Ginkgo Biloba - faatonuga mo le faʻaaogaina, mea aoga, faʻamaoniga ma le faʻailoga

O le Ginkgo biloba 120 o se vailaʻau faʻaaogaina o mea totino o fualaau. O le leai o ni gaosi synthesized o loʻo i totonu e maua ai le saogalemu. Ae a faʻapea o le a faʻaaogaina vailaʻau e tusa ai ma faʻasoaga, o le a le afaina ai aʻafiaga.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le tuufaatasiga o vailaau (capsules or tablets) e aofia ai se vaega na gaosia o le Ginkgo biloba i se aofaiga e 120 mg. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o capsules e aofia ai vailaau, o loʻo i ai i le foliga o le masini faʻafou, povidone ma le carboxymethyl starch, cellulose. O vailaʻau e faʻaaogaina e tuʻuina atu ai fualaʻau foliga talafeagai.

I totonu o se pusa se tasi e mafai ona 30, 60, 100 capsules poʻo fualaau.

Faʻataʻitaʻiga

O se vailaau masani e faatonutonuina ai le gasegase gasegase i totonu o sel ma tisipenesa o le tino, toto fluidity ma le microcirculation. O mea aoga e aofia ai i le tuufaatasiga e faʻasalalau ai le faʻaogaina o le faʻasalalau o meaʻai ma meaʻai, o le felauaiga o le kulukose ma le okesene i totonu o le faiʻai. Ginkgo biloba e le faatagaina le glu o sela mumu toto, e taofia ai le gaioiga o le faʻamalosia o le platelet.

O mea aoga e aofia ai i le tuufaatasiga e faʻasalalau ai le faʻaogaina o le faʻafefe o le cerebral.

Faʻatonuina le aʻafiaga i luga o toto, faʻamalosia le faʻapipiʻi o le oxide nitric. Faalauteleina toto laiti ma faateleina le leo oona. I lenei auala, ua faatumuina toto toto i le toto. E i ai le faʻaaogaina o le faʻamaonia ona o se faʻaitiitia o le gasegase lautele. E tupu uma lenei mea i le tulaga vascular ma i totonu o le lautele.

O le aʻafiaga o antithrombotic o le faʻamautuina lea o silasila o lelatini o platelets, toto mumu toto. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le malosi o le fausiaina o prostaglandins ma se mea e gaosia ai le ipu talimalo o le toto, e puipuia ai le faʻavaeina o toto. E le faatagaina e Ginkgo biloba le faʻaalia o faʻamalolo e aunoa ma se totogi i totonu o siama faʻaletino (o lona uiga o vailaau faʻamalosi e fai ai capsules o antioxidants).

Faʻatonu le faagasologa o le faʻamalolo, toe faʻaleleia ma le metabolism o le norepinephrine, dopamine ma le acetylcholine. Faʻaleleia le mafai gafatia o nei vailaau e fusifusia ai io latou talisapaia taʻitasi. O le meafaigaluega ua taʻua o le antihypoxic (e puipuia ai le le lava o le okesene) i totonu o masini, faaleleia ai le metabolism. Fesoasoani e faʻateleina le faʻaaogaina o le kulukose ma le okesene.

Suesuega ua faaalia ai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻaleleia ai le mata. O lenei mea e talafeagai lelei mo tagata mamaʻi o loʻo faia ni tioata poʻo ni tioata.

E le faʻaaogaina le vailaʻau mo le gau o le mamafa. Le faʻaaogaina i le dermatology.

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le malosi o le faʻavaeina o prostaglandins ma se mea e gaosia ai le koko.

Faʻatatuga faʻamaʻi ma meatotino

Ua ola le laau i Europa ma Amerika talu mai le 1730 i faatoaga atoa. O le tele o mea totō o loʻo i totonu o le Iunaite Setete ma le itumalo o Bordeaux (France). O le tufatufaina o lenei laau e masani ona taofiofia ona o le maualalo o le malosi o le malulu.

I vailaʻau ma vailaʻau, na o fua ma laʻau o lenei laau e faʻaaogaina, lea e aoina mai ia Oketopa ia Novema, talu ai e talitonuina i le taimi nei, o loʻo maua i luga o le tele o meaʻai. O le tuufaatasiga o le laau e aofia ai:

  • fanned tannins,
  • benzoic acid ma ona fua,
  • terpene trilactones ua taʻua o ginkgolides ma bilobalides, lea e na o lenei aganuu e maua,
  • valerianic, propionic ma mea faʻamalolo i le pusa o le pusa,
  • amino acids
  • laumine
  • alkaloids,
  • proanthocyanides,
  • bioflavonoids (rtsetin, kempferol, ginkgetin, kveizoramnetin, bilobetin),
  • superoxide dismutase,
  • elemene elemene (seleni, iron, magnesium, phosphorus, titanium).

O loʻo i ai i le laau le tele o mea aoga e foliga mai e faʻaaoga masani. Ginkgo biloba ma vailaʻau faʻavae e mafua ai le faʻalauteleina o toto toto. Ona o lenei mea, ua faʻaitiitia ai le toto toto ma ua faʻaititia le lamatiaga o le atiaʻe o le stroke.

E le gata i lea, o vailaau e faʻaleleia ai le aganuʻu e faʻateleina ai le filtration glomerular, lea e faʻaitiitia ai le proteinuria ma faʻalauteleina ai le faʻamautuina o le vai ma le sodium. O le laau e faʻaitiitia ai le cholesterol totolea e faaitiitia ai le ono maua o se toto toto.

O lenei fofo e leai sona aafiaga i le faiai, e puipuia ai ona suiga i tausaga e fesootaʻi ma le faaleagaina o neu, ma le faaleleia atili o le mafaufau. Ona o le faʻatoagaina o le kulukose i totonu o vaega o le faiʻai oe nafa ma le faʻamaopoopoina o gaioiga, o le faʻataunuʻuina o galuega faʻapitoa ma le gaosiga o faʻamatalaga faʻapitoa ua faʻalauteleina.

O le faʻaaogaina o aganuu i le kanesa ua faʻaitiitia ai le atinaʻe o metastases. Ona o lona gaioioiga, o lenei mea totino e mafua ai ona faʻaalia le aafiaga o le cerebral sekone. E le gata i lea, o le ginkgo e faʻavaeina ai le faʻavaeina o pusa cholesterol e faʻalavelave ai i le metabolism masani. Faʻafetai i lenei mea, ua faʻamautuina le nutimomoia, o le mamafa o le tino e faʻapitoa ma faʻaleleia le toto i le tino.

