Bagomet e faʻaitiitia ai le suka i le maʻisuka ituaiga 2 e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis i totonu o le ate, faʻitiʻitia ai le faʻafefe o le kulukose i totonu o le iniseti ma faʻaleleia ai lona aʻafia e maso maso ma gaʻo.

E le faʻaosofia ai ni peta beta e maua ai le inisalini, o le mea lea e le afaina ai le hypoglycemia.

I le faʻaitiitia o le hyperinsulinemia, e fesoasoani i le faʻaitiitia o le mamafa o le tino i tagata gasegase maualalo i le maʻisuka. E iai sona lipolytic. Faʻaititia le cholesterol atoa.

Faʻavave vave ma gauai atoa le taga i le mea oona. E vave ona tufatufaina atu i luga o masini, ae le o fesoʻotaʻi ma masini plasma. E mafai ona tuʻuina i le mumu toto. E mafua mai i fatugaʻo, toetoe lava leai se metabolism. Faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa, e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le tino.

Auala e ave ai BAGOMET

O le fualaau e tuʻuina taʻitoʻatasi, i le amanaʻiaina o le kulukoseemia. Ole fua muamua o le Bagomet 500 mg o le 2-3 papa / aso. Mo le lelei atili o le faapalepale gaosi, e tatau ona vaevaeina i aso uma i 2-3 inumaga.

O le uluai lava tui o loʻo faʻamatalaina i le tuufaatasiga faʻatasi ma le inisalini.

Afai e manaʻomia, ia faʻaititia le suʻega faifaipea, faatasi ai ma se vaitaimi o le 15 aso. O le maualuga o le fualaau e 6 papa / aso (3000 mg), vaevaeina i ni inumaga se tolu.

Mo tamaiti mai le 10 tausaga, o le uluai metotia e 500 mg / aso, e faia i le afiafi mo meaai. Ole fua pito i maualuga ole 2000 mg / aso (vaevaeina i 2-3 inumaga).

Ole fua pito i maualuga o Bagomet umi 850 mg 3 papa / aso, Bagomet 1000 mg 2 papa / aso.

Ituaiga 2 maʻisuka, faigata i le afaina, ma le le atoatoa o sauniuniga o sulfonylurea.

Contraindications

  • hypersensitivity
  • lactic acidosis, ketoacidosis, precoma ma coma
  • ate ma le fatu fatu
  • ogaoga faʻamaʻi pipisi
  • taotoga, gasegase (i nei tulaga o loʻo faʻaalia ai le inisalini togafitiga)
  • ava malosi
  • maʻitaga, susu susu
  • X-ray ma le radioisotope iloiloga ma iodine
  • tamaiti ei lalo o le 10 tausaga.

Faamatalaga lautele ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Bagomet Plus

O se sui manino o sui o le hypoglycemic e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala. Bagomet Plus o loʻo maua i foliga o ni pepa maʻaleʻale, o loʻo paʻepaʻe ma se faʻalavelave tutotonu. O mea aoga e maua ai metformin hydrochloride ma glibenclamide. O o latou uiga pupuu ma mataupu faavae o le gaioiga i le tino ua aafia:

  1. O le mea muamua, o se vaega o le group biguanide, o le maualalo o le kulukose, e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o gaʻo i le ate, e faʻafefe ai le gluconeogenesis i le ate, aʻo faʻamaonia le maualuga o le cholesterol, LDL ma triglycerides.
  2. O le vaega lona lua o aʻafiaga e aofia ai le vaega o le sulfonylurea derivatives o le lona lua o augatupulaga, ma o le faʻaitiitia ma le faʻaitiitia o le kulūkose i le faʻalauteleina o le taamilosaga e mafua mai i le faʻaosofiaina o le siama o le insulin e ala i siama faʻanatura.

Bagomet Plus ei ai lona malosi i le tino o le maʻisuka, aʻo faʻaalia i se tikeri maualuga o le faasalalauina i totonu o le vaega o meaʻai. O mea oona o le fualaau faasaina e oʻo atu i le maualuga o le maualuga i le plasma pe a uma le 2-3 itula mai le taimi o le faʻafofoga tautala ile tasi mea. O le leaga o le siaki o loo matauina i totonu o le ate, o gaioiolosi gasegase o loo i fafo atu o gaʻo ma le urine ma le talo.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Bagomet Plus

O le au maimoa lata mai o tagata gasegase e mafai ona togafitia i le fualaau faasaina Bagomet Plus o tagata mamaʻi e iai le maʻisuka ituaiga 2. O vailaʻau faʻamaonia e masani lava ona faʻatulagaina i le matua, o se vaega o le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia i se faʻafitauli o le soifua maloloina poʻo se isi tulaga faʻalagolago i le fesuiaiga o togafitiga o le maʻisuka.

O le fualaau faasaina Bagomet Plus ei ai faʻamaʻi togafitiga faafomaʻi, lea e tatau ona faitauina ma le faʻaeteete i le amataga o le vasega. A leai, o le suka toto e mafai ona oʻo atu i le tapulaa, ma o le a gasegase le maʻisuka ma sili atu. Faatasi ai ma nei tapulaʻa, e taua tele le faailoaina o mea nei ma faʻamaʻi tulaga o le tino:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ate po o le fatu fatu,
  • hypoglycemia,
  • porphyria
  • lactic acidosis,
  • o le ava malosi
  • faʻamaʻi pipisi ao lei faia le taotoga
  • siaki faʻalavelave faʻalavelave
  • tausaga litaea
  • maʻitaga, taimi o le susu.

E le gata i lea, e taua le manatua e uiga i feusuaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le miconazole e solia. Tapulaa e faʻaaogaina i tagata gasegase e maua ai le gasegase i mea aoga i Bagomet Plus. A leai, o loʻo i ai se mea faʻalavelave faʻafuaseʻi, sulu, sosogi, fulafula o le paʻu. O le lisi o mea e taʻua o "aafiaga faapitoa" mai togafitiga e le muta iina.

O aʻafiaga ma mataupu o le faʻasolosolo ma Bagomet Plus

E le o tagata gasegase e talafeagai mo sea tofiga, o nisi e tatau ona mumusu e faʻaauau le togafitiga ona o aʻafiaga. O le tele o taimi o le gaioiga, o le vomiting, o le tiga o le manava o le tino, ma o le "kenera siliva" i le gutu, erythema ma le anemia. O le faasaʻoina o le fualaau o aso taitasi e le maua ai ni uiga lelei lelei, o le mea lea, pe a tulai mai aʻafiaga, o le vailaʻau ua faʻaalia e sui.

Faatasi ai ma le maualuga o le maualuga o fua o aso taitasi o Bagomet Plus, ua tupu ai le lactate acidosis i le tino o le maʻi ma le maʻi suka, ua faailoa mai le hemodialysis mo le faʻaumatia. O le lona lua e le itiiti ifo le lamatiaga o le faʻatupuina o le vailaʻau o le faʻaalia lea o faʻamaoniga o le hypoglycemia. O osofaiga mai le migraine ma le fiaai tele, le soona inu tele, o le fatu o le fatu, le fefefe, le gaoioi o le tino, le mautonu, vaivaiga, vevela, faaletonu o le neurology le tumau, ma le leai o se lagona. Mo togafitiga manuia, o le tagata maʻi ua faʻaalia le faʻavaeina o le 40% o le solution o le dextrose poʻo le glucagon iv, i / m, s / c.

