Faʻafefea ona faʻaaoga Metglib?

Faʻamolemole ae leʻi faʻatau au pepa Metglib ua lilo i le tafeaga. 2.5 mg + 400 mg, 40 pcs., Siaki faʻamatalaga e uiga i ai ma faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa pe faʻamautinoa le faʻamalamalamaga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa ma le pule o la matou kamupani!

O le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o le saite e le o se ofo lautele. E i ai le aia tatau a le kamupanī e faia suiga i le mamanu, mamanu ma le afifiina o oloa. O ata o oloa o loʻo i totonu o ata o loʻo tuʻuina atu i le faʻasalalauga i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona ese mai faʻamuamua.

O faʻamatalaga i luga o le tau o oloa o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻasalalauga i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona ese mai le mea moni i le taimi o le tuʻuina o le poloaiga mo le oloa tutusa.

Faʻatau

1 papalama e aofia ai:

mea gaosi: metformin hydrochloride 400 mg, glibenclamide 2.5 mg,

o meaʻai: calcium hydrogen phosphate dihydrate 50 mg, masini masini masima 45 mg, masscarmellose sodium 12 mg, sodium stearyl fumarate 3 mg, povidone 52 mg, microcristalline cellulose 35.5 mg, memele ata: Opadry orange 20 mg, e aofia ai: hypromellose (hydroxypropyl methyl cellulose ) 6.75 mg, masini vai (hydroxypropyl cellulose) 6.75 mg, talc 4 mg, dioxide omea 2.236 mg, uila uila uila mumu 0.044 mg, uʻu uila samasama samasama 0.22 mg.

Faʻataʻitaʻiga

O se tuufaatasiga tumau o ni vailaʻau o le hypoglycemic oralise o vaega eseese o vailaau faafomai: metformin ma glibenclamide. Metformin e aʻafia i le vaega o biguanides ma faʻaitiitia ai mea o loʻo maua i le glucose basal ma le postprandial i le plasma toto. Metformin e le faʻaosofiaina ai le inisalini, ma o lea e le mafua ai le hypoglycemia.

E 4 faiga o gaioiga:

- faʻaitiitia le gaosia o le kulukose i le ate e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis,

- faʻapupulaina le lagona o gasegase i le inisalini, o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le kulukose e ala i siama i maso,

- faʻatuai le mimiti o le kulukose i le gastrointestinal tract,

- faʻafaigofie pe faʻaititia le mamafa o le tino i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Ituaiga 2 maʻisuka i tagata matutua:

- faatasi ai ma le le atoatoa o togafitiga o le soifua maloloina, faamalositino ma le monotherapy na muamua atu i le metformin poo le sulfonylurea,

- ia suia le togafitiga muamua ma lua vailaʻau (metformin ma se sulfonylurea derivative) i tagata mamaʻi ma le maualuga ma pulea lelei le maualuga o le glycemia.

Contraindications

- Faʻaaogaina o le metformin, glibenclamide poʻo isi sulfonylurea, faʻapea foʻi isi vaega o sauniuniga Metglib,

- ituaiga 1 maʻisuka

- ketoacidosis o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka,

- le faʻaaogaina o le lapopoʻa poʻo le faʻaaogaina o le tino (le faʻamaonia o le creatinine e itiiti ifo i le 60 ml / min),

- faʻafitauli matuia e mafai ona oʻo atu ai i se suiga i galuega tau fatuga: maʻi inu, faʻamaʻi pipisi, faʻalavelave, faʻaaogaina o mea faʻapitoa i mea faʻapitoa,

- faʻamaʻi poʻo le faʻasolosolo faʻamaʻi e maua mai i le hypoxia o le tino: o le fatu poʻo le faʻanofoina o le tino, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le myocardial,

-o le gaioiga, o le taimi o le susu,

- pulega faʻapitoa o miconazole,

- faʻamaʻi pipisi, faʻasologa o taotoga tetele, manua, mumu tele ma isi tulaga e manaʻomia ai togafitiga insulin,

- o le ava malosi, inu ava malosi,

- lase acidosis (e aofia ai le talafaasolopito),

- tausisia o meaai maualalo maualalo (lalo ifo o le 1000 kcal / aso),

- o tamaiti e oʻo i le 18 tausaga.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tagata e sili atu i le 60 tausaga le matutua o loʻo faʻatino galuega mamafa mamafa, lea e fesootaʻi atu i le faateleina o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acid i totonu oi latou.

