Siofor ma le ava malosi: e le o fetaui

O le fualaau faasaina e faʻaititia ai le taua o le suka i totonu o le toto, faʻapea foʻi ma lona faʻamaoniga pe'ā uma ona 'ai. Metformin e le faʻamalosia ai siama peta pancreatic e maua ai le tele o insulin, o lona uiga o le hypoglycemia o le a le oʻo mai.

O le faiga o le faʻaitiitia o le aofaʻi o le suka pe a faʻaaoga Siofor o le faʻateleina lea o le mafai o sela e gaʻo ai le suka mai le toto. E le gata i lea, o le malosi o le inisalini o le siakiina o siama.

Siofor o taumafa taumafa

O le fualaau faasaina e ave i le meaʻai poo le taimi lava e uma ai se taumafataga. Afai e te ave muamua se piliki, e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o aʻafiaga mai le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e se tagata ona maua le manava, pala, etc., o le a faʻateleina.

Afai e mafatia le maʻi i se faʻaititia o le kulukose i le taeao, ona fai mai lea o fomaʻi e ave Siofor i le afiafi ao leʻi alu i le moega. E le gata i lea, e tatau ona tuʻuina atu i se vailaʻau faʻasaina i metformin faʻatasi ma se gaioiga umi, e fai ma faʻataʻitaʻiga, le fualaau oona Glyukofazh Long.

Faʻamatala puupuu o le fualaau faasaina

O le vaega autu o le vailaau faasaina Siofor o metformin, lea ei ai sona aafiaga mamana malosi. O ona vailaau oona e mafua ona o ia tulaga:

  • faʻagesegese le faʻafefe o le kulukose i totonu o le taamilosaga masani mai le manava,
  • faʻalauteleina le faʻalogona o le faʻaoga o le tino i le inisalini,
  • faatelegese le sifi o le kulukose mai mea e le o le carbohydrate,
  • faʻaitiitia le manaʻo, lea e mafua ai le gau o le natura.

O se vailaʻau e faʻaaogaina mo le maʻisuka 2 e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka. E sili ona aoga i laʻasaga eseese ole gaʻo.

O lea ituaiga vailaʻau e gaosia i le pepa o loʻo i ai le eseesega o mea aoga: Siofor 500, Siofor 850, faapea Siofor 1000.

O le muamua o le tui ua manatu e 500 mg o le metformin hydrochloride. A uma ona faasolosolo malie le faasolosolo malie o le togafitiga ma fetuunai i togafiti. Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le faʻamoemoe ole manaʻoga, ole togafitiga e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi, o ai, e faʻavae i luga o le maʻi, o le a fetuutuunai le fualaau i le tasi itu poʻo le isi.

Ole fua maualuga o aso taitasi o le tolu kalama o le mea galue, o le fetuutuunaiga o fua masani e masani lava ona fai i vaiaso uma pe a siaki le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto. I nisi tulaga, e faaopoopo atu i le faamoemoega o lenei vailaau faasaina, o le inisalini togafitiga o loo faaaogaina foi.

E fautuaina le ave o fualaau aina ma le tele o vai aʻo 'ai.

O faʻamaoniga i le aveina o fualaau faasaina e:

  • o le ava malosi,
  • gasegase fatuga, po o tulaga e mafua ai i lenei: ogaoga faʻamaʻi pipisi, teteʻi, maʻi tele,
  • taimi o le susu ma le maʻitaga,
  • hypoxia ma tuutuuga e fesootaʻi atu i ai: faʻalavelave faʻalaulema poʻo le le atoatoa o le cardiovascular, infarction myocardial,
  • tasi le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina.

O Siofor e faaopoopo atu i ana galuega tauave autu e fesoasoani i le le lava o le mamafa o le mamafa, lea e sili ona taua mo tagata e le fiafia. I le uma, o le maʻisuka e masani lava ona i ai se talafaasolopito o faʻamaʻi pipisi.

O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o gaʻo i totonu o le tino, ona o le tele o tagata gasegase sa maitauina e le sili atu i le sefulu lua kilokalama o le mamafa i le masina.

E mafua mai i nei meatotino na maua ai e Siofor le tele o lauiloa. E tele tagata e faʻaaogaina e avea o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa ma faʻaaogaina e aunoa ma le maʻisuka.

Peitai, e taua le taulaʻi atu i le mea moni o le gau o le mamafa e na o le lava le gaosiga o le inisalini e maua e le tino. E le tatau ona e faʻaaogaina lea vailaau faʻamalosi, ao leʻi faʻaaogaina e avea o se auala e aveesea ai le mamafa o le mamafa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaau o le vailaau faʻasaina e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi aoga. I le avea ai o se tulafono, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e amata i se fua maualalo ole 500 mg.

O Siofor o loʻo faʻamatalaina i se uluai metotia o le 500 mg / aso, i le aluga o le taimi, o le aofaiga e faʻatupulaia seia oʻo ina oʻo i le tau manaʻomia. A maeʻa le 10 - 15 aso, e tatau ona fetuutuunai le metotia e faʻaaoga ai se faailo o le suka o le toto. O le siitia malie o le fualaau oona e afaina ai le lagona lelei i le sauniuniga o le vaega o meaʻai.

O le maualuga o le 0.5-3 g o le metformin hydrochloride e mafai ona faatagaina i le aso, e tutusa ma le 1-6 papa o Siofor 500 poʻo le 3 g i le 3 pepa o le Siofor 1000. O lenei fualaau e mafai ona faʻaaogaina faatolu i le aso, ae, i le tele o tulaga, mo o le maʻisuka togafitiga ua lava 100 mg faalua i le aso.

Ina ia mafai ona lelei le faasaʻoina o le suka toto, ua tuufaatasia le metformin ma le inisalini.

Muamua, o le Siofor o loʻo faʻatulagaina i le 500 - 850 mg i le tele o taimi i le aso, ae o le aofaiga o le inisalini e faalagolago i le maualuga o le suka i le toto. E tatau ona ave le vailaʻau faʻatasi ma meaai, e aunoa ma le faimamago, inuina i le tele o le vai.

O se fuataga o le 500 mg e masani ona faʻaaogaina pe afai ei ai ni vailaau faʻasolosolo pe o se tagata e foliga mai e leiloa le mamafa. Afai o le maʻisuka e leai ni aʻafiaga i le maeʻa o le vaiaso o le faʻaaogaina, ona faʻaopopo lea o le tele o fualaau faʻataʻitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga Siofor 850 poʻo se isi Siofor 500 faʻapipiʻi 12 itula pe a maeʻa.

I vaiaso taʻitasi, e faʻaopoopo le faaopoopoina o le 500 mg o le metformin, ae e taua le mataʻituina pea o le i ai poʻo le leai o aʻafiaga.

Afai o le tele o le fualaau faasaina Siofor e faʻapupula, o lona uiga o aʻafiaga i le itu e matua tele lava. Ona e manaʻomia lea e faʻaititia le metotia i le aofaiga muamua. I le aluga o taimi, e tatau ona e toe taumafai e faateleina le tele o le vailaʻau i le sili ona lelei.

Afai o le vailaau faatonuina o le vailaau faasaina e 500 mg, ua onā 1 le taimi i le afiafi, ma faaitiitia ai le lamatiaga o aafiaga i itu. Afai o le dosiga e 1000 mg i le aso, ona vaevaeina lea o le fualaau ile tele ole atopaʻu.

E tāua ile togafitiga ole vailaʻau o lenei vasega e fai ai taimi uma o suʻega e atagia ai le gaioiga o le ate ma fatuga. Aemaise lava, o mea nei e tatau ona faia:

  1. suesuega lautele o le toto
  2. suesuega o le toto o meaola (folas enzymes, creatinine).

E faasaina le fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le lactation. Afai o le maitaga e tupu i le faagasologa o togafitiga, o le fomaʻi e masani ona suitulaga i vailaau ma togafitiga fou. E le o faʻamaonia le fualaau mo tamaiti i lalo o le 10 tausaga ma e le faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1.

O le iloiloga o tagata gasegase ua leva ona ave Siofor mo se taimi umi, e faailoa ai, faatasi ai ma le fua saʻo, o le fualaau faasaina ei ai lona malosi i le endocrin system ma le metabolism, lea e mafua ai le faatulagaina o le mamafa.

O maʻi latou te maitauina foi, i le tele o le taimi, o le tino lava ia e le toe manaʻomia ai oloa e aofia ai "mea faigofie" o gaʻo ia e saofagā i le vave maua o le gaioiga ma o loʻo aofia ai i le mea e faʻafiafia ai, olo, sukalati, soda.

Ae peitai, e le mafai ona faʻaaogaina Siofor mo le leiloa o le paʻu e aunoa ma le i ai o faʻafitauli o le endocrine i le tino o le maʻisuka, e pei o nisi tagata e mafatia i le mea oona. E le o se mea faʻasolosolo, ae o se vailaau faʻasolosolo, o loʻo faʻaaogaina mo na o togafitiga faafomaʻi.

O le isi tulaga mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ava mai le taumafa o tagata gasegase ao faagasolo togafitiga ma Siofor.

O Siofor e iai lona aafiaga o le hypoglycemic. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le iniseti o le inisalini, e le mafua ai le hypoglycemia.

I le taimi o togafitiga, o le faʻamautuina o le lipid metabolism e tupu, lea e faʻaleleia ai le faagasologa o le leiloa o le mamafa i le gaʻo. E i ai foi le faʻaitiitia o le cholesterol, o se faʻaleleia atili i le setete o le vascular system.

O se faʻamatalaga tuusaʻo mo le tuʻuina atu o fualaau faasaina e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka ma faʻamaonia le le atoatoa o mea taumafa ma le mana, aemaise lava i le mamafa o tagata.

O Siofor e masani lava ona faʻamatalaina o se fualaau e tasi. E mafai foi ona avea ma se vaega o le tausiga o le maʻisuka faatasi ai ma isi fualaau o le antidiabetic poo inisopa (pe afai ei ai le maʻisuka ituaiga I ma le maualuga o le itumalo).

O lenei tusiga e aofia ai se "faʻafefiloi" o faatonuga aloaia mo Siofor, faʻamatalaga mai faʻasalalauga faʻapitoa ma iloiloga o tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina fualaau faasaina. Afai o loʻo e suʻe ni faatonuga mo Siofor, o le ae maua faʻamatalaga talafeagai uma ma i matou. Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i nei laupepa talafeagai i le pepa e sili ona talafeagai mo oe.

Siofor, Glucofage ma a latou analogues

Faʻasologa

500 mg

850 mg

1000 mg

MetforminSiofor

Malu Metformin Richter Metospanin Novoformin Formin Pliva Metformin teva Metformin Canon

Metformin umiGlocophage umi

750 mg Methadiene

Diaformin OD Metformin MV-Teva

Glucophage o se fualaau muamua. O loʻo tuʻuina atu e se kamupani na fatuina le metformin e fai ma vailaau mo le maʻisuka ituaiga 2.

O Siofor o se faʻatusalia a le kamupani Siamani o Menarini-Berlin Chemie. O nei tusi sili ona lauiloa i le metformin i atunuu o Rusia ma i Europa.

E taugofie ma maua lelei le faʻatinoga. Glucophage umi - o se vailaau umi.

E afua ai ona le maua le maʻi ile lua taimi e itiiti ifo nai lo le metformin masani. O le kelikafaʻi umi e talitonuina foi le maualuga o le suka i le maʻisuka.

Ae o lenei vailaʻau e sili atu le taugata. O isi metotisi otaota o loʻo lisi atu i luga i le laulau e seasea faʻaaogaina.

E le lava faamatalaga i luga o le aoga.

Tusa 2 le maʻisuka (e le o le insulin-e faalagolago), mo togafitiga ma puipuiga. Aemaise lava i le tuufaatasiga ma le oona, pe afai o le togafitiga o meaʻai ma le aʻoga faaletino e aunoa ma fualaau oona e le aoga.

Mo le togafitiga o le maʻisuka, e mafai ona faʻaaogaina Siofor e avea ma monotherapy (naʻo le fualaau faʻamalosi), faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasia ma isi suālaʻau poʻo le insulin.

Contraindications

O Siofor 850 o se vailaʻau malosi e le fautuaina mo le faʻaaoga e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi.

Afai ua faia se faaiuga e ave Siofor, ona faapena lea o le solia o tulafono:

  • maualuga le maitauina i vaega o le oloa,
  • tiga o le endocrine,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ate ma le fatu fatu,
  • manuʻa tuga
  • faʻaleagaina o le myocardial i le tulaga o le faʻavavevave,
  • ogaoga faʻamaʻi pipisi
  • gaoioiga lata mai
  • siama i luga o le fale,
  • o le ava malosi,
  • maʻitaga
  • maualalo taumafa kalori
  • tausaga o tamaiti
  • susu.

Ua faatonuina e fomai le fualaau faasaina i tulaga ogaoga. Siofor 850 e tatau ona ave ma le faʻaeteete:

  1. tagata sili atu i le 60
  2. tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  3. tagata o loʻo feagai pea ma le mamafa o le tino.