Laasaga i aso uma, o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Bagomet Plus

E tatau ona fai i luga ole laulau, i le taimi o se taumafataga, ao inu tele vai. O loʻo faʻalagolago taʻitoʻatasi ia mea uma pe a uma ona pasia se numera o suʻega falesuesue, mataʻituina le suka o le toto. Ole fua ole fua ole 1 tablet i lea aso ma lea aso, o le umi ole tausiga ole 1-2 vaiaso. Ona faʻaauauina lea o le togafitiga faʻatasi ma Bagomet Plus, ae faʻatasi ai ma le faasaʻoina o suʻega i aso taitasi. Ole fua ole aso ole aso ole aso ole Bagomet Plus e 4 papa, ma o lona sili atu e faʻafefe ai mataupu o le faʻalavelave.

Analogs o le fualaau faasaina Bagomet Plus

Afai e le fetaui le vailaau, pe o iai se fegalegaleaiga fualaau faasaina, e fautuaina e fomaʻi le faailoaina o se sui. Faʻaauau analogues, ae o le suʻega atoa e manaʻomia muamua ina ia faʻamalamalama ai a latou suʻega i aso uma ma faʻaitiitia le lamatiaga o aʻafiaga. O tagata faʻapitoa i se taʻiala ua fautuaina malosi e gauai atu i fualaau nei:

Faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Bagomet Plus

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka e masani ona taʻua le fualaau faasaina i luga o faʻasalalauga faʻafomaʻi i le initaneti. Latou te lipotia mai o Bagomet Plus e aʻafia i le maʻisuka ituaiga 2 o se vailaʻau lelei lea e iloga i lona filifiliga filifilia. I lenei tulaga, o loʻo tatou talanoa e uiga i le vaitau o fetuutuunaiga o vaega galue i le tino. Afai o aʻafiaga ma faʻafitauli na le vave oʻo mai, o le taunuuga ole togafitiga. A leai, e le mafai ona alofia faafitauli tau le soifua maloloina, ma e manaʻomia se sui. O lea na vaevaeina ai iloiloga o le maʻisuka i ni vaega se lua: o nisi o taufaʻailoga Bagomet Plus, o isi e viia.

E taua le vaʻaia o le iai o se aʻafiaga o aʻafiaga mai le Bagomet Plus, ma le tele o tagata gasegase e feagai ma se mea leaga. Latou te tusia na latou suia vave le fualaau faasaina, ona o le tulaga masani na matua faʻaleagaina. O le mea lea, e le tatau ona avea le Bagomet Plus ma se taunuuga o le ola maloloina o le tagata lava ia, a leai se oso i totonu o le suka.

O le aʻoaʻiga autu, faʻafitauli matuia o le tino

Ole vailaʻau e le mafai ona faʻamatalaina mo le maʻisuka ituaiga 1, o le suka o le maʻisuka, coma, diabetic ketoacidosis, gasegase ma le faʻasologa o le hepatic, faʻamaʻalo lactic, inu ava malosi. E le o fautuaina foi le tagavai mo ni maʻi faʻalavelave faʻapitoa e manaʻomia ai le faʻaofiina o iodine.

O le vailaau e faʻasalaina i tulaga masani ma le ogaoga, lea eo mai faatasi ma le matelaina o le okesene, e aofia ai: tulaga o le faateʻia, faʻaleagaina o le myocardial, faʻamalaina. E i ai foi tapulaʻa i le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo le porphyria, faʻaoga faʻatasi ma Miconazole, maʻitaga, ma le susu.

E mafai i le taimi o le togafitiga o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka o le a aafia i ni mea e le manaomia le tino: osofaiga o le vomiting, afu, tiga o le manava, faaitiitia le manaʻo, se tofo i le gutu, ma le erythema. Metformin i le tuufaatasiga o fualaau faasaina i nisi taimi e mafua ai le faaitiitia o le absorption, lactate acidosis.

O le isi vaega o le fualaau o le Bagomet - Glibenclamide - e mafai ona mafua ai tulaga faapena:

  • paʻu o le paʻu, suamalie, urticaria,
  • vomiting, afu, tiga o le manava,
  • gasegase o gasegase o le gasegase,
  • leukopenia, anemia hemolytic, thrombocytopenia.

Masalo o le faateleina o le mamafa o le urea i totonu o le toto, aplasia o le ponaivi o le ponaivi, pancytopenia, hyponatremia, felafolafo-pei o reactions.

Faʻaaliga vailaʻau o Bagomet

Bagomet o se vailaʻau o le hypoglycemic lea e maualalo uma ai le sugar sugar ma lona gaioiga pe'ā uma ona 'ai. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le suauu o le inisalini. Faatasi ai ma aʻafiaga o itu o le hypoglycemia e le o tumau. O faʻafitauli togafitiga e aliali mai pe a uma le faʻamaina o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis, e faʻafefe ai le faʻasaina o le glycogen i le ate.

Bagomet e faʻaleleia ai le malosi o le enzyme lea e faʻavaveina ai le faʻaogaina o le glycogen, faʻapupulaina ai le gafatia o felaʻuaiga o le uʻamea o le kulukose. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le gasegase o le lipid - faʻatasi ai ma le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo i ai se avanoa e leiloa ai le mamafa.

O le taga pepa e faʻatusatusa lelei ma ona sui i tulaga o le vave vave ma le mautu o le digestibility.

Pe a faʻamalosia, o le vailaʻau e vave ona aʻafia mai le vaega o meaʻai, o le maualuga o le faʻatonuga e oʻo ile lua ma le afa itula. Faʻamuʻu le avanoa o le vailaau faʻataʻitaʻi i se taumafataga talitutusa. O faʻamatalaga o le bioavailability o Bagomet e oʻo atu i le 60% o le aofaiga atoa o le vailaau faʻasaina ua tuʻuina atu i totoga.

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega o vailaʻau mo togafitiga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le vailaau e vave ona fesuiaʻi i totonu o le masini, ma maua i plasma. O vaega o le vailaʻau e le o fusifusia i proteins, e mafai ona oʻo i totonu o sela mumu, ae i totonu o le toto e itiiti ifo pe a faʻatusatusa i le plasma.

Ua faʻamaonia e suʻega e le o faʻamalosia le vailaʻau i totonu o le tino - o fatugaʻo e faʻapitoa i lona tulaga muamua. I lenei tulaga, o le afa-ola e ono ma le afa itula. O le fafo o le tagavai e faʻaosofia e ala i le filigration gaioiga masani ma le faʻaaogaina o le pupuʻu, o le mea lea, o tagata uma e maua i faʻamaʻi pipisi e lamatia.

