Galucometer needles: tau o se peni ma le peni pen

Tasi o le Togi Tasi Selest Test Strips

OneTouch Select® Plus Meter

OneTouch Select® Plus Meter

OneTouch UltraSoft Lancets

OneTouch Select® Glucometer

OneTouch Select® Plus Flex Meter

OneTouch Delica Lancets

Suʻe suʻega Taʻatasi Taʻo Filifili ma le No. 50

Vaevaega ONETOUCH Filifili Tasi 100 pcs ONE TOUCH Test.

Vaega o suʻega One Touch Select Plus No. 50

Faʻaauau le lalaga-dc mo glucometers 100 pcs.

Vaevaega ONETOUCH Filifili le sili atu 50 tui ONE TOUCH Suʻega.

OneTouch Selest Plus Sini o Suʻega

OneTouch Select® Simple Glucometer

OneTouch Verio Totoga o Tofotofoga

Tasi Taʻatasi Taʻi Paʻai Totoga Tofotofoga (Mo On.

Glucometer Van Touch Filifili Plus Flex (OneTouch Select Pl.

OneTouch Select® Plus Flex Meter (+ 50 Tau o Suʻega.

Onetouch filifili nisi faʻamaumauga leai 50

Glucometer One Touch Select Plus

Glucometer VanTouch Filifili Sili (OneTouch Select Plus)

OneTouch Puncture Delica

Glucometer OneTouch Select Plus (Filifili Sili) seti

Faʻaauau le faʻaaogaina ONE TOUCH Delica LifeScan, 25 pcs La.

Faʻamataʻu faʻamalosi faʻamalosi mo le n50 glucometer

OneTouch Ultra Test Strips

Faʻasolosolo faʻatasi ma fasi faʻataʻitaʻiga mo le 50 glucometer

Totogi o le konekarate Microlet

TasiTach Test strips mo le glucometer VAN TACH Filifili N50

Gao tuai siaki mo le n50 glucometer

Vaevaega mo le glucometer IHalth EGS-2003 (50 pi)

OneTouch Ultra Control Solution

Glucometer OneTouch VanTouch Filifili Plus Glucometer

Vasega o faʻataʻitaʻiga JOHNSON & JOHNSON Tasi le Taʻo Filifili Faʻatasi.

Satelite ma pkg-02.4 fasi siaki mo le n25 glucometer

TaiDoc faʻataʻavalevale e fa-itu

TasiTach Test strips mo le glucometer VAN TACH Filifili le N25

Tasi paʻu o suʻe suʻega mo le n25 glucometer

Ituaiga o laupepa ma a latou ata

E vaevaeina nila faʻamavae i ni vaega autu se lua, latou te otometi ma lautele. O mafaufauga i ni atopaʻu taʻitasi e fuafua ai le tulaga manaʻomia o le loloto o le puncut ma aoina le toto. E sui ia nila ile masini ma e le mafai ona toe faʻaaoga.

A maeʻa ona faia se pupuʻu, o le lane i totonu o se vaega faapitoa. A maeʻa le laʻau, o le tagata gasega e sui le pamu i nilala. O nisi o togi, mo mafuaaga saogalemu, naʻo le galue pe a paʻi le nila i le paʻu.

O le faʻaaogaina o le taʻavale faʻapitoa e taʻitasi ona faailogaina, ma atonu e ese mai le tasi ma le isi, e faalagolago i le matua o le maʻi ma le ituaiga paʻu. O ia nila e faigofie tele ona faʻaaoga, o lea e matua manaʻomia ai i latou i le maʻisuka.

