Troxevasin - (Troxevasin -) faatonuga mo le faʻaaogaina

O loʻo maua le fualaau faasaina i ituaiga nei:

  • mamafa gelatin capsules: tele Numera 1, samasama, palaniki, tumu i le paʻu mai le samasama i le samasama-lanu meamata i le lanu, faatasi ai ma le ono mafai ona i ai o mea faʻapipiʻi e faʻamaʻi pe a paʻu (10 pcs i paʻu, i totonu o pepa pepa pepa 5 pe 10)
  • gel mo le faʻaaogaina fafo 2%: mai le lanu enaena i le samasama (40 g i le laminate / aluminium tubes ma se paʻu varnish totonu ua faʻapipiʻiina i se alumini alumini, i totonu o se pusa cardboard 1 tube).

E tasi le capsule e aofia ai:

  • gaioiga galue: troxerutin - 300 mg,
  • vaega fesoasoani: magnesium stearate, lactose monohydrate,
  • atigi: dioxide (E171), lanu lanu samasama samasama (E110), vali quinoline samasama, gelatin.

1000 mg o le gel mo le faaaogaina i fafo e aofia ai:

  • gaioiga galue: troxerutin - 20 mg,
  • vaega o ausilali: carbomer, benzalkonium chloride, trolamine (triethanolamine), o le mea e le mafai ona faʻaaoga, suavai mama.

Troxevasin

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

Tau o falemaʻi i le initaneti:

Troxevasin (Troxevasin) o se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamalosi ma fua faʻamaʻi ma faʻamaʻi-inflammatory, faʻaogaina i togafitiga o le le atoatoa o le tino, veins varicose, etc.

Contraindications

E tusa ai ma faʻatonuga, o Troxevasin ua faʻasalaina i mataupu o gastritis tumau, hypersensitivity i vailaʻau ma ona vaega, maʻi o le gaʻo ma le ulutala duodenal. Ma le faʻaeteete, o se vailaau e faʻamatalaina i mataupu o le le atoatoa. I le taimi o le maʻitaga, ua teena le Troxevasin ile tolu masina muamua.

Faʻataʻitaʻiga

O se faʻamaʻi pipisi e faʻaaogaina i capillaries ma veins.

Faʻaititia le peresi i le va o sela o le endothelial e ala i le fesuiaiga o le fibral matrix i le va o sela o endothelial. E taofia ai le faaputuputuina ma faateleina ai le tikeri o le vevela o le toto mumu, ei ai lona aafiaga e tetee ai le inflammatory.

I le le atoatoa o le vevela, o le Troxevasin ® e faʻaitiitia ai le ogaoga o le edema, tiga, faoa, gasegase o siama, maʻi o le varicose. Faʻamālōlōina faʻamaoniga e fesootaʻi ma le afaina o le afaina - tiga, vevela ma le toto.

Ona o lona aoga aoga i luga o le gafatia ma le tetee atu o pa puipui, o Troxevasin ® e fesoasoani e faʻagesegese ai le atinaʻe o le retinopathy o le maʻisuka. I le faaopoopo atu i ai, o lona aafiaga i luga o le eleele mauoa o le toto e fesoasoani e puipuia ai le lipine vascular microthrombosis.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le absorption e tusa ma le 10-15%. C max i plasma e ausia i le 2 itula talu ona maeʻa le faʻafoega, o le tulaga faʻafomaʻi ile plasma e tausia mo le 8 itula.

Metabolism ma le faʻamalosi

Metabolised i le ate. Faʻasalaga faʻamalosi e le fesuiaʻi ma le urine (20-22%) ma le talo (60-70%).

Faʻasologa o mea

O le fualaau faasaina e faia i le tautala, faatasi ai ma meaai. E tatau ona foloina uma capsules atoa ma se vai na lava.

I le amataga o togafitiga, 300 mg (1 pulou.) Ua faatonuina 3 taimi / aso. O le aafiaga e masani lava ona atiina ae i totonu o le 2 vaiaso, pe a uma ona faaauau le togafitiga i le fua tutusa pe faaitiitia i le fua faatatau ole tausiga o le 600 mg, poo le taofia (ao tumau pea le aoga mo le itiiti ifo i le 4 vaiaso). O le togafitiga e faʻatatau i le 3-4 vaiaso; o le manaʻomia mo se togafitiga uumi e fuafuaina taʻitasi.

I le retinopathy o le maʻisuka, o le fua ole 0.9-1.8 g / aso ua faatonuina.

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina o le Troxevasin ® i le uluaʻi masina muamua o le maʻitaga ua faʻasaina.

I le II ma le III ma le taimi o le lactation (susu), o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ono mafai pe afai o le faʻamoemoega o le togafitiga mo le tina e sili atu nai lo le tulaga lamatia o le pepe ma le pepe.