O le afa-ola ua faateleina, o lona uiga o loʻo i ai se faʻafitauli o le faʻaputuina o fualaau faasaina.

Faʻaaliga ma metotia faʻaaoga

O le taga o le fasi pepa e fuafua mo le togafitiga o le maʻisuka ma le ituaiga insulin-tutoatasi o faʻamaʻi ma le gaʻo (i le leai o ketoacidosis ma le le talafeagai le tali i togafitiga ma sulfonylureas).

O vailaau faʻapitoa e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina i totonu. Faʻasala le papa maʻa atoa i le vai. E masani ona tupu lenei mea i meaai poʻo vave pe a uma. O le uluai metotia e 500-100 mg / aso, e fuafua i le maualuga o le glycemia. E mafai ona e fetuunai le fua na o le lua vaiaso o le faʻaaogaina masani ma le mataʻituina o faʻamatalaga glycemic.

Afai e le faia e le fomaʻi se filifiliga a le tagata lava ia e uiga i le maʻi, ona faʻasolo mai lea o le fualaau faʻasaina mai le 1500 i le 2000 mg. E le mafai ona sili atu i le tapulaa maualuga. Afai o le vailaʻau e faʻaosofia ai le le mautonu o le nofoa, e mafai ona e solia le masani i aso taʻitasi e 2-3 taimi.

Faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa "Bagomet faaopoopo faʻatasi ai ma inisalini sauniuniga", o le tulaga masani o le 1500 mg / aso. Mo fualaau e iai le gasegase umi, o le aso pito i sili ona lelei o le 850 mg -1000 mg. Faatasi ai ma le faapalepale masani, latou te taofi i le tausiga masani o le 1700 mg / aso., Limit - 2550 mg / aso. Faatasi ai ma togafiti faʻapitoa ma isi vailaau faʻasaina, o le tasi papa (850 mg poʻo le 100 mg) o loʻo faʻatulagaina.

I le avea ma matua, Bagomet e le silia ma le 1000 mg / aso. E mafai ona e faatonuina se vailaau mo tamaiti e sili atu ile 10 tausaga. Tamaiti, faʻapea foʻi ma tagata matutua, e manaʻomia ona amata se togafitiga ma le 500-850 mg / aso. A o laʻititi, o le maualuga o aso taitasi o le 2000 mg.

Taunuuga o Fegalegaleaiga Faʻatau

O gasegase o le hypoglycemic Bagomet e faʻaleleia e sulfanilamides, insulin, acarbose, non-steroidal anti-inflammatory drugs, ACE ma MAO inhibitors, oxytetracycline, β-blockers.

Glucocorticosteroids, GOK, epinephrine, glucagon, vailaʻau faʻamalomiu oona, sympathomimetics, thiazide ma le "loop" diuretics, phenothiazine ma mea na maua mai i le suka o le nicotinic e taofia ai lana gaioiga.

O le aveeseina o le Bagomet mai okeni e puipuia e le cimetidine. O le mea e mafai ona maua e le Coumarin e mafai ona faʻalavelaveina ai Bagomet.

O le auala aupito sili ona aoga o le faʻamamāina o le tino o toxins o le faʻapipiʻi. E tusa ai ma faʻamatalaga, e faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa.

Faʻasologa o faailoga

Afai o pusa o Bagomet e sili atu i luga o le tulafono aupito maualuga, o le siama lactic acid ma le pito sili ona ogaoga o taunuuga i le foliga o le coma ma le oti foi e mafai. O aʻafiaga faapena e mafua mai i le faateleina o le maualuga o fualaau oona i totonu o le tino ma faafitauli i lona manava i fatugaʻo. O se faʻalavelave faʻapupula i ni nai itula ma o loʻo tuʻuina mai ma faʻamaoniga iloga:

  • Dyspeptic disorders
  • Malosiaga i le maalili,
  • Faʻaleagaina o le paʻu o gaioiga o le manava,
  • Paʻa i le manava
  • Myalgia
  • Le lava le faʻamaopoopo
  • Paʻu ma le maʻi suka.


Afai o le vaega o lisi na faʻaalia, o le Bagomet e tatau ona faalēaogāina faʻanatinati, ma e tatau ile falemaʻi ile falemaʻi.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia, tulaga e teu ai

E mafai ona i ai ni ata ma ni lanu eseese o laulau, e fuafua lava i le suʻega: paʻepaʻe, lapotopoto ma faʻatautau - 500 mg i latou taʻitasi, i foliga o capsules 850 mg lanu i le lanu ma 1000 mg i le paʻepaʻe. O nei mea mulimuli ua faʻalauteleina meatotino. O se vaega o le fomu faʻasaina o le laina tufatufa ma le logo a le kamupanī, faʻapipiʻi i luga o laulau.

E tasi le laulau e aofia ai le 500 i le 100 mg o le elemene metformin hydrochloride galue faʻatasi ai ma mea faʻapitoa i le foliga o le karuscarmellose sodium, povidone, suauu vailaʻau, masini siaki, lactose monohydrate.

Pusa fesoasoani muamua ma vailaau e tatau ona tuu i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, i le vevela e oo atu i le 25 ° C. Tausia le taʻavale e le silia i le lua tausaga.

Synonyms ma analogues o fualaau faasaina

O faʻamatalaga e tasi o le Bagomet e aofia ai vailaʻau faʻasolosolo lea e faʻatasi ai le vaega (oral antidiabetic medicines) ma vaega taua (metformin).


O analogs o Bagomet o vailaau ia e le itiiti ifo ma le tasi le maʻi poʻo le tulaga e faʻatasi i le molimau, i lenei tulaga le maʻisuka ituaiga 2.

  1. Avandia
  2. Apidra
  3. Baeta
  4. Glemaz
  5. Glidiab
  6. Glucobay,
  7. Glurenorm,
  8. Lymphomyozot,
  9. Levemir Penfill,
  10. Levemir Flekspen,
  11. Multisorb,
  12. Metamine
  13. NovoFormin,
  14. Pioglar
  15. Formin,
  16. Formin.

Faatasi ai ma togafitiga faʻapitoa ma isi vailaʻau o le tutusa o le aafiaga, e taua le mafaufau i le ono mafai ona maua i le hypoglycemia.O le fualaau faasaina e mafai ona faʻalavelaveina le faʻamaopoopoina ma faʻagesegese ai lagona o le psychomotor, o le mea la pe a galue i ni auala saʻo poʻo le taimi o le avetaʻavale, e sili atu ona lelei le aloese mai le tagofia o vailaʻau. O le faʻaaogaina o Bagomet e aofia ai le tausisia o le tausisia o se taumafataga maualalo-gaʻo lea e pulea ai le faʻaaogaina o gaʻo i totonu o le toto.

