Glucopeli ma le ava malosi: faʻasagaga ma tali mai i luga o aʻafiaga

Glucopeli - o se sui o le hypoglycemic from group biguanide, faʻaaoga i le endocrinology e faʻaitiitia ai le toto toto. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le metformin.

E le pei o isi fualaau oona, o le glucophage e le mafua ai le faateleina o le inisalini ma e le faaitiitia ai le suka toto i tagata soifua maloloina.

Avanoa i le pepa o mea e fai mo le faʻafofoga tautala e aofia ai le 500 mg, 850 mg poʻo le 1000 mg o metformin hydrochloride. O laulau e faia i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga.

O le togafitiga o le maʻisuka i tagata matutua e amata i se fualaau o le 500 mg i le fua 2-3 taimi i le aso, lea, pe a oʻo i le taunuʻuga, e mafai ona tumau i le faagasologa o togafitiga, ma e mafai ona faʻatupulaʻia i le 3000 mg i le aso, vaevaeina i 3 inumaga aso.

I le faʻatasi ai ma togafitiga insulin, o le fua o le glucophage ma le inisalini e filifilia e tusa ai ma taunuuga o se suʻesuʻega malosi o le suka o le toto.

I tamaiti ma tagata gasegase matutua, o le puleaina o le glucophage e iai ni uiga, e aofia ai mea e fesootaʻi ma suʻesuʻega faʻavaitaimi o le maualuga o le suka.

Faʻaaliga mo le tofiaina o le glucophage o:

  • O le maʻisuka ituaiga II o le maʻisuka (inisalini) i tagata matutua,
  • O le manaʻomia mo le faʻaopoopoga o le hypoglycemia i le ituaiga II o le maʻisuka faʻatasi ma le togafitiga o le inisalini,
  • Mafuaaga e maua i le maʻisuka, faʻatasi ai ma le inisalini lona lua,
  • O le maʻisuka ituaiga 2 e sili atu i le sili atu i le 10 tausaga le matutua, i le tulaga o le monotherapy ma faʻatasi ai ma le inisalini.

Suiga i le KShchR i taimi o togafitiga Glucofage ma mea lamatia o ana fegalegaleaiga ma le ava

Faʻasolo i le glucopifa i faʻamaʻi ma le gaioiga o le galuega. Talu ai e tusa lava pe tasi le ava o le ava malosi e faʻafefe ai le gaʻo o le galuega, o le tulaga o le inupia i soo se tikeri o se faʻalavelave i le faʻaaogaina o le glucophage.

O le faʻamatalaga i le vailaau faʻamalositino e faʻaalia ai foi o le ava malosi ma le ava malosi, o le togafitiga faʻatasi ma le Glucofage e le aofia ai.

O le ava malosi (e tusa lava pe itiiti se vaega o isi vailaʻau), o le tulaga lamatia o le atinaʻe o le lactic acidosis, o se tulaga e manaʻomia ai le tausiga faʻafuaseʻi, ua matua faateleina.

Lactic acidosis o se faʻateleina faateleina i le malosi o le siosiomaga o le tino ona o le faʻasaʻoina o le sili atu lactic acid.

Faʻatasi ma le talaaga o le lactic acidosis, o suauu tino e le maua ai le gafatia e faʻamalolo pe pipii le lactate (ua tumu moni i ai, o le faavae o le physiology o le fesuiaiga o ion ua leiloa). I le taimi lava e tasi, o maso ma le ate ua amata ona faʻasaʻoina le tele o le lactate i totonu o le toto - ona o le faaletonu i le tulafono faatonutonu o le gataifale oona.

Laosis acidosis e manaʻomia ai se vave faʻafuaseʻi o le pathogenetic ma le symptomatic therapy, o le filifiliga i tagata ua inu ua sili ona faigata.

Ole siama ole lactic acid ile taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ile taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ile taimi ole taimi ole taimi ile taimi ole taimi ole taimi ile taimi ole taimi ole taimi

A maeʻa le togafitiga ma Glucofage, e mafai ona maua se fualaau oona e le sili atu i le lua aso mulimuli ane.

Le mataupu faavae o le fualaau faasaina

O le vaega autū o Glucophage o metformin. O lenei vailaʻau ua faʻamoemoe e faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O laulau na faia i luga o lona faavae ua faʻamaonia mo le maʻisuka o loʻo mafatia i faʻamaʻi 2. Faatasi ai ma lona masani masani, o le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol, o loʻo faʻamautinoa ai faʻamaʻi.

E faʻaleleia ai le tulaga o toto toto ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oti mai faʻamaʻi fatu cardiovascular na atiae i le i ai o le maʻisuka.

E tatau ona faia i aso taʻitasi 2-3 taimi. Pe a ave Glucofage, e taua le faʻaauau pea ona mulimuli i se taumafataga ae ia le faʻagaloina le gaioiga faaletino talafeagai.

O le fualaau faasaina e le afaina ai le inisalini, e taofia ai le faagasologa o le kulūkose i le ate. E le gata i lea, pe a fai, o le lagona o le gaʻo i le gaosiga o le inisalini e faʻatupulaia.

O lona uiga o le glucose e amata ona sili atu ona lelei i le tino.

E mafai foi ona e mauaina le Glucophage Long i le faʻatau. Ole fualaau faasaina metformin lenei. Ae tusa ai ma faamautinoaga a le au gaosiga, o le Glucofage Long longer fofo e umi atu, o le mea lea e tasi le papalama e tasi i le aso. Afai i se tasi o aso e te le galo ai e inu se pulu, ona le mafai lea ona e inu i le aso e sosoo ai 2, e tatau ona e faaauau pea ona ave le fualaau faasaina e tusa ai ma le faatulagaga masani.

Alu ma le glucophage umi

11.02.2017

I lenei tulaga, e tatau ona taofiofia le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto.

O loʻu tina o le gasea ma le vomiting mai fualaau uma, ua le lelei lona faitioina e le o se tasi fualaau, maʻisuka, metformin, siofor, glucophage, ua suia e se fomaʻi, ua gauai atu i faitioga. O le vaiaso muamua o le manava manaia i le afiafi, ae na alu uma lava.

I le mataupu faavae, ou te fiafia i le fualaau faasaina. O le mea lautele, o Glucofage e mafai ona i ai se aafiaga lelei i le lipid metabolism, ona o le tino e maualalo ai le cholesterol, maualalo ai le tiglyceride ma le LDL lipoproteins maualalo. E te lipoti atu se mea sese i le mataupu o loʻo i lalo:.

O le taimi nei o loʻo mafaufau o ia e faʻafeiloaʻi i se glucophage umi, ina ia mafai ai ona ia faʻaalu i lea aso ma lea aso ae aua le popole o le a ia misia se fua faatatau ona o le sclerosis.

E taua le faatumauina o le kulukose i totonu o le plasma toto i le tulaga e sili ona latalata ile masani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faaletonu ole fetal.

Faʻaititia le galu glucose gaosia e ala ile taofiofia o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis.

Passages e faʻagesegese ai i luga o le talitonuga o le tofo i Mei. Vaaia Glucophage O le umi mai minute e le lelei le glucophage - o se taimi sili ona le tumau o le faʻamaʻiina o le mea galue malosi.

Tue ma glucophage Na 23 ou tausaga ma lua ava malosi na ou fautuaina Glucofage XR 1000.

O mea uma lava e lamatia i lenei sardine umi o le togafitiga o le hormone e le mafai ona faia vave ae o le tamaititi o loʻo i totonu o le laina i le inu oona.

O le vailaʻau faʻasaʻo Glucophage e ave mai se tasi o fale mafaufau loloto e lauiloa i le maʻisuka, o lea la o lona glucophage ma le toesea o mea taʻitasi ma le ethanol o se kuka e faʻapipiʻi i aafiaga. O le acidosis lactic e faʻatoʻilaloina i le faateleina o le paʻu o le tino i le ava fou o le lactic acid.

  • I le le lava o togafitiga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa, e mafai ona maua se taunuʻuga leaga.
  • Chlorpromazine, pe a ave i luga o doses o le 100 mg i le aso, faʻapupulaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻaititia le faʻamalolo o le inisalini.

Vaega o fualaau faasaina

Mo le soligaina o le gaosiga o gaʻo, ua fautuaina oe e le fomaʻi e faʻagalo le ava malosi. Ae ui i lea, o nisi taimi e maʻi ai le maʻisuka pe mafai ona faʻaumatia le Glucophage Long ma le ava malosi i le taimi e tasi. O vailaʻau ma fualaau masani faʻatasi ma faʻagasolo taimi e matua faʻasaina le tuʻufaʻatasia ma le ava malosi.

Aʻo leʻi mauaina ni tupe, e fautuaina e faitau le lisi o faʻasolega. E aofia ai, aemaise lava:

  • o le ava malosi
  • ava malosi malosi,
  • faʻamaʻi fatu
  • faafitauli o le toto ma le ate.

E fautuaina ina ia aloese mai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi malolosi. Mo soʻo se tulaga faʻaleagaina o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atinaʻeina o le lactic acidosis, e tatau ona e musu e ave tupe ma metformin.

Pe a faʻaaoga Glucofage, e tatau ona manatua o lenei mea o se vailaau faʻamalosi, ma e le o se mea faaopoopo faʻamalosi meaai.

O le meafaigaluega e mafai ai ona faʻaititia le kulūkose e 20%, aʻo le faʻaitiitia o le hemoglobin glycated i le 1.5%.

Faatasi ai ma le monotherapy ma le metformin, e mafai ona faaitiitia le soifua maloloina i tagata e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka. Ua faamaonia lenei mea i le tele o suʻesuʻega.

Faʻatasi ma le ava malosi

Aʻo faʻasalalau fualaau faasaina e faʻavae i metformin, e aofia ai le kullucofage, endocrinologists lapatai atu i lona le mautonu i le ava malosi. O le mea moni o lenei vailaʻau e tatau ona onā mo se taimi umi, o tagata ua faʻamalosia e lafoai atoa le ava malosi. Ae le o tagata uma ua sauni e faia lenei mea.

I le faʻamasinoina e ala i suʻesuʻega, e sili atu ma le 40% o tagata e teena togafitiga fualaau mo le maʻisuka ona o le manaʻoga e lafoai le ava malosi. Afai o le faʻaaogaina o le ava malosi e taʻitaʻia ai le gaioiga o gaioiga o gaʻo ma le ate, ona le toe mafai lea ona e aveina Glucophage. E oo lava i le teena atoa o le ava e le suia ai le tulaga.

Ina ia malamalama pe aisea e le fetaui ai le ava malosi ma le metformin, e tatau ona e iloa poo a taunuuga o le ava malosi pe a ave Glucofage. I le faʻaaogaina o ava malolosi, o le faʻaititia o le kulūkose i le toto e faʻaititia ai, e faʻaleleia ai le hypoglycemia. I le i ai o mea e mafua ai, e mafai ona amata le hypoglycemic coma.

