Glucometer Accutrend Plus: tau suʻega, faʻatonuga mo le faʻaaogaina

O maʻi maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le kulūkose o le toto. O le auala pito sili ona lelei o le faia o se auʻiliʻiliga i le falemai, ae o le ae le faia i aso uma, ona o se masini feaveaʻi, faigofie, saʻo saʻo - o se glucometer e oʻo mai i le laveai.

O lenei masini e maua ai se iloiloga o le togafitiga faʻaauau o togafitiga: o le tagata maʻi e tilotilo i itu o le masini, e tusa ma ia mea ma vaai pe o le togafitiga e pei ona faatonuina e le fomai. O le mea moni, o le maʻisuka e tatau ona taulaʻi atu i le soifua lelei, ae o le saʻo lelei o fuainumera ua faʻaalia ai o se iloiloga sili atu lea.

Iloiloga Faamatalaga

Polokalame faʻaleleia Accutrend Plus e atoatoa mo le maʻisuka, tagata faʻamaʻi o le cardiovascular system, tagata afeleti ma fomai e faʻamaonia ai tagata gasegase i le taimi o le tofiga.

E mafai ona faʻaaogaina le mita e iloa ai le tulaga masani o se manua poʻo se tulaga faʻafuaseʻi.

E i ai le manatuaina e le suʻesuega mo le 100 fuataga, ma o le aso ma le taimi o le auiliiliga o loʻo faʻaalia. Mo ituaiga suʻesuʻega taʻitasi, e tatau ona i ai ni faʻataʻitaʻiga faapitoa o loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai.

  • O faʻataʻitaʻiga a Accutrend Glucose e faʻaaogaina e iloa ai le suka o le toto,
  • O faʻataʻitaʻiga a Accutrend Cholesterol e fua ai le toto cholesterol,
  • E maua i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga a Accutrend Triglycerides.
  • E manaʻomia faʻamatalaga o BM-Lactate suʻega e suʻe ai le lactic acid count.

O le auiliiliga e faia e ala i le faaaogaina o le toto capillary fou, lea e aveesea mai le tamailima. O fua o le kulukose e mafai ona faʻatino i le va o le 1.1-33.3 mmol / lita, o le vailaau o le cholesterol e 3.8-7.75 mmol / lita.

I le suʻeina o le toto mo vaega o le triglyceride, e mafai ona i ai le fuainumera o le 0.8-6.8 mmol / lita, ma i le iloiloina o le maualuga o le lactic acid i le toto masani, 0.8-21.7 mmol / lita.

  1. Mo suʻesuʻega e tatau ona maua ai le 1.5 mg o le toto. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa. E fa maʻa AAA e faʻaaogaina e pei o maa. O le auiliili e iai lona 154x81x30 mm ma o lona mamafa e 140 g. Ua saunia se atigi infrared mo le fesiitaiga o faʻamaumauga tuʻuina i se komepiuta a le tagata lava ia.
  2. O le meafaigaluega, i le faaopoopo i le mita Accutrend Plus, e aofia ai se seti o maa ma se gagana Rusia. E maua e le kamupanī se faʻamaoniga mo ana lava oloa mo le lua tausaga.
  3. E mafai ona faʻatau le masini i falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa pe falemaʻi. Talu ai e le maua i taimi uma se ituaiga faʻataitaiga, e fautuaina e faʻatau le masini i totonu o se faleoloa faʻapitonuʻu faʻatuatuaina.

I le taimi nei, o le tau o le suʻega e tusa ma le 9000 rubles. E le gata i lea, ua faʻatau mai ni vaega faʻataʻitaʻi, tasi le pusa i le aofaiga o le 25 fasi tau o tau e tusa ma le 1000 rubles.

A faʻatau, e taua le gauai atu i le i ai o se pepa maliliega.

Tausaga o mea

Accutrend Plus e lelei mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka, tagata e maua i le maʻi fatu, faʻapea foʻi tagata taʻaalo ma fomaʻi faʻapitoa o loʻo faia suʻesuʻega aʻo latou ave.