E le gata i lea, e fesoasoani i le gaosia o le adrenaline, lea e faʻaitiitia ai uiga o le atuatuvale. A fai e masani ona faia, faʻaleleia le moe, paʻu o le ulu e faʻasaʻolotoina, ma faʻavave le faʻavasegaina o le vaaia o tausaga.

I tagata fomaʻi ma tagata mamaʻi, e aofia ai vailaʻau e faʻavae i luga o le ginkgo biloba plant, o le faʻalavelave faʻapipiʻi e faʻagesegese. Aganuu ua faʻaitiitia le tulaga o le ava malosi poʻo le ulaula tapaa, faʻamavaeina faailoga autu o le le atoatoa o le tino ma faʻaleleia ai le toto o vaʻa toto, faʻaitiitia ai uiga o le hypoxia.

E le gata i lea, o fualaau faʻatasi ma le vaega o fualaau aina po o laʻau o lenei laau e faʻagesegese ai le tuputupu aʻe o le staphylococcus, pneumococcus, E. coli, faʻateleina le libido, ma aveesea le toto, gasegase ma tiga i le taimi o le afaina.

Pe a ave lenei laau toto, ona faʻaleleia lea o le paʻu.talu ai ona ua toe faʻaleleia le fausaga o le fesoʻotaʻiga, o le fua o le paʻu o le paʻu ua matua faʻaitiitia, ua faʻamamaina le vaitau o tausaga ma o loʻo lalagaina le lanu o le epidermis.

Vaega o le faʻaoga

O vailaʻau faʻavae e faʻavae i luga o lenei laau e tele le tele o faʻaoga. E ui lava pe a ave pepa o Ginkgo Biloba, e tatau ona e taulai atu i faatonuga mo le faʻaaogaina, e masani lava ona faʻataʻatia mo faʻafitauli nei:

  • toto maualalo o le polyphenols ma flavonoids,
  • fefe le leai
  • faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • cerebrovascular disorders,
  • Alzheimer maʻi
  • tausaga faʻapitoa e faʻaaogaina tausaga,
  • televave masani
  • teteʻe
  • cerebral arteriosclerosis,
  • maʻisuka retinopathy,
  • arteriopathy o pito i lalo,
  • faʻalavelave le mautonu o le malologa ma le faʻanoanoa,
  • tinisitus
  • Soifua a Raynaud
  • hypochromic anemia,
  • gaioiga faʻavaivaia mafaufau.

E le gata i lea, o le tagofia o le fualaau faasaina e tauamiotonuina mo le gasegase o le nephrology, le i ai o faaletonu o le tino ma le homeostatic. O le numera o faʻamatalaga e tatau ona aofia ai se faʻaitiitia o le mafaufau, faatasi ai ma se faʻafitauli i le mafai ona aʻoaʻo.

E ui i mea aoga uma, o sauniuniga faʻavae-aganuu e tele faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, o lea e sili ai le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi aofia ai i latou i le taumafataga.

Muamua lava, e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i tagata e faʻafefe i allergies, talu ai o le faʻaalia o le le gauai o le tagata i vaega e mafai.

Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le lagona o se tagata i se laau toto, faʻalavelave faʻaogaina o le tino, afu, tiga i le ulu ma le manava, dyspepsia, faʻapea foʻi le vevela ma le vevela i luga o le paʻu e mafai.

Aua le faʻaogaina nei oloa mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, fafine maʻitaga poʻo fafine o loʻo fafagaina. Faatasi ai ma se faʻavavega o se maʻi o le manava poʻo le maʻi ulutala ma le gastritis erosive, e taua foi le lafoaia o se vailaʻau.

O faʻamaoniga e aofia ai le vaʻaia o le tino, epilepsy, faʻaleagaina o le myocardial, ona o nei tulaga o le togafitiga e mafai ona faʻateteleina le soifua manuia ma mafua ai le faateleina o le faoa faamalosi o faamaʻi.

O tagata e maualalo le toto coagulability, faʻapea foi ma i latou o loʻo feagai ma se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga poʻo ni gasegase o loʻo faʻatali mo faʻatulagaga fuafuaina, e le fautuaina e faʻaaoga fualaau faasaina ona oa latou mea e faʻapipiʻi ai le toto.

Faatonuga ma fualaau faasaina

E masani lava, e tatau ona faʻaaogaina vailaʻau faʻalua 3 aso i le aso, pe a tatou talanoa e uiga i capsules po o papamaa o le 40 mg, ma e tatau ona faia lenei mea pe a uma meaʻai. O le faʻaoga e le tatau ona sili atu i le 3 masina. Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina e se fomaʻi, e mafai ona faateleina se fualaau e tasi i le 80-250 mg.

O tagata o loʻo faʻaaogaina fualaau faʻasaina o loʻo i ai le chlorhydlor heptaminol e tatau ona gauai atu i le ono mafai ona tupu tele le mamafa, foliga mai o tachyarrhythmias ma le faateleina o le fatu pe a tuufaatasia lenei mea ma le ginkgo biloba.

E le fautuaina le faʻaaogaina o oloa ma fualaau faʻatoʻaga faʻatasi ma le acetylsalicylic acid ma le kemukino. Ginkgo ma Efavirenz e tatau ona tuʻu faʻatasi ma le lapataiga.

O fegalegaleaiga o nei fualaau faasaina e fesoasoani e faaitiitia ai le mamafa i le toto o le mulimuli.

I le taimi nei, e le o se tulaga e tasi e masani ai ma le maoaʻe o se vailaau faafomai e faavae i luga o se laau toto. I le mea e tupu pe a oʻo i le ave faʻateleina o fualaau o fualaau faasaina soo se gaioiga leaga e aliali mai, e sili atu ona faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi. Afai e le mafai, e fautuaina e ave ni sorbents poʻo se taele.

O fualaau sili ona lelei ma taumafa taumafa

Ginkgo biloba e faʻaaogaina uma i vailaʻau faʻasoifua maloloina. A e faʻatau i ai, e tatau ona e gauai atu i le tuufaatasiga - o se auupega mataalia o le ai ai pe afai o loʻo i ai se fua faʻasaʻo o terpenolactones ma flavone glycosides (6% ma le 24%, i le faasologa). O nisi o filifiliga lelei e aofia ai mea nei:

  1. Evalaʻiga o se faʻaopoopoga meaʻai, e aofia ai le gingko biloba, ae o le glycine amino acid. Na te tauivi ma le le lelei o le mafaufau, mafaufau le mafaufau ma se faaitiitia i le atinaʻeina o mafaufau, faaleleia le toto toto. E sili atu le ave a itiiti ifo ma le 3 vaiaso, 1 papalama i le aso, toe fai le vasega 3 taimi i le tausaga.
  2. Tanakan o se vailaʻau faʻamalositino e lelei mo le faʻamaonia o le vavalalata, le maʻi o Raynaud, faʻalogologo ma le vaʻaia o le vaai, se lagona o le vaivai i totonu o vae ma le malosi.
  3. O le Doppelherz o se faʻaopoopoga o meaola e sili ona fetaui lelei mo tagata matutua ma le vaivaiga ma le tinisitus. Faateleina le tafe toto i le faiai ona o mea o le riboflavin, thiamine ma pyridoxine hydrochloride. E ave i luga o se laupepa e tasi i le aso mo le 2 masina.
  4. Ginkgo Biloba mai le Food Now's brand o se vailaau o meaʻai e maua i vailaau e 60 ma le 120 mg. E aofia ai vaega o Eleutherococcus ma Gotu Kola. E lelei tele mo faʻamaʻi ma fatu fatuga, teteʻa, gasegase vaivai, vailaʻau vascular ma le atuatuvale. E fautuaina e ave le 1 capsule i le taeao.
  5. Bilobil - Slovenian-made capsules i fua o 40, 80 ma le 120 mg. E ese i latou i aʻafiaga, faʻavevesi ma le antihypoxic. Pe a ave, e tatau ona fufulu i lalo i le vai, o le vailaʻau e fuafuaina e le fomaʻi, e faʻavae i luga o uiga patino o le tino.
  6. Laʻau Memo - Siamani pepa, maua i vailaau 120, 80 ma le 40 mg. E faʻaaogaina mo le le mautonu o le taligalu ile taligalu ma le faʻaogaina o gaioiga lautele. O vaega o le faʻafeiloaʻiga e faʻalagolago lava i le siama, ae e le manaʻomia ona faʻamalolo.
  7. Hoat Hiet - tuʻufaʻatasiga faʻatasi mai Vietnamese ma se vaega o le notopanax. Latou te saofagā i le toe faʻaleleia o le faiʻai ma faʻaleleia le toto i totonu o lenei okeni, faʻaleleia le faʻamaopoopoina o gaioiga i le maʻi o Parkinson, ma faʻamaonia foi le mamafa o le tui, faʻaleleia mea e manatua ma faʻafefiloi manaoga. E fautuaina tagata matutua e ave 2-3 capsule, ma mo tamaiti, e tasi le aso o le a lava.

Mea e fiafia i ai e uiga i le laau

O le Ginkgo biloba o se tasi o laau toto, o ona meatotino e le o suʻesuʻeina lelei e saienitisi. O le uluaʻi laau o lenei ituaiga, lea ua liu lauulu talu mai le faʻaumatia o tainasoa, o loʻo i totonu o le Faatoaga Botanical Utrecht i Netherlands. Na totoina i tua i le 1730. E manaia lava o lenei aganuu e na o le pau lea o le ola ola lea na mafai ona toe fanauina ina ua mavae le osofaʻi o le pomu atomic i Hiroshima.

O le olaola o sea laau e silia ma le 1000 tausaga. I totonu o malumalu o loo i Iapani, e mafai ona e mauaina ni tusi e sili atu i le 4000 tausaga. Leai se mea e sili ona manaia o lo latou maualuga - e silia ma le 30 m.

O Ginkgo o se tasi o laau sili ona taua ua faʻatau atu i tausaga talu ai nei i Europa. I Siamani, o tupe na faavae i luga o lenei aganuu ua faaopoopo i inisiua tulaga tau vailaau faafomai mo tagata ua i ai le tuinanau. Na maua foi se pateni mo le faʻaaogaina o se oloa mai se mea mamago o lau laʻau. E faʻaaogaina e faʻafefe ai le tino o le metastatic.

O lenei aganuu e mafai ona tutupu tutoatasi, talu ai e faigofie tele ona tausia ona o lona le mautonu. O se tuutuuga tatau mo lona totoina o loʻo manatu i le taumalulu i tulaga malulu - o le tulaga lelei o le vevela i lenei vaitau o le tausaga e mai i le 0 i le 6 tikeri. I le taumalulu, o le suavai e matua faʻaititia i le 1 taimi i le vaiaso.

E le manaʻomia ni mea faʻapitoa mo le teuina o togalaau-e tatau ona teuina i se nofoaga malulu i le potu vevela masani. O le ola o tupe o tupe e masani lava e le silia le 3 tausaga mai le taimi o le gaosiga.

Ginkgo biloba - mea aoga ma tulafono mo le faʻaaogaina

O fualaau o Ginkgo biloba ma mea faaopoopo e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei o le olaga i le tele o eria, ae e tatau ona e iloa le auala e faʻaoga saʻo ai le mea e sili atu nai lo le mea.

E faʻavae i luga o se vaega o lau lau, o vailaʻau e faia i togafitiga faʻapitoa, talu ai ua faʻamaonia o togafitiga e togafitia ai mafaufauga faaletonu, fesoasoani e puipuia ai le vevela, ma faʻaleleia ai le toto i luga o ipu o le mafaufau. O fale faʻapitoa o falemaʻi o le laau e matua taua lava mo tagata matutua.

E fautuaina e iloilo auiliili pe o le a le mea e togafitia ai le ginkgo biloba, faʻapea foi le auala e filifili ai le sao faaopoopo ma le mea e sili atu ona lelei e faʻatau ai.

Faʻavae vailaau

O le falemaʻi o falemaʻi faʻaonapo nei ua maua ai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faʻatau e aunoa ma le tuʻuina atu o se fomaʻi faʻasologa:

  1. Ginkgo biloba mai le Evalar i lona tuufaatasiga o loʻo i ai le vevela. O le amino acid glycine e avea o se faʻaopoopoga ma faʻaleleia le aafiaga o le vailaʻau.
  2. O le tuufaatasiga o le faaopoopoga mai le Doppelherz: 30 mg o fualaau o laau toto o loo i ai faatasi ma vitamin B. O le tasi papafa e aofia ai le 1.4 mg o le siama, 1.6 mg o riboflavin ma le 2 mg o le pyridoxine. Neurotropic vitamin inclusions e faʻaleleia ai le aafiaga o le mea autu autu.
  3. Ginkgo biloba malosi, faʻaopoopoga i le vaega autu o galuega, e aofia ai le tuufaatasiga o le lauti tiamata, tiʻasi mago, polu, fugalaau ma faʻapipiʻi.
  4. Ginkgo Um capsule paʻu e 40 po o le 80 mg o se mea e gaosia i le micronized, e pei foi o le cellulose ma le calcium stearate.
  5. O nisi taimi i luga o le faʻatau atu e mafai ona e maua ai le faʻamalosi o le ava e faʻavae i luga o sela vevela poʻo se vao mo le gaosia.