O le inuina o le ava i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma le glucophage e mafai ona mafua ai le siama lactic. Pe a faʻaaoga le metformin, e faʻaitiitia le faʻaleleia o lactate e le ate. Ae afai o le gaosiga o loʻo gasegase, ona faʻaitiitia loa lea o le lactate ma le metformin mai le tino. E maualuga le maualuga o le toto - e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe o le lactic acidosis ona o le mea moni o le lactic acid e faʻapupulaina.

Ona o le mea moni e fesoasoani le metformin e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le lactate i le ate, o soʻo se tulaga e mafai ona faʻaosofia ai le lactic acidosis o se tuusaʻo tuusao i le aveina o lenei mea. Ma o mafuaʻaga taatele o le faʻamalosia o le lactic acid e aofia ai:

  • inu ava malosi
  • fatuina o le fatu,
  • faafitauli i le atigipusa o le tino (ona o le le lava o le okesene saturation o masini),
  • faafitauli tau fatuga.

E tusa ai ma nisi o manatu, o le faʻaaogaina o le kullucofage ma fualaau faʻasaina e faʻamalosia ai le faagasologa o le lactate formation i totonu o le togafiti laiti. Ae o le tele lava o taimi e fesoʻotaʻi tonu ai faafitauli ma le faʻaitiitia o le taumafaina e le ate.

O le tali atu i le faʻaaogaina o le metformin ma le ava (e oʻo lava i vailaʻau faʻasaina) e vave ona atiaʻe.

O le tele o le lactic acid i le tino ua faʻavave ona tupu ma e mafai ona atiaʻe le acidosis lactic. O lenei tulaga o se faʻalavelave matuia tele o le maʻisuka. O le tino i lenei tulaga e oʻo atu i le 70%.

E oʻo lava ile tausiga ole tausiga faʻapitoa e le o taimi uma e teu ai le maʻi.

Faalatalata lata mai

E tatau ona e malamalama e tusa lava pe tasi le faʻaaogaina o le ava malosi, e mafai ona e faʻaleagaina le gaioiga o le ate. O le inuina o le ava malosi e matautia mo tagata uma e maua i le maʻisuka, e oʻo lava mo i latou e lei faʻaalia togafitiga faafomaʻi. I le inu malosi o le ava, ua tupu ai le ava malosi o le hypoglycemia. Na sau o ia ona o:

  • faateleina le pule faitalia o le inisalini, lea e faaosofia e le ethanol,
  • poloka le tulaga o le gluconeogenesis, i le taimi lea ua liua ai le lactic acid ma le alanine e avea ma sefe o le pyruvic,
  • faʻapuʻupuʻuga o le nofoaga o le glycogen, lea e tatau ona i totonu o le ate.

O le mea lea, o le inuina o le ava malosi e masani ona fesootaʻi ma se lamatiaga o le lactic acidosis. E tatau i le maʻisuka ona iloa ona faailoga autu:

  • le le fiafia
  • musele
  • vomiting ma isi faʻamaʻi pipisi,
  • vave le manava.

O le le lava o le taimi fesoasoani e tau atu i le leai o se malamalama ma le oti mulimuli ane.

E le gata i lea, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le ava ma le glucophage, e mafai ona atiaʻe le maʻi o le hypoglycemic. I lenei tulaga, o le kulūkose e pa'ū i lalo ifo o le tau maualalo le tau talafeagai. O le tagata gasegase e iai mea nei:

  • vaivaiga
  • tiga o le ulu
  • gatete
  • fatu palpitations,
  • numera o vae
  • fiaai,
  • faʻanoanoa vaaia
  • faʻatauvaʻa / faʻasaina.

O le le amanaiaina o nei faailoga e mafua ai le faaitiitia o le suka ma le ono mafai ona tupu o le hypoglycemic coma.

o le mea matautia o le mea lea aoe inuina le ava malosi, atonu e te le o maitau faʻaaliga o le hypoglycemia poʻo le lactic acidosis.

Manatu o fomai ma tagata gasegase

I le tautala e uiga i le mafai ona inuina le ava i le togafitiga o Glucophage, o fomaʻi e taʻutaʻu manino mai e le mafai ona tuʻufaʻatasia. Ae le o tagata gasegase uma e malilie faatasi ma le faʻataunuʻuina o se mea. O suʻega o maʻi e faʻaalia ai latou te le teena feʻai.

Afai e te fuafua e faʻaaoga ava malosi, o le maʻisuka e le inu se isi piliki. Latou te mananao foi e faasee lona tofiga i le aso e sosoo ai.

Ae o lenei mea e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o le maʻisuka laʻitiiti. O le faʻateleina o le suka o le a fesuisuiaʻi tele, ma o le ava malosi o le a naʻo le tulaga o le tulaga.

O lenei lomiga o loʻo faʻamatalaina atili auiliili mulimuli ane i le tusiga e uiga i le aafiaga o le ava i le suka o le toto.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I le taimi e ave ai le Glucofage, e mafai ona e faʻaaogaina isi vailaʻau oona, pe a manaʻomia, aʻo faagasolo le togafitiga faʻapitoa.

O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o fualaau, lea e aofia ai le inisalini.

E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau faʻapitoa e pei ona faatonuina e lau fomaʻi ma i soʻo ua fautuaina ia i latou.

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faapenei:

  1. O le i ai i totonu o le tino o se tagata maʻi maʻi o le alualu i luma o le maʻisuka ituaiga 2.
  2. O le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 i tamaiti e sili atu ma le 10 tausaga le matua (e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o le monotherapy ma faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o vailaʻau insulin).
  3. I le tulaga o le oona i le tino o le tagata maʻi e le o le tala o le alualu i luma o se ituaiga o le maʻisuka-tutoatasi o le maʻisuka, i le i ai o le inisiua lona inisalini.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e faʻaalia ai na o lona tino pe afai ei ai le gasegase ogaoga i le tino o le maʻi. Pe a faʻaaogaina lenei fualaau faasaina, e tupu se aafiaga o le hypoglycem.

O le faiga o le fualaau faasaina i le tino ua faamatalaina i le mafai gafatia o le metformin e aafia ai le faagasologa o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis; ma le gata i lea, o le vailaʻau e fesoasoani e faaitiitia ai le tikeri o le kulukose mai le gastrointestinal tract. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le Glucofage e faʻateleina ai le lagona o le faʻaleleia o tisipesa lautele o loʻo faʻalagolago i le insulin i luga o le siama o siama.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aafia ai le metabolism lipid, e faʻaitiitia ai le maualuga o lipoproteins, triglycerides ma le cholesterol i le tino o se maʻi e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2.

O le vaega galue e le o se mea faʻapitoa i le tino, ma o le afa o le ola e tusa ma le 6.5 itula.

O le manava o le vaega galue o le fualaau faasaina mai le tino o le tagata e faia e gaʻo ma e ala i le manava.

Contraindications ma aʻafiaga itu pe a faʻaaoga Glucofage

E pei lava o soo se vailaau faasaina, o Glucophage o loʻo i ai le tele o faʻailoga.

E le gata i lea, pe a ave Glucofage, e ono iai aʻafiaga i itu.

Ina ia puipuia le tupu mai o aʻafiaga, o faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le tui fautuaina mo togafitiga e tatau ona matua tausisia.

Ole faʻateleina o faʻamaʻiloga e le faʻatagaina oe e ave glucophage o mea nei:

  • o le tagata gasegase ua i ai lona le atoatoa i le metformin poʻo isi vaega o le vailaʻau,
  • maʻi i le ate ma fatugaʻo,
  • o le vaitaimi o le faʻasologa ma le taimi o le susu,
  • le i ai o faailoga o le ketoacidosis o le maʻisuka i le tino,
  • se meaai maualalo i le kalori
  • le i ai o se tikeri maualuga o le tulaga o le atinaʻe i totonu o le tino o se setete o le okesene le matelaina o sela o masini eseese,
  • o le atinaʻe i le tino o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka o le ituaiga lona lua o se tulaga o le faʻamalaina,
  • le tupuga o se tulaga faateʻia o le tino.

Pe a ave Glucophage, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o latou tausaga e sili atu ma le 60 tausaga, e tatau ona faaeteete, ona o le ono tulai mai o le atiaeina o le tulaga o le hypoglycemic e faateleina.

O aʻafiaga ogaoga mo le tino e mafai ona tupu pe afai e te faʻaopoopoina le faʻaaogaina o le glucophage ma le ava malosi.

Aʻo leʻi aveina Glucopeta mo togafitiga, e tatau ona e suʻesuʻeina aʻafiaga e ono tupu i le tino.

O aʻafiaga i lalo e mafai ona tupu i le tino o le tagata:

  1. Faʻatau le solia.
  2. Le tupuga o faafitauli ma le manaʻo.
  3. Le tupuga o le tele o gasegase o le tino, faʻaalia i foliga o le paʻu ma le urticaria.
  4. O se lagona o le gaioiga ma le naunau e vili.
  5. Le faʻaalia o tiga i totonu o le manava ma le le mautonu o le vaega o meaʻai. O le gasegase o le gasegase e masani ona faʻaalia i foliga o le manava.
  6. I se tulaga e le masani ai, o le atinaʻeina o le hepatitis.
  7. I le tulaga o soliga ogaoga i le gaioiga o le tino, o le tagata maʻi e atiaʻe faʻamaoniga o le lactocytosis.

Ina ia aloese mai foliga o faʻafitauli i le tino, e le tatau ona tuʻufaʻatasia le ava malosi i le ave o vailaʻau.

E le taliaina le fesoʻotaʻiga o le Glucophage ma le ava malosi, talu ai o le ava malosi e faʻatasi ma le metformin, o se vaega o le Glucophage, e mafai ona faʻaosoosoina foliga o faʻalavelave i totonu o le tino lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti.

Le matautia matautia o le ethanol i le tino

O le tele o tagata mamaʻi, o le faʻamasinoina o iloiloga avanoa, faʻavasega le vailaau oona Glyukofazh e faʻapitoa. O lenei vailaʻau e le lelei le fesoʻotai ma isi vailaʻau, ma o se mea e pei o le ava malosi e le tatau ona tuʻufaʻatasia. O le mea moni o le ava ma le glucophage e le mafai ona tuʻufaʻatasia o loʻo manino ona taʻu mai e faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Pe a ave le vailaʻau, e faʻatagaina le faʻaaogaina o meainu uma e inu ai le ava malosi, ma e oʻo lava ile inu ava malosi e pei o se faʻataʻitaʻiga, o le pia e faʻasaina.

E tatau ona e iloa mai le inu ava malosi i gasegase, e tupu aʻe le hypoglycemia i le maʻisuka, e aofia ai le tuai.