E faʻaaogaina le masini pe afai ei ai ni manua poʻo se tulaga teteʻi e iloilo ai le tulaga lautele o le tino. O le Accutrend Plus glucometer e mafai ona faʻasaoina fua mulimuli e 100 i le taimi ma le aso o le auiliiliga, lea e aofia ai le cholesterol.

O le masini e manaʻomia ai faʻataʻitaʻiga faapitoa, lea e mafai ona faʻatau i se faleoloa faapitoa.

  • O sikola a Accutrend Glucose e faaaoga e fua ai le suka o le toto,
  • O faʻataʻitaʻiga a Accutrend Cholesterol e manaʻomia e fuafua ai le cholesterol toto,
  • Accutrend Triglycerides faʻasolosolo suʻega e fesoasoani e iloa ai toto toto,
  • O faʻataʻitaʻiga a BM-Lactate suʻega o le a lipotia ai le faitau o le tino lactic acid.

A fuaina, o le toto fou o loʻo ave mai le tamatamailima e faʻaaoga. O le fuataga ma le mita Accutrend Plus mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita mo le kulukose, mai le 3.8 i le 7.75 mmol / lita mo le cholesterol.

E le gata i lea, e mafai ona fuafua le maualuga o triglycerides ma le lactic acid. O faʻatagaga faatagaina o faʻamaʻi faʻamaʻi mai le 0.8 i le 6.8 mmol / lita. Lactic acid - mai le 0.8 i le 21.7 mmol / lita i le toto masani ma mai le 0.7 i le 26 mmol / lita i le plasma.

Lafu mea faaputuputu

Accutrend Plus Analyzer1 pc
Tusi a le tagata1 pc
1.5V Auro maʻa4 pc
Tusi Tausi Tusi Faamaonia1 pc

I la matou faleoloa i luga o le initaneti e te mafaia faʻatau auʻiliʻili Accutrend Plus O le taimi nei, o le a faʻataunuʻuina ai le tele o mea e maua mai i le taimi nei, Chelyabinsk, Troitsk, Kurchatov, Kovrov, Rossosh, Kopeisk, Vyborg, Saratov, Krasnogorsk, Ufa ma soo se isi lava nofoaiga i Rusia. Tuuina atu o oloa o loʻo faʻatinoina e le faila (i Saratov, Engels, Volgograd, Penza), Falemeli Rusia po o kamupani felauaiga.

Uiga

mo glucose mai le 1.1 i le 33.3 mmol / l

mo cholesterol mai le 3.88 i le 7.76 mmol / l

mo sikiglycerides mai le 0.8 i le 6.86 mmol / l

mo le lactic acid (per lactate) mai le 0.8 i le 21.7 mmol / l

faʻalagolago i le fua faʻatatau:

mo le cholesterol: 18-35 ° C

mo glucose: 18-35 ° C

mo faʻamatalaga: 18-30 ° C

mo lactate: 15-30 ° C

Auala fuaphotometric
Unitemmol / l (mmol / l)
Taimi o fuamai le 12 i le 180 sekone
Fuaina o laina
Fua o le toto toto mo le auiliiligamataua o le toto
Faiga faʻavae
Faʻafefe faʻafefe10-85%
Manatua100 taunuʻuga mo faailoga taʻitasi
Punavai mana4 1.5 V masini o masini alkaline, ituaiga AAA
Faʻavasegainaplasma toto
Soifua o le Batteryia le itiiti ifo i le 1000 fuataga (faʻatasi ai ma maa fou)
Tufuga Faʻasologa154x81x30 mm.
Mea mamafa mamafa140 kalama

O faʻamanuiaga

Accutrend® Plus

Maea ma faigofie ona faʻaaoga le auiliiliga o le cholesterol, triglycerides ma le kulukose. O le masini e i ai le lautele o le fuataga - mo le kulukose - mai le 1.1 i le 33.3 mmol / l, mo le cholesterol - mai le 3.88 i le 7.75 mmol / l, mo triglycerides - mai le 0.8 i le 6.9 mmol / l .