  • O laumei lautele o ni nila laiti ia e mafai ona faʻaaogaina toetoe lava o se penigilima e sau i le mita. Afai ei ai ni tuusaunoaga, e masani lava ona faʻaalia e le kamupanī lenei faʻamatalaga i luga o le afifiina o sapalai.
  • O nisi faʻataʻitaʻiga o le nila e mafai ona faʻaaogaina e pulea ai le loloto o le vaʻa. Mo mafuaʻaga saogalemu, o vailaʻau lautele e tuʻuina atu i se pulou puipuia.
  • E le gata i lea, o laasaga mo tamaiti o nisi taimi e faʻavasegaina o se isi vasega, ae o ia nila e maualalo le manaʻomia. O le maʻisuka e masani lava ona maua ni laupepa lautele mo ia faamoemoega, talu ai o le tau e maualalo ifo nai lo tamaiti. I le taimi nei, o le nila o tamaiti e sili atu le malosi e mafai ai ina ia le lagona e le tamaititi le tiga i le taimi o le pupuʻu ma le vaega o le paʻu e le afaina pe a maeʻa le auiliiliga.

Mo le faʻaleleia o le toto sampling, e tele lava ina i ai le gaioiga o nila i le maualuga o le paʻu o le paʻu. O le mea lea, o le tagata gasegase e mafai ona filifilia e ia lava pe faapefea ona loloto le tuiina o se tamailima.

I le avea ai o se tulafono, o loʻo maua i le maʻisuka ni tulaga se fitu e aʻafia ai le tikeri ma le umi o le tiga, le loloto o le ulu atu i totonu o se vaʻa toto, ma le saʻo o faʻamaumauga na maua. Aemaise lava, o auiliiliga o taunuuga e mafai ona feteenai pe afai e le loloto le puncture.

E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea o lalo o le paʻu o loʻo i ai le suavai, lea e mafai ona faʻasese ai faʻamaumauga. I le taimi nei, o se pununia pito i lalo e fautuaina mo tamaiti poʻo tagata e faʻamalolo manuʻa.

Totogi ma pusa fale mo glucometers i St. Petersburg.

Ina ia iloa pe faʻapefea ona faʻatau se peni mo se glucometer i St. Petersburg i se tau taugofie, faʻaaoga la matou auaunaga. O le ae mauaina oloa taugofie ma o fefaʻatauaiga lelei i faʻamatalaga, ata, iloiloga ma tuatusi. O tau ma faleoloa o pene e le taugata e mafai ona maua i totonu o la tatou 'upega tafaʻilagi faʻainitaneti o oloa o St. Petersburg, faʻapea foi ma le mea e maua ai pusi mo glucometers i le tele i St. Petersburg. Afai o oe o se sui o se kamupani poʻo se faleoloa, faʻapipiʻi au oloa mo le totogi fua.

O le tamatamailima lima e alu n200 faatonuga mo le faʻaaogaina

Faʻaiʻuina i luga o le taʻavale maualuga, faʻasolosolo (fana)

Ulutala matala-manogi - 0.36 mm (28 G)

Pulou puipui i luga o laupepa taʻitasi.

Sterile disposable lancets, lautele, talafeagai mo le tele o faletala

Glucometer lancets o ni mea e leai ni faʻamaʻi e faʻapipiʻi i totonu o le pen piercer. E faʻaaogaina e tui le paʻu i luga o le tamailima e ave ai le toto talafeagai mo le suʻega.

O fea mea e faʻaaogaina ai Microllet e talafeagai?

Muamua lava, mo le suʻega a le au suʻega o le Contour TS. O se taʻavale-igoa ma le igoa lava lea e tasi ma le fetaui tutusa o loʻo pipii i ai.

O le tusi faʻaoga e faʻapipiʻi ona faʻaalia: o lenei meafaigaluega ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e le tagata e toʻatasi.

Afai e te filifili e fefaasoaaʻi le mita i se tasi, o se tulaga lamatia lea.

Ma, o le mea moni, o laupepa o mea e faʻaaogaina, ma e leai se mea e tatau ona e faʻaogaina faalua i ni tagata se toʻalua.