Faamatalaga o meatotino aoga

O le faʻatonuga mo le ginkgo biloba o loʻo faʻamaonia ai o le vailaʻau e aʻafia i vailaau o le natura, talu ai o se laau. Faatasi ai ma le masani ma faaumiumi le faʻaaogaina, o le vailaau e maua ai se aafiaga lelei i le tulaga o puipui o le tino vascular system i le ulu, faʻaleleia mea o le toto ma faateleina ai le mafaufau.

O le vailaau faʻamalositino e faʻaalia ai le aʻafiaga o le antioxidant ma faʻaleleia le taʻaloga o le cerebral, lea e fesoasoani i le faʻavaeina o metabolic processes, faʻapea foi le faʻaleleia atili o le ola o se tagata matua. O le taimi talafeagai o le faʻaopoopoga e faʻavae i le ginkgo biloba i tagata matutua o le a fesoasoani i le lumanaʻi e puipuia ai le paʻu o le matutua i le mafaufau ma le faʻaitiitia o le galasticity of cerebral vessels.

O le aoga o le togafitiga e mafua ona o le i ai o mea faapitoa i le tuufaatasiga o lau o le laʻau - ginkgolides, lea e faʻaalia ai le faʻavasegaina o meatotino ma faʻaleleia ai le vaivai o puipui o le moega lapisi. O le laau lava ia o le ituaiga anamua o ginkgophytes. O isi ituaiga o laau ua leai. Ona o le faʻalauteleina o le puipui lapisi, faʻaleleia atili le ola maloloina o le faiʻai i le faiʻai ma mea aoga. I le faʻaopoopoga i ona fale faʻamalositino autu, o le upusii e aofia ai le tele o elemene e manaʻomia mo le tino: ferum, potassium ma magnesium, tuufaatasia, calcium, mumū, seleni.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le ginkgo biloba o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi muamua, e ono mafai ona faʻaitiitia le aʻafiaga o pathologies cardiovascular i le faʻaitiitia o le tele o cholesterol leaga i le tino.

O maualuga maualuga o le cholesterol leaga e mafai ona faatupuina ai le atherosclerosis, lea e mafua mai i le fesuiaiga o le lapisi lapisi ma puipui o pusa cholesterol.

O le proanthocyanidins ma flavoglycosides i le tuufaatasiga o loo i ai le aafiaga o le antioxidant, lea e faaitiitia ai le leaga o aʻafiaga o radical free on the body.

O le vailaau e faʻaalia ai na ituaiga o vailaau faʻamalositino:

  • vasodilator,
  • faʻasese
  • anti-ischemic
  • neuroprotective
  • antispasmodic,
  • diuretic
  • taufaasese.

Faailoga mo vasega eseese

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le ginkgo biloba e eseese, e mafai ona faʻaaoga e tagata o vaitausaga eseese - tamaiti mai le 16 tausaga, matutua ma tagata matutua. I le taimi o le menopause ma le manuseta, o togafitiga ma fualaau faasaina ma le biloba ginkgo e le mafai ona faalavelaveina. E faʻatatau i le matua, e ono fesuisuiaʻi taʻiala i falemaʻi.

Tamaiti (mai le 16 tausaga)Tagata matutua Tagata matutua
Faigata le manatuaina o mea fou e aoaoina.O le vaitaimi o le faʻamamaina o mafaufau, faʻalavelave faʻalavelave.O le vaitaimi pe a uma le taʻavale poʻo le suʻesuʻe.
Taimi o toleniga ogaoga (suʻega, suʻega).Eseesega o le gasegase (tinisitus, dizziness).Senili faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi.
Fefe, faʻalavelave popole, faʻalavelave moe.Faʻanatinatiina, galue malosi mafaufau.Faʻafitauli ogaoga, atherosclerosis (o se vaega o togafitiga faʻapitoa).

Faʻasalaga faʻamaonia ma faʻamaonia

Ginkgo biloba ei ai se lisi lelei o faʻasolega. E leai ni fautuaga faʻapitoa mo tamaiti ei lalo ifo o le 16, talu mai suʻesuʻega suʻesuʻe i lenei vaitau e leʻi faia i le faʻataʻitaʻiga. I le i ai o le le faʻamaoni poʻo le faʻaaloalo ile gaioiga, o loʻo faʻasaina foi le faʻaaogaina o fualaau.

E mafai ona togafitia togalaau ma lacting tina ma se fofo fualaʻau e tusa ai ma faʻamaoniga manino o le soifua maloloina. Ma le faʻaeteete, o le biloba ginkgo e tatau ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi i le maʻi o le maile po o le afiafi o faʻasologa taotoga. O sea lapataiga e fesootaʻi ma le lamatiaga o le gasegase ogaoga i taimi o taotoga.

Eseesega o pepa e tuʻuina atu

I luga o le faatauina atu e mafai ona e maua fuatini, meaʻai, paʻu, vao, ae sili ona lelei le faatauina o vailaʻau poʻo meaʻai i meaʻai. O ituaiga uma o le faʻasalaga o loʻo i ai ona manuia ma mea faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tincture e mafai ona sili atu le taugata nai lo se isi lava ituaiga o faʻamalologa.

Ona o le ava, o le manogi ma le tofo o vailaʻau o le a le lelei, e tatau ona onā, faʻafefe i le vai, lea e matua le talafeagai lava. Ginkgo biloba lūlū e sasaa ma pe a faʻaalia i le tautala, o le tofo e lagona e le fiafia tagata uma. E le gata i lea, o le fua o le paʻu ma le tincture e faigata ona faʻatatau.

E manaʻomia le fausiaina o vao i le fale, e le talafeagai.

Pills e sili atu ona faigofie, ae e iai ni faʻafitauli - e mafai e tagata gaosi oloa faʻataʻitaʻi ona faʻaopoopo vaega o ausilali ina ia faʻamautinoa ai le saʻo o le faʻasalaga poʻo le faʻaleleia o le gaioiga o le vaega galue autu.

O se oloa le lelei e mafai ona mafua ai se allergy, lea e le masani ai.

O sauniuniga i capsules e saogalemu, talu ai e le afaina le gelatin ma faʻamavae i totonu o le manava, ona o le mea o loʻo aʻafia atoatoa ai le tino malosi i le tino.

Faʻafefea ona faʻaaoga ginkgo biloba

O le a le tele o le taimi e tatau ona togafitia i le fualaau faasaina ina ia mafai ai ona maua se aafiaga tumau: o le taimi aupito sili ona lelei o le itiiti ifo i le tolu masina e aunoa ma se malologa.

O le togafitiga fautuaina o le ginkgo biloba e 60 - 120 mg i le aso, e fuafua i le suʻesuʻeina ma faʻamaumauga faafomaʻi. Ona faia lea o se malologa mo le vaitaimi tutusa i le umi ma togafitiga e mafai ona toe faia.

