Glucometer glucosense


ia faateleina.

Faʻamatalaga: ioe

Tau i le faʻafeiloaʻiga: 3570 solo.

Tau faʻapitoa i le ofisa: 3570 solo.

Sensors i luga o manaoga maualuga, faamolemole valaau ae lei faatauina. Matou te faʻapolopoloina oe i taimi uma i luga o se talosaga, pe a fai o le toesea le tumau!

O le MMT-7007 Enlite glucose sensor ua mamanuina e fua ai le maualuga o le kulukose i le va o le suasusu o le tino. E faʻaaogaina faʻatasi ma le molilami MiniLink (MMT-7703) faʻatasi ma pamu MMT-722 (522), MMT-554 (754) poʻo le vaavaaia o leoleo.

E iloga mai le MMT-7002 le masini:

  • faʻaopoopo le taimi galue - 6 aso
  • puupuu le uumi - na o le 9 mm
  • toʻalaiti laʻitiiti - 27G
  • faʻatulagaga faʻatulagaina 90 tikeri

O se Enlite Serter (MMT-7510) e manaʻomia e faʻasilasila se faʻaaliga Elelite MMT-7007.

Glucosens Laser Sensor

Ina ia faatumauina le maualuga o le kulukose i totonu o tapulaa talafeagai, o le tele o le maʻisuka e tatau ona feagai ma se tiga tigaina ma le le mafaʻamalosolo masani i aso taitasi e iloilo ai se pa'ū toto.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

I nisi o tulaga, e faʻamalosi tagata e toe faia i le aso atoa.

O le isi metotia o le faʻaaogaina o masini eletise toto, ae ui i lea, e manaʻomia ai togafitiga faʻapipiʻi mo le faʻaaogaina o fale, ma le toe faʻafouina masani. Ae o le isi nei suiga ua i luga o le tafailagi - o se masini e faigofie ona faʻamalamalamaina le tamatamailima o le tagata maʻi i se fagu laser.

O lenei masini, ua lauiloa o le GlucoSense, na atiina ae e Polofesa Gin Jose ma se au o tagata e tutusa o latou mafaufau mai le Iunivesite o Leeds. Pe a faʻaaogaina, e faʻaoga e le tagata maʻi se tamatamailima i se faamalama tioata i totonu o le fale, lea e faʻaaogaina ai le peʻa laititi o le laser.

O lona autu autu o le tioata quartz o loʻo faia e ala i nanoengineering. O loʻo i ai ni vailaʻau faʻamalosi i le vaega o le infrared i lalo o le malosi o se laser maualalo. I le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu o le tagata, o le faʻamaoniga o le faʻaleleia o le afi e maualuga lona faalagolago i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E manaʻomia le taamilosaga atoa e sili atu ma le 30 sekone.

"O le mea moni, o se sui mo le tamatamailima tamatamailima, o lenei tekinolosi o le a faatagaina ai le maʻisuka e maua ai faamaumauga o le kulukose taimi. O lona uiga, o le tagata maʻi o le a vave logoina le manaomia o le faasaʻoina o le suka toto, "o le tala lea a Polofesa Jose. - O lenei mea o le a mafai ai e tagata ona mataʻitūina o latou tulaga, faʻaitiitia ai le ono mafai ona oʻo i le falemaʻi mo tausiga faʻapitoa. O le isi laasaga o le faʻaolaina lea o le faʻaogaina o le masini ma le mafai gafatia e tuʻuina atu faʻasalalauga i se telefoni poʻo le auina saʻo atu o faʻamatalaga i le fomaʻi aoga ina ia mafai ai ona mataʻituina le malosi o le maʻi. "

Vaega o le laser system mo le fuaina o le kulukose

Talu ai nei, na faʻaalia ai se faʻafouina fou o le glucometer Laser Doc Plus i luga o le maketi mo le maʻisuka, o le kamupanī o le kamupani Rusia Erbitek ma le au Korea Korea o le ISOtech Corporation. O Korea e gaosia le masini lava ia ma tofotofoina ni fasipepa, ma o loo galulue Rusia i le atinaʻeina ma le fausia o vaega mo le masini laser.

I le taimi nei, ua na o le pau lea o le masini i le lalolagi e mafai ona atiina ai le paʻu e faʻaaoga ai le laser e maua mai ai faʻamatalaga tatau mo le auiliiliga.