Faʻafefea ona maua se mataua o le toto e faʻaaoga ai le Lancet Microllet

Lancets Mikrolet 200 ua manatu o se tasi lea o sela e sili ona leai ni tiga o le totoina. O se faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i sekone, o le gaioiga lava ia e maua ai e le tagata faʻaletonu sina faʻafitauli.

A e manaʻomia ona e na o se limatusi e togi

O loʻo faʻaaogaina Microlet lancets e ave ai toto mai isi nofoaga.

Ae o loʻo i ai tulaga pe afai e mafai ona faʻaaogaina le vai ola mo suʻesuʻega mai le tamatamailima.

A ave le toto mo le auʻiliʻiliga mai le tamatamailima:

• Afai e te masalomia o lau kulūkose e maualalo,

• Afai o le toto e "oso",

• Afai oe faʻaalia i le le mautonu i le hypoglycemia - o lona uiga, e te le o lagona ni faailoga o le maualalo o le suka,

• Afai o foliga o le auʻiliʻiliga na maua mai se isi laupepa e foliga mai e le faʻatuatuaina oe,

• Afai oe maʻi,

• Afai oe mafatia,

• Afai oe alu e tietie taavale.

o Ultrathin - vaʻaiga o le nila - na o le 0.36 mm (28 G)

o Faʻaititia le taula, faʻaleleia lelei.

o Faʻaitiitia le tikeri o le tiga.

O le Koluse Koluse - e fetaui lelei mo le tele o atigi masini

Lancets e faʻaaogaina i masini faʻatau taulima:

O fea mea e faʻaaogaina ai Microllet e talafeagai?

O faʻamalosi o masini komepiuta e matua fetaui lelei ma le Contour TS, Contour Plus, ma le Contour Plus One devices, lea e faʻapipiʻiina ai le masini tui e tutusa le igoa.

Fai mai le faatonuga e tatau ona faʻaaogaina e le tagata e toatasi le tagata e tosoina le fale - a le o lea o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻamaʻi pipisi.

Tulaga faapitoa

E tusa lava pe naʻo oe lava na o oe e faʻaaogaina le mita ma le taʻavale-moto, taumafai e fai se fagu fou i taimi uma, talu ai e le toe faʻamaonia le mea na faʻaaogaina.

E mafai ona ave le toto mai isi nofoaga ma laʻau?

O le mea moni, i nisi tulaga e le mafai ona suʻe toto mai se tamatamailima. Mo se faʻataʻitaʻiga, o manumatua lima e manua pe matua vevesi foi. O le mea lea, o musika (o guitarist lava ia) latou te maua ni sana i luga oo latou tamatamailima, ma e faigata ai ona ave le toto mai le aluga. O le itu sili ona talafeagai o le pama. E na o oe e tatau ona e filifilia se nofoaga talafeagai: e le tatau ona avea o se nofoaga ma ni manulele, faʻapea foi le paʻu latalata i veins, ponaivi ma tendon.

O le faʻamalamalama manino o le tagata e tu i totonu e tatau ona faʻamalosi i le nofoaga o le puncture, faʻafesoʻotaʻi le patipati lanumoana. Faʻasalaga le paʻu o le paʻu ina ia mafai ai ona pa'ū le pa'ū o le toto ile luga. Amata amata i vave vave mafai.

E le mafai ona e faia nisi suʻesuʻega pe a fai o le toto ua totoina, faʻafefiloi i luga o le alofilima o lou lima, faʻafefiloi ma le serum, pe afai o le suavai.

O se faʻamatalaga sili atu ona atoatoa ma faʻamatalaga taʻitasi i le ave o toto mai isi vaega o le a avatu ia te oe e lau fomaʻi.

E leai ni faigata - ae ui i lea, ia faʻaeteete. Ia mautinoa e lafoai mea taumafa faʻaaogaina. O lenei mea o se punavai e maua mai ai siama, o le mea lea e tatau ona aveeseina i se taimi talafeagai. Lancets, leai se fou pe leʻi faʻaaogaina, e le tatau ona i ai i le avanoa o tamaiti.

