Farmasulin HNP

Farmasulin® N NP ma Farmasulin® N 30/70 o ni sauniuniga o insulin tagata e maua ai le faʻaaogaina o le DNA technology. O le mea mulimuli o loʻo i ai meatotino uma e faʻaalia i le insulin. O fualaau faʻapitoa e faʻatonutonuina ai le metabolism o le carbohydrate i totonu o masini. Faʻaitiitia le suka toto. Latou te fesoasoani i le faʻaleleia o le felauaiga o gaʻololo ma gaʻo amino i totonu o le va o le intracellular, taofia le lipolysis, faʻamalosia le faʻapipiʻi o le RNA ma le palatini, faʻapea foi ma le faʻamalosia o le glycogen synthesis. O fualaau faasaina e faateleina ai le tafe o le pasela i totonu o sela mai le potu, e fesoasoani e faaitiitia ai le tikeri o le deoclary diaocolial myocardial lea e tupu i le cardiopathy ma o se itu i le faaaogaina o numera, GCS ma catecholamines.
O le amataga o le aafiaga e 1 le itula talu ona uma le puleaina o le Farmasulin® N NP pe 30 minute pe a uma le pulega o le Farmasulin® H 30/70. O le maualuga o le maualuga ma le togafitiga o le togafitiga e matauina i le va o le 2 ma le 8 itula i le faʻaaogaina o le Farmasulin® N NP poʻo le va o le 1 ma le 8.5 itula i le faʻaaogaina o le Farmasulin® H 30/70. O le umi o le tausisia o togafitiga faʻapitoa o le 18-20 itula poʻo le 14-15 itula, i le faasologa.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Vaisulinia

O le maʻisuka e faʻalagolago i le maʻisuka (type I), o le maʻisuka e le o le insulin-toto (type II), pe afai e le mafai ona maua le taui o le faʻamaʻi ma se meaʻai ma vailaʻau o le hypoglycemic oral. Soo se ituaiga o le maʻisuka faigata i siama, siama e le mafai ona mafai ona maua, paʻu o le garene, le atoatoa o le fatu ma le gaogao, toe maua o le gasegase, gasegase i gasegase, maʻisukacidosis, maʻisuka.

Le faʻaaogaina o fualaau faasaina Vaasulini

P / c. Faʻapitoa ma taimi o le faʻatulagaga e faʻapitoa mo tagata taʻitoʻatasi. O le vailaʻau e faʻatonutonuina 1 poʻo le tele o taimi i le aso. O le va o le tuiina o le tui ma le taumafa o meaai e le tatau ona sili atu i le 45-60 minute (e le silia le 30 minute pe a faʻaaogaina le Farmasulin® N 30/70). O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona tuʻuina atu ma se taumafa tatau. Pe a filifilia le kalori o meaʻai (pei o le tulafono, 1700-3000 calories), e tatau ona taʻitaʻia e le maʻi o le tino maʻi, faʻapea foʻi ma le natura o lana galuega. Pe a fuafuaina le fua muamua o le vailaʻau, e tatau ona taitaia e le maualuga o le anapogi glycemia ma le ao, faapea foi ma le maualuga o le glucosuria i le aso. I le fua faatatau o fua o le fualaau faasaina, e mafai ona taialaina se tasi i iloiloga nei: afai o le maualuga o le glycemia e sili atu i le 9 mmol / L, 2-4 IU o le inisalini e manaʻomia mo le faasaʻoina o le 0.45-0.9 mmol / L mulimuli ane o le kulukose toto. O le filifiliga mulimuli o se fualaau o le inisalini e faia i lalo o le vaavaaiga o le tulaga aoao o le maʻi ma mafaufau i glucosuria ma glycemia, lea e matauina e le o le talaaga o le faaaogaina o fualaau faasaina. O le masani lava, o le fualaau masani o fualaau faasaina o le 0.5-1.0 IU / kg le mamafa o le tino i tagata matutua ma e le tatau ona sili atu i le 0.7 IU / kg mamafa o le tino i tamaiti. I tagata gasegase i le auala labile o le faamai, ao maitaga, i tamaiti - o se suiga i le fua o le inisalini e le tatau ona sili atu i le 2-4 IU mo le 1 tui.
Injection
E tatau ona e mautinoa o loʻo faʻaaogaina se suauu, o le faauuga lea e fetaui lelei ma le faʻatonuga o le insulin ua faatonuina. O se suauu o le ituaiga ma le ituaiga e tatau ona faʻaaogaina. Le maitauina pe a faʻaaogaina se tui tui e mafai ona taʻitaʻia ai le le talafeagai o le inisalini. O le tui e faia e pei ona taʻua i lalo:

  1. Aʻo leʻi aoina mai le inisalini mai se fagu, e tatau ona siaki le tulaga o mea e aofia ai. I le tulaga o le gasegase po o le foliga mai o se lanu o le supernatant pe a uma ona foia mea o le voli, e le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau. I le taimi lava lea aʻo leʻi tuiina, o le pusa faʻamaloloina o loʻo taamilo i le va o alofilima ina ia avea lona vavave i totonu o le vial ma se toniga.
  2. O le inisalini e aoina mai le fagu e ala i le tosoina i se atigipusa o le tuilaʻau e leai se faʻamaʻi se kulupu muamua na nini i le ava malosi poo se vaiinu o le iodine. O le vevela o le insulin e faʻatonutonuina e tatau ona iai i le vevela vevela.
  3. Afai e naʻo le tasi le ituaiga o inisalini e faʻaaoga, ona:
    • ea o le ea ua tosoina i totonu o le suauu i se tau e fetaui ma le fua o le inisalini, ma pe a uma ona lafo le ea i totonu o le fagu,
    • o le suauu ma le fagu e liliuina ina ia feliuliuaʻi i lalo le fagu ma o le a manaʻomia le inumaga o le inisalini,
    • ua aveese le nila mai le fagu. O le syringe ua faʻamalolo mai le ea ma ua saʻo le siakiina o le tui o le inisalini.
  4. Afai o lua inisalini e fefiloi, o le taimi lava lea aʻo leʻi tuiina le fagu ma faʻasaʻo le inisalini (otaota turbid) e faʻataʻavaleina i le va o alofilima ina ia avea le vavave i le atoaga o le vial ma le lanu. O le maualuga o le ea e tosoina i totonu o le suauu lea e fetaui ma le fualaau manaomia o le taofiga o le inisalini, ma o lenei ea e faʻafeiloaʻi i totonu o le vial ma le faʻamalolo o le inisalini. Aveese le nila mai le fagu. Ma le isi, o le ea ua tosoina i le suauu i le tau o le fuainumera manaomia o se tali manino o le insulin. Ulufale lenei ea i totonu o se fagu e iai le fofo ile inisalini. O le suauu ma le fagu e liliuina ina ia faʻasaga i lalo le fagu ma o le fua o le faʻaaogaina o se faʻaaliga manino o le inisalini e aoina. Aveese le ea mai le tui ma siaki le saʻo o le fua o le vai o le inisalini. Ua toe faʻaofiina le nila i totonu o le vailaʻau faʻatasi ai ma le faʻamalolo o le inisalini ma ua aoina le fualaau faatonuina. Aveese le ea mai le tui ma siaki le saʻo saʻo. E masani lava e tatau ona tui insulin i le faasologa ua faʻaalia. O lenei mea e mautinoa ai le faʻafefiloi o le faʻafefiloi i le suauu. I le maeʻa ai o le faʻamaeʻaina o faʻatonuga o loʻo i luga, ua faia se inisiua.
  5. Uu le paʻu i le va o tamatamailima, tui le nila i totonu o le lafu o le paʻu i le maualuga pe a ma le 45 ° ma tui inisalini s / c.
  6. Ua aveese le nila ma o le nofoaga na tuiina e pipiʻi sinamu mo ni nai sekone e taofia ai le tafe o le inisalini.
  7. Manaomia le suia o le nofoaga o tui.