Faʻamatalaga e uiga i le Bagomet

E uiga i vailaʻau o Bagomet, o le toe iloiloga o fomaʻi e tele lava ina lelei. E tusa ai ma tagata atamamai, o le faʻaaogaina o nei fualaau faʻasaina e maua ai le puleaina o le suāsusu toto mo le 12 itula. O ia avanoa e faʻamaonia ai ia te ia ni faʻamanuiaga faapitoa: e mafai ona faʻaitiitia le taimi o le tagofia o fualaau, faaleleia le siakiina o metabolic processes. I le taimi lava e tasi, ua faʻaleleia le faʻaaogaina o le gaioiga galue mai le vaega o meaʻai, ma ua faʻaititia le tulaga lamatia o le atiaʻe o aʻafiaga leaga.

O le faʻamatalaga o le vailaʻau e le mafai ona avea o se taʻiala mo le faʻaaogaina. Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona e faʻatalanoa se endocrinologist, ma ao le i aveina le vailaau o Bagomet, faitau faatonuga mo le faʻaaogaina mai le gaosi oloa. Faʻamatalaga e uiga i le Bagomet ua tuʻuina atu mo le masani lautele ma ona gafatia ma e le o se taʻiala mo le faʻamaloloina. O togafitiga faʻamautinoa tonu e faʻatatau i le ogaoga o le maʻisuka, maʻi faʻatasi ma le tulaga lautele o le soifua maloloina o le maʻisuka e na o se fomaʻi e mafai ona atiaʻe.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Fualaau Bagomet Plus faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2 i tagata matutua:
- o se vailaau lona lua o fualaau faasaina ma le le atoatoa o togafitiga o le soifua maloloina, faamalositino ma togafitiga muamua ma le metformin poo le glibencl amide,
- ia suitulaga i togafitiga muamua ma lua vailaau (metformin ma glibenclamide) i tagata gasegase i le maualuga o le glycemia.

Metotia o le talosaga

Afai e manaʻomia, i le 1-2 vaiaso uma talu mai le amataga o togafitiga, e faʻamaʻo le fualaau o le vailaʻau e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.
Pe a sui le togafitiga muamua faʻatasi ma le metformin ma le glybeklamide, 1-2 laʻau Bagomet Plus 500 mg / 2.5 mg poʻo le 500 mg / 5 mg (faʻalagolago i le dose muamua) e faʻatulagaina 2 taimi i le taeao - taeao ma le afiafi.
Ole fua maualuga ole aso ole fua ole 4 fualaau ole fualaau (500 mg / 2.5 mg poo le 500 mg / 5 mg, o le 2000 mg metformin / 20 mg glibenclamide) E tatau ona ave laulau i meaai.

Faʻaiʻuga

Metformin-e aʻafia ai: o le gasea, vomiting, tiga o le manava, ma le leai o se meaʻai o faailoga masani ia i le amataga o togafitiga ma i le tele o tulaga e alu ese na oi latou lava ma e le manaʻomia se togafitiga faʻapitoa.
Ina ia taofia le atinaʻeina o nei faailoga, e fautuaina e ave le vailaau i totonu o 2 inumaga, o le faatelegese le fualaau o le vailaʻau e faaleleia ai lona faapalepale, "meaʻai" tofo i le gutu, erythema, measina megaloblastia, lactic acidosis.
Ona o le glibenclamide: hypoglycemia, coma hypoglycemic (pe afai ua solia le tulafono o le suʻeina ma le le lava o taumafa), faʻamaʻi o le paʻu: urticaria, vevela, vevela, ata o gasegase, i nisi tulaga, ogaoga faʻamaʻi faʻamaʻi ma le paʻu paʻu, fiva, arthralrhea, ona vomiting, tiga i le itulagi faʻateleina, faʻateleina le gaioiga o enzymes o le "ate", jalestice jaccice, leukopenia, thrombocytopenia, seasea - agranulocytosis, anemia hemolytic, pancytopenia, "mata manino aafiaga "pe a fai le ava malosi.

Toto

A o togafitiga ma le fualaau faasaina Bagomet Plus e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi le maʻitaga fuafuaina ma le amataga o le maitaga. I le fuafuaina o le maʻitaga, faʻapea foi pe afai o le maitaga i le taimi o le ave o le Bagomet Plus, e tatau ona faalēaogāina le vailaʻau ma togafitiga ile inisalini.
Bagomet Plus ua solia i le susu, aua e leai se faamaoniga o lona gafatia e pasi i susu o susu.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O lenei vailaʻau e maua i le laulau. O iunite taʻitasi o loʻo i ai se biconvex, o foliga faʻalelei, ma se faʻamaufaʻailoga lelei o le "1000" i itu uma e lua. E ufiufi i se lanu paʻepaʻe o lanu paʻepaʻe. O le gaioiga malosi o le metformin hydrochloride i se fua o le 500, 850 mg ma le 1 g O le magnesium stearate ma le povidone o ni vaega faaopoopo. Vaega faʻapitoa - macrogol 8000 ma le 400, mama opadra.

Faʻamaumauga o le INN

O le igoa faʻavaomalo faavaomalo (INN) o le fualaau faasaina ua metformin. O le kamupanī faʻapitoa o le Farani Faʻataʻitaʻiga Merck Sante. O loʻo i ai foi se lisi o mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaosiga gaosi o le metformin: Bagomet (Atenitina), Avandamet (Spain), Bagomet faaopoopo (Atenitina), Amaril M (Republic of Korea). O le kamupanī Rusia o loʻo gaosia ai foi oloa faapena. O Metglib, Glimecomb, Metformin Richter, Gliformin Prolong ma Gliformin.

O le tau o le afifiina o le uluai fualaau faasaina i Rusia e faalagolago i le fua o le mea galue ma le numera o laulau. Tasi le faaputuga 1000 mg (30 pcs.) I le averesi ua faatauina atu mo le 350 rubles., 60 pcs. - 680 solo. 30 iunite o le 850 mg ua fuafuaina i le 320 rupu. Tasi le faaputuga 500 mg i le 30 pcs. tau e tusa ma le 270 rubles., mo le 60 - 420 rubles. O le tau o se fualaau faasaina e mafai ona fesuisuiai e faalagolago i le itulagi, faapea foi ma aiaiga o le tau o tagata taitoatasi i le vaega o fale talavai.

Pharmacokinetics

O le gaioiga malosi o loʻo faʻamalosi atoa i le lumenia o le gastrointestinal tract. A faʻaaogaina i meaai, o lenei faagasologa e faʻagesegese. O le bioavisi o le vailaʻau e tusa ma le 60%. E maualuga le maualuga o le tausiga pe a maea le 2.5 itula

O le vaega taua i se taimi puupuu o le tufatufaina atu i le tino atoa ma e masani lava e le fesoʻotaʻi ma pulu plasma toto. O le gasegase o le glucophage e masani ona iloa i totonu o le fatu fatu. O le afa o le soifuaga e 6.5 itula. I tagata gasegase e le atoatoa le aoga, o le umi o le taimi lenei e maualuga le 1.5-2 taimi. I lenei tulaga, o se vavave i le faaputuputuina o le mea galue i totonu o le tino e foliga mai.