Faʻaaogaina mo se puʻega faʻaonapo nei, ma le leai se tiga o le toto capillary mai maʻi

  • E mafai ona e faʻatau ni laʻau mimiti mo le tipiina o tamatamailima i Moscow i se fale talavai faigofie mo oe i le tuʻuina o se poloaiga i luga o Apteka.RU.
  • O le tau o microlet Lancets mo le faʻasalaina o se tamatamailima n200 i Moscow o le 311.00 rubles.
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina mo le Lancets microlet mo le faʻatauina o se tamatamailima n200.

E mafai ona e vaʻai i vaʻaiga lata mai i Moscow iinei.

Fufuluina ou lima i le vai mafanafana e faʻaleleia ai le taamilosaga o le toto i ou tamatamailima.

Fufulu ou lima e faʻamago atoa. Faʻamolemole faitau faʻasalalau uma i faatonuga.

E faʻapipiʻi se tamailima:

• Faʻaaoga le taʻavale faʻapipiʻi ina ia i ai le lima matua i le malologa mo le pipiʻi, ona ave lea o le pito i luga agai i lalo.

• Faʻamilo le pulou puipuia o le laʻau lapotopoto i le kuata kuata, sei vagana ua e aveeseina le pulou.

• Faatasi ai ma se taumafaiga, ia faʻaofi le lalaga i totonu o le tagata e tosoina seʻia oʻo ina faʻalogoina se leo tele, o lea o le a tuʻuina ai le fausaga i luga o le moa. I le moa, e mafai lava ona e toso ma tuu i lalo le au.

• O le pulou o le nila e mafai ona faʻavasega i lenei taimi. Ae aua nei lafoina vave loa, o loʻo aoga pea mo le lafoaia o le uʻamea.

• Faapipii le tipiga lauulu e mafai ona fetuutuunai i le tagata e oti. O le tulaga o le vaega o le pito i luga o le pito i luga ma le mamafa o le mamafa i le afaina o le afaina e aafia ai le loloto o le afaina. O le loloto o le puncture e faʻatonutonuina e le vaega o le pito i luga o le faʻamatalaga lava ia.

Faʻafefea ona fai se paʻu o le paʻu:

• Faʻasalaʻi le pito i luga o le faʻatoʻa tui i luga o le tamatamailima, ma lou limamatua, tataʻi le poli faʻavalea lanumoana.

• Faatasi ai ma lou isi lima, ma se taumafaiga, savali lou tamatamailima i le itu o le sitepu puncture e toso ai se mataua o le toto. Aua nei faʻapalapalaina le paʻu i tafatafa o le nofoaga o poloka.

• Amata le suʻega e faʻaaoga ai le lua matāua (aveese le muamua i le fulufulu mamoe, o loʻo i ai le tele o vai faʻapipiʻi lea e faʻalavelaveina ai le faʻamaonia faʻamaonia).

Afai e le lava le pa'ū, o le mita e faʻaalia lenei mea i se faailo leo, i luga o le mata e mafai ona e vaʻaia o le ata e le o atoatoa le tafe. Ae taumafai pea e faʻaaoga le metotia saʻo i le taimi lava lea, aua o le faaopoopoina o le vai ola i le fasi pepa e faalavelave i nisi taimi i le mama o le suʻesuʻega.

E faʻapefea ona aveese se uila mai se atigi

E tatau ona ave le masini ma le lima e tasi ina ia paʻu le lima matua i luga o le malo. I le isi itu, e tatau ona e alu i le vaega o le pito i luma o le pito, ma vavaeese lelei le mea mulimuli. E tatau ona tuu i luga o le vaʻa le nila puipui puipui i luga o le vaʻa ma le logo o loʻo feagai ma lalo. O le nila o le tuai tuai e tatau ona faʻaofiina atoa i le ogatotonu o le taamilosaga. Faasolo i luga le faamau o le pa puipui, ma e aunoa ma le faʻasao, toso le manoa faʻailoga. O le a toilalo le nila - e mafai ona suitulaga i se meaʻai e tatau ona paʻu.