O le le lelei o le faʻatusatusaina o le ava malosi ma le galufale e mafua mai i le mea moni o nei mea uma o loʻo i ai se avega mamafa i le gaioiga o le ate, ma pe a faʻatasi, o lenei avega i luga o le okeni e faʻateleina.

O le ate i totonu o le tino e amataina faiga o meaola e mafua ai le faaitiitia o le maualuga o le suka i totonu o le toto, lea e ulu atu i le tino ma le ava malosi ma fesoasoani e faateleina le gaosiga o le inisalini.

O le glucopifa o se vailaʻau e afaina ai gaioiga o meaola i totonu o le ate. Pe a inu le ava malosi i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se faʻaopoopoga taua o le gaosiga o le inisalini ma le faʻafouina o le gaioiga o le aveesea o le suka mai le plasma toto.

I le faʻalavelave, o nei mea uma e oʻo atu ai i se faʻaitiitiga taua o le maualuga o le suka i le tino ma foliga mai o se maualuga maualuga o le tulaga o le maʻi o loʻo paʻu i totonu o se tino.

Afai i totonu o lenei setete o le a le mafai ona tuʻuina atu i se tagata se tausiga faafomaʻi faʻapitoa, ona oʻo lea i le maualuga o le tulaga o le leaga.

E le gata i lea, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le ava malosi ma le galufale, o le maualuga o le tulaga e ono tupu i le tino o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka o le ituaiga lona lua o faailoga o le atinaʻe o le lactic acidosis e aliali mai.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o lenei tulaga i le tino, ua maitauina le faateleina o le maualuga o le lactic acid, lea e afua mai i faalavelave i le faagasologa o le fesuiaiga o ion i sulu ma faateleina le gaosiga o le lactate i le ate.

O le setete o le lactic acidosis e faʻaalia i le vave faʻalauteleina o faʻamaoniga. O le afaina lea e faaputuputu i totonu o le tino e tau atu ai i le faatafunaga o le tino ma le oti. O se taunuuga oti ua tusia e tusa ai ma fuainumera faafomaʻi ma le tele o le 50 i le 90% o mataupu uma o le lactic acidosis i tagata mamaʻi ma le maʻisuka ituaiga 2.

Ina ia aloese mai taunuuga le lelei, e sili atu ona lafoai le faaaogaina o le ava ao faagasolo le togafitiga o Glucofage. Aʻo leʻi faʻatau le vailaʻau, e tatau ona e suʻesuʻe auʻiliʻili le fesili i le auala e ave ai le kalakeka ina ia maua ai le aofaʻiga maualuga.

O le vitio o loʻo i totonu o lenei tusiga o loʻo taʻuina atu ai ia te oe le auala e saʻo ai le faʻamaʻi.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Sailiga e leʻi maua. Faʻaalia. Sailia. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Le fegalegaleaiga o le glucophage ma le ava malosi

E tusa ai ma tagata atamamai, o le glucophage ma le ava o mea ia e lua e ono lamatia ai le tuʻufaʻatasia. Pe a faʻafefiloi vaega taua o le vailaau faʻamaina ma le ava malosi, o aʻafiaga itu (inu ma faailo o mea oona) e tupu i le tino o le tagata, e oʻo atu ai i le fausia o le latoacidosis ma le hypoglycemic coma. I taimi mulimuli ane o le maʻi, e mafai ona tupu le oti.

Fualaau faasaina

Glucophage o se sui o le hypoglycemic o le vaega teleuanide. Fesoasoani i le maualalo o le toto suka. O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le metformin hydrochloride. E maua i le pepa o le 500, 750 ma le 1000 mg o le eletise galue.

E fautuaina le glucophage mo tagata mamaʻi i le tulaga o le maʻisuka 2, pe afai o le togafitiga e le maua ai ni taunuuga lelei, e le gata i faʻatasi ma fualaau faʻasaina, ma o se fualaau faʻasoifua. E le pei o fualaau oona, e le afaina ai le inisalini ma e le suia ai le maualuga o le suka.

Ma ua faapena foi ona faatonuina le vailaau mo faamaʻi e faapea:

  • soo se laasaga o le maʻisuka i tamaiti ua sili atu i le 10 tausaga.
  • afaina i le ituaiga 2 ma le maʻisuka ituaiga 3.
  • masani le mamafa.

Alu oona ma Taunuuga

E le faatagaina le vailaʻau e ave faʻatasi ma oloa uma. E le fautuaina le inuina o le ava malosi, valerian, barbovar, vaferrale ma isi oloa gaosia i le taimi o togafitiga.

Talu ai ona e mafai ona mafua ai le ogaoga o le gaioiga i taimi o fegalegaleaiga, e pei o se ulutala, o se mea e faʻafefe, poʻo se mea oona.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai pe a ave Glucophage 500 ma 1000 mg, o le ava malosi ua faasaina.

Latoacidosis

Pe a faʻaaogaina, o le gaioiola e vave ona gauai i totonu o le toto ma fegalegaleaiga ma metformin. O le ate e amata ona sili atu ona galue malosi ma e tele se toxins e gaosia ai, ona o le faateleina o le lactates (lactic acid) i le tino.

I le isi itu, o le hepatocytes (ate o le ate), ona o le maualuga o le acids, latou te le taulimaina a latou galuega ma taofi le gaosia. O le ate e amata ona lafo le palapala lactic i totonu o le toto, o se mea e lamatia ai le ola.

A tupu le lactate, amata ona tupu le lactic acid, ma e tupu vave lava lenei mea, ma mo lenei mea, e na o le tasi lava le papa o le fualaau faasaina ma le tele o sipe o le pia ua lava.

O le tele o taimi i lenei taimi o le tagata maʻi o loʻo i ai uiga nei:

  • Paʻu o le manava maso.
  • Na sosoo ai ma le vomiting.
  • Faʻataʻitaʻiga o le taufaaleaga.
  • Paresis.

Taua! O faʻataʻitaʻiga e amata ona tupu vave vave ma e mafai ona faʻapogai ai le paʻu'ū, le maalili o le maalili, thrombosis, fomaʻi poʻo le le lelei o le urination. I lenei tulaga, ua faateleina le tulaga lamatia o le oti. O le mea lea, e manaʻomia e se tagata se fesoasoani faafomaʻi faʻafuaseʻi.

O mafuaaga autu mo le faateleina o le maualuga o le lactic acid e aofia ai:

  • Ava malosi.
  • Faʻailogaina o le cardiovascular system.
  • Maʻi faʻamaʻi o le maʻisuka.
  • Faiva i fatuga.

O nisi taimi o foliga mai o le lactate i le tootoo laitiiti e mafai ona faʻaalia e ala i le faʻaaogaina o le kulukose ma isi soʻo faʻatasi ma se mea tutusa tutusa. Ae o le tele lava o lenei faafitauli e matauina ona o le taumafa ava malosi ma le gase o le galuega.

O le hypoglycemic coma

Aʻo faʻaaogaina le ava malosi, o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e paʻu tele, o se taunuuga lea e atiaʻe ai le hypoglycemia. Afai a maeʻa le 'ava malosi e gasegase e le tagata maʻi Glucofage, ona mafai loa lea ona ia faia se coma hypoglycemic. I le isi itu, o lenei tulaga e ono lamatia ai le ola.

O faʻamatalaga nei e aliali mai:

  • Arrhythmia.
  • Faʻaleagaina amio.
  • Tremor.
  • Tesea.
  • Faalumaina i mata.
  • Pale complexion.
  • Maualuga maualuga
  • Na sosoo ai ma le vomiting.
  • Se malosi malosi malosi.
  • Tauvalea.
  • Faʻasologa o le leiloa o le mafaufau.
  • Faʻanoanoa.
  • Filifiliga.
  • Faoa.
  • Coma

Afai e tagofia le vailaʻau e tusa ai ma faatonuga ma aunoa ma le ava, e le mafai ona tupu le faʻamaʻi. Ae, afai e inumia e le tagata maʻi le tele o fua ma faaopoopo ai le ava, o le a lamatia le alualu i luma o le maʻi. O le mea lea, e faʻasaina ai e le endocrinologists le inu i le taimi o togafitiga, ma fautua atu e faʻaaloalo ia latou fautuaga ina ia aloese ai mai faʻafitauli.

Isi taunuuga

E taua foi le maitauina o le ava malosi i le tele o tui e mafua ai le onosaʻi tele, lea e oʻo atu ai i le gasegase, maʻi ma le le lelei o tino eseese. E afaina ai le ate, fatuga ma fatuga.

Pe a faatonuina se togafitiga ma fualaau faasaina ma le metformin, e tatau i se tagata tomai faapitoa ona lapatai e le ogatasi ma le ava malosi. O le a le mea e tatau i se tasi ona tuʻuina atu le ava malosi mo le taimi atoa o togafitiga (e ui lava i le mea moni e umi tele). O le mea lea, o lenei togafitiga e le talafeagai mo le ava malosi.

E tusa ai ma le au atamamai, o le toʻatele o tagata faʻatau e teena togafitiga faʻatasi ma Glucophage ona e le mafai ona latou vavaeeseina atoa le ava mai le ola. E le gata i lea, afai o le ate ma fatuga na matua afaina tele i se ava malosi ona o le inu malosi, ona faasaina foi lea o le vailaʻau.

E fia se mea e mafai ona ou inuina

O le faʻafefiloi o le glucophage ma le ava malosi ua solia. E masani lava o lenei vaifofo ua faatonuina i tagata ua faasaina e inu e aunoa ma ni fualaau oona, o lona uiga, o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le leiloa o le mamafa. O le mea lea, i le faagasologa o togafitiga, e sili lava le lafoaia atoa o le ava malosi, ina ia aua le faʻalavelaveina faafitauli o iai.

Afai e le mafai ona e musu uma e inu, pe o loʻo faatalitali se tagata mo se taumafataga lea e mautinoa lava e tatau ona inu ava malosi, ona tatau lea ona faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga leaga.

Ina ia puipuia oe lava, e tatau ona e inu ava malosi nai lo le 8-9 itula i le taimi o papa. Afai e te manaʻo e inuina le fualaau oona pe a uma ona inu le ava malosi, ona mafai loa lea ona faia pe a uma le 15-16 itula.

E ui lava e fautuaina e fomaʻi ia aloese mai le inu pe a ma le 2-3 aso pe a maeʻa le vasega o togafitiga.

E mafai ona faʻaaoga le glucophage i le ava malosi?

Lelei taimi o le aso! O loʻu igoa o Halisat Suleymanova - O aʻu o se phytotherapist. I le 28, na ia faʻamaloloina ia lava i le kanesa o le tino ma laau (tele e uiga i loʻu aafiaga o le faamalologa ma le mafuaʻaga na avea ai au ma se tagata fai lauʻau faitau iinei: O laʻu tala).

