaga ile fetus. O vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina i fafine maʻitaga e aunoa ma le amanaʻiaina o faʻalavelave faʻalavelave. Pe a fafagaina, o le faʻaaogaina o se laxative e mafai foi ona faatagaina ona o le le lava o le faʻaaogāina o vaega faʻamalosi.

Ae o lenei vailaʻau e faʻaleleia pe afai e sili atu i le fuainumera faʻamaonia. Lactulose metabolism e taʻitaʻia ai le fausiaina o suga faigofie, ma o se taunuuga, o le tulaga o le glycemic ua leaga. O le mea lea, e le fautuaina le fomai e sili atu i le fualaau. Mo faafitauli i le ate ma le leai o le maʻisuka, e mafai ona e faʻaaogaina le Duphalac i ni aofaiga tetele.

A o laʻitiiti, o le a faʻaaogaina ma le faʻaeteete, talu ai e ono faigata ona filifili le fua saʻo mo le pepe e masani ona leai. E ono iai ni faʻafitauli i tamaiti i ni faʻataʻitaʻiga. O le Dufalac e masani ona tuufaatasia ma isi fualaau. O vailaʻau faʻasolosolo e talafeagai mo le tele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

E faapefea ona aafia le tino i le Dufalac?

O le faʻaaogaina o le vailaʻau o Dufalac e fesoasoani i se suiga i le fuga o le kolone ona o le faateleina o mea o le lactobacilli.

I le taimi lava e tasi, o feces e maua ai le tele o le leo ma sili atu le malie.

Ole aʻafiaga o loʻo tupu e avea o se taunuuga o le ave o Dufalac e le afaina ai muso mumu o le kolo ma lona membrane mucous.

Lactulose, o le elemene autu autu o le Dufalac, e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le amonia i totonu o le atigipusa tele, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le faʻavaeina o vailaau oona e aofia ai le vailaʻau i totonu o lona vavalalata. I lalo o le faatosinaga a lenei sui, o le faagasologa o le tuputupu ae o salmonella i le kolone ua taofia. Mai le manava, o lenei vailaʻau e toetoe lava a le gauai.

E mafai e Duphalac ona maua i le maʻisuka?

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e masani ona atiina ae le faʻalapotopotoga, o le mea lea o tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi o loʻo mafaufau pe mafai ona latou ave Dufalac e aunoa ma le afaina ai o latou soifua maloloina.

O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia ona i ai pea i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E mafua mai i le mea moni e faapea, i lalo o le faatosinaga o itu eseese, o latou tulaga e mafai ona iai ni suiga taua.

O le sili ona vaivai i lenei itu, o le faʻaogaina o le tino. Soʻo se faʻamalositino i lana galuega ma le maʻisuka e mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga ogaoga. O se tasi o nei taunuuga o faʻafitauli masani o le manava, lea e mafai ona avea ma taimi masani.

O le Dufalac o se mea sili ona maualuga i le i ai o le maʻisuka e mafai ona ave, talu ai o lenei vailaʻau e le saofaga i le faateleina o le suka toto. O le mea lea, o lona faʻaogaina e le mafai ona mafua ai se faʻafitauli o le hyperglycemic.

E ui lava i le mea moni o le gaioiga malosi o Dufalac e le o se mea e fai ma vaisu, o tagata e maua i le maʻisuka ma faʻaaoga umi o le maʻisuka e tatau ona faʻaitiitia ai lona tulaga masani i aso uma. O lenei mea e tatau ona faia malie, ona o le taofiofia o vailaau e mafai ona mafua ai le matuia o le tino.

Faatonuga faapitoa mo le faʻaoga

A amata ona e faʻaaogaina se maʻi mo le maʻisuka, e taua tele le faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. O lenei vaifofo e matua le afaina uma ia te ia lava, ae o le oona e mafai ona tupu pe a fegalegaleai ma nisi o fualaau oona.

O le mafuaʻaga lena e tatau ai i le fomaʻi ona faʻamaonia le lisi o vailaʻau uma e taliaina, faʻapea foʻi ma le faiga masani mo le aveina.

Ina ia faʻaesea aʻafiaga leaga, e tatau ona matua matau lelei le fua na faʻamatala e le fomaʻi.