E faapefea ona fuaina le suka o le toto?

I le taimi muamua, sa manaʻomia le suʻega suʻesuʻe suʻesuʻe suʻesuʻega i lenei suʻesuʻega, ae o le taimi nei o loʻo faia e ni masini feaveaʻi feaveaʻi e taʻua o le glucometer.

E tele ituaiga o nei masini, lea e faʻavae i luga o mataupu faavae eseese o le suʻesuʻeina o le kulukose toto. Ae ui i lea, soʻo se tasi oi latou ei ai se masini faʻapitoa mo le aveina o le toto mai se maʻi. O le faʻataʻitaʻiga e auina atu i le suʻesuega o le suʻega (pe leʻi faʻaaogaina i le suʻega), ma o le taunuʻuga e faʻaalia (i le tele o ata faʻaonaponei).

Faʻatau taulima taulima

Lua filifiliga e faʻaaogaina: se peni ese i luga o nila faʻaogafesootai poʻo se masini faʻapitoa toto samasama tutoatasi. I nei tulaga uma e lua, o mea nei e manaʻomia ai le faʻaaogaina o nila faʻalauiloa o se mamanu faapitoa.

E masani ona valaʻau i latou lancets. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo gaosia i foliga o ni mea palasitika palasitika. E faʻapipiʻi le nila i le pito i lalo o le oloa, lea e mafai ona ufiufi e se pulou. O vaeluaga vavae o loʻo maua foi i se pusa palasitika.

O faʻataʻitaʻiga o samato samoa e lautele ona o latou lelei:

itiiti le tiga

le i ai o le tele o ituaiga,

saogalemu atoatoa pe a faʻaaoga lelei.

O a laupepa?

E tolu ituaiga o laupepa:lautele, tamaiti taʻavale.

Lavega lautele. E fetaui i le mafai ona faʻaaogaina i soo se ituaiga o mita o le kulukose toto i aso nei. O se lalaga faʻavaomalo ua faʻaofiina i totonu o le au e faʻatau ai se tamailima ma ua fetuunai mo se tagata maʻi faapitoa. O le mea lea, ua faaitiitia ai le le fiafia ma tiga.

Laina vave. O i latou o se mea faʻapitoa faʻalauteleina. E i ai se nila manifinifi manifinifi e le tuua ai ni faailoga i luga o le paʻu pe a maeʻa le toto. Le faʻaaogaina o le masini e le manaʻomia se isi mea. O le sampling samples e faʻatinoina faʻafuaseʻi pe ae kiliki i luga o le ulu o le oloa.

Faataitaiga a tamaiti. I ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, o le a faʻapitoaina le nila e ala i le osofaʻi malosi, fuafua mo sina paʻu. Talu ai ona o le faigata o tekinolosi o le gaosia o nei nila malolosi, o le tau o tama fanau e sili atu le maualuga nai lo le mea masani.

E faʻapefea ona filifili se laupepa mo le samasama toto?

Muamua lava, e le tatau i se tagata ona faʻatautaia fautuaga i faatonuga mo le mita. Faʻatasi ma tuusaunoaga, e le popole le tagata suʻesuʻe ile auala na maua ai le suʻega faataitai. O le mea lea, e mafai ona e faia le pa i soo se laupepa. E na o le lua lava mea e tatau ona e mafaufau i ai:

Afai o se ālaʻau lautele, e tatau ona fetaui ma le au o loʻo e maua.

E faʻapefea ona tuʻuina atu le toto i le masini? E i ai ni faʻataʻitaʻiga pe faʻapenei ona tutupu lenei mea e ala i se masini faʻapitoa, lea e na o se vaega faapitoa o lalaga e talafeagai.

Tuua Lau Faamatalaga