• Faʻaaogaina le pu.

• Glucose time measurement - 12 sekone, cholesterol ma triglycerides - e oo i le 180 sekone.

• O le mea faigaluega e teuina e oo atu i le 100 tulaga faatauaina o taʻitasi taʻitasi ma le taimi ma le aso o fua.

O le masini e mafai ai ona e siakiina e le aunoa le maualuga o le kulukose, cholesterol ma triglycerides i le toto, lea e faʻaitiitia ai le taimi o faʻalavelave o le atherosclerosis - faʻasalaga o le myocardia ma taʻavale o le ischemic, ma ua faʻaalia foi mo le masani ona faʻaaogaina e gasegase e maua i le maʻisuka, ma le gasegase lipid metabolism ma le syndabolic syndrome.

Faiga Faʻapitoa

Saʻo
Tulaga maualuga o fuataga (mai i le 3% i le 5% pe a faʻatusatusa i metotia falesuesue).

Faʻamatalaga faʻamaonia ma le aloaiaina o suʻega

  • Faailogaina vave o fasi siaki
  • Faʻamatalaga faʻamaonia pe a faʻapipiʻi se fasi siaki siaki

Multifunctional

Accutrend Plus o loʻo i ai se lautele lautele o fuataga:

  • mo glucose - mai le 1.1 i le 33.3 mmol / l,
  • mo cholesterol - mai le 3.88 i le 7.75 mmol / l,
  • mo le faʻataʻitaʻiga - mai le 0.8 i le 6.9 mmol / l,
  • mo le lactic acid, mai le 0.8 i le 21.7 mmol / l.

Telefoni
O le taimi o le glucose e 12 sekone, cholesterol ma triglycerides e oʻo atu i le 180 sekone, o le lactic acid e oʻo atu i le 60 sekone.

Manatua na fausia mo le 400 fua
Accutrend Plus faleoloa e oo atu i le 100 fuataga o ituaiga taitasi, faatasi ai ma le aso ma le taimi ole suega.

Auala e teu ai le mana
Faʻaaogaina i le 4 "tamaʻi" maa (1.5 V, ituaiga AAA), tapunia aunoa.

Faʻamau
O le tele o le masini e 154 x 81 x 30 mm.

Kuki Faʻatonu ma Faʻatauga

Vaevaega

  • Accutrend® Glucose No. 25
  • Accutrend® Cholesterol Numera 25
  • Accutrend® Cholesterol Numera 5
  • Accutrend® Triglycerides Numera 25
  • Accutrend® Lactate No. 25

Fofo o fofo

  • Faʻatautaia Accutrend® Glucose Control Solution
  • Accutrend® Cholesterol Control Solution
  • Accutrend® Triglyceride Control Solution
  • Accutrend® Lactate Control Solution

Mea tau tui

  • Mea e le mafai ona faʻaaogaina Accu-Chek® Safe T-Pro Plus Nu. 200
  • Accu-Chek® Softclix masini komepiuta Accu-Chek® Softclix Nu. 25
  • Lancets Accu-Chek® Softclix Nu. 25, Nu. 50

O a glucometers

O le faʻatau mai o se glucometer o se mea faigofie. Afai e te sau i le fale talavai, ona fai atu lea o oe i le taimi e tasi, o ni faʻataʻitaʻiga, mai i gaosiga eseese, o tau, foliga o galuega. Ma e le faigofie tele mo se tagata amata ona malamalama i nei mea uma o le filifiliga. Afai o le pili tupe e tele, ma o loʻo i ai se galuega e teu ai, ona mafai lea ona e faʻatau le masini faigofie. Ae afai e mafai, e tatau ona e gafatia se masini e sili atu le taugata: o le a avea oe ma pule o se glucometer ma se numera o galuega aoga aoga.