Pe a ma le lua aso talu ona amata le pulega, e fautuaina le tulaga o aso taitasi ina ia faaitiitia.

O le mea aupito sili ona matautia o se mea maualuga! E mafai ona faʻaalia mai i le mea o tupu ai:

  • afaina ma le afaina,
  • manava manava
  • vili
  • tiga o le manava i le manava ma le fatu. E le gata i lea, o lenei mea e masani ona faateleina le maualuga o le paleni eletise i totonu o le ate.

O ia ituaiga faʻamaoniga e mafai ona tumau mo le lua i le tolu aso, pe a maeʻa o le a latou mou atu atoa.

Afai o loʻo i ai pea lenei tulaga ma e oʻo lava ina faʻateleina, o loʻo faʻamauina le moega faʻatagaina ma se taumafa kefir.

E sili atu le lamatia le ave o ni tui maualuga o Dufalac i le taimi o le maitaga, talu ai e mafai ona afaina tele ai le paleni eletise ole toto mumu.

I lenei tulaga, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faapitoa o le a faatonuina se auala o le faʻamaonia lelei o fualaau faʻasaina.

I le tulaga mai le taimi o le suʻega mo le 72 itula e leai se togafiti togafitiga, e tatau ona e sailia se fautuaga faʻapitoa faʻapitoa e faʻamautinoa ai mafuaʻaga o le le atoatoa ma le fetuunaiga o fua.

O le soifuaga ola o le fualaau oona Dufalac e tolu tausaga mai le aso na faʻasaoloto ai. E tatau ona teuina i se vevela e le sili atu i le 26 ° C.

Contraindications

E taua le mafaufau o loʻo i ai le tele o faʻamaʻi ma tulaga e solia ai le siva o Dufalac.

  • o le tupuga o le gaʻo,
  • masalosalo masini,
  • lapatose inlerance,
  • lactase le atoatoa
  • sili atu le lagona o le tagata lava ia i le lactulose,
  • glucose galactose malabsorption,
  • tosoina o le manava.

I le taimi o le maʻitaga ma le susu, o le fualaau faasaina e tatau ona matua faʻamautinoa i le fautuaga a se fomaʻi.

E tele fualaau 'aina e faʻatagaina mo le maʻisuka. E mafai ona totoina ma totoma fou i le maʻisuka? Faitau ma le faaeteete.

E mafai ona e mauaina le lisi o le maualalo-carb mo le maʻisuka e ala i le mulimuli i le sootaga.

O le Duphalac, o se sipopo ma se aafiaga tele e faavae i le lactulose, e mafai ona faʻaaoga mo le maʻisuka i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.O le a ia filifilia le vailaʻau aupito sili ona lelei o le vailaʻau, ma faʻamaonia ai foi se tulafono mo le aveina, ina ia faʻatasi ai ma fualaau oona mo le maʻisuka, o lenei vailaʻau e le faʻaosofia ai aʻafiaga o le itu ma fualaau matuia.

E tatau ona e matua faʻaeteete e uiga i le faʻasologa o aso ua faatonuina i le fualaau faasaina, ma e leai se tulaga, sili atu.

Faʻaiʻuga

Lisi o faailoga e le manaʻomia e mafai ona tutupu pe a ave Dufalac:

  • afu, ogaoga gas,
  • tui faʻamaʻi
  • manava manava e aliali mai ona o se faʻalavelave maualuga,
  • gagging, nausea,
  • le fua le fua o vitamini ma minerale.

I le tulaga o le maualuga ma le manava, o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina ua taofia.

E masani lava pe a uma le taumafataga, e aliali mai le gaogao. O maʻi suka e sili atu ona aʻafia i lenei faʻamaʻi nai lo isi. A faʻaaogaina se vailaʻau, o le a faʻateleina faailoga, ua faalēaogāina le Dufalac.