E i ai se faʻalavelave faʻalavelave mai le aveina o Siofor, o le siako lactic lenei. O lenei tulaga e manaomia ai le vave faʻamaʻi falemaʻi ma togafitiga i tulaga ogaoga o le tausiga.

Lactic acidosis o loʻo i ai faʻamaoniga nei:

  • se paʻu mataʻutia i le vevela,
  • faasee lemu
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • fatu faʻalavelave,
  • vaivaiga ma le moe,
  • pa'ū i le toto toto.

Mai Siofor ei ai aʻafiaga e faʻaleleia pe a maeʻa le malosi faaletino. I le le amanaiaina o lenei mea moni, e toatele tamaitai e amata ona ave le fualaau faasaina ina ia le maua ai le mamafa, tuufaatasi le taliaina ma le mamafa i le faletaalo po o le vaitaele. O le mea lea, o le mea na faʻamoemoeina e le tupu.

O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i tagata e iai le vailaau oona i le metformin poʻo isi vaega o le vailaʻau.

E le o faʻamaonia le vailaʻau pe afai o loʻo iai i le tagata maʻi tulaga nei:

  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • afaina o le kidal (faʻaitiitia le kiliata creatinine i le 60 ml / min ma lalo ifo),
  • pulega faʻapitoa o le vaʻaia o fualaau faʻasaina ma le iodine,
  • tausaga e oʻo atu i le 10 tausaga
  • coma, precoma,
  • liona afaina, mo se faataitaiga, lepsis, pyelonephritis, pneumonia,
  • faʻamaʻi e faʻaosofia ai le le lava o le okesene o gaʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalavelave, togafiti o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻaleagaina o le myocardial,
  • gestation, periota lactation,
  • afaina loloto o le ate e mafua mai i le ava malosi, fualaau faasaina,
  • taimi faʻatopetope
  • tulaga faʻamaʻapeʻa (faʻamaʻi faʻatasi ma le faʻamaʻi solo o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le oncology),
  • maualalo taumafa kalori
  • ituaiga aʻu maʻi suka.

Faʻamatalaga i le tofiga o siofor:

  • ituaiga o maʻisuka ituaiga 1 (*** sei vagana ai mataupu o le gaʻo.) Afai e iai lou maʻisuka ituaiga 1 ma le tele o le meaʻai - e ono aoga le Siofor, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi),
  • faʻamaeʻaina atoatoa o le faʻamalosia o le inisalini e le pancreas i le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka,
  • maʻetoacidosis o le maʻisuka, maʻi faʻamaʻi,
  • o le le atoatoa ma le maualuga o le creatinine i le toto e maualuga atu i le 136 μmol / l i alii ma luga atu o 110 μmol / l i tamaitai (glofular filtration rates) (GFR) o less than 60 ml / min,
  • gaioiga o le ate
  • cardiovascular failure, faʻaleagaina o le myocardial,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • anaemia
  • o ni faʻafitauli matuia e mafai ona saofaga i le toe faʻaaogaina o le tino (faʻamaʻaloga, gasegase tuga, faateʻia, faʻapipiʻi o iodine-eseese mea),
  • Suesuega X-ray ma le iosini-e iai le eseesega - manaʻomia le faalēaogāina le tumau o siofor,
  • gaoioiga, manuʻa,
  • tulaga faʻataʻetaʻetaʻi (tulaga ma faʻalauteleina le faagasologa o faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o faʻamaʻi pipisi),
  • o le ava malosi,
  • lactic acidosis (e aofia ai ma le faʻatagaina muamua)
  • maʻitaga ma le lactation (fafagaina) - aua le ave Siofor ao maitaga,
  • maliu faʻatasi ai ma se faʻatapulaʻa taua o le aoga caloric (itiiti ifo i le 1000 kcal / aso),
  • tausaga o tamaiti
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

O loʻo fautuaina mai e le aʻoga ia fua mai metformin faʻamautinoa i tagata e sili atu i le 60 tausaga le matua pe afai latou te punouai i galuega mamafa mamafa. Talu ai ona o lenei vaega o tagata gasegase ua i ai le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis. I le faʻatinoga, o le mea e ono tupu i lenei faʻalavelave i tagata o loʻo i ai se ate soifua maloloina e latalata ile zero.

Siofor mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

Ina ia taofia le fatuina o le maʻisuka ituaiga 2, e taua le tausisia e le aunoa o se olaga ola maloloina. O lea la, e tatau ona faʻateleina lau gaioiga faaletino ma suia lau meaʻai paleni.

O le tele o tagata gasegase i le olaga i aso faisoo latou te le manaʻo e mulimuli i fautuaga a le olaga O le mataupu o le faia o se fuafuaga mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 ma le faaaogaina o Siofor o se mataupu ogaoga.

O le auala sili e puipuia ai le maʻisuka ituaiga 2 o le sui i se olaga ola maloloina. Aemaise lava, o le faateleina o le tino ma le suiga o le faiga o meaai. O le mea e leaga ai, o le tele o tagata gasegase o le olaga i aso faisoo e le mulimuli i fautuaga mo suiga o latou olaga.

O le mea lea, o le fesili na matua faanatinatiina i le atiaeina o se fuafuaga mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 e faaaoga ai fualaau faasaina. Amata i le 2007, o fautuaga aloaia a le American Diabetes Association e uiga i le faʻaaogaina o Siofor mo le puipuia o le maʻisuka na aliali mai.

O se suʻesuʻega na tumau ai i le 3 tausaga na faʻaalia ai o le faʻaaogaina o Siofor poʻo le Uluulu e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka e 31%. Mo le faʻatusatusaga: afai e te fesuiaʻi i se olaga ola maloloina, o le a faʻaititia le 58%.

I le taimi nei, o le tau o le fualaau faasaina e fesuisuiai e fuafua i lona fua.I le avea ai o se tulafono, o se afifi o Siofor 850 e tau e tusa ma le 350 rubles.

O le tagata tomai faapitoa i le vitio i lenei tusiga o le a faʻamatalaina e uiga i le sui o le hypoglycem Siofor.

E tusa ai ma le fualaau faasaina Siofor, e mafai ona e mauaina uma le lelei ma iloiloga le lelei.

Ua faailoa mai e tagata o le tagofia o lenei vailaau e mafai ona foia ai le naunau mo le tagofia o mea taumafa ma toesea le 2 i le 15 kilokalama o le mamafa o le mamafa, e ui lava o le fuainumera laina laina mai le 3 i le 6 kilokalama.

O loʻo i ai iloiloga e uiga i le mea moni e faapea, o Siofor e mafua ai le manava ma isi maʻi tuga. Ae peitai, afai e te faitauina ma le faaeteete nei iloiloga, e foliga mai ua tusia e tagata na amata togafitiga i le taimi lava lea ma ni maualuga.

O lona uiga latou te leʻi fefesoʻotai se fomaʻi poʻo le le faʻaeteete faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina. Afai e faʻateleina le faʻasolosolo, o le a mafai ona aloese mai faafitauli i le vaega o meaʻai.

E tutusa foi le moni mo isi aafiaga itu.

E leʻoloa pe toe foʻi le mamafa pe a maeʻa le vailaʻau. Ua talitonu tagata tomai faapitoa o le a toe maua mai se vaega o kilokone leiloa.

O nisi o tagata gasegase pe a uma le faʻamalosi o le vailaʻau e faʻaauau pea ona tausisia mea taumafa paleni, ma o lo latou mamafa o loʻo tausia i le tulaga manaomia. Ae peitai, mo lenei mea e te manaʻomia e sui ai ou mafaufauga ma lou olaga lautele.

Mo maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, Siofor o se faaolataga moni. O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e le gata ina le maua le mamafa, ae ia faʻamauauina ai foʻi lau maʻi.

O le mea lea, o iloiloga le lelei e masani lava ona tuua e na gasegase oe faitau le mafaufau i faatonuga mo le tagofia o fualaau faasaina ma faʻalavelaveina, faʻaosofia ai le atinaʻeina o aʻafiaga ogaoga ogaoga.

E tatau ona manatua o le togafitiga o le maʻi suka e oʻo mai e le gata i le tagofia o fualaau, ae faʻapea foi i le mulimuli i se meaʻai. A aunoa ma lenei, o le a le aoga le togafitiga.

E le lava le faʻapulaʻaina oe lava i gaʻo ma kilokalo, e tatau ai ona tipi i tua le taumafa o meaʻai gaʻo. Afai e le faia lenei mea, ona faʻaauau pea ona alualu i luma le maʻisuka, e ui i le faʻaauau pea togafitiga.

E le gata i lea, e tusa lava pe o le a gasegase e le tagata maʻi fualaau aupito sili ona taugata, lea e le faʻaaogaina e Siofor.

Siofor o se vailaau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le taʻiala o lana gaioiga o le faʻaitiitia o le suka o le toto.

E le gata i lea, o le Siofor e faʻaitiitia ai le manaʻo ma faʻagesegese le gaʻo ma le gaʻo gaʻo i le maualuga o le tino.

O le ava malosi e faaosofia ai le manaʻo, e aʻafia ai le faiʻai, ate ma le paʻu, e aʻafia ai le faʻafefe o le kulukose ma le gaosia o le inisalini i le tino. E le mafai ona faʻatasia le Siofor ma le ava i le maʻisuka ituaiga 2.

Togafitiga ma puipuiga Siofor

I le maʻisuka ituaiga 2, o le pancreas e maua ai le inisalini atoatoa e le tino, ae o sel e le aʻafia le kulūkose ona o le faʻaitiitia o le gasegase ile inisalini.

O lenei mea e mafua ai le faateleina o le toto maualuga o le suka, faatasi ai ma taimi faigata e tupu i totonu o fatuga, mata, toto toto.

Afai e sili atu le maualuga o le suka i le toto i le 16 mmol / L, e mafai ona tupu mai le hyperglycemic coma.

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona mamafa, e pei o le tino, ae le o le tumu, e faʻaalia pea le lagona fiaaai.

O le metotia Siamani Siofor e aofia ai le metformin hydrochloride. O se sauniuniga masani lea mai tumutumu o le lilac ma le 'oti, o loʻo i ai se malosi malosi e puipuia ai le faʻamalosi.

O le mea e sili ona leaga, o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina e pei ona faʻamatalaina e le fomaʻi, i laasaga ua fautuaina ma, siaki tulafono o le pulega: togafitiga e amata i le togi maualalo, e tatau ona faia vailaau i le taimi pe a uma ona 'ai.

O le faʻaaogaina o fualaau Siofor e fesoasoani i le faatonutonuina o metabolic processes i le tino o se tagata maʻi e maua i le faʻamaʻi endocrine. Siofor meatotino:

  • faʻaitiitia le manaʻo
  • faʻaleleia le tui ile inisalini,
  • faʻaitiitia le toto suka
  • e faʻaitiitia ai le totoina o le toto
  • e puipuia ai le faʻaleleia o meaʻai gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai,
  • afaina ai le cholesterol.

A maeʻa le masina, e mou atu le manava mo le falaoamata, lea e mafua ai le paʻu o le mamafa e oo atu i le 10 kilokalama i le masina. O tagata maʻi e leai se inisalini e faalagolago i le maʻisuka e sili atu le lelei, e toe foi mai le suka i le masani. I ia tulaga, e masani ona fesili le tagata maʻi i le endocrinologist pe afai latou te mafai ona tuufaatasia le aveina o Siofon i le ava malosi?

Ava malosi malosi

O le maʻisuka ituaiga 2 ua faʻalauteleina ai le 'ai. O le ethyl alcohol e vave ona sosolo i totonu o le vai ma vave faʻavave i totonu o le toto.

Muamua lava, e ulu atu i totoga o loʻo faʻaaogaina ma le toto - o le faiʻai lea. O le aʻafiaga faʻamalosi o le ava malosi e tau atu ai i le le faʻaaogaina o meaʻai, o le fia 'ai o le tagata, ma na te faʻailoa meaai.

Fafagaina mai le pule. I lenei tulaga, o le inisalini ua faʻasaʻoina i le toto.

I lenei tulaga, o le atiina ae o mea e tutupu e mafai ona faia e tusa ai ma ni ata se lua:

  1. E mafai ona paʻu le suka i le toto pe'ā le lava le kulukose, ma o le hyperglycemic coma e tupu.
  2. O le kulukose o le a avea ma gaʻo.

E le gata i lea, o le ava malosi e paʻu ai le ate, ma puipuia ai le gluconeogenesis (o le faʻaogaina o le kulukose mai faʻamalosi), lea mo se tagata maʻi i le taumafataga o le protein o se mea taua foi mo le faʻaitiitia o le suka.

O le aʻafiaga o le ava malosi i luga o se maʻi o le tino e mafai ona faʻaosoina ai le osofaʻi o le tino pancreatitis.

Faʻaaoga faʻatasi o Siofor ma le ava malosi

O le vailaʻau ma le ava malosi e taumafai e tuu i lalo le suka o le toto. O taunuʻuga o la latou pulega faʻatasi soofaatasi o le faʻamaʻi alo.

O se tulaga lenei e tupu ai le vave faʻaitiitia o le kulukose o le toto, ma o le tele o le lactic acid e faʻaleleia.