O le ki o le insulin-dependent form, faatasi ai ma le oona ma le le atoatoa o le gaioiga faaletino ma se taumafa paleni. O se lisi vaapiapi o faʻamatalaga mo le glucophage, o mea nei e iloga:

  1. Monotherapy o le maʻisuka i tagata gasegase e silia ma le 10 tausaga. I lalo o nisi tulaga, e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma le inisalini.
  2. Togafitiga o le 2 ituaiga o togafitiga i tagata matutua faatasi ai ma insulin poo isi hypoglycemic agents. I se tulaga e le masani ai, o le fualaau faasaina e faaaoga mo le monotherapy.

E fautuaina le glucopeli mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2.

Faatonuga mo le faʻaaoga (metotia)

Mo le togafitiga o le maʻisuka i tagata matutua e avea o se vaega o le faʻataʻitaʻiga o le mono - poʻo le faʻasologa, o le vailaau faʻatau e faʻaaoga e tusa ai ma fuafuaga nei:

  • o le uluai fua (850, 500 mg) e 2-3 taimi i le aso, i le taimi poʻo le maeʻa foi o taumafataga,
  • o se fetuunaiga e faia i vaiaso uma e faavae i luga o le maualuga ole kulukose o le toto. O le faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o fuataga e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei mai le gastrointestinal tract,
  • O le fua faatatau masani o tausiga o le 1,500-2,000 mg i le aso. Ina ia faʻaitiitia faʻafitauli e le manaʻomia i luga o le faʻaogaina o meaʻai, o le a vaevaeina lenei fuainumera i le 2-3 inumaga. Ole maualuga pito i luga ole aso ole aso ole aso e le silia ole 3000 mg,
  • gasegase e taumafai e ave i le 3000 mg i le aso e tatau ona fesiitai i metformin i se fua o le 1000 mg,
  • ina ia mafai ai ona maua le malosi maualuga i le togafitiga o se foliga o le insulin, o le tuufaatasiga o lenei hormone ma le kullufafu e faʻaaogaina. O le fua muamua o le 850 poʻo le 500 mg 2-3 taimi i le aso. I lenei tulaga, o le numera o le inisalini e filifilia taitoatasi.

I tamaiti e 10 tausaga ma sili atu, e faʻaaogaina o se vaega o le tuufaatasiga poʻo le monotherapy. Mo tamaiti laiti, o le uluai atunuʻu e 850 poʻo le 500 mg i aso taʻitasi. O le aofaʻi o le ao i aso taitasi mo le togafitiga o tamaiti o le 2000 mg. E vaevaeina i ni auala.

O tagata ei ai vailaau faʻasolosolo o loʻo faʻaalia i aso taitasi o le 1000 i le 1700 mg, lea e fautuaina ina ia vaevaeina i le 2 atisi ma 'ai ma meaʻai. Mo tagata mamaʻi o loʻo maua i le faʻaaogaina o le faʻailoga, e faʻaaogaina le glucophage pe afai e leai se lamatiaga o le siako lactic. O le faitotoʻa i aso taitasi i lenei tulaga e 1 g (1000 mg). I le taimi o togafitiga, e tatau ona faʻaauau ona mataʻituina le galuega faʻapitoa. Faatasi ai ma se faaitiitia o le kiliaina o le creatinine i le 45 ml / min ma lalo ifo, o le puleaina o le kalapu e matua faasaina.

Mo tagata matutua, o le vailaau e filifilia taʻitasi e faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga o le gaioiga faʻapitoa.

Faʻasalaga

O se mataua o le toto o le kulukose o le toto e le o matauina e tusa lava pe i le tulaga o le faateleina o le masani o le fualaau faasaina i le 42 taimi. E ui lava i lenei, o tagata gasegase e sili atu i le maualuga o le faʻatagaina masani e faʻaititia ai le lamatiaga o le siama. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o lenei tulaga, ua fautuaina e taofi loa le faʻaaogaina o le metformin. O nei tagata maʻi e manaʻomia togafitiga faʻafuaseʻi faʻapitoa, e mulimuli mai i le naunautaiga o le faʻamalosia o le lactate i le toto. O togafitiga aupito sili ona aoga mo le siako lactic o le vetela.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Fomaʻi fautuaina e mataala pe'ā faʻaaoga lenei vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau nei:

  • Diuretics. E mafai ona oʻo atu i le atinaʻeina o le le atoatoa ma le gasegase lactic.
  • Glucocorticosteroids. E ono mafai ona maua le kososis.
  • Injectable beta-2-adrenergic agonists. E mafai ona latou faateleina le aofaʻi o le kulukose i le plasma toto.

E le fautuaina e tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o le kulupu ma le ava malosi. O lea faʻafefiloi o le a taʻitaʻia ai e le gata i le gasegase oona, ae faʻapea foʻi ma se maualuga maualuga o le tulaga e tupu i le atinaʻeina o le lactic acidosis. O le faʻaaogaina o metformin ma iodine e faʻavasega ai vailaʻau e matua faʻasaina. I lenei tulaga, o le lamatiaga o le lactic acidosis e faateleina.

Ava malosi

Aʻo tuʻuina atu le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o lenei vailaʻau, e mafai ona finauina e faapea, o lona faʻaaogaina faʻatasi ma mea inu vai e mafai ai ona oʻo i le ethanol e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le inu malosi o le ava malosi ma le lactic acidosis. E moni lava lenei mea mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le gasegase o le gasegase o le gasegase, faʻapea foi ma i latou e faʻamalosia e pipii atu i taumafa maualalo-kalori. A o faagasolo le vaitaimi o togafitiga ma sauniuniga metformin, e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o sina vailaʻau oona, faapea foʻi ma vailaʻau faʻasaina. Afai e ave i le taimi lava e tasi, e manaʻomia e se tagata manaʻoga faʻapitoa mo togafitiga faʻafuaseʻi.

Faatonuga faapitoa

Aʻo leʻi amataina le togafitiga mo le maʻisuka i tama talavou ma tamaiti, e taua le faʻamautinoa ua faia se suʻesuʻega talafeagai. I taimi o suʻega faʻapitoa, na faʻamaonia ai o le faʻaaogaina o le glucophage e le afaina ai le fua o le laititi ma le atinaʻeina o le tino atoa. O maʻi e afaina i le fatu, e fautuaina e faʻaauau ona mataituina le gaioiga o le fatu i le taimi o togafitiga ma le metformin. E le gata i lea, e fautuaina le faia o le kiliaina o le creatinine aʻo leʻi amataina le togafitiga i le fualaau faasaina. Afai o se tagata ua i ai se togafitiga togafiti fuafuaina, ona taofia ai lea o le taliaina o le kalafafaʻi i le 2 aso ao le i faia togafitiga.