Le auala o le pulega ma fuataga mo le maʻisuka

Afai e le fesoasoani pe faʻaosoosoina lenei mea ona o se maʻi faʻafefe, o lona uiga e tatau ona e mulimuli i nisi o manaʻoga pe ae ave Dufalac:

  1. I le taimi o togafitiga, e tatau i le laxatives ona inu le itiiti ifo i le 2.5-3 lita o le vai i le aso, aua o le a taofia ai le fausiaina o le vai.
  2. E tatau ona e ave le fofo i le taimi e tasi. A ave i le taeao, o le nofoa i le afiafi, pe a ave i le po, o le nofoa i le taeao.
  3. O le fua e tatau ona fuaina i se pulou vaʻaia fua, lea e oʻo mai ma le vailaʻau.
  4. O le fualaau manaomia e mafai ona ave i se mamanu lelei pe faʻafefe i le vai.
  5. O le fualaau faasaina e talafeagai foi mo le togafitia o le mautinoa i tamaiti.

O tagata e sili atu i le 15 tausaga le matua e fautuaina e ave i le 45 ml i le aso e avea o se fua muamua. Ma le isi, o le tausiga o le vailaʻau e mafai ona oʻo i le 30 ml. Tamaiti 7-14 tausaga e oo i le 15 ml i le aso. Mai le 1 le tausaga i le 6 tausaga, e fautuaina e ave 5-10 ml.

E tatau ona manatuaina o le malosi o le maʻisuka o se faailoga o le hyperglycemia, o lea o le aveina o Dufalac o se togafitiga faʻapitoa. E mafai ona e faʻaumatia le faʻafitauli pe a maeʻa le tofiaina o togafitiga talafeagai ma insulin poo vailaʻau o le hypoglycemic.

Faʻamataʻuga itu

E le gata i le ave o le Dufalac, o faʻamatalaga e le manaʻomia:

  • O le totoina ma le afaina,
  • Paʻu oona
  • Tuai, lea e masani lava ona atiaʻe pe a ave se maualuga o fualaau faasaina,
  • Naua ma vili i tulaga e le masani ai,
  • Faʻaleagaina o le fua faatatau o elemene.

Faatasi ai ma le soona fai ma le atinaʻeina o le manava, e tatau ona e taofi le tagofia o fualaau faasaina, faʻatagaina le manaʻoga ma le eletise i le toto e toe faʻaleleia. O le faatonuina o se tamaititi i fanau e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se endocrinologist.

E i ai tulaga pe a, e le tusa ai ma le talaaga o le aveina o Dufalac, o le au faipisinisi e atiina ae pe, i ni upu faigofie, gaogao. O maʻi e maua i le maʻisuka ei ai le vailaau i lenei maʻi faʻaleaga. A oʻo i le faia o se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fai se faʻalavelave sili atu. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaumatia Dufalac ma taumafai se isi fofo.

Tina ma le lactation

O tamaitai i le tulaga e faigofie ona maua mai i le vaiaso muamua. E faʻamalosia lenei mea e ala i le faateleina o le gasegane gaosiga, muamua e le luteum o le maʻitaga, ona sosoo ai lea ma le placenta. Faʻasaga i tua o lenei hormone, o le faʻavave o maso masele e faʻagesegese, e tatau lea ona taofia le faateleina o le utera ma le atinaʻeina o se faʻanoanoa.

Ae i le faaopoopo atu i masini vavalalata maso, o gasetero e galue i luga o maso musele maso o le inumaga. Faʻasolosolo i lenei tala, o loʻo faʻagesegese le ala, o le faʻaogaina o feces stops and formipip forms. I fafine ei ai le maʻisuka ituaiga 1, e sili atu le leaga o le maʻi i le maʻitaga.

O le aveina o se tasi laxative e ono le maua ai ni iuga, o lea e te manaʻomia ai le usitaia o fautuaga:

  • Faʻaauau le kulukose o le toto
  • Taʻaloga inu i le 2.5 lita i le aso,
  • Gaoioiga faaletino
  • 'Ai o Kiwi, Fualaau Paʻu, Beets,
  • Talimalo Dufalak i taimi uma i se togafitiga tausiga i le taimi o le maitaga.

Ona o le lactulose e le o aʻafia mai le manava i totonu o le toto, o le aʻafiaga o le tamaititi i le taimi o le maitaga ua faʻasaʻo ese. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo fafine maʻitaga, e tusa lava po o le a le togafitiga.

Dufalac mo le maʻisuka e mafai

I le maʻisuka, e tatau ona filifili fualaau faasaina ma le tausiga faapitoa. O le mea lea, faatasi ai ma le faʻafuaseʻi o le papau, e toatele e popole i le fesili pe mafai ona maua le Dufalac ma le maʻisuka.