Glucometers e mafai ona:

  • Faʻatulagaina se faʻaagaga o le manatua - o lea, o le a tuʻuina atu nai fuataga mulimuli i le mafaufau o le masini, ma e mafai e le tagata gasegase ona siaki mea taua o loʻo i ai i le taimi nei,
  • Faʻaleleia e se polokalame e fuafua ai le maualuga o le kulukosesese mo se aso, vaiaso, masina (e te setiina se vaitaimi patino, ae mafaufau le masini),
  • Ua faʻauʻuina i latou i se leo faʻalogo faapitoa e lapatai ai i le taufaʻamataʻu o le hyperglycemia poʻo le hypoglycemia (o lenei mea o le a aoga mo tagata e leai ni mafaufau),
  • Faʻatulagaina ma se galuega o se vaʻaiga masani o faʻamaumauga masani a tagata taʻitasi (e taua tele le tausisia o se tulaga patino, lea o le a tali atu ai masini ma se faailo leo faʻalogo).

Muamua lava, o le tau e aafia i le tele o telefoni feaveaʻi o masini masini, faʻapea foʻi le lanu o le gaosimea.

Glucometer Accutrend faaopoopo

O lenei masini o se oloa lauiloa a se tagata gaosi Siamani ma se talaaga mautinoa i le maketi o oloa faafomai. O le eseʻesega o lenei masini, o le faʻaogaina atili e le gata ina fuaina le taua o le kulukose i totonu o le toto, ae faʻaalia foi le maualuga o le cholesterol.

E saʻo le masini, e vave galue, e faʻavae i luga o le metotia photometric o fua. E mafai ona e iloa pe o le a le maualuga o le suka i totonu o le toto i totonu o le 12 sekone pe a uma le amataga o le manipulation. O le a sili atu le taimi e fua ai le cholesterol - pe a ma le 180 sekone. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei gaioiga, e mafai ona e faia se suʻesuʻega saʻo ile falemaʻi mo faʻamatalaga, e 174 sekone e faʻatautaia ai le faʻamatalaga ma tuʻuina atu se tali.

O ai e mafai ona faʻaaoga le masini?

  1. E lelei le masini mo tagata e maua i le maʻisuka,
  2. E mafai ona faʻaaogaina le masini e iloilo ai le tulaga o tagata ei ai maʻi faʻapipiʻi cardiovascular,
  3. O le glucometer e masani ona faʻaaogaina e fomaʻi ma tagata afeleti: o muamua na faʻaaogaina aʻo aveina tagata maʻi, aʻoga aʻoga aʻo leʻi aʻoga aʻo leʻi faia ni tauvaga e mataʻituina ai tafaoga.

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le suʻega a le Accutrend plus biochemistry pe afai oe i se tulaga o le faateia, pe a uma le manua - o le a faʻaalia e le masini le ata atoa o faailoga iloga o le ua afaina i le taimi o le fua. O lenei metotia e mafai ona teuina i le manatuaina o taunuuga o fuainumera mulimuli 100, ma e taua tele le faʻataunuʻuina o le togafitiga faʻamaoni.

I le taimi muamua, na faigofie ona tusia e tagata i lalo fuaitau taitasi i se api: latou te faaalu le taimi, leiloloa faamaumauga, fefefe, masalosalo le sao o faamaumauga, ma isi.

O fea e maua ai le masini

Glucometer Accutrend Plus e mafai ona faʻatau i se faleoloa faʻapitoa e faʻatau atu mea tau fomaʻi. I le taimi nei, o ia ituaiga masini e le maua i taimi uma, mo le mafuaaga lea e sili atu ona faigofie ma aoga e faʻatau ai se mita i se faleoloa i le initaneti.

I le aso, o le tau o le Accutrend Plus masini e 9,000 rubles. E taua tele le gauai atu i le i ai o fasi siaki, lea e manaʻomia foi ona faʻatau, o le tau mo i latou e tusa ma le 1 afe rubles, e fuafua i le ituaiga ma le galuega.