- faʻasologa o le pituitary i luma,

- faʻamaʻi o le fomaʻi o le thyroid (faatasi ai ma le solia o lona galuega)

- i luga o le matutua ua silia ma le 70 tausaga le matua ona o le lamatia o le hypoglycemia.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga nei e mafai ona tutupu i le taimi o togafitiga ma Metglib®. WHO o loʻo faʻavasegaina le aʻafiaga o aʻafiaga itu:

masani lava - ≥1 / 10 tofiga (> 10%)

e masani lava mai le 1/100 i le 1% ma

e le masani - mai le 1/1000 i le 0.1% ma

seasea - mai le 1/10000 i le0.01% ma

Faʻavasegaga o mea e leʻo manaʻomia e faʻaalia e tusa ai ma le faʻaleagaina o totoga ma okeni (fomaʻi fomaʻi mo tulafono faatonutonu Med-DRA).

- Faʻasalaga o le toto ma le tino o le tino:

O nei faʻalavelave leaga e mou atu pe a maeʻa le faʻamalosi.

Faʻatau: leukopenia ma le thrombocytopenia.

E seasea lava: agranulocytosis, anemia hemolytic, aplasia manua osia, ma pancytopenia.

- Faʻasalaga o le tino puipuia:

E seasea lava: osofaʻi anaphylactic.

O gaioiga o le hyperpersisitivity i le sulfonamides ma a latou mea e mafai ona tupu.

- Faʻafitauli mai le gasegase ma meaʻai: Hypoglycemia.

E le taumate: o le tele o le siafi o le hepatic ma le siaki.

E seasea lava: lactic acidosis.

Faʻaititia le absorption o vitamini B12, faʻatasi ai ma se faʻaitiitia o lona faʻamaualuga i le toto toto ma le faʻaaogaina umi o le metformin. Afai e iloa le measina megalobili, atonu e tatau ona mafaufauina le mafai o se ituaiga o mea. Faʻafefiram-tali tutusa ma le ethanol.

- Faʻasalaga o le faʻalavelave popole:

E masani lava: faʻaosoosoina le tofo ("tofo" le tofo i le gutu).

Faʻalavelave faʻafiafia: I le amataga o togafitiga, o le faʻaleagaina o le visile le tumau e mafai ona tupu ona o le faʻaitiitia o le kulukose toto.

- Faʻafitauli o le gastrointestinal tract:

E tele lava taimi: faʻalavelave, vomiting, manava manava, tiga o le manava ma le leai o se manaʻo. O nei faailoga e taatele i le amataga o togafitiga ma i le tele o tulaga e pasi lava na o latou. Ina ia puipuia le atinaʻeina o nei faailoga, e fautuaina e ave le vailaau i totonu o le 2 pe 3 inumaga, o le faʻagesegese tele o le fualaau oona e faʻaleleia ai lona faapalepale.

- Faʻafitauli mai le ate ma le biliary tract:

E seasea ona tupu: o faʻafitauli ole galuega ole ate poʻo le hepatitis e manaʻomia ai le faʻavaivai o togafitiga.

Faʻafitauli mai le paʻu ma gaʻo faʻapipiʻi:

Faatauvaʻa: gaioiga o le paʻu, e pei o le: pruritus, urticaria, masilopapular rash.

E seasea lava: paʻu paʻu pe vasceitis vascitis, polymorphic erythema, exfoliative dermatitis, faʻataʻitaʻiga.

- Laboratory and instrument instruments:

Faʻaauau: o se faʻaopoopoga i le faʻamanuiaga o le urea ma le creatinine i le siama mai le faʻalelei i le faʻalelei.

E seasea lava: hyponatremia.

Fegalegaleaiga

Faʻatasi ma le faʻaaogaina o glibenclamide

E mafai e Miconazole ona faʻaosoosoina le atinaʻeina o le hypoglycemia (e oʻo i le atinaʻe o coma).