O le kamupanī e talanoa e uiga i le saogalemu o le oloa, lona agavaʻa ma le aoga. O le maʻi e matua taua tele mo le tagata maʻi, o le maʻi e masani ona o mai faatasi ma le solia o le nofoa, o le tupuga o le maʻi.

E fesoasoani le Dufalac i le maʻisuka, o le a taʻu mai i le tusiga.

E tatau ona ou faia se mea sili

O tagata maʻi e maua i le maʻi suka e masani lava ona fefefe i le tagofia o fualaau faasaina ile maketi o falemaʻi pe a faʻanoanoa.

Faʻaeteete e fesoʻotai ma faʻamaʻi ma faʻamaʻi aʻafiaga o le tele o vailaʻau e faʻatatau i le faʻamaʻi.

O tausaga taʻitasi e tele atu vailaʻau e faʻaoga i le gaosiga o masini e le aofia ai le faʻaopoopoga o suka ma isi vaega e puipuia ai lo latou faʻaaogaina i le maʻisuka.

O le Duphalac e faatatau i fualaau faasaina lea e mafai ona faʻaaoga e faʻaitiitia ai le tulaga i le taofiofi o nofoa, o tagata matutua ma tamaiti. O vailaʻau faʻalaʻaulaʻau ei ai sona aʻafiaga i le tino, e le maua ai le suka. O le gaioiga malosi o le lactulose, lea e le afaina ai le maʻisuka.

O maʻi gasegase e tele lava ina mafatia i le leʻoina o le fale, lea e oʻo atu ai i le faʻamalosi. E tatau ona faʻaitiitia le faʻafitauli, e mafai ona taʻitaʻia ai iʻuga leaga.

E faʻamaonia pe afai e te inu soo Dufalac, e le gata o le galuega o le inumaga, ae o le tino atoa o meaʻai e masani ona faʻamaonia. E talafeagai le faʻaaogaina o vailaʻau ina ia aloese ai mai le inupia o le tino, lea e mafai ona tupu ona o se faʻatuai faaumiumi i le nofoa.

O lea faʻalavelave o le a aʻafia ai le tulaga o le maʻi.

Faʻafefea Dufalac

O vailaʻau mo le maʻisuka e taua, ae tatau ona faia ma le faʻaeteete e taofia ai le faʻalavelave, faʻafitauli matuia o le tino. O le mea lea, e le fautuaina e fomaʻi le tagofia o fualaau oona i le taimi o le faʻamaʻi, pe a fai e le manaʻomia e le tagata maʻi le faanatinati. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le gasegase malie o le tino e tupu. O vailaʻau faʻasaina ma se faʻalavelave faʻaleagaina na o le faʻaleleia atili o lenei tulaga.

O le aoga o le Dufalac mo le taofiofia i le taimi o le maʻisuka e faavae i gaoioiga nei o le vailaʻau:

  • O le Dufalac fesoasoani e faʻamalolo faʻamaʻi ma mea leaga faʻaleagaina,
  • faʻaosofia le faʻamalosi o le intestinal,
  • faaleleia atili le tuputupu ae o meaola laiti aoga,
  • faʻalautele le galuega puipui o le loto.

O le Duphalac i le maʻi suka e saogalemu atoatoa pe a faʻatonuina e se fomaʻi, aua e le mafai ona gauai i le tino. O le mea autu lenei o le siva, faʻatagaina oe e ave i le taimi o le maʻi.

E faʻapefea ona ave vailaʻau

Togafitiga o le maʻisuka e masani ona tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o laumei. Pe a faatonuina, e tatau i le fomaʻi ona amanaʻia le tulaga o le maʻi, le ituaiga o faʻamaʻi. O le metotia Duphalac e tatau ona fuafua na o se tagata tomai faapitoa. O le pulea o le tagata lava ia e matua faʻasaina mo le maʻisuka i soo se laasaga o le maʻi.

O fomai, o se tulafono, ua fautuaina e inu Duphalac i le maʻisuka pe afai e le o ese atu le fale mo na o le 3 aso.