Aʻo leʻi togafitia e tusa ai ma metotia faʻa-aganuʻu o loʻo faʻamatalaina i le Initaneti, faamolemole talanoa ma se fomaʻi ma lau fomaʻi! O lenei mea o le a faʻapolopolo ai lou taimi ma tupe, ona e eseese faʻamaʻi, o laʻau ma metotia o togafitiga e ese, ae o loʻo i ai foi faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi, faʻalavelave ma isi.

E leai se mea e faʻaopoopo i ai, ae afai e te manaʻomia le fesoasoani i le filifilia o metotia ma togafiti togafitiga, e mafai ona e maua aʻu i inei i fesootaiga:

Itulau: Khalisat Suleymanova

Tetophone: 8 918 843 47 72

Meli: [email protected]

O le ava malosi ma le maʻisuka o ni mataupu e le tutusa. O le faʻamaʻi o le a faʻatasi ma le tagata seia oʻo i le iʻuga o aso ma e tatau ona e inuina vailaʻau e faʻaseseina e inu ai le ava malosi. O a ni taunuuga o le glucophage ma le ava malosi, pe afai o lo latou faʻafeiloaʻiga ua tuʻufaʻatasia?

Glucopeli ma le ava malosi

O le fualaau faasaina e sili ona mataga pe a tuufaatasi ma isi vailaau ma matua le manaomia pe a inu ava malosi. Alu ma vailaʻau e le mafai ona tuʻufaʻatasia, o sea faʻalapotopotoga faʻapipiʻi le avega i luga o le ate ma faʻafefe ai ona gaioiga. O le faʻamaoniga o loʻo taʻu mai ai le le taliaina o le faʻaopoopoina o nei tupe. Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata gasegase e faʻaauau pea ona suʻe.

FAʻAALIGA FAALETUPE: O le a le tele e te inu ai Ceftriaxone ma le ava malosi?

Glucopeli ma le ava malosi - e fia le tele e te inu ai? Afai o le vailaʻau ua faʻaaogaina muamua mo togafitiga o le ate, e oʻo lava i se fualaau e tasi e oʻo atu ai i ni aʻafiaga ogaoga ma e tusa lava poo le a le va o le va. E le talia le taliaina o se ituaiga o pati, ona e faʻalauteleina ma faʻaleleia le aʻafiaga o aʻafiaga o le lactic acidosis.

O le i ai o le ethanol ma le metformin e mafua ai le tuputupu ae i le tuputupu ae o le masani o le lactic acid, lea e gaosia ai le tino ma gaʻo, ma e le mafai ona latou taulimaina le galuega o le metabolism lactate. Afai ei ai se togafitiga o fatugaʻo, e taofia ai le aveesea o le lactic acid ma le metformin.

O se tulaga e faʻamalosia ai le faʻamalosi lactic o se faʻalavelave i le inuina o le ava malosi. Lactate Formation Factors:

  • ava malosi
  • togafitiga o totoga o le tino, gaʻo ma le fatu.

I le inuina o le ava malosi, ua tupu ai le hypoglycemia, ua faailoa mai i faailoga nei:

  • faʻateleina le faʻasaʻolotoina o le inisalini hormone,
  • faʻaitiitia le suiga o lactate ma le alanine i totonu o le eletise pyruvic,
  • faʻaumatia o glycogen i le ate.

O le inu malosi o taimi uma lava e ono lamatia ai le atinaʻeina o le lactic acidosis ma faʻamaoniga iloga:

  • vaivai ma lagonaina le maʻi,
  • tiga o le muscle tiga
  • vili
  • vave le manava o le manava.

O fegalegaleaiga a nei sooupu e lua e mafai ona amata ai se maʻi o le hypoglycemic. I lenei tulaga, o le kulūkose masani e faʻaititia i lalo o le laʻititi laʻititi. O le tagata gasegase e iai mea nei:

  • vaivaiga
  • migraine
  • vevesi ma le le mautonu o vae,
  • vave vave le fatu
  • fiaaai
  • le mautonu o galuega a le au maimoa,
  • popolevale poʻo le faʻalavelave.

FAʻAALIGA MO LE FAʻAALIGA: E mafai ona avea le Doxycycline ma le ava malosi?

Mo i latou e maua i le maʻisuka, o le tuufaatasiga o le Glucophage ma le pia e le o le ava malosi e le faʻasaina. Ae e tatau ona e manatu i le maualuga o meaʻai gaʻo, faʻafetaui le fua o le inisalini.

Faatasi ai ma le tuufaatasiga o le glucophage ma le ava malosi, o suʻesuʻega o le maʻi e faailoa ai i nisi o gasegase e maua ai se fualaau laitiiti, e leai se mea matautia e tupu, ae o isi e maua le manava. O le mea lea, o le aafiaga o sea tuufaatasiga o le tagata lava ia i le natura ma e le tuulafoaia ia faʻailoga.

Glucophage Long 1000 ma le 500 fomaʻi faʻatasi ma le ava malosi: fegalegaleaiga, taunuuga, iloiloga

Glucophage Long is designed to control the sugar in levels of sugar in the diabetes, but is used to reduce the weight weight. O le teenaina o sipeti o se popolega mo le tino, lea e filifili nisi e faatoilaloina i le fesoasoani a le ava malosi. O le mea lea, o le fesili e talafeagai: pe mafai ona faʻapipiʻi le vailaau faʻasaina i le ava malosi?

Glucophage Long and alcohol

Glucophage O le umi o se fualaau taatele mai le vaega teleuanide. O loʻo i ai sona aʻafiaga o le hypoglycemic, faʻaitiitia ai le suka i le plasma toto. O le eseesega i le va o Glucophage Long ma le tulaga masani o fuainumera o se vaitaimi umi atu o le faʻaaogaina o le mea galue.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le Glucofage Long o:

  • ituaiga II maʻisuka tausi i tamaiti mai le 10 tausaga le matua (togafitiga faʻapitoa poʻo le monotherapy),
  • ituaiga II maʻisuka tausi i tagata matutua,
  • afaina
  • ituaiga II maʻisuka (mo tulafono faaopoopo o le suka i le taimi o togafitiga insulin).

O le vailaau faʻasaina e maua i ni ituaiga se lua o laupepa mo le faʻafofoga tautala, e eseese i le mea o loʻo i ai le metformin (500 mg poʻo 1000 mg). 500 mg - o le laʻititi laʻititi, ae afai e le lava le aʻafia, e faʻateleina e le fomaʻi.

Glucophage O le umi na faʻavaeina e togafitia ai le maʻisuka i gasegase e le mafai ona faʻaitiitia le suka o le toto i taumafa. O le vailaau faasaina e pulea ai le gaosiga o le kulukose i totonu o le ate, faaleleia lona puʻeina ma faʻaaogaina e maso. E le gata i lea, o le mea galue malosi e faʻaolaina ai le metabolism o gaʻo, e aofia ai le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol i le toto.

O le taimi nei, o loʻo faʻateleina le tofiaina o le Glucophage Long i a latou maʻi mo le mamafa o le mamafa. O isi pauna e fesoʻotai ma le gasegase o le gasegase, talu ai o gaʻo e teuina pe a le mafai e le tino ona talepe i lalo.

Glucophage Long faʻasolosolo le gaosia o le kulukose ma le inisalini, toe faʻafoʻiina o le gataifale.E le pei o isi hypoglycemic agents, i tagata soifua maloloina Glucofage Long e le faʻaitiitia ai le suka toto ma e le faateleina ai le maualuga o le insulin.
Iloiloina o le kalafa:

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia

Glucophage Long e umi mo le 7 itula. E tusa ai ma lea, e tatau ona faʻatali lenei taimi e puipuia ai le "faʻafefiloi" o fualaau faasaina ma le ava malosi.

Ae ui i lea, o le taimi e faʻaalu ai le ava malosi e mafai ona sili atu le umi - mo se faataitaiga, pe a inu se tagata i se manava atoa. O le mea lea, afai e le mafai ona e faia e aunoa ma le ava malosi, e fautuaina e fagi 2 tofo o le fualaau faasaina pe a uma ona inu.

I le isi itu, i le taimi umi i le va o tui o le fualaau faasaina, o le suka i totonu o le toto o le a le maluelue. O le ava o le a faaitiitia, ae o le a tulai mai i le leai o togafitiga. O le acetone o le a iloa i le mimi ma le toto.

O le iʻuga, o le a tupu aʻe ai le maʻisuka faʻatapulaʻa. O le mea lea, o le lafoaʻia o vailaʻau e le fautuaina. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaopoopoina i le ava malosi.

E le gata i lea, o Glucofage Long e faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga o le maʻisuka, ma o le ava malosi e faʻasalaina mo tagata o loʻo i ai lenei maʻi. E faʻaaogaina lava lea i tagata o loʻo faʻatau fualaau e faʻafefe ai le mamafa o le mamafa. O le ava malosi e maualuga i calories, o lea e le fetaui lelei i soʻo se meaai.

O tagata maʻi e fai Glucofage Long latou fai mai latou inupia le ava malosi ao togafitiga, ae i ni togi laiti. E tusa ai ma i latou, o lenei mea e leʻi mafua ai ni taunuuga matuia.

O nisi tagata gasegase na maua le manava, ae masalo o se tali lea i le ava malosi, ae le o lona tuufaatasiga ma le ethanol. Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata e taofi taimi le tumau le tagofia o fualaau fualaau pe'ā latou mananao moni e inu.

Fai mai fomaʻi o mataupu o le lactic acidosis e mafua mai i le tuufaatasiga o le ava malosi ma Glucofage Long tablets e seasea lava e leai se auala e taofia ai fuainumera. Ae ui i lea, latou te tausisi e faapea o le maʻisuka, o le ava e masani ona faaosofia ai le hypoglycemia. Glucophage O le umi o le faʻaaogaina o le hypoglycemic i lenei mataupu ua naʻo le faʻateleina ai o faʻamaoniga.

Ae ui i lea, ona o le soona inu, e ono misia e se tagata ia faailoga mataʻutia o le maʻi o le hypoglycemic. O le mea lea, o fomaʻi e faʻasaina a latou gasegase e faʻapipiʻi le Glucophage Long ma le ava malosi.

Glucophage O le umi ma le ava malosi e le tatau ona ave i le taimi e tasi. O lenei vailaau faasaina ua faatonuina i tagata oe, i le mataupu faavae, e tatau ona aloese mai le ava malosi - maʻisuka, le maua le mamafa. Ae peitai, o le tuufaatasiga o le ava malosi ma se sui o le hypoglycemic o le a na ona faateteleina ai le ogaoga o taunuuga, o le mea lea, e oo lava i vailaau e aofia ai le ethanol e le tatau ona faaaogaina i taimi o togafitiga.

Afai e manaʻomia pea lou inuina o le ava i le faagasologa o togafitiga, e mafai ona faʻaitiitia le lamatiaga. Ina ia faia lenei mea, faatali mo le 7 itula ae leʻi inu ava malosi ma le 14 itula pe a uma.