Siofor ma le ava malosi: e le o fetaui

O le Siofor ma le ava malosi e le mafai ona ave faatasi, talu ai o le metformin, o le gaioiga malosi i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, pe a fegalegaleai ma le ethanol, e tusa lava po o le a le malosi ma le tele o le vaiinu, e mafua ai le faaitiitia o le toto o le tagata, faatasi ai ma le faateleina o le gaosiga o le lactic acid. O se taunuuga, o le tagata maʻi e vave ona atiina ae le faamaʻi pipisi lactic, lea e matautia ma le amataga o le oti i le 50-90% o mataupu.

Vaega o le faaaogaina o fualaau faasaina

O faʻapogai autu o le atinaʻeina o togafitiga:

  • O le tiga, tiga ma le le mautonu i totonu o le manava, uunaia le vomiti,
  • Faʻasalaga o tali i mea moni o loʻo siosiomia, faʻatautaia a latou gaioiga ua leiloa,
  • Feteenaʻiga le talafeagai o vaega eseese o musele, gaogao,
  • Loto o le fatu
  • Lisi o le mafaufau, amataina o le hyperlactacidemic coma.

O le tele lava o taimi, e tupu faʻafuaseʻi le faʻamaʻi e aunoa ma ni faʻailoga muamua. O nisi taimi, aʻo leʻi oʻo i se osofaiga, tiga o le muso, vave le manava, faʻalavelave moe, o le tiga i totonu o le fatu ua aliali mai. Ina ia puipuia le lamatiaga o le olaga nei, e tatau ona e iloa pe o le a le mea e faʻatautaia ai le fualaau faasaina ma le ava malosi. I le tulaga o se faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se taimi talafeagai pe valaau se falemaʻi.

O le vailaau faasaina ua matua solia foi i le ava malosi. O le toilalo o totoga i totonu-o le ate ma fatuga, o uiga o le ava, e faaosofia ai le faʻaalia o lactic acidosis. O le faʻagesegeseina o le galuega a le tino i le gaosia o le kulukose o loʻo faʻapupulaina i le gaioiga a le Siofor 500 fualaau faʻasaina, e fesoasoani i le fausia o se faʻaopoopoga o le lactic acid.

E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau faʻapitoa e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma lalo o lana vaavaaiga, aʻo fautuaina atu:

  • Faʻaauau, a itiiti ifo ma le 1-2 taimi i le vaiaso, mataʻituina le toto suka,
  • A o lei faatonuina le fualaau faasaina Siofor 500, e tatau ona iloa le tulaga o le ate ma fatuga. Ina ia alofia ai le leaga o le setete o totoga o gaioiga, e fautuaina e toe faia le asiasiga i le ono masina,
  • Afai o loʻo faʻagasolo se faʻasologa o gasegase, e tatau ona sui le vailaau i vailaau faʻataʻitaʻiga o se mea talitutusa 2 aso aʻo lumanaʻi le taotoga ma lua aso pe a maeʻa,
  • O le faʻaaogaina o mea e maua i le iodine e manaʻomia ai lava laasaga tutusa,
  • Ia mautinoa e foai atu le toto mo le suʻesuʻeina o meaola o le biochemistry 2 taimi i le tausaga,
  • I le togafitiga ma le Siofor 500, e tatau ona aloese mai galuega e manaʻomia ai le gauai ma ave taavale.

O le Siamani Siamani Siofor 500 ua fautuaina mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua, pe a le mafai ona togafitiga le oona ma le faʻamaʻi ma isi vailaʻau, meaʻai, togafitiga.

O le oloa ua faia i luga o le faavae o fualaau o togafitiga masani - o fatuga o French lilac ma 'oti root root, lea, e faaopoopo atu i le togafitiga faafomaʻi, o loʻo iai ni mea oona. E mafai ona e tago i le fualaau faasaina pe a maeʻa le tofiaina o se fomaʻi, o le ola o le tagata lava ia e lamatia ai le ola.

Faʻafefea ona togafitia i fualaau faasaina

O vailaʻau faʻapitoa e maua i totonu o laʻau, e mafai ona faʻaaoga e mulimuli i fautuaga a le kamupanī:

  • Faʻasolo le papa maa atoa e aunoa ma le mumu,
  • Inu le oloa e tatau ona mama vai i se voluma o le itiiti ifo i le 200 ml,
  • Ole fua ole aso e le tatau ona sili atu i le 6 pusa o le 500 mg o le mea galue,
  • E mafai ona e ave faʻamaʻi i meaʻai poʻo vave pe a uma,
  • O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e fomaʻi taʻitoʻatasi mo tagata maʻi taitoatasi,
  • O le vailaʻau e faʻatautaia pe a maeʻa le 10-14 aso, ae e le fautuaina e sui lau lava ia e aloese mai ai i itu,
  • E mafai ona e ave le ava 2-3 aso pe a maeʻa le vasega atoa togafitiga.

O iloiloga faauo a fomaʻi e faapitoa i le togafitia o le maʻisuka ma le lapoa e uiga i le le taliaina o le faʻaaogaina o Siofor ma le ava malosi tatou te mafaufau ai i taunuuga.

O ai e tatau ona faʻaeteete

E le mafai e tagata uma ona ave vailaʻau.

E i ai le tele o faʻailoga mo se vaega taua o tagata gasegase, e tatau ona amanaia pe a faatonuina Siofor 500:

  • E matua faasaina le meafaigaluega e togafitia ai tamaiti ma tamaiti. O le maʻitaga ma le lactating o tina e mafai ona aloese mai le faʻaaogaina o fualaau,
  • O le maʻisuka ituaiga 1, lea e le maua ai lona lava inisalini, o se faʻalavelave foi i le faʻaaogaina o se vailaʻau vailaʻau,
  • Loto vaivai, le lava le malosi o le tino, faagaioiga o le myocardial - o se siama le taliaina mo le faaaogaina o le Siofor 500 o se vailaau faafomai,
  • Faʻaaloalo i se taumafa maualalo i le popo ma le gaʻo, faʻatasi ai ma le aofai o le kalori o le itiiti ifo ma le 1000 kcal i le aso, e le fautuaina i taimi o togafitiga ma le vailaau faʻasaina,
  • Alcoholism i se aʻoga masani, o le faʻaaogaina o le ava malosi e matua faasaina pe a faʻaaogaina faʻatasi,
  • E i ai se vaitau o le matua - e sili atu i le 60 tagata e tatau ona faʻaeteete i ai, aʻo vaivai le tino,
  • Lafoaia o le tino pe a oʻo i taimi o faʻamaʻi pipisi e lamatia ai aʻafiaga ogaoga i taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina.

O le faʻasalaina o le tui e mafua mai i aʻafiaga e oʻo i le 10% o mataupu faʻaaogaina fualaau faasaina:

  • Faʻataʻatia o le gastric: naʻo, vomia, alofa faʻalaumalie, manava,
  • Paʻu o le paʻu o le tino,
  • Manua o le uamea i le gutu.

Ole faʻamaʻoga o togafitiga e naʻo le fomaʻi e mafai ona faia, ma mafaufau i uiga o le tino.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina Siofor 500 e mafua ona o lona fatuina:

  1. Metmorphine hydrochloride o le elemene autu autu lea, toe tufatufa le kulūkose i le tino atoa, e fesoasoani i lona vave faʻamaʻiina ma le faʻaumatia. O le vailaʻau e faʻaititia ai le fiaʻai ma faʻaleleia le paʻu mamafa mo le maʻi.
  2. Povidone puipuia le ate mai le mamafa.
  3. O le dioxide e tuʻuina atu i le papa maʻa se lanu paʻepaʻe, e pei o se lanu taumafa.
  4. E faamalūlūlūlūlūlū le tino o le tino, e puipuia ai le ita.

I le tauivi ma le mamafa, e tatau ona manatua o Siofor 500 o se vailaau faʻatau e faʻatau atu na o le faʻamaumauga, o le mea lea e matua faasaina ai ona ave e aunoa ma se faʻamaumauga, ma sili atu foi i le ava malosi. O faʻamatalaga a fomaʻi ma tagata gasegase e faʻamaoni i le mea moni e le tatau ona lamatia lou ola maloloina e ala i le suʻeina o le poto masani o le inu ava malosi ma se vailaʻau.

Siofor ma le ava malosi: faʻatasi ma iloiloga ole maʻisuka

Siofor o se vailaau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le taʻiala o lana gaioiga o le faʻaitiitia o le suka o le toto.

E le gata i lea, o le Siofor e faʻaitiitia ai le manaʻo ma faʻagesegese le gaʻo ma le gaʻo gaʻo i le maualuga o le tino.

O le ava malosi e faaosofia ai le manaʻo, e aʻafia ai le faiʻai, ate ma le paʻu, e aʻafia ai le faʻafefe o le kulukose ma le gaosia o le inisalini i le tino. E le mafai ona faʻatasia le Siofor ma le ava i le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻafefea ma i lalo o tulaga e mafai ai ona fetaui

E ui lava i nei uma faʻamaʻi, o nisi taimi inu ava i le taimi e tasi e pei o togafitiga ma Siofor e mafai. O lenei mea e molimauina e ala i le iloiloina o le fetaui lelei o Siofor ma le ava.

Ludmila, 55 tausaga, Ekaterinburg:

"Na togafitia aʻu ma Siofor mo le ono masina. I le Po o le Tausaga Fou Sa ou inuina se ipu malamalama uaina. Fuaina le suka o le toto. O le auiliiliga e masani lava, e pei ona masani ai. Sa ou matua fiafia lava: o lenei i le aso 8 o Mati, aso 9 ma loʻu aso fanau, o le a ou faatagaina aʻu lava sina uaina paʻepaʻe mama "

Valentina, 40 tausaga, Murmansk:

"Na mafatia loʻu tama mai le maʻisuka mo le 15 tausaga. O le 2 tausaga mulimuli na togafitia e Siofor. Na leiloa 7 kilokalama. Fai mai e sili atu lona lagona.

Ioe, e tatau ona e tausisi i se meaʻai, faitau vaega ole falaoa, calories, ae Siofor e faigofie tele le olaga. Faafetai ia te ia, e mafai e tama i nisi taimi ona maua se mea maualuga maualuga-kalori ma suamalie.

150 kalama o le uaina uaina i le tele o taimi i le tausaga na faatagaina ai o ia e le fomaʻi "

Larisa, 37 tausaga, Voronezh:

"I ni nai masina talu ai sa ou iloa ai sa ou maua le maʻisuka. E ala i le natura o lana gaioiga, e tatau ona ia faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga, faʻaaliga, lea e masani ona ofoina atu ai e tagata auai mea inu ava malosi. Sa le iloa e ia le mea e fai: Ou te leʻi manaʻoe sui laʻu galuega.

Sa ou filifili e feiloai i se fomai. Na fautuaina au e le fomai e aua nei ave Siofor mo le aso, i le taimi ma le tasi aso pe a uma le mea na tupu. Ma faatapulaaina le aofaiga o le ava i le 50-100 km, e le aofia ai vine suamalie. O lenei fuafuaga na ou maua ai le fiafia tele.

Ou te pipii i ai ma lagona le lelei. "

Margarita, 26 tausaga, Moscow:

"O le taimi atoa sa ou miti ai i le leiloa o le mamafa i le 15 kilokalama: e maualuga lona 160 cm, e 72 kilokalama. Sa ou taumafai i le tele o ituaiga meaai. O le taunuuga e tutusa lava: E leiloa le 5-7 kilokalama, pe a uma le masina pe lua, ou te maua le 10 kilokalama. Le fiafia e faatea ese le gaʻo i luga, ituvae ma le manava. Ou te fiafia e ai ma le manaia.

O meaai na liua i le agaleaga: o mea uma lava na tofatumoana, mafatia i le salamo, ae le mafai ona teena. Na toe faafoi mai e Siofor ia te au le olioli i le olaga: Ua uma ona ou le toe 12 kilokalama, toetoe a aunoa ma le faatapulaaina o aʻu lava i soo se mea i meaai (sei vagana ai keke ma pusa).

Oka se faamanuiaga o loo i ai se fofo faapena. "

Antidiabetic fualaau faasaina Siofor ma le ava malosi: tulaga tutusa, iloiloga o fomaʻi ma taunuuga talafeagai

O le faʻaateleina, e mafai ona e feiloai i tagata o loʻo i ai faʻamaʻi e pei o le maʻisuka.

Faʻalagolago i mafuaʻaga o le faʻamaʻi, o le togafitiga o le faʻamaʻi, o togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi taʻitasi. O se tasi o fualaau lelei o Siofor. O a foliga o le fualaau faasaina, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina, o le a faʻamatala mulimuli ane.

E le gata i lea, mo le toatele, o le fesili pe faapefea ona tutusa le Siofor ma le ava malosi, o a ni taunuuga. O le ae maua le tali mulimuli ane i le tusiga.

Mafuaaga o le maʻisuka

O le maʻi suka e tupu pe a sili atu le maualuga o le suka i totonu o le toto.

O le mafuaʻaga o lenei faʻalavelave o se faʻafitauli o le pancreas. O le inisalini e le o gaosia i le tele o aofaiga e pulea ai le maualuga o le suka.

