Sweetener Fit Parad Nu. 8

O le faʻateleina o le taumafa suamalie e afaina ai le soifua maloloina o tagata. O mea suamalie o se tasi o auala e aloese ai mai ia faafitauli.

O lenei oloa e mafai ona maua ai le tele o ituaiga. O i latou uma ei ai a latou lava uiga, oa latou mea lelei ma le lelei. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le suka e suitulaga i le Fit Parade.

Faamatalaga tau oloa, ituaiga ma tau

E pei ona e iloa, o mea suamalie o loʻo i ai uma e gaosia ma masani ai. I le tulaga muamua, e leai se uiga e talanoa ai e uiga i mataupu o aoga aoga oi totonu ia i latou. E fautuaina e le sili atu ona faʻaaogaina nai lo le tasi le tausaga.

O le nofoaga masani o lo latou faʻaaogaina o le puipuia lea o faʻamaʻi mai. Fit Parade o se mea suamalie faalenatura ma e aofia ai tulaga sili ona lelei o lenei vasega o oloa.

E toetoe lava a suia atoa le suka, ae faʻaitiitia le calorie o le taumafataga, ae aunoa ma le faʻaleagaina o le tofo o le meaai. Aemaise lava, o tagata gasegase maua i le maʻisuka e mafai ona faʻaogaina lelei lenei oloa.

O le mea lea, o lenei mea e mafai ai ona 'oliʻoli i meaʻai matagofie e aunoa ma ni faʻafitauli e ono tulai mai ma le faʻaaogaina o le suka. O lenei oloa e leai se uiga o le tele o isi mea suamalie.

O le suamalie o loʻo maua i le tele o lomiga. E lauiloa i numera. O filifiliga taʻitasi e iai ona lava eseesega. O le a matou taʻu atili atu ia i latou:

  • № 1 - O se faʻafefiloi o mea suamalie, lea e aofia ai le Jerusalem artichoke extract. O le suamalie o lenei oloa e lima taimi le suamalie o le suka,
  • № 7 - toetoe lava a tutusa uma le ituaiga muamua, sei vagana ai e leʻo aofia ai lenei faʻamatalaga,
  • № 10 - e sefulu taimi sili atu le suamalie nai lo suka. O loʻo aofia ai le atisina o le atisosisi a Ierusalema,
  • № 14 - o le faʻafefiloi e tutusa ma le Nu. 10, ae leai ni faʻaopoopoga i le tulaga o mea faʻapitoa.

Tuʻuina o le suka e suitulaga i le Fit Parade Nu. 10.

E iai foi isi ituaiga o mea suamalie.

O le a le tele o le tau a Fit Parade?

O nisi nei o filifiliga:

  • O le faapipiiina 200 grams o le Fit Parade Nu.1 o le a tau e 302 rubles,
  • 180 g o le Numera 10 o le a tau 378 ru,
  • Nu. 7, 180 kene i le auala lava lea e tasi mo le Numera 1 ei ai le tau e 302 rubles,
  • Fit Parade Nu. 7, o loʻo i ai faʻamaumauga o le rosehip, 180 kenera o le a tau e 250 rubles.

Faʻavaeina o le suamalie Fit Parade

Muamua, matou te lisi puupuu vaega autu o lenei suamalie e aofia ai:

  1. Erythritol
  2. Sucralose,
  3. Stevisoid
  4. Rosehip, Ierusalema artichoke poʻo isi faʻamatalaga.

Matou te faʻamatalaina auʻiliʻiliga e uiga i nei vaega.

Sei o tatou amata i le tilotilo atu i le uila. O lenei vailaʻau o loʻo i ai se natura faʻaleaganuʻu. E maua mai le lauiloa Stevia, lea ei ai lona igoa e sili ona suamalie masani.

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega, na maitauina o lenei vailaʻau o se suauu saogalemu atoatoa. Ae ui i lea, aua nei galo e le fautuaina e faʻaaoga i le taimi e tasi ma nisi vailaʻau.

O lo o matou talanoa e uiga i fualaau faasaina e maua ai le toto maualuga, maualalo le suka o le toto, po o mea ia e fesoasoani e faatulaga le maualuga o le lithium i lou toto.

Ma le isi, e le manaʻomia ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga poʻo le taimi o susu. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻafitia le vevela e oo i le 200 tikeri. O le mea lea, e mafai ona faʻaaoga mo le taoina.

Seʻi o tatou talanoa e uiga i erythritis. E mafai ona maua i ni mea masani faalenatura, mo se faataitaiga, i le meloni.

I lalo o tulaga tau pisinisi, o lenei vailaau e maua mai i sana poʻo tapioca. O lenei vailaau e galue i luga o le tofo o tagata e toetoe lava tutusa i le auala tutusa e pei o le suka.

Erythritol e mafai ona tetee i le vevela maualuga. A faʻaaogaina, o sina taimi itiiti lava o le malulu e mafai ona tupu.

O se tasi o ona foliga o lona mafai lea ona maua le paleni saʻo o le pH i totonu o le pupuʻu tautala, lea i nisi itu e mafai ona taofia ai le atinaʻeina o caries.

O le tupuaga o Rosehip o loʻo i ai le tala afe-tausaga o lona faʻaaogaina mo le tofo ma togafitiga faafomaʻi. O le upusii e matua mauoa i vitamini C. O lona anotusi e 1500 mg i le 100 g o oloa. O le mea e leaga ai, o nisi tagata e ono i ai se faʻalavelave faʻafefe i lenei mea.

O le vaega mulimuli o le vaega na iloiloina o le sucralose. E faavae i le suka. Ae ui i lea, o le gaosiga o pisinisi e faigata tele ma e aofia ai le 5-6 vaega.

O se taunuuga o le gaosiga, o le suka e toetoe lava a suia atoa lona fausaga. I lona tino mama, o lenei mea e le tupu i le natura, o le mea lea e le mafai ai ona taʻua o le natura.