Aʻo filifilia se mita faʻaleleia atili i luga o le Initaneti, naʻo oe e tatau ona filifili ni faleoloa faʻalagolago i luga o le upega tafaʻilagi e iai a latou iloiloga. E tatau foi ona e faʻamautinoa o loʻo i lalo o le tusi saisai le masini.

Faʻailoa le mea faigaluega aʻo leʻi faʻaaogaina

O le faʻaogaina o le masini e tatau ai ina ia mafai ai ona fetuʻunaʻi le mita mo uiga o loʻo i totonu o le suʻega faʻataʻitaʻiga pe a faʻaaoga se afifi fou. O lenei mea o le a mafai ai ona ausia le saʻo atoatoa o fuataga i le lumanaʻi, pe afai e manaʻomia ona e iloa le maualuga o le cholesterol.

E faʻataunuʻuina foi le faʻamaonia pe afai e le faʻaalia le numera code i totonu o le masini masini. E mafai ona avea lenei ma taimi muamua e teu ai le masini poʻo pe afai e leai ni maʻa mo le silia ma le lua minute.

  1. Ina ia mafai ona faʻavasega le mita Accutrend Plus, e tatau ona e liliuina le masini ma aveese le taʻaloga code mai le afifi.
  2. Ia mautinoa ua tapunia le ufiufi le masini.
  3. O le siaki laititi e tuʻuina lelei i totonu o se pu faapitoa i luga o le mita seivagana ua tu i le itu e taʻu mai e ufanafana. E taua le faʻamautinoa o le itu pito i luma o le laina o loʻo feagai ma luga, ma o le lanu uliuli e alu atoa i le masini.
  4. A maeʻa lena, pe a maeʻa le lua sekone, e tatau ona e aveese le taina code mai le masini. O le tulafono o le a faitauina i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le aveeseina o le fasi pepa.
  5. Afai o le numera e lelei ona faitau, o le mita o le a logoina oe i se faailo leo faʻapitoa ma o le faʻaalia o le a faʻaalia ai numera o loʻo faitau mai le taʻaloga code.
  6. Afai e lipoti mai e le masini se mea e fai ai le faʻamaonia, tatala ma tapuni le tapuni o le mita ma toe fai le toe faʻataʻitaʻiga uma o le faʻavae.

E tatau ona teuina le siaki faʻasalalau seia uma ona faʻaaoga uma vaega o suʻega mai le mataupu.

E tatau ona teuina eseese mai fasipepa o le suʻega, talu ai o le vailaʻau o loʻo tuʻuina i luga e mafai ona faaleagaina ai le pito i luga ole fasi siaki, ma mafua ai ona le saʻo faamaumauga pe a maeʻa suʻesuʻega mo le cholesterol.

Sauniuniga o le meafaigaluega mo le auiliiliga

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vaeluaina, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga o loʻo aofia i totonu o le pusa e faʻamalamalama ai oe i tulafono mo le faʻaaoga ma le teuina o le masini, aua e mafai ai ona e filifilia le maualuga o le cholesterol i le taimi o le maitaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatonuga tonu o le masini o le a manaʻomia iinei.

  • Ina ia faia le suʻega o le cholesterol, e tatau ona fufuluina ou lima i le fasimoli ma faʻamago mai se solo.
  • Aveese ma le faʻaeteete le faʻamaumauga o le suʻega mai le mataupu. A maeʻa lenei mea, e taua le tapunia o le mataupu e puipuia ai le aafia i le susulu o le la ma le susu, a leai o le a le mafai ona faʻaaogaina le siaki.
  • I luga o le masini e te manaʻomia e taomi le ki e faʻaaoga le masini.
  • E taua le mautinoa. o faailoga uma talafeagai e tusa ai ma faatonuga o loʻo faʻaalia. Afai e le i lalo ifo le tasi le elemene, e ono le saʻo le fua o le suʻega.
  • A maeʻa lena, o le numera code, date ma le taimi o le suʻega toto o le a faʻaalia. E tatau ona e mautinoa o numera o tulafono e fetaui ma numera o loʻo faʻaalia i luga o le siaki o le siaki.