O le faaopoopoga e sili ona lelei ile taimi o taumafataga, e tatau ona onā 2-3 taimi i le aso.

O le auala e faʻaoga ai mo ituaiga uma o faʻamalologa e faʻafofoga.

Faʻafefea ona ave le ginkgo biloba, faʻalagolago i le pepa o le tuʻuina atu:

  1. E mafai ona 'aveʻese capsules i le 1-2 fasi vaega 2-3 taimi i le aso i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai meaʻai ma sina vai. E le mafai ona ulaina, pe afai e solia le amio saʻo o le membrane, o le aoga o fualaau o le a faʻaitiitia, ma e ono tupu foi se aafiaga faʻavevesi i luga o puipui o le siama. E fautuaina ina ua uma ona foloina le kapeta, inu se ipu vai.
  2. O meaʻai e faʻaumatia e aunoa ma le tunu ma fufulu i le vai. E tatau ona e gauai atu i faatonuga i le auala mo le faʻatuina o le mea galue mai lenei ituaiga o faʻamalolo. Afai e faʻafouina (faʻatasi ma le faʻagasolo malie o le faʻasaʻoina o fualaau oona i totonu o le manava), ona faʻaaogaina lea ole fualaau faasaina - e sili atu nai lo faalua i le aso. I le masani masani o le faʻasaʻolotoina, o le vailaʻau e ave faʻatolu 3 aso i le aso mo 1-2 vaega.
  3. O se faʻasolosolo poʻo le faʻafefeteina o le ava e ave i se fuasei o le 10-15 togi, vaevaeina i le 2 atumaga. Afai e leai se faʻamatalaga e maua i falemaʻi, ona e saunia lea oe lava ia. Ua tumu laulaau i le 40% vaifofo poo vodka i le fua faatatau o le 1:10. E le gata i lea, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faʻafefiloi mo le itiiti ifo i le 2-3 vaiaso i se nofoaga pogisa ma malulu, e masani ona luluina le fagu ma le tincture.
  4. O le efuefu e faʻamalūina i le faʻagogo ma vave faʻaleleia i le vai poʻo le faʻamalosi i totonu o se ipu vai ma ave 2-3 taimi i le aso. Faʻalagolago i le faʻaogaina o le vailaʻau i le 1 gramu o le fualaau faasaina, e tatau ona e filifilia se metotia o meaʻai i aso taitasi e tusa ai ma le 30-60 mg o le mea e gaosia ai.
  5. Laʻau, po o le, o laʻau mamago e fufulu i le vai inu ma faʻaaogaina i le lauti. Aʻo leʻi tautua, o se tasi o loʻo galue e faʻapipiʻi lelei ma sasaa i se ipu vai inu. O le pusa e ufiufi mo le 15 minute, ona faʻamamaina lea o le fofo ma inu le vai inu. Ave 30 ml 3 taimi i le aso. Faʻamatalaga o le filifiliga lona lua o kuka - o laʻau paʻu i totonu o se ipu vai e faʻaiʻuina mo le 15 minute i totonu o le vai vai, ona inu ai lea o le vai i lalo o le tapuni faameaalofa mo le afa itula.

O le ava malosi e le fatuina ai se mea e afaina ai i le saunia o togalaau, ae aʻafia ai le leaga o galuega ma le cardiovascular system. O le mafutaga faʻatasi ma le ava malosi o le a faʻaaogaina atoa ai le lelei o le fualaau oona i le tino.

O le vailaau e teuina mo se taimi umi, 2 tausaga mai le aso o le gaosiga, i nofoaga matutu, e aunoa ma le faʻaalia o le susulu o le la, mai tamaiti ma totonu.

Aafiaga aʻafiaga

I le noatia ma le fai fuafua i le aso ua fautuaina, o aʻafiaga leaga e masani ona le tupu. Talu ai o le ginkgo biloba o le tapenapena o togalaau, o aʻafiaga aʻafia e seasea tupu. I tulaga tulaga ese, o tagata faʻaaogaina faʻapitoa o loʻo i ai le ulu o le ulu, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi po o le vevela. O aʻafiaga i taimi uumi e le manaʻomia ai le faʻamalosolo o vailaʻau.

Faʻavae o fefaʻatauaiga faʻamalositino

E tatau ona e silafia e le gata i le auala e saʻo ai le faʻaaogaina o le Ginkgo biloba, ae ia suʻesuʻe foi lona fetaui ma isi vailaʻau ina ia aua le faʻalavelaveina lou soifua maloloina.

O le fofo o le togalaau e afaina ai le manaia o le toto, o le mea lea, e fegalegaleai ai ma sui e puipuia ai le alofilima ma mea e manaʻomia. Aspirin ma isi vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory e le mafai ona faʻapipiʻiina ma se faletua faanatura masani, a leai o le ai ai se lamatiaga o le tafe toto.

Cinnarizine e faʻaleleia ai le gasegase o le cerebral ma faʻaleleia le lelei o fualaau faʻasaina ma le ginkgo biloba, ae faʻaleleia ai aʻafiaga, ma o se tuufaatasiga o le pulega e mafai ona faia faatasi ma le faatagaga a se fomaʻi ma i lalo o le vaavaaiga lelei. E le gata i lea, o le a le tele o le taimi e mafai ona e faia ai lenei faʻatasi - e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi. O Omez e le fegalegaleai ma le fualaau faasaina e faaleleia ai le toto, ina ia mafai ona fefaasoaaʻi.

E i ai le faʻamaoniga o togalaau e faʻateleina ai le vailaʻau e faʻaleleia ai aʻafiaga le lelei o le sofosbuvir ma togafitiga faapena, o le mea lea, a aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi, e le tatau ona e faʻaogaina nei vaega e lua i le taimi e tasi.

Ginkgo biloba

O fualaau faasaina ua i ai se aafiaga o le antioxidant, faaleleia le faagasologa o le gaioiga o le cerebral, faatulaga le faiga o metabolic, ma faaleleia le lelei o le olaga i le matua.

O sauniuniga a Ginkgo Biloba o loʻo i ai se vaega o laʻau o le laau o le igoa lava e tasi, o se laau anamua lea e iai sona fatuga faʻapitoa.

Ginkgo biloba e na o le pau lea o le laau o loʻo i ai ginkgolides, e iloa lo latou gafatia e faʻalautele ai le gaoioi o puipui puipui o le faiai ma faʻalauteleina ia vaa, lea e faʻaleleia ai le gaosiga o le faiʻai i meaʻai ma le okesene.