Faaaoga i le tamaitiiti

O le faʻaaogaina o le glucophage mo le togafitiga o le maʻisuka e talia na o le 10 tausaga. I ia ituaiga o gasegase, o le vailaau oona e faʻaaogaina uma i le inisalini ma faʻatasi. O se mea taua i le togafitiga o tamaiti o le tausisia ma le mausali o le tui. Afai o le tamaititi o loʻo iai faʻasolega, ona naʻo le inisalini ua faʻamaonia. O le faʻasologa o aso muamua mo togafitiga o gasegase e sili atu ma le 10 tausaga o le 850 poʻo le 500 mg. I le lumanaʻi, e faʻaleleia i le 2000 mg, faʻaalu i le tele o taimi i le aso.

Faʻalogo i le matua

Faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase e silia ma le 60 tausaga o matua e matua le manaʻomia. O nei tapulaʻa e fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o le atiaʻeina o le le atoatoa i ia ituaiga o gasegase. Afai e le mafai ona teena se vailaʻau, e fautuaina lona suʻega ia filifilia taitoatasi. E le gata i lea, e masani ona siakiina tagata matutua mo le maualuga o le fatu o le creatinine (a itiiti ifo ma le 3 taimi i le tausaga). Faatasi ai ma se faaitiitia o lenei faailoilo, o togafitiga ma Glucofage ua vave ona faamutaina.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

E fautuaina e nofo i se mea pogisa i le vevela e le sili atu i le 25º C, e le aofia ai tamaiti mai le avanoa i ai. O le ola papa o meaʻai i se fuataga o le 1000 mg e le silia le 3 tausaga, 850 ma le 500 mg - 5 tausaga. E matua faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a maeʻa le taimi atofaina. O lenei mea e mafai ona afaina ai le tino ma faʻaosoosoina ai le tele o aʻafiaga, e oʻo atu i tulaga faʻafuaseʻi.

Faatusatusaga ma fualaau tutusa

O le falemaʻi faʻamalositino e maua ai le tele o faʻatulagaga tutusa o le Glucophage, lea e le gata o se faʻafitauli faʻapitoa, ae e iai foi le tele o uiga eseese. O le lisi o sili ona lauiloa e aofia ai:

  1. Siofor. Metformin i se fua o le 500 mg. Ua faateleina le anotusi o mataupu o vaega o ausilali. O le isi mea le lelei o se vaitau pupuu ole togafitiga (tusa o le afa itula). Afai tatou te faʻatusatusaina Glucophage ma Siofor, e fautuaina e faia le filifiliga mo le muamua.
  2. Metformin. O le mea galue malosi o le metformin hydrochloride i se fua faatatau o le 1000, 800 ma le 500 mg. Pe a faatusatusa i le uluai oloa, o loo aofia ai le tele o vaega o ausilali, lea o se toe faafoi ogaoga. O le tau e maualalo le tau.
  3. Maʻisuka. E le pei o le kullufu, e fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e ala i le faaosofiaina o le gaosiga o le inisalini. O lona faaaogaina e le faʻamaoniaina i taimi uma.
  4. Redulu. O le tuufaatasiga e aofia ai mea taua e pei o le sibutramine hydrochloride monohydrate ma le metformin i se fua o le 850 mg. E fautuaina e ave pe afai o le maʻisuka ituaiga 2 eo faatasi ma le mamafa. O tagata maʻi ei ai le mamafa masani e fautuaina e tuʻuina atu le mea e sili ona fiafia i le Glucofage.
  5. Maninil. E i ai sona aafiaga faʻaosofia i sβ β o le pancreas, e mafua ai le faʻavaveina o le gaosiga o le inisalini. O lona faʻaaogaina e mafai ona fautuaina i le tulaga o le le mafai ona fai le kalapu.
  6. Glucovans. I le tuufaatasiga, ua tuufaatasia le glibenclamide ma le metformin. I tulaga o le saogalemu ma le aoga, o fualaau uma e lua o loo i luga o le tulaga tutusa.
  7. Formin. Pau lava le eseesega i le va o le fualaau faasaina ma le muamua o le i ai o le sodium i le tuufaatasiga o le croscarmellose, lea e faateleina ai le lamatiaga o se tali atu.
  8. Gliformin. O le mataupu faʻafomaʻi e faʻavae i le faʻaleleia o le faapalepale o meaola ola i aafiaga o le insulin. O loʻo i ai se tau maualuga ma faʻafia ona faʻaaogaina. E mafai ona avea o se isi mea i le glucophage.
  9. Glibomet. E aofia ai glibenclamide ma metformin i se fua o le 400 mg. E afaina ai le fua faatatau o le inisalini gaosiga i le tino, o lea ia faʻaaoga ma le lapataiga. Afai e le o matauina togafitiga togafitiga, o le amataina o le hypoglycemia e foliga mai.
  10. Galvus. O le vaega autū o le vildagliptin (50 mg). E mafai ona faʻaaogaina e pei o le monotherapy ma faʻatasi ai ma le metformin.
  11. Glucobay. Pe a faatusatusa i le Glucofage, e le gata ina iloga i lona tau maualuga (pe tusa ma le 800 rubles i le pusa), ae faapea foi i le mana o lona malosi.
  12. Gluconil. E i ai se metotia foliga tutusa, e aafia ai le natura o le metabolism lipid ma faʻaleleia ai mea fibrinolytic o le toto. E mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻatulagaga tutusa o le metformin.

E le itiiti ifo ma le 85% o tagata o loʻo faʻaaogaina le glucophage mo le togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 sa tusia lona maualuga le malosi o le maʻi, lea e faʻaalia i se paʻu malie i le kulukose toto.Ae ui i lea, e le aʻafia ai ia peta beta o le pancreas ma e le faʻavaveina ai le sifi o le inisalini. O se manatu talitutusa o loʻo fefaasoaaʻi e fomai faʻapitoa i le malae o endocrinology, o loʻo fautuaina Glucophage i le tele o tagata gasegase o se vaega o le mono-ma le tuufaatasiga o togafitiga.

Afai o isi togafitiga mo le maʻisuka e le fesoasoani ia te oe, e mafai ona e faʻaumatia le maʻi i le na o le tasi le vasega faatasi ma Dialux (Dialux).

O lenei vaifofo masani i foliga o mataua, lea o le a toe aumaia ai le maualuga o le suka i le masani ai, e faʻaosoina ai le masima e sulu o "latou" inisalini, faʻamautuina le gaioiga o totoga o le tino ma aveesea ai toxins matautia mai le tino. Vaaiga Tau Vaaiga →

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le afaina o le pancreas e mafua ai le le lava o le gaosiga o le inisalini ma fesoasoani i le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2. O le faʻamaʻi o lenei ituaiga e sili atu ona faigofie i tagata e sili atu i le 35-40 tausaga le matua, o mafatiaga mai le mamafa o le mamafa ma tagata e iai se faʻataʻitaʻiga mo le maʻisuka i totonu o le aiga.

O le faatumauina o le maualuga o le maualuga o le suka o le toto o le a faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o faʻamaʻi pipisi e aʻafia i le maʻisuka lea e mafai ona puipuia lelei e ala i le faʻaaogaina o le Russian drug Dialek. Faitau atili →

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tuga o le tino o le endocrine, e manaʻomia ai le mataala ma le mataituina e le tagata maʻi.