E sili atu nai lo le leai, o le mamafa o tagata e mafatia i le maʻisuka, o le taumafataga e aofia ai mea taumafa tumu i gaʻo ma gaʻo: falaoamata, meaʻai, falai. O le maʻi suka e lua ituaiga: o le muamua, lea e sili ona aʻafia e tamaiti, ma le lona lua, lea e faʻaalia lava e tagata matutua.

E le mafai ona puipuia lenei faʻamaʻi, talu ai i vailaʻau e leai se togafitiga e mafai ona fesoasoani e foia ai sea ituaiga faafitauli. O le faʻavasegaina e faia foi e tusa ai ma le ogaoga o le maʻi: agamalu, agavaʻa, ogaoga.

O le faʻamoemoega o togafitiga e faʻalagolago i le malosi o le maʻi ma le maʻisuka i le taimi lava lena. Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻamautuina injections inisalini poʻo fualaau. E tatau foi ona e mulimuli lelei i meaʻai ma faamalositino lelei.

O le vaavaaiga a se fomaʻi ma lana puleaina o le maʻi i le taimi o togafitiga e talafeagai ina ia le faʻaleagaina ai le tulaga o le maʻi. O le togafitiga a le tagata lava ia i lenei tulaga e le taliaina ma taufaamatau i taunuuga le lelei.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

O Siofor e faasino atu i le tino o le hypoglycemic e iai lona aʻafiaga. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaleleia o le fua o le absorption o le kulukose, aʻo faʻamalosolo i lalo i le taimi lava e tasi le gauaʻiina o sugars ma le gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai.

Siofor tablets 850 mg

E faʻatagaina ai foʻi oe e faʻamautinoa le mamafa o le tino, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e taatele i le oona, lea na mafua mai i faʻafitauli o le tino. O tagata faʻalagolago ile insulin ma le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona faʻaaogaina lenei vailaʻau. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le metformin hydrochloride.

O Siofor o loʻo i ai le faʻamalositiga nei:

  • antifibrinolytic ma le hypoglycemic,
  • glucose faʻaitiitia
  • maualalo le cholesterol
  • faateleina le lagona o le inisalini
  • faaitiitia le fiaai, ma o se taunuuga, gau o le mamafa,
  • glucose faʻaaogaina, faʻatuai le faʻaaogaina o le gastrointestinal.

E tusa ai ma togafitiga e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau, e faʻaleleia ai le soifua manuia lautele, o le maualuga o le suka e faʻaitiitia ai, ma o le tau faasaga i le mamafa o le mamafa e faigofie.

O le taumafai e aveesea le mamafa ma Siofor, e aunoa ma le maʻisuka, e matua faasaina e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi. I lenei tulaga, e mafai ona faatagaina le pulega i le na o le leai o se inisalini e gaosia.

Tosiga ma le pulega

Siofor papa o loʻo maua i le tele o suʻega. E tasi le papalama e ono aofia ai le 500, 850 poʻo le 1000 mg o mea gaʻo.

Ole fua, ma le umi o le togafitiga, e na o le fomaʻi e mafai ona fuafuaina e se tasi. Ma le isi, e faʻavae i luga o foliga o le gasegase o le faʻamaʻi, o lona mamafa, ma le tulaga lautele o le soifua maloloina o le maʻi.

I le amataga, i soo se tulaga, e tatau ona e ave le togi maualalo, lea e 500 mg / aso. A maeʻa lena mea, e mafai ona faʻaleleia, o le mea autu o le tupu malie lea. E masani lava, o le fetuutuunaiga o fua o le a faia pe a maʻea le 10-15 aso.

O le faavae mo lenei mea o faailoga o le suka. O le maualuga o le gaosiga talafeagai o le 3 g metformin hydrochloride, o le 6 papalama o le 500 mg o le mea galue. Faʻaaoga vailaau i le taimi o taumafataga, poʻo le taimi lava e maeʻa ai lenei faʻagasologa.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona fua le maualuga o le suka o iai i le toto.

Faʻaiʻuga

E mafai e Siofor ona faia ni aʻafiaga aʻafiaga, o le mea lea, e tatau ona naʻo na naʻo na faatonuina e le fomai.

Afai e te solia fautuaga a se tagata tomai faapitoa, e mafai ona tupu aafiaga nei:

  • taoto, afaina, tiga o le manava, vailaina, manava manava,
  • measina megalobili,
  • lactic acidosis - vaivaiga, moe, manava o le tino ma le muscle, faaletonu o le tino, faaitiitia le mamafa, faaitiitia le fatu fatu, faaitiitia le vevela o le tino. O lenei tulaga e sili ona lamatia ma manaʻomia ai togafitiga faʻafuaseʻi,
  • hypovitaminosis,
  • afaina o le tino.

Tausiga o le vailaʻau Siofor i le ava malosi

E uiga i le faʻaogaina faʻatasi o le vailaʻau Siofor i le ava, o iloiloga a fomaʻi e matua le lelei.

E oo lava mo se tagata soifua maloloina, o le ava malosi i le tele o mea e i ai taunuuga le lelei mo le tino. O le faʻaeteete lava o le manaʻoga e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o mea inu ava malosi mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo aʻafia pe afai e te ave Siofor ma le ava i le taimi lava e tasi, o taunuuga e mafai ona matua eseese, e oʻo i le atinaʻeina o faʻamaʻi tuga ma le oti.

Lactociadosis o se tasi lea o aʻafiaga sili ona ogaoga e mafai ona tupu pe a tago i lenei fualaau faasaina. O i latou ei ai le gasegase o le fatu po o le ate e sili ona lamatia, aua o latou na te faʻapipiʻiina le lactic acid, lea e fesoasoani i le amataina o le maʻi.

Afai e te inuina foi le ava malosi, ona atili tele lea o le lamatia o le lactociadosis, ma o lona alualu i luma ua vave tele. O le iʻuga, e mafai e se tagata maʻi ona faʻamoemoe i se hyperactacitalic coma.

Aʻo leʻi amataina se faʻataʻitaʻiga hyperlactacidemic, o faʻamatalaga nei e matauina:

  • cardiovascular failure
  • tiga o le manava, vomiting,
  • faateleina i le eletise o paleni-faavae,
  • manogi o le acetone mai le gutu,
  • manatu manava
  • Paresis poʻo hyperkinesis, o le mafaufau.

I se tulaga talitutusa, o se taunuuga oti e matauina i le tele o mataupu.

O le isi itu o le taumafa tutusa o le ava malosi e mafai ona avea ma avega i luga o le paʻu ma le mamafa. Ona o le faʻaaogaina o le ava malosi, o le faateleina o le fia ai, e mafua ai ona le pulea e le tagata maʻi le tele ma le lelei o mea taumafa e 'aina. O le pancreas ua faʻalavelaveina ona o meaai maualuga-kalori. O le mea lea e mafua ai le maua o le mamafa.

O le maʻi suka o se tasi lea o taunuuga o le tuufaatasiga o Siofor ma le ava malosi. E maitauina ona o le faafuaseʻi ona faateleina i le kulūkose, ona sosoo ai lea ma lana paʻu tutusa.

O se maʻi o le maʻisuka e atiina ae i le ao ma e iai uiga nei:

  • matagogo
  • maualuga le taumafa
  • leai se malosi
  • tiga o le manava ma le ulu
  • 2-3 taimi faateleina i le suka,
  • vomiting, faʻalavelave, malosi poʻo le manava,
  • leai se manaʻo.

O le ava malosi e le o le maualuga o le kulukose. E tupu lenei mea pe a tuʻufaʻatasia ma gaʻo, ia e masani ona maua i meainu e inu ai le ava malosi, po o meaʻai e faʻaaogaina e pei o ni meaʻai.

E le gata i lea, o se tagata e ono lamatia ai le fatu o maʻi fatu. O le faʻaaogaina o le ava malosi ma Siofor e fesoasoani i se avega faaopoopo i luga o le fatu. Ona o le arrhythmia ma le faʻateleina o le mamafa, o le aʻafiaga o le fatu o le fatu ua osofaʻi.
I soo se tulaga, i le taeao e mafai ona e matauina faʻalavelave i galuega a le loto, o le faʻamautinoaga o le a oʻo mai pe a mavae ni nai aso.

E le gata i lea, o le hypoglycemia e mafai ona tupu ona o se faʻaititia o le kulukose. E mafai lenei mea ona o le faʻavevesi o le ate, lea o le a le mafai ai ona liua masini i totonu o le kulukose.

O le mea aupito sili ona leaga, o faʻamaoniga o le hypoglycemia e talitutusa ma le inupia, ma e matua faigata lava ona fuafua le i ai o se maʻi.

E sili atu le matautia e mafai ai e le coma ona amata ona tupu i se miti pe a maeʻa se taumafataga, o se taunuuga o lea mea e le mafai ai ona maitauina uiga. I le tulaga o se asiasiga tuai i le falemaʻi, fesoasoani i se tagata o le a matua faigata lava.

E uiga i vailaʻau maʻisuka Siofor ma Glucofage i le vitio:

O le mea lea, o Siofor o se fualaau lelei mo le faatonutonuina o le kulūkose i totonu oi latou e maua i le maʻisuka. E tusa ai ma Siofor ma le ava malosi, o iloiloga a fomaʻi e matua le lelei lava. O se faʻalavelave sili ona matautia, lea e mafai ona oʻo ai ni ogaoga ogaoga e lamatia ai le soifua o le tagata maʻi.

O Siofor ma le ava malosi

E toaitiiti nisi na faʻalogo i le maʻisuka. I falemaʻi ma falemaʻi, e mafai ona e vaʻavaʻai i tulaga, i tusi lapopoa e tosina atu i ai, o loʻo tusia e uiga i mafuaʻaga o lenei maʻi masani.

O le vaʻaia lelei o le maʻisuka e mafua mai i le mea moni e faapea i tausaga talu ai, o le numera o tagata mamaʻi o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi ua matua faateleina. O lenei osooso e mafua ona o mafuaaga eseese.

Faʻafefea ona togafitiga Siofor

O Siamani o se tagata e tuuina atu se fualaau mo le togafitiga o tagata e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka ituaiga maʻi 2 e igoa ia Siofor. O se vailaʻau faʻasaina ua atiaʻe mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka.

O lenei vailaau e maua ai le hypoglycemic (faaitiitia o le toto), o le mea lea, o se sui sui o le antidiabetic. E aofia ai le mea galue malosi - metformin hydrochloride.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga a Siofor

  1. Faʻaitiitia le kulukose toto.
  2. E aʻafia ai le fia 'ai, e mafua ai ona paʻu, lea, i le itu, e tau atu i le gau o le maʻi.

  • E i ai le malosi o le tino ma le antifibrinolytic.
  • E faʻaaogaina le kulūkose e ala i maso, e tolopo ai lona faʻaaogaina e ala i le mea e gaosi ai meaʻai, faapea foʻi ma isi oloa o loʻo aofia ai gaʻo.

    E faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2 o tagata e le o inisalini e faalagolago i ai.

    Tosiga ma le pulega

    Siofor ei ai se eseesega o metotia. I luga o le faʻatau, o loʻo avanoa i le 500, 850 ma le 1000 mg i le papa. O le mea lea, e tatau i le fomaʻi ona filifili po o le a le fualaau e faatonuina e faʻavae i luga o le tikeri ma le mamafa o le maʻi. O se faʻaopoopoga o le tatau ona tupu malie.

    O le mea masani lava, e amata ona ave le Siofor 500 ma le 1-2 laulau i le aso, ona fai mai ai lea o se fomaʻi i se faasolosolo faasolosolo i le fua. E le tatau ona e faʻatonuina ma faʻateleina le fualaau o le vailaʻau.

    Siofor 850 ave 1 le laupepa i le aso. Ole vailaau e tatau ona faia i le taimi pe a maeʻa se taumafataga, faʻamamaina ile vai. Ole fua ole aso i aso uma e mafai ona oʻo atu i le 2000 mg na faia ile 4 togi. Aʻo aveina Siofor, e tatau ona mataʻituina le toto.

    Siofor 500 ma le ava malosi: o le a le mea e tupu pe ae inu i le ava malosi

    I tausaga talu ai nei, o le numera o tagata ua maua i le maʻisuka ua tupu tele. O le maʻi e vave lava ona "laʻititi", ma e maua i tupulaga talavou ma tamaiti i taimi uma.

    E afua mai i se tulaga lautele ma le auala faʻaonaponei o le olaga, o loʻo i ai le ulaula, ava malosi, oloa faʻamaʻi ma mea matautia i le tuufaatasiga, galala, ma le faʻalavelave.

    I la tatou tusiga, o le a tatou mafaufau i le autu e faatatau i togafitiga fualaau mo le maʻisuka ma lona tuufaatasiga faatasi ai ma le ava malosi, poo le auala foi e faʻafefiloi ai Siofor i le ava malosi.

    Mafuaaga o le maʻisuka

    O le maʻisuka e mafua mai i le maualuga o le suka o le toto

    O le maʻisuka e mafua mai i le maualuga o le suka o le toto.

    E afua ona o se faaletonu o le pancreas, lea e le maua ai le insulin e pulea ai le tafe o le suka i le toto.

