O se tasi o suamalie sili ona lelei taugofie - faʻatasi ai ma le lelei o le tofo ma le faʻapipiʻiina lelei.

Talofa, faitau ma le aufaitau!
O le aso ou te fia taʻuina atu ia te oe loʻu aafiaga i le faʻaaogaina o se suauu. Ae paga lea, i se taimi ua mavae na faamalosia ai au i se tele o tapulaa le taumafaina o le suka masani ma o lea e tatau ai ona ou faaaogaina taimi e faaaoga ai suka.

O nisi taimi ou te suia ai, o mafuaʻaga e mafai ona matua ese, ae o le mea moni, o se tofo le lelei, o le le faamanuiaina po o se tau maualuga. I le taimi muamua, sa ou faaaogaina le suamalie o Rio Gold, ae e le masani ona maua i luga o le faatauina, o le taimi mulimuli lea na ou faatauina ai le suamalie a Sladys nai lo Rio masani.

Sladis o se mea suamalie o le laulau i totonu o fualaau aina e leai se saʻo atoatoa. Sugar e sui ai le sodium cyclamate (o lona uiga, o se mea faaopoopo i le vasega E E i le numera 952: E952). O ia muamua na i ai i le tuufaatasiga.

E tusa ai ma le saogalemu ole cyclamate sodium, o loʻo i ai felafolafoaiga toetoe o le lalolagi atoa, e oʻo lava i atunuu o loʻo faasaina ai lenei vailaʻau. Ae ui i lea, i Rusia, ua faatagaina lenei faaopoopo. E talitonuina o le vaega autū o Sladys, sodium cyclamate, e toetoe lava a le aʻafia e le tino ma o lea ua faʻateleina ai oloa gaosia.

I lo matou atunuu, o le sodium cyclamate ua manatu lelei o le saogalemu - e mafai ona e faʻaaogaina, ae e le fautuaina le sili atu i le aso. E taua le manatua o mea uma lava o mea oona ma o mea uma lava o vailaau, o se mea o ni tui.

O le aoga / lamatiaga o lenei mea e mafai ona finau mo se taimi umi, ae o le a ou le faia lenei mea ma o le a na o le faapea lava, i tulaga e tatau ai ona lafoaia le tele o taumafa, e mafai ona e faia se filifiliga e fiafia ia Sladys. I le faaiuga, e tofu tagata uma ma le aia tatau e filifili ai meaai mo ia lava ma mea uma e fesootai ma i latou, o lea ou te faʻamoemoe moni ai o le a leai se hollywood i faʻamatalaga))).

I le lautele, o le uiga lea o laʻu tala. E le o aʻu o se fomaʻi, o le mea lea, o le a ou tilotilo atu ia Sladys e le mai i le manatu o se tagata atamai, ae mai le vaaiga a le tagata faatau, saʻo lava i ona mata.

O le mea lea, o lenei suamalie o loʻo faʻatau atu i ni vaʻa e le mafaamatalaina o lanu paʻepaʻe ma le ata o se masi tiki ma se lanu meamata ma le igoa i luga o le igoa. E laʻititi le atigipusa, e faigofie lava i le alofilima o lou lima. O le faʻapipiʻiina o le papa i le pito i fafo e toe faʻapipiʻiina i luga o se tasi 'autū faigofie o loʻo i luga o le tasi itu o le afifi.

I fafo atu, o laulau e laiti, lapotopoto, papaʻe.

Latou te le manogi, ae latou te maua le malosi malosi ma e tele taimi e sili atu ona suamalie nai lo suka.

E mafai ona faʻaaogaina le suamalie e faʻaopoopo i mea inu ma faʻaopopo i isi ipu, ae e masani lava ona ou inuina le lauti. Mo le ipu e tasi (voluma laugatasia), e tolu i le fa fualaʻau manogi e lava.
Ae mo le tofo o lenei oloa, ou te fiafia i ai i le tofo nai lo le tele o isi mea suamalie.

Ae o le tau, e matua maualalo - e pei ona ou manatuaina, na ou faatauina lenei mea suamalie i le faleoloa Magnolia (o se faleoloa e masani ona maua i totonu o laʻu aai) mo le tusa ma le fasefulu-iva rubles (e ui lava o le tolu selau papa i totonu o le pusa). E le taugata tele!

Atonu o le mea aupito sili lea ona taugofie le suitulaga na ou taumafai ai.

Sa ou faʻaaogaina lenei oloa mo sina taimi i le taimi nei, ma e masani ona ou maua se lagona lelei. O le a ou fautuaina, ae le o se mea leaga laitiiti.

* Faafetai mo lou gauai atu ma faʻamoemoe o le a aoga le iloiloga! *

Tuua Lau Faamatalaga