Metformin

O vailaʻau vavalalata o le Iodine: faʻalagolago i le galuega, o le fualaau faasaina e tatau ona faamutaina i le 48 itula muamua pe i le maea ai foi o le puleaina o sooga o iodine.

Faʻasalalauga Fautuaina: Faʻatasi ma le faʻaaogaina o le sulfonylurea

Ethanol: o se tali e pei o le faʻapalapala (ethanol inlerance) e seasea ona matauina ao aveina le ethanol ma glibenclamide. E mafai e Ethanol ona faʻapupulaina le aafiaga o le hypoglycem (e ala i le taofiofia o faʻasalaga taui poʻo le faatuai o lona le faʻamalosia o le tino), lea e mafai ona fesoasoani i le atinaʻeina o le hypoglycemic coma. I le togafitiga ma Metglib®, e tatau ona aloese mai le ava malosi ma vailaau e aofia ai le ethanol. Phenylbutazone faateleina le aafiaga o le hypoglycemic derivatives (sulfonylurea derivatives (suia o mea e maua mai i le sulfonylurea i nofoaga e fusifusia ai le protein ma / pe faaitiitia ai le latou manava). E sili ona lelei le faʻaaogaina o isi fualaau faʻamalosi e le faʻaalia ai le tele o fegalegaleaiga, poʻo le lapataʻiina o le tagata maʻi e uiga i le manaʻomia o le pulea lelei o le maualuga o le glycemia, pe a tatau ai, e tatau ona fetuunai le fualaau pe a faʻaaogaina le vailaʻau faʻasaina.

Faʻatasi ma le faʻaaogaina o glibenclamide

O le Bozentan i le tuufaatasiga ma le glibenclamide e faateleina ai le lamatiaga o le gasegase.

E fautuaina e te aloese mai le tagofia o fualaau faasaina i le taimi e tasi. O le aafiaga hypoglycemic o le glibenclamide e mafai foi ona faaitiitia.

Metformin

Ethanol: O le lamatiaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis e faʻapupulaina i le inu malosi o le ava malosi, aemaise lava i le tulaga o le matelaina, po o le le lelei o mea taumafa, poʻo le le mafaia o le ate. I le togafitiga ma Metglib®, e tatau ona aloese mai le ava malosi ma vailaau e aofia ai le ethanol.

Le auala e fai ai, auala o le pulega ma fuataga

O le fualaau ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faapea foi le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, muamua lava, e tusa ai ma le setete o le gasegase o le gasegase o le gasegase, e fuafua i le maualuga o le kulukose i le toto plasma. E pei o le tulafono, o le muamua fualaau e 1-2 lapalai i le aso ma le taumafataga autu, faatasi ai ma le filifilia malie o le fualaau seia oʻo ina ausia le faʻamautuina tumau o le glucose concentrate i le plasma toto. Ole fua ole fua ole aso o Metglib® o le 6 papa, vaevaeina i 3 atumaga.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga, o le hypoglycemia e mafai ona tupu ona o le i ai o se sulfonylurea o mea na maua i le sauniuniga.

O le agavaʻa e faʻamaonia ai le faʻaleagaina o le hypoglycemia e aunoa ma le leiloa o le malamalama ma faʻaaliga o le neurology e mafai ona faasaʻo e ala i le faʻaaoga vave o le suka. E tatau ona faia le fuataga o fualaau ma / poʻo le suia o le meaai. O le tupuga o gaioiga ogaoga o le hypoglycemous i tagata mamaʻie maua i le maʻisuka, faʻatasi ai ma coma, paroxysm, poʻo nisi faʻafitauli o le neurology, e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi faʻafuaseʻi. O le pulea lelei o se fofo solution e tatau ona talafeagai vave lava pe a maeʻa le siaki poʻo le masalosalo o le hypoglycemia, aʻo le i faia le falemaʻi o le maʻi. A maeʻa ona toe malamalama, e tatau ona tuʻuina atu i tagata mamaʻi mea taumafa i le gaʻolaʻo gaʻo (ina ia aloese mai le toe faʻaleleia o le hypoglycemia).