O le fua fautuaina mo tagata gaosi oloa e tusa ai ma faatonuga o loʻo mulimuli mai:

  • tamaiti ei lalo o le 3 tausaga - 5 ml i le aso,
  • mo tamaiti gasegase mai le 3 i le 6 tausaga, o le fua faatatau e mai le 5 i le 10 ml i le aso,
  • o le fua o aso taitasi mo tamaiti mai le 7 i le 14 tausaga o le 10 ml (togafiti) ma le 15 ml (lagolago),
  • Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua e tatau ona 15-45 ml (fualaau faʻasoifua maloloina) ma le 10-25 (lagolago).

Talu ai ole fesuiaʻiga o le suʻega, e tatau ona matua malilie faatasi ma le fomaʻi. O faʻamaʻi pipisi e ave mo togafitiga faʻalagolago ma lagolago. O le a le ituaiga o faʻafeiloaʻiga ma le togafiti o togafitiga o manaʻoga ole maʻi e faʻamoemoeina e le fomaʻi o loʻo auai.

Mo le maʻisuka lalo ifo o le 14 tausaga le matua, o vailaau faʻasaina ua naʻo totonu o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma mataupu ogaoga.

Ituaiga 2 maʻisuka ma Dufalac

O maʻi e maua ile maʻisuka ituaiga 2 e le tatau ona ave Dufalac. E tauamiotonuina e meatotino o le fualaau faasaina. O le Duphalac e le o aafia i le toto, ae e alu ese mai le tino.

O le tuufaatasiga o le siva e aofia ai vaega nei:

O le tofo malosi o le fualaau faasaina e mafai ona fenumiai ai le tagata maʻi. O lea ituaiga o fualaau suamalie e taʻu mai ai vaega, ae le o le suka. Ua faaalia i suʻesuʻega o le aofaiga totoe o le suka i Dufalac e le silia le 20%.

E fautuaina e le au fai togafitiga le aveina o vailaau i le ituaiga o le paʻu mo le maʻisuka, ona leai lea o le fua o le suka o totoe i le fualaau faasaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faailoa ai le mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina i le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻamautinoa. E fesoʻotaʻi faʻeteete ma le vailaʻau o le vailaʻau. Aua nei faʻaaogaina le Dufalac i le le mautonu. O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i ni uiga leaga.

Pe a faasaina le vailaʻau

E ui i le mea moni o le Dufalac e le faʻaseseina i le maʻisuka, o le fofo o loʻo i ai se lisi o faʻasalaga. E tatau ona mafaufauina aʻo lei amataina togafitiga. O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai le avanoa e faʻaaogaina ai le fualaau faasaina i taimi o le faʻamalosi e fesootaʻi ma le gaʻo o le gaio, aʻo leʻi fuafuaina fuafuaga e manaʻomia ai le faʻamamāina o le inumaga.

O le Dufalac e le tatau ona ave pe a fai o loʻo iai i lalo o le inisiua ia faʻamaʻiloga mo mafuaʻaga tau soifua maloloina:

  • le i ai o gasegase gastrointestinal masani,
  • ulualii o le manava ma le duodenum,
  • i le i ai o le gasegase saʻo,
  • tasi le le faapalepale i vaega,
  • siakiina le tino mai fafo i totonu o le lua o le pala,
  • tosoina o le manava.

E le mafai e Duphalac ona faʻaleagaina le tino o loʻo atinaʻe, o le tina faʻamoemoe o loʻo mafatia i le maʻisuka, e suia ai le maualuga o le susu susu. E tusa ai ma faʻamatalaga, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o le lactation ma le gestation.

Faatonuga faʻapitoa, aʻafiaga itu

E tusa ai ma fuainumera faafomaʻi, e tusa ma le 70% o tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka faʻaaliga aafiaga i itu muamua o le faia o se laxative. O failauga latou te talanoa e uiga i gaioiga o le tino e pei ona masani ai, mo se faataitaiga, ua faateleina le pala. E fesoʻotaʻi ma le faʻateleina o le motumotu. Aua le gauai atu i lenei faailoga, e mou ese atu ia te ia lava pe a mavae ni nai aso.