I le fesoʻotaiga ma lenei tulaga, o lona faʻaaogaina e tatau ona togafitia i se lapataiga. I nisi o tagata, e mafai ona mafua ai le ulu o le ulu, fusi, poʻo isi faʻafitauli.

O faʻamanuiaga ma mea leaga o le suamalie Fit Parade

O lenei suamalie ei ai ana lava uiga. Muamua, seʻi tatou talanoa e uiga i ona lelei:

  1. O lona tofo e toetoe lava a tutusa ma le suka masani,
  2. E mafai ona faʻafeiloaʻi le vevela lelei, lea e mafai ai ona faʻaaogaina i le sauniuniga o meaʻai matagofie,
  3. E mafai ona faʻaaoga lelei e faʻafetaui ai vaisu suka. O le faʻaaogaina mo le tele o masina, e mafai ona e faʻamaloloina lenei amio leaga, ma mulimuli ane lafoai le suka. O nisi tagata tomai faapitoa e talitonu e ono lua tausaga nei,
  4. Tau taugata ma se eseesega filifilia o lenei mea suamalie,
  5. Faʻaaogaina mo i latou o loʻo mananao e aveesea le mamafa pe na o le mataituina o latou mamafa,
  6. Laʻau faʻaititia
  7. Faʻataunuʻu le le lelei
  8. Fesoasoani i le faʻaaogaina o le calcium e le tino ona o le i ai o inulin.

Ia tatou talanoa nei i nisi o ona vaivaiga:

  • E pei ona taua i luga, e le tatau ona faia faatasi i nisi taimi o fualaau faasaina. E mafai ona oʻo atu i faʻafitauli.
  • O le sucralose e le o se mea masani. O lenei vailaau e mafai ona afaina tele ai le soifua maloloina o nisi tagata pe a fai ei ai se tasi e le faapalepale i lenei oloa.

Afai ua amata le vaitau o le pumpkin, o lona uiga o le faatauina mai mo le kukaina o ipu suamalie. O lenei tusiga o loʻo i ai ni mea lelei tele mo se multicolo. O le a manaia ma maloloina!

Ma o iinei o le ae maua ai fautuaga sili ona lelei mo le teuina o fuamati mago mo le taumalulu.

Faʻamatalaga i fomaʻi ma tagata faʻatau

O le mea moni, o le a manaia le mea na fai mai ai i latou na uma ona faʻataʻitaʻiina.

Sa ou faʻaaogaina mo se taimi umi ma ou fiafia tele i ai. Sa i ai oʻu faafitauli i le mamafa. Fit Parade ma meaʻai lelei na fesoasoani e foia loʻu faafitauli.

Irina, St. Petersburg

O loʻu tina o le maʻisuka. Tina e manaomia le gauai atu i taimi uma. Na te faʻaaogaina le Fit Parade lava ia ma masani ai aʻu. O lenei mea suamalie e fesoasoani ia te au e fai sina sima mo se taimi umi.

Tatyana, Tomsk

Fit Parade Numera 1 o se sui suia o le suka i le vasega sili ona maualuga. Ua faia e faʻaaoga ai mea aupito lata mai ausia o saienisi ma tekinolosi. O vaega uma lava e maua ai le malosi o le pulea lelei. O lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻafaigofie le ala o le maʻisuka ma faʻaleleia le lelei o lou olaga.

Elena Alexandrovna, endocrinologist, Volzhsky

Matou te ofoina atu ia te oe e matamata i se ata manaia e uiga i nei tagata suamalie:

O se tasi o mea suamalie sili ona saogalemu i totonu o le Fit Parad. E faʻapefea ona aveesea le mamafa ma faʻaleleia lou ola maloloina e aunoa ma le tuʻuina atu o lauusiusi? O le Sweetener Fit Parad # 8 o le caloro zero ma le mea masani faʻale-natura. Iloiloina o le tuufaatasiga. Lelei mo meaai lelei.

Talofa tagata uma!

O le tagofia o le suāsami e tutusa ma le tagofia o vailaʻau. E ui o le suka o le vailaau saʻo. O le mamafa tele ua na o se vaega itiiti o le tele o le faʻaaogaina o le suka e taʻitaʻia ai.

O le mea e lelei ai, ou te lei tele naua le mamafa, ae o le tagofia o vaisu o suti sa na o le faaleagaina lava. Masalo o le 70 pasene o aʻu meaai sa faia i meaai e aofia ai lenei mea papaʻe. Ma ou te le popole e faaleagaina e le suka lena le tino. Ae ina ua ou lagonaina uma i le atoatoa, sa tatagi le logo o le faailo. Sa ou tigaina i aso uma, sa leai soʻu malosi, mafatia i le fefe i le po, na malepe ma leai se lisi i le gasologa o le aso, ma na tiga oʻu nifo. O faafitauli uma lava e mafai ona lisi mo se taimi umi, o le mea sili ona taua na ou malamalama o le faʻaaogaina o le tele o suka na i ai sona sao tele i lenei mataupu. O le taimi lena, na ou filifili ai e suia le meaʻai, sui i se taumafataga maloloina, ma faʻaitiitia uma sisiva gaosi oloa i se mea itiiti. Leai, ou te lei filifili e lafoai atoa le suka, ae afai e mafaia, sa ou taumafai e sui i le sui.

I luga o fata o loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga o suamalie, o le eseese o vaega o tau ma faʻasologa eseese. Ae o le ave muamua o le tasi e valea. Na amata ona ou suesue atili auiliiliga faamatalaga e uiga i mea suka suka. Na vaʻaia e le kamupani faʻapitoa Fit Parad. Latou te faʻatulagaina i latou lava o ni mea masani faalenatura o le natura moni. I lena taimi, ua ou feagai ma se tasi o mea suamalie mai la latou laina (sa togafitia aʻu). Ae paga lea, ou te le iloa le numera.