Suʻega mo le cholesterol ma se meafaigaluega

  1. O le siaki o le siaki ua faʻapipiʻiina ile mita ma tapunia le tapuni ma ua faʻaaogaina le masini i se tulaga faapitoa i lalo o le masini. O le faʻatulagaga e faʻatinoina e tusa ai ma pere faʻaalia. E tatau ona faʻapipiʻi atoa le laasaga. A maea ona faitauina le code, o le a lelei le leo.
  2. Le isi, tatala le tapuni o le masini. O le faʻatusa e fetaui ma le faʻasalaga faʻapipiʻiina o le a moli i le faʻaaliga.
  3. O se tamai puncture ua faia i luga o le tamailima ma le fesoasoani a se peni tui. O le mataua muamua o le toto ua aveeseina ma le totoa i le sipuni o le cotton, ma le lona lua o loʻo faʻaaogaina i le pito i lalo o le vanu ua faailogaina i le samasama i le pito i luga o le suʻega. Aua e te paʻi i luga o le fasi pepa i lou tamailima.
  4. A maeʻaeʻa le toto, e manaʻomia lou vave tapuni le tapuni o le mita ma faʻatali mo taunuʻuga o le suʻega.E taua le mafaufau pe afai e le lava le toto e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega, o le mita e mafai ona faʻaalia le faʻaalia o le faatinoga. I lenei tulaga, aua nei faaopoopoina le toto o loo misi i le lava suega, pe o le fua o taunuuga e ono sese.

A uma le fuaina o le cholesterol, tape le masini mo le fuaina o le toto, tatala le tapuni o le masini, aveese le siaki siaki ma tapuni le tapuni o le masini. Sei o tatou faamanino atu o le masini e fuafua pe o le a tonu le saʻo o le toto cholesterol i fafine ma alii.

Ina ia taofia le mita mai le palapala, tatala le tapuni i taimi uma aʻo leʻi aveeseina le suʻega faʻaaogaina.

Afai mo le minute e tasi e le tatalaina le tapuni ma o loʻo tumau pea le faʻaogaina o le masini, o le a faʻaaogaina loa le masini. O le fua mulimuli mo le cholesterol e otometi lava ona ulu atu i le mafaufau o le masini i le teuina o le taimi ma le aso ole auiliiliga.

E mafai foi ona faia se suʻesuʻega o le toto. A uma ona faʻaaogaina le toto i le vaega o le suʻega, o le vaega o le fasi pepa o le a valiina i se lanu. O le faʻamaumauga o le suʻega o loʻo i ai se siata lanu lea e mafai ona faʻaaoga e iloilo ai le tulaga talafeagai ole maʻi. I le taimi nei, i se auala e mafai ai ona maua naʻo faʻamatalaga faʻamaumauga, ma o le cholesterol oi totonu ia latou o le a le tatau ona taʻu saʻo.

Vaevaega

Mo le masini e galue ai, o faʻataʻitaʻiga faapitoa e faʻatau mo ia. Latou te manaʻomia le faʻatau i se fale talavai poʻo se faleoloa o le tautua. Ina ia faʻaaoga lelei le masini, e tatau ona e faʻatau ni ituaiga o ituaiga fasi pepa faapena.

O a fasi pepa o le a manaʻomia mo le mita:

  • Accutrend Glucose - o fasipepa ia e iloa tonu ai le maualuga o le kulukose,
  • Accutrend Triglycerides - latou te iloa ai le toto triglycerides,
  • Accutrend Cholesterol - faʻaalia pe o le a le taua o le cholesterol i totonu o le toto,
  • Faalauiloa BM-Lactate - o loo faailoa mai ai le taua o lactic acid o le tino.