    O le tele lava o taimi, o le faʻamaʻi e tupu i luga o le mamafa o tagata, faʻatasi ai ma meaai e le paleni, o le faʻalauiloaina o le faʻaleleia o le falaoamata, meaʻai faʻafefeteina faʻafefe, faapea foi i latou e sili ona fiafia i meaai e maua ai le gaʻo ma gaʻo.

    O loʻo i ai se faʻavasegaina o le maʻisuka, lea e vaevaeina lenei faʻamaʻi i le 1st ma le 2nd ituaiga.

    O le maʻi suka o le ituaiga muamua e atiina ae, e fai ma tulafono, i tamaiti, ao le ituaiga lona lua e sili ona aʻafia ai tagata matutua.

    E oʻo mai i le taimi nei, e leai se vailaʻau faʻasaina i togafitiga faʻapitoa e mafai ona taofia le atinaʻeina o lenei maʻi matautia. E tusa ai ma le natura o le faʻafitauli o le maʻi, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

    1. Maʻi le maʻisuka
    2. O le mamafa o le maʻi
    3. Tulaga ogaoga o le faamai.

    O le malosi o le maʻi o le maʻisuka e taua i le tofiaina o fualaau oona mo le tino (tui inisalini poo fualaau). I le faʻaopoopoga, o se tasi o mea taumafa ua faʻataʻitaʻiina, e faʻatatau i le lagolagoina o le gaioiga ma le faʻamalosia o le tino (faamalositino, ma isi).

    Siofor togafitiga

    Siofor - o fualaau faasaina na faia i Siamani mo togafitiga o le maʻisuka

    O Siofor o se fomaʻi ua faʻasaina e Sialani mo le togafitiga o tagata maʻi o le insulin ma le maʻisuka.

    O le vailaau faʻasaina e gaosia ma e mafai ona faʻamatalaina uma mo le faʻamaʻi ma le togafitiga o le faʻamaʻi i le ituaiga lona lua o le maʻisuka.

    O le Siofor e faʻaitiitia ai le toto o le toto (aafiaga o le hypoglycemic), ona e mafai ai ona avea o se sui sui ole vailaʻau. O le eletise autu autu o le metformin hydrochloride.

    O le gaioiga a Siofor i le tino:

    • Faʻaitiitia le kulukose toto
    • Faʻasaʻo le manava, lea e oʻo atu i le paʻu mamafa,
    • E iai aʻafiaga o le antifibrinolytic ma le lipid,
    • E faʻatuai ai le faʻaaogaina o le kulukose ma isi oloa gaʻo mai le gastrointestinal tract ma faʻaaogaina le kulukose e ala i maso.

    Metotia faʻaaogaina o Siofor

    O le fualaau faasaina ua faatauina atu i se ituaiga o pepa e 500, 850 poo le 1000 mg o le mea galue malosi i totonu taitasi

    O le fualaau faasaina ua faatauina atu i se ituaiga o pepa e 500, 850 poo le 1000 mg o le mea galue malosi i totonu taitasi. E tusa ai ma le ogaoga o le maʻisuka, o le tasi pe o le isi o loʻo faʻatulagaina, faʻateleina pe leai.

    I le tele o tulaga, Siofor 500 ua muamua faʻamaonia mo le 1-2 lapoʻa i le aso ma se faʻaopoopoga mulimuli ane i le metotia, o le fomaʻi e filifilia le vave naʻo.

    O le Siofor 850 o loʻo faʻatulagaina i le aso i le tasi laulau.

    O le vailaʻau e ave i le vai i le taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. I le taimi o togafitiga, o le toto e faitauina e tatau ona mataitu. I le aluga o taimi, o le fua o le fualaau faasaina i aso taitasi e mafai ona oʻo atu i le 2000 mg, vaevaeina i le 4 atopa ma le taimi tutusa i va o latou.

    Lapataiga mo le aveina o Siofor

    O Siofor o loʻo faʻaaogaina e avea o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le fautuaga a se endocrinologist poʻo le auai i meaʻai.

    O nisi o le mamafa e faʻaaoga Siofor o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa, e aunoa ma le mauaina o le maʻisuka ma taʻitaʻia ai o latou olaga masani (mo se faataitaiga, ave Siofor ma le ava malosi i le taimi e tasi). Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le faʻaititia o le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa e na o ē o latou tino e maua ai le insulin.

    E tatau ona maitauina o lenei fualaau faasaina na faia faapitoa lava mo le togafitiga o le maʻisuka ma e le o se mea faʻapitoa, lea e faʻaaoga ai le faʻaaogaina tutoatasi o Siofor e aunoa ma faʻamaoniga ma le tofiaina o se fomaʻi e sili ona matautia. Afai na inu lau uo ia Sophor ma i le taimi lava e tasi e leiloa le mamafa, e le faapea o lenei metotia e talafeagai mo oe. Aua le faʻataʻitaʻi i mea tau le soifua maloloina.

    Alu i le maʻisuka

    E iloa e tagata uma o le ava malosi i le tele o mea e matua afaina ai le tino o le tagata.

    E iloa e tagata uma o le ava malosi i le tele o mea e matua afaina ai le tino o le tagata. E ui i le mea moni o le ava e faʻaleleia ai le taimi, e toʻatele tagata e faʻaauau pea ona inu ava malosi e "faʻaleleia" ai lo latou soifua manuia, aʻo iai ni gasegase tuga.

    E faʻafaigofieina foi lenei mea e ala i le soifuaga masani o tagatanuu, faʻatasi ai ma taumafataga ma aso malolo. I le taimi lava e tasi, o tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 2 ma le ituaiga 1 e tatau ona filifilia ma le faaeteete a latou meaʻai, ae le o le mulimuli i le manaʻo vave, ae faʻavae i luga o le mafaufau masani.

    O le maʻi suka o se faʻamaʻi pipisi, o se faʻafitauli i le tino. O le tele o taimi, e maua ai le faʻamaʻi ma i latou e le o 'ai lelei.

    I lenei tulaga, e tatau ona tuʻufaʻatasia e le gata o se lisi lelei, ae o se soifua maloloina ma ola malosi ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaʻo e tausisia ai le maualuga o le toto suka.

    Afai, mo nisi mafuaaga, e le tausisia e le tagata maʻi ia tulaga, ona oʻo lea i taunuuga e matua leaga lava.

    Ava malosi ma le maʻisuka

    O le inuina o le ava malosi o lona uiga o le faia o se avega mamafa i le toetoe o ituaiga uma ma okeni

    I nai minute mulimuli ane pe a uma ona inu le ava i totonu, e ono i ai se lagona o le fiaʻai tele.I le avea ai o se tulafono, ou te manao tonu i na ipu e le o se mea e manaomia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka (meaai gaʻo manu, mayonnaise, ketchup, pastries ma le tele o carbohydrates, ma isi).

    O gaʻo gaʻo faigofie, gaʻo manu e maua ai le faʻaopoopoga o le mamafa i luga o le pancreas ma faʻapogai ai le faateleina o le mamafa o le tino, o le itu tonu lava lea mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

    Endocrinologists ma nutritionists latou te autasi uma lava i le le auai mai le taumafa o meaai mai meaai anapogi, faapea foi ma meaai faigofie ma mea eseese e taofi i mea manogi mai supermarkets. Ma o nei fautuaga e le gata i na tagata ua leva ona maua i le maʻisuka.

    Naʻo le mulimuli i nei tulafono faʻavae paleni e fesoasoani tele i le toʻatele e aloese mai le faia o lenei faʻamaʻi faigata.

    O le inuina o le ava malosi o lona uiga o le faia o se avega mamafa i le toetoe o ituaiga uma ma okeni.

    O le ethyl alcohol e afaina ai foi i siama o le pancreatic, ma talu ai e le aoga lenei okeni i le maʻisuka, o le mea lea, ua faia ai tulaga mo le amataina o se osofaiga o le tino pancreatitis.

    E ui lava i le manino manino, pe a uma ona inu se ipu malamalama, o le ava malosi e sili atu ona leaga i le gaosia o enzymes ma le inisalini e tatau mo le malepelepe o meaai. O le mea lea, o le inuina o le ava malosi i le maʻisuka ua solia.

    O aʻafiaga o le ava i le maʻisuka

    O faʻafuasei faʻavave i le suka o le toto e mafai ona taʻitaʻia ai i se coma

    O le inuina o le ava malosi mo soʻo se ituaiga o maʻisuka, o tagata gasegase e lamatia le maua o se tasi, ae maise lava e faatatau lea i le suka o loʻo inu ai le ava malosi.

    E faʻamalosia lenei mea e ala i le faʻateleina o le maualuga o le kulūkose i totonu o le toto, ona oʻo ai lea o se pa'ū mataʻutia i lona maualuga, pe a 'ai meaʻai e ono afaina ai le maʻisuka.

    O le faʻasaʻoina o le kulukose i totonu o le toto e mafua ai le gaosiga o le inisalini e le pancreas. Ma le leai o ni suka i totonu o le ate, o le pa'ū tele o le suka i le toto.

    Le tuufaatasiga o Siofor ma le ava malosi

    E leai se fomaʻi o le a fautuaina le faaaogaina tutusa o le ava malosi ma fualaau faasaina. E iai foʻi vailaau faʻasaina e matua faʻasaina i le taimi o togafitiga, i le silasila i le mea moni e mafai ona latou tuʻuina atu ni mea e le mautonu.

    O le tele o glycogens o loʻo i totonu o le ate, e le mafai ona faʻaaogaina le gaioiga ona o le faʻaaogaina o le ava malosi (taofia le afaina o le kulukose i totonu o le toto, mafua ai le hypoglycemia poo le coma). O le mea lea, o le faʻatasiina o Siofor ma le ava malosi e le taliaina. Aʻo leʻi faʻamautuina lou toto toto, o le inu vai inu ava malosi e sili ona faʻavaivaia.

    O a mataupu e faʻamaonia ai le vailaʻau

    Muamua lava, e tatau ona e iloa o le maʻisuka o se vaega o faʻamaʻi pipisi o le endocrine lea o le alualu i luma i le talaaga o le le atoatoa o le gaosiga o le inisalini. O le iʻuga, e tuʻuina atu e se tagata le kulūkose i totonu o le toto ma faʻateleina lona maualuga. O le tele lava o taimi, e afaina ai le mamafa ma le leai o ni meaai.

    E fautuaina Siofor ia avea o se tau faasaga i le mamafa o le mamafa ma le kulukose o le toto. O lenei vailaau na atiae i Siamani mo le puipuia ma togafitiga o le maʻisuka. O lenei vailaʻau faʻasaina, e aofia ai le metformin hydrochloride, ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic.

    Faiga o vailaʻau

    Siofor togafiti ituaiga maʻisuka ituaiga 2 i tagata e le o le insulin-totolo. O loʻo faʻaalia mo tagata e sili atu le mamafa ma o se sui sooupu.

    O le gaioiga o le fualaau faasaina:

    • glucose faʻaitiitia
    • e iai sona aʻafiaga i le manaʻo (i totonu o tagata, o le manaʻomia o mea taumafa ma le faʻaaogaina o mea leaga e faʻaititia),
    • faʻalauteleina le lagona o le insulin (lea e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le kulūkose ma le faʻaaogaina),
    • faʻaitiitia le mamafa o le tino
    • fesoasoani i le maualalo o le cholesterol,
    • faaitiitia le fibrinolytic gaoioiga o le toto,
    • poloka le gaogao o kulukose ma gaʻo maso suka e maua i gaʻo e le gastrointestinal tract.

    Faʻamatalaga o tagata gasegase ua malie Siofor o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faaleleia atili o le soifua maloloina, paʻu o le mamafa ma le suka maualuga. O le toʻatele o tagata e le maua i le maʻisuka latou te ave le fualaau faasaina o se auala mo le aveesea o le mamafa. E mafai ona faia lenei mea pe'ā uma ona faʻatalanoa se fomaʻi ma pe afai e le faʻavaivaia le gaosiga o le inisalini.

    Totoga ma fuataga

    Siofor o loʻo maua i le tele o suʻega. E mafai ona faʻapipiʻi lenei i le 500, 850 poʻo le 1000 mg o le mea galue malosi i le tasi papa. O le fua fautuaina mo le togafitiga e faatoa mafai lava ona faatonuina e le fomaʻi, i tulaga taʻitasi e faʻamaonia taʻitasi. Afai e tatau ai, o le fualaau mo togafitiga e mafai ona faateleina, ae tatau ona tupu malie lenei mea.

    O togafitiga e fautuaina e amata i se togi laʻititi o Siofor. Ona faasolosolo malie lea ona faateleina le fualaau o le fualaau faasaina. E tatau ona ave le vailaʻau i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga. E taua le iloa o le togafitiga e taua tele le mataʻituina o le maualuga o le suka.

    Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina: mo fafine maʻitaga ma aʻo susu susu. Faʻailoa i tamaiti i lalo o le 10 tausaga. I totonu o le ava malosi ma i le tulaga pe a avea le ava ma mafuaaga o le inupia. E le faʻaaogaina e togafitia le maʻisuka ituaiga 1. Faʻatasi ma le toilalo ma le ate.