Afai e te aveina le Dufalac mo se taimi umi i le taimi o le maʻisuka, e ono foliga mai o aʻafiaga e le manaʻomia e faʻaalia ai le maualuga o le fualaau faasaina. O le sailia o se feutagaiga ma se fomaʻi e aoga i mea nei:

  • gagging
  • sili atu le leaga pe a uma ona ave lau vailaʻau
  • faateleina le gaosiga o gaosiga, e le pasia pe a mavae le vaiaso,
  • tiga o le tino
  • manava manava

Faʻalogo lelei! Afai a maeʻa le 72 itula e le o matauina se taunuuga lelei, o le maʻi o le maʻi e faʻaleagaina, e tatau ona mumusu e ave le vailaʻau aʻo leʻi faʻatalanoa se fomaʻi.

O nisi taimi, e tusa ai ma faʻamatalaga ua taua i luga, o le faʻaaogaina o le Dufalac i le maʻisuka e mafai ona teenaina e se fomaʻi. I aso nei, o falemaʻi e ofoina atu vailaʻau vailaʻau e mafai ona suia le siva. E mafai foi ona faʻaaogaina e le maʻisuka, ae na o feutagaiga ma le fomaʻi.

O tala e sili ona lauiloa a Dufalac mo le maʻisuka e aofia ai:

O le tau o analogues e maualalo, ae latou te taulimaina lelei foi le galuega. O le tau o Dufalac i aso nei e eseese mai le 280 rubles i le 560, e faʻatatau i le vaega o le faʻatau, le tele o le fagu.

Ina ia ave Duphalac i le taimi o le maʻisuka pe leai, e aoga le fofo faatasi ma le fomaʻi. O le tele o tausaga o le poto masani e le masalomia le faʻamaonia o le vailaʻau e mafai ona maua ai se aafiaga sili ona lelei e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina o le maʻisuka.

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Duphalac mo le maʻisuka - faʻamaoniga ma faʻailoga

O le Dufalac o se mea e sili ona lelei e atiaʻe i luga o le faavae o le lactulose.

O loʻo maua i le foliga o se sipuni viscous ma manino, o le paolo lea e eseese mai pale samasama i le enaena.

O loʻo faʻamatalaina mo le faʻamalosi ma le gasegase o le fiva, aemaise ai faʻamaʻi tiga ona o le aveesea o le afaina.

O lenei vailaau e itiiti lava le faʻasaina ma aʻafiaga, ae peitaʻi, pe a faʻaaoga Dufalac mo le maʻisuka, e tatau ona iai ni puipuiga ma e tatau ona aloese.

O le Duphalac i le maʻisuka na mafua ai le togafitiga o togafitiga

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i le tele o peristalsis ma le atinaʻeina o le malosi. E talitonuina o le auala sili e faʻafaigofieina ai le nofoa o le pulea lea o le glycemia. Ae ei ai tulaga e tusa lava pe i ai se tulaga masani o le kulukose i totonu o le toto, o le tagata maʻi e faʻasauāina e le masaniga masani.

E tusa ai ma le endocrinologists, o Dufalac mo le maʻisuka o le filifiliga sili lea.

Fautuaga faapitoa

O tagata maʻi e iai le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka o loʻo i ai i le faʻalauteleina o tagata e matauina aʻo latou ave Dufalac. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le tele o le faʻatagaina o le vailaʻau e mafua ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

I totonu o le toto, o le lactulose e faʻafefiloi i suga faigofie, lea e mafai ona faʻateleina le glycemia. O le mea lea, e matua faasaina le sili atu nai lo le mea e mafai ona mafai. E ui o tagata gasegase e aunoa ma le maʻisuka e mafai ona ave le Duphalac i le tele o mea e le maua ai le ate.

A o laʻitiiti, e tatau foʻi ona e faʻaaogaina faʻamalosi ma le faʻaeteete. E mafua lenei mea i le mea moni e faigata ona filifili le sao talafeagai mo gaioiga agamalu. E ono i ai foi ni faafitauli i le fanau ma le mafaufauga o le totoga.

O vailaʻau faʻapitoa o se faʻaolataga mo le tele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka. Ae e tatau ona e manatuaina o Dufalac o se vailaau ma e tatau ona e faia lelei e tusa ai ma faʻamaoniga i le togafitiga fautuaina ma i lalo o le vaavaaiga a se endocrinologist.