O le faʻaaogaina o le Ginkgo Biloba e faʻaititia ai le ono mafai ona osofaia fatu ma fatu fatuga, faʻaitiitia le cholesterol, ma faʻaleleia ai le mafaufau.

O le tuufaatasiga o le Ginkgo Biloba, e faaopoopo atu i mea gaosi, e aofia ai macro- ma microelements (magnesium, calcium, potassium, iron, phosphorus, selenium, manganese, copper, titanium).

O le aafiaga antioxidant o le Ginkgo Biloba e mafua mai i mea o loo i ai le proanthocyanidins ma flavoglycosides i lona tuufaatasiga, lea e puipuia ai puipui o toto toto mai lipine saoloto.

E le gata i lea, o Ginkgo Biloba e faʻaleagaina, e le faʻamalosi, e le faʻamalosi (poloka poloka i le va o ia ma le lapisi lapisi), anti-edematous, neuroprotective (e puipuia ai le faaleagaina o neu neu), mea e ola ai, mea faʻasao ma antispasmodic.

O faʻamatalaga e uiga ia Ginkgo Biloba e faʻamaonia ai le fualaau faʻatau e avea o se meafaigaluega lelei e puipuia ai osofaʻiga a le asthma.

O le faʻaaogaina o Ginkgo Biloba e tagata matutua e mafai ona faʻaleleia le faʻalogo, tautala, vaʻavaʻai, galuega afi, manatua, ma faʻaitiitia faʻafitauli pipisi.

Faatonuga mo le faaaogaina Ginkgo biloba

Mai mea matagogo o le ginkgo biloba, o vailaʻau faʻamaonia faʻamaonia ma mea faʻalaʻau maloloina o meaola e gaosia. A faʻatau mai ia mea, ia mautinoa o loʻo i ai se faʻateleina o le tele o glycosides (e 24%) ma terpenolactones (6%).

Fuataga masani: 1 capsule / tablet 40 mg 3 taimi, lea e oʻo atu i le 3 masina i aso taitasi pe a uma taumafa. Afai o sauniuniga ginkgo ua faatonuina e se fomaʻi, ona mafai lea ona faateleina le tui i le 80-250 mg.

Le aoga ma le faʻamalolo o meatotino o ginkgo biloba

I totonu o le falemaʻi faʻatekinisi, cosmetology, fualaau aina (Iapani, Saina ma Korea) ma laʻau (atunuu Europa) o le ginkgo biloba e faʻaaogaina mo le gaosia o le tincture, lauti, laupepa pepa ma fofo mo le mesotherapy. O le taimi sili ona lelei o le seleselega o Oketopa-Novema, pe a aofia ai le tele o le pasene o flavonoids. O lau o loʻo i ai vaega taua:

  • Terpene trilactones (ginkgolides, bilobalides) - na maua i Ginkgo biloba,
  • Condensed tannins,
  • Mea faʻapitoa, valerianic, ginkgolic acid (i le atigi o fatu).
  • Benzoic acid ma ona fua,
  • Bioflavonoids (campferol, quercetin, isoramnetin, ginkgetin, bilobetin),
  • Amino acids
  • Superoxide dismutase,
  • Umi ma elemene antioxidant (phosphorus, seleni, titanium, magnesium, uʻamea),
  • Timin.

E iai faʻamatalaga faasaienisi e mafai e ginkgo ona:

  • Faʻataʻitaʻi le faʻalauteleina o toto toto, ma faʻaitiitia ai le mamafa ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le paʻu.
  • Faateleina le fuaina o le filtration glomerular, faʻaitiitia le proteinuria ma le faateleina o le vai ma le resisorption sodium.
  • Lower cholesterol.
  • Faʻaitiitia le lamatiaga o le paʻu e mafua mai i le toto toto.
  • Puipuia suiga o faiʻai o le tausaga e mafua mai i le faaleagaina o neu.
  • Faʻasaina le atinaʻe o metastases i le kanesa.
  • Faaitiitia aafiaga o le gasegase o le cerebral ona o gaioioiga.
  • Faʻateleina le faʻaaogaina o le kulukose i vaega o le faiʻai e nafa ma le faʻamaopoopoina o gaoioiga, le faʻatinoga o galuega faigata ma le gaosiga o faʻamatalaga faʻapitoa.
  • Faʻamataʻu le gaosiga o le adrenaline, ma faʻaitiitia ai uiga o le atuatuvale.
  • Puipuia le fulafula o le tino i le tulaga o allergies ma le foma.
  • Faʻasolo i le moe i le leva o le matua, e aofia ai mo tagata e le mafai ona tagofia fualaau momoe ma mea faʻafefe,
  • Faʻaosofia le mafaufau, faʻaleleia le mafaufau, faʻalavelave i tausaga,
  • Faʻamamaina aʻafiaga o tapaa ma le ava malosi.
  • Taofi mea autu o le le atoatoa o le vevela ma faateleina le leo vevela, faʻaitiitia ai faʻaaliga o le hypoxia.
  • Tuai le tuputupu aʻe o le pneumococcus, staphylococcus, E. coli (faʻaaoga i ni otootoga o fualaʻau, palu ma pulu).
  • Faʻaleleia le mafai.
  • Faʻamālōlō le vevela, tiga ma le suʻa toto i le afaina.
  • Faʻafoʻisia le fausaga o mea fesoʻotaʻi, faʻafeteina le faagasologa o le paʻu o le paʻu.
  • Faʻasaʻo le ulu o le ulu o laufanua.
  • Faʻagasolo malie le faʻagasologa o le gau o le vaʻai.
  • E oo lava i paʻu o le paʻu, faʻavalea tausaga.

O le mea lea, ona o le tuufaatasiga o meaola oona ma le i ai o mea gaosi tulaga ese, o le ginkgo biloba e mafai ona faaaoga mo togafitiga ma le puipuia o faamaʻi eseese. O suʻesuʻega e faʻaauau, o le mea lea o le tele o talosaga e mafai ona faʻalauteleina i tausaga a sau.

Pharmacokinetics

O le kulupu malosi e aofia ai ginkgoflavoglycosides - ginkgolides A ma B, bilobalide C, quercetin, faʻamalosi tino o mea totino, proanthocyanidins, vaimalie. E aofia ai elemene, e aofia ai mea e le masani ai - titanium, copper, selenium, manganese. Pe a faʻafoe tautala, o le bioavailability of substances e oʻo i le 90%. O le maualuga o le tele o vaega e maua pe a ma le 2 itula pe a uma le pulega i totonu. O le afa o le ola o mea o lenei mea faaopoopo o mea taumafa e i luga o le 4 itula (ituaiga talo ma le ginkgolide A), 10 itula e faatatau ile ituaiga g.