I le foliga vaaia ma le telē, o se masini fou e foliga tutusa ma se telefoni feaveai ma e tele lona telē, o lona umi e tusa ma le 12 cm. E mafua mai i le mea moni e faapea, o le analyzer ua tuufaatasia le laser i le mataupu.

I luga o le afifiina mai le masini e mafai ona e mauaina se faʻamatalaga faʻapipiʻi faigofie ma faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo le masini. O le pusa e aofia ai le masini lava ia, o se masini mo le molimauina, o se seti o fasi siaki i le aofai o fasi pepa e 10. 10 pulou puipui puipui, o se gagana Rusia i le pepa ma le elemene i luga ole CD-ROM.

  • O le masini e malosi i maʻa, lea e tatau ona molia i taimi uma. O le glucometer Laser Doc Plus e mafai ona teuina e oo atu i le 250 suʻesuʻega lata mai, ae leai se aoga o faailoga o meaʻai.
  • Ona o le i ai o se laupepa tele lava e iai faʻamaufaʻailoga tetele i luga o le faʻaaliga, o le masini e sili mo tagata matutua ma faʻavalea mata. I le ogatotonu o le masini e mafai ona e mauaina se paʻu tetele SHOOT, lea e punitia ai le tamatamailima i se fafie laser.
  • E taua le taofi o lou tamatamailima i luma o le laser, e puipuia ai le toto mai le alu i le tioata laser pe a uma le afaina, faʻaaoga le pulou puipui faʻapitoa na sau ma le masini. E tusa ai ma faatonuga, o le pupuni e puipuia ai vaega filifilia o le laser.

I le pito i luga o le masini fua, e mafai ona e vaʻavaʻai i se vaega o le vavae, o loʻo i ai se pu itiiti mo le alu ese mai o le laʻau laser. E le gata i lea, o lenei nofoaga ua faailogaina i se faʻailoga lapatai.

O le loloto o le loloto e mafai ona fetuunai ma e valu ona vaega. Mo le auʻiliʻili, o loʻo faʻaaogaina fasi pepa faʻataʻitaʻiga capillary. O suʻe suʻega suʻega e mafai ona vave mauaina i le lima sekone.

O le tau o se masini laser i le taimi nei e maualuga tele, o lea e le o lauiloa tele le tagata suʻesuʻe i le maʻisuka. I se faleoloa faʻapitoa poʻo i luga o le Initaneti, e mafai ona faʻatau le masini mo 7-9 mano rubles.

O faʻataʻitaʻiga i le aofaʻi o le 50 pauna tau 800 ruuga, ma le seti o pulou puipuia o le 200 fasi vaega ua faʻatau atu mo le 600 rubles.

O se filifiliga, i le faleoloa i luga o le initaneti e mafai ona e faʻatauina ni sapalai mo le 200 fuataga, o se seti atoatoa e tau 3800 ru.

O le mataupu faavae o le glucometer leai se toto

I le fatu o le masini fou o loʻo i ai se mea sili ona matagofie o le nanoengineering - o se tioata faapitoa i tioata faʻatasi ai ma ni ions lea e faʻafiafiaina i le malamalama infrared pe a faʻasaina i se laser maualalo.

Pe a faʻafesoʻotaʻi e le tioata le tamatamai lima o le maʻi, o le fesuisuiai o faailoga e suia i luga o le kulukose o lona toto. E faʻatulaga e le masini lenei faailoilo ma fuafua le saʻo o le faʻatinoga o le vailaau e aunoa ma le manaʻoga e pupu le paʻu. O le faagasologa atoa e 30 sekone.

Ua faamalamalama mai e Polofesa José: "O le tioata e faaaoga i totonu o la matou mita e talitutusa lava ma paʻu o le telefoni. Mo lenei mafuaʻaga, o le faiga fou e taugata, e taugofie le faʻaogaina ma le toe faʻaleleia faʻatusatusa i glucometers masani. "

I le taimi nei, ua atinaʻe e saienitisi ni ituaiga se lua o glucometers e leai ni toto, lea o le a faʻalauiloaina i luga o le maketi. O le tasi, faʻataʻitaʻiga o le komepiuta, o le a pei o se kiopi komepiuta (i le ata), ma o le lona lua o le a avea ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo le faʻaauau pea ona mataituina (tutusa "pager"). Filifiliga mo falemaʻi naʻo totonu o fuafuaga.