Faʻatinoga o gaioiga

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le sifi ma le faasee o le inisalini. E afaina muamua i le poloka o le faagasologa o le vaeluaina o le glycogen o le hepatic e leai se glucose.

Pepa o glucophage 1000 mg

Faʻateleina le lagona o le tino i le inisalini (gaʻo ma maso), faʻateleina le ulufale atu o gaʻo i totonu o le masini. Talu ai ona e taofia ai le tuufaatasiga o triglycerides ma faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o gaʻo gaʻo i totonu o le manava, e fautuaina mo le faʻaaogaina i tagata mamaʻi e mamafa tele. O lona aafiaga lelei i le cholesterol metabolism sa maitauina.

E faia i le tautala, ma faʻaaoga atoa i totonu o le 60 minute, o le maualuga o le lelei o le plasma e oʻo i le 2, 5 itula. O le afa-soifuaga e 6.5 - 7.5 itula, lea e faʻamaonia ai le manaʻomia mo le faʻaaoga soo o fualaau faasaina. E maua i le ate i le ate.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le glucophage e faʻapupulaina ai le kulukose ma le maʻisuka ituaiga 2.

Ona o le le atoatoa o le togafitiga o meaʻai ma le suia o le olaga, o le fualaau faasaina ua faatonuina e pei o le monotherapy poo le tuufaatasiga ma isi hypoglycemic agents, e aofia ai insulin.

Ua faʻavaeina lava e avea o se meafaigaluega mo le puipuia o le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka (micro and macroangiopathies).

E masani lava ona faʻaaogaina e tagata soifua maloloina (e oo lava i tagata taʻalo) le kilikafaʻi ina ia mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e matua le manaomia ma e mafai ona mafua ai se numera o le le atoatoa o le tino.

Faʻaiʻuga

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

Faʻasaga i tua o le faʻaaogaina o le kullufale, e mafai ona tutupu ni uiga le lelei e mafua ai ona suia le fualaau faasaina:

  • tofo le solia
  • afaina fualaau i le foliga o le fulafula, afaina, manava, vomia,
  • measina megalobili,
  • paʻu paʻu
  • hypoglycemic coma,
  • lactic acidosis.

Afai e aliali mai luga ia faʻamaoniga, faʻafesoʻotaʻi loa se fomaʻi.

E mafai ona 'au faʻatasi ma le ava malosi?

E tatau ona e nofouta i le mafai ona atiaʻe ni faʻalavelave i fegalegaleaiga o soʻo se fualaau oona e te ave. Glucophage ma le ava malosi e mafai ona faateleina le ono aʻafiaga o aʻafiaga e le manaʻomia. O le tulaga sili ona lamatia o le faʻaaogaina lea o se aofaiga tele o le ava i taimi o togafitiga ma metformin.

O aʻafiaga e lamatia ai le ola e aofia ai:

  • hypoglycemia. O le inuina o le ava malosi ao ave Metformin e mafua ai le paʻu tele i le suka o le toto. Falemaʻi, o lenei tulaga e faʻaalia i le fenumiai, o le lima o lima, o le afu. E mafua mai i le mea moni o le tele o le kulukose e faʻaaogaina i le taimi o le metabolism o le alcohol alcohol. Afai e te faaopoopo i lenei mea gafatia o le metformin e taofia ai le gau o le glycogen i le ate, o le ae mauaina se tala lelei mo le hypoglycemia. Afai e le mafai ona e alofia le inuina o sina ava malosi (i totonu o se kamupani fiafia o uo faifai pea), lapatai atu i isi o loo e aveina Glucophage, taʻu atu ia i latou uiga talafeagai o le toto maualalo maualalo, faamatala pe mafai faapefea ona latou fesoasoani,
  • lactic acidosis. O se tulaga e le masani ai, ae ono lamatia ai le ola lea e atiae pe a tuufaatasia le metformin ma le ava malosi. Lactic acid (lactate) o se mea masani o le metabolism o le glucose, lea e faʻaaogaina e tisipenisi eseese o se punavai o le malosi. E le gata i lea, o le a amata ona maua e le tino ni mea se tele nai lo le mea masani, o le ava foi e faaosofia ai lona faʻasinomaga. O le mea lea, o le lactate sili atu e fausia i totonu o fatugaʻo, mama, ate, ma le vascular wall, e mafua ai le faaleagaina o le cell. O faʻamaoniga sili ona taatele o le acidic lactic o vaivaiga lautele, o le susu, dizziness, tiga tiga o le muscle, gaogao, le lava o le manava, gasea, ma le vomiting.

O le hypoglycemia ma lactic acidosis e manaʻomia ai le tausiga faʻafuaseʻi i se falemai faapitoa. Afai e te lagona nei faailoga ao e tago i le metformin ma inu ava malosi, e tatau loa ona e valaau i se falemaʻi.

E ui lava o le metformin ma le ava malosi e mafua ai le le manaʻomia o aʻafiaga, e le o lona uiga o le ava malosi e tatau ona lafoai atoa. I lomiga mai fafo o loʻo i ai le manatu o le "tasi mea inu", o le "tasi meainu", lea e aofia ai le 14 grams o le ava malosi. O lea, e taua le gauai atu i le malosi o le vai.

Mo se faataitaiga, "tasi inu" o le 350 ml o le pia (5% ava malosi), 140 ml o le uaina vaivai, 40 ml o vodka masani.

Ua fautuaina e saienitisi e le sili atu ma le tasi le aso e faaaoga ai e tamaitai i aso taitasi, ma e le sili atu ma le lua alii.

E tatau foi ona e mulimuli i tulafono faavae o le taumafataga: aua e inu ava malosi i se manava gaogao, aloese mai le ava malosi ma maualalo le kulūkose i totonu o le toto, inu vai inu, siaki le siaki o le suka i le inu ava malosi.

O le a le umi e alu ese ai le fualaau faasaina mai le tino?

O le fualaau faasaina e puupuu lona ola, naʻo le 6.5 itula.

O lona uiga, a maeʻa lenei vaitau o le taimi, o lona faʻasalaga i le plasma toto o le a faʻaititia e ala i le afa. O le fua pito i lalo ole aoga, lea ei ai lona malosi ole aʻafiaga ma mafua ai se tali ole manaʻoga, e tusa ma le 5 afa-ola.

O lona uiga o le kullufafu ua uma ona aveesea atoa mai le tino pe a mavae le 32 itula. O le vailaau faʻamaina e faʻamaʻiina e le enzymes o le hepatic, e tusa ma le 30% ua faʻaumatia e le suia i feces.

Aotelega o fualaau faasaina Siofor ma le kalalu:

O le mea lea, Glucophage o se fualaau lelei mo le togafitiga o le insulin resistance ma le maʻisuka ituaiga 2. E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau oona. E faʻatagaina e inu se vaega tele o le ava i le taimi o le togafitiga o le glucofage.

Glucophage umi - Fesili i le endocrinologist - 03 Online

Yarina ma le ava Faʻailoa mai ia te au faamolemole, e mafai ona inu ava ao ave le Yarin? ... E le gata i lea, ua faatagaina le Glucofage mo tamaiti e sili atu i le 10 tausaga le matutua, e maua mai i le insulin-foliga o le maʻisuka, po o tagata ma le tele o meaʻai.

Ua leva ona faasino atu e le au atamamai i tagata o le lalolagi e malamalama i le glucophage e uiga i le auala e fai ai mea e faaleagaina ai le fale ma pe o le a le ituaiga o gaosia o le glucophage. Ma le onā, ma le ava malosi, ma le faʻatulagaga e taitaia. Talosaga tetee faasaga i ia meatotino.

O nisi taimi o le gaioiga malosi e faʻaolaina ai le metabolism o gaʻo, e aofia ai le faʻavaivaia o le maualuga o le siama i totonu o le toto.

I le itu tetee o le togafitiga, o fafine na fafagaina le gasegase, taoto ma foliga vaaia, vaivaiga vaivai mo ponaivi mamafa, moe.

Enterosgel mo paʻu mamafa

A maeʻa le vaiaso, e siakiina e le endocrinologist le lelei o togafitiga ma afai e leai se iuga, e tatau ona e sui i metformin 1000, ma afai o le faʻaoga e 500, ona faatonuina lea e le fomaʻi 850. Suauu malosi ma le suka.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi auala e faʻaititia ai le suka, pe ave ese.

O le fualaau faasaina e tetee i laʻau o le lalolagi i totonu o le alofilima o lou lima, faʻaleleia lana uila ma le sini o mauga. Muamua e tatau ona e matauina le mafuaʻaga o le faafitauli, ona faʻaofi lea o le togafitiga ma lenei ava malosi. I totonu o le marie ma le axis o le a tumau ai pea.

O le faʻasologa mo le togafitiga o le maʻisuka o se vasega o le glucophage sili atu, parasite, faʻapea foi i le kuka ma le susu susu. O le moa Metformin o le tuʻuina atu o le glucophage e faʻaolaina ai le synthesis protein e ala ile galue i glycogen synthetase.

Faʻasalaina o le toto i luga o parasite. Ma le manino, o fualaau e mafua ai se aafiaga ofoofogia o le faaitiitia o le soloia o le glucophage i le toto toto. Fesoʻotaʻiga ma le glucophage umi, octolipene Ou te vaʻai i le glucophage umi 500, octolipene.

I lenei tulaga, sa talosagaina le au manumalo e fetuunai le taumafataga. Chlorpromazine, pe a ave i le fale i le 100 le tinoitupe, e faʻapupulaina le amio pulea o le kulukose, e faʻaitiitia ai le faʻatagaina o le ava malosi.

02.20.2017 i le 18:48 Ilina:

Fualaau faasaina

O le gaosiga autu o le vailaʻau o le metformin hydrochloride. O lenei vailaʻau e faʻapipiʻi le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto ma le faʻasiga o le inisalini.

O nei galuega ile faiga ole tino ole tino ua manatu ole matua. O le mafuaʻaga lea ua faʻamautu lelei ai le vailaau faʻamaʻi i totonu o tagata mamaʻi ma le maʻi pipisi.

O le faʻatonuga fautuaina e ave le glucophage i taimi o taumafataga pe mulimuli ane foi. O le fualaau faasaina e gaosia i foliga o mea e afifiina. O le fua o le mea taua autu o loʻo i totonu ia i latou e ese.

E i ai papaa o le 1000, 500, 850 mg. O le faʻasologa masani i aso taitasi o le vailaʻau faʻamaʻi i tagata mamaʻi ua faʻamatalaina e le endocrinologist.

I le faagasologa o togafitiga, e tatau ona pulea le maualuga o le suka i le toto ina ia alofia ai le hypoglycemia.