Dufalac mo le malosi: faatonuga, tau, iloiloga ma analogues

O le Dufalac o se fualaau faasaina lea na masani ona faʻaaogaina ona o lona aafiaga lelei faatasi ma lona aoga.

O lenei oloa ua gaosia i totonu o Netherlands. O le mea aoga e aʻafia ai le tulaga o puipui o le intestinal, e fesoasoani e faʻafetaia ai le malosi.

I luga o lenei itulau o le ae maua ai faʻamatalaga uma e uiga i Dufalac: faʻamatalaga atoatoa mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faasaina, tau maualalo i falemaʻi, faʻamaeʻa ma le le atoatoa mea tutusa o fualaau faasaina, faapea foi ma iloiloga o tagata ua uma ona faaaoga Dufalac. E te manaʻo e tuʻua lou manatu? Faamolemole tusi mai i faʻamatalaga.

E fia le Duphalac Syrup? O le tau masani i falemaʻi e i le maualuga o le 300 rubles.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le Dufalac e maua i le foliga o se sipuni viscous, lanu lanu poʻo le lanu samasama.

  • O le mea autu e gaosi ai le lactulose, o lona mea i totonu o le 100 ml o le siva o le 66.7 g. O se vaega fesoasoani o le vailaʻau o le vai faʻamamaina.

O le kuluga o loʻo faia i totonu o fagu 200, 500 ml, e oʻo lava i lita. E le gata i lea, mo le faigofie, o le pusa ua faʻapipiʻiina i se fua fua. O le isi ituaiga o faʻamagaloga e mafai ona tuʻuina atu siaki o le 15 kalama, sefulu pauna i le pusa.

Faʻaaogaina o falemaʻi

O le Dufalac e iai sona aafiaga faʻapitoa, e faʻaleleia ai le motumotu o le intestinal, faʻaleleia le faʻaleleia o masini calcium ma phosphate, ma e fesoasoani foi e aveese le ammonium ions mai le tino.

O le meaola o le natura o le kolo na te momotu le lactulose i meaola oona, lea e maua ai le pH ma faateleina le mamafa osmotic. O le iʻuga, o le tele o mea o loʻo i totonu o le iniseti, e faʻalauteleina ai peristalsis ma aʻafia ai le tumau o le nofoa.E tusa ai ma iloiloga, o le Dufalac e fesoasoani tele e aveesea le malosi ma toe faʻaleleia le faʻaoga o le toto o le toto.

I le avea ai o se sui o le pulu, lactulose e faaosofia ai le tuputupu ae o siama aoga, aemaise le lactobacilli ma le bifidobacteria, ae o le tuputupu ae o siama matautia e pei o Escherichia coli ma Clostridium spp., Nai lo lena, ua taofia. I le faaiuga, o lenei mea e maua ai se paleni lelei atu o le microflora o le intestinal.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le mea autu i luga o le lisi o se faʻalavelave masani faifai pea. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faamaluluina ai le ogaumu mo togafitiga faafomaʻi ma le afaina poʻo le faia o taotoga i luga o le pusa poʻo le faʻaaliga.

I le faaopoopo atu i nei faʻauiga autu, e tele nisi o mafuaʻaga e manaʻomia ai le faaaogaina o Dufalac:

  • togafitiga mo togafitiga mo le faamaʻi o le hepatic, coma poo le muaʻi,
  • tiga o le tiga e mafua mai le aveeseina o pusa hemorrhoidal,
  • dysbiosis poʻo le faʻasosolo i mataupu o mea tutupu e uiga i le tala o salmonellosis,
  • afaina o le dyspepsia tuusaʻo i se meaʻai leaga i totonu o se tamaititi,
  • colitis ma polyps o le kolo.

Tina ma le lactation

Lactulose o se vaega saogalemu mo tamaitai i le vaitau o le faʻamoemoega ma le fafagaina, o le mea lea o le Dufalac ua faʻaalia pe a manaʻomia. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le tina e le afaina ai le tulaga o le tamaititi po o le pepe faatoa fananau mai, ae o le tui ma le masani ona taliaina e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi tausi.

O le a le umi e galue ai Dufalac?

O le faʻaalia o le togafitiga tuusao e faʻalagolago lava i le faʻaaogaina o nisi o vailaʻau ma le faʻamaʻi lea e faia ai togafitiga. E le gata i lea, o Dufalac o loʻo faʻaalia i se lagona agamalu, o lea e le mafai ona vave taʻua vave.