Faatonuga faapitoa

Afai o le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le malosi o faʻamaʻi o le maʻi e le faʻaitiitia, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

Faʻaaogaina Pediatric

O le aafiaga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le Troxevasin ® i tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga le matua e le lava, lea e manaʻomia ai le lapataiga i lona faʻaaoga.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

O le tagofia o fualaau faasaina e le afaina ai le malosi o le afi ma le mafaufau, e le afaina ai le avetaavale ma galue i auala.

AKTAVIS GROUP AO (Iceland)


Sui i Russia LLC Actavis

115054 Moscow, Gross Street. 35
Tel.: (495) 644-44-14, 644-22-34
Fax: (495) 644-44-24, 644-22-35 / 36
I-meli: [email protected]
http://www.actavis.ru

Troxerutin Zentiva (ZENTIVA, Czech Republic)

Troxerutin-MIK (MINSKINTERKAPS UP, Republic of Belarus)

Faailoga mo le faʻaaogaina

E faʻaaogaina le Troxevasin i le pusa suʻapala e togafitia ai faʻamaʻi nei:

  • gasegase masani ole gaʻo,
  • afaina toto
  • postphlebitic syndrome,
  • faafitauli o gaʻo e fesootaʻi ma veins varicose,
  • otaota (tigā, tiga, gaʻo toto, faʻavaga),
  • afaina ma le le atoatoa o le tino i le taimi o le maitaga (mai le lua o masina).

I le avea ai o se sui o le adjuvant, o capsules troxvasin e faaaoga i le taimi o le togafitiga pe a uma ona aveese veins varicose ma le sclerotherapy o veins, faapea foi ma le togafitiga o le retinopathy i tagata gasegase e maualuga le maualuga, atherosclerosis, ma le maʻisuka.

O le sauniuniga i le foliga o se gel mo le faʻaaogaina fafo o loʻo faʻaaoga i mataupu nei:

  • gasegase masani ole gase, lea eo mai faatasi ma le fulafula ma le tiga ile vae, vevela ma upega, vavao, paresthesias, lagona atoa, vaivai, vaivai vaivai,
  • veinsose veins
  • varicose dermatitis,
  • togafiti
  • pipiʻi,
  • tiga ma le fulafula o se natura matautia (o taunuuga o manua, pupuʻu, manuʻa).

Tosiga ma le pulega

O talavao Troxevasin e faʻafofoga tautala pe a 'ave ma ni meaʻai: faʻamalo uma ma fufulu i lalo ile vai na lava.

I le uluai laasaga o togafitiga, e 1 le capsule (300 mg) ua faatonuina 3 taimi i le aso. A maeʻa le atinaʻeina o se aafiaga taua (e masani lava pe a uma le 2 vaiaso), faʻaauau le togafitiga i le fua tutusa, o le a faʻaititia le togi i le tausiga aupito itiiti (600 mg i le aso), pe taofia le vailaʻau.

O le umi o le aʻoga e mai le 3 i le 4 vaiaso (o le filifiliga i luga o se togafitiga umi e faia e le fomaʻi toatasi).

Mo le togafitiga o le retinopathy o le maʻisuka, o le fualaau faasaina e ave i aso taitasi o le 3 i le 6 capsules (900-1800 mg).

O le Troxevasin i le pepa gel e faʻaaoga tuusao i le nofoaga ua afaina 2 taimi i le aso (taeao ma le afiafi). Afai e talafeagai, e mafai ona faʻaaogaina le oloa i lalo o totoa e fai ai ni fusi poʻo ni fusi. O le gel e faʻapipiʻi lemu i totonu o le paʻu seia maeʻa ona faʻaaoga.

Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga, o loʻo faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o le gel ma le trojevasin capsules. Afai e sili atu ona leaga pe leai foi se aoga mai le faaaogaina i aso taitasi o fualaau faasaina mo le 6-7 aso, talanoa i se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

O le tagofia o fualaau faasaina i totonu o le kapoti e ono mafai ona tuʻuina mai i itu nei:

  • fualaau oona: afaina o le fatu, nausea, erosive ma le ulcerative leions o le gastrointestinal tract, diarrhea,
  • isi faʻaaloalo: vevela, vevela, vevela paʻu.

O le faʻaaogaina o le gel mo le faʻaaogaina i fafo i mea e seasea tupu e mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o le paʻu (eczema, dermatitis, urticaria).

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le gaioiga o le troxvasin i capsules e faʻaleleia i le faʻaaogaina o le acid ascorbic.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le vailaʻau faʻatau fualaau faʻasaina i le tulaga o se gel mo le faʻaaogaina fafo.

O analogu o capitales Troxevasin o: Troxerutin (capsules), Troxerutin Zentiva, Troxerutin-Mick, Troxerutin Vramed (capsules).

O tala tutusa o le Troxevasin gel o: Troxerutin (gel), Troxerutin Vetprom, Troxevenol, Troxerutin Vramed (gel).

Tuua Lau Faamatalaga