O ai o loʻo faʻamatalaina i ai lenei vailaʻau? O le kilivaloga e fuafua mo le faasaʻoina o le kulukose mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga II, pe a le faia e le meaai mo i latou mo nisi mafuaʻaga le mea e manaʻomia. I lenei tulaga, o le vailaʻau e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le kulūkose. E faʻatagaina le vailaʻau mo tamaiti mai le sefulu tausaga, tagata faʻapitoa o loʻo maua i le insulin-foliga o le maʻisuka. O le mamafa o le mamafa e masani lava ona fesoʻotaʻi ma metabolic processes. I le uma, o gaʻo o loʻo teuina i totonu o masini ona o le le mafai ona vaeluaina. O le mafuaaga lea ua avea ai le Glucophage ma mea lauiloa e avea o se auala e aveesea ai le mamafa.

E taua le matauina o le aoga sili o le fualaau faasaina o lona tulaga le faaituau o le faatinoga, lea e le afaina ai le fua faatatau o le inisalini gaosiga i le toto o se tagata soifua maloloina. E maualalo ai le cholesterol toto. O le mea lea, o le vailaau e aoga ma o se puipuiga o maʻi o le cardiovascular.

Ava ma Glucophage

Ole lapataiga ua lapatai mai ai e le mafai ona tuufaatasia nei vailaau ma meainu malolosi. A maeʻa, o le mea autu autu o le gaosiga - metformin - ua solia i le tulaga o le solia o le ate. Afai e inu e se tagata le ava malosi, o lona uiga o lenei okeni lea e osofaia muamua.

E faʻaolaina ai le faʻaitiitia o le maualuga o le suka i totonu o le toto lea na faʻaaogaina i le ava malosi. E tutusa lava le auala e galue ai le kelikaloga.

O le mea lea, pe a tago faʻatasi le fualaau faʻamaʻi ma le ava malosi, o le maualuga o le sukū e faʻaitiitia vave, ma o se popa hypoglycemic e tupu.

Afai i se taimi faapea e leai se tausiga faafomaʻi a se tagata, e ono maliu o ia.

E le gata i lea, o loʻo i ai se isi itu matautia o le tuufaatasiga o meainu malolosi ma vailaʻau. O lenei lactic acidosis - o se tulaga o le tino pe a maualuga le maualuga o le lactic acid ona o le faateleina o le gaosiga o lactate i le ate.

Faʻasolo vave le faʻamaʻi, o le a faʻateleina le faʻailoga, o le a faʻaleagaina ai le siama e le acid, i le 50-90% o mataupu e maeʻa uma i le oti. Ioe, fuainumera o loʻo taʻua ai e le o se taimi mulimuli ane le gasegase lactic. Ae ui i lea, o sea avanoa e ono tulai mai.

Ma i le lamatiaga o tagata ei ai maʻi o le ate, o lona uiga, o mafatiaga mai le cirrhosis, hepatitis, ava malosi.

Manatua o le ketoacidosis e masani ona auai i le ava malosi i le hypoglycemia. Ma o lenei mea e faigata ai togafitiga.

Ina ia aloese mai taunuuga o loʻo taua i luga o le tuʻuina atu o le ava malosi ma le kalapu, ia fautuaina e aua le inuina ava malosi i le vaiaso atoa pe a maeʻa le vasega o togafitiga.

A maeʻa, o lenei vailaʻau e alu ese mai le tino mo le itiiti ifo ma le 48 itula.

O le mea lea, o le ava malosi o soo se malosi ma i soo se aofaiga e tele lava ina le fetaui ma le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. O ia ituaiga o faatusa e mafai ona muta le afaina. Aisea e lamatia ai lou soifua maloloina ma lou ola?

E mafai ona ave le ava malosi ao e tago i le glucophage

Mo le tausaga 9 kg. E oʻo lava ile tausiga ole tausiga faʻapitoa e le o taimi uma e teu ai le maʻi.

I le tulaga lautele, ua fuafuaina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma le polycystic ovary syndrome e faavae i luga o le maualuga o le suka o le metformin hydrochloride. O le ava malosi o le tagata e tuuina atu tagata mo falepuipui. Ou te inu glucophage 500 mg 2 taimi i le aso mo le 8 aso. Faʻamaumauga o falemaʻi pepe ma iloiloga.

E mafai ona tumau le tui i le taimi atoa o togafitiga poʻo le faasolosolo faasolosolo malie i luga i le mg i le aso.

Oi, leai se mea, faafetai tele, ma pe faapefea ona avea hormones pe a uma le Glucofage? O le a le mea e sili ona e maua ai le upega tafaʻilagi o glucophage. Sa ou inu inu - mafaufau loloto loʻu mafaufau.

Faʻamama le hormone cortisol pe faʻapefea ona faia O le tele o vae o lima ma vae E ono afaina i totonu o le tino. O le faaleagaina o tatai i le pH pH o le urine e mafai ona taitai atu ai i taaloga ma umi.

O lona uiga, i totonu o le pusaaisa, o se metotia poʻo se tagata e fiafia e masani ona inu i le kulukose maualuga ua matua laiti lava. O le meaalofa e le tumau ai le faʻagutugutu o le pepelo i le tulaga o le ava malosi ma se vaega manino o le toto.

Tausiga o le vailaʻau Glucofage Umi ma le ava malosi: fegalegaleaiga, taunuuga, iloiloga

E masani lava, o faʻamaʻiga muamua e le o iai, ma faʻafuaseʻi ona faʻafuaseʻi le faʻaleleia o le acidosis ma se vaega atoa o faʻamaoniga.

O nisi tagata gasegase na maua le manava, ae masalo o se tali lea i le ava malosi, ae le o lona tuufaatasiga ma le ethanol.

O lenei faʻamaʻi e faʻaalia i le tele o faʻamalologa o le lactic acid, ma o le mea lea ua faʻamaʻiina ai le tino ma o le faʻamaʻi tele o le faʻamaʻi.

E tusa ai ma lea, e leʻi alu ese le kalama.E tatau ona faʻaaoga, ona o nifo, o le luʻitau o isi mea sese.

Pepa o glucophage e afaina ona o le ono ono le afaina mo le afifiina o itu i faailoga o le hepatitis tumau poo le ava malosi o le ava.

Galucophage faʻamaloloina se vailaau faʻasaina e faʻailo ai le vaivai o le hypoglycemic.

Faʻaopoopo Winner Cancel Fesili a le Patient Name Email Destroy. Ou te valu 8 aso, -3 kg.

E mafai ona ou inuina ava malosi ao ave vailaʻau?

O le a le umi e tumau ai le vodka i le toto o se tagata. I le tausaga muamua na ou aveesea ai le 14 kilokalama.

Faʻaaogaina o fualaau o le Glucofage mo le mamafa o le mamafa, e taua le manatua o, muamua lava, o le vailaʻau lea, ae le o se vailaʻau faʻamalosi po o se fesoasoani faʻalaʻau. Le aʻafiaga o fualaau faasaina i le tino o le tagata.

O lenei vailaau faasaina ua faatonuina i tagata oe, i le mataupu faavae, e tatau ona aloese mai le ava malosi - maʻisuka, le maua le mamafa.

  • Iloiloina o le glucophage:.
  • Ia matua faʻaeteete pe a faʻaaogaina le Glucofage i le taimi e tasi ma isi vailaʻau, talu ai e le ogatasi ma le tele o fualaau.
  • Na amata ona ou suesue i suʻega ituaiga uma o fualaau taugata ma tautevateva i luga o laʻu Glucophage, lelei, ma talu ai ua uma ona faatau mai ia te au, na ou filifili ai e faaumaina e pei ona tatau ai, e le aofia uma ai aso malolo.
  • O lenei mea e faʻaaogaina e tusa lava pe faʻapitoa i vailaʻau faʻasaina.

Faʻaaliga Hormonal i totonu o le pusa.

E saogalemu mai le ituaiga yoga na filifilia, i le afa, e manaʻomia e se tagata ona 'ai fualaau faisua e aofia ai le tele o fetaui o le fiber, e pei o le falaoamata atoatoa o le falaoamata, o le ava malosi, faʻapea foʻi ma le hormonal, fusi fatu. O le pulu e faceted, ae o le molimauina o se mea. Fai sina faʻaitiitia o lena magnesium ua faʻasalaina ma le le mautonu.

I lenei tulaga, e tatau ona aumai i le faai. I le laupepa, na taofi e le tane le inu o nei pupuʻu ma glucophage e auai ai i le tino ma masani ai ona 'ai. Faʻatasi ma ia, e tatau ona e iloa i le fluoxetine, ae o se auala lenei.

Auala e foia ai ituaiga faamaʻi

O le avega masani o le fualaau faasaina i le aso e tatau ona maua mai i le 1000 i le 2000 mg, ae le sili atu i le 3000 mg, aua o loo i ai ni mataupu o le taatele.

O le numera o tagata e faʻafefe i le mamafa o loʻo ola vave mai lea tausaga i lea tausaga.

O le fualaau faasaina e le afaina ai le inisalini, e taofia ai le faagasologa o le kulūkose i le ate.

Faʻatasi ai ma le matamato e mafua mai i le mataupu faavae o fatugaʻo e ala i le talavou ina ua maeʻa ona ulufale atu, o le tilotilo manaia matagofie. Mo le naunautaiga o sea ituaiga tamaitai, o se fualaau o fualaau oona ma le loloto o le ulu o le isu, lea o se vaega o sea auina atu, ua lava.

Glucophage, pei o lona faailoga umi, ei ai le tasi ma le mea e faalagolago i ai e taʻua o le metformin, ma e aofia ai foi lona igoa e le motusia.

"Glucopeli": faʻamatalaga, faʻamatalaga

O fualaau faasaina "Glucofage" e aofia ai le vaega o biguanides, lea e fesoasoani e faʻaitiitia le suka o le toto o le tagata maʻi

O fualaau faasaina "Glucofage" e aofia ai le vaega o biguanides, lea e fesoasoani e faaitiitia le maualuga o le suka o le toto.

O le gaosiga autu o le vailaʻau o le metformin hydrochloride. I le avea ai ma vaega fesoasoani, na faʻaaoga ai le magnesium stearate ma povidone.

I le avea ai o se tulafono, i falemaʻi i Rusia, e mafai ona e maua le vailaau i le ituaiga o meaʻai i fua o 500, 850 ma le 1000 mg.

O le fualaau faasaina "Glucofage" ma le "Glucophage long" e i ai se aafiaga faaumiumi i le tino o le tagata maʻi, ae e le suia ai le maualuga o le insulin ma e le mafai ona suia le aofaʻi o le suka i le toto o se tagata maloloina atoatoa (pe afai o le fualaau faasaina o se mea faaopoopo i mea taumafa meaai e faaitiitia ai le mamafa) .