Pasema glibenclamide e mafai ona faateleina i tagata gasegase e maua ai le maʻi ate. Talu ai ona o le glibenclamide e malosi lona fusifusia i aʻafiaga o le toto, o le fualaau faasaina e le o faʻamalosiina i le taimi o le tui.

O le umi ole umi poʻo le i ai o mea faʻalavelave faʻafefiloi e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻe o le siako acid, talu ai o le metformin o se vaega o le vailaʻau.

Lactic acidosis o se tulaga e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi faafuasei, togafitiga o le lactic acidosis e tatau ona faia i totonu o se falemaʻi. O le togafitiga sili ona mataalia mo le aveesea o le lactate ma le metformin o le faʻamaʻi.

Samoa International Nonproprietary Name

Glibenclamide + Metformin (Glibenclamide + Metformin)

O le vailaʻau o loʻo aofia i totonu o le kulupu o fualaau e faʻasaʻo ai le kulukose toto.

A10BD02. Metformin faʻatasi ma sulfonamides

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le fualaau faasaina ua i ai i le ituaiga o meaʻai. I le avea ai ma mea autu e aoga ai, metformin hydrochloride ma glibenclamide e faʻaaogaina. O latou faʻaauau i le 1 papafa: 400 mg ma le 2.5 mg. Isi vaega e le faʻaalia ai le gaioiga o le tino:

  • calcium hydrogen phosphate dihydrate,
  • suauu maso
  • kesi gaʻocarmellose,
  • sodium stearyl fumarate,
  • povidone
  • microcrystalline cellulose.

O loʻo maua le oloa i totonu o pusa faʻapitoa o 40 pcs.

O le fualaau faasaina ua i ai i le ituaiga o meaʻai.

Pharmacokinetics

O le suamalie o le glibenclamide pe a ulu atu i le vaega o meaʻai e 95%. Mo le 4 itula, o le faailoga maualuga o le gaioiga o le vailaau e maua. O le lelei o lenei koniteina o le toetoe lava a uma ona tuʻuina atu i masini plasma (e oo atu i le 99%). O se vaega taua o le glibenclamide ua liua i le ate, ma o le taunuuga lea e 2 ni metabolites ua faia, e le o faaalia ai le gaioiga ma e mafua mai i le manava, faapea foi ma fatugaʻo. O lenei faagasologa e alu i le vaitaimi e 4 i le 11 itula, lea e fuafuaina e le setete o le tino, o le vailaau o le gaioiga galue, o le i ai o isi faʻamaʻi.

Metformin o loʻo faʻagasolo malie ile tino, o lona bioavailability e le silia le 60%. O lenei mea e sili atu le vave nai lo le glibenclamide. O le mea lea, o le maualuga aupito sili ona aoga o metformin e faʻamautinoaina ile 2.5 itula pe a uma ona ave le fualaau.

O lenei tuufaatasiga o loʻo i ai se toe faʻafoʻi - o se faʻaitiitia o le saoasaoa o le gaioiga ao 'ai meaai. Metformin e leai sona malosi e fusifusia ai i aʻafiaga toto. O le vailaau e faʻateleina e le suia, pei vaivai faʻaleagaina. O fatugaʻo e nafa ma lona faʻamalosi.

Metformin e leai sona malosi e fusifusia ai i aʻafiaga toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le mafuaʻaga autu o le faʻafaigofie lea o le tulaga i le maʻisuka ituaiga 2.

O galuega nei e faia:

  • fomaʻi toe suia o faʻataʻitaʻiga muamua i tagata gasegase e maualuga le kulūkose,
  • tuʻuina atu o taunuʻuga e uiga i le talaaga o le le aoga o togafitiga o meaʻai, faʻamalositino i le togafitiga o tagata mamaʻi.

Ma le faʻaeteete

Ole numera o faʻamaʻi ole aiga e maitauina e manaʻomia le faʻaaoga lelei o fualaau faasaina:

  • fiva
  • faaitiitia galuega o le gotu pituitary tua,
  • tulaga faʻaleagaina faʻatasi ai ma se soliga le faʻasalaga o le vevela,
  • le atoatoa o le tino.