O le tele o mea e mafai ona faʻaalia o tulaga faatauaina e tele: mo glucose o le 1.1 - 33.3 mmol / L. Mo cholesterol, o le tele o taunuuga o loʻo mulimuli mai: 3.8 - 7, 75 mmol / L. O le tele o tulaga faatauaina i le fuaina o le maualuga o le triglycerides o le ai ai lea i le 0.8 - 6.8 mmol / L, ma le lactic acid - 0.8 - 21.7 mmol / L (na o le toto, ae le o le plasma).

Tau o le auiliiliga o meaola

O le mea moni, o le tagata faatau e fiafia i le tau a Accutrend plus. Faatau nei masini i totonu o se faleoloa faapitoa, o lona fausaga e patino lava i mea tau fomaʻi. Faʻatau i se isi mea, i le maketi poʻo ou lima - o se lotoa. E le mafai ona e mautinoa atoatoa le uiga o le masini i lenei tulaga.

I le taimi nei, o le tau o maketi mo le Accutrend Plus mita o le aofaiga lea o le 9,000 rubles. Faʻatasi ma le masini, faʻatau faʻataʻitaʻiga, o le tau e tusa ma le 1000 rubles (o le tau e faʻalagolago i le ituaiga o fasi pepa ma a latou galuega).

Faʻatulagaina o masini

O le faʻaaogaina o le mita o le kulukose toto e tatau ona tatau muamua aʻo leʻi faʻaaogaina se gasegase faafomai. O le masini e tatau ona faʻatulaga muamua i tau o loʻo faʻamatalaina e le vaega o suʻega (aʻo leʻi faʻaaogaina se afifi fou). O le sao o fua faʻatatau o loʻo mulimuli mai, e faalagolago i lenei. E taua tele le faʻatalanoaga pe afai e le faʻaalia le numera code i le mafaufauga o meafaigaluega. E tupu lenei mea pe ae liliuina le mita mo le taimi muamua poʻo le taimi e leai se eletise mo le silia ma le lua minute.

Faʻafefea ona e faʻavasegaina oe lava:

  1. Liliu le gadget, aveese le siaki code mai le afifi.
  2. Ia mautinoa ua tapunia le tapuni.
  3. Aumai ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete faʻapipiʻi le laina eletise i totonu o le fusi i luga o le masini, e tatau ona faia i le auala uma i le itu e taʻu mai e ufanafana. Ia mautinoa o le pito i luma o le laina o loʻo feagai ma luga, ma o le lanu uliuli uma lava e alu i totonu o le masini.
  4. Ma, i le mavae ai o ni nai sekone, aveese le taʻaloga code mai le masini. O le tulafono lava ia e faitauina i le taimi o le faʻaofiina ma le aveeseina o le fasi pepa.
  5. Afai e saʻo le faitauina o le code, ona tali lea o le metotia i se faailo leo, i luga o le mata o le a e vaʻai ai i numera faʻamaumauga ua uma ona faitauina mai le taʻavale lava ia.
  6. E mafai e le gadget ona faʻamaonia oe i se mea e faʻamaonia ai, ona e tatalaina lea ma tapuni le ipu a le masini ma filemu, e tusa ai ma tulafono, toe faia le toe faʻaleleia o taualumaga.

Tausia lenei taʻaloga seʻia oʻo lava ina faʻaaoga uma fasi pepa faʻataʻitaʻi mai se tasi mataupu. Ae naʻo le teuina faʻatasi mai pusa masani o suʻega: o le mea moni o se vailaau i luga o se fausaga faʻavae i le mafaufau e mafai ona faʻaleagaina ai luga o vaega o suʻega, ma o le a aʻafia ai le fua o fua.

Saunia o le pepa mo le auiliiliga

E pei lava i soʻo se isi tulaga tutusa, pe a maua ni meafaigaluega fou, e tatau ona e faamasani ia oe lava i ona faatonuga. E faʻamatala manino au tulafono o le faʻaogaina, mea e teu ai, ma isi. E faʻapefea ona faʻatinoina le auʻiliʻiliga, e tatau ona e iloa laasaga i lea laasaga, e le tatau ona i ai ni va i le fuataga algorithm.