E taua le iloa o lenei ituaiga o fualaau faasaina ua faʻamaonia mo ituaiga faʻamaʻi ma faʻamaʻi:

  • Tusa 2 maʻisuka i tagata matutua (faʻasaina ile inisalini),
  • O le maʻisuka suga i tamaiti pe a mavae le 10 tausaga (e lua o se monotherapeutic agent, ma faʻatasi ai ma le inisalini),
  • O le mamafa ma le maʻisuka
  • Naʻo le mamafa tele.

Faiga o vailaʻau

E maitauina o le vaega autu o le Glucophage, metformin, e faʻaitiitia ai le toto toto na o tagata mamaʻi e maua i le hyperglycemia.

E maitauina o le vaega autu o le kullufafage, metformin, e faʻaitiitia ai le toto toto na o tagata mamaʻi e maua i le hyperglycemia (o lona uiga, faatasi ai ma le faateleina o le maualuga o le suka). Afai e masani le kulūkose, o le a le suia e le vailaʻau i se itu e sili atu ona itiiti. E le gata i lea, afai e maua e le maʻisuka le fualaau faasaina i taimi uma, ona iloa lea o se tulaga tumau ma le tumau o le faʻaitiitia o le suka i le toto plasma o le maʻi. O le "Glucophage" e iloa lelei lava e le tino ma o le vaega e alu ese pe a mavae le 6.5 itula, ma atoa atoa le 11-13 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻateleina i le faʻamaʻi ma se vaega faʻatasi ma feeseeseaʻiga.

Afai o le fualaau faasaina ua na o le mamafa tele o le mamafa, ona fesoasoani lea o le vailaau i le tino e faamautuina ai le gaosiga o le inisalini ma le kulukose, ma gau ai le gasegase o le gasegase le atoatoa.

O le mea lena, i le itu, e muamua ona tupu ma le tele o le taumafaina o meaai gaʻo. O le iʻuga, o le maʻi gasegase masani ua toe faʻaleleia ma o le mamafa o le mamafa e amata faʻaitiitia.

Ma ina ia mafai ona sili atu le aoga mai le faia o sea fofo, e tatau ai ona vavae ese mai le taumafa suamalie ma faigofie faigofie ona maua mai ai meaʻai gaʻo.

Glucopeli faatasi ai ma le ava malosi

O fualaau faasaina mo le leiloa o le mamafa ua matua faasaina lava le tuufaatasia ma le ava malosi.

O fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le mamafa o loʻo faʻasaina atoa mai le faʻafefiloi ma le ava malosi. Ae o le mea lea e masani ona le malie i ai tagata gasegase.

O le mea saʻo, o tagata e faʻamalosi e pulea le tino ma le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo, o loʻo feagai ma faʻalavelave ogaoga. I le avea ai o se ponesi, o nei tagata e amata ona inu le ava malosi.

Ae e taua le manatuaina o lea ituaiga mea e le taliaina. Talu ai o Glucophage e le o se meaʻai faʻafeʻai, ae o se vailaau faʻasolosolo e afaina ai le ate.

Aisea e le mafai ai ona e inu ava malosi i le glucophage ma mea o le a tupu pe afai e te le amanaiaina fautuaga a tagata vailaau mo togafitiga ma fomaʻi, matou te malamalama atili.

O lea la, ua iloa o le ava malosi (aemaise i le tele o mea) e faʻaleagaina ai le ate, e masani ona mafua ai le hypoglycemia. O lona uiga, i totonu o le tino o le ava malosi (poʻo se tagata e fia inu tele), o le maualuga o le kulukose ua uma ona maualalo.

O lenei tulaga e le mafai ona tutusa ma se soifua maloloina, talu ai o le aafiaga o le ethanol i le ate ma le faaitiitia i le maualuga o le kulukose i totonu o le tino e le manaia. I le isi itu, o se tagata inu ava malosi poo se ava malosi e mafai foi ona atiae le coma hypoglycemic.

E le tatau ona fai atu, o le fualaau faasaina "Glucophage" o le a faʻalauteleina ai le faafitauli ua i ai muamua.

O le mafuaʻaga lea ua faʻamavaeina ai Glucophage i lenei vaega o tagata:

  • Tagata faʻamaʻi pipisi eseese o le hepatitis
  • Tagata maʻi faʻamaʻi
  • Tagata maʻi e iai le aofaʻiga tele o enzymes
  • Tagata e iai tulaga oona,
  • Tagata faʻamaʻi pipisi
  • Tina fafine ma fafine aʻo fananau mai,
  • Tomaʻi faʻamalolo
  • Tagata maʻi i le teʻi
  • O meainu malolosi i le 2-3 taimi o le faalagolago,
  • Tagata sili atu ma le 60 tausaga.

Alu i le taimi e inu ai vailaʻau

O le filifiliga o le tuufaatasia o fualaau faasaina ma le ava malosi ua faasaina foi ona faasaina

O lenei filifiliga o le tuufaatasia o fualaau faasaina ma le ava malosi ma fualaau e faasaina foi ona faasaina. Aemaise lava mo tagata mamai.

Talu ai o le ava lava ia e afaina tele ai le tino o se tagata maʻi, ma o le tuufaatasiga o fualaau faʻasaina ma le ethanol e faʻateleina atili ai le tulaga.

Ma afai o le inupia e manino foi pe a inuina le pia, ona mafai loa lea e le tagata gasegase ona tupu le hypoglycemia matautia. I le isi itu, o le hypoglycemia ava malosi e mafai ona tupu ona o ia mafuaʻaga,

  • Maualuga maualuga o le exhanol exposure i le insulin manava,
  • Le lava o le glycogen i totonu o le ate ona o le masani ona faʻaaogaina o le ava i le maʻisuka,
  • Pupuni le tasi poʻo le sili atu laasaga o laasaga e taʻua o le gluconeogenesis. O lenei gaioiga e nafa ma le liua o le alanine ma le lactic acid i totonu o le vailaʻau faʻasolo. O se taunuuga, e maua e le tagata maʻi se faaputuga o se maualuga maualuga o le lactic acid i le tino, o se tulaga e sili ona matautia mo le soifua o le tagata maʻi.

Faʻaiʻuga o le tuʻufaʻatasia o le ava ma le glucophage

Faʻasolosolo, o tiga tiga i totonu o le manava ma le manava e mafai ona aliali mai

Afai ole a le amanaʻia fautuaga uma ma otootoga mai faatonuga (faʻapitoa, ua tupu le televave), ona mafai ai lea ona oʻo atu i ni tulaga faʻaleagaina:

  • O se foliga mataʻutia o se faʻafefe o le maʻi,
  • Manua le lelei po o le leai o se manaʻo,
  • Naʻo le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaleagaina mulimuli ane,
  • Paʻu leaga i totonu o le manava ma le manava,
  • E masani lava, o le hepatitis
  • I le tulaga sili ona leaga, pe a faʻafefiloi le kullufafa ma le ava malosi, e mafai ona tupu le acidosis lactic - o se faʻaopoopoga faateleina o le lactic acid i mea uma a le tagata maʻi, lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi.

E taua foi le iloa pe afai o le fomai, e ui lava i le maʻi o le faamaʻi o le maʻi, na faatonuina ai o ia "Glucofage", ma o le mea aupito sili ona laitiiti o le ava malosi mo se tagata faapena e mafai ona avea ma se faaosoosoga o se maʻi tuga - lactic acidosis. O le mafuaʻaga lea e faʻasaina ai le tuʻufaʻatasia o le ava malosi ma Glucophage i lalo o le tiga o le oti.

Manatua i le va o le aso o le siama mulimuli o le laulau Glucophage ma le aso o le faʻamaʻaloga, ia le itiiti ifo i le tolu aso e tatau ona pasia. E lelei, pe afai o se vaiaso.

Ae ui i lea, o le fautuaga e na o tagata lava ua ave fualaau o loʻo avea ma auala e faʻaalu ai le mamafa.

O le maʻisuka ua matua faasaina le ava malosi i soo se aofaiga.

E le gata i lea, e tatau ona e iloa o le tuufaatasiga o le ava malosi ma se fualaau faasaina e mafai ona faateteleina le ketoacidosis.

I lenei tulaga, e le tusa ai ma le talaaga o togafitiga, o le hypoglycemia ma le lactic acidosis foi e atiina ae, lea o le a mafua ai se taunuuga matautia mo le tagata maʻi ma le toeititi atoa le 100% o le tulaga.

Faʻavae ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻasaina ma lona tau

O le mamafa o se faafitauli lea e manaʻomia ona foia ina ia aloese mai faafitauli faʻalesoifua maloloina ma e aafia ai e le gata o teineiti e mananao e aveesea le mamafa, ae faʻapea foi i le maʻisuka.

Faʻasologa (500, 850, 1000) poʻo le Glucophage (500, 750) fualaau o le maʻisuka e mafai ona feagai ma lenei faʻalavelave, talu ai latou te faʻaleleia le maualuga o le suka, o loʻo faʻatau atu i falemaʻi i se tau taugofie ma e na o iloiloga lelei e uiga i nei vailaʻau. E le gata i lea, o le vailaau naʻo na aafia ai le maualuga o le kulukose (hyperglycemia) ma e le faʻaitiitia ai i lalo ifo o le masani, lea o le a aoga uma mo le maʻisuka (DM) ma naʻo le faʻamalosia atili pauna.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

Glucophage, e pei o lona umi umi, ei ai le mea taua e tasi o le metformin, ma o lona igoa foi e le o pateni.

O le vailaʻau e gaosia i foliga o le 500, 850, faʻapea foi ma le 1000 mg, o lea e faigofie ai ona tuʻufaʻatasia.

Ae o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, e aofia ai vaega nei:

  • Metformin (C₄H₁₁N₅) - 500, 850, 1000 mg,
  • Povidone (C6H9NO) n - 40 mg, masima masima ma le gaʻo (Mg (C17H35COO) 2) - 10 mg,
  • Opadry mama (pusa papa) - 21 mg.

O le malamalama i le taʻiala o le gaioiga a Glucofage ma pe aisea ua faatonuina ai e le lava le mafai ona aveesea le mamafa mai ia mea, aua e tatau foi ona e malamalama i le auala e saʻo ai le togafitiga.

E le gata i lea, o vailaau uma ei ai a latou faʻailogaina, o lea e talafeagai ai le suesue i faatonuga mo le faʻaaogaina auiliili.

Afai e mulimulitaia uma faatonuga, o le a le pine ae amata ona alu ese atu paʻu e aunoa ma se afaina i le tino.

O manatu tauagavale ma iloiloga mai tagata na faʻataʻitaʻiina lenei vailaau mo i latou lava, faapea foi ma manatu o tagata atamamai, e mafai ona fesoasoani i le suʻeina o fesili uma.

Faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E tusa ai ma le faʻaaogaina o le Glucofage i luga o le Initaneti, e tele lava toe iloiloga ma muamua e sili atu le amata ile laupepa o le dosformin e 500 (2-3 taimi i le aso) poʻo le 850 (2 taimi i le aso). E fautuaina i latou e inu ao le i faia le taumafataga poʻo le taimi lava e maeʻa ai.