    Le fegalegaleaiga o fualaau faasaina ma le ava malosi

    O le ava malosi i le tele o doses e le saogalemu mo tagata soifua maloloina, ae o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona faʻaeteete i mea inu ava, aemaise lava ao ave Siofor. O le faʻaaogaina o fualaau ma le alcohol ethyl e mafai ona le mautinoa.

    Lactic acidosis:
    Pe a ave le fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase, e mafai ona atiaʻe le acidosis lactic. O se tulaga lea e fausia ai le lactic acid i totonu o le toto ona o le faaputuputuina o le metformin. O le faaputuputuina o le lactic acid na matauina i tagata mamaʻi e le atoatoa ma le le atoatoa o le hepatic.

    O le ava i le taimi o togafitiga, faapea foi ma le inuina o le ava e faateleina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le lactic acid, aemaise lava i le talaaga o le matelaina po o le leai o ni meaai. Lactic acidosis na mafua ai hyperlactacidemic coma. O le atinaʻeina o le faʻamaʻi e vave ona tupu (i ni nai itula), e masani lava e le o iai ni vailaau muamua. Faʻatasi ma le siama lactic, e maua e tagata maʻi tiga tiga i tua o le sternum, pasi, oso vave vave, moe.

    A o lei amataina le le mautonu ma le leai o se malamalama, o le tagata maʻi ua

    O le amataga o le oti ma le lactic acidosis e tupu ile 50 - 90% o mataupu.
    I totonu o le ava malosi, o tagata e faʻaleagaina fatugaʻo ma le ate. I ia ituaiga o gasegase, o le fualaau faasaina ua solia ona o le faaletonu i le ate, pe a fai o le faiva o le kulukose. Avea Siofor e faʻamalosia ai le tulaga, faʻaosofia ai le atinaʻe o lactic acidosis.

    Taumafa mamafa ma avega i luga o le pancreas:
    I le tino i le tino, o le ava e faateleina ai le manao. Pe a inu, e faigata mo tagata gasegase ona pulea mea latou te 'ai. O meaʻai maualuga-calorie e faʻalavelaveina ai le pancreas, faʻateleina le mamafa. E le gata i lea, o le ava malosi lava ia o le maualuga maualuga-kalori ma mafai ai ona osofaia pancreatitis.

    Maʻi faʻamaʻi:
    O le Siofor ma le ava malosi, ao ave, o le a faafuaseʻi ona faateleina le kulukose o le toto, ma mulimuli ane amata ona paʻu vave le glukose. O lenei mea e oʻo atu ai i se maʻi o le maʻisuka e atiaʻe i le aso. Faailoga o le au:

    O lenei tulaga e mafua mai i le mea moni e faapea o le inuina o le ava malosi, e masani lava ona gasegase i latou e le tagata maʻi i mea taumafa leaga ma le maualuga o le gaʻo ma gaʻo. E le mafai e le ethyl alcohol ona faʻateleina le suka toto. Ae ui i lea, o le tele o agaga e aofia ai le ava malosi faatasi ai ma gaʻo. O lenei tuufaatasiga e faʻapupulaina le kulūkose.

    E taua le manatuaina o le coma e mafai ona atiae pe a maeʻa se taumafataga i le taimi o le moe, ona le mafai lea ona e maitauina faailoga o se coma ma o le a faigata tele mo se tagata ona fesoasoani.

    Loto o le Loto:
    O le ava malosi ao aveina Siofor e aumaia se avega mamafa i le loto. I tagata gasegase, o le toto maualuga ua tulai mai, ua tulai mai le arrhythmia, ma o le lamatiaga o le faatupuina o se fatu fatu ua faateleina. O le taeao e sosoo ai, o le inu ava i le tagata maʻi e faʻaalia ai faʻalavelave i le galuega a le loto. O le atoatoaga o le galue o le fatu e toe faʻaleleia i ni nai aso talu ona inu ava malosi.

    Hypoglycemia:
    Ava i le taimi o taumafataga e aafia ai le faʻaititia o le kulukose.

    Faʻamatalaga e uiga i le tagofia o fualaau ma le ava

    Larisa, Omsk, 28 tausaga:

    "Sa ou aveina Siofor mo ni nai tausaga. O nisi taimi ou te faatagaina ai aʻu lava se ipu malamalama uaina i aso malolo. Ou te leʻi matauina soʻo se itu. A uma ona inu se ipu malamalama, e tatau ona e fuaina le suka. Ma ia i ai pea fualaau i luga o lima. O le mea autu e le o le faʻaaogaina o le ava malosi, a faʻapea o le tali e ono ese. "

    Olga, 40 tausaga, Moscow vaega:

    "O loʻu toalua o loʻo tago i le fualaau faʻamaʻi mo le afa tausaga talu ai, i le taimi lea ua leiloa le 25-30 kilokalama, ua faʻaitiitia lona maualuga o le toto ma le suka. O le mea moni, o loʻo i ai o ia i se meaʻai, taofi le inu ava malosi ma pia. O nisi taimi e mafai ona ia gaosia se ipu uaina. O a matou iloiloga e uiga i fualaau faasaina e sili ona lelei, e fesoasoani moni lava e taulimaina le faafitauli o le mamafa o le mamafa ma le suka maualuga, sili ona taua, mulimuli i tulafono o le taliaina, meaʻai ma le inu ava. "

    Marina, 35 le, Kolomna:

    "O loʻo ia te aʻu le syndrome ovary ovary.

    O Siofor o se sui o le hypoglycemic ma le faʻamaonia o le antidiabetic effect. E faʻavaveina ai le faʻafefe o le kulukose mai musele o le tino ma faʻatasi ai loa i le taimi lava e tasi ona faʻalavelaveina le faʻaleleia o gaʻo ma le kulukose i le gastrointestinal tract. O se taunuuga, e tau atu i le faaitiitia o le mamafa o le tino, o le mea lea ua faʻaaogaina foi mo le gaʻo. O fua mo tagata maʻi taitasi e filifilia taitoatasi, e faalagolago i le suka i totonu o le toto, talu ai o le vailaʻau faʻatau faʻatau faapitoa i le faʻaitiitia o lenei faʻamaoniga. O le umi o le fualaau faasaina ua faatulagaina foi e le fomai tipitipi.

    E mafai ona inu Siofor i le ava malosi e le o se fesili mo le tele o tagata faʻatau i lenei vailaʻau. Aua, o se tulafono, o tagata nei o loʻo maua i le maʻisuka, ma latou te iloa muamua pe o le a le mea e mafai ona tupu. O le mea lea, afai e ave le siofor pe a uma le ava, o le a le mafai ona tupu le gasegase o toe i totonu o le ate, aua o iina o loʻo teuina ai faleoloa e sili ona tele glycogen.

    O le tagofia o le siofor ma le ava malosi, o aʻafiaga mo lenei tino e mafai ona faʻafitia. O le inuina o le ava e poloka ai le faagasologa o le kulukose i totonu o le toto, ma afai o Siofor e fetaui ma le ava malosi o le a taitai atu ai i le glypoglycemia ma e oo lava i le paʻu.

    Faailoga o le inupia ma le hypoglycemia e tutusa ma mai le itu atonu e le manino le mea o loʻo tupu i le tagata. O le mea lea, e leʻo mafai e tagata i taimi uma ona iloiloina le faigata o le faagasologa, i le tulaga tonu, o le fesoasoani faʻapitoa e ono le mafai ona tuʻuina atu.

    O lona uiga o le fegalegaleaiga a Siofor ma le ava malosi e le tatau ona faatagaina, ina ia aua le tuʻu le tino i se tulaga matautia. Ma tuʻu le faʻaaogaina o le ava malosi seia oʻo i taimi e sili atu ona lelei, pe a lelei le totogiina o le suka toto ma o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e faʻatautaia lona maualuga o le a muta.

    Ae afai oe faia pea se taumafataga fiafia ma fuafua e faʻaaoga le afa ipu vai mamago (e le o le suamalie), ona sili atu lea ona faʻafefe le ave o lenei ituaiga vailaʻau.

    Le fegalegaleaiga o le ava malosi ma Siofor

    O le ava i le tele o mea e afaina ai tagata maloloina. Ae o le ava malosi e masani ona faʻaleleia ai lagona, o le mea lea o tagata e iai faʻamaʻi pipisi e le mafai ona taofia uma le inu ava, aemaise i se pati. O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 e tatau ona filifilia ma le faaeteete a latou manus.

    Talu ai ona o le tino ua maeʻa ona o le le paleni (o le mafuaaga taatele o le maʻisuka), e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoʻa meaʻai a le tagata maʻi i aso uma.Tuuina atu o le ava malosi e tatau ona tuufaatasi ma le faaaogaina o fualaau (o maʻi o loo i ai lenei faamai ua faamalosia e ave fualaau aina i aso taitasi e faatumauina ai le maualuga o le maualuga o le suka o le toto), o taunuuga o lenei fegalegaleaiga e mafai ona matautia.

    O le inu malosi o le ava e matua afaina ai tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

    E tasi le taimi i totonu o le manava, o le ava malosi e mafua ai le vevela o le manao, ma e mulimuli ane e faigata tele ona pulea le taumafaina o ipu eseese e aofia ai le mayonnaise, ketchup, gaʻo manu, ma isi.

    O mafatiaga mai le maʻisuka ua faʻaseseina i le taumafaina o meaʻai e tumu i gaʻo ma gaʻo. I le faaopoopo atu i le afaina i le pancreas, o nei oloa e faateleina ai le mamafa o le tino. O le maʻisuka, e ese mai ai, e manaʻomia ona pulea le mamafa. O fautuaga a fomaʻi e le mautonu e uiga i le vaetamaina o meaʻai ma meaʻai vave. O lenei meaai e toetoe lava leai se aoga aoga.

    E toaitiiti tagata e iloa o le ava malosi o se oloa maualuga-kalori. I le tino o se tagata soifua maloloina, e afaina ai sela o le pancreas ma mafai ona mafua ai se osofaiga o le tino pancreatite. I le maʻisuka, o le pancreas e le aoga masani. O le avega faaopoopo i le tulaga o le ava malosi o le a na ona faʻaleagaina ai le gaosiga o enzymes talafeagai ma le inisalini e talepeina ai meaai.

    Suesuega na faia ina ia iloa pe faapefea ona aafia le tagata maʻi i ituaiga o maʻisuka eseese, o le inuina o le ava malosi e mafua ai le faateleina o le kulukose o le toto. Ma o lona tulaga e paʻu malie. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai se coma. O le mafuaʻaga o lenei faʻalavelave o loʻo i ai i le mea moni e faapea o le tagata maʻi, ao inu ava malosi, e masani ona afaina i mea e ofo mai e lē e ona, ma e masani lava e le o mea taumafa taumafa, ae o mea taumafa e maua i le gaʻo ma gaʻo.

    O le iʻuga, o loʻo i ai le tuusaunoa o le kulukose i totonu o le toto, lea e faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini. Afai o le ate e leai ni gaʻo, o le faʻaitiitia o le paʻu toto. Afai e tupu lenei mea i le taimi o se moe i le po, o le a faigata ona maitauina faailoga o le paʻu ma fesoasoani, lea e mafai ona oo atu ai i le oti. Ae ui lava i lea, o nisi taimi o tagata maʻi e maua i le maʻisuka latou te mananao e togafitia i latou i le ava malosi, ao asiasi atu pe o tafaoga. I lenei tulaga, naʻo na ava malosi e toetoe lava o le suka e tatau ona faʻaaogaina i ni vaega laiti. O lenei vaega e aofia ai le vodka, cognac, whisky.

    Ae e mafai ona e inuina ile 50-100 ml. O le uaina po o le vine e mafai ona faʻaumatia 100-200 ml. Beer - 300 ml. E le mafai ona e inuina mea inu ava malosi e faia i luga o fualaau suamalie suamalie, po o pati. Ae o le faʻafoega tutusa o fualaau faʻasaina ma le ava malosi, leai se fomaʻi, leai se saienitisi o le a fai mai pe faʻapefea ona mafai e tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ona tali atu i sea fesoʻotaʻiga. O le mafutaga i le va o le ethanol ma fualaau oona e maua mai ai le tele o taunuuga e le mafaamatalaina.

    E iai vailaʻau, o le faʻaaogaina e matua faasaina le inuina o le ava malosi. O isi e mafai ona tuʻufaʻatasia.

    O le faʻaaogaina o Siofor faatasi ma le ava malosi o se lamatiaga lea i le soifua o le tagata maʻi.

    E le mafai ona faʻaalia ni gaioiga i totonu o le ate, o loʻo i ai le tele o glycogens. O le ava malosi e mafai ona taofia ai le fatu o le kulukose i totonu o le toto, lea e mafai ona mafua ai le hypoglycemia, aemaise lava mataupu ogaoga, e oo lava i ai. O le mea lea, aua nei faʻafefiloi Siofor ma meainu malolosi, ina ia le lamatia ai lou ola. Aua e te faatiga i lou soifua maloloina mo le fiafia mo se taimi le tumau. Fai le fautuaga ma fautuaga a lau fomaʻi, e tusa lava pe latou te le fiafia i taimi uma.

    Faʻasaga ia oe lava ia togafitiga ma Siofor. E mafai ona oʻo atu ai i le tele o soliga ma faʻaletonu o le tino. Ma taofi le inu o meaai seia oʻo ina faʻamautu le maualuga o le suka suka.