Aafiaga o fualaau faasaina Pharmasulin

Laititi - lipodystrophy, faʻamalosia o le inisalini, toe faʻaleleia o le tino. Faatasi ai ma le umi o le togafitiga o le inisalini i nofoaga o tui, e mafai ona mataʻituina vaega o atrophy poʻo le hypertrophy o le gaʻo gaʻo. O nei mamanu e mafai ona puipuia lautele e ala i le suia pea o le nofoaga o tui. Afai ei ai se faʻafitauli masani ile allergic i isi ituaiga o inisalini i le talaʻaga o le maʻi, o nei vailaʻau e faʻamaonia pe a uma ona maua se suʻega le lelei. I le tulaga o se teteʻe faʻafefe, e tatau ona tuʻuina atu le tagata maʻi i se isi ituaiga o inisalini ma faʻatonuina togafitiga faʻasolosolo ia te ia. I le tulaga o le faʻamanuiaina o le inisalini poʻo le faaseʻeina o taumafa, faʻapena foi ma le tele o le faʻamalositino, e mafai ona atiaʻe se tali atu i le hypoglycemic i le inisalini. O le hypoglycemia e le mafai ona taofiofia e mafai ona atiaʻe ma le faʻaaogaina o le ava e se tagata maʻi e maua i le maʻisuka. Afai o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o loʻo tausia i se maualuga maualuga, o se tulaga o le ketoacidosis o le maʻisuka e tupu. O se faʻafitauli matuia faapena e mafai ona tupu pe a maua e le tagata maʻi se togi maualalo o le inisalini nai lo le mea e tatau ai. O lenei mea e mafai ona mafua ona o le faateleina o le manaomia mo le inisalini i le vaitau o le gasegase, solia o le taumafataga, pulega le lelei o inisalini poo le le lava o le inisalini. O le atinaʻe o le ketoacidosis e mafai ona maua i le suʻesuʻeina o le urine, lea e maua ai le maualuga o le suka ma le ketone body. E faasolosolo lava, e masani lava i totonu o ni nai itula poʻo aso, o foliga e pei o le fiainu, faʻalauteleina o gasegase, leai se manaʻoga, vaivai, paʻu vevela, manava ma loloto le manava. Afai e le togafitia se tagata maʻi i lenei tulaga, e ono mafai ona tupu se maʻi maʻi suka ma se taunuuga leaga.

Faatonuga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Vaisalini

I le fua ole 4-8 IU, 1-2 taimi i le aso, o fualaau e mafai ona faʻaaogaina e fai ma anabolic mo le faʻaaogaina lautele o le tino, furunculosis, thyrotoxicosis, atony o le manava, lesegase maualuga o le hepatitis, ma uluai ituaiga o cirrhosis. I le togafitiga faʻapitoa, o loʻo faʻamatalaina mo le faʻamalosia atili o le faʻamalosia. Faʻaaoga mo togafitiga o le maʻisuka, i le taotoga.

Pharmaculin vaʻaia fualaau

Glucagon, diazoxide, mea e maua mai le phenothiazine, togafitiga o le thiazide, corticosteroids, hormones thyroid, o faʻamatalaga o le hormonal oral e faʻavaivaia le aafiaga o le hypoglycemic insulin. O le faateleina o le mamafa o le aafiaga o le hypoglycemie o le hormone e mafai ona faia faatasi ma le pulega tutusa o salicylates, guanethidine, inhibitors MAO, oxytetracycline, and steroids anabolic. Ole inisalini e faʻatupulaia ai le malosi o le tuberculosis ole PASK. O le inisalini ma le sosoʻo o loʻo i ai le faʻafeagai i itu uma e lua o le konekarate ma le metabolism, ma o se taunuuga o le faʻavaivai faʻavaivaia poʻo le faʻalavelave foi oo latou aafiaga e mafai. I le togafitiga ma le inisalini, aʻo leʻi faia le anaprilin atonu e mafua ai le umi o le hypoglycemia. O le ava foi e faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia.

Faʻataʻitaʻiga o le Pharmasulin, faʻamaoniga ma togafitiga

E matua ma le aiga. E mafua ai le malosi o le hypoglycemic. Le lava o meaai paleni (le lava o mea taumafa pe a uma le inisalini tui), o le malosi tele o le tino ma le ava e fesoasoani i le mea e tupu. Aemaise lava e mafai ona tupu i se auala labile o le faamai, i tagata matutua, ma le faaletonu o le galuega. Faʻaalia i le tino e ala i le palauvale, le gatete ma isi lagona tutoatasi, vave vave le malamalama. Togafitiga e aofia ai le taimi talafeagai o le kulukose i totonu (i le amataga o le hypoglycemia). Ina ia puipuia le hypoglycemia, o le tagata maʻi e tuʻuina atu se lauti suamalie po o ni nai suʻa suka. Afai e manaʻomia, iv faʻaaogaina le 40% o le kulukose o loʻo faia i se tulaga e le faʻaogaina poʻo le 1 mg o le glucagon o loʻo faʻatonuina i totonu o le iniseti. Afai o le tagata maʻi e le toe faʻaleleia mai i le coma pe a maeʻa le faʻamautuina o le suka o le toto, e tatau ona faʻaaoga le mannitol poʻo se maualuga o corticosteroids e puipuia ai le cerebral edema.