O taunuʻuga o suʻesuʻega faʻapitoa a pailate na faia e le Lida Institute of Cardiovascular and Metabolic Medicine i lalo o le taʻitaʻiga a le Polofesa Peter Grant, na faʻaalia ai o le faiga fou o loʻo galue e le gata i le mea e gata ai le faʻaaogaina o glucometers. Ina ia mafai ona faʻamaonia ma faʻamaonia le aoga o glucometers laser, o le a manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa tau falemaʻi.

O Polofesa Grant, o se polofesa o vailaau faafomai i le University of Leeds ma se faufautua faapitoa i le tulaga o le maʻisuka, ua faapea mai: "O le le mataʻutia le mataituina o le a sili ona aoga i tamaiti e maua i le maʻisuka ituaiga 1. I lenei vaega, taumafai e faʻaaoga glucometers masani ma ni nila e feagai ma faʻalavelave matuia. E le gata i lea, o le a manaʻomia le masini i fafine maʻitaga ma tagata gasegase e aunoa ma le maʻisuka, o nisi taimi e maualuga ai suka. "

E uiga i le maʻisuka

Mo tagata e le fesoʻotaʻi ma vailaau, ia manatua e lua ituaiga o suka suka-o le insulin-faalagolago (ituaiga 1) ma le non-insulin-dependent (ituaiga 2). O le tele o mataupu o le faʻamaʻi e tupu tonu lava i le ituaiga lona 2 (tusa ma le 9 i le 10 mataupu).

O le maʻisuka ituaiga 1 o le iuga lea o se faagasologa o le autoimmune lea e aafia ai le siama o le inisalini o le pancreas ma ua le mafai e le tino ona gaosia le insulin e pulea ai le maualuga o le suka. O le maʻi e masani ona tupu i le laʻitiiti ma le talavou.

O nei maʻi e manaʻomia le faʻaaogaina o le hormone mai fafo (tui inisalini). O le siaki pea o le kulūkose e taua tele mo lenei vaega.

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona atiina ae i tagata matutua, e ui lava e mafai foi ona tupu i le tamaitiiti, ae maise lava i tua o le oona. Mo ia ituaiga o gasegase, e masani ona le manaʻomia le puleaina o le inisalini.

E tusa ai ma fuainumera, i totonu o Peretania, faatasi ai ma le faitau aofai o 63 miliona, e 3.9 miliona tagata e maua i le maʻisuka (silia ma le 6%). O nei mea, e na o le 10% e mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 (o le toatele oi latou o tamaiti ma talavou). E faʻatusatusa e 1 i le 17 Britons e maua i le maʻisuka, e maua pe leai foi. I le 2025, o le numera o tagata gasegase i lenei atunuu e tatau ona tupu i le 5 miliona.



E tusa ai ma le Diabetes Atlas o le International Federation of Diabetes, e 382 miliona tagata i luga o le paneta (2013), e aofia ai le 79,000 tamaiti ei ai le maʻisuka ituaiga 1. E oo atu i le 2035, o le numera o tagata gasegase i le lalolagi o le a silia ma le 500 miliona tagata.

Genericics poʻo uluai sapalai. O le a le mea e faʻaaoga?

Generics (analogues) ua faʻamalosia lelei o matou olaga, faʻafetai i le kopi atoatoa (faʻataʻatia i luga o le pateni) a le tagata faʻatau ma togafitiga faafomaʻi o uluai fualaau faʻataʻitaʻi poʻo mea tau fomaʻi. Ae o le tau e sili atu ona maualalo nai lo le uluai kopi. Matou te faʻapolopolo, ma e masani ona le amanaʻia le eseesega i le talosaga. Analogs (generics) ua faʻasaoina i le salafa o le lalolagi. O le taimi lava e mafai ai e se pateni ona maua lenei mea, ma latou faʻaaoga uma lava suega faʻataʻitaʻiga e pei o le amataga. I le tulaga o mea taumafa ma meafaigaluega faafomai - e faigofie lava ona na ona ave 1-2 fasipepa ma siaki oe lava ma filifili mo oe lava pe i ai ni eseesega i uiga lelei? Ma e mafai ona e vaʻavaʻai i le eseesega i le tau oe lava. Ae i le masalosalo? Matou te ofoina atu ia te oe e suʻe se fofola talafeagai e faʻatulagaina mo le leai o se totogi.