    FAʻATASI! O le faʻamatalaga faʻasalalau i totonu o le tusiga e mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se faʻatonuga mo le faʻaaogaina. Ia mautinoa e talanoa i lau fomaʻi!

    Siofor: o ai ma pe aisea

    Muamua lava, e taua le iloa o lenei faʻamaʻi o loʻo faʻaalia i le faateleina o le 'anotusi o le kulukose i totonu o le toto. E tupu lenei mea ona o le pancreas e le lava le insulin e pulea ai le suka. Mo lenei mafuaʻaga, o tagata e le amanaʻiaina se meaʻai maloloina ma e mamafa tele le mafatia i le maʻisuka.

    I aso nei, e tele fomaʻi ua faatonuina le Siamani Siamani Siamani mo o latou maʻi maʻisuka. O se vailaau faʻasaina lea ua mamanuina e puipuia ma togafitia ai le maʻisuka. E i ai lona aafiaga o le hypoglycemic, o lona uiga, e maualalo ai le toto suka. O se tasi lea o togafitiga aupito sili ona lelei o togafitiga. O lona malosi autu autu o le metformin hydrochloride.

    Siofor e faʻaitiitia le kulūkose, faʻaitiitia ai le manava o le maʻisuka, lea e oʻo atu ai i le gau o le mamafa, ma e iai sona aʻafiaga o le gaʻo. O vailaʻau faʻaaogaina glucose ma faʻatuai ai lona faʻaaogaina e le manava ma le fatu. O le mea masani lava, e fautuaina e endocrinologists io latou maʻi i le tasi aso i le aso poʻo le taimi o taumafataga. I le taimi o togafitiga ma lenei sui faufautua, e tatau ona pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

    Faataitaiga e faaalia ai o le siofor ma le aoga tatau e fesoasoani tele i le maʻisuka. Latou te leiloa lo latou fiaʻai, mamafa, ma lagona le sili atu ona lelei. I le auala, o nisi fafine e faʻaaogaina fualaau faasaina mo le mamafa o le mamafa. Ae e mafai lava pe afai e maua e le tino le lava insulin. Ae e taua le manatuaina e le o se mea faʻaopoopo meaʻai, ae o vailaʻau. O le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina e pei ona faʻatonuina e se fomaʻi.

    Le fegalegaleaiga o le ava malosi ma le siofor

    Alu i le tele o tui (poʻo le faʻaaogaina sina mea itiiti, ae masani lava) e afaina ai le tino o tagata soifua lelei atoatoa. O maʻi suka e tatau ona mataʻituina ma le faʻaeteete lo latou soifua maloloina ma filifili ma le faʻaeteete le lisi o aso taʻitasi. Talu ai ua uma ona mafatia o latou tino ona o le le paleni, o le inuina o le ava malosi na te faʻaleagaina ai le tulaga o tagata faapena. Ae e masani ona latou fufuluina fualaau oona pe faia ni tui inisalini e tumau ai le maualuga o le kulukose o le toto. O taunuuga o le fegalegaleaiga o fualaau faasaina ma ituaiga eseese o ava malosi e mafai ona afaina.

    O le ava malosi e leaga mo tagata e maua i le maʻisuka. I le tasi taimi i lo latou manava, e matua faateleina ai le fiaai. A maeʻa lenei mea, e faigata ona faʻatautaia le faʻaaogaina o ipu, meaʻai, ma meainu ua tumu i le suka. E faaopoopo atu i le afaina i le pancreas, o ia meaʻai e faateleina ai le mamafa e tatau i le maʻisuka ona pulea. E le gata i lea, o agaga lava ia e maualuga tele i kalori. Latou te afaina le pancreas, lea ua vaivai le maʻisuka. Ma o le uta faaopoopo i luga o le ava malosi e ono mafai ona oʻo atu ai i le faʻateleina o le glucose index i totonu o le toto ma lona faʻaitiitia mulimuli ane. O lenei tulaga e mafua mai i le maʻi suka.

    Afai o le maʻisuka ua faʻamatalaina se togafitiga faʻatasi ma Siofor, o lona uiga o le i ai o le ethanol i le tino i le gasologa o lenei vaitau e le gata o se avega mamafa i le loto, ae o nisi taimi o se taunuuga le mafaamatalaina. E le o se vailaʻau lea e mafai ona tuʻufaʻatasia e tusa lava pe laʻititi ni tui o le ava malosi. O le tuufaatasiga o Siofor ma le ava malosi o se lamatiaga i le ola o le maʻisuka. E aofia ai i le mea moni o taualumaga e le mafai ona suia i totonu o le ate. O le mea lea, o se vaega taua o glycogens o loʻo faʻatumauina iina. O le ava malosi e mafai ona taofia le tuʻuina atu o le kulukose i totonu o le toto, lea e mafua mai i le hypoglycemia. I mataupu sili ona ogaoga, o lona uiga, pe a inu pia tele o le ava malosi, e tupu mai se coma.O le mafuaʻaga lea e te le manaʻomia ai le lamatia o lou soifua maloloina ma faʻasoa se ala o Siofor togafitiga ma se asiasiga i faafiafiaga, lea e inu ai ava malosi. Aua nei lamatia lou soifua maloloina mo le fiafia i mea le tumau, lea e le gata ina faaitiitia ai le ola maloloina o le tino i le leai, ae mafai foi ona lamatia ai le maʻi o le maʻisuka.

    Seʻi vagana ua faʻamautu le maualuga o le suka, e faʻagaloina foi sina tootoo o le uaina ma le pia. Vaʻai oe lava ia!

    Aisea ua faatonuina ai le fualaau faasaina?

    O Siofor ua fuafua e faʻaititia le maualuga ole kulukose o le toto muamua pe a maeʻa foi taumafa. O le fualaau faasaina e le faʻaosofia ai le faʻaitiitia o le suka i le suka, ona o le faʻamalositino o le pancreas ma le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e le o faʻaagaoioia. O le vailaʻau o Siofor ua faʻamaonia mo le maʻisuka mo le maʻisuka 2 tikeri mo tagata matutua ma tamaiti pe a mavae le 10 tausaga. O se sui faufautua e faʻamaonia foi i tagata e sili atu le mamafa o le tino pe afai e le aoga le togafitiga faaletino ma le soifua maloloina. O Siofor o loʻo i ai se isi ituaiga o faʻamalagaga o le 500, 850 po o le 100 mg, ma o le vailaʻau faʻaaogaina i le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

    E mafai ona ou ave fualaau mo le gau o le mamafa

    Siofor mo le gau o le mamafa o loʻo faia e tagata ua iloa le aʻafiaga o le fualaau faasaina. I le iloiloina e ala i iloiloga, mo le masina, o nisi e leiloa le 10 kilokalama o le mamafa o le mamafa e aunoa ma le faʻaaogaina o meaai mama ma le faʻavaivaia o taʻaloga i le falemaalo. Aʻo faʻailoa mai fualaau fuamini, o se tagata na te faʻaalu sina calories, ma tuʻu ai le gaʻo tele. O tagata na faʻaaogaina nei fualaau oona e fai mai o le naunau i mea uma suamalie, falaoamata, mou atu, ma sili atu ona tosina i fualaau aina ma fualaʻau.

    Auala e ave ai le Siofor 500/850/1000 mo le gau o le mamafa

    I pusa taʻitasi a Siofor o loʻo i ai se faʻatonuga lea o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, o le polokalame o lona faʻaogaina, o le umi o le pulega (o le a le umi e ave ai), o le aso ole aso ma le togafitiga e faʻaalia. Ia manatua o lenei mea o se vailaʻau malosi, ma ae e te leʻi inuina ona o le mamafa o lau paʻu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e aloese mai aafiaga leaga o le soifua maloloina.

    E ave laulau e aunoa ma le mumu, fufulu i le tele o vai. O le vailaau ua faatonuina e le fomaʻi, e faavae i luga o le siama, le maualuga o le oona ma le faapalepale i le fualaau faasaina. I le taimi muamua, ua faatonuina Siofor 500 mo le gau o le mamafa (o le ae iloa ai le auala e ave ma toe iloilo ai i latou ua le maua le mamafa mai lau fomaʻi). O le laʻititi laʻititi e 1 le papa i aso taitasi, ma o le sili ona tele - 6 fasi vaega, lea e vaevaeina i ni atopaʻu. Ua aveese le vailaau mai le tino ma le urine pe a uma le 6-7 itula.

    Pusa Siofor 850 ma fualaau Siofor 1000, e tusa ai ma le faʻamatalaga, o loʻo ave, e amata mai le 1 le aso i le aso, faʻaopoopo le alualu i luma o le dose i le 3 vaega i le po pe a uma le 'aiga o le afiafi. I le togafitiga o le manava o le manava (gaʻo i luga o le manava), o le faateleina o le tui e mafai. O le a le umi e mafai ona ou tago ai i le fualaau faasaina, e na o se fomaʻi e fai mai. A aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi, e le mafai ona e faʻateleina le fua.

    Ava malosi

    Siofor togafitiga e aoga mo le leiloa o le mamafa, ae le talafeagai mo tagata o loʻo mafatia i le 'ava malosi. E i ai le manatu o le faʻaaogaina o le ava malosi e le o faʻasalaina e pei o se hypoglycemic, ae e le saʻo lenei mea. O le ava malosi e le o se faʻamatalaga faafomaʻi mo togafitiga o soʻo se faʻamaʻi. I se isi itu, ua fautuaina e fomaʻi le lafoaia o le taumafa ava malosi mo i latou e mananao e aveesea le mamafa, aua, e faaopoopo atu i le faʻaaogaina ma le leʻoina, pe a inu le ava malosi, o loʻo i ai se manaʻoga mo meaai, e seasea maualalo le kalori.

    Ae mo le fegalegaleaiga o le ava malosi ma Siofor poʻo Siofor umi, o taunuuga atonu e le mafai ona faʻafitia. A faʻaogaina faʻatasi, o le ava malosi e mafai ona poloka le gaosiga o le kulukose ma mafua ai se tulaga ogaoga, e oʻo atu ile maʻi maʻi. Afai e te manaʻo e aveesea le mamafa ma Siofor, ae i le taimi lava lea e te mafaufau ai i le tele o le ava malosi e inu ai, ona tatau lea ona e teena le tasi manaoga poʻo le isi. O le saogalemu e sili atu le taua nai lo faafitauli i se fuainumera.

    Aafiaga ma faʻaleagaina

    E pei lava o isi vailaʻau, o Siofor ei ai aʻafiaga faʻaleagaina ma faʻailoga. Afai o le manava, gasegase, mimitiina, tofo malosi i le gutu po o le manava o le manava e tupu i le taimi o le pulega, ona lelei lea ona teena lenei vailaau mo le gau o le mamafa, ona talanoa lea i se fomai nai lo le mafai ona suia. E tusa ai ma le faʻasao, o le ave o Siofor mo le gau o le mamafa o loʻo faʻasaina mo vaega nei o tagata:

    • maʻitaga ma tina talavou i le taimi o le lactation,
    • ma faʻamaʻi o le ate, fatugaʻo, ma le oncology,
    • faatasi ai ma le leai o se tulaga,
    • gasegase i le taimi o le toe faʻaleleia pe a uma le taotoga.

    Faʻapitoa ma le faʻaaogaina o le Siofor mo le gau o le mamafa

    O se aafiaga sili ona lelei mo le aveesea o le mamafa Siofor e avatu ai i tagata na o lo o naunau malosi mo lauusiusi. Afai o lou atoatoa e fesoʻotaʻi ma se vaisu i meaai gaʻo ma falai, ona sili atu lea ona e mafaufau i isi metotia mo le aveesea o le mamafa, aua o Siofor ua faamoemoe mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. O le mea lea, ao le i faia se faaiuga i le aveina o Siofor 500, matau le meaai, saili pe o le a le mea e mafua ai le fiaai, ina ia le afaina ai lou soifua maloloina.

    Afai e te iloa auala e galue ai Siofor 850 poʻo Siofor 1000, o le auala aupito sili ona lelei ma saogalemu i le leiloa o le mamafa, o se fua faatatau lelei o le paʻu o le mamafa o lenei fualaau faasaina:

    1. Tumau masani.
    2. Paleni paleni.
    3. Faʻateʻa ese mai tulaga faigata.
    4. Inu le tele o vai.

    Analogues o fualaau faasaina

    E ui lava o le toʻatele o Siofor e faʻamauina o se meafaigaluega sili ona lelei mo le faʻaitiitia o le mamafa i fualaau, ae le mafai e tagata uma ona faʻaaogaina vailaʻau. O loʻo i ai se avanoa e aveesea ai le mamafa ma le fesoasoani a na vailaau e pei o:

    O nei analogues i galuega faʻamalositino e tutusa ma Siofor, ae o loʻo i ai eseesega. Gliformin ma le Formetin o se mea lelei sili lea ona lelei, ona e tutusa le aafiaga i le tino pe a le maua le mamafa.

    Siofor, glucophage poo metformin - o le a le mea sili ma o le a le eseesega?