O le faʻafefeteina o le maʻisuka, e faitau selau vailaʻau eseese o loʻo faʻaaogaina, o le DIANOT ua tuʻufaʻatasia, o lana gaioiga e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o taligalu masani. Faamatalaga o le tuufaatasiga →

SugaNorm O le maʻi suka o se fualaau faʻapitoa i le talafaasolopito o le saienisi. O loʻo i ai se natura atoatoa o le natura, o lona gaioiga e faʻamoemoe i le toe faʻaleleia o le paleni o vailaʻau ma faʻamalo le faʻaalia o le leaga o le maʻisuka.

O le vailaʻau e mafai ona faʻatoʻilaloina atoatoa le faʻamaʻi, lea e aloese ai i faʻalavelave ogaoga ma faʻamalosia le tulaga o le maʻi. Faʻamatalaga atili →

O le maʻisuka na avea ma nofoaga lona tolu i totonu o faʻamaʻi i le numera o maliu mai faʻafitauli pe a mavae le kanesa ma maʻi fatu cardiovascular.

O le maʻisuka e faʻamalosia e mataʻituina o latou tulaga i aso uma, tausisia le ola maloloina ma faʻaaoga togafitiga faʻapitoa mai togafitiga faʻaleaganuʻu ma le le faʻaleagaina. Vaaiga Tau Vaaiga →

Ji Dao Chinese Sisuka Adhesive o se tasi auala e togafitia ai se maʻi faʻamaʻi. Faʻaaogaina e ala i le paʻu i luga o le tuufaatasiga o le toto ma le gaioiga o totoga ma tino o le tino, e faasolosolo malie ona toe faʻaleleia faiga faʻavae. Faʻamatalaga →

Togafitiga ma le mamafa o le paʻu mo le maʻisuka ma le fesoasoani a vailaʻau Siofor 500

Siofor - o se fomaʻi e fesoʻotaʻi ma fualaau faʻatau fualaau. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le metformin. O le siofor o loʻo faia e le kamupani Berlin-Chemie, o se vaega o le tele o le fale faʻapitoa faʻapitoa a Italia o le Menarini Group.

O le gaosia o fualaau faasaina i lalo o le igoa tau fefaatauaiga o Siofor o loʻo faia i Siamani ma Europa i Sasaʻe. O lenei fualaau faasaina ua gaosia e tusa ai ma tulaga faataatitia o le GMP, o lona uiga o le lelei o le vailaau faasaina e tumau pea i se tulaga maualuga. I le Russian Federation, o loo avanoa i ia ituaiga doses - 500 mg, 850 mg, 1000 mg.

Faʻatinoga o gaioiga

O Siofor o se sui o le vasega biguanide. O lenei vailaau e maualalo ai le toto suka e le gata ina ua uma ona 'ai, ae o se suka foi. Metformin e le mafua ai ona maua i luga o lelatini peta pancreatic le inisalini, o lona uiga e le maua ai le hypoglycemia. O lenei vailaau e aveesea ai le hyperinsulinemia, lea o le maʻisuka o le mafuaʻaga o le maua o le mamafa ma le atiina ae o faʻafitauli faʻafitauli cardiovascular.

O le faʻagasolo o le faʻaitiitia o le suka pe a faʻaaoga le sauniuniga Siofor o le faʻateleina lea o le mafai o musika mūmū e gaʻo ai le kulūkose mai le toto, faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina o le lagona o le inisalini o loʻo maua i luga o masini siaki.

O fualaau o Siofor-vasega e faʻaitiitia ai le fua o le absorption o le carbohydrate mai meaʻai i totonu o le manava ma le gaʻo, faʻavave le faʻamaʻiina o mea aoga gaʻo susu, ma faʻagasolo le glycolysis anaerobic. O lenei fualaau faasaina mo le maʻisuka ma le gasegase e taofia ai le fiaai, lea e saofaga i le gau o le mamafa. I tagata e le maua i le maʻisuka, o nei fualaau e le faʻaitiitia ai le kulūkose ma e le oi ai uma mea o loʻo i luga.

Tomaʻi latou te tagofia lenei vailaʻau ma pipii i se meaʻai faapitoa, ma o nisi taimi e le maua ai le mamafa. O lenei mea moni ua avea ma faavae mo iloiloga o metformin o se auala mo le aveesea o le mamafa. Ae e le o taimi uma lenei.

A uma, o le faʻaitiitia o le mamafa o le maʻisuka o le sini o le maʻisuka ma le fomaʻi togafitiga. Afai o le siofor na matua leiloa le mamafa, ona tatau lea ona ia faʻamaonia i tagata uma lava o loʻo maua i le maʻisuka, ma o le a avea i latou ma mea e sili ona vaivai i rhinestones. Ae, o le mea e leaga ai, o le maʻisuka na ave Siofor mo le tele o tausaga i eseese atumaga mai le itiiti ifo i le 500 mg poʻo le 850 mg i le aso i le maualuga 1000 mg 3 taimi i le aso e seasea ona matauina le mamafa o le mamafa.

Fai le filifiliga

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e naʻo le tolu inumaga o fualaau faasaina e mafai ona e mauaina - fualaau o le 500 mg, 850 mg ma le 1000 mg. O le fualaau o le fualaau faasaina e naʻo le filifilia e se fomaʻi. O le tele o taimi, e amata ai le metformin i le fua laʻititi - 500 mg. I lenei fualaau, latou te taofi pe a fai o le tagata na muai togafitia. O Siofor 500 e taliaina foi e tagata o loʻo taumafai e aveesea le mamafa.

Afai a maeʻa le vaiaso e suʻe le metformin 500 o le maʻisuka e leai ni aʻafiaga, ona faʻateleina lea o le fualaau faasaina ma avatu i le Siofor 850, pe faaopoopoina le isi pusa afi 500 i le 12 itula i le maeʻa ai o le pepa muamua muamua o le fualaau o le 500 mg. O aso uma e 7, 500 mg o le metformin e faasolosolo malie lava ona faaopoopo i le maualuga o le tui puipuia ma aoga.

Faatasi ai ma le faateleina o le aofai o lenei vailaau faasaina, e mafai ona tulai mai ni aafiaga le lelei, lea e manaomia ai se faaitiitia o le toto ile voluma muamua. I le aluga o taimi, e tatau ona e toe taumafai e faateleina le fualaau i le sili ona lelei.

O le Siofor papaa e nutimomoia e aunoa ma le mumu ma fufulu i le tele o vai mama. E sili atu le faia o lenei mea pe a uma ona 'ai pe vave i le taimi o taumafataga. Afai o lenei fualaau faasaina ua faatonuina i se aofaiga o le 500 mg, e tasi le taimi, i le afiafi - e faaitiitia ai le lamatiaga o aafiaga i itu. Afai e faatonuina le 1000 mg i le aso, ona tatau lea ona vaevaeina lenei fualaau i le 2 doses o le 500 mg i le tasi, pe a uma le 12 itula, i le taeao ma le afiafi.