O le mea e manaʻomia e aliali mai ile 4-12 itula i le maeʻa ai o le pulega. Aʻo tali le fesili i le vave ona galue o Dufalac, ei ai tulaga e tatau ona faʻatali ai mo se aso. I totonu o se tamaititi, o gaioiga faʻasolosolo e sili atu ona televave, o lona uiga, o le aafiaga o le Dufalac i totonu ia i latou e faʻaalia lava ia lava pe a mavae ni nai itula.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaaogaina e tasi o vailaʻau faʻasaʻi, o le faaitiitia o le lelei o le lactulose e mafai.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le lactulose e mafai ona faʻalavelaveina ai le faʻasaʻoina o mea gaosi mai sauniuniga e mafai ona mafai ona faʻasao ma se pH e faʻamalolo ona o le mea moni o loʻo faʻaititia le pH o le iniseti.

Na matou aveina nisi o iloiloga o tagata e uiga i le fualaau oona Dufalac:

  1. Victor. Na ia aveina mo le afa tausaga. Ona o le togafitiga o le gastritis ma le taupulepulega faʻatasi. E tusa lava po o le a le mea e galue ai fualaau. O lona aoga sili lava o le saogalemu, ae le aoga. O le umi e alu ai, o le leaga e fesoasoani. O le tele lava e te manaʻomia e faʻaopopo ai le fualaau mo le taunuʻuga. Na amata i le 30-35 mg i le mavae ai o le 5 masina o le ave muamua 60 mg ma le faigata na fesoasoani. E galue malosi. Pe na o le tuleiina o feeseeseaiga mamafa pe leai foi, poʻo le faateleina o tui, e tele taimi e te momoʻe ai i le manava. O le vailaʻau manino e le o faʻasolosolo e le lelei. E sili atu mo tamaiti laiti. Faatasi ai ma se fua tele, o le manava e amata ona ita.
  2. Victoria Na ia tuuina atu Duphalac i lana tama teine ​​i le tolu masina le matua i luga o le fautuaga a se tamaititi. Sa i ai le malosi. E suamalie le sipuni, na inu le pepe i le fiafia, BUT. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e le fetaui ma au. Na amata ona maua e le tamaititi le kesi matuia, o lona tina na se ese ma maʻi. O le aafiaga leaga na amataina ia le itiiti ifo ma le aso talu ona maeʻa! O se taunuuga, na lafoina lenei fualaau faasaina, e tatau ona ou vaavaai mo isi filifiliga.
  3. Ksenia Ina ua maeʻa le fanau mai, sa tele naua meaʻai ma sa ou faatauina Dufalac i luga o le fautuaga a se uo e faamaluluina le nofoa. I le taimi o le maitaga, na ou leiloa le masani o le suamalie (sa i ai se suiga), ma ou te le fiafia i le sugary-sweet taste, ae mo le gaioiga o le fualaau faasaina, e aoga tele, e te le faatali ai umi ma e le o se mea e fai ma vaisu. E le gata i lea, na faatonuina e le tamaititi i lau tama. O le paluga susu sa le fetaui ma i matou, ma na malepe le nofoa, matou te inu i le vasega mo le 2 vaiaso, ma le nofoa na toe maua, e alu le tamaititi i le faletaele i aso uma po o isi aso uma.
  4. Galina. Meafaigaluega tele! Lifebuoy i le taimi o le maʻitaga ma pe a uma ona fanau. Sa ou fetaui lelei lava. Sa i ai ni faʻailoga ma malaga uma i le faletaele, mo le tele o vaega, na faʻaalia i miti o se enema ... Na ou manatuaina Duphalac ma na faʻalelei mea uma i le vaiaso. Ma i le maʻitaga lava ina ua mavae le 2 vaiaso.
    E fesoasoani laʻu tama e alu. Na pau lava le mea e mafai ona maitauina o le le mafai e tagata uma ona faia; sa amata le seoli seoli a laʻu uo i le vevela ma tiga, ona ou iloa ai lea o le itu e aʻafia ai. E leʻi faia e ia lava. Toa suamalie, faʻamafanafana, ae aoga.

Tuua Lau Faamatalaga