    Metformin ma Glucofage ua faʻaaogaina mo le Siofor. Afai e te le mauaina se tasi oi latou i le fale talavai, lagona le saoloto e suitulaga i le isi. O le le atoatoa o nei fualaau oona ua faʻamatalaina na o mea sese i le taumafa, meaʻai ma le fua, ma le manaʻomia mo se faʻatasi ma isi vailaʻau e mafai ona faʻalagolago i le gaioiga o vailaau faʻasaina.

    E fia le Siofor 500/850/1000 i falemaʻi?

    E fuafua i le nofoaga o le aai, o le tau o Siofor i falemaʻi o le a eseese. I le avea ai o se tulafono, o le tele o le nofoia i tulaga o le faitau aofaʻi, o le maualuga o le tau. O le mea lea, i Moscow o le tau o lenei fualaau faasaina o le a sili ona maualuga, ma afai e te sailia Siofor i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti, ona i ai lea o le avanoa e faia ai se tau faataugofie. O le a le tele o le tau e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o togafitiga o le paʻu o le mamafa?

    • Tau Siofor 500 mg - 250-500 rubles.
    • Tau Siofor 850 mg - 350-400 rubles.
    • Tau Siofor 1000 mg - 450-500 rubles.

    Le manatu o tagata fai meaʻai e uiga i le lelei o le fualaau faasaina

    O manatu o tagata tomai faapitoa i mea tau tomai faapitoa e faatatau i le faaaogaina o Siofor mo le leiloa o le mamafa ma ana analogues na vaevaeina i ni vaega se lua. O nisi e finau o le a vave lava ona maua ni meaʻai talafeagai, ma o vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina i na o tulaga ogaoga o le gaʻo. O isi e le mafaufau i le faʻaaogaina o vailaau faufautua e avea o se tagata e matelaina le manava, ae naʻo le maea ai o auiliiliga auiliili o aga masani.

    Leʻa le mamafa ma taunuʻuga

    Iloiloga Nu. 1

    I le tolu tausaga ua mavae, na ou matua lelei lava ma e le mafai lava ona ou vaai i ata o lena taimi. Sa ou faitau i iloiloga i luga o le Initaneti, ma taumafai e inu Siofor 500. I le taimi muamua sa ou le fiafia i le tali a le tino: na sau le nao, ae o le aso tolu na pasi ai. Na leiloa 12 kilokalama i luga o le vasega atoa.

    Iloiloga Nu. 2

    Sa faatonuina Siofor e faʻaitiitia le kulukose o le toto, ona o loʻu maʻisuka. Ou te leʻiloa pe o le a le fualaau faasaina ma pe faʻapefea ona galue, ae o le a loʻu mea na faateʻia ai ina ua amata lemu le mamafa o le mamafa ma ua mautinoa lava le faʻaitiitia. Na leiloa 5 kilokalama i le masina "

    Toe Iloiloga Nu. 3

    Ina ua uma ona ou ulaula, sa sili atu loʻu lelei, o lea na ou filifili ai e aveesea le mamafa male fesoasoani a Siofor. O le mea moni, sa ou i ai pea i le maualalo o le kalori meaai mo le ono masina, o lea o le taunuuga e leʻi leva ona oʻo mai - e itiiti ifo i le 10 kilokalama "

    Konstantin, 41 tausaga

    Siofor - galuega faʻamalosi

    O Siofor o se sui o le hypoglycemic e iai lona aʻafiaga. Ole fualaau faasaina e faateleina ai le fua o le absorption o le kulukose mai le tino maso o le tino, aʻo faagesegeseina ai le sosolo o gaʻo ma suga i le vaega o meaʻai. O le iʻuga, o le mamafa o le tino e faʻamautuina (ua faʻaitiitia le mamafa o le mamafa), ma o le mea lea e faʻaaogaina ai lenei meafaigaluega mo le gaogao, lea e fesootaʻi ma maʻi faʻaleaga. O faʻamatalaga e uiga i tagata maʻi na maua i le maʻisuka na latou aveina Siofor e sili ona lelei - o vailaʻau e itiiti lava aʻafiaga o aʻafiaga.

    I lenei tulaga, o le vailaau mo tagata maʻi taitoatasi e faʻasinoina taʻitoʻatasi e le diabetesist poʻo le endocrinologist: o le aofaiga fautuaina o le vailaau e faalagolago i le maualuga o le kulukose plasma, talu ai o le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaititia lenei tulaga. O le umi o le faagasologa o togafitiga e faʻavaeina taʻitasi.

    O fualaau faasaina ua fuafuaina mo le togafitiga o tagata gasegase tutoatasi tutoatasi i le maʻisuka ituaiga 2, o le mea galue malosi o le fualaau faasaina o le metformin hydrochloride.

    Faʻaaogaina o falemaʻi:

    • Lower glucose
    • O le faaitiitia o le manava ma, o se taunuuga, o se faaitiitia o le mamafa o le onosai,
    • Aafiaga o le hypoglycemic and antifibrinolytic,
    • Faaaogaina o le kulukose musele ma le faʻatuai ona faʻatonuina e ala i le faʻaogaina o le gaʻo.

    O vailaʻau e faʻaaoga mo na o togafitiga faafomaʻi ma e tele faʻamaʻiloga.

    Talosaga o talosaga

    E faasaina le fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le lactation. Afai o le maitaga e tupu i le faagasologa o togafitiga, o le fomaʻi e masani ona suitulaga i vailaau ma togafitiga fou. E le o faʻamaonia le fualaau mo tamaiti i lalo o le 10 tausaga ma e le faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1.

    O le iloiloga o tagata gasegase ua leva ona ave Siofor mo se taimi umi, e faailoa ai, faatasi ai ma le fua saʻo, o le fualaau faasaina ei ai lona malosi i le endocrin system ma le metabolism, lea e mafua ai le faatulagaina o le mamafa. O maʻi latou te maitauina foi, i le tele o le taimi, o le tino lava ia e le toe manaʻomia ai oloa e aofia ai "mea faigofie" o gaʻo ia e saofagā i le vave maua o le gaioiga ma o loʻo aofia ai i le mea e faʻafiafia ai, olo, sukalati, soda.

    Ae peitai, e le mafai ona faʻaaogaina Siofor mo le leiloa o le paʻu e aunoa ma le i ai o faʻafitauli o le endocrine i le tino o le maʻisuka, e pei o nisi tagata e mafatia i le mea oona. E le o se mea faʻasolosolo, ae o se vailaau faʻasolosolo, o loʻo faʻaaogaina mo na o togafitiga faafomaʻi.

    O le isi tulaga mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ava mai le taumafa o tagata gasegase ao faagasolo togafitiga ma Siofor.

    Alcohol ma Siofor: fegalegaleaiga

    O le fesili "e mafai ona faʻaaoga Siofor i le ava malosi?" E le talafeagai mo le tele o tagata faʻaaogaina lenei vailaʻau, talu ai e le fautuaina tagata e maua i le maʻisuka e faʻaaogaina le ava malosi. O le inuina o le ava mo le maʻisuka e mafua mai i gasegase e le mafai ona gafatia i le ate: o totonu o lenei tino o loʻo teuina faleoloa o glycogen.

    A faʻaogaina faʻatasi ma le fualaau faasaina, o le ava malosi e mafai ona poloka atoatoa le auala o le kulukose e ulu atu i le toto ma mafua ai tulaga ogaoga e manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi. I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o le ava malosi ma Siofor e taʻitaʻia ai le atinaʻe o se coma.

    O le tulaga ua faateteleina e le mea moni o faailoga o le inupia ma le hypoglycemia e talitutusa lava: e matua faigata lava ona fuafua po o le a tonu le mea e tupu i se tagata. Ae i soo se tulaga lava, o le filifiliga saʻo i tulaga masalomia o le valaʻau i se fomaʻi.

    Afai e manaʻo pea le tagata maʻi e inu se vaega tele o le ava malosi ina ia mafai ai ona lagolagoina le kamupani pe makaina se mea e le mafaagaloina, e sili atu mo ia le taofi le ave o ia pepa i ni nai aso ao le i fuafuaina le mea na tupu. Ua fautuaina le maʻisuka e inuina le ava malosi i ni aofaiga laiti, aemaise lava i latou e le oi ai le suka. E le fautuaina tagata gasegase ia sili atu i le 100-150 g: e le mafai e se fomaʻi ona taʻuina atu taunuuga e mafai ona maua e le ava malosi i luga o se totoga lea e faʻavaivaia ai le gasegase.

    O le a le Siofor

    O Siofor o loʻo faʻaalia i le faʻaitiitia o aʻafiaga o le suka o le toto, o lona malosi o le metformin hydrochloride. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faʻaitiitia o le manaʻo, ma le mamafa e faʻaititia e tusa ai.

    E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaitiitia o le cholesterol, o le kuluposi o le faʻaleleiaina e musika e faʻaleleia. Ae o le faʻaaogaina o vailaʻau mo le paʻu o le mamafa ua solia. E le fautuaina e inu i le taimi o le maitaga, lactation, tamaiti ei lalo ifo o le 10 tausaga le matua ma e iai le faʻafitauli 1.

    O taunuuga o le ava malosi ma Siofor i le tino

    Siofor ma le ava malosi e le fetaui. E i ai se faʻafitauli o faʻafitauli, e oʻo lava i le lamatiaga o le oti. Pe a tago i le fualaau faasaina, e tupu le lactocytosis. E le gata i lea, oi latou e mafatia i le ate ma le fatuina o fatugao e manaʻomia ona matuā faʻaeteete, talu ai o le lactic acid e faʻapupula i totonu o le tino, lea e faʻaosofia le lactocytosis.

    O le ava malosi e faatelevaveina ai le atinaʻeina o le maʻi, o le mea lea, o se hyperactacidemic coma e mafai ona aliali mai, lea e faʻaalia i faʻamaoniga:

    • tiga o le manava, vomiting,
    • manogi o le acetone i le gutu
    • paresis poʻo hyperkinesis,
    • cardiovascular failure.

    O le muamua i le osofaiga o tiga o le loto ma le lelava, ae i nisi tulaga e tupu faafuasei. E faasaina le tutoatasi mai le taofia o le fualaau faasaina, ae ia mafai ona inu se ipu uaina po o se ipu vodka.

    O le tuufaatasiga o le pulega e faateleina ai le lamatiaga o le faatupuina o le maʻi cardiovascular. O le faateleina o le toto maualuga e mafua ai le afaina o le stroke. I lenei tulaga, e masani lava i le aso e sosoo ai pe a uma le inu o le arrrhymia, lea e mafai ona umi ni aso.

    Ona o le inuina o le ava malosi, e aumaia ai taunuuga ma faʻalavelave i le tino, o le toe faʻaleleia e tatau ona tatau mai nai aso i se vaitaimi umi atu.

    O le a le umi talu ona maeʻa laʻu inu

    Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga o le ava malosi ma mea inu ava malosi, e taua le inu 48 itula ao le i ave pepa. A leai, e sili atu le aua nei lamatia lou ola.

    Afai e te filifili e inuina se ipu malamalama poo se ipu inu ava malosi, o lona uiga e tatau ona e 'ai meaʻai laiti-carb, talu ai o le inu ava malosi i se manava gaogao e matautia. E mafai ona e inuina ava malosi i tulaga o loʻo tausisia ai le maualuga o le suka. E tatau pe a uma le inu pe a uma le 30 minute e fua ai le maualuga o le suka i le toto.

    Tala o le Maʻisuka

    O faʻamatalaga e uiga i le maʻisuka e uiga i le fesoʻotaʻiga o fualaau faasaina Siofor ma le ava malosi e faailoa ai e tele taimi i le tausaga (1-2 taimi), o tagata gasegase e faʻaaogaina se ipu malamalama mama e aunoa ma ni aʻafiaga o le soifua maloloina. Latou te fai mai latou te leʻi oʻo i fesuiaiga i le suka suka, ma latou te leʻi faʻaleagaina foi lo latou manuia. I lenei tulaga, o le fualaau lava ia e aoga i le maʻisuka ituaiga 2 ma faailoga o le oona, o le mamafa o le mamafa e 7-10 kilokalama o loʻo matauina.

    Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

    I le iloiloga, e mafai ona matauina le mafai ona faia le pulega tutusa o fualaau faasaina ma le ava i tulaga e le masani ai.

    A o leʻi filifili e faʻapipiʻi le faʻaaogaina o fualaau faasaina Siofor ma le ava malosi, e tatau ona mafaufau mamafa i taunuuga talafeagai mo le tino. E taua le manatua e le fautuaina e fomaʻi le inu aʻo ave le fualaau.

    O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

    Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

    Vitio faʻatalanoa

    E uiga i vailaʻau maʻisuka Siofor ma Glucofage i le vitio:

    O le mea lea, o Siofor o se fualaau lelei mo le faatonutonuina o le kulūkose i totonu oi latou e maua i le maʻisuka. E tusa ai ma Siofor ma le ava malosi, o iloiloga a fomaʻi e matua le lelei lava. O se faʻalavelave sili ona matautia, lea e mafai ona oʻo ai ni ogaoga ogaoga e lamatia ai le soifua o le tagata maʻi.

    • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
    • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

    Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

  • Tuua Lau Faamatalaga