Sauniuniga mo le suʻesuʻega:

  1. E tatau ona mulumulu lima i le fasimoli, maeʻa, mago i se solo.
  2. Aveese ma le faʻaeteete le faʻamaumauga o le suʻega mai le mataupu. Ona tapunia lea, pe a le o le ultraviolet po o le susu o le ai ai se aafiaga leaga i luga o fasipepa.
  3. Faasolo i luga o le masini amata i le masini.
  4. Ia mautinoa o le ata o le gadget e faʻaalia ai mataitusi uma o loʻo tusia i totonu o le pepa o aʻoaʻoga, afai e tasi le elemene o loʻo misi, e mafai ona aʻafia ai le saʻo ole faitauga.


Ona aliali mai lea o le numera code i luga o le mata, faʻapea foi ma le taimi ma le aso o le auʻiliʻiliga.

Ia mautinoa o le faailoga code e tutusa ma fuainumera i luga ole siaki siaki.

I nisi o faʻataʻitaʻiga fou o glucometers (e pei o le Aki Chek Performa Nano), o le faʻaogaina o le faʻaogaina o loʻo faia i totonu o le fale gaosimea, ma e leai se mea e tatau ona toe faʻatulagaina ai le masini mo afifi fou taitasi o fasi siaki.

E faʻapefea ona fai le vailaʻau

Faʻamau le suʻega i totonu o le gaioiga ma tapunia le tapuni, ae faʻaaoga le masini. E te tuʻuina i totonu o le laupepa atofaina, o loʻo i ai i le vaega pito i lalo o le mea faitino. Folasaga o mulimuli i ufanafana. O le afifi ua faʻaofi i le pito. A uma ona e faitauina le numera o le a e faʻalogo i se leo lelei.

Tatala le faʻavaa o iunite. I luga o le lauulu o le a e vaʻaia ai se faailoga o le paʻu, e fetaui lelei ma le fasi pepa na tuʻuina i totonu o le gadget.

O se peni faapitoa faapitoa e aofia ai ma le masini. E mafai ai e oe ona vave ma saogalemu le tui o lou tamailima e ave ai le toto mo se auiliiliga. O le mataua muamua o le toto e aliali mai i luga o le paʻu e tatau ona aveeseina ma se mama mama. O le lua mataua e faʻaaoga i se vaega faapitoa o le vaega o le suʻega. I lenei tulaga, ia manatua o le toto toto e tatau ona lava. E le mafai ona e faaopoopoina se isi mataua i luga ae o le muamua muamua i le fasipepa, o le a sili atu ona faigofie ona toe iloilo. Taumafai e aua le paʻi i luga o le fasi pepa i lou tamailima.

Pe a oʻo le toto i totonu o le taʻavale, vave tapuni le tapuni o le masini, faʻatali mo fua fua. Ona tatau lea ona tape le masini, tatala lona tapuni, aveese le fasi pepa ma tapuni le ufiufi. Afai e te le paʻi atu i le mea faitino, pe a uma le minute o le a punitia lava ia.

O lenei tagata suʻesuʻe auiliiliga o loʻo i ai se manaʻoga tele. O le mea lea, o le mauaina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i le Initaneti e le faigata tele. I le suʻesuʻeina o faʻasalalauga iloga lea e faʻasoa ai e tagata o latou lagona i le faʻaaogaina o vailaʻau faafomai, o le a talafeagai le sii mai o nisi o iloiloga.

O le mea e lelei ai, i le aso, o le a tele se filifiliga a le tagata faatau, ma o le avanoa e maua ai se maliega fetuutuunai e toetoe lava o taimi uma lava. Mo le toatele, o lenei filifiliga o le a na o le faʻaopoopoga o le Accutrend Plus i le taimi nei.

Tuua Lau Faamatalaga