I totonu o le tino, o mea gaosi e le fesuiai, o lona uiga ua aveeseina mai e fatugaʻo ma i ni vaega laiti ma feces i le toetoe lava a le suia le fomu. E le fetaui lelei i totonu o fatu o le ate.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le Ginkgo biloba

I le afe ma afe o tausaga ua mavae, ua uma ona faaaoga laulaau ginko e togafitia ai le tele o faamaʻi i atunuu o Sasae.

I aso nei, o le mea na maua mai ia i latou e masani lava ona faʻaaogaina e togafitia ai le faʻamaʻi o le Alzheimer i Amerika, i Siamani - faʻaleagaina. Ae o le lautele o le laau e le faatapulaaina i nei faamai.

O suʻesuʻega a le falemaʻi ua faʻaalia e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau ginkgo e togafitia ai tulaga nei ma faʻamaʻi:

  • Faʻaleagaina o le toto i lima ma vae,
  • Tele sikuea,
  • Paʻi cardiovascular
  • O le amataga o le faʻamaʻi o Alzheimer,
  • Migraine
  • Tausiga o mafaufauga e tutusa tausaga,
  • Vailaau vevela,
  • Faʻaletonu
  • Tesea
  • Faʻalogoina o gasegase ma le faʻalogologo,
  • Hemorrhoids
  • Maʻisuka
  • Faʻanoanoa mataʻu
  • Alu
  • Faʻailoga faʻapitoa o le claudication syndrome,
  • Taumafa

O le lisi o faʻamaʻi e mafai e le Ginkgo ona togafitia e faʻaauau pea ona faʻalautele, aua i le gasologa o suʻesuʻega, ua maua e saienitisi ni meatotino fou ma gafatia o lenei fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le ginkgo e faʻamalolo ai faʻamaoniga o maʻi ogaoga mauga o loʻo suʻesuʻeina.

Contraindications ma aʻafiaga o le Ginkgo biloba

O sauniuniga faʻatasi ma le ginkgo biloba extract ua faʻamatalaina o le saogalemu maualuga.

Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma mea taumafa faaopoopo ma le le lava o meafaitino faamamaina e mafai ona mafua ai faʻafitauli faʻafitauli. E mafai ona mafua mai i se maualuga maualuga o meaola o le ginkgo.

E oʻo lava i vailaʻau faʻasolosolo ma pulou e faʻavae i le ginkgo biloba e mafai ona avea ma se taufaʻatau. I se tulaga e le masani ai, atonu e te ono oo i ai:

  • Le fiafia i le gasegase
  • Faʻaitiitia le manaʻo
  • Paʻu o le paʻu,
  • Tineni
  • Faʻaola tele,
  • Vomiting, nautino,
  • Tesea ma le ulu.

I tagata e maua i le maʻi o le maʻi, o le faʻataunuʻuina o le epileptic e mafai ona tupu aʻo ave le ginkgo.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

  • Afai o isi vaega o le vailaau oona ei ai le chlorhydrate heptaminol, ona mafai lea ona maua le malosi o le mamafa, tachyarrhythmia ma le faateleina o le fatu fatu fatu.
  • O fualaau o le Ginkgo e le o fautuaina mo tagata e manaomia pea le suʻeina o vailaʻau ma acetylsalicylic acid.
  • O le faʻaaogaina tutusa o le ginkgo ma le efavirenza e mafai ona taʻitaʻia ai i le faʻaitiitia o le plasma concentration o le mulimuli.

E pei lava o soʻo se vailaʻau, e mafai ona i ai ni faʻasalaga o le ginkgo biloba sauniuniga. O le mea lea, e le fautuaina e faʻaaoga e aunoa ma le feutagai ma se fomaʻi.

O le tele o le faʻasaʻo

  • O le maʻitaga (e mafai ona iai le afaina o le gaʻo i le fetal)
  • Gastritis ma le peptic ulcer i taimi o faigata,
  • Tausaga 12-18 tausaga (faalagolago i le fualaau faasaina),
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,
  • Faʻaleagaina o le myocardial
  • Mafuaaga e tafe toto (faʻamaumauga o totoga ogaoga i tagata taʻitoʻatasi oe na faʻaaogaina fualaau faʻasaina i le taimi lava e tasi e faʻaitiitia ai le toto ma le meaʻai ma mea taumafa ma le ginkgo biloba),
  • Lafoaia o tagata taʻitoʻatasi i vailaʻau faʻasaina (lactose, oona, ma isi).

E le gata i lea, o sauniuniga ginkgo e leʻi faʻamatalaina aʻo leʻi faia taotoga, aua latou te taumafai e faateleina le toto. E le o se mea tatau foi le faia o ni mea taumafa faaopoopo i le taimi lava lea e tasi, i le latou tuufaatasiga o se upusii poʻo se lau o ginkgo. O aʻafiaga e mafua mai i le televave e sili ona taatele.

Ginkgo biloba pepa ma capsules

O fualaau faasaina o Ginkgo ua faasolosolo ina lauiloa. O nisi oi latou ua faʻamaonia, o vailaau faʻapitoa o vailaʻau. Faʻaopoopoga o siaki siaki e le pasi, ae o meaʻai e aofia ai i totonu oa latou mea e tatau ona faʻatagaina e le Matagaluega o le Soifua Maloloina.

Matou te lisi uma i latou ma isi:

I totonu o falemaʻi, e mafai ona e faʻatau mai fualaau o ginkgo taugata ma a latou taugofie. Afai o le tuufaatasiga o loʻo aofia ai vaega tutusa lava ia, e tusa lava po o le a le tau, o fualaau oona o le ai ai le aafiaga tutusa.

Ginkgo biloba - faatonuga mo le faʻaaoga

E ui i togafitiga a le sui sui ole laʻau, ae leʻi faʻaaogaina vailaʻau e faavae i luga, e tatau lava ona e faitauina faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O le mea moni, e toalaiti tagata e gauai atu i lenei tamai fasi pepa i totonu o pusa taʻitasi o vailaʻau, ae o le faʻavauvau e mafai ona oʻo atu ai i faigata, ma e masani lava e le mafai ona faʻasalalau, faagasologa.

Ginkgo biloba - faʻamatalaga mo le faʻaaoga

O vailaʻau faʻasaina i luga o le faʻavae o le lau laau o le laau o loʻo fesiligia o loʻo faʻatulagaina mo:

  • lagona faifaipea o le fefe ma le atuatuvale,
  • faaitiitia le taimi o le mafaufau,
  • mafaufau le lelei
  • vavao
  • tinisitus
  • moe i le moe
  • maʻi lautele.