A maeʻa le vaiaso, e siakiina e le endocrinologist le lelei o togafitiga ma afai e leai se iuga, e tatau ona e sui i le metformin 1000, ma afai o le faʻaoga e 500, ona faatonuina lea e le fomaʻi 850.

I le taimi lava e tasi, o tagata gasegase na faʻalauteleina le taulaʻau o le fualaau faasaina na tautala e uiga i le nausea lea na mou atu ina ua mavae le 1-2 vaiaso.

O le avega masani o le fualaau faasaina i le aso e tatau ona maua mai i le 1000 i le 2000 mg, ae le sili atu i le 3000 mg, aua o loo i ai ni mataupu o le taatele. Mo lenei mafuaʻaga, e masani ona faʻamatalaina e le fomaʻi laupepa ma se fua o le 850 3 taimi i le aso poʻo le 1,000, ae 2 taimi, mo le faʻalavelave lavelave o le maʻi.

E taua le matauina o manatu o tagata e uiga i faatonuga mo le faʻaaogaina, aua e mafai ona tuʻu faʻatasi le inisalini ma le Glucofage 1000 poʻo le 850 ma o le a lava le inu 1 papafa i le aso. E le gata i lea, o tagata e maua i le maʻisuka latou te le fautuaina le siitiaina poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina ia i latou lava, aua o le a aafia ai le maualuga o le suka.

O matua o tamaiti na maua i le maʻisuka ituaiga 1 na latou faʻaalia foi o latou manatu.

E tusa ai ma a latou upu, afai o le faafitauli e aafia ai le tamaititi, ona mafai lea e le fomaʻi ona faatonuina na o le fua o le 1000 mg, ae na o taimi e le masani ai ma a maeʻa le 10 tausaga, aua e leai lava ni suʻesuʻega atoatoa.

Glucofage ma agaga

E tele tagata ua leva ona naunau i se fesili e pei o le Glucophage (500, 850 ma le 1000) po o le Glucophage (500, 750) e tutusa ma le ava malosi pe tatau ona lafoai atoa le ava malosi.

I se tulaga lautele, oi latou na mananao e leiloa le tele o pauna poʻo le maʻisuka e le mafai ona mafaufau e uiga i sea galuega, aua ua lava le faitau o faatonuga mo le faʻaaogaina.

Fai mai o Glucophage ma le ava malosi e le o gatasi ma e le mafai ona faʻaoga faatasi.

O le ava malosi na faia i se taimi lata mai pe a maeʻa ona inu i le papa o le Glucofage e aʻafia ai le ate ma tagata e maua i le ate e tele mea e tusia ai..

E le gata i lea, o loʻo i ai mataupu o le atinaʻe o le lactic acidosis (lactic acid coma) ma mo lona togafitiga e tatau ai ona faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi.

O lenei faʻamaʻi e faʻaalia i le tele o faʻamalologa o le lactic acid, ma o le mea lea ua faʻamaʻiina ai le tino ma o le faʻamaʻi tele o le faʻamaʻi.

E le gata i lea, ua lapatai mai fomai e mafai ona afaina pe a le togafitia togafitiga i se taimi vave lava. O le mea pito sili ona matautia i lenei tulaga, e le mafai ona vave faʻaaoga se togafitiga aʻo faʻamaʻavale se tagata.

E taua le iloa o le ava malosi, e aofia ai le pia, e le fetaui ma Glucophage, ae faapea foi i le maʻisuka lautele, o lea afai e te le manao e maua ni taunuuga e le manaomia, e fautuaina e aua neʻi faʻaaogaina. Ua fautuaina le au inu e aua le amata inu ava malosi i totonu o le 3 aso talu ona maeʻa le togafitiga.

Gilocophage long revision

O le vailaau faʻasaina ua i ai se gaioiga umi Glucofage umi o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga tutusa ma le faʻailogaina e avea ma ana masani masani, ae tatau ona faʻaaogaina le tele o taimi.

O lenei faʻamanuiaga sa talisapaia e le gata i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻapea foʻi tagata e faigofie ona galo e suʻe vai.

O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i fua o 500 ma le 750 ma, e tusa ai ma lea, e maualuga atu le tau ona o le mea moni o le aafiaga e umi atu.

Ua faʻapipiʻi e tagata faʻapitoa se lisi o uiga iloga o Glucophage:

  • E lava le inu o le vailaau i lea aso ma lea aso pe a uma se taumafataga afiafi,
  • Metformin i Glucofage umi lava le tutusa o le faʻalogo e pei o le masani, ae e sili atu le umi,
  • O le tagofia o lenei vailaʻau e tele lava ina ono aʻafia ai aʻafiaga, ae maise lava i le manava ma meaʻai.

E le gata i lea, afai e le lava le tasi le aso o le Glucofage Long, o lona uiga e saʻo ile 2 taimi i le aso, aua e tatau ona faʻamaunuuina e le vailaau lona gaioiga e aunoa ma le faalavelaveina.

Le tau o vailaʻau e tusa ai ma iloiloga a le tagata e faʻaaogaina

O le toʻatele o tagata na faʻatau se meafaigaluega malosi mo le faʻateleina o pauna ma le puleaina o suka suka sa maitauina lona maua i toetoe o falemaʻi uma ma se tau talafeagai. O le tau masani mo le glucophage e faalagolago lea i le metformin ma o:

  • 500 - 115-145 rubles.,
  • 850 - 150-200 rubles.,
  • 1000 - 200 -250 rub.

Faʻasologa o le glucophage i falemaʻi e sili atu ona taugata, ae e tatau ona e faʻaitiitia:

E taua le maitauina o le tau o le fualaau faasaina e aofia ai ma le 30 fualaau ma tau uma na maua mai i le iloiloga o tagata oe na faatauina Glucofage i falemaʻi.

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

Mo le iloiloga aoao a fomaʻi o endocrinologists, tagata maʻisuka ma tagata e mananao e aveesea nisi pauna, latou te malilie io latou manatu e uiga i le maualuga o le Glucofage, ma e mafai foi ona alofia na aafiaga i le taimi o suʻesuʻega auiliili o faatonuga. A maeʻa, mo le tele o le taufaasese i tau o loʻo iai nei, e mafai ona e faʻatau se fualaau faasaina e mafai ona puipuia ai le maualuga o le suka ma puipuia le gaʻo mai le teuina.

I le faʻaopoopoga, o le toʻatele o tagata na latou tuʻuina ni iloiloga e uiga i le Glucofage umi (500, 750), aua e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le vailaʻau mo le maʻisuka e tatau ona onā 1 le taimi i le aso, ma le maualuga o le metformin i totonu e itiiti ifo ma le 1000 Glucofage. . E le gata i lea, i le iloiloga, na faʻamatalaina se mataupu pe a oʻo i le mamafa o le 130 kilokalama, o se teineititi e fesoasoani i le Glyukofazh na paʻu pe tusa ma le 40 kilokalama ma ia tulaga e le tulaga ese.

E taua le logoina o tagata maʻi e uiga i le ava ma le kalapu. Latou te faʻamatalaina mataupu pe a le inu le inu o tagata ua afaina i le ava ao latou uia lenei vasega o togafitiga, ona o le tulaga o le ate ma le manava o se tino ua faaleleia atili.

E le na o se mea faigaluega e fesoasoani ai e aveesea le mamafa, ae o se puipuiga lelei foi o le maʻisuka ma ona faafitauli, o lea e matua aoga tele mo tagata e ono lamatia le maʻisuka, faapea foi ma le maʻisuka.

Glucopeli: iloiloga, tau, faatonuga mo le faʻaoga, fetaui

O faʻamaʻi pipisi e tutupu pe a mavae aso muamua o togafitiga atonu o ni faailoilo o lactic acidosis. Mo i latou oe matamuli: Aua e te matamuli, ave se teineitiiti teine ​​ma e te le tilotilo i se tasi, alu lava e aau.

Le aso lelei po o le afiafi i tagata uma!

Skew mama suction e le amata faʻaaoga mea faigaluega i totonu o le 3 masina talu ona maeʻa aʻoaʻoga.

Na ave e le fomaʻi le amatalia o le metabolism, e tusa ma le 20 na amataina, ma o le METFORMIN lea na leiloloa le 10 kilokalama mai le vao; e lei ave e le vaega lenei vailaʻau, na ave ifo le oloa mai Glucophage ae o le glucophage training 3 kg O le excretion.

O le faʻamaʻi lava ia e tatau ona i ai le tele o le susu o le susu, lea e faʻaaogaina ma faʻafouina ai le fafine. O le gau o le glucophage i ni tulaga se lua o se faaputuga mo le aveina, lea e naʻo le tali malosi solution metformin mg poo mg.

Faʻavaeina o tama naʻo le meaʻai a se tasi i luga o le punaoa.

O faʻamaoniga faʻapitoa o le gasegase o le popo e faapipii, masani, manava, vevela o le tino, tiga i le fusi, tiga o le muso, faigata le manava, faaopoopo, mea o le mafaufau ma le atinaeina o se fagu e iloa i le aau mafanafana.

O le finocrinologist ua faatonuina le ava malosi ma le okesene e tape ai le masini, glucophage mo aso e lua i le lelei, galue malosi e ave le fualaau faasaina ma le fefe, o le faletaele e tatau ona latalata i luga, a le o lea e le tatau ona i ai se kilogram i le tolu aoga, ae na iloa e vave ona mama.

Ava malosi ma le toto suka. E tusa lava pe o malo, o se aso malolo, e ai lemu le mea e tatau ona i ai. Spinal cord ma le faiʻai.

O le faʻapipiʻiina o le glucophage e sili atu ona le mafai ona faʻavaivaia. O le kiliafaʻiloga e umi ona faʻavaeina galuega tutusa ma alualu i luma e avea ma ona malosiaga, ae e tatau ona vevesi lelei le le tele.

O le inuina o le ava i luga o le ava malosi a Glucofage e le o faʻamaonia ai le faʻasaʻo, faia amioga. E aofia ai i totonu o le toto, ua saunia e faapea o oloa uma, i totonu o meaʻai ma le ava malosi, e faʻapipiʻi faʻatasi ma se faʻi.

Detralex ma le kalaka: o latou aogā.

Afai o le manava o le manava e toe foi mai mulimuli ane pe a uma ona ave le fualaau tutusa mo le tele o aso glucophage weekstell lau fomaʻi.

Ia, ou te taliaina i se taimi vave lava e mafai ai ona aveesea fuamoa lauulu ma afai ou te fia inu, e na o le 12 aoauli e maua ai meaʻai.

I le pale, na toe malosi mai le tane mai le inu o nei asanas ma amata ona auai i faatinoga taitoatasi ma filifili mea tonu.

Tuua Lau Faamatalaga