E mafai e le fomai ona faatonuina se maualuga o le 1000 mg 3 taimi i le aso, ae, o se tulafono, 1000 mg 2 taimi i le aso e lava lea mo togafitiga masani o le maʻisuka ma le mamafa. E taua tele, i le vaitau o togafitiga faʻatasi ai ma fualaau o Siofor-class, ia faia soo se suʻega e atagia ai le galuega a gaʻo ma le ate. O lona uiga, o le suʻega o le toto, o le suʻega o le toto (creatinine, enzymes).

A e le tatau ona ave

Afai, e ui lava i lapataiga uma ma iloiloga, ua e filifili pea e aveesea le mamafa ma lenei vailaʻau. Manatua e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete ma faʻasaʻo faatonuga na tuʻuina e le gaosimea i pusa taʻitasi o lenei vailaʻau.

Manatua! O se tagata e ave Siofor, tusa lava pe itiiti ile 500 mg, e tatau ona lafoai atoa le ava malosi. O le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina ma le ava malosi e tau atu ai i le faaleagaina o le ate.

Siofor ua faʻasoleina foi pe afai e iai:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • faʻamaʻi
  • fatuga o le fatu po o le ate,
  • maʻitaga, lactation,
  • soʻo se SARS, faʻamaʻi, bronchitis, pneumonia ma isi faʻamaʻi pipisi, poʻo maʻi mama,
  • maualuga le vevela o le tino
  • taotoga o loʻo sau poʻo ua e manua,
  • faʻafitauli o le cardiovascular system, faʻaleagaina o le myocardial,
  • susu
  • o le ava malosi
  • maʻi o le maʻisuka poʻo le coma,
  • ketoacidosis.

O nei laulau e le o faʻamaonia mo tamaiti ma faʻagata ai lo latou faʻaaogaina i tagata ua silia ma le 60 tausaga. Metformin e le tatau ona ave pe afai o loʻo e auai malosi i taʻaloga pe faigaluega malosi faaletino. A leai, o le a taʻitaʻia ai le atinaʻeina o aʻafiaga o aʻafiaga.

Slimming ma iloiloga

O faatonuga aloaia ia Siofor e uiga i le faʻaaogaina o nei fualaau oona e leai se mea e fai. O le togafitiga o ia lava o se vailaau matautia e le aoga foi. E tatau ona feutagai ma se fomaʻi ma fesili atu ia te ia e uiga i le mafai ona faatonuina lenei vailaʻau mo le gau o le mamafa. Masalo o le fomaʻi, e faatatau i lona poto masani, suʻesuʻega o le onosai ma iuga o lau suʻega, o le a fautuaina oe i lenei vailaau mo le paʻu o le mamafa i se metotia itiiti o le 500 mo le silia ma le 3 masina.

O faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa ma le siofor e faʻamaonia ai e na oi latou o loʻo ola i mea taumafa maualalo-kalori ma faatapulaaina le tele o meaʻai gaʻo gaʻo faigofie e faʻaitiitia le mamafa.

Manatu le saʻo masani

Tala faʻasolopito 1. Fesoasoani e aveesea le mamafa mamafa

O faʻamatalaga e uiga i le leiloa o le mamafa e matua leaga lava lenei tala fatu. Mo le mamafa o le mamafa o le mamafa, o se mea taumafa e faʻasaina ai le suamalie, falaoamata, gaʻo ma falai e manaʻomia. E tasi le siofor ma nisi pauna e le mafai ona foia.

Tala fatu 2. Puipuia le naunau mo lauusiusi

Siofor e le afaina ai amioga masani ma mea e fiafia i ai se tagata. O le lauiloa o lenei fualaau faasaina mo le mamafa o le paʻu ua pau ona o le numera tele o iloiloga le faamalieina.

Tala faʻamataʻu numera 3. Faʻatau fualaau faasaina

O faʻamatalaga e uiga i saienitisi ua faʻalauteleina le fai mai o le siofor e aʻafia ai le aafia i le gasegase o se tagata soifua maloloina. Ona o le numera tele o aʻafiaga i le taimi e ave ai lenei fualaau faasaina. o le tele ma sili atu o fomaʻi e fiafia e faia lenei vailaʻau i luga o se lisi o faʻamaumauga.

Afai e mafai ona e galo le mamafa ma le metformin pe afai e te mulimuli i se meaai malosi, aisea la e te totogia atili ai oe ma faʻaleagaina ai oe i foliga o aʻafiaga o lenei vailaʻau? O le mea e leaga ai, Siofor, e pei o isi fualaau oona, e le mafai ona avea ma vailaau faʻataʻitaʻiga e faigofie, faʻamalosolo ma tumau le faʻaaogaina o pauna.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le faʻatagaina o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina (anti-inflammatory drugs), phenylbenzofenbazonate, phenylbenzofenbazonate, ), anti-tuberculosis (ethionamide), salicylates, coumarin anticoagulants, anabolic steroid, beta-blockers, initaneti oxides, mono-oxidase, sulfonamides Gaoioiga elemene taualuga, cyclophosphamide, biguanides, chloramphenicol, fenfluramine, acarbose, fluoxetine, guanethidine, pentoxifylline, tetracycline, theophylline, tubular blockers secretion, reserpine, bromocriptine, disopyramide, pyridoxine, inisalini, allopurinol.
O le gasegase, glucocorticosteroids, adrenostimulants (epinephrine, clonidine), antiepileptic drugs (phenytoin), BMCC, carbonic anhydrase inhibitors (acetazolamide), thurezide diuretics, chlortalidone, furosemide, triazinazide, diamazinodiazene diamine azidene, triamazene azidene oxide azidene azidene azidene azinazole, are used to weaken the effect. salbutamol, terbutaline, glucagon, rifampicin, hormones thyroid, suauu lithium, gaʻo maualuga o le kulicotic acid, chlorpromazine, faʻamataʻu tautala ma estrogens.
Urine acidifying drugs (ammonium chloride, chloride chloride, acid ascorbic in doses) e faʻaleleia ai le aafiaga e ala i le faʻaitiitia o le tikeri o le vavaeese ma le faʻaopoopoga o le glibenclamide.
E mafai e Ethanol ona faʻateleina le atinaʻeina o le lactic acidosis.
Furosemide e faʻapupulaina le maualuga o le maualuga i le toto (Cmax) o le metformin e 22%.
O le Nifedipine e faʻapupulaina ai le absorption, Cmax, faʻagesegese ai le faʻaumatia o le metformin. O fualaau faasaina (amiloride, digoxin, morphine, procainamide, quinidine, quinine, ranitidine, triamteren ma vancomycin) ua faalilolilo i tubules o loo tauva mo auala o femalagaaiga ma, faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga, e mafai ona faateleina le Cmax o le metformin e 60%.
Metformin faaitiitia le Cmax ma le T½ o le furosemide e le 31 ma le 42.3%, i le faasologa.

Tuua Lau Faamatalaga