Faʻatasi ma le maʻisuka

Faatonuga mo le faaaogaina Metglib:

  • i le amataga o togafitiga, e fautuaina e ave 1-2 lapalapa i le aso,
  • mulimuli ane, o suiga o aso taitasi e suia, lea e faalagolago i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ma e taua le ausia o se taunuuga gafatia.

i le amataga o togafitiga, ua fautuaina e ave 1-2 lapalapa i le aso.

Ole maualuga ole aofaiga ole suʻega ile vai mo le maʻisuka ituaiga 2 o le 6 papa. Ma e le mafai ona e aveina i le taimi e tasi. E talafeagai le vaevaeina o le aofaiga faʻamaonia i 3 atumaga ma tutusa vavao.

Mo le gau o le mamafa

E maitauina o le faʻaaogaina o vailaʻau (metformin ma glibenclamide), o vaega ia o Metglib, e mafua ai ona faʻaitiitia le aofaʻi o le gaʻo. Ole fua fautuaina ile aso ole 3 papa. Talia i vaeluaga tutusa. O le togafitiga e 20 aso. Ina ia taofia le foliga mai o le mamafa o le mamafa, o le fuainumera e faaitiitia i le 200 mg tasi, o le aso i aso taitasi e 600 mg.

Ole fualaau faasaina e le maua ai le taunuuga e manaomia e aunoa ma ni fesoasoani. O vailaau i lona tuufaatasiga e na ona fesoasoani i le puipuia o le liua o le malosi i le gaʻo o le tino.

Ina ia aloese mai le faateleina o le tele o le gaʻo, e manaʻomia le faʻaleleia o le tino ma faʻafetaui taumafa ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le vailaau faasaina e faasaina mo le faʻaaoga i le taimi o le gaioiga ma le susu. O vailaau malolosi e ulufale atu i le susu o le tina. Afai ei ai se manaʻoga faanatinati e faʻaaoga lenei fualaau i le taimi o le lactation ma le maitaga fuafuaina, ua faia se togafitiga o le inisalini.

O le vailaau faasaina e faasaina mo le faʻaaoga i le taimi o le gaioiga ma le susu.

O ai ua faʻamaonia le fualaau faasaina

O le lautele o Metglib o le ituaiga 2 maʻisuka ituaiga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faʻamaonia e le o le amataga o le faʻamaʻi, ae faʻatasi ai ma lona alualu i luma. I le amataina o le maʻisuka, o le tele o tagata gasegase na faʻaalia le inisalini o le tui, ma e leai ni suiga i le inisalini. O togafitiga talafeagai i lenei laasaga o se taumafataga e maualalo-carb, faʻamalositino, ma metformin. E manaʻomia le metglib pe a tupu le toilalo.I le averesi, o lenei maʻi ua aliali mai i le 5 tausaga talu ona muamua le faateleina o le suka.

O le Metglib fualaau e lua-vaega e mafai ona faatonuina:

  • pe afai o le togafitiga muamua e le o tuʻuina atu pe sili atu le taimi ua le toe maua se taui mo le maʻisuka,
  • i le taimi lava e maeʻa ai le siama o le maʻisuka ituaiga 2, pe afai o le tagata maʻi e maualuga lona suka (> 11). A maeʻa le faʻavasegaina o le mamafa ma le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini, o loʻo i ai se tulaga maualuga o le fua o Metglib o le a faʻaitiitia pe oʻo foi i Metformin,
  • afai o suʻega mo le C-peptide poʻo le inisalini e sili atu i le masani, tusa lava pe o le a le umi o le maʻisuka,
  • mo le faigofie o le faʻaaogaina, maʻisuka e inu vailaʻau faʻamalosi, glibenclamide ma metformin. Taking Metglib e mafai ai ona e faʻaumatia le numera o papa. E tusa ai ma le maʻisuka, o lenei mea e faʻaitiitia ai le ono faʻagaloina e ave le vailaʻau.

Auala e ave ai Metglib

Metglib inu i le taimi e tasi e pei o meaai. O fualaau faasaina ei ai manaoga faapitoa mo le tuufaatasiga o oloa. I le maʻisuka, e tatau ona i ai i totonu o taumafataga uma ia gaʻo meaʻai, o la latou vaega pito sili ona taua e tatau ona i ai se faʻamaumauga maualalo maualalo.