Tulaga o le teuina o fualaau faasaina Vaisulinia

I se nofoaga pogisa i le vevela o le 2-8 ° a. Ole inisalini e le tatau ona faʻamaʻi pe faʻaalia i le susulu o le la! O le vailaau faʻaaoga o le inisalini e mafai ona teuina i le vevela o le potu (i le 25 ° C) mo le 6 vaiaso. I le tulaga o le gasegase po o le foliga mai o se lanu o le supernatant pe a uma ona foia mea o le voli, e le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau.

Igoa:

Farmasulin (Farmasulin)

1 ml o le fofo o Farmasulin N:
Inisalini o le manava o le tino (faia e le DNA recombinant technology) - 100 IU,
Mea faʻaopoopo.

1 ml o le Susuga a Pharmasulin H NP e aofia ai:
Inisalini o le manava o le tino (faia e le DNA recombinant technology) - 100 IU,
Mea faʻaopoopo.

1 ml o le taofiga o le Farmasulin H 30/70 e aofia ai:
Inisalini o le manava o le tino (faia e le DNA recombinant technology) - 100 IU,
Mea faʻaopoopo.

Faʻataʻitaʻiga

Farmasulin o se vailaau faʻasaina ma le faʻaogaina o le hypoglycemic effect. Farmasulin e aofia ai le inisalini, o se mea e pulea le glucose metabolism. I le faaopoopo atu i le faatonutonuina o le metabolism, o le inisalini e afaina foi i le tele o anabolic ma anti-catabolic processes i totonu o masini. O le inisalini e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le glycogen, glycerol, proteins ma mea gaʻo i totonu o musika, ma faʻapupulaina ai foi le faʻaaogaina o mea amino ma faʻaitiitia ai le glycogenolysis, ketogenesis, neoglucogenesis, lipolysis ma le catabolism o protein ma amino acids.
Farmasulin N o se inisalini e aofia ai fualaau faasaina. E aofia ai le inisalini o le tagata e maua mai i le faʻaaogaina o le DNA. O le togafitiga o le togafiti e matauina i le 30 minute i le maea ai o le puleaina o le subcutaneous ma e na o le 5-7 itula. O le maualuga o le plasma concentration e oʻo i totonu o le 1-3 itula i le maea ai o le tui.

Pe a faʻaaogaina le vailaau Faʻasamala H NP, o le maualuga o le plasma concentrations o le mea galue e mataituina i le 2-8 itula. O le togafitiga faʻapitoa e atiina ae i totonu o le 60 minute pe a maeʻa le pulega ma tumau mo le 18-24 itula.
A faʻaaogaina le fualaau faasaina o le Farmasulin N 30/70, o le togafitiga faʻasolosolo e atiina ae i totonu o le 30-60 minute ma tumau mo le 14-15 itula, i nisi o gasegase e oo atu i le 24 itula. O le maualuga o le plasma concentration o le vaega galue e matauina 1-8.5 itula pe a uma le pulega.

Metotia o le talosaga

Farmasulin N:
O le vailaau faʻasaina ua faʻamoemoeina mo le faʻaogaina o le tino ma le puleaina. E le gata i lea, o le fofo e mafai ona faʻatonuina i totonu o le tino, e ui lava e sili ona lelei le puleaina o le gaʻo ma le vevela. O le fualaau ma le faasologa o le togafitiga o le fualaau oona Vaisulinulin N ua fuafuaina e le fomaʻi, i le amanaia ai o manaʻoga o tagata taitoatasi. I se tulaga faʻafuaseʻi, ua fautuaina le fualaau e fai i le tauau, o le suilapalapa poʻo le susu. I le nofoaga lava e tasi, e fautuaina le inisiua e le silia le 1 taimi i le masina. Pe a tui, aloese mai le mauaina o le vaifofo i totonu o le vevela vascular. Aua nei sasaina le nofoaga o tui.

O le fofo o le tui i totonu o cartridges ua faʻamoemoeina mo le faʻaaogaina ma le peni uamea ua faailogaina "CE". E mafai ona faʻaaogaina na o se vaifofo manino, le lanu e le o iai ni meaola vaaia. Afai e tatau ona taitaia le tele o sauniuniga o le inisalini, e tatau ona faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o peni tui. E tusa ai ma le metotia o le molimauina o le kalama, e pei o se tulafono, o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga i faatonuga mo le syringe pen.

Faatasi ai ma le folasia o le fofo i totonu o ipu, e tatau ona faaaoga ia tui, o le faauuga lea e fetaui ma lenei ituaiga insulin. E fautuaina le faʻaogaina o tui o le kamupani lava e tasi ma faʻapipiʻi mo le faʻafoega o le Pharmasulin N, aua o le faʻaaogaina o isi tui e mafai ona taʻitaʻia ai le le saʻo. E na o se vaifofo manino, le lanu e le o iai ni meaola vaaia e mafai ona faatagaina. O le tui e tatau ona faia i lalo o tuutuuga faʻapitoa. O se fofo o le vevela o le potu ua fautuaina. Ina ia toso le vaifofo i totonu o le suauu, e tatau ona e muamua tosoina le ea i totonu o le suauu i le faailoga e fetaui ma le fua o le inisalini, ia tuu le tola i totonu o le fagu ma le ea. A maeʻa lena, ona feliuliuaʻi lea o le fagu ma faʻamaopoopo le aofaʻiga o le fofo. Afai e manaʻomia le taʻaʻaloina o insulini eseese, e faʻaaogaina se tui ma se nila eseese mo mea taʻitasi.

Farmasulin H NP ma le Farmasulin H 30/70:
Farmasulin N 30/70 - o se fofo o mea fofo o fofo Farmasulin N ma Farmasulin H NP, lea e mafai ai ona e ulu atu i le tele o insulin e aunoa ma le sauniuni o le inisalini.

Farmasulin H NP ma le Farmasulin H 30/70 o loʻo faʻatinoina i se auala faʻapitoa i le usitaia o tulafono faʻapitoa. O se inisiua e faia i luga o le tauau, papaʻi, ogavae poʻo le manava, ae ui i lea, e tatau ona manatuaina i le lava nofoaga e tasi e tatau ona faia e le sili atu ma le tasi le taimi i le masina. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le fofo i le taimi o le tui. E mafai ona faʻaaogaina naʻo se fofo lea e leai se vaʻai poʻo se mea e maua i luga o puipui o le voli. Aʻo leʻi faia le pulega, lulu le fagu i totonu o alofilima seia oʻo ina faʻatūina le faʻamalologa. E faʻasaina le luluina o le fagu, aua e mafai ona oʻo atu ai i le fausiaina o fulufulu ma faigata i le seti o le fua saʻo. Faʻaaogā faʻauʻu faʻatasi ma se faauuga talafeagai mo le tui ole inisalini. O le va o le vaʻaina o le fualaau faʻatau ma le taumafaina o meaai e le tatau ona sili atu i le 45-60 minute mo le fomaʻi o le Farmasulin H NP ma le sili atu ma le 30 minute mo le faʻamalosi o le Farmasulin H 30/70.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Vaisulinia, e tatau ona mulimulitaia se taumafa.
Ina ia fuafuaina le fualaau, o le maualuga o le glycemia ma le glucosuria i le aso ma le maualuga o le anapogi glycemia e tatau ona amanaia.
Ina ia seti le taofiga i le suauu, e tatau ona e muamua tosoina le ea i totonu o le suauu i le faailoga e fuafua ai le fualaau manaomia, ona tuu lea o le fala i totonu o le vial ma le ea. I le isi, liliu le fagu i lalo ma ao mai le aofaʻiga manaʻomia o le taofiga.

E tatau ona faʻaaogaina le Pharmasulin e ala i le uuina o le paʻu ile laupepa i le va o tamatamailima ma faʻaofi le nila ile maualuga o le 45 tikeri. Ina ia taofia le tafe mai o le inisalini pe a uma ona faʻafoe le taofiga, e tatau ona pipiʻi le nofoaga o inisiua. E faʻasaina le fufuluina o le iniseti o inisalini.
Soo se suiga, e aofia ai le faʻamalolo, ituaiga ma le ituaiga insulin, e manaʻomia le vaavaaiga a se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

I le vaitau o le togafitiga ma Pharmasulin, o le mea e masani ona le masani ai o le hypoglycemia, lea e ono mafua ai le leiloa o le mafaufau ma le oti. O le tele o taimi, o le hypoglycemia o le taunuuga lea o le faaseʻeina o meaai, puleaina o le maualuga o le inisalini poʻo le tele o le atuatuvale, faʻapea foi le inuina o le ava malosi. Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e tatau ona mulimulitaia le taumafa fautuaina ma ia tatau ona faʻatonutonu lelei le vailaʻau e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi.

E le gata i lea, ae o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Vaisulinia, o le atinaʻeina o le inisalini ma le atrophy poʻo le hypertrophy o le gaʻo o loʻo maua i lalo o le iniseti i le nofoaga o loʻo tui. E mafai foi ona atiaʻe le toe faʻaleleia o le gasegase, e aofia ai mea faʻapitoa i le ituaiga o vaʻaiaiga, bronchospasm, soona inu ma urticaria.
Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o ni manaʻoga e le manaʻomia, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi, e pei o nisi atonu e manaʻomia le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma togafitiga faapitoa.

Contraindications

Farmasulin e le o faʻasinoina i tagata gasegase ma le lauiloa o le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.
E faʻasaina le alo o le alosamulin mo le faʻaaogaina o le hypoglycemia.
O tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka umi, ole neuropathy o le maʻisuka, faʻapea foi ma gasegase e maua peta-blockers, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina Pharmasulin ma le faʻaeteete, talu ai i ia tulaga, o le faʻaaogaina o le hypoglycemia e mafai ona laʻititi pe suia.

E tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi e uiga i le fualaau o le vailaau faʻasaina i le tulaga o le atinaʻeina o togafitiga, fatuga, pituitary ma le thyroid gland, faapea foʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi, e pei ona i ai i lenei tulaga, e mafai ona manaʻomia le fetuunaiga o le inisalini.
I le faʻataʻitaʻiga o tamaiti, mo mafuaʻaga faʻalesoifua maloloina, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina Pharmasulin mai le taimi o le fanau mai.
E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a ave se masini e le saogalemu ma faʻaaogaina se taavale i le vaitau o togafitiga ma Pharmasulin.

Toto

E mafai ona faʻaaogaina le alomatalaʻau i fafine maʻitaga, ae ui i lea, e tatau ona manatua i le taimi o le maʻitaga, e tatau ona taulai faapitoa i le filifilia o se inumaga o le inisalini, talu mai lea vaitau e mafai ona sui le inisalini. E fautuaina e te faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi pe afai oe maʻitaga poʻo le fuafuaina o se maʻitaga. Glucose o le plalasma ao maitaga e tatau ona mataituina lelei.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole aoga o le fualaau faasaina Vaasasini e mafai ona faaitiitia pe a tuufaatasi ma fomaʻi tuusaʻo, fualaau oona, glucocorticosteroid drugs, beta2-adonergic agonists, heparin, sauniuni i le lithium, togafitiga, hydantoin, ma viepileptic drugs.

E i ai le faaitiitia o le inisalini manaoga ma le tuufaatasi o fualaau faasaina Pharmasulin faatasi ai ma sui o le antidiabetic oral, salicylate, monoamine oxidase inhibitors, inhibitors o le sulfonamide, angiotensin-converting inhibitors enzym, beta-adrenergic receptor blockers, alcohol ethyl, octorotide, tetraflamide, tetrafiloferfam, tetrofibrefrom, tetrofibrefrom, tetrofibrefrom, tetrofibrefrom, tetrofibre ma le phenylbutazone.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina ma isi ituaiga o fegalegaleaiga

O nisi fualaau e afaina ai le gasegase metabolism. E tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i soʻo se togafitiga faʻatasi ma le faʻaaogaina o le inisalini o le tagata.

Afai e manaʻomia lou faʻaaogaina o isi vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

O le manaomia mo le inisalini e mafai ona faateleina i le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina ma gaioiga gasegase, e pei o fomaʻi faʻamataʻu, glucocorticoids, hormones thyroid and hormone growth, danazole, β 2 agaalofa (e pei o le ritodrin, salbutamol, terbutaline), thiazides.

O le manaomia mo le inisalini e mafai ona faʻaitiitia i le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma gaioiga e pei o le hypoglycemic drugs, salicylate (faʻataʻitaʻiga acetylsalicylic acid), sulfaantibiotics, o nisi o vailaau faʻasaina (inhibitors MAO), o nisi o inhibitors enzyme angiotensin (blockptenaprilpropyl, Captaprilopril II, Captaprilopril antagonists) non-sitiva β-blockers poʻo le ava.

O analogues o le somatostatin (octorotide, lanerotide) e mafai ona faʻamalosia ma faʻavaivaia le manaʻomia mo le inisalini.

Talosaga faʻaoga

Soʻo se suiga o le ituaiga poʻo le ituaiga inisalini e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi. Suiga i le mamafa, lanu (gaosiga), ituaiga (vave, medium, long-acting), ituaiga (inisalini manu, inisalini o le tagata, se analog o le inisalini o le tagata) ma / poo le auala o sauniuniga (insulin maua e faaaoga ai le technology DNA recombinant, e le pei o le inisalini manu) e ono manaʻomia ai se suiga o fua.

Ole fua ole togafitiga o tagata gasegase ile inisalini ole tino e mafai ona ese mai le metotia na faaaoga i le togafitiga ole inisalini o meaola. Afai ei ai se manaʻoga mo le fetuunaiga o fualaau, o ia fetuunaiga e mafai ona faia mai le fua muamua poo i totonu ole vaiaso muamua poo masina.

I nisi o tagata gasegase na maua ni gaioiga o le hypoglycemic pe a uma ona latou faʻaaogaina mai le tulafono o le puleaina o le inisalini o meaola e mafua mai i le puleaina o le inisalini o le tagata, o uluai faailoga o le hypoglycemia e le o faʻamaonia pe ese mai mea na iloa muamua i nei maʻi pe a togafitia i le inisalini manu. I tagata gasegase e iai le faʻaleleia atili o le maualuga o le kulukose o le toto (mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le faʻateleina o le inisalini), o nisi poo leai foi o lapataiga muamua o le hypoglycemia e le mafai ona matauina i le lumanaʻi, ma e tatau ona logoina. O uluai faailoga o le hypoglycemia e mafai foi ona ese pe itiiti ifo foi le faʻailoa i tagata gasegase o le maʻisuka ma le neuropathy o le maʻisuka, pe o gasegase e ave isi vailaʻau, e pei o β-blockers, e tutusa ma togafitiga e faʻaaogaina.

O le hypoglycemia poo gaioiga maualuga e leʻi faʻasaʻoina e mafai ona mafua ai le leiloa o le mafaufau, maliu, poʻo le oti.

Le lelei le tuiina poʻo le faʻamalolo o togafitiga (aemaise lava mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka) e mafai ona oʻo atu ai i le hyperglycemia ma o le ketoacidosis o le maʻisuka matautia.

E mafai ona gaosia meaola i togafitiga o le inisalini o tagata, e tusa lava pe maua i lalo ifo nai lo le inisalini manu mamā.

O le manaʻomia mo le inisalini e suia tele ma le faʻaleagaina o galuega faʻapitoa, pituitary gland, thyroid coland, fatuga o le fatu po o le ate.

O le manaomia mo le inisalini e mafai foi ona faʻalauteleina i taimi o gasegase poʻo i lalo o le malosi o lagona faʻalagona.

O le manaʻomia mo le fetuunaiga o fualaau toto e mafai ona tulaʻi mai pe a fai o suiga i le malosi o le gaioiga faaletino poʻo se masani masani.

Faʻaopoopoina le faʻaaogaina ma le paionitazone

O mataupu o le faaletonu o le fatu na lipotia mai ma le faʻaaogaina o le paionitazone faatasi ai ma le inisalini, aemaise lava i tagata gasegase ei ai tulaga lamatia mo le toilalo o le fatu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga poʻo le lactation.

O le tausisia lelei o le maualuga o le kulukose i le toto o fafine maʻitaga e taua tele pe afai e togafitia i latou i le inisalini (e iai le maʻisuka e faalagolago i le insulin ma le maʻitaga). O le manaʻomia mo le inisalini e masani lava ona faʻaititia i le uluaʻi masina muamua o le maitaga, mulimuli ane e siitia i le taimi o le lua ma le tolu piliona. O fafine e maua i le maʻisuka e tatau ona logoina a latou fomaʻi i le maʻitaga poʻo lo latou faʻamoemoe ia maʻitaga.

Vaʻaia le mataituina o le kulukose o le toto ma le soifua maloloina lautele e taua tele mo maʻitaga maʻitaga o loʻo maua i le maʻisuka.

I fafine e maua i le maʻisuka, ao faagasolo le susu, e ono manaʻomia le faʻatonutonuina ole tui ole inisalini ma / poʻo le taumafa.

Le malosi e faʻaosofia ai le faʻaalia o le tau pe a oʻo i taavale afi poʻo isi auala.

E mafai e le hypoglycemia ona aʻafia ai le gauai o le gauai ma le mafaufauga, o lona uiga, o se tulaga lamatia i tulaga e manaʻomia ai uiga taua, mo se faataitaiga, pe a ave se taavale poʻo se masini faʻapipiʻi masini.

E tatau ona logoina tagata maʻi pe o le a le puipuiga e tatau ona faia aʻo leʻi aveina le avetaavale e aloese ai mai le maualuga o le hypoglycemia, aemaise lava pe a le oi ai ni faʻamatalaga lapatai muamua o le hypoglycemia pe leai foʻi, pe afai foi e masani ona tupu le tele o le hypoglycemia. I ia tulaga, aua e te alu.

Tali leaga

O le hypoglycemia o se aafiaga taatele o le togafitiga o le insulin i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le malosi o le hypoglycemia e mafai ona mafua ai le leiloa o le mafaufau, i nisi tulaga ogaoga - i le oti. O faʻamatalaga i le taimi o le hypoglycemia e le o maua, talu ai o le hypoglycemia e fesootaʻi ma le fua o le inisalini ma isi mea taua, e pei ole taumafa a le tagata maʻi ma le maualuga ole gaioiga faaletino.

Faʻaalia i le lotoifale o allergies e mafai ona faʻaalia e ala i suiga i le nofoaga o inisiua, lanu mumu o le paʻu, fulafula, sosogi. E masani lava ona tumau mai nai aso i ni nai vaiaso. I nisi tulaga, e le fesoʻotaʻi ma le inisalini, ae faʻatasi ai ma isi mea, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafefe i le tuufaatasiga o le faʻamamaina o le paʻu poʻo le leai o se poto masani i inisiua.

O le mai le tino e ono ogaoga le aʻafiaga o le itu ma o se ituaiga o allergy i le inisalini, e aofia ai le vevela i luga o le tino atoa, le lava le manava, vevela, faʻaitiitia le toto maualuga, faateleina le fatu fatu, ma faateleina le sosolo. O mataupu ogaoga o allergies lautele e lamatia ai le ola. I nisi o tulaga tulaga ese o faʻamaʻi ogaoga i Farmasulin ® N NP, e tatau ona vave faia vave ni mea talafeagai. Atonu e talafeagai le sui o le inisalini poʻo le faʻaaogaina o togafitiga.

E le masani, lipodystrophy e ono tupu i le nofoaga o tui.

O mataupu o le edema na lipotia mai i le faʻaaogaina o le inisalini togafitiga, aemaise lava i mataupu ma le faʻaitiitia o le gataifale, na faʻaleleia e ala i le malosi o le inisalini togafitiga.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

FARMASULIN® H NP

masalomia. d / i. 100 IU / ml fl. 10 ml, Nu. 1
masalomia. d / i. 100 IU / ml cartridge 3 ml, Nu. 5

Inisalini ole tagata 100 IU / ml
O isi mea e faʻaaogaina: m-kesene, glycerol, phenol, protamine sulfate, faʻamaʻi o le zinc, sodium phosphate oona, palapala o le sodium 10% solution poo sodium hydroxide 10% fofo (e oo i le pH 6.9-7.5), vai mo tui.
1 ml o le Farmasulin N NP o loʻo i ai le 100 IU o le insulin biosynthetic tagata na faʻaaogaina le tekinolosi recombinant DNA.

FARMASULIN® H 30/70

masalomia. d / i. 100 IU / ml fl. 10 ml, Nu. 1
masalomia. d / i. 100 IU / ml cartridge 3 ml, Nu. 5

Inisalini ole tagata 100 IU / ml
O isi mea e faʻaaoga: m-cresol, glycerol, phenol, protamine sulfate, faʻamaʻi o le zinc, sodium phosphate dibasic, hydrochloric acid 10% fofo poo sodium hydroxide 10% fofo (e oo i le pH 6.9-7.5), vai mo tui.
1 ml o le Farmasulin H 30/70 e aofia ai le 100 IU o le inisalini o le biosynthetic tagata na faʻaaogaina le tekinolosi recombinant DNA.

Pharmacokinetics

Farmasulin N - inisalini vave, o se sauniuniga o le inisalini o le tagata na maua mai i le faʻaaogaina o le DNA technology.
O le pharmacokinetics o inisalini e le atagia mai ai le gaioiga o le homone.
O le amataga o le aafiaga e 30 minute i le maea ai o le faʻaaogaina o le subcutaneous. O le maualuga o le maualuga o le vaʻaia e matauina i le va o le 1 ma le 3 itula i le maea ai o le tui. O le umi o le tausisia o togafitiga faʻapitoa e mai i le 5 i le 7 itula. O le gaioiga o le inisalini e fesuisuiai e fuafua i le tele o lona fuainumera, nofoaga o tui, vevela vevela ma le gaioiga faaletino o le maʻi.
I le taimi o suʻesuʻega suʻesuʻega, e leʻi iai ni aʻafiaga ogaoga na aʻafia ai ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Tuua Lau Faamatalaga