A o tilotilo ia latou ituaiga i le laina o suamalie, na ou matua leiloloa. E foliga mai o oloa uma lava e talitutusa lava, ae o loʻo i ai pea ni feeseeseaiga eseese. I le suʻesuʻeina o le tuufaatasiga o mea uma na faʻamalieina e Paraka, na ou filifili ai le mea sili ona saogalemu i loʻu manatu i le numera 8. Na pau lava le mea na totoe e maua i luga o le faʻatau.

O le mea moni, e mafai ona faʻatonuina e ala i le faleoloa i le initaneti, ae latou te maua saoloto se faʻatagaina o se aofaiga patino, na o le mea na ou manaomia ai se mea suamalie. Ou te le manao e totogi le tau mo se oloa se tasi. O se taunuuga, sa faigofie ona ou mauaina i luga o le faatauina atu i le hypermarket Lenta.

Faamatalaga Lautele:

Igoa: mea faʻapitoa o taumafa faʻapitoa: FitParad # 8 mea faʻafefiloi

Pauna: 60 sachets i le 1 gram

Faʻatau: LLC Piteko, Nizhny Novgorod Region, Palakhna

Aso faʻauma: 2 tausaga

Tau: 208 rubles (e aunoa ma le kata pepa)

Nofoaga faʻatau: Lenta hypermarket, Saratov

Faʻapipiʻi:

O le suamalie o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se fasi pepa pepa e mamafa le 1 gram. E 60 ituaiga o sachet atoa, o loʻo teuina i totonu o se pusa kata masani. O le atigipusa o loʻo faʻamafaʻailoga muamua i le polyethylene.

E matua faigofie lava le teuina ma faʻaaogaina sea ituaiga oloa. E te le manaʻomia le sasaʻaina i soo se mea, o le tasi taga o le suamalie e tutusa ma le tasi teaspoon o le suka.

A o leʻi faia lena mea, na togafitia aʻu i se isi mea suamalie, ma mai le laina talafeagai, e ui ou te le iloa numera. O lea la, sa i ai ni nai faʻafitauli faigata i lona faaaogaina. Sa le mafai ona ou malamalama po o le a le fualaau e tutusa ma se sipuni o suka. I le faʻaaogaina o le afa o le sipuniti o lena suamalie, o laʻu oloa na maeʻa na foliga mai e sili atu ona suamalie.

Faatulagaga:

O le suamalie e fetaui lelei ma le numera 8 i le tuufaatasiga o na o le lua vaega faanatura.

Faatasi ai ma se tuufaatasiga tutusa mai le laina lava e tasi e sau le manogi 14. E na o le pasene o nei vaega e lua e ese si ese. I totonu, o le pasene o stevia e maualuga, o lea o le tofo e sili atu ona vevela. O le Stevia lava ia e matua vevela lava, ae o ia o le sili ona lelei o le suamalie faalenatura.

I nisi auiliiliga e uiga i vaega FitParad # 8:

Erythritol:

Polyhydric sugar alcohol e faia mai sana. O se tasi o mea sili ona suamalie mo le lelei o le faasaʻo o le tino.

Vaitafe:

O se mea suamalie masani na faia mai stevia ("mutia meli") na tupu i Paraguay ma Pasila. E faʻamalosia ai le faʻaumatia o toxins, tuʻuina atu o le malosi o le tino, saunia le tino ma le malosi tele, faʻatuai le faʻagasologa o le soifuaga.

O le tele o meaʻai suamalie e tatau ona iai le sucralose. O lenei vaega e le mafai ona taʻua o le leai o se mea.

  • E le tatau ona aʻafia le gaugala i aʻafiaga maualuga. E ui lava e mafai ona faʻaaogaina le sucralose i le tao. Ae ui i lea, i le vevela maualuga (pe tusa o le 125 ° C) i le malo mātūtū, faʻavaivaia le sucratini ma mea vevela chloropropanol, e mafua ai ona o le tino o le tino ma le endocrine. I le vevela o le 180 ° C, o le vailaʻau o le sucralose ua faʻaumatia atoa. E ui lava o le vevela o le vevela o le sucralose e mafai ona siʻitia i luga e ala i le faʻamaluina i se vaʻa, e leai se mea faʻafefeteina ma le sucralose (faʻatagaina e faʻaaogaina i le gaosiga o kalama ma microwave products) lea o le a faʻafefeteina i le maualuga ma le maualuga.

  • E tusa ai ma faʻamatalaga le aloaia, faatasi ai ma le faʻaaogaina umi o le sucralose, o le intestinal microflora e "fasiotia", lea e mafua ai le le mautonu ma le faʻaitiitia o le puipuiga. E oʻo atu i le 50% o le intestinal microflora e mafai ona oti, e pei ona molimauina e suʻega lata mai nei ma lenei suamalie.

  • A maeʻa ona faʻaaoga lenei mea sui, e mafai ona tupu faʻaaliga o le maʻi.

  • E le o aofia ai glucose i le sucralose e le pei o le suka masani. E lelei lenei mea mo le leiloa o le mamafa. Ae ui i lea, o le leai o le kulukose i totonu o le tino e mafai ona afaina i le leaga o le faiʻai, o le faaitiitia o galuega vaaia, manatua, le manogi o le sogisogi.

O le mea lea, o le suamalie FitParad # 8 (ma # 14). E mafai ona avea o se mea e sili ona saogalemu i le laina.

O lenei ou te manaʻo e ese le taulaʻi atu. O le mea moni, i lona tulaga mama e leai se tasi e mafaufau i le taumafaina o se mea manogi. Ae sa ou fia iloa lona tofo moni. Na o le tataina o se sipuni sa leai se mea suamalie na totoe, na ou lagona lelei lava se tofo suamalie ma se taimi oona. Ou te fefe e mafaufau i le tofo o le numera 14 ma se mea tutusa, pe o le stevia i le pasene e sili atu.

I fafo, o le suamalie e talitutusa lava ma le suka. Laʻau laiti lanu paʻepaʻe, e aunoa ma se manogi. E pei ona ou tusia i luga, e tasi le sapeti e suitulaga i le tasi sipuniti o suka.

E leai se oona o le suamalie i le mea ua maeʻa. O ai e le iloa na e faʻaaogaina se mea suamalie nai lo le suka, o le a ia le taumateina seia oʻo ina e fai atu. Ae o le mea moni, o le mea sili lava, afai e te faʻaaogaina i se mea suamalie, e mafai e le tofo ona maua sina mea itiiti. Sa i ai ni ou tulaga faapena i le suamalie sa ou togafitia i.

O le mea manogi e fasi le manaʻoga mo lauusiusi?

I loʻu tulaga, NO. Ou te manao i nisi taimi e 'ai se mea e afaina. E maualuga loʻu manaʻomia mo le kulukose i loʻu tino. Ae! E mafai ona ou fai atu ma le mautinoa mautinoa o se vaega o le suamalie o loo suia pea le suka. O le suka maualuga ua sili atu ona taatele mo isi mafuaaga. A aunoa ma le tele o suka, sa ou lagona le sili atu o le lelei, na amata ona tiga loʻu ulu e seasea. Ma na ou leiloa sina mamafa, e ui lava e le o le sini autu lenei. Ae o se ponesi, e manaia tele. E ala i le faaseseina o loʻu tino, ou te kukaina ituaiga uma o mea lelei ma se suamalie. E foliga mai o ia e 'aina sulu, ma e le afaina ai le tino.

O le kalori mea mo le sweetener FitParad # 8 e leai se mea. O lea e lelei ai mo i latou e mataʻituina lo latou mamafa, aveesea le mamafa poʻo le taʻitaʻiina o se soifua maloloina lelei.

Faʻafiafia ile kalori - 0 kcal

Fautuaina le maualuga o le fualaau suamalie i aso taʻitasi:

E le mafai ona ou mafaufauina e tele naua le mafai ona 'ai i le aso e tasi. . E tusa ma le 45 taga. 1-2 sachets per day are enough for me. I se tulaga e le masani ai, 3-4 pe a ou kuka meaʻai.

O le meaʻai sili ona lauiloa lea ou te kukaina toetoe o aso uma mo le 'aiga o le taeao o le keke cheesecakes. Mo se tasi o tautua, e lua ni meaʻai suamalie e lava mo au. O le tofo e sili atu ona le tutusa, ae o le mea tonu lava lea ou te manaʻomia. Mo le sili atu le suamalie, e mafai ona e faʻaaogaina ni pepa se tolu o le suamalie. Ou te manaʻo e maua mai le suamalie mai le tamaʻi pateta pateta lea ou te faʻafefe ai laʻu kuki.

O le fua mo le PP syrniki:

2 sipuni tele falaoamata atoa o le saito (faʻaaogaina o saito atoa saito)

Vanillin ia tofo (ou te tuʻu se ato o le 1 gramu)

Mea suamalie e tofo ai ('ou te faʻaoga 2 paʻu e mamafa 1 gram)

I le faitalia, e mafai ona e faaopoopoina fatu fatu, popo, onamon, ma isi.

  • Faafefiloi ma tao i totonu o se apa e leai ni meaʻai. E masani ona ou gaʻo le pani ma se mataua o le suauʻu manogi.

Ou te tuʻuina i taimi uma ni kulimi mumu i luga o le pani falaketi ua uma ona maeʻa ma sasaa fua mama o luga. O lenei tuufaatasiga e matua manaia lava.

I le faaputuputuina, o le a ou aoteleina uma faamatalaga o loʻo i luga, vaevaeina i le lelei ma le lelei.

Faamanuiaga o le FitParad # 8 Sweetener:

  • Saogalēmalie Faʻatasi
  • Faʻaaogaina o le tamaoaiga
  • Taugofie le tau
  • Sofas fetaui mo laupepa
  • Sui le Suga Sini Mama
  • Saogalēmū pe a vevela (leai se faʻamalosi i le tuufaatasiga)

Cons:

  • E leʻi faʻatau atu i soo se mea
  • Taumafa patino, oona pe a uma (i le faʻamaʻaga maeʻa e le lagonaina)
  • E le fasiotia fualaau suamalie

Faiga o le faʻamalolo, tuʻufaʻatasiga ma mea e gaosia ai caloric o mea suamalie Fit Fit

O nei oloa e gaosia i le tulaga o ni totogi eseese, o le eseesega i le va o mea e aofia ai, faʻapea foʻi ma o latou tulaga lautele. O le gaosiga o lenei oloa fou o Piteko LLC.


O le tuufaatasiga o soʻo se vaega o le sugar Parade sugar o loʻo aofia ai vaega autu:

  • sucralose. O lenei vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina mai le suka masani. Ma o le mea lea e maua ai le tofo o le suka faamama, lea e toetoe lava a le mafai ona maua mai i le natura masani. O le sucralose e matua le gauai lava i le tino, e le oi ai se faasino igoa. O nei uiga uma e mafai ona fofoina i le maʻisuka ma le gaʻo. O mea le lelei, e tatau ona taʻua le le faapalepale. I le asō, o lenei vailaʻau e leʻi malamalama atoatoa,
  • erythritis. E maua mai meaʻai ma le sana. O le vailaau e leai foʻi se GI, ma e masani lava e le o gauaʻi, o lona uiga o isi pauna faaopoopo e le faʻafefeina oe,
  • stevioside - O se siʻosiʻomaga o loʻo faʻapipiʻi mai i laulava stevia. O loʻo i ai faʻaopoopoga uma ua lisiina i luga. O le le lelei o le mulimuli, lea e le fiafia tagata uma. Mea taumafa.

Faʻafeiloaʻi o loʻo maua i fesuiaiga nei:

  • № 1. E aofia ai le erythritol ma le sucralose, stevioside. Faʻaopoopo i le atunuʻu Ierusalema atunuʻu. O le faʻasalaga faʻapitoa e 400 g packaging ma pusa palama 200 g. O le tofo o le suka e maua mai i se mea moni lava - erythritol. O le tutusa lenei o le xylitol ma le sorbitol. Ma Stevia, o se vaega o le fualaau faasaina, e maualalo ai le suka o le toto. O lona uiga o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga mo le maʻisuka. 100 g le suka e suitulaga na o le 1 Kcal,
  • № 7. O loʻo i ai mea uma o loʻo lisiina i luga, faʻaopoopoina ia i latou faʻatasi ma se vaega o le rosehip ma se maualuga maualuga o le acid ascorbic, lea e sili ona lelei mo le maʻisuka. O loʻo faʻatau atu i taga o le 40 kalama, atigipusa o le 200 kalama, faʻatasi ai ma se ato o le 60 fasi vaega. E leai se mea o le kalori
  • № 9. O loʻo faia i luga o le lactose ma le sucralose, faʻatasi ai ma le atisosisi o atisiliko ma le vailaʻau. Calories: 109 Kcal mo le 100 g,
  • № 10. Faailoa i le Nu. 1. E ese mai i le tuuina mai i faletupe o le 180 kalama. E maualalo le faʻaoga ile kalori: 2 Kcal / 100g,
  • № 11. E faia i le faaopoopoina o le pineapple extract ma le tama (300 IU). Maua i taga o le 220 kalama. Faʻafiafiaga kalori i le 100 g -203.0 Kcal. Talu ai o le taua o meaʻai o loʻo faʻatusalia e inulin, lea e le o aʻafia i totonu o le vaega o meaʻai, e le tatau ona e gauai atu i mea o le kalori, o le tino "e le o matauina". O lona uiga, i soʻo se tasi e siaki lo latou mamafa, e mafai ona faʻaaogaina lenei vailaʻau e aunoa ma le fefe,
  • № 14. E ese mai i lea mea e aofia ai na o le erythritol faʻatasi ma le tuatusi. O loʻo i ai mea o le kalori. O loʻo afifiina i totonu o pepa-packs o le 200 kalama ma i se sachetupe e 60 fasipepa.


E ese lava, e taua le faʻapipiʻiina o ituaiga o mea faʻafefiloi e pei o le Erythritol ma Sweet:

  • Erythritol. Mea saogalemu atoatoa, faʻamalosi mai mea masani, e aunoa ma le GI ma le kalo carorie. O le mea lea, o le fua o aso taitasi o le suamalie e le faatapulaaina. O le oloa e matua suamalie, ae le o le sugary. Ona o le malosi o le vevela o le vevela (e tumau i le vevela o le 180 ° C) e masani ona faʻaaoga i le kuka. Faia i ni pusa eseese o le 200 g,
  • stevioside Sweet. Faʻailoaina mo le maʻisuka. Laʻau sauniuni. E sili ona lauiloa pe a faatusatusa i laulaau moni o stevia (o se laau manaia tele). O se mea suamalie tele lea e faʻaaoga lelei i meaʻai mo le toto maualuga, atherosclerosis ma le gaʻo, faafitauli o le gastrointestinal. E maua i le paʻu pepa, lea e faigofie mo le kukaina. E toetoe a leai se mea e faʻaoga ai le kalori: 0.2 Kcal. Faʻatupeina i faletupe o le 90 g.

O faʻamanuiaga ma aʻafiaga o suka e sui ai Fit Parade

E pei lava o isi fualaau faasaina, e iai le lelei ma le le lelei o Fit Parad. O lea la, o le faʻaopoopoga e aofia ai:

  • uiga lelei o le tofo, e toetoe lava a le ese mai le suka e masani ona tatou masani ai,
  • o le fualaau faasaina e puipuia i le maualuga (sili atu i le 180 ° C) le vevela. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaogaina e avea o se mea manogi i le kuka,
  • maualalo oe.
  • mafai ona fesoasoani e taulimaina vaisu suka. O le mafuaaga lena e masani ona fautuaina ai mo le maʻisuka,
  • o le paluga e matua taugofie ma e tele lona lautele,
  • e maualalo (pe toetoe lava leai) calories. O se tulaga taua lenei mo tagata o loʻo tauivi ma le mamafa o le mamafa,
  • tau talafeagai ma le gafatia e faʻatau se oloa faʻamaonia i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa.

Ae e le mafai e se tasi ona paʻi i luga o le fesili i le matautia o lenei mea suamalie. E masani lava ona tupu pe a uma le faʻaaogaina o lenei paluga. Ma le taimi foi e le amanaiaina ai faatonuga o le fualaau faasaina. Fit Parade e aofia ai le sucralose.

FitParad laina oloa

O lenei mea o se vailaʻau vailaʻau lea e mafai ona afaina ai le tulaga o se tagata o loʻo i ai se tasi faʻalepale ile elemene. E le tatau ona faʻaaogaina le suamalie i fualaau faasaina. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai i ni faʻafitauli e le manaʻomia.

O le meafaigaluega e matua faʻasaina:

  • matutua ua mafatia mai maʻi o gaʻo poʻo le ate,
  • faatasi ai ma allergies i vaega o le fualaau faasaina,
  • faʻapea foʻi le maʻitaga ma le lactating.

O mea e le lelei, e tatau ona e iloa e le o malamalama lelei ia vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina. E tatau i tamaiti ona faʻauʻu le Fit Parade ma le faʻaeteete.

Fautuaga mo le faaaogaina


O le fualaau atoa o fualaau faasaina e eseese i le mafai ona faaaoga i le sauniuniga o oloa e le gata mo le maʻisuka, ae mo i latou foi e mataituina lo latou mamafa.

E tasi le gram o Fit Parade (Nu.1) e mafai ona suia le lima kalama o le suka masani. O lona uiga e na o le lua selau kalama o lenei mea suamalie e mafai ona suia ai le kilokalama o le suka.

E tatau ona manatua o le fualaau fautuaina o le fualaau faasaina e 45 g i le aso. Ma faʻaaogaina tele, o le manava manava e mafai.

E Mafai Ona Mafai Ona Maitaga?

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...


E tusa pe mafai ona faʻaaoga mea suamalie i le taimi o le maitaga, e tele feteʻenaʻiga manatu, aua o nisi taimi e manaʻo tele ai se tagata i se mea suamalie.

O nisi fomaʻi e talitonu o tamai tofo o mea suamalie e le o se mea e sili ona leaga.

Ae o le isi itu, o le suka, o le vailaʻau, e le tatau ona faʻaumatia i le vaitaimi faʻaletino.

O loʻo i ai se vaaiga e tusa ai ma le mea o le suka (pe o se natura poʻo se vailaʻau) e faʻaitiitia lemu mai fusi fetal. Masalo o le mafuaaga lea e le tatau ai ona e faʻaaogaina mea suamalie e le gata i le taimi o le maitaga, ae ia sauniuni ai foi.

Fit Parade ao leʻi maitaga e leai se faʻalavelave. Ma ao le i amataina, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi.

O le fea mea manogi e sili ona lelei mo le maʻisuka?


Faʻataʻitaʻiga ma faleoloa e ofoina atu se vaega tele o le tele o mea manogi. O ia mea uma e vaevaeina i ni ituaiga se lua: natura ma le faʻaogaina.

O nei igoa e tautala mo i latou lava. Ae o le a le suamalie e sili ona lelei e filifili ai? Ma aisea?

O le mea moni e mo tagata taitoatasi e te manaʻomia e filifili le fua talafeagai. Ma naʻo le fomaʻi e mafai ona tuʻuina atu. O le maʻisuka ua iloa e lamatia i le toto maualuga. O le mafuaʻaga o lenei mea o lona le lava o le puleaina ma le leai o se meaʻai.

Talu ai o mea manogi e le aʻafia ai le gaosiga o le gaosiolosi, o lenei faafitauli e mafai ona foia se vaega. Afai e masani ona faʻaaogaina meaʻai faalenatura i le maʻisuka, o nei ua gaosia e le synthetic "ia". E matua aoga lava i le gaogao.

Fit Parade i mataupu eseese, ese i le tuufaatasiga. O le filifiliga o se faʻafefiloi lelei e tatau ona faʻavae e le gata i luga o mafuaaga o mea e fiafia i ai, ae, e pei ona taʻua muamua, ae faʻapea foʻi i le fomaʻi.

Tau ma le mea o loʻo faʻatau atu ai


O le faʻataʻitaʻiga lelei e mafai ona faigofie ma vave faʻatonuina i le initaneti. O le lelei o lenei metotia o le faʻatauina o loʻo faʻatagaina i totonu o le atunuʻu, auala eseese o le totogiina, o le i ai o se faʻaitiitiga o polokalama.

Ae mo le tau, e faalagolago tonu lava i le ituaiga o le faʻamalolo o le suamalie.

Fit Parad i le tau o le 100-500 rubles. O lea la, faʻailoga numera numera 7 e tusa ma le 150 rubles., Numera 10 ma le 11 o le faasologa o le 400 rubles.

Eseesega o suka e suitulaga i mea faʻafefiloi

E pei ona e iloa, o mea suamalie o loʻo i ai uma e gaosia ma masani ai. I le tulaga muamua, e leai se uiga e talanoa ai e uiga i mataupu o aoga aoga oi totonu ia i latou. E fautuaina e le sili atu ona faʻaaogaina nai lo le tasi le tausaga.

O le nofoaga masani o lo latou faʻaaogaina o le puipuia lea o faʻamaʻi mai. Fit Parade o se mea suamalie faalenatura ma e aofia ai tulaga sili ona lelei o lenei vasega o oloa.

E toetoe lava a suia atoa le suka, ae faʻaitiitia le calorie o le taumafataga, ae aunoa ma le faʻaleagaina o le tofo o le meaai. Aemaise lava, o tagata gasegase maua i le maʻisuka e mafai ona faʻaogaina lelei lenei oloa.

E tatau foi ona e faamamafaina le taua taua o le Fit Parade: e faigofie ona onosaia le faateleina o le vevela e oo i le 200 tikeri Celsius. O lenei mea e mafai ai ona faʻaaoga pe a tao le tao.

O le mea lea, o lenei mea e mafai ai ona 'oliʻoli i meaʻai matagofie e aunoa ma ni faʻafitauli e ono tulai mai ma le faʻaaogaina o le suka. O lenei oloa e leai se uiga o le tele o isi mea suamalie.

O le suamalie o loʻo maua i le tele o lomiga. E lauiloa i numera. O filifiliga taʻitasi e iai ona lava eseesega. O le a matou taʻu atili atu ia i latou:

  • № 1
    - O se faʻafefiloi o mea suamalie, lea e aofia ai le Jerusalem artichoke extract. O le suamalie o lenei oloa e lima taimi le suamalie o le suka,
  • № 7
    - toetoe lava a tutusa uma le ituaiga muamua, sei vagana ai e leʻo aofia ai lenei faʻamatalaga,
  • № 10
    - e sefulu taimi sili atu le suamalie nai lo suka. O loʻo aofia ai le atisina o le atisosisi a Ierusalema,
  • № 14
    - o le faʻafefiloi e tutusa ma le Nu. 10, ae leai ni faʻaopoopoga i le tulaga o mea faʻapitoa.

Tuʻuina o le suka e suitulaga i le Fit Parade Nu. 10.

E iai foi isi ituaiga o mea suamalie.

O le a le tele o le tau a Fit Parade?

O nisi nei o filifiliga:

  • O le faapipiiina 200 grams o le Fit Parade Nu.1 o le a tau e 302 rubles,
  • 180 g o le Numera 10 o le a tau 378 ru,
  • Nu. 7, 180 kene i le auala lava lea e tasi mo le Numera 1 ei ai le tau e 302 rubles,
  • Fit Parade Nu. 7, o loʻo i ai faʻamaumauga o le rosehip, 180 kenera o le a tau e 250 rubles.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sui a le FitParad No. 1 le suka e aofia ai suamalie faalenatura (stevia, Ierusalema artichoke extract), faʻapea foʻi ma mea gaosia (sucralose ma erythritol). O Stevia e lauiloa mo ona meatotino antimicrobial, faʻamalosia le puipuiga ma le aveesea o le cholesterol mai le tino o le tagata. E fautuaina e le au atamamai o se vailaau sili ona lelei mo le maʻisuka, pancreatitis ma le gaʻo.

O le sucralose e aoga i totonu o le mea o loʻo faʻamalamalamaina i le leai o le kalori ihirangi, ma, e ui i le sese sese e uiga i sui gaosia, e le tumau i le tino. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaogaina i le taimi o le maitaga ma le susu. O le FitParad No. 10 foi na te faʻaalia se lisi tutusa o vaega.

O le FitParad No. 7 e le ese tele mai ituaiga na tuʻuina atu i luga. I lenei tulaga, ia gauai atu i le mea moni e faapea:

  • o le suamalie e leai se taimi mulimuli ane, ae o le Jerusalem artichoke extract ua suia i se vaega o sipuni o le rose, o le mafuaʻaga lea e sili atu ona maualuga lona caloric (19 kcal),
  • i le tau o sopo o le rosa, o loʻo faʻatulagaina i totonu o lenei vailaʻau vitamini C, P, K, PP, B1, B2 ma le E, faʻapitoa o fualaʻau,
  • o le tuufaatasiga e faamatalaina i se manaia tele, latalata i le suka,
  • o le tulaga e ono lamatia ai lou soifua maloloina e matua laʻitiiti lava.

O le suka e suitulaga ia Fit Parad e mafai ona faʻaaogaina i le fanua o le kuka mo le taoina poo, mo se faʻataʻitaʻiga, jam. I le faʻaopoopoga, i lenei auala, o le faagasologa o le faʻaaogaina o le calcium e faʻapitoa. Pe a filifilia le tasi e sili atu poʻo le sui o le suka e lelei, e taua tele le faʻamautinoa o se mea e tasi e le afaina.

O le filifiliga o le suauu e tatau ona faavae i manatu taua nei:

  • sili atu le faʻatau i faleoloa faapitoa,
  • suesue le lisi o vaega na aofia ai i totonu ao lei faatauina mai,
  • faʻafeiloaʻi ma le faʻaeteete i oloa ma se tau e masalomia le tau.

  1. Numera 1 - o loʻo i ai se faʻamatalaga mai le atisisene o Ierusalema. O le oloa e 5 taimi sili ona suamalie nai lo le suka masani.
  2. Nu. 7 - o le faʻafefiloi e tutusa ma le oloa na muamua atu, ae leai ni faʻamatalaga.
  3. Nu.9 - ua iloga i le eseesega o lona tuufaatasiga, lea e aofia ai le lactose, lekino dioxide.
  4. Nu.10 - e 10 taimi e sili atu ona suamalie nai lo gaʻo masani ma e aofia ai le Jerusalem artichoke extract.
  5. Nu. 14 - o le oloa e talitutusa ma le numera 10, ae e leai se atinaʻe ile atisosisi a Ierusalema i lona tuufaatasiga.

E tatau ona faʻatau le faʻafefiloi ia amanaʻia fautuaga faʻapitoa.

O le mea sili ona lelei O le faʻafefeteina o loʻo faʻatusalia e se faʻalapotopotoga uma o mea faʻafefiloi, lea e fesuisuiai ma le tofo, ma aofia ai le 0 kcal.

I le taimi nei, i le faʻatau atu, e mafai ona e maua ni ituaiga o meaʻai - "Erythritol", "Suite" ma le isi i lalo ole numera 1, 7, 9, 10, 11, 14.

O se auiliiliga auiliili o vaega taitasi o paluga o le a fesoasoani i le auiliiliga o ana meatotino ma ona manuia faʻalesoifua maloloina.

Faaaogaina o le maʻisuka

O nisi tagata latou te aloese mai luga o le suamalie mo le maʻisuka ma le tiga, latou te lagonaina le tapulaa. E iloa o le suamalie suamalie e mafua ai lagona lelei, o se lagona fiafia.

O le fofo lelei i se tulaga faʻapea o le sasala a Paradaiso mo le maʻisuka. O le a le faateleina le kulukose i totonu o le toto, lea e le mafai e le tino ona gauai.

E leai se manaʻoga e faʻamatalaina le taua o le faatumauina o se kulukosese saogalemu i le maʻisuka. O le mea lea, o le faʻaleagaina poʻo le faʻamanuiaina o le faʻaaogaina o le suauu o Fit Parade e leʻo talanoaina - e taua.

O faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻaleagaina

O le faʻaaogaina o se mea manogi e ono i ai se aafiaga leaga i vaega nei o tagata:

  • maʻitaga
  • tina i le taimi o le fafaga,
  • tagata matutua gasegase (silia ma le 60 tausaga),
  • tamaiti (lalo ifo o le 16 tausaga),
  • tagata gasegase ma se faʻaopoopoga faateleina e atiina ae ni faʻafitauli o le maʻi.

O le le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻapipiʻi i le meafaigaluega e mafai ona faʻaosofia ai le maualuga.

O tagata e fia fesuiaiga i se soifua maloloina lelei, e lelei tele le lafoaia atoa o suka ma isi mea eseese.

O a faʻamanuiaga ma faʻafefete o le meaʻai suamalie Fit Parad?

O lenei suamalie ei ai ana lava uiga. Muamua, seʻi tatou talanoa e uiga i ona lelei:

  1. O lona tofo e toetoe lava a tutusa ma le suka masani,
  2. E mafai ona faʻafeiloaʻi le vevela lelei, lea e mafai ai ona faʻaaogaina i le sauniuniga o meaʻai matagofie,
  3. E mafai ona faʻaaoga lelei e faʻafetaui ai vaisu suka. O le faʻaaogaina mo le tele o masina, e mafai ona e faʻamaloloina lenei amio leaga, ma mulimuli ane lafoai le suka. O nisi tagata tomai faapitoa e talitonu e ono lua tausaga nei,
  4. Tau taugata ma se eseesega filifilia o lenei mea suamalie,
  5. Faʻaaogaina mo i latou o loʻo mananao e aveesea le mamafa pe na o le mataituina o latou mamafa,
  6. Laʻau faʻaititia
  7. Faʻataunuʻu le le lelei
  8. Fesoasoani i le faʻaaogaina o le calcium e le tino ona o le i ai o inulin.

Ia tatou talanoa nei i nisi o ona vaivaiga:

  • E pei ona taua i luga, e le tatau ona faia faatasi i nisi taimi o fualaau faasaina. E mafai ona oʻo atu i faʻafitauli.
  • O le sucralose e le o se mea masani. O lenei vailaau e mafai ona afaina tele ai le soifua maloloina o nisi tagata pe a fai ei ai se tasi e le faapalepale i lenei oloa.

Tagata asiasi i luga o le faitotoa? Leai se fefe! O le a naʻo le ala.

Afai ua amata le vaitau o le pumpkin, o lona uiga o le faatauina mai mo le kukaina o ipu suamalie. E i ai nisi o fualaau lelei mo se multicolo. O le a manaia ma maloloina!

Ma o le a e mauaina suʻega sili ona lelei mo le teuina o fuamati mago mo le taumalulu.

"Fit Parade" ei ai tulaga lelei nei:

  • o mea uma o aofia ai i lona tuufaatasiga ua faatagaina mo le faaaogaina,
  • e le mafua ai se faateleina i le glycemia,
  • suia le suka, faʻatagaina ai le maʻisuka ia aua le faʻasaʻo ese le suamalie.

E ui lava i le maualalo o le kalori i totonu o le oloa, e tatau i tagata ona faʻatapulaʻa le aofaiga o mea suamalie i a latou meaʻai. O le filifiliga lelei o le teenaina lea o latou, e faʻaalia ai o le faasaoina o le lisi naʻo fua.

Le aoga o le suka e sui ai:

  1. E tofo tutusa ma le suka masani..
  2. E faʻaaogaina ma le manuia i le gaosiga o le gaosiga ona o lona gafatia e faatumauina meatotino ile maualuga o le vevela.
  3. E mafai ai e se tagata ona taulimaina le manaoga o loʻo i ai nei mo le suka. O le tele o masina o le faʻaaogaina o se mea e suitulaga i le faʻavaivaia o lenei masaniga, ona oʻo loa lea i le lafoai atoa. E tusa ai ma tagata atamamai, e manaʻomia e nisi tagata le lua tausaga e ausia ai sea taunuuga.
  4. E mafai ona e faʻatau se sui i le toetoe o falemaʻi uma poʻo le vaimatua. O le tau mo lea mea e taugofie, o le mea lea o le meafaigaluega e sili ona lauiloa.
  5. O se mea aoga mo tagata e fia faʻaumatia nisi pauna.
  6. Mea e leai se aoga ma maualalo-kalori.
  7. Faʻaleleia le faʻaaogāina o le calcium. E mafua ona o le i ai o inulin i le sui.
  8. Faʻafetaui uma tulaga manaomia o le lelei ma le gaosiga.

  • o le sui e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli pe a faʻaaoga i le faʻatasi ma togafitiga faʻatasi ai ma fualaau o loʻo lisiina muamua,
  • e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o tagata pe afai o loʻo i ai lona faʻalepalema i vaega o loʻo fausiaina,
  • e le o se mea moni atoatoa.

O aoga o le oloa o le a avea ma mea faitino pe afai e faʻaaoga tatau. O le metotia faʻatagaina mo le faʻaaogaina i aso taitasi e le tatau ona sili atu i le 46 g.

O le siʻitia o le aofai o le sui i le taumafataga e mafai ona afaina ai le soifua maloloina ma afaina ai aʻafiaga. E taua le manatuaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lona tulaga muamua ma e aunoa ma le faʻaopoopoga o isi oloa, faapea foi i luga o se manava gaogao, e mafai ona faʻaititia ai le gaioiga o le inumaga po o isi totoga.

O le filifiliga lelei o le suʻe lea i se vai, lea e mafai ai:

  • faʻamaonia le kulukose (atonu e manaʻomia se taimi)
  • faateleina le metabolism carbohydrate.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o le sahzam e tusa ai ma lisi ua tuʻuina atu e mafai ona taʻitaʻia ai se faʻaleleia atili o le soifua maloloina o tagata e maua i le maʻisuka.

Faʻamatalaga i fomaʻi ma tagata faʻatau

I le tele o fesoʻotaʻiga e mafai ona e mauaina se numera tele o iloiloga e uiga i le Fit Parade. O lea, mo se faataitaiga, Azova E.A. (endocrinologist mai Nizhny Novgorod) i le taimi o lana talanoaga ma tagata maʻi na maua i le maʻisuka na taʻua ai tulaga lelei o le Fit Parade Numera 1.

Na ia faamamafaina foi e foliga mai (pe a faatusatusa i isi mea suamalie) ma se tau e taliaina ma maualuga le taua mo le tino.

Endocrinologist Dilyara Lebedeva fautuaina (e le gata o se fomai, ae o se tagata faatau) Fit Parade Numera 14, e faamalamalama ai lenei mea:

  • 100% natura
  • leai ni auala,
  • maualuga maualuga
  • tau talafeagai.

Nu. 14 e le afaina ai le inisalini ma e le o caloric. A e faʻatau mai soʻo se mea manogi i totonu o le falemaʻi poo le supamaketi, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete le faʻamatalaga i luga o le afifi, suʻesuʻe i iloiloga o tagata.

I le faia o se faʻaiuga, e fautuaina e feutagai ma se fomai faapitoa i se faʻaopoopoga.

O le toʻatele o tagata faʻapitoa e tuʻuina atu ni iloiloga lelei mai le fualaau faasaina Nu. 1, Nu. 10 ma le Nu. 7.

Tuua Lau Faamatalaga