Faatasi ai ma le faateleina o le numera o laulau, ua vaevaeina i le 2 (taeao, afiafi), ona sosoo ai lea ma 3 inumaga.

Lisi o aafiaga i itu

Le lisi o taunuuga e le manaʻomia e mafai ona mafua mai i le aveina o Metglib:

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Le tele o mea tutupu,%Faʻaiʻuga
E masani lava, sili atu i le 10% o le maʻisukaLeai o le fiaai, le toʻa i totonu o le manava, taotoga o le taeao, manava manava. O le tele o nei aʻafiaga e sili ona maualuga i le amataga o le pulega. E mafai ona faʻaititia e ala i le tagofia o fualaau faasaina e tusa ai ma faatonuga: inu vai i totonu o le manava atoa, faʻatupulaʻia malie le fualaau.
E masani lava, e oʻo atu i le 10%Le lelei le tofo i le gutu, e masani lava o le "metallic."
E le masani, e oo atu i le 1%Ova i totonu o le manava.
E laʻititi, e oʻo i le 0.1%Leukocyte ma le platelet le lava. Faʻafouina le toto e aunoa ma se togafitiga pe a faʻaumatia le vailaʻau. Faʻafeiloaʻiga o le paʻu o le paʻu.
E seasea lava, e oʻo atu i le 0.01%Le leai o sela mumu ma granulocytes i totonu o le toto. Taofiofia o le hematopoiesis. Anaphylactic reactions. Lactic acidosis. Le Lava Avanoa B12. Hepatitis, gaioiga o le ate. Dermatitis, faateleina le lagona i le malamalama ultraviolet.

O le aʻafiaga lautele o Metglib e taua o le hypoglycemia. O lona faʻalavelave tele lava e faʻalagolago i gaioiga a le tagata maʻi i le maʻisuka, o lona uiga la e le mafai ona fuaina lona tulaga lamatia. Ina ia puipuia mai le suka, e tatau ona e 'ai i meaʻai i le gasologa o le aso, aua nei faʻafefe meaʻai, totogi mo mea uumi taimi o meaʻai gaʻo, atonu e te manaʻomia ni meaʻai i le taimi o aʻoga. Afai e le fesoasoani nei fua, e sili atu le saogalemu nai lo le suia o Metglib i fualaau oona.

Faaaoga i le matua

O le faʻaaogaina o Metglib e tatau ona aloese pe afai o loʻo galue le tagata maʻi i galuega mamafa mamafa. I lenei tulaga, ei ai se tulaga lamatia o le lactic acidosis. O nei faʻasalaga e faʻaaoga i tagata gasegase e sili atu i le 60 tausaga E le gata i lea, o le lapataiga e tatau ona faʻaaoga i togafitiga o tagata matutua mai le 70 tausaga pe sili atu. E mafai ona taʻitaʻia ai le hypoglycemia.

Faʻaaoga mo le gaʻo o le galuega

O le vailaau faasaina ua faasaina mo le faaaogaina i le tulaga o le le atoatoa o le galuega a lenei tino. Mafaufau i le maualuga o le creatinine (o le fua faatapulaa o lenei faailo i tane o le 135 mmol / l, i tamaitai - 110 mmol / l).

E faasaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i le tulaga o le toilalo o le ate.

Ava malosi

O le vailaʻau o loʻo fesiligia e fesoasoani i le faʻaalia o se faʻafitauli le lelei i lalo o le aafiaga o le ethanol o loʻo i totonu o le ava malosi. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaopoopoga i le aoga o Metglib faasaga i tua o le taumafa ava malosi, lea e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli.

E tutusa lelei le tutusa ma le tutusa:

  • Gluconorm,
  • Glibomet,
  • Glucovans, ae i lenei tulaga, o le metformin o le metotia e maualuga atu - 500 mg,
  • Metglib Force (aofaiga o metformin - 500 mg).


Gluconorm fualaau faasaina.
O le faʻasologa o fualaau faasaina o le Glibomet.
Glucovans drug formula.
tutusa le fualaau faasaina Metglib Force.


Tuua Lau Faamatalaga