Ginkgo biloba - faʻailoga

Taua: e le fautuaina e faʻaaoga soʻo se vailaʻau e faʻavae i luga o le vaega o ginkgo biloba lau mo fafine maʻitaga ma i latou o loʻo susu.

O le mea moni, e leai se faʻamatalaga i le auala e aʻafia ai le soifua maloloina o le tina o loʻo faʻamoemoe ma le atinaʻeina o le fomaʻi, e pei foi o le fanau ua fanau - o suʻesuʻega i lenei itu e leʻi faʻatautaia.

Ginkgo biloba e leʻo faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa tamaiti - fomaʻi ua oʻo i le 18 tausaga le matua e avea o se faʻalavelave. Ae peitai, o vailaau faaleaganuu e faatagaina ai le faaaogaina o le suauu ma se vaega o le ginkgo biloba i fafo ma i le tamaitiiti - e tatau ona fesootai ma tagata tomai faapitoa i tagata tomai faapitoa e uiga i le faufautua o sea faaaogaina i lalo ifo o le 18 tausaga.

O le faʻasaʻoina o se faʻalavelave faʻafefe i le laau. O le mea moni e faapea, o togafitiga aloaia e leai se malosi, faʻamaoniga malosi o se allergy i le ginkgo biloba, o le mea lea e mafai ai ona mou ese atu faʻamaʻi o le hypersensitivity i aso muamua o le faʻaaogaina / faʻaaogaina o fualaau faasaina i luga o le vaega o ginkgo biloba pe a maeʻa aso e 2-3.

Faʻafefea ona ave Ginkgo Biloba

Afai na faatonuina e le fomaʻi capsules ginkgo biloba mo le faʻaaogaina, o aso uma e tatau ona 1-2 falanua faalua i le aso. O le umi o le gasologa o vailaʻau e faʻatatau i luga o le upega o ginkgo biloba leaves o le 3 masina, ona e manaʻomia lea e malolo ma, pe a manaʻomia, toe fai le kosi.

Faamolemole ia matau: aua e te manatu ia te oe lava - oe manaʻomia pea se fautuaga mai lau fomaʻi ma maua saʻo saʻoga i aso uma.

Afai e talafeagai, ave le ginkgo biloba extract, e tatau ona e usitaia fautuaga nei:

  • o le fualaau faasaina e tatau ona faʻafefe i le vai,
  • ole fua ole aso o le ginkgo biloba extract e le tatau ona silia le 20 pata,
  • o le vasega o togafitiga e mafai ona 3-4 masina,
  • afai e manaʻomia, toe fai le togafitiga, e tatau ona e faia se malologa mo le 30-40 aso.

Tincture o le ginkgo biloba o se vailaau e sili ona taatele, lea e manaʻomia foi ona faia i se fua saʻo. O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai le faʻaaogaina o fualaau oona i aso taitasi - 10-15 laulaʻau o le tincture, faʻamaʻi i le 100 ml o le vai faʻatasi i le aso.

O le togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 30 aso sosoo, ma i se tulaga aoao, o fomaʻi e fautuaina le taitaia 3 vasega o le tagofia o lenei fualaau faasaina i le tausaga.

O taunuuga o le a matauina saʻo lava pe a uma le 3-5 aso o le faʻaaogaina o tinctures o le ginkgo biloba - faʻaleleia le mafaufau, o le tino e vave faʻavavevave pe a maeʻa le vaivai, ma faʻatupulaia le faʻatupulaia.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

E tusa ai ma fuainumera, o soʻo se vailaʻau e faʻavae i luga o le ginkgo biloba e talia lelei e tagata gasegase, ae e seasea lava tuusaunoaga - o le aʻafiaga o aʻafiaga o le a tuʻuina mai i le tulaga o le faʻaogaina o le tino.

O le maualuga o le ginkgo biloba e seasea lava, pe o le a le mea o le a le gata o faalavelave i totonu o le gastrointestinal tract (manava, vomiting, nausea, manava o le fatu, le fiafia le manava), ae o le ulu o le ulu, vevela.

Faamolemole ia matau: afai ei ai se faalavelave lautele i le soifua manuia e faasaga i le talaaga masani o le ginkgo biloba, e tatau loa ona e faamutaina le fualaau faasaina ma saili le fautuaga a lau fomaʻi. E sili lava, o le fua o aso taitasi o le a fetuunai.

Mea e fiafia i ai e uiga i le ginkgo biloba

O le mea lautele, o mea e pei o le ginkgo biloba e tele mea lilo - ia mafaufau, oi latou o molimau soifua o tainasoa ma le Ice Age i luga o le paneta! O le mea lea, o nei "mamalu" o sui o le flora o loo suesueina ma le totoʻa, suʻesuʻeina e saienitisi o itu eseese.

O le mea moni, e tele naua taunuuga o nei suʻesuʻega, ae o le a tatou faʻapupulaina na o ni nai mea taua. So ginkgo biloba:

  1. O loʻo i ai se talafaasolopito o lona i ai i luga o le paneta i le sili atu i le 300 miliona tausaga ma e le faʻaaogaina i so o se ituaiga o laau toto e ola i luga o le lalolagi i lenei taimi.
  2. Ua faʻaaogaina e avea o se togafitiga faʻamalolo i Asia mo le silia i le 5 afe tausaga.
  3. Na tupu foi i le teritori o Europa i aso nei, ae na mou atu i le taimi o le Ice Age. Naʻo le 1712 na faʻaulu mai mai Iapani.
  4. E mafai ona ausia le maualuga o le 40 mita.
  5. E i ai le sui aupito sili ona umi o le ola o le vao - 1000 tausaga.
  6. E matua puipuia lava i iniseti leaga, siama, siama pathogenic ma le eleelea i le ea.
  7. E mafai ona gaosia ni vailaʻau mamana e faʻalavelaveina ai le oti. O lenei meatotino, i le ala, ua faʻaaoga lelei i le cosmetology - O le Ginkgo biloba o le suālaʻau e fautuaina mo fafine e sili atu i le 30 tausaga, lea o le a fesoasoani e faʻatuai le faagasologa o le matua o le paʻu.
  8. O le laau muamua e toe fanaufouina ina ua mavae le osofaʻiga atomic i Hiroshima.
  9. E tuʻuina atu i tagata e le gata o vailaau, ae o le laʻau maloloina e tofo lelei - e faia mai aʻa ma lau o se laau, ma fomaʻi e fautuaina e inu nai lo le kofe taeao.

Ginkgo biloba o se laau tulaga ese moni lava e le gata ina ola i totonu o eria eleelea sili ona eleelea mai se vaaiga o le siosiomaga, ae i le taimi lava lea e avatu ai i tagata o latou fale faamalolo.

Tuua Lau Faamatalaga