CGMS- Faʻaauau le Mataituina o le Glucose Monitoring System

E tāua tele i le taimi nei o le Diabetologists ona maua se ata atoa o fesuiaiga faʻavalea i le aso. O le mea moni, e faʻavae i luga o nei faʻamaumauga, ole faʻamalosia ole inisalini e faʻasaʻo mo se tagata maʻi e maua ile maʻisuka.

O le mauaina o nei faʻamatalaga e le faigofie ma taua, mo le aufaigaluega faafomaʻi ma mo maʻi. O le mea lea na avea ma mea e faʻaolaina ai le faʻaleleia o le kulūkose o le toto. O le taunuuga o le mea fou o le Glucose Monitoring System (CGMS). O se faiga lenei mo le vaavaaia pea o le kulukose, lea o loʻo faʻatusalia e masini e fuaina ai le suka i vaitaimi masani (mai le tasi i le sefulu minute) faʻaauau mo ni nai aso.

O le faʻaaogaina o lenei faiga e foia ai faafitauli e tulaʻi mai pe a faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga, ma mafai ona faʻaalia mea le talafeagai, e fai ma faʻataʻitaʻiga, masani o le hypoglycemia (maualalo le toto suka). O lenei mea e mafai ai e oe ona maua se manatu manino i le natura o le paʻu glycemic, faailoa uma faafitauli i luga o le auala e totogi ai le maʻisuka (inisalini resistance, Somogy syndrome), le uiga o le "taeao taeao" (Down-Phenomenon), o le "vave taeao", hypoglycemia lē manino, e le o manino le gasegase), fetuutuunai le togafitiga o le suka (o togafitiga insulin ma togafiti) i le amanaia o uiga patino, filifili ma polokalama le polokalame talafeagai mo le puleaina o le inisalini.

O le CGMS e tolu vaega, o ia mea uma e iai ni galuega. O le kulupu kesi, mataʻitu ma le masini komepiuta. O le eletise o se eletise eletise e leai se aoga, faʻafefe ma faigofie e tuʻuina i lalo o le paʻu o le tagata maʻi. O le taʻiala o le faʻaaogaina o le glucosensor e faʻavae i luga o le mea moni e faapea, i lalo o le aafiaga o le glucooxidase (luga o le aʻa), o le kulukose e liua i le gluconic acid ma faʻasaʻo ai eletise. Latou te fausia se eletise eletise, e faʻatulagaina e se eletise, lea e tuʻuina atu i le mata. O le maualuga o le kulupu o le glucose, o le tele o electrons e faʻasaʻolotoina, ma, e tusa ai ma lea, o le maualuga o le eletise. O le faiga lava ia e fuafua ai le eletise i soo se 10 sekone, e tuʻuina atu ai se faailo i le mataʻituli e ala i se telefoni feaveaʻi. E mataituina e le mataʻituina le tau aofaʻi mo le 5 minute, teu i le mafaufau, ona fuafua ai lea o le aofaʻi o le tau mo vaitau o taimi nei ma isi. I le aotelega, o mea e mataʻitu e manatuaina i le aso 288 iʻuga, ma i totonu o le tolu aso - 864 iuga. I le faʻaopopo i le faʻavasegaina o le tino, e tatau ona ulufale atu i totonu o faailoga o le glycemia e maua e le tagata maʻi le glucometer. E tatau ona ia faia lenei mea e le itiiti ifo i le fa taimi i le aso. A maeʻa ona siakiina, o loʻo maua mai faʻamaumauga mai le mataʻitu i le komepiuta, ona faʻamavaeina lea i le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa. E maua uma i luga o le numera o faʻamaumauga numera (288 fua o le kulukose i le aso, taimi o fua, o tuaoi o fesuiaiga o le glycemic, o fuainumera glycemia toharite mo aso uma ma aso e tolu) ma i luga o foliga o kalafi e faʻaalia ai fesuiaiga glycemic fluctuations.

O lea, o fomaʻi ma tagata gasegase e maua atoa le ata o fesuiaiga o le kulukose.

Talu ai o le faitau o le suka i totonu o le vaituloto e tutusa ma le faitau o le suka i le toto palania, o lenei faiga e mafai ai ona faʻaaogaina tulaga masani aloaia mo togafitiga o le maʻisuka.


O le Enlite Serter ua mamanuina e faʻalauiloa mai ai le faʻalauiloa fou o le Metela MMT-7008.

Tuua Lau Faamatalaga

Enlite Serter MMT-7510


Tau i le faʻatagaina: 2790 suʻe.

Tau